Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
1. 1. I-Kook
8,6
Almere (Flevoland)
8,6 uit 280 ervaringen
2. 2. Total Home Concept
9,1
Lelystad (Flevoland)
9,1 uit 17 ervaringen
3. 3. Keur Keukens
9,7
Haarlem (Noord-Holland)
9,7 uit 286 ervaringen
4. 4. Keukenfavoriet
9,4
De Goorn (Noord-Holland)
9,4 uit 27 ervaringen
5. 5. Smits Keukens
9,2
Haarlem (Noord-Holland)
9,2 uit 40 ervaringen
6. 6. Bemmel & Kroon
9,1
Cruquius (Noord-Holland)
9,1 uit 669 ervaringen
7. 7. Keukenwarenhuis
8,8
Ter Aar (Zuid-Holland)
8,8 uit 178 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
9,3 uit 22 ervaringen
7,0

Kloosterman Keukens en Badkamers

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-5240550 | Bestevaer 60, 1271 ZB Huizen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kloosterman Keukens en Badkamers
Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Kloosterman Keukens en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima keuze”
Door Tim op maandag 29 jun 2015 '15
Na lang wikken en wegen, waarbij we ook het opleuken van de bestaande keuken overwogen, toch besloten voor een nieuwe te gaan. Wij pakken zoiets altijd grondig aan dus eerst op basis van recensies 5 zaken - waaronder twee Duitse - geselecteerd en aangevuld met Kloosterman, onze lokale keukenwinkel. Om verschillende redenen had Kloosterman vooraf onze voorkeur maar het was ook onze overtuiging dat wij daar prijstechnisch niet uit zouden komen. Alle keukenwinkels waren verschillend en allen waren ze goed. Kloosterman onderscheidde zich meteen al door deskundigheid, goed advies (gevraagd en ongevraagd) en praktisch ontwerp maar ook door het uitblijven van een prijsindicatie. Door de vele gesprekken en het raadplegen van internet hadden we een goed beeld hoeveel keuken we voor ons geld konden krijgen en verwachtten dat het een Duitse leverancier zou worden. Uiteraard ook met Kloosterman de prijsstelling verkend en deze bleek uiteindelijk dermate scherp te kunnen worden dat wij voor Kloosterman hebben gekozen. Een prima besluit. Afspraken worden volledig nagekomen, plaatsing vindt plaats volgens plan en planning en de regie voor de uitvoering kan hen volledig worden toevertrouwd. Kortom een kwalitatief goede keuken, mooier dan gedacht, met A-merk apparatuur, tegen een concurrerende prijs en conform afspraken geplaatst. Wat wil je nog meer.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Kloosterman Keukens en Badkamers
aHuizen , Bestevaer 60, 1271 ZB Huizen, tel 035 - 524 05 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.