Feedback
7,2

Gerard Hempen Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Groningen)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Gerard Hempen Keukens
Moderne en landelijke massief houten keukens voor betaalbare prijzen
Alternatieven voor Gerard Hempen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 843 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 71 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1382 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 775 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Helmond Noord-Brabant) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 100 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Gerard Hempen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een prachtige keuken”
Door Eikelboom op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Ter Apelkanaal
Wij hebben in november 2021 een keuken laten plaatsen door Gerard Hempen. Prachtige keuken goede kwaliteit. Door de coronatijd duurt het wat langer voordat alles klaar is maar de service is uitstekend. Wij zijn een paar keer in de showroom geweest. Ze nemen ruim de tijd, zeer prettig. Gerard Hempen zijn prima bereikbaar via telefoon en mail. We wachten nu op de laatste afwerking. We hebben er vertrouwen in dat dit ook goed zal gebeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Knap gedaan”
Door Janny en Henk Lambooij op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Ter Apelkanaal
Een prachtige houten keuken is onlangs bij ons geïnstalleerd. Als Lelystedelingen viel onze keuze op één van de houten keukens van Gerard Hempen uit Ter Apelkanaal. Wel een eind weg, maar dan heb je ook wat. Er is duidelijk sprake van vakwerk en een prettig contact met de medewerkers. Geen vage ondoorzichtige onderhandelingen, maar duidelijke prijsafspraken waarbij de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Helaas is door de Corona crisis de keuken in 2 stappen gedaan. Niet alles kon door het dichtzitten van de grenzen op tijd geleverd worden. In goed overleg is alles naar tevredenheid goed gekomen. De montage werd gedaan door ervaren vaklui. Kleine tegenslagen konden met hun ervaring vlekkeloos verholpen worden. Knap hoor. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk mooie keuken maar geen aanrader”
Door Miranda van der Haas op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Ter Apelkanaal
In 2017 keuken uitgezocht en gevraagd of hij in dezelfde kleur kon als een tafel die in de showroom stond. Ja hoor, geen probleem u krijgt van tevoren een kleurstaal. Na zeker 4 keer om de kleurstaal gevraagd te hebben kwam er pas iets mee toen de keuken ingemeten zou worden. Totaal andere kleur. Weer naar de winkel geweest om een andere uit te zoeken want de beloofde kleur kon niet geleverd worden. Na een andere uitgekozen te hebben bleek ook deze kleur niet te kunnen. Uiteindelijk akkoord gegaan met een derde alternatief. 8 maart zou hij geplaatst worden. Dat lukte niet in 2 dagen. Op maandag telefoon; we komen vlg week maar de keuken was niet te gebruiken dus daar zijn we niet mee akkoord gegaan. Dus donderdag zou het afgemaakt worden. Vervolgens plint er scheef onder en vrijwel alle lades er scheef in. Na 2 weken zou het opgelost worden maar er kwam niemand. Gebeld en het was een vergissing zei men. Volgende week komen we. Week erna; het lukt niet met de planning, we komen volgende week woensdag. Uiteindelijk de keuken klaar op 19 april. Prachtige keuken! Maar de zaak Gerard Hempen raad ik sterk af!
Reactie of foto toevoegen
“Groot drama”
Door Jenny op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Ter Apelkanaal
2 jaar geleden keuken besteld, geleverd aan huis en direct betalen. Na uitpakken zagen we dat er maar een halve keuken geleverd was en de andere helft niks passend ! Dit is uiteindelijk na 2 lange maanden bellen en mailen opgelost. Maar zullen nooit uit zichzelf mailen of bellen !!. Na betaling extreem lax in naleveren of mankementen oplossen. Ook dingen beloven maar niet nakomen !! Dit terzijde. Mooie nostalgische kraan van het merk Dekker na een jaar al lek. Kan gebeuren natuurlijk maar ook weer weken achteraan moeten mailen en bellen. ook uiteindelijk opgelost. U raad het al, het tweede jaar weer zelfde euvel maar helaas is er niemand meer die er zich voor inzet. Na aantal mailen wordt er gewoon niet meer op gereageerd en bellen heeft geen zin want wordt gezegd komt goed maar ze weten niet eens wie ze aan de telefoon hadden. Na 3 maanden uiteraard geen reactie en geen nieuw binnen werk terwijl er 5 jaar garantie op zit van uit de de leverancier Dekker. Dus Hempen zou ik niet kunnen aanbevelen om er een keuken te kopen. Gelukkig kon REDDY keukens in Klazienaveen ons binnen 2 weken een compleet nieuw binnenwerk leveren helaas wel tegen een betaling. Conclusie : Ga niet over tot aankoop voordat u bij een ander bent geweest. Service en aftersales is een groot drama bij deze firma. Zal zelf dus bij de leverancier proberen om het onder garantie te kunnen verhalen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Mark Goudhart op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Ter Apelkanaal
Mooie massief eiken keuken gekocht. Geïnstalleerd binnen een dag. Installateurs werkten met de precisie van meubelmakers. Afwerking perfect. Prachtig eindresultaat. Contacten in de voorbereiding liepen gesmeerd. Altijd antwoord binnen een dag en snelle actie.
Reactie of foto toevoegen
“Grote aanrader”
Door Martinetti op zaterdag 17 feb 2018 18 | vestiging Ter Apelkanaal
Keuken gekocht van het moment van aankoop tot het plaatsen in een woord meer als geweldig wat een vakmanschap en service Joke Ronnie en het hele team dank jullie wel wij zijn super happy en dan de complimenten van iedereen hempen een grote aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Veldhuis op maandag 10 dec 2018 18 | vestiging Ter Apelkanaal
We hebben een mooie keuken gekocht bij dit bedrijf. Keuken bevalt tot nu toe redelijk goed. Service is zeer slecht. Bereikbaarheid naderhand is zeer slecht. Ik heb tot driemaal toe, op verschillende manieren, een set extra knoppen voor een kast in de keuken besteld, maar ik heb ze niet binnen gekregen. De handvaatjes van de kraan gaan steeds los, hier is uiteindelijk iemand naar komen kijken van Hempen (na hun hier 4 keer over gemaild te hebben en twee keer gebeld). Advies van Hempen over deze nieuwe door hun geleverde kraan: dat moet je zelf maar gaan lijmen... De hendels van de kraan zitten verkeerd om:je moet de tegennatuurlijke kant op draaien om heet water te krijgen, erg verwarrend/lastig om heet en koud water te mengen. Ik accepteer deze fout maar, want het duurt maanden om deze mensen uberhaupt te pakken te krijgen...... De keuken is nu 8 maanden oud, twee houten knoppen op kastdeurtjes beginnen te bladderen....
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Gerard Hempen Keukens
  Nieuwleusen, Jagtlusterallee 8, 7711 GE Nieuwleusen, tel 0529-482334
  Ter Apelkanaal (7 ervaringen), Zandberg 81, 9563 PL Ter Apelkanaal, tel 0599-470605
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.