Feedback
9,6

Styling Keukens

Score uit 48 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-381079 | Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Styling Keukens
Persoonlijk keuken uitzoeken, met maatwerk in stijl en kleur en maatvoering, zodat u de keuken krijgt die u echt wilt, met een passend zeeuws prijskaartje. Kom vrijblijvend langs voor een inspirerend bezoek en laat u verrassen door de persoonlijke begeleiding.
Alternatieven voor Styling Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 285 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 355 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 148 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 115 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,2 uit 906 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,2 uit 275 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 48 ervaringen over Styling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren36 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 45 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Erg blij met het geleverde resultaat”
Door Bram en Janine vd Have op maandag 20 sep 2021 21
Na een dagje keuken inspiratie op doen, kwamen we aan bij Styling-Keukens. Een aantal personen gaven ons die tip, en daar zijn we tot op heden erg blij mee. Het persoonlijke contact, voelde direct goed. Betrouwbaar en eerlijk, dat is wat we voelde, na een aantal gesprekken. Er was een goed contact via de mail. Ondanks de langere verwachte levertijd was alles op tijd binnen, en zijn we uiteindelijk erg blij met het geleverde resultaat. Nogmaals dank, voor al het vertrouwen, tips, adviezen en de goede kwalitatieve keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Stylingkeukens is echt een aanrader”
Door Adri en Petra Vermue, Goes. op dinsdag 14 sep 2021 21
Voor onze zelfgebouwde woning in een landelijk aangelegde wijk een prachtige keuken bij Stylingkeukens in Kruiningen gekocht. Wij kozen ivm met ons authentieke huis voor een landelijke keuken met een engelse zgn. Stove met 4 afzonderlijke ovens. Stylingkeukens is echt een aanrader, omdat dit een prettig familiebedrijf is, die persoonlijke aandacht hebben voor de klant, met goede ideeën komen en goede service verlenen. Mooie klasse keukens in de showroom voor ieders smaak en interieur.
FOTO VAN ADRI EN PETRA VERMUE, GOES.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Brenda op vrijdag 2 jul 2021 21
Deze keuken 10 jaar geleden bij Styling Keukens in Kruiningen gekocht en we genieten er nog dagelijks volop van. Een keuken kun je overal kopen, maar service en gastvrijheid zijn tegenwoordig ver te zoeken. Ben je op zoek naar persoonlijk contact, iemand die tijd voor je heeft en neemt, die weet waarover hij praat en in oplossingen denkt, dan moet je HIER zijn. Ook na 10 jaar krijg je dezelfde service en aandacht als toen. Wij zijn Adriaan nog steeds dankbaar voor het ontwerp dat hij gemaakt heeft en waar we voor gekozen hebben i.p.v. ons eigen ontwerp. Een heerlijke, tijdloze keuken met veel werkruimte, een groot kookeiland en een kastenwand met koelkast, vriezer, magnetron en oven. We hebben al veel mensen geadviseerd om hier naar toe te gaan. Als wij ooit een nieuwe keuken nodig hebben, dan kopen we die bij Styling Keukens.
FOTO VAN BRENDA
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Jos Bos op dinsdag 29 jun 2021 21
Goed en deskundig advies. Kwaliteit keuken top.
FOTO VAN JOS BOS
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de nieuwe keuken”
Door T.H. op woensdag 23 jun 2021 21
Na 1 jaar genieten we nog steeds van onze nieuwe keuken. We zijn erg fijn geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en allerlei opties konden besproken worden. Over een monteur waren we minder tevreden, echter alle problemen zijn heel goed opgelost. Ze waren van Styling keukens er in de weer voor ons. Leuk dat je geen nummer bent bij hen. Toen we onlangs belden omdat er iets haperde herkenden ze ons direct en alles is weer prima opgelost.
FOTO VAN T.H.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken van mijn dromen”
Door Annelies op vrijdag 14 mei 2021 21
Deze prachtige keuken gekocht bij Styling Keukens! Helemaal naar eigen smaak ingericht, waarbij goed wordt meegedacht. Deze keuken heeft echte houten frontjes, waardoor het mogelijk was om uit verschrikkelijk veel kleuren te kiezen. Ik koos voor deze gave groene kleur. De keuken is helemaal compleet met alle apparatuur en heeft een geweldig gasfornuis met 5 pitten en maar liefst 4 verschillende ovens. Wauw! Als dat geen luxe is. Goed geholpen hierzo om de keuken van mijn dromen te creëren!
FOTO VAN ANNELIES
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Fam. Goudzwaard op zaterdag 10 apr 2021 21
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken gekocht bij Styling keukens. We zijn over de hele gang van zaken erg te spreken. Begeleiding bij aankoop is goed, tussentijdse ideeën en aanpassingen is nooit een probleem, het installatieplan was helder. Bij het plaatsen van de keuken zijn we werkelijk geen 1 dingetje tegen gekomen wat niet klopte of wat niet was volgens afspraak. Alles keurig en compleet geleverd en precies passend! Al met al heel blij met het eindresultaat. We kunnen iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, Styling keukens in Kruiningen aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GOUDZWAARD
+ Toon extra foto van Fam. Goudzwaard
+ Toon extra foto van Fam. Goudzwaard
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam Maljaars op zaterdag 27 mrt 2021 21
Prachtige keuken gekocht bij Styling Keukens en laten plaatsen. Goede tips en adviezen gehad van Adriaan. Fijn dat hij meedenkt! Alles verliep naar wens en afspraak. Super blij met de keuken.
FOTO VAN FAM MALJAARS
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag genieten van onze mooie keuken”
Door Fam vd Berge op dinsdag 16 feb 2021 21
Met eigen ideeën op papier naar Styling keukens gegaan omdat we daar positieve verhalen over hoorden. Adriaan stelde goede vragen en had bruikbare aanvullingen waardoor we uiteindelijk de ideale keuken samengesteld hebben voor een scherpe prijs. De montage verliep ook goed en punten achteraf worden goed opgelost. We genieten iedere dag van onze mooie keuken!
FOTO VAN FAM VD BERGE
Reactie of foto toevoegen
“Wensen zijn goed ingevuld”
Door Francien en Riny Dietvorst op maandag 8 feb 2021 21
Keuken gekocht bij Styling Keukens door goede ervaring van collega. Wensen goed ingevuld. Alternatieven worden besproken. Prijs en kwaliteit goed. Merk keuken Tristar, eiken, greeploos met een granieten aanrechtblad met gebrande top, zeer mooi. Montage netjes uitgevoerd, door ervaren monteurs.
FOTO VAN FRANCIEN EN RINY DIETVORST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer nette keuken geleverd”
Door Aard-Jan Dieleman op woensdag 27 jan 2021 21
Zeer nette keuken geleverd, keurige montage en goed geholpen. Verstand van producten, montage tekeningen zeer verzorgd aangeleverd, met alle aansluitpunten e.d.. Bij vragen altijd behulpzaam.
FOTO VAN AARD-JAN DIELEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze mooie keuken”
Door Fam. van Burg op zaterdag 23 jan 2021 21
We werden fijn geholpen. En kregen goed advies. We zijn erg tevreden met onze mooie keuken, en genieten er elke dag van!
FOTO VAN FAM. VAN BURG
Reactie of foto toevoegen
“Service bij vaatwasser bij 5 jaar oude keuken”
Door L. Steenpoorte op woensdag 13 jan 2021 21
Wij hebben ondertussen al even een keuken van styling keukens staan. Wij zijn echt zeer tevreden. Pas een nieuwe vaatwasser laten plaatsen, zeer netjes gebeurd. En als er wat stuk gaat helpen ze je goed, korte lijntjes. Kortom een echte aanrader!
FOTO VAN L. STEENPOORTE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over advisering en eindresultaat”
Door Nadine en Jan-Willem op dinsdag 12 jan 2021 21
Omdat we voor onze vorige woning goede ervaringen hebben opgedaan met Styling keukens, zijn we voor onze huidige keuken weer naar hen teruggegaan. Opnieuw erg tevreden over de advisering en het eindresultaat. Alles is precies volgens afspraak verlopen en op tijd geleverd. De monteur heeft secuur gewerkt en actief meegedacht met het realiseren van onze schouw. Tussendoor heeft Adriaan steeds tijdig gereageerd op onze vragen.
FOTO VAN NADINE EN JAN-WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Styling Keukens is echt een aanrader”
Door Fam. Verhoeven op vrijdag 1 jan 2021 21
Voor een nieuwe keuken hadden we zelf al een idee op papier gezet. Daarmee zijn we naar een paar keukenzaken geweest. Bij Styling Keukens hadden we een goed gesprek met Adriaan die met onze ideeën erbij, een voorstel heeft uitgewerkt. Daarin kwam hij met wat eigen aanpassingen waar we nu blij mee zijn. Met wat aanvullingen erbij van onze kant zijn we uiteindelijk tot de definitieve opzet gekomen. Deurfrontjes waarvan we zelfs het aantal groefjes in de panelen konden bepalen. Granieten werkblad met diepe spoelbak en hoge kraan met daarachter een bijpassende granieten vensterbank. De zijkanten van de onderkasten zijn afgewerkt met extra deurfrontjes waardoor de keuken een echt meubelstuk is geworden en netjes is geïntegreerd in de rest van het interieur. We hebben het ontwerp nog vergeleken bij een andere keukenzaak maar het gevoel en de prijs gaven ruimschoots de overtuiging om voor Styling Keukens te kiezen. Ook het montageteam werkt zeer netjes en heeft de keuken uitstekend gemonteerd! Styling Keukens is echt een aanrader!
FOTO VAN FAM. VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de service, kwaliteit en advies”
Door Fam. Baddevithana op zondag 27 dec 2020 20
Op aanraden van familie kwamen we bij Styling Keukens terecht. Erg tevreden over de service, kwaliteit en het advies. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zouden Styling Keukens zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. BADDEVITHANA
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Rinus en Heleen Marinissen op maandag 16 nov 2020 20
Nadat we hier en daar wat rond gekeken hadden, kwamen we bij Styling keukens terecht. Dat gaf meteen een goed gevoel! De begeleiding in de keuze is super! Er wordt meegedacht met persoonlijke wensen, en absoluut niets opgedrongen. Ook over de plaatsing van de keuken zijn we echt tevreden: Vakwerk! Kortom: Styling keukens is een aanrader!
FOTO VAN RINUS EN HELEEN MARINISSEN
+ Toon extra foto van Rinus en Heleen Marinissen
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Dhr en mw. Hoogerland op zaterdag 10 okt 2020 20
Na verschillende oriëntaties zijn we bij Styling terecht gekomen. En daar zijn we zeer naar onze zin geslaagd! OP een professionele manier werden we door de verschillende keuzemomenten geholpen, zonder dat het "opdringerig" werd. Levering en afwerking waren tip top in orde. Tot nu toe niets dan lof voor deze aankoop!
FOTO VAN DHR EN MW. HOOGERLAND
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Dhr en mw. Hoogerland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door W Kroon op woensdag 7 okt 2020 20
Prachtige Praktische keuken en zeer goed advies. Helemaal naar wens. Foto spreekt voor zich.

Eerdere ervaring van 30 oktober 2017: Wij hebben een ontzettend mooie keuken bij styling keukens vandaan. We zijn er fijn en vakkundig geholpen! We genieten nu enorm van de praktische en mooie keuken! We bevelen Styling Keukens dan ook zeker aan bij iedereen.
FOTO VAN W KROON
Keuken met lijsten
Reactie of foto toevoegen
“Kijken ernaar uit”
Door Loek en Maranda op vrijdag 11 sep 2020 20
In 2012 onze eerste keuken gekocht bij Styling keukens. Nu we gaan verhuizen was het duidelijk:weer naar Adriaan voor een nieuwe keuken. Advies is perfect, denkt over alles goed mee en dringt je niets op. We zijn er wederom uitgekomen en kijken uit naar de nieuwste aanwinst.
FOTO VAN LOEK EN MARANDA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Heleen en Anton Dieleman op vrijdag 4 sep 2020 20
Uitstekende service bij de voorbereiding, advisering en planning. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Installatie en nazorg werden zeer deskundig gedaan. Als resultaat hebben wij een schitterende keuken die aan alle wensen voldoet. We zijn zeer tevreden met Styling Keukens en kunnen iedereen adviseren daar een keuken te realiseren.
FOTO VAN HELEEN EN ANTON DIELEMAN
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk geleverd”
Door Fam. W. Blaak op woensdag 25 mrt 2020 20
Zeer tevreden! Mooie keuken uitgezocht voor een hele scherpe prijs. Omdat we zelf al een specifiek fornuis hadden uitgezocht, konden we goed vergelijken met andere leveranciers. Onze keuken was bij Styling Keukens zo'n 10.000 euro goedkoper in vergelijking met twee andere aanbieders. En dan ook nog eens volledig naar onze wens. Bij de andere leveranciers werd er dan al gekozen voor composiet aanrecht ipv graniet en voor standaard kastjes met deur ipv laden... Over installatie door Sam ook zeer tevreden. Fijne vent die vakwerk levert en netjes en rustig werkt. Erg blij met onze keuken dus, we genieten er iedere dag van!
FOTO VAN FAM. W. BLAAK
Genieten hiervan
+ Toon extra foto van Fam. W. Blaak
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Arco en Janét op vrijdag 20 mrt 2020 20
Wij hebben geen andere keukenzaken bezocht omdat er direct een betrouwbare en vertrouwde klik was met Adriaan. Hij luistert goed naar je wensen en denkt mee over het te besteden budget. Het is ook geen probleem om meerdere aanpassingen te doen en hij denkt mee in oplossingen. Ook het bezoek aan huis vonden wij fijn. Als voorbereiding op het plaatsen van de keuken een goed en overzichtelijke installatietekening ontvangen. Het plaatsen van de keuken door Sam was perfect. Levert vakmanschap af. Niets was te veel en werkt precies en schoon.
FOTO VAN ARCO EN JANÉT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Jaco en Joan van de Plasse op vrijdag 17 jan 2020 20
Paar jaar geleden keuken gekocht en laten installeren. Mooie indeling/ontwerp gemaakt, prima uitgevoerd. Goede service, als er een probleem is dan wordt dat goed en snel opgelost. Nog steeds heel tevreden met onze mooie keuken.

Aanvulling ontvangen 22 januari 2020: Deze keuken hebben we aangeschaft in 2016. Nog steeds heel tevreden, pas iets gehad met de Quoocker en dit is perfect opgelost.
FOTO VAN JACO EN JOAN VAN DE PLASSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric en Kitty op vrijdag 29 nov 2019 19
Wij zijn erg tevreden over de service bij Styling Keukens. Adriaan neemt alle tijd. Hij luistert goed naar je wensen en adviseert op een zeer professionele manier. Geen gedoe met onderhandelingen over de prijs. Hij vroeg wat ons budget was en wij hebben daar een prachtige keuken voor gekregen. De levering verliep volgens afspraak. Wij hebben de keuken zelf geplaatst maar konden bij Johan terecht voor technische vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door Henri & Elma op maandag 2 sep 2019 19
In 2018 hebben wij onze keuken uitgezocht bij en laten plaatsen door Styling Keukens. Tijdens ons bezoek aan de showroom heeft Adriaan ons goed geadviseerd over alle mogelijkheden. (en dat waren er veel!) Adriaan vroeg niet naar ons budget, maar naar onze wensen. Deze waren uiteindelijk allemaal verwerkt in de tekening. Op basis van onze keuzes in de showroom is Adriaan bij ons thuis geweest om de ruimte te bekijken. Deze persoonlijke aanpak vonden wij erg prettig! Na het ontvangen van de tekening hebben we niet lang hoeven twijfelen; dit was onze keuken! Met deze keuze zijn we nu (een jaar later) nog altijd heel blij.
FOTO VAN HENRI & ELMA
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van Henri & Elma
+ Toon extra foto van Henri & Elma
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Kamla en Martijn op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij Styling Keukens. Wij zijn hiervoor vanuit Zoetermeer richting Kreuningen gereden omdat we de grote keukenboeren volledig zat waren. Wat een verschil!! De eigenaar Adriaan ontfermde zich over ons en wist gelijk mee te denken. Ook kwam de eerste tekening / computeranimatie van onze nieuwe keuken op tafel. Na veel overleg en alle mogelijkheden te hebben besproken zijn we akkoord gegaan met de offerte. Niet alleen vanwege de prijs zijn we met styling keukens in zee gegaan. Vooral de klantgerichtheid, de interesse en de eerlijkheid zijn doorslaggevend geweest. Verder is een tripje naar Zeeland ook gewoon heerlijk. Wij zijn gelijk het weekend gebleven (aanrader). Deze week is de keuken geplaatst. Werkmannen uit Zeeland hebben deze geplaatst. van te voren hadden ze al gebeld met nog wat vragen, zodat ze gelijk aan de slag konden toen ze aankwamen. Alles werd op tijd geleverd. De keuken is binnen drie dagen geplaatst en de communicatie was fantastisch (daar ontbreekt het namelijk vaak aan). De heren wisten wat ze deden en we hebben een prachtig mooie keuken gekregen. Ik heb eerder recensies geschreven, maar ik kan serieus niet iets bedenken wat beter had gekund. Een dikke 10
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Christine Meijerink op vrijdag 1 mrt 2019 19
Heb bij Styling keukens een geweldig mooie keuken gekocht en ben fijn geholpen bij het maken van de juiste keuze. Prijs kwaliteit is zeer goed. Bedankt voor jullie geduld want ben vaak terug geweest omdat ik zo twijfelde.
FOTO VAN CHRISTINE MEIJERINK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Janne metske op zaterdag 23 feb 2019 19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een prachtige keuken bij styling gevonden. We wisten zelf goed wat we wilden en konden dit precies vinden. De samenwerking met de verkoper was erg prettig. Meedenken en klantvriendelijkheid hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Familie Stam op donderdag 17 jan 2019 19
Een prachtige keuken hebben wij laten zetten. Wat is er goed meegedacht en wat waren ze flexibel toen de keuken nog niet gezet kon worden op de afgesproken datum. Met het slopen van de oude keuken bleken de muren helemaal opnieuw gestuukt te moeten worden waardoor de datum van t plaatsen van de keuken verzet moest worden naar een andere datum. Geen probleem, en dat terwijl de zomervakantie aanbrak. Er is keurig gewerkt, goed personeel met verstand van zaken en alles was in één keer compleet.
FOTO VAN FAMILIE STAM
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Corine en Hendrik op maandag 17 sep 2018 18
We zijn blij met onze mooie keuken! Uitstekende service en goede kwaliteit.
Veel is mogelijk en bespreekbaar. Absoluut een aanrader om je keuken hier te kopen!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: Kunnen jullie er ook nog bij vermelden dat de installatie van de keuken ook perfect is verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. Haze op woensdag 13 jun 2018 18
We zijn heel blij met onze nieuwe hoogglans keuken, gekocht bij Stylingkeukens in Kruiningen. We zijn er goed geholpen door Adriaan en Johan. Ze hebben de tijd voor ons genomen en in alles meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken door Richard Brouwer was perfect! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft om een kijkje te nemen bij Stylingkeukens.
FOTO VAN FAM. HAZE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Van Gilst op vrijdag 23 feb 2018 18
Bij Stylingkeukens nemen ze goed de tijd voor je en verloopt de communicatie prettig! Blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk advies”
Door Marcella op woensdag 14 feb 2018 18
Persoonlijk advies zonder gladde verkooppraatjes. Heeft met ons meegedacht over de indeling van de keuken om de ruimte optimaal te benutten, waar we heel blij mee zijn. Altijd vrij snel antwoord via de mail of telefoon. Ze hebben veel contacten met regionale stukadoors, aannemers, elektriciens etc. die met elkaar alles prima afstemmen. Kortom, wij hadden direct een goed gevoel na ons 1e gesprek en hebben zelfs niet meer bij andere keukenzaken geïnformeerd of prijzen vergeleken.
FOTO VAN MARCELLA
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door vd Hil op dinsdag 9 jan 2018 18
Hier geen snelle verkooppraatjes maar een echt gesprek waarin klantwensen en expertise van de vakman samen komen tot een passend ontwerp. Vakkundig en oprecht met passie voor keukens. Ook de installatie door de monteur is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Fam. Looij op woensdag 12 jul 2017 17
Onze eerste keuken gekocht bij Styling Keukens. Onze wens was om hem zelf te plaatsen. Dit was geen probleem. Er werd een duidelijke installatietekening meegeleverd zodat wij onze prachtige keuken zonder problemen konden plaatsen.
FOTO VAN FAM. LOOIJ
Bovenbouw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Schreurs op dinsdag 18 apr 2017 17
De keuken is het centrale punt van onze woning geworden. Dankzij de inbreng van Styling Keukens hebben we die sfeer kunnen verwezenlijken die we in onze gedachten hadden. De keuken is uiterst vakkundig geplaatst. Een lust voor het oog en heel fijn om in te werken!

Eerdere ervaring ontvangen op 18 oktober 2016: De keuken moet nog bezorgd worden maar we hebben er alle vertrouwen in dat het een hele mooie keuken wordt. We zijn erg goed geadviseerd door Adriaan en Johan. Het contact was heel plezierig en ze hebben alle tijd genomen om onze wensen te inventariseren en advies en tips te geven. Wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door J.A. van der Ploeg op maandag 13 mrt 2017 17
Zeer goede advisering ten aanzien van het ontwerp. Creatieve ideeën in combinatie met kwalitatief goede producten en materialen. Vakkundige montage van de keuken. Een aanrader voor mensen die echt iets moois willen.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Bastiaan op vrijdag 24 feb 2017 17
Wij waren voor onze eerste huis opzoek naar een keuken, en zijn hier uitstekend voor geslaagd bij Styling Keukens. We werden erg goed geholpen, en dit resulteerde in een prachtige stijlvolle en landelijke keuken! Ook de montage liep geheel zonder problemen, en we hebben elke dag veel plezier van dit mooie stuk vakwerk! Als we ooit nog een keuken nodig hebben komen we zeker weer terug bij Styling Keukens. Prijs en kwaliteitsverhouding zijn erg goed!
FOTO VAN BASTIAAN
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Familie Taal op dinsdag 3 jan 2017 17
Ruim een jaar geleden hebben wij onze keuken uitgezocht bij Styling Keukens. Daar dit onze eerste keuken was en de verhalen over het bestellen/plaatsen van een keuken meestal niet rooskleurig zijn, waren wij best wel huiverig. Tijdens het eerste gesprek met Adriaan waren onze twijfels echter gelijk weggenomen. Hij neemt de tijd voor je en weet perfect je wensen om te zetten in concrete ideeën. Daarnaast komt hij met goede adviezen zowel qua style als op het gebied van functionaliteit en kwaliteit. De prijs was ook een aangename verrassing. Geen onderhandelen en handje klap, gewoon gelijk een eerlijke en scherpe prijs. Al vrij snel namen wij dan ook de beslissing om voor deze droomkeuken te tekenen, alhoewel dit absoluut niet noodzakelijk was. Je krijgt rustig de tijd om te beslissen en zo vaak als nodig terug te komen. Geen aanbiedingen die alleen gelden als je gelijk de offerte tekent, geen druk, gewoon een eerlijke manier van verkopen. De levering van de keuken was keurig op tijd, de plaatsing en het eindresultaat voldeden ook, mede dankzij de goede begeleiding van Adriaan en collega's, aan alle verwachtingen. Kortom, een aanrader voor een ieder die een kwaliteit keukenn wil voor een eerlijke prijs met goed advies en geen commerciële poespas.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Kees en Lianne Hartoog op vrijdag 16 dec 2016 16
Wij hebben onze keuken bij Styling keukens gekocht. We zijn heel tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat. Met de adviezen van Adriaan en onze eigen wensen zijn we tot het ontwerp van onze landelijke maatwerk keuken gekomen. Bij Styling keukens tref goede adviezen, kwaliteitskeukens, prima service en een eerlijke prijs. De montage is naar volle tevredenheid verlopen dankzij Richard Brouwer.
FOTO VAN KEES EN LIANNE HARTOOG
Landelijke maatwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Styling Keukens”
Door Marco & Chantal op maandag 28 nov 2016 16
Heel erg blij met de nieuwe keuken en over het meedenken hoe we het anders konden opstellen zodat de keuken ruimer kon worden. Hierdoor veel extra ruimte erdoor gekregen. Service ect uitmuntend zeker aan te raden om hier je keuken te kopen.
FOTO VAN MARCO & CHANTAL
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en bekwaam”
Door Fam. Benard op zaterdag 26 nov 2016 16
Wat een verademing vergeleken met de grote keukenketens met al die zogenaamde aanbiedingen. Gewoon een perfect op maat gemaakte keuken (zonder 'passtukken') van degelijk Nederlands fabricaat. En gewoon in één keer een scherpe netto offerte. Ongeveer vergelijkbaar met andere offertes, maar met een keuken van betere kwaliteit, betere apparatuur en beter op maat. Dan is de keuze snel gemaakt. Goede advisering voor diverse opties, waarbij zowel de eigen wensen als de deskundige inbreng elkaar mooi aanvulden tot een fraai eindresultaat. En de montage door Sam verdient ook een pluim, een rustige en bekwame vakman.
FOTO VAN FAM. BENARD
Keuken op maat
+ Toon extra foto van Fam. Benard
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door familie den Hertog op maandag 14 nov 2016 16
Erg lastig om een keuken uit te zoeken die geheel naar wens is. Maar bij Styling keukens nemen ze alle tijd om je keuken naar wens aan te passen. Erg tevreden met het prachtige resultaat! Hartelijk dank voor deze mooie keuken.
REACTIE VAN ADRIAAN JACOBSE
Bedankt voor jullie positieve reactie. Hierbij `n kiekje van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michel van As op maandag 31 okt 2016 16
Keuken gekocht bij Styling keukens en dat is ons goed bevallen, het ontwerp dat Adriaan heeft gemaakt voor ons is erg goed en er werd ook erg goed meegedacht met ons, daardoor is de keuken zeker geen standaard keuken geworden, ook Sam heeft de keuken super geplaatst en heeft erg goed meegedacht. Een aanrader!!
FOTO VAN ADRIAAN JACOBSE
Reactie of foto toevoegen
“Juiste adres”
Door Niels Goud op zaterdag 29 okt 2016 16
Als amateur patissier en hobby kok stellen wij hoge eisen aan de inrichting van onze nieuwe keuken. In een zoektocht naar de ultieme keuken waren wij opzoek naar een sparingspartner die meedenkt en creatieve oplossingen aandraagt. Tijdens de eerste kennismaking kwamen we er al snel achter dat we bij Stylingkeukens aan het juiste adres waren. De huiselijke sfeer en kwalitatief hoogwaardige produceten spraken ons naast de gastvrijheid direct aan. Na het inventariseren van onze toch wel ambitieuze wensen en eisen heeft Adriaan een ontwerp opgesteld. Tijdens een tweede gesprek hebben wij onder het genot van een Zeeuwse bolus het ontwerp verder gefinetuned. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij raden iedereen aan om een keuken bij Stylingkeukens te kopen.
FOTO VAN GERDIENE
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor ons”
Door Martin en Carolien Hoogerland op woensdag 19 okt 2016 16
Omdat wij op zoek waren naar een nieuwe keuken voor in ons huis, kwamen we uiteindelijk terecht bij Styling Keukens. En hier kregen we geen spijt van! Samen met de behulpzame verkopers realiseerden we het ontwerp van onze droomkeuken. Hierbij was er ruimte voor onze eigen inbreng, maar daarnaast werden we ook voorzien van deskundig advies en handige tips. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede keuken voor een mooie prijs!
FOTO VAN MARTIN EN CAROLIEN HOOGERLAND
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“2 keer gekocht”
Door Ronald en Lia de Bruijn op zaterdag 1 okt 2016 16
Twee keer in een korte periode een keuken gekocht, en twee keer bij Styling Keukens. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het team onder leiding van Adriaan staat vanaf het eerste contact tot na de oplevering voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je ideeen te bespreken. Voor ons wederom een prachtige keuken, voor andere een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 46
Vestiging Styling Keukens
aKruiningen , Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen, tel 0113 - 38 10 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.