Feedback
6,2

Budgetplan Keukens

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0180-442322 | Tinstraat 10, 2984 AN Ridderkerk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Budgetplan Keukens
Wij leveren uw complete keuken direct voor een eerlijke prijs.
Alternatieven voor Budgetplan Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 45 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 751 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,0 uit 34 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2184 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,6 uit 62 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 203 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,9 uit 57 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Budgetplan Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Ervaringen over: prijs, service
“Veel beschadigingen en er wordt niets opgelost”
Door Kenneth op donderdag 2 nov 2023 23
Keuken gekocht, maar vol met beschadigingen geleverd en bij installatie nog wat extra gemaakt. Er wordt niet gereageerd op berichten of telefoontjes om dit op te lossen. Kwaliteit van de keuken matig, installatie dramatisch, service bedroevend. Werken met onderaannemers en schuiven bij gebreken alles naar deze installateurs. Deze reageren zelden. Probleem nog steeds niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keramiek blad”
Door C den uil op dinsdag 3 mrt 2020 20
Wij hebben hier een keuken met betonlook aanrechtblad van keramiek gekocht . De verkoper verzekerde ons dat dit onverwoestbaar was en alles kon hebben. Vorige week kwam ik met mijn aardewerk mok tegen de rand en pats een heel stuk eruit . De aardige mevrouw vertelde mij gelukkig dat dit garantie was . Helaas krijgen we helemaal niks vergoed ,en moeten we alles zelf betalen. 150 euro terwijl ze ons niet kunnen verzekeren of het mooi wordt !! O exclusief btw dat komt er nog eens bij . O en de mok is nog helemaal heel!
Reactie of foto toevoegen
“Waarschuwing: Koop hier geen keuken”
Door Judith op vrijdag 28 jan 2022 22
Waarschuwing koop hier geen keuken! In mei hebben we een keuken gekocht in de winkel. In de winkel werden we fantastisch geholpen, Budgetplan regelde een monteur. Als wij geen gebruik zouden maken van deze door Budgetplan geregelde monteur, zou dit gevolgen hebben voor de garantie van de keuken. Budgetplan heeft keukenstel bedrijf voor ons geregeld. Deze monteur heeft begin oktober de keuken op een onbehoorlijke manier geplaatst:
- de muren fors beschadigd
- de keuken is niet afgesteld en dus scheef (zelfs voor het zicht) en omdat de koelkast niet waterpas stond maakte deze een lawaai
- keukenblad en achterwand zijn niet afgekit (muur is zichtbaar tussen gootsteenblad en de achterplaat)
- de achterplaten zijn scheef afgezaagd
- de quooker is op een dusdanige manier geplaatst dat we er schokken van krijgen wanneer we deze gebruiken
- het leidingwerk is verziekt (was meerwerk voor de monteur) en op een dusdanige manier geplaatst dat er een kans is op lekkage
- hij heeft er een dag langer over gedaan dan afgesproken (hij is zonder overleg of communicatie vroeg weggaan toen de keuken niet af was).
- Daarnaast waren er meerdere artikelen (oa een plint, lade en keukenmachine) niet geleverd.

Toen wij al deze punten direct bij oplevering aangaven bij de keukenmonteur, verwees hij ons naar de winkel. Wij hebben contact opgenomen met de winkel, meerdere terugbelverzoeken ingediend en werden niet teruggebeld. Ook de monteur reageerde niet. Hierop hebben we na twee weken een afspraak gemaakt in de winkel met de keukenverkoper. In de winkel voelden we ons gehoord. Budgetplan zou er alles aan doen/bemiddelen zodat onze punten (10+ manco's) opgelost zouden worden. Afgesproken was dat we het resterende bedrag voor plaatsing van de keuken en het meerwerk, aan de monteur zouden betalen zodra de keuken ook daadwerkelijk compleet geplaatst zou zijn.
Wederom hebben we weken gewacht en meerdere keren contact opgenomen met winkel (bellen, mailen, langsgaan). Op advies van de ingeschakelde jurist in november de keukenmonteur in gebreken gesteld (geen reactie) en budgetplan beloofde in december een gedeelte op te lossen (het gedeelte dat onder de garantie en nog na te leveren goederen viel) en dat wij zelf het leidingwerk en de andere dingen die de monteur in de woning gesloopt heeft moesten oplossen. Budgetplan stelde voor dat wij het bedrag dat nog openstond bij de monteur naar hun zouden overmaken, na ontvangst van dit bedrag zouden ze een andere monteur inschakelen en de resterende (oa de achterwand is inmiddels verbogen door verkeerde plaatsing en een andere achterwand voor de door de monteur geruïneerde muur) producten gaan bestellen. In overleg met de jurist zijn wij hier niet mee akkoord gegaan, omdat wij dan zelf voor het grootste gedeelte van de door de monteur gemaakte schade op zouden draaien. Omdat Budgetplan wederom niet reageerde hebben we Budgetplan in gebreke gesteld. Hier word wederom niet adequaat op gereageerd.
We zijn inmiddels bijna 4 maanden verder en worden hier moedeloos van. Het enige wat we wilden was de mooie en functionele keuken die we gekocht hebben en in plaats daarvan hebben we nu een naar juridisch conflict.

Zodra je dingen komt kopen bij Budgetplan is alles mogelijk, maar zodra er iets mis gaat, laten ze je in de kou staan. Budgetplan heeft tijdens een van onze bezoeken in de winkel (in december, nog voor de in gebreke stelling) aangegeven dat als we lastig zouden worden, ze met hun hakken in het zand zouden gaan staan en die belofte maken ze waar.
Budgetplan heeft inmiddels al meer dan twee maanden de na te leveren goederen in hun magazijn staan, weigert de problemen op te lossen of de nageleverde spullen te plaatsen. inmiddels is de achterwand dusdanig beschadigd, doordat deze niet waterdicht geplaatst is, dat er een nieuwe geplaatst moet worden.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Rachida op maandag 18 nov 2019 19
Wij hebben keukenapparatuur gekocht bij Budget Plan. Ik raad iedereen af om hier iets te kopen. Een aantal apparaten zijn zwaar toegetakeld afgeleverd. Budget Plan geeft geen gehoor en neemt de producten ook niet meer retour, terwijl dit binnen hun eigen retourbeleid valt. Met andere woorden, ik raad iedereen af om hier iets te kopen. Slechte service. Dit is wat je noemt. Goedkoop = duurkoop.
Reactie of foto toevoegen
“Nolte hoekkeuken”
Door Ingrid op maandag 13 feb 2017 17
Hoekkeuken van Nolte gekocht met inbouwapparatuur van Bosch. Goed advies en prettig geholpen door Eric van Rijnsoever. Geleverd volgens afspraak en leidingwerk en plaatsing door JV Montage keurig verzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Koop ergens anders uw keuken”
Door Barry de Waard op zaterdag 4 dec 2021 21
We zijn goed geholpen in de winkel bij het ontwerpen van de keuken. Helaas is tijdens het verkoop gesprek niet verteld dat de keuken niet waterdicht geplaatst wordt waardoor schimmel kan ontstaan, de monteur de muren sloopt en dit niet oplost en bovendien het leidingwerk aanpast waardoor een vreemd geluid ontstaat iedere keer als water weg spoelt.Voor deze en vele andere zaken die al 2 maanden open staan verwijzen monteur van Keukenstelbedrijf Rob Jansen en Budgetplan naar elkaar waardoor de situatie bij ons in de keuken alleen maar erger wordt.

Mocht u liever geen schimmel groeien in de keuken, of willen dat uw woning niet beschadigd wordt? Dan zou ik op basis van mijn ervaring aanbevelen om ergens anders uw keuken te kopen.

Met vriendelijke groet,
Barry de Waard
FOTO VAN BARRY DE WAARD
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring met de service”
Door Astrid op donderdag 23 feb 2017 17
Zeer slechte ervaring met de service. Na het plaatsen van de keuken bleek de sifon niet goed geplaatst waardoor er lekkage is ontstaan. Ook zijn de smetplinten geplaats met ruimte tussen de plint en muur. Na bellen met de monteur geeft deze man aan dat hij het inderdaad niet zo netjes had afgewerkt. Erg bijzonder. De smetplinten zijn verwijderd en opnieuw geplaatst waarna een stuk nieuw gestucte muur is meegekomen bij het verwijderen. Dit zou volgens de monteur liggen aan het stucwerk. Daarbij vergeet hij even dat het losrukken van een vastgekitte smetplint misschien sowieso niet zo'n goed idee was, hij had het beter in één keer goed kunnen plaatsen. Wij hebben aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de betreffende monteur voor oplossen van de problemen die hij zelf door onzorgvuldigheid heeft veroorzaakt. Het gevolg is dat we nu de schade van de lekkage en de kapotte muur zelf mogen oplossen, zonder compensatie. Wat een ontzettend slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door henk zwaan op donderdag 29 apr 2021 21
Na een zelfgemaakte verkeerde aansluiting van mijn inductie kookplaat heeft budgetplan mij een nieuwe kookplaat geleverd tegen een zeer lage prijs, bedankt budgetplan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Fam Nossin - Vrede op vrijdag 26 jan 2018 18
Dit is de eerste keer dat wij hier een keuken gekocht hebben . Wat een fijne zaak is dit en de service is super . Wij werden van begin tot het einde geholpen door Hans . Hij wist heel goed onze wensen te vertalen naar onze uiteindelijke droomkeuken .Het is echt een aanrader om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN FAM NOSSIN - VREDE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geplaatste keuken”
Door Janny van Elk op dinsdag 4 apr 2017 17
Onze keuken was aan vernieuwing toe. Door een kennis werd ons Budgetplan keukens aangeraden. Wat later bleek een geweldig bedrijf te zijn. Wij werden geholpen door dhr. Eric van Rijnsoever. Wat een verkoper, niets werd ons opgedrongen, maar wel kregen wij goed advies. Een uur na sluitingstijd vertrokken wij blij met de aankoop van een nieuwe keuken. Jacco en zijn zoon Mike zouden bij ons de keuken plaatsen, binnen een dag hadden wij een prachtig geplaatste keuken. Wij raden het bedrijf en de keukenzetters ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenachterwand”
Door Dominique van Vugt op zaterdag 21 okt 2017 17
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht bij Budgetplan in Ridderkerk. Voor dat we betaald hadden werden wij goed geholpen, helaas was dit later niet meer het geval. We wilde ons keukenblad bij nader inzien toch ook als achterwand laten plaatsen. Hierover gebeld met Budgetplan, die ons vervolgens terug zouden bellen. Na 4 keer gebeld te hebben en geen reactie terug toch maar besloten om zelf naar de winkel toe te gaan. Hier werden we opnieuw geholpen door Martin die ons vertelde dat het keukenblad al een jaar niet meer leverbaar was...bij een keuken van een jaar oud.. Het enige wat hij voor ons kon doen was de leverancier e-mailen of er nog een restpartij was en zou dit ons aan het eind van de week laten weten. Zoals jullie al wel begrijpen zijn wij weer niet terug gebeld en is Martin natuurlijk niet aanwezig en zullen wij ook niet terug gebeld worden... Ik zou niemand aanraden hier een keuken te kopen, de service is super slecht en de verkopers snappen er volgens mij zelf ook niets van. Mijn advies, geef iets meer uit aan uw keuken en besteld hem bij een goed bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Johan op zaterdag 7 jan 2017 17
In november heb ik bij Budgetplan een AEG Fusion wok voor inductie gekocht. Na 10 minuten op onze Siemens inductieplaat werd de pan niet meer "gezien" en dus stopte de plaat, en werd de pan niet meer warm. Hierover gecorrespondeerd met Budgetplan en ik kon de pan terugsturen. Binnen een week had ik het geld + verzendkosten weer op mijn rekening staan. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Adrie Stok op maandag 3 apr 2017 17
Onze vaatwasser deed het niet meer, wij er één gekocht, in de tussen tijd kwam onze zoon even kijken en hij kreeg de vaatwasser weer aan de praat.ja nu zaten we met twee vaatwassers, ik gebeld en we mochten de gekochte vaatwasser weer retour brengen. Ik vindt dit klasse en hele goeie service. Als de vaatwasser toch weer stopt kopen we bij Budget Plan weer een nieuwe vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fred Nuisker op woensdag 13 sep 2017 17
Een keuken gekocht bij dit bedrijf en is nu opgeleverd en moet zeggen alles is perfect gegaan zoals beloofd we zijn super vriendelijk en professioneel geholpen door Hans en er werd ook met ons meegedacht we hadden hier ook de beste prijs voor onze Nolte keuken en we hadden 4 offertes liggen maar buiten de prijs zou ik weer voor dit bedrijf gaan omdat ze toch alle tijd voor je nemen en we zijn toch 3 keer terug geweest voor enkele aanpassingen zonder afspraak, maar er werd toch wat tijd vrijgemaakt dat vindt je niet meer overal tussen het plaatsen en de oplevering van de keuken zaten wel enkele weken omdat de spatrand besteld moest worden ivm hoogte jammer genoeg zat daar ook de vakantie tussen maar het was het wachten waard ik weet wel als ik weer een keuken zou moeten aanschaffen wordt het zeker weer dit bedrijf (bedankt)
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Vera Horters op dinsdag 19 mrt 2019 19
Goed geholpen, correcte levering, het resultaat is prachtig. Ook n compliment voor montagebedrijf M. Verweij.Vakkundig geïnstalleerd. Super mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Gerda Vermaas op zondag 8 okt 2017 17
In mei jongstleden zijn wij bij deze zaak binnen gestapt on zomaar even te kijken,daar werden wij uitermate vriendelijk te woord gestaan door een van hun adviseur Eric van Rijnsoever,er werd gelijk wat te drinken aangeboden,hij vroeg of dat hij wat kan doen voor ons helemaal niet opdringerig maar gewoon normaal,waarbij je dan op je gemak gesteld wordt,dit alleen was al een fijne ervaring,op voorhands hadden al wel de maten van onze keuken bij ons dus hij kon voor ons gelijk een schetsje maken erg leuk,pratend heeft hij ons fantastisch geadviseerd en geholpen echt een top adviseur die niets opdringt maar alleen meedenkt.er is ook een hele mooie duidelijke 3D tekening gemaakt.tevens hebben wij ook een overzichtelijke lijst van materialen gekregen dit naderhand keurig zoals afgesproken via de mail,wij hadden zelf al wel via internet gelezen dat Dhr van Rijnsoever werkt met de heren Jacco en zijn zoon Mike Verweij om de keukens te installeren dit klinkt goed hier voelde wij wel wat voor dus bij de volgende afspraak bij budgetplan om voor deze offerte te tekenen wij hebben dit ook aangeven eind augustus is bij ons de keuken geplaatst door Jacco en Mike betere kan je niet treffen wat een toppers de keuken is geweldig geplaats hun doen veel meer als dat je zou verwachten,schoonmaken en opruimen komen ook hun afspraken na ( wat ook heel mooi is zij hebben service hoog in het vaandel staan )wij kunnen deze mensen zowel Eric Jacco en Mike bij een ieder aanbevelen wij zijn super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Late levering”
Door Buitendijk op donderdag 29 dec 2016 16
Keuken besteld in juli, levering gepland in september. Door fouten van budgetplan pas in december geleverd, na heel veel erachteraan bellen. Eigen initiatief neemt men niet, ook niet als ze zelf in gebreke blijven... Het op advies van budgetplan meebestelde plasma made filter bleek niet te passen. Inmiddels opgehaald door monteur, nog geen bevestiging en ook nog geen geld retour. Het blijft opnieuw net zo stil als toen we moesten wachten vanaf september, de overeengekomen levertijd.... Service naar ons toe is ver beneden peil, schandalig! Enig positieve punt: de keuken is echt super netjes geplaatst ...door een externe monteur die via budgetplan geregeld was...
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij verschillende producten”
Door Ina op zaterdag 31 dec 2016 16
Wij hebben er een inbouwafzuigkap gekocht tweede kerstdag,keurig geholpen.
Vandaag,oudejaarsdag weer terug geweest en inbouw combimagnetron en een inductiekookplaat gekocht. Vandaag ontzettend goed geholpen,een eerlijk maar goed advies!
Reactie of foto toevoegen
“Complimentje”
Door A. Nugteren op maandag 9 dec 2019 19
Zoon had bij Budget plan al eens een keuken gekocht alles perfect. Na verhuizing heb ik mijn keuken ook bij Budget plan gekocht wederom geen enkel puntje van kritiek. Ondanks de afstand van 80 minuten rijden Mijn dochter heeft ook haar nieuwe keuken bij Budget plan gekocht , 1 kastje was beschadigd , dit werd zonder gezeur snel vervangen Prima verkopers, geen gedram of het gevoel geven van ; deze prijs geld echt alleen voor vandaag. Niet te vergelijken met de "grote" keukenzaken met hun irritante verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen
“2x keuken gekocht”
Door Marlon op maandag 12 dec 2016 16
Wij hebben 1 ½ jaar geleden een prachtige keuken gekocht bij budgetplan Ridderkerk. Onze adviseur, Ron, gaf het deskundig advies tot en met plaatsing en alles is voortreffelijk gelopen. Belangrijk voor ons waren de service en de eerlijke NETTO prijs waar je van weet dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Peter W., een vakman, heeft destijds onze keuken geplaatst. Mijn dochter krijgt haar huis over 10 maanden opgeleverd en wilde in haar nieuw stulpje haar droomkeuken realiseren. Wij kwamen bij Fred, verkoper, terecht en wat een rust en kennis straalde hij uit. Hij nam de tijd en het voelde direct vertrouwd aan, dacht mee en gaf diversen opties, zodat mijn dochter tot een gedegen keus kon komen. Mn dochter heeft uiteindelijk de offerte getekend, incl. alle apparatuur van AEG, en is met een zeer positief gevoel richting huis gekeerd. Wij hebben er thuis op getoast. Een dank is op zijn plaats voor Fred en budgetplan keukens! En natuurlijk zal ik, na plaatsing van de keuken, een review, achterlaten. Marlon
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Budgetplan Keukens
aRidderkerk , Tinstraat 10, 2984 AN Ridderkerk, tel 0180 - 44 23 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.