Feedback
7,8

Tegelhuys

Score uit 55 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Drenthe)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuys
Natuursteenlook, houtlook, kasteelvloeren… zó warm en sfeervol! En het beste in combinatie met een warmtepomp en vloerverwarming. Laat je inspireren! Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond.
Alternatieven voor Tegelhuys
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 342 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 398 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 96 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 927 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 32 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 55 ervaringen over Tegelhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren43 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 55 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: vloeren, tegels, kwaliteit, prijs, service

Per vestiging:
“Tegels voor de badkamer”
Door D. Kouwert op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Wijhe
Bij de zoektocht naar welke tegel, welke stijl, sfeer willen wij kun je hier prima terecht. Er wordt goed met je meegedacht en alternatieven aangeboden die jezelf nog niet had gezien. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer met vloerverwarming”
Door Jan Hoos op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Wijhe
Goed ontvangen en de dames hebben alle tijd genomen voor ons en veel mogelijkheden besproken en laten zien. Ook wat stalen geleend om thuis te kijken. Ook de opties van de vloerverwarming werden goed besproken. Uiteindelijk een mooie vloer uitgezocht die vorige week gelegd is. Tussen het bestellen en leggen goed op de hoogte gehouden van de voortgang en er werd ook goed meegedacht bij vragen van onze kant. Goede vloerverwarming eronder en daarna de vloer er direct op. Het resultaat is in één woord: geweldig! We zijn er dan ook heel erg blij mee. Dit mede door de uitstekende manier waarop hij door Peter is gelegd. Dit bedrijf kan ik dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Westerbrink op zondag 30 jan 2022 22 | vestiging Wijhe
Wij hebben tegels gekocht voor in de achterkamer. Zeer veel keus en zeer tot onze tevredenheid gelegd. De tegenliggers waren deskundig en wisten wat ze deden. Tegelhuys is een aanrader.
FOTO VAN WESTERBRINK
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Fam. ten Have op zaterdag 20 nov 2021 21 | vestiging Wijhe
Tegels voor het toilet. Goed advies. Prettig en vlot geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is naar volle tevredenheid”
Door Guus Nauw op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Wijhe
Wij wilden graag vloerverwarming in onze woonkamer. Zo kwamen wij bij Tegelhuys ( Wijhe) terecht. Vriendelijke ontvangst. Heel goed advies zodat wij uiteindelijk zitkamer, eetkamer/ keuken, hal , gang en toilet van vloerverwarming en tegels hebben laten voorzien. Ook bij de keuze van de tegels werd actief meegedacht. Er werden nieuwe tegelstalen opgevraagd. Daaruit hebben wij er 1 kunnen kiezen naar volle tevredenheid. De planning was ook prima op orde. De medewerkers van de vloerverwarming en de tegels allemaal vaklui. Resultaat is naar volle tevredenheid.
FOTO VAN GUUS NAUW
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door Loes van Soest op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Wijhe
In september kwamen wij bij het Tegelhuys in Wijhe met onze vragen voor onze gang/hal... we kunnen alleen maar super tevreden zijn...woorden die ons te binnen schieten zijn: klantvriendelijk, meedenken met de klant, accuraat, vakkundige tegelzetter, snelle afhandeling en een geweldig resultaat!!
FOTO VAN LOES VAN SOEST
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Familie Tegelaar op dinsdag 21 sep 2021 21 | vestiging Wijhe
Wij hebben onze tegelvloer hier gekocht. We hebben bij elke stap het gevoel gehad dat onze tevredenheid bovenaan stond. Veel extra service die ons werd aangeboden, we hebben heel wat tegels thuis gehad om de kleur te toetsen, de vloer werd tussentijds nog gecontroleerd en geëgaliseerd, schrobmachine werd naderhand uitgeleend. Kortom, klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door W Bax op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Wijhe
We hebben onlangs een jacuzzikamer in ons huis gemaakt. Voor de vloer en wand zijn we bij Tegelhuijs Wijhe terechtgekomen. We werden hier bij ons eerste bezoek erg prettig geholpen en kregen direct vertrouwen in ook het verdere verloop. De offerte die we even later ontvingen was conform onze verwachting en we hebben dan ook akkoord gegeven. Doordat de jacuzzi later kwam hebben we erg veel gevraagd van de flexibiliteit van Tegelhuijs. Ze hebben hier boven verwachting op gereageerd. Niets was teveel en er werd ook proactief meegedacht hoe de doucheruimte het beste in te richten. Bij het plaatsen van de muurtegels heb ik op het allerlaatste moment bedacht dat ik ze graag "golvend" wilde laten aflopen. Dit was voor de top tegelzetter Yvo ook geen probleem ( "gelukkig heeft niet iedereen deze wensen" )Hij vond het zowaar leuk om te doen en met een super resultaat, zie foto's. Kortom we zijn erg tevreden over Tegelhuijs Wijhe ze hebben laten zien dat de klant zich koning voelt en met positief resultaat terugkijkt op dit avontuur.
FOTO VAN W BAX
Reactie of foto toevoegen
“Wandtegels”
Door Barendse op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Wijhe
Mooie kleine tegeltjes, snel geleverd. Vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies gehad”
Door Richard Olijve op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Wijhe
We hebben tegels voor de gehele benedenverdieping gekocht. We zijn erg goed geadviseerd bij de aankoop. De communicatie gedurende het traject is prettig verlopen. De tegels zijn erg mooi gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door L.J van 't Land op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Wijhe
Geweldige service. Leveren goed werk. voortreffelijk afgewerkt. Douches betegeld in het zwembad van Wijhe
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloertegels”
Door R. Maassen op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Wijhe
Bij Tegelhuys in Wijhe keramische vloertegels gekocht voor de keuken, die zij hebben gelegd boven op de aanwezige oude tegels. Prettige service bij uitzoeken van tegels; precieze, vakkundige uitvoering van het leggen van de tegels. Zeer vriendelijke klantgerichte benadering door alle betrokkenen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ineke Jumelet op woensdag 7 apr 2021 21 | vestiging Wijhe
Alle ruimte om rustig uit zeer uitgebreide keuze onze vloertegels tegels te kiezen. Met veel persoonlijke aandacht en geduld erg goed geholpen. Tussendoor goed in overleg over tijdslijnen/drogen vloer etc. De eigen import Italiaanse tegels waren keurig op tijd en precies zoals we besteld hadden. Professionele sympathieke tegellegger maakte de (mozaïek)vloer helemaal top af. Dus zeer tevreden klant!
FOTO VAN INEKE JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Yvonne Prins op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Wijhe
Sandra en haar team zijn erg deskundig. Je krijgt goed advies en ze denken goed mee. En er is erg veel keuze! Het werkt ook erg prettig dat het Tegelhuys zelf een tegelzetter in dienst heeft, zodat ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Kortom, mocht je op zoek zijn naar een mooie vloer, ga dan zeker naar het Tegelhuys!

Aanvulling ontvangen 29 maart 2021: De vloer is geplaatst en ik ben heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig ondersteund”
Door Waalewijn op donderdag 18 mrt 2021 21 | vestiging Wijhe
We hebben een tegelvloer uitgezocht in Wijhe. Hij ligt inmiddels in onze woning en heeft een echte houtlook. We werden prettig ondersteund bij het proces van uitzoeken van de vloer. Ook waren de tegelzetters prima vakmannen die weten wat ze doen. Daarnaast is er flexibel meegedacht toen onze planning toch anders liep dan gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Annet op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Wijhe
Wij zijn superblij met de prachtige keramische vloer die het Tegelhuys in onze nieuwbouwwoning gelegd heeft. In de aankoopfase was er altijd ruimte en tijd voor overleg en advies (we zijn erg vaak geweest) en de tegelzetters zijn precies, plezierig en denken mee! Kortom: fijne ervaring! Jan en Annet
FOTO VAN ANNET
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk afgeleverd”
Door Marinka Blankenvoorde op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Wijhe
Heel erg goed geholpen bij het uitzoeken van tegels. Goed advies gekregen voor tegelprofielen, soort lijm en kleur van de voeg. Prettige communicatie. De tegelzetter heeft heel erg mooi werk afgeleverd. Netjes gelegd, mooi ingevoegd en ook netjes achter gelaten.
FOTO VAN MARINKA BLANKENVOORDE
REACTIE VAN TEGELHUYS WIJHE
Bedankt, graag gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Frank en Elisabeth op zondag 27 sep 2020 20 | vestiging Wijhe
Fijn bedrijf met bijzondere tegels. Denken goed mee en hebben goed advies. We hebben de vloer ook door het Tegelhuys laten leggen en dat is een hele goede keuze geweest. De grote vloertegels liggen super! Doordat het een klein bedrijf is heb je korte lijnen wat zeer prettig is.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar wens”
Door SV op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Wijhe
Na vorig jaar tegels voor de keuken te hebben gekocht, hebben wij nu een keramisch parketvloer voor de woonkamer uitgekozen. De medewerkers van Tegelhuys Wijhe zijn Klantvriendelijk en geven vakkundig advies.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door D. Sharon op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Wijhe
[8-7-2020] Een jaar geleden zijn wij voor het eerst bij Tegelhuys in Whije geweest om naar een nieuwe vloer te zoeken. We zijn goed geholpen door Alon en dezelfde dag ook een offerte gekregen voor het aanleggen van vloerverwarming en tegels. Na een jaar van zoeken naar alternatieven, hebben we toch besloten om met Tegelhuys in zee te gaan. De uitstraling en vriendelijkheid van de medewerksters spraak ons vertrouw aan, en de juiste tegels natuurlijk. Na het ondertekenen van het contract en het vaststellen van de planning, konden de werkzaamheden vrij snel starten. De vloerverwarming werd gevreesd en aangelegd, en een week daarna de tegels. De tegellegger was een jonge man die op een zeer vakkundige manier de nieuwe vloer legde. Hij denkte mee en gaaf tips en aanwijzingen hoe bepaalde problemen opgelost kunnen worden. Het eind resultaat is gewoon fantastisch: strak gelegd en goed afgewerkt.
FOTO VAN D. SHARON
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H. Janssen op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Wijhe
Vloertegels gekocht en laten leggen en vloerverwarming laten aanleggen. Alles is volgens de planning verlopen. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi”
Door VPTH op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Wijhe
Goede informatie, service-gericht, flexibel In planning en grote tegels (80 x 80) heel mooi gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door Dinant op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Wijhe
Voortraject en afhandeling prima verlopen! Ondanks een continue wisselende opleverdatum van ons huis, is het mede dankzij een meedenkend team toch gelukt tijdig de vloertegels te kunnen leggen door vakmensen Peter en Ivo!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi tegelresultaat”
Door Henk Bril op maandag 18 mei 2020 20 | vestiging Wijhe
Mooi geworden. Hierbij de beloofde foto. t.a.v. Sandra
FOTO VAN HENK BRIL
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marianne op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Wijhe
Goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe tegelvloer en aanleg vloerverwarming.
Bij de installatie bleek de dekvloer van het huis niet dik genoeg. Tegelhuys dacht mee en zocht mee naar oplossingen. Het eindresultaat het prachtig en de vloer is lekker warm!
FOTO VAN MARIANNE
Warme vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E van Lottum op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Wijhe
Zeer prettig geholpen in de winkel, en samen een goede keuze kunnen maken. Vloer vlot geleverd en ook de mannen die de vloer uiteindelijk gelegd hebben hebben dit zeer vakkundig gedaan. Zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart Vlietstra op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Wijhe
Door Allon zeer deskundig en geduldig geholpen bij het uitzoeken van een vloer in de showroom. De vloer is vervolgens door Ivo ruim binnen de afgesproken tijd vakkundig gelegd waarna de woning weer schoon is achtergelaten. Complimenten voor de service en het vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric en Martine, Zwolle op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Wijhe
Veel keuze en vriendelijk geholpen. Ze hebben zelf tegelzetters in dienst en dat werkt prima. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Hexagon tegels”
Door Ilse de Vries op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Wijhe
Super blij met het resultaat! De uitdaging die wij hadden: hexagon tegels in de keuken, was voor deze professional geen enkel probleem. Het is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Marga op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Wijhe
Tegelhuis Wijhe denkt goed mee in de voorbereidende fase. Snelle terugkoppeling, planning ging goed. En we hebben nu twee prachtige badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Eltjo Herder op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Wijhe
Keramische vloertegels gekocht bij Tegelhuys Wijhe. Wij zijn zeer tevreden over de service en het vakmanschap en de communicatie met het bedrijf.

Aanvulling ontvangen 20 januari 2020: De vloer is geleverd en geplaatst. Alles is achter de rug met een zeer goed resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Jantien Steensma op zondag 5 jan 2020 20 | vestiging Wijhe
Tegels van 90x90 voor ons nieuwe huis. We vinden dat het Tegelhuys een andersoortig aanbod heeft en niet alleen de 'veilige' keuzes biedt, maar ook creatief durft te denken. We werden uitstekend geholpen en zijn zeer tevreden. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 6 januari 2019: Onze aankoop is geleverd en de tegels zijn gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Nicolas Pouyet op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Wijhe
Wij hebben patroontegels en keramische vloertegels (houtstructuur) gekocht bij Tegelhuys. We hebben het hele proces - van oriëntatie tot en met leggen - als heel erg positief ervaren. We zijn goed geholpen en mogen nu dagelijks genieten van een geweldig resultaat. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Noortje op zaterdag 30 nov 2019 19 | vestiging Wijhe
Wij hebben tegels besteld voor de hal van 35m2. We werden heel prettig geholpen in de winkel! Fijn dat we een proeftegel mee konden nemen. De afwikkeling hebben we via de mail kunnen doen, omdat er haast bij was. De tegels zijn netjes afgeleverd! Goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Veltman op zaterdag 28 sep 2019 19 | vestiging Wijhe
Een tegelvloer leg je niet om de paar jaar, daar wil je een goede beslissing over nemen. Dus een aantal keren langs geweest om het een en ander te zien, voelen, beleven. De technische kennis van de medewerksters is zeer goed. De offerte was duidelijk. De tegelzetters waren snel, maar secuur. Goede uitleg gekregen over onderhoud e.d. De afwikkeling en communicatie achteraf was ook zeer naar tevredenheid. Een echte aanrader als je een tegelvloer wilt.
FOTO VAN FAMILIE VELTMAN
De tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloer”
Door J.H. van Maanen op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Wijhe
Wij hebben een keramische vloer gekocht. Dit na lang twijfelen van onze kant. Tweemaal tegels meegekregen om deze in onze woonkamer te bekijken. En kregen daarbij vakkundig advies. Wij waren onder de indruk van de klantvriendelijkheid van het hele team. Onze complimenten. Wij kunnen iedereen een bezoek aan hun mooie showroom aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Stephanie op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Wijhe
We hebben de tegels voor de badkamer gekocht. Drie verschillende; wand vloer en douche. Hierbij goed en vakkundig geholpen, en fijn dat ze met je meedenken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Prins op zondag 14 apr 2019 19 | vestiging Wijhe
Bijzonder klantvriendelijke en goede service. Eerlijke en nuttige adviezen. Duidelijk te merken dat ze dit werk met plezier doen en over vakkennis beschikken. Bij interesse in bepaalde tegels worden die besteld om te kunnen bekijken in de winkel en/of thuis. De tegelzetters werken erg hard en nauwkeurig. Flexibiliteit is vanzelfsprekend bij zowel de verkopers als de tegelzetters. Zeer breed assortiment, prima prijs-kwaliteit verhouding. Er is voor ieder budget iets te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Nico Sinselmeijer op woensdag 27 mrt 2019 19 | vestiging Wijhe
Ik heb hier mijn tegelvloer voor de beganegrond besteld. Super vriendelijke mensen in de winkel die je graag willen helpen en echt de tijd voor je nemen. Ze denken met je mee en luisteren naar je wensen. Ook als deze halverwege veranderen. Als je de tegel gevonden denkt te hebben dan kun je zonder problemen een paar tegels meenemen zodat je ook thuis er nog eens rustig over kunt nadenken. Totaal geen druk. Bij de oplevering van het huis werd duidelijk dat het omliggende terein nog niet geschikt was voor de bestelbus met de tegels. Deze uiteindelijk samen met de tegelzetter naar binnen gebracht. Super aardige jonge die de tegelvloer er professioneel in legt. Hij was het busje met cementsluierverwijderaar vergeten mee te nemen maar dat werd zonder problem gewoon opgestuurd. Al met al een prettige ervaring. En ik weet waar ik heen moet voor mijn volgende tegelvloer!
FOTO VAN NICO SINSELMEIJER
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer en keuken”
Door Van Beest op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Wijhe
Vriendelijk geholpen, termijn van leveren werd steeds opgeschoven, was nooit een probleem
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Rene & Marisca op dinsdag 18 sep 2018 18 | vestiging Wijhe
Wij hebben mooi keramisch parket en een patroonvloer late leggen door Tegelhuis Wijhe. Wij zijn heel er blij met het resultaat. Wij komen zeker nog eens terug, of met de familie. Je krijgt goed advies, ze denken met je mee en vakkundige gelegd. Dank daar voor.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door R.K.Zonnenberg op zaterdag 11 aug 2018 18 | vestiging Wijhe
Wij hebben parketstroken 120 cm gekocht, een grijze/antraciet kleur met een daar bij horende plint. Woensdag en donderdag leggen en vrijdag alles voegen. De heren hebben het super mooi gelegd. Wij hebben toch ook maar voor de plint gekozen wat het extra afmaakt. Wij zijn super tevreden hoe alles is gegaan. Ook in de winkel werden wij heel vriendelijk en goed geholpen, geeft gelijk een goed gevoel als je binnen komt. Alleen de "bezorg kosten" van de parkettegelstroken en plinten dit werd mee genomen met het busje van de heren die de vloer leggen maar dat neemt niet weg dat wij super tevreden zijn over het geheel. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen die op zoek zijn naar een plavuizenvloer.
FOTO VAN R.K.ZONNENBERG
Parketstroken 120 cm
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door G Nienhuis op woensdag 20 jun 2018 18 | vestiging Wijhe
Wij hebben een tegelvloer gekocht voor in de keuken en bijkeuken. En laten leggen door Tegelhuys Wijhe. We hadden een totaalpakket ! En dat wil zeggen, oude vloer er uit laten halen,en egaliseren,en de nieuwe tegels er weer in. Wij zijn uitmuntend tevreden met het resultaat. Het is erg mooi geworden. In de winkel zelf is een ruime keuze aan tegels. Voor iedereen wat wils !
Reactie of foto toevoegen
“Vloer gekocht”
Door Dik van Berkum op dinsdag 1 mei 2018 18 | vestiging Wijhe
Ik heb bij Tegelhuys Wijhe de vloer gekocht voor mijn nieuwe woning. Door een groot verschil tussen de winkel stalen en de proefzending was het uiteindelijke kiezen van de vloer wel een lastig proces, maar uiteindelijk is een vloer geleverd volgens mijn wensen en ook keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door schuitema op vrijdag 20 apr 2018 18 | vestiging Wijhe
keurig een nieuwe vloer er ingekregen en ruim binnen de afgesproken tijd, prima gedaan tegelhuis Wijhe.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Familie van der Burg op maandag 9 apr 2018 18 | vestiging Wijhe
Wij hebben vloertegels gekocht op aanraden van Keukenland Wijhe. De uitzoek en het pand is geweldig om rustig tot een keuze te komen. Het advies en meedenken van de verkoopster is goed. Het overleg met het bedrijf dat ze legt ,aftimmerbedrijf Erik Neulen ,was ook fijn, zo kan het niet fout gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kremer op maandag 26 mrt 2018 18 | vestiging Wijhe
Zeer tevreden. Prima geholpen met een mooi eindresultaat. Keramisch vloertegel inclusief vloerverwarming gelegd door vakkundig vriendelijk personeel.
FOTO VAN KREMER
Keramische vloertegel
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Michiel de Gr op woensdag 7 feb 2018 18 | vestiging Wijhe
Goed advies gekregen in de winkel en ze denken goed met je mee. Levering op tijd net als de tegelzetters. In de gang was een strook gelegd die niet helemaal naar mijn smaak was. Even een telefoontje en de volgende dag is deze strook opnieuw gelegd. Helemaal top!
FOTO VAN MICHIEL DE GR
Tegels in strook
REACTIE VAN MICHIEL DE GROODT
Achteraf betreur ik mijn positieve recensie. Je ziet werkelijk alles op deze tegels en zijn alleen mooi als het donker is of als ze nog gedweild zijn. Er zitten nog steeds gaatjes in de voegen welke niet gedicht zijn ondanks herhaaldelijk verzoek langs te komen. Ook verzoek om langs te komen om naar de vloer te kijken word steeds beantwoord met: probeer maar eens een ontvetter of probeer maar dit of dat. Ik ben er helemaal klaar mee..... vloer is dagelijks een doorn in mijn oog.
REACTIE VAN TEGELHUYS WIJHE
Als de tegels goed schoongemaakt zijn, kan het niet zijn dat u werkelijk alles op deze tegels ziet. Dit is een makkelijk te reinigen keramische tegel, die bij meerdere klanten naar volle tevredenheid ligt. We hebben u meerdere keren ondersteund met schoonmaak advies en daarmee moet het probleem van de waas opgelost kunnen worden. In maart hebben we met u afgesproken dat we de gaatjes komen voegen zodra de tegelzetters in de buurt aan het werk zijn. U vond dit geen enkel probleem ("gaatjes hebben geen haast hoor"). Helaas zijn we nog niet bij u in de buurt aan het werk geweest (Nijkerkerveen ligt aan de rand van ons werkgebied) maar komende maand staat er een vloer in uw regio gepland en bellen we voor een afspraak.
(ter info voor de lezers: bovenstaande foto is direct na het voegen genomen, voordat de tegels schoongemaakt waren). Tegelhuys Wijhe
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Roland Duiker op woensdag 27 dec 2017 17 | vestiging Wijhe
Wij zijn uitermate tevreden over Tegelhuys Wijhe. Goede service en de vloer is prachtig geworden! Vakwerk dus.
FOTO VAN ROLAND DUIKER
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door GAM Buis Raalte op maandag 11 dec 2017 17 | vestiging Wijhe
Uiterst correct en servicegericht bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hazelaar op woensdag 18 okt 2017 17 | vestiging Wijhe
Stenen vloer uitgezocht . Prima en correct geholpen. Absoluut een aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Looijen op zaterdag 5 aug 2017 17 | vestiging Wijhe
Zeer vriendelijk, alles volgens afspraak en voerverwarming en tegels zeer vakkundig aangebracht/gelegd. Zeer tevreden!!
FOTO VAN YVONNE LOOIJEN
Tegels met vloerverwarming
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Rouwers op zaterdag 8 jul 2017 17 | vestiging Wijhe
Zeer fijn contact en onze tegels zijn netjes gelegd. Erg fijn bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Schuurman op vrijdag 7 jul 2017 17 | vestiging Wijhe
we zijn zeer deskundig, adviserend en vriendelijk geholpen en adviseren dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door Fam. Roetert Steenbruggen op zaterdag 24 jun 2017 17 | vestiging Wijhe
Ruime keus aan vloertegels. Goed advies. De tegelvloer is prachtig mooi gelegd
FOTO VAN FAM. ROETERT STEENBRUGGEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 21
Vestigingen Tegelhuys
Website: www.tegelhuys.nl
  Gieten, Vlaskamp 7, 9461 VB Gieten, tel 0592-264091
  Wijhe (55 ervaringen), Enkweg 1b, 8131 VD Wijhe, tel 0570-525457
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.