Feedback
8,8

Sanitairwinkel

Score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
5 vestigingen (Noord-Holland, Gelderland, Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanitairwinkel
Sanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms en een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.
Alternatieven voor Sanitairwinkel
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 588 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2202 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 179 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Sanitairwinkel. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 13 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service

Per vestiging:
“Aankoop badkamermeubel”
Door Th. Goeman op donderdag 21 nov 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Prima geholpen alleen heeft de verkoper niet het goede artikel nummer opgeschreven zodat we een kast kregen die niet paste wat weer een hoop energie kostte voor het weer goed was
Reactie of foto toevoegen
“Douche wand”
Door collin op vrijdag 4 okt 2019 '19 | vestiging Rosmalen
douch wand, hier ontbrak een dorpel welke ik binnen 3 dagen ontvangen had.
Reactie of foto toevoegen
“Snel geleverd”
Door C. Edelbroek op woensdag 12 jun 2019 '19 | vestiging Rosmalen
Wij hebben een douche-wc Maro Italia gekocht en een toiletpot Subway 2.0
De uitstekende en deskundige uitleg en service tijdens deze aankoop en de snelle levering hebben onze score beïnvloed.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door den hartog op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Rotterdam
onze ervaring met dit bedrijf, kan het iedereen aanraden, super ++service en echt verstand van zaken, gingen voor een design radiator, deskundig advies en de voordeligste prijs zonder dat wij dit gevraagd hadden, hele handel in 24hr thuis afgeleverd helaas pate dit formaat niet in ons chalet, gebeld voor retour zelf terug gebracht, aangekomen in Rotterdam werd ik nog geholpen ook met sjouwen, deze service is tegenwoordig zeer zeldzaam, deze zaak is een TOPPER!!!! en dus een ieder aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M van arum op zaterdag 28 apr 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Meerdere spullen gekocht voor de badkamer. Zeer goede service, moest iets geruild worden andere was wat duurder dit hoefde niet betaald te worden. Erg vriendelijk personeel, adres om te onthouden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima prijs en service”
Door Erwin en Jean op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben het hele huis verbouwd, dus heel veel sanitaire nodig: voor twee badkamer's en een toilet. Prijzen vergeleken met Sanidump en meerdere winkel's. De enige wat in de buurt kwam was om uit Duitsland te bestellen, maar heel blij dat we dat niet hebben gedaan, want er kan zomaar iets fouts zitten en dan is dat een gedoe. Door bij Sanitairewinkel te bestelling ipv een andere badkamer winkel waar we een offerte hadden hebben wij 6000 euro gespaard. We gingen naar de filial in Rotterdam en Tom gaf ons uitstekende advies. Toen waren we al bij meerdere winkel's geweest, en Tom had verreweg de meeste kennis, was erg rustig en niet pushy, was heel eerlijk met ons, en heeft ons ook meer dan een duizend euro gespaard door zijn advies. Dus heel blij mee! En daarna, iedere medewerker die we aan de lijn hadden van Sanitairewinkel was erg vriendelijk. Het bleek dat een radiator een beschadiging had - prima opgelost met de goede advies van Debby van klantenservice. Prijs en service bij Sanitairewinkel uitstekend.
FOTO VAN ERWIN EN JEAN
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Jos Hink op dinsdag 21 nov 2017 '17
Via internet een order geplaatst. Duidelijke vermelding wat wel en wat niet direct voorradig is. Snelle levering met duidelijk vermelding van de nalevering. Factuur pas ontvangen NA levering van het laatst geleverde artikel! Duidelijk en netjes dus.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door H. Koffijberg op dinsdag 21 nov 2017 '17
Ik had voor mijn nieuwe woning alle spullen badkamer en toilet op het internet bij Sanitairwinkel gekocht. Bestellen ging eenvoudig, afrekenen en binnen een paar dagen werd alles keuring thuis bezorgd. Al het materiaal goed verpakt en waar nodig voorzien van productinformatie. Het overtreft mij verwachtingen (een 10+ waardig) M. vr. gr.,
H. Koffijberg - Amsterdam.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door Compter op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
prettig geholpen, goed product, goede prijs. Schade als gevolg van transport snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door Monique op dinsdag 29 aug 2017 '17
Nadat ik mijn lijst had samengesteld heb ik gevraagd of alle producten ook bij elkaar hoorden. Advies gekregen iets aan te passen. Dit was niet eens voor een duurder product. Top! Verder waren er problemen met de levering maar die werden perfect en in overleg met mij opgelost. Net als het bad dat beschadigd was werd zonder discussie geruild voor een nieuw bad. Kan alleen maar zeggen dat de service boven verwachting is.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Mevr G van der Linden op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Ondanks wat probleempjes, geweldig opgelost en prima service en goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Tompoesje op woensdag 19 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Bijna 2 jaar geleden materiaal voor badkamer/toilet gekocht. Alles ziet er nog uit als nieuw. Klein dingetje van de wastafel werkte niet meer, door Mark van de afdeling service in 1 dag opgelost. We kregen een nieuw onderdeel. Nu alles weer top.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke benadering”
Door Miriam op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige winkel met veel producten. Nemen de tijd voor je. Als het niet is wat je er van verwacht had kan het teruggebracht worden. Elders goedkoper gezien? E-mail sturen en er wordt serieus naar gekeken en dan wordt alles in het werk gesteld om je tevreden te stellen!!
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering”
Door Nico op donderdag 25 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Helaas had de levering schade en dat werd uitmuntend opgelost. Zeer aan te raden.! Een scherpe prijs kwaliteit verhouding. En er is een showroom in Amsterdam dat is natuurlijk voor de meesten erg centraal.
Reactie of foto toevoegen
“Verstand van zaken, aftersales kan beter”
Door Ton op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Fijne mensen, verstand van zaken. Zouden alleen iets aan aftersales kunnen doen .In mijn geval complete badkamer gekocht inclusief 2 hang toiletten toch een behoorlijke uitgave. En jammer dat niet alles in 1 x geleverd is en toch 5 maanden voor begin besteld . Niet de fout van de sanitair winkel maar van de transporteur, dus de bestelling werdt in drieën geleverd beetje jammer.
FOTO VAN TON
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over service”
Door Jarno op maandag 1 mei 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Bij levering van het badmeubel bleek er een kleine beschadiging op te zitten. Sanitairwinkel heeft ons zeer coulant behandeld en op korte termijn een geheel nieuwe geleverd. We zijn zeer tevreden over de snelle en goede service
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Badkamer
1 / 2
Vestigingen Sanitairwinkel
aAlkmaar , Koelmalaan 330, 1812 PS Alkmaar, tel 072 - 201 40 00
bAmsterdam (3 ervaringen), Willem de Zwijgerlaan 344, 1055 RD Amsterdam, tel 020 - 760 30 30
cArnhem , Heerlenstraat 65, 6845 AE Arnhem, tel 026 - 303 38 80
dRosmalen (6 ervaringen), Graafsebaan 141, 5248 NL Rosmalen, tel 073 - 522 06 88
eRotterdam (4 ervaringen), Stadionweg 39A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 261 60 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.