Feedback
8,8

Budgetplan Keukens

Score uit 33 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0180-442322 | Tinstraat 10, 2984 AN Ridderkerk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Budgetplan Keukens
Budgetplan Keukens specialist in keukens en keukenapparatuur. Budgetplan biedt voor elk budget de ideale droomkeuken. U bent welkom in de winkel met meer dan 50 keukenopstellingen. Voor ieder wat wils.
Alternatieven voor Budgetplan Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 55 ervaringen
• I-KOOK
   
(Barendrecht Zuid-Holland) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 864 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 106 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 103 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Barendrecht Zuid-Holland) score 9,0 uit 132 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 82 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Budgetplan Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Top service”
Door Nageswar op vrijdag 28 jun 2024 24
Supergoed geholpen door vakkundige mensen, zowel bij het uitkiezen en plaatsen van onze keuken, top service.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Ilona Hoppezak op zondag 26 mei 2024 24
Mijn droomkeuken in Spanje gerealiseerd door Michel Mastwijk in Ridderkerk. Van het tekenen tot het regelen van een top monteur die 22 uur kwam rijden om hem te monteren. Kortom een echte aanrader van begin tot eind een service die een dikke 10 waard is!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.R. Snackey op dinsdag 30 apr 2024 24
Meedenkend, vele opties besproken, goed advies. Vriendelijk in omgang, geduldig, prijsvriendelijk. Levertijd helaas te lang.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Kosten op zondag 21 apr 2024 24
Wij hadden 19 jaar geleden al onze keukenapparatuur bij Budgetplan gekocht. Nu besloten de keuken op te knappen en 3 losse halfhoge kasten gekocht en 2 klepkasten. Ten eerste super goed geholpen door de verkoper. Super vriendelijk en niets is te veel. Mijn ouders waren op zoek naar een nieuwe oven dus gelijk bij de verkoper wat informatie gevraagd. Wederom zeer uitgebreid en hier krijg je echt het gevoel dat je niet naar bv een 'duur' model wordt verwezen.
Kasten bezorgd door, wederom, ontzettend vriendelijke bezorgers (volgens mij vader en zoon). Een paar dagen later begon onze eigen oven ineens kuren te vertonen. Gelijk contact opgenomen met de verkoper en een afspraak voor de over gevraagd. Wederom no-nonsens en gelijk de oven besteld. De geleverde kasten hadden een paar 'onvolkomenheden'. Niet gekomen door het transport maar je kon zien dat dit af-fabriek was gebeurd. Na contact hierover opgenomen met de serviceafdeling van Budgetplan e.e.a. is gelijk in gang gezet en enige tijd later vervangende onderdelen geleverd. Kan niet anders zeggen dat de service hier echt geweldig is. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Cora Hartmans op donderdag 18 apr 2024 24
Onze 2e nieuwe keuken bij Budget en voor de 2e keer super tevreden over de hele begeleiding tijdens de aanschaf. De levering van de keuken ging prima volgens schema en de plaatsing verliep super. Paar puntjes moeten nog op de i worden gezet maar daar hebben we het volste vertrouwen in. Budget, Bart, Ruben, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN CORA HARTMANS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en netjes gemonteerd”
Door s gokoel op maandag 1 apr 2024 24
Goede rondleiding, goede verkoper, goed geadviseerd en goed naar mij wensen geluisterd en wat ik wil. Verder goed gemonteerd geen klachten.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden over gehele traject”
Door Raymond op dinsdag 19 mrt 2024 24
Meerdere keren langs geweest. Vele opties besproken. Verkoper nam iedere keer de tijd en werkte zorgvuldig alles uit. Montage van de keuken en de voorbereidende werkzaamheden is in rap tempo en heel vakkundig gebeurd. Enorm tevreden over gehele traject!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Marita op dinsdag 19 mrt 2024 24
Als je binnen komt, is het niet helemaal duidelijk waar je moet zijn en of en waar je je moet melden. Maar de medewerkers zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Het uitzoeken van de keuken ging heel soepel en er werd genoeg tijd genomen om je een keus te laten maken. Ook het maken van de indeling ging heel soepel en verschillende opties werden heel makkelijk aangepast en waren op die manier goed te vergelijken.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind fijne begeleiding”
Door Louis Coster op vrijdag 15 mrt 2024 24
Erg fijn en goed geholpen door Bart Heyne, vanaf moment 1 hebben wij ons op ons gemak gevoeld. Meerder keukenwinkels bezocht en overal met een vervelend gevoel vertrokken na de eerste afspraak. Maar bij Budgetplan en Bart hebben wij vanaf begin tot eind een fijn gevoel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Peter op dinsdag 5 mrt 2024 24
De keuken is prachtig geworden. Goed meegedacht over mogelijkheden en onmogelijkheden. Meerdere varianten besproken. Jammer dat de levering 2 weken later kwam dan gepland, maar ook dat werd uitstekend opgelost door een noodkeuken te plaatsen. Ook de installateur deed uitstekend zijn werk.
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Timon van Wingerden op maandag 4 mrt 2024 24
Duidelijk advies, vriendelijk geholpen. Ook voor latere aanpassingen was er ruimte. Keuken netjes geleverd, alleen op sommige kastjes wat schade. Maar dat wordt goed opgelost. Kortom een tevreden klant met een mooie keuken. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Our dream kitchen”
Door Alex and Francois Anglin-Melekhin op woensdag 21 feb 2024 24
After visiting a few kitchen stores, we decided to move forward with the Budget Plan. Attention to the client, attention to detail, clear understanding of our needs and help to find a solution - were the main reasons we chose Budget plan. Erik`s help - 10/10. Recently we received and installed our dream kitchen. Extremelly satisfied. Great thanks to mr Peter and his son for the instalation. Fast, efficient, mega - professional.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door M op woensdag 14 feb 2024 24
Erg vriendelijk personeel. Mario heeft ons erg geholpen om een prachtige keuken te bedenken. De service was top en de producten van goede kwaliteit. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden/ familie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.Berghegen op zaterdag 10 feb 2024 24
We hebben een ander aanrechtblad gekocht met spoelbak voor een keuken die we eerder bij jullie hebben gekocht. In de showroom konden we niet het juiste blad vinden en zijn verwezen naar Dekker en daar hebben we de juiste keuze gemaakt. Vervolgens heeft Bart de afwikkeling verder verzorgt en is het blad ook geplaatst door een monteur via jullie. Alles prima en zeer tevreden wederom.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Bram en Veronika op donderdag 1 feb 2024 24
Omdat wij er niet helemaal uitkwamen bij een andere keukenzaak, besloten we om bij Budgetplan te gaan kijken voor de apparatuur. We liepen meteen een rondje tussen de keukens en zagen daar een spectaculair mooi keukenblad. Mario sprak ons aan en eigenlijk was onze vraag, wij willen dit blad, welke keuken maken we er omheen? We maakten een afspraak voor de volgende dag en liepen uitgebreid door alle opties, mogelijkheden, plussen en minnen van elk detail. Wij hadden al een flinke wensenlijst en Mario kon daar perfect en op een fijne manier mee omgaan. Uitdagingen werden niet uit de weg gegaan en daadwerkelijke problemen of onredelijke wensen werden goed onderbouwd afgeraden. Extra leuk waren ook de hapjes die ondertussen voorbij kwamen.
Uiteindelijk hebben wij samen met Mario onze ideale keuken samengesteld zonder op de prijs te letten. Toen we uiteindelijk naar de totaalprijs keken, viel ook die ontzettend mee. Op aanraden van Mario hebben wij de keuken door Noldus Keukenmontage laten plaatsen, ook over hen niets dan lof. We moesten iets langer wachten door hun volle planning, maar dat was het meer dan waard. Van de opnames, tussentijdse communicatie tot de uiteindelijke uitvoering waren zij duidelijk, vriendelijk, meedenkend en netjes. En bovendien konden zij alle werkzaamheden zelf doen, inclusief elektrisch, loodgieterswerk, het boren van het gat voor de afzuigkap en het plaatsen van de keuken.

Wij zijn enorm blij met het resultaat, onze keuken is nog beter dan wij van tevoren in gedachte hadden en hij is nóg mooier dan op de computertekeningen. Daarnaast was ook de service perfect, het enige gebrek dag wij hadden was een te ondiepe bestekbak, deze is op de dag van het ontdekken meteen nabesteld door Budgetplan.
Al met al kunnen wij Budgetplan van harte aanraden en zouden wij daar zo weer heen gaan als we een keuken nodig hebben.
FOTO VAN BRAM EN VERONIKA
+ Toon extra foto van Bram en Veronika
+ Toon extra foto van Bram en Veronika
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wim van der Kolk op maandag 29 jan 2024 24
Bij het eerste bezoek aan de winkel voelde het direct goed, wij werden geholpen door een zeer ervaren adviseur die veel tijd bestede om te ontdekken wat wij mooi vonden en ons niet in een bepaalde hoek duwde. Afleveren en installeren ging perfect en volgens afspraak. Heel belangrijk was dat de kleine mankementen direct en geruisloos werden opgelost. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en geweldige service”
Door Robert Brand op maandag 29 jan 2024 24
Wederom een geweldige service van Budgetplan, Johan heeft alles gefixt. De lades heeft hij verstevigd met extra schroeven en de deur en lades weer afgesteld. Je ziet dat Johan een vakman is! Bedank Budgetplan en Johan voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Paul op zondag 28 jan 2024 24
Was van plan in Rotterdam een bekend keukenbedrijf om offerte te vragen; met mijn dochter op zoek naar een betaalbare 3m keuken. Nieuwsgierig toch een bezoek gebracht aan Budgetplan Ridderkerk. Op begane grond een indrukwekkende collectie scherp geprijsde (inbouw-)apparatuur. Of iemand beschikbaar was voor kort advies? We werden verwezen naar bovenverdieping, waar Michel Mastwijk ons ontving en goed luisterde naar onze wensen.
Buitengewoon prettig en constructief hebben we in twee uur een compact en betaalbaar plan gemaakt, per onderdeel telkens een afweging met praktijkvoorbeelden uit de showroom keukens. Met oog voor detail en veel tips.
Hij is daarna in Rotterdam komen inmeten in appartement uit 1933. Installatie en communicatie was snel, met telkens onze wens centraal. Een verademing na tweemaal eerder een keukenaanschaf elders. Goede prijs/kwaliteit, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Marco Xenakis op woensdag 24 jan 2024 24
Snel en adequaat geholpen. Iedereen even vriendelijk, meedenkend en behulpzaam
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de service”
Door Leeflang op dinsdag 23 jan 2024 24
Heb een keuken gezocht in 2021. Super goed geholpen. Nu schade aan de spoelbak heb daar netjes bericht over gehad met twee opties word netjes opgelost. Ben daar super tevreden over dank je wel Budgetplan Ridderkerk.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Nancy op donderdag 18 jan 2024 24
Al meerdere keukens gekocht in het verleden bij budgetplan. Twee jaar geleden weer een keuken laten plaatsen maar de zwarte kraan die wij in de keuken hebben laten plaatsen beschadigde al snel. Dit gemaild naar de serviceafdeling waar ze hun best hebben gedaan om dit netjes en goed op te lossen. Eigenlijk geen slechte ervaringen met dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Veel beschadigingen en er wordt niets opgelost”
Door Kenneth op donderdag 2 nov 2023 23
Keuken gekocht, maar vol met beschadigingen geleverd en bij installatie nog wat extra gemaakt. Er wordt niet gereageerd op berichten of telefoontjes om dit op te lossen. Kwaliteit van de keuken matig, installatie dramatisch, service bedroevend. Werken met onderaannemers en schuiven bij gebreken alles naar deze installateurs. Deze reageren zelden. Probleem nog steeds niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Waarschuwing: Koop hier geen keuken”
Door Judith op vrijdag 28 jan 2022 22
Waarschuwing koop hier geen keuken! In mei hebben we een keuken gekocht in de winkel. In de winkel werden we fantastisch geholpen, Budgetplan regelde een monteur. Als wij geen gebruik zouden maken van deze door Budgetplan geregelde monteur, zou dit gevolgen hebben voor de garantie van de keuken. Budgetplan heeft keukenstel bedrijf voor ons geregeld. Deze monteur heeft begin oktober de keuken op een onbehoorlijke manier geplaatst:
- de muren fors beschadigd
- de keuken is niet afgesteld en dus scheef (zelfs voor het zicht) en omdat de koelkast niet waterpas stond maakte deze een lawaai
- keukenblad en achterwand zijn niet afgekit (muur is zichtbaar tussen gootsteenblad en de achterplaat)
- de achterplaten zijn scheef afgezaagd
- de quooker is op een dusdanige manier geplaatst dat we er schokken van krijgen wanneer we deze gebruiken
- het leidingwerk is verziekt (was meerwerk voor de monteur) en op een dusdanige manier geplaatst dat er een kans is op lekkage
- hij heeft er een dag langer over gedaan dan afgesproken (hij is zonder overleg of communicatie vroeg weggaan toen de keuken niet af was).
- Daarnaast waren er meerdere artikelen (oa een plint, lade en keukenmachine) niet geleverd.

Toen wij al deze punten direct bij oplevering aangaven bij de keukenmonteur, verwees hij ons naar de winkel. Wij hebben contact opgenomen met de winkel, meerdere terugbelverzoeken ingediend en werden niet teruggebeld. Ook de monteur reageerde niet. Hierop hebben we na twee weken een afspraak gemaakt in de winkel met de keukenverkoper. In de winkel voelden we ons gehoord. Budgetplan zou er alles aan doen/bemiddelen zodat onze punten (10+ manco's) opgelost zouden worden. Afgesproken was dat we het resterende bedrag voor plaatsing van de keuken en het meerwerk, aan de monteur zouden betalen zodra de keuken ook daadwerkelijk compleet geplaatst zou zijn.
Wederom hebben we weken gewacht en meerdere keren contact opgenomen met winkel (bellen, mailen, langsgaan). Op advies van de ingeschakelde jurist in november de keukenmonteur in gebreken gesteld (geen reactie) en budgetplan beloofde in december een gedeelte op te lossen (het gedeelte dat onder de garantie en nog na te leveren goederen viel) en dat wij zelf het leidingwerk en de andere dingen die de monteur in de woning gesloopt heeft moesten oplossen. Budgetplan stelde voor dat wij het bedrag dat nog openstond bij de monteur naar hun zouden overmaken, na ontvangst van dit bedrag zouden ze een andere monteur inschakelen en de resterende (oa de achterwand is inmiddels verbogen door verkeerde plaatsing en een andere achterwand voor de door de monteur geruïneerde muur) producten gaan bestellen. In overleg met de jurist zijn wij hier niet mee akkoord gegaan, omdat wij dan zelf voor het grootste gedeelte van de door de monteur gemaakte schade op zouden draaien. Omdat Budgetplan wederom niet reageerde hebben we Budgetplan in gebreke gesteld. Hier word wederom niet adequaat op gereageerd.
We zijn inmiddels bijna 4 maanden verder en worden hier moedeloos van. Het enige wat we wilden was de mooie en functionele keuken die we gekocht hebben en in plaats daarvan hebben we nu een naar juridisch conflict.

Zodra je dingen komt kopen bij Budgetplan is alles mogelijk, maar zodra er iets mis gaat, laten ze je in de kou staan. Budgetplan heeft tijdens een van onze bezoeken in de winkel (in december, nog voor de in gebreke stelling) aangegeven dat als we lastig zouden worden, ze met hun hakken in het zand zouden gaan staan en die belofte maken ze waar.
Budgetplan heeft inmiddels al meer dan twee maanden de na te leveren goederen in hun magazijn staan, weigert de problemen op te lossen of de nageleverde spullen te plaatsen. inmiddels is de achterwand dusdanig beschadigd, doordat deze niet waterdicht geplaatst is, dat er een nieuwe geplaatst moet worden.
Reactie of foto toevoegen
“Koop ergens anders uw keuken”
Door Barry de Waard op zaterdag 4 dec 2021 21
We zijn goed geholpen in de winkel bij het ontwerpen van de keuken. Helaas is tijdens het verkoop gesprek niet verteld dat de keuken niet waterdicht geplaatst wordt waardoor schimmel kan ontstaan, de monteur de muren sloopt en dit niet oplost en bovendien het leidingwerk aanpast waardoor een vreemd geluid ontstaat iedere keer als water weg spoelt.Voor deze en vele andere zaken die al 2 maanden open staan verwijzen monteur van Keukenstelbedrijf Rob Jansen en Budgetplan naar elkaar waardoor de situatie bij ons in de keuken alleen maar erger wordt.

Mocht u liever geen schimmel groeien in de keuken, of willen dat uw woning niet beschadigd wordt? Dan zou ik op basis van mijn ervaring aanbevelen om ergens anders uw keuken te kopen.

Met vriendelijke groet,
Barry de Waard
FOTO VAN BARRY DE WAARD
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door henk zwaan op donderdag 29 apr 2021 21
Na een zelfgemaakte verkeerde aansluiting van mijn inductie kookplaat heeft budgetplan mij een nieuwe kookplaat geleverd tegen een zeer lage prijs, bedankt budgetplan.
Reactie of foto toevoegen
“Keramiek blad”
Door C den uil op dinsdag 3 mrt 2020 20
Wij hebben hier een keuken met betonlook aanrechtblad van keramiek gekocht . De verkoper verzekerde ons dat dit onverwoestbaar was en alles kon hebben. Vorige week kwam ik met mijn aardewerk mok tegen de rand en pats een heel stuk eruit . De aardige mevrouw vertelde mij gelukkig dat dit garantie was . Helaas krijgen we helemaal niks vergoed ,en moeten we alles zelf betalen. 150 euro terwijl ze ons niet kunnen verzekeren of het mooi wordt !! O exclusief btw dat komt er nog eens bij . O en de mok is nog helemaal heel!
Reactie of foto toevoegen
“Complimentje”
Door A. Nugteren op maandag 9 dec 2019 19
Zoon had bij Budget plan al eens een keuken gekocht alles perfect. Na verhuizing heb ik mijn keuken ook bij Budget plan gekocht wederom geen enkel puntje van kritiek. Ondanks de afstand van 80 minuten rijden Mijn dochter heeft ook haar nieuwe keuken bij Budget plan gekocht , 1 kastje was beschadigd , dit werd zonder gezeur snel vervangen Prima verkopers, geen gedram of het gevoel geven van ; deze prijs geld echt alleen voor vandaag. Niet te vergelijken met de "grote" keukenzaken met hun irritante verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Rachida op maandag 18 nov 2019 19
Wij hebben keukenapparatuur gekocht bij Budget Plan. Ik raad iedereen af om hier iets te kopen. Een aantal apparaten zijn zwaar toegetakeld afgeleverd. Budget Plan geeft geen gehoor en neemt de producten ook niet meer retour, terwijl dit binnen hun eigen retourbeleid valt. Met andere woorden, ik raad iedereen af om hier iets te kopen. Slechte service. Dit is wat je noemt. Goedkoop = duurkoop.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Vera Horters op dinsdag 19 mrt 2019 19
Goed geholpen, correcte levering, het resultaat is prachtig. Ook n compliment voor montagebedrijf M. Verweij.Vakkundig geïnstalleerd. Super mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Fam Nossin - Vrede op vrijdag 26 jan 2018 18
Dit is de eerste keer dat wij hier een keuken gekocht hebben . Wat een fijne zaak is dit en de service is super . Wij werden van begin tot het einde geholpen door Hans . Hij wist heel goed onze wensen te vertalen naar onze uiteindelijke droomkeuken .Het is echt een aanrader om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN FAM NOSSIN - VREDE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keukenachterwand”
Door Dominique van Vugt op zaterdag 21 okt 2017 17
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht bij Budgetplan in Ridderkerk. Voor dat we betaald hadden werden wij goed geholpen, helaas was dit later niet meer het geval. We wilde ons keukenblad bij nader inzien toch ook als achterwand laten plaatsen. Hierover gebeld met Budgetplan, die ons vervolgens terug zouden bellen. Na 4 keer gebeld te hebben en geen reactie terug toch maar besloten om zelf naar de winkel toe te gaan. Hier werden we opnieuw geholpen door Martin die ons vertelde dat het keukenblad al een jaar niet meer leverbaar was...bij een keuken van een jaar oud.. Het enige wat hij voor ons kon doen was de leverancier e-mailen of er nog een restpartij was en zou dit ons aan het eind van de week laten weten. Zoals jullie al wel begrijpen zijn wij weer niet terug gebeld en is Martin natuurlijk niet aanwezig en zullen wij ook niet terug gebeld worden... Ik zou niemand aanraden hier een keuken te kopen, de service is super slecht en de verkopers snappen er volgens mij zelf ook niets van. Mijn advies, geef iets meer uit aan uw keuken en besteld hem bij een goed bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Gerda Vermaas op zondag 8 okt 2017 17
In mei jongstleden zijn wij bij deze zaak binnen gestapt on zomaar even te kijken,daar werden wij uitermate vriendelijk te woord gestaan door een van hun adviseur Eric van Rijnsoever,er werd gelijk wat te drinken aangeboden,hij vroeg of dat hij wat kan doen voor ons helemaal niet opdringerig maar gewoon normaal,waarbij je dan op je gemak gesteld wordt,dit alleen was al een fijne ervaring,op voorhands hadden al wel de maten van onze keuken bij ons dus hij kon voor ons gelijk een schetsje maken erg leuk,pratend heeft hij ons fantastisch geadviseerd en geholpen echt een top adviseur die niets opdringt maar alleen meedenkt.er is ook een hele mooie duidelijke 3D tekening gemaakt.tevens hebben wij ook een overzichtelijke lijst van materialen gekregen dit naderhand keurig zoals afgesproken via de mail,wij hadden zelf al wel via internet gelezen dat Dhr van Rijnsoever werkt met de heren Jacco en zijn zoon Mike Verweij om de keukens te installeren dit klinkt goed hier voelde wij wel wat voor dus bij de volgende afspraak bij budgetplan om voor deze offerte te tekenen wij hebben dit ook aangeven eind augustus is bij ons de keuken geplaatst door Jacco en Mike betere kan je niet treffen wat een toppers de keuken is geweldig geplaats hun doen veel meer als dat je zou verwachten,schoonmaken en opruimen komen ook hun afspraken na ( wat ook heel mooi is zij hebben service hoog in het vaandel staan )wij kunnen deze mensen zowel Eric Jacco en Mike bij een ieder aanbevelen wij zijn super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fred Nuisker op woensdag 13 sep 2017 17
Een keuken gekocht bij dit bedrijf en is nu opgeleverd en moet zeggen alles is perfect gegaan zoals beloofd we zijn super vriendelijk en professioneel geholpen door Hans en er werd ook met ons meegedacht we hadden hier ook de beste prijs voor onze Nolte keuken en we hadden 4 offertes liggen maar buiten de prijs zou ik weer voor dit bedrijf gaan omdat ze toch alle tijd voor je nemen en we zijn toch 3 keer terug geweest voor enkele aanpassingen zonder afspraak, maar er werd toch wat tijd vrijgemaakt dat vindt je niet meer overal tussen het plaatsen en de oplevering van de keuken zaten wel enkele weken omdat de spatrand besteld moest worden ivm hoogte jammer genoeg zat daar ook de vakantie tussen maar het was het wachten waard ik weet wel als ik weer een keuken zou moeten aanschaffen wordt het zeker weer dit bedrijf (bedankt)
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 9
Vestiging Budgetplan Keukens
  Ridderkerk, Tinstraat 10, 2984 AN Ridderkerk, tel 0180-442322
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.