Feedback
6,0

Ron Lentjes Tegels en Sanitair

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0528-235300 | Stephensonstraat 45B, 7903 AS Hoogeveen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ron Lentjes Tegels en Sanitair
Ron Lentjes Tegels & Sanitair is één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van tegels en sanitair
Alternatieven voor Ron Lentjes Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,2 uit 645 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 529 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 497 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Ron Lentjes Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vervelende ervaring bij aankoop”
Door H.te Pas op woensdag 24 mrt 2021 21
Via online veilingmeester o.a een Douchekraan van het merk Soak gekocht die via dit veilinghuis werd aangeboden door de firma Ron Lentjes. Tijdens ophalen goed gesprek met de heer Lentjes gehad en deelde mede dat dit uitstekende kwaliteit kranen zouden zijn. Nieuw in verpakking. Gemonteerd bleek de kraan echter niet warm te worden, vermoedelijk defecte thermostaat. Online veilingmeester verwijst naar verkopende partij , immers zij zijn enkel bemiddelaar. Ron Lentjes Hoogeveen gebeld die doodleuk mededeelde, wat wil je op veiling gekocht geen garantie. had je deze maar bij ons in de winkel gekocht. Ron Lentjes verkoopt echter het merendeel van zijn nieuwe artikelen via de veilingsites. Een goede manier om van garantie af te zijn. Een bedrijf onwaardig. Helaas komt dit steeds vaker voor. Normale bedrijven die artikelen via veilingsites verkopen waarbij zowel verkoper als bemiddelaar , het veilinghuis elkaar de zwarte piet toespelen en geen enkele garantie hoeven te geven op nieuwe artikelen. Die je voordien niet kunt uitproberen. Diep en diep triest dat dit hand over hand toe neemt om hiermee consumentenrecht te omzeilen. Wel een eigen nieuwe internetsite maar werkt met een afgesloten telefoonnummer . Goed van vertrouwen zijn mobiel geven maar op het moment dat er gevraagd wordt wat het probleem kan zijn. Niet thuis geven en zeggen gekocht is gekocht had je dezelfde kraan maar in de winkel bij mij moeten kopen. Opgepast voor dergelijke praktijken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Ron Lentjes Tegels en Sanitair
Website: ronlentjes.nl/
  Hoogeveen, Stephensonstraat 45B, 7903 AS Hoogeveen, tel 0528-235300
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.