Feedback
9,5

Styling Keukens

Score uit 79 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-381079 | Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Styling Keukens
Persoonlijk keuken uitzoeken, met maatwerk in stijl en kleur en maatvoering, zodat u de keuken krijgt die u echt wilt, met een passend zeeuws prijskaartje. Kom vrijblijvend langs voor een inspirerend bezoek en laat u verrassen door de persoonlijke begeleiding.
Alternatieven voor Styling Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,7 uit 256 ervaringen
• I-KOOK
   
(Bergen op Zoom Noord-Brabant) score 9,5 uit 1402 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 100 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,5 uit 111 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 455 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 359 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 79 ervaringen over Styling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren55 ervaringen
4 sterren19 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 74 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Genieten van onze landelijke keuken”
Door familie de Jongste op zaterdag 27 apr 2024 24
Van een vriendin hoorden we dat er in Kruiningen een mooie keukenzaak was. Toen we de zaak bezochten kregen we een rondleiding en hadden al snel onze keus laten vallen op een houten, landelijke keuken. Adriaan maakte een mooi ontwerp voor ons, wat precies aansloot op onze keuken wens. De keuken werd exact volgens de planning geleverd. De monteurs werkten erg netjes! Nu genieten we elke dag van onze landelijke keuken. De kastenwand is echt super handig! Met koelkast, vriezer en opbergkasten. Ook de oven is ideaal! We maken ook veel gebruik van onze combi oven/magnetron. Die is in gebruik nog sneller. Kortom: wij zijn erg tevreden over Stylingkeukens. Ga er beslist naar toe als je een keuken zoekt!
FOTO VAN FAMILIE DE JONGSTE
+ Toon extra foto van familie de Jongste
+ Toon extra foto van familie de Jongste
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jaap Jansen op dinsdag 2 apr 2024 24
Onze keuken is inmiddels al ca 12 jaar geleden geplaatst, al die tijd intensief gebruikt en ziet er nog steeds heel netjes uit. Dus goede kwaliteit! We zijn er nog steeds heel tevreden over. Onlangs had ik een paar setjes klemmetjes nodig om de plint terug vast te zetten onder het fornuis; die heeft Adriaan keurig nageleverd en alles paste precies! Alsnog bedankt Adriaan!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aan te bevelen”
Door Dhr. Lubbers op zaterdag 30 mrt 2024 24
Styling Keukens, inmiddels net onze 3e keuken geleverd en geplaatst. Wat een geweldig bedrijf, denken mee, zijn creatief en werken aan oplossingen. Waarom 3 keukens? 1e keuken in onze vorige woning. De 2e keuken in onze huidige woning en 3e keuken in de woning van onze dochter. 3 compleet verschillende keukens, aangepast op de uitstraling van de woning. Dat is het mooie van Styling keukens, van super strak tot landelijk. Keuken van 20 m2 meter tot een keuken van 4,5 m2. Het persoonlijke, directe contact maakt het af. Ik kan Styling van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Anita Bevelander op maandag 25 mrt 2024 24
Fijn geholpen door Adriaan, hij luistert goed naar de wensen en geeft tips waar je wat aan hebt. Hierdoor is onze keuken een fijne en gezellige plek geworden waar we graag verblijven.
FOTO VAN ANITA BEVELANDER
+ Toon extra foto van Anita Bevelander
+ Toon extra foto van Anita Bevelander
+ Toon extra foto van Anita Bevelander
+ Toon extra foto van Anita Bevelander
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Kelly Pentury op zaterdag 10 feb 2024 24
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Styling Keukens was de eerste keukenwinkel die we bezochten en we zijn meteen heel prettig geholpen door Adriaan. Hij nam de tijd voor ons en dacht met ons mee. Ook bij Johan konden we, na het bestellen van de keuken, met al onze vragen terecht en ook hij heeft goed met ons meegedacht. We hebben gekozen voor een strakke, moderne keuken, maar door de lava grijze kleur oogt de keuken ook warm. Ook de monteurs zijn erg kundig en werken erg netjes!
FOTO VAN KELLY PENTURY
+ Toon extra foto van Kelly Pentury
+ Toon extra foto van Kelly Pentury
+ Toon extra foto van Kelly Pentury
+ Toon extra foto van Kelly Pentury
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door F. Van den Brink op maandag 29 jan 2024 24
We zijn bij verschillende keuken winkels geweest maar nergens werden we goed geadviseerd en geholpen. Toen kwamen we bij styling keukens. Hier vonden we direct onze prachtige keuken waar we nog steeds heel blij mee zijn. Goede kwaliteit!
FOTO VAN F. VAN DEN BRINK
+ Toon extra foto van F. Van den Brink
+ Toon extra foto van F. Van den Brink
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Cati op donderdag 11 jan 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht bij Styling keukens in Kruiningen. Omdat we veel positieve berichten hadden gehoord en geen tijd en zin hadden om verschillende zaken te bezoeken, zijn we hier naar toe gegaan. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen. Adriaan denkt heel goed mee. De keuken is heel mooi en we genieten er iedere dag van. Het is echt een aanrader om deze zaak te bezoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Een feest om te koken in mijn nieuwe keuken”
Door Hermi van Liere op donderdag 4 jan 2024 24
Onze nieuwe keuken nu bijna een half jaar in gebruik en nog steeds heel blij mee. Omdat wij geen zin hadden om alle keukenboeren te bezoeken voor de beste prijs, zijn we voor lokaal gegaan, gewoon op het dorp. We wilden een nieuwe keuken maar het werkblad, de vloer en de tegels op de muur wilden we behouden. En er moest alleen een nieuwe koelkast en afzuigkap komen omdat de rest nog redelijk nieuw is. Best moeilijk om nieuwe keukenkasten bij de bestaande vloer/muur en zeker het rvs aanrechtblad te zoeken. Maar het is gelukt en het past allemaal bij elkaar, dankzij Styling keukens. Het is een plaatje. Ook de firma Andriesse Bouw en Interieur, heeft de keuken heel netjes gezet. Het is gewoon een feest om te koken in mijn nieuwe keuken.
FOTO VAN HERMI VAN LIERE
+ Toon extra foto van Hermi van Liere
+ Toon extra foto van Hermi van Liere
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Fam Wouters op woensdag 3 jan 2024 24
We zijn blij met onze nieuwe keuken van Styling keukens. Montage van de keuken is erg netjes gedaan. De keuken is van een zeer goede kwaliteit. We verwachten hiermee weer jaren vooruit te kunnen!
FOTO VAN FAM WOUTERS
Reactie of foto toevoegen
“Goed, eerlijk en betrouwbaar advies”
Door Adriaan & Anouk Bakker op zaterdag 9 dec 2023 23
Dankzij Styling Keukens is het elke dag genieten in onze nieuwe keuken. Terwijl we midden in de verbouwing zaten hebben we deze keuken uitgezocht. Daardoor hebben we bouwkundig nog aanpassingen kunnen doen waar ook Adriaan Jacobse in mee heeft gedacht. Voor goed, eerlijk en betrouwbaar advies moet je bij Styling Keukens zijn!
FOTO VAN ADRIAAN & ANOUK BAKKER
+ Toon extra foto van Adriaan & Anouk Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service”
Door Niels Goud op vrijdag 1 dec 2023 23
6 jaar geleden kochten wij een keuken bij Styling Keukens in Kruiningen. In de afgelopen maanden verbouwden wij onze bijkeuken en waren wij opzoek naar een stenen werkblad voorzien van een spoelbak. In eerste instantie hadden wij hiervoor een discounter te benaderd. Uiteindelijk toch weer contact opgenomen met Styling Keukens. En wat bleek! ze konden het werkblad aanbieden voor een concurrerende prijs. Bedankt voor de service en de scherpe prijs!
FOTO VAN NIELS GOUD
+ Toon extra foto van Niels Goud
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service en een prachtige keuken”
Door Adrienne Kole op dinsdag 28 nov 2023 23
Nieuwe keuken gekocht bij Stylingkeukens. De 1e afspraak voelden we meteen een klik. We werden begrepen en dit bleek nogmaals na het ontvangen van de tekening. Volledig wat we wilden. Geen aanpassing was meer nodig. Service keurig. Heel erg tevreden over de plaatsing van de keuken, vakwerk! We genieten dagelijks van onze prachtige keuken!
FOTO VAN ADRIENNE KOLE
+ Toon extra foto van Adrienne Kole
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Door Fam. Meulmeester op maandag 20 nov 2023 23
Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk uitgekomen bij Styling Keukens. Adriaan begreep precies wat wij wilden. En Adriaan durft een heel ander ontwerp te maken. Met uiteindelijk een prachtig resultaat. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN FAM. MEULMEESTER
+ Toon extra foto van Fam. Meulmeester
+ Toon extra foto van Fam. Meulmeester
Reactie of foto toevoegen
“Er is een prachtige keuken geleverd”
Door Van den Berge op woensdag 15 nov 2023 23
Heel tevreden vanaf het 1e adviesgesprek tot en met de plaatsing. Prachtige keuken geleverd waar we elke dag van genieten. Adriaan denkt mee, komt met eigen ideeën wat uiteindelijk resulteert in een op maat gemaakt advies, geheel naar onze wens. Aanrader!
FOTO VAN VAN DEN BERGE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor het meedenken en het advies”
Door Aurora Texer op zondag 5 nov 2023 23
Mijn man en ik raden dit bedrijf van harte aan! Vanaf het begin (de keuken ontwerpen samen met Adriaan) tot het einde (het bezorgen en monteren van de keuken door een ervaren monteur) zijn wij erg tevreden met de communicatie. De keuken incl apparatuur zijn van hoge kwaliteit. Wij beleven er veel kookplezier aan! ;-) Nogmaals bedankt voor het meedenken en het advies dat tot deze mooie keuken heeft geleid.
FOTO VAN AURORA TEXER
+ Toon extra foto van Aurora Texer
+ Toon extra foto van Aurora Texer
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg en servicepunten worden super opgepakt”
Door Fam. W. van den Dool op vrijdag 3 nov 2023 23
Inmiddels is het 2 jaar geleden dat wij een keuken gekocht hebben bij Styling Keukens waar we nog elke dag blij mee zijn. Het advies, de hulp en service die we van Adriaan en Johan hebben gekregen waren erg fijn. Nazorg en servicepunten worden super door hun opgepakt. De keukens die ze leveren zijn absoluut kwaliteit!
FOTO VAN FAM. W. VAN DEN DOOL
+ Toon extra foto van Fam. W. van den Dool
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Heleen en Leo van Bochove op donderdag 26 okt 2023 23
Adriaan heeft ons bij het ontwerp van de keuken van deskundig advies voorzien, en een mooie keuken met de juiste indeling ontworpen. In de praktijk ook heel fijn om in te 'werken' Styling Keukens heeft de materialen en apparatuur geleverd, Arno van de Vreede (Woonly) heeft de keuken meer dan vakkundig geplaatst, en Frederik Interieurs heeft het prachtige teakhouten blad geleverd. Afwikkeling van kleine restpuntjes ook netjes gedaan en opgelost door Styling Keukens.
FOTO VAN HELEEN EN LEO VAN BOCHOVE
+ Toon extra foto van Heleen en Leo van Bochove
+ Toon extra foto van Heleen en Leo van Bochove
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Jansen Fijan op woensdag 25 okt 2023 23
Na een keuze gemaakt te hebben uit allerlei mogelijkheden is deze keuken geheel naar wens geleverd.
FOTO VAN FAM. JANSEN FIJAN
+ Toon extra foto van Fam. Jansen Fijan
+ Toon extra foto van Fam. Jansen Fijan
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige en praktische keuken”
Door Fam.Westmaas op vrijdag 6 okt 2023 23
Recent een keuken gekocht bij Styling. We werden voorzien van deskundig advies en er werd meegedacht met onze wensen en voorkeuren. Adriaan daagde ons uit keuzes te maken die minder voor de hand lagen. Het resultaat is een prachtige keuken die past in ons interieur en praktisch in gebruik is.
FOTO VAN FAM.WESTMAAS
+ Toon extra foto van Fam.Westmaas
+ Toon extra foto van Fam.Westmaas
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten we van de keuken”
Door Fam. Smit op donderdag 5 okt 2023 23
Heel blij zijn wij met de nieuwe keuken gekocht bij Styling keukens. Goede adviezen en Adriaan neemt alle tijd om tot een mooi resultaat te komen.
De monteurs werken netjes en ook de puntjes achteraf zijn keurig verholpen.
Elke dag genieten we van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Louws Aagtekerke op maandag 18 sep 2023 23
We zijn heel goed geholpen bij Stylingkeukens, vooral de intake met erg goede gerichte vragen. Er wordt naar de ruimte gekeken en dan heel praktische vragen zoals op welke plek wil je koken en waar je verstandig een spoelbak en apparatuur doet. Erg hoogwaardige en mooie materialen. Zeer tevreden ook na oplossen van paar kleine probleempjes.
FOTO VAN J.LOUWS AAGTEKERKE
+ Toon extra foto van J.Louws Aagtekerke
+ Toon extra foto van J.Louws Aagtekerke
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans en Gretha Grootjans op zaterdag 26 aug 2023 23
Heel erg tevreden, kwaliteit keuken, gesprekken vooraf met Adriaan zijn erg fijn, heeft goed advies en ideeën. Je weet gelijk waar je aan toe bent met de prijs, wat eventueel anders kan voor minder of meer. Ook het verdere verloop van de keuken, met Johan, het leveren van de laatste artikelen, het meedenken. Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat!
FOTO VAN FRANS EN GRETHA GROOTJANS
+ Toon extra foto van Frans en Gretha Grootjans
+ Toon extra foto van Frans en Gretha Grootjans
Reactie of foto toevoegen
“Alles super goed verlopen”
Door Hugo Kuijlen op zaterdag 22 jul 2023 23
Keuken gekocht bij Styling keukens Kruiningen. Alles super goed verlopen zeer goede service en vlotte afhandeling
FOTO VAN HUGO KUIJLEN
REACTIE VAN HUGO KUIJLEN
Nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Sinke op maandag 17 jul 2023 23
onze keuken met AGA gekocht bij Styling. Van A-Z helemaal tevreden!
FOTO VAN SINKE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Joop en Riek Geelhoed op vrijdag 12 mei 2023 23
We hadden elders al redelijk wat ervaring opgedaan en ons enthousiasme om een nieuwe keuken was er niet beter op geworden tot we bij Styling Keukens in Kruiningen waren beland. We hadden al gelezen dat er meteen de scherpste prijs werd aangeboden, Adriaan de adviseur bevestigde dit in ons eerste gesprek en dit gaf ons direct een rustig gevoel. Onze wensen werden door Adriaan ter harte genomen en met zijn adviezen werd een offerte gemaakt. Enkele weken later bij ons tweede gesprek, was ons gevoel dit gaat het worden. De onderkasten met een afwijkende maten zodat het een rechte lijn met het raam zou worden, na montage een prachtig aangezicht. Een koof om de afzuigkap op advies, mooi strak om te zien. Een inductie kookplaat 20 cm breder dan dat we in gedachten hadden, we zijn daar na montage heel blij mee. Toen de prijs die was heel erg redelijk en vonden het niet nodig om iets aan de prijs te doen door b.v. de Quooker te laten vervallen de prijs was scherp. Voor de montage kregen we een aparte offerte en voor de bijkomende werkzaamheden werden vakmensen door Styling Keukens ingeschakeld, dit verliep volgens afspraak. De planning werd goed verzorgd door Johan de broer van Adriaan. Onze tip kijk eens rond en ga dan naar Styling Keukens, je zal de adviezen en scherpe prijs voor een bovengemiddelde keuken zoals de Tristar nog meer waarderen.
FOTO VAN JOOP EN RIEK GEELHOED
+ Toon extra foto van Joop en Riek Geelhoed
+ Toon extra foto van Joop en Riek Geelhoed
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Tom op donderdag 4 mei 2023 23
Beste keuken en prima kwaliteit. Is erg netjes geworden en ook goede begeleiding na het ondertekenen. Prijs is prijs en afspraak is afspraak. Ze denken mee in mogelijkheden. Al bij al een hele goede prijs kwaliteit keuken!
FOTO VAN TOM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Fam. Dorst op vrijdag 28 apr 2023 23
Voor ons nieuwe woning zochten we een keuken die goed in de ruimte zou passen. We hoorden positieve ervaringen van bekenden over Styling Keukens. Adriaan nam de tijd voor ons en had het geduld om tot een mooi ontwerp te komen. De keuken is vakkundig geplaatst door het montageteam en de nodige service is adequaat verleend. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
FOTO VAN FAM. DORST
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vos op dinsdag 21 feb 2023 23
Na 4 jaar nog steeds super tevreden met onze gekochte keuken bij Styling Keukens. Adriaan heeft ons goede tips en ideeën gegeven.- Ook prijs kwaliteit is verassend dik in orde. De Stoves oven is een aanrader voor ieder die een keuken moet aanschaffen.
Voor ieder wat wils bij Styling keukens!
FOTO VAN FAM VOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Henny van den Berg op zaterdag 7 jan 2023 23
Alweer 3 jaar geleden onze keuken bij Adriaan gekocht. Al moesten we er anderhalf uur voor rijden, we hebben het er graag voor over gehad. Een prima advies en goed meegedacht over onze wensen. We krijgen nog steeds veel complimenten en hebben al regelmatig mensen naar Kruiningen verwezen. Een totaal andere benadering dan bij de grote keukenbedrijven. En qua prijs..... een prima deal. Nu na 3 jaar een klein onderdeel uit de spoelbak kwijt was geraakt werd dat ons kosteloos toegestuurd. Dat noemen we service.
FOTO VAN HENNY VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Henny van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie Bos op woensdag 4 jan 2023 23
Prachtige keuken gekocht bij Styling Keukens. Geweldig geholpen en geadviseerd door Adriaan. Ook over de plaatsing van de keuken zijn we heel tevreden!
FOTO VAN FAMILIE BOS
+ Toon extra foto van Familie Bos
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Fam van den Bosch op woensdag 7 dec 2022 22
Na wat bezoeken aan andere bedrijven kwamen we bij Stylingkeukens terecht waar adriaan ons prima geholpen heeft met het realiseren wat we voor ogen hadden. Ook hadden ze in de showroom goede voorbeelden staan waar door we wat meer inzicht kregen in de ruimte tussen de keuken. Wat wij hebben gekregen is een mooie kwaliteits keuken voor een nette prijs!
FOTO VAN FAM VAN DEN BOSCH
+ Toon extra foto van Fam van den Bosch
+ Toon extra foto van Fam van den Bosch
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met onze droomkeuken”
Door Peter & Anita Traas op dinsdag 6 dec 2022 22
In onze zoektocht naar een keuken voor ons nieuw te bouwen huis zijn we, door veel positieve berichten, bij Styling Keukens gaan kijken. Al bij het eerste gesprek hadden we een heel goed gevoel, er werd echt tijd genomen. We hadden wat ideeën maar vonden het lastig om van de bouwtekening een goede invulling en beeld te krijgen. Adriaan kwam met héél goede ideeën en adviezen en heeft veel aandacht voor de zichtlijnen. Stap voor stap kwamen we na een aantal afspraken samen tot een prachtig eindresultaat. Een héél mooie en functionele keuken in eiland opstelling met veel bergruimte. Ook hebben we gekozen voor een kastenwand en een aparte koffie corner, alles in hoogwaardige materialen dik granieten aanrechtblad. Omdat de ruimte vrij hoog was hebben we op advies van Adriaan gekozen voor een verlaagde plafondkoof met afzuiging wat de keuken in zijn geheel helemaal af maakt.
Dankzij de goede service, de ruimte voor al onze vragen en snelle antwoorden, goede ideeën en adviezen van Adriaan en Johan...en het vakwerk van de installateur is het voor ons echt een droomkeuken geworden. Team van Styling Keukens..héél erg bedankt voor de fijne samenwerking, Top!
FOTO VAN PETER & ANITA TRAAS
+ Toon extra foto van Peter & Anita Traas
+ Toon extra foto van Peter & Anita Traas
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door de Munck op zondag 13 nov 2022 22
Voor onze nieuwbouwwoning waren we opzoek naar een keuken. Hiervoor zijn we bij Styling Keukens terecht gekomen. Adriaan kon ons goed adviseren over de materialen en had goede ideeën over de indeling. De keuken is netjes geplaatst door vakmensen. We zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DE MUNCK
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt gehad”
Door Familie de Kunder op zondag 23 okt 2022 22
Via mond-op-mond-reclame zijn we terecht gekomen bij Styling Keukens. We hebben hier onze keuken gekocht en we hebben er geen moment spijt van. Creatief meedenken, gebruik van goede materialen, vakkundige montage en goede service zijn kernwoorden, die bij ons van toepassing waren. Kortom: we zijn erg tevreden!
FOTO VAN FAMILIE DE KUNDER
+ Toon extra foto van Familie de Kunder
+ Toon extra foto van Familie de Kunder
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Fam. L. Stam op vrijdag 21 okt 2022 22
In onze zoektocht naar een mooie eenvoudige keuken kwamen via een tip van een collega bij Styling Keukens terecht. Vanwege corona-maatregelen mochten we niet de showroom bezoeken, maar kwam Adriaan bij ons thuis. Daar stelde hij een origineel idee voor, totaal anders dan ons oorspronkelijke idee. Dat werd verder uitgewerkt toen we wel de showroom mochten bezoeken. Er werd goed meegedacht en ideeën aangereikt. Onze voorkeur om hem zelf te plaatsen werd goed ontvangen en daar was alle ruimte voor. Al met al hebben we nu een hele mooie keuken voor een eerlijke prijs. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN FAM. L. STAM
+ Toon extra foto van Fam. L. Stam
+ Toon extra foto van Fam. L. Stam
Reactie of foto toevoegen
“Mooie degelijke keuke”
Door Fam. Minnaard op maandag 17 okt 2022 22
Duidelijk in ontwerp. Mogelijkheid om eigen wensen goed aan te geven. Nette montage degelijke keuken met duurzame materialen.
FOTO VAN FAM. MINNAARD
+ Toon extra foto van Fam. Minnaard
+ Toon extra foto van Fam. Minnaard
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuken voor je geld”
Door Dirk Moree op zaterdag 27 aug 2022 22
Denkt mee en is altijd op zoek naar de beste en mooiste keukens en oplossingen.
Veel keuken voor je geld!
FOTO VAN DIRK MOREE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Gabrielle & Thomas op dinsdag 12 jul 2022 22
Hele fijne ervaring met Styling Keukens! Adriaan de eigenaar is erg behulpzaam. Wij kwamen niet voor een hele nieuwe keuken, maar een paar aanpassingen zodat de keuken wat meer onze smaak zou worden. Adriaan heeft ons erg goed geholpen en eerlijk advies gegeven. Samen zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Modern, maar met een stadse twist ;) Erg tevreden! Wij komen zeker terug!
FOTO VAN GABRIELLE & THOMAS
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind super”
Door Meulmeester op donderdag 16 jun 2022 22
Zeer tevreden; prachtig eindresultaat. Er werd ontzettend goed meegedacht. snelle reacties op mails. Goede service toen er wat mis was met een onderdeel van de keuken. Netjes en tot volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind super! Zeer aan te bevelen!
FOTO VAN MEULMEESTER
Reactie of foto toevoegen
“Volop genieten van onze keuken”
Door Ardjan & Nancy Wisse op donderdag 9 jun 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij Styling Keukens. Er werd heel goed met ons meegedacht, zelf dachten we dat er maar één indeling mogelijk was, maar Adriaan had hier nog meer ideeën voor ons. Het zetten van de keuken is door vakmannen gedaan, afwijkingen werden keurig opgelost. We genieten nu volop van onze keuken!
FOTO VAN ARDJAN & NANCY WISSE
+ Toon extra foto van Ardjan & Nancy Wisse
+ Toon extra foto van Ardjan & Nancy Wisse
+ Toon extra foto van Nancy Wisse
Reactie of foto toevoegen
“De 2e keer”
Door Jaap en Aagje Schouten Tollebeek (bij Urk) op donderdag 14 apr 2022 22
Omdat we verhuisd zijn en weer een nieuwe keuken nodig hadden was voor ons de keus niet moeilijk. Adriaan neemt de tijd voor je, kwam tijdens de Coronatijd zelfs naar Urk, denkt goed mee, en doet zijn uiterste best de mooiste keuken voor jouw budget te maken. Ook deze keer is hij daar weer in geslaagd en zijn super blij met onze prachtige keuken. Adriaan....bedankt!
FOTO VAN JAAP EN AAGJE SCHOUTEN TOLLEBEEK (BIJ URK)
+ Toon extra foto van Jaap en Aagje Schouten Tollebeek (bij Urk)
+ Toon extra foto van Jaap en Aagje Schouten Tollebeek (bij Urk)
Reactie of foto toevoegen
“Een prima zaak”
Door Fam. Sinke op dinsdag 16 nov 2021 21
Vooraf een duidelijk stappenplan, 1 aanspreekpunt en doet wat beloofd is. Ook wordt er altijd meegedacht. Kortom, een prima zaak die we graag aanbevelen!
FOTO VAN FAM. SINKE
+ Toon extra foto van Fam. Sinke
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. A. Visser op woensdag 10 nov 2021 21
We hebben onze nieuwe keuken bij Styling Keukens in Kruiningen gekocht en zijn er zeer tevreden over. Ze leveren vooral prima kwaliteit, alles is van hard hout, en mooie kwaliteit aanrechtbladen. En vooral erg stijlvol.
FOTO VAN FAM. A. VISSER
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
De volledig afgewerkte keuken incl. de spartrand rondom het massieve aanrechtblad.Top!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het geleverde resultaat”
Door Bram en Janine vd Have op maandag 20 sep 2021 21
Na een dagje keuken inspiratie op doen, kwamen we aan bij Styling-Keukens. Een aantal personen gaven ons die tip, en daar zijn we tot op heden erg blij mee. Het persoonlijke contact, voelde direct goed. Betrouwbaar en eerlijk, dat is wat we voelde, na een aantal gesprekken. Er was een goed contact via de mail. Ondanks de langere verwachte levertijd was alles op tijd binnen, en zijn we uiteindelijk erg blij met het geleverde resultaat. Nogmaals dank, voor al het vertrouwen, tips, adviezen en de goede kwalitatieve keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Stylingkeukens is echt een aanrader”
Door Adri en Petra Vermue, Goes. op dinsdag 14 sep 2021 21
Voor onze zelfgebouwde woning in een landelijk aangelegde wijk een prachtige keuken bij Stylingkeukens in Kruiningen gekocht. Wij kozen ivm met ons authentieke huis voor een landelijke keuken met een engelse zgn. Stove met 4 afzonderlijke ovens. Stylingkeukens is echt een aanrader, omdat dit een prettig familiebedrijf is, die persoonlijke aandacht hebben voor de klant, met goede ideeën komen en goede service verlenen. Mooie klasse keukens in de showroom voor ieders smaak en interieur.
FOTO VAN ADRI EN PETRA VERMUE, GOES.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Brenda op vrijdag 2 jul 2021 21
Deze keuken 10 jaar geleden bij Styling Keukens in Kruiningen gekocht en we genieten er nog dagelijks volop van. Een keuken kun je overal kopen, maar service en gastvrijheid zijn tegenwoordig ver te zoeken. Ben je op zoek naar persoonlijk contact, iemand die tijd voor je heeft en neemt, die weet waarover hij praat en in oplossingen denkt, dan moet je HIER zijn. Ook na 10 jaar krijg je dezelfde service en aandacht als toen. Wij zijn Adriaan nog steeds dankbaar voor het ontwerp dat hij gemaakt heeft en waar we voor gekozen hebben i.p.v. ons eigen ontwerp. Een heerlijke, tijdloze keuken met veel werkruimte, een groot kookeiland en een kastenwand met koelkast, vriezer, magnetron en oven. We hebben al veel mensen geadviseerd om hier naar toe te gaan. Als wij ooit een nieuwe keuken nodig hebben, dan kopen we die bij Styling Keukens.
FOTO VAN BRENDA
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Jos Bos op dinsdag 29 jun 2021 21
Goed en deskundig advies. Kwaliteit keuken top.
FOTO VAN JOS BOS
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de nieuwe keuken”
Door T.H. op woensdag 23 jun 2021 21
Na 1 jaar genieten we nog steeds van onze nieuwe keuken. We zijn erg fijn geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en allerlei opties konden besproken worden. Over een monteur waren we minder tevreden, echter alle problemen zijn heel goed opgelost. Ze waren van Styling keukens er in de weer voor ons. Leuk dat je geen nummer bent bij hen. Toen we onlangs belden omdat er iets haperde herkenden ze ons direct en alles is weer prima opgelost.
FOTO VAN T.H.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken van mijn dromen”
Door Annelies op vrijdag 14 mei 2021 21
Deze prachtige keuken gekocht bij Styling Keukens! Helemaal naar eigen smaak ingericht, waarbij goed wordt meegedacht. Deze keuken heeft echte houten frontjes, waardoor het mogelijk was om uit verschrikkelijk veel kleuren te kiezen. Ik koos voor deze gave groene kleur. De keuken is helemaal compleet met alle apparatuur en heeft een geweldig gasfornuis met 5 pitten en maar liefst 4 verschillende ovens. Wauw! Als dat geen luxe is. Goed geholpen hierzo om de keuken van mijn dromen te creëren!
FOTO VAN ANNELIES
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Fam. Goudzwaard op zaterdag 10 apr 2021 21
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken gekocht bij Styling keukens. We zijn over de hele gang van zaken erg te spreken. Begeleiding bij aankoop is goed, tussentijdse ideeën en aanpassingen is nooit een probleem, het installatieplan was helder. Bij het plaatsen van de keuken zijn we werkelijk geen 1 dingetje tegen gekomen wat niet klopte of wat niet was volgens afspraak. Alles keurig en compleet geleverd en precies passend! Al met al heel blij met het eindresultaat. We kunnen iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, Styling keukens in Kruiningen aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GOUDZWAARD
+ Toon extra foto van Fam. Goudzwaard
+ Toon extra foto van Fam. Goudzwaard
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam Maljaars op zaterdag 27 mrt 2021 21
Prachtige keuken gekocht bij Styling Keukens en laten plaatsen. Goede tips en adviezen gehad van Adriaan. Fijn dat hij meedenkt! Alles verliep naar wens en afspraak. Super blij met de keuken.
FOTO VAN FAM MALJAARS
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag genieten van onze mooie keuken”
Door Fam vd Berge op dinsdag 16 feb 2021 21
Met eigen ideeën op papier naar Styling keukens gegaan omdat we daar positieve verhalen over hoorden. Adriaan stelde goede vragen en had bruikbare aanvullingen waardoor we uiteindelijk de ideale keuken samengesteld hebben voor een scherpe prijs. De montage verliep ook goed en punten achteraf worden goed opgelost. We genieten iedere dag van onze mooie keuken!
FOTO VAN FAM VD BERGE
Reactie of foto toevoegen
“Wensen zijn goed ingevuld”
Door Francien en Riny Dietvorst op maandag 8 feb 2021 21
Keuken gekocht bij Styling Keukens door goede ervaring van collega. Wensen goed ingevuld. Alternatieven worden besproken. Prijs en kwaliteit goed. Merk keuken Tristar, eiken, greeploos met een granieten aanrechtblad met gebrande top, zeer mooi. Montage netjes uitgevoerd, door ervaren monteurs.
FOTO VAN FRANCIEN EN RINY DIETVORST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer nette keuken geleverd”
Door Aard-Jan Dieleman op woensdag 27 jan 2021 21
Zeer nette keuken geleverd, keurige montage en goed geholpen. Verstand van producten, montage tekeningen zeer verzorgd aangeleverd, met alle aansluitpunten e.d.. Bij vragen altijd behulpzaam.
FOTO VAN AARD-JAN DIELEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze mooie keuken”
Door Fam. van Burg op zaterdag 23 jan 2021 21
We werden fijn geholpen. En kregen goed advies. We zijn erg tevreden met onze mooie keuken, en genieten er elke dag van!
FOTO VAN FAM. VAN BURG
Reactie of foto toevoegen
“Service bij vaatwasser bij 5 jaar oude keuken”
Door L. Steenpoorte op woensdag 13 jan 2021 21
Wij hebben ondertussen al even een keuken van styling keukens staan. Wij zijn echt zeer tevreden. Pas een nieuwe vaatwasser laten plaatsen, zeer netjes gebeurd. En als er wat stuk gaat helpen ze je goed, korte lijntjes. Kortom een echte aanrader!
FOTO VAN L. STEENPOORTE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over advisering en eindresultaat”
Door Nadine en Jan-Willem op dinsdag 12 jan 2021 21
Omdat we voor onze vorige woning goede ervaringen hebben opgedaan met Styling keukens, zijn we voor onze huidige keuken weer naar hen teruggegaan. Opnieuw erg tevreden over de advisering en het eindresultaat. Alles is precies volgens afspraak verlopen en op tijd geleverd. De monteur heeft secuur gewerkt en actief meegedacht met het realiseren van onze schouw. Tussendoor heeft Adriaan steeds tijdig gereageerd op onze vragen.
FOTO VAN NADINE EN JAN-WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Styling Keukens is echt een aanrader”
Door Fam. Verhoeven op vrijdag 1 jan 2021 21
Voor een nieuwe keuken hadden we zelf al een idee op papier gezet. Daarmee zijn we naar een paar keukenzaken geweest. Bij Styling Keukens hadden we een goed gesprek met Adriaan die met onze ideeën erbij, een voorstel heeft uitgewerkt. Daarin kwam hij met wat eigen aanpassingen waar we nu blij mee zijn. Met wat aanvullingen erbij van onze kant zijn we uiteindelijk tot de definitieve opzet gekomen. Deurfrontjes waarvan we zelfs het aantal groefjes in de panelen konden bepalen. Granieten werkblad met diepe spoelbak en hoge kraan met daarachter een bijpassende granieten vensterbank. De zijkanten van de onderkasten zijn afgewerkt met extra deurfrontjes waardoor de keuken een echt meubelstuk is geworden en netjes is geïntegreerd in de rest van het interieur. We hebben het ontwerp nog vergeleken bij een andere keukenzaak maar het gevoel en de prijs gaven ruimschoots de overtuiging om voor Styling Keukens te kiezen. Ook het montageteam werkt zeer netjes en heeft de keuken uitstekend gemonteerd! Styling Keukens is echt een aanrader!
FOTO VAN FAM. VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de service, kwaliteit en advies”
Door Fam. Baddevithana op zondag 27 dec 2020 20
Op aanraden van familie kwamen we bij Styling Keukens terecht. Erg tevreden over de service, kwaliteit en het advies. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zouden Styling Keukens zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. BADDEVITHANA
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Rinus en Heleen Marinissen op maandag 16 nov 2020 20
Nadat we hier en daar wat rond gekeken hadden, kwamen we bij Styling keukens terecht. Dat gaf meteen een goed gevoel! De begeleiding in de keuze is super! Er wordt meegedacht met persoonlijke wensen, en absoluut niets opgedrongen. Ook over de plaatsing van de keuken zijn we echt tevreden: Vakwerk! Kortom: Styling keukens is een aanrader!
FOTO VAN RINUS EN HELEEN MARINISSEN
+ Toon extra foto van Rinus en Heleen Marinissen
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Dhr en mw. Hoogerland op zaterdag 10 okt 2020 20
Na verschillende oriëntaties zijn we bij Styling terecht gekomen. En daar zijn we zeer naar onze zin geslaagd! OP een professionele manier werden we door de verschillende keuzemomenten geholpen, zonder dat het "opdringerig" werd. Levering en afwerking waren tip top in orde. Tot nu toe niets dan lof voor deze aankoop!
FOTO VAN DHR EN MW. HOOGERLAND
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Dhr en mw. Hoogerland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door W Kroon op woensdag 7 okt 2020 20
Prachtige Praktische keuken en zeer goed advies. Helemaal naar wens. Foto spreekt voor zich.

Eerdere ervaring van 30 oktober 2017: Wij hebben een ontzettend mooie keuken bij styling keukens vandaan. We zijn er fijn en vakkundig geholpen! We genieten nu enorm van de praktische en mooie keuken! We bevelen Styling Keukens dan ook zeker aan bij iedereen.
FOTO VAN W KROON
Keuken met lijsten
Reactie of foto toevoegen
“Kijken ernaar uit”
Door Loek en Maranda op vrijdag 11 sep 2020 20
In 2012 onze eerste keuken gekocht bij Styling keukens. Nu we gaan verhuizen was het duidelijk:weer naar Adriaan voor een nieuwe keuken. Advies is perfect, denkt over alles goed mee en dringt je niets op. We zijn er wederom uitgekomen en kijken uit naar de nieuwste aanwinst.
FOTO VAN LOEK EN MARANDA
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Heleen en Anton Dieleman op vrijdag 4 sep 2020 20
Uitstekende service bij de voorbereiding, advisering en planning. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Installatie en nazorg werden zeer deskundig gedaan. Als resultaat hebben wij een schitterende keuken die aan alle wensen voldoet. We zijn zeer tevreden met Styling Keukens en kunnen iedereen adviseren daar een keuken te realiseren.
FOTO VAN HELEEN EN ANTON DIELEMAN
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk geleverd”
Door Fam. W. Blaak op woensdag 25 mrt 2020 20
Zeer tevreden! Mooie keuken uitgezocht voor een hele scherpe prijs. Omdat we zelf al een specifiek fornuis hadden uitgezocht, konden we goed vergelijken met andere leveranciers. Onze keuken was bij Styling Keukens zo'n 10.000 euro goedkoper in vergelijking met twee andere aanbieders. En dan ook nog eens volledig naar onze wens. Bij de andere leveranciers werd er dan al gekozen voor composiet aanrecht ipv graniet en voor standaard kastjes met deur ipv laden... Over installatie door Sam ook zeer tevreden. Fijne vent die vakwerk levert en netjes en rustig werkt. Erg blij met onze keuken dus, we genieten er iedere dag van!
FOTO VAN FAM. W. BLAAK
Genieten hiervan
+ Toon extra foto van Fam. W. Blaak
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Arco en Janét op vrijdag 20 mrt 2020 20
Wij hebben geen andere keukenzaken bezocht omdat er direct een betrouwbare en vertrouwde klik was met Adriaan. Hij luistert goed naar je wensen en denkt mee over het te besteden budget. Het is ook geen probleem om meerdere aanpassingen te doen en hij denkt mee in oplossingen. Ook het bezoek aan huis vonden wij fijn. Als voorbereiding op het plaatsen van de keuken een goed en overzichtelijke installatietekening ontvangen. Het plaatsen van de keuken door Sam was perfect. Levert vakmanschap af. Niets was te veel en werkt precies en schoon.
FOTO VAN ARCO EN JANÉT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Jaco en Joan van de Plasse op vrijdag 17 jan 2020 20
Paar jaar geleden keuken gekocht en laten installeren. Mooie indeling/ontwerp gemaakt, prima uitgevoerd. Goede service, als er een probleem is dan wordt dat goed en snel opgelost. Nog steeds heel tevreden met onze mooie keuken.

Aanvulling ontvangen 22 januari 2020: Deze keuken hebben we aangeschaft in 2016. Nog steeds heel tevreden, pas iets gehad met de Quoocker en dit is perfect opgelost.
FOTO VAN JACO EN JOAN VAN DE PLASSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric en Kitty op vrijdag 29 nov 2019 19
Wij zijn erg tevreden over de service bij Styling Keukens. Adriaan neemt alle tijd. Hij luistert goed naar je wensen en adviseert op een zeer professionele manier. Geen gedoe met onderhandelingen over de prijs. Hij vroeg wat ons budget was en wij hebben daar een prachtige keuken voor gekregen. De levering verliep volgens afspraak. Wij hebben de keuken zelf geplaatst maar konden bij Johan terecht voor technische vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door Henri & Elma op maandag 2 sep 2019 19
In 2018 hebben wij onze keuken uitgezocht bij en laten plaatsen door Styling Keukens. Tijdens ons bezoek aan de showroom heeft Adriaan ons goed geadviseerd over alle mogelijkheden. (en dat waren er veel!) Adriaan vroeg niet naar ons budget, maar naar onze wensen. Deze waren uiteindelijk allemaal verwerkt in de tekening. Op basis van onze keuzes in de showroom is Adriaan bij ons thuis geweest om de ruimte te bekijken. Deze persoonlijke aanpak vonden wij erg prettig! Na het ontvangen van de tekening hebben we niet lang hoeven twijfelen; dit was onze keuken! Met deze keuze zijn we nu (een jaar later) nog altijd heel blij.
FOTO VAN HENRI & ELMA
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van Henri & Elma
+ Toon extra foto van Henri & Elma
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Kamla en Martijn op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij Styling Keukens. Wij zijn hiervoor vanuit Zoetermeer richting Kreuningen gereden omdat we de grote keukenboeren volledig zat waren. Wat een verschil!! De eigenaar Adriaan ontfermde zich over ons en wist gelijk mee te denken. Ook kwam de eerste tekening / computeranimatie van onze nieuwe keuken op tafel. Na veel overleg en alle mogelijkheden te hebben besproken zijn we akkoord gegaan met de offerte. Niet alleen vanwege de prijs zijn we met styling keukens in zee gegaan. Vooral de klantgerichtheid, de interesse en de eerlijkheid zijn doorslaggevend geweest. Verder is een tripje naar Zeeland ook gewoon heerlijk. Wij zijn gelijk het weekend gebleven (aanrader). Deze week is de keuken geplaatst. Werkmannen uit Zeeland hebben deze geplaatst. van te voren hadden ze al gebeld met nog wat vragen, zodat ze gelijk aan de slag konden toen ze aankwamen. Alles werd op tijd geleverd. De keuken is binnen drie dagen geplaatst en de communicatie was fantastisch (daar ontbreekt het namelijk vaak aan). De heren wisten wat ze deden en we hebben een prachtig mooie keuken gekregen. Ik heb eerder recensies geschreven, maar ik kan serieus niet iets bedenken wat beter had gekund. Een dikke 10
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Christine Meijerink op vrijdag 1 mrt 2019 19
Heb bij Styling keukens een geweldig mooie keuken gekocht en ben fijn geholpen bij het maken van de juiste keuze. Prijs kwaliteit is zeer goed. Bedankt voor jullie geduld want ben vaak terug geweest omdat ik zo twijfelde.
FOTO VAN CHRISTINE MEIJERINK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Janne metske op zaterdag 23 feb 2019 19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een prachtige keuken bij styling gevonden. We wisten zelf goed wat we wilden en konden dit precies vinden. De samenwerking met de verkoper was erg prettig. Meedenken en klantvriendelijkheid hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Familie Stam op donderdag 17 jan 2019 19
Een prachtige keuken hebben wij laten zetten. Wat is er goed meegedacht en wat waren ze flexibel toen de keuken nog niet gezet kon worden op de afgesproken datum. Met het slopen van de oude keuken bleken de muren helemaal opnieuw gestuukt te moeten worden waardoor de datum van t plaatsen van de keuken verzet moest worden naar een andere datum. Geen probleem, en dat terwijl de zomervakantie aanbrak. Er is keurig gewerkt, goed personeel met verstand van zaken en alles was in één keer compleet.
FOTO VAN FAMILIE STAM
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Corine en Hendrik op maandag 17 sep 2018 18
We zijn blij met onze mooie keuken! Uitstekende service en goede kwaliteit.
Veel is mogelijk en bespreekbaar. Absoluut een aanrader om je keuken hier te kopen!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: Kunnen jullie er ook nog bij vermelden dat de installatie van de keuken ook perfect is verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. Haze op woensdag 13 jun 2018 18
We zijn heel blij met onze nieuwe hoogglans keuken, gekocht bij Stylingkeukens in Kruiningen. We zijn er goed geholpen door Adriaan en Johan. Ze hebben de tijd voor ons genomen en in alles meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken door Richard Brouwer was perfect! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft om een kijkje te nemen bij Stylingkeukens.
FOTO VAN FAM. HAZE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Van Gilst op vrijdag 23 feb 2018 18
Bij Stylingkeukens nemen ze goed de tijd voor je en verloopt de communicatie prettig! Blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk advies”
Door Marcella op woensdag 14 feb 2018 18
Persoonlijk advies zonder gladde verkooppraatjes. Heeft met ons meegedacht over de indeling van de keuken om de ruimte optimaal te benutten, waar we heel blij mee zijn. Altijd vrij snel antwoord via de mail of telefoon. Ze hebben veel contacten met regionale stukadoors, aannemers, elektriciens etc. die met elkaar alles prima afstemmen. Kortom, wij hadden direct een goed gevoel na ons 1e gesprek en hebben zelfs niet meer bij andere keukenzaken geïnformeerd of prijzen vergeleken.
FOTO VAN MARCELLA
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door vd Hil op dinsdag 9 jan 2018 18
Hier geen snelle verkooppraatjes maar een echt gesprek waarin klantwensen en expertise van de vakman samen komen tot een passend ontwerp. Vakkundig en oprecht met passie voor keukens. Ook de installatie door de monteur is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Fam. Looij op woensdag 12 jul 2017 17
Onze eerste keuken gekocht bij Styling Keukens. Onze wens was om hem zelf te plaatsen. Dit was geen probleem. Er werd een duidelijke installatietekening meegeleverd zodat wij onze prachtige keuken zonder problemen konden plaatsen.
FOTO VAN FAM. LOOIJ
Bovenbouw keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 139
Vestiging Styling Keukens
  Kruiningen, Hoofdstraat 57, 4416 AC Kruiningen, tel 0113-381079
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.