Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
209 ervaringen (gisteren)
6 vestigingen
1809 ervaringen (eergisteren)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (3 weken geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
99 ervaringen (1 week geleden)
5,5

Tegeltiek

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-4400100 | Escamplaan 2015, 2547 EH 's Gravenhage
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegeltiek
Tegeltiek. De mooiste badkamers, de meeste tegels.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Tegeltiek. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Badkamer in 2016”
Door Maria op woensdag 21 feb 2018 '18
Tijdens een discussie over reviews heb ik besloten om een aantal bedrijven, waarmee wij de afgelopen jaren goede ervaringen hebben gehad, eens op reviewsites te bezoeken. Mij is opgevallen dat er bedrijven zijn waar vrijwel alleen de negatieve ervaringen op de sites gedeeld worden en dan vaak nog met maar 1 ster omdat de negatieve ervaring op dat ogenblik emotioneel de overhand heeft. Dit geeft een heel negatief beeld van deze bedrijven. Ik betrap mezelf erop dat ik ook de reviews had bekeken van bv auto leveranciers en daardoor bepaalde bedrijven heb overgeslagen bij het zoeken naar een nieuwe auto. Zo ook De Tegeltiek. Dit bedrijf heeft al 2 x bij ons een badkamer gemaakt. 1 x eind jaren 90 en 1 x in 2016. Altijd tot volle tevredenheid, altijd in overleg en altijd met een uitstekende back-service. Ik herinner me een probleem met de douchedeur in de 1e badkamer. Na 8 jaar De Tegeltiek gebeld en het voorval gemeld. Nog dezelfde week is het probleem, wat buiten de garantie viel, kostenloos opgelost. Dat noem ik service. En natuurlijk was er tijdens de werkperiode van beide badkamers wel eens een probleem maar ik kan me niet herinneren dat dat niet in onderling overleg is opgelost. Nee, ik herken De Tegeltiek niet in de negatieve reacties op deze site en als ik de andere reviewschrijvers een tip mag geven : Volg niet gelijk uw, op dat ogenblik, negatieve gevoel maar beoordeel het bedrijf op de algemene ervaring na een periode van een maand waardoor je wat objectiever tegen een bepaald gevoel aan kijkt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 209 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
“Nooit meer”
Door van den Berg op maandag 5 mrt 2018 '18
Bespaar jezelf een hoop ergenis,frustratie en kijk even een deurtje verder. 1,5 jaar aan het lijntje gehouden door dhr van Es. slechte service en een verschrikkelijke zelf ingenomen arrogante houding van dhr van Es. Die uiteindelijke door een schade expert verteld moet worden dat het geleverde werk totaal niet deugd. Voor mij nooit meer.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Heer of Mevrouw van den Berg , wij weten in dit geval niet wie u bent maar we vinden het jammer dat u niet tevreden bent over Tegeltiek . De vraag is nu of het opgelost is anders willen we graag met u in gesprek om tot een oplossing te komen ,met vriendelijke groet , VERKOOPTEAM TEGELTIEK
REACTIE VAN VAN DEN BERG
Kan me inderdaad heel goed voorstellen dat jullie veel en veel meer van dit soort zaken hebben lopen, en niet meer weet welke situatie het nu betreft. Ik heb jullie 1,5 jaar de tijd gegeven om dit op een nette manier op te lossen en dat hebben jullie alles behalve gedaan. Dus nee bedankt ik hoef niks meer met jullie te maken te hebben.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 94 ervaringen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 99 ervaringen
“Waardeloze service”
Door Andrew op vrijdag 15 jan 2016 '16
Waardeloze service. Wij hebben tegels bij ze gekocht. In de verkoopsfase onwijs vriendelijk en erg makkelijk overkomen. Uiteindelijk hebben we besloten om met hun in zee te gaan. Wel ruim van te voren de opleverdatum van je nieuwbouwproject opgeven en het verzoek of ze als eerste in het huis werkzaam mochten zijn. Anders kwam de planning niet goed uit voor ze. Op zich een begrijpelijk verhaal.

Uiteindelijk zouden ze op maandag starten, maar zijn ze pas op donderdag gestart. Oorzaak: Een andere klus liep uit. Heel leuk, maar als klant heb jij daar niks mee te maken en verplaatsen ze het probleem door naar de volgende klant en dat waren wij dus. Als je de tegelzetter dan wijst op het verhaal met dat ze op datum X echt klaar moeten zijn, dan krijg je naar je hoofd gegooid dat je blij moet zijn dat ze in het weekend werken. (Alsof het mijn schuld is, dat je moet overwerken denk ik dan).

Kwaliteit:
Laat erg te wensen over. Tegels waren schots & scheef gelegd. Betaal je dan +/- €700,- kosten voor. Als je dan belt of ze de vloer willen komen bekijken, schuiven ze het al te graag een week verder op wat ervoor zorgt dat de planning van je huis dwangmatig vertraging oploopt. Of ze het op willen lossen? "Tuurlijk meneer. We zagen/hakken de tegel er wel ff uit voor u, maar wacht u anders ff als het meubilair er staat. MIsschien vindt u het dan wel best zo." In mijn ogen een slinkse manier om ervoor te zorgen dat de koper het probleem maar accepteert omdat het te veel werk 'lasten' oplevert voor de bewoner om weer in de rotzooi te gaan zitten.

Wij vinden ze makkelijk en lekker haags lullen. Makkelijk praten, maar als het puntje bij het paaltje komt houdt het wel op. De tegels zijn van prima kwaliteit maar die hadden we overal kunnen kopen. De prijs ligt wat lager, maar schijnbaar lever je daar dus op service op in. Helaas hebben ze ook nooit de moeite genomen om ons terug te bellen. Naar gevoel aan over gehouden.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Ondanks dat deze mijnheer zich niet kenbaar maakt , herkennen wij ons totaal niet aan in deze klacht .Tegeltiek maakt 1 a 2 tegelvloeren per week is gemiddeld 75 per jaar. 1 a 2 klachten per jaar bereiken ons , zijn klein van aard en worden keurig door ons uitgevoerd en dus opgelost.
Reactie of foto toevoegen +34 bedankjes
“Tegelaankoop”
Door Aad op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hebben bij de Tegeltiek tegels voor de muren en vloer gekocht voor de wc . Ook een klein wastafeltje voor in de wc . Het was moeilijk kiezen , er was heel veel keuze . Ook was het thuis bezorgen gratis .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Te laat geleverd”
Door Saskia op dinsdag 12 sep 2017 '17
Tegels zonder bericht niet binnen de in showroom gemelde levertijd geleverd. Bij zelf nabellen en mailen krijg ik te horen dat tegels pas over 2 weken binnen zijn. In het contact met tegeltiek krijg ik het gevoel dat dit nu eenmaal kan gebeuren, er worden geen excuses gemaakt en er wordt niet mee gedacht voor een oplossing. Geen enkele blijk van empathie, terwijl ik door nalatigheid en onjuiste informatie van tegeltiek nu hoge kosten heb doordat ik zelf vrij heb moeten nemen om te zorgen dat de tegelzetters gewoon aan de slag kunnen.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste mevrouw Saskia , wij vinden iedere vertraging in de levering er een teveel , maar soms kunnen we er echt niets aan doen en communiceren dat ook wel degelijk met onze klanten , we leveren op jaarbasis ca. 5000 orders , 1% te laat is weinig maar altijd 50 klanten , is 1 per week , vinden we jammer , we werken er iedere dag aan ,
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Niet ontzorgd”
Door N. Kaag op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Wij hebben onze complete badkamer uitbesteed aan Tegeltiek en zouden worden ontzorgd. Helaas is niets minder waar, de realisatie duurde weken(!) langer en als we er niet achteraan waren gegaan was het waarschijnlijk nog niet af. Wat een drama achter de niet communicerende HR. Van Es aanlopen. De oplevering was een ramp: niet schoongemaakt, rekje scheef opgehangen enz. (Foto's als bewijs ter inzage). De vloer op de overloop was beschadigd en omdat het een niet nieuwe vloer was heb ik slechts een beperkt bedrag vergoed gekregen. Juridisch heeft Tegeltiek gelijk, moreel absoluut niet, zeker omdat door de uitloop en alle problemen ons een compensatie was beloofd. Tegels zijn in huis gezaagd (wie verzint het?!) waardoor ik nu 2 maanden later nog overal in kasten stof tegen kom. De badkamervloer ligt niet naar onze zin, maar dit laten we maar zo want we willen niet nogmaals in de rotzooi en met de gebakken peren zitten. Doucheafvoer loopt niet goed door, wat ik door een ander laat repareren want nooit meer Tegeltiek in mijn huis.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Heer en Mevrouw Kaag ,jammer dat u , nadat wij in overleg met u de oplevceringspunten in orde hebben gemaakt en u netjes via onze verzekering een vergoeding voor het reinigen van de bestaande gietvloer en u via mail verkeer aan ons kenbaar heeft gemaakt dat alles nu netjes is opgeleverd , er toch nog vorm van kritiek is ,wij wensen u toch nog veel badplezier ,TEGELTIEK VERKOOPTEAM
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1809 ervaringen
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 113 ervaringen
“Prima ontwerp”
Door Ray op maandag 19 feb 2018 '18
De Tegeltiek heeft mijn badkamer naar volle tevredenheid verbouwd. Ik ben vooral tevreden over de manier waarop de Tegeltiek vooraf meedacht over de beste indeling van de ruimte. Nadat de Tegeltiek verschillende ontwerpen had gemaakt hebben we uiteindelijk voor de indeling gekozen die me tot op de dag van vandaag prima bevalt. En alles binnen de afgesproken prijs en planning.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door B.K.Werkman op vrijdag 16 feb 2018 '18
7 jaar geleden heeft Tegeltiek bij ons een nieuwe badkamer geplaatst die heel goed bevalt. Sedert een paar weken ging de douchedeur steeds meer uit het lood hangen. Tegeltiek gebeld met de vraag of hun monteur er naar zou kunnen komen kijken. Dat kon, maar ik werd gewaarschuwd dat dat wel wat zou kosten, omdat de garantietermijn verstreken is. De monteur heeft de deur opnieuw afgehangen en nog dezelfde dag kreeg ik bericht dat hiervoor niets in rekening wordt gebracht. Coulance dus! Prima service toch?
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nooit meer”
Door HJ op zondag 14 jan 2018 '18
Hele slechte service!! Na het lezen van de andere reviews zijn wij niet de enige. Allemaal zeer herkenbaar: Mooie verkooppraatjes, maar ontzettend veel gedoe met de planning en steeds fouten gemaakt tijdens de verbouwing. Ons compleet verkeerd geadviseerd, verbouwing liep enorm uit omdat de klussers maar halve dagen werkten om bij anderen te klussen. Ik dacht dat de nachtmerrie wel voorbij zou zijn, maar de Kwaliteit laat zich te wensen over. Dan is dit weer stuk, dan weer dat. Duurt ontzettend lang voordat het eindelijk geleverd wordt. Iedere keer maar weer zelf achter aan gaan, grote mond krijg je dan van ze. Zo'n slechte service. Echt nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geen goede ervaring”
Door Sandra op dinsdag 12 dec 2017 '17
Ik had een heel slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had van tevoren wel de reviews gelezen en me over dit bedrijf geinformeerd. Waroom heb ik er toch voor de Tegeltiek gekozen? Omdat ik een heel goed adviesgesprek had en de indruk kreeg, dat het hier niet alleen om verkopen gaat. Ik werd niet bedreigd direct te tekenen. Er werd veel tijd genomen en alles goed besproken. Ik beslot ermee door te gaan. Vanaf dit moment ging het mis en de communicatie viel erg tegen.

8 weken later hadden ze moeten beginnen met slopen van badkamer en toilet, maar ze waren wat vertraging opgelopen - drie weken te laat werd uiteindelijk de badkamer geslopt. Daarna kwam er weer een week niemand opdagen. Ik werd daar nooit door de Tegeltiek over gebeld, het was altijd ik, die contact met hun heeft opgenomen. 3 weken zouden de werkzaamheden volgens hun duren, 4,5 weken na begin van de werkzaamheden was de badkamer af, maar het toilet was niet eens begonnnen. Er werd geen mooite genomen om de vertraging in te halen, geen excuses aangeboden, geen informatie verstrekt.

Achteraf bleek een eenvoudiger model badthermostaat geplaatst dan ik had gekozen, maar er werd wel de durdere kraan afgerekend. Ook de wastafelkraan past er niet bij de wastafel van maar 40cm. Water spat overall heen - maar "mevrouw, die heeft u zelf uitgezocht". Zo gaat het met alle klachten. Eerlijk gezegd, voor dit soort advies moet je niet naar een special zaak. Daar verwacht ik wel, dat een bijpassende kraan voor de wastafel wordt geadviseerd. Ik zal nooit meer met de Tegeltiek zaken doen een raad ook iedereen af bij dit bedrijf een badkamer te kopen.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Sandra Mack , jammer deze reactie , we hebben een prachtige badkamer bij je gemaakt , met nog 2 opleverpuntjes ,de planning was zeker niet optimaal , gelukkig gaan van de 75 badkamers er ca. 70 prima en 5 , voor wat betreft de planning , kan beter .Het is jammer dat de reviews van de tevreden klanten er niet staan , iedre klacht wordt echter zeer serieus genomen , we leren iedere dag ,
REACTIE VAN SANDRA
5 maanden later en de 2 opleverpuntjes, die de Tegeltiek in zijn reactie noemde, zijn nog steeds niet opgelost. Nooit meer van hun gehoord.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complete badkamer”
Door w.zoutendijk op zondag 4 mrt 2018 '18
3 jaar geleden hebben wij een compleet nieuwe badkamer laten installeren door de Tekgeltiek. Alles verliep vlotjes, er werd netjes gewerkt, tevens kregen wij gratis een geinstalleerde nooddouche zodat we toch konden blijven douchen tijdens de werkzaamheden. Een paar weken geleden ontdekten wij dat de designradiator was gaan verroesten bij een koppeling het scheen al een tijdje gelekt te hebben zonder dat wij dat gemerkt hadden. Dit hebben we gemeld bij de Tegeltiek. Ondanks dat het ver buiten de garantietijd was, is de designradiator zonder bij betaling vervangen. Dus bij deze een dikke pluim, warme douche voor de Tegeltiek
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Planning niet goed”
Door P.H. Wigchert op vrijdag 24 nov 2017 '17
Advies: Ga niet met dit bedrijf in zee! Vorig jaar (2016) een badkamer bij Tegeltiek gekocht. Alles was mogelijk, nies was een probleem. Uiteindelijk een prijs afgesproken voor het uitvoeren en de materialen. Totale doorlooptijd van de werkzaamheden zou 3 weken zijn incl. slopen en het wederopbouwen. Uiteindelijk heeft Tegeltiek er meer dan 8 weken over gedaan om de badkamer klaar te krijgen. Dit is niet te wijten aan de monteur maar aan de planningen van Tegeltiek zelf. De monteur deed vreselijk zijn best om alles voor elkaar te krijgen maar werd steeds weggeroepen om andere klussen ter klaren voor Tegeltiek. Tot overmaat van ramp bleken de bestelde spiegels niet te passen in de daarvoor bestemde ruimte. Gewoon verkeerd gemeten en getekend dus. Dus geen ronde spiegels maar vierkante spiegels besteld. "Nee hoor, die zijn op voorraad en eind van de week in huis" weer 3 weken gewacht. Geen excuses helemaal niets, dit is schijnbaar de gewoonste zaak van de wereld bij Tegeltiek. Bij contact wordt er verbolgen gereageerd en werd er niet begrepen wat nu het probleem was dat het zo lang duurde, "U krijgt toch een mooie badkamer", dan maakt het blijkbaar niet meer uit of je je afspraken nakomt of niet.
Mijn advies: Koop je tegelwerk bij Tegeltiek als je ze mooi vind, maar laat Tegeltiek je badkamer niet verbouwen of tegelen, om mij heen ook alleen maar klachten over de planning van Tegeltiek gehoord. Dit heeft mij ook doen besluiten alsnog een referentie op deze site te zetten, al is het wat laat.
REACTIE VAN TEGELTIEK
De reactie van Heer Wighert vinden we jammer en verrassend omdat Tegeltiek in overleg een prachtige badkamer heeft gemaakt waar de klant ook erg blij mee was en dat de badkamer eindelijk lekkage vrij was , de planning had beter gekund , inderdaad , maar in ons geval staat de kwaliteit altijd voorop .Tegeltiek maakt 75 badkamers per jaar , merendeel zeer tevreden , bestaan ook al bijna 50 jaar ,
REACTIE VAN P.H. WIGCHERT
De reactie van de heer v. Es is precies zoals verwacht. Weer gaat het Tegeltiek alleen om de mooie badkamer. Ze gaan er aan voorbij dat je tijdens de verbouwing rekening houd met 3 weken douchen in een noodcabine met het raam open, wat door hun verkeerde planning 8 weken wordt. Het afleveren van een goede badkamer is niet alleen een mooie badkamer, maar ook de planning en de service moeten kloppen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 113 ervaringen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 99 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Michael op donderdag 15 feb 2018 '18
Ik ben heel erg tevreden over de service van de Tegeltiek! Naast actuele en deskundige kennis beschikt de Tegeltiek ook over vakmensen die alles naar volle tevredenheid bij ons thuis hebben gemaakt. We genieten heel erg van onze mooie badkamer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wij komen de volgende keer graag terug”
Door Martin op donderdag 8 feb 2018 '18
Wij verbazen ons over de vele kritieken. Nadat de Tegeltiek tot volle tevredenheid onze badkamer had gedaan, zijn wij weer met hen in zee gegaan. Ook nu weer tot volle tevredenheid twee wc's mooi gerenoveerd. Ook tijdens de bouw nog goede adviezen gehad door medewerkers die met je meedenken. Kortom, wij komen de volgende keer graag terug.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Vestiging Tegeltiek
Website: www.tegeltiek.nl
aDen Haag , Escamplaan 2015, 2547 EH 's Gravenhage, tel 070 - 440 01 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.