Feedback
9,5

Styling Keukens

Score uit 30 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-381079 | Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Styling Keukens
Persoonlijk keuken uitzoeken, met maatwerk in stijl en kleur en maatvoering, zodat u de keuken krijgt die u echt wilt, met een passend zeeuws prijskaartje. Kom vrijblijvend langs voor een inspirerend bezoek en laat u verrassen door de persoonlijke begeleiding.
Alternatieven voor Styling Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 164 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 290 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 354 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 97 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,4 uit 14 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 30 ervaringen over Styling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 29 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Kijken ernaar uit”
Door Loek en Maranda op vrijdag 11 sep 2020 20
In 2012 onze eerste keuken gekocht bij Styling keukens. Nu we gaan verhuizen was het duidelijk:weer naar Adriaan voor een nieuwe keuken. Advies is perfect, denkt over alles goed mee en dringt je niets op. We zijn er wederom uitgekomen en kijken uit naar de nieuwste aanwinst.
FOTO VAN LOEK EN MARANDA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Heleen en Anton Dieleman op vrijdag 4 sep 2020 20
Uitstekende service bij de voorbereiding, advisering en planning. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Installatie en nazorg werden zeer deskundig gedaan. Als resultaat hebben wij een schitterende keuken die aan alle wensen voldoet. We zijn zeer tevreden met Styling Keukens en kunnen iedereen adviseren daar een keuken te realiseren.
FOTO VAN HELEEN EN ANTON DIELEMAN
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk geleverd”
Door Fam. W. Blaak op woensdag 25 mrt 2020 20
Zeer tevreden! Mooie keuken uitgezocht voor een hele scherpe prijs. Omdat we zelf al een specifiek fornuis hadden uitgezocht, konden we goed vergelijken met andere leveranciers. Onze keuken was bij Styling Keukens zo'n 10.000 euro goedkoper in vergelijking met twee andere aanbieders. En dan ook nog eens volledig naar onze wens. Bij de andere leveranciers werd er dan al gekozen voor composiet aanrecht ipv graniet en voor standaard kastjes met deur ipv laden... Over installatie door Sam ook zeer tevreden. Fijne vent die vakwerk levert en netjes en rustig werkt. Erg blij met onze keuken dus, we genieten er iedere dag van!
FOTO VAN FAM. W. BLAAK
Genieten hiervan
+ Toon extra foto van Fam. W. Blaak
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Arco en Janét op vrijdag 20 mrt 2020 20
Wij hebben geen andere keukenzaken bezocht omdat er direct een betrouwbare en vertrouwde klik was met Adriaan. Hij luistert goed naar je wensen en denkt mee over het te besteden budget. Het is ook geen probleem om meerdere aanpassingen te doen en hij denkt mee in oplossingen. Ook het bezoek aan huis vonden wij fijn. Als voorbereiding op het plaatsen van de keuken een goed en overzichtelijke installatietekening ontvangen. Het plaatsen van de keuken door Sam was perfect. Levert vakmanschap af. Niets was te veel en werkt precies en schoon.
FOTO VAN ARCO EN JANÉT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Jaco en Joan van de Plasse op vrijdag 17 jan 2020 20
Paar jaar geleden keuken gekocht en laten installeren. Mooie indeling/ontwerp gemaakt, prima uitgevoerd. Goede service, als er een probleem is dan wordt dat goed en snel opgelost. Nog steeds heel tevreden met onze mooie keuken.

Aanvulling ontvangen 22 januari 2020: Deze keuken hebben we aangeschaft in 2016. Nog steeds heel tevreden, pas iets gehad met de Quoocker en dit is perfect opgelost.
FOTO VAN JACO EN JOAN VAN DE PLASSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric en Kitty op vrijdag 29 nov 2019 19
Wij zijn erg tevreden over de service bij Styling Keukens. Adriaan neemt alle tijd. Hij luistert goed naar je wensen en adviseert op een zeer professionele manier. Geen gedoe met onderhandelingen over de prijs. Hij vroeg wat ons budget was en wij hebben daar een prachtige keuken voor gekregen. De levering verliep volgens afspraak. Wij hebben de keuken zelf geplaatst maar konden bij Johan terecht voor technische vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door Henri & Elma op maandag 2 sep 2019 19
In 2018 hebben wij onze keuken uitgezocht bij en laten plaatsen door Styling Keukens. Tijdens ons bezoek aan de showroom heeft Adriaan ons goed geadviseerd over alle mogelijkheden. (en dat waren er veel!) Adriaan vroeg niet naar ons budget, maar naar onze wensen. Deze waren uiteindelijk allemaal verwerkt in de tekening. Op basis van onze keuzes in de showroom is Adriaan bij ons thuis geweest om de ruimte te bekijken. Deze persoonlijke aanpak vonden wij erg prettig! Na het ontvangen van de tekening hebben we niet lang hoeven twijfelen; dit was onze keuken! Met deze keuze zijn we nu (een jaar later) nog altijd heel blij.
FOTO VAN HENRI & ELMA
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van Henri & Elma
+ Toon extra foto van Henri & Elma
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Kamla en Martijn op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij Styling Keukens. Wij zijn hiervoor vanuit Zoetermeer richting Kreuningen gereden omdat we de grote keukenboeren volledig zat waren. Wat een verschil!! De eigenaar Adriaan ontfermde zich over ons en wist gelijk mee te denken. Ook kwam de eerste tekening / computeranimatie van onze nieuwe keuken op tafel. Na veel overleg en alle mogelijkheden te hebben besproken zijn we akkoord gegaan met de offerte. Niet alleen vanwege de prijs zijn we met styling keukens in zee gegaan. Vooral de klantgerichtheid, de interesse en de eerlijkheid zijn doorslaggevend geweest. Verder is een tripje naar Zeeland ook gewoon heerlijk. Wij zijn gelijk het weekend gebleven (aanrader). Deze week is de keuken geplaatst. Werkmannen uit Zeeland hebben deze geplaatst. van te voren hadden ze al gebeld met nog wat vragen, zodat ze gelijk aan de slag konden toen ze aankwamen. Alles werd op tijd geleverd. De keuken is binnen drie dagen geplaatst en de communicatie was fantastisch (daar ontbreekt het namelijk vaak aan). De heren wisten wat ze deden en we hebben een prachtig mooie keuken gekregen. Ik heb eerder recensies geschreven, maar ik kan serieus niet iets bedenken wat beter had gekund. Een dikke 10
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Christine Meijerink op vrijdag 1 mrt 2019 19
Heb bij Styling keukens een geweldig mooie keuken gekocht en ben fijn geholpen bij het maken van de juiste keuze. Prijs kwaliteit is zeer goed. Bedankt voor jullie geduld want ben vaak terug geweest omdat ik zo twijfelde.
FOTO VAN CHRISTINE MEIJERINK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Janne metske op zaterdag 23 feb 2019 19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een prachtige keuken bij styling gevonden. We wisten zelf goed wat we wilden en konden dit precies vinden. De samenwerking met de verkoper was erg prettig. Meedenken en klantvriendelijkheid hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Familie Stam op donderdag 17 jan 2019 19
Een prachtige keuken hebben wij laten zetten. Wat is er goed meegedacht en wat waren ze flexibel toen de keuken nog niet gezet kon worden op de afgesproken datum. Met het slopen van de oude keuken bleken de muren helemaal opnieuw gestuukt te moeten worden waardoor de datum van t plaatsen van de keuken verzet moest worden naar een andere datum. Geen probleem, en dat terwijl de zomervakantie aanbrak. Er is keurig gewerkt, goed personeel met verstand van zaken en alles was in één keer compleet.
FOTO VAN FAMILIE STAM
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Corine en Hendrik op maandag 17 sep 2018 18
We zijn blij met onze mooie keuken! Uitstekende service en goede kwaliteit.
Veel is mogelijk en bespreekbaar. Absoluut een aanrader om je keuken hier te kopen!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: Kunnen jullie er ook nog bij vermelden dat de installatie van de keuken ook perfect is verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. Haze op woensdag 13 jun 2018 18
We zijn heel blij met onze nieuwe hoogglans keuken, gekocht bij Stylingkeukens in Kruiningen. We zijn er goed geholpen door Adriaan en Johan. Ze hebben de tijd voor ons genomen en in alles meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken door Richard Brouwer was perfect! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft om een kijkje te nemen bij Stylingkeukens.
FOTO VAN FAM. HAZE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Van Gilst op vrijdag 23 feb 2018 18
Bij Stylingkeukens nemen ze goed de tijd voor je en verloopt de communicatie prettig! Blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk advies”
Door Marcella op woensdag 14 feb 2018 18
Persoonlijk advies zonder gladde verkooppraatjes. Heeft met ons meegedacht over de indeling van de keuken om de ruimte optimaal te benutten, waar we heel blij mee zijn. Altijd vrij snel antwoord via de mail of telefoon. Ze hebben veel contacten met regionale stukadoors, aannemers, elektriciens etc. die met elkaar alles prima afstemmen. Kortom, wij hadden direct een goed gevoel na ons 1e gesprek en hebben zelfs niet meer bij andere keukenzaken geïnformeerd of prijzen vergeleken.
FOTO VAN MARCELLA
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door vd Hil op dinsdag 9 jan 2018 18
Hier geen snelle verkooppraatjes maar een echt gesprek waarin klantwensen en expertise van de vakman samen komen tot een passend ontwerp. Vakkundig en oprecht met passie voor keukens. Ook de installatie door de monteur is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door fam. Kroon op maandag 30 okt 2017 17
Wij hebben een ontzettend mooie keuken bij styling keukens vandaan. We zijn er fijn en vakkundig geholpen! We genieten nu enorm van de praktische en mooie keuken! We bevelen Styling Keukens dan ook zeker aan bij iedereen.
FOTO VAN FAM. KROON
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Fam. Looij op woensdag 12 jul 2017 17
Onze eerste keuken gekocht bij Styling Keukens. Onze wens was om hem zelf te plaatsen. Dit was geen probleem. Er werd een duidelijke installatietekening meegeleverd zodat wij onze prachtige keuken zonder problemen konden plaatsen.
FOTO VAN FAM. LOOIJ
Bovenbouw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Schreurs op dinsdag 18 apr 2017 17
De keuken is het centrale punt van onze woning geworden. Dankzij de inbreng van Styling Keukens hebben we die sfeer kunnen verwezenlijken die we in onze gedachten hadden. De keuken is uiterst vakkundig geplaatst. Een lust voor het oog en heel fijn om in te werken!

Eerdere ervaring ontvangen op 18 oktober 2016: De keuken moet nog bezorgd worden maar we hebben er alle vertrouwen in dat het een hele mooie keuken wordt. We zijn erg goed geadviseerd door Adriaan en Johan. Het contact was heel plezierig en ze hebben alle tijd genomen om onze wensen te inventariseren en advies en tips te geven. Wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door J.A. van der Ploeg op maandag 13 mrt 2017 17
Zeer goede advisering ten aanzien van het ontwerp. Creatieve ideeën in combinatie met kwalitatief goede producten en materialen. Vakkundige montage van de keuken. Een aanrader voor mensen die echt iets moois willen.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Bastiaan op vrijdag 24 feb 2017 17
Wij waren voor onze eerste huis opzoek naar een keuken, en zijn hier uitstekend voor geslaagd bij Styling Keukens. We werden erg goed geholpen, en dit resulteerde in een prachtige stijlvolle en landelijke keuken! Ook de montage liep geheel zonder problemen, en we hebben elke dag veel plezier van dit mooie stuk vakwerk! Als we ooit nog een keuken nodig hebben komen we zeker weer terug bij Styling Keukens. Prijs en kwaliteitsverhouding zijn erg goed!
FOTO VAN BASTIAAN
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Familie Taal op dinsdag 3 jan 2017 17
Ruim een jaar geleden hebben wij onze keuken uitgezocht bij Styling Keukens. Daar dit onze eerste keuken was en de verhalen over het bestellen/plaatsen van een keuken meestal niet rooskleurig zijn, waren wij best wel huiverig. Tijdens het eerste gesprek met Adriaan waren onze twijfels echter gelijk weggenomen. Hij neemt de tijd voor je en weet perfect je wensen om te zetten in concrete ideeën. Daarnaast komt hij met goede adviezen zowel qua style als op het gebied van functionaliteit en kwaliteit. De prijs was ook een aangename verrassing. Geen onderhandelen en handje klap, gewoon gelijk een eerlijke en scherpe prijs. Al vrij snel namen wij dan ook de beslissing om voor deze droomkeuken te tekenen, alhoewel dit absoluut niet noodzakelijk was. Je krijgt rustig de tijd om te beslissen en zo vaak als nodig terug te komen. Geen aanbiedingen die alleen gelden als je gelijk de offerte tekent, geen druk, gewoon een eerlijke manier van verkopen. De levering van de keuken was keurig op tijd, de plaatsing en het eindresultaat voldeden ook, mede dankzij de goede begeleiding van Adriaan en collega's, aan alle verwachtingen. Kortom, een aanrader voor een ieder die een kwaliteit keukenn wil voor een eerlijke prijs met goed advies en geen commerciële poespas.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Kees en Lianne Hartoog op vrijdag 16 dec 2016 16
Wij hebben onze keuken bij Styling keukens gekocht. We zijn heel tevreden over de fijne samenwerking en het prachtige resultaat. Met de adviezen van Adriaan en onze eigen wensen zijn we tot het ontwerp van onze landelijke maatwerk keuken gekomen. Bij Styling keukens tref goede adviezen, kwaliteitskeukens, prima service en een eerlijke prijs. De montage is naar volle tevredenheid verlopen dankzij Richard Brouwer.
FOTO VAN KEES EN LIANNE HARTOOG
Landelijke maatwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Styling Keukens”
Door Marco & Chantal op maandag 28 nov 2016 16
Heel erg blij met de nieuwe keuken en over het meedenken hoe we het anders konden opstellen zodat de keuken ruimer kon worden. Hierdoor veel extra ruimte erdoor gekregen. Service ect uitmuntend zeker aan te raden om hier je keuken te kopen.
FOTO VAN MARCO & CHANTAL
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en bekwaam”
Door Fam. Benard op zaterdag 26 nov 2016 16
Wat een verademing vergeleken met de grote keukenketens met al die zogenaamde aanbiedingen. Gewoon een perfect op maat gemaakte keuken (zonder 'passtukken') van degelijk Nederlands fabricaat. En gewoon in één keer een scherpe netto offerte. Ongeveer vergelijkbaar met andere offertes, maar met een keuken van betere kwaliteit, betere apparatuur en beter op maat. Dan is de keuze snel gemaakt. Goede advisering voor diverse opties, waarbij zowel de eigen wensen als de deskundige inbreng elkaar mooi aanvulden tot een fraai eindresultaat. En de montage door Sam verdient ook een pluim, een rustige en bekwame vakman.
FOTO VAN FAM. BENARD
Keuken op maat
+ Toon extra foto van Fam. Benard
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door familie den Hertog op maandag 14 nov 2016 16
Erg lastig om een keuken uit te zoeken die geheel naar wens is. Maar bij Styling keukens nemen ze alle tijd om je keuken naar wens aan te passen. Erg tevreden met het prachtige resultaat! Hartelijk dank voor deze mooie keuken.
REACTIE VAN ADRIAAN JACOBSE
Bedankt voor jullie positieve reactie. Hierbij `n kiekje van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Michel van As op maandag 31 okt 2016 16
Keuken gekocht bij Styling keukens en dat is ons goed bevallen, het ontwerp dat Adriaan heeft gemaakt voor ons is erg goed en er werd ook erg goed meegedacht met ons, daardoor is de keuken zeker geen standaard keuken geworden, ook Sam heeft de keuken super geplaatst en heeft erg goed meegedacht. Een aanrader!!
FOTO VAN ADRIAAN JACOBSE
Reactie of foto toevoegen
“Juiste adres”
Door Niels Goud op zaterdag 29 okt 2016 16
Als amateur patissier en hobby kok stellen wij hoge eisen aan de inrichting van onze nieuwe keuken. In een zoektocht naar de ultieme keuken waren wij opzoek naar een sparingspartner die meedenkt en creatieve oplossingen aandraagt. Tijdens de eerste kennismaking kwamen we er al snel achter dat we bij Stylingkeukens aan het juiste adres waren. De huiselijke sfeer en kwalitatief hoogwaardige produceten spraken ons naast de gastvrijheid direct aan. Na het inventariseren van onze toch wel ambitieuze wensen en eisen heeft Adriaan een ontwerp opgesteld. Tijdens een tweede gesprek hebben wij onder het genot van een Zeeuwse bolus het ontwerp verder gefinetuned. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij raden iedereen aan om een keuken bij Stylingkeukens te kopen.
FOTO VAN GERDIENE
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor ons”
Door Martin en Carolien Hoogerland op woensdag 19 okt 2016 16
Omdat wij op zoek waren naar een nieuwe keuken voor in ons huis, kwamen we uiteindelijk terecht bij Styling Keukens. En hier kregen we geen spijt van! Samen met de behulpzame verkopers realiseerden we het ontwerp van onze droomkeuken. Hierbij was er ruimte voor onze eigen inbreng, maar daarnaast werden we ook voorzien van deskundig advies en handige tips. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede keuken voor een mooie prijs!
FOTO VAN MARTIN EN CAROLIEN HOOGERLAND
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“2 keer gekocht”
Door Ronald en Lia de Bruijn op zaterdag 1 okt 2016 16
Twee keer in een korte periode een keuken gekocht, en twee keer bij Styling Keukens. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het team onder leiding van Adriaan staat vanaf het eerste contact tot na de oplevering voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je ideeen te bespreken. Voor ons wederom een prachtige keuken, voor andere een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Landelijke keuken
1 / 25
Vestiging Styling Keukens
aKruiningen , Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen, tel 0113 - 38 10 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.