Feedback
9,5

Mennen Keukens + Interieurs

Score uit 29 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0493-342583 | Hoofdstraat 23, 5757 AJ Liessel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Mennen Keukens + Interieurs
Wilt u een nieuwe, unieke keuken of interieur die perfect bij uw persoonlijkheid en huis past? Dan bent u bij Mennen Keukens + Interieurs aan het juiste adres! Wij maken en leveren exclusieve keukens en interieurs uit eigen fabriek. Ieder ontwerp is voor elke klant uniek en precies op maat gemaakt. Met optimale functionaliteit en innovatieve oplossingen. Onze adviseurs ontwerpen met liefde voor het vak uw droomkeuken en droominterieur, volledig op maat.
Alternatieven voor Mennen Keukens + Interieurs
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 854 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 75 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Helmond Noord-Brabant) score 8,9 uit 120 ervaringen
• I-KOOK
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Deurne Noord-Brabant) score 8,9 uit 481 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 29 ervaringen over Mennen Keukens + Interieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 29 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, service
“De perfecte keuken”
Door Gusta Massey op vrijdag 3 mei 2024 24
Er is goed meegedacht voor het ontwerp, we hebben kunnen zien waar ons keuken gemaakt werd. Duidelijke planning. Daarna wordt de keuken ingemeten. De keuken wordt op maat gemaakt zodat je een perfecte keuken krijgt. Perfect geplaatst en wat heb ik een heerlijke keuken. Precies wat ik wilde. Dit omdat alles maatwerk en handwerk is. Ik krijg alleen maar complimenten over hoe mooi mijn keuken is.
FOTO VAN GUSTA MASSEY
+ Toon extra foto van Gusta Massey
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van de keuken”
Door Cécile op donderdag 7 dec 2023 23
In ons nieuwe huis de reeds aanwezige Mennen keuken uitgebreid met een eiland en hoge kasten. Heel goed geholpen in de showroom, snelle levering en uitstekende montage. Monteurs passen de onderdelen aan ter plaatse indien nodig. Problemen worden snel opgelost.
FOTO VAN CÉCILE
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Erna Classens op maandag 18 sep 2023 23
Bij Mennen onze droomkeuken gekocht. Het hele traject verliep gladjes. Men dacht met ons mee, toonde ons de mogelijkheden maar drongen zeker ons niets op. Het geschetste plaatje klopte helemaal. Ook kleine aanpassingen konden gerealiseerd worden en alles werd netjes en correct uitgevoerd. Zeer tevreden.
FOTO VAN ERNA CLASSENS
+ Toon extra foto van Erna Classens
+ Toon extra foto van Erna Classens
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z super begeleid”
Door Frank Mostert Meijel op zondag 23 jul 2023 23
Vanaf het eerste moment een warm welkom en een super klik met het team van Mennen Keukens! Samen hebben we een prachtige keuken met bijpassend interieur samen gesteld. Ze hebben mij van A tot Z super begeleid en ben dan ook heel blij met het resultaat van Top kwaliteit! Familie en medewerkers Mennen Keukens bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat een prachtige keuken”
Door Sandra Jansen op woensdag 19 jul 2023 23
In januari heeft mennenkeukens bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Wij genieten hier iedere dag van. Er is goed meegedacht in onze wensen. Met de planning waren ze flexibel en konden we goede afspraken maken. Bij lekkage afwasmachine (door scheurtje in afvoerbuis) hoefde we maar te bellen en waren ze er nog dezelfde dag. Fijn bedrijf met goede service. Eindresultaat een prachtige keuken!
FOTO VAN SANDRA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Karin Hegger op dinsdag 18 jul 2023 23
Alles is goed en professioneel verlopen van de aankoop tot de planning, montage en de nazorg. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, het is een blikvanger in ons verbouwde huis.
FOTO VAN KARIN HEGGER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door N. Stappers op vrijdag 14 jul 2023 23
Wij zijn erg tevreden over de goeie hulp in de showroom. Er werd goed met ons meegedacht en niets was teveel gevraagd. Ook het plaatsen van alle op maat gemaakte kasten en keuken is heel netjes gedaan. Rondom 1 op maat gemaakte schuifkast was er iets mis gegaan in de productie. Dat is later allemaal op orde gemaakt. Wij zijn heel blij met alles wat Mennen geleverd heeft. Nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Rudy Dings op dinsdag 11 jul 2023 23
Strakke keuken gekocht heel goed advies super maatwerk echt vakmanschap door ervaren personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Familie Dwars-Melis, Reuver op dinsdag 13 jun 2023 23
Meteen bij ons eerste contact door Ellis duidelijk, eerlijk en mee denkend geholpen. Geen verkoop praatjes, dus hierdoor een goed gevoel en ook hierbij gebleven. Super service, niks was te gek, de jongens die kwamen installeren hebben zeer netjes gewerkt, contact met Martijn (de uitvoerder) was super, en ook het regelwerk tussen de onder aannemers was prima. Ik kan alleen maar zeggen alle lof voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door W. Heldens op dinsdag 16 mei 2023 23
Onlangs een nieuwe keuken laten plaatsen door Mennen keukens +interieurs. We zijn heel goed tevreden over deze keuken die geplaatst is door zeer vakkundige monteurs. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Top bedrijf.
FOTO VAN W. HELDENS
Reactie of foto toevoegen
“Super vakmensen”
Door fam. van Rhee op zondag 30 apr 2023 23
We vinden het resultaat nog mooier dan we van tevoren hadden gedacht. Super vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door fam. Mooren op vrijdag 31 mrt 2023 23
Nieuwe keuken gekocht, deskundig advies bij aankoop waarvoor tijd werd genomen voor al onze vragen. Duidelijke planning die tot in de puntjes was geregeld, snelle reactie op vragen. Fijne vakbekwame monteurs die keurig werk leveren en diverse tips gaven voor gebruik. Probleempje met sluiting kast, perfect opgelost. Blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Rick op donderdag 5 jan 2023 23
Ik ben uitermate tevreden over het kopen van onze keuken bij Mennen Keukens + Interieurs. Een dikke tien voor dit bedrijf. Het positieve gevoel begon al bij het maken van de afspraak voor het adviesgesprek. Er werd duidelijk aangegeven dat het op dat moment erg druk was (april 2022) waardoor de levering van de nieuwe keuken ongeveer 6 maanden zou duren en of dit geen probleem voor ons was. Deze duidelijkheid vooraf is alleen maar prettig, dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Het adviesgesprek en maken van het ontwerp waren erg goed. Er werd goed meegedacht in de mogelijkheden en onmogelijkheden en goed geluisterd naar onze wensen. Dit leidde tot een zeer goed aansluitend eerste ontwerp. In het tweede gesprek werd het ontwerp verder gefinetuned. In de adviesgesprekken werden de opties voor de apparatuur en indelingen in de showroom getoond en de verschillende voor- en nadelen besproken. Groot voordeel van Mennen Keukens is dat ze maatwerk kunnen leveren waardoor de nieuwe keuken ook echt perfect in je huis past. In tegenstelling tot veel 'standaard' keukenleveranciers, waar je moet werken met paslijsten of genoegen moet nemen met suboptimale indelingen. Een speciaal positief woord voor de monteurs van Mennen Keukens. Ze werken netjes, leggen goed uit wat ze gaan doen en nemen geen genoegen met half werk. De keuken werd zeer kundig en snel opgebouwd en bij vragen word je als klant betrokken en wordt er samen de beste oplossing gekozen. Ook bijzonder: toen bij de laatste controle bleek dat de koelkast (door een fout vanuit mijn kant) geen voeding had bleven ze tot het probleem opgelost was. Ondanks dat het probleem te maken had met de aangelegde elektriciteit en geen onderdeel was van de plaatsing van de keuken en dat hun werktijd er al lang opzat. Helemaal top, deze toewijding en klantgerichtheid is de spreekwoordelijke kers op de taart. Ik kan Mennen Keukens + Interieurs daarom ook alleen maar volmondig aanraden. Het is niet de goedkoopste leverancier, maar de service, kwaliteit van de geleverde keuken en plaatsing en het fantastische eindresultaat zijn de investering meer dan waard!
FOTO VAN RICK
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Fam. Bouten op donderdag 29 dec 2022 22
Inmiddels onze tweede keuken van Mennen en wederom een staaltje vakmanschap. Klein smetje op de plaatsing was dat de koelkast door de lange levertijd niet op tijd binnen was maar gelukkig werd deze net voor kerst alsnog vakkundig geïnstalleerd. Het hele traject van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de afwerking van de keuken is verder zeer naar tevredenheid verlopen. Ze denken met je mee en niets is te veel. Geeft gewoon een goed gevoel. En het resultaat mag er dan ook zijn.
FOTO VAN FAM. BOUTEN
+ Toon extra foto van Fam. Bouten
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze unieke keuken”
Door Monique vanuit Nijmegen op dinsdag 27 dec 2022 22
We hebben bij Mennen zowel een keuken als interieurbouw laten maken: eiland, wand met keukenkasten, een cinewal, een garderobekast en nog een andere inbouwkast. Twee deuren zijn in de wand weggewerkt. Vanaf het begin (het verkoopproces, het meedenken en advisering) tot het einde (het op maat maken en monteren van alles) is vakmanschap de kern geweest bij alle personen waar we mee in contact zijn geweest! Klant- en oplossingsgerichtheid in alle fases van het proces. Hierbij danken we dan ook iedereen van Mennen en gaan we in 2023 verder genieten van een unieke keuken met interieurbouw op maat! We wensen de medewerkers van Mennen een Gezond & Gelukkig 2023! Kies je voor Mennen dan kies je voor Kwaliteit, Vakmanschap, Klant- & Oplossingsgerichtheid!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en vriendelijk personeel”
Door SJ op dinsdag 1 nov 2022 22
Goede uitleg in showroom, goede uitvoering en men is altijd bereid om vragen te beantwoorden als iets toch niet helemaal duidelijk is. Heel vriendelijke en geduldige medewerkers, die maatwerk leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Hendriks op woensdag 13 jul 2022 22
Mooie keukens. Goed en naar wens geholpen. Prima geleverd en snel geplaatst.
Geniet van onze nieuwe keuken. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P. Van Deursen op dinsdag 12 jul 2022 22
Onze ervaring was zeer goed. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. De service en de afwerking is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Fred en Jannie op donderdag 17 mrt 2022 22
Ontwerp en plaatsen van een maatwerkkeuken is geheel volgens wens verlopen. Het 1e ontwerp gaf al meteen een "WOW" effect. Het uitzoeken van blad in de fabriek en de eiken houten panelen in de fabriek geeft een extra gevoel, in het bijzonder met de rondleiding. De plaatsing is geheel conform afspraken en een enkele storing in apparatuur wordt zeer snel verholpen. Een enkele oneffenheid wordt snel en vakkundig verholpen. Over het gehele project gezien een super ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie strakke keuken”
Door Hay Lamber op donderdag 10 mrt 2022 22
Strakke keuken. Netjes afgewerkt. Medewerkers werken netjes
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooi eindresultaat”
Door Jo en Angela Joosten (Koningslust) op donderdag 10 mrt 2022 22
Via goed meedenken met ons eigen ontwerp en ideeën heeft Mennen een zeer mooi eindresultaat gerealiseerd. De kwaliteit straalt van de nieuwe moderne en strakke keuken af en we zijn er heel erg tevreden over. De blikvanger van ons fors gerenoveerde huis nu! Gedurende het gehele traject zijn we goed geholpen en was de service uitstekend. Ook een compliment aan de monteurs die het geheel picobello hebben gemonteerd!
REACTIE VAN JO JOOSTEN
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door A. Huijbers op woensdag 9 mrt 2022 22
Mooie keuken, goede kwaliteit. Reeds de derde aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf!”
Door Fam. bruynen op zaterdag 19 feb 2022 22
Onze keuken is klaar, jippie. Wat een super mooie afgewerkte keuken hebben we nu. Alles tot in de puntjes geregeld via mennen keukens. De verbouwing zag ik wel tegenop, maar het is allemaal prima verlopen. Zeer goede samenwerking met andere bedrijven, en een prima planning. Iedereen is zijn afspraak nagekomen.
Fijn bedrijf om mee om de tafel te zitten, en ze denken heel goed met je mee, luisteren naar je wensen, en werken het heel nauwkeurig uit.
Even nog een groot compliment voor de monteurs.......deze werkten flink door, en waren heel netjes vakkundig en beleefd. Ze deden er alles aan om het goed te laten verlopen. Top bedrijf!
FOTO VAN FAM. BRUYNEN
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Familie Linders op maandag 20 dec 2021 21
Dit najaar heeft Mennen Keukens in onze verbouwde benedenverdieping een prachtige keuken, verlichte schappen in een nis en een vensterbank geplaatst. Het ontwerp kreeg vorm in een prettig gesprek, via mail werd gefinetuned tot het gewenste resultaat, vervolgens kozen we in de uitgebreide showroom de materialen en in hun fabriek ons eigen hout. Als dat niet op maat is! Het resultaat is prachtig, de afwerking keurig en de service top. Chapeau!
FOTO VAN FAMILIE LINDERS
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces is perfect verlopen”
Door Ellen en Hans Rendering op maandag 25 okt 2021 21
Mennenkeukens heeft ons een prachtige keuken geleverd. Het hele proces vanaf het inventariseren van onze wensen tot en met het plaatsen van de keuken is perfect verlopen. De medewerkers van Mennenkeukens hebben ons klantvriendelijk, vakkundig en punctueel behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rick Vossen op vrijdag 25 jun 2021 21
Hier een keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Super goed meegedacht waarbij verder gekeken werd dan een mooie keuken zelf maar ook hoe hij het beste in de ruimte zou passen. Zeer tevreden over het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Wilma Tellings op vrijdag 18 jun 2021 21
Ons laatste project was de werkkamer, deze is erg mooi geworden en super afgewerkt. Materialen komen mooi uit en ook de service vooraf in de fabriek was erg prettig. Wij hebben al vele projecten door Mennen laten uitvoeren en zijn erg tevreden over hun werkwijze en service.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Thomas op dinsdag 27 aug 2019 19
We zijn zeer tevreden met de prachtige keuken die Mennen bij ons heeft geplaatst (in dit geval in de Randstad). Het bedrijf is servicegericht, denkt vooruit en mee bij het ontwerpen, is altijd bereikbaar voor vragen geweest en de service achteraf is prettig. De kwaliteit van de keuken is hoog. Hier gaan we jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door A.J.M. Staadegaard op maandag 10 dec 2018 18
Wij hebben een KEUKEN gekocht.Wij zijn buitengewoon tevreden over het verloop bij Mennen Keukens.Van het begin met het orienteren tot de uiteindelijke levering, het klopte allemaal.Petje af voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 18
Vestiging Mennen Keukens + Interieurs
  Liessel, Hoofdstraat 23, 5757 AJ Liessel, tel 0493-342583
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.