Feedback
8,0

KVIK

Score uit 195 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
30 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KVIK
Wij bieden keukens, badkamers en garderobes in Deens design voor een verrassend lage prijs.
Alternatieven voor KVIK
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 105 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 563 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1418 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 771 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 239 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 195 ervaringen over KVIK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren131 ervaringen
4 sterren21 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster32 ervaringen

Per vestiging:
“Een top ervaring”
Door Floor 't Lam op dinsdag 18 jun 2024 24 | vestiging Utrecht
Wij, hier spreek ik voor mijzelf en mijn huisgenoten, hebben een top ervaring gehad bij KVIK. Dit had nergens beter gekund, en dan vooral dankzij Ivo. Erg bedankt! Wij raden het daarom ook KVIK zeker aan om hier uw keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Jose op zondag 12 mei 2024 24 | vestiging Utrecht
Ik heb eerst een keukenmonteur gevonden en hij verwees me naar Kvik keukens. Daar ben ik heel goed geholpen doos Seppe. Hij voelde goed aan wat ik wilde en nam alle tijd. Vervolgens is ook de service na aankoop erg goed. Er ging iets mis bij transport, maar dat is direct goed gemaakt. Er werd regelmatig contact opgenomen om kleine dingen te bespreken en om te horen hoe het ging. Inmiddels staat de keuken en hij is echt prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht voor details”
Door D de Boer op zondag 14 apr 2024 24 | vestiging Groningen
Goede begeleiding bij het uitzoeken van de keuken. Aandacht voor details.
Tussentijds eenvoudig enkele aanpassingen doorgevoerd aan het ontwerp.
Maxi keuken design vraagt wel dat alle aansluitpunten op een specifieke plaats moeten komen. Het plaatsen werd uitgevoerd door Johan, een zeer kundige monteur. Er waren nog een problemen en een mogelijke nalevering maar dat werd snel en goed opgelost. Er staat een mooie keuken en we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door S.van Petersen op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Geweldig bedrijf! Binnen 1,5 uur een prachtige keuken gekocht bij Freddy en Jorn heeft hem er snel en top ingezet! Niets dan lof voor dit bedrijf!
FOTO VAN S.VAN PETERSEN
+ Toon extra foto van S.van Petersen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Corine Tekelenburg op woensdag 28 feb 2024 24 | vestiging Amersfoort
Zeer vriendelijk personeel en goede service. Wij zijn zeer blij met onze Kvik keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe bijkeuken”
Door Michael Holthuis op woensdag 21 feb 2024 24 | vestiging Woerden
Al langere tijd wilde wij thuis een vernieuwing van de bijkeuken en voor het was-gedeelte. Na een aantal offertes te hadden opgevraagd, hebben we gekozen om te laten realiseren bij Kvik Woerden en zijn we keurig geholpen door Chris. De communicatie is duidelijk, er wordt goed meegedacht en de prijs sluit tevens goed aan bij onze wensen en maximale bedrag. Wat er fijn is, dat de afspraken altijd worden nagekomen als er wat gezegd wordt. Waar veel bedrijven vaak puntjes laten vallen is bij de communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken. Bij Kvik was dit zeker niet het geval. Alles was duidelijk, transparant en we wisten precies waar we aan toe waren. Ook de monteurs die alles kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en vakkundig.
We zijn enorm blij met het resultaat. Mooie grote opbergkasten aan weerszijden, wasmachine en droger passen er zoals we wilden ook perfect in.
Wat verder erg fijn was, is dat de after-service ook uitstekend verliep. We wilde namelijk achteraf toch nog 1 extra la in de kast. Dit was ook geen probleem en zijn we netjes mee geholpen zonder gedoe. Zeker een aanrader om hier je kasten te bestellen.
FOTO VAN MICHAEL HOLTHUIS
+ Toon extra foto van Michael Holthuis
Reactie of foto toevoegen
“Alles is volgens afspraak uitgevoerd”
Door Jeanne de Bresser op dinsdag 20 feb 2024 24
Bijzonder tevreden met de nieuwe keuken. Verkoper die verstand van zaken heeft en begrijpt wat de klant wil en daar op inspeelt. Goede communicatie en er op toe ziet dat alles volgens afspraak uitgevoerd wordt. Inbouwapparatuur van goede kwaliteit, keuken keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Janny en Bram Aarnoutse op zaterdag 17 feb 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Sneller dan verwacht kregen wij ons appartement toegewezen en moesten daardoor op korte termijn verhuizen. Bezoeken aan en telefonische contacten met een aantal keukenleveranciers voor levering en plaatsing van een keuken, werden beantwoord met 3 tot 6 maanden.... Totdat we Kvik belden en direct een zeer aangenaam gesprek hadden met adviseur Ron Souhoka. Met de mededeling, bij Kvik is de levertijd en plaatsing in 6 weken te realiseren, zijn we in gesprek gegaan met een enthousiaste man met jarenlange ervaring, uiterst vakkundig, maar ook service- en oplossingsgericht. Door het stellen van de juiste vragen en het meedenken met onze wensen, heeft hij voor ons de meest ideale keuken samengesteld voor de beperkte ruimte in ons appartement, op basis van goede adviezen, creatieve oplossingen en tips. Zelfs het wel of niet "uitvullen" van een klein stukje muur, wat achteraf niet nodig was, had Ron voorspeld. Vragen werden snel beantwoord en afspraken volledig nagekomen. Daarnaast is de keuken op de afgesproken datum door het vakkundige montageteam geplaatst en is de week daarna het prachtige werkblad gemonteerd.Wij zijn dan ook uiterst tevreden met onze Kvik keuken, de service en last but not least het fijne contact met Ron Souhoka. Op zoek naar een nieuwe keuken? Zoek niet verder, maar maak een afspraak met Kvik-Leiderdorp
FOTO VAN JANNY EN BRAM AARNOUTSE
+ Toon extra foto van Janny en Bram Aarnoutse
+ Toon extra foto van Janny en Bram Aarnoutse
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamermeubel en bakamerkast”
Door Fam. Vendrik op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Den Bosch
Wij hebben bij KVIK een badkamermeubel en een badkamerkast gekocht. Deze zijn door KVIK gemonteerd. We zijn zeer tevreden over (de kwaliteit van) deze artikelen en onze badkamer is er een stuk fraaier van geworden. De monteur van KVIK (Cor) heeft prima werk geleverd en waar nodig maatwerkoplossingen bedacht en uitgevoerd. Er zijn ook enkele aandachtspunten: De levering en montage zou aanvankelijk in december 2023 plaatsvinden, maar moest een maand worden uitgesteld vanwege het ontbreken van een belangrijk onderdeel.
Bij de uiteindelijke levering bleken er toch nog onderdelen te ontbreken (1 handgreep kastdeur, 6 planken voor de badkamerkast en de push-up wastafelstoppen) of niet de juiste afmeting te hebben (zijpaneeltjes wastafelmeubel). Dit kon gelukkig op de dag van de montage allemaal nog uit het magazijn worden nageleverd, waardoor de oplevering toch op de afgesproken dag kon plaatsvinden. Onze aanbeveling is om voorafgaand aan de levering in het magazijn goed te controleren of de levering compleet is, dat voorkomt ergernis en extra werkzaamheden (heen en weer rijden) op de dag van de montage.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Lennert Stoter op zaterdag 2 dec 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Doordat er een kindje op komst was, hebben wij onze inbouw koelkast vervangen voor een inbouw koel-vries combinatie. Dit betekende dat de deur panelen niet meer overeen kwamen met hoe het origineel was. Onze keuken kwam bij Kvik vandaan dus mijn eerste keuze was om daar om hulp te vragen. Twee keer een bezoekje gebracht en vervolgens 3x gemaild met de hulp vraag. Helaas zonder echte reactie. Bij (toch nog) een derde bezoekje aan de winkel kwam ik bij Ron aan zijn bureau. Wat een held is deze man! Ron begreep het gelijk en helaas was onze exacte kleur van de deur panelen niet meer in het assortiment van Kvik. Het zou iets afwijken en daarvoor alle begrip. Maar Ron heeft nog wat verder mee gedacht hoe we wel de originele kleur kunnen behouden en minder extra materiaal benodigd is. Met deze oplossing staat mijn Kvik keuken straks weer helemaal te shinen. Ron, een mega bedankt voor jou in het bijzonder. Door dit soort service kom ik graag nog een keer terug en heb dit ook al aan mijn omgeving verteld. Topper ben je!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn 100% tevreden”
Door Marieke op zaterdag 25 nov 2023 23 | vestiging Zoetermeer
Nieuwe keuken aangeschaft en laten monteren. Vanaf het eerste oriëntatiebezoek tot aan de oplevering oplevering 100% tevreden! We zijn uitstekend begeleid hierin door Patricia. In meerdere bezoeken aan de showroom zijn we uitgebreid te woord gestaan om al onze wensen te bespreken zonder verkooppraatjes, er werd alle keren alle tijd voor ons genomen. Duidelijk, transparant en zeer betrokken tot aan de oplevering. Ook de montage is keurig en naar volle tevredenheid gedaan. Nu alleen maar aan het genieten van het eindresultaat, heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect eindresultaat”
Door Familie Buné op zondag 12 nov 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Verkoper Ron Souhoka heeft ons uitstekend geholpen. Hij neemt de tijd voor je, denkt goed mee en komt met goede oplossingen. Je merkt dat hij veel ervaring heeft. Hij werkt ook goed samen met zijn collega's die de keuken inmeten en monteren. Hierdoor konden we steeds kleine aanpassingen doen waardoor het eindresultaat voor ons perfect is. We hadden een uitdaging met een keukenraam dat met de onderste kasten overlapten. Ook hier heeft Ron een mooie oplossing voor bedacht samen met zijn team.
FOTO VAN FAMILIE BUNÉ
+ Toon extra foto van Familie Buné
+ Toon extra foto van Familie Buné
Reactie of foto toevoegen
“Slechte nazorg”
Door de Wit op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Amsterdam (Boulevard Westpoort)
Garantie en service ver onder de maat. Enkele jaren geleden (3jaar) keuken en badkamermeubel gekocht. De naad van de lade van het badkamermeubel gaat nu openstaan. Dit gemeld aan de winkel. Reactie is: schade kan enkel ontstaan bij
blootstelling aan vocht, en helaas valt vochtschade niet onder de garantie! Beetje vreemd voor een badkamer meubel. Men heeft nog wel een korting (27%) aangeboden voor een nieuw te kopen lade van ca. € 150,00. Of je verkoopt geen badkamermeubels als deze niet tegen vocht kunnen of je verteld de klant eerlijk dat het badkamermeubel niet vochtig mag worden.
FOTO VAN DE WIT
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken maar echt hele slechte service”
Door Steffi van der Leeuw op maandag 16 okt 2023 23
We hebben in maart een keuken gekocht bij Kvik Eindhoven. We zijn tevreden over de keuken en installatie. (We kregen welliswaar de verkeerde oven en een aantal onderdelen misten, maar dit is na een tijd opgelost. Het viel ons toen al op dat je overal zelf achteraan moet en heel vaak contact moet opnemen voordat er iets gebeurt). Nu zijn er een aantal defecten, maar er wordt gewoonweg niet gereageerd op mailtjes. Als je dan belt (en er iemand oppakt, want dit komt ook niet vaak voor) wordt er aangegeven dat ze niets voor je kunnen doen en dat je contact op moet nemen met je eigen verkoopster. Zij reageert gewoon niet, of ze reageert (na veel mailen en bellen) en er gebeurt niks (we wachten nu al 6 weken). Kortom, mooie keuken maar echt hele slechte service!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door Pim op vrijdag 6 okt 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Prima ervaring met Kvik. Dit was onze tweede keuken bij hun. Deskundig advies van verkoper Ron.
Reactie of foto toevoegen
“Een stoere en robuuste keuken”
Door Pleunie Visser op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze KVIK TINTA keuken bij KVIK Leeuwarden gekocht. Kvik is een fijne winkel met een persoonlijke benadering naar de klant. Wij zijn het hele proces goed geholpen door Dineke Knop, niets was te gek. Een afspraak is zo gemaakt en aanpassingen werden in 3D zo aangepast als we toch het ontwerp iets wilden veranderen. We hebben onze keuken nu drie weken. Wat een rijkdom! Ons eiland is 3m lang, je kunt je voorstellen hoeveel fijne opbergruimte daar in zit. De lades bewegen soepel, het materiaal is degelijk. Een stoer en robuust uiterlijk! Ook de kastenwand met grote vriezer en koelkast is een groot succes. Alles werd op tijd geleverd en in 2 dagen tijd door een ontzettend kundige installateur geplaatst. Wij zullen KVIK Leeuwarden dan ook bij iedereen aanraden!
FOTO VAN PLEUNIE VISSER
+ Toon extra foto van Pleunie Visser
+ Toon extra foto van Pleunie Visser
REACTIE VAN MASCHA VAN DEN BELT
Hoi, mag ik vragen welk ral nummer je op de (warm grijze) muur hebt?

Groeten Mascha
REACTIE VAN PLEUNIE
Jazeker! Dat is muurverf extra mat van Le NOIR & Blanc en dan de Oakland taupe

Groeten Pleunie
REACTIE VAN MASCHA VAN DEN BELT
Bedankt voor de snelle reactie! Veel plezier met de mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door G. Keep op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Enschede
Een keuken gekocht bij KIVK Enschede. Een fantastische service en we hadden alle tijd om een keuken uit te zoeken. Ook eenmaal een keuken uitgezocht en gekocht en er na enige tijd vragen waren nam men alle tijd hiervoor. De levering ging volgens planning. De montage werd super gedaan door Age. Eventuele kleine opmerkingen en vragen werden door hem op een goede en adequate wijze gedaan. Alle lof voor KIVK Enschede en zeker een aanrader.
FOTO VAN G. KEEP
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michel en Renske op maandag 8 mei 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben voor de 2e keer een keuken bij Ron Souhoka gekocht bij KVIK Leiderdorp en zijn heel erg tevreden. Alles is helemaal zo geworden zoals we het bedacht hebben. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan.
FOTO VAN MICHEL EN RENSKE
+ Toon extra foto van Michel en Renske
+ Toon extra foto van Michel en Renske
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Merijn de Buisonjé op zondag 7 mei 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Bij ons eerste bezoek aan Kvik Leiderdorp zijn wij in contact gebracht met Ron Souhoka. Hij heeft samen met ons de droomkeuken samengesteld waar we naar op zoek waren. Doormiddel van het stellen van de juiste vragen, tips en adviezen kwamen wij er door Ron langzaam achter wat een keuken ons moest bieden en welke onderdelen juist overbodig zijn. Er gaat veel tijd en overleg in zitten, maar een keuken koop je natuurlijk ook niet elke dag. Ron is een enthousiaste verkoper die veel verstand heeft van zijn vak en jaren ervaring. Hij is goed bereikbaar en reageert snel op mails met vragen. Hij zoekt graag zaken voor je uit en loopt altijd een stap extra voor je. Aangezien het plaatsen nog een uitdaging was hebben ze hun beste monteur er op gezet en Wilbert heeft er voor gezorgd dat het eind resultaat een prachtige keuken is geworden waar we nog jaren van gaan genieten. En waarvoor we al veel complimenten hebben mogen krijgen. Wij kunnen Kvik Leiderdorp dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN MERIJN DE BUISONJÉ
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Sonja Schoonhoven op zondag 30 apr 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Fijne zaak, mooie keukens, fijne verkoper Ron! Denkt met je mee. Super !
Zou er zo weer een keuken kopen. Kan iedereen KVIK Leiderdorp aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Ineke Bakker op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Utrecht
Kvik gefeliciteerd. Bouwrob eruit ZC montage erin. Top. Ik heb een keuken bij Kvik gekocht. Prachtige keuken. Ingemeten door Bouwrob. Daar had wel iets meer overlegd kunnen worden. Had echt veel beter gekund. Weken later kwam de afzuigkap, opgehangen door Bouwrob. Was een 'vrijdagmiddagje' tussen links en rechts 1,5 cm verschil. Zag er niet uit. En toen, na contact met Kvik, kwam ZC Montage. Wat een verademing, wat een verschil. Afzuigkap waterpas, meteen even het aanrecht afkitten. Was Bouwrob vergeten. Ik heb ZC montage direct gevraagd voor een andere klus. Ze zijn meedenkend, oplossingsgericht, vrolijk, opgewekt, pico bello afwerking, alles opruimen, super, een heel plezierige samenwerking.
Kvik: nogmaals gefeliciteerd met deze beslissing.
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Chantal de Hart op zondag 16 apr 2023 23 | vestiging Den Bosch
Zeer tevreden. Prettige communicatie gedurende het gehele proces. Het Kvik 's-Hertogenbosch team is erg servicegericht en denkt met je mee. Ik denk met plezier terug aan het proces en dan heb ik mijn prachtige keuken nog niet eens genoemd. Dankjewel Bas & Randy en Otto je hebt een geweldig team, top gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willemijn op zaterdag 8 apr 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Dit was de tweede keer dat we een keuken hebben gekocht bij Kvik Leiderdorp. De eerste keer was zo goed bevallen dat we terug zijn gegaan. Ook deze keer zijn we uitstekend geholpen door Ron Souhoka. Ron luistert goed naar de wensen en adviseert in zowel lay-out als apparaten. Super tevreden ook over de planning en het plaatsen van de keuken: de afspraken waren allemaal heel helder en het plaatsen verliep exact zoals gepland.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Martijn Clerx op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Ik ben supertevreden over het gehele verloop van bestelling tot en met levering van de keuken! Kvik Den Bosch heeft mij continu op de hoogte gehouden van het gehele proces. Ze hebben meegedacht en ook bij de montage merk je dat alles in goede handen is. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Dat merk je aan iedereen die er werkt!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie en service kan beter”
Door Norbert en Silvie op zondag 19 mrt 2023 23
Wij hebben in 2020 een keuken gekocht bij Yvonne bij Kvik in Son. De Prato, een zwarte keuken. De aankoop ging prima, de aflevering en plaatsing ook. Echter de service daarna is erg slecht. Omdat je contact hebt met degene die de keuken aan jou verkoopt, moet je geluk hebben dat ze tijd heeft om te reageren. Er is geen klantenservice die jou kan helpen. De greepjes aan de binnenkant van de deuren liet al vrij snel de coating los. Toen begon de ellende. Je moet overal zelf achteraan, ze laten niks horen. Het duurt echt maanden. Twee weken geleden zijn ze weer geweest om de andere deurtjes te vervangen (daarvoor hadden ze niet alles meegenomen of het was beschadigd). Maar nu zien we een kleurverschil op de laatste frontjes die ze vervangen hebben. Het is dus nog niet goed, na anderhalf jaar. En kunnen we weer in de wachtrij gaan staan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Stephan & Yasemin op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Wegens waterschade waren er frontjes en een zijplaat gesneuveld die niet meer leverbaar bleken, omdat de lijn intussen was vernieuwd. Ron van Kvik Leiderdorp heeft zich ervoor ingezet om zo goed mogelijk tot een oplossing te komen. Hij heeft ervoor gezorgd dat de zijplaat die we nodig hebben alsnog geleverd kon worden en door de juiste tape voor de strips te leveren, is het verschil met de oude frontjes nagenoeg niet meer aanwezig. De zijplaat en de speciale tape vielen onder de service. We zijn super geholpen hiermee! Je blijft hier klant, ook als de keuken geplaatst is.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Joël Schoneveld op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Telkens andere verkopers aan de lijn, overdracht van de een naar de andere is uitermate slecht, waardoor je niet krijgt waarmee je ingestemd in het gesprek met de eerste verkoper die inmiddels allang een andere baan heeft. Hierdoor kun je het niet navragen en heb je geen poot heb op te staan. De aangedragen oplossing vanuit Kvik Leiderdorp is minimaal en beneden peil, en dat terwijl nog niet alle apparatuur op tijd geleverd is (let wel al in mei besteld!) - ik kan de service van KVIK niet aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan van der Blom op zondag 1 jan 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Gekocht, een redelijk grote keuken met kookeiland voor een nieuwbouw appartement. Ondanks een vertraging bij de oplevering van het appartement keurig op tijd geleverd met een klein manco, de vriezer ontbrak. Plaatsing zonder meer super uitgevoerd. Na een paar kleine kunstgrepen ook de vriezer binnen een week nageleverd en geplaatst. Zeer tevreden en zouden zonder meer Kvik aanbevelen niet alleen om de perfecte service maar natuurlijk ook om de uitstekende kwaliteit van het geleverde product.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Lex en Veronica Bos op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben de Ombra keuken aangeschaft van Kvik. Bij dit bedrijf heb je steeds een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt voor al je vragen . Wij werden gekoppeld aan Ron Souhoka. Topverkoper! Het heeft geresulteerd in onze droomkeuken. Tijdens de verbouwing belde hij nog op om te vragen hoe het ging, of alles goed liep. Hij dacht mee, liet ons ook andere opties zien, waar wij helemaal niet aan gedacht hadden. De keuken is prachtig, de kleur, de indeling, kortom wij zijn dik tevreden
FOTO VAN LEX EN VERONICA BOS
+ Toon extra foto van Lex en Veronica Bos
+ Toon extra foto van Lex en Veronica Bos
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Pieter Kuijt op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Leiderdorp
In februari hebben we een keuken bij KVIK Leiderdorp gekocht. We moesten lang wachten en er was ook nog onhandige vertraging, maar eind november kon de keuken worden geplaatst. We zijn erg blij mee. Zonder de hulp van Ron Souhoka en het Leiderdorpse team was dat niet gelukt. Ron zit er op een goede manier bovenop en lost elk probleempje - en die zijn er natuurlijk - op waardoor je je als klant echt gesteund voelt. Superbelangrijk. Ook twee weken na oplevering is Ron nog steeds niets te veel: op elke vraag een snel en adequaat antwoord. Echt een topper!
FOTO VAN PIETER KUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Echt een afrader”
Door Martine Van Dijk op zondag 11 dec 2022 22
We hebben bij Kvik Eindhoven de Mano gekocht. Wat een ongelooflijk slechte service en aflevering. De helft van de apparaten was er niet. De kasten waren niet compleet. De keuken was verkeerd ingemeten en daardoor was er een kast over (wel mogen betalen) en een loze hoek in de keuken. Contact daarover verloopt zeer moeizaam en ze nemen geen initiatief. De keuken is januari 2022 geplaatst en nog steeds niet af naar behoren. Maar opnieuw horen we niets. Echt een afrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sarah op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Na op de site van Kvik al een mooie keuken gezien te hebben namen we een kijkje in de showroom in Leiderdorp. Hier werden we zeer gastvriendelijk en geduldig geholpen door Ron. Onze keuze was dan ook snel gemaakt; deze keuken moest het worden. Ron was niet alleen gedurende het ontwerp- en koopproces betrokken, juist ook daarna waren de lijntjes kort en de betrokkenheid groot. Een fout van het externe bedrijf dat de keuken bij ons afleverde loste hij direct op. Ook nam hij de tijd om met onze eigen aannemer, die de installatie heeft gedaan, de keuken en aandachtspunten door te spreken. De keuken is sinds een paar weken klaar en we genieten iedere dag van de ruimte en fijne indeling. We kijken terug op een fijne en relaxte samenwerking met Ron en kunnen hem en Kvik Leiderdorp van harte aanbevelen.
FOTO VAN SARAH
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor het hele Kvik team”
Door Dick Koning op zaterdag 12 nov 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Uitstekende informatie en begeleiding door Mark gedurende het gehele traject voor onze keuken. De montage van de keuken door Robin is voortreffelijk uitgevoerd. Kortom een compliment voor het hele Kvik team Heerhugowaard.
Reactie of foto toevoegen
“Een stapje extra voor de klant”
Door Helma Brouwer op zaterdag 22 okt 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Ik had al hele positieve ervaringen gelezen op internet over verkoper Ron. Dat klopte helemaal: Ron is een heel gedreven en vriendelijke verkoper. Hij denkt actief mee en qua klantvriendelijkheid is geen moeite hem teveel. Hij is altijd positief en maakt het keukenproject echt ook tot het zijne. Hij doet stapjes extra en zorgt zo voor hele goede klantenbinding. Mijn keuken werd vervolgens snel en vakkundig geplaatst; super!
Reactie of foto toevoegen
“Een warme douche”
Door Gaby Aenmey op zaterdag 8 okt 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben ca.8 jaar geleden een keuken gekocht bij KVIK keukens Leiderdorp. Rondom het 8e jaar hadden wij wat vergeelde deuren. Dus heb ik kontakt opgenomen met KVIK. En met een goed resultaat. Eerst kwam er iemand kijken wat het probleem was. Hij zag duidelijk kleurverschil. Hij had kontakt opgenomen met het hoofdkantoor en is besloten dat we nieuwe keukenfronten kregen. Het kon lang duren omdat dat speciaal gemaakt moest worden, maar alles was goed wat ons betreft. En toen kwam de bewuste datum en Ronald Viele, die onze keuken weer tip top heeft gemaakt. Ik mag zeggen dat deze man echt een topper is, werkt goed, snel en zeer correct. Dus wat mij betreft krijgt deze KVIK Leiderdorp een warme douche en is de KVIK Keukens Leiderdorp zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart Bremer op zaterdag 24 sep 2022 22 | vestiging Den Bosch
Zeer vriendelijk personeel en eigenaar, Otto Roem. Door hem ontspannen geholpen en frisse ideeën. Bij de tweede tekening waren we zeer tevreden over het resultaat. Apparatuur ook op tijd geleverd. De installatie verliep soepel en vriendelijke en meedenkende monteurs. Zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een beeldschone keuken”
Door Martijn uit Rotterdam op vrijdag 19 aug 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Een nieuwe keuken. Van tevoren heb ik er nooit bij stilgestaan wat voor een intensief proces dat kan zijn! Je tijd nemen om alle keukenaanbieders te bezoeken. Teruggaan om je favorieten nog eens te bekijken. Uiteindelijk hak je de knoop door en kom je in mijn geval bij Kvik uit. Je gaat in gesprek met een verkoper en na twee gesprekken voel je bij de verkoper niet het enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel dat je zoekt als je van plan bent een hele grote aankoop te doen. Maar die Mano keuken is zo leuk, dus wat nu? Nog eens internet afstruinen en steeds maar weer die ene naam tegenkomen: Ron Souhoka in Leiderdorp. En de reviews kloppen. 'Mijn' project wordt 'zijn' project. De betrokkenheid waar je op zoek naar bent. Blijven meedenken, continu service verlenen en pas loslaten als de keuken er staat en niet al als je de handtekening onder de overeenkomst hebt gezet. En dat levert een beeldschone Mano keuken op. Dankjewel, Ron!
Reactie of foto toevoegen
“Mano keuken”
Door Peereboom op zaterdag 30 jul 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Mooie witte Mano keuken gekocht in Leiderdorp. De keuken hebben we zelf gebouwd vanaf het moment dat de paketten binnenkwamen. Het zelf bouwen is goed te doen als je al een beetje ervaren klusser bent. In ieder pakket zit een duidelijke werkbeschrijving en als het eerste kastje in elkaar zit volgt de rest snel. Wij kregen zeer goede ondersteuning van Ron Souhoka. Hij is een zeer ervaren enthousiaste man met veel energie. Hij denkt echt mee en heeft voor alles een oplossing! Heel fijn was ook dat er een bouwbespreking was waarin Ron heel vakkundig uitlegde waar je op dient te letten als je zelf een keuken gaat plaatsen. Zeer waardevol ook al zijn we ervaren klussers wij hadden nog nooit een keuken geplaatst en met de vele tips van Ron ging het vrijwel probleemloos. Kan niet bestaat niet. De keuken werd in pakketten thuis afgeleverd door een transporteur compleet met lijst waar alle onderdelen op vermeld staan. Helaas bleken er verkeerde poten geleverd en ook ontbraken er wat onderdelen. Na contact met Kvik Leiderdorp werd dit snel en probleemloos opgelost. Echt hulde en super fijn! Daar zouden meer zaken van kunnen leren. Het eindresultaat is geweldig, wij hebben een fantastisch keuken die hoewel niet groot erg ruim aanvoelt. Een keuken bij Kvik aanschaffen is ons zo goed bevallen dat we erover denken om ook onze wasmachine ruimte en garderobe te voorzien van Kvik kasten. Wij maken dan wel gebruik van Ron zijn enthousiasme hij maakt het bedenken en aanschaffen echt tot een feestje. Er zouden meer verkopers zoals Ron moeten zijn.
FOTO VAN PEEREBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Yvonne op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Den Bosch
Wij zijn heel tevreden met onze keuken, en het verloop van de aankoop bij Kvik Den Bosch. In deze tijd is er veel vertraging bij het leveren van apparaten, maar Kvik heeft hier duidelijk met ons over gecommuniceerd, en heeft veel opties aangeboden. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken mee. Uiteindelijk was de gehele keuken ander halve week na de afgesproken datum volledig geïnstalleerd, waar we zeer tevreden mee waren. De monteur die de keuken er in heeft gezet was erg bekwaam en vriendelijk, en het resultaat ziet er mooi uit. Een huis renoveren in deze tijd is lastig, iedereen is erg druk en er is overal tekort aan medewerkers en materiaal, in vergelijking met ervaringen bij andere bedrijven ben ik heel tevreden over hoe het bij Kvik is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door Laura Backx Kuypers op dinsdag 12 jul 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Zou ik het zo weer over doen? Volmondig ja: maar dan gewoon weer met Ron Souhoka. Dat mijn nieuwe keuken de Kvik Ombra Green moest worden stond bij voorbaat vast en dat houdt ook in dat je het grotendeels uit handen geeft aan Kvik en vertrouwt op de keuzes die je maakt samen met de gekozen keukenadviseur. Het proces van ruim een jaar, met diverse afspraken in de showroom (tussen lockdowns in) en korte communicatielijnen zowel telefonisch als via de mail en het pro-actieve handelen van Ron, dit alles bij elkaar is begeleiding in optima forma. Nogmaals, veel dank Ron! en in het verlengde daarvan het team van Kvik Leiderdorp.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met badkamer en garderobekast”
Door Sabine op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Amsterdam (Villa Arena)
Het kopen van een badkamer en garderobekast bij Kvik Villa Arena was een hele goede ervaring. Ik ben goed geadviseerd door Nienke. De kwaliteit en ontwerp van de meubels zijn heel mooi. Ik ben super tevreden met de montage door Samro installatie. Samro installatie is heel vakkundig en Ron werkt nauwkeurig en het is duidelijk dat hij van zijn vak houdt. Ook ben ik onder de indruk van de levertijd. In andere winkels moest ik een half jaar wachten voordat het gemonteerd en geleverd kon worden maar hier had ik alles binnen twee maanden. Binnenkort koop ik hier een keuken en laat het weer door Samro installatie monteren!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Mincke Pijpers op woensdag 6 apr 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben bij Ron Souhoka een keuken, de Mano, gekocht en zijn echt enthousiast over Ron, de service, de kwaliteit en de aandacht die wij als klant ontvangen hebben. Ron legt zijn hele ziel en zaligheid in het vak en in de klant. Alles liep voorspoedig van tekening tot plaatsing. De paar kleine dingetjes die we hadden (over niet op tijd, verkeerd spotgat), zijn top opgelost en naar volle tevredenheid. Kan Kvik Leiderdorp en bovenal Ron met liefde aanraden.
FOTO VAN MINCKE PIJPERS
REACTIE VAN MINCKE PIJPERS
En het schiereiland. Echt heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Andries Maij op maandag 21 mrt 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Uitstekende ervaring met KVIK Heerhugowaard. Resultaat een zeer fraaie, super mooie en functionele keuken. Vanaf moment 1, midden in de Corona perikelen, zeer goed en kundig begeleid en geadviseerd door Mark Singer. Geen dwingende verkoop trucs. Bestaande nog goed functionerende apparatuur kon prima worden herplaatst. Geen enkel probleem. Het contact voor, tijdens en na plaatsing werd bij onvoorziene probleempjes perfect en in goed overleg prima opgelost. De service was daarbij van zeer hoog niveau. We werden altijd snel terug gebeld en correct te woord gestaan. Thumbs up Thijs en Lex Kaptein. Het (zelf bedachte) ontwerp was geen enkel probleem maar wel uitgewerkt met de vakkennis, die hier in huis is. Kortom we bevelen KVIK Heerhugowaard warm aan!
FOTO VAN ANDRIES MAIJ
REACTIE VAN ANDRIES MAIJ
Vervolg op mijn review d.d. 22 maart 2022. Keuken KVIK Heerhugowaard.
Aanvullend een foto van het 2e gedeelte van de nieuwe keuken gerealiseerd in de voormalige bijkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie strakke, stijlvolle keuken”
Door Mylène op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Afgelopen week is onze keuken van Kvik Leiderdorp opgeleverd. Een spannend traject, zo'n aanschaf van een keuken. De voorbereidingen, het plaatsen, afwachten hoe het eruit komt te zien. Voor ons de eerste keer 'from scratch' een keuken gekocht. Kan niet anders zeggen dat dit bij Kvik een hele fijne ervaring is geweest. Prachtige showroom, uitstekende voorlichting van onze verkoopadviseur Ron. Korte lijntjes, echt geluisterd naar onze wensen en mee-gedacht. Het eindresultaat is meer dan wij ervan hadden durven dromen. Een mooie strakke, stijlvolle keuken met alles erop en eraan.
FOTO VAN MYLÈNE
REACTIE VAN JUDITH
Zie ik nou de Haier koelkast hier ingepast? Dat leek me nou ook ultiem. Maar waarom steekt hij uit? Te weinig diepte of vanwege draai ruomte voor de deur? Ik ben nieuwsgierig, ik vind jullie keuken leuk!
REACTIE VAN MYLÈNE
Hey Judith, bedankt voor je compliment. Ik heb ook nog een foto van de voorkant erbij gedaan. Het heeft idd ook met de draai te maken (en ademruimte voor de motor). Wij vinden het in elk geval niet storend. Deze koelkast in de keuken is zo'n aanwinst!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met nieuwe keuken”
Door Nelleke Vennik op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Den Bosch
We zijn heel tevreden over onze KVIK-keuken. Er waren na de installatie nog wat punten ter verbetering/aanvulling en die zijn correct afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door André van de Waal op vrijdag 21 jan 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben ook onze tweede Kvik keuken gekocht in Leiderdorp. En zijn weer reuze tevreden. Ron Souhoka heeft ons, ook nu weer, fantastisch geholpen en meegedacht om het te realiseren. Wij zijn erg blij met zijn enthousiasme om alles goed te regelen. Prima service. Bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige Kvik keuken”
Door Desiree van Keeken op vrijdag 21 jan 2022 22 | vestiging Amersfoort
Deze week is mijn prachtige Kvik keuken geplaatst. Het uitzoeken van de keuken gaat perfect ! Je kan vooraf een afspraak maken waardoor je niet hoeft te wachten. Op de computer wordt een 3D afbeelding gemaakt waardoor je precies kan zien hoe je keuken er uit komt te zien.
Offerte is zeer duidelijk en uitgebreid en wordt meteen gemaakt, je kan per onderdeel zien wat de prijs is. Personeel is zeer behulpzaam, geeft hele goede adviezen en wijzigingen nadat je alles al besteld hebt is geen enkel probleem. Vragen per mail worden meteen beantwoord, echt perfecte service !! De bezorging en plaatsing van de keuken ging ook super, op de afgesproken datum en zeer snel. Mijn bestelde oven kon niet worden geleverd doordat er een probleem is met levering van chips, en ik kreeg een kwalitatief betere en duurdere oven aangeboden zonder bijbetaling. Een erg goede, klantvriendelijke en service gerichte winkel en beveel deze zeker aan !
FOTO VAN DESIREE VAN KEEKEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door thomas van der laan op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Woerden
Ik heb onlangs voor mijn nieuwe huis een keuken gekocht. Chris (eigenaar) van Kvik Woerden heeft ons van A tot Z begeleid met veel aandacht en handige weetjes op basis waarvan wij de juiste keuzes konden maken (bv: waarom een bepaalde oven / locatie van apparatuur in kookeiland etc). Hij gaf ons echt de ruimte om een droomkeuken te realiseren zonder er zomaar haastig een keuken doorheen te 'drukken'. Ook de installatie van de keuken ging perfect met uiterst vriendelijke montagelui. Al met al, zeker een aanrader om een keuken te halen, voor nette prijzen!
FOTO VAN THOMAS VAN DER LAAN
REACTIE VAN DESIREE
Hi Thomas, wat een prachtige keuken! Wij zijn in gesprek bij Kvik Breda voor een soortgelijke keuken maar daar zeggen ze dat zo'n bar maar aan één zijde kan. Loopt hij bij jullie door aan de kopse kant? Zou top zijn als het wel kan. En weet je toevallig nog welk model dit is? Alvast heel erg bedankt voor je reactie. Wij hopen binnenkort onze droomkeuken te realiseren.
REACTIE VAN JARNO
heel mooi. Dit lijkt op de veda dark oak. Maar ik wist niet dat deze in greeploos gemaakt kan worden. Klopt dat?
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een plaatje”
Door JanVH op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Begin dit jaar bij Kvik Leiderdorp een Mano/Cima keuken gekocht. Helaas in Corona tijd dus geen gelegenheid om bij de vestiging de keuken uitgebreid fysiek te bekijken. Maar wel online een goed gesprek met adviseur Ron gehad. Dit gaf ons voldoende vertrouwen om de keuken te bestellen. Ron had ons duidelijk aangegeven dat er heel veel vraag was naar keukens en apparatuur dus er konden zich lange levertijden voordoen. Dat is ook gebleken. De AEG inbouwkoffiezetter bleek bij aflevering te zijn gevallen en was erg stuk. Nadat we dit gemeld hadden werd deze binnen een week omgeruild, top geregeld. Wij hadden nogal wat speciale wensen en wilden de keuken ook zelf plaatsen. Mede daardoor en door de levertijden nam dat een aantal maanden in beslag. We hadden een aantal nabestellingen en retouren. Dat kost natuurlijk extra tijd en geeft extra administratie. Dit is echter door de medewerkers van Kvik Leiderdorp goed opgepakt. Het heeft dus even geduurd voordat de keuken helemaal af was maar het is in onze ogen nu wel een plaatje. Dat het wat langer heeft geduurd was voor ons geen probleem. Al met al prima tevreden met Ron en de andere medewerkers van Kvik Leiderdorp.
FOTO VAN JANVH
REACTIE VAN ODILE
Beste Jan,

Hoe is de ervaring met vingerafdrukken op de mat zwarte kastjes? Zie je die erg of valt het reuze mee?

Groetjes Odile?
REACTIE VAN JANVH
Beste Odile,
In principe pak je de deurtjes en lades met de toppen van je vingers aan de onderkant vast. Je raakt dus de buitenkant bijna niet aan. De bovenkastjes moet je wel aan de buitenkant opendrukken. Als je dat doet met schone en droge handen dan blijven er zo goed als geen vingerafdrukken achter. Af en toe met een vochtige doek de deurtjes afnemen en ze blijven er mooi uitzien.

Gr. Jan
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Trudy op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Almere
De keuken is mooi maar de service laat te wensen over. Slechte communicatie. Keuken op tijd maar incompleet opgeleverd. Installatie verliep redelijk, alhoewel er wel wat zaken scheef zaten maar die zijn achteraf hersteld. De ontbrekende apparatuur, deurtjes en zijpanelen werden in fases afgeleverd. 7 maanden na installatie begint bij 1 deur de toplaag los te laten. Gebeld en op verzoek foto gestuurd. Daarna hoor je niks meer. Dat is wel het patroon, je moet er constant zelf achteraan bellen of langs gaan. Ondanks de mooie keuken zouden wij KVIK bij niemand aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een zwarte Cima keuken met kookeiland”
Door Peter en Tineke op woensdag 27 okt 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Sinds een paar maanden genieten wij van de bij Kvik Leiderdorp gekochte keuken. Wij hebben gekozen voor de zwarte Cima keuken met kookeiland. De apparatuur (inductie kookplaat en oven) zijn van AEG (blackline). De keuken is deskundig geïnstalleerd. We zijn enorm blij met onze keuken. Koken was al een hobby, maar in onze nieuwe keuken is koken echt een feestje. We zijn bij de aanschaf van onze keuken geadviseerd door Ron Souhoka. Wij danken Ron voor zijn enthousiaste en deskundige adviezen. Wij hebben bovendien een grote betrokkenheid ervaren. Toen we onlangs bij Kvik langsgingen om nog een paar ladematjes op te halen, wist Ron nog precies waar wij waren en welke keuken we hadden. Hij was benieuwd naar onze ervaringen. Waar vind je dit nog? Ron, nogmaals bedankt.
FOTO VAN PETER EN TINEKE
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is er niet”
Door M ouwehand op dinsdag 28 sep 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Lekker dan. Koop je een keuken, spreek je een afleverdatum af. Aanbetaling gedaan, maar verder geen info over de restbetaling. Dus ga je er van uit dat het bij de aflevering betaald gaat worden. Maar op de afgesproken dag geen leverantie van de keuken,want nog niet betaald. dat wordt DRIE weken later. Zit je zes weken zonder keuken omdat de oude er al uit is. Bedankt Kvik....lekker communiceren zo. Een reminder had wel zo slim geweest, voor jullie maar ook voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en transparant”
Door Edwin Rinkens op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Wij zijn bij Kvik Heerhugowaard uitstekend geholpen door Merlijn. Er werd veel tijd voor ons genomen om alles goed te bespreken en onze wensen op papier te zetten. Mooie aan deze winkel is het gemoedelijke en geen gedwongen verkopen met rare kortingen. Hier zijn ze eerlijk en transparant in wat je krijgt en wat het kost. Ook de montage verliep vlekkeloos, dag voor levering bleek de afzuigkap niet voorradig dit is door Thijs Kaptein super goed en snel opgelost door een mooi alternatief aan te bieden. Mocht ik ooit nog eens een keuken moeten kopen dan ga ik hier zeker terug.
FOTO VAN EDWIN RINKENS
+ Toon extra foto van Edwin Rinkens
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed adres”
Door Lex van der Heijden op zaterdag 7 aug 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken besteld bij KVIK Utrecht. Dit was voor mijn vrouw de derde keuken dus wij dachten een betrouwbaar adres te hebben. Helaas ... niets is minder waar. Een paar zaken: een wurgcontract (eerst 100% betalen dan pas installeren), installatie een drama (zowel qua doorlooptijd als de installatie zelf), klantonvriendelijk, star, kapotte apparatuur (meerdere malen) en ga zo maar door. Ik heb de CEO in Denemarken benaderd en die heeft de Nederland Management ingeschakeld maar niet een bevredigend resultaat voor ons. Nu problemen met de vaatwasser en men reageert niet eens meer.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Tournier op zaterdag 31 jul 2021 21 | vestiging Woerden
Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken díe wij bij KVIK Woerden hebben gekocht. De persoonlijke en vriendelijke benadering van Roxanne en natuurlijk de duidelijke prijzen per onderdeel zijn top. Dus geen addertjes onder het gras. Bij aflevering van de keuken bleek een deur beschadigd, echter een nieuwe deur was al besteld door Chris en werd snel vervangen. Plaatsing van de keuken verliep soepel. In één woord een TOP zaak met prima service.
FOTO VAN TOURNIER
REACTIE VAN ODILE
Beste Tournier,

Wat is jullie ervaring met de mat zwarte kastjes en vingerafdrukken? Zie je die erg?

Groetjea odile
REACTIE VAN TOURNIER
Hallo Odile,
Afdruk van vingers valt heel erg mee, maar wij hebben ook geen kleine kinderen. Onderhoud van de mat zwarte deuren doe ik met een zeem, dit gaat snel en eenvoudig. Verder bevalt de keuken goed.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Bart v Geleuken op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Vier maanden na levering keuken, nog steeds kastdeuren die ontbreken, plint nog niet klaar. Slechte communicatie, wij moeten als klant KVİK steeds vragen wanneer keuken klaar is.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Judith Groot op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Extreem slechte service. Nooit en te nimmer meer een product van Kvik Utrecht kopen. Samengevat is fout op fout gemaakt door Kvik en ontbreekt nu al maanden iedere vorm van contact na herhaaldelijk bellen en mailen. Geen enkele reactie. Dit terwijl we nog recht hebben op geld retour, wat eerder is erkend door kvik. Momenteel is onze jurist al weken bezig om kvik te contacten maar ook geen respons, daarom ondernemen wij nu samen met de jurist verdere juridische stappen. Zeer zonde en teleurstellend. Wij verwachten echt geen perfectie maar wel enige vorm van communicatie en die is niet mogelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Charlotte op zaterdag 3 jul 2021 21 | vestiging Woerden
Wij zijn enorm tevreden met de keuken die wij bij Kvik hebben gekocht. We zijn geholpen door Sanne Aerts, en zij heeft goed naar onze wensen geluisterd. We zijn alles afgegaan in de showroom, en we hebben onze droomkeuken uitgekozen en de apparatuur samengesteld. We raden dit iedereen aan!
FOTO VAN CHARLOTTE
Reactie of foto toevoegen
“Veel ontbrekende onderdelen bij aflevering”
Door Van Dort op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Utrecht
Fantastisch geholpen door Christian van KVIK in Utrecht. Denkt mee, neemt de tijd, dus wij hebben de keuken besteld op afroep. Wordt later als leidingen etc. van de oude keuken zijn verlegd door KVIK geplaatst. Helaas: bij de aflevering ontbraken bijna alle deurtjes, ladefronten, afzuigkap,koelkast kon niet worden aangesloten, verlichting deed het niet, kopse kanten niet geleverd, vaatwasser die we besteld hadden kon niet worden geleverd etc. etc. Dus de keuken kon niet worden afgemonteerd wegens de ontbrekende onderdelen. Ik kan wel door blijven gaan. Zelf er achteraan want er werd helemaal niets gecommuniceerd. Corona was de oorzaak. Maar afspreken om terug te bellen en dat niet doen heeft met corona helemaal niets te maken. Kortom: het begon goed allemaal maar uiteindelijk gaat het om de levering en de plaatsing van de bestelde keuken. In november besteld zou 21 maart worden gemonteerd, nu ruim twee maanden verder en jawel.... eindelijk compleet. Ik schrijf graag een review als het goed is maar ook als het niet deugt. Van Dort geeft 1 uit 5 sterren

Aanvulling ontvangen 28 september 2021: Reeds eerder een tweeledig revieuw gegeven. Enerzijds bij de bestelling ( november 2020 ) fantastisch geholpen en ten tweede: bij het afleveren en monteren (maart 2021) een grote puinhoop. Onlangs werd de c.v. installatie gecontroleerd: de jaarlijkse controle en schoonmaakbeurt. De c.v. monteur kon echter de ketel niet bereiken want het wandkastje was er zo omheen geplaatst dat de monteur de kastjes moest openzagen om het onderhoud te plegen. Terecht kregen wij daar een rekening van. Doorgestuurd naar KVIK. Antwoord: kort gezegd: " Bekijk het maar, u heeft zelf opdracht gegeven voor het keukenkastje en dat het niet goed is geplaatst daar was u zelf bij". Dat was het weer: over service gesproken. Welke service?
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Sharon op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Almere
Deens design en daar betaal je dan ook voor. Ik kan niet anders zeggen dan dat KVIK prachtige keukens heeft van een goede kwaliteit. Het team van monteurs is ook prima !! Vriendelijke en vakkundige mannen die hun werk verstaan. De (klanten-)service vanuit de winkel is echter zo verschrikkelijk beroerd! Wij hebben de keuken in november 2020 uitgezocht en aanbetaald. Eerste week van januari 2021 definitief ingemeten voor installatie half februari 2021. Houd er rekening mee dat het aankoopbedrag voor 100% betaald moet zijn voordat er ook maar 1 kastje over de drempel van je woning wordt gezet. Wel vooraf 100% betaling opstrijken en dus als klant geen stok meer achter de deur hebben, maar vervolgens niet 100% opleveren. Afspraken worden niet nagekomen. KVIK Almere reageert niet tot nauwelijks op vragen/verzoeken/klachten via e-mail. Telefonisch is KVIK Almere slecht te bereiken, want in gesprektoon of er wordt niet opgenomen (slechts 1 back office medewerker?). Wanneer ik back office van KVIK Almere toch te spreken kreeg, werd er van alles mondeling toegezegd met de belofte van schriftelijke bevestiging. Vervolgens geen e-mailbevestiging, maar ook het toegezegde blijft uit zonder bericht of verdere uitleg. Vanuit KVIK complete radiostilte. Wij hebben 2 maanden met een keuken gezeten die niet compleet was (kastdeuren missen; deel backsplash ontbreekt; complete kast mist). Naar eigen zeggen van KVIK komen er wekelijks meerdere vrachtwagens uit Denemarken om bestellingen af te leveren. KVIK kan zich dus niet 2 maanden lang blijven verschuilen achter problemen met levering door COVID-19. Zeker niet wanneer KVIK in de tussentijd nieuwe klanten probeert te lokken met 20% korting op keukens. Dat is geld binnen harken om vervolgens de gemaakte afspraken niet na te komen. LET OP: algemene voorwaarden geeft KVIK de vrijbrief om straffeloos afspraken niet na te komen. Hierin staat namelijk dat een uitloop van oplevering t/m 3 maanden geoorloofd/normaal is. En nu met de COVID pandemie is een levertermijn al helemaal losgelaten. Onze keuken staat compleet inmiddels en is werkelijk schitterend! Indien er vanuit KVIK een normale mate van communicatie geweest was dan had ik een hogere score gegeven (de keuken is een plaatje en de installateurs zijn vaklui). Nu overheerst echter het gevoel dat de klant, nadat er betaald is, door KVIK als onbelangrijk aan de kant wordt geschoven. Gezien de hele toestand zou ik iedereen volstrekt afraden met KVIK Almere in zee te gaan, want je weet nooit waar je aan toe bent.
FOTO VAN SHARON
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en ontbrekende onderdelen”
Door Milly op vrijdag 30 apr 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wat een slechte communicatie...of wel helemaal niet. Ontbrekende onderdelen ..andere koelkast. Niet gereageerd op bel verzoeken en mailing. Ik ben een alleenstaande moeder met vier kinderen. Gespaard voor een keuken ... Hard voor gewerkt... Als ik dit geweten had.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerd naar volle tevredenheid”
Door S. Tuijp op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Amersfoort
Ga ik really 5-sterren geven? Ja, I will, want ze zijn welverdiend! We zijn veel dank verschuldigd aan Gerrit die ons oorspronkelijke keukenontwerp kritisch bekeek en daar veel aan verbeterde in online sessies die super smooth & helder in communicatie verliepen. Op tijd werd al het materiaal geleverd (wat we in Corona-tijd bij mede-nieuwbouw-bewoners van ons project wel anders hoorden). Afspraken werden goed nagekomen en een paar onvolkomenheden werden als vanzelfsprekend opgelost en opgepakt door eigenaar Joeri die ik het allerbeste toewens met zijn zaak. Woonachtig in omgeving Utrecht en op zoek naar een keuken? Rijd gerust even een klein stukje door naar Amersfoort voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Practige keuken”
Door Erna op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Het rondkijken als eerste oriëntatie was al fijn. Geen druk, maar de mogelijkheid om, als wij wilden, een afspraak te maken om vrijblijvend een tekening te laten maken. Deze afspraak was met Mark Singer, een prettige man. Hij luisterde naar wat we wilden, drong zich niet op en probeerde niet meer te verkopen dan we wilden (wij wilden bijv geen meerdere ovens, en andere "extra" apparatuur). Omdat het best lang duurde voor we de keuken nodig hadden (nieuwbouwwoning), sloeg de twijfel na een half jaar toe; wil ik dit blad wel, is de kleur goed, zijn de kastjes wel mooi...ach ja... wispelturig typje zeg maar... Weer naar Kvik, waar ze ons wederom met open armen ontvingen, volledig snapten dat ik het spannend vond en het nog een keer wilde zien.... alle tijd namen ze weer voor me.... na het inmeten in onze nieuwe woning kwam de lockdown... maar ik wilde per se nog eea met Mark bespreken (voelde me een zeur, maar zij vonden het echt niet erg)....is toen, coronaproof, geregeld.... zo fijn alles nog een keer te kunnen doornemen... en toen kwam de keuken... zo spannend! Helaas was een van de twee monteurs niet helemaal wat we ervan verwachtten. Geen uitleg over werking van de dingen, en nog wat andere dingetjes... voelde als kater... maar het strookte zo niet met het goede gevoel wat we steeds hadden... dus dag erna Mark gebeld, die er direct werk van gemaakt heeft... inmiddels is Lex (een van de twee zeer vriendelijke eigenaren) geweest, heeft uitleg gegeven, laatjes nog wat afgesteld en daarmee een zeer tevreden klant achtergelaten. Echt prachtige keuken (Tinta en massief eiken blad van 3.60 m).... Mark en collega's, ben meer dan tevreden met jullie!!!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door van Doorn op dinsdag 9 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Zeer slecht! Keuken besteld juli 2020 met de afspraak dat deze begin november zou worden geleverd en gemonteerd. Volgens de betaling voorwaarden hebben wij direct de aanbetaling voldaan. I.o met Kvik keukens hebben wij de levering en montage uitgesteld naar eind november. Net voor deze levering en montage ontvingen wij een mail het resterend aankoopbedrag te voldoen anders zou de levering en montage niet plaatsvinden. Ook hier hebben wij aan voldaan echter Kvik keukens kwam met een keuken zonder de bestelde apparatuur en een gedeelte van de Lade frontjes waren ook niet aanwezig. De firma Kvik heeft ons met een halve keuken zonder apparatuur en koelkast tot eind december laten zitten en het laatste lade-frontje is eindelijk eind februari gemonteerd maar wel het volledige aankoopbedrag geïncasseerd! Onacceptabel maar als consument heb je dit maar gewoon te accepteren want de firma Kvik keukens doet geen enkele moeite om dit probleem op te lossen! Zeer slecht bedrijf door slechte levering en montage zij doen niet wat zij beloven en slechte service. Nee voor ons nooit geen Kvik keuken meer!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door K. de Roo op maandag 8 mrt 2021 21
Wij hebben in het najaar van 2020 een keuken gekocht bij Kvik Duiven. We werden prima geholpen door Peter Oostendorp die samen met ons een mooie keuken heeft samengesteld. In een tweede gesprek nog eens kritisch gekeken naar de apparatuur waardoor de uiteindelijke prijs nog flink omlaag ging. Geen enkele druk ervaren om te kopen, we kregen een nette en zet uitvoerige offerte met alle vaste prijzen en een mooie render mee. De keuken is rond carnaval geplaatst. Alles was juist geleverd en correct geïnstalleerd. Het werkt nu gewoon en ik kan alleen maar tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Stuk voor stuk vakmensen”
Door Michiel van Rijn op dinsdag 9 feb 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Een laagdrempelige eerste afspraak op een rustige donderdagavond met verkoper Ron werd goed geluisterd naar wat onze wensen waren voor een geheel vrijblijvende offerte. Kom zo vaak je wil, bel of mail gerust met vragen Ron zal altijd de tijd nemen om je te woord te staan. Na akkoord werd door Ronald de keuken ingemeten om er zeker van te zijn dat het ontwerp daadwerkelijk zou passen. Volledige levering werd gedaan door een externe partij op een aantal kleine backorders na. Een aantal dagen later kwam Donny de keuken plaatsen waarbij hij hulp kreeg van Davy en Calvin. Het plaatsen verliep vakkundig. Kleine problemen, zoals verkeerde Quooker, werden direct opgelost. Lekkage en een niet goed sluitende lade werden een week later binnen 24uur na het melden opgelost door Ronald. Ron, Ronald en Donny, stuk voor stuk vakmensen met oog voor detail. Denken altijd in de wens van de klant en geven advies waar jij dingen over het hoofd dreigt te zien. Niet de goedkoopste, maar altijd het gevoel gehad in goede handen te zijn.
FOTO VAN MICHIEL VAN RIJN
Reactie of foto toevoegen
“Een groot drama”
Door Vivianne op maandag 8 feb 2021 21
De keuken uitzoeken en bestellen ging prima. Klantvriendelijke dame die echt wel de indruk wekte te weten wat ze verkocht. Ivm de kosten gekozen de keuken zelf op te halen en te monteren. Nog geen 5 minuten thuis bleek echter dat veel losse spaanplaten waren beschadigd. Niet een, nee bijna allemaal. Direct gebeld waar aangegeven werd dat de directrice actie zou ondernemen. Verder met uitpakken. Helaas, werkelijk NIKS klopte. Twee kasten niet geleverd, een kast verkeerd geleverd, plint te kort, geen koppelstuk voor de plint, geen rooster, zijwand keuken te kort en heel veel beschadigd. Een doos spullen geleverd die voor een totaal ander type keuken waren. Directeur en directrice de volgende dag komen kijken en alles nagekeken en opgeschreven. Er zou een monteur komen die alles meenam wat ontbrak. Monteur kwam had niks bij en wist van niks. Belt met directrice waarbij ik haar hoor zeggen 'ze hadden ook niet alles uit moeten pakken en tegen de muur moeten zetten' serieus hoe moeten we dan de keuken monteren? Buiten dat feit gaf ze aan dat wij degene waren doe de beschadigingen hadden veroorzaakt....werkelijk het lood zakt dan in je schoenen. Kastjes in elkaar gezet, ontbrak er nog van alles. Niemand heeft gebeld om even te vragen hoe het was. Zijn volledig aan ons lot overgelaten. Vervolgens moest ik ontbrekende plank gaan ophalen voor op de vaatwasser. Of ik nog even 9,- wilde betalen. Gelukkig zag ik op tijd dat de plank wederom niet de juiste maat had en beschadigd was. Bij het willen plaatsen van de kraan bleek het chifon niet passend, bij het plaatsen van de kookplaat ontbrak de gasslang. Al met al slapeloze nachten gehad waarbij de directeur telkens herhaalde 'nergens voor nodig gewoon lekker slapen'. Werkelijk ronduit onbeschoft, onbeleefd en verre verre van klantvriendelijk. Hoewel we ontzettend uitkeken naar de nieuwe keuken is het een groot drama geworden. Wij raden ook iedereen aan goed na te denken een KVIK keuken aan te schaffen. Bespaar jezelf een hoop ellende. Het eind resultaat na zelf plaatsen zijn we trots op dat hebben we zelf gedaan (was ook een bewuste keuze) maar werkelijk alles wat we besteld hebben klopte niet. Uiteindelijk na bijna 6 weken geen keuken is het nu goed. Een keer, nooit meer
FOTO VAN VIVIANNE
+ Toon extra foto van Vivianne Peeters
+ Toon extra foto van Vivianne Peeters
+ Toon extra foto van Vivianne Peeters
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door J. van t Hof op zondag 7 feb 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Betreft de aanschaf van keukenmateriaal. De service van Kvik Leiderdorp is geweldig. Uitstekend advies, betrouwbaar en er wordt adequaat gereageerd
Reactie of foto toevoegen
“Rustige en strakke keuken”
Door Joeri op zaterdag 23 jan 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Kvik heeft de keuken voor mijn nieuwbouwappartement geleverd. Door de beperkte beschikbare ruimte was het een flinke puzzel om een goed ontwerp te maken, maar mijn contactpersoon heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben erg te spreken over de flexibiliteit: tot enkele weken voor de plaatsing kon ik het ontwerp nog wijzigen. Ook de nazorg was uitstekend en klantgericht. Het is een prachtige keuken, strak en rustig!
Reactie of foto toevoegen
“Pluim, pluim, pluim”
Door A. van Immerseel op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Leiderdorp
Prettig ontvangst, degelijke uitleg, verstand van zaken, binnen budget denken, ook lastige onderdelen werden opgepakt en niet gaan voor snelle winst. Nazorg was uit de kunst, niet een keer maar alle keren, ... oplossingsgericht denken, ook waar het niet hun verantwoordelijkheid was. Kortom ... pluim, pluim, pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Heel vaak terugkomen”
Door Paul op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Amsterdam (Villa Arena)
Slechte communicatie met verschillende personen bij kvik. Men komt hun afspraken niet na en daarna moet je zelf hen weer contacteren voor een nieuwe afspraak. Kvik kwam opeens na de eerste inmeting een tweede inmeting moet komen van 700 euro voor het blad. Hier was nog nooit over gesproken en stond niet op de offerte. Nu weken na de plaatsing moet nog altijd een deur worden geplaatst. Maar de plaatsing was ook een ramp. Kvik heeft 6 keer moeten terugkomen om de keuken te plaatsen. 6 keer moesten monteurs terugkomen omdat ze niet het juiste gereedschap bij zich hadden omdat kvik ze verkeerd had ingelicht over de werkzaamheden die moesten plaatsvinden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal gelukkig met onze nieuwe keuken”
Door Rodney op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Woerden
Wij zijn halverwege augustus Kvik in Woerden binnengestapt en tot vandaag geen spijt van gehad. Enige wat wij eigenlijk wisten is dat we een nieuwe keuken wilden. Geen plan, financiering nog niet rond en midden in een verbouwing. Lang verhaal kort, Roxanne heeft ons van a tot z geholpen en enorm veel geduld gehad. Wij kregen een impressie mee na de 1e afspraak en kregen een prijs mee die ons reuze meeviel (zeker vergeleken met concurrenten in Woerden). Plaatsing was tegen de middag uren klaar. Enige wat niet op maat was is de bovenzijde van de vensterbank (als we toch ergens moeilijk over moeten doen). Roxanne belde daar uit haar zelf over en deze word na geleverd en geplaatst. Wij zijn helemaal gelukkig met onze keuken en zou zeker weer keuken bij Roxanne en Kvik halen.
FOTO VAN RODNEY
Reactie of foto toevoegen
“Ontzetten goed geholpen”
Door Krop-Vleugels op dinsdag 22 dec 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ontzettend goed geholpen door Ron Souhoka van Kvik Leiderdorp. Ron heeft veel ervaring, inzicht, geduld en is vakkundig. Omdat we een nieuwbouwwoning hebben gekocht was de eerste afspraak bij Ron al 2,5 jaar geleden en hebben we in de tussentijd ook dingen moeten aanpassen. Ron nam hier uitgebreid de tijd voor en kwam elke keer met waardevolle adviezen. Dankzij hem hebben we een prachtige keuken!
FOTO VAN KROP-VLEUGELS
REACTIE VAN MEREL
Goedemorgen, mag ik u vragen welk werkblad u heeft gekozen?
Reactie of foto toevoegen
“Onbetrouwbaar”
Door Je Te op woensdag 16 dec 2020 20 | vestiging Rotterdam
Pas op! Dit bedrijf maakt zich schuldig aan malafide praktijken. Na de levering is alles fout gegaan wat fout had kunnen gaan. Het laatste contact met Kvik is alweer 3,5 week geleden en ze hebben nog steeds geen contact opgenomen om het laatste zijpaneel te bezorgen, iets wat wel is beloofd door de nieuwe eigenaar van Kvik Alexandrium. Lees onderstaande bericht en wees gewaarschuwd!

De verkoop ging vlot en we hadden een goed gevoel bij de verkoper. Helaas wisten wij niet dat het achter de schermen een zooitje is. Een week nadat wij de keuken hadden ontvangen is Kvik Alexandrium overgenomen door iemand van Kvik Barendrecht. Als je belt voor service wordt je doorverwezen naar Barendrecht, maar soms wordt je vanuit Barendrecht weer terug verwezen naar het Alexandrium. Als je uiteindelijk de juiste persoon aan de lijn hebt moet je keer op keer het hele verhaal opnieuw uitleggen. Wij als gedupeerden moeten overal achteraan zitten, er is nog geen een keer vanuit Kvik Alexandrium/Barendrecht zelf opgebeld.

Wij hadden gekozen om de kastjes door Kvik in elkaar te laten zetten en dat we zelf de keuken te plaatsen. Op deze manier konden we wat geld besparen, alhoewel ze hier alsnog flinke bedragen voor rekenen. De voormontage was echt door amateurs gedaan (dit was nog de verantwoordelijkheid van de oude eigenaar). Daarnaast mankeerde er nog meer aan de keuken, misten er plankjes, er was geen achterplaat van de bar en was er een zijpaneel geleverd in de verkeerde kleur.

Hierna was het de verantwoordelijkheid van de nieuwe eigenaar om dit op te lossen. Ik heb meerdere keren aan de telefoon gezeten, mails gestuurd etc. Uiteindelijk werden er alsnog verkeerde producten geleverd, er was niet goed geluisterd naar de maten die ik had doorgegeven. Al met al zijn hier maanden overheen gegaan. Uiteindelijk werd er na 5 maanden eindelijk een monteur gestuurd om de voormontage op te lossen, zodat we de lades kunnen gebruiken. Tot deze dag stonden alle pannen nog in dozen naast de keuken. Er werd in eerste instantie zelfs gezegd dat het niet zijn verantwoordelijkheid was om dit op te lossen omdat de vorige eigenaar de voormontage niet goed had laten uitvoeren. Daar heb ik als consument eerlijk gezegd geen boodschap aan, als je een bedrijf overneemt (doorstart) neem je niet alleen de leuke dingen over.

Het laatste wat nog moet worden geleverd is een zijpaneel in mat zwart. Deze is in mat grijs geleverd. Ik heb meerdere keren moeten bellen om te vragen of het paneel al binnen was. Toen ik uiteindelijk belde werd mij verteld dat het al een week in de opslag stond, ik was wederom niet gebeld. Er werd mij wel verteld dat dit zou worden bezorgd. Ik zou nog worden teruggebeld om de afspraak in te plannen.

Het volgende telefoon heb ik als erg onprettig ervaren. Na 2 weken werd ik gebeld door een vrouwelijke medewerker van Kvik Alexandrium dat het paneel niet bezorgd kon worden. De eigenaar weigerde om mij telefonisch te woord te staan. Toen mevrouw boos werd heb ik uitgelegd dat ik het gesprek zou beëindigen en verzocht ik haar om de eigenaar terug te laten bellen. Ze belden zelf terug en sprak op een zeer vijandige toon naar mij, waarop ik het gesprek wederom heb beëindigd. Ik werd nog een paar keer gebeld maar elke keer als ik haar hoorde hing ik op.

De keuken is eind mei geleverd en we zitten nu in december. Onze ervaring met Kvik is erg slecht en we hebben er een hoop stress van gekregen. Ik heb nog nooit een review achter gelaten maar ik voel mij nu verplicht om iedereen te waarschuwen van dit soort wanpraktijken. Als iets er aan de voorkant goed uitziet betekent het niet het achter de schermen ook zo is. Tijdens telefoongesprekken werd meermaals gezegd zich niet verantwoordelijk te voelen en dat dit best-effort was, ronduit belachelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Else op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Na vele keukenbedrijven in de omgeving bezocht te hebben kwam ik via vrienden bij Kvik Leiderdorp en toevallig bij Ron terecht. Uitstekende service en vakmanschap. Is zelfs een paar maal bij mij thuis geweest om te kijken hoe de plaatsing verliep (woont om de hoek, vandaar). Dit geeft zijn betrokkenheid bij de klant weer! Er werd alle tijd genomen om een keukenplan te maken, zaken tussendoor te wijzigen en de plaatsing werd exact op tijd uitgevoerd door zeer vriendelijke en kundige monteurs. Via mails goed op de hoogte gehouden hoe de plaatsing zou verlopen. Helaas was er een probleem met de levering van de vaatwasser. Echter... ik heb er een luxere aan overgehouden! Klasse dus. Ook monteur Kelvin krijgt een dikke 10. Kundig en klantgericht! Kortom ik ben heel tevreden met mijn mooie keuken met de nieuwste apparatuur van Siemens voor een schappelijke prijs.
FOTO VAN ELSE
Reactie of foto toevoegen
“Extreem blij met onze keuken”
Door Albert Peeters op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Leiderdorp
We schrijven december 2020 en zijn extreem blij met de mooie keuken die Kvik Leiderdorp bij ons heeft opgebouwd. Johan (verkoop/ontwerp), Ruud (opbouw) en Ronald (afwerking): groot compliment. Iedereen vindt 'm schitterend.
We praten over een Tacto-keuken met grote/stille AEG vriescombi (36 dba) en (zwarte) Bosch afwasmachine, (zwarte) Bosch inductieplaat, (zwarte) Bosch oven en eveneens Bosch (RVS) afzuigkap. Afwerking: donker hout, 'Belgian blue' 20 mm composiet blad, extra diep (70 cm) -zwarte wasbak/Quookerkraan. Uitgekookt: het werkblad wordt pas definitief ingemeten als de keuken is opgebouwd. Millimeterwerk. Conclusie: top.
FOTO VAN ALBERT PEETERS
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Geert op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Bij Kvik Leiderdorp maakt Ron Souhoka duidelijk het verschil. Ron denkt mee, geeft kundig advies en is zeer prettig om mee samen te werken! Hij denkt " out of the box" en verplaatst zich in de klant met een advies op maat. Wetende dat het wat langer zou duren, heeft Ron op creatieve en inventieve wijze mijn probleem opgelost. Waardoor de kosten realistisch uitvielen en op eigen initiatief langs kwam buiten werktijd om het scharnier dat beter bij het ladekastje paste persoonlijk te overhandigen. Klasse Ron!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door G. Eerbeek op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Vorige maand een prachtige keuken laten installeren door Kvik Amersfoort. Zowel door Gerrit als Joeri fantastische geholpen. Gerrit erg professioneel en geeft duidelijk, maar vooral eerlijk advies. Liepen tegen een paar kleine dingen aan en dit werd zonder moeite en kosteloos opgepakt door Joeri (Service staat hier echt centraal). Voor mij een dikke 10! Echt aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door M. Buitendijk op donderdag 12 nov 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij Kvik, Leiderdorp en ik ben ontzettend blij met de goede service en met het eindresultaat. Ik had vanaf mijn eerste bezoek al meteen een goed gevoel; Ron Souhoka luistert goed en is zeer behulpzaam en hij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook toen vanwege corona de levering van apparatuur wat vertraging opliep, zorgde hij voor een oplossing. Ook de 2 installateurs hebben heel mooi werk geleverd, en alle contact met de verschillende medewerkers van Kvik verliep soepel en uiterst vriendelijk. Ik raad het iedereen aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Raymond en Maaike op zondag 8 nov 2020 20 | vestiging Wateringen
Na ruim oriënteren hebben we een goed gesprek gehad bij Pieter in Wateringen. Toen we ons besluit hadden genomen voor een Kvik keuken te gaan bleek hij gestopt te zijn als bedrijfsleider. Jerry heeft ons daarna met veel enthousiasme verder geholpen. Ruim drie maanden vantevoren de plaatsing gepland zodat Fred en Midas onze keuken konden plaatsen. De koelkast bleek niet leverbaar, waar een vergelijkbare upgrade voor is gedaan wat goed is opgelost. Zonder dat ik moeilijk hoefde te doen, drie weken wachten op een koelkast vonden ze zelf ook niet kunnen. Het kwam overigens door Corona dat apparaten slechter leverbaar zijn.
De levering en plaatsing is naar tevredenheid gegaan, er waren enkele kleine restpunten die naar tevredenheid zijn opgelost. Het blad van composiet is via Kvik geplaatst door Jetstone. Superstrak gemaakt, complimenten! Wij zijn blij me onze nieuwe keuken! Ik kan Kvik Wateringen zeker aanbevelen!
FOTO VAN RAYMOND EN MAAIKE
Keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Anton en Denise op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Woerden
Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken die wij bij Kvik Woerden hebben gekocht. Niet alleen het resultaat is mooi, maar ook hoe wij zijn geholpen door het team van Kvik en de service die zij verlenen zit goed in elkaar. Wij zijn geholpen door Roxanne, zij is professioneel, vriendelijk, heel geduldig, meedenkend en enthousiast. Het laten plaatsen van de keuken werd vakkundig gedaan. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ANTON EN DENISE
Keuken met zwart getegelde achterwand
+ Toon extra foto van Anton en Denise
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Menno op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Kvik Heerhugowaard. Uiterst vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door Mark Singer. Hij heeft verstand van zaken maar ook zeker oog voor de kleinste details en daardoor ons goed kunnen adviseren, hebben in overleg met hem een keuken ontworpen welke voldoet aan onze wensen. Tijdens de gesprekken nam hij ruim de tijd. Hebben gekozen voor het leveren van de keuken in platte dozen en zelf monteren. Lex Kaptein heeft tijdens het leveren van de keuken ruim de tijd genomen om extra instructie te geven en alle gebruiksaanwijzingen te delen, een deurtje met transportschade is keurig gemeld en binnen twee weken vervangen. Prima bedrijf waar je goed, snel en zeker vakkundig word geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de aftersales en daardoor volgens mij een echte aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Menno.
FOTO VAN MENNO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid gegaan”
Door Jacques Hesselberg op dinsdag 13 okt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Wij hadden een keuken gekocht bij kvik wat ons goed bevallen is, we waren geholpen door Ron Souhuka, ook over de nazorg want na 3 jaar hadden wij condens in het glas van de magnetron oven ook dit is gezien de corona tijd snel verholpen 1 telefoon Ron ook bij anderen collega's.

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: Mijn ervaring met Kvik heel goed Ron Sauhuka hielp ons goed dus goede service snelle reactie
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door nienke op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een kleine, onhandige keuken. De strakke eenvoud en het concept van KVIK sprak mij aan. In leiderdorp werd "het ontwerpen" een creatief gebeuren, dankzij het inspirerende en deskundige advies van Ron ( mn de XXL keukenkasten) en de grappige suggesties, waarmee hij voortborduurde op mijn wensen. In een strakke samenwerking tussen Giovannies, de aannemer, die het voorbereidende werk verrichtte en Peter en Donnie, de monteurs, die de keuken plaatsten, werd Ron mijn aanspreekpunt. Een ieder was even vriendelijk. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Blij met dit alles kan ik iedereen een KVIK keuken uit Leiderdorp van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Lonneke op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Woerden
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De hulp vanuit de winkel was goed, open, eerlijk en persoonlijk. We werden op de hoogte gehouden en hebben niet om informatie hoeven vragen. De kleine dingetjes die na de installatie nog moesten worden opgelost waren dat snel!
FOTO VAN LONNEKE
Geplaatste keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor service”
Door C v Duijn op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ruim 3 jaar geleden heb ik een keuken gekocht bij Ron Souhoka. Alhoewel ik het uitzoeken van een keuken in het algemeen als een kriem heb ervaren, was dit bij Ron totaal niet van toepassing. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en al vrij snel kwamen wij tot de keuken die precies bij mijn wensen pastte. Omdat ik meerdere winkels had bezocht had ik wat bedenktijd nodig en hier werd alle begrip voor getoond. Uiteindelijk de keuken aangeschaft en ervoor gekozen om de keuken zelf te installeren. De levering was prima en tijdens de installatie liep ik tegen wat uitdagingen aan waar ik door Ron vakkundig te woord ben gestaan en zelfs nog uitgenodigd in de winkel om te laten zien hoe zij dit opgelost hadden. Het zetten van een keuken is een vakkundige klus, maar met enige technische kennis prima uit te voeren. De omschrijvingen zijn duidelijk en zoals hierboven vermeld, staan zij klaar om te assisteren mocht je er niet uitkomen. Uiteindelijk stond de keuken perfect! Mocht je twijfelen om het zelf te doen zou ik wel aanraden om iemand te laten helpen die hier ervaring mee heeft. Na ruim 3 jaar was ik een scharnier kwijt geraakt tijdens een kleine verbouwing in de keuken en na het versturen van een email of deze door hun geleverd kon worden werd ik de dag erna gelijk uitgenodigd om het scharnier gratis af te komen halen! Nogmaals bedankt voor de service Ron!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door dr.F. Spies op zaterdag 8 aug 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Onze ervaring behelst de gedrevenheid in combinatie met deskundigheid van de verkoper Ron Sohouka. Vertaling van onze ideale wensen naar bestaande mogelijkheden liep gëolied. De verkoper was vriendelijk, behulpzaam vanuit zijn gedegen kennis en was vooral niet opdringerig. Hetgeen wij zeer plezierig vonden. De afspraken werden correct nagekomen. De sfeer tijdens de besprekingen was zeer openhartig en plezierig. De uiteindelijke keuze en aflevering en de prijs van de KVIK Linea keuken was in alle opzichten naar onze tevredenheid verlopen. Na aflevering konden wij ten alle tijde terecht bij de heer Sohouka. Dank daarvoor.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: De aankoop van onze Kvik Linea keuken is afgeleverd. Onze aannemer heeft het zeer tot onze tevredenheid gemonteerd, de uiteindelijke afwerking moet nog plaats vinden. We zijn zeer tevreden met deze aankoop en goede van de heer Ron Sohouka begeleiding vanuit Kvik Leiderdorp.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt nog steeds”
Door Jeroen Molenkamp op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Ruim drie jaar geleden een keuken gekocht bij kvik Leiderdorp . Tijdens het de gesprekken die we hadden over hoe de keuken zou moeten worden werden we al prettig behandeld en werd goed mee gedacht. Het plaatsen van de keuken ging vlekkeloos en heel erg netjes door een vakbekwaam persoon . Nu zijn we ruim drie jaar verder en de keuken bevalt nog steeds , de extra hoogte van het werkblad en de extra grote kasten zijn echt een meerwaarde. Helaas werd na drie jaar werd mijn kraan wat slechter en de poedercoat (zwart) liet los. Ik wist dat dit zou kunnen gebeuren en had mijn verlies genomen. Toch wel even contact gezocht met kvik dat ze wel zouden weten wat het materiaal doet na een aantal jaar intensief gebruik. Tot mijn verbazing ben ik aantal weken daarna gebeld dat er een nieuwe kraan klaar ligt die ik mag komen op halen ter vervanging. Dat noem ik service. We hopen nog lang te mogen genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geinformeerd”
Door Mark op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Op zoek naar een keuken bij Kvik uitgekomen op advies van vrienden. We zijn prima op weg geholpen door Sjoerd, die prettig meedacht en meetekende aan de perfekte keuken voor een hele goede prijs. Hij nam echt de tijd voor ons en had precies de goede toon en met humor en koffie kom je dan een heel eind. Was ook niet bang om met alternatieven of bezwaren te komen bij onze keuzes waardoor we na het tweede bezoek een heel goed ontwerp hadden. De keuken werd enkele weken later snel en vakkundig geïnstalleerd waarbij de kleine uitdagingen (vensterbank zat net in de weg, klein meetfoutje bij inmeten) professioneel werden gemanaged. Vriendelijke gasten die ook nog eens heel netjes werkten en opruimden. Had niet beter gekund. Prettig was ook dat Kvik ons goed bleef informeren tussen bestelling en plaatsing zodat we altijd wisten wat we wanneer konden verwachten. Afspraken werden prompt nagekomen en ook het nawerk (reparatie aan het blad) werd snel en vakkundig gedaan. Al met al een hele prettige ervaring, met een mooie keuken voor een paar duizend minder dan de concurrent.
FOTO VAN MARK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Don Vintges op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Het is een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. De verkoper die geholpen heeft met het uitzoeken van de keuken is zeer hulpvaardig geweest en heeft ons geholpen aan een hele mooie keuken voor een mooie prijs. Inmiddels is het 2 jaar geleden dat wij de keuken hebben gekocht en de keuken is nog steeds naar onze tevredenheid. Onlangs heb ik nog een klein probleempje gehad met de inductiekookplaat. Het bellen met kwik heeft dat probleem vervolgens weer snel opgelost. Ik ben dus een zeer tevreden klant en raad dan ook KVIK Leiderdorp aan voor de aanschaf van uw keuken.
FOTO VAN DON VINTGES
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Duurt lang”
Door Alex op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Amsterdam (Villa Arena)
After 6 months of delay our kitchen is not completed yet. All the process is very frustrating and stressful. After the sale is done, nobody at Kvik Arena seems to be responsible for anything, salesperson only blaming colleagues from planning department and others, not answering emails & phone. Clearly, many things can go wrong and we expected delays and problems, but not like this. So irresponsible and careless, never had such an experience, even though I'm an interior designer and dealing with suppliers and contractors quite often.
Reactie of foto toevoegen
“Vond het niet klantvriendelijk”
Door Bram Bulten op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Almere
Circa 3 maanden geleden heb ik een keuken gekocht bij Kvik. Deze is na 6 weken in mijn woning geïnstalleerd. Afgezien van dat het een mooie keuken is, is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. De keuken bleek namelijk smerig te zijn achter gelaten, bij het inladen van de kastjes is een hendel van mijn raam kapot gegaan, de afvoerbuis voor de afzuigkap ontbrak en er ontbrak een greep van 1 van de keukenkastjes. Zowel mijn binnenhuisarchitect als ik hebben hier achter aan gebeld en op alle punten werd onverschillig gereageerd. Wat betreft de kapotte hendel viel niet te bewijzen wie dat had gedaan, dus daar werd niks mee gedaan. Het smerig achter laten hoort er bij werd mij verteld. Het ontbreken van de afvoerbuis was omdat die niet was meegenomen en dat was mijn probleem. Alleen de greep zou nog worden aangestuurd. Daar zit ik inmiddels 6 weken op te wachten. Er is duidelijk een gebrek aan klantvriendelijkheid en ik zou deze zaak niet bij anderen aanbevelen.
REACTIE VAN AREND HUIZINGA
Beste heer Bulten,
Bedankt voor uw reactie. We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de service. Ik zorg ervoor dat u uw greepje krijgt van ons. Als ik nog iets voor u kan doen hoor ik dat graag, u kunt uw mail sturen naar arendh@almere.kvik.nl of bellen op 036-3035234, dan sta ik u graag te woord. Met vriendelijke groet, Arend Huizinga
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Rembrandt Brandjes op zaterdag 11 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Eind 2019 keuken gekocht bij KVIK Leiderdorp voor ons woonhuis in Voorschoten. Ron Souhoka heeft ons op een vriendelijke en deskundige manier geadviseerd bij het ontwerpen en configureren van de keuken. Ron heeft veel geduld en dwingt je niet tot een overhaaste beslissing. De keuken is rond de kerstdagen geïnstalleerd door de deskundige mannen van Christcfccr en in Januari 2020 is als kers op de taart het werkblad van composiet door Jetstone geplaatst. De keuken is prachtig en praktisch geheel naar onze verwachting een goed resultaat! We genieten er iedere dag van en hopen er nog vele jaren van te genieten. Bedankt KVIK Leiderdorp en in het bijzonder Ron Souhoka!
FOTO VAN REMBRANDT BRANDJES
Witte keuken met greeplijsten
Reactie of foto toevoegen
“Denkt mee”
Door Christcfccr B.V. - Christofoor Brandjes op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Leiderdorp
In samenwerking met Kvik Leiderdorp en specifiek Ron Souhoka een geweldige keuken mogen plaatsen voor een zeer tevreden klant in Amsterdam! Ron denkt mee, geeft kundig advies en is zeer prettig om mee samen te werken! Op naar de volgende Ron!
FOTO VAN CHRISTCFCCR B.V. - CHRISTOFOOR BRANDJES
Greeploze keuken
+ Toon extra foto van Christcfccr B.V. - Christofoor Brandjes
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Harm Gerlings op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
We zijn goed geholpen door Thijs, waarbij hij echt de tijd nam om ons de mogelijkheden te laten zien. De installatie is vervolgens goed verlopen, dit was strak geregeld. Het contact met Thijs en Lex was gemakkelijk en er werd onmiddelijk actie ondernomen. Bij de levering van de keuken werd gemeld dat er een kastje beschadigd was en de nieuwe al was besteld. Dit is allemaal proactief geregeld. Ik raad Kvik Heerhugowaard van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Helen op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Mooie keukens, goede kwaliteit en service gericht, Ron was zeer behulpzaam. Als ik vragen had kreeg ik meteen contact met hem en werd alles geregeld. Hij heeft zeer goed advies gegeven. Ik ben super blij met mijn keuken. Bij aanvraag bleek dat bepaalde kastkleur niet meer verkrijgbaar was. Dit is prima opgelost door Ron en uiteindelijk ben ik zelfs meer tevreden met deze kleur. Levering en plaatsing zijn prima verlopen
FOTO VAN HELEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Precies geworden zoals verwacht”
Door Miranda op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Voor het eerst een keuken gekocht en super geholpen door Ron. Hij nam alle tijd bij het ontwerpen en ook nadat de keuken is geleverd blijft hij betrokken. Hij denkt mee met en dringt niets op. Ik ben heel tevreden met mijn keuken. Het is precies geworden wat ik ervan verwacht had. En nee ik krijg hier geen geld voor!
FOTO VAN MIRANDA
Reactie of foto toevoegen
“Vaker mee gewerkt”
Door Ineke op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Al vaker bij Kvik gekocht, laatste 2 keer bij Kvik Leiderdorp. Prettige sfeer, alle tijd en geduld bij uitzoeken en ontwerp maken. Levertijden werden niet overschreden en installeren ook heel goed verlopen. Aanrader!

Aanvulling ontvangen 17 juni 2020: Betreft keukenappartuur en kasten, complete keuken, badkamermeubels, garderobekasten.
Reactie of foto toevoegen
“Keep up the good work”
Door Familie J. Hijdra op zondag 7 jun 2020 20 | vestiging Wateringen
Wat een geweldig team Kvik Wateringen met Anne en Fred en Midas als keukenplaatsers. Een prachtige Linea keuken is door hen geleverd en geplaatst. Professioneel, snel en accuraat. Wat een passie ook en oog voor details. Echt een aanrader. Zo blij gemaakt zijn wij met onze prachtige keuken. Dank Kvik Wateringen, Anne, Fred en Midas. Keep up the good work. Een dikke 10.
FOTO VAN FAMILIE J. HIJDRA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Fam Platteel op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Keuken netjes geleverd met de bijbehorende info, past goed bij onze woonboot. Ook de Heer Souhoka is ons weer goed behulpzaam geweest,dit al een aantal keer, ook bij vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 100
Vestigingen KVIK
Website: www.kvik.nl
  Almere (12 ervaringen), Miamistraat 100, 1334 KX Almere, tel 036-3035234
  Amersfoort (4 ervaringen), Amsterdamseweg 37d, 3812 RP Amersfoort, tel 033-3037703
  Amsterdam (Boulevard Westpoort) (5 ervaringen), Roesiel 15, 1043 BL Amsterdam, tel 020-4470000
  Amsterdam (Villa Arena) (5 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 196, 1101 DJ Amsterdam, tel 020-2111260
  Apeldoorn (4 ervaringen), Het Rietveld 22, 7321 CT Apeldoorn, tel 055-3601849
  Barendrecht (3 ervaringen), Pesetastraat 34a, 2991 XT Barendrecht, tel 085-4851460
  Breda (10 ervaringen), Kruisvoort 86, 4814 RZ Breda, tel 076-5140492
  Cruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 55, 2142 EP Cruquius, tel 023-5479563
  Den Bosch (22 ervaringen), Tinnegieterstraat 30, 5232 BM Den Bosch, tel 073-6446157
  Emmen, Noorderplein 112, 7811 MG Emmen, tel 0591-242607
  Enschede (1 ervaring), Schuttersveld 54, 7514 AC Enschede, tel 053-3030106
  Groningen (1 ervaring), Reitdiephaven 157, 9746 RC Groningen, tel 050-2803616
  Haarlem, Zijlstraat 61, 2011 TK Haarlem, tel 023-3036354
  Heerhugowaard (11 ervaringen), W.M. Dudokweg 13, 1703 DA Heerhugowaard, tel 072-7855380
  Hilversum, Schapenkamp 14, 1211 PA Hilversum, tel 035-3038123
  Leeuwarden (1 ervaring), Schrans 25, 8932 NA Leeuwarden, tel 058-2023070
  Leiderdorp (59 ervaringen), Elisabethhof 6, 2353 EZ Leiderdorp, tel 071-5420975
  Maastricht, Fregatweg 43a, 6222 NZ Maastricht, tel 043-2057123
  Nijmegen, Wijchenseweg 162, 6538 SX Nijmegen, tel 085-0062863
  Rotterdam (6 ervaringen), Watermanweg 103, 3067 GA Rotterdam, tel 085-4851460
  Sliedrecht, Leeghwaterstraat 239, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184-700255
  Tilburg, Burgemeester Brokxlaan 1906a, 5041 SJ Tilburg, tel 013-3699206
  Utrecht (12 ervaringen), Europalaan 95, 3526 KP Utrecht, tel 030-2897100
  Veenendaal, Brouwersgracht 329, 3901 TL Veenendaal, tel 0318-255097
  Wateringen (8 ervaringen), De Lierseweg 12, 2291 PD Wateringen, tel 0174-626453
  Woerden (13 ervaringen), Botnische golf 5a, 3446 CN Woerden, tel 0348-748148
  Zaandam, Cornelis Ouwejanstraat 15, 1506 SX Zaandam, tel 075-3030579
  Zoetermeer (1 ervaring), Coppeliaschouw 28, 2726 JA Zoetermeer, tel 079-3030319
  Zwaag, De Factorij 57a, 1689 AK Zwaag, tel 0229-793031
  Zwolle, Diezerkade 21, 8021 CW Zwolle, tel 038-8456282
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.