Feedback
4,8

Sanitairkamer

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
7 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanitairkamer
Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van SanitairKamer.nl. Bij ons vind je alles voor je droombadkamer en toilet. Van tegels, ligbaden, douches, kranen, badkamermeubels, wc's en nog veel meer.
Alternatieven voor Sanitairkamer
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,2 uit 666 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 301 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Sanitairkamer. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer slechte ervaring”
Door S. van Veen op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Harderwijk
Een zeer slechte ervaring met Sanitairkamer. We hadden een douchecabine bij hen besteld. Deze cabine deugde voor geen meter. Na douchen stond halve vloer onder water. Klacht gemeld, bleven vragen om foto's en filmpjes, daar bleef het bij. Cabine hebben wij retour gebracht, een aangetekende brief gestuurd. Hoor je niks meer van. En geld terugkrijgen? Ho maar. Waardeloos bedrijf en zeer arrogant. Mensen, niks bij kopen want je bent in de aap gelogeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte kwaliteit”
Door Paul op dinsdag 26 sep 2023 23
Poor quality toilet pressure plate sold - paint removing after 6 months and refusal to replace under warranty. Please avoid purchasing from this company.
Reactie of foto toevoegen
“Beschadigd en kapot”
Door Ran op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Harderwijk
Na heel lang wachten op de levering van het materiaal voor mijn badkamer en toilet, (meerdere keren uitgesteld) werd eergisteren eindelijk het materiaal bij mij afgeleverd (lang geleden besteld). Helaas is het materiaal beschadigd en kon ik om op te merken dat de producten van het bedrijf SanitairKamer erg slecht zijn! Mijn advies is om naar een ander bedrijf te gaan, zodat u tijd, geld en vooral "gezondheid" bespaart! Dit leidde tot veel problemen met mijn bedrijf en met de projectplanning. Let op: Ik adviseer u van harte om contact op te nemen met andere veel serieuzere en professionele bedrijven!
FOTO VAN RAN
Reactie of foto toevoegen
“Douchecabine”
Door Nadi op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Harderwijk
Douchecabine gekocht en tijdens montage 1 stuk glas kapot gegaan. Zij zijn er niet voor verantwoordelijk zeggen ze. Ik heb opnieuw het glasstuk betaald en indien ik snel betaalde zal dit in 1 week geleverd worden nu twee maanden later geen reactie op mijn e-mails, en als ik ze uiteindelijk aan de lijn krijg blijven ze beloven dat het glas volgende week geleverd zal worden. Dit bedrijf is niets waard.
Reactie of foto toevoegen
“Diverse sanitair voor badkamer en toilet”
Door Sonja op zondag 20 sep 2020 20 | vestiging Grootebroek
Nooit meer Sanitairkamer. Wat een slechte service, dit is me zo tegengevallen!
Het begon al met een leverafspraak maken, totaal geen flexibiliteit. Al weken getracht een dag af te spreken, kon allemaal niet zo snel vonden ze. Na vele telefoontjes en telkenmale de boodschap gegeven dat voor mij donderdag echt een hele slechte dag was maar de rest van de week beter mits beetje tijdig bericht (want ik heb tenslotte ook een baan), kwam daar natuurlijk de mail op woensdag dat levering op donderdag plaats kon vinden. Wat gek vonden ze dat ik daar boos van werd.

Vervolgens de nazorg. Ik heb een set besteld, witte toiletpot met bijbehorende toiletbril (die dus net niet wit is). Pas na installatie en uit plastic verwijderen was dit zichtbaar. De klantenservice verschuilt zich achter mijn controleplicht om binnen 48 uur te controleren of ik het juiste heb ontvangen. Nogmaals aangegeven dat het pas na installatie te zien was en dat er wat mij betreft dus iets mis is met het product als de pot wit is en de bril niet wit, dan moet je dit niet als set verkopen. Maar nee, klantenservice vindt omdat het gemonteerd is dat ik het product heb geaccepteerd. Ik mag met korting een nieuwe kopen van ze... Wat denk je zelf?!? Sanitairkamer, een dikke onvoldoende, nooit weer.
Reactie of foto toevoegen
“Levering liep niet”
Door Ron S te H op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Harderwijk
Praatjesmakers en loze beloftes! Door verkoper werd mij toegezegd dat mijn douchecabine op maandag zou worden bezorgd. Eind van de middag nog niets in huis, en dus er maar eens er achteraan gaan bellen. Uiteraard verweet Sanitairkamer dit de transporteur, en wasde Sanitairkamer haar handen in onschuld... Gelukkig kon ik met de transporteur de boel nog een beetje corrigeren, zodat ze het pakket de volgende dag 's-morgens zouden leveren. Dit kostte mij wel een meerprijs, waar Sanitairkamer.nl ook 'niet thuis' gaf... Ik zou zeggen: Bezint eer gij begint voordat u met dit bedrijf in zee gaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kapot product”
Door g.j. van guilik op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Harderwijk
Kapotte wcbril van 125euro. Jammer voor u was hun reactie. A.u.b. bestel niets bij dit bedrijf. Krijg je spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet toilet”
Door I. Krist op woensdag 15 jul 2020 20
Compleet inbouwtoilet + fontein met kraan gekocht. De site liep vast, maar ik werd telefonisch enorm goed geholpen door de klantenservice. Bestelling werd dezelfde vanavond nog geleverd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestigingen Sanitairkamer
Website: sanitairkamer.nl
  Den Bosch, Balkweg 7a, 5232 BT Den Bosch, tel 073-7601122
  Grootebroek (1 ervaring), Industrieweg 15c, 1613KT Grootebroek, tel 0228-230200
  Harderwijk (5 ervaringen), Karel Doormanlaan 5, 3843 EA Harderwijk, tel 0341-410156
  Nieuwegein, Montageweg 11c, 3433 NT Nieuwegein, tel 030-7401740
  Zaandam, Cornelis Ouwejanstraat 11, 1506 SX Zaandam, tel 075-2077575
  Zevenaar, Edisonstraat 56C, 6902 PK Zevenaar, tel 0316-445566
  Zoeterwoude, Hoge Rijndijk 299, 2382AP Zoeterwoude, tel 071-2001141
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.