Feedback
9,4

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 211 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren184 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“Ruim assortiment”
Door Vermeulen op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Echt wat een geweldig bedrijf! Wij zijn zo ontzettend dankbaar met de geweldige services en vakmanschap van Luxury Floors. Wij zaten met de handen in onze haren vanwege een vloer die wij elders hebben gekocht, maar dankzij dit topbedrijf hebben wij nu toch een geweldige vloer liggen! Niet alleen een ruim assortment aan vloeren, maar ook een uitstekende service! Ze hebben er aan ons een vaste klant bij en ik ga zeker mijn positieve ervaring met de mensen om ons heen delen.
FOTO VAN VERMEULEN
Geweldige vloer
REACTIE VAN JIMMY
hallo, zou ik mogen weten welke vloer dat is ? ben namelijk ook opzoek naar zo'n soort vloer.
Alvast dank
REACTIE VAN VERMEULEN
Deze van de foto is het.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Peter van Baardewijk op zaterdag 4 jun 2016 '16
Vorige week een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. Prima ontvangst. Goede voorlichting. Uitstekend geholpen! Ook nog standaard een gratis ondervloer. Kan het iedereen aanbevelen om daar een vloer te kopen. Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen. Inderdaad zoals de website zegt: Dé laminaatspecialist van Nederland! De moeite waard om naar toe te rijden!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door niek&sies van velzen rotterdam op donderdag 24 sep 2015 '15
TOP bedrijf. Prettig geholpen Komt zijn afspraken na Goede prijs. En die leggers van het laminaat VAK mensen snel en met kennis van zaken een dikke 10. Ben een paar keer in de woonkamer wezen kijken en noch onder de indruk echt waar heel erg mooi dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Tanja Tukker op woensdag 7 mrt 2018 '18
100 m2 laminaat gekocht voor 3 verdiepingen. Wat een mooie kwaliteit en heel goed en gemakkelijk te leggen, ook voor de leken zoals wij zijn. En superprijs, incl ondervloer. Top! En heel vriendelijk geholpen in Kampen . We komen zeker weer voor de resterende 24 m2
FOTO VAN TANJA TUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“100% aanrader”
Door van der Horst op donderdag 10 mei 2018 '18
In totaal ruim 150m2 laminaat gekocht. Je gaat er toch langs met het idee, eens kijken wat ze hebben. Nette overzichtelijke hal. Door een misrekening van mijn kant kwam ik nog wat te kort, even gebeld en laminaat was nog op voorraad. Al met al, ja, super tevreden. En 100% een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ronald & Renate van der Heiden op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben sinds gisteren een nieuwe laminaatvloer op zolder. Super spannend, want we hadden de vloer via de site besteld zonder live te bezichtigen in Kampen. De dag voordat de vloer gelegd werd, werden we gebeld, om te bevestigen hoe laat de vloer geleverd zou worden. Zoals afgesproken kwam de medewerker optijd en werd de vloer super netjes gelegd. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij gaan mogelijk binnenkort kontact opnemen, om de 2e etage ook te laten leggen met laminaat ( licht grijs) van Luxury Floors. Wij gaan zeker andere mensen in onze omgeving jullie bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RONALD & RENATE VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend behandeld”
Door Hasan Özdemir op vrijdag 18 jul 2014 '14
Ik heb de gok genomen om naar luxuryfloors in Kampen te gaan. Uitstekend behandeld en bij hen gelijk laminaat ingekocht. Durfde niet meer te onderhandelen bij luxuryfloors omdat de prijzen veel te scherp waren. Ik was vlak daarvoor bij een andere goedkope laminaataanbieder maar daar kwamen de prijzen niet overeen met de website en ook het laminaat had daar naar mijn mening niet de beste kwaliteit, vandaar uitgeweken naar luxuryfloors.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere prijzen”
Door Marieke van der Meulen op zaterdag 19 nov 2016 '16
Ruime keuze, heldere prijzen. Via internet een vloer uitgezocht en zelf opgehaald. Laminaat stond keurig klaar en alles werd tot aan de auto klaargezet. Plinten naar keuze uit kunnen zoeken en gratis ondervloer! Mijn verwachtingen overtroffen en ik zal zeker vaker daar laminaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Linda dijkstra op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Prachtige vloer aangeschaft bij Luxuryfloors, het was de rit vanuit Rotterdam zeker waard. We zijn fantastisch geholpen door de lieve jongens die de zaak runnen. Levering ook zonder problemen verlopen, chauffeur hadden we ook al even gezien in de zaak en was wederom hartstikke vriendelijk. Ze zijn heel welwillend en zeer betrouwbaar. Wij raden iedereen Luxuryfloors aan.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Dick en Jennie Drost op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Zeer ruime keuze. Goede hulp en uitleg gehad. De verkopers weten waar ze het over hebben. We zijn zeer tevreden over onze keus om de aankoop bij Luxury Floors te doen. Zullen het zeker binnen onze kring verder vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Laminaat”
Door Luuk van Werven op zondag 15 feb 2015 '15
Na bij verschillende winkels gekeken te hebben naar pvc laminaat, kwamen we bij Luxury Floors daar zag mijn vrouw direct de kleur pvc kliklaminaat die haar voor ogen stond en de prijs van het materiaal was veel lager dan in de eerder bezochte winkels. De voorlichting was ook heel goed, ik wilde de vloer zelf leggen, zij hebben heel goed uitgelegd waar ik op moest letten. En nu de vloer ligt zijn we heel blij met deze keuze. De volle pakken die over waren kon ik zonder problemen terug brengen. Ik zal Luxury Floors zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat inclusief leggen”
Door Schuurbiers op woensdag 18 dec 2019 '19
Volledige vloer bovenverdieping 45m2. Vloer op zich netjes gelegd, er werd in de winkel gezegd dat bij de trap etc. dat netjes afgewerkt kon worden. Toen de legger er was bleek het niet te kunnen of wilde hij het niet doen, ook niet tegen extra betaling. De plakplinten laten overal al los, zijn niet gelijmd!
REACTIE VAN SCHUURBIERS
Zojuist gebeld n.a.v. mijn email en ze gaan voor een oplossing kijken. Als dat zo is dan hulde!
Reactie of foto toevoegen
“perfect. Niets mis mee. Een aanrader.”
Door Weber M. op dinsdag 6 jan 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer kwamen we bij Luxery terecht. Grote sortering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en hulpvaardig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Dit bedrijf wordt van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Soenil Ramdoelare-Panday op maandag 19 aug 2019 '19
Heb Basaltgrijstegellaminaat bij hun gekocht. Nette levering , alleen helaas tijdens het leggen waren 3 pakken aan de kopse kant kapot. Kwam nog wat plinten tekort en ben daar op bezoek geweest. Werd door een aardige dame geholpen en melde gelijk ook van die kapotte laminaat. Had al per email foto's gestuurd. Werd top geholpen! kreeg mijn geld terug minus plinten en nog extra's! Klantvreindelijk en gemoedelijk. Dit is wat je zoekt als je een winkel binnenstapt!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Kout op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prachtige laminaatvloer van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Levering snel en prettig contact met de chauffeur. Volle pakketten die over waren konden zonder probleem retour en de service in de showroom was ook top. Ik zou iedereen aanraden hier een prachtige vloer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan Plender op vrijdag 30 nov 2018 '18
Prima prijs/kwaliteitsverhouding, goed advies en prima service. Echt een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geslaagd”
Door Theo& Gea op woensdag 13 jul 2016 '16
Voor mijn kinderen en bonus Kids vloeren uit gezocht (ze gaan op kamers). Uitstekend geholpen prima service . Omdat ik er 4 vloeren tegelijk kocht brachten ze het gratis. De prijzen waren veel lager dan elders. Kortom een top winkel waar je prima kunt slagen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn bedrijf en personeel”
Door Fam. Sommeling op zondag 23 dec 2018 '18
De eerste dag van onze verhuizing hadden we de pech dat we te maken kregen met een ondergelopen vloer door een verstopping van het riool. Er lag net nieuw laminaat. Na een tijdje discussieren met de verzekering mochten we een nieuwe vloer laten leggen. Dit hebben we door Luxury Floors laten doen. Mikail en Sezer kwamen het voor ons opknappen. Twee bijzondere aardige vakkundige jongens. Niet alleen hebben ze perfect werk geleverd, maar hebben we dankzij hun advies meer overlast door een vochtige betonnen vloer weten te voorkomen. Erg fijn bedrijf en personeel!
FOTO VAN FAM. SOMMELING
De nieuwe vloer
REACTIE VAN ALWIN
Mooie vloer! Mag ik vragen welk laminaat dit is? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Alwin Taal
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Danielle op woensdag 4 mrt 2015 '15
Opzoek naar een kwalitatief goede vloer voor een goede prijs. Via via kwam ik bij luxury floors waar ik zeer goed geholpen ben. Goeie en snelle service met ook nog dagelijkse bezorging. Zeer ruime keuze zowel hout als tegellaminaat! Een aanrader voor iedereen die een mooie vloer wil voor een goeie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door CM van den Hoek op woensdag 25 apr 2018 '18
Op 24 april is er bij mij door Sezer het laminaat in de Treubstraat in Meppel gelegd, het ziet er fantastisch uit, zeer strak , echt grandioos. Sezer nogmaals bedankt, echt super. Het laminaat voldoet aan al mij verwachtingen, kleur, strakheid en natuurlijk goedkoop ten opzichte van de Gamma, Kwantum en welke bouwmarkt dan maar ook, ik raad het andere mensen zeker aan om bij Luxury Floors in Kampen hun laminaat te kopen, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, goedkope prijzen, snelle levering, vriendelijke mensen. ik ben zeer tevreden en raad mijn kennissen en familie zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen. De volgende keer zal ik zeker weer terug komen bij Luxury Floors als ik weer laminaat nodig zal hebben. Dank je wel Sezer voor de fantastische service die je verleend hebt. Super, Super Super
FOTO VAN CM VAN DEN HOEK
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Heddy Gritter op vrijdag 7 jun 2019 '19
Classen Eik gekocht. Mooie vloer, goede prijs, goed geholpen. Vloer ook laten leggen door Luxury. Lage legprijs en ligt er, inclusief de plinten, superstrak in. In één dag 100 m2 op 2 verdiepingen, vaklui! De boel weer netjes opgeruimd en geen vlekken of blutsen in de muren. Top. Ik ken weinig bedrijven die voordelig én goed zijn.
FOTO VAN HEDDY GRITTER
Eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor 100% tevredenheid”
Door Jeroen Harleman op donderdag 9 jan 2020 '20
Ik heb in juli 2018 een click pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. In verband met de hoge moeilijkheidsgraad en oppervlakte ook door hun laten leggen. "ongeveer 100 meter en niets is recht in dit huis." Helaas is inmiddels de vloer net voor de 2e keer vervangen in verband met hoofdzakelijk kwaliteitsproblemen vanaf fabriek. Nu wel super blij met het resultaat. Lof voor Luxury Floors voor hun volhardendheid om toch tot een 100% tevredenheid te komen. De vloer lijkt er ook iedere keer nog netter in te liggen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henk Janssen op dinsdag 4 jul 2017 '17
Super mooi gelegd door "de mannen" uit Amsterdam.Prachtige vloer. En alles volgens afspraak. Een stevige aanrader. Wij zijn erg blij met deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc vloer”
Door Mijic op woensdag 15 jan 2020 '20
Netjes aan de afspraak gehouden alles was conform afspraak. Plinten moesten latet geplaatst worden op mijn verzoek ivm keuken. Dit was geen probleem. Prachtige visgraat pvc vloer laten leggen
Reactie of foto toevoegen
“L-u-x-u-r-y F-l-o-o-r-s”
Door Koster op donderdag 28 dec 2017 '17
L- ieve mensen die er werken
U- itermate fijn geholpen
X-.....
U- gerust eens een kijkje moet nemen
R-edenen genoeg om er te kopen
Y-....
F-ijn geholpen
L-euk personeel
O-ch...we komen zeker nog weer eens terug
O-ok beveel ik jullie aan!
R-uilen geen bezwaar
S-nel geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Darina Hlavata op woensdag 17 jul 2019 '19
Ik heb een laminaat gekocht, kreeg ondervloer gratis erbij en deel plakplinten. Super tevreden mee, vloer is heel mooi en makelijk in te klikken. Het was snel geregeld, goede servis, ik kreeg netjes antwoord op alles. Zeker een aanrader!
FOTO VAN DARINA HLAVATA
Laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Weinig begrip”
Door Janssen op donderdag 13 jun 2019 '19
Recent laminaatvloer gehaald en laten leggen door luxuryfloors. Vloer werd voor de deur afgezet en moesten dit zelf naar binnen sjouwen. Mooie vloer en goed gelegd, daar geen klachten over. Echter, leggers hadden geen kit mee en wij werden naar de winkel gestuurd om kit te halen. Dit moesten we zelf financieren. Dit is ons van tevoren niet verteld. Bij navraag blijkt dit bij andere vloerenzaken bij de prijs inbegrepen te zijn. Ook bleken de geleverde trapprofielen te smal te zijn voor onze trap. Daarvoor zou luxury floors nog enige weken later komen. Afgesproken dat de legger de betreffende dag om 1600u langs zou komen. Wij waren ruim van tevoren aanwezig, maar niemand is langsgeweest. Telefonisch contact opgenomen. Werd doodleuk meedegedeeld dat legger al eerder was geweest, maar weer wss vertrokken omdat er niemand thuis was (ik was om 15:15 al aanwezig!). Volgens hen zou er geen telefoonnummer van ons in het systeem staan. Echter, zij hebben ons eerder meerdere malen gebeld en dit is dus onzin. Bovendien werd er ook in twijfel getrokken dat ons was toegezegd dat er iemand om 16:00u zou langskomen. Een indicatieve tijd zouden ze namelijk nooit kunnen geven. Medewerker klantenservice begreep het probleem niet, wij mochten immers toch al blij zijn dat er iemand was gekomen.. Aangegeven dat ik hier speciaal vrij voor heb moeten nemen, dus graag zou hebben dat de legger alsnog langs zou komen. Dit was onmogelijk voor luxuryfloors, ze zouden een andere dag wel weer komen. Ook was een vergoeding voor het feit dat ik heb vrijgenomen initieel niet mogelijk. Na veel bakkeleien uiteindelijk toch een kleine financiële vergoeding toegezegd gekregen. Kortom, prima vloer (hoewel je bij het leggen van de vloer de kit zelf moet regelen en betalen..), maar zeer slechte communicatie en weinig begrip/empathie van de klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door van munster op zondag 19 aug 2018 '18
is echt een TOPBEDRIJF we hebben een heel andere kamer gekregen we zijn er erg blij er mee
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J Both op dinsdag 21 nov 2017 '17
Een poosje geleden hebben wij een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. We werden prettig benaderd door een van de verkopers. Zonder doorzichtige verkooptechnieken bijzonder goed aan een vloer geholpen. Het personeel is heel beleefd! Prijs-kwaliteitverhouding kan volgens mij niet beter. Eerder kregen we voor andere doeleinden al zomaar 2 stroken pvc mee. Al met al zeer positief over dit bedrijf. Wij komen zeker terug als we weer een vloer nodig hebben! Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door marianne van ginkel op zaterdag 17 feb 2018 '18
Mijn ervaring is supergoedIk ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig mooi en supermooi gelegd Een absolute aanrader.Een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Erik op woensdag 9 mei 2018 '18
We hebben onlangs een vloer laten leggen door Luxury Floors, de Verdon Eik Licht. Een prachtige vloer die bij menigeen het wow-effect veroorzaakt. Erg mooi en lekker brede planken. Ze hebben de vloer in een paar uur tijd superstrak gelegd. Netjes opgeruimd en aangeveegd na het werk, wij zijn blij en tevreden!
FOTO VAN ERIK
Vloer met wow effect
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ashley op vrijdag 8 mei 2015 '15
Na wat problemen gehad toch supergoed verder geholpen. Ze hadden ons te weinig verkocht maar hebben de rest op kosten van hun gekregen en het verder leggen was gratis erg fijn dat het zo goed is opgelost. Ook onze complimenten aan de legger(s), ze hebben het er mooi strak in gelegd :) Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arthur op vrijdag 6 jul 2018 '18
Heb bij luxury Floors laminaat gekocht, inclusief laten leggen. Absoluuut kwaliteit en vakwerk, we hebben het hele huis laten doen en het lag er in een recordtempo in. Plinten zeer vakkundig gedaan echt vakmannen! Daarnaast ook zeer prettig geholpen door Liridon, bij de klantenservice voor vragen e.d. Kortom een aanrader voor prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door Zuijdam op vrijdag 1 mrt 2019 '19
120 meter pvc vloer voor appartement met moeilijke overgangen. Personeel is vakkundig, hardwerkend! Bovendien binnen 2 minuten aan de slag! Houd terdege rekening met wensen van de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Widjai op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb mijn laminaat gekocht bij luxury floors in kampen. Er is ontzettend veel keus en heel overzichtelijk.Ik ben super goed geholpen door stefan en zijn heel vriendelijk. Super kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader en kom hier zeker weer in de toekomst
Reactie of foto toevoegen
“Derde vloer”
Door Jeffrey op maandag 11 jul 2016 '16
Super mooi en sterk laminaat gekocht; vriendelijke mensen. en veel korting gehad! zeker de moeite waard om daar de showroom te gaan bekijken! Dit is de 3de vloer al die ik daar gekocht heb. En er zal zeker nog wel een x terug komen voor weer een x een andere vloer want je komt er altijd uit. En de keuze is reuze. Thnx voor jullie gastvrijheid en hulp Mvg jeffrey en saskia.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Allyn op dinsdag 12 jun 2018 '18
Mijn ervaring is supergoed, afgelopen vrijdag is 46 vierkante meter gelegd ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig en supermooi gelegd. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader Super bedankt Top leggers
FOTO VAN ALLYN
Gelegde laminaatvloer
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Erg mooi; welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Yvonne op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie laminaat vloer gekocht. Super service tijdens het uitzoeken en ook tijdens het leggen. Omdat de deurmat niet helemaal goed paste mochten we zonder verdere bijkomende kosten een grotere op komen halen. Super super dus.
FOTO VAN YVONNE
Laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door W. Piet op zondag 12 nov 2017 '17
Voor de 2de maal hier een vloer gekocht. Wederom zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en tijdens het klaar zetten van onze bestelling konden wij genieten van een heerlijke kop koffie en vers gemaakte broodjes... Bijzonder de moeite waard om hier een vloer te kopen; zelfs onze kinderen hebben hier een vloer gekocht...te weten, wij komen uit Aalsmeer! Dus niet bepaald naast de deur...maar het is de moeite waard hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Marjolijn Boot op maandag 24 dec 2018 '18
Een laminaatvloer gekocht voor het hele huis. Prima service, zelfs belletje dat ze een kwartiertje later waren! In no-time keurig gelegd, top hoor, ik kan luxury Floors zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer aankoop”
Door Nelly Demmer op maandag 12 feb 2018 '18
Prachtige vloer uitgekozen, voor de tweede keer bij Luxury Floors. Heel veel keuze. Klantvriendelijk, op tijd bezorgd. Vakkundig gelegd door Michaël en helaas de naam van zijn collega vergeten. Ik ben zeer tevreden.

Eerdere ervaring van 13 november 2016: Heel goed geholpen met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Bruin op zaterdag 25 mei 2019 '19
Laminaatvloer gekocht. Voldoet niet aan de kwaliteit die je mag verwachten. Diverse mails verzonden. Telefonisch contact gehad. Garantie claim zou in behandeling worden genomen. Geen enkele reactie ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Danielle van Leeuwen op woensdag 20 apr 2016 '16
Bedankt voor de geweldige service!! Er stond een fout op de site ik had klasse 32 beteld en toen ik het thuis had liggen zag ik dat het klasse 31 was. Ik heb gebeld en mocht in plaats van 6.49 wat mijn laminaat koste, nieuw laminaat uitzoeken tot een prijs van 7.99. het omruilen was verder kosteloos. Luxury floor jullie krijgen van mij de warme douche zoals ze het in het programma Radar noemen
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Frans Huigen, Utrecht op dinsdag 16 dec 2014 '14
Vorige week heb ik bij Luxuryfloors een laminaatvloer met walnootmotief besteld. Vrijdag is dat geleverd en zaterdag heb ik dat gelegd. Alles is perfect gegaan, ik vond de service - van offerte tot levering - uitstekend. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan; het laminaat en ondervloer zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder bijgevoegd foto's van de ruimte waar het om gaat - ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN FRANS HUIGEN, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Koopmans op vrijdag 19 jun 2015 '15
Super service klantvriendelijk en een goed Produkt. Personeel helpt overal mee en denken overal over mee. Kwaliteit van het laminaat is gewoon goed voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader voor een ieder die niet teveel wil betalen voor een goed stuk laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Pim Nijhof op vrijdag 6 apr 2018 '18
Wij hebben 100 (vierkante)meter laminaat gekocht, zeer vakkundig geholpen door het personeel. Er werd echt met de klant meegedacht. (wat voor vloer, isolatie, en gebruik) Tot op heden ook nergens het laminaat goedkoper kunnen vinden. Ik zal het dan ook aanbevelen bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“3 vloeren”
Door Hendrik Koppe op zondag 11 nov 2018 '18
Wij hebben inmiddels binnen ons gezin 3 vloeren gekocht en zijn niet alleen heel tevreden over de de kwaliteit/prijs verhouding van de vloer, maar ook het leggen. De snelheid en efficiëntie van werken is echt super en de service is geweldig. Het is even rijden, maar zeer de moeite waard, omdat de collectie waaruit je kunt kiezen heel groot en het adviseren navenant. Voor ons staat Luxury Floors op nummer 1.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloeren”
Door Esmeralda Hopman op dinsdag 10 apr 2018 '18
Wij hebben 2 soorten laminaat vloeren gekocht voor de eerste etage en op zolder. Mooie lichte vloeren. Goed te leggen. Goede service en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Vaste klant”
Door Vandermaelen Ron op zaterdag 22 sep 2018 '18
Ik heb al twee maal voor een klant laminaat besteld.Ik heb niet eens een hamer nodig om ze in elkaar te klikken.Supermakkelijk te leggen en supersnel.Ik heb nog een klant en ik ga er terug bestellen.Laminaat van 19 euro aan 6 Euro en dan nog eentje die super legt en 10 jaar garantie?Ik ben superblij.Ze leveren aan huis in Belgie .Ik ben vaste klant vanaf nu.
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Jelmer op donderdag 13 apr 2017 '17
Luxury Floors heeft enorm veel aanbod tegen een scherpe prijs. Van de drie vloerwinkels in Kampen sprong deze winkel er meteen uit, qua prijs, aanbod en klantvriendelijkheid. Wij zijn snel geholpen en stonden twintig minuten later weer met zestien pakken laminaat buiten. Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen die een fijne vloer wil tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Mehmet op dinsdag 4 apr 2017 '17
Ik ben erg tevreden over laminaat die ik gekocht heb bij Luxury Floors . Ze gaan goed en behulpzaam met de klanten om. Snelle en adequate afhandelingen goede service. Mijn vloer is prachtig geworden!! Dank je wel allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Riet & Albert. op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een PVC vloer voor ons appartement gekocht waar we bijzonder blij van zijn geworden, alles was super vanaf het uitzoeken in de winkel tot en met het leggen van de vloer, zelfs de berging en meterkast zijn mee gelegd. Ook is er een grote droogloop mat bij de voordeur gelegd. Dit alles voor een bijzonder gunstige prijs door een bedrijf die zich heel goed aan de afspraken houd. Zeker een bedrijf om aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Denise Bewier op zaterdag 16 jun 2018 '18
Enorm tevreden! Al eerder vloeren besteld en laten leggen door dit bedrijf. Nu tijdens de bouw van het huis een vloer besteld bouw van het huis liep uit maar het was geen probleem dat de geplande datums verplaatst moesten worden. Vloer netjes optijd geleverd, Bellen van te voren dat ze eraan komen erg fijn! Personeel is erg klantvriendelijk en meedenkend. De vloerleggers werken erg snel en netjes. Laminaat wat te veel was mocht gewoon terug! Mochten we ooit weer in de toekomst een vloer nodig hebben zullen wij deze zeker bij jullie kopen. Nogmaals super bedankt voor alles!
FOTO VAN DENISE BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Warm bad gevoel”
Door Martine v Bruggen op maandag 26 okt 2015 '15
Wij hadden ong 1,5 jaar geleden een prachtige vloer gekocht, bij Luxery floors. We hielden wat m2 over, dus die konden we mooi gebruiken voor de nieuwe babykamer. Helaas kwamen we een aan m2 tekort. De behulpzame medewerker adviseerde om wellicht een andere vloer er tussendoor te leggen. Dus plank mee en zoeken, we vonden een bijna identieke vloer. Helemaal blij natuurlijk. Maar de grootste verrassing was toch wel dat wij de missende m2 helemaal gratis mochten meenemen. Wat een super lief gebaar!! Luxery floors weet hoe ze hun klanten met een "Warm bad gevoel" laten vertrekken!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Naomi op maandag 10 aug 2015 '15
Erg tevreden over zowel het personeel als de vloeren! Al onze 3e vloer gekocht, tegen geen één probleem aan gelopen en we raden het iedereen aan! :) Veel keuze in elke prijsklasse. Genoeg op voorraad, ook de plinten! Personeel is goed op de hoogte!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 '19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Top prijs”
Door Chef op maandag 15 jun 2015 '15
Wij zijn erg goed geholpen voor onze gehele woning door de verkoper. Erg veel geduld ook, want wat kon ik moeilijk een keuze maken met zoveel keus! Maar hij hielp ons goed en we zijn geslaagd. Belangrijkste van alles: de prijs was top!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat classic beton”
Door Nancy op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben laminaat classic beton gekocht bij Luxury floor. Personeel hielp ons goed en vlot. Zeer vriendelijk en hebben kennis van laminaat. Laminaat is goedkoop en van zeer goede kwaliteit!! Zijn er ontzettend blij mee. Was het ritje zeker waard naar Kampen.
Laminaat werd bezorgd later bleek wel dat ze 1 pak tekort hadden geleverd maar dat werd na telefonisch overleg netjes nageleverd.Top
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Diannne Hogenhout op donderdag 12 apr 2018 '18
3 weken terug de benedenverdieping opnieuw gelegd in onze woning in Urk. Onze dank voor het meedenken in oplossingen en voor de manier waarop alles is afgehandeld. Alles keurig op afspraak en geleverd zoals afgesproken. Ik korte tijd door omstandigheden een tweede vloer gelegd maar alleen maat lof over de manier waarop wij zijn behandeld. Wij raden jullie bedrijf dan ook ten zeerste aan en hopen nog lang te kunnen genieten van onze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Lynne Lewis op vrijdag 22 sep 2017 '17
Mijn tip- "Are you tired with your old floor- then jump at the chance to get a "LUXURY one". In een woord - GEWELDIG!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Hamstra op woensdag 10 mei 2017 '17
Hele goede service, ik wist niet helemaal hoe ik de vloer moest leggen en ze reageren direct met een instructie video! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 voor de service en de kwaliteit van de vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring positief”
Door Chantal van de Pol op dinsdag 15 nov 2016 '16
Ondanks dat er een communicatiefout was over het afleveren en ik het laminaat zelf ben gaan halen vanuit Eindhoven is de ervaring positief, de compensatie voor het ongemak was top. Goede uitleg over het installeren van het laminaat ... echt een aanrader.
REACTIE VAN CEE
Hallo, Mag ik weten wat er fout is gegaan? Ik ben van plan om het product te laten leveren.. ben zelf namelijk ook woonachtig in Eindhoven.. Heb vandaag al een lange reis achter de rug voor laminaat, helaas zonder succes.. hoor het graag van u, groetjes Cee
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Adam op dinsdag 2 dec 2014 '14
Laminaat gekocht tegen een uitstekende prijs (nergens anders zo goedkoop), verkopers waren kundig en erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de vloer en het resultaat en zal luxuryfloors dan ook aan al mijn vrienden adviseren en aanraden. Levering en montage kon op heel korte termijn gerealiseerd worden. Ga zo door heren!
Reactie of foto toevoegen
“Weten wat service inhoud”
Door karim op maandag 9 apr 2018 '18
ten eerste wil ik zeggen dat luxery floors weet wat service inhoud,ik heb laminaat besteld voor het hele huis ,niets is te veel sterker nog ze helpen meedenken .verzending was super snel ,jongeman aan de telefoon zeer behulpzaam ,dan de mannen die het laminaat hebben gelegd die zijn hun gewicht in goud waard ,super snel en netjes ,na afloop alles netjes nagelopen en de rommel opgeruimd ,super jongens ,ik heb niets anders dan lof over dit bedrijf ,Luxery floors raad ik dus ook aan iedereen aan ,ga zo door .MIJN dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door E. brust op maandag 8 jan 2018 '18
December 2017 in de showroom wezen orienteren voor een nieuwe vloer. We zijn daar op een professionele, maar ook aangename, manier geholpen. Vandaar dat we direct besloten om de gewenste vloer aan te schaffen. Ook de service, zoals levering en teruggave restant, is goed. Alles verliep conform afspraak en aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Marco Wind op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Helemaal vanuit duitsland een mooie en spotgoedkope vloer gehaald. Eindje voor gereden, maar echt de moeite waard. Snel geholpen! Vriendelijke service. Echt een aanrader. Veel voorraad. Netjes voor je ingeladen! Veel keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Niels bewier op zondag 17 jun 2018 '18
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zeewolde, door hun laten leggen, zeer vakkundig en netjes gaan ze te werk, de man die vloer kwam leggen ging zelfs bij de buurvrouw advies geven omdat hun er niet uit kwamen, vond ik zeer netjes van deze man. Ook de winkel is netjes op orde en ruime keus aan vloeren, ook het personeel is beleefd en mee denkend. Zodat je altijd de goede keus maakt. Ga zo door!!!
FOTO VAN NIELS BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door Rik K op donderdag 9 okt 2014 '14
Wat een keus en prima geholpen en dat op een drukke zaterdagmorgen. Een heel mooie vloer uit gezocht. En de prijs viel erg mee en mensen wat een enorme keus zoek maar uit echt voor elke smaak is er wel een vloer te vinden. Bij verschillende zaken geweest maar nergens zoveel keus. En wat een prijzen voor een vloer van zo'n kwaliteit. ga dat maar eens ergens anders proberen! Wij mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 '19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Moeite waard”
Door anna op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Veel keus, goeie kwaliteit, betaalbaar en niet te vergeten goeie servise... Zelfs vanuit texel is het moeite waard om 200km richting kampen te gaan. Top gedaan mannen!! Ik ben er onwijs blij met mijn top vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer Tevreden!!”
Door Bianca Boogerd op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over Luxury Floors. De verkopers zijn erg klantvriendelijk en professioneel. Het is de derde keer dat ik hier wat kom kopen en ik adviseer anderen ook zeker om hierna toe te gaan. Het laminaat is goed en toch goedkoop.Ik kom uit Deventer en in onze buurt zitten ook laminaatwinkels maar ik zal altijd weer naar Kampen toe rijden om hier laminaat te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Johanneke de Jong op donderdag 23 nov 2017 '17
Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ooit door familie getipt; die hier ook altijd al heen gaan. Zelf ook vrienden dit bedrijf aangeraden die ook al hier geslaagd zijn. vandaag supergoed geholpen. Er lag een restantpartij tegen megadeal prijs. Precies de vloer die ik zo graag wilde. ZEER BLIJ dus reed ik terug.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ger B op maandag 20 mei 2019 '19
Ik werd goed geadviseerd in prijs, kwaliteit en hoeveelheid van de laminaat die ik nodig had. Wat over was werd netjes gecrediteerd. Ik ben dan ook erg tevreden!
REACTIE VAN GER B
Mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door Harry de Jong op zondag 18 dec 2016 '16
Een kwaliteitslaminaatvloer tegen de goedkoopste-prijsgarantie koop je bij Luxury Floors in Kampen. Het is de allergrootste laminaatleverancier van Nederland en gevestigd in een mooie showroom, waar alle laminaat en bij-producten, zoals diverse plinten en de (gratis) ondervloeren overzichtelijk staan opgesteld. Je hebt er veel keuze laminaat in een groot prijssegment. Bovendien kun je kiezen uit diverse kortingen, of cadeau-acties. Door de website van Luxury Floors kun je al een beetje voorsorteren, om een keuze te maken en kun je uiteindelijk ook in de showroom beslissen, of je een goede keuze hebt gemaakt en meteen de bestelling plaatsen. Handige tip: bereken je hoeveelheid te bestellen laminaat niet te krap, want ongeopende verpakkingen laminaat mag je altijd tegen volledige vergoeding retourneren. Het personeel is bijzonder vriendelijk en vakkundig, maar je kunt beter spreken van gastheren en gastvrouwen, die bijzonder goed advies geven. "De koffie of thee staat klaar" overtreft Luxury Floors ook nog eens met heerlijke belegde luxe broodjes, een cup a soup etc. Bezorgen van het laminaat is geen probleem en wordt voor een schappelijke prijs geregeld. Ook hebben ze een legservice. Ik heb al diverse keren laminaatvloeren voor mijzelf, met onze kinderen en vrienden bij Luxury Floors gekocht en altijd zelf probleemloos gelegd. Luxury Floors is een uiterst betrouwbaar laminaatleverancier, welke ik bij iedereen absoluut kan aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gees Dukker op woensdag 17 okt 2018 '18
Vandaag is mijn laminaat gelegd door luxurt floors. Ben in Kampen in winkel goed geholpen en heel vriendelijk. Vandaag hele woning gelegd, super netjes en hele vriendelijke mannen hoor. Twee jonge mannen, 2 Mikael's. Schrijf 1 naam vast fout haha, sorry boys. Werken netjes door en overleggen met je. Was super blij met eind resultaat. Top jongens. Top bedrijf.
FOTO VAN GEES DUKKER
Gelegd laminaat
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Hele mooie vloer, mag ik vragen hoe deze vloer heet? Mvg. Angelique Scheeren.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Herman Fabriek op maandag 21 aug 2017 '17
Laminaatvloer besteld bij luxory Floors. Via internet en telefonisch top geholpen! Mee denken met soort ondervloer, belletje vooraf met tijd wanneer ze de vloer komen brengen en teveel bestelde pakketten zonder problemen kunnen retourneren. De vloer zelf ligt er inmiddels in en het materiaal werkt super goed! Volgende keer hier zeker weer een nieuwe vloer bestellen!!
FOTO VAN HERMAN FABRIEK
Laminaatvloer
REACTIE VAN ROSA
Hoi Hoi, Ik vroeg mij af welke vloer dit was. Ik ben opzoek naar een lichte kleur vloer en deze vind ik mooi haha :)
REACTIE VAN TONNIE BODEWES
welk merk laminaat is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Soetaert Peter op zaterdag 30 dec 2017 '17
De gekochte parket was zoals opgegeven en zeer goeie kwaliteit voor de prijs
snelle levering en komen hun beloftes na zeer goeie uitleg en direct antwoordt op de mails
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor laminaat”
Door Sabine op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben eerste keer daar laminaat gekocht, buiten om dat het hele goede kwaliteit is, zijn we uitstekend geholpen met name door Yuri! Vandaag weer voor de tweede keer laminaat goed voor de beneden verdieping en wederom weer super geholpen! Dank jullie wel. Van een super tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Annieke op zaterdag 9 feb 2019 '19
Voor de derde keer een vloer gekocht en zeer tevreden. Genoeg keus en goede hulp en service. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank Schokkenbroek op vrijdag 26 jan 2018 '18
Een goede deal en fantastisch gelegd. We hebben voor ons nieuwe huis prachtig laminaat uitgezocht, waarvoor Youri ons een heel scherpe deal heeft gegeven. Hoe mooi de vloer er in de winkel ook uitziet, het moet er ook nog strak in. Dat was in goede handen bij Michel en zijn team. Dikke duim omhoog mannen. We hebben inmiddels dan ook al twee vrienden naar jullie doorverwezen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut waar voor je geld”
Door Johan op vrijdag 2 jan 2015 '15
Top bedrijf met groot assortiment, klantvriendelijk en Goed Advies. Wij zijn meer dan tevreden. Wij hebben ons ook laten informeren bij IKEA, maar dat gelukkig niet gedaan! Wat een verschil! Bij IKEA kost het ook niks, maar is het ook niks!!! Hier is het ook bijna gratis, maar krijg je echt de Beste Kwaliteitsvloeren voor een absurd lage prijs! Luxury Floors super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kitty op woensdag 24 jan 2018 '18
Al 3 keer super geholpen, zeker bij het ruilen van plinten die toch niet naar onze smaak waren. Veel keuze en goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Nienke Veenstra op woensdag 28 mrt 2018 '18
Voor zowel ons vorige huis als voor onze nieuwe woning hebben wij laminaat uitgezocht voor de eerste en tweede etage. Beide keren hebben we het laminaat ook laten leggen. Het resultaat: een prachtige laminaatvloer van goede kwaliteit! Wij kunnen komend weekend onze woning eindelijk betreden en genieten van onze prachtige, luxury vloer! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Denken in oplossingen”
Door Saskia van den Heuvel op zaterdag 1 sep 2018 '18
Vandaag voor de 2e keer bij Luxury Floors geweest en voor de tweede keer wat de ervaring ronduit top te noemen. Een leuk, jong, dynamisch bedrijf dat weet hoe met klanten om te gaan. Ze geven goed advies en nemen tijd en moeite om je te informeren. Zodra mijn bovenverdieping aan de beurt is rijd ik graag weer 50 km om daar zaken te doen. Ze denken in oplossingen, en dat is nog maar spaarzaam te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Anne op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik heb mijn laminaat voor mijn eerste appartementje bij Luxury Floors gekocht. Ik heb ontzettend veel research gedaan naar de prijs-kwaliteit verhouding en ben uitgekomen bij Luxury Floors. Hiervoor heb ik even moeten reizen, maar het was de moeite waard. Ontzettend professionele en vriendelijke mensen. Prachtige laminaat. Ik ben een hele tevreden klant! Ook de eigenaar Sergio is heel erg behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kan iedereen aanrader zij/haar vloer bij Luxury Floors aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Maria hendrikman op donderdag 14 jun 2018 '18
Nadat we een keuze gemaakt hadden uit de enorme voorraad kregen wij een plank mee om thuis te kijken hoe het stond. Hierna de vervolg aankoop opgehaald in kampen. Verkoper was zeer beleeft en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“geweldige vloer, geweldige prijs en zeer goed advies!”
Door Niels B. op maandag 29 dec 2014 '14
Bedrijf is 1 grote aanrader: veel keus in alle kwaliteiten naast elkaar en voor een prijs waarvoor je eigenlijk nergens anders terecht kunt. Bediening uiterst vriendelijk en belangrijker: zeer deskundig. Ons idee over wat we wilden is na vergelijken en advies positief bijgesteld, waardoor we een betere vloer hebben die beter aansluit op wat we zochten. Én 7 m. doorlopende structuur van de planken én 33 cm breed en voor commercieel gebruik met 20 jaar garantie voor een prijs vergelijkbaar met een goedkoop vloertje van een woonwarenhuis.....
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Roubos op donderdag 9 apr 2015 '15
Na heel veel zoeken en vele omzwervingen en meerdere malen de vloer uitgesteld te hebben zijn we bij Luxury floors beland. Prijs was erg gunstig dus we zijn naar Kampen gereden alwaar mijn vrouw direct viel voor 1 van de vele vloeren die ze hebben liggen. Het is een grote hal met ontzettend veel laminaat in allerlei kwaliteiten en prijsklassen. Eigenlijk waren we vrij snel klaar met uitzoeken. Nadat onze nieuwe keuken geplaatst was hebben we telefonisch het laminaat besteld, en hier wel een puntje, je weet niet wie er op neemt als je belt, maar niet iedereen is even "kundig", de dame die ik aan de lijn kreeg op een gegeven moment had wel behoorlijk verstand van zaken en heeft goed meegedacht en alles uitgerekend, afspraken voor bezorging en leggen gemaakt. Bezorging was keurig op tijd, 45 minute voordat ze bij me waren hebben ze nog even gebeld. Keurige en vriendelijke jongens, niets op aan te merken. De dag erna kwamen 2 mannen het laminaat leggen, toen bleek dat er bij mij lastig een kruipluik gemaakt kon worden kwam de stofferder met een ander idee, namelijk een droogloopmat in het eerste gedeeltje na de voordeur. Hij heeft de afmetingen doorgebeld en ik heb het de volgende dag afgehaald (anders hadden ze het langsgebracht maar wilde er niet op wachten). Achteraf gezien is de oplossing met de mat ook echt mooier als een kruipluik in het laminaat. Ben zeer tevreden, ook over de 2 stoffeerders. Alles is keurig gelegd, mooi strak, mooie kwaliteit vloer, prima service. En dat voor een prijs waarvoor we het bij de bouwmarkt niet eens zouden kunnen halen.
Reactie of foto toevoegen
“Egger laminaat vloer”
Door Daphne Koolwijk op donderdag 19 apr 2018 '18
Ik heb bij Luxury Floors een Egger laminaat vloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Hele mooie vloer en van goede kwaliteit! De service bij Luxury Floors is ook zeer goed. Je mag zo een plank meenemen, en ze hebben mooie bijpassende plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging geen probleem”
Door H. Bakmaz op vrijdag 13 jul 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht bij dit bedrijf. Achteraf wilden we toch een ander kleur. Dat was totaal geen probleem. Binnen enkele dagen nieuwe laminaat ontvangen. Hele klantvriendelijke verkopers en een vriendelijke bezorger(bedankt frieso). Zeker een aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder klantvriendelijk”
Door Menno van Es op maandag 22 jul 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht van 120 m2. Prachtige vloer voor niet teveel geld. Twee maanden geleden hadden we afgesproken dat Luxury Floors de 22e juli zou leveren en de 24e zou leggen. Bij ons nieuwbouwhuis liep het allemaal uit en belde ik vrij laat.....de 22e om aan te geven dat de 24e niet lukte bij ons. Met Yuri overlegd en besloten het door iemand in de Buurt te laten leggen. Immers bij Luxury was er na een paar weken pas weer plek op te leggen. En dat werd voor ons te laat in verband met verhuisdatum. Wat bijzonder prettig was is dat de legkosten keurig werden gecrediteerd. En dat is bij 2 dagen vantevoren annuleren bijzonder klantvriendelijk. Immers 2 leggers moeten even snel op andere klus worden gezet. Dus complimenten aan Luxury Floors, in het bijzonder aan Yuri! Zal jullie altijd promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door herma lisa kerstens van duuren op dinsdag 30 apr 2019 '19
luxery floor in kampen is een zeer goed bedrijf heeft een enorm assortiment waar bij kiezen van een laminaat vloer niet gemakkelijk is soms mar alle mederwerkers zijn zeer goed opgeleid en helpen je er door een zijn oprecht vriendelijk spontaan maken nog eens een praatje gewoon spontaan met je ook qu prijs staat luxery floors voor op er is verders geen enmkel bedrijf hier ion nederland die tegen hun prijzen op kunnen kwalitatiet materiaal van laminaat is gewoon perfect het is een fluitje van een cent om een vloer te leggen van luxery floors alles past perfect in elkaar en de vloer ligt er dan ook gewoon binnen 4 a 5 uur in en hoop ik ook dat meerdere mensen eens gaan kijken op www.luxery floors.nl beter kan het niet worden allen maar schlechter ben een tevreden klant en zal naar niemand anders uit wijken
Reactie of foto toevoegen
“Top vloerenleggers”
Door Klein op woensdag 1 mrt 2017 '17
Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2018: Na de vorige goede ervaring met Luxury Floors opnieuw een PVC vloer uitgezocht en vandaag is die op zolder gelegd. Goede kwaliteit, ze komen afspraken na en vooral vakkundige vloerenleggers. Wederom een dikke 10 voor Luxury.
FOTO VAN KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Yassine op zaterdag 30 jun 2018 '18
Onlangs bij Luxury Floors de tegellamimaat Savola aangeschaft, deze bevalt uitstekend! Ik wil in het bijzonder Burak even in het zonnetje zetten, die ons goed heeft geadviseerd en geholpen met het maken van de keuze. Topbedrijf wat haar afspraken gewoon nakomt, de volgende vloer zal ik ook weer bij Luxury Floors aanschaffen. Ga zo door jongens!
FOTO VAN YASSINE
Tegellamimaat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door W.Hoekman op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben een Egger vloer gekocht. Mooie brede planken en een gratis ondervloer. Zelf meegenomen. Prima service en vriendelijk personeel. Het teveel gekochte laminaat konden wij zonder probleem terug brengen. De vloer is echt prachtig!
FOTO VAN W.HOEKMAN
Egger vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Jan H. van Leerzem op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een PVC vloer gekocht die ook door het bedrijf gelegd is. De keuzemogelijkheden waren ruim voldoende en de advisering idem dito. Een mooie vloer die in vergelijking met andere leveranciers erg concurrerend geprijsd was. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde produkt en de service van de Kamper vestiging. Een misverstand in de communicatie met de vloerenleggers werd door interventie van de vestiging zeer adequaat en direct opgelost en de aftersalesservice was perfect. Kan niet beter!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Hooghwerff op zaterdag 29 jul 2017 '17
Na een eerder bezoek van een paar maanden geleden, vandaag weer de auto in om ruim 160km af te leggen om onze laminaat definitief te gaan bestellen bij Luxury Floors. Ze hebben volop keuze en vandaag hebben we het nieuwe laminaat besteld voor de eerste en tweede verdieping van ons nieuwe huis! We zijn netjes geholpen met het berekenen van de hoeveelheid die we nodig zullen hebben! En dan nog een een actie hebben van extra korting op de toch al zo voordelige prijs!! Super!!! Dat maakt een huis inrichten leuk!! Nu is het nog even wachten op de sleutel!

Aanvulling 16 november 2017: De levering was goed en compleet.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.