Feedback
5,5

Badkamerkoning

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
De Slijpsteen 8, 7513 JA Enschede
Badkamerwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamerkoning
Uw badkamer specialist met een goed advies en altijd de laagste prijs. De mogelijkheden voor elke badkamer zijn eindeloos, ook voor die van u
Alternatieven voor Badkamerkoning
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Zwolle Overijssel) score 9,3 uit 744 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Badkamerkoning. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slecht product gehad”
Door lars op dinsdag 3 mei 2016 16
Twee jaar geleden een glazen douchecabine gekocht bij deze zaak. Bij de bezorging werd het al duidelijk. De verpakking was letterlijk karton met tape eromheen geplakt. Onderin de doos lag het helemaal vol met piepschuim deeltjes, echt super amateuristisch ingepakt. De glazen deur heeft vanaf het begin aangelopen en is niet meer bij te stellen geweest. Ik heb omdat het zo instabiel was een stalen frame laten lassen voor 125,- om veilig te kunnen douchen. Kortom spendeer iets meer en krijg waar je op hoopt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles moet overnieuw”
Door Celine op maandag 22 feb 2021 21
Volledige badkamer gekocht. Na 3 weken nog niet klaar. Werkelijk alles misgegaan. Werk stopgezet. Voegwerk, kitwerk, leidingen, scheve tegels, thermostaat, lekkage in de woonkamer onder de douchecabine. Om te janken. Schade door onvakkundig werk ruim 10.000 euro volgens 2 experts. Alles moet overnieuw. In een juridisch geschil helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Eenmalige aankoop”
Door RS op dinsdag 19 apr 2016 16
Een glazen schuifwand voor in de douche. Na 1 week bladderde het chroom eral af. Na veel gezeur een vervangende set gekregen, want dit gebeurde nooit. Weer een paar weken later..... Verf eraf. Nogmaals geprobeerd om een vervangende set te krijgen. 2 jaar later, nog steeds niets. Vandaag een waterleiding gescheurd. Tja dat was dus eenmalig bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Juist positief”
Door Eric Joustra op dinsdag 2 okt 2018 18
De badkamerkoning heeft onze badkamer ontruimt incl toilet, gastentoilet verwijderd en bijhalletje vernieuwt. Nieuwe badkamer incl nieuw plafond, nieuw gastentoilet incl nieuw plafond en bijhalletje nieuw plafond en tegels en overal inbouwspots geplaatst. Alles tot in de puntjes geregeld (Grote pluim hoor). Alles gedaan in overleg met ons. Vaste prijs afgesproken alleen bij meerwerk van onze kant iets bij de prijs op. Waterontharder geplaatst. Alles gewoon TOP geregeld. Altijd negatieve recensies schrijven is makkelijker dan iets positiefs zeggen over dit bedrijf.
FOTO VAN ERIC JOUSTRA
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Marja op donderdag 10 aug 2017 17
Wij hebben een bad gekocht bij de Badkamerkoning. Voordat we het bad kregen heeft hij eerst alles uit het bad gesloopt dus geen pootjes, geen bediening niks. Ons bad ligt ondertussen al een half jaar op z'n kant. Nu is meneer op vakantie. Zeer slechte service en zeer slechte zaak. Ik raad je aan om iets meer geld uit te geven aan goede en vooral betrouwbare service, dan weet je in ieder geval wat je krijgt en waar je aan toe bent.
REACTIE VAN NATASJA
Nou dat is fijn om te horen een klant die na minimaal twee jaar later komt kozijn gekochte artikelen op te halen en meer zon reactie. U was op de hoogte dat dit eens hierom model was. En twee jaar na aankoop hebben wij alle spullen geleverd zonder dat u een aankoopbon had, dat dat dat netjes door ons is gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed geinstalleerd”
Door Sjoerd op zondag 22 mei 2016 16
Heb in het verleden 2 keer een douce cabine bij Badkamerkoning/Showerdreams gekocht, waarom? Omdat het goedkoop is. Dat heeft een reden. Het spul gaat zeer snel kapot.
Ook mijn vader heeft er 2 keer een douche gekocht en die moet je gewoon na maximaal 5 jaar vervangen. Beide is niet heel erg omdat je van te voren weet wat je koopt, wat het ergste is aan dit bedrijf is de service. In mijn nieuwe woning had ik een waterontharder gekocht (want deze zijn wel goed). Meneer kwam deze zelf even installeren, maar daar heeft hij geloof ik geen kaas van gegeten. Een van de waterleidingen zit in een knik, na dit aangegeven te hebben zou hij langs komen, maar heb hem nooit gezien. Zelfs na meermaals contact proberen op te nemen reageert hij gewoon niet meer. Als u dit leest had u zelf ook al de verwachting dat er misschien een addertje onder het gras zat, koop hier gewoon niet en zoek een ander.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Feer op maandag 1 jul 2019 19
Wij hebben verleden jaar kranen, wasmiddel en tegels gekocht voor onze badkamer.
Helaas is de wasbak reeds gebroken en kunnen we weer op zoek naar nieuw meubel. Weg geld. Tevens wilde we een na bestelling doen van tegels en waren nu uit de collectie. Bedrijf is klant onvriendelijk en totaal geen service. Via ander bedrijft de tegels besteld en gekocht en veel goedkoper.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe badkamer
1 / 1
Vestiging Badkamerkoning
aEnschede , De Slijpsteen 8, 7513 JA Enschede, mob 06 - 16 01 89 03
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.