Feedback
9,3

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.
Ervaringen
Er zijn 247 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Een hele blije klant”
Door Debbie en Marcel op maandag 27 jun 2022 22
Het hele proces was in 1 woord super! Van aanschaf tot leggen. Luxury Floors heeft overal zijn specialisten voor. Bij de aanschaf uitstekend geadviseerd door Yunus, het egaliseren is perfect gedaan door Shaik van De Egaliseerder, de vloer is superstrak gelegd door Sezer Legservice en alles is afgemaakt door RAF die onze plinten gelegd heeft. Kortom: een hele blije klant!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cey op woensdag 15 jun 2022 22
Wij hebben recent pvc visgraat vloer laten leggen. Tijdens het kiezen van onze vloer hebben we goed advies gekregen en zijn we goed geïnformeerd. Aflevering van de vloer ging super snel. Ik wil de heren van YT vloeren ook erg bedanken wij zijn super tevreden met de service en de heren die kwamen leggen waren erg vriendelijk en professioneel.
FOTO VAN CEY
Reactie of foto toevoegen
“Superstrak resultaat”
Door Attie op woensdag 8 jun 2022 22
Mooie vloer gekocht en alles is volgens afspraak verlopen. De vloer is erg mooi gelegd door Belva Floors. Deze mannen werken erg netjes. De plinten zijn aangebracht door Bert. Dit was de finishing touch. Superstrak resultaat. Kortom ik zou de vloer kopen en leggen via Luxury Floors.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kees en Els op woensdag 8 jun 2022 22
In mei keurig geholpen door Ineke bij het samenstellen van de vloer. De eerst uitgekozen witte plinten hebben we later zonder probleem telefonisch en met bijbetaling laten vervangen door zwarte plinten. In mei is onze click pvc tegelvloer Brisbane Travertine 4066 en de plinten gelegd door Raf. Super strak en in rechte lijnen! De later geleverde inloopmat heeft hij ook keurig gelegd. Raf is een echte vakman.
De dichte verpakkingen konden we terugbrengen bij LF en kregen het geld keurig op onze rekening teruggestort. Wij raden Luxury Floors met onze ervaring bij anderen zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig werk”
Door Rob op zaterdag 28 mei 2022 22
Afgelopen februari hebben wij bij luxyre Floors een visgraat vloer gekocht. De communicatie was fantastisch wanneer de vloer werd aan geleverd wanneer de vloer werd geëgaliseerd en wanneer de vloer gelegd werd. Afgelopen maandag werd de vloer aangeleverd netjes dag van te voren bericht gehad van tijdsbestek en op de dag zelf half uur van te voren netjes gebeld. Dinsdag kwam de egaliseerder ook dag van te voren netjes gebeld hoe laat ze kwamen wat een prachtig werk hebben ze afgeleverd super. Gisteren kwamen de mannen van de vloer fanaat de vloer leggen ook van hun bericht dag van te voren hoe laat ze er waren. Wat een prachtig werk hebben ze afgeleverd. Dit was de kers op de taart. Luxury floors bevelen wij echt aan. Bedankt voor de communicatie, de egaliseerder en de mannen van de vloer fanaat. Met vriendelijke groet rob en monique
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Marlon Kasanpawiro op vrijdag 20 mei 2022 22
Hadden vorig jaar een mooie PVC lijm tegelvloer aangeschaft bij LF. Yuri was de persoon die ons heeft geholpen. Dit was de tweede keer dat wij bij hen kwamen voor een vloer. Door omstandigheden moest de vloer er na een klein jaartje weer uit, gelukkig alleen stukje van onze woonkamer en Serre gedeelte. Binnen de afgesproken tijdsbestek van 3 dagen. Egalisatie, droogtijd en opnieuw leggen heeft LF zich wederom bewezen dat het een bedrijf is van de afspraken en oplossingen. De stoffeerders waarmee zij werken zijn top in wat ze doen. Intussen kennissen en vrienden doorgestuurd naar LF. Kan alleen maar zeggen top bedrijf met goede kwaliteit vloeren tegen een goede prijs. Yuri is de persoon die je moet hebben, bekwaam en erg klant gericht.
FOTO VAN MARLON KASANPAWIRO
Reactie of foto toevoegen
“Alles precies naar wens”
Door K. Roth op zondag 15 mei 2022 22
Heb een schitterende PVC-vloer gekocht en bijpassende plinten. Alles klopte; vanaf het moment van bestellen tot en met afronding van het leggen. Vriendelijke en duidelijke servicemedewerkers, die meedenken. Niets aan verwachtingen in hoeven boeten, alles precies naar wens!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen vloer en pvc”
Door Gerard op woensdag 11 mei 2022 22
Plavuizen vloer bgg en pvc voor de verdiepingen besteld. Op het laatste moment zouden de plavuizen niet tijdig zoals afgesproken gelegd worden, uiteindelijk na gesteggel is dit gebeurd, pvc vloer was beschadigd maar dit is netjes opgelost. In plavuizen zit beschadiging meermaals contact over geweest, ook iemand van luxury met fabrikant / leverancier geweest maar we horen ondanks diverse mails en telefoontjes niets meer. Daarnaast meerdere voegen beschadigd en lucht onder de plavuizen. Ook dit is nog steeds niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met mijn warm grijs eiken vloer”
Door Ray op zaterdag 26 feb 2022 22
Vorige week is mijn laminaat-vloer 'warm grijs eiken' gelegd, en wij zijn superblij met deze vloer. In de winkel ben ik goed geholpen bij mijn keuze voor deze vloer door Eric. Twee dagen voor het leggen werd het laminaat gebracht om te acclimatiseren. Ik werd keurig gebeld dat men 10 minuten later was door file. Het leggen werd gedaan door Mustafa (Musti) met hulp van Bas. Deze Musti is een geweldig! Vakman met veel humor. Alles werd naar wens gedaan en de plakplinten zijn prachtig en bekwaam aangebracht.
Elke ochtend als ik in de woonkamer kom, word ik vrolijk van deze prachtige vloer! Goed gedaan. Ik kan iedereen Luxury Floors van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met PVC visgraat vloer”
Door Ivana op dinsdag 11 jan 2022 22
PVC vloeren voor ons geleverd en gelegd. Bedrijf zelf hebben we nooit bezocht, alles via telefoon en email. aantal voorbeelden ontvangen, juiste kleur uitgezocht. Luxury Floors is flexibel en werken met hele vakkundige mensen die de vloeren leggen. Super tevreden met onze PVC visgraat vloer!
REACTIE VAN IVANA
en nog een foto om te laten zien hoe mooi het geworden is :)
REACTIE VAN CORINE
Mooi. Welke vloer en kleur is dat?
REACTIE VAN IVANA
Belakos rustico visgraat kleur 60
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van de Kolk op zondag 5 dec 2021 21
Normaal gesproken schrijf ik niet zo snel een review, maar nu ben ik van mening dat de klantvriendelijkheid en flexibiliteit van Luxury Floors extra aandacht verdiend!
In de zomer een PVC vloer uitgekozen en direct een afspraak gemaakt voor het leggen. Nadat bekend werd dat de oplevering van ons huis een paar weken op zich liet wachten, hebben we direct contact gezocht met Luxury Floors. Door het snelle schakelen en meedenken hebben we gelukkig een nieuwe datum kunnen afspreken voor het leggen.
Een dag voor de levering van de vloer ontvingen wij het bericht dat er een verkeerde vloer (vissengraat i.p.v. rechte plank) voor ons was gereserveerd én dat onze gekozen vloer niet meer leverbaar was. We werden uitgenodigd op de vestiging om te zoeken naar een passende oplossing, na goed advies van medewerkers van Luxury Floors hebben we uiteindelijk toch gekozen voor de vissengraat i.p.v. van een nieuwe vloer en ik moet zeggen dat we heel blij zijn met eindresultaat. Daarnaast ook een compliment voor de leggers! Professioneel, meedenkend en ze hebben de vloer vakkundig gelegd! Echt een topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige zwarte leisteen pvc vloer.”
Door Fam Peeters op donderdag 2 dec 2021 21
Een hele vlotte en zeer correcte koop van een prachtige zwarte leisteen pvc vloer.
Helaas kwamen we een stukje tekort bij het leggen. Luxury Floors gebeld er wordt binnen 1.5 week nageleverd en gelegd. Tegen kosten van het materiaal. Geen voorrijden kosten of lijm kosten. We wonen in Dongen dat is een flink stuk af van Kampen. Dat is wat ik neem een super goede service. Kortom een prima bedrijf Luxury Floors. De goedkoopste met een meer dan goede service. Dank jullie wel dat wel er zo een mooie vloer hebben.
Fam Peeters Dongen
FOTO VAN FAM PEETERS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de afhandeling”
Door Ilona op zaterdag 2 okt 2021 21
Wij zijn in de winkel geweest en hebben een PVC vloer besteld, vriendelijk geholpen.
Vloer is bezorgd, we zouden een uur vantevoren gebeld worden dat de vloer geleverd zou worden dit is niet gebeurd, gelukkig konden we er snel zijn, bij aankomst was de vloer buiten op een pallet gezet. De leggers gaven aan dat de plinten niet geschikt waren en is er voor plakplinten gekozen. Gelukkig kunnen de andere plinten retour gebracht worden. Afgezien van bovenstaande is de vloer mooi gelegd, van goede kwaliteit en zijn wij tevreden over de afhandeling!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dirk van Veen op zondag 26 sep 2021 21
We zijn heel vriendelijk ontvangen en zijn goed geholpen, we zijn ook dik tevreden over de mensen die de vloer hebben gelegd, we zullen ze zeker aanbevelen bij andere mensen die er naar vragen of als het ter sprake komt, kortom dik tevreden.
FOTO VAN DIRK VAN VEEN
+ Toon extra foto van Dirk van Veen
Reactie of foto toevoegen
“PVC plakvloer”
Door Klaas op dinsdag 7 sep 2021 21
Pinkstermaandag pvc plakvloer gekocht. In overleg gekozen voor levering begin september. Een duidelijke planning gemaakt voor iets wat na pakweg vier maanden moet gebeuren. En zelfs als er dan iets anders loopt dan afgesproken wordt het snel en afdoende en tot groter tevredenheid opgelost. Het werk werd naar volle tevredenheid uitgevoerd (zowel egaliseren als het leggen) door zeer vriendelijke en betrokken vakmensen.
FOTO VAN KLAAS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Julia op zondag 18 jul 2021 21
Laminaatvloer gekocht voor mijn nieuwe appartement, goed advies gekregen, vloer precies wat ik voor ogen had. Is ook gelegd, heel mooi en snel. Ben helemaal tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe vloer”
Door Marianne ten Voorde op zaterdag 17 jul 2021 21
Begin juli hebben wij een vloer van Luxury Floors laten leggen. Helaas bleek er een dag voor de levering iets fout te zijn gegaan met onze order. Ik kreeg excuses en de vraag of ik zo snel mogelijk langs kon komen om een nieuwe vloer uit te komen zoeken. Er was even een baalmomentje, maar nadat ik in de showroom een mooie andere vloer uit had gekozen was dit voorbij. De vloer werd kort daarna geleverd en zo kon de legger dit toch nog op de afgesproken datum leggen. Belva Floors heeft de vloer ge-egaliseert en de vloer gelegd. Dit hebben ze super goed en netjes gedaan. Plinten zijn ook super goed bevestigd. Wij zijn blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfde vloerstroken sluiten niet aan”
Door Edwin op vrijdag 25 jun 2021 21
Mooie pvc vloer gekocht maar helaas niet naar tevredenheid gelegd! De leggers begonnen gelijk zonder te overleggen en de nieuwe vloer ligt niet in 1 lijn met de zelfde huidige vloer en hier storen wij ons dagelijks aan, ik heb dit gemeld maar er werd niks aan gedaan. Volgens de leg voorschriften moet de vloer nagerold worden maar dat vonden ze niet nodig! Het moest allemaal erg snel. Achteraf spijt dat ik het zelf niet heb gedaan of wat meer had betaald voor kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie vloer”
Door Dolores-82@hotmail.com op zaterdag 19 jun 2021 21
Super mooi vloer en super leg service. Vriendelijk mensen zeker aan te raden helemaal als je de vloer zelf niet wilt leggen. Echt chapó van de heer die de vloer kwam leggen. De klantenservice ook top.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B Menzo op donderdag 10 jun 2021 21
Ik wil dit bedrijf een grote pluim geven, ten eerste wij hadden een mooie grote tegel klik pvc uitgezocht maar kregen netjes van de verkoper Karrar Raza een telefoontje dat deze tegel niet aan hub eisen voldeed en los klikte met temperatuur schommelingen erg attent. Wij werden verzocht om een nieuwe vloer uit te zoeken na even zoeken hadden wij er eentje gevonden maar die was wel €20,- pm2 duurder, na een kortstondig overleg zijn wij daar met een kleine bijbetaling over eens geworden. Wij zijn zeer tevreden hoe we geholpen zijn. Vandaag is de vloer gelegd en onze loftrompet gaat maar door de heren 3 man sterk hebben puik werk geleverd pvc vloer netjes gelegd en mooie hoge plinten geplaatst en alles opgeruimd achter gelaten erg tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Rukiye op zaterdag 5 jun 2021 21
We hebben met spoed laminaat nodig. Overal gekeken, en alleen bij Luxury Floors ben ik eerst telefonisch super behandeld. Er is met mij meegedacht, laminaat is meteen besteld, afgelopen vrijdag is het aangekomen bij Luxory Floors en wij konden het meteen de volgende dag ophalen! Dankzij Luxury Floors hebben wij binnen korte tijd toch laminaat van onze kleur. Klantenservice een 10! Ook bij het inladen van de dozen, plinten zijn we ontzettend goed geholpen door Yusuf!!! Wij moeten nog tegels kopen voor de badkamer, dus wij komen zeker weten terug! Niet alleen voor de tegels maar ook voor de klantenservice. Mvg, Rukiye
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met laminaat”
Door G Wesenhagen op vrijdag 14 mei 2021 21
Superstrakke showroom, ontzettend veel keuze. Echt een aanrader, absoluut de goedkoopste deals! Daarnaast vriendelijk personeel, gastvrij en attent. Ik ben meer dan tevreden.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Wij hebben laminaat met hoge plinten aangeschaft. De vloer ligt al, ik ben er super tevreden mee. Montage is gedaan door mijn partner.
FOTO VAN G WESENHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Willeke op donderdag 22 apr 2021 21
Afgelopen week hebben ze dan de rest van de vloer gelegd. En dit x zoals het na mijn mening hoort! Deze mannen waren ook niet te spreken over hun collega's. Super blij met het resultaat en super netjes achter gelaten! Zfs gestofzogen! Toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gitty de vilder op donderdag 8 apr 2021 21
Laminaat gekocht. Afspraken heel goed nagekomen. Werd in een snel tempo gelegd. Netjes heel vriendelijk personeel. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN GITTY DE VILDER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met de service”
Door Joy op dinsdag 30 mrt 2021 21
Een aantal maanden geleden een mooie vloer besteld bij Luxury Floors Kampen, deze was helaas kort voor de leverdatum niet leverbaar, de nieuwe leverdatum was voor ons te laat. We kregen een mooi alternatief, maar wilden de vloer toch nog even in het echt bekijken. Daar zagen we uiteindelijk een hele mooie andere vloer, deze was precies nog beschikbaar in het aantal m2 dat wij nodig hadden! Heel goed geholpen door Renee, we hebben de vloer meteen meegenomen voor een leuke prijs, met ondervloer en plinten. Heel tevreden met de service en het is goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Sijtsma op zaterdag 27 mrt 2021 21
Super leuke medewerkers die met je meedenken en goede feedback geven!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Teunis Jansen op dinsdag 16 feb 2021 21
Vijf jaar geleden een mooie grijze laminaatvloer gekocht bij Luxuryfloors. Nu verhuist. Opnieuw naar Kampen geweest en een mooie Kronotex laminaatvloer gekocht. Er was even wat misverstand over de levering. Maar door Luxury zonder probleem opgelost kortom: een mooie vloer, gunstige prijs en prima service!!! Een hele fijne vloerenzaak! Coby en Teunis Jansen.

Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Voor een tweede maal een laminaatvloer v a n.80m2 besteld bij Luxuryfloors te Kampen. Werd keurig op tijd geleverd en omdat ik alleen was in de nieuwe woning tot in de woonkamer. Gelet op eerdere ervaring wederom een vloer besteld daar. In een woord een uitstekend bedrijf met super service. Ik beveel Luxuryfloors met een gerust hart aan! Zij krijgen van mij een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Richard op zondag 31 jan 2021 21
Een mooie vloer gekocht bij dit bedrijf, beleefde verkopers en zelfs nog langs geweest toen het klaar was. Kortom dik tevreden over de geleverde service en geleverde vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes gelegd en afgewerkt”
Door Phil metcalf op zaterdag 9 jan 2021 21
Zoals afgesproken is laminaat keurig op tijd geleverd en 5 dgn erna is de legger gekomen en heeft een uitstekende prestatie geleverd, super netjes gelegd en afgewerkt, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Goosen op dinsdag 24 nov 2020 20
Pvc vloer gekocht, veel keuze en de service is super, zeer tevreden klanten dus!

Aanvulling ontvangen 25 november 2020: Vloer is in oktober geleverd en gemonteerd allemaal keurig geregeld, netjes bezorgd en door twee man keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Familie pach op zaterdag 21 nov 2020 20
Heel erg tevreden met de vloeren van luxury floors uit kampen en blij met de fantastische service van Yuri! Weer een uiterst tevreden klant
FOTO VAN FAMILIE PACH
Visgraat pvc vloer en laminaatvloer
REACTIE VAN ELSEMIEKE
Goede morgen,

Welke vissengraat vloer heeft u liggen ? Want ik vind deze er erg mooi uit zien.

Met vriendelijke groet
REACTIE VAN DANNY PACH
Hi Elsemieke,
We hebben de Belakos Rustico Visgraat kleur 20
Reactie of foto toevoegen
“Klik PVC vloer”
Door Joyce op vrijdag 20 nov 2020 20
Klik pvc vloer. Gekocht en laten leggen. Alles keurig geregeld. Goed meegedacht. Er was nl wat spoed. Maar er werd gewoon gezocht naar een oplossing. En de avond ervoor werd er netjes gebeld hoe laat ze zouden beginnen met leggen. Keurig. En Mustafa en Hassan hebben keurig gewerkt. En alles netjes achter gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Borgert Vermeulen en Manja van der Klink op dinsdag 17 nov 2020 20
Vrijdag 6 november 2020 de via internet bij Luxery Floors gekochte laminaat vloer, 59m2 Balterio Ivory Oak, probleemloos geleverd gekregen die vervolgens door de door hen ingeschakelde mensen van klussenbedrijf Azra op woensdag 11 november in no time zeer fraai gelegd is geworden. We zijn zeer, zeer content, super blij, met de door Luxery Floors tegen een geweldige, een (mes)scherpe, prijs geleverde vloer en ook met de wijze waarop Mehmet en zijn mensen van klussenbedrijf Azra uit Amsterdam deze hebben gelegd. Ze zijn zeer professioneel tegen een prijs waarvoor je er zeker niet zelf aan kan en moet beginnen en het zijn ook nog eens, (ook) niet geheel onbelangrijk, nette jongens die de boel opgeruimd en zelfs geheel gestofzuigd, dus piekfijn, met oog voor detail tijdens het leggen, achterlaten.
Alles super dus!
FOTO VAN BORGERT VERMEULEN EN MANJA VAN DER KLINK
+ Toon extra foto van Borgert Vermeulen en Manja van der Klink
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Renate Tibboel op donderdag 12 nov 2020 20
Op alle vlakken als zeer positief ervaren! Laminaat snel gelegd door Mehmet. Afspraken prima nagekomen. Ik ben heel echt heel erg tevreden met het eind resultaat. Zeer aan te bevelen!
FOTO VAN RENATE TIBBOEL
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Liu op maandag 2 nov 2020 20
Pvc vloer netjes gelegd over een glad geëgaliseerd oppervlakte. Lang gezocht naar een bedrijf met goede prijs/kwaliteit + reviews. We zijn enorm tevreden over onze keuze.
FOTO VAN LIU
Reactie of foto toevoegen
“Service en klantvriendelijkheid”
Door Reinout Breur op zondag 1 nov 2020 20
Laminaat vloer 'arosa eiken' gekocht. Goede kwaliteit vloer. Wel even zoeken met leggen. Je klikt ze niet even op elkaar maar hebt blokje en hamer nodig. Dan gaat t snel. Er zaten wel wat slechte planken tussen. Ben uiteindelijk met 5 planken terug naar de winkel gegaan. Had ook nog 3 plakplinten nodig, een plintenschaar en 3 speciale kit voor de muurplinten. Toen ik het verschil wilde betalen was dat niet nodig. Neem maar mee zei hij. Fantastisch, dat is nog eens service en klantvriendelijkheid!

Pluspunten:
- kwaliteit
- klantvriendelijkheid (muv één keer gehad dat iemand wat kortaf was aan de telefoon, maar heb ook vaak gebeld en was één keer voorgekomen)
- levering was top
- kundigheid van personeel

Minpunten
- op email wordt niet of nauwelijks gereageerd. Bij bellen werd ik wel altijd direct geholpen.

Ik raad dit bedrijf echt aan. Een ruime keuze en mooie prijzen. Met vaak nog wat korting hier en daar. En vriendelijk en kundig personeel die niet moeilijk doen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Familie Kuipers op zondag 18 okt 2020 20
Op alle vlakken als zeer positief ervaren, wat begon bij de verkoop. Daarna goed geïnformeerd wat betreft levering en vloer leggen. Afspraken prima nagekomen met als eindresultaat een prachtige visgraat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joep op zaterdag 3 okt 2020 20
Wij hebben onlangs een laminaatvloer gekocht. In de showroom in Kampen werden we snel en plezierig geholpen. De bezorging door Friso verliep volgens afspraak en werd keurig in de garage afgeleverd. De vloer werd op de afgesproken dag gelegd door twee vriendelijke en zeer vlot werkende jongens. De vloer ligt er keurig in; de plinten zitten strak tegen de wand aan. Wij zijn zeer tevreden en kopen een volgende vloer weer bij Luxury Floors.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Erdem op maandag 21 sep 2020 20
Super bedrijf met een breed assortiment! Ik kom zelf uit Den Haag en dan is Kampen wel een eindje rijden zou je denken! Maar dat geeft helemaal niet want wij zijn heel klantvriendelijk en professioneel geholpen in de showroom en ook bij het leggen. Echt een aanrader!
FOTO VAN ERDEM
Visgraat pvc vloer
REACTIE VAN SABINE
Hallo Erdem, welke vloer is dit? Ik vind hem namelijk erg mooi!
REACTIE VAN JOHAN
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Tegel laminaat”
Door Frans koster op dinsdag 15 sep 2020 20
Een mooie tegel laminaat gekocht bij luxery floors in kampen, tijdens de rit is er een pak stuk gegaan waardoor er wat tegels stuk waren en ze hadden wat kleine dingetjes vergeten er bij te doen die wij besteld hadden, na een telefoontje alles super geregeld en werd het netjes na bezorgd, de sevice is echt heel goed top

Aanvulling ontvangen 30 september 2020: Al gemonteerd geweldige vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat laten leggen”
Door Peter Steehouwer op zondag 13 sep 2020 20
TOP!! Heel goed geholpen bij ons bezoek in Kampen! klasse! Wij hebben ons laminaat 42 m2 ook laten leggen door Luxury Floors. Dat heeft Ismael zeer vakkundig gedaan start 09:30 gereed 15:00 inclusief plinten en schoonloop mat met veel snij/pas werk! Zeer aan te bevelen!! mvgr Fam. Steehouwer Odijk
Reactie of foto toevoegen
“Tiptop”
Door Kazim Ozer op woensdag 2 sep 2020 20
Tip top afgeleverd door Frisso(bezorger) netjes afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden. Groetjes Kazim özer Enkhuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Van doleweerd op maandag 17 aug 2020 20
Chauffeur heeft geapt en was ruim op tijd we zijn heel blij met deze mooie vloer

Aanvulling ontvangen 31 augustus 2020: Hallo we hebben een pvc vloer gekocht en deze zelf gelegd en zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Alfred van der Schagt op dinsdag 11 aug 2020 20
Ik had een laminaat van Kronos gekocht bij een plaatselijke bouwmarkt en was zo tevreden over de kwaliteit dat ik op internet op zoek ging naar hetzelfde laminaat omdat dit niet meer te krijgen was bij de bouwmarkt. Ik kwam terecht bij Luxury Floors waar ik het laminaat kon vinden tegen een betere prijs dan ik met korting bij de bouwmarkt had betaald. Tijdens het leggen kwam ik er achter dat ik een beschadigd pak had en een pak tekort (rekenen is duidelijk niet mijn sterkste kant) . Na bellen met Luxury Floors was dit geen enkel probleem en ik kon direct een pak ophalen en ik kreeg omdat ik van ver moest komen het extra pak tegen een nog meer gereduceerde prijs. Inmiddels ben ik voor mijn volgende project weer naar Luxury Floors gegaan. Een geweldig bedrijf met een enorm assortiment, fantastische kwaliteit en een sublieme service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Johan verboom op zaterdag 1 aug 2020 20
Erg mooi laminaat , goeie kwaliteit, makkelijk te leggen . Snelle survival , bellen netjes van te voor hoe laat ze komen . Bij ons is het geleverd door friso
FOTO VAN JOHAN VERBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Andre en Jeanet Schuurman op donderdag 30 jul 2020 20
Een paar weken terug een mooie laminaat vloer besteld. Gisteren werden we gebeld dat de vloer tussen 10 en 11 bezorgd zou worden. Iets over 10 stond de vrolijke Friso bij ons voor de deur met onze vloer. Ondervloer erbij en de plinten. We kregen zelfs nog een nieuw mondstuk voor aan de stofzuiger. Een topbedrijf.

Aanvulling ontvangen 17 augustus 2020: Onze vloer is al gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Ten zeerste aanbevelen”
Door Marcel Blankensteijn op dinsdag 28 jul 2020 20
Erg blij met mijn gelegde vloer Carara marmer Rigid PVC en oud grijs eiken laminaat. Professioneel gelegd op 28-07-20 echt vakmannen. Fijne mensen om over de vloer te hebben en geven tijdens het leggen adviezen en vragen hoe je het wil hebben. Ook top Service van verkoop weekend ervoor v.w.b. levering en het leggen. Door 2 zieken kon op 27-07-20 niet gelegd worden op tijd geïnformeerd en dag erna gelegd. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan
FOTO VAN MARCEL BLANKENSTEIJN
Vloer wordt gelegd
+ Toon extra foto van Marcel Blankensteijn
+ Toon extra foto van Marcel Blankensteijn
REACTIE VAN MARCEL BLANKENSTEIJN
Memet en Ismael bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gracia Koegler - de Mees op zondag 19 jul 2020 20
Ook wij zijn super tevreden met het gekochte laminaat bij luxuryfloors.nl. Wij hebben na een bezoek in de winkel gekozen voor zomer eik grijs xl laminaat. Wij hebben geen aanbetaling gedaan en het zelf ruim voor de afleverdatum overgemaakt.
In de week van de levering hebben wij de leverdatum nog naar voren kunnen verplaatsen zonder enig probleem. Op de afgesproken datum en ruim binnen de afgesproken tijd kwam Friso de vloer, ondervloer en de plinten leveren. Friso was vrolijk, beleefd en behulpzaam. Gaf als tip mee dat het laminaat eerst 48 uur in de woning moest staan voordat we ermee mochten werken. Het leggen was erg gemakkelijk en ging sneller dan verwacht. Wij hadden een rekenfout gemaakt en kwamen net 1 pak te kort. Dit heb ik zonder problemen op kunnen halen. De begane grond en 1e etage zijn nu voorzien van prachtig laminaat van luxuryfloors.nl en wij zullen voor de zolder zeker terugkomen
FOTO VAN GRACIA KOEGLER - DE MEES
Gelegde laminaatvloer
+ Toon extra foto van Gracia Koegler - de Mees
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Duivenbode op vrijdag 19 jun 2020 20
Correcte afspraken geen aanbetaling. nette vloeren leggers en plinten zetter Mehmet en collega werken schoon alles opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Barbara Albers op zondag 7 jun 2020 20
De vloer hebben wij met goede uitleg kunnen kopen en is door Hidayet op tijd bij ons afgeleverd. Heel klantvriendelijk en behulpzaam! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over tegel laminaat”
Door Bianca polane op woensdag 27 mei 2020 20
Snelle levering , netjes de avond er voor een berichtje ontvangen met de tijd dag wanneer ze kwamen om te leveren ook nog even de zelfde dag gebeld door de bezorger dat hij onderweg was! Top service en erg vriendelijk
FOTO VAN BIANCA POLANE
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door leen vink op maandag 25 mei 2020 20
Wij hebben na een lange vervelende ervaring met div.PVC besloten onze vloer bij Luxury Floor te kopen. de eerste indruk was al prettig ruime sortering en goede adviezen. de aflevering ging ook ondanks de vergeten plinten ( die netjes nabezorgd werden) soepel netjes zoals afgesproken. Memmet en collega hebben vakwerk geleverd netjes en snel gewerkt. wij zijn meer dan tevreden

Aanvulling ontvangen 2 september 2020: Op 1 september kwamen twee stoffeerders Hasan en Moustafa om een oneffenheid te beoordelen in onze pvc vloer zonder probleem en keurig netjes gedaan gingen de heren aan het werk nieuwe baan erin en plinten weer netjes aan de muur gedaan ,wij zijn vol lof over Luxery Floors top zaak en goede service ze lossen ieder probleem hoe klein ook na tevredenheid op en ze hebben vakmensen in dienst een aanrader voor iedereen
FOTO VAN LEEN VINK
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Altug op woensdag 20 mei 2020 20
Vandaag is onze tegellaminaat gelegd door de heren van Azra klusbedrijf, wij zijn hartstikke blij met het eindresultaat. Ondanks een paar miscalculaties hebben Mehmet en İsmail echt top werk geleverd, zelfs meer dan afgesproken en na de klus netjes opgeruimd en stofgezogen. Klasse heren heel erg bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Makkelijk te leggen”
Door Marcel Hogenboom op woensdag 20 mei 2020 20
De bestelling is op een dingetje na prima verlopen. Op dinsdag even voor 2 uur een sms had van de bezorger Friso. En op woensdag stond hij 5 minuten eerder op de stoep dan dat hij aangegeven had. Hij is een man van wat ie zegt doet ie ook. Waar kom je dat nog tegen dat er een tijdstip gegeven wordt en ze ook daadwerkelijk zijn. Friso top bedankt voor de service. En luxury floors we gaan de vloer in het weekend leggen en dan reageer ik hier nog op.

Aanvulling ontvangen 10 juni 2020: Het betreft een klik pvc laminaat vloer. Werkt prettig, klikt goed en is makkelijk te leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Ging goed”
Door M.A. van der Deure op dinsdag 19 mei 2020 20
Laminaat gekocht, zeer goed en duidelijik contact. chauffeur belde ruim bijtijds. bestelling moest garage in, chauffeur (bleek dezelfde chauffeur te zijn als bij de vorige bestelling namelijk Friso) dacht mee hoe de pallet het beste geplaatst kon worden. zeer vriendelijk, vrolijk, spontaan en beleefd. Alles ging goed en snel als verwacht!

Aanvulling ontvangen 5 juni 2020: Aankoop zelf gemonteerd. geen probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en pvc vloer”
Door Molleman op zaterdag 16 mei 2020 20
Zeer hulpvaardig bedrijf. Door Corona is niet altijd alles te leveren. Dan zoeken ze een oplossing en ze geven je het verschil. Voor extra te komen kijken vergoeden ze op een mooie wijze tijd en benzine. Ik had tekeningen ed bij me voor de hoeveelheden. Dit ging helaas fout. Maar ook dat lossen ze op. Ze werken met kundige zzp erg en er ligt een mooie vloer in. Dank. Ik kan dit bedrijf in Kampen aanbevelen. Een rit is het zeker waard
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Berry Zwaard op vrijdag 15 mei 2020 20
Vanmorgen 15/5 om 7.45 al gewekt door uw goedgemutste chauffeur
Friso die ons bestelde laminaat kwam brengen en aangezien we al op
leeftijd zijn het geen enkel probleem vond om de pakken in de woonkamer
te leggen. Toppie, als het leggen a.s.dinsdag ook zo vlot gaat dan niets dan lof.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2020: Het laminaat is tot onze volle tevredenheid
vakkundig gelegd en we zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marlies op zondag 10 mei 2020 20
PVC vloer snel geleverd en goed gelegd, top service. Special thanks to Friso voor het meedenken en hulp en bij de levering van al het materiaal.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Teun Breen op zaterdag 9 mei 2020 20
Gisteren is bij PVC-vloer gelegd. Ziet er prachtig uit en snel gelegd door mannen die hun vak beheersen. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed bevallen”
Door Phebe petiet op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een super mooie vloer besteld, en proefstukjes besteld was geen probleem! Levering was ook top. Een dag van te voren gebeld met de tijd volgende dat in het tijdsbestek aan de deur, super bezorger. Friso geloof ik. Dus helemaal top!

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Betreft een laminaat vloer 8 mm 8019 golden stream oak. Vloer ligt erin en is super goed bevallen.
FOTO VAN PHEBE PETIET
REACTIE VAN PHEBE PETIET
Te mooi
Reactie of foto toevoegen
“Gelegd laminaat”
Door S. van den Bos op donderdag 7 mei 2020 20
ik heb laminaat gekocht met opstaande plinten. vandaag werd het geleverd.
ik wil met name Floris, de chauffeur, bij deze bedanken voor de grandioze service. Hij heeft de pallet voor de voordeur op de 1e verdieping afgeleverd. scheelde mij een hoop werk. Floris dank je wel voor deze extra service.

Aanvulling ontvangen 18 mei 2020: Ik ben momenteel bezig met het leggen van het laminaat en dat gaat goed.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door C. J. Leeflang op donderdag 7 mei 2020 20
Vandaag is mijn 80 meter laminaat aangekomen. Wat een super behandeling. Precies zoals op de site te zien was. De ondervloer top. De plakstrips top. En wat een attente en vriendelijk bezorger. Goede manieren. Zijn naam is Friso of Frise. Maar complimenten voor deze man.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2020: Ik ben begonnen met de vloer en ben er content mee. Eerste 30 meter ligt. ik uitermate over te spreken ben is de ondervloer. Dit is een kwaliteit die ik niet had verwacht. Waarom zeg ik dit omdat de ondervloer van die mooie overlappingen heeft. Helemaal top. Hartelijk dank van een zeer tevreden client.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M. A. Muller van Leeuwaarde op woensdag 6 mei 2020 20
Heel tevreden, bestelling geleverd door Friso, de avond voor levering een berichtje van hem hoelaat de vloer de volgende dag zou komen. Friso stipt op tijd, netjes, heel vriendelijk. Ongelooflijk blij met de service en met de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zal blijven aanbevelen”
Door Ronald op vrijdag 24 apr 2020 20
Goed advies gekregen in Kampen. Ik ben tot koop overgegaan van laminaat. Op de afgesproken dag is het laminaat afgeleverd. Speciale dank aan de bezorger Friso. We hadden 8.30 uur in Almere afgesproken maar hij was er ruim voor die tijd al. Bedankt voor de goede service en bedankt voor jouw hulp met het naar boven brengen van het laminaat. Met mijn gebroken voet had ik daar een dagtaak aan gehad. Ik kan Luxury Floors aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Laminaat is gelegd en het ging perfect. Ik ben de 4e persoon die op advies van mijn broer bij u heeft gekocht. Levering was perfect en ik ben dan ook zeer tevreden met de bezorger Friso. Na het leggen van het laminaat had ik 5 pakken laminaat over en dat wilde ik teruggeven. Helaas was dat niet mogelijk omdat het een restpartij betreft. Bij aankoop in Kampen heeft een medewerkster ons goed geadviseerd en ons is doorgegeven dat met een marge van 10% gerekend moest worden en dat eventuele overgebleven en ongeopende pakken retour konden. Ik heb daarover gebeld en mij is doorgegeven dat mijn bestelling een restpartij betreft en dat het laminaat derhalve niet terug kan worden genomen.
Bij een aankoop van rond € 850,-- verlies ik rond € 80,-- en dat vind ik toch wel veel geld. Ik zal mensen uw bedrijf toch blijven aanbevelen omdat het product goed is maar ik zal wel benadrukken dat goed gekeken moet worden of het bestelde een restpartij betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat helemaal goed”
Door Samanta op donderdag 23 apr 2020 20
Heb laminaat gekocht ben heel blij en zeer tevreden hiermee. En ook chauffeur Friso wil ik heel erg bedanken voor zijn vriendelijkheid en het ruim op tijd bezorgen van mijn vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer gewoon prima”
Door Baszit op maandag 20 apr 2020 20
De vloer op 20 april binnengekregen, ziet er goed uit. Dank voor de service Friso!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Tamira van der Hout op donderdag 9 apr 2020 20
Ik heb een schitterende laminaatvloer gekocht die perfect is gelegd en zo snel.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Sjell op maandag 6 apr 2020 20
Vandaag heeft Friso onze laminaat geleverd. De afspraak stond tussen 8:30 en 9:30. 8:38 kwam hij keurig het terrein op rijden en heeft ons vriendelijk te woord gestaan. Hij heeft ons zelf nog even geholpen om de pallet in de hal te zetten. Al met al een hele fijne ervaring! Dankjewel Friso!
FOTO VAN SJELL
Laminaatplanken
Reactie of foto toevoegen
“Balterio Oak XL 10 mm laminaat”
Door Burçak en Fatih op maandag 6 apr 2020 20
Voor onze tweede woning wederom een vloer aangeschaft bij Luxury Floors. Levert goeie kwaliteit voor een mooi prijsje. Vloer moet nog gelegd worden (doen we zelf), maar we verwachten eigenlijk geen tegenslagen. Ook de chauffeur Friso willen wij graag bedanken voor het netjes op tijd leveren en zijn vriendelijkheid! Al met al zijn bij ons alle afspraken nagekomen door Luxury Floors... bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door PietSinteur op vrijdag 3 apr 2020 20
Duidelijke website, snelle en goede levering.

Aanvulling ontvangen 6 april 2020: Ik heb laminaat gekocht met gratis ondervloer en grondplinten. Ik ben zeer tevreden over het contact met uw bedrijf,en ik ben zeer tevreden over de levering,netjes bij mij aan de voordeur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi laminaat”
Door A.H. op woensdag 1 apr 2020 20
Laminaat gekocht, komt overeen met de afbeelding op het Internet en is zeer mooi. Kwalitatief, zoals beschreven, goed. Mijn bijzondere dank aan de super vriendelijke en behulpzame bezorger! Zijn naam was volgens mij Friso? In ieder geval betreft de bezorging op 29 januari in Huizen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Zandvliet op maandag 27 jan 2020 20
We hebben laminaat gekocht voor de hele woning. Netjes geholpen en enorm veel keuze in verschillende prijsklassen. We hebben bij de bestelling voor de bovenverdieping de standaard ondervloer gekozen (gratis) en voor beneden een extra geluiddempende ondervloer van 2mm (beetje bijbetalen). De levering was keurig op tijd, maar al snel bleek dat de ondervloer voor boven niet in de vrachtwagen lag. De chauffeur gaf aan dat deze de volgende dag dan alsnog geleverd zou worden en inderdaad keurig op tijd stonden de volgende ochtend de resterende rollen ondervloer voor de deur. Een paar dagen later ben ik de vloer gaan leggen. Na verloop van tijd bleek dat ik te weinig ondervloer voor beneden had. Ik had 55m2 besteld en 6 rollen ontvangen. Ik was ervan uitgegaan dat er 10 meter op een rol zat, maar ik bleek uit eindelijk 6 rollen 'premium' ondervloer te hebben gekregen van 3,2 mm dik (ipv 2 mm) en daarvan zit maar 7 meter op een rol... 13 meter te weinig dus... Ik heb vervolgens Luxury Floors gebeld. Al snel bleek dat de ondervloer die ik ontvangen had veel duurder was dan wat ik had besteld en ze verzochten mij deze weer terug te brengen naar de winkel om om te ruilen. Aangezien er al een groot deel lag, leek me dat niet zo'n goed idee. De verkoper aan de telefoon snapte dat wel. In eerste instantie probeerde hij mij het ontbrekende deel (van de duurdere vloer) nog te verkopen, maar uit eindelijk gaf hij aan dat het resterende deel zsm kosteloos nageleverd zal worden. Dat noem ik goede service! Het ging even mis, maar ze hebben het keurig opgelost.
FOTO VAN ZANDVLIET
De laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc vloer”
Door Mijic op woensdag 15 jan 2020 20
Netjes aan de afspraak gehouden alles was conform afspraak. Plinten moesten latet geplaatst worden op mijn verzoek ivm keuken. Dit was geen probleem. Prachtige visgraat pvc vloer laten leggen
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor 100% tevredenheid”
Door Jeroen Harleman op donderdag 9 jan 2020 20
Ik heb in juli 2018 een click pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. In verband met de hoge moeilijkheidsgraad en oppervlakte ook door hun laten leggen. "ongeveer 100 meter en niets is recht in dit huis." Helaas is inmiddels de vloer net voor de 2e keer vervangen in verband met hoofdzakelijk kwaliteitsproblemen vanaf fabriek. Nu wel super blij met het resultaat. Lof voor Luxury Floors voor hun volhardendheid om toch tot een 100% tevredenheid te komen. De vloer lijkt er ook iedere keer nog netter in te liggen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat inclusief leggen”
Door Schuurbiers op woensdag 18 dec 2019 19
Volledige vloer bovenverdieping 45m2. Vloer op zich netjes gelegd, er werd in de winkel gezegd dat bij de trap etc. dat netjes afgewerkt kon worden. Toen de legger er was bleek het niet te kunnen of wilde hij het niet doen, ook niet tegen extra betaling. De plakplinten laten overal al los, zijn niet gelijmd!
REACTIE VAN SCHUURBIERS
Zojuist gebeld n.a.v. mijn email en ze gaan voor een oplossing kijken. Als dat zo is dan hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nick op woensdag 27 nov 2019 19
Wij hebben voor 100m2 laminaat gekocht voor de goedkoopste prijs die wij van dat type konden vinden. In de winkel werden wij uitstekend geholpen en tegemoetgekomen met een snellere legdatum voor een prijs zo laag dat wij die nog nergens uberhaupt in de buurt van die prijs hebben gevonden. Het leggen van een ingewikkelde 100m2 ( een aantal ronde muren) was op een zondag in 3,5 uur prachtig gelegd, chapeau voor de leggers. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Pieter op donderdag 10 okt 2019 19
Gisteren schitterende vloer in onze nieuwe woning gelegd door Mehmet en zijn collega's. 155 m2 in 1 dag! En alles schoon opgeleverd bij vertrek. Ziet er super strak uit. Echte vakmensen. We zijn erg tevreden over aankoop, prijs, kwaliteit en leggen. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Goeie kwaliteit”
Door F op zaterdag 7 sep 2019 19
PVC Vloer gehaald hier, goeie kwaliteit en mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door E op vrijdag 23 aug 2019 19
PVC, slecht gelegd, komen afspraken niet na, spreek je ze erop aan kunnen ze zonder te zien oordelen, ene collega zegt dat het slecht is andere probeert alles goed te praten. Ik zou niemand aanraden hier te kopen en al helemaal niet hun "service" kwa leggen te gebruiken. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!
FOTO VAN E
REACTIE VAN AMIR
gaat het om de plinten of pvc vloer wat niet goed is gepaatst?
REACTIE VAN EJ
Ze zijn voor beide 4 keer terug geweest.. 2 maanden verder maar uiteindelijk alles netjes opgelost. Dus als je zin hebt in continue telefoontjes, discussies en mensen over de vloer en tijd om te wachten dan is het een goed bedrijf.
REACTIE VAN EJ
4 weken geleden gemeld dat weer de vloer los laat op verschillende plekken ik de woning. Gezegd dat het geregeld gaat worden. Ze gaan u bellen, we gaan er vandaag achteraan, volgende week word het geregeld en tot op heden natuurlijk niks gehoord!!
REACTIE VAN LUXURY FLOORS
Beste bezoekers van Qasa, Deze klacht is (na wat vertraging) opgelost. Door de immense drukte konden wij niet op tijd reageren op deze klacht. Ook hebben wij de plinten uit coulance geheel kosteloos afgekit. Waar mensen werken worden helaas fouten gemaakt. Luxury Floors heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Elke gegronde klacht die bij ons wordt gemeld, lossen wij altijd op. Directie Luxury Floors
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Soenil Ramdoelare-Panday op maandag 19 aug 2019 19
Heb Basaltgrijstegellaminaat bij hun gekocht. Nette levering , alleen helaas tijdens het leggen waren 3 pakken aan de kopse kant kapot. Kwam nog wat plinten tekort en ben daar op bezoek geweest. Werd door een aardige dame geholpen en melde gelijk ook van die kapotte laminaat. Had al per email foto's gestuurd. Werd top geholpen! kreeg mijn geld terug minus plinten en nog extra's! Klantvreindelijk en gemoedelijk. Dit is wat je zoekt als je een winkel binnenstapt!!!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Jan op maandag 29 jul 2019 19
We hebben ons gehele huis met laminaat laten beleggen door Luxury floors. Onze ervaringen met dit bedrijf, met name met Yuri, zijn super goed. Ook het leggen met 4 man in een halve dag ging prima, heel mooi en ook netjes opgeruimd. IN EEN WOORD NIETS DAN LOF EN AAN IEDEREEN AAN TE RADEN.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder klantvriendelijk”
Door Menno van Es op maandag 22 jul 2019 19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht van 120 m2. Prachtige vloer voor niet teveel geld. Twee maanden geleden hadden we afgesproken dat Luxury Floors de 22e juli zou leveren en de 24e zou leggen. Bij ons nieuwbouwhuis liep het allemaal uit en belde ik vrij laat.....de 22e om aan te geven dat de 24e niet lukte bij ons. Met Yuri overlegd en besloten het door iemand in de Buurt te laten leggen. Immers bij Luxury was er na een paar weken pas weer plek op te leggen. En dat werd voor ons te laat in verband met verhuisdatum. Wat bijzonder prettig was is dat de legkosten keurig werden gecrediteerd. En dat is bij 2 dagen vantevoren annuleren bijzonder klantvriendelijk. Immers 2 leggers moeten even snel op andere klus worden gezet. Dus complimenten aan Luxury Floors, in het bijzonder aan Yuri! Zal jullie altijd promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Darina Hlavata op woensdag 17 jul 2019 19
Ik heb een laminaat gekocht, kreeg ondervloer gratis erbij en deel plakplinten. Super tevreden mee, vloer is heel mooi en makelijk in te klikken. Het was snel geregeld, goede servis, ik kreeg netjes antwoord op alles. Zeker een aanrader!
FOTO VAN DARINA HLAVATA
Laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Beks op donderdag 20 jun 2019 19
Wij hebben een pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. Veel keuze en niet duur in verhouding tot andere bedrijven. De vloer is heel vakkundig gelegd. We hadden een behoorlijk hoogteverschil tussen de woonkamer en keuken, maar dit is heel netjes geëgaliseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door N. Cherkaoui op woensdag 19 jun 2019 19
Het "dreamteam" heeft vandaag mijn pvc vloer gelegd. Super vriendelijk, het ging in een rap tempo, en netjes alles afgewerkt. Service TOP! Op dit soort medewerkers mogen jullie trots zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden maar communicatie kan beter”
Door G. Hageman op woensdag 19 jun 2019 19
Wij hebben een hele mooie landgoed eikenvloer (laminaat) gekocht; deze is ook mooi gelegd door de mannen, alleen vind ik de communicatie bij Luxury Floors niet helemaal optimaal; zou veel beter kunnen! Allereerst was mij kopie aankoopbon niet helemaal duidelijk en moest deze helemaal opnieuw worden uitgerekend (?) en duurde het een eeuwigheid voordat ik deze binnenkreeg. Wel is het netjes opgelost toen bleek dat onze MDF-plinten niet geschikt waren en wij er andere
plakplinten/bezorgen/leggen voor terugkregen als oplossing, maar deze zou afgelopen maandag (17/6) gelegd worden en om 15.00 uur had ik nog niets gehoord en toen heb ik zelf maar gebeld en moest het weer op een andere dag (vandaag) en dat vond ik heel vervelend omdat ik dan weer extra vrij moet nemen van mijn werk. Ik zou als tip mee willen geven; bel de klanten als de afspraken anders gaan lopen of de mannen het werk niet op tijd af krijgen (ook ondanks drukte kantoor); dit zou meer geapprecieerd worden door klanten dan dat ze (weer) zelf moeten bellen ! Al met al tevreden (en ik hoop dat ik de Euro 250,-- terugwin, hoewel dit misschien wel niet zal gebeuren door een klein beetje negatieve review) maar het kan ook gewoon veel beter! De klant is tenslotte altijd Koning!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken laminaat xl”
Door Roelie Marinus op zondag 16 jun 2019 19
Standaard voorraad eiken laminaat xl in februari gekocht, in juni gelegd. Vriendelijke medewerkers ook als je kritisch bent. Goed geholpen. Vloer netjes gelegd en afwijkingen in overleg opgelost. (niet rechte stukjes, trap etc.). Aflevering zou beter kunnen. Eerste drempel kan ook drempel tuin zijn en dan staat Laminaat in de regen. Misschien optie creeren om tot begane grond in huis te leveren. (evt. Tegen meerprijs)
Reactie of foto toevoegen
“Golden stream laminaat”
Door Daneel op zaterdag 15 jun 2019 19
Mooi golden stream laminaat. Veel kleur erin, makkelijk combineren! Zorg dat je ondervloer geëgaliseerd is en Let op profielen bij trap en kruipruimte. Plakplinten zijn daar geen optie. Gaan loslaten! Goed controleren bij oplevering, ik heb t laten leggen door hun( ingehuurd) De mat is niet netjes ingesneden bv...
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop laminaatvloer”
Door Don van Sloten op vrijdag 14 jun 2019 19
Laminaatvloer gekocht inclusief ondervloer voor vloerwarming en leggen. Zeer tevreden over de aankoop en het resultaat. Ik heb "The Dreamteam" thuis gehad en werd een dag van te voren netjes gebeld door Mik hoelaat ze konden beginnen met leggen. Vervolgens hebben de 2 mannen de volgende dag de vloer er snel en superstrak in gelegd. Ik kan niet zeggen dan dat Luxery Floors de zaken goed voor elkaar heeft en raad ze dan ook bij vrienden en kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig begrip”
Door Janssen op donderdag 13 jun 2019 19
Recent laminaatvloer gehaald en laten leggen door luxuryfloors. Vloer werd voor de deur afgezet en moesten dit zelf naar binnen sjouwen. Mooie vloer en goed gelegd, daar geen klachten over. Echter, leggers hadden geen kit mee en wij werden naar de winkel gestuurd om kit te halen. Dit moesten we zelf financieren. Dit is ons van tevoren niet verteld. Bij navraag blijkt dit bij andere vloerenzaken bij de prijs inbegrepen te zijn. Ook bleken de geleverde trapprofielen te smal te zijn voor onze trap. Daarvoor zou luxury floors nog enige weken later komen. Afgesproken dat de legger de betreffende dag om 1600u langs zou komen. Wij waren ruim van tevoren aanwezig, maar niemand is langsgeweest. Telefonisch contact opgenomen. Werd doodleuk meedegedeeld dat legger al eerder was geweest, maar weer wss vertrokken omdat er niemand thuis was (ik was om 15:15 al aanwezig!). Volgens hen zou er geen telefoonnummer van ons in het systeem staan. Echter, zij hebben ons eerder meerdere malen gebeld en dit is dus onzin. Bovendien werd er ook in twijfel getrokken dat ons was toegezegd dat er iemand om 16:00u zou langskomen. Een indicatieve tijd zouden ze namelijk nooit kunnen geven. Medewerker klantenservice begreep het probleem niet, wij mochten immers toch al blij zijn dat er iemand was gekomen.. Aangegeven dat ik hier speciaal vrij voor heb moeten nemen, dus graag zou hebben dat de legger alsnog langs zou komen. Dit was onmogelijk voor luxuryfloors, ze zouden een andere dag wel weer komen. Ook was een vergoeding voor het feit dat ik heb vrijgenomen initieel niet mogelijk. Na veel bakkeleien uiteindelijk toch een kleine financiële vergoeding toegezegd gekregen. Kortom, prima vloer (hoewel je bij het leggen van de vloer de kit zelf moet regelen en betalen..), maar zeer slechte communicatie en weinig begrip/empathie van de klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Heddy Gritter op vrijdag 7 jun 2019 19
Classen Eik gekocht. Mooie vloer, goede prijs, goed geholpen. Vloer ook laten leggen door Luxury. Lage legprijs en ligt er, inclusief de plinten, superstrak in. In één dag 100 m2 op 2 verdiepingen, vaklui! De boel weer netjes opgeruimd en geen vlekken of blutsen in de muren. Top. Ik ken weinig bedrijven die voordelig én goed zijn.
FOTO VAN HEDDY GRITTER
Eiken vloer
REACTIE VAN HANNE
Is dit de Classen Oak Light Natural (52345 waterbestendig)?
REACTIE VAN HEDDY GRITTER
Tja, ik denk niet dat je 't in de badkamer moet leggen maar er zijn al meerdere vochtplasjes (regenwater, glazen drinken, badkamer voetjes e.d.) overheen gegaan en tot nu toe bolt het niet op ofzo.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Gerard Janssen op vrijdag 31 mei 2019 19
Heb voor de gehele woning een vloer gekocht bij Luxury Floors. Niet alleen een super mooie vloer voor een super prijs, maar hij is ook super strak gelegd. Mijn complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Bruin op zaterdag 25 mei 2019 19
Laminaatvloer gekocht. Voldoet niet aan de kwaliteit die je mag verwachten. Diverse mails verzonden. Telefonisch contact gehad. Garantie claim zou in behandeling worden genomen. Geen enkele reactie ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ger B op maandag 20 mei 2019 19
Ik werd goed geadviseerd in prijs, kwaliteit en hoeveelheid van de laminaat die ik nodig had. Wat over was werd netjes gecrediteerd. Ik ben dan ook erg tevreden!
REACTIE VAN GER B
Mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het niet onderschrijven”
Door Ben van Zijl op dinsdag 14 mei 2019 19
Helaas kan ik bovengenoemde positieve ervaringen niet onderschrijven. In de winkel allereerst vriendelijk en goed geholpen. Wij hebben de tekening van het huis meegenomen, en samen met verkoper laminaat gekozen waarna hij voor ons uitrekende hoeveel meters laminaat voor alle kamers van het huis nodig waren. Tot slot een stukje aanbetaald, en afgesproken dat op afroep geleverd zou worden. Op het moment dat ik de vloer wil afroepen krijg ik eerst geen reactie. Telefonisch krijg ik te horen dat ik teruggebeld zal worden wat niet gebeurd, per email krijg ik ook geen reactie. Na ongeveer een week blijkt dat mijn vloer niet meer leverbaar is (Deze zou toch op afroep beschikbaar zijn?). Na het nodige bellen en mailen blijkt de vloer alsnog leverbaar (?) en wordt deze geleverd. De vloer wordt door een eigen ervaren klusjesman gelegd, die aangeeft dat het 'unifit' kliksysteem waardeloos is. Ik heb voor een vloer gekozen met de hoogste kwaliteitscertificaten die Luxury Floors aanbood, daar had ik dus meer van verwacht. Bij het leggen van de plinten blijkt dat de verkeerde kleur plint geleverd is. In mijn ogen slordig, maar gelukkig hier wel kosteloze nalevering. Vervolgens blijkt er niet genoeg laminaat uitgetrokken te zijn. Ondanks dat een medewerker van Luxury Floors zelf de calculatie heeft gedaan, geeft Luxury Floors na een belletje aan dat dit 'niet ons probleem is' en ik genoodzaakt ben voor de volle prijs + opnieuw transportkosten extra vloer te kopen. Ook zou de factuur bij de zending worden bijgevoegd, wat niet het geval bleek. Ik heb inmiddels al meerdere keren gebeld en gemaild voor een nieuwe (digitale?) kopie, vooralsnog zonder resultaat (kan niet zo lastig zijn lijkt mij dan). Voor mij teveel foutjes en negatief klantcontact om dit bedrijf bij iemand aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter van Bezooijen op donderdag 9 mei 2019 19
Prachtige super kwaliteit PVC vloer gekocht voor een vakantiebungalow in Zeeland. Ook de trap laten bekleden waardoor er helaas teweinig pakken PVC berekend waren. Was voor Luxury floors totaal geen probleem. Er werd zonder enige discusie een nieuwe afspraak gemaakt, op ons moment dat de bungalow niet verhuurd was, om helemaal uit Kampen naar zeeland te rijden om de trap af te komen maken. Super service, speciaal geleverd door Yuri en Lirion. Jongens, hartstikke bedankt.
FOTO VAN PETER VAN BEZOOIJEN
PVC vloer op trap
REACTIE VAN KLAUDIA
Mag ik vragen welke pvc dit is? Ik vind deze erg mooi!
REACTIE VAN PETER VAN BEZOOIJEN
het type is "rustic oak" pvc. Super kwaliteit, zelfs na een jaar in een strandbungalow met veel zandschoenen nog geen krassen of andere slijtage plekken.
REACTIE VAN KLAUDIA
Hartelijk dank voor het antwoord! Fijn om te horen :)
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door Sharona weijenberg op donderdag 9 mei 2019 19
Reeds mijn derde vloer bij hen besteld. Dit keer met legservive. Ook nu overtreffen ze weer mijn verwachtingen. Binnen 1 dag drie verdiepingen gelegd, alles strak en niets is bol gaan staan. Het was niet alleen erg gezellig met mikael en sezer maar hun harde werken en goede adviezen hebben mijn verwachtingen overtroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door herma lisa kerstens van duuren op dinsdag 30 apr 2019 19
luxery floor in kampen is een zeer goed bedrijf heeft een enorm assortiment waar bij kiezen van een laminaat vloer niet gemakkelijk is soms mar alle mederwerkers zijn zeer goed opgeleid en helpen je er door een zijn oprecht vriendelijk spontaan maken nog eens een praatje gewoon spontaan met je ook qu prijs staat luxery floors voor op er is verders geen enmkel bedrijf hier ion nederland die tegen hun prijzen op kunnen kwalitatiet materiaal van laminaat is gewoon perfect het is een fluitje van een cent om een vloer te leggen van luxery floors alles past perfect in elkaar en de vloer ligt er dan ook gewoon binnen 4 a 5 uur in en hoop ik ook dat meerdere mensen eens gaan kijken op www.luxery floors.nl beter kan het niet worden allen maar schlechter ben een tevreden klant en zal naar niemand anders uit wijken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.