Feedback
9,7

Knulst Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst Vloeren is een hecht familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het bosrijke Nunspeet en vanuit Amsterdam. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk vloerenspecialist. Vanuit heel Nederland weten consumenten ons te vinden voor onze ambachtelijke houten vloeren, gietvloeren, keramische tegels, PVC vloeren, tapijt, marmoleum en nog veel meer vloersoorten. Al onze vloeren worden gelegd door vakbekwame professionals. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf en bezoek één van onze showrooms. Bij beide locaties kunt u gratis parkeren voor de deur.

Knulst Vloeren biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren in een inspirerende omgeving. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en lange levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijke vloer van Knulst.

Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Knulst Tegels: www.knulst-tegels.nl
Knulst Vloerverwarming: www.knulst-vloerverwarming.nl
Ervaringen
Er zijn 346 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren296 ervaringen
4 sterren48 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Per vestiging:
“Erg prettig samenwerken”
Door Ds. de Ridderschool op donderdag 18 apr 2024 24 | vestiging Nunspeet
Vloerbedekking en PVC in een aantal ruimtes van onze school: meedenken in planning, egaliseren, oude vloerbedekking verwijderen, niets was te veel. Heel erg prettig samenwerken met Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en service”
Door W van Surksum op woensdag 28 feb 2024 24 | vestiging Nunspeet
Bijzonder prettig geholpen en geadviseerd. Erg blij met de PVC vloer. Goede communicatie en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima bedrijf”
Door Ron Pelgrim op maandag 12 feb 2024 24 | vestiging Nunspeet
Wij hebben voor ons appartement een pvc vloer aangeschaft het gaat om een totaal oppervlak van 180m2. Vanaf het eerste contactmomenten het telefonisch maken van een afspraak in Nunspeet tot het plaatsen van de vloer hebben wij zelden zo 'n hoog serviceniveau meegemaakt. Alle gemaakte afspraken zijn professioneel en adequaat nagekomen. De tijden waren ruimschoots van tevoren doorgegeven en werden nageleefd. 7 uur 's ochtends is ook 7 uur in de ochtend. Ook de kwaliteit van de vloer overtreft al onze verwachtingen. Prima bedrijf die wij zeker aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf dat z'n beloftes waar maakt”
Door Henk Krikke op dinsdag 16 jan 2024 24 | vestiging Nunspeet
Knulst heeft in 2023 een klick pvc vloer bij ons geplaatst. Prima werk. De service achteraf( plank vervangen en plinten opnieuw plakken) werd snel en correct uitgevoerd. Bedrijf dat z'n beloftes waar maakt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Mees Smit op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Nunspeet
Zeer ervaren en kundige mensen. Wij zijn afgegaan op de review op qasa.nl om door Knulst onze PVC vloer te laten leggen. En hebben daar geen spijt van.
Perfect geregeld allemaal. Zeer blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Gonnie van Zuilen op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Nunspeet
Super goede service komen afspraken na en werken snel maar vooral netjes. Sander is een aanbeveling.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Familie Kok op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Nunspeet
Wij hebben een Knulst Vloer laten leggen in onze woning. We zijn enorm onder de indruk van hun vakmanschap. Het hele proces van begin tot eind was buitengewoon professioneel en vol passie. Wat ons meteen opviel, was dat ze niet alleen bezig waren met het voltooien van de klus, maar ze stelden kwaliteit boven snelheid. Het team bij Knulst nam de tijd om ervoor te zorgen dat elke plank perfect gelegd was, en ze zagen geen enkel detail over het hoofd.

Het eindresultaat: zie foto.

Wij kunnen Knulst Vloeren van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een vloer. Hun passie voor hun werk en hun aandacht voor detail maken hen tot de ideale keuze voor wie op zoek is naar een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich. Wij zijn heel blij met onze vloer en kan Knulst Vloeren niet genoeg bedanken voor hun uitstekende werk.
FOTO VAN FAMILIE KOK
Reactie of foto toevoegen
“Enorm bedankt”
Door Elza op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Nunspeet
De vloer op onze bovenverdieping&trappen geheel overnieuw laten leggen/bekleden door de vakmannen van Knulst. Zeer tevreden over het deskundige advies van het winkelpersoneel, de keuze qua vloeren in de showroom, en de communicatie. Onze oude vloeren keurig verwijderd en afgevoerd waarna een prachtig resultaat van onze nieuwe vloeren. Kortom zeer tevreden in alle opzichten. Enorm bedankt Knulst!
FOTO VAN ELZA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door E.Wijbenga-Vos op donderdag 8 jun 2023 23 | vestiging Nunspeet
PVC vloer voor appartement. Ligt er prima bij met mooie goed gemonteerde plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte afwerking”
Door Richard van der Schilt op donderdag 8 jun 2023 23 | vestiging Nunspeet
Alles is naar onze tevredenheid uitgevoerd en we zijn er erg blij mee. Mijn grootste bewondering met Willen is de perfecte afwerking van alles tot in de kleinste details. Knulst-vloeren kan ik iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Kees Heynis op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Amsterdam
We hebben een vloerverwarming met een nieuwe pvc vloer aan laten leggen. Een project geheel volgens plan. Een goede communicatie en deskundige vaklieden. Super tevreden met het het resultaat. Bedankt.
FOTO VAN KEES HEYNIS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe vloer”
Door carla kembel op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Nunspeet
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en tijd genomen voor onze oriëntatie.
We kregen gelijk een uitgebreide offerte waar we een paar weken over hebben nagedacht en bij andere zaken zijn gaan kijken. Uiteindelijk is onze keuze ondanks dat ze niet de goedkoopste zijn toch op Knulst vloeren gevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Henk Vinke op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Nunspeet
Planning was perfect. Mensen denken goed mee. Goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe vloer”
Door Theo Philipsen op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Nunspeet
Hier wordt SERVICE met hoofdletters geschreven!
FOTO VAN THEO PHILIPSEN
+ Toon extra foto van Theo Philipsen
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mark S. op dinsdag 17 jan 2023 23 | vestiging Nunspeet
Wij hebben bij Knulst een PVC-vloer en vloerverwarming gekocht voor de hele begane grond. De PVC-vloer is gelegd met mooie grote (1m x 1m) tegels van het merk Therdex. Gezamenlijk geeft dat de vloer een gietvloeren look. Het infrezen en leggen van de vloerverwarming is via Knulst uitgevoerd door Easywarm. Een nieuwe, grote en op maat gemaakte deurmat kregen we cadeau. We zijn zeer tevreden over het advies, de producten, de installatie en ook de after-sale service. Onder de deurmat (waar geen PVC ligt) liet er bij het schoonmaken een beetje egaline los op de plekken waar de slangen van de vloerverwarming lopen. Na Knulst te hebben gebeld, werd dit snel en kundig gerepareerd.
FOTO VAN MARK S.
REACTIE VAN MARK S.
Verdeler vloerverwarming. Zelfs in de trapkast is de vloer erg strak neergelegd.
REACTIE VAN MARK S.
Op verzoek is de vloer extra strak gelegd i.v.m. hele dunne plinten die daarna werden geplaatst door onze aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is naar volle tevredenheid”
Door Joke Koudijs op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Nunspeet
Heel goede informatie vooraf, de diverse mogelijkheden ter plekke kunnen bekijken en zo goede keuze kunnen maken. Het resultaat is volledig zoals ik me voorgesteld had. Ook het leggen van de vloerverwarming vooraf was naar volle tevredenheid. Prettige mensen die het werk uitvoerden, zowel voor de vloerverwarming als het leggen van de houten vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie vloer”
Door Nelleke en Cock Waardenburg op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Nunspeet
Vanaf het eerste contact alleen maar Super! Heldere afspraken, goede communicatie, aardige professionele vrouwen en mannen. En wat rest: een hele mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Lineke en Eddy Noback op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Nunspeet
Bij het kiezen van een nieuwe vloer in ons jaren 30 huis werden wij hartelijk ontvangen in Nunspeet. Na deskundig advies toch uiteindelijk gekozen voor een houten vloer, we kwamen voor een pvc vloer. Goede communicatie met de medewerkers en afdeling planning; Keurig werk van Max en Ko, die met alle nauwkeurigheid gewerkt hebben, welk geresulteerd heeft in een fantastisch eindresultaat. Zelfs de laatste puntjes werden op zaterdag nog door Ko op de i gezet. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer!
FOTO VAN LINEKE EN EDDY NOBACK
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne, comfortabele PVC-vloer”
Door A. Mijnheer op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Nunspeet
We wilden graag vloerverwarming en een PVC vloer afwerking. E.e.a. moest binnen 3 a 4 maanden worden gedaan. We hebben voor Knulst gekozen omdat zij een totaalpakket aanbieden, infrezen, aanleggen, installeren vloerverwarming en afwerken met een mooie degelijke PVC-vloer. Belangrijk voor ons was/is dat er 1 aanspreekpunt is voor aanleg en aftersales. Bij het bezoek aan de showroom in Nunspeet zijn we zeer hartelijk ontvangen door de adviseur welke ons, onder het genot van een heerlijke cappuccino, van goede heldere adviezen heeft voorzien. Inmiddels wonen we alweer bijna 2 maanden op een hele fijne, comfortabele PVC-vloer :-))
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.Bos op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Nunspeet
Uitstekende informatie bij keuze van nieuwe vloer en nadat alles was gerealiseerd ook de after sales. Keuze gemaakt voor nieuwe plavuizen in Nunspeet, daarna vlotte levering en perfecte plaatsing van deze grote plavuizen (90x90 cm) en ook het inkorten van deuren, plinten etc. Kortom wij waren en zijn zeer tevreden over Fa. Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Anne Van de Kolk op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Nunspeet
Zeer positieve ervaring. Het hele proces ontzettend goed geholpen, van het uitzoeken van de vloer, het inplannen van de klus tot het leggen van de vloer. Positieve ervaringen m.b.t. contact. Ook het eindresultaat zijn we zeer over te spreken, alles voldoet ruimschoots aan onze verwachting.
FOTO VAN ANNE VAN DE KOLK
+ Toon extra foto van Anne Van de Kolk
+ Toon extra foto van Anne Van de Kolk
REACTIE VAN ANNEMARIE
Graag zou ik willen weten wie de badkamer bij jullie heeft gedaan.
Prachtig die strakke wanden.
REACTIE VAN ANNE VAN DE KOLK
Dag Annemarie, dat heeft Knulst Vloeren ook gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door nienke schwebke op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij hebben een gietvloer en een pvc vloer bij Knulst vloeren gekocht. Van begin tot einde (bezoek showroom tot leggen van de vloeren) werd je goed in het proces meegenomen en van informatie voorzien. De planning werd goed uitgevoerd en ook zo het leggen van de vloeren. Wij zijn super tevreden over het hele proces.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe PVC vloer”
Door Eelkedirk Wiersma op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Nunspeet
We zijn er erg tevreden over hoe alles is gelopen qua planning en communicatie.
Steeds netjes een mail met de betreffende informatie en planning wat er wanneer ging gebeuren, zelfs een dag voordat de stoffeerder kwam nog een mail met correctie van de tijd dat deze aanwezig zou zijn. Ook de stoffeerder verbaasde mij en heeft goed werk afgeleverd! En is zelfs op de zaterdag nog terug gekomen om de plinten te monteren en de inloop mat te leggen bij de voordeur. Wij zijn super blij met de nieuwe PVC vloer :)
FOTO VAN EELKEDIRK WIERSMA
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Aletta de Kloe op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Nunspeet
De communicatie verliep prima. Afspraken worden nagekomen en ze denken heel goed met je mee. Tussendoor wilden we toch graag een ander formaat en kleur plinten, was geen enkel probleem! De vloer is prachtig en vakkundig gelegd, evenals de plinten die zijn aangebracht. Alleen maar lof!!
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door Maarten op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Nunspeet
Alles verliep vlekkeloos. Mooi PVC-vloer, voorzien van plinten en een droogloopmat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Hans en Lenie de Visser op maandag 8 aug 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij geven een super score. Alles is perfect gedaan. Het schuren van de vloer, het egaliseren en ook het lijmen van de pvc is met perfecte vakmanschap gedaan. Wij zijn zeer tevreden. Dank jullie. Hans en Lenie de Visser.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G.Steenbergen op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Nunspeet
We zijn erg tevreden over Knulst, alles volgens planning (egaliseren, vloerverwarming, weer egaliseren, daarna pvc vloer), de vloer ligt er erg mooi in.
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door Mario Vd voort op maandag 18 jul 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij hebben onze vloer bij knulst vloeren gekocht en zijn zeer tevreden over onze pvc vloer, echte kwaliteitsvloer en een goede en snelle service, ik zou dit bedrijf zeker aanraden om je vloer hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Corien Huiskamp op woensdag 13 jul 2022 22 | vestiging Nunspeet
Alles is goed gecommuniceerd, duidelijke instructies, leggen vloer was geweldig goed ! Vakmanschap en kwaliteit boven snelheid. De prijs is fors maar de kwaliteit is top.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door J. van Mill op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Nunspeet
Er ligt inderdaad een prachtige nieuwe vloer in ons huis waar wij heel blij mee zijn. Als wij een review zouden moeten geven dan zouden wij zeggen: super. Goede ontvangst, goede voorlichting, goede en vriendelijke communicatie, perfect werk! Groet, Jaap van Mill
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Kim Rozegarde op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij zijn super tevreden! Prachtig resultaat en een goede communicatie door iedereen binnen de organisatie. Van verkoop tot en met de vloerenleggers. Fijn hoor! Ik ga jullie van harte aanbevelen bij anderen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Cees Baard op woensdag 1 jun 2022 22 | vestiging Nunspeet
Super. Wij zijn ook erg tevreden over het door jullie ingehuurde bedrijf MFloors (Moustafa en Yavuz) dat de vloer heeft gelegd. Jullie hebben het goed voor elkaar!
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is heel netjes gelegd”
Door Rian Ravelli op woensdag 1 jun 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij zijn goed geholpen met het kiezen van onze Moduleum vloer, de communicatie was heel vriendelijk en degenen die de vloer gelegd hebben hebben heel netjes gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Traject helemaal niet goed gelopen”
Door Fam Bijm op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
We hebben ons helaas enorm vergist in Knulst vloeren. Het is ons drama project geworden wat betreft het nakomen van afgesproken bedrag en aantal vierkante meters. Waar zou ik beginnen! Bij het begin, eerste keer helemaal naar Nunspeet gereden, weken daarvoor afspraak gemaakt en we komen daar en we staan niet genoteerd. Heel slordig. Na lang wachten toch iemand kunnen spreken en een offerte laten maken. Even alles laten bezinken en ik mail om de offerte definitief te maken, krijg ik te horen dat ze een fout hebben gemaakt en de gietvloer die wij willen +- 2000 euro meer kost. Gewoon absurd! Uiteindelijk een bedrag overgekomen, nog steeds duurder dan andere gietvloer bedrijven. Knulst is de duurste in gietvloer en de kwaliteit kan veel beter. Ik raad anderen aan om voor gietvloer elders te kijken dan bij knulst. Ze huren mensen in om de gietvloer te gieten. Bij ons in de vloer zitten op veel plekken grote haren en vliegjes in de vloer. In de woonkamer zie je gewoon de strepen van de rollers. Onze garagedeur zit helemaal onder giet materiaal en ze ontkennen het. Ze hadden ons gevraagd om de garage te gebruiken als opstal en gietvloer te mengen niet wetende dat ze het zo achter zouden laten. De garage zal dan later gegoten worden ipv wat we hadden afgesproken, alles in één keer. Wij zouden langsgaan om de vloer nog een keer te bekijken maar door slechte weersomstandigheden had ik om een staal gevraagd, dit kon alleen als wij akkoord waren met de offerte want dat mocht niet van de leverancier. Ik heb zelf de leverancier opgebeld, die vond het een bijzonder verhaal en heeft mij alsnog een staal toegestuurd. Bij de eerste meting heeft onze aannemer gevraagd of de badkamer vloer (beton) goed genoeg was, er is toen ja gezegd. Anders zou de aannemer de vloer egaliseren. Een aantal dagen voor de vloer geplaatst werd kregen we een bericht om €544, 50 extra te betalen want de badkamer vloer moest geëgaliseerd worden. Wat een ongelooflijk bedrijf! En het ergste van alles, we hebben een bedrag afgesproken voor 180 m2 inclusief garage. De medewerker bleef ontkennen dat de garage er bij hoort! De garage moest nog gegoten worden aangezien zij dit als opstal gebruikten. Uiteindelijk is de heer Knulst langs geweest om opnieuw in te meten en jahoor we hadden gelijk, wat wij al wisten. Heel veel stress om niks. Wij hebben betaald en het bedrag van wat de garage volgens Knulst zou kosten ingehouden. Ze hebben excuses aangeboden. De garage moest nog gegoten worden ergens in week 40 of 44, we konden onze spullen niet een week buiten laten staan en hebben dit uitgesteld en aangezien we bijna een jaar in ons huis wonen is dit geen doen meer voor ons. Vorige week aangegeven dat wij afzien van een gietvloer in garage! Tweede foto: zo zag de badkamer vloer eruit bij oplevering, dit is inmiddels bijgewerkt.
FOTO VAN FAM BIJM
REACTIE VAN KNULST VLOEREN
Bij deze opdracht is helaas niet alles gelopen zoals Knulst Vloeren dat voor ogen heeft. Met name in de communicatie hadden wij zaken beslist anders moeten aanpakken. Daar trekken wij lering uit en hebben wij onze welgemeende excuses voor aangeboden. Daarbij komt dat in deze vloer het nodige meerwerk zat wat soms voor een teleurstelling kan zorgen. Na beoordeling van een vloer komt het helaas soms voor dat extra werkzaamheden noodzakelijk zijn om een optimaal eindresultaat te realiseren. Dit geschiedt uiteraard altijd in overleg en na goedkeuring van onze klant. Wij hebben na afloop van dit project alles in het werk gesteld om familie Bijl alsnog tevreden te stellen. We hebben meerdere keren service verleend (een haar en vliegjes verwijderd) en hebben diverse gesprekken gevoerd. Uiteindelijk ligt er een mooi en kwalitatief eindresultaat. Het is ons ondanks het eindresultaat helaas niet gelukt om fam. Bijl met volle tevredenheid te laten terugzien op dit project.
REACTIE VAN BIJL
Ik heb na het plaatsen van mijn review een goed gesprek gehad met Knulst, neemt niet weg dat wij nog steeds niet tevreden zijn met hoe alles is verlopen. Correctie er is ons 1x service aangeboden en niet meerdere keren.
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer, parket en pvc”
Door Richard Bakker op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
Op vakantie zijn wij zonder afspraak bij Knulst langs geweest. Wij werden vriendelijk en vooral heel deskundig geholpen. Wij hebben een nieuw gebouwd klimaatneutraal huis. Knulst heeft ons heel deskundig geadviseerd over welk vloeren geschikt zijn. Toen wij er waren werd er in de showroom een nieuw product gelegd, een parket mozaïek vloer. Hier waren wij op slag verliefd op en hebben deze voor de woonkamer gekocht. Voor de keuken een gietvloer en voor de andere etages een pvc vloer. Het inmeten en leggen is erg efficiënt en soepel gaan. De afspraken en de communicatie zijn iedere keer erg prettig verlopen. De specialist voor de mozaïek vloer is een aantal malen geweest om ervoor te zorgen dat de vloer op maat gelegd is en dit is fabuleus gedaan, een plaatje. Ook de gietvloer ligt er strak in net als de pvc vloeren. De voorbereiding door Knulst gebeurt erg gedegen net als de afronding, met tips voor onderhoud. Een gerenommeerde firma met veel vakkennis en een lange ervaring. Wij zijn erg tevreden en blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Ook dat zij al lang bestaan geeft zekerheid en dat wij altijd bij hen terecht kunnen, ook in de toekomst. Wij gaan genieten van een nieuw huis met prachtige vloeren! Naast de kwaliteit van het bedrijf zijn het ook de mensen die er werken die ervoor zorgen dat je fijn samenwerkt en een prachtig product krijgt. Zij maken een belangrijk deel uit van het totaal pakket, gericht op wat de klant wil. Service, kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Is er ook een minpunt? Eigenlijk niet dan de afstand van ons nieuwe huis en Knulst, maar zij stuurde zonder problemen stalen vd vloeren op en was er veelvuldig telefonisch en mailcontact. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer en vloerverwarming”
Door ap hofman op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
wij hebben een pvc vloer gekocht en vloerverwarming. alles was goed geregeld. in 1 week alles gedaan. iedereen was erg behulpzaam en aardig. niets anders dan lof.(hebben we weleens anders meegemaakt)
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er perfect uit”
Door Marco Vermeer op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
Ik ben heel erg tevreden over de vloer, helemaal zoals we gehoopt hadden. De planning was prima en de communicatie hierover was heel goed. Er werd goed meegedacht en bij vragen werd ik netjes teruggebeld. Verder zijn wij erg blij met de vloerlegger Wally. Een echte vakman die heel relaxed rustig en heel klantvriendelijk is en goed luistert naar de wensen van de klant. Zijn werk ziet er perfect uit. Alles bij elkaar is de prijs ook heel redelijk. Wij zijn tevreden en geef jullie graag een super als beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Prima afwerking”
Door Arend Visser op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
Afspraken worden vlot en in overleg gemaakt en ook zoals afgesproken nagekomen. Afwerking is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi vloer en goed gelegd”
Door Karen van den Berg op donderdag 5 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
Zeer goede informatie vooraf. Zeer goede en fijne verkoper, heel klantgericht. Goede begeleiding tijdens het hele proces van aankoop, tot leggen van de vloer tot nazorg als vloeronderhoud. Zeer mooie kwaliteit van de vloer. Zeer deskundig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Hans Tjerks op donderdag 5 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
Vanaf ons eerste bezoek tot aan leggen van de vloer hebben wij niets anders dan positieve ervaring met uw bedrijf en zullen u zeker bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC trapbekleding”
Door W. Markus op woensdag 4 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
PVC trapbekleding gekocht en laten leggen. Inmeten en aanbrengen verliep soepel, mooi, professioneel vakwerk geleverd zoals we voor ogen hadden.
FOTO VAN W. MARKUS
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Joost Heuvels op woensdag 4 mei 2022 22 | vestiging Nunspeet
Van begin tot eind (van advies in aankoop tot aan de oplevering) als geweldig ervaren! Als ik iemand moet adviseren ergens een vloer te kopen, te laten leggen, of advies vragen stuur ik ze naar Knulst.
FOTO VAN JOOST HEUVELS
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Josien Terlou op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Nunspeet
De vloeren zijn fantastisch geworden! Complimenten aan Hendrik! En ook aan jullie allemaal, goede opvolging van alles! En wat jullie afspreken, gebeurt ook. Echt goed geregeld allemaal. Ik ga jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en uitmuntende service”
Door Thessa Timmerman op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij zijn enorm tevreden met onze nieuwe vloer! De communicatie is heel fijn en de service is uitmuntend. Bij iedereen die hier over de vloer ;-) geweest is, merk je echt de passie voor het vak. Wij zouden Knulst bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door Andre op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Nunspeet
Super, ondanks dat de het gehele project uit verschillende bedrijfjes is uitgevoerd is het resultaat geweldig en zijn wij er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe pvc vloer”
Door Michael Sterenberg op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij zijn blij met onze nieuwe vloer en zeer tevreden met de uitvoering door Knulst.
De flexibiliteit in de planning, het meedenken van de mannen mbt tot het egaliseren en het oplossen van de problemen die we vooraf niet konden voorzien waren super. De vloer ligt er door de goede voorbereiding erg netjes in. Tot slot ging ook de communicatie over het verloop allemaal volgens het boekje. Mooi om te zien dat een bedrijf in deze tijd ook nog op een dergelijk hoog niveau kan presteren. Bevelen knulst dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe pvc vloer”
Door Elleke op zaterdag 5 mrt 2022 22 | vestiging Nunspeet
Iedereen was vriendelijk al was het een lange dag of zat er iets tegen en vakbekwaam.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Marjan Van de Loenhorst op vrijdag 4 mrt 2022 22 | vestiging Nunspeet
Ik ben zeer tevreden met deze pvc vloer. De afspraken waren goed geregeld, de vloer is snel en goed gelegd! Ook de plinten zitten er keurig aan. Bedankt! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Fam. Israel op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Nunspeet
De service was uitmuntend. De vloer (pvc) is heel vakkundig en vlot gelegd. We zijn heel erg tevreden met de prachtige vloer. Boven verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en geheel volgens verwachting”
Door Helmus Brons op donderdag 17 feb 2022 22 | vestiging Nunspeet
goed en kundig advies. levering op tijd en volgens afspraak. indien niet: wordt er tijdig geïnformeerd. anderzijds ook flexibel. goede kwaliteit en geheel volgens verwachting
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden prima uitgevoerd”
Door Toon van Oijen op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Nunspeet
PVC vloer 90 vierkante meter gekocht en inmiddels vakkundig gelegd door Knulst Vloeren. Alles vanaf offerte goed gecommuniceerd en overeenkomstig de afspraken prima uitgevoerd en geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer is netjes gelegd”
Door Jhwk janssen op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Nunspeet
Een mooie pvc vloer die netjes gepland gelegd is. Waarbij alle medewerkers netjes beleefd en schoon gewerkt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een opvallend goed gevoel voor service”
Door Sandra op maandag 7 feb 2022 22 | vestiging Nunspeet
De firma Knulst heeft onze PVC vloer perfect gelegd. Hebben ingegrepen toen de ondervloer niet voldeed en heeft supersnel ge-egaliseerd. Nu ligt de vloer er netjes in en zijn we heel tevreden over hoe de klus is geklaard. De communicatie ging ook soepel en men reageerde erg flexibel. Een opvallend goed gevoel voor service.
FOTO VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Sander op maandag 31 jan 2022 22 | vestiging Nunspeet
Mooie vloer gekocht. Alles is zeker naar wens verlopen. De communicatie was helder en afspreken werden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf gietvloeren en eiken houten vloeren”
Door Jessica Hartjes & Jasper Simons op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Nunspeet
Wij hebben ons gehele huis voorzien van nieuwe vloeren, zowel gietvloeren als eiken houten vloeren en zijn super tevreden over alles eigenlijk. De verkoop verliep heel prettig, de planning was duidelijk en werd netjes per whatsapp extra gecommuniceerd, de medewerkers waren allemaal heel prettig in de communicatie en werkten zeer netjes en snel. De afwerking is super en het eindresultaat is echt prachtig. Al meerdere complimenten ontvangen over hoe netjes er gewerkt is
Reactie of foto toevoegen
“De vloeren zijn een eyecatcher in ons huis”
Door Marjon op woensdag 5 jan 2022 22 | vestiging Nunspeet
Ook wij moesten er aan geloven, nieuwe vloeren. Wat ons in eerste instantie nogal lastig leek, want wij waren op zoek naar iets bijzonders. Iets anders dan anders was onze wens. Nou het is gebleken, bij Knulst zaten wij goed.

Wat een keuze! In de winkel werden wij bij gestaan door een verkoper van Knulst. Dit hebben wij als prettig ervaren. Gelukkig hebben wij uit een breed assortiment toch de vloeren kunnen kiezen welke bij ons passen.

In de woonkamer en keuken is onze keuze gevallen voor een mooie houten 'versailles' afgewerkt met een donkere olie. Voor de overloop boven hebben wij gekozen voor een ander bijzonder houten patroon. De slaapkamers zijn voorzien van 'Hollands patroon', uiteraard ook deze van hout. Prachtig! Complimenten voor de legger, want wat is dit vakkundig gedaan! Arbeidsintensief maar iedere keer weer stond de legger om 07:00uur s' ochtends met veel enthousiasme voor onze deur.

Voor de bijkeuken en badkamer hebben wij gekozen voor gietvloeren. Ook hier zijn wij nog steeds zeer tevreden over.

De prachtige vloeren zijn een eyecatcher in ons huis. Kortom, wij bevelen Knulst Vloeren zeer zeker aan!
FOTO VAN MARJON
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mieke Dokter op vrijdag 31 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
De vloer is geplaatst en ligt er lekker warm bij, winkel bezoek, contact, werkzaamheden, afwerking is goed verlopen. Zou jullie aanraden mocht er iemand op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Robbie Maatman op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
Vooraf is er een duidelijke communicatie geweest. Wij hoopten dat het eerder kon, maar dat is gewoon niet realistisch. Hulp bij het zoeken van de juiste kleur pvc is vakkundig gedaan en als prettig ervaren. Geen snelle verkoop of iets dergelijks.
De leggers waren vriendelijk en vakkundig. Zeer netjes gewerkt en alles in overleg. Na afloop netjes opgeruimd achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Jan op donderdag 23 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
Zeer goede ervaring. Flexibel, duidelijke communicatie en houdt aan gemaakte afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer”
Door Kevin op vrijdag 17 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij hebben via Knulst een vloerverwarming en nieuwe PVC vloer laten leggen en zijn hier erg tevreden over. De communicatie van de planning was vanaf het begin tot het einde helemaal helder met een hele mooie vloer, plinten en een heerlijke vloerverwarming als resultaat. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan om hun totaal pakket.
Reactie of foto toevoegen
“Van het begin tot het eind super tevreden”
Door E.J. op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
Van het begingesprek (op afspraak) tot aan het eindresultaat super tevreden! Het betrof hier plak PVC door het hele huis incl de trap. Er wordt goed gecommuniceerd en vakkundig en netjes gewerkt. Vriendelijk personeel. Een aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze pvc vloer”
Door Sabrina Akse op vrijdag 10 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij willen graag laten weten dat wij zeer blij zijn met onze nieuwe pvc vloer (c7553 rustique). Zowel de aankoop en de nodige begeleiding daarbij de planning waar een klein probleempje bleek te zijn maar dit is helemaal netjes opgelost en hier hebben wij verder geen hinder aan ondervonden in onze strakke planning. De mensen van het leggen van de ondervloer hebben het netjes gedaan de vloer zelf is super netjes gelegd en optijd. De plinten zijn we ook blij mee hebben deze jongens ook netjes gedaan.
De afwerklijsten voor bij de schuifpui moesten we even op wachten omdat de maat niet goed was. Dit heeft ook niet lang geduurd en zijn netjes geplaatst. Het continu contact met ons over het informeren van de planning vonden we erg netjes en de vraag of alles naar wens was. Ook de spullen die over waren zijn netjes verrekend.
Wij zijn dus super blij met Knulst krijgen veel complimenten over de vloer en zullen jullie ook zeer zeker aanbevelen.
FOTO VAN SABRINA AKSE
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Brigitte Alberts op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Nunspeet
Goede communicatie en vakkundige medewerkers. Niet te beroerd om extra service te verlenen.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Derk van Manen op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Nunspeet
De vloer is vakkundig gelegd. De planning werd niet helemaal gehaald, maar er werd van te voren goed overlegd hoe het op te lossen. Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door C.C. Schouten op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Nunspeet
Er is een pvc vloer gelijmd nadat de oude grindvloer was geëgaliseerd. Prima begeleiding en oplevering. Ook de nazorg was uitstekend. Ondanks de afstand....zoetermeer/ nunspeet. Volgende keer vraag ik ze weer.
FOTO VAN C.C. SCHOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Karin Timmer op woensdag 17 nov 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij hebben een pvc vloer laten leggen. Wij zijn daar goed over geïnformeerd in de showroom. Vervolgens kregen wij veel informatie op de mail over de planning, aankomsttijden van personeel etc. Zo waren wij goed voorbereid. Van egaliseren tot de vloer leggen en afwerking, alles is super verlopen. Erg vriendelijk personeel dat hun afspraken nakomt. Kortom wij zijn super tevreden over de firma Knulst en kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Wim Kamphuis op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Nunspeet
Tijdens het leggen en plaatsen van onze pvc vloer en plinten zijn er een paar problemen ontstaan. Ondanks deze problemen zijn wij zeer tevreden hoe deze problemen zijn opgelost. Dit was ook een van onze reden om een vloer te laten leggen door een zeer gerenommeerd bedrijf. Wij geven u als beoordeling een SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige en kundige vakmensen!”
Door Denise (Deventer) op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Nunspeet
Dit is de tweede keer dat we gebruik mochten maken van de service van Knulst. Drie jaar terug om een nieuwe vloer in het geheel te leggen en ditmaal na een lekkage, waardoor de helft van de vloer opnieuw gelegd moest worden. Net als de eerste keer zijn we enorm blij met het resultaat! Er is amper te zien waar de 'nieuwe' vloer begint en de 'oude' eindigt. Alleen aan de structuur van het hout zie je het wat, maar daar ontkom je natuurlijk niet aan door het materiaal. Alles netjes afgewerkt en fijn overlegd. Ook dit keer weer fijn contact voor-en achteraf en ter plekke hele prettige en kundige vakmensen!!
De ondervloer werd via Knulst door een ander bedrijf gelegd (naam weet ik niet zeker), maar ook zij verdienen een compliment. Er was bij hen in de planning iets mis gegaan, maar door langer doorwerken en op zaterdag terugkomen is het allemaal op tijd af gekomen zodat de vloer op de geplande dagen kon worden gelegd!

Eerdere reactie ontvangen op 11 februari 2019:
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een massief eiken vloer”
Door Anneke van Loo op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Nunspeet
Zeer gastvrij in de winkel...nemen alle tijd voor je...ik kon niet kiezen uit 3 kleuren olie voor de vloer...hebben ze op een plank van de vloer de 3 kleuren aangebracht zodat ik thuis kon kijken wat ik het mooiste vond...ook de persoon die de vloer kwam schuren en oliën werkte zeer netjes en was vriendelijk...dus....een aanrader voor wie zijn vloer een opfrisbeurt wil geven.

Aanvulling ontvangen 21 september 2021: Het gaat om een massief eiken vloer.
FOTO VAN ANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Hendri Mengerink-Runneboom op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Nunspeet
Een prachtige vloer gekocht, vakkundig gelegd door vriendelijke medewerkers. Communicatie en planning verliepen top.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door G.M.ter Welle op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Nunspeet
De communicatie verliep heel goed. Vooraf ruim de tijd genomen voor het nodige kijk- en denkwerk. Alle afspraken werden stipt nagekomen, werd goed met ons meegedacht en het leggen van de vloer werd vakkundig, snel en precies gedaan( met dank aan Ko) .
Het eindresultaat mag er dan ook wezen. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Frank van Dijk op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Nunspeet
Een prettige leverancier. Kundig en exact geleverd volgens de vooraf doorgenomen planning. Zullen derden zeker Knulst aanbevelen (sterker nog, hebben we al gedaan). Een prachtig resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ronald de Waard op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Nunspeet
Er is op onze school (Augustinusschool te Ermelo) een prachtige vloer gelegd door Knulst Vloeren. Wij zijn, op alle fronten, dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vinyl vloer”
Door Ria van Engelen op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Nunspeet
De afspraken van het inmeten en het leggen van de vinyl vloer in de schuur is Knulst Vloeren goed nagekomen. De vinyl vloer ligt er netjes en strak in. Wij hopen dat we er jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Henk van Leusden op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Nunspeet
Afspraken worden nagekomen, communicatie is prettig en onze vloer is goed en netjes gelegd. Afwerking drempels, cv-leidingen, etc. is netjes gedaan. Kortom een positieve ervaring!!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer prachtig geworden”
Door Michelle Udo op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Nunspeet
Ik ben ontzettend tevreden met de vloer, die is echt prachtig geworden! Ook de service was erg goed. Bij Knulst wordt er echt naar de klant geluisterd, ook wat betreft de planning. Als mensen een vloer nodig hebben verwijs ik ze eigenlijk altijd door naar jullie. Het enige wat ik jammer vond is dat ik afgesproken had om ook raamdecoratie bij jullie te kopen. Dit kon helaas niet doorgaan. Nu heb ik via jullie een andere leverancier gekregen en aangezien ik iets later was met bestellen (in mei), omdat het via jullie niet meer kon, moet ik daar tot na de bouwvak op wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G. Bredewold op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Nunspeet
Super blij met onze nieuwe vloer! Erg tevreden over Knulst. Van het eerste telefonisch vriendelijke contact met een contact medewerker tot aan de leggers van de vloer. Ook qua planning ging het helemaal top! Met een geweldig resultaat! Zo blij mee!!
FOTO VAN G. BREDEWOLD
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door J.Bolwidt op zaterdag 31 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe pvc vloer in visgraat motief. Vanaf het bezoek in de showroom tot aan het leggen van de vloer zijn de contacten prima verlopen. Duidelijke en prettige communicatie en zeer vakkundig leggen van de vloer door Moustafa. TOP! Ook de naservice, het plaatsen van een overgangsprofiel tussen de nieuwe deurmat en vloer,is prima. Wij zullen Knulst Vloeren dan ook graag recommanderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Feenstra op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Goed werk geleverd. Prima vakmensen. Een paar kleine onvolkomenheden. In overleg met Service is de verwachting dat deze worden verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door H.Hogenbirk en M.Breed op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij zijn blij met onze nieuwe vloer. Het geeft het huis meteen een nieuwe, moderne uitstraling. Wat ons betreft: Super. Goede service, prima communicatie en uitstekende kwaliteit.
FOTO VAN H.HOGENBIRK EN M.BREED
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Marten Hofland op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
PVC vloer en plinten. Vanaf showroom tot en met oplevering erg netjes en vriendelijk te woord gestaan. Goed meegedacht en we zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke de Jong op vrijdag 16 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Hele goede service, goede voorlichting. Bij het uitzoeken van de vloer goed advies. We hebben meerdere keren contact gehad en de showroom bezocht. Alles geen probleem.
Vriendelijke mensen in ons huis. Kortom: zeer tevreden.
FOTO VAN MARIEKE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Elvira op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Afspraken werden nagekomen. Prima werk geleverd door jongens vd vloerverwarming en door de leggers van de gietvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal af”
Door Jasper op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Goede ontvangst bij verkoop, wel erg lastig om een gietvloer uit te zoeken van een klein staaltje. Dit zou uitgebreider kunnen. De staaltjes in de winkel waren erg klein en vies. De vloer is strak en mooi gelegd, in de vloer zitten wat haartjes witte puntjes en vlekjes echter is dit normaal bij een gietvloer. Met de plinten is het helemaal af en hebben we een prachtige giet vloer door het hele huis.
REACTIE VAN KNULST VLOEREN
Beste Jasper, Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe vloer. De stalen zijn inderdaad ietwat aan de kleinere kant, hierdoor zijn we momenteel bezig met het gieten van nieuwe stalen. We maken grotere stalen/borden waarop de gietvloer en de kleur nog duidelijker zichtbaar zijn. Wij hopen dat dit onze klanten helpt om nog beter een goede keuze te kunnen maken. Bedankt voor uw mooie review. Geniet van uw prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd gewerkt”
Door Marja Kouwenhoven op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Eiken houten vloer. De afdeling planning heeft goed naar mij geluisterd en geprobeerd om de vloer zo snel mogelijk te leggen. De vloer is ook heel mooi gelegd en alle verschillende mensen hebben netjes en op tijd gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en nieuwe trap”
Door Pieter de Roover op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Na het leveren en plaatsen van een nieuwe pvc-vloer en een nieuwe trap, waren er nog een paar openstaande punten. Ook die heeft firma Knulst naar tevredenheid opgepakt.
Wij genieten nu van een nieuwe vloer en een nieuwe trap en kunnen firma Knulst dan ook van harte aanbevelen!
FOTO VAN PIETER DE ROOVER
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Pim Burgerhout op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Pvc vloer aangekocht en laten leggen door Knulst. Dit is een zeer prettig en professioneel bedrijf. Bij het uitzoeken van de vloer nam men ruim voldoende de tijd en niets was teveel. Men is 3 keer komen vocht meten omdat de anhydrietvloer te nat was. Beter wachten dan op een natte vloer leggen, die over een jaar er uit klapt. (klasse dat men de vloer niet wil leggen op een natte ondervloer). Voor de klant is dit minder leuk maar wel begrijpelijk. De vloer is zeer mooi gelegd en de plinten werden op ons verzoek pas twee weken later aangebracht. Al met al is Knulst een zeer prettige zaak die ik iedereen zou aanraden om hier een vloer te kopen.
FOTO VAN PIM BURGERHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jaap Bruijn op vrijdag 9 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Vanaf de eerste kennismaking bij de info over en het bestellen van de vloer hebben wij een heel positieve indruk. Die is alleen maar versterkt bij het vervolg.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Gert Evertse op woensdag 7 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Mooie pvc vloer in visgraat met band en bies. Prachtig gelegd!
FOTO VAN GERT EVERTSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruud Berendse op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige vloer. Behandeling in de showroom (Diane) was zeer prettig, het leggen ging zeer vakkundig en precies (Andries) en men was zeer hulpvaardig bij het nog verzetten van zware/grote spullen. Kortom ik zou Knulst bij anderen zeker aanbevelen.
FOTO VAN RUUD BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Petra Jochemsen op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Knuist heeft ons hele appartement in Noordwijk voorzien van pvc. We zijn uitermate tevreden. Ontzettend vriendelijke geholpen. Mooie kwaliteit. Uitstekende service. Ik raad iedereen Knulst aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ingjerd op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Houten vloer gekocht. Vanaf eerste afspraak heel goed op de hoogte gehouden over alles rondom de kosten en de planning. Welke week, dag, hoe laat zij kwamen. Alles klopte. Uiteraard ook een prachtig resultaat, strak gelegd, heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A. Veeneman op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Super tevreden: paar kleine details achteraf heel snel geregeld; TOP!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Anton en Ina Vugts op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Er ligt inmiddels een mooie nieuwe gietvloer bij ons. Best wel spannend gebeuren (eerste gietvloer tenslotte); maar het is boven verwachting goed verlopen.
De communicatie was prima. Telkens ontvingen wij tijdig bericht over welke voorbereidingen we moesten treffen en hoe laat de mensen er zouden zijn. Het contact met Karel en Jaqueline die de gietvloer bij ons gemaakt hebben was buitengewoon prettig. Niet alleen heel fijne mensen, maar ook zeer vakkundig en meedenkend. Een tweede zeer positieve ervaring (de eerste was met de mensen die de vloerverwarming hebben aangelegd).

Een review komt wat ons betreft zeker uit op "super". Zouden wij jullie willen/durven aanbevelen? Ja zeker! (en inmiddels hebben wij dat al gedaan). Nu nog het leggen van de PVC in het trappenhuis. Dat wordt vast onze volgende goede ervaring met jullie.

Met vriendelijke groet,
Anton en Ina Vugts
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Miryam op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij hebben een visgraatpvcvloer gekocht bij en laten leggen door Knulst. Prachtige vloer. Heel mooi gelegd. Hele fijne service; er werd steeds goed met ons meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een super pluim”
Door Marcel de Rooij op donderdag 3 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
De vloer is gelegd en wij zijn er heel tevreden mee echt een aanwinst van ons woongenot. Wij geven daarom de firma Knulst voor advies en het compleet geleverd
product een SUPER pluim!
FOTO VAN MARCEL DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe vloer”
Door Paul op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij zijn super tevreden over onze visgraat parketvloer! Het verkoopgesprek met Job was prima, hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Communicatie van Knulst naar ons was altijd tijdig en helder. De vloer is gelegd door Wally, wat een harde werker en vakman! En wij genieten dagelijks van onze prachtige nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerben op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
We zijn zeer tevreden over Knulst en de gelegde vloer. Alles is naar wens gelopen met het advies, planning en uitvoering. De vloer is professioneel gelegd en er is moeite gedaan om ook nog een patroon te maken in de visgraat zodat er geen donkere gedeeltes zijn. Ook de plinten zitten er strak op en zijn netjes gekit ook langs de al gesauste muren.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M. Kok op dinsdag 1 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Uitstekend geholpen bij het advies in keuze van een vloer. Daarna vlotte afwikkeling betreffende bestelling en planning. Legger van de vloer, in een woord: VAKMAN!
Resultaat: SUPER, echt heel blij mee! Dank voor alles. P.s. Al de vierde keer dat we een vloer uitzochten bij Knulst. En altijd dezelfde, bovenstaande ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Wesdijk op dinsdag 1 jun 2021 21 | vestiging Nunspeet
Wij zijn zeer tevreden na onze keus bij Knulst een vloer te bestellen. Prima geholpen door de verkoper in Nunspeet. Goed contact met een medewerker van Knulst na afspraak bij opmeten. De transporteur van de vloerdelen en plinten was zeer behulpzaam. Ook perfect gelegd door een ingeleende vloerenlegger uit Den Haag. (heb hem ook zeer goede recensies gegeven na het leggen van de vloer.) Goede keus van Knulst voor deze man te kiezen. In eerste instantie schrokken wij omdat het geen werknemer van Knulst was. Kortom: het hele verhaal is goed uitgepakt en zijn over-all zeer tevreden. Krijgen positieve reacties van vrienden en kennissen m.b.t. de vloer.
FOTO VAN BEN WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Knulst Vloeren
  Amsterdam (1 ervaring), Waterlandplein 213-215, 1024 LR Amsterdam, tel 0341-252787
  Nunspeet (345 ervaringen), Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341-252787
  Utrecht, Decimalaan 16, 3526 AB Utrecht, tel 0341-252787
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.