Feedback
9,6

Knulst Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.
Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Ervaringen
Er zijn 342 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren265 ervaringen
4 sterren72 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Ligt er netjes in”
Door van t Foort op zaterdag 18 jul 2020 20
Super geholpen door de verkopers bij Knulst in het uitzoeken van onze gietvloer. We mochten zelfs als dat nodig was bij iemand thuis kijken als we nog twijfels hadden..
Er werd goed overlegd wanneer ze zouden komen gieten en tijdens deze dagen werden wij steeds op de hoogte gehouden! Een ervaren team en prettige communicatie waar wij erg blij mee zijn. De vloer is prachtig geworden en ligt er heel netjes in!
FOTO VAN VAN T FOORT
Gietvloer resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door C.Sluiter op donderdag 16 jul 2020 20
We wilden graag een pvc vloer en kwamen via google bij de beste uit de test uit. Knulst vloeren. Vanuit het noorden naar midden van het land gereden voor de showroom en advies. Gelukkig bezorgen/leggen ze door het hele land heen. Hebben een afspraak gemaakt voor bezichtiging. Wij hebben gekozen voor een pvc vloer van Moduleo met geïntegreerde ondervloer, voor over onze plavuizenvloer, omdat we geen zin hadden om de vloer te egaliseren. Helemaal top tevreden zijn we over het advies, bestelling, inmeten, het leggen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Ze hebben alles keurig netjes en vakkundig gelegd. een dikke 10 waard! Onze gang, woonkamer en keuken zien er weer "wauw" uit. Super bedrijf. Het maakt je huis pas echt af.
Wij zijn blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Daar hebben we totaal geen miskoop mee gedaan. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen. Er is zelfs een "traplift" aanwezig in de showroom voor mensen die slecht ter been zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tovenaars”
Door N.M.H.J. Korf op maandag 13 jul 2020 20
BIj Knulst Vloeren in Nunspeet hebben wij een click-PVC-vloer besteld en laten leggen door Mustafa en Cemil. Wat een kunstenaars! De heren hebben de vloer in twee dagen perfect gelegd (woonkamer, keuken en hal). Op sommige plaatsen wilden wij geen plint hebben, dus moest de vloer daar heel strak tegen de wand aan gesneden worden. Mustafa en Cemil verdienen een groot compliment hiervoor. Omdat er iets te weinig PVC was besteld, moesten de laatste 2 m2 later gelegd worden. Dit werd door meneer Knulst zelf gedaan. En ja, ook hij weet hoe een click-PVC-vloer keurig gelegd moet worden. Van bezoek die onze vloer zien, krijgen wij alleen maar complimenten over de mooie vloer en de wijze waarop deze is gelegd.
FOTO VAN N.M.H.J. KORF
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Sebastiaan en Pauline op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij hebben bij KnulstVloeren een PVC vloer gekocht; visgraad gelegd met bies en band. Het contact met alle medewerkers van verkoop, planning en uitvoering was prettig, correct en gezellig. De vloer is keurig gelegd en afgewerkt met hoge plinten. We zijn enorm blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN SEBASTIAAN EN PAULINE
Hoek van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door John van Langeveld op vrijdag 26 jun 2020 20
Wij hebben een hele mooie pvc visgraat vloer gekocht bij de firma Knulst. Wonen zelf onder de rook van Rotterdam, en het gezegde is :"Wat je van ver haalt is lekker en goed" dat geldt dubbel en dwars voor de firma Knulst. Fantastisch advies, deskundige mensen, super "vloerleggers" en heel belangrijk, alles kan, de vraag wordt nooit beantwoord met "ja maar" maar met "ja en...". Heel goed. Kortom een bedrijf dat ik zonder enige aarzeling bij mijn beste vrienden zou aanbevelen.
FOTO VAN JOHN VAN LANGEVELD
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Mevr. Bos op dinsdag 23 jun 2020 20
Een hele fijne winkel. Het Personeel is heel vriendelijk, denkt met je mee en weten je goed advies te geven. Hun service is uitstekend. Kortom een winkel om aan iedereen aan te bevelen.

Aanvulling ontvangen 23 juni 2020: Wij hebben een pvc vloer gekocht en de vloer is al gelegd. En de vloer bevalt ons perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpak en resultaat”
Door George Altheer op vrijdag 19 jun 2020 20
Wij hebben op advies van nota bene concurrent Europaparket een pvc vloer gekocht bij Knulst omdat dit het enige bedrijf in Nederland bleek te zijn dat een vloer kon leveren die aan al onze specificaties kon voldoen. Aangezien er spoed was geboden is er voor ons vervolgens heel soepel een gaatje in de planning gemaakt, waardoor we binnen een paar weken in plaats van na een paar maanden pas onze vloer kregen. Het is een PVC vloer LayRed van Moduleo geworden met een geïntegreerde ondervloer. Via Knulst is de bestaande houten vloer eerst door een andere deskundige firma verwijderd. Een en ander was direct na elkaar gepland en ook uitgevoerd. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden over zowel de aanpak als het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marcel & Christine Bunders op zondag 14 jun 2020 20
Na een week Zeeland waren we ontzettend benieuwd naar onze nieuwe visgraat gelegde vloer! Wat een vakwerk geleverd door Harrie! Keihard heeft hij met zorg en liefde de vloer gelegd. Daarnaast verliep de communicatie met Roel en alle andere medewerkers fantastisch. Vanaf het opmeten tot het leggen van de vloer en de levering van het laminaat dat we graag boven wilden leggen, iedereen was geweldig. Er is meegedacht, er zijn alternatieven aangedragen en er werd flexibel gereageerd.
We wisten niet dat er zoveel komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer... Wat ons betreft wordt het dan ook een dikke 10!
FOTO VAN MARCEL & CHRISTINE BUNDERS
Visgraat parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Soepel netjes en correct”
Door fam. Nederlof op vrijdag 22 mei 2020 20
Bij Knulst vloeren voor onze hele benedenverdieping vloerverwarming met toplaag PVC laten aanleggen. Advisering, begeleiding en uitvoering van de werkzaamheden, incl. door andere partijen, zijn uitermate soepel, correct en netjes uitgevoerd. Fantastisch resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jacob en Petra Bout op dinsdag 19 mei 2020 20
Via internet terecht gekomen bij Knulst vloeren. Prettig en vakkundig advies gehad. Goede communicatie , reageren snel op vragen. Prijs/ kwaliteit uitstekend. Het leggen van de vloer en plaatsen van de plinten vakwerk! Een uitstekend bedrijf om een mooie pvc vloer aan te schaffen.
FOTO VAN JACOB EN PETRA BOUT
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door M. Beelen op vrijdag 8 mei 2020 20
Zeer tevreden over de pvc vloer en raamdecoratie! Ze denken goed mee en de communicatie verliep prima.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Harry op zondag 3 mei 2020 20
Showroom bezocht, binnen 2 dagen 3 stalen ontvangen van de leverancier. Offerte, inmeten en definitieve offerte waren duidelijk en snel. Het leggen gebeurde slechts een paar weken later omdat zij een gaatje in de planning hadden. De 2 leggers waren ingehuurd door Knulst, maar zij werkten vaker voor Knulst en zijn zeer deskundig. Iedere ochtend stuurden zij een SMS met de verwachte begintijd, perfect. Een klein misverstand (drempel moest toch weg) werd snel na afstemming met de planner door hen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Vrijhof op donderdag 30 apr 2020 20
Pvc-click vloer gekocht. Alleen maar prettige ervaringen. Doen spontaan meer voor je dan is afgesproken!

Aanvulling ontvangen 30 april 2020: Is al geleverd en zelf gelegd. Mijn positieve ervaring had hier op betrekking.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Adrie en Hans Heijs op donderdag 23 apr 2020 20
Pvc vloer gekocht. Mooie vloeren geworden, zeer tevreden! In korte tijd alles geregeld, en kunnen we naar ons nieuwe huis verhuizen in Heiloo, de afstand was geen probleem!
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs mooie vloer”
Door Francesca Suijker op maandag 20 apr 2020 20
Na research uitgekomen bij Knulst vloeren. Niet in de buurt, maar als je een vloer gaat kopen wil je wel moeite doen om de beste vloer te kiezen. Super geholpen in de winkel, en omdat we al bij 2 andere zaken waren geweest konden we eigenlijk ter plekke akkoord gaan met de offerte. We hebben een staal van de vloer meegekregen zodat we ook thuis konden kijken hoe het zou staan bij de meubels. Knulst is altijd goed bereikbaar voor vragen, zeer hulpvaardig, denken met je mee houden je goed op de hoogte. Ook de informatie t.b.v. het leggen was duidelijk. De planning is conform planning verlopen. De jongens die de vloer hebben gelegd hebben dit zeer vakkundig gedaan en waren super vriendelijk. De vloer ziet er onwijs mooi uit en we zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Lichte eiken vloer”
Door Mieke en Wim Houtman op vrijdag 10 apr 2020 20
Na bijna 20 jaar was onze eiken vloer toe aan een flinke opknapbeurt. Ons bezoek aan Knulst was zeer prettig. Deskundig advies en vriendelijke ontvangst. De planning van de klus was in goed overleg. Een zeer kundige en prettige medewerker kwam de vloer schuren en lakken en na herhaalde behandelingen leverde dit als resultaat een prachtige, lichte eiken vloer op die er als nieuw uitziet. We kunnen er weer jaren met plezier op wonen! Wij zouden Knulst ten zeerste aanbevelen!
REACTIE VAN MIEKE EN WIM HOUTMAN
Vloer als nieuw!!
Reactie of foto toevoegen
“Kurkvloer”
Door Henriëtte Heese op zondag 5 apr 2020 20
Ik ging naar de zaak voor tapijt, maar toen ik ontdekte dat Knulst ook kurk in zijn collectie heeft, besloot ik terstond voor kurk te gaan. Dat had ik eigenlijk altijd al willen hebben. De vloer werd netjes gelegd en naar volle tevredenheid. Helaas was er een kleine beschadiging ontstaan, maar die werd prompt verholpen. En dat is te danken aan de geweldige service van Knulst, die uitstekende nazorg biedt. Top! De contacten die ik had met de adviseur, de vloerenleggers e.a. waren ook uiterst plezierig. Ondertussen geniet ik van mijn kurken vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Lilian en Hans Kooiman op zaterdag 4 apr 2020 20
Een prachtige pvc vloer laten leggen door firma Knulst. Vriendelijk personeel en zeer zeer vakkundige leggers m.n. Moustafa en collega. Er waren meerdere werklui hier aan het werk die allemaal aangaven dat onze vloer wel heel mooi gelegd was. SERVICE hebben ze hoog in het vaandel. Wij wilden op bepaalde plekken geen plint omdat daar kasten kwamen. Van gedachte verandert en dit was geen enkel probleem voor Knulst. Meer plinten hebben ze uit service alsnog gedaan. De garantievoorwaarden zijn prima en de aanschaf was prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Beste firma Knulst bedankt voor onze prachtige vloer. Hier gaan we vele jaren van genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten dagelijks”
Door Carina de Pater op vrijdag 20 mrt 2020 20
Wij hebben onlangs een pvc vloer besteld en laten leggen bij en door Knulst. De kwaliteit is uitstekend en ook het vakmanschap is duidelijk zichtbaar. Super strak afgewerkt, we krijgen veel complimenten. Ook de service is geweldig. We genieten er dagelijks van. Het contact verliep soepel en de mensen zijn allervriendelijkst en behulpzaam!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Piet & Netty Kalle op maandag 9 mrt 2020 20
Wij durven het woord "super"aan te vinken omdat onze ervaring ook zo is! Vanaf dat wij de showroom van Knulst Vloeren bezochten tot de oplevering na het leggen van de vloer is "super" de juiste kwalificatie. Maar ........ dat had ook "geweldig" of "fantastisch kunnen zijn. Voor het inrichten van ons nieuwe appartement hebben wij bij alle aankopen zoals keuken, lamellen, vloer, etc. drie offertes laten maken. Voor de vloer kozen wij uit de drie voor Knulst, omdat wij daar het beste gevoel bij hadden. Voor wat de prijs van de vloer betreft Knulst was niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Knulst zat met zijn offerte, keurig in het midden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met vloerbedekking”
Door Christian en Willemijn op dinsdag 11 feb 2020 20
Super goed geholpen, meedenkende en enthousiaste medewerkers. Topper van een legger! Heel tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werk”
Door Fam Bronkhorst Slingerland op dinsdag 11 feb 2020 20
We hebben onze eiken vloer laten opknappen en voorzien van nieuwe plinten en dorpels. De kleur is prachtig geworden dankzij het professionele advies. Wat is er hard gewerkt en is het mooi opgeleverd. Bedankt voor al het advies, het harde werk en het mooie resultaat!
FOTO VAN FAM BRONKHORST SLINGERLAND
Opgeknapte vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten De jong op maandag 10 feb 2020 20
Wij hebben na zeer goed en kundig advies twee soorten PVC vloer aangekocht. Daarnaast op advies van de verkoopadviseur op onze gehele 1e verdieping voor een visgraad legvorm gekozen. Wat ons betreft heeft dit een prachtig resultaat opgeleverd. Vloeren zijn door echte vakmannen netjes gelegd en afgewerkt. Al met al zeer tevreden over het gehele proces van aankoop tot oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sietze van Houten op maandag 27 jan 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe visgraat pvc vloer. De communicatie met Knulst verliep erg prettig en kreeg snel reactie op mijn vragen. De vloer is meer veel zorg gelegd en ook het contact met de vloerlegger was erg goed. Bedankt voor de uitstekende service!
FOTO VAN SIETZE VAN HOUTEN
PVC vloer visgraatmotief
Reactie of foto toevoegen
“Vloerbedekking gelegd”
Door Martin en Betsie van Donselaar op dinsdag 14 jan 2020 20
Wij hebben een vloerbedekking gekocht bij knulst, en onze ervaring is dat deze mensen hun werk heel goed doen, ze laten alles weer netjes achter en dat is heel prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Harmen van der Kaaden op vrijdag 10 jan 2020 20
Massief houten vloer gekocht & laten leggen door Knulst. Ziet er prachtig uit! Vriendelijk en professioneel personeel, alleen maar aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Wim op dinsdag 7 jan 2020 20
We hebben door Knulst ca 160m2 houten vloeren laten leggen in een groot deel van ons huis incl. het egaliseren van een aantal vloeren. Alles liep precies volgens afspraak en zelfs iets sneller dan planning. Ook het aankoop advies was prima en met veel geduld. Over de prijs viel niet te onderhandelen, zoals we in de Randstad gewend waren, maar het eindresultaat is gewoon perfect te noemen.
FOTO VAN WIM
Gelegde houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er strak in”
Door B.Berenpas op dinsdag 7 jan 2020 20
De firma Knulst heeft in onze woning alle vloeren geëgaliseerd en een prachtige PVC vloer erop aangebracht. Vanaf het eerste moment werden we deskundig geadviseerd in de keuze van de PVC vloer en verliep het contact met het Team Knulst uitermate plezierig. De vloer ligt er strak gelegd in en straalt kwaliteit uit. Dat wil iedereen toch bij de aanschaf van een duurzaam product!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Maas op maandag 6 jan 2020 20
Na al verschillende winkels bezocht te hebben kwamen we, via internet, bij Knulst terecht. Een uur rijden maar alles waard. Deze mensen geven je alle ruimte, tijd en advies om de juiste vloer uit te zoeken. Zij denken mee maar dringen niets op. Ook het egaliseren en leggen ging top. We zijn 200 procent tevreden over de vloer en over de mensen van Knulst, toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Martin Prins op vrijdag 20 dec 2019 19
Wij hebben onze eiken vloer laten schuren. Wij zijn goed geholpen in winkel. De vloer is zeer vakkundig geschuurd en geolied. Resultaat is als nieuw. Prijs is redelijk. Ik raad Knulst vloeren van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets te klagen”
Door Marco op maandag 25 nov 2019 19
Houten vloer gekocht. Van uitzoeken in de showroom tot en met het leggen van de vloer verliep prima. Goede service. Prettige mensen over de vloer. Niets te klagen dus.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Albert op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben een eikenhouten vloer gekocht bij Knulst en zijn uiterst tevreden over de uitvoering en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Mandy Passmann op vrijdag 1 nov 2019 19
Wij hebben Knulst gevonden via internet. Door de positieve recensies en de website die ons aansprak, een hebben we een afspraak ingepland. Roel heeft ons uitstekend geholpen. Knulst is een prettig bedrijf, wat gemoedelijkheid uitstraalt, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen geeft. We hebben met vertrouwen onze eerste houten vloer gekocht en door Knulst laten leggen. We genieten dagelijks van deze aanwinst en ontvangen vele positieve reacties. Ook na het leggen is Knulst eenvoudig benaderbaar en staat men je graag te hulp. Mocht
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wim Burghout op dinsdag 15 okt 2019 19
PVC-vloer in woonkamer, is mooi, strak en snel gelegd , incl. mooie plinten. Ziet er erg goed uit en we zijn erg tevreden. Door vakkundige en vriendelijke vakmensen gedaan, conform gemaakte afspraken. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goed bedrijf”
Door A. Grobbe op dinsdag 8 okt 2019 19
Multiplank eiken in grey wash met vloerverwarming gekocht bij Knulst. Wat een goed bedrijf! Van begin tot eind liep bij Knulst alles op rolletjes. Veel zorg en aandacht voor procesbewaking, zoals 2 keer kijken en inmeten of alles klopt, de planning die duidelijk aangeeft als er iets veranderd. Helaas was er een derde partij die wat roet in het eten gooide, maar Knulst bood zijn excuus aan en gaf ons een mooi boeketje! Monteurs zijn vakbekwame mannen die gewoon netjes en snel doorwerken. Ook de verkoper waar het allemaal mee begon had alle tijd voor ons en deed er alles voor om ons in alle rust een vloer naar wens te verkopen. Nu zitten we heerlijk op een fijne warme en mooie vloer! Topteam van Knulst!! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Margreet op woensdag 2 okt 2019 19
We hebben bij Knulst onze PVC vloer uitgekozen en laten leggen. Vooraf hebben we goed advies gehad en een realistische prijsopgave. De communicatie verliep vlot en ook het leggen van de vloer is erg snel gedaan! Het resultaat is erg mooi.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hengeveld op donderdag 26 sep 2019 19
Voor onze woning hebben wij een PVC vloer en raamdecoratie bij fa. Knulst gekocht. Bij de levering van de bank werd er een diepe kras over de zojuist gelegde vloer getrokken. Fa. Knulst heeft dit netjes gerepareerd door de vloerdelen te verwarmen en nieuwe lamellen te plaatsen. Je ziet er niets meer van. Wij zijn blij met het resultaat. Aardig en kundig personeel.
FOTO VAN HENGEVELD
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe pvc vloer”
Door Linda Puik op maandag 23 sep 2019 19
Wij hebben een PVC laten plaatsen in een nieuw appartement. Zeer tevreden over de vloer. Goede service en uitleg, plinten heel netjes afgekit. Familie bedrijf met betrokken personen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Marloes van Slobbe op woensdag 18 sep 2019 19
Knulst heeft een prachtige, eiken parketvloer bij ons gelegd. Ondanks het klassieke visgraatmotief heeft deze een frisse en moderne 'look'. Goed geadviseerd.
Kernwoorden: vriendelijk, toegankelijk, behulpzaam en deskundig.
FOTO VAN MARLOES VAN SLOBBE
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed aangepast”
Door Taco Savenije op donderdag 29 aug 2019 19
Na het uitbreken van de oude vloer bleek de bestelde gietvloer geen optie. Na snel schakelen en herstellen ondervloer over gegaan naar een PVC vloer en binnen de geplande tijd opgeleverd zonder rustpunten. Top.
FOTO VAN TACO SAVENIJE
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en correct”
Door R. A. van der Werff op maandag 26 aug 2019 19
Pvc vloer, trapbekleding en gordijnen. De gordijnen zijn nog niet geleverd maar we verwachten daarbij dezelfde kwaliteit en service als bij de levering en het leggen van de pvc vloer. Dat is zeer goed gedaan en de medewerkers van Knulst gedroegen zich vriendelijk en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Heleen van den Bos op maandag 19 aug 2019 19
PVC Vloer gekocht bij Knulst, het was een hele toer om alles goed gepland te krijgen omdat ik tot drie keer toe de datum moest verzetten. Knulst heeft geregeld dat het helemaal goed kwam, de vloer ligt er ook nog eens keurig in!
REACTIE VAN HELEEN VAN DEN BOS
Top vloertje
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er super uit”
Door John en Judith Bos op zaterdag 10 aug 2019 19
Onze ervaringen zijn meer dan goed, vanaf de aankoop tot het leggen van de vloer. Zonder een uitzondering van persoon te maken hebben wij het gevoel met een professioneel team te maken hebben gehad. Daarbij wil ik wel de uitvoering, Andries, Willem en vooral Joëlle een compliment geven. Het ziet er werkelijk super uit. Net of we een nieuw huis hebben betrokken. Gewoon vakwerk. Ik zal zeker weer zaken doen met Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Menno van Epen uit Vollenhove op dinsdag 30 jul 2019 19
Wij hebben bij knulst een hele mooie PVC met vloerverwarming gekocht. Werden in hun mooie showroom in NUNSPEET meteen al goed en zeer vakkundig te woord gestaan en uiteraard ook geholpen. De mannelijke medewerker was van het begin meteen eerlijk en kundig in het geven van advies. Ook het leggen van de vloerverwarming en de PVC vloer is gelegd door zeer vakkundige mensen. Het is echt super mooi geworden en krijgen ook veel positieve reacties van kennissen en familie.
FOTO VAN MENNO VAN EPEN UIT VOLLENHOVE
Super mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Edwin op vrijdag 26 jul 2019 19
Goed advies gekregen in de winkel. De vloer is netjes geplaatst, communicatie verliep prima.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edward op woensdag 24 jul 2019 19
Nieuwe PVC vloer gekocht bij Knulst. Tijdens verkoopgesprek zeer netjes geholpen en eerlijk geadviseerd over voor- en nadelen. Afspraken en communicatie over leggen van de vloer worden netjes nagekomen, vriendelijke en ervaren vakmannen die het leggen. Een super mooie vloer als resultaat. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tineke op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben een mooie PVC vloer gekocht. En zijn zeer tevreden en goed geholpen. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Ten Brinke op woensdag 10 jul 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning in Apeldoorn waren wij op zoek naar kindvriendelijk en mooie vloeren voor 3 verdiepingen. We kwamen na wat kijken bij verschillende winkels bij Knulst uit. Wat een TOP-zaak! Werkelijk waar in niets heeft men ons teleurgesteld!

- Bij binnenkomst was de ontvangst zeer vriendelijk en gastvrij. De verkoper leek, naast natuurlijk een tevreden klant helpen, ook echt geïnteresseerd en luisterde naar onze wensen!! (Verkoper Roel!)
- Het meedenken leverde een paar prachtige vloeren op. Zowel op de 1e als 2e verdieping een strakke PVC vloer.
Op de begane grond ook een pvc vloer maar in visgraad gelegd. Een prachtige eyecatcher als je onze woning instapt....hoogwaardige kwaliteit en super sterk! (Merk Therdex)
- Het egaliseren, het leggen van het pvc, het op maat maken van de plinten door Andries en Joël.....topwerk!!

Knulst is van alle bedrijven die bij ons hebben gewerkt het meest netjes.....elke dag werd alles opgeruimd en men nam zelfs al het oud papier en plastic mee terug! Daarnaast liepen de mannen op de sokken om de vloer te beschermen.......en: zeer relaxed in de omgang! Kortom....zonder te slijmen of wat dan ook. Wij raden vanaf de Veluwe Knulst Vloeren bij je aan.....kan niet anders dat je strakke kwaliteit krijgt! Groeten familie Ten Brinke
FOTO VAN TEN BRINKE
Gelegde pvc vloer
+ Toon extra foto van Ten Brinke
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Esther Oosterman op zaterdag 6 jul 2019 19
Wij hebben een PU gietvloer Arturo gekocht en deze tijdens onze vakantie laten leggen. Zowel telefonisch als per mail werd er snel gereageerd op vragen van ons. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, bij thuiskomst was alles klaar en keurig achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Ton & Mia op donderdag 4 jul 2019 19
Wij hebben voor ons nieuwbouw appartement gekozen voor een PVC-vloer en wel om de volgende redenen:
1. Het werkt het meest efficiënt in combinatie met vloerverwarming.
2. We wilden een vloer met minimaal onderhoud.
3. Het moest een vloer zijn ook aangenaam voor onze 2 honden en vooral niet te glad.
4. Het moest mooi en duurzaam zijn en in visgraad gelegd kunnen worden.
Dit alles hebben we gevonden bij de firma Knulst. Bij het uitzoeken van de vloer zijn we op prettige en deskundige wijze geholpen. De vloer werd na de keuze meteen gereserveerd bij de fabrikant en opgeslagen. Door veel vertraging van de bouw heeft het ca 2,5 jaar geduurd voor uiteindelijk de vloer kon worden gelegd. Al die tijd heeft net als wij ook de firma Knulst geduld moeten oefenen. Heel coulant dat de aanbiedingsprijs niet is geïndexeerd en er geen opslagkosten zijn berekend. De planning en het uiteindelijke leggen is zeer goed verlopen, transparante communicatie en vakkundig leggen nadat eerst de ondervloer spiegelglad werd geëgaliseerd. We zijn elke dag blij met de keuze van de vloer en de keuze voor Knulst. Kunnen we iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Smidt op woensdag 3 jul 2019 19
Wij zijn erg tevreden met onze PVC-vloer! Erg mooi en strak gelegd. Wij kunnen Knulst dan ook van harte aanbevelen. De mensen waarmee wij te maken hebben gehad (in de showroom, aan de telefoon, bij het opmeten en bij het leggen) waren stuk voor stuk allemaal erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door Margreeth op dinsdag 11 jun 2019 19
waren op zoek naar een vloer waar vloerverwarming onder gelegd kon worden. Zoeken op internet en zo kwamen wij bij Knulst terecht. De website zag er goed uit, in de auto gestapt en er naar toe gereden. De verkoper stond ons in de showroom op zeer prettige en vriendelijke wijze te woord, wist waar hij het over had, dacht met ons mee, was niet opdringerig. We hebben daar een prachtige vloer gekocht, heldere afspraken gemaakt over egaliseren en het leggen van de vloer. Een paar weken later is er iemand geweest om alles vakkundig op te meten, ook bij deze jongeman proefden we dezelfde passie voor zn werk. En nadat we er een paar maanden naar uit gekeken hadden was het dan eindelijk zover en is -nadat de vloer eerst perfect geegaliseerd was- afgelopen week een mooie strakke pvc vloer gelegd. Het is prachtig geworden! Er is echt vakwerk geleverd!! En ook deze man die de vloer legde werkt met een uiterst vakkundige precisie. Heeft vriendelijkheid en passie voor zn werk hoog in het vaandel staan. Als je een mooie vloer zoekt en je wilt " ontzorgd" worden, dan is Knulst een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige reparatie”
Door Yvonne op dinsdag 11 jun 2019 19
Door een lekkage was mijn eiken visgraat-parketvloer beschadigd. De medewerkers van Knulst hebben mij goed geïnformeerd en de vloer heel vakkundig gerepareerd. Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de service! Ik kan Knulst Vloeren zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Mirjam op maandag 3 jun 2019 19
Ik heb een pvc vloer gelegd en wilde een vloerverwarming laten installeren, toen bleek dat ik contact had met een bedrijf waar zij veel mee samenwerken hebben ze de hele communicatie, planning en facturatie overgenomen zodat ik nog maar 1 aanspreekpunt had Toen er problemen waren met het installatiebedrijf van de vloerverwarming hebben zij dit ook achteraf prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wijnand Kampman op vrijdag 24 mei 2019 19
Wij hebben 70 m2 PVC stroken gekocht bij de filma Knulst vloeren. Prachtige grote showroom, vriendelijke mensen, er liggen veel voorbeelden van vloeren, onze keuze was dan ook gemakkelijk gemaakt. Het leggen ging ook vlot, en zeer netjes. Wij zij enorm tevreden met het resultaat, en willen u hierbij de firma Knulst van harte aanraden voor de aanschaf en leggen van een PVC vloer. Met vriendelijke groet, Wijnand Kampman
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Elly Faber-van Roest op maandag 13 mei 2019 19
Prachtige hout look pvc vloer in groot gedeelte van ons huis, zo mooi dat zelfs ik nog dagelijks stil geniet van hoe mooi dit is geworden. Meer dan uitstekend geholpen door Knulst. Onze klus moest steeds maar uitgesteld worden vanwege oponthoud in onze verbouwing. Toen uiteindelijk het zover was dat de vloer gelegd kon worden, hebben ze alles in het werk gesteld ons toch zo spoedig mogelijk in te plannen. Hulde en een diepe buiging voor deze vloeren specialist!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Hilde en Jan Geurkink op zaterdag 11 mei 2019 19
Op zoek naar een mooie houten vloer voor ons nieuwe huis gingen we met een paar adressen van vloerenleveranciers op zak de deur uit. We zijn niet verder gekomen dan het eerste adres: Knulst. Hartelijke ontvangst, in onze beleving bijzonder deskundig advies en brede keus. We kozen met overtuiging en gingen met een heel goed gevoel naar huis. In alle contacten daarna en ook bij de levering en het leggen steeds dezelfde zeer positieve ervaring! We hebben nu een prachtige vloer waar we heel gelukkig mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Jeroen op dinsdag 7 mei 2019 19
Leveren maatwerk, zowel in service als assortiment!
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Bijlevelt op donderdag 25 apr 2019 19
Allereerst willen wij de complimenten geven aan Dhr Knulst . Aansluiting van keukenvloer / kamervloer naadloos gelijk niveau helemaal gelijk alleen een kid randje en verder geen verschil. Hij heeft dit gelijk gescheurd om gelijk uit te komen. Iedereen die komt kijken staat er verstelt van. Deze man is een echte vakman die voor 100 % gaat en dit ook gedaan heeft bij ons, we zijn echt helemaal blij met de wijze waar op deze vloer ie gelegd. En dat in een dag een lange dag was er om 0700 uur en maakte het af en ging om 1900 uur weg naar zijn volgende klant bij ons in de buurt. Dus kan wel zeggen een TOPPER.

Verder is de Fa Knulst een aanrader voor vele we hebben de vloer nu 1 maand liggen we kunnen natuurlijk nog niets zeggen over de kwaliteit maar als alles in het plaatje past van de Fa Knulst dan zal dat zeker goed zijn. Het gebruik van de kunst stof vloer is voor ons echt geweldig legger warm en schoon dus dat zal wel goed komen.

Communicatie ivm uitloop van de bouw was helemaal geen probleem inmeten ook dat op de juiste afspraak , bevestiging en leveren was allemaal conform de afspraak dus eigenlijk gewoon TOP. Een cijfer is daarom duidelijk een 5 nu is dat in studenten taal een 10 en dat komt jullie gewoon echt toe.

Wij zullen zeker de Fa Knulst aanraden bij vrienden en familie. Veel succes met jullie bedrijf want het vertrouwen in jullie is voor ons zeker bevestigd na ons eerste bezoek in de showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Harm op vrijdag 19 apr 2019 19
Het is alweer ruim een maand geleden, maar wij willen jullie nog even bedanken en complimenteren voor de service. Die vrijdag was het inmiddels een uur of half zeven s avonds en er was nog niemand geweest. We hadden een service afspraak om een los plankje vast te zetten. Waarbij wij dachten dat er niemand meer zou komen, kwam jullie medewerker alsnog. En - ondanks dat het weekend eigenlijk al was begonnen - nam hij de tijd om alles netjes te repareren en ons ook nog van tips en advies te voorzien. Complimenten voor Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer laten leggen”
Door Wilco Vrijenhoeff op woensdag 10 apr 2019 19
Zeer netjes geregeld. Vanaf het moment dat we de zaak binnenkwamen tot en met het leggen.
FOTO VAN WILCO VRIJENHOEFF
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gina op dinsdag 2 apr 2019 19
Voor mijn eerste koophuis wilde ik een gietvloer laten plaatsen. Na bezoek aan Knulst was ik al overtuigd dat ik door hun de opdracht wilde laten uitvoeren, mede door alle reviews en het goede gevoel na de afspraak. Voor het plaatsen van de gietvloer ben ik goed geholpen met alle vragen die ik had. De vloer is prachtig geworden, ben er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hanneke de Bakker op maandag 1 apr 2019 19
We hebben een PVC-vloer gekocht; eigenlijk gingen we kijken naar een gietvloer of, als tweede keuze, een houten vloer. Het huis dat we gekocht hadden, dateert van 1840 en had verschillende vloeren (hout op hout, plavuizen op een zeer ongelijke vloer en plavuizen die los lagen). Ze lagen ook niet allemaal op dezelfde hoogte. Na gedegen advies zijn we gegaan voor een PVC-vloer. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om goed advies te geven en om de vloer onder deze lastige omstandigheden te leggen. Het is uiteindelijk prachtig geworden. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam. Ten Brinke op donderdag 28 mrt 2019 19
Wij hebben voor onze bovenverdieping een pvc vloer gekocht bij Knulst en laten leggen door de professionals van Knulst! Eerst hebben we het juiste advies gekregen voor onze huis uit 1910. De vloer boven is schots en scheef en wij wisten niet wat we er voor vloer moest leggen zodat deze er strak en efficiënt in zou komen te liggen. Knulst heeft ons een pvc vloer aangeraden. Het is werkelijk waar prachtig geworden. De service was uitstekend, snel en er is echt vakwerk afgeleverd. De vloer ligt er perfect in. Wij raden iedereen aan om bij Knulst uw/jouw vloer te kopen. Daar zal je geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gelegd”
Door Willem54 op donderdag 28 mrt 2019 19
We hebben een pvc vloer voor de verdieping en een cementgebonden gietvloer voor beneden gekocht. Beiden zijn prima gelegd waarbij ook de ondergrond veel aandacht kreeg. Qua communicatie over de planning e.d. niets dan lof. Waren alle leveranciers maar zo! Ook in de uitvoering is alles super correct verlopen. We hebben nog plinten besteld en die waren er prompt de volgende dag met kit en al. Aanrader voor als je een goede vloer zonder verrassingen achteraf wilt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door C De Bruijne op dinsdag 26 mrt 2019 19
Ik heb een mooie visgraad pvc vloer laten leggen. Het resultaat is SUPER. Ook mijn trap en bovenverdieping verdieping zijn met dezelfde pvc stroken gelegd. Dit geeft een mooi resultaat. Ik ben bij Knulst ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ik zou Knulst zeker aanraden bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door Groenewoud op woensdag 13 mrt 2019 19
PVC vloer click ze hebben hem mooi gelegd .ze werken zeer netjes .Laten als keurig achter als ze weg gaan ,Ben zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Roel Paardt v.d. op zondag 3 mrt 2019 19
Op advies van een kennis ben ik naar Knulst gegaan voor een houten vloer. Omdat de vloer over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming moest komen, adviseerde Knulst mij een pvc vloer. Zij hadden uit de eigen collectie een prachtige vloer. De stalen thuis nog bekeken met de adviseur en de afspraken voor egaliseren en leggen gemaakt. De vloer is prachtig gelegd, erg praktisch en onderhoudsvriendelijk. Ik geniet er elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G. A. de Bruijn op maandag 18 feb 2019 19
Nadat er een zuur goedje op onze eiken parketvloer was gemorst heeft de firma Knulst de gehele vloer opnieuw geschuurd en geolied. Deze vloer is 4 jaar geleden door de firma Knulst ook naar grote tevredenheid geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over hoe de firma dit heeft uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en prettig”
Door Zevenbergen op vrijdag 15 feb 2019 19
Pvc vloerExclusief Line met band en bies en moderne plinten. Alles heel deskundig gelegd door een prettige en goede vakman . Verkoper heel vriendelijk met goede adviezen en niet opdringerig. Wij raden Knulst bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van houten vloer”
Door Denise B., Deventer op maandag 11 feb 2019 19
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door F Hol op zaterdag 9 feb 2019 19
Wij zeer goed geholpen vanaf het moment van het uitzoeken van de vloer tot het leggen. Vriendelijk correct en zeer kundig personeel, en zeer vriendelijk. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door JL Berends op vrijdag 8 feb 2019 19
Wij zijn keurig geholpen door fa. Knulst in Nunspeet en de vloer is geheel gelegd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer”
Door theo j fonville op donderdag 31 jan 2019 19
De parketteur was een uitstekende vakman en hield ons voortdurend op de hoogte en raadpleegde ons, wanneer er een probleem dreigde. chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door H.J. Regterschot op donderdag 31 jan 2019 19
Een PVC vloer. Kamer 40 m2. Waarom bij Knulst? Omdat de uitleg en service tijdens de bezoeken zonder meer hartstikke goed en helder was. Bv. verschil tussen de diverse diktes, verschil met laminaat, hoe en waarom de vloer zo wordt aangelegd etc. Ook dat jullie eerst zijn komen kijken wat er moest gebeuren voordat de definitieve afspraak werd gemaakt zodat we wisten waar we aan toe waren. Het leggen: Op een heel goede manier gebeurd. Heel nauwkeurig en netjes afgewerkt. Dat was behoorlijk moeilijk omdat de muren bij ons nogal scheef staan waardoor er niets recht is huis is qua vloeroppervlakte. Iedereen zegt: Wat is dit mooi gelegd dus.... Al met al prima ervaring en als er naar wordt gevraagd geven we zonder meer jullie naam op.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door paul de jong op woensdag 30 jan 2019 19
pvc vloer in een jaren 30 huis laten leggen waar alles schots en scheef is met vele nisjes etc.. Vloer ligt er zeer strak en mooi afgewerkt bij tot in de details. Ook de communicatie en aftersale is als de vloer: netjes verzorgd. Aanrader!
FOTO VAN PAUL DE JONG
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Gerbert op 't Hof op vrijdag 25 jan 2019 19
Kurkvloeren en trapbekleding gekocht. Op alle onderdelen van het traject erg fijn geholpen en resultaat is ook helemaal top! Knust aanrader wat ons betreft zeker.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Francis Berghuis op woensdag 23 jan 2019 19
Wij hebben een houten vloer gekocht. Wij zijn met uitzoeken zeer prettig geholpen. Goede adviezen. Ruime keus. De vloer is volgens afspraak zeer kundig en naar volle tevredenheid gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michiel Brommer op zondag 20 jan 2019 19
Wij hebben een pvc vloer met visgraat motief gekocht bij Knulst. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van verkoop naar planning tot uitvoering. De vloer is zeer vakkundig gelegd en het eindresultaat ziet er super uit. Hartelijk dank voor het geleverde werk en wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.
FOTO VAN MICHIEL BROMMER
PVC met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door M Reijerkerk op woensdag 9 jan 2019 19
Van de zomer een vloer besteld die in december is gelegd. Supermooie vloer. Op het laatste moment nog gevraagd om plinten te plaatsen, was ook geen probleem voor ze. Het contact in de showroom was prettig en ze zijn altijd erg snel met hun terugkoppeling. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gelegd”
Door T. Galesloot op zondag 23 dec 2018 18
Wij zijn goed geadviseerd en kregen ruim de tijd om tot onze keuzes te komen in de winkel. Wij hebben de gehele eerste verdieping van ons huis met laminaat laten leggen, 2 trappen zijn bekleed met vloerbedekking en de begane grond is voorzien van vloerverwarming en eiken visgraatparket. De vloeren zijn vakkundig gelegd en mooi afgewerkt.
FOTO VAN T. GALESLOOT
Visgraatparket
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Maarten van den Heuvel op woensdag 19 dec 2018 18
Houten vloer Eiken, laminaat vloer en plinten.

Aanvulling ontvangen 20 december 2018: Knulst heeft bij ons een eikenhouten vloer geleverd en gelegd in de woonkamer en ook hebben zij laminaat geleverd voor de bovenverdieping.
Reactie of foto toevoegen
“Komt afspraken na”
Door Ed Olijerhoek op woensdag 19 dec 2018 18
Wij hebben een PVC visgraatvloer gekocht voor de woonkamer, tapijt voor 2 slaapkamers en linoleum voor de zolder. Knulst komt afspraken na! en levert service tot ver na de aankoop. Visgraatvloer is prachtig gelegd en we hopen er jaren plezier van te hebben.

Eerdere reactie van 27 maart 2018: Ja ik zou dit bedrijf aanraden. Een aantal keren moest ik door omstandigheden afspraken verplaatsen. Geen enkel probleem bij Knulst. Men denkt met je mee en er is sprake van een uitstekend klantcontact. Wij hebben een PVC-vloer gekocht. Uitstekend gelegd wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kambale parketvloer”
Door C v L op dinsdag 18 dec 2018 18
Onze 62 jaar oude kambale parketvloer was toe aan een opknapbeurt. De veertig jaar oude de lak was versleten . Na een teleurstellende ervaring met een bedrijf dat tot twee maal toe de verkeerde lak gebruikte kwam ik bij Knulst vloeren terecht. "Mevrouw een kambala vloer kan niet gelakt worden met waterhoudende lak, er moet olie op. In de Knulst agenda werd wat geschoven en met spoed werd onze vloer zorgvuldig geschuurd en in de olie gezet. Ik woon nu in een "nieuwe" kamer met een prachtige warm uitziende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaatvloer”
Door H. de Haan op vrijdag 14 dec 2018 18
Hele deskundige advisering bij de keuze van onze PVC laminaatvloer. Verder flexibel en betrouwbaar in het inplannen van het leggen. En klap op de vuurpijl was het perfect leggen van onze vloer. Al met al een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf welke wij zeer zeker kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door jonina van den hoorn op donderdag 13 dec 2018 18
Wij hebben bij het familiebedrijf Knulst Vloeren te Nunspeet een Europees Eiken houtenvloer gekocht. We kwamen eigenlijk voor een ander soort vloer, maar na goed geïnformeerd te zijn hebben wij de juiste keus kunnen maken. Vriendelijke services en in verband met bepaalde lichtinval in je huis is het geen probleem om voorbeelden mee te krijgen. Geen enkele vraag is teveel en ze denken graag met je mee om tot een juiste oplossing te komen. Tot op heden zijn wij super blij met onze keus. Knulst is een vertrouwelijk bedrijf en een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karst op zondag 25 nov 2018 18
Knulst heeft mijn trap bekleed. Goed advies in de winkel, superstrak en netjes gelegd. Ben heel tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat vloer”
Door Joris en Priscilla op donderdag 15 nov 2018 18
Wij hebben een PVC visgraat vloer met band en bies bij de firma Knulst aangeschaft. Grote complimenten! Vanaf het advies in de winkel tot aan het leggen bij ons thuis, zijn wij naar grote tevredenheid geholpen. Bij oplevering van de vloer zag het huis er keurig uit. Echt vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jan & Wilma Kruger op woensdag 14 nov 2018 18
Knulst heeft door ons hele appartement een pvc vinyl vloer gelegd. Bij onze eerste afspraak werd goede en duidelijke informatie gegeven en prima met ons meegedacht. Een vervolgafspraak moesten we helaas afzeggen i.v.m. een ongeval. Namens het bedrijf werd een prachtig boeket bloemen bezorgd wat wij erg op prijs hebben gesteld. De verdere communicatie was helder en duidelijk en gemaakte afspraken werden nagekomen. De vloer werd kundig gelegd en 2 kleine oneffenheden werden na één telefoontje soepel opgelost. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Gerrie Westerduin-fahner op vrijdag 2 nov 2018 18
Wij hebben vloerbedekking voor de bovenverdieping en voor de slaapkamer beneden gekocht en laten leggen. Wij zijn uiterst tevreden over zowel de persoonlijke aandacht, het helpen in de winkel als het leggen van de vloer. Alle afspraken werden, in overleg, duidelijk afgehandeld. We wisten waar we aan toe waren. We zijn heel tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Komen gemaakte afspraken na”
Door Truda Henselmans op woensdag 31 okt 2018 18
Knulst heeft voor ons een pvc vloer door het hele appartement gelegd. Goede service, komt gemaaakte afspraken na, werken schoon en zeer nauwkeurig, zelfs tot in de lastige bergruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie houten vloer”
Door G Steijaert van Eerbeek op donderdag 25 okt 2018 18
Super tevreden over een reparatie en tevens uitbreiding vanwege een verbouwing , verder nog schuren en opnieuw in de was zetten van onze al wat oudere houten vloer .
Vakkundig advies gekregen en uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J.F. Schuitemaker op donderdag 25 okt 2018 18
Wij hebben deze zomer bij Knulst een PVC vloer gekocht en deze laten leggen voor de vloerverwarming. Het resultaat voldoet prima. De vloer is keurig gelegd. De medewerkers zijn zeer kundig en behulpzaam en verlenen een prima service. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door J de Jong op woensdag 17 okt 2018 18
Knulst heeft een pvc vloer geleverd en gelegd. Ruime keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel met vakkennis.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Pieter Reijnen op maandag 15 okt 2018 18
We waren lange tijd op zoek naar een complete nieuwe inrichting van ons nieuwe appartement. Via een brochure kwamen we in contact met Petra Kok. Zij kwam met een compleet plaatje over de inrichting. Helemaal naar onze wens. Dit verder uitgewerkt met de zeer enthousiaste mensen van Knulst. Alles klopt! Altijd zeer goed contact over leveringen en de te gebruiken materialen. heel veel kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Richard van Wengen op maandag 15 okt 2018 18
Knulst heeft een pvc vloer bij ons neergelegd. Het bezoek in de winkel is al bijzonder plezierig. De verkoper denkt echt met je mee. Alles wordt van tevoren keurig ingemeten en de vloer wordt prima gelegd. Eventuele misverstanden worden netjes opgelost. Dit bedrijf weet hoe je met klanten moet omgaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door H. Velten op zaterdag 6 okt 2018 18
Het contact met fa. Knulst te Nunspeet verliep plezierig vanaf de eerste kennismaking, offerte vorming en opdrachtverstrekking. De presentatie van de producten werd op keurige wijze en objectief verzorgd. Ook de planning werd (bijna) gehaald en de medewerkers van fa. Knulst hebben er alles aan gedaan om de uitloop c.q. overlast tot een minimum te beperken. Verreweg de meeste "echte" deadlines werden netjes gehaald. Bij vragen tijdens de uitvoering werden wij ook door de uitvoerenden plezierig te woord gestaan, werd er advies gegeven en werd er tijdig teruggekoppeld. Ook de werkzaamheden zijn professioneel en op correcte wijze uitgevoerd. Kleine onvolkomenheden werden snel verholpen. De bewoners van onze woongroep zijn heel blij met hun prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Inge Sommer op donderdag 20 sep 2018 18
PVC vloer type Moduleo Select voor appartement van mijn zoon. Prima advies, goede afstemming in praktische zaken (lastige ondervloer die extra voorbereiding nodig had). Plezierig personeel. Problemen werden snel en adequaat opgelost.
FOTO VAN INGE SOMMER
+ Toon extra foto van Inge Sommer
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door wgd Blaas op woensdag 19 sep 2018 18
PVC-vloer op een houten ondergrond? dat kan toch niet ...... We gingen met die vraag naar de Fa. Knulst om toch eens te informeren. Tot onze verbazing was dit een heel "gewone en veel voorkomende vraag". Na flink gezocht te hebben zonder beïnvloeding door het personeel mooie vloer uitgezocht en antwoorden gekregen op diverse vragen. Na het inmeten thuis de vloer super gelegd en om de diverse deurkozijnen ingesneden. deuren, welke korter gemaakt moesten worden is ook gelukt zonder beschadigingen. Dit alles door gemotiveerde werknemers die het normaal vinden om iedere dag om 07.00 uur bij de klus voor de deur te staan. Kortom dus , prima werk geleverd tegen een goede kwaliteit\prijsverhouding. Wanneer het een nodig "mocht" zijn gaan we daar zeker nog eens naar toe. succes gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door HK op dinsdag 18 sep 2018 18
Prima geholpen. Direct en zakelijk en vooral uitstekende kwaliteit

Eerdere ervaring van 8 december 2017: Wij hebben een prachtige parketvloer, die geschikt is voor vloerverwarming, gekocht. Wij waren onder de indruk van de correcte voorlichting en ook van de afhandeling van de financiele kant, maar vooral zijn wij onder de indruk van het vakmanschap waarmee de vloer gelegd is. Dat is in een woord perfect vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet , Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.