Feedback
7,9

KVIK

Score uit 187 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
27 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KVIK
Wij bieden keukens, badkamers en garderobes in Deens design voor een verrassend lage prijs.
Alternatieven voor KVIK
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 63 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 536 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 78 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,4 uit 1055 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 181 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 282 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 855 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 46 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 187 ervaringen over KVIK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren117 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster36 ervaringen

Per vestiging:
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Pieter Kuijt op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Leiderdorp
In februari hebben we een keuken bij KVIK Leiderdorp gekocht. We moesten lang wachten en er was ook nog onhandige vertraging, maar eind november kon de keuken worden geplaatst. We zijn erg blij mee. Zonder de hulp van Ron Souhoka en het Leiderdorpse team was dat niet gelukt. Ron zit er op een goede manier bovenop en lost elk probleempje - en die zijn er natuurlijk - op waardoor je je als klant echt gesteund voelt. Superbelangrijk. Ook twee weken na oplevering is Ron nog steeds niets te veel: op elke vraag een snel en adequaat antwoord. Echt een topper!
FOTO VAN PIETER KUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Lonneke op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Woerden
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De hulp vanuit de winkel was goed, open, eerlijk en persoonlijk. We werden op de hoogte gehouden en hebben niet om informatie hoeven vragen. De kleine dingetjes die na de installatie nog moesten worden opgelost waren dat snel!
FOTO VAN LONNEKE
Geplaatste keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed behandeld”
Door Stefan van W op zondag 17 nov 2019 19 | vestiging Breda
Wij hebben in 2018 de Mano keuken besteld en deze is in 2019 geplaatst. In de tussentijd is het werkblad wat wij hadden gekozen uit het assortiment gehaald, dit is echter netjes opgelost en hebben we een ander blad uitgezocht. Wij zijn goed geadviseerd en erg tevreden over de klantvriendelijkheid...zowel persoonlijk als over de mail zijn wij altijd goed geholpen. Ook de monteur was zeer kundig en klantgericht. Wat ons betreft een dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Denk goed mee”
Door Vincent Balsters op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Den Bosch
De ruimte die wordt geboden om mee te denken met de klant in zijn wensen is maximaal ook al vraagt dit van KVIK toch meebewegen en afstemming!!! Ik heb de Corpus + apparatuur bij KVIK afgenomen, fronten bij Houtmerk Breda en de bladen bij StoneCenter Delft. Romy en Otto waren actief betrokken en dachten mee. Bas en Cor hebben de keuken gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Fam Platteel op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Keuken netjes geleverd met de bijbehorende info, past goed bij onze woonboot. Ook de Heer Souhoka is ons weer goed behulpzaam geweest,dit al een aantal keer, ook bij vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Tinta keuken”
Door Judi op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Den Bosch
we hebben de Tinta keuken gekocht...prima advies gekregen....door een foutje klopte de afmeting niet....maar dat is erg goed opgelost...nu een mooi en goed keukentje gemaakt door twee fijne medewerkers !!!
REACTIE VAN KVIK DEN BOSCH
Hartelijk dank uw reactie.

Fouten kunnen gemaakt worden, indien het opgelost wordt. Ook wij als winkel zijn trots op het eindresultaat. En vooral blij voor jullie dat we aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als jullie in de buurt zijn kom gerust nog een langs voor een kop koffie. Veel plezier met jullie aankopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door richard op dinsdag 4 okt 2016 16 | vestiging Duiven
Recent een keuken geplaatst door kvik duiven. uitstekend bevallen! in de winkel snel en duidelijk geholpen. Op de dag van de plaatsing zelfs nog een verandering aangegeven was geen enkel probleem. Dus ik raad het aan iedereen aan! super keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en ontbrekende onderdelen”
Door Milly op vrijdag 30 apr 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wat een slechte communicatie...of wel helemaal niet. Ontbrekende onderdelen ..andere koelkast. Niet gereageerd op bel verzoeken en mailing. Ik ben een alleenstaande moeder met vier kinderen. Gespaard voor een keuken ... Hard voor gewerkt... Als ik dit geweten had.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt nog steeds”
Door Jeroen Molenkamp op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ruim drie jaar geleden een keuken gekocht bij kvik Leiderdorp . Tijdens het de gesprekken die we hadden over hoe de keuken zou moeten worden werden we al prettig behandeld en werd goed mee gedacht. Het plaatsen van de keuken ging vlekkeloos en heel erg netjes door een vakbekwaam persoon . Nu zijn we ruim drie jaar verder en de keuken bevalt nog steeds , de extra hoogte van het werkblad en de extra grote kasten zijn echt een meerwaarde. Helaas werd na drie jaar werd mijn kraan wat slechter en de poedercoat (zwart) liet los. Ik wist dat dit zou kunnen gebeuren en had mijn verlies genomen. Toch wel even contact gezocht met kvik dat ze wel zouden weten wat het materiaal doet na een aantal jaar intensief gebruik. Tot mijn verbazing ben ik aantal weken daarna gebeld dat er een nieuwe kraan klaar ligt die ik mag komen op halen ter vervanging. Dat noem ik service. We hopen nog lang te mogen genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Geert op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Bij Kvik Leiderdorp maakt Ron Souhoka duidelijk het verschil. Ron denkt mee, geeft kundig advies en is zeer prettig om mee samen te werken! Hij denkt " out of the box" en verplaatst zich in de klant met een advies op maat. Wetende dat het wat langer zou duren, heeft Ron op creatieve en inventieve wijze mijn probleem opgelost. Waardoor de kosten realistisch uitvielen en op eigen initiatief langs kwam buiten werktijd om het scharnier dat beter bij het ladekastje paste persoonlijk te overhandigen. Klasse Ron!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Widjai en Renoe Nakorikantodas op zondag 24 mei 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wat hebben wij een onvergetelijke mooie ervaring gehad met Kvik Leiderdorp en in het bijzonder Ron Souhoka. Hulde voor hoe goed deze meneer naar ons geluisterd en meegedacht heeft! Dit was onze eerste keuken die we gingen kopen. We hadden geen idee wat we echt wilden. Ron nam echt de tijd om ons te leren kennen. Meerdere middagen werden besteed om erachter te komen wat we mooi vonden. En hij gaf ons de ruimte om te dromen, geen idee was te gek. Toen kwam ik op het idee van een koffiecorner met mooi hout en spotjes erin. Dat was niet iets wat standaard was. Maar het kon geregeld worden. We hebben genoten van Ron's oog voor detail. De koelkast net op een andere plek met de deuropening links in plaats van rechts, wat logischer is als je aan het koken bent. En zelfs in onze nieuwbouw woning langskomen om de hoek op te meten, die net niet haaks was, om zo het keukenblad erop aan te passen zodat je niet teveel hoeft te kitten. Wauw! Het contact voelde als een cadeau. Van net zo'n hoog niveau was de monteur die de keuken plaatste. Fred is zo ontzettend professioneel te werk gegaan, ongekend goed! Hij heeft onze Quooker een upgrade gegeven en was supervriendelijk. Op de dag van levering kregen we nog een cadeau. De kookplaat die we besteld hadden was vertraagd en we hebben hier kosteloos een hoger model voor teruggekregen. De keuken is naar 100% tevredenheid geïnstalleerd en is het paradepaardje van onze woning. Ron en Fred, jullie zijn altijd welkom voor een kop koffie!
FOTO VAN WIDJAI EN RENOE NAKORIKANTODAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een stapje extra voor de klant”
Door Helma Brouwer op zaterdag 22 okt 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Ik had al hele positieve ervaringen gelezen op internet over verkoper Ron. Dat klopte helemaal: Ron is een heel gedreven en vriendelijke verkoper. Hij denkt actief mee en qua klantvriendelijkheid is geen moeite hem teveel. Hij is altijd positief en maakt het keukenproject echt ook tot het zijne. Hij doet stapjes extra en zorgt zo voor hele goede klantenbinding. Mijn keuken werd vervolgens snel en vakkundig geplaatst; super!
Reactie of foto toevoegen
“Heel vaak terugkomen”
Door Paul op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Amsterdam (Villa Arena)
Slechte communicatie met verschillende personen bij kvik. Men komt hun afspraken niet na en daarna moet je zelf hen weer contacteren voor een nieuwe afspraak. Kvik kwam opeens na de eerste inmeting een tweede inmeting moet komen van 700 euro voor het blad. Hier was nog nooit over gesproken en stond niet op de offerte. Nu weken na de plaatsing moet nog altijd een deur worden geplaatst. Maar de plaatsing was ook een ramp. Kvik heeft 6 keer moeten terugkomen om de keuken te plaatsen. 6 keer moesten monteurs terugkomen omdat ze niet het juiste gereedschap bij zich hadden omdat kvik ze verkeerd had ingelicht over de werkzaamheden die moesten plaatsvinden.
Reactie of foto toevoegen
“Rustige en strakke keuken”
Door Joeri op zaterdag 23 jan 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Kvik heeft de keuken voor mijn nieuwbouwappartement geleverd. Door de beperkte beschikbare ruimte was het een flinke puzzel om een goed ontwerp te maken, maar mijn contactpersoon heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben erg te spreken over de flexibiliteit: tot enkele weken voor de plaatsing kon ik het ontwerp nog wijzigen. Ook de nazorg was uitstekend en klantgericht. Het is een prachtige keuken, strak en rustig!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door nienke op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een kleine, onhandige keuken. De strakke eenvoud en het concept van KVIK sprak mij aan. In leiderdorp werd "het ontwerpen" een creatief gebeuren, dankzij het inspirerende en deskundige advies van Ron ( mn de XXL keukenkasten) en de grappige suggesties, waarmee hij voortborduurde op mijn wensen. In een strakke samenwerking tussen Giovannies, de aannemer, die het voorbereidende werk verrichtte en Peter en Donnie, de monteurs, die de keuken plaatsten, werd Ron mijn aanspreekpunt. Een ieder was even vriendelijk. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Blij met dit alles kan ik iedereen een KVIK keuken uit Leiderdorp van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jean Paul Vollebergh op zondag 17 nov 2019 19 | vestiging Woerden
Het is nu al bijna 2 jaar geleden dat we onze keuken hebben gekocht bij Chris. Hij heeft ons destijds geweldig geholpen en geadviseerd. Kortom dat was al een succes. Maar het feest moest begon pas echt bij de levering en plaatsing. Wat een efficiënte aanpak van de monteur en hoe blij was ik met onze stralen nieuwe keuken met lades met verlichting erin. Zo mooi! Helaas deed onlangs de ladeverlichting het niet meer en toen heb ik de transformator afgekoppeld en die bleek dus stuk. Wat er daarna gebeurde is heel grappig ; via via heb ik nu een nieuwe transformator GEKREGEN en die zit er nu in WAT EEN GEWELDIGE SERVICE. Dus na 2 jaar werd dit ff opgelost en zonder kosten. Dat maak je niet vaak meer mee. Dankjewel Chris!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mark Jonkman op zaterdag 20 okt 2018 18 | vestiging Breda
Complete keuken gekocht en laten installeren. goede service en zeer vriendelijke verkopers en monteurs. Monteur aan huis erg professioneel en weet wat vakwerk is. Heel erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vaker mee gewerkt”
Door Ineke op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Al vaker bij Kvik gekocht, laatste 2 keer bij Kvik Leiderdorp. Prettige sfeer, alle tijd en geduld bij uitzoeken en ontwerp maken. Levertijden werden niet overschreden en installeren ook heel goed verlopen. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 17 juni 2020: Betreft keukenappartuur en kasten, complete keuken, badkamermeubels, garderobekasten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door K. de Roo op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Duiven
Wij hebben in het najaar van 2020 een keuken gekocht bij Kvik Duiven. We werden prima geholpen door Peter Oostendorp die samen met ons een mooie keuken heeft samengesteld. In een tweede gesprek nog eens kritisch gekeken naar de apparatuur waardoor de uiteindelijke prijs nog flink omlaag ging. Geen enkele druk ervaren om te kopen, we kregen een nette en zet uitvoerige offerte met alle vaste prijzen en een mooie render mee. De keuken is rond carnaval geplaatst. Alles was juist geleverd en correct geïnstalleerd. Het werkt nu gewoon en ik kan alleen maar tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Luuk op vrijdag 16 feb 2018 18 | vestiging Amsterdam (Boulevard Westpoort)
Kvik Westerpoort brengt service tot een nieuw dieptepunt. Laten we eerst noemen dat de keukens prachtig zijn- maar daar blijft het dan ook echt bij. Zaken doen met Kvik van A tot Z ellende. Slechte communicatie (informatieverschaffing) en een bizarre telefoniste/planner. Normaal ben ik niet van zulke reviews schrijven, maar ik heb mij echt verbaasd hoe slecht alles geregeld is en hoe je behandeld wordt.

Alle punten op een rijtje
- Voor een eerste keuken kwamen we met foto's en tekeningen met alle huidige aansluitingen (gas, water).
- Het was midden december, aangegeven dat keuken eind januari er zou moeten staan. Dit was geen probleem. Keuken uitgezocht en dag erna direct bevestigd per mail.
- De 2 a 3 weken erop meerdere mails gestuurd voor een bevestiging, of aanbetaling- die maar werd uitgesteld.
- Na 3 weken de vraag of we een leidingschema wouden? Willen we dat? Geen idee? Dit was onze eerste keuken en hadden aangegeven waar de aansluitingen zaten. Blijkbaar zat alles 10-20cm verder dan de huidige situatie en zou er een vakman moeten komen (eventjes 1.000 euro verder). Hier is nooit wat over verteld of genoemd tijdens het gesprek en tekenen van de keuken.
- Alle vakmannen van Kvik waren al weken ingepland. X maakte duidelijk dat dit 'toch echt ons probleem was (volgens haar is bij deze Kvik het namelijk altijd het probleem en schuld van de klant)- en dat nu de keuken ergens midden februari gezet zou worden'. Dat zou 4 weken zonder keuken betekenen.
- Na langs te gaan, met meerdere keren te bellen en keer op keer afgewimpeld te worden door X, gewoon druk blijven zetten en is uiteindelijk toch een vakman geregeld.
- Complete keuken was onderhand al paar weken betaald, maar de inbouwkast deuren (600 euro) werd niet door het ING bouwdepot goedgekeurd, ze hadden een factuur nodig- niet een orderbevestiging. Volgens X gebeurd dat normaal wel, en ze had geen tijd om een factuur te maken. Als ze het niet binnen 24 uur het geld had, kon de deur niet meegeleverd worden (eerdere snelle betalingen en mails van ING was niet genoeg) Goed, 'regels zijn regels', geld geleend- en binnen 2 uur betaald. De afspraak was wel dat de factuur alsnog binnen 48 verstuurd zou worden, zodat we bouwdepot konden afronden voor einde van januari.
- Uiteraard, 48 uur later geen factuur. Weer gebeld. Factuur was ''nooit beloofd en dat moet de verkoop opmaken''. Ik geef aan dat als we deze niet binnen 48 uur binnen hebben, dat we ons bouwdepot niet in januari kunnen afronden en ons nieuwe bouwdepot een maand verlaat moet worden (om die kastdeuren). Waardoor de hele verbouwing een maand gaat lopen. X ''herhaalt zichzelf niet graag maar nogmaals dat moet verkoop dit doen en ze kan niks voor ons doen'. Ik stel voor dat ze die even kan bellen- dat wil ze niet. Dan loopt de hele verbouwing uit vanwege die factuur, dat kan toch niet? 'Dat zijn mijn woorden.'.
- Toen werd eindelijk de keuken geleverd, alleen volgens de jongens van levering miste dat kast. Ik bellen met Kvik. 'Neehoor de kast was echt meegeleverd, hoe kon ik dat zo zeker weten? - - - - Had ik alle dozen opengemaakt ofzo?'. Dat kon niet, kast moest er zijn. Toch zou ze wel even bellen met de jongens van levering en als er wat belangrijks was zou ze mij weer bellen. Nooit meer wat gehoord, maar de kast was er door een fout inderdaad niet, die is later in de middag alsnog bezorgd.
Keuken werd gezet; blijkbaar miste alsnog de profielen van de kast. Die is uiteindelijk een week later gemonteerd.
- Aangegeven dat die factuur er echt moet komen, en dat mijn partner dan nu wel naar de winkel komt om het te regelen. Dat moesten we dan maar doen. Nu is mijn vriend onder werktijd naar de Kvik winkel gegaan om te regelen dat we een factuur krijgen. Wat zo moeilijk was via de telefoon, was in de winkel in 10 minuutjes geregeld.

Dan heb ik als punten nog niet genoemd dat ze foutieve informatie opslaan, niet terug bellen, afspraken niet nakomen. Normaal alleen al genoeg redenen om ontevreden te zijn. De toon die de telefoniste constant aanslaat is echt bizar (was bijna komisch geweest als je geen hulp nodig had gehad). We zijn altijd netjes geweest, tot op de dag vandaag- maar echt, we zijn getest. Ze hebben wel het bloed onder onze nagels vandaan gehaald, heeft ons heel veel energie, tijd en stress bezorgd.

Conclusie: als je elders een mooie keuken vindt. Zeeeeker doen. Bestel je toch bij Kvik, dan moet je je afvragen of je het alle eventuele ellende waard vindt. Zoals je in de reviews leest, zijn wij gaan uitzondering.

Update: (ik had deze review al 2 weken geleden geschreven):
- Toen het bleek dat de kastdeuren alsnog niet compleet waren. Heb ik de winkel zelf gebeld en aangegeven is geen zin meer had om met X te communiceren. Dit werd erg goed opgepakt (door de eigenaar). Respectvol geluisterd, en volgens mij was hij ook oprecht geschrokken. Het is erg jammer dat iemand intern- die constant met de klant spreekt het zo verziekt voor een winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jurgen Jansen op dinsdag 24 mrt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Leuke keuken uitgezocht bij KVIK in Leiderdorp. Ontwerp gemaakt samen met Ron die nog wat goede ideeën had bij onze plannen. Fred heeft de keuken vervolgens keurig en snel geïnstalleerd. 1 lade was niet helemaal netjes uit de fabriek gekomen en die is vorige week vervangen. Keurig. Nette zaak, duidelijke prijs, komen afspraken na. Aanrader.
FOTO VAN JURGEN JANSEN
Geleverde keuken
+ Toon extra foto van Jurgen Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Raymond en Maaike op zondag 8 nov 2020 20 | vestiging Wateringen
Na ruim oriënteren hebben we een goed gesprek gehad bij Pieter in Wateringen. Toen we ons besluit hadden genomen voor een Kvik keuken te gaan bleek hij gestopt te zijn als bedrijfsleider. Jerry heeft ons daarna met veel enthousiasme verder geholpen. Ruim drie maanden vantevoren de plaatsing gepland zodat Fred en Midas onze keuken konden plaatsen. De koelkast bleek niet leverbaar, waar een vergelijkbare upgrade voor is gedaan wat goed is opgelost. Zonder dat ik moeilijk hoefde te doen, drie weken wachten op een koelkast vonden ze zelf ook niet kunnen. Het kwam overigens door Corona dat apparaten slechter leverbaar zijn.
De levering en plaatsing is naar tevredenheid gegaan, er waren enkele kleine restpunten die naar tevredenheid zijn opgelost. Het blad van composiet is via Kvik geplaatst door Jetstone. Superstrak gemaakt, complimenten! Wij zijn blij me onze nieuwe keuken! Ik kan Kvik Wateringen zeker aanbevelen!
FOTO VAN RAYMOND EN MAAIKE
Keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door J. van t Hof op zondag 7 feb 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Betreft de aanschaf van keukenmateriaal. De service van Kvik Leiderdorp is geweldig. Uitstekend advies, betrouwbaar en er wordt adequaat gereageerd
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Judith Groot op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Extreem slechte service. Nooit en te nimmer meer een product van Kvik Utrecht kopen. Samengevat is fout op fout gemaakt door Kvik en ontbreekt nu al maanden iedere vorm van contact na herhaaldelijk bellen en mailen. Geen enkele reactie. Dit terwijl we nog recht hebben op geld retour, wat eerder is erkend door kvik. Momenteel is onze jurist al weken bezig om kvik te contacten maar ook geen respons, daarom ondernemen wij nu samen met de jurist verdere juridische stappen. Zeer zonde en teleurstellend. Wij verwachten echt geen perfectie maar wel enige vorm van communicatie en die is niet mogelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid gegaan”
Door Jacques Hesselberg op dinsdag 13 okt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wij hadden een keuken gekocht bij kvik wat ons goed bevallen is, we waren geholpen door Ron Souhuka, ook over de nazorg want na 3 jaar hadden wij condens in het glas van de magnetron oven ook dit is gezien de corona tijd snel verholpen 1 telefoon Ron ook bij anderen collega's.

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: Mijn ervaring met Kvik heel goed Ron Sauhuka hielp ons goed dus goede service snelle reactie
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Breda op zondag 18 feb 2018 18 | vestiging Breda
Keuken gekocht bij Kvik Breda. Ik zou zeker afraden om hier een keuken te kopen. Na de verkoop begint de 'ellende'. Er wordt fout op fout gestapeld en ze nemen niet serieus de tijd voor je om dingen op te lossen. Om een paar dingen op te noemen: installatieplan niet meegeleverd (hier nog 3 keer voor moeten nabellen (Kvik medewerkers luisteren niet en nemen niet de moeite om de gegevens erbij te pakken) tot uiteindelijk mijn installateurs er waren die me nog een keer zeiden dat ik echt nog een keer moet bellen, vervolgens doodleuk de mededeling krijgen: ohja, dat is inderdaad nog niet gebeurt, maar ik ga nu de komende 3 uur de afspraken in. Daarna gooit de medewerker ook vervolgens de hoorn erop). Bij het leveren van de keuken miste er een hoop materialen en zaten we ook nog met onderdelen die niet bij onze keuken hoorde (komen we nog wel ophalen...) Hier zelf voor moeten bellen (ging om onder andere een paneel van zo'n 60 cm x 260 cm). Daarna wachten op de nalevering van een kast, na 5 weken kwam er iemand langs (wij waren werken). Oh sorry, vergeten door te geven. Uhm de komende 5 weken zitten we weer vol ...
Bizar. En dan komen ze uiteindelijk de laatste kast installeren, missen ze alsnog een lade... Als je het prima vindt om onnodig lang te wachten op je keuken en te dealen met mensen die geen enkel luisterend en oplossend vermogen lijken te bezitten na het verkopen van een keuken, maar wel mooie keukens leveren, dan is Kvik Breda je keukenzaak. Anders zou ik even verder kijken.
REACTIE VAN MARCEL
Beste Kvik klant, Vervelend om te lezen dat u zo'n negatieve ervaring hebt gehad met Kvik Breda. Per maart ben ik de eigenaar van deze coole keukenzaak met Deense design keukens. Wij hebben service per direct boven op onze prioriteiten lijst gezet en kunne stellen dat we inmiddels na maanden hard werken de organisatie en service op order hebben. Helaas zegt dat niets meer over de dienstverlening welke u heeft ervaren, wel wil ik benadrukken dat wij als Kvik Breda er alles aan doen om onze klant een blije Kvik ervaring te laten beleven. Daarom wil ik graag aanbieden om uw gehele keuken kostenpost na te laten zien door 1 van onze zeer deskundige servicemonteurs. Om zo mogelijk toekomstige issiues op voorhand op te lossen.
Wees zo vrij en maak een afspraak met mij via Breda@breda.kvik.nl
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Charles Bongaerts op maandag 10 feb 2020 20 | vestiging Den Bosch
Al jaren was ik bezig om een keuken te vinden die past bij de uitstraling van onze woonruimte. Bij geen enkele leverancier had ik het gevoel; die begrijpen mij en daar wil ik zaken mee doen. Bij KVIK was het eigenlijk direct raak. Goede luisteraars met veel geduld, praktische oplossingen maar vooral duidelijkheid over mogelijkheden en prijs. Zeker een aanrader als je een serieuze partner zoekt die ook nog eens heel verrassend kan zijn
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet leverbaar”
Door Karin Sutherland op zondag 26 nov 2017 17 | vestiging Son
Leuke keuken uitgezocht, handtekening gezet, maar toen begon het... zoals afgesproken was de keuken toch niet leverbaar. De keuken kwam te laat, werd vol mankementen neergezet ... keer op keer gebeld voor een oplossing, die er uiteindelijk alleen kwam na ingrijpen van de landelijke Kvik-organisatie. Na een jaar de keuken die we gekocht hebben, maar een keuken van KVIK doen we echt nooit meer
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Dennya op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Woerden
Een week geleden is de keuken geplaatst en helemaal naar onze verwachting! Wij hadden direct een "klik" met de prachtige keukens van KVIK (Prato) en zijn bijzonder goed ontvangen in Woerden (door Nienke). Het is jammer dan er negatieve recensies op internet staan over andere filialen. Wij hebben deze ervaring totaal niet. Kregen snel reactie bij vragen, denken goed mee en het inmeten, brengen en plaatsen van de keuken ging ook allemaal soepel! Vooral heel prettig dat je geen druk voelt om snel een keus te maken. Kortom, ga vooral eens langs voor een kennismaking met de KVIK keukens.
FOTO VAN DENNYA
Keuken met barkrukken
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door Laura Backx Kuypers op dinsdag 12 jul 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Zou ik het zo weer over doen? Volmondig ja: maar dan gewoon weer met Ron Souhoka. Dat mijn nieuwe keuken de Kvik Ombra Green moest worden stond bij voorbaat vast en dat houdt ook in dat je het grotendeels uit handen geeft aan Kvik en vertrouwt op de keuzes die je maakt samen met de gekozen keukenadviseur. Het proces van ruim een jaar, met diverse afspraken in de showroom (tussen lockdowns in) en korte communicatielijnen zowel telefonisch als via de mail en het pro-actieve handelen van Ron, dit alles bij elkaar is begeleiding in optima forma. Nogmaals, veel dank Ron! en in het verlengde daarvan het team van Kvik Leiderdorp.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Gerbrich op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Ik kan Kvik Heerhugowaard aan iedereen aanbevelen. De keukens zijn super mooi en de service was ook echt top. Het contact met Thijs was erg prettig, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als daarna. Ook het bestellen en bezorgen ging helemaal soepel. De keuken is super strak geïnstalleerd, waarbij echt op de details gelet is. In één woord super.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door J.D. op vrijdag 13 jan 2017 17 | vestiging Breda
De verkoop ging vlot en soepel zonder opdringerige verkopers die een handtekening willen. Kan het dan toch anders? NEE, Helaas! Ook deze zaak kan onder de ordinaire keukenboeren worden geschaard.

In Juni 2016 een mano keuken gekocht. Na de keuken zelf opgehaald te hebben bleek een zichtpaneel op een ladekast aan de verkeerde kant te zitten. Kan gebeuren, echter de manier van oplossen is bij de beesten af. Het probleem kon niet ter plekke worden opgelost en ik moest de kast maar even terug brengen. Kortom weer even een busje huren om hun fout te herstellen. De kast is uiteindelijk na 9 weken bellen, bellen en nog eens een keer bellen opgehaald. Vervolgens hoorde ik niks meer en liep na veel bellen bij mij de emmer over.

Ik ben op een zaterdagochtend naar de winkel toegegaan om in een volle zaak te vragen hoe het nu na 10 weken met mijn ladekast stond. Volgens [medewerker] was dit erg ongepast van mij en had ik dit beter telefonisch kunnen afhandelen. Dat ik al 10 weken aan het bellen was om een ladekast te krijgen zoals ik hem besteld had deed volgens haar niet ter zaken. Bang om potentiële klanten kwijt te raken werd mij verteld dat Otto dezelfde ochtend hier nog op terug zou komen. En jawel Otto had een van zijn loonslaven erop uit gestuurd om mij gewoon netjes zoals het hoort een nieuwe kast te leveren met het zicht paneel aan de goede kant. Nu was het dus wel binnen een uur geregeld.

PS Ik plaats niet snel een review, maar voor deze partij wil ik mensen graag behoeden. Kvik Breda, nooit meer.
Reactie of foto toevoegen
“100 euro betalen voor tekening”
Door Marije Vennik op zaterdag 17 dec 2016 16 | vestiging Cruquius
Niets besteld, mevrouw begon echter wel zonder overleg een plattegrond-tekening te maken...slordig en met de hand. Toen we er naderhand niet op ingingen moesten we E 100,-- voor de tekening betalen, dreigen met een invordering...onprofessioneel bedrijf met incompetente werknemers.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden over kwaliteit”
Door Else Top op woensdag 21 mrt 2018 18 | vestiging Amsterdam (Boulevard Westpoort)
Wij hebben een keuken gekocht bij Kvik in Westpoort Amsterdam. Mooie keuken, maar niet al te beste kwaliteit. Binnen een jaar was het aanrechtblad (kunststof beschadigd) en was een keukendeurtje schreef gaan zitten. Binnen twee jaar lekte de kraan. Waar we met name tegen aan lopen is de slechte service. Op verzoeken tot reparatie kregen we nauwelijks of met zeer veel vertraging een reactie en om er wordt geen speciale service geboden aan ons als klant. Voor de reparatie zelfs na zo'n korte tijd moeten we de hoofdprijs betalen. Zeer frustrerend. Mijn advies is, zoek een keukenbedrijf dat betere kwaliteit en betere service levert.
Reactie of foto toevoegen
“Denkt mee”
Door Christcfccr B.V. - Christofoor Brandjes op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
In samenwerking met Kvik Leiderdorp en specifiek Ron Souhoka een geweldige keuken mogen plaatsen voor een zeer tevreden klant in Amsterdam! Ron denkt mee, geeft kundig advies en is zeer prettig om mee samen te werken! Op naar de volgende Ron!
FOTO VAN CHRISTCFCCR B.V. - CHRISTOFOOR BRANDJES
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Christcfccr B.V. - Christofoor Brandjes
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Antoinette op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Nadat wij afgelopen winter zeer prettig en vakkundig geholpen zijn door Thijs in het filiaal in HHW hebben wij een keuken gekocht bij KVIK. Deze keuken is afgelopen week op vakkundige wijze geïnstalleerd. Wij hebben gekozen voor een 70 cm diep aanrechtblad die naadloos de hoek om gaat. De lades onder het aanrecht zijn ook 70 cm diep. Hierin kunnen wij veel spullen kwijt. Deze lades zijn zeer overzichtelijk. Wij zijn helemaal tevreden over de koop, de communicatie en aflevering en de installatie van de keuken.
FOTO VAN ANTOINETTE VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Patricia op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Almere
Bij ons is een prachtige Kvik keuken geplaatst. Het ontwerpen van de keuken was door de ruimte best een uitdaging maar daar heeft Marcel uitstekend bij geadviseerd. Het plaatsen van de keuken werd echt door vakmannen gedaan en is daarom ook snel en probleemloos verlopen. Ik kan Kvik Almere alleen maar van harte aanbevelen!
REACTIE VAN AREND HUIZINGA
Beste Patricia,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken.
Groet, Arend Huizinga Kvik Almere
Reactie of foto toevoegen
“Mano keuken”
Door Peereboom op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Mooie witte Mano keuken gekocht in Leiderdorp. De keuken hebben we zelf gebouwd vanaf het moment dat de paketten binnenkwamen. Het zelf bouwen is goed te doen als je al een beetje ervaren klusser bent. In ieder pakket zit een duidelijke werkbeschrijving en als het eerste kastje in elkaar zit volgt de rest snel. Wij kregen zeer goede ondersteuning van Ron Souhoka. Hij is een zeer ervaren enthousiaste man met veel energie. Hij denkt echt mee en heeft voor alles een oplossing! Heel fijn was ook dat er een bouwbespreking was waarin Ron heel vakkundig uitlegde waar je op dient te letten als je zelf een keuken gaat plaatsen. Zeer waardevol ook al zijn we ervaren klussers wij hadden nog nooit een keuken geplaatst en met de vele tips van Ron ging het vrijwel probleemloos. Kan niet bestaat niet. De keuken werd in pakketten thuis afgeleverd door een transporteur compleet met lijst waar alle onderdelen op vermeld staan. Helaas bleken er verkeerde poten geleverd en ook ontbraken er wat onderdelen. Na contact met Kvik Leiderdorp werd dit snel en probleemloos opgelost. Echt hulde en super fijn! Daar zouden meer zaken van kunnen leren. Het eindresultaat is geweldig, wij hebben een fantastisch keuken die hoewel niet groot erg ruim aanvoelt. Een keuken bij Kvik aanschaffen is ons zo goed bevallen dat we erover denken om ook onze wasmachine ruimte en garderobe te voorzien van Kvik kasten. Wij maken dan wel gebruik van Ron zijn enthousiasme hij maakt het bedenken en aanschaffen echt tot een feestje. Er zouden meer verkopers zoals Ron moeten zijn.
FOTO VAN PEEREBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerd naar volle tevredenheid”
Door S. Tuijp op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ga ik really 5-sterren geven? Ja, I will, want ze zijn welverdiend! We zijn veel dank verschuldigd aan Gerrit die ons oorspronkelijke keukenontwerp kritisch bekeek en daar veel aan verbeterde in online sessies die super smooth & helder in communicatie verliepen. Op tijd werd al het materiaal geleverd (wat we in Corona-tijd bij mede-nieuwbouw-bewoners van ons project wel anders hoorden). Afspraken werden goed nagekomen en een paar onvolkomenheden werden als vanzelfsprekend opgelost en opgepakt door eigenaar Joeri die ik het allerbeste toewens met zijn zaak. Woonachtig in omgeving Utrecht en op zoek naar een keuken? Rijd gerust even een klein stukje door naar Amersfoort voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Kees Boot op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken bij KVIK Apeldoorn gekocht. We zochten een massief eikenhoutenblad met moderne uitstraling. Bij meerdere keukenzaken geweest en we zagen er bijna van af totdat we DE keuken zagen bij KVIK in Apeldoorn. Het mooie van de KVIK keukenkasten is dat deze 3 laden hebben (veel handiger dan twee laden met in de bovenste nog een extra interne lade). We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de keuken. We hebben de keuken zelf geplaatst en zijn daarbij prima geholpen. We kwamen wat plint materiaal en een afwerk lijst te kort, deze werd binnen een paar dagen nageleverd. Fijne toegewijde mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel ontbrekende onderdelen bij aflevering”
Door Van Dort op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Utrecht
Fantastisch geholpen door Christian van KVIK in Utrecht. Denkt mee, neemt de tijd, dus wij hebben de keuken besteld op afroep. Wordt later als leidingen etc. van de oude keuken zijn verlegd door KVIK geplaatst. Helaas: bij de aflevering ontbraken bijna alle deurtjes, ladefronten, afzuigkap,koelkast kon niet worden aangesloten, verlichting deed het niet, kopse kanten niet geleverd, vaatwasser die we besteld hadden kon niet worden geleverd etc. etc. Dus de keuken kon niet worden afgemonteerd wegens de ontbrekende onderdelen. Ik kan wel door blijven gaan. Zelf er achteraan want er werd helemaal niets gecommuniceerd. Corona was de oorzaak. Maar afspreken om terug te bellen en dat niet doen heeft met corona helemaal niets te maken. Kortom: het begon goed allemaal maar uiteindelijk gaat het om de levering en de plaatsing van de bestelde keuken. In november besteld zou 21 maart worden gemonteerd, nu ruim twee maanden verder en jawel.... eindelijk compleet. Ik schrijf graag een review als het goed is maar ook als het niet deugt. Van Dort geeft 1 uit 5 sterren

Aanvulling ontvangen 28 september 2021: Reeds eerder een tweeledig revieuw gegeven. Enerzijds bij de bestelling ( november 2020 ) fantastisch geholpen en ten tweede: bij het afleveren en monteren (maart 2021) een grote puinhoop. Onlangs werd de c.v. installatie gecontroleerd: de jaarlijkse controle en schoonmaakbeurt. De c.v. monteur kon echter de ketel niet bereiken want het wandkastje was er zo omheen geplaatst dat de monteur de kastjes moest openzagen om het onderhoud te plegen. Terecht kregen wij daar een rekening van. Doorgestuurd naar KVIK. Antwoord: kort gezegd: " Bekijk het maar, u heeft zelf opdracht gegeven voor het keukenkastje en dat het niet goed is geplaatst daar was u zelf bij". Dat was het weer: over service gesproken. Welke service?
Reactie of foto toevoegen
“Een zwarte Cima keuken met kookeiland”
Door Peter en Tineke op woensdag 27 okt 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Sinds een paar maanden genieten wij van de bij Kvik Leiderdorp gekochte keuken. Wij hebben gekozen voor de zwarte Cima keuken met kookeiland. De apparatuur (inductie kookplaat en oven) zijn van AEG (blackline). De keuken is deskundig geïnstalleerd. We zijn enorm blij met onze keuken. Koken was al een hobby, maar in onze nieuwe keuken is koken echt een feestje. We zijn bij de aanschaf van onze keuken geadviseerd door Ron Souhoka. Wij danken Ron voor zijn enthousiaste en deskundige adviezen. Wij hebben bovendien een grote betrokkenheid ervaren. Toen we onlangs bij Kvik langsgingen om nog een paar ladematjes op te halen, wist Ron nog precies waar wij waren en welke keuken we hadden. Hij was benieuwd naar onze ervaringen. Waar vind je dit nog? Ron, nogmaals bedankt.
FOTO VAN PETER EN TINEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan van der Blom op zondag 1 jan 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Gekocht, een redelijk grote keuken met kookeiland voor een nieuwbouw appartement. Ondanks een vertraging bij de oplevering van het appartement keurig op tijd geleverd met een klein manco, de vriezer ontbrak. Plaatsing zonder meer super uitgevoerd. Na een paar kleine kunstgrepen ook de vriezer binnen een week nageleverd en geplaatst. Zeer tevreden en zouden zonder meer Kvik aanbevelen niet alleen om de perfecte service maar natuurlijk ook om de uitstekende kwaliteit van het geleverde product.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet niet aan de verwachting”
Door arjan op maandag 27 aug 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben nu 5 jaar een KVIK keuken en Badkamer. De Kwaliteit van de materialen laat te wensen. In de badkamer is al een zijpaneel vervangen, KVIK levert alleen een nieuw paneel, kosten voor de reparatie zijn voor de klant. Nu er opnieuw problemen met de keuken en badkamer zijn geeft KVIK niet thuis. Ik word er van beschuldigd de oorzaak van de problemen te zijn terwijl alles exact volgens de voorschriften van KVIK is gemonteerd. De eigenaar van KVIK Utrecht houd me al 4 maanden aan het lijntje en heeft nu aangegeven dat bepaalde zaken aan denemarken moet worden voorgelegd. Dit terwijl de site van KVIK wat betreft garantie kwaakhelder is, dit word niet nageleefd door KVIK Utrecht. Dus helaas voldoen kwaliteit en service niet aan de verwachting.
REACTIE VAN ARJAN
Via KVIK Nederland is er toch nog wat schot in de zaak gekomen. Het werkblad is gerepareerd en de defecte onderdelen heb ik geleverd gekregen. Bij het ophalen keurde de ondernemer in Utrecht me geen blik waardig, laat staan een excuus voor alle gedoe die hij veroorzaakte. Ik ben nu wel met tevreden maar heb wel twee keer moeten betalen voor montage terwijl ik niets kon doen aan de ondeugdelijke onderdelen. Dus als je kvik mooi vind, koop het bij een ondernemer met een goede recensie.
REACTIE VAN ARJAN
Enkele maanden geleden hebben we besloten de KVIK keuken te vervangen. Door lekkage van de Grohe Red kokend waterkraan was er schade ontstaan. Omdat er ondertussen flink wat slijtage was aan paneeltjes en keukenblad hebben we besloten afscheid te nemen. We hebben ongveer 8 jaar "plezier"gehad van de keuken van KVIK. De nieuwe keuken komt daar niet meer vandaan. Het badkamermeubel van KVIK hebben we nog wel in gebruik. Ook dit zullen we binnen enkele jaren vervangen. Het plaatmateriaal is niet goed bestand tegen vocht en het kunststof van de wasbak verkleurd en beschadigd steeds meer.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Joël Schoneveld op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Telkens andere verkopers aan de lijn, overdracht van de een naar de andere is uitermate slecht, waardoor je niet krijgt waarmee je ingestemd in het gesprek met de eerste verkoper die inmiddels allang een andere baan heeft. Hierdoor kun je het niet navragen en heb je geen poot heb op te staan. De aangedragen oplossing vanuit Kvik Leiderdorp is minimaal en beneden peil, en dat terwijl nog niet alle apparatuur op tijd geleverd is (let wel al in mei besteld!) - ik kan de service van KVIK niet aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Gelukkig”
Door Janine op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Den Bosch
Goed geholpen bij de aanschaf, levering volgens afspraak en geweldige monteur Bas die de keuken geplaatst heeft. Ik ben er erg gelukkig mee en kan iedereen een keuken van KVIK Den Bosch aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Magiel Marijnissen op zaterdag 27 apr 2019 19 | vestiging Son
Een fijn en relaxed verkoop traject heeft ons besloten een keuken bij KVIK in Eindhoven te kopen die ik zelf heb geplaatst. Levering precies als afgesproken. De communicatie van KVIK Eindhoven is erg fijn, ik heb veelvuldig gebruik gemaakt van telefonische ondersteuning betreffende het in elkaar zetten en plaatsen, altijd vriendelijk met degelijke oplossingen geholpen. Onderdelen zijn of op voorraad of worden erg snel na geleverd. De keuken zelf is top materiaal waar we zeker nog veel plezier van gaan hebben. Bedankt KVIK Eindhoven!
Reactie of foto toevoegen
“Prima maar aftersales minder”
Door Leonard op zondag 4 nov 2018 18
Keuken bij Kvik Heerlen gekocht. Zeer tevreden: fijn personeel, goed materiaal en prima installatie. Nog een tip voor Kvik: Denk ook eens aan de aftersales. Na de plaatsing niets meer vernomen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rene Steinbusch op zaterdag 13 jan 2018 18
Kvik Heerlen en dan met name bedrijfsleider Bjorn Knops verdient een Diepe buiging en grote pluim van ons vanaf het eerste contact tot aan de eindcontrole die hij zelf kwam doen na plaatsing van de keuken door Nicky Kroese die dat zeer precies en met liefde voor zijn vak heeft gedaan. Geen gepush, afspraken nakomen, meedenken, een eerlijke prijs kortom alles klopt daar bij kvik Heerlen Maak je zelden mee chapeau
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door C.Otto op maandag 18 jun 2018 18 | vestiging Leiderdorp
Een keuken in een kleine ruimte. Toch mogelijk gemaakt met een schiereiland!
Heel goed meegedacht, heel vakbekwaam neergezet met een schitterend resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Rembrandt Brandjes op zaterdag 11 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Eind 2019 keuken gekocht bij KVIK Leiderdorp voor ons woonhuis in Voorschoten. Ron Souhoka heeft ons op een vriendelijke en deskundige manier geadviseerd bij het ontwerpen en configureren van de keuken. Ron heeft veel geduld en dwingt je niet tot een overhaaste beslissing. De keuken is rond de kerstdagen geïnstalleerd door de deskundige mannen van Christcfccr en in Januari 2020 is als kers op de taart het werkblad van composiet door Jetstone geplaatst. De keuken is prachtig en praktisch geheel naar onze verwachting een goed resultaat! We genieten er iedere dag van en hopen er nog vele jaren van te genieten. Bedankt KVIK Leiderdorp en in het bijzonder Ron Souhoka!
FOTO VAN REMBRANDT BRANDJES
Witte keuken met greeplijsten
Reactie of foto toevoegen
“Boos”
Door Jan op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam (Villa Arena)
5 maanden geleden bij kvik villa arena Amsterdam een keukenbar, bestaande uit 2 houten delen, besteld en aanbetaald. 2 Weken na de bestelling worden we gebeld wat eigenlijk de bedoeling is van onze order. Er was dus niets besteld. De verkoper beloofde ons direct de bestelling te plaatsen en het zou ca 4 weken duren voor levering. Na 4weken gebeld en dezelfde verkoper vertelde dat het blad in een verkeerde maat was geleverd en hij ging meteen een nieuwe bestellen. Weer 4 weken later gebeld naar een andere verkoper en wat blijkt, de eerste verkoper had het helebestelverhaal verzonnen en dus was er niets besteld.Deze verkoper beloofde dat het nu echt goed ging komen en weer werdt er een bestelling geplaatst. Na enige tijd wordt er gebeld dat de keukenbar binnen is en de monteur volgens afspraak het blad komt monteren en plaatsen. Op de afgesproken dag komt er niemand opdagen en wij bellen met kvik. De monteur is onbereikbaar en het blad ligt nog onbehandeld in het magazijn. Kortom, we zijn 5 maanden verder en nog steeds geen keukenbar. Zo boos en verdrietig de bestelling maar geannuleerd en voor ons nooit meer KVIK!!
REACTIE VAN JAN
Vandaag van KVIK een dinerbon ontvangen met excuses ter compensatie voor de vervelende ervaring. Dit verzacht de pijn enigszins.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart Bremer op zaterdag 24 sep 2022 22 | vestiging Den Bosch
Zeer vriendelijk personeel en eigenaar, Otto Roem. Door hem ontspannen geholpen en frisse ideeën. Bij de tweede tekening waren we zeer tevreden over het resultaat. Apparatuur ook op tijd geleverd. De installatie verliep soepel en vriendelijke en meedenkende monteurs. Zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor het meedenken”
Door Max en Kees op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Beste lezer, Op basis van eerdere ervaringen, kozen we voor een bezoek aan KVIK om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. We werden in Leiderdorp vriendelijk ontvangen, met rust gelaten om te kijken en keuren (fijn!), en netjes te woord gestaan bij vragen. We gingen weg met wat ideeën en catalogi en een goede indruk van de zaak. Na thuis wikken en wegen en andere sites bezoeken, togen we weer naar KVIK Leiderdorp. Daar ontmoetten we Ron, die onze rots in de branding bleek in de woelige baren van de keukenwereld. Wij zijn geen keukenhelden, maar hadden wel specifieke wensen. Een kleine keuken, passend in een jaren 30 omgeving, met een grote koelkast en een 'eiland' dat de eetkamer inspringt. Dit alles met behoud van een grote inbouwkast. En er ook zou een lichtkoepel worden geplaatst, waar rekening mee moest worden gehouden ivm proporties/visueel. Ron (met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche) kan volgens ons toveren. Hij kwam met inspirerende suggesties en duidelijke plannen. Hij wist onze wensen om te zetten in een mooie en werkbare keuken. De keuken werd geleverd en keurig geplaatst. De koelkastdeur zou pas later geleverd worden (wisten we), het ging namelijk om een nieuw model. Ook dit is vakkundig geplaatst. De monteurs gaven ons als tip de vaatwasser niet automatisch te laten openen na zijn programma, dat is slecht voor het blad. Dank voor het meedenken! We hebben vanaf de bestelling ook met Ron soms gemaild of gebeld met wat vragen en kregen snel reactie. Nu we meer op orde zijn (verhuizing), hebben we Ron laten weten dat we hem graag een keer hier willen ontvangen, zodat hij de uitvoering van zijn tekening in persoon kan bewonderen. Professioneel en meedenkend.
FOTO VAN MAX EN KEES
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Henk Verhaar op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Almere
Nieuwe keuken gekocht in verband met verhuizing naar de andere kant van het land. Heel goed geholpen met advies, en met betrekking tot niet-standaard zaken die wij wensten (zo maakten wij zelf de aanrechtbladen, en de poten; ook hadden we een volstrekt niet-standaard aanrechtkast nodig om een dubbele keramische spoelbak te kunnen plaatsen - ook dat werd naar volle tevredenheid opgelost). Aflevering was ook prima in orde - alle onderdelen, besteld in Almere, konden zonder problemen worden opgehaald in Heerlen.
REACTIE VAN AREND HUIZINGA
Beste heer Verhaar, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Wij wensen jullie veel kookplezier toe in het mooie Limburg. Groet, Arend Huizinga Kvik Almere
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Anton en Denise op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Woerden
Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken die wij bij Kvik Woerden hebben gekocht. Niet alleen het resultaat is mooi, maar ook hoe wij zijn geholpen door het team van Kvik en de service die zij verlenen zit goed in elkaar. Wij zijn geholpen door Roxanne, zij is professioneel, vriendelijk, heel geduldig, meedenkend en enthousiast. Het laten plaatsen van de keuken werd vakkundig gedaan. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ANTON EN DENISE
Keuken met zwart getegelde achterwand
+ Toon extra foto van Anton en Denise
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een plaatje”
Door JanVH op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Begin dit jaar bij Kvik Leiderdorp een Mano/Cima keuken gekocht. Helaas in Corona tijd dus geen gelegenheid om bij de vestiging de keuken uitgebreid fysiek te bekijken. Maar wel online een goed gesprek met adviseur Ron gehad. Dit gaf ons voldoende vertrouwen om de keuken te bestellen. Ron had ons duidelijk aangegeven dat er heel veel vraag was naar keukens en apparatuur dus er konden zich lange levertijden voordoen. Dat is ook gebleken. De AEG inbouwkoffiezetter bleek bij aflevering te zijn gevallen en was erg stuk. Nadat we dit gemeld hadden werd deze binnen een week omgeruild, top geregeld. Wij hadden nogal wat speciale wensen en wilden de keuken ook zelf plaatsen. Mede daardoor en door de levertijden nam dat een aantal maanden in beslag. We hadden een aantal nabestellingen en retouren. Dat kost natuurlijk extra tijd en geeft extra administratie. Dit is echter door de medewerkers van Kvik Leiderdorp goed opgepakt. Het heeft dus even geduurd voordat de keuken helemaal af was maar het is in onze ogen nu wel een plaatje. Dat het wat langer heeft geduurd was voor ons geen probleem. Al met al prima tevreden met Ron en de andere medewerkers van Kvik Leiderdorp.
FOTO VAN JANVH
REACTIE VAN ODILE
Beste Jan,

Hoe is de ervaring met vingerafdrukken op de mat zwarte kastjes? Zie je die erg of valt het reuze mee?

Groetjes Odile?
REACTIE VAN JANVH
Beste Odile,
In principe pak je de deurtjes en lades met de toppen van je vingers aan de onderkant vast. Je raakt dus de buitenkant bijna niet aan. De bovenkastjes moet je wel aan de buitenkant opendrukken. Als je dat doet met schone en droge handen dan blijven er zo goed als geen vingerafdrukken achter. Af en toe met een vochtige doek de deurtjes afnemen en ze blijven er mooi uitzien.

Gr. Jan
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met nieuwe keuken”
Door Nelleke Vennik op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Den Bosch
We zijn heel tevreden over onze KVIK-keuken. Er waren na de installatie nog wat punten ter verbetering/aanvulling en die zijn correct afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect opgeleverd”
Door Maarten op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Den Bosch
Als je gaat voor het goedkoopste zit je hier niet goed. Ga je voor kwaliteit wel. De offerte had iets scherper gekund. Daar staat tegenover dat de montage perfect is en beide dingen wist ik tevoren. Ze leveren echt vakwerk en ieder probleem in het werk wordt verholpen. Tegenover een iets ruimere offerte staat dan ook dat ze niet moeilijk doen als er nog wat nodig is en je een perfecte keuken krijgt. Dat is een keuze en die maak ik graag. Dit is de derde keuken die ik hier heb gekocht. Perfect opgeleverd.
REACTIE VAN KVIK DEN BOSCH
Hartelijk dank voor de complimenten.

Een blije en tevreden klant daar doen we met het gehele team van Kvik Den Bosch dagelijks ons uiterste best voor. Dit biedt ons al bijna 14 jaar bestaansrecht!

Mochten jullie in de buurt zijn kom gerust nog een langs.
Reactie of foto toevoegen
“Aankooptraject nog in afwachting van levering”
Door Petra op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Utrecht
Een hele positieve ervaring bij KVIK Utrecht! Na een aanvankelijke miskoop bij de Mandenmakersgroep, waar ik gelukkig weer onderuit gekomen ben, bij KVIK terecht gekomen. Het was echt een verademing: geen agressieve verkoop, heldere prijsopbouw, eerlijk, er werd met heel veel geduld goed geluisterd en meegedacht. Ik was meteen al weg van het design van het type Mano. Bij meerdere keukenwinkels geweest maar niemand kon dit concept met doorlopend lijnenspel evenaren. Uiteindelijk is het gelukt om al mijn wensen in een ontwerp te gieten waarbij het praktische met het esthetische verenigd zijn. Jasper en Ron, heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Jacqueline op vrijdag 2 jun 2017 17 | vestiging Rotterdam
Communicatie en levering slecht. Wacht nog steeds wanneer ze de keuken afmaken. Vaatwasser werkt niet, binnen 1 week slang kapot en nog niet vervangen. Afwerking duurt ook nog 4 weken. Kortom nooit geen keuken meer van Kvik.

Aanvulling ontvangen 30 oktober 2017: Na ruim 6 maanden is de keuken eindelijk af. Het heeft dus even geduurd en de communicatie kan beter bij KVIK. Maar dankzij de monteur Ronnie is de keuken super mooi afgewerkt, helemaal top, een vakman.
REACTIE VAN JACQUELINE
Nu ruim 4 maanden verder en de keuken is nog niet af. Heel vervelend, bellen niet terug. En als je iemand spreekt zeggen ze hun "best" te doen, maar lossen het niet op. Heb je niks aan dus. Zit nog steeds met een keuken die niet af is.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sarah op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Na op de site van Kvik al een mooie keuken gezien te hebben namen we een kijkje in de showroom in Leiderdorp. Hier werden we zeer gastvriendelijk en geduldig geholpen door Ron. Onze keuze was dan ook snel gemaakt; deze keuken moest het worden. Ron was niet alleen gedurende het ontwerp- en koopproces betrokken, juist ook daarna waren de lijntjes kort en de betrokkenheid groot. Een fout van het externe bedrijf dat de keuken bij ons afleverde loste hij direct op. Ook nam hij de tijd om met onze eigen aannemer, die de installatie heeft gedaan, de keuken en aandachtspunten door te spreken. De keuken is sinds een paar weken klaar en we genieten iedere dag van de ruimte en fijne indeling. We kijken terug op een fijne en relaxte samenwerking met Ron en kunnen hem en Kvik Leiderdorp van harte aanbevelen.
FOTO VAN SARAH
Reactie of foto toevoegen
“Echt een afrader”
Door Martine Van Dijk op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Son
We hebben bij Kvik Eindhoven de Mano gekocht. Wat een ongelooflijk slechte service en aflevering. De helft van de apparaten was er niet. De kasten waren niet compleet. De keuken was verkeerd ingemeten en daardoor was er een kast over (wel mogen betalen) en een loze hoek in de keuken. Contact daarover verloopt zeer moeizaam en ze nemen geen initiatief. De keuken is januari 2022 geplaatst en nog steeds niet af naar behoren. Maar opnieuw horen we niets. Echt een afrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden met resultaat”
Door Ron Mulder op vrijdag 2 mrt 2018 18 | vestiging Wateringen
Het eerste kontakt met Kvik Wateringen was in 2016 toen wij bijna tot een bestelling waren overgegaan maar deze hebben moeten annuleren daar de aankoop van het nieuwe huis niet door ging. Daar deed men niet moeilijk over en ik liet weten terug te komen (Ja ja zullen ze gedacht hebben, dat horen wij vaker!). Een jaar later was het toch zover en vorig jaar september stond ik weer in de showroom in Wateringen bij Pieter Batist. Ik had heel wat keukenzaken achter de rug maar het aanbod, de stijl en de benadering van Kvik sprak mij toch het meeste aan. Samen met Pieter heb ik mijn droomkeuken gecreëerd en in die fase het randje van de Kvik mogelijkheden opgezocht. Wat is haalbaar en wat niet. Sparren met elkaar om het ultieme naar boven te halen en een droom te verwezenlijken. Wij zijn daar heel ver in gegaan en van de mogelijkheden die Kvik heeft (maar niet altijd direct in de showroom te zien is) het concept uitgebouwd tot in de slaapkamers toe. Uiteindelijk kwam er een vrachtwagen met 18 pallets aan materiaal en een installatieteam die wonderen verricht heeft. Daar niet alles op de tekentafel of op het computerscherm voorzien kan worden dient dit team uiterst flexibel te opereren bij de installatie. Dat is allemaal gelukt en heeft geresulteerd in een wondermooie keuken die zelfs bij mensen die er verstand van hebben respect afdwingt. Kvik, zo begrijp ik en ook afgaande op indrukken van andere kopers, is nog niet zo lang gevestigd in Nederland. Afgaande op de reactie heeft dat in het begin wellicht wat startproblemen gegeven. Met de ervaring die ik opgedaan heb i.c.m. de kwaliteit van het geleverde durf ik u Kvik voor 100 % te adviseren. Uiteindelijk telt alleen maar het resultaat en daar zijn wij dik tevreden mee!
FOTO VAN RON MULDER
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is er niet”
Door M ouwehand op dinsdag 28 sep 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Lekker dan. Koop je een keuken, spreek je een afleverdatum af. Aanbetaling gedaan, maar verder geen info over de restbetaling. Dus ga je er van uit dat het bij de aflevering betaald gaat worden. Maar op de afgesproken dag geen leverantie van de keuken,want nog niet betaald. dat wordt DRIE weken later. Zit je zes weken zonder keuken omdat de oude er al uit is. Bedankt Kvik....lekker communiceren zo. Een reminder had wel zo slim geweest, voor jullie maar ook voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Jelle Puype op zondag 20 okt 2019 19 | vestiging Woerden
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht. Heel goed geholpen (niet eerst een hele mooie keuken samenstellen en dan met een prijs komen die ver boven budget is).
Zowel de communicatie als de plaatsing gingen geheel naar wens!
FOTO VAN JELLE PUYPE
Keuken naar wens
+ Toon extra foto van Jelle Puype
Reactie of foto toevoegen
“Onbetrouwbaar”
Door Je Te op woensdag 16 dec 2020 20 | vestiging Rotterdam
Pas op! Dit bedrijf maakt zich schuldig aan malafide praktijken. Na de levering is alles fout gegaan wat fout had kunnen gaan. Het laatste contact met Kvik is alweer 3,5 week geleden en ze hebben nog steeds geen contact opgenomen om het laatste zijpaneel te bezorgen, iets wat wel is beloofd door de nieuwe eigenaar van Kvik Alexandrium. Lees onderstaande bericht en wees gewaarschuwd!

De verkoop ging vlot en we hadden een goed gevoel bij de verkoper. Helaas wisten wij niet dat het achter de schermen een zooitje is. Een week nadat wij de keuken hadden ontvangen is Kvik Alexandrium overgenomen door iemand van Kvik Barendrecht. Als je belt voor service wordt je doorverwezen naar Barendrecht, maar soms wordt je vanuit Barendrecht weer terug verwezen naar het Alexandrium. Als je uiteindelijk de juiste persoon aan de lijn hebt moet je keer op keer het hele verhaal opnieuw uitleggen. Wij als gedupeerden moeten overal achteraan zitten, er is nog geen een keer vanuit Kvik Alexandrium/Barendrecht zelf opgebeld.

Wij hadden gekozen om de kastjes door Kvik in elkaar te laten zetten en dat we zelf de keuken te plaatsen. Op deze manier konden we wat geld besparen, alhoewel ze hier alsnog flinke bedragen voor rekenen. De voormontage was echt door amateurs gedaan (dit was nog de verantwoordelijkheid van de oude eigenaar). Daarnaast mankeerde er nog meer aan de keuken, misten er plankjes, er was geen achterplaat van de bar en was er een zijpaneel geleverd in de verkeerde kleur.

Hierna was het de verantwoordelijkheid van de nieuwe eigenaar om dit op te lossen. Ik heb meerdere keren aan de telefoon gezeten, mails gestuurd etc. Uiteindelijk werden er alsnog verkeerde producten geleverd, er was niet goed geluisterd naar de maten die ik had doorgegeven. Al met al zijn hier maanden overheen gegaan. Uiteindelijk werd er na 5 maanden eindelijk een monteur gestuurd om de voormontage op te lossen, zodat we de lades kunnen gebruiken. Tot deze dag stonden alle pannen nog in dozen naast de keuken. Er werd in eerste instantie zelfs gezegd dat het niet zijn verantwoordelijkheid was om dit op te lossen omdat de vorige eigenaar de voormontage niet goed had laten uitvoeren. Daar heb ik als consument eerlijk gezegd geen boodschap aan, als je een bedrijf overneemt (doorstart) neem je niet alleen de leuke dingen over.

Het laatste wat nog moet worden geleverd is een zijpaneel in mat zwart. Deze is in mat grijs geleverd. Ik heb meerdere keren moeten bellen om te vragen of het paneel al binnen was. Toen ik uiteindelijk belde werd mij verteld dat het al een week in de opslag stond, ik was wederom niet gebeld. Er werd mij wel verteld dat dit zou worden bezorgd. Ik zou nog worden teruggebeld om de afspraak in te plannen.

Het volgende telefoon heb ik als erg onprettig ervaren. Na 2 weken werd ik gebeld door een vrouwelijke medewerker van Kvik Alexandrium dat het paneel niet bezorgd kon worden. De eigenaar weigerde om mij telefonisch te woord te staan. Toen mevrouw boos werd heb ik uitgelegd dat ik het gesprek zou beëindigen en verzocht ik haar om de eigenaar terug te laten bellen. Ze belden zelf terug en sprak op een zeer vijandige toon naar mij, waarop ik het gesprek wederom heb beëindigd. Ik werd nog een paar keer gebeld maar elke keer als ik haar hoorde hing ik op.

De keuken is eind mei geleverd en we zitten nu in december. Onze ervaring met Kvik is erg slecht en we hebben er een hoop stress van gekregen. Ik heb nog nooit een review achter gelaten maar ik voel mij nu verplicht om iedereen te waarschuwen van dit soort wanpraktijken. Als iets er aan de voorkant goed uitziet betekent het niet het achter de schermen ook zo is. Tijdens telefoongesprekken werd meermaals gezegd zich niet verantwoordelijk te voelen en dat dit best-effort was, ronduit belachelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging offerte”
Door Miek van Veggel op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Den Bosch
Ik ben in de showroom geweest met alle maten van mijn hal. Heb de verkoper geinformeerd over de situatie en wilde graag de meterkast achter een deur verwerkt hebben. Ik ging naar huis met een mooie offerte van 1300,= excl. 250,= montagekosten. Ze wilden natuurlijk wel graag eerst opmeten. Na een paar dagen heb ik gebeld voor het opmeten maar moest eerst opdracht geven. Dat heb ik gedaan. Na het opmeten kreeg ik een week later een nieuwe aangepaste offerte. Ze vertelden mij dat ik aanpassingen wilde en de meterkast ingebouwd wilde hebben. Dat was in de showroom allemaal besproken. Ik begrijp dat er wat extra kosten bijkomen maar.....Nu een offerte van 2720,= Er werd 550,= montagekosten gerekend 50,= opmeetkosten en 175,= transportkosten. Echt niet te bevatten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Willem Sonneveld op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een XXL keuken gekocht bij Kvik in Barendrecht en zijn zeer blij met de extra diepte en hoogte. Van eerste orientatie tot uiteindelijke montage is alles goed verlopen. De communicatie met keukenadviseur Hans den Ouden was prettig en helder. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen bij Kvik!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Lex en Veronica Bos op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben de Ombra keuken aangeschaft van Kvik. Bij dit bedrijf heb je steeds een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt voor al je vragen . Wij werden gekoppeld aan Ron Souhoka. Topverkoper! Het heeft geresulteerd in onze droomkeuken. Tijdens de verbouwing belde hij nog op om te vragen hoe het ging, of alles goed liep. Hij dacht mee, liet ons ook andere opties zien, waar wij helemaal niet aan gedacht hadden. De keuken is prachtig, de kleur, de indeling, kortom wij zijn dik tevreden
FOTO VAN LEX EN VERONICA BOS
+ Toon extra foto van Lex en Veronica Bos
+ Toon extra foto van Lex en Veronica Bos
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pieter op zondag 4 feb 2018 18 | vestiging Utrecht
Goed geholpen aan het einde van de verkoopdag door Coen. Dacht mee met onze wensen en was bereid ons te helpen. Keuken is geïnstalleerd door Ronnie waar we erg blij mee waren. Hij werkt nauwkeurig en gaf ons het gevoel het goed te willen doen zonder het af te raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Practige keuken”
Door Erna op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Het rondkijken als eerste oriëntatie was al fijn. Geen druk, maar de mogelijkheid om, als wij wilden, een afspraak te maken om vrijblijvend een tekening te laten maken. Deze afspraak was met Mark Singer, een prettige man. Hij luisterde naar wat we wilden, drong zich niet op en probeerde niet meer te verkopen dan we wilden (wij wilden bijv geen meerdere ovens, en andere "extra" apparatuur). Omdat het best lang duurde voor we de keuken nodig hadden (nieuwbouwwoning), sloeg de twijfel na een half jaar toe; wil ik dit blad wel, is de kleur goed, zijn de kastjes wel mooi...ach ja... wispelturig typje zeg maar... Weer naar Kvik, waar ze ons wederom met open armen ontvingen, volledig snapten dat ik het spannend vond en het nog een keer wilde zien.... alle tijd namen ze weer voor me.... na het inmeten in onze nieuwe woning kwam de lockdown... maar ik wilde per se nog eea met Mark bespreken (voelde me een zeur, maar zij vonden het echt niet erg)....is toen, coronaproof, geregeld.... zo fijn alles nog een keer te kunnen doornemen... en toen kwam de keuken... zo spannend! Helaas was een van de twee monteurs niet helemaal wat we ervan verwachtten. Geen uitleg over werking van de dingen, en nog wat andere dingetjes... voelde als kater... maar het strookte zo niet met het goede gevoel wat we steeds hadden... dus dag erna Mark gebeld, die er direct werk van gemaakt heeft... inmiddels is Lex (een van de twee zeer vriendelijke eigenaren) geweest, heeft uitleg gegeven, laatjes nog wat afgesteld en daarmee een zeer tevreden klant achtergelaten. Echt prachtige keuken (Tinta en massief eiken blad van 3.60 m).... Mark en collega's, ben meer dan tevreden met jullie!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Don Vintges op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Het is een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. De verkoper die geholpen heeft met het uitzoeken van de keuken is zeer hulpvaardig geweest en heeft ons geholpen aan een hele mooie keuken voor een mooie prijs. Inmiddels is het 2 jaar geleden dat wij de keuken hebben gekocht en de keuken is nog steeds naar onze tevredenheid. Onlangs heb ik nog een klein probleempje gehad met de inductiekookplaat. Het bellen met kwik heeft dat probleem vervolgens weer snel opgelost. Ik ben dus een zeer tevreden klant en raad dan ook KVIK Leiderdorp aan voor de aanschaf van uw keuken.
FOTO VAN DON VINTGES
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Verlopen volgens de planning”
Door Soriena op vrijdag 27 mrt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
We hebben een keuken gekocht bij kvik Heerhugowaard waar we heel blij mee zijn. We zijn door Mark geholpen, hij dacht met ons mee en gaf hele goeie tips. Dit was de eerste keer voor ons dat de keuken bezorgd was zonder problemen. Alles verliep volgens planning.
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales”
Door E Slob op woensdag 28 dec 2016 16 | vestiging Breda
Aankoop duidelijk, prijs goed. Maar dan komt de aftersales. Een keer de laden afstellen lukt nog wel, maar montage fouten corrigeren lukt niet. Plinten scheef afgezaagd, werkblad scheef gelegd. Wordt intern meegenomen, maar niet verholpen. Na 2 jaar valt een RVS paneel nog 30 kg van het kookeiland om, blijkt met dubbelzijdig plakband gemonteerd te zijn. In mijn ogen een montagefout, veel te zwakke verbinding. Men beroept zich op de 3 maanden montage garantie en doen het aanbod het dit keer beter te doen door het te kitten met doorberekenen van de kosten incl voorrijden. Mag je hun fouten nog een keer betalen. Nee voor service moet je niet bij Kvik Breda zijn
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs blij”
Door Bart van den Belt op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Woerden
We zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken. Geholpen door Chris, de eigenaar, en Jelle. Professioneel, snel geholpen, duidelijke antwoorden. Waar we vooral blij mee waren is dat ze de keuken van tevoren gevisualiseerd hadden in een tekening en dat we de bouwtekeningen en instructies voor de aannemer mee kregen. De aannemer heeft direct contact gehad met Kvik of de installateur bij vragen en alles is tot in de puntjes geregeld. Installatie zou max. drie dagen duren maar de installateur was er vroeg en had als doel om het in een dag voor elkaar te krijgen. En dat is gelukt! Prettig, want daardoor hadden we wat meer speling in de verbouwing. Al met al een aanrader.
FOTO VAN BART VAN DEN BELT
Goed gelukt
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Trudy op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Almere
De keuken is mooi maar de service laat te wensen over. Slechte communicatie. Keuken op tijd maar incompleet opgeleverd. Installatie verliep redelijk, alhoewel er wel wat zaken scheef zaten maar die zijn achteraf hersteld. De ontbrekende apparatuur, deurtjes en zijpanelen werden in fases afgeleverd. 7 maanden na installatie begint bij 1 deur de toplaag los te laten. Gebeld en op verzoek foto gestuurd. Daarna hoor je niks meer. Dat is wel het patroon, je moet er constant zelf achteraan bellen of langs gaan. Ondanks de mooie keuken zouden wij KVIK bij niemand aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Bart v Geleuken op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Vier maanden na levering keuken, nog steeds kastdeuren die ontbreken, plint nog niet klaar. Slechte communicatie, wij moeten als klant KVİK steeds vragen wanneer keuken klaar is.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Yvonne op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Den Bosch
Wij zijn heel tevreden met onze keuken, en het verloop van de aankoop bij Kvik Den Bosch. In deze tijd is er veel vertraging bij het leveren van apparaten, maar Kvik heeft hier duidelijk met ons over gecommuniceerd, en heeft veel opties aangeboden. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken mee. Uiteindelijk was de gehele keuken ander halve week na de afgesproken datum volledig geïnstalleerd, waar we zeer tevreden mee waren. De monteur die de keuken er in heeft gezet was erg bekwaam en vriendelijk, en het resultaat ziet er mooi uit. Een huis renoveren in deze tijd is lastig, iedereen is erg druk en er is overal tekort aan medewerkers en materiaal, in vergelijking met ervaringen bij andere bedrijven ben ik heel tevreden over hoe het bij Kvik is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim, pluim, pluim”
Door A. van Immerseel op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Prettig ontvangst, degelijke uitleg, verstand van zaken, binnen budget denken, ook lastige onderdelen werden opgepakt en niet gaan voor snelle winst. Nazorg was uit de kunst, niet een keer maar alle keren, ... oplossingsgericht denken, ook waar het niet hun verantwoordelijkheid was. Kortom ... pluim, pluim, pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Duurt lang”
Door Alex op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam (Villa Arena)
After 6 months of delay our kitchen is not completed yet. All the process is very frustrating and stressful. After the sale is done, nobody at Kvik Arena seems to be responsible for anything, salesperson only blaming colleagues from planning department and others, not answering emails & phone. Clearly, many things can go wrong and we expected delays and problems, but not like this. So irresponsible and careless, never had such an experience, even though I'm an interior designer and dealing with suppliers and contractors quite often.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door WMVDB op zondag 3 mrt 2019 19 | vestiging Breda
Prima geholpen bij de aanschaf, levering volgens afspraak en nette plaatsing van een keuken in mijn volgende huis. Goede pre- en aftersales. Na aankoop goed op de hoogte gehouden. Er waren een paar losse eindjes na plaatsing maar die zijn uitstekend opgelost, en daar gaat het uiteindelijk om.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie strakke, stijlvolle keuken”
Door Mylène op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Afgelopen week is onze keuken van Kvik Leiderdorp opgeleverd. Een spannend traject, zo'n aanschaf van een keuken. De voorbereidingen, het plaatsen, afwachten hoe het eruit komt te zien. Voor ons de eerste keer 'from scratch' een keuken gekocht. Kan niet anders zeggen dat dit bij Kvik een hele fijne ervaring is geweest. Prachtige showroom, uitstekende voorlichting van onze verkoopadviseur Ron. Korte lijntjes, echt geluisterd naar onze wensen en mee-gedacht. Het eindresultaat is meer dan wij ervan hadden durven dromen. Een mooie strakke, stijlvolle keuken met alles erop en eraan.
FOTO VAN MYLÈNE
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Molenaar op donderdag 27 jul 2017 17 | vestiging Cruquius
Koop geen keuken bij kvik, na bestelling doen zij niets meer. Kunststof blad met lijmtangen, slechte onkundige keukeninstalllatie en Kvik weigert hier iets aan te doen,
Reactie of foto toevoegen
“Denken echt mee”
Door M.E. Voogd op donderdag 30 aug 2018 18 | vestiging Wateringen
Pieter Batist en zijn team van Kvik Wateringen zijn een echte aanrader als je een keuken nodig hebt. Eindelijk eens een keukenleverancier die niet alleen voor de hoogste marge gaat en niet probeert de klant een poot uit te draaien. Bij Pieter ging het anders, nadat ik eerst een ontwerp heb laten maken door een onafhankelijke designer heb ik deze voorgelegd aan Pieter. Hij heeft het ontwerp zo goed mogelijk nagebouwd met de fraaie Kvik meubels. Hij neemt echt de tijd, ook al kwam ik keer op keer terug ;-) Pieter denkt echt mee met mijn wensen. Hij is realistisch, erg gedreven en gaat voor een tevreden klant en een mooi resultaat. Gewoon een enthousiaste ondernemer met hart voor de zaak, net zoals de medewerkers die de keuken kwamen plaatsen. Een echt team! Eigenlijk is het uiteindelijke resultaat mooier dan het oorspronkelijke ontwerp geworden. Ook de nazorg was uitstekend. Ik heb ook wat foto's geplaatst op Facebook check deze maar even bij MarkEugeniuszVoogd
FOTO VAN M.E. VOOGD
Mooi resultaat
REACTIE VAN M.E. VOOGD
Bijkeuken
REACTIE VAN M.E. VOOGD
Garderobe
REACTIE VAN M.E. VOOGD
via de zijkant
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door G. Eerbeek op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Vorige maand een prachtige keuken laten installeren door Kvik Amersfoort. Zowel door Gerrit als Joeri fantastische geholpen. Gerrit erg professioneel en geeft duidelijk, maar vooral eerlijk advies. Liepen tegen een paar kleine dingen aan en dit werd zonder moeite en kosteloos opgepakt door Joeri (Service staat hier echt centraal). Voor mij een dikke 10! Echt aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Menno op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Kvik Heerhugowaard. Uiterst vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door Mark Singer. Hij heeft verstand van zaken maar ook zeker oog voor de kleinste details en daardoor ons goed kunnen adviseren, hebben in overleg met hem een keuken ontworpen welke voldoet aan onze wensen. Tijdens de gesprekken nam hij ruim de tijd. Hebben gekozen voor het leveren van de keuken in platte dozen en zelf monteren. Lex Kaptein heeft tijdens het leveren van de keuken ruim de tijd genomen om extra instructie te geven en alle gebruiksaanwijzingen te delen, een deurtje met transportschade is keurig gemeld en binnen twee weken vervangen. Prima bedrijf waar je goed, snel en zeker vakkundig word geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de aftersales en daardoor volgens mij een echte aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Menno.
FOTO VAN MENNO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Sharon op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Almere
Deens design en daar betaal je dan ook voor. Ik kan niet anders zeggen dan dat KVIK prachtige keukens heeft van een goede kwaliteit. Het team van monteurs is ook prima !! Vriendelijke en vakkundige mannen die hun werk verstaan. De (klanten-)service vanuit de winkel is echter zo verschrikkelijk beroerd! Wij hebben de keuken in november 2020 uitgezocht en aanbetaald. Eerste week van januari 2021 definitief ingemeten voor installatie half februari 2021. Houd er rekening mee dat het aankoopbedrag voor 100% betaald moet zijn voordat er ook maar 1 kastje over de drempel van je woning wordt gezet. Wel vooraf 100% betaling opstrijken en dus als klant geen stok meer achter de deur hebben, maar vervolgens niet 100% opleveren. Afspraken worden niet nagekomen. KVIK Almere reageert niet tot nauwelijks op vragen/verzoeken/klachten via e-mail. Telefonisch is KVIK Almere slecht te bereiken, want in gesprektoon of er wordt niet opgenomen (slechts 1 back office medewerker?). Wanneer ik back office van KVIK Almere toch te spreken kreeg, werd er van alles mondeling toegezegd met de belofte van schriftelijke bevestiging. Vervolgens geen e-mailbevestiging, maar ook het toegezegde blijft uit zonder bericht of verdere uitleg. Vanuit KVIK complete radiostilte. Wij hebben 2 maanden met een keuken gezeten die niet compleet was (kastdeuren missen; deel backsplash ontbreekt; complete kast mist). Naar eigen zeggen van KVIK komen er wekelijks meerdere vrachtwagens uit Denemarken om bestellingen af te leveren. KVIK kan zich dus niet 2 maanden lang blijven verschuilen achter problemen met levering door COVID-19. Zeker niet wanneer KVIK in de tussentijd nieuwe klanten probeert te lokken met 20% korting op keukens. Dat is geld binnen harken om vervolgens de gemaakte afspraken niet na te komen. LET OP: algemene voorwaarden geeft KVIK de vrijbrief om straffeloos afspraken niet na te komen. Hierin staat namelijk dat een uitloop van oplevering t/m 3 maanden geoorloofd/normaal is. En nu met de COVID pandemie is een levertermijn al helemaal losgelaten. Onze keuken staat compleet inmiddels en is werkelijk schitterend! Indien er vanuit KVIK een normale mate van communicatie geweest was dan had ik een hogere score gegeven (de keuken is een plaatje en de installateurs zijn vaklui). Nu overheerst echter het gevoel dat de klant, nadat er betaald is, door KVIK als onbelangrijk aan de kant wordt geschoven. Gezien de hele toestand zou ik iedereen volstrekt afraden met KVIK Almere in zee te gaan, want je weet nooit waar je aan toe bent.
FOTO VAN SHARON
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fienke op woensdag 14 aug 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Bij KVIK-Leiderdorp keuken Tinta aangeschaft met een mooi aanrechtblad van Jetstone. Erg tevreden over advies en het meedenken door Ron, afleveren en montage door Donny en Peter, inmeten, installatie en puntjes-op-de-i door Ronald, het prettige contact met winkel en medewerkers en vooral het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kevin Vierhout op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Cruquius
In het oerwoud van keukenleveranciers zochten wij een leverancier waar je niet al binnen 5 minuten onvoorstelbare kortingen krijgt. Want dan weet je dat je ondanks al die kortingen nog steeds te veel betaalt. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Kvik Cruquius. En hoewel er meerdere leveranciers waren met het concept van een vaste prijs, paste Kvik gewoon het beste bij ons budget en wensen. Bij Kvik Cruquius totaal geen opdringerige verkopers, geen droge cake of ondoorzichtige voorwaarden of een snelle handtekening. We kregen van Ron, de manager, alle ruimte om onze droomkeuken uit te zoeken. Ook werd er goed nagedacht over alle mogelijkheden. We hadden zelf al wat apparatuur, maar het was geen enkel probleem om die ook door hen te laten plaatsen. Zonder extra kosten! Zelfs toen de bestelling al geplaatst was, was er ruimte om zaken aan te passen. Waar zie je dat nog! Ook de aftersales, die liepen via Ruud, waren zeer naar wens. Wat wij als bijzonder prettig ervaarden was de bereikbaarheid. Zowel via de telefoon als via de mail. Een vertraging in de levering van het keukenblad (kon Kvik niets aan doen), werd zeer correct opgelost. Bedankt! Kvik heeft geen eigen installateurs hetgeen door sommigen als een nadeel wordt gezien. Dat nadeel zagen wij niet. Integendeel. De installateur, Jorg, kwam uit de buurt en was bijzonder kundig, werkte netjes en dacht goed mee. Eerlijk is eerlijk, door alle negatieve verhalen op Qasa waren wij wat huiverig voor Kvik. Gebleken is alleen dat de ene vestiging de andere niet is. Ja, ze heten allemaal Kvik die allemaal dezelfde keukens verkopen. Het zijn echter ook allemaal franchisers met een eigen aanpak en manier van bedrijfsvoering. En dat verschil zie je goed terug bij Kvik Cruquius. Een leverancier die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Oplossingsgericht, betrouwbaar en helder. Wij zullen Kvik Cruquius dan ook bij een ieder aanbevelen en geven de Kvik vestigingen met wat mindere recencies als tip mee: kom eens in Cruquius kijken. Dan zie je hoe het wel moet. Ron, Ruud , Jorg en overige medewerkers van Kvik Cruquius, enorm bedankt voor het verwezenlijken van onze droomkeuken en het achterlaten van een erg prettig gevoel over onze keuken. Ga zo door!
FOTO VAN KEVIN VIERHOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor het hele Kvik team”
Door Dick Koning op zaterdag 12 nov 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Uitstekende informatie en begeleiding door Mark gedurende het gehele traject voor onze keuken. De montage van de keuken door Robin is voortreffelijk uitgevoerd. Kortom een compliment voor het hele Kvik team Heerhugowaard.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J Vd Bogart op woensdag 3 okt 2018 18 | vestiging Breda
Zeer tevreden over deze winkel. Deskundig personeel dat behulpzaam is en meedenkt met je budget. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen aan om zelf eens te gaan kijken bij Kvik. Fam. vd Bogart

Aanvulling ontvangen 3 oktober 2018: Alles is geleverd, gemonteerd en werkt prima wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door thomas van der laan op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Woerden
Ik heb onlangs voor mijn nieuwe huis een keuken gekocht. Chris (eigenaar) van Kvik Woerden heeft ons van A tot Z begeleid met veel aandacht en handige weetjes op basis waarvan wij de juiste keuzes konden maken (bv: waarom een bepaalde oven / locatie van apparatuur in kookeiland etc). Hij gaf ons echt de ruimte om een droomkeuken te realiseren zonder er zomaar haastig een keuken doorheen te 'drukken'. Ook de installatie van de keuken ging perfect met uiterst vriendelijke montagelui. Al met al, zeker een aanrader om een keuken te halen, voor nette prijzen!
FOTO VAN THOMAS VAN DER LAAN
REACTIE VAN DESIREE
Hi Thomas, wat een prachtige keuken! Wij zijn in gesprek bij Kvik Breda voor een soortgelijke keuken maar daar zeggen ze dat zo'n bar maar aan één zijde kan. Loopt hij bij jullie door aan de kopse kant? Zou top zijn als het wel kan. En weet je toevallig nog welk model dit is? Alvast heel erg bedankt voor je reactie. Wij hopen binnenkort onze droomkeuken te realiseren.
REACTIE VAN JARNO
heel mooi. Dit lijkt op de veda dark oak. Maar ik wist niet dat deze in greeploos gemaakt kan worden. Klopt dat?
Reactie of foto toevoegen
“Een groot drama”
Door Vivianne op maandag 8 feb 2021 21 | vestiging Son
De keuken uitzoeken en bestellen ging prima. Klantvriendelijke dame die echt wel de indruk wekte te weten wat ze verkocht. Ivm de kosten gekozen de keuken zelf op te halen en te monteren. Nog geen 5 minuten thuis bleek echter dat veel losse spaanplaten waren beschadigd. Niet een, nee bijna allemaal. Direct gebeld waar aangegeven werd dat de directrice actie zou ondernemen. Verder met uitpakken. Helaas, werkelijk NIKS klopte. Twee kasten niet geleverd, een kast verkeerd geleverd, plint te kort, geen koppelstuk voor de plint, geen rooster, zijwand keuken te kort en heel veel beschadigd. Een doos spullen geleverd die voor een totaal ander type keuken waren. Directeur en directrice de volgende dag komen kijken en alles nagekeken en opgeschreven. Er zou een monteur komen die alles meenam wat ontbrak. Monteur kwam had niks bij en wist van niks. Belt met directrice waarbij ik haar hoor zeggen 'ze hadden ook niet alles uit moeten pakken en tegen de muur moeten zetten' serieus hoe moeten we dan de keuken monteren? Buiten dat feit gaf ze aan dat wij degene waren doe de beschadigingen hadden veroorzaakt....werkelijk het lood zakt dan in je schoenen. Kastjes in elkaar gezet, ontbrak er nog van alles. Niemand heeft gebeld om even te vragen hoe het was. Zijn volledig aan ons lot overgelaten. Vervolgens moest ik ontbrekende plank gaan ophalen voor op de vaatwasser. Of ik nog even 9,- wilde betalen. Gelukkig zag ik op tijd dat de plank wederom niet de juiste maat had en beschadigd was. Bij het willen plaatsen van de kraan bleek het chifon niet passend, bij het plaatsen van de kookplaat ontbrak de gasslang. Al met al slapeloze nachten gehad waarbij de directeur telkens herhaalde 'nergens voor nodig gewoon lekker slapen'. Werkelijk ronduit onbeschoft, onbeleefd en verre verre van klantvriendelijk. Hoewel we ontzettend uitkeken naar de nieuwe keuken is het een groot drama geworden. Wij raden ook iedereen aan goed na te denken een KVIK keuken aan te schaffen. Bespaar jezelf een hoop ellende. Het eind resultaat na zelf plaatsen zijn we trots op dat hebben we zelf gedaan (was ook een bewuste keuze) maar werkelijk alles wat we besteld hebben klopte niet. Uiteindelijk na bijna 6 weken geen keuken is het nu goed. Een keer, nooit meer
FOTO VAN VIVIANNE
+ Toon extra foto van Vivianne Peeters
+ Toon extra foto van Vivianne Peeters
+ Toon extra foto van Vivianne Peeters
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Onno Meinema op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Wateringen
Uitermate tevreden over de keuken en hoe die geplaatst is; klasse werk! De keuze op het model en welke onderdelen er nodig waren was snel gemaakt. De adviseur werkte efficiënt en zorgde bij wijzigingen snel voor nieuwe documenten en tekeningen. De vragen over prijzen duurden wat langer en hadden wat een kattebelletje nodig. Afspraken over levering en plaatsing waren duidelijk. Het plaatsen zelf, toch de kers op de taart, was een prima. De monteur werkte erg netjes en nam de tijd om alles goed te plaatsen en af te stellen. Bij de montage bleek de quooker niet geleverd maar die werd na overleg met de winkel snel nabezorgd. Voordat de monteur vertrok was alles goed geïnstalleerd en uitgelegd.
Verbeterpuntje is de nazorg. We hadden een kleine beschadiging op het blad en die vraag staat nog steeds open.
FOTO VAN ONNO MEINEMA
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Onno Meinema
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en betaalbaar”
Door Ida de Reus op woensdag 10 jul 2019 19 | vestiging Duiven
Onlangs is mijn keuken geplaatst en staat prachtig!! We zijn prettig te woord gestaan door Jan Krops...hij gaf goede adviezen en nam de tijd ervoor. Wat ik fijn vond dat hij geen opdringerige verkoper is...ook de monteur was vakkundig en prettig in omgang. Er is 1 dingetje waar ik niet tevreden mee was maar dit wordt opgelost. Vertrouw daar ook op. Ik kan iedereen Kvik aanraden.. kwaliteit en betaalbaar!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Meta op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Den Bosch
Prachtige keuken gekocht, prima geholpen! Ik ben tevreden. Laagdrempelig, goed advies & duidelijkheid over de prijs en de levertijd!

Aanvulling ontvangen 16 oktober 2019: Ja, hij is geleverd en gemonteerd, Ik ben hartstikke blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Wing op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Den Bosch
Er is heel actief meegedacht over ons plan om de keuken geheel naar onze smaak op te bouwen met KVIK kasten en elders te fabriceren aanrechtblad en fronten. We zijn erg tevreden!
REACTIE VAN KVIK DEN BOSCH
Dank voor uw reactie. Wij wensen u namens het gehele team van Kvik Den Bosch veel kookplezier en zien u graag in onze geheel vernieuwde showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuken”
Door Haan op zaterdag 23 jun 2018 18 | vestiging Den Bosch
Ik heb medio 2015 hier een complete Mano-keuken gekocht, inclusief montage. Zowel de begeleiding, prijs-kwaliteitverhouding, montage en afhandeling was zeer prettig en goed. Niets dan lof voor Esther Roem (begeleidingtijdens het aankoopproces) en monteur Lambert die de keuken supernetjes heeft gemonteerd. Nu na 3 jaar in functie maakt de keuken me nog elke dag heel blij.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Juliette Wouters op dinsdag 1 mei 2018 18
Eind vorig jaar heb ik bij Kvik Heerlen de keuken Mano gekocht. Deze is recent, medio april, geplaatst. Ik ben zeer tevreden over het hele proces! Bjorn Knops van Kvik nam alle tijd om de voor mij perfecte keuken samen te stellen en om alle apparatuur uit te zoeken. Ook de plaatsing zelf, door een erg aardig en betrouwbaar iemand, is heel goed gegaan. Als alleenstaande en a-technische vrouw was ik erg huiverig voor de aankoop van een keuken plus alle technische zaken die geregeld moesten worden maar mede door de vakkundigheid van Bjorn is dit allemaal heel erg goed verlopen! Ik kan Kvik Heerlen absoluut aanraden!
FOTO VAN JULIETTE WOUTERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 78
Vestigingen KVIK
Website: www.kvik.nl
aAlmere (12 ervaringen), Miamistraat 100, 1334 KX Almere, tel 036 - 303 52 34
bAmersfoort (3 ervaringen), Amsterdamseweg 37D, 3812 RP Amersfoort, tel 033 - 303 77 03
cAmsterdam (Boulevard Westpoort) (6 ervaringen), Roesiel 15, 1043 BL Amsterdam, tel 020 - 447 00 00
dAmsterdam (Villa Arena) (5 ervaringen), Johan Cruijf Boulevard 52, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 238 60 03
eApeldoorn (3 ervaringen), Het Rietveld 22, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 360 18 49
fBarendrecht (5 ervaringen), Keukenboulevard Pesetastraat 34 A, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 483 32 60
gBreda (12 ervaringen), Kruisvoort 86, 4814 RZ Breda, tel 076 - 51 40 492
hCruquius (4 ervaringen), Spaarneweg 55, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 547 95 63
iDen Bosch (19 ervaringen), Tinnegieterstraat 30, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 644 61 57
jDuiven (4 ervaringen), Cartograaf 10b, 6921 EZ Duiven, tel 026 - 311 21 65
kEnschede , Schuttersveld 54, 7514 AC Enschede, tel 053 - 3030106
lGroningen , Reitdiephaven 157, 9746 RC Groningen, tel 050 - 280 36 16
mHaarlem , Zijlstraat 61, 2011TK Haarlem, tel 023 - 303 63 54
nHeerhugowaard (11 ervaringen), W.M. Dudokweg 13, 1703 DA Heerhugowaard, tel 072 - 785 53 80
oLeeuwarden , Schrans 25, 8932 RA Leeuwarden, tel 058 - 202 3070
pLeiderdorp (50 ervaringen), Elisabethhof 6, 2353 EZ Leiderdorp, tel 071 - 542 09 75
qMaastricht , Fregatweg 43a, 6222 NZ Maastricht, tel 043 - 205 71 23
rRotterdam (7 ervaringen), Watermanweg 19A, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 307 39 73
sSliedrecht , Leeghwaterstraat 239, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 70 02 55
tSon (6 ervaringen), Ekkersrijt 4147, 5692 DD Son, tel 0499 - 76 38 80
uTilburg , Burgemeester Brokxlaan 1906A, 5041 SJ Tilburg, tel 013 - 369 92 06
vUtrecht (15 ervaringen), Europalaan 95a, 3526 KP Utrecht, tel 030 - 289 71 00
wWateringen (10 ervaringen), De Lierseweg 12, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 62 64 53
xWoerden (12 ervaringen), Botnische golf 5a, 3446 CN Woerden, tel 0348 - 74 81 48
yZaandam , Cornelis Ouwejanstraat 15, 1506 SX Zaandam, tel 075 - 303 05 79
zZoetermeer , Coppeliaschouw 28, 2726 JA Zoetermeer, tel 079 - 303 03 19
a1Zwolle , Diezerkade 21, 8021 CW Zwolle, tel 038 - 845 62 82
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.