Feedback
5,8

Tegeltiek

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-4400100 | Escamplaan 2015, 2547 EH Den Haag
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegeltiek
Tegeltiek. De mooiste badkamers, de meeste tegels.
Alternatieven voor Tegeltiek
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,2 uit 660 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,4 uit 303 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,1 uit 33 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Tegeltiek. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Ervaringen over: badkamers, tegels, kwaliteit, prijs, service
“Badkamer niet goed gedaan”
Door Stephan op dinsdag 18 jun 2019 19
Onze hele badkamer verprutst door dit bedrijf. De heren van Es hebben mooie verkoop praatjes maar wij hebben de hele verbouwing van de badkamer opnieuw kunnen laten doen door een aannemer!! Wij zijn daardoor velen euro's meer kwijt voor onze badkamer en heel veel tijd verloren.
FOTO VAN STEPHAN
Badkamer in renovatie
Reactie of foto toevoegen
“Niet ontzorgd”
Door N. Kaag op vrijdag 16 mrt 2018 18
Wij hebben onze complete badkamer uitbesteed aan Tegeltiek en zouden worden ontzorgd. Helaas is niets minder waar, de realisatie duurde weken(!) langer en als we er niet achteraan waren gegaan was het waarschijnlijk nog niet af. Wat een drama achter de niet communicerende HR. Van Es aanlopen. De oplevering was een ramp: niet schoongemaakt, rekje scheef opgehangen enz. (Foto's als bewijs ter inzage). De vloer op de overloop was beschadigd en omdat het een niet nieuwe vloer was heb ik slechts een beperkt bedrag vergoed gekregen. Juridisch heeft Tegeltiek gelijk, moreel absoluut niet, zeker omdat door de uitloop en alle problemen ons een compensatie was beloofd. Tegels zijn in huis gezaagd (wie verzint het?!) waardoor ik nu 2 maanden later nog overal in kasten stof tegen kom. De badkamervloer ligt niet naar onze zin, maar dit laten we maar zo want we willen niet nogmaals in de rotzooi en met de gebakken peren zitten. Doucheafvoer loopt niet goed door, wat ik door een ander laat repareren want nooit meer Tegeltiek in mijn huis.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Heer en Mevrouw Kaag ,jammer dat u , nadat wij in overleg met u de oplevceringspunten in orde hebben gemaakt en u netjes via onze verzekering een vergoeding voor het reinigen van de bestaande gietvloer en u via mail verkeer aan ons kenbaar heeft gemaakt dat alles nu netjes is opgeleverd , er toch nog vorm van kritiek is ,wij wensen u toch nog veel badplezier ,TEGELTIEK VERKOOPTEAM
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer in 2016”
Door Maria op woensdag 21 feb 2018 18
Tijdens een discussie over reviews heb ik besloten om een aantal bedrijven, waarmee wij de afgelopen jaren goede ervaringen hebben gehad, eens op reviewsites te bezoeken. Mij is opgevallen dat er bedrijven zijn waar vrijwel alleen de negatieve ervaringen op de sites gedeeld worden en dan vaak nog met maar 1 ster omdat de negatieve ervaring op dat ogenblik emotioneel de overhand heeft. Dit geeft een heel negatief beeld van deze bedrijven. Ik betrap mezelf erop dat ik ook de reviews had bekeken van bv auto leveranciers en daardoor bepaalde bedrijven heb overgeslagen bij het zoeken naar een nieuwe auto. Zo ook De Tegeltiek. Dit bedrijf heeft al 2 x bij ons een badkamer gemaakt. 1 x eind jaren 90 en 1 x in 2016. Altijd tot volle tevredenheid, altijd in overleg en altijd met een uitstekende back-service. Ik herinner me een probleem met de douchedeur in de 1e badkamer. Na 8 jaar De Tegeltiek gebeld en het voorval gemeld. Nog dezelfde week is het probleem, wat buiten de garantie viel, kostenloos opgelost. Dat noem ik service. En natuurlijk was er tijdens de werkperiode van beide badkamers wel eens een probleem maar ik kan me niet herinneren dat dat niet in onderling overleg is opgelost. Nee, ik herken De Tegeltiek niet in de negatieve reacties op deze site en als ik de andere reviewschrijvers een tip mag geven : Volg niet gelijk uw, op dat ogenblik, negatieve gevoel maar beoordeel het bedrijf op de algemene ervaring na een periode van een maand waardoor je wat objectiever tegen een bepaald gevoel aan kijkt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door w.zoutendijk op zondag 4 mrt 2018 18
3 jaar geleden hebben wij een compleet nieuwe badkamer laten installeren door de Tekgeltiek. Alles verliep vlotjes, er werd netjes gewerkt, tevens kregen wij gratis een geinstalleerde nooddouche zodat we toch konden blijven douchen tijdens de werkzaamheden. Een paar weken geleden ontdekten wij dat de designradiator was gaan verroesten bij een koppeling het scheen al een tijdje gelekt te hebben zonder dat wij dat gemerkt hadden. Dit hebben we gemeld bij de Tegeltiek. Ondanks dat het ver buiten de garantietijd was, is de designradiator zonder bij betaling vervangen. Dus bij deze een dikke pluim, warme douche voor de Tegeltiek
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door HJ op zondag 14 jan 2018 18
Hele slechte service!! Na het lezen van de andere reviews zijn wij niet de enige. Allemaal zeer herkenbaar: Mooie verkooppraatjes, maar ontzettend veel gedoe met de planning en steeds fouten gemaakt tijdens de verbouwing. Ons compleet verkeerd geadviseerd, verbouwing liep enorm uit omdat de klussers maar halve dagen werkten om bij anderen te klussen. Ik dacht dat de nachtmerrie wel voorbij zou zijn, maar de Kwaliteit laat zich te wensen over. Dan is dit weer stuk, dan weer dat. Duurt ontzettend lang voordat het eindelijk geleverd wordt. Iedere keer maar weer zelf achter aan gaan, grote mond krijg je dan van ze. Zo'n slechte service. Echt nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door HW op zondag 15 jul 2018 18
Ook wij hebben zojuist een zeer slechte ervaring met Tegeltiek achter de rug. Afspraken werden niet nagekomen, planning niet gevolgd, kwaliteit beneden de maat, personeel onbeleefd en niet oplossingsgericht. Dit heeft er toe geleid dat wij momenteel in een juridische procedure verwikkeld zijn met Tegeltiek.
Reactie of foto toevoegen
“Te laat geleverd”
Door Saskia op dinsdag 12 sep 2017 17
Tegels zonder bericht niet binnen de in showroom gemelde levertijd geleverd. Bij zelf nabellen en mailen krijg ik te horen dat tegels pas over 2 weken binnen zijn. In het contact met tegeltiek krijg ik het gevoel dat dit nu eenmaal kan gebeuren, er worden geen excuses gemaakt en er wordt niet mee gedacht voor een oplossing. Geen enkele blijk van empathie, terwijl ik door nalatigheid en onjuiste informatie van tegeltiek nu hoge kosten heb doordat ik zelf vrij heb moeten nemen om te zorgen dat de tegelzetters gewoon aan de slag kunnen.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste mevrouw Saskia , wij vinden iedere vertraging in de levering er een teveel , maar soms kunnen we er echt niets aan doen en communiceren dat ook wel degelijk met onze klanten , we leveren op jaarbasis ca. 5000 orders , 1% te laat is weinig maar altijd 50 klanten , is 1 per week , vinden we jammer , we werken er iedere dag aan ,
Reactie of foto toevoegen
“Wij komen de volgende keer graag terug”
Door Martin op donderdag 8 feb 2018 18
Wij verbazen ons over de vele kritieken. Nadat de Tegeltiek tot volle tevredenheid onze badkamer had gedaan, zijn wij weer met hen in zee gegaan. Ook nu weer tot volle tevredenheid twee wc's mooi gerenoveerd. Ook tijdens de bouw nog goede adviezen gehad door medewerkers die met je meedenken. Kortom, wij komen de volgende keer graag terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Kuis op zondag 28 okt 2018 18
Naar aanleiding van een prachtige badkamer en toilet, tot volle tevredenheid gerealiseerd in ons vorige huis in 2008, zijn wij dit jaar na verhuizing wederom bij Tegeltiek gekomen voor een nieuwe badkamer en toilet. We zijn prima geholpen met het ontwerp - er werd, net als de eerste keer, goed meegedacht om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. En ook nu is de uitvoering naar alle tevredenheid gerealiseerd. Nette en professionele werklui in huis, elke dag een zo schoon mogelijke werkvloer aan het eind van de dag en men deed zeer z'n best om zo min mogelijk overlast voor buren te veroorzaken. Bij onverwachte zaken werd steeds in overleg een oplossing gezocht. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense behandeling”
Door Daniel van den Bergh op zondag 8 nov 2020 20
Twee jaar geleden een badkamer laten plaatsen en de oude badkamer laten verwijderen. Alles uit handen gegeven aan de Tegeltiek. Een totale ontzorging en een no nonsense behandeling. Fantastisch eindresultaat en zonder problemen verlopen. Zelfs nadat wij last minute toch een andere vorm bad wilde en een ander badkamer meubel werd er niet moeilijk gedaan, dit terwijl de installatie al vol aan de gang was. al met al een fijne ervaring.
FOTO VAN DANIEL VAN DEN BERGH
Reactie of foto toevoegen
“Planning niet goed”
Door P.H. Wigchert op vrijdag 24 nov 2017 17
Advies: Ga niet met dit bedrijf in zee! Vorig jaar (2016) een badkamer bij Tegeltiek gekocht. Alles was mogelijk, nies was een probleem. Uiteindelijk een prijs afgesproken voor het uitvoeren en de materialen. Totale doorlooptijd van de werkzaamheden zou 3 weken zijn incl. slopen en het wederopbouwen. Uiteindelijk heeft Tegeltiek er meer dan 8 weken over gedaan om de badkamer klaar te krijgen. Dit is niet te wijten aan de monteur maar aan de planningen van Tegeltiek zelf. De monteur deed vreselijk zijn best om alles voor elkaar te krijgen maar werd steeds weggeroepen om andere klussen ter klaren voor Tegeltiek. Tot overmaat van ramp bleken de bestelde spiegels niet te passen in de daarvoor bestemde ruimte. Gewoon verkeerd gemeten en getekend dus. Dus geen ronde spiegels maar vierkante spiegels besteld. "Nee hoor, die zijn op voorraad en eind van de week in huis" weer 3 weken gewacht. Geen excuses helemaal niets, dit is schijnbaar de gewoonste zaak van de wereld bij Tegeltiek. Bij contact wordt er verbolgen gereageerd en werd er niet begrepen wat nu het probleem was dat het zo lang duurde, "U krijgt toch een mooie badkamer", dan maakt het blijkbaar niet meer uit of je je afspraken nakomt of niet.
Mijn advies: Koop je tegelwerk bij Tegeltiek als je ze mooi vind, maar laat Tegeltiek je badkamer niet verbouwen of tegelen, om mij heen ook alleen maar klachten over de planning van Tegeltiek gehoord. Dit heeft mij ook doen besluiten alsnog een referentie op deze site te zetten, al is het wat laat.
REACTIE VAN TEGELTIEK
De reactie van Heer Wighert vinden we jammer en verrassend omdat Tegeltiek in overleg een prachtige badkamer heeft gemaakt waar de klant ook erg blij mee was en dat de badkamer eindelijk lekkage vrij was , de planning had beter gekund , inderdaad , maar in ons geval staat de kwaliteit altijd voorop .Tegeltiek maakt 75 badkamers per jaar , merendeel zeer tevreden , bestaan ook al bijna 50 jaar ,
REACTIE VAN P.H. WIGCHERT
De reactie van de heer v. Es is precies zoals verwacht. Weer gaat het Tegeltiek alleen om de mooie badkamer. Ze gaan er aan voorbij dat je tijdens de verbouwing rekening houd met 3 weken douchen in een noodcabine met het raam open, wat door hun verkeerde planning 8 weken wordt. Het afleveren van een goede badkamer is niet alleen een mooie badkamer, maar ook de planning en de service moeten kloppen
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Patricia Snel op zaterdag 24 okt 2020 20
Hoewel alles veel langer duurde dan gepland ivm de corona maatregelen (zieke werknemer die langer thuis moest blijven dan normaal) waardoor het loodgieterswerk pas 2 weken later kon beginnen en het juiste wastafelblad pas later kwam door de zomervakantie ben ik zeer tevreden over mijn nieuwe badkamer. Het oorspronkelijke ontwerp kon ik nog aanpassen vlak voor de werkzaamheden, het breekwerk is prima verricht, zonder al teveel stof (alles door Tegeltiek goed afgeplakt) , het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en bekwam. Er werd goed overlegd waar precies de wastafel, douche, wc en bad moesten komen en de accessoires opgehangen Resultaat een prachtige nieuwe badkamer naar onze smaak en groter dan de vorige door het gebruik van de juiste kleuren en betere plek van de faciliteiten.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door van den Berg op maandag 5 mrt 2018 18
Bespaar jezelf een hoop ergenis,frustratie en kijk even een deurtje verder. 1,5 jaar aan het lijntje gehouden door dhr van Es. slechte service en een verschrikkelijke zelf ingenomen arrogante houding van dhr van Es. Die uiteindelijke door een schade expert verteld moet worden dat het geleverde werk totaal niet deugd. Voor mij nooit meer.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Heer of Mevrouw van den Berg , wij weten in dit geval niet wie u bent maar we vinden het jammer dat u niet tevreden bent over Tegeltiek . De vraag is nu of het opgelost is anders willen we graag met u in gesprek om tot een oplossing te komen ,met vriendelijke groet , VERKOOPTEAM TEGELTIEK
REACTIE VAN VAN DEN BERG
Kan me inderdaad heel goed voorstellen dat jullie veel en veel meer van dit soort zaken hebben lopen, en niet meer weet welke situatie het nu betreft. Ik heb jullie 1,5 jaar de tijd gegeven om dit op een nette manier op te lossen en dat hebben jullie alles behalve gedaan. Dus nee bedankt ik hoef niks meer met jullie te maken te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door B.K.Werkman op vrijdag 16 feb 2018 18
7 jaar geleden heeft Tegeltiek bij ons een nieuwe badkamer geplaatst die heel goed bevalt. Sedert een paar weken ging de douchedeur steeds meer uit het lood hangen. Tegeltiek gebeld met de vraag of hun monteur er naar zou kunnen komen kijken. Dat kon, maar ik werd gewaarschuwd dat dat wel wat zou kosten, omdat de garantietermijn verstreken is. De monteur heeft de deur opnieuw afgehangen en nog dezelfde dag kreeg ik bericht dat hiervoor niets in rekening wordt gebracht. Coulance dus! Prima service toch?
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door tina munier op vrijdag 1 jun 2018 18
Wij hebben een tegelvloer gekocht bij Tegeltiek. We zijn super geholpen in de winkel door een aardige dame die ons goed advies heeft gegeven. De man die onze vloer kwam leggen (Loek) was een kundige en aardige man. Onze vloet zit er geweldig in . We zijn erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid.
FOTO VAN TINA MUNIER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michael op donderdag 15 feb 2018 18
Ik ben heel erg tevreden over de service van de Tegeltiek! Naast actuele en deskundige kennis beschikt de Tegeltiek ook over vakmensen die alles naar volle tevredenheid bij ons thuis hebben gemaakt. We genieten heel erg van onze mooie badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ontwerp”
Door Ray op maandag 19 feb 2018 18
De Tegeltiek heeft mijn badkamer naar volle tevredenheid verbouwd. Ik ben vooral tevreden over de manier waarop de Tegeltiek vooraf meedacht over de beste indeling van de ruimte. Nadat de Tegeltiek verschillende ontwerpen had gemaakt hebben we uiteindelijk voor de indeling gekozen die me tot op de dag van vandaag prima bevalt. En alles binnen de afgesproken prijs en planning.
Reactie of foto toevoegen
“Grondige verbouwing van de badkamer”
Door HW op dinsdag 17 dec 2019 19
Ook wij hebben Tegeltiek weggestuurd omdat het werk niet goed was en zij dit niet inzagen. Tot overmaat van ramp dreigen zij nu met een juridische procedure om alsnog hun gehele factuur te innen. Tegeltiek blijkt goed thuis te zijn in het juridische en precies te weten wat haar rechten en plichten zijn.
FOTO VAN HW
Aansluitingen
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Aad op dinsdag 13 mrt 2018 18
We hebben bij de Tegeltiek tegels voor de muren en vloer gekocht voor de wc . Ook een klein wastafeltje voor in de wc . Het was moeilijk kiezen , er was heel veel keuze . Ook was het thuis bezorgen gratis .
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Sandra op dinsdag 12 dec 2017 17
Ik had een heel slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had van tevoren wel de reviews gelezen en me over dit bedrijf geinformeerd. Waroom heb ik er toch voor de Tegeltiek gekozen? Omdat ik een heel goed adviesgesprek had en de indruk kreeg, dat het hier niet alleen om verkopen gaat. Ik werd niet bedreigd direct te tekenen. Er werd veel tijd genomen en alles goed besproken. Ik beslot ermee door te gaan. Vanaf dit moment ging het mis en de communicatie viel erg tegen.

8 weken later hadden ze moeten beginnen met slopen van badkamer en toilet, maar ze waren wat vertraging opgelopen - drie weken te laat werd uiteindelijk de badkamer geslopt. Daarna kwam er weer een week niemand opdagen. Ik werd daar nooit door de Tegeltiek over gebeld, het was altijd ik, die contact met hun heeft opgenomen. 3 weken zouden de werkzaamheden volgens hun duren, 4,5 weken na begin van de werkzaamheden was de badkamer af, maar het toilet was niet eens begonnnen. Er werd geen mooite genomen om de vertraging in te halen, geen excuses aangeboden, geen informatie verstrekt.

Achteraf bleek een eenvoudiger model badthermostaat geplaatst dan ik had gekozen, maar er werd wel de durdere kraan afgerekend. Ook de wastafelkraan past er niet bij de wastafel van maar 40cm. Water spat overall heen - maar "mevrouw, die heeft u zelf uitgezocht". Zo gaat het met alle klachten. Eerlijk gezegd, voor dit soort advies moet je niet naar een special zaak. Daar verwacht ik wel, dat een bijpassende kraan voor de wastafel wordt geadviseerd. Ik zal nooit meer met de Tegeltiek zaken doen een raad ook iedereen af bij dit bedrijf een badkamer te kopen.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Sandra Mack , jammer deze reactie , we hebben een prachtige badkamer bij je gemaakt , met nog 2 opleverpuntjes ,de planning was zeker niet optimaal , gelukkig gaan van de 75 badkamers er ca. 70 prima en 5 , voor wat betreft de planning , kan beter .Het is jammer dat de reviews van de tevreden klanten er niet staan , iedre klacht wordt echter zeer serieus genomen , we leren iedere dag ,
REACTIE VAN SANDRA
5 maanden later en de 2 opleverpuntjes, die de Tegeltiek in zijn reactie noemde, zijn nog steeds niet opgelost. Nooit meer van hun gehoord.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Badkamer in renovatie
1 / 4
Vestiging Tegeltiek
Website: www.tegeltiek.nl
  Den Haag, Escamplaan 2015, 2547 EH Den Haag, tel 070-4400100
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.