Feedback
6,0

Badkamerkoning

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-16018903 | De Slijpsteen 8, 7513 JA Enschede
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamerkoning
Uw badkamer specialist met een goed advies en altijd de laagste prijs. De mogelijkheden voor elke badkamer zijn eindeloos, ook voor die van u
Alternatieven voor Badkamerkoning
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Zwolle Overijssel) score 9,2 uit 661 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 498 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Badkamerkoning. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima service”
Door Jacob Lucasse op woensdag 27 sep 2023 23
We hadden al een aantal jaar goede ervaringen met waterontharder en het onderhoud hiervan. Dus bij lekkage in de badkamer ook contact opgenomen. Resultaat: prima opgelost, goed overleg, prettige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Feer op maandag 1 jul 2019 19
Wij hebben verleden jaar kranen, wasmiddel en tegels gekocht voor onze badkamer.
Helaas is de wasbak reeds gebroken en kunnen we weer op zoek naar nieuw meubel. Weg geld. Tevens wilde we een na bestelling doen van tegels en waren nu uit de collectie. Bedrijf is klant onvriendelijk en totaal geen service. Via ander bedrijft de tegels besteld en gekocht en veel goedkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Alles moet overnieuw”
Door Celine op maandag 22 feb 2021 21
Volledige badkamer gekocht. Na 3 weken nog niet klaar. Werkelijk alles misgegaan. Werk stopgezet. Voegwerk, kitwerk, leidingen, scheve tegels, thermostaat, lekkage in de woonkamer onder de douchecabine. Om te janken. Schade door onvakkundig werk ruim 10.000 euro volgens 2 experts. Alles moet overnieuw. In een juridisch geschil helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Marja op donderdag 10 aug 2017 17
Wij hebben een bad gekocht bij de Badkamerkoning. Voordat we het bad kregen heeft hij eerst alles uit het bad gesloopt dus geen pootjes, geen bediening niks. Ons bad ligt ondertussen al een half jaar op z'n kant. Nu is meneer op vakantie. Zeer slechte service en zeer slechte zaak. Ik raad je aan om iets meer geld uit te geven aan goede en vooral betrouwbare service, dan weet je in ieder geval wat je krijgt en waar je aan toe bent.
REACTIE VAN NATASJA
Nou dat is fijn om te horen een klant die na minimaal twee jaar later komt kozijn gekochte artikelen op te halen en meer zon reactie. U was op de hoogte dat dit eens hierom model was. En twee jaar na aankoop hebben wij alle spullen geleverd zonder dat u een aankoopbon had, dat dat dat netjes door ons is gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Juist positief”
Door Eric Joustra op dinsdag 2 okt 2018 18
De badkamerkoning heeft onze badkamer ontruimt incl toilet, gastentoilet verwijderd en bijhalletje vernieuwt. Nieuwe badkamer incl nieuw plafond, nieuw gastentoilet incl nieuw plafond en bijhalletje nieuw plafond en tegels en overal inbouwspots geplaatst. Alles tot in de puntjes geregeld (Grote pluim hoor). Alles gedaan in overleg met ons. Vaste prijs afgesproken alleen bij meerwerk van onze kant iets bij de prijs op. Waterontharder geplaatst. Alles gewoon TOP geregeld. Altijd negatieve recensies schrijven is makkelijker dan iets positiefs zeggen over dit bedrijf.
FOTO VAN ERIC JOUSTRA
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe badkamer
1 / 1
Vestiging Badkamerkoning
  Enschede, De Slijpsteen 8, 7513 JA Enschede, tel 06-16018903
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.