Feedback
6,0

Sanitairkamer

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0341-410156 | Karel Doormanlaan 5, 3843 EA Harderwijk
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanitairkamer
Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van SanitairKamer.nl.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Sanitairkamer. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Kapot product”
Door g.j. van guilik op dinsdag 9 jun 2020 20
Kapotte wcbril van 125euro. Jammer voor u was hun reactie. A.u.b. bestel niets bij dit bedrijf. Krijg je spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Douchecabine”
Door Nadi op zaterdag 23 nov 2019 19
Douchecabine gekocht en tijdens montage 1 stuk glas kapot gegaan. Zij zijn er niet voor verantwoordelijk zeggen ze. Ik heb opnieuw het glasstuk betaald en indien ik snel betaalde zal dit in 1 week geleverd worden nu twee maanden later geen reactie op mijn e-mails, en als ik ze uiteindelijk aan de lijn krijg blijven ze beloven dat het glas volgende week geleverd zal worden. Dit bedrijf is niets waard.
Reactie of foto toevoegen
“Levering liep niet”
Door Ron S te H op maandag 3 jun 2019 19
Praatjesmakers en loze beloftes! Door verkoper werd mij toegezegd dat mijn douchecabine op maandag zou worden bezorgd. Eind van de middag nog niets in huis, en dus er maar eens er achteraan gaan bellen. Uiteraard verweet Sanitairkamer dit de transporteur, en wasde Sanitairkamer haar handen in onschuld... Gelukkig kon ik met de transporteur de boel nog een beetje corrigeren, zodat ze het pakket de volgende dag 's-morgens zouden leveren. Dit kostte mij wel een meerprijs, waar Sanitairkamer.nl ook 'niet thuis' gaf... Ik zou zeggen: Bezint eer gij begint voordat u met dit bedrijf in zee gaat!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Sanitairkamer
Website: sanitairkamer.nl
aHarderwijk , Karel Doormanlaan 5, 3843 EA Harderwijk, tel 0341 - 41 01 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.