Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
232 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
517 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
306 ervaringen
6 vestigingen
1957 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
41 ervaringen
Vlaardingen (Zuid-Holland)
121 ervaringen
8,6

Sanitairwinkel

Score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Noord-Holland, Gelderland, Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanitairwinkel
Sanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms en een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Sanitairwinkel. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 9 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Per vestiging:
“Top”
Door den hartog op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Rotterdam
onze ervaring met dit bedrijf, kan het iedereen aanraden, super ++service en echt verstand van zaken, gingen voor een design radiator, deskundig advies en de voordeligste prijs zonder dat wij dit gevraagd hadden, hele handel in 24hr thuis afgeleverd helaas pate dit formaat niet in ons chalet, gebeld voor retour zelf terug gebracht, aangekomen in Rotterdam werd ik nog geholpen ook met sjouwen, deze service is tegenwoordig zeer zeldzaam, deze zaak is een TOPPER!!!! en dus een ieder aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 232 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 517 ervaringen
“Goede service”
Door M van arum op zaterdag 28 apr 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Meerdere spullen gekocht voor de badkamer. Zeer goede service, moest iets geruild worden andere was wat duurder dit hoefde niet betaald te worden. Erg vriendelijk personeel, adres om te onthouden.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 306 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1957 ervaringen
“Prima prijs en service”
Door Erwin en Jean op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben het hele huis verbouwd, dus heel veel sanitaire nodig: voor twee badkamer's en een toilet. Prijzen vergeleken met Sanidump en meerdere winkel's. De enige wat in de buurt kwam was om uit Duitsland te bestellen, maar heel blij dat we dat niet hebben gedaan, want er kan zomaar iets fouts zitten en dan is dat een gedoe. Door bij Sanitairewinkel te bestelling ipv een andere badkamer winkel waar we een offerte hadden hebben wij 6000 euro gespaard. We gingen naar de filial in Rotterdam en Tom gaf ons uitstekende advies. Toen waren we al bij meerdere winkel's geweest, en Tom had verreweg de meeste kennis, was erg rustig en niet pushy, was heel eerlijk met ons, en heeft ons ook meer dan een duizend euro gespaard door zijn advies. Dus heel blij mee! En daarna, iedere medewerker die we aan de lijn hadden van Sanitairewinkel was erg vriendelijk. Het bleek dat een radiator een beschadiging had - prima opgelost met de goede advies van Debby van klantenservice. Prijs en service bij Sanitairewinkel uitstekend.
FOTO VAN ERWIN EN JEAN
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,6
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 121 ervaringen
“Online bestelling”
Door Theo Cornelissen op donderdag 26 okt 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Via online besteld en netjes ontvangen en op de hoogte gehouden.Helemaal super
Reactie of foto toevoegen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 232 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 517 ervaringen
“Prettige winkel”
Door Compter op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
prettig geholpen, goed product, goede prijs. Schade als gevolg van transport snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 306 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1957 ervaringen
“Goede oplossingen”
Door Monique op dinsdag 29 aug 2017 '17
Nadat ik mijn lijst had samengesteld heb ik gevraagd of alle producten ook bij elkaar hoorden. Advies gekregen iets aan te passen. Dit was niet eens voor een duurder product. Top! Verder waren er problemen met de levering maar die werden perfect en in overleg met mij opgelost. Net als het bad dat beschadigd was werd zonder discussie geruild voor een nieuw bad. Kan alleen maar zeggen dat de service boven verwachting is.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,6
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 121 ervaringen
“Super”
Door J.W. Beersma op zondag 6 aug 2017 '17
Ook in het geval dat iets niet helemaal goed wordt afgeleverd is de reactie van Sanitairwinkel zeer adequaat en wordt onmiddellijk actie ondernomen en de klant meer dan volledig gecompenseerd. Super gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Mevr G van der Linden op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Ondanks wat probleempjes, geweldig opgelost en prima service en goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Levering webwinkel”
Door Corina op donderdag 20 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Heb een onderblok besteld voor een radiator en deze is zeer snel geleverd op de afgesproken dag.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Tompoesje op woensdag 19 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Bijna 2 jaar geleden materiaal voor badkamer/toilet gekocht. Alles ziet er nog uit als nieuw. Klein dingetje van de wastafel werkte niet meer, door Mark van de afdeling service in 1 dag opgelost. We kregen een nieuw onderdeel. Nu alles weer top.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling douchedeur”
Door BF Fonseca op dinsdag 27 jun 2017 '17
Na een mislukte levering (bestelling was verloren tussen winkel en transportbedrijf) heb ik eindelijk mijn douchedeur ontvangen. Was toch geen slechte ervaring qua klantenservice! Ik was altijd prima geholpen en begeleid: Christa, Mike en Danielle, bedankt voor jullie hulp. De deur toont goede kwaliteit en was ook een goede prijs. Een aanrader!
REACTIE VAN BF FONSECA
Onze nieuwe douchedeur... Was heel makkelijk te installeren!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke benadering”
Door Miriam op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige winkel met veel producten. Nemen de tijd voor je. Als het niet is wat je er van verwacht had kan het teruggebracht worden. Elders goedkoper gezien? E-mail sturen en er wordt serieus naar gekeken en dan wordt alles in het werk gesteld om je tevreden te stellen!!
Reactie of foto toevoegen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 232 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 517 ervaringen
“Snelle levering”
Door Nico op donderdag 25 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Helaas had de levering schade en dat werd uitmuntend opgelost. Zeer aan te raden.! Een scherpe prijs kwaliteit verhouding. En er is een showroom in Amsterdam dat is natuurlijk voor de meesten erg centraal.
Reactie of foto toevoegen
“Verstand van zaken, aftersales kan beter”
Door Ton op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Fijne mensen, verstand van zaken. Zouden alleen iets aan aftersales kunnen doen .In mijn geval complete badkamer gekocht inclusief 2 hang toiletten toch een behoorlijke uitgave. En jammer dat niet alles in 1 x geleverd is en toch 5 maanden voor begin besteld . Niet de fout van de sanitair winkel maar van de transporteur, dus de bestelling werdt in drieën geleverd beetje jammer.
FOTO VAN TON
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over service”
Door Jarno op maandag 1 mei 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Bij levering van het badmeubel bleek er een kleine beschadiging op te zitten. Sanitairwinkel heeft ons zeer coulant behandeld en op korte termijn een geheel nieuwe geleverd. We zijn zeer tevreden over de snelle en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring webshop”
Door Cor Quint op vrijdag 21 apr 2017 '17
We kochten via de webshop een designradiator met accessoires. Na verloop van enige tijd ontdekten we dat de radiatorkraan lekte. Niet de aansluitingen maar binnen in de kraan. Zonder gezeur werd een nieuwe gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Badkamer
1 / 3
Vestigingen Sanitairwinkel
aAmsterdam (3 ervaringen), Willem de Zwijgerlaan 344, 1055 RD Amsterdam, tel 020 - 760 30 30
bArnhem , Heerlenstraat 65, 6845 AE Arnhem, tel 026 - 303 38 80
cRosmalen (6 ervaringen), Graafsebaan 141, 5248 NL Rosmalen, tel 073 - 522 06 88
dRotterdam (3 ervaringen), Stadionweg 39A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 261 60 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.