Feedback
9,5

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 207 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren182 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Heel erg tevreden”
Door Anne op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik heb mijn laminaat voor mijn eerste appartementje bij Luxury Floors gekocht. Ik heb ontzettend veel research gedaan naar de prijs-kwaliteit verhouding en ben uitgekomen bij Luxury Floors. Hiervoor heb ik even moeten reizen, maar het was de moeite waard. Ontzettend professionele en vriendelijke mensen. Prachtige laminaat. Ik ben een hele tevreden klant! Ook de eigenaar Sergio is heel erg behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kan iedereen aanrader zij/haar vloer bij Luxury Floors aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Linda dijkstra op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Prachtige vloer aangeschaft bij Luxuryfloors, het was de rit vanuit Rotterdam zeker waard. We zijn fantastisch geholpen door de lieve jongens die de zaak runnen. Levering ook zonder problemen verlopen, chauffeur hadden we ook al even gezien in de zaak en was wederom hartstikke vriendelijk. Ze zijn heel welwillend en zeer betrouwbaar. Wij raden iedereen Luxuryfloors aan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ronald & Renate van der Heiden op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben sinds gisteren een nieuwe laminaatvloer op zolder. Super spannend, want we hadden de vloer via de site besteld zonder live te bezichtigen in Kampen. De dag voordat de vloer gelegd werd, werden we gebeld, om te bevestigen hoe laat de vloer geleverd zou worden. Zoals afgesproken kwam de medewerker optijd en werd de vloer super netjes gelegd. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij gaan mogelijk binnenkort kontact opnemen, om de 2e etage ook te laten leggen met laminaat ( licht grijs) van Luxury Floors. Wij gaan zeker andere mensen in onze omgeving jullie bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RONALD & RENATE VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Peter van Baardewijk op zaterdag 4 jun 2016 '16
Vorige week een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. Prima ontvangst. Goede voorlichting. Uitstekend geholpen! Ook nog standaard een gratis ondervloer. Kan het iedereen aanbevelen om daar een vloer te kopen. Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen. Inderdaad zoals de website zegt: Dé laminaatspecialist van Nederland! De moeite waard om naar toe te rijden!
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Soenil Ramdoelare-Panday op maandag 19 aug 2019 '19
Heb Basaltgrijstegellaminaat bij hun gekocht. Nette levering , alleen helaas tijdens het leggen waren 3 pakken aan de kopse kant kapot. Kwam nog wat plinten tekort en ben daar op bezoek geweest. Werd door een aardige dame geholpen en melde gelijk ook van die kapotte laminaat. Had al per email foto's gestuurd. Werd top geholpen! kreeg mijn geld terug minus plinten en nog extra's! Klantvreindelijk en gemoedelijk. Dit is wat je zoekt als je een winkel binnenstapt!!!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere prijzen”
Door Marieke van der Meulen op zaterdag 19 nov 2016 '16
Ruime keuze, heldere prijzen. Via internet een vloer uitgezocht en zelf opgehaald. Laminaat stond keurig klaar en alles werd tot aan de auto klaargezet. Plinten naar keuze uit kunnen zoeken en gratis ondervloer! Mijn verwachtingen overtroffen en ik zal zeker vaker daar laminaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Golden stream laminaat”
Door Daneel op zaterdag 15 jun 2019 '19
Mooi golden stream laminaat. Veel kleur erin, makkelijk combineren! Zorg dat je ondervloer geëgaliseerd is en Let op profielen bij trap en kruipruimte. Plakplinten zijn daar geen optie. Gaan loslaten! Goed controleren bij oplevering, ik heb t laten leggen door hun( ingehuurd) De mat is niet netjes ingesneden bv...
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Jeanine op vrijdag 8 dec 2017 '17
Laminaat besteld bij dit bedrijf, bij bezorging bleek er geen plinten bij te zitten die er wel bij hoorden. Ik heb gelijk luxury floors gebeld en de situatie uitgelegd. Degene aan de telefoon gaf gelijk hun fout toe en ik kreeg 14,5 m gratis plinten thuisbezorgd de andere week. Superservice en ik kan iedereen aanraden bij Luxury Floors te bestellen, het is ook kwalitatief heel goed laminaat.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Hooghwerff op zaterdag 29 jul 2017 '17
Na een eerder bezoek van een paar maanden geleden, vandaag weer de auto in om ruim 160km af te leggen om onze laminaat definitief te gaan bestellen bij Luxury Floors. Ze hebben volop keuze en vandaag hebben we het nieuwe laminaat besteld voor de eerste en tweede verdieping van ons nieuwe huis! We zijn netjes geholpen met het berekenen van de hoeveelheid die we nodig zullen hebben! En dan nog een een actie hebben van extra korting op de toch al zo voordelige prijs!! Super!!! Dat maakt een huis inrichten leuk!! Nu is het nog even wachten op de sleutel!

Aanvulling 16 november 2017: De levering was goed en compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Sandra T op dinsdag 30 dec 2014 '14
Wij zijn hier prima geholpen, deskundige verkopers en goede service. Wij hebben goed advies gekregen en er werd met os meegedacht. Ondanks dat het druk was had het personeel alle tijd. Er lagen zelfs lekkere broodjes klaar. De vloer is ook zeer deskundig gelegd. En dit alles voor een heel goede prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 '19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Goed voorgelicht”
Door Ayla op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Ik ben vandaag uit Den Haag naar Kampen gekomen om laminaat te halen. Ik heb zelf echt geen verstand van laminaat, maar ben echt goed ingelicht over het assortiment. In Den Haag vond ik het echt duur, door mijn klasgenoten ben ik doorverwezen naar Luxery Floors. Ik heb bij Luxery in kampen de helft betaald van wat het in Den Haag zou kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Prima bedrijf met leuke vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen en het leggen van de laminaatvloer en plinten plaatsen gebeurt vakkundig. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door M. de Jong (Ijsselstein) op donderdag 15 sep 2016 '16
Wij hadden een laminaat uitgezocht. Voor levering werden wij gebeld dat er iets niet goed was met het laminaat. Men had voor ons direct een alternatief en dat was echt prettig. We hebben eerst een stukje laminaat ontvangen en na akkoord is deze bij ons afgeleverd. De service en het meedenken is prima. Luxuryfloor is een heel betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J. van der Leeden op woensdag 10 jan 2018 '18
In het verleden heb ik nogal eens moeten stoeien met laminaat van de bouwmarkt, van inferieure kwaliteit. Het resultaat was dan ook niet om over naar huis te schrijven. Op aanraden van een vriend zijn we bij Luxury Floors in Kampen gaan kijken. Vanaf de drempel tot en met de levering van ons laminaat zijn we uitstekend en klantvriendelijk geholpen. Bovendien was het leggen van het laminaat een fluitje van een cent. Het werd zelfs keurig door de verkoper uitgelegd en we kregen nog wat handige tips. De prijs-kwaliteitverhouding van het laminaat was dus uitstekend. Op het resultaat zijn we enorm trots en tevreden. Ik ben later nog terug geweest om bijpassende plakplinten uit te zoeken en ook toen was er dezelfde klantvriendelijkheid en vakkennis. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gees Dukker op woensdag 17 okt 2018 '18
Vandaag is mijn laminaat gelegd door luxurt floors. Ben in Kampen in winkel goed geholpen en heel vriendelijk. Vandaag hele woning gelegd, super netjes en hele vriendelijke mannen hoor. Twee jonge mannen, 2 Mikael's. Schrijf 1 naam vast fout haha, sorry boys. Werken netjes door en overleggen met je. Was super blij met eind resultaat. Top jongens. Top bedrijf.
FOTO VAN GEES DUKKER
Gelegd laminaat
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Hele mooie vloer, mag ik vragen hoe deze vloer heet? Mvg. Angelique Scheeren.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Riet & Albert. op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een PVC vloer voor ons appartement gekocht waar we bijzonder blij van zijn geworden, alles was super vanaf het uitzoeken in de winkel tot en met het leggen van de vloer, zelfs de berging en meterkast zijn mee gelegd. Ook is er een grote droogloop mat bij de voordeur gelegd. Dit alles voor een bijzonder gunstige prijs door een bedrijf die zich heel goed aan de afspraken houd. Zeker een bedrijf om aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Egger laminaat vloer”
Door Daphne Koolwijk op donderdag 19 apr 2018 '18
Ik heb bij Luxury Floors een Egger laminaat vloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Hele mooie vloer en van goede kwaliteit! De service bij Luxury Floors is ook zeer goed. Je mag zo een plank meenemen, en ze hebben mooie bijpassende plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door marianne van ginkel op zaterdag 17 feb 2018 '18
Mijn ervaring is supergoedIk ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig mooi en supermooi gelegd Een absolute aanrader.Een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jamila op vrijdag 26 jan 2018 '18
We werden snel en geholpen door allr medewerkers. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door Harry de Jong op zondag 18 dec 2016 '16
Een kwaliteitslaminaatvloer tegen de goedkoopste-prijsgarantie koop je bij Luxury Floors in Kampen. Het is de allergrootste laminaatleverancier van Nederland en gevestigd in een mooie showroom, waar alle laminaat en bij-producten, zoals diverse plinten en de (gratis) ondervloeren overzichtelijk staan opgesteld. Je hebt er veel keuze laminaat in een groot prijssegment. Bovendien kun je kiezen uit diverse kortingen, of cadeau-acties. Door de website van Luxury Floors kun je al een beetje voorsorteren, om een keuze te maken en kun je uiteindelijk ook in de showroom beslissen, of je een goede keuze hebt gemaakt en meteen de bestelling plaatsen. Handige tip: bereken je hoeveelheid te bestellen laminaat niet te krap, want ongeopende verpakkingen laminaat mag je altijd tegen volledige vergoeding retourneren. Het personeel is bijzonder vriendelijk en vakkundig, maar je kunt beter spreken van gastheren en gastvrouwen, die bijzonder goed advies geven. "De koffie of thee staat klaar" overtreft Luxury Floors ook nog eens met heerlijke belegde luxe broodjes, een cup a soup etc. Bezorgen van het laminaat is geen probleem en wordt voor een schappelijke prijs geregeld. Ook hebben ze een legservice. Ik heb al diverse keren laminaatvloeren voor mijzelf, met onze kinderen en vrienden bij Luxury Floors gekocht en altijd zelf probleemloos gelegd. Luxury Floors is een uiterst betrouwbaar laminaatleverancier, welke ik bij iedereen absoluut kan aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bertine van Sandwijk op woensdag 22 aug 2018 '18
Laminaat vloer voor keuken! Super service en na jaren gewoon weer terug! Hele nette showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van Deventer op zaterdag 20 apr 2019 '19
Een laminaatvloer. Leuk en vriendelijk personeel. Netjes afgeleverd. De chauffeur was iets te laat en uit coulance de pallet op 3 hoog neergezet. Paste precies in de lift. TOP!
Laminaat netjes gelegd door een vriendelijke jongeman. Echt een aanrader!!
FOTO VAN R VAN DEVENTER
+ Toon extra foto van R van Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Tanja Tukker op woensdag 7 mrt 2018 '18
100 m2 laminaat gekocht voor 3 verdiepingen. Wat een mooie kwaliteit en heel goed en gemakkelijk te leggen, ook voor de leken zoals wij zijn. En superprijs, incl ondervloer. Top! En heel vriendelijk geholpen in Kampen . We komen zeker weer voor de resterende 24 m2
FOTO VAN TANJA TUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Vond kwaliteit niet goed”
Door AG van Dijk op woensdag 17 apr 2019 '19
Ik heb op 16-03-2019 een offerte aangevraagd voor 50m2 Grijs Eik Landhuis Laminaat en het contact was duidelijk en verliep soepel per mail. Uiteindelijk het laminaat besteld en deze is ook netjes bezorgd tot aan de 1ste drempel zoals aangegeven, het viel me wel al gelijk op dat de onderste pakketten van de pallet beschadigingen hadden. Ik dacht het laminaat zelf te kunnen leggen maar dit bleek lastiger dan gedacht, voordat ik begonnen ben met het leggen heb ik het laminaat op de juiste manier uitgelegd om te laten acclimatiseren maar na 2 dagen stond het laminaat alsnog vrij bol, toen ik vervolgens begon met het leggen zelf bleek het laminaat niet netjes op elkaar aan te sluiten waardoor ik er al vrij snel achter kwam dat dit me niet zelf ging lukken. Uiteindelijk heb ik een professioneel laminaatlegger ingehuurd om het laminaat te komen leggen. Nadat hij was begonnen keek hij naar het laminaat en gaf aan dat het kwalitatief geen hoogstaand laminaat was. Het klikte niet in elkaar zoals laminaat in elkaar hoort te klikken en ook moest hij bij vrijwel iedere plank een stukje hout van de "klikrand" afsnijden omdat dat de oorzaak was dat het laminaat niet netjes op elkaar aan sloot en ook niet gelijk lag, uiteindelijk is het laminaat gelegd en heeft hij de beschadigde verpakkingen laminaat gebruikt als "restplanken" waardoor ik deze niet terug heb hoeven sturen maar al met al heeft het leggen hierdoor wel een stuk meer tijd (en geld) gekost dan normaal het geval is. Nu het laminaat ligt ben ik wel erg tevreden over het resultaat, het laminaat oogt mooi en ik ben er tevreden mee over hoe het eruit ziet, maar het leggen ervan is een drama. Al met al is het contact met de winkel prima geweest en ben ik goed te woord gestaan, mijn beoordeling is puur gebaseerd op de kwaliteit van het laminaat dat ik besteld heb + de manier van aflevering (beschadigde pakken onderop wat je vooraf het afstapelen van de pallet niet kon constateren).
FOTO VAN AG VAN DIJK
Grijs eik landhuis laminaat
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door R Alma op vrijdag 23 nov 2018 '18
Al voor de tweede keer bij Luxury floors laminaat uitgezocht en gekocht. De service is voortreffelijk de mensen vriendelijk en behulpzaam en helpen met passie en inzicht. Ook de bezorging was zeer goed, afgesproken dat ze het ivm mijn rug problemen binnen zouden brengen, ze kwamen op de afgesproken tijd en men hielp op elke mogelijke manier om mij niet te belasten. Het is zeker de moeite waard om hier te winkelen en te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Timmer op vrijdag 22 jun 2018 '18
Plezierig contact en goede service. Mooie vloer. De aankoop is geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Nienke Veenstra op woensdag 28 mrt 2018 '18
Voor zowel ons vorige huis als voor onze nieuwe woning hebben wij laminaat uitgezocht voor de eerste en tweede etage. Beide keren hebben we het laminaat ook laten leggen. Het resultaat: een prachtige laminaatvloer van goede kwaliteit! Wij kunnen komend weekend onze woning eindelijk betreden en genieten van onze prachtige, luxury vloer! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door W.Hoekman op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben een Egger vloer gekocht. Mooie brede planken en een gratis ondervloer. Zelf meegenomen. Prima service en vriendelijk personeel. Het teveel gekochte laminaat konden wij zonder probleem terug brengen. De vloer is echt prachtig!
FOTO VAN W.HOEKMAN
Egger vloer
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Hamstra op woensdag 10 mei 2017 '17
Hele goede service, ik wist niet helemaal hoe ik de vloer moest leggen en ze reageren direct met een instructie video! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 voor de service en de kwaliteit van de vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer aankoop”
Door Nelly Demmer op maandag 12 feb 2018 '18
Prachtige vloer uitgekozen, voor de tweede keer bij Luxury Floors. Heel veel keuze. Klantvriendelijk, op tijd bezorgd. Vakkundig gelegd door Michaël en helaas de naam van zijn collega vergeten. Ik ben zeer tevreden.

Eerdere ervaring van 13 november 2016: Heel goed geholpen met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“super service voor een zacht prijsje”
Door Shardene en Robert op vrijdag 28 nov 2014 '14
We hebben bij luxury floors laminaat, sierplinten en ondervloer gekocht. Bij de levering waren wat planten helaas beschadigd maar na een telefoontje en een mailtje helemaal opgelost! Echt top service, wij hebben meteen maar extra bij besteld voor de andere slaapkamer! Wij bevelen Luxury Floors, familie en vrienden hartelijk aan.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Frans Huigen, Utrecht op dinsdag 16 dec 2014 '14
Vorige week heb ik bij Luxuryfloors een laminaatvloer met walnootmotief besteld. Vrijdag is dat geleverd en zaterdag heb ik dat gelegd. Alles is perfect gegaan, ik vond de service - van offerte tot levering - uitstekend. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan; het laminaat en ondervloer zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder bijgevoegd foto's van de ruimte waar het om gaat - ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN FRANS HUIGEN, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Kout op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prachtige laminaatvloer van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Levering snel en prettig contact met de chauffeur. Volle pakketten die over waren konden zonder probleem retour en de service in de showroom was ook top. Ik zou iedereen aanraden hier een prachtige vloer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door N. Cherkaoui op woensdag 19 jun 2019 '19
Het "dreamteam" heeft vandaag mijn pvc vloer gelegd. Super vriendelijk, het ging in een rap tempo, en netjes alles afgewerkt. Service TOP! Op dit soort medewerkers mogen jullie trots zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Sandra koman op woensdag 27 feb 2019 '19
Ik heb bij jullie laminaat gekocht en ben zeer tevreden over de comunicatie plus de kwaliteit van de vloer. Ook is het door zeer bekwame en hele vriendelijke mensen gelegd. dus al met al is luxuryfloors een echt aanrader. Ik zelf beveel het nu zelfs aan bij alle mensen die laminaat ect zoeken in mijn omgeving. Ze krijgen van mij een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Peter op vrijdag 26 feb 2016 '16
Bij deze wil ik Karina bedanken voor de fantastische hulp en service! Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling , ik zag dit pas vrij laat in het bestelproces. ik belde de klantendienst en kreeg Karina aan de lijn. Karina gaf me telefonisch door haar uiterste best te doen om dit recht te zetten. Binnen het uur was alles geregeld en werd ik teruggebeld. Bestelling was aangepast! Topservice! ik werk zelf voor DHL waar de klant dag en nacht méér dan centraal staat, ik apprecieer dit dus ten zeerste.
Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs, service en kwaliteit”
Door Gwenda Godfried op donderdag 21 jun 2018 '18
Eind maart hebben wij een mooie whitewash eiken laminaatvloer uitgezocht bij Luxury Floors voor mijn appartement in Gorinchem. Vlak voor de leverdatum heb ik nog het een en ander gewijzigd in de aantallen hoge en plakplinten, dit ging allemaal heel soepel, welke medewerker je ook aan de lijn krijgt, ze zijn allemaal even (klant)vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd een dag voor het leggen keurig bezorgd op 3 hoog (zonder lift). Complimenten aan en respect voor Bennie, die 3 pakken tegelijk de trap opsjouwde. Op 14 juni kwamen Mikaïl en Sezer de vloer leggen. Deze jongens denken mee, komen met oplossingen en werken keihard en heel netjes. Ze helpen keurig met opruimen en aanvegen, niets is ze te dol, zelfs het stuk mat dat ik nog even snel ben gaan halen, werd keurig op maat gesneden en neergelegd. Ik ben SUPERblij met mijn prachtige vloer en ga de volgende keer absoluut terug naar Luxury Floors: goede prijs, service en kwaliteit!
FOTO VAN GWENDA GODFRIED
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Ina op donderdag 29 dec 2016 '16
Ik kocht de winter crack xxl van berry floors. Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf en heb de naam doorgekregen van mijn zoon die daar ook zijn vloer had gekocht en heel tevreden was.
Reactie of foto toevoegen
“Derde vloer”
Door Jeffrey op maandag 11 jul 2016 '16
Super mooi en sterk laminaat gekocht; vriendelijke mensen. en veel korting gehad! zeker de moeite waard om daar de showroom te gaan bekijken! Dit is de 3de vloer al die ik daar gekocht heb. En er zal zeker nog wel een x terug komen voor weer een x een andere vloer want je komt er altijd uit. En de keuze is reuze. Thnx voor jullie gastvrijheid en hulp Mvg jeffrey en saskia.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Niels bewier op zondag 17 jun 2018 '18
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zeewolde, door hun laten leggen, zeer vakkundig en netjes gaan ze te werk, de man die vloer kwam leggen ging zelfs bij de buurvrouw advies geven omdat hun er niet uit kwamen, vond ik zeer netjes van deze man. Ook de winkel is netjes op orde en ruime keus aan vloeren, ook het personeel is beleefd en mee denkend. Zodat je altijd de goede keus maakt. Ga zo door!!!
FOTO VAN NIELS BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Arnold Rab op donderdag 5 nov 2015 '15
Even zeggen dat wij heel erg blij ben met de vloer! Uitstekende service, levering, kwaliteit en natuurlijk prijs! Wij hebben op het laatste moment toch een andere vloer gezien dan dat wij besteld hadden en het was geen probleem om van keus te veranderen. Wij raden dit bedrijf aan iedereen die op zoek is voor een mooie vloer voor een aantrekkelijke prijs! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Jelmer op donderdag 13 apr 2017 '17
Luxury Floors heeft enorm veel aanbod tegen een scherpe prijs. Van de drie vloerwinkels in Kampen sprong deze winkel er meteen uit, qua prijs, aanbod en klantvriendelijkheid. Wij zijn snel geholpen en stonden twintig minuten later weer met zestien pakken laminaat buiten. Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen die een fijne vloer wil tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“perfect. Niets mis mee. Een aanrader.”
Door Weber M. op dinsdag 6 jan 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer kwamen we bij Luxery terecht. Grote sortering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en hulpvaardig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Dit bedrijf wordt van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken laminaat xl”
Door Roelie Marinus op zondag 16 jun 2019 '19
Standaard voorraad eiken laminaat xl in februari gekocht, in juni gelegd. Vriendelijke medewerkers ook als je kritisch bent. Goed geholpen. Vloer netjes gelegd en afwijkingen in overleg opgelost. (niet rechte stukjes, trap etc.). Aflevering zou beter kunnen. Eerste drempel kan ook drempel tuin zijn en dan staat Laminaat in de regen. Misschien optie creeren om tot begane grond in huis te leveren. (evt. Tegen meerprijs)
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J Both op dinsdag 21 nov 2017 '17
Een poosje geleden hebben wij een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. We werden prettig benaderd door een van de verkopers. Zonder doorzichtige verkooptechnieken bijzonder goed aan een vloer geholpen. Het personeel is heel beleefd! Prijs-kwaliteitverhouding kan volgens mij niet beter. Eerder kregen we voor andere doeleinden al zomaar 2 stroken pvc mee. Al met al zeer positief over dit bedrijf. Wij komen zeker terug als we weer een vloer nodig hebben! Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze zeggen”
Door Dolf van der Steeg op maandag 11 jun 2018 '18
Ik ben een trouwe klant van dit bedrijf. Heb net mijn hele huis laten beleggen met laminaat wegens verhuizing. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en een perfecte service. Wat men zegt doet men ook. Dus in mijn geval eens klant altijd klant. Ook laminaat is van top kwaliteit. Dus ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Widjai op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb mijn laminaat gekocht bij luxury floors in kampen. Er is ontzettend veel keus en heel overzichtelijk.Ik ben super goed geholpen door stefan en zijn heel vriendelijk. Super kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader en kom hier zeker weer in de toekomst
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden jammer van wijze van levering”
Door Tina op vrijdag 28 dec 2018 '18
Wij hebben een mooie vloer uitgezocht op 2e kerstdag en daar ook erg tevreden mee. Netjes laten bezorgen. Er was ons alleen niet verteld dat de vloer voor de deur (op straat dus neergezet zou worden). Dit vind ik super vervelend en ik heb meteen de chauffeur gebeld aangezien de beste man niet eens heeft gewacht tot de deur open was gedaan. Hij heeft de vloer zo achtergelaten. Ik moest van boven komen dus toen ik de deur open deed was hij al gevlogen. Ik had zijn 06 nummer en heb meteen gebeld maar hij zei dat is niet mijn werk. Meteen naar de zaak gebeld waar ze vertelde dat dat normaal is alleen dat waren ze vergeten te vertellen. Best zwaar om alles de drempel over te tillen en lijkt mij een kleine moeite om dit netter af te handelen. Ik had er extra voor willen betalen maar dit zo afleveren vind ik slordig.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Yasar A. op vrijdag 26 dec 2014 '14
Onlangs Victoria Black Oak vloer gekocht. Super vriendelijke medewewerkers. Verstand van zaken en geven goed advies. Niet te vergeten zijn de prijzen zeer concurrerend! Heb vloer laten bezorgen, en dat ging volgens afspraak mooi op tijd. Zeker aan te raden...
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door A.H.borgonje op vrijdag 28 dec 2018 '18
Vandaag gelegd laminaattegels, infinite smook, Dit is door hun zeer beschaafde vakmensen gelegd op een waarlijk perfecte wijze. Ik sta bekend als zeer kritisch maar deze mensen klaarden deze klus met buitengewone klasse, Ik kan Luxury Floors iedereen aanbevelen. Echt TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en flexibel handelen”
Door Rob Dijkstra op dinsdag 14 nov 2017 '17
Dit is wat mij betreft het credo van Luxury Floors. Bij het leggen van het laminaat werd door de leggers van Luxury Floors opgemerkt dat het door ons gekozen laminaat in de toekomst mogelijk problemen kan opleveren. Na overleg met Luxury Floors werd besloten om te stoppen en dat er nieuw laminaat kon worden gekozen. Het onmogelijke geschiedde binnen 1 dag werd de oude partij opgehaald en de nieuwe geleverd. In dezelfde week werd er alsnog gelegd. Grote complimenten voor de leggers en bezorgers en het personeel in Kampen. Hier kan je met een gerust hart je aankoop doen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door m.seinen op dinsdag 29 sep 2015 '15
Professioneel bedrijf. Mooie uitstraling overzichtelijke collectie. Goede kwaliteit vloer. Prima advies en ook nog aardige kerels. Retour van twee pakketten werd goed afgehandeld. Ook zonder nota. Kan het bedrijf van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Danielle van Leeuwen op woensdag 20 apr 2016 '16
Bedankt voor de geweldige service!! Er stond een fout op de site ik had klasse 32 beteld en toen ik het thuis had liggen zag ik dat het klasse 31 was. Ik heb gebeld en mocht in plaats van 6.49 wat mijn laminaat koste, nieuw laminaat uitzoeken tot een prijs van 7.99. het omruilen was verder kosteloos. Luxury floor jullie krijgen van mij de warme douche zoals ze het in het programma Radar noemen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ankie Hilberink op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij zijn super tevreden! Zeer veel keus vloeren en lekker overzichtelijk opgesteld. Wij zijn vlot en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker. Snelle bezorging van onze prachtige laminaatvloer. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Sylvia Baars op zaterdag 17 mrt 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht voor mijn hele huis. Goede kwaliteit. Goede service. Vriendelijkheid is ook goed aanwezig. En als toetje een overheerlijke broodje meegekregen voor de terugreis naar Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 '19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gelegd door Luxury Floors”
Door adri duiveman op zaterdag 7 feb 2015 '15
Mijn ervaringen met luxuryfloors zijn zeker een 10 waard ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug komen als ik weer een nieuwe vloer nodig ben jongens heel erg bedankt en zet het goede werk voort!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Diannne Hogenhout op donderdag 12 apr 2018 '18
3 weken terug de benedenverdieping opnieuw gelegd in onze woning in Urk. Onze dank voor het meedenken in oplossingen en voor de manier waarop alles is afgehandeld. Alles keurig op afspraak en geleverd zoals afgesproken. Ik korte tijd door omstandigheden een tweede vloer gelegd maar alleen maat lof over de manier waarop wij zijn behandeld. Wij raden jullie bedrijf dan ook ten zeerste aan en hopen nog lang te kunnen genieten van onze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door I. de Winter op zondag 12 nov 2017 '17
Gisteren onze laminaatvloer hier uitgezocht en besteld. Ruime keuze en zeer goede service en men neemt nog rustig de tijd om tot de juiste materialen te komen. Alles kan live bekeken worden, zoals bijv. een andere ondervloer en een laminaatplank mee naar huis nemen is geen enkel probleem. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Van Eck op zondag 21 apr 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een pvc vloer gekocht. Eerder al een laminaatvloer gekocht voor de bovenverdieping. Beiden vloeren zijn gelegd door hen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de communicatie! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Top prijs”
Door Chef op maandag 15 jun 2015 '15
Wij zijn erg goed geholpen voor onze gehele woning door de verkoper. Erg veel geduld ook, want wat kon ik moeilijk een keuze maken met zoveel keus! Maar hij hielp ons goed en we zijn geslaagd. Belangrijkste van alles: de prijs was top!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“Mooi laminaat”
Door jb kogel op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben laminaat voor de zolderverdieping gekocht,mooi laminaat en een erg vriendelijke verkoper heeft ons goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer Tevreden!!”
Door Bianca Boogerd op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over Luxury Floors. De verkopers zijn erg klantvriendelijk en professioneel. Het is de derde keer dat ik hier wat kom kopen en ik adviseer anderen ook zeker om hierna toe te gaan. Het laminaat is goed en toch goedkoop.Ik kom uit Deventer en in onze buurt zitten ook laminaatwinkels maar ik zal altijd weer naar Kampen toe rijden om hier laminaat te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“super geholpen”
Door Richard van 't Wout op zaterdag 22 nov 2014 '14
Beste mensen, ik heb hier nu al 5 vloeren gekocht voor mijzelf en mijn familie. Vloeren van verschillende prijsklassen. Ik dacht eerst aan de naam van die zal wel duur zijn, Luxury Floors is niet duur en ze hebben een hele ruime keuze voor een eerlijke prijs! Dus voor ieder wat wils en echt een aanrader. Gister ook weer prima geholpen dankjewel meneer de eigenaar!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde pvc vloer”
Door J. Visser op dinsdag 18 sep 2018 '18
Wij hebben een grote oppervlak pvc vloer gekocht en eerst moest een ingefreesde vloerverwarming worden aangesmeerd en geegaliseerd, dit werd uitstekend gedaan.
Een dag later werd de pvc gelegd door Mustafa en zijn maats, uitstekende resultaten, niets dan lof en dat voor een prijs die 10% lager lag dan andere aanbieders.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Lynne Lewis op vrijdag 22 sep 2017 '17
Mijn tip- "Are you tired with your old floor- then jump at the chance to get a "LUXURY one". In een woord - GEWELDIG!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door E. brust op maandag 8 jan 2018 '18
December 2017 in de showroom wezen orienteren voor een nieuwe vloer. We zijn daar op een professionele, maar ook aangename, manier geholpen. Vandaar dat we direct besloten om de gewenste vloer aan te schaffen. Ook de service, zoals levering en teruggave restant, is goed. Alles verliep conform afspraak en aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Cecile op donderdag 28 mei 2015 '15
Prachtige vloer!!! Goede en prettige contacten, communicatie is erg goed. Ze bellen om te overleggen over levering, maar ook bellen de leggers als ze er bijna zijn. Heel plezierig vond ik dat. Snel en strak gelegd, ze adviseren goed. Als ik ooit nog een vloer nodig heb, zoek ik niet verder! Bedankt Luxery Floors, jullie hebben me heel gelukkig gemaakt!!
FOTO VAN CECILE
REACTIE VAN MIRJAM WALTZ
Zeker mooie vloer! Welke plank is dit? groetjes, Mirjam
REACTIE VAN CECILE
Hoi Mirjam, het is de Blue Ridge. Nog steeds super blij mee! Groetjes Cecile
REACTIE VAN SAN
Hoi, erg mooie vloer! Wat is de exacte kleur en Heb je misschien nog meer foto's? en bevalt deze nog steeds? wij zijn ook op zoek naar een nieuwe vloer. Hoor het graag. Gr San
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder klantvriendelijk”
Door Menno van Es op maandag 22 jul 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht van 120 m2. Prachtige vloer voor niet teveel geld. Twee maanden geleden hadden we afgesproken dat Luxury Floors de 22e juli zou leveren en de 24e zou leggen. Bij ons nieuwbouwhuis liep het allemaal uit en belde ik vrij laat.....de 22e om aan te geven dat de 24e niet lukte bij ons. Met Yuri overlegd en besloten het door iemand in de Buurt te laten leggen. Immers bij Luxury was er na een paar weken pas weer plek op te leggen. En dat werd voor ons te laat in verband met verhuisdatum. Wat bijzonder prettig was is dat de legkosten keurig werden gecrediteerd. En dat is bij 2 dagen vantevoren annuleren bijzonder klantvriendelijk. Immers 2 leggers moeten even snel op andere klus worden gezet. Dus complimenten aan Luxury Floors, in het bijzonder aan Yuri! Zal jullie altijd promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Effectief”
Door Hogeveen op woensdag 4 feb 2015 '15
Effectieve, efficiente levering. Het fin. voordeel van de kwaliteitsvloer komt ten goede van de klant. Zelfs de chauffeur heeft veel geduld gehad, die was er nml. wat vroeger dan afgesproken. Was totaal geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Laminaat”
Door Luuk van Werven op zondag 15 feb 2015 '15
Na bij verschillende winkels gekeken te hebben naar pvc laminaat, kwamen we bij Luxury Floors daar zag mijn vrouw direct de kleur pvc kliklaminaat die haar voor ogen stond en de prijs van het materiaal was veel lager dan in de eerder bezochte winkels. De voorlichting was ook heel goed, ik wilde de vloer zelf leggen, zij hebben heel goed uitgelegd waar ik op moest letten. En nu de vloer ligt zijn we heel blij met deze keuze. De volle pakken die over waren kon ik zonder problemen terug brengen. Ik zal Luxury Floors zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Sahand Ebrahimzad op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Super geholpen. De prijzen zijn echt ongelovelijk, het werd nog mooier. Ik hoefde helemaal niks te doen, alles werd nauwkeurig geladen. Heb zeker ook naar andere bedrijven gekeken, maar dit was voor mij de juiste keuze. Ruim assortiment en goed kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Slaapkamer laminaat”
Door koen VP op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Laminaat voor slaapkamers gekocht. Calgary Oak met gratis ondervloer erbij. Goed verder geholpen in de winkel. Veel keuze in verschillende prijsklassen. Ritje vanuit België waard. Moesten we nog eens laminaat nodig hebben, dan komen we zeker terug. Voor zo'n ruime keuze en aan zulke goede prijzen, is luxury floors zeker een aanrader!
REACTIE VAN SOFIE
Hey Koen, wij komen ook uit België en zijn aan het overwegen om toch maar eens tot in Kampen te rijden, wegens weinig aanbod in België met lage prijsklasse. Hoe hebben jullie laten leveren? Want een levering in Nederland is gratis, maar tot in België?? Of hebben jullie meteen iets uit voorraad meegekregen? Groetjes, Sofie
REACTIE VAN KOEN
Hi Sofie, Wij hebben laten leveren in Turnhout, vlak bij de NL grens. Dit was ook nog gratis. Ze verkopen enkel uit stock, dus als je een remork of camionette meeneemt, kan je ook direct alles opladen. Qua prijs waren ze goed, owv de gratis ondervloer, plakplintjes, poetsproduct, etc...
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Johanneke de Jong op donderdag 23 nov 2017 '17
Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ooit door familie getipt; die hier ook altijd al heen gaan. Zelf ook vrienden dit bedrijf aangeraden die ook al hier geslaagd zijn. vandaag supergoed geholpen. Er lag een restantpartij tegen megadeal prijs. Precies de vloer die ik zo graag wilde. ZEER BLIJ dus reed ik terug.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door C van den Haak op dinsdag 2 dec 2014 '14
De verkopers zijn erg vriendelijk en denken met je mee. Ik kom hier nu voor mijn eigen vloer voor de 3e keer en met familie hier ook al meerdere keren geweest. Iedere keer weer dezelfde klantvriendelijkheid. Vloeren van goede prijs/kwaliteit verhouding en veel keuze. Ik zou het iedereen aanraden om hier zijn/haar vloer aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht opgelost ..”
Door Saskia de vries op maandag 5 jan 2015 '15
Ik had een nare ervaring in de zaak en heb daar ook melding van gedaan bij Luxury FLoors. Ben twee keer terug gebeld met oprechte excuses en mijn dochter mag een tapijt uitzoeken ! Super lief aangeboden !! En super Service !! Dikke pluim voor luxury floors !!
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Marion Dorgelo op dinsdag 11 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken van het laminaat (ontzettend veel keus) zijn we professioneel geholpen. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door Rik K op donderdag 9 okt 2014 '14
Wat een keus en prima geholpen en dat op een drukke zaterdagmorgen. Een heel mooie vloer uit gezocht. En de prijs viel erg mee en mensen wat een enorme keus zoek maar uit echt voor elke smaak is er wel een vloer te vinden. Bij verschillende zaken geweest maar nergens zoveel keus. En wat een prijzen voor een vloer van zo'n kwaliteit. ga dat maar eens ergens anders proberen! Wij mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan Plender op vrijdag 30 nov 2018 '18
Prima prijs/kwaliteitsverhouding, goed advies en prima service. Echt een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jos van Kooten op dinsdag 28 feb 2017 '17
Onlangs een mooie vloer gekocht erg goede en eerlijk advies aangaande de aanschaf, enige tijd later extra pakken opgehaald ook toen weer vol interesse aangaande de al eerder gekochte vloer etc ook nog een mooie borstel gekregen ook onze kinderen hebben allemaal daar hun laminaat gekocht,mannen echte top service daar kan menig bedrijf nog van leren
FOTO VAN JOS VAN KOOTEN
Mooie vloer
REACTIE VAN FAIZA
Mag ik weten welke vloer dit is? Hij is nl prachtig!!!
REACTIE VAN JOS VAN KOOTEN
Faiza u mag mij bereiken op jossieta@gmail.com
REACTIE VAN M.PEELEN
Wat een prachtige vloer, mag ik weten welke vloer dit is?
Reactie of foto toevoegen
“L-u-x-u-r-y F-l-o-o-r-s”
Door Koster op donderdag 28 dec 2017 '17
L- ieve mensen die er werken
U- itermate fijn geholpen
X-.....
U- gerust eens een kijkje moet nemen
R-edenen genoeg om er te kopen
Y-....
F-ijn geholpen
L-euk personeel
O-ch...we komen zeker nog weer eens terug
O-ok beveel ik jullie aan!
R-uilen geen bezwaar
S-nel geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging geen probleem”
Door H. Bakmaz op vrijdag 13 jul 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht bij dit bedrijf. Achteraf wilden we toch een ander kleur. Dat was totaal geen probleem. Binnen enkele dagen nieuwe laminaat ontvangen. Hele klantvriendelijke verkopers en een vriendelijke bezorger(bedankt frieso). Zeker een aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door van munster op zondag 19 aug 2018 '18
is echt een TOPBEDRIJF we hebben een heel andere kamer gekregen we zijn er erg blij er mee
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Marga flapper op zaterdag 9 sep 2017 '17
Je word er heel goed geholpen , zeer vriendelijk , vandaag er een vloer uitgezocht , word over drie weken bezorgd! Superblij mee! Een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat classic beton”
Door Nancy op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben laminaat classic beton gekocht bij Luxury floor. Personeel hielp ons goed en vlot. Zeer vriendelijk en hebben kennis van laminaat. Laminaat is goedkoop en van zeer goede kwaliteit!! Zijn er ontzettend blij mee. Was het ritje zeker waard naar Kampen.
Laminaat werd bezorgd later bleek wel dat ze 1 pak tekort hadden geleverd maar dat werd na telefonisch overleg netjes nageleverd.Top
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank Schokkenbroek op vrijdag 26 jan 2018 '18
Een goede deal en fantastisch gelegd. We hebben voor ons nieuwe huis prachtig laminaat uitgezocht, waarvoor Youri ons een heel scherpe deal heeft gegeven. Hoe mooi de vloer er in de winkel ook uitziet, het moet er ook nog strak in. Dat was in goede handen bij Michel en zijn team. Dikke duim omhoog mannen. We hebben inmiddels dan ook al twee vrienden naar jullie doorverwezen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zéér tevreden”
Door Kate op woensdag 14 nov 2018 '18
Ik ben een nogal 'kritische kiezer' en zo'n 10x bij Luxury Floors geweest om de perfecte plank te kiezen. Elke keer kreeg ik zonder problemen en zonder borg o.i.d. wat proefplanken mee. De perfecte vloer was voor mij de Balterio Impressio gouden grenen. Toen deze gelegd werd, bleek er een productiefout in te zitten. De kosten voor de verdieping die met ander lalminaat gelegd was, heb ik nog niet hoeven betalen. Binnen twee weken werd de nieuwe vloer geleverd en gelegd. Prima resultaat! (Al raad ik de voer op zich niet aan: de verbindingen zijn erg fragiel, maar daar kan Luxury Floors niets aan doen.) Er was een plint te weinig geleverd, dus die heb ik zelf bijgelegd. (De plint van Ikea is exact de goede kleur, dus ik hoefde niet opnieuw naar Kampen :-)). Boel werd na leggen netjes aangeveegd en restmateriaal buiten gelegd. Al met al zéér tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Soetaert Peter op zaterdag 30 dec 2017 '17
De gekochte parket was zoals opgegeven en zeer goeie kwaliteit voor de prijs
snelle levering en komen hun beloftes na zeer goeie uitleg en direct antwoordt op de mails
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Pieter op donderdag 10 okt 2019 '19
Gisteren schitterende vloer in onze nieuwe woning gelegd door Mehmet en zijn collega's. 155 m2 in 1 dag! En alles schoon opgeleverd bij vertrek. Ziet er super strak uit. Echte vakmensen. We zijn erg tevreden over aankoop, prijs, kwaliteit en leggen. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door herma lisa kerstens van duuren op dinsdag 30 apr 2019 '19
luxery floor in kampen is een zeer goed bedrijf heeft een enorm assortiment waar bij kiezen van een laminaat vloer niet gemakkelijk is soms mar alle mederwerkers zijn zeer goed opgeleid en helpen je er door een zijn oprecht vriendelijk spontaan maken nog eens een praatje gewoon spontaan met je ook qu prijs staat luxery floors voor op er is verders geen enmkel bedrijf hier ion nederland die tegen hun prijzen op kunnen kwalitatiet materiaal van laminaat is gewoon perfect het is een fluitje van een cent om een vloer te leggen van luxery floors alles past perfect in elkaar en de vloer ligt er dan ook gewoon binnen 4 a 5 uur in en hoop ik ook dat meerdere mensen eens gaan kijken op www.luxery floors.nl beter kan het niet worden allen maar schlechter ben een tevreden klant en zal naar niemand anders uit wijken
Reactie of foto toevoegen
“BTW”
Door Simon le Bon op maandag 10 jul 2017 '17
Heb XL kliklaminaat gekocht (80m2) maar laminaat klikte lastig in elkaar. Luxury Floors richt zich overduidelijk op consumenten, maar adverteert met prijzen exclusief BTW waar je pas na contact achterkomt (staat met hele kleine lettertjes onderin op de website).

EDIT: Luxury floors heeft n.a.v. mijn review contact met me opgenomen. Dat verliep goed en heeft op mij een positieve indruk achter gelaten. Luxury Floors is volgens eigen zeggen een groothandel, maar zij richt zich ook op consumenten. Zij blijven op de website prijzen exclusief BTW vermelden. Luxury Floors heeft zeer scherpe prijzen, ook inclusief BTW ben ik voor dezelfde producten nog geen lagere tegengekomen. Het lokken met prijzen exclusief BTW hebben ze echt niet nodig, en komt op mij schimmig over.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door J.M. Verhagen op zondag 30 sep 2018 '18
Topbedrijf! Super kwaliteit en service voor een scherpe prijs! Voor de tweede keer hier een laminaatvloer met ondervloer en plinten gekocht. De eerste vloer, inmiddels 5 jaar geleden, ziet er nog uit als nieuw. Inmiddels heeft de hele familie zijn vloer hier al gekocht en tot noch toe erg tevreden. Kan het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Moeite waard”
Door anna op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Veel keus, goeie kwaliteit, betaalbaar en niet te vergeten goeie servise... Zelfs vanuit texel is het moeite waard om 200km richting kampen te gaan. Top gedaan mannen!! Ik ben er onwijs blij met mijn top vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Leon Adema op donderdag 30 nov 2017 '17
Ik heb hier met veel plezier een prachtige en spotgoedkope Laminaatvloer gekocht. Vervolgens hebben mijn ouders op mijn aanraden een PVC-vloer gekocht die door Luxury Floors zelf bezorgd en gelegd is, ook zij zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Basar op zaterdag 25 nov 2017 '17
Eerlijk gezegd ben verbaasd van het service wat ze je aanbieden service van hun begint als je de winkel instap ze denken met je mee ze geven je advies ze komen hun afspraken goed na , als op het afgesproken tijdstip perfect geen woorden voor.
Bezorg was aardig en beleefd heeft goed geholpen. Me aandacht gaat toch voor de legger van de laminaat beter diensten kon ik niet wensen voor elke hoek werd de tijd genomen en netje gezaagd met 1 woord perfect mikail ga zo door kerel
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service!”
Door mabel op vrijdag 21 nov 2014 '14
Ik had een laminaat vloer gekocht en deze bleek wat lastiger te klikken, toen heb ik mij laten voorlichten dat een andere vloer beter zou zijn voor de ruimte die ik zou gaan leggen en mocht de andere laminaat zo retour geven ookal was deze al uit de verpakking dus zeer klantvriendelijk! Daarnaast hebben ze een mooie overzichtelijke showroom, met groot aassortiment. Nu al meerdere keren hier geslaagd voor laminaat en zal in de toekomst niet meer naar een andere winkel gaan hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.