Feedback
9,5

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 235 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren205 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“PVC vloer”
Door Duivenbode op vrijdag 19 jun 2020 20
Correcte afspraken geen aanbetaling. nette vloeren leggers en plinten zetter Mehmet en collega werken schoon alles opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Barbara Albers op zondag 7 jun 2020 20
De vloer hebben wij met goede uitleg kunnen kopen en is door Hidayet op tijd bij ons afgeleverd. Heel klantvriendelijk en behulpzaam! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over tegel laminaat”
Door Bianca polane op woensdag 27 mei 2020 20
Snelle levering , netjes de avond er voor een berichtje ontvangen met de tijd dag wanneer ze kwamen om te leveren ook nog even de zelfde dag gebeld door de bezorger dat hij onderweg was! Top service en erg vriendelijk
FOTO VAN BIANCA POLANE
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door leen vink op maandag 25 mei 2020 20
Wij hebben na een lange vervelende ervaring met div.PVC besloten onze vloer bij Luxury Floor te kopen. de eerste indruk was al prettig ruime sortering en goede adviezen. de aflevering ging ook ondanks de vergeten plinten ( die netjes nabezorgd werden) soepel netjes zoals afgesproken. Memmet en collega hebben vakwerk geleverd netjes en snel gewerkt. wij zijn meer dan tevreden
FOTO VAN LEEN VINK
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Altug op woensdag 20 mei 2020 20
Vandaag is onze tegellaminaat gelegd door de heren van Azra klusbedrijf, wij zijn hartstikke blij met het eindresultaat. Ondanks een paar miscalculaties hebben Mehmet en İsmail echt top werk geleverd, zelfs meer dan afgesproken en na de klus netjes opgeruimd en stofgezogen. Klasse heren heel erg bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Makkelijke te leggen”
Door Marcel Hogenboom op woensdag 20 mei 2020 20
De bestelling is op een dingetje na prima verlopen. Op dinsdag even voor 2 uur een sms had van de bezorger Friso. En op woensdag stond hij 5 minuten eerder op de stoep dan dat hij aangegeven had. Hij is een man van wat ie zegt doet ie ook. Waar kom je dat nog tegen dat er een tijdstip gegeven wordt en ze ook daadwerkelijk zijn. Friso top bedankt voor de service. En luxury floors we gaan de vloer in het weekend leggen en dan reageer ik hier nog op.

Aanvulling ontvangen 10 juni 2020: Het betreft een klik pvc laminaat vloer. Werkt prettig, klikt goed en is makkelijk te leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Ging goed”
Door M.A. van der Deure op dinsdag 19 mei 2020 20
Laminaat gekocht, zeer goed en duidelijik contact. chauffeur belde ruim bijtijds. bestelling moest garage in, chauffeur (bleek dezelfde chauffeur te zijn als bij de vorige bestelling namelijk Friso) dacht mee hoe de pallet het beste geplaatst kon worden. zeer vriendelijk, vrolijk, spontaan en beleefd. Alles ging goed en snel als verwacht!

Aanvulling ontvangen 5 juni 2020: Aankoop zelf gemonteerd. geen probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en pvc vloer”
Door Molleman op zaterdag 16 mei 2020 20
Zeer hulpvaardig bedrijf. Door Corona is niet altijd alles te leveren. Dan zoeken ze een oplossing en ze geven je het verschil. Voor extra te komen kijken vergoeden ze op een mooie wijze tijd en benzine. Ik had tekeningen ed bij me voor de hoeveelheden. Dit ging helaas fout. Maar ook dat lossen ze op. Ze werken met kundige zzp erg en er ligt een mooie vloer in. Dank. Ik kan dit bedrijf in Kampen aanbevelen. Een rit is het zeker waard
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Berry Zwaard op vrijdag 15 mei 2020 20
Vanmorgen 15/5 om 7.45 al gewekt door uw goedgemutste chauffeur
Friso die ons bestelde laminaat kwam brengen en aangezien we al op
leeftijd zijn het geen enkel probleem vond om de pakken in de woonkamer
te leggen. Toppie, als het leggen a.s.dinsdag ook zo vlot gaat dan niets dan lof.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2020: Het laminaat is tot onze volle tevredenheid
vakkundig gelegd en we zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marlies op zondag 10 mei 2020 20
PVC vloer snel geleverd en goed gelegd, top service. Special thanks to Friso voor het meedenken en hulp en bij de levering van al het materiaal.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Teun Breen op zaterdag 9 mei 2020 20
Gisteren is bij PVC-vloer gelegd. Ziet er prachtig uit en snel gelegd door mannen die hun vak beheersen. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed bevallen”
Door Phebe petiet op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een super mooie vloer besteld, en proefstukjes besteld was geen probleem! Levering was ook top. Een dag van te voren gebeld met de tijd volgende dat in het tijdsbestek aan de deur, super bezorger. Friso geloof ik. Dus helemaal top!

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Betreft een laminaat vloer 8 mm 8019 golden stream oak. Vloer ligt erin en is super goed bevallen.
FOTO VAN PHEBE PETIET
REACTIE VAN PHEBE PETIET
Te mooi
Reactie of foto toevoegen
“Gelegd laminaat”
Door S. van den Bos op donderdag 7 mei 2020 20
ik heb laminaat gekocht met opstaande plinten. vandaag werd het geleverd.
ik wil met name Floris, de chauffeur, bij deze bedanken voor de grandioze service. Hij heeft de pallet voor de voordeur op de 1e verdieping afgeleverd. scheelde mij een hoop werk. Floris dank je wel voor deze extra service.

Aanvulling ontvangen 18 mei 2020: Ik ben momenteel bezig met het leggen van het laminaat en dat gaat goed.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door C. J. Leeflang op donderdag 7 mei 2020 20
Vandaag is mijn 80 meter laminaat aangekomen. Wat een super behandeling. Precies zoals op de site te zien was. De ondervloer top. De plakstrips top. En wat een attente en vriendelijk bezorger. Goede manieren. Zijn naam is Friso of Frise. Maar complimenten voor deze man.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2020: Ik ben begonnen met de vloer en ben er content mee. Eerste 30 meter ligt. ik uitermate over te spreken ben is de ondervloer. Dit is een kwaliteit die ik niet had verwacht. Waarom zeg ik dit omdat de ondervloer van die mooie overlappingen heeft. Helemaal top. Hartelijk dank van een zeer tevreden client.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M. A. Muller van Leeuwaarde op woensdag 6 mei 2020 20
Heel tevreden, bestelling geleverd door Friso, de avond voor levering een berichtje van hem hoelaat de vloer de volgende dag zou komen. Friso stipt op tijd, netjes, heel vriendelijk. Ongelooflijk blij met de service en met de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zal blijven aanbevelen”
Door Ronald op vrijdag 24 apr 2020 20
Goed advies gekregen in Kampen. Ik ben tot koop overgegaan van laminaat. Op de afgesproken dag is het laminaat afgeleverd. Speciale dank aan de bezorger Friso. We hadden 8.30 uur in Almere afgesproken maar hij was er ruim voor die tijd al. Bedankt voor de goede service en bedankt voor jouw hulp met het naar boven brengen van het laminaat. Met mijn gebroken voet had ik daar een dagtaak aan gehad. Ik kan Luxury Floors aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Laminaat is gelegd en het ging perfect. Ik ben de 4e persoon die op advies van mijn broer bij u heeft gekocht. Levering was perfect en ik ben dan ook zeer tevreden met de bezorger Friso. Na het leggen van het laminaat had ik 5 pakken laminaat over en dat wilde ik teruggeven. Helaas was dat niet mogelijk omdat het een restpartij betreft. Bij aankoop in Kampen heeft een medewerkster ons goed geadviseerd en ons is doorgegeven dat met een marge van 10% gerekend moest worden en dat eventuele overgebleven en ongeopende pakken retour konden. Ik heb daarover gebeld en mij is doorgegeven dat mijn bestelling een restpartij betreft en dat het laminaat derhalve niet terug kan worden genomen.
Bij een aankoop van rond € 850,-- verlies ik rond € 80,-- en dat vind ik toch wel veel geld. Ik zal mensen uw bedrijf toch blijven aanbevelen omdat het product goed is maar ik zal wel benadrukken dat goed gekeken moet worden of het bestelde een restpartij betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat helemaal goed”
Door Samanta op donderdag 23 apr 2020 20
Heb laminaat gekocht ben heel blij en zeer tevreden hiermee. En ook chauffeur Friso wil ik heel erg bedanken voor zijn vriendelijkheid en het ruim op tijd bezorgen van mijn vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer gewoon prima”
Door Baszit op maandag 20 apr 2020 20
De vloer op 20 april binnengekregen, ziet er goed uit. Dank voor de service Friso!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Tamira van der Hout op donderdag 9 apr 2020 20
Ik heb een schitterende laminaatvloer gekocht die perfect is gelegd en zo snel.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Sjell op maandag 6 apr 2020 20
Vandaag heeft Friso onze laminaat geleverd. De afspraak stond tussen 8:30 en 9:30. 8:38 kwam hij keurig het terrein op rijden en heeft ons vriendelijk te woord gestaan. Hij heeft ons zelf nog even geholpen om de pallet in de hal te zetten. Al met al een hele fijne ervaring! Dankjewel Friso!
FOTO VAN SJELL
Laminaatplanken
Reactie of foto toevoegen
“Balterio Oak XL 10 mm laminaat”
Door Burçak en Fatih op maandag 6 apr 2020 20
Voor onze tweede woning wederom een vloer aangeschaft bij Luxury Floors. Levert goeie kwaliteit voor een mooi prijsje. Vloer moet nog gelegd worden (doen we zelf), maar we verwachten eigenlijk geen tegenslagen. Ook de chauffeur Friso willen wij graag bedanken voor het netjes op tijd leveren en zijn vriendelijkheid! Al met al zijn bij ons alle afspraken nagekomen door Luxury Floors... bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door PietSinteur op vrijdag 3 apr 2020 20
Duidelijke website, snelle en goede levering.

Aanvulling ontvangen 6 april 2020: Ik heb laminaat gekocht met gratis ondervloer en grondplinten. Ik ben zeer tevreden over het contact met uw bedrijf,en ik ben zeer tevreden over de levering,netjes bij mij aan de voordeur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi laminaat”
Door A.H. op woensdag 1 apr 2020 20
Laminaat gekocht, komt overeen met de afbeelding op het Internet en is zeer mooi. Kwalitatief, zoals beschreven, goed. Mijn bijzondere dank aan de super vriendelijke en behulpzame bezorger! Zijn naam was volgens mij Friso? In ieder geval betreft de bezorging op 29 januari in Huizen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Zandvliet op maandag 27 jan 2020 20
We hebben laminaat gekocht voor de hele woning. Netjes geholpen en enorm veel keuze in verschillende prijsklassen. We hebben bij de bestelling voor de bovenverdieping de standaard ondervloer gekozen (gratis) en voor beneden een extra geluiddempende ondervloer van 2mm (beetje bijbetalen). De levering was keurig op tijd, maar al snel bleek dat de ondervloer voor boven niet in de vrachtwagen lag. De chauffeur gaf aan dat deze de volgende dag dan alsnog geleverd zou worden en inderdaad keurig op tijd stonden de volgende ochtend de resterende rollen ondervloer voor de deur. Een paar dagen later ben ik de vloer gaan leggen. Na verloop van tijd bleek dat ik te weinig ondervloer voor beneden had. Ik had 55m2 besteld en 6 rollen ontvangen. Ik was ervan uitgegaan dat er 10 meter op een rol zat, maar ik bleek uit eindelijk 6 rollen 'premium' ondervloer te hebben gekregen van 3,2 mm dik (ipv 2 mm) en daarvan zit maar 7 meter op een rol... 13 meter te weinig dus... Ik heb vervolgens Luxury Floors gebeld. Al snel bleek dat de ondervloer die ik ontvangen had veel duurder was dan wat ik had besteld en ze verzochten mij deze weer terug te brengen naar de winkel om om te ruilen. Aangezien er al een groot deel lag, leek me dat niet zo'n goed idee. De verkoper aan de telefoon snapte dat wel. In eerste instantie probeerde hij mij het ontbrekende deel (van de duurdere vloer) nog te verkopen, maar uit eindelijk gaf hij aan dat het resterende deel zsm kosteloos nageleverd zal worden. Dat noem ik goede service! Het ging even mis, maar ze hebben het keurig opgelost.
FOTO VAN ZANDVLIET
De laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc vloer”
Door Mijic op woensdag 15 jan 2020 20
Netjes aan de afspraak gehouden alles was conform afspraak. Plinten moesten latet geplaatst worden op mijn verzoek ivm keuken. Dit was geen probleem. Prachtige visgraat pvc vloer laten leggen
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor 100% tevredenheid”
Door Jeroen Harleman op donderdag 9 jan 2020 20
Ik heb in juli 2018 een click pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. In verband met de hoge moeilijkheidsgraad en oppervlakte ook door hun laten leggen. "ongeveer 100 meter en niets is recht in dit huis." Helaas is inmiddels de vloer net voor de 2e keer vervangen in verband met hoofdzakelijk kwaliteitsproblemen vanaf fabriek. Nu wel super blij met het resultaat. Lof voor Luxury Floors voor hun volhardendheid om toch tot een 100% tevredenheid te komen. De vloer lijkt er ook iedere keer nog netter in te liggen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat inclusief leggen”
Door Schuurbiers op woensdag 18 dec 2019 19
Volledige vloer bovenverdieping 45m2. Vloer op zich netjes gelegd, er werd in de winkel gezegd dat bij de trap etc. dat netjes afgewerkt kon worden. Toen de legger er was bleek het niet te kunnen of wilde hij het niet doen, ook niet tegen extra betaling. De plakplinten laten overal al los, zijn niet gelijmd!
REACTIE VAN SCHUURBIERS
Zojuist gebeld n.a.v. mijn email en ze gaan voor een oplossing kijken. Als dat zo is dan hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nick op woensdag 27 nov 2019 19
Wij hebben voor 100m2 laminaat gekocht voor de goedkoopste prijs die wij van dat type konden vinden. In de winkel werden wij uitstekend geholpen en tegemoetgekomen met een snellere legdatum voor een prijs zo laag dat wij die nog nergens uberhaupt in de buurt van die prijs hebben gevonden. Het leggen van een ingewikkelde 100m2 ( een aantal ronde muren) was op een zondag in 3,5 uur prachtig gelegd, chapeau voor de leggers. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Pieter op donderdag 10 okt 2019 19
Gisteren schitterende vloer in onze nieuwe woning gelegd door Mehmet en zijn collega's. 155 m2 in 1 dag! En alles schoon opgeleverd bij vertrek. Ziet er super strak uit. Echte vakmensen. We zijn erg tevreden over aankoop, prijs, kwaliteit en leggen. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Goeie kwaliteit”
Door F op zaterdag 7 sep 2019 19
PVC Vloer gehaald hier, goeie kwaliteit en mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door E op vrijdag 23 aug 2019 19
PVC, slecht gelegd, komen afspraken niet na, spreek je ze erop aan kunnen ze zonder te zien oordelen, ene collega zegt dat het slecht is andere probeert alles goed te praten. Ik zou niemand aanraden hier te kopen en al helemaal niet hun "service" kwa leggen te gebruiken. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!
FOTO VAN E
REACTIE VAN AMIR
gaat het om de plinten of pvc vloer wat niet goed is gepaatst?
REACTIE VAN EJ
Ze zijn voor beide 4 keer terug geweest.. 2 maanden verder maar uiteindelijk alles netjes opgelost. Dus als je zin hebt in continue telefoontjes, discussies en mensen over de vloer en tijd om te wachten dan is het een goed bedrijf.
REACTIE VAN EJ
4 weken geleden gemeld dat weer de vloer los laat op verschillende plekken ik de woning. Gezegd dat het geregeld gaat worden. Ze gaan u bellen, we gaan er vandaag achteraan, volgende week word het geregeld en tot op heden natuurlijk niks gehoord!!
REACTIE VAN LUXURY FLOORS
Beste bezoekers van Qasa, Deze klacht is (na wat vertraging) opgelost. Door de immense drukte konden wij niet op tijd reageren op deze klacht. Ook hebben wij de plinten uit coulance geheel kosteloos afgekit. Waar mensen werken worden helaas fouten gemaakt. Luxury Floors heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Elke gegronde klacht die bij ons wordt gemeld, lossen wij altijd op. Directie Luxury Floors
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Soenil Ramdoelare-Panday op maandag 19 aug 2019 19
Heb Basaltgrijstegellaminaat bij hun gekocht. Nette levering , alleen helaas tijdens het leggen waren 3 pakken aan de kopse kant kapot. Kwam nog wat plinten tekort en ben daar op bezoek geweest. Werd door een aardige dame geholpen en melde gelijk ook van die kapotte laminaat. Had al per email foto's gestuurd. Werd top geholpen! kreeg mijn geld terug minus plinten en nog extra's! Klantvreindelijk en gemoedelijk. Dit is wat je zoekt als je een winkel binnenstapt!!!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Jan op maandag 29 jul 2019 19
We hebben ons gehele huis met laminaat laten beleggen door Luxury floors. Onze ervaringen met dit bedrijf, met name met Yuri, zijn super goed. Ook het leggen met 4 man in een halve dag ging prima, heel mooi en ook netjes opgeruimd. IN EEN WOORD NIETS DAN LOF EN AAN IEDEREEN AAN TE RADEN.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder klantvriendelijk”
Door Menno van Es op maandag 22 jul 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht van 120 m2. Prachtige vloer voor niet teveel geld. Twee maanden geleden hadden we afgesproken dat Luxury Floors de 22e juli zou leveren en de 24e zou leggen. Bij ons nieuwbouwhuis liep het allemaal uit en belde ik vrij laat.....de 22e om aan te geven dat de 24e niet lukte bij ons. Met Yuri overlegd en besloten het door iemand in de Buurt te laten leggen. Immers bij Luxury was er na een paar weken pas weer plek op te leggen. En dat werd voor ons te laat in verband met verhuisdatum. Wat bijzonder prettig was is dat de legkosten keurig werden gecrediteerd. En dat is bij 2 dagen vantevoren annuleren bijzonder klantvriendelijk. Immers 2 leggers moeten even snel op andere klus worden gezet. Dus complimenten aan Luxury Floors, in het bijzonder aan Yuri! Zal jullie altijd promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Darina Hlavata op woensdag 17 jul 2019 19
Ik heb een laminaat gekocht, kreeg ondervloer gratis erbij en deel plakplinten. Super tevreden mee, vloer is heel mooi en makelijk in te klikken. Het was snel geregeld, goede servis, ik kreeg netjes antwoord op alles. Zeker een aanrader!
FOTO VAN DARINA HLAVATA
Laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Beks op donderdag 20 jun 2019 19
Wij hebben een pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. Veel keuze en niet duur in verhouding tot andere bedrijven. De vloer is heel vakkundig gelegd. We hadden een behoorlijk hoogteverschil tussen de woonkamer en keuken, maar dit is heel netjes geëgaliseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door N. Cherkaoui op woensdag 19 jun 2019 19
Het "dreamteam" heeft vandaag mijn pvc vloer gelegd. Super vriendelijk, het ging in een rap tempo, en netjes alles afgewerkt. Service TOP! Op dit soort medewerkers mogen jullie trots zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden maar communicatie kan beter”
Door G. Hageman op woensdag 19 jun 2019 19
Wij hebben een hele mooie landgoed eikenvloer (laminaat) gekocht; deze is ook mooi gelegd door de mannen, alleen vind ik de communicatie bij Luxury Floors niet helemaal optimaal; zou veel beter kunnen! Allereerst was mij kopie aankoopbon niet helemaal duidelijk en moest deze helemaal opnieuw worden uitgerekend (?) en duurde het een eeuwigheid voordat ik deze binnenkreeg. Wel is het netjes opgelost toen bleek dat onze MDF-plinten niet geschikt waren en wij er andere
plakplinten/bezorgen/leggen voor terugkregen als oplossing, maar deze zou afgelopen maandag (17/6) gelegd worden en om 15.00 uur had ik nog niets gehoord en toen heb ik zelf maar gebeld en moest het weer op een andere dag (vandaag) en dat vond ik heel vervelend omdat ik dan weer extra vrij moet nemen van mijn werk. Ik zou als tip mee willen geven; bel de klanten als de afspraken anders gaan lopen of de mannen het werk niet op tijd af krijgen (ook ondanks drukte kantoor); dit zou meer geapprecieerd worden door klanten dan dat ze (weer) zelf moeten bellen ! Al met al tevreden (en ik hoop dat ik de Euro 250,-- terugwin, hoewel dit misschien wel niet zal gebeuren door een klein beetje negatieve review) maar het kan ook gewoon veel beter! De klant is tenslotte altijd Koning!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken laminaat xl”
Door Roelie Marinus op zondag 16 jun 2019 19
Standaard voorraad eiken laminaat xl in februari gekocht, in juni gelegd. Vriendelijke medewerkers ook als je kritisch bent. Goed geholpen. Vloer netjes gelegd en afwijkingen in overleg opgelost. (niet rechte stukjes, trap etc.). Aflevering zou beter kunnen. Eerste drempel kan ook drempel tuin zijn en dan staat Laminaat in de regen. Misschien optie creeren om tot begane grond in huis te leveren. (evt. Tegen meerprijs)
Reactie of foto toevoegen
“Golden stream laminaat”
Door Daneel op zaterdag 15 jun 2019 19
Mooi golden stream laminaat. Veel kleur erin, makkelijk combineren! Zorg dat je ondervloer geëgaliseerd is en Let op profielen bij trap en kruipruimte. Plakplinten zijn daar geen optie. Gaan loslaten! Goed controleren bij oplevering, ik heb t laten leggen door hun( ingehuurd) De mat is niet netjes ingesneden bv...
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop laminaatvloer”
Door Don van Sloten op vrijdag 14 jun 2019 19
Laminaatvloer gekocht inclusief ondervloer voor vloerwarming en leggen. Zeer tevreden over de aankoop en het resultaat. Ik heb "The Dreamteam" thuis gehad en werd een dag van te voren netjes gebeld door Mik hoelaat ze konden beginnen met leggen. Vervolgens hebben de 2 mannen de volgende dag de vloer er snel en superstrak in gelegd. Ik kan niet zeggen dan dat Luxery Floors de zaken goed voor elkaar heeft en raad ze dan ook bij vrienden en kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig begrip”
Door Janssen op donderdag 13 jun 2019 19
Recent laminaatvloer gehaald en laten leggen door luxuryfloors. Vloer werd voor de deur afgezet en moesten dit zelf naar binnen sjouwen. Mooie vloer en goed gelegd, daar geen klachten over. Echter, leggers hadden geen kit mee en wij werden naar de winkel gestuurd om kit te halen. Dit moesten we zelf financieren. Dit is ons van tevoren niet verteld. Bij navraag blijkt dit bij andere vloerenzaken bij de prijs inbegrepen te zijn. Ook bleken de geleverde trapprofielen te smal te zijn voor onze trap. Daarvoor zou luxury floors nog enige weken later komen. Afgesproken dat de legger de betreffende dag om 1600u langs zou komen. Wij waren ruim van tevoren aanwezig, maar niemand is langsgeweest. Telefonisch contact opgenomen. Werd doodleuk meedegedeeld dat legger al eerder was geweest, maar weer wss vertrokken omdat er niemand thuis was (ik was om 15:15 al aanwezig!). Volgens hen zou er geen telefoonnummer van ons in het systeem staan. Echter, zij hebben ons eerder meerdere malen gebeld en dit is dus onzin. Bovendien werd er ook in twijfel getrokken dat ons was toegezegd dat er iemand om 16:00u zou langskomen. Een indicatieve tijd zouden ze namelijk nooit kunnen geven. Medewerker klantenservice begreep het probleem niet, wij mochten immers toch al blij zijn dat er iemand was gekomen.. Aangegeven dat ik hier speciaal vrij voor heb moeten nemen, dus graag zou hebben dat de legger alsnog langs zou komen. Dit was onmogelijk voor luxuryfloors, ze zouden een andere dag wel weer komen. Ook was een vergoeding voor het feit dat ik heb vrijgenomen initieel niet mogelijk. Na veel bakkeleien uiteindelijk toch een kleine financiële vergoeding toegezegd gekregen. Kortom, prima vloer (hoewel je bij het leggen van de vloer de kit zelf moet regelen en betalen..), maar zeer slechte communicatie en weinig begrip/empathie van de klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Heddy Gritter op vrijdag 7 jun 2019 19
Classen Eik gekocht. Mooie vloer, goede prijs, goed geholpen. Vloer ook laten leggen door Luxury. Lage legprijs en ligt er, inclusief de plinten, superstrak in. In één dag 100 m2 op 2 verdiepingen, vaklui! De boel weer netjes opgeruimd en geen vlekken of blutsen in de muren. Top. Ik ken weinig bedrijven die voordelig én goed zijn.
FOTO VAN HEDDY GRITTER
Eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Gerard Janssen op vrijdag 31 mei 2019 19
Heb voor de gehele woning een vloer gekocht bij Luxury Floors. Niet alleen een super mooie vloer voor een super prijs, maar hij is ook super strak gelegd. Mijn complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Bruin op zaterdag 25 mei 2019 19
Laminaatvloer gekocht. Voldoet niet aan de kwaliteit die je mag verwachten. Diverse mails verzonden. Telefonisch contact gehad. Garantie claim zou in behandeling worden genomen. Geen enkele reactie ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ger B op maandag 20 mei 2019 19
Ik werd goed geadviseerd in prijs, kwaliteit en hoeveelheid van de laminaat die ik nodig had. Wat over was werd netjes gecrediteerd. Ik ben dan ook erg tevreden!
REACTIE VAN GER B
Mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het niet onderschrijven”
Door Ben van Zijl op dinsdag 14 mei 2019 19
Helaas kan ik bovengenoemde positieve ervaringen niet onderschrijven. In de winkel allereerst vriendelijk en goed geholpen. Wij hebben de tekening van het huis meegenomen, en samen met verkoper laminaat gekozen waarna hij voor ons uitrekende hoeveel meters laminaat voor alle kamers van het huis nodig waren. Tot slot een stukje aanbetaald, en afgesproken dat op afroep geleverd zou worden. Op het moment dat ik de vloer wil afroepen krijg ik eerst geen reactie. Telefonisch krijg ik te horen dat ik teruggebeld zal worden wat niet gebeurd, per email krijg ik ook geen reactie. Na ongeveer een week blijkt dat mijn vloer niet meer leverbaar is (Deze zou toch op afroep beschikbaar zijn?). Na het nodige bellen en mailen blijkt de vloer alsnog leverbaar (?) en wordt deze geleverd. De vloer wordt door een eigen ervaren klusjesman gelegd, die aangeeft dat het 'unifit' kliksysteem waardeloos is. Ik heb voor een vloer gekozen met de hoogste kwaliteitscertificaten die Luxury Floors aanbood, daar had ik dus meer van verwacht. Bij het leggen van de plinten blijkt dat de verkeerde kleur plint geleverd is. In mijn ogen slordig, maar gelukkig hier wel kosteloze nalevering. Vervolgens blijkt er niet genoeg laminaat uitgetrokken te zijn. Ondanks dat een medewerker van Luxury Floors zelf de calculatie heeft gedaan, geeft Luxury Floors na een belletje aan dat dit 'niet ons probleem is' en ik genoodzaakt ben voor de volle prijs + opnieuw transportkosten extra vloer te kopen. Ook zou de factuur bij de zending worden bijgevoegd, wat niet het geval bleek. Ik heb inmiddels al meerdere keren gebeld en gemaild voor een nieuwe (digitale?) kopie, vooralsnog zonder resultaat (kan niet zo lastig zijn lijkt mij dan). Voor mij teveel foutjes en negatief klantcontact om dit bedrijf bij iemand aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter van Bezooijen op donderdag 9 mei 2019 19
Prachtige super kwaliteit PVC vloer gekocht voor een vakantiebungalow in Zeeland. Ook de trap laten bekleden waardoor er helaas teweinig pakken PVC berekend waren. Was voor Luxury floors totaal geen probleem. Er werd zonder enige discusie een nieuwe afspraak gemaakt, op ons moment dat de bungalow niet verhuurd was, om helemaal uit Kampen naar zeeland te rijden om de trap af te komen maken. Super service, speciaal geleverd door Yuri en Lirion. Jongens, hartstikke bedankt.
FOTO VAN PETER VAN BEZOOIJEN
PVC vloer op trap
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door Sharona weijenberg op donderdag 9 mei 2019 19
Reeds mijn derde vloer bij hen besteld. Dit keer met legservive. Ook nu overtreffen ze weer mijn verwachtingen. Binnen 1 dag drie verdiepingen gelegd, alles strak en niets is bol gaan staan. Het was niet alleen erg gezellig met mikael en sezer maar hun harde werken en goede adviezen hebben mijn verwachtingen overtroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door herma lisa kerstens van duuren op dinsdag 30 apr 2019 19
luxery floor in kampen is een zeer goed bedrijf heeft een enorm assortiment waar bij kiezen van een laminaat vloer niet gemakkelijk is soms mar alle mederwerkers zijn zeer goed opgeleid en helpen je er door een zijn oprecht vriendelijk spontaan maken nog eens een praatje gewoon spontaan met je ook qu prijs staat luxery floors voor op er is verders geen enmkel bedrijf hier ion nederland die tegen hun prijzen op kunnen kwalitatiet materiaal van laminaat is gewoon perfect het is een fluitje van een cent om een vloer te leggen van luxery floors alles past perfect in elkaar en de vloer ligt er dan ook gewoon binnen 4 a 5 uur in en hoop ik ook dat meerdere mensen eens gaan kijken op www.luxery floors.nl beter kan het niet worden allen maar schlechter ben een tevreden klant en zal naar niemand anders uit wijken
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Van Eck op zondag 21 apr 2019 19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een pvc vloer gekocht. Eerder al een laminaatvloer gekocht voor de bovenverdieping. Beiden vloeren zijn gelegd door hen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de communicatie! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van Deventer op zaterdag 20 apr 2019 19
Een laminaatvloer. Leuk en vriendelijk personeel. Netjes afgeleverd. De chauffeur was iets te laat en uit coulance de pallet op 3 hoog neergezet. Paste precies in de lift. TOP!
Laminaat netjes gelegd door een vriendelijke jongeman. Echt een aanrader!!
FOTO VAN R VAN DEVENTER
+ Toon extra foto van R van Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Vond kwaliteit niet goed”
Door AG van Dijk op woensdag 17 apr 2019 19
Ik heb op 16-03-2019 een offerte aangevraagd voor 50m2 Grijs Eik Landhuis Laminaat en het contact was duidelijk en verliep soepel per mail. Uiteindelijk het laminaat besteld en deze is ook netjes bezorgd tot aan de 1ste drempel zoals aangegeven, het viel me wel al gelijk op dat de onderste pakketten van de pallet beschadigingen hadden. Ik dacht het laminaat zelf te kunnen leggen maar dit bleek lastiger dan gedacht, voordat ik begonnen ben met het leggen heb ik het laminaat op de juiste manier uitgelegd om te laten acclimatiseren maar na 2 dagen stond het laminaat alsnog vrij bol, toen ik vervolgens begon met het leggen zelf bleek het laminaat niet netjes op elkaar aan te sluiten waardoor ik er al vrij snel achter kwam dat dit me niet zelf ging lukken. Uiteindelijk heb ik een professioneel laminaatlegger ingehuurd om het laminaat te komen leggen. Nadat hij was begonnen keek hij naar het laminaat en gaf aan dat het kwalitatief geen hoogstaand laminaat was. Het klikte niet in elkaar zoals laminaat in elkaar hoort te klikken en ook moest hij bij vrijwel iedere plank een stukje hout van de "klikrand" afsnijden omdat dat de oorzaak was dat het laminaat niet netjes op elkaar aan sloot en ook niet gelijk lag, uiteindelijk is het laminaat gelegd en heeft hij de beschadigde verpakkingen laminaat gebruikt als "restplanken" waardoor ik deze niet terug heb hoeven sturen maar al met al heeft het leggen hierdoor wel een stuk meer tijd (en geld) gekost dan normaal het geval is. Nu het laminaat ligt ben ik wel erg tevreden over het resultaat, het laminaat oogt mooi en ik ben er tevreden mee over hoe het eruit ziet, maar het leggen ervan is een drama. Al met al is het contact met de winkel prima geweest en ben ik goed te woord gestaan, mijn beoordeling is puur gebaseerd op de kwaliteit van het laminaat dat ik besteld heb + de manier van aflevering (beschadigde pakken onderop wat je vooraf het afstapelen van de pallet niet kon constateren).
FOTO VAN AG VAN DIJK
Grijs eik landhuis laminaat
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Jan H. van Leerzem op dinsdag 16 apr 2019 19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een PVC vloer gekocht die ook door het bedrijf gelegd is. De keuzemogelijkheden waren ruim voldoende en de advisering idem dito. Een mooie vloer die in vergelijking met andere leveranciers erg concurrerend geprijsd was. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde produkt en de service van de Kamper vestiging. Een misverstand in de communicatie met de vloerenleggers werd door interventie van de vestiging zeer adequaat en direct opgelost en de aftersalesservice was perfect. Kan niet beter!
Reactie of foto toevoegen
“Kliklaminaat”
Door Knol op zaterdag 13 apr 2019 19
Kliklaminaat, 3 kleuren. Mooi en makkelijk te leggen. Goede service, klant vriendelijk, meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Marcel van Uem op donderdag 11 apr 2019 19
Na veel zoeken op Internet naar een goede maar betaalbare laminaatvloer kwamen mijn vrouw en ik bij Luxury Floors terecht en onze keus was gevallen op de Kronotex Himalaya leisteen.En dat het een goede keuze was bleek wel toen de vloer arriveerde.Werd geleverd door een aardige vrachtwagenchauffeur die de pallet netjes voor onze deur neerzette.Natuurlijk boden wij hem koffie met wat lekkers aan.Maar in het echt is de vloer mooier dan op de foto.En nu het erin ligt lijkt ons huis geweldig.Wij hebben het liggen in de woonkamer,eetkamer,keuken,gang en binnenkort ook in de berging.Zo krijg je een mooi geheel.Wij hadden het laten leggen en daardoor is het prachtig geworden. En wat een goede service Luxury Floors. Snelle levering en prima afhandeling. En wat heel prettig was de aangename prijs.Zo hielden wij nog een bedrag over voor nieuwe meubels. En de mannen die de vloer legden vonden deze vloer van een uitstekende kwaliteit. Ook hadden ze veel vloeren gezien maar nog nooit deze.Ze vonden het prachtig. Ik raad Luxury Floors ook iedereen aan. Mijn vrouw en ik zijn erg blij met de vloer.
FOTO VAN MARCEL VAN UEM
Kronotex Himalaya leisteen
+ Toon extra foto van Marcel van Uem
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wierenga op vrijdag 5 apr 2019 19
Wij hebben een PVC vloer laten leggen. Alles is volgens afspraak verlopen. Een dag van te voren hoor je hoe laat ze komen. Het resultaat is super. Vloer in de keuken, woonkamer en gang is binnen een dag gelegd. De plinten worden volgende week geplaatst, omdat wij alsnog hogere wilden hebben. Over omruilen werd niet moeilijk gedaan. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Sanne op vrijdag 22 mrt 2019 19
Vandaag is onze prachtige nieuwe laminaatvloer gelegd op de eerste en tweede verdieping van onze nieuwe woning. Wat een goede service en kundige medewerkers, het ziet er top uit. Heel erg bedankt!
FOTO VAN SANNE
De nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Manon op woensdag 6 mrt 2019 19
In Januari een laminaat vloer bij jullie gekocht voor onze nieuwe woning. We zijn goed geholpen en hebben goede adviezen gehad! We zijn ontzettend blij met de vloer, hij is super mooi! De volgende keer komen we weer terug voor de bovenverdieping! :)
FOTO VAN MANON
Laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door Zuijdam op vrijdag 1 mrt 2019 19
120 meter pvc vloer voor appartement met moeilijke overgangen. Personeel is vakkundig, hardwerkend! Bovendien binnen 2 minuten aan de slag! Houd terdege rekening met wensen van de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Sandra koman op woensdag 27 feb 2019 19
Ik heb bij jullie laminaat gekocht en ben zeer tevreden over de comunicatie plus de kwaliteit van de vloer. Ook is het door zeer bekwame en hele vriendelijke mensen gelegd. dus al met al is luxuryfloors een echt aanrader. Ik zelf beveel het nu zelfs aan bij alle mensen die laminaat ect zoeken in mijn omgeving. Ze krijgen van mij een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Huub Straatman op maandag 18 feb 2019 19
Pvc vloer gekocht. Na de nodige hindernissen en tegenslag naar volle tevredenheid een prima vloer geleverd. Voor elk probleem was er een oplossing. Zeer tevreden over de professionaliteit van de stoffeerders Mikael en Sezer.
FOTO VAN HUUB STRAATMAN
PVC vloer
REACTIE VAN MAHA
Mooie vloer! wat is de naam van je vloer?
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Annieke op zaterdag 9 feb 2019 19
Voor de derde keer een vloer gekocht en zeer tevreden. Genoeg keus en goede hulp en service. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Eduard op donderdag 7 feb 2019 19
Goeie vloer top bedrijf voor de 3e x al een vloer gehaald daarnaast zijn ze super scherp geprijsd!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door George en Marian op zaterdag 2 feb 2019 19
Wij hebben bij Luxury Floors een pvc vloer van het merk MFlor gekocht. Het begon eigenlijk al toen we hen in Kampen bezochten zo'n jaar geleden, De prijs die werd geoffreerd was direct goed. We hadden ons vooraf goed voorbereid en wisten dat het nergens goedkoper zou zijn. Goedkoop is vaak duurkoop. In dit geval hoefden we ons niet druk te maken. Althans zo leek het, want de ervaringen van andere kopers waren goed. Er werd ruim van te voren een datum geprikt om de spullen te leveren, de vloer te egaliseren en vervolgens in 1 dag aan te brengen. Het resultaat vinden we geweldig. Alles dat men zegt wordt ook gedaan. Tijdens het leggen van de vloer waren er strips te weinig. Geen probleem, ze laten gewoon iemand uit Kampen aanrukken om toch nog op tijd klaar te zijn. Top hoor, een vloer van meer dan 100 m2 in 1 dag gereed maken en dan ook nog eens in perfecte staat afleveren. We zijn heel blij met Luxury Floors!
FOTO VAN GEORGE EN MARIAN
PVC vloer
+ Toon extra foto van George en Marian
+ Toon extra foto van George en Marian
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Riet & Albert. op donderdag 24 jan 2019 19
Wij hebben bij Luxury Floors een PVC vloer voor ons appartement gekocht waar we bijzonder blij van zijn geworden, alles was super vanaf het uitzoeken in de winkel tot en met het leggen van de vloer, zelfs de berging en meterkast zijn mee gelegd. Ook is er een grote droogloop mat bij de voordeur gelegd. Dit alles voor een bijzonder gunstige prijs door een bedrijf die zich heel goed aan de afspraken houd. Zeker een bedrijf om aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Rosanne op vrijdag 4 jan 2019 19
Mooie laminaat! Snel geleverd en een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door A.H.borgonje op vrijdag 28 dec 2018 18
Vandaag gelegd laminaattegels, infinite smook, Dit is door hun zeer beschaafde vakmensen gelegd op een waarlijk perfecte wijze. Ik sta bekend als zeer kritisch maar deze mensen klaarden deze klus met buitengewone klasse, Ik kan Luxury Floors iedereen aanbevelen. Echt TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden jammer van wijze van levering”
Door Tina op vrijdag 28 dec 2018 18
Wij hebben een mooie vloer uitgezocht op 2e kerstdag en daar ook erg tevreden mee. Netjes laten bezorgen. Er was ons alleen niet verteld dat de vloer voor de deur (op straat dus neergezet zou worden). Dit vind ik super vervelend en ik heb meteen de chauffeur gebeld aangezien de beste man niet eens heeft gewacht tot de deur open was gedaan. Hij heeft de vloer zo achtergelaten. Ik moest van boven komen dus toen ik de deur open deed was hij al gevlogen. Ik had zijn 06 nummer en heb meteen gebeld maar hij zei dat is niet mijn werk. Meteen naar de zaak gebeld waar ze vertelde dat dat normaal is alleen dat waren ze vergeten te vertellen. Best zwaar om alles de drempel over te tillen en lijkt mij een kleine moeite om dit netter af te handelen. Ik had er extra voor willen betalen maar dit zo afleveren vind ik slordig.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Marjolijn Boot op maandag 24 dec 2018 18
Een laminaatvloer gekocht voor het hele huis. Prima service, zelfs belletje dat ze een kwartiertje later waren! In no-time keurig gelegd, top hoor, ik kan luxury Floors zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn bedrijf en personeel”
Door Fam. Sommeling op zondag 23 dec 2018 18
De eerste dag van onze verhuizing hadden we de pech dat we te maken kregen met een ondergelopen vloer door een verstopping van het riool. Er lag net nieuw laminaat. Na een tijdje discussieren met de verzekering mochten we een nieuwe vloer laten leggen. Dit hebben we door Luxury Floors laten doen. Mikail en Sezer kwamen het voor ons opknappen. Twee bijzondere aardige vakkundige jongens. Niet alleen hebben ze perfect werk geleverd, maar hebben we dankzij hun advies meer overlast door een vochtige betonnen vloer weten te voorkomen. Erg fijn bedrijf en personeel!
FOTO VAN FAM. SOMMELING
De nieuwe vloer
REACTIE VAN ALWIN
Mooie vloer! Mag ik vragen welk laminaat dit is? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Alwin Taal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Kout op zaterdag 1 dec 2018 18
Prachtige laminaatvloer van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Levering snel en prettig contact met de chauffeur. Volle pakketten die over waren konden zonder probleem retour en de service in de showroom was ook top. Ik zou iedereen aanraden hier een prachtige vloer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan Plender op vrijdag 30 nov 2018 18
Prima prijs/kwaliteitsverhouding, goed advies en prima service. Echt een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door R Alma op vrijdag 23 nov 2018 18
Al voor de tweede keer bij Luxury floors laminaat uitgezocht en gekocht. De service is voortreffelijk de mensen vriendelijk en behulpzaam en helpen met passie en inzicht. Ook de bezorging was zeer goed, afgesproken dat ze het ivm mijn rug problemen binnen zouden brengen, ze kwamen op de afgesproken tijd en men hielp op elke mogelijke manier om mij niet te belasten. Het is zeker de moeite waard om hier te winkelen en te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Etienne Rambharos op donderdag 22 nov 2018 18
Ik heb Laminaat gekocht voor de slaapkamers en zolder. Ben zeer goed geholpen door Robbert. Robbert weet wat klantvriendelijkheid is. Echt een hele goede service en ook na de levering. Petje voor de prijs, kwaliteit en service. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zéér tevreden”
Door Kate op woensdag 14 nov 2018 18
Ik ben een nogal 'kritische kiezer' en zo'n 10x bij Luxury Floors geweest om de perfecte plank te kiezen. Elke keer kreeg ik zonder problemen en zonder borg o.i.d. wat proefplanken mee. De perfecte vloer was voor mij de Balterio Impressio gouden grenen. Toen deze gelegd werd, bleek er een productiefout in te zitten. De kosten voor de verdieping die met ander lalminaat gelegd was, heb ik nog niet hoeven betalen. Binnen twee weken werd de nieuwe vloer geleverd en gelegd. Prima resultaat! (Al raad ik de voer op zich niet aan: de verbindingen zijn erg fragiel, maar daar kan Luxury Floors niets aan doen.) Er was een plint te weinig geleverd, dus die heb ik zelf bijgelegd. (De plint van Ikea is exact de goede kleur, dus ik hoefde niet opnieuw naar Kampen :-)). Boel werd na leggen netjes aangeveegd en restmateriaal buiten gelegd. Al met al zéér tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“3 vloeren”
Door Hendrik Koppe op zondag 11 nov 2018 18
Wij hebben inmiddels binnen ons gezin 3 vloeren gekocht en zijn niet alleen heel tevreden over de de kwaliteit/prijs verhouding van de vloer, maar ook het leggen. De snelheid en efficiëntie van werken is echt super en de service is geweldig. Het is even rijden, maar zeer de moeite waard, omdat de collectie waaruit je kunt kiezen heel groot en het adviseren navenant. Voor ons staat Luxury Floors op nummer 1.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door JPV op maandag 5 nov 2018 18
Het is vanuit (omgeving) Rotterdam wel een eindje rijden naar Kampen, maar het is de moeite meer dan waard. Ze zijn de goedkoopste, en geven bovendien topservice. De vloer is keurig gelegd, maar de geleverde plakplint vonden wij en de leggers niet passen bij de prachtige vloer. Zonder problemen is er een week later weer iemand uit Kampen gekomen om de plinten te vervangen. Dat zonder extra kosten!! De volgende keer rijden we dus zeker weer naar Kampen. (Tenzij ze een filiaal in Rotterdam openen). Ook alle lof voor de leggers. Keurig! Als we een minpunt moeten noemen is dat de leggers een paar uur eerder arriveerden dan afgesproken. Dat is snel vergeten.
Reactie of foto toevoegen
“Super vloer”
Door Bert en Wilma op donderdag 1 nov 2018 18
Wij hebben in juli een vloer via de website ongezien gekocht, vonden dit wel eng omdat we slechte ervaringen hadden met bestellingen via internet. We hebben echter een super vloer ontvangen tegen de absoluut laagste prijs, ik heb hem zelf gelegd was een eitje. Ook nu nog genieten wij elke dag van de vloer en onze onderbuurvrouw wist pas na een maand dat ze nieuwe bovenburen had, dus ook de ( gratis ) ondervloer is perfect.
REACTIE VAN YVONNE
Goedenavond welke vloer heeft u ongezien besteld wij twijfelen ook is zo ver rijden en heeft u hem ook laten leggen ? BVD groetjes Yvonne
REACTIE VAN BERT
Wij hebben een vloer "mistral eik" komt exact overeen met afbeeldingen. Is zelf heel makkelijk te leggen.
REACTIE VAN YVONNE
Dank voor uw reactie nog 1 vraag is het een doffe of een glanzende vloer ? BVD groetjes Yvonne
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Dragnea Adrian op zaterdag 27 okt 2018 18
Wereld bedrijf! Goede service en zeer scherpe prijzen. Ik ben heel het land door geweest en ben uiteindelijk bij Luxury Floors geslaagd!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie donkere vloer”
Door Dik Nieuwenhuizen op vrijdag 26 okt 2018 18
Mooie donkere vloer gekocht voor in de kinderkamer. Uitstekende service, goed meegedacht en vlot tot een heel gaaf resultaat gekomen. Qua prijs hoef je deze winkel ook niet links te laten liggen. Wij kregen een geatis ondervloer en deskundig legadvies op maat. Aanrader voor als je een mooie en kwalitatief goede vloer wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor laminaat”
Door Sabine op woensdag 24 okt 2018 18
Wij hebben eerste keer daar laminaat gekocht, buiten om dat het hele goede kwaliteit is, zijn we uitstekend geholpen met name door Yuri! Vandaag weer voor de tweede keer laminaat goed voor de beneden verdieping en wederom weer super geholpen! Dank jullie wel. Van een super tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gees Dukker op woensdag 17 okt 2018 18
Vandaag is mijn laminaat gelegd door luxurt floors. Ben in Kampen in winkel goed geholpen en heel vriendelijk. Vandaag hele woning gelegd, super netjes en hele vriendelijke mannen hoor. Twee jonge mannen, 2 Mikael's. Schrijf 1 naam vast fout haha, sorry boys. Werken netjes door en overleggen met je. Was super blij met eind resultaat. Top jongens. Top bedrijf.
FOTO VAN GEES DUKKER
Gelegd laminaat
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Hele mooie vloer, mag ik vragen hoe deze vloer heet? Mvg. Angelique Scheeren.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over laminaatvloer”
Door Zos op maandag 15 okt 2018 18
Wat een troep. Vorig jaar oktober vloer gekocht en kon er in augustus alweer uit.
Splinterde bij de randen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arno op woensdag 3 okt 2018 18
Was al klant in het oude pand en altijd zeer tevreden geweest. Afgelopen week weer laminaat gekocht en toen alles in de auto gelegd was vertelde men dat ze de bijpassende plinten niet hadden en moest ik kiezen uit universele plinten die het beste in de buurt kwamen. Helaas waren die niet in voorraad en moest ik een paar dagen later en 160 km rijden weer terugkomen. Dat kan natuurlijk de beste overkomen maar men deed daar heel luchtig over en dat viel mij een beetje tegen eerlijk gezegd. Ondanks deze iets mindere ervaring zal ik toch dit bedrijf adviseren want voor de rest zijn ze erg klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Yvonne op maandag 1 okt 2018 18
Mooie laminaat vloer gekocht. Super service tijdens het uitzoeken en ook tijdens het leggen. Omdat de deurmat niet helemaal goed paste mochten we zonder verdere bijkomende kosten een grotere op komen halen. Super super dus.
FOTO VAN YVONNE
Laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door J.M. Verhagen op zondag 30 sep 2018 18
Topbedrijf! Super kwaliteit en service voor een scherpe prijs! Voor de tweede keer hier een laminaatvloer met ondervloer en plinten gekocht. De eerste vloer, inmiddels 5 jaar geleden, ziet er nog uit als nieuw. Inmiddels heeft de hele familie zijn vloer hier al gekocht en tot noch toe erg tevreden. Kan het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Vaste klant”
Door Vandermaelen Ron op zaterdag 22 sep 2018 18
Ik heb al twee maal voor een klant laminaat besteld.Ik heb niet eens een hamer nodig om ze in elkaar te klikken.Supermakkelijk te leggen en supersnel.Ik heb nog een klant en ik ga er terug bestellen.Laminaat van 19 euro aan 6 Euro en dan nog eentje die super legt en 10 jaar garantie?Ik ben superblij.Ze leveren aan huis in Belgie .Ik ben vaste klant vanaf nu.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Miranda op woensdag 19 sep 2018 18
Zaterdag laminaat gekocht. Mooie prijs. Goede service. En snelle levering. Had het maandag middag al in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde pvc vloer”
Door J. Visser op dinsdag 18 sep 2018 18
Wij hebben een grote oppervlak pvc vloer gekocht en eerst moest een ingefreesde vloerverwarming worden aangesmeerd en geegaliseerd, dit werd uitstekend gedaan.
Een dag later werd de pvc gelegd door Mustafa en zijn maats, uitstekende resultaten, niets dan lof en dat voor een prijs die 10% lager lag dan andere aanbieders.
Reactie of foto toevoegen
“Denken in oplossingen”
Door Saskia van den Heuvel op zaterdag 1 sep 2018 18
Vandaag voor de 2e keer bij Luxury Floors geweest en voor de tweede keer wat de ervaring ronduit top te noemen. Een leuk, jong, dynamisch bedrijf dat weet hoe met klanten om te gaan. Ze geven goed advies en nemen tijd en moeite om je te informeren. Zodra mijn bovenverdieping aan de beurt is rijd ik graag weer 50 km om daar zaken te doen. Ze denken in oplossingen, en dat is nog maar spaarzaam te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Parador solid rock Silverstone”
Door Peter Eelhart op vrijdag 24 aug 2018 18
Ik heb een mooie beton look laminaat vloer gekocht. Parador solid rock Silverstone. Helemaal blij mee. Super service van Luxury gebeld voor het aantal vierkante meters door te geven. Hebben ze de handel klaar gezet incl ondervloer. Ik heb de vloer netjes in geladen en de vloer zelf gelegd. Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan alleen maar lof voor deze vaklieden.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Sander op donderdag 23 aug 2018 18
Laminaat, plinten, Ondervloer, alles hier gekocht. Aankoop ging makkelijk, goede service en advies. Voor herhaling vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bertine van Sandwijk op woensdag 22 aug 2018 18
Laminaat vloer voor keuken! Super service en na jaren gewoon weer terug! Hele nette showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door van munster op zondag 19 aug 2018 18
is echt een TOPBEDRIJF we hebben een heel andere kamer gekregen we zijn er erg blij er mee
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Van munster op donderdag 16 aug 2018 18
We hebben 50 vierkante meter laminaat gekocht met een.ondervloer en plinten en het echt top heb een hele andere kamer gekregen en we zijn er blij mee echt een topbedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Woelderink op woensdag 15 aug 2018 18
Voor de 2e keer een vloer gekocht, goede kwaliteit en snelle service!
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door willeke op woensdag 15 aug 2018 18
Laminaat voor mijn nieuwe huis gekocht. Super netjes gelegd door de mannen en was zo gebeurd! Ik ben er erg blij mee. Wel erg jammer van de 5 pakken die over zijn en de erg beperkte ruilmogelijkheden. Zonde van het geld en ze liggen enorm in de weg, zeker toen ik aan het verhuizen ws bleef ik ermee sjouwen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.