Feedback
9,6

Knulst Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.
Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Knulst Tegels: www.knulst-tegels.nl
Knulst Vloerverwarming: www.knulst-vloerverwarming.nl
Ervaringen
Er zijn 394 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren316 ervaringen
4 sterren73 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Het resultaat mag er zijn”
Door Derk van Manen op dinsdag 23 nov 2021 21
De vloer is vakkundig gelegd. De planning werd niet helemaal gehaald, maar er werd van te voren goed overlegd hoe het op te lossen. Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door C.C. Schouten op vrijdag 19 nov 2021 21
Er is een pvc vloer gelijmd nadat de oude grindvloer was geëgaliseerd. Prima begeleiding en oplevering. Ook de nazorg was uitstekend. Ondanks de afstand....zoetermeer/ nunspeet. Volgende keer vraag ik ze weer.
FOTO VAN C.C. SCHOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Karin Timmer op woensdag 17 nov 2021 21
Wij hebben een pvc vloer laten leggen. Wij zijn daar goed over geïnformeerd in de showroom. Vervolgens kregen wij veel informatie op de mail over de planning, aankomsttijden van personeel etc. Zo waren wij goed voorbereid. Van egaliseren tot de vloer leggen en afwerking, alles is super verlopen. Erg vriendelijk personeel dat hun afspraken nakomt. Kortom wij zijn super tevreden over de firma Knulst en kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Wim Kamphuis op zaterdag 30 okt 2021 21
Tijdens het leggen en plaatsen van onze pvc vloer en plinten zijn er een paar problemen ontstaan. Ondanks deze problemen zijn wij zeer tevreden hoe deze problemen zijn opgelost. Dit was ook een van onze reden om een vloer te laten leggen door een zeer gerenommeerd bedrijf. Wij geven u als beoordeling een SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige en kundige vakmensen!”
Door Denise (Deventer) op zaterdag 23 okt 2021 21
Dit is de tweede keer dat we gebruik mochten maken van de service van Knulst. Drie jaar terug om een nieuwe vloer in het geheel te leggen en ditmaal na een lekkage, waardoor de helft van de vloer opnieuw gelegd moest worden. Net als de eerste keer zijn we enorm blij met het resultaat! Er is amper te zien waar de 'nieuwe' vloer begint en de 'oude' eindigt. Alleen aan de structuur van het hout zie je het wat, maar daar ontkom je natuurlijk niet aan door het materiaal. Alles netjes afgewerkt en fijn overlegd. Ook dit keer weer fijn contact voor-en achteraf en ter plekke hele prettige en kundige vakmensen!!
De ondervloer werd via Knulst door een ander bedrijf gelegd (naam weet ik niet zeker), maar ook zij verdienen een compliment. Er was bij hen in de planning iets mis gegaan, maar door langer doorwerken en op zaterdag terugkomen is het allemaal op tijd af gekomen zodat de vloer op de geplande dagen kon worden gelegd!

Eerdere reactie ontvangen op 11 februari 2019:
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een massief eiken vloer”
Door Anneke van Loo op maandag 20 sep 2021 21
Zeer gastvrij in de winkel...nemen alle tijd voor je...ik kon niet kiezen uit 3 kleuren olie voor de vloer...hebben ze op een plank van de vloer de 3 kleuren aangebracht zodat ik thuis kon kijken wat ik het mooiste vond...ook de persoon die de vloer kwam schuren en oliën werkte zeer netjes en was vriendelijk...dus....een aanrader voor wie zijn vloer een opfrisbeurt wil geven.

Aanvulling ontvangen 21 september 2021: Het gaat om een massief eiken vloer.
FOTO VAN ANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Hendri Mengerink-Runneboom op vrijdag 10 sep 2021 21
Een prachtige vloer gekocht, vakkundig gelegd door vriendelijke medewerkers. Communicatie en planning verliepen top.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door G.M.ter Welle op donderdag 9 sep 2021 21
De communicatie verliep heel goed. Vooraf ruim de tijd genomen voor het nodige kijk- en denkwerk. Alle afspraken werden stipt nagekomen, werd goed met ons meegedacht en het leggen van de vloer werd vakkundig, snel en precies gedaan( met dank aan Ko) .
Het eindresultaat mag er dan ook wezen. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Frank van Dijk op maandag 6 sep 2021 21
Een prettige leverancier. Kundig en exact geleverd volgens de vooraf doorgenomen planning. Zullen derden zeker Knulst aanbevelen (sterker nog, hebben we al gedaan). Een prachtig resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ronald de Waard op maandag 6 sep 2021 21
Er is op onze school (Augustinusschool te Ermelo) een prachtige vloer gelegd door Knulst Vloeren. Wij zijn, op alle fronten, dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vinyl vloer”
Door Ria van Engelen op maandag 16 aug 2021 21
De afspraken van het inmeten en het leggen van de vinyl vloer in de schuur is Knulst Vloeren goed nagekomen. De vinyl vloer ligt er netjes en strak in. Wij hopen dat we er jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Henk van Leusden op woensdag 11 aug 2021 21
Afspraken worden nagekomen, communicatie is prettig en onze vloer is goed en netjes gelegd. Afwerking drempels, cv-leidingen, etc. is netjes gedaan. Kortom een positieve ervaring!!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer prachtig geworden”
Door Michelle Udo op woensdag 11 aug 2021 21
Ik ben ontzettend tevreden met de vloer, die is echt prachtig geworden! Ook de service was erg goed. Bij Knulst wordt er echt naar de klant geluisterd, ook wat betreft de planning. Als mensen een vloer nodig hebben verwijs ik ze eigenlijk altijd door naar jullie. Het enige wat ik jammer vond is dat ik afgesproken had om ook raamdecoratie bij jullie te kopen. Dit kon helaas niet doorgaan. Nu heb ik via jullie een andere leverancier gekregen en aangezien ik iets later was met bestellen (in mei), omdat het via jullie niet meer kon, moet ik daar tot na de bouwvak op wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G. Bredewold op maandag 2 aug 2021 21
Super blij met onze nieuwe vloer! Erg tevreden over Knulst. Van het eerste telefonisch vriendelijke contact met een contact medewerker tot aan de leggers van de vloer. Ook qua planning ging het helemaal top! Met een geweldig resultaat! Zo blij mee!!
FOTO VAN G. BREDEWOLD
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door J.Bolwidt op zaterdag 31 jul 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe pvc vloer in visgraat motief. Vanaf het bezoek in de showroom tot aan het leggen van de vloer zijn de contacten prima verlopen. Duidelijke en prettige communicatie en zeer vakkundig leggen van de vloer door Moustafa. TOP! Ook de naservice, het plaatsen van een overgangsprofiel tussen de nieuwe deurmat en vloer,is prima. Wij zullen Knulst Vloeren dan ook graag recommanderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Feenstra op vrijdag 30 jul 2021 21
Goed werk geleverd. Prima vakmensen. Een paar kleine onvolkomenheden. In overleg met Service is de verwachting dat deze worden verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door H.Hogenbirk en M.Breed op woensdag 28 jul 2021 21
Wij zijn blij met onze nieuwe vloer. Het geeft het huis meteen een nieuwe, moderne uitstraling. Wat ons betreft: Super. Goede service, prima communicatie en uitstekende kwaliteit.
FOTO VAN H.HOGENBIRK EN M.BREED
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Marten Hofland op woensdag 28 jul 2021 21
PVC vloer en plinten. Vanaf showroom tot en met oplevering erg netjes en vriendelijk te woord gestaan. Goed meegedacht en we zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke de Jong op vrijdag 16 jul 2021 21
Hele goede service, goede voorlichting. Bij het uitzoeken van de vloer goed advies. We hebben meerdere keren contact gehad en de showroom bezocht. Alles geen probleem.
Vriendelijke mensen in ons huis. Kortom: zeer tevreden.
FOTO VAN MARIEKE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Elvira op woensdag 14 jul 2021 21
Afspraken werden nagekomen. Prima werk geleverd door jongens vd vloerverwarming en door de leggers van de gietvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal af”
Door Jasper op woensdag 14 jul 2021 21
Goede ontvangst bij verkoop, wel erg lastig om een gietvloer uit te zoeken van een klein staaltje. Dit zou uitgebreider kunnen. De staaltjes in de winkel waren erg klein en vies. De vloer is strak en mooi gelegd, in de vloer zitten wat haartjes witte puntjes en vlekjes echter is dit normaal bij een gietvloer. Met de plinten is het helemaal af en hebben we een prachtige giet vloer door het hele huis.
REACTIE VAN KNULST VLOEREN
Beste Jasper, Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe vloer. De stalen zijn inderdaad ietwat aan de kleinere kant, hierdoor zijn we momenteel bezig met het gieten van nieuwe stalen. We maken grotere stalen/borden waarop de gietvloer en de kleur nog duidelijker zichtbaar zijn. Wij hopen dat dit onze klanten helpt om nog beter een goede keuze te kunnen maken. Bedankt voor uw mooie review. Geniet van uw prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd gewerkt”
Door Marja Kouwenhoven op woensdag 14 jul 2021 21
Eiken houten vloer. De afdeling planning heeft goed naar mij geluisterd en geprobeerd om de vloer zo snel mogelijk te leggen. De vloer is ook heel mooi gelegd en alle verschillende mensen hebben netjes en op tijd gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en nieuwe trap”
Door Pieter de Roover op dinsdag 13 jul 2021 21
Na het leveren en plaatsen van een nieuwe pvc-vloer en een nieuwe trap, waren er nog een paar openstaande punten. Ook die heeft firma Knulst naar tevredenheid opgepakt.
Wij genieten nu van een nieuwe vloer en een nieuwe trap en kunnen firma Knulst dan ook van harte aanbevelen!
FOTO VAN PIETER DE ROOVER
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Pim Burgerhout op maandag 12 jul 2021 21
Pvc vloer aangekocht en laten leggen door Knulst. Dit is een zeer prettig en professioneel bedrijf. Bij het uitzoeken van de vloer nam men ruim voldoende de tijd en niets was teveel. Men is 3 keer komen vocht meten omdat de anhydrietvloer te nat was. Beter wachten dan op een natte vloer leggen, die over een jaar er uit klapt. (klasse dat men de vloer niet wil leggen op een natte ondervloer). Voor de klant is dit minder leuk maar wel begrijpelijk. De vloer is zeer mooi gelegd en de plinten werden op ons verzoek pas twee weken later aangebracht. Al met al is Knulst een zeer prettige zaak die ik iedereen zou aanraden om hier een vloer te kopen.
FOTO VAN PIM BURGERHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jaap Bruijn op vrijdag 9 jul 2021 21
Vanaf de eerste kennismaking bij de info over en het bestellen van de vloer hebben wij een heel positieve indruk. Die is alleen maar versterkt bij het vervolg.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Gert Evertse op woensdag 7 jul 2021 21
Mooie pvc vloer in visgraat met band en bies. Prachtig gelegd!
FOTO VAN GERT EVERTSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruud Berendse op maandag 5 jul 2021 21
Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige vloer. Behandeling in de showroom (Diane) was zeer prettig, het leggen ging zeer vakkundig en precies (Andries) en men was zeer hulpvaardig bij het nog verzetten van zware/grote spullen. Kortom ik zou Knulst bij anderen zeker aanbevelen.
FOTO VAN RUUD BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Petra Jochemsen op maandag 14 jun 2021 21
Knuist heeft ons hele appartement in Noordwijk voorzien van pvc. We zijn uitermate tevreden. Ontzettend vriendelijke geholpen. Mooie kwaliteit. Uitstekende service. Ik raad iedereen Knulst aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ingjerd op maandag 14 jun 2021 21
Houten vloer gekocht. Vanaf eerste afspraak heel goed op de hoogte gehouden over alles rondom de kosten en de planning. Welke week, dag, hoe laat zij kwamen. Alles klopte. Uiteraard ook een prachtig resultaat, strak gelegd, heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A. Veeneman op vrijdag 11 jun 2021 21
Super tevreden: paar kleine details achteraf heel snel geregeld; TOP!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Anton en Ina Vugts op woensdag 9 jun 2021 21
Er ligt inmiddels een mooie nieuwe gietvloer bij ons. Best wel spannend gebeuren (eerste gietvloer tenslotte); maar het is boven verwachting goed verlopen.
De communicatie was prima. Telkens ontvingen wij tijdig bericht over welke voorbereidingen we moesten treffen en hoe laat de mensen er zouden zijn. Het contact met Karel en Jaqueline die de gietvloer bij ons gemaakt hebben was buitengewoon prettig. Niet alleen heel fijne mensen, maar ook zeer vakkundig en meedenkend. Een tweede zeer positieve ervaring (de eerste was met de mensen die de vloerverwarming hebben aangelegd).

Een review komt wat ons betreft zeker uit op "super". Zouden wij jullie willen/durven aanbevelen? Ja zeker! (en inmiddels hebben wij dat al gedaan). Nu nog het leggen van de PVC in het trappenhuis. Dat wordt vast onze volgende goede ervaring met jullie.

Met vriendelijke groet,
Anton en Ina Vugts
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Miryam op vrijdag 4 jun 2021 21
Wij hebben een visgraatpvcvloer gekocht bij en laten leggen door Knulst. Prachtige vloer. Heel mooi gelegd. Hele fijne service; er werd steeds goed met ons meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een super pluim”
Door Marcel de Rooij op donderdag 3 jun 2021 21
De vloer is gelegd en wij zijn er heel tevreden mee echt een aanwinst van ons woongenot. Wij geven daarom de firma Knulst voor advies en het compleet geleverd
product een SUPER pluim!
FOTO VAN MARCEL DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe vloer”
Door Paul op woensdag 2 jun 2021 21
Wij zijn super tevreden over onze visgraat parketvloer! Het verkoopgesprek met Job was prima, hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Communicatie van Knulst naar ons was altijd tijdig en helder. De vloer is gelegd door Wally, wat een harde werker en vakman! En wij genieten dagelijks van onze prachtige nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerben op woensdag 2 jun 2021 21
We zijn zeer tevreden over Knulst en de gelegde vloer. Alles is naar wens gelopen met het advies, planning en uitvoering. De vloer is professioneel gelegd en er is moeite gedaan om ook nog een patroon te maken in de visgraat zodat er geen donkere gedeeltes zijn. Ook de plinten zitten er strak op en zijn netjes gekit ook langs de al gesauste muren.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M. Kok op dinsdag 1 jun 2021 21
Uitstekend geholpen bij het advies in keuze van een vloer. Daarna vlotte afwikkeling betreffende bestelling en planning. Legger van de vloer, in een woord: VAKMAN!
Resultaat: SUPER, echt heel blij mee! Dank voor alles. P.s. Al de vierde keer dat we een vloer uitzochten bij Knulst. En altijd dezelfde, bovenstaande ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Wesdijk op dinsdag 1 jun 2021 21
Wij zijn zeer tevreden na onze keus bij Knulst een vloer te bestellen. Prima geholpen door de verkoper in Nunspeet. Goed contact met een medewerker van Knulst na afspraak bij opmeten. De transporteur van de vloerdelen en plinten was zeer behulpzaam. Ook perfect gelegd door een ingeleende vloerenlegger uit Den Haag. (heb hem ook zeer goede recensies gegeven na het leggen van de vloer.) Goede keus van Knulst voor deze man te kiezen. In eerste instantie schrokken wij omdat het geen werknemer van Knulst was. Kortom: het hele verhaal is goed uitgepakt en zijn over-all zeer tevreden. Krijgen positieve reacties van vrienden en kennissen m.b.t. de vloer.
FOTO VAN BEN WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H.M. Bos op maandag 31 mei 2021 21
Prima gegaan allemaal. Planning is goed. Heel tevreden met de nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima voor elkaar”
Door Chris Kuipers op maandag 31 mei 2021 21
Bij Knulst een Therdex-vloer gekocht en laten leggen. Ze hebben goed geholpen om onze verhuisplanning te halen, de vloer keurig gelegd en netjes afgewerkt met de plint. Prima voor elkaar!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door A. van Driel op dinsdag 11 mei 2021 21
Goed advies bij uitzoeken. Plandatum ging in goed overleg. Goede aanvullende informatie per email in het voortraject en professioneel en vriendelijk personeel tijdens de de uitvoering van de werkzaamheden
FOTO VAN A. VAN DRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Familie Walsma op maandag 10 mei 2021 21
Wat hebben wij nu een prachtige houten vloer in Hongaarse punt. Ziet er heel mooi uit. Ook het pvc boven ligt er heel strak in, en de plinten zijn keurig. De communicatie vanaf het begin is keurig en duidelijk, van alle afdelingen, verkoop, inmeten, planning, logistiek. Gerrold, Willem, Gerko, Martijn, Jacob, Tom... ken jullie inmiddels allemaal bijna persoonlijk. Zo voelt het! En dan de leggers Wallie, Jeroen... heel goed gewerkt. De plintenmonteur Bas was ook heel netjes. Kortom jullie hebben een superteam! Wij zijn erg tevreden! En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Robin op vrijdag 7 mei 2021 21
Prijs kwaliteit is top! daarnaast vriendelijk personeel en goed bereikbaar voor vragen en dergelijke.

Aanvulling ontvangen 7 mei 2021: Levering en montage is gebeurd. Ik ben hier erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Annette van Hemert op woensdag 21 apr 2021 21
Ondanks het feit dat we langer moesten wachten op de vloer is voor ons alles tot volle tevredenheid afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Sasja Kooistra op maandag 19 apr 2021 21
De communicatie was vlot en helder, prettig personeel van aankoopadvies, tot Fermacell-legger, egaliseerploeg en de gietvloerleggers, met als resultaat een hele mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Oscar Bus op zaterdag 3 apr 2021 21
Ondanks uitdagingen in de voorbereiding aan onze kant met veel vakmanschap en creativiteit een prachtige vloer gelegd. Zeer content over het resultaat en de service. Aan te bevelen bedrijf, met aanstekelijk plezier in het werk, en verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edwin Frowijn op woensdag 31 mrt 2021 21
Bij Knulst word je prima ontvangen en voorgelicht. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en in overleg is veel mogelijk. Service is prima, aftersales: so far so good. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte begeleiding”
Door Kris Stribos op vrijdag 12 mrt 2021 21
Vanaf het eerste contact perfecte begeleiding. Erg vriendelijke medewerkers en competent. Ook de nazorg prima voor elkaar. En we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Knulst is een aanrader”
Door Kees en Marijke Kuijpers op woensdag 24 feb 2021 21
Wij zijn volop tevreden over zowel de fa. Knulst als over de vloer zelf. Prettig oriëntatie- en verkoopgesprek. Wat betreft de planning hadden we gelukkig geen haast en waren flexibel. De communicatie verliep prettig en de afspraken waren duidelijk. Het verwijderen van het oude tapijt en ondertapijt (ca. 950 kg.) was een megaklus, maar in 1 dag geregeld en afgevoerd. Het leggen van de LayRed PVC-vloer is super mooi gedaan, net als het plaatsen van de overzetplinten. Dus wat ons betreft: Knulst in Nunspeet....een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ingrid Lammerse op donderdag 11 feb 2021 21
Goede ervaring met Knulst. Het zijn kundige vakmensen, zowel in het meten als voorbewerken als leggen van de PVC-vloer. Heel tevreden. De schriftelijke informatie voorafgaand aan het leggen van de vloer (stookprotocol) roept soms vragen op. Vragen worden goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de PVC vloer”
Door Peter op vrijdag 5 feb 2021 21
Ben zeer tevreden over het eindresultaat van de pvc-vloer, vooral nadat de plinten zijn bijgewerkt en netjes -afgekit. Goede en prettige uitleg vooraf en Knulst stelt zich flexibel, meewerkend en correct op; een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met nieuwe PVC vloer”
Door Peter op woensdag 3 feb 2021 21
Een nieuwe PVC vloer gekocht en laten leggen, werkzaamheden volgens planning uitgevoerd, en met vakmanschap gelegd, we zijn er zeer blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de trap”
Door Ad op woensdag 3 feb 2021 21
We zijn bijzonder tevreden over het renoveren van onze trap. Keurig werk geleverd. Netjes de afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwd gevoel”
Door Piet Koldenhof op maandag 18 jan 2021 21
Pvc vloer gekocht boj de fa. KNULST . Zij geven juiste voorlichting, komen keurig de afspraken na en hebben vriendelijke en zeer gemotiveerde mensen in dienst.Dat gaf ons een vertrouwd gevoel.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Roos op maandag 18 jan 2021 21
Wij hebben recent een pvc vloer bij Knulst gekocht en zijn zeer tevreden. De werkzaamheden zijn op de afgesproken datum uitgevoerd en de vloer ziet er erg mooi uit! Echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Super gelegd”
Door Fam fc hofstaetter op vrijdag 18 dec 2020 20
Wij hebben een pvc vloer gekocht en laten leggen in visgraat motief door de firma knulst in nunspeet zeer tevreden en super gelegd goede service een 10 dank jullie wel zal het ieder aanbevelen mvg fam hofstaetter
FOTO VAN FAM FC HOFSTAETTER
PVC visgraat
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en raambekleding”
Door Van de Maat op zondag 6 dec 2020 20
Aanvankelijk bij Knulst gekomen om een pvc-vloer uit te zoeken; daarin werden we goed geadviseerd, maar vonden uiteindelijk toch niet de vloer van onze wensen. Vervolgens raambekleding bekeken, ook daarbij goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden over de duettes en plisse's van Sunway die we via Knulst hebben gekregen. Echt een aanwinst in onze woning! De levering/communicatie verliep goed, al moest een klein deel van de bestelling opnieuw omdat er een verkeerde maat was besteld. We werden steeds geholpen door Egbert de Bruin; een kundige, enthousiaste medewerker, die ons vanaf het begin goed heeft geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Rustige aanpak”
Door Van der Meulen op woensdag 2 dec 2020 20
Uitstekende voorlichting over soorten vloeren; rustige aanpak keuzeproces; goede communicatie en tenslotte een prachtige vloer.
FOTO VAN VAN DER MEULEN
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vinylvloer”
Door J. Koppelaar op dinsdag 1 dec 2020 20
Héél fijn hoe Knulst meegedacht heeft qua levering en het leggen van het vinyl! Zijn er super blij mee! En stoffeerder Willem was een super aardige fijne man! Dus die 10 is zeker verdiend! 
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Kuiper op dinsdag 1 dec 2020 20
Adequaat geholpen, goede communicatie, klantgericht, klantvriendelijk, vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC Vloer”
Door Jeroen op maandag 16 nov 2020 20
Wij hebben voor een nieuwbouwhuis een PvC vloer afgenomen bij Knulst Vloeren en dit is naar alle tevredenheid gelegd. De communicatie is altijd goed en vlot verlopen en de vloer is helemaal naar onze smaak!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Fam. de Graaf op maandag 9 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden over de fa.Knulst, onze PVC vloer en de uitvoering van e.e.a. . Ook de service wat betreft plinten aanbrengen is zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Herm op donderdag 29 okt 2020 20
Ondanks onze twijfel betreffende kleur en product bleef Knulst altijd heel goed meedenken om tot een mooi eind oordeel te komen. Een aantal keren werd er een voorbeeld opgestuurd. Niets was te veel en alles kon. Het leggen ging erg professioneel
En hier was niets te veel en ook nadat de vloer af was kwam er nog iemand om de vloer nog eens af te kitten. In een woord geweldig. Vakmanschap gecombineerd met meedenken met de klant
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Pieter op donderdag 1 okt 2020 20
Het zijn vriendelijke mensen die meedenken als er een probleem is. De vloer ligt er keurig netjes in, en ook de service achteraf is super goed. Ik zou Knulst Vloeren iedereen aanbevelen!

Aanvulling ontvangen 1 oktober 2020: Betreft een pvc visgraat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Ria Harinck op maandag 28 sep 2020 20
De vloer is heel mooi. Hij is goed gelegd. Toen het leggen bijna klaar was, werden wij opgebeld dat er wat planken te kort waren, maar binnen een paar dagen was dat verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC in het hele huis”
Door Mevrouw Lantinga op maandag 28 sep 2020 20
Ik heb in mijn hele huis inclusief de trap pvc laten leggen. Het contact met Knulst Vloeren verliep altijd vriendelijk en correct, de vloer is heel mooi gelegd en de service fantastisch. Een groot compliment voor alle medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Wim en Jans Philippo op maandag 31 aug 2020 20
Wij hebben een PVC vloer gekocht bij Knulst. De gang, keuken en trap zijn hiermee bekleed. Zowel de verkoper als de mannen die kwamen inmeten en leggen waren zeer goed op hun vakgebied. Ook waren ze zeer vriendelijk. Dachten ook erg mee met onze wensen. Het eindresultaat was dan ook zeer geslaagd. Ik zal Knulst zeker aanbevelen bij anderen.
FOTO VAN WIM EN JANS PHILIPPO
PVC in gang en op de trap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mariska Koster op maandag 3 aug 2020 20
Advies: de adviseur luisterde goed naar onze wensen, en kwam, gelet op het feit dat ik dezelfde vloer in kamer en keuken wenste, met een zeer goed advies. We kozen voor visgraat gelegd pvc met de uitstraling van eiken. Levering en leggen: alle afspraken zijn prompt nagekomen, de vloer is zeer mooi gelegd. In één van de kamers bleken de stroken te "bubbelen". Dit is direct en volledig hersteld. Ondanks dit extra werk, was alles op de afgesproken datum klaar. Contact tussendoor: moeiteloos bereikbaar, altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden en beveel Knulst van harte aan.
FOTO VAN MARISKA KOSTER
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bastian op maandag 3 aug 2020 20
We zijn erg tevreden. We geven knulst een 5. Zeker omdat we graag de plinten volledig in verstek wilde hebben. Op de dag zelf aangegeven en hierin werd goed meegedacht. Daarnaast qua planning en updates zijn we goed op de hoogte gebracht. We hebben een goed gevoel aan knulst overgehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er netjes in”
Door van t Foort op zaterdag 18 jul 2020 20
Super geholpen door de verkopers bij Knulst in het uitzoeken van onze gietvloer. We mochten zelfs als dat nodig was bij iemand thuis kijken als we nog twijfels hadden..
Er werd goed overlegd wanneer ze zouden komen gieten en tijdens deze dagen werden wij steeds op de hoogte gehouden! Een ervaren team en prettige communicatie waar wij erg blij mee zijn. De vloer is prachtig geworden en ligt er heel netjes in!
FOTO VAN VAN T FOORT
Gietvloer resultaat
REACTIE VAN ANKIE
Ziet er super mooi uit! Welke kleur is dit als ik vragen mag?
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door C.Sluiter op donderdag 16 jul 2020 20
We wilden graag een pvc vloer en kwamen via google bij de beste uit de test uit. Knulst vloeren. Vanuit het noorden naar midden van het land gereden voor de showroom en advies. Gelukkig bezorgen/leggen ze door het hele land heen. Hebben een afspraak gemaakt voor bezichtiging. Wij hebben gekozen voor een pvc vloer van Moduleo met geïntegreerde ondervloer, voor over onze plavuizenvloer, omdat we geen zin hadden om de vloer te egaliseren. Helemaal top tevreden zijn we over het advies, bestelling, inmeten, het leggen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Ze hebben alles keurig netjes en vakkundig gelegd. een dikke 10 waard! Onze gang, woonkamer en keuken zien er weer "wauw" uit. Super bedrijf. Het maakt je huis pas echt af.
Wij zijn blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Daar hebben we totaal geen miskoop mee gedaan. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen. Er is zelfs een "traplift" aanwezig in de showroom voor mensen die slecht ter been zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tovenaars”
Door N.M.H.J. Korf op maandag 13 jul 2020 20
BIj Knulst Vloeren in Nunspeet hebben wij een click-PVC-vloer besteld en laten leggen door Mustafa en Cemil. Wat een kunstenaars! De heren hebben de vloer in twee dagen perfect gelegd (woonkamer, keuken en hal). Op sommige plaatsen wilden wij geen plint hebben, dus moest de vloer daar heel strak tegen de wand aan gesneden worden. Mustafa en Cemil verdienen een groot compliment hiervoor. Omdat er iets te weinig PVC was besteld, moesten de laatste 2 m2 later gelegd worden. Dit werd door meneer Knulst zelf gedaan. En ja, ook hij weet hoe een click-PVC-vloer keurig gelegd moet worden. Van bezoek die onze vloer zien, krijgen wij alleen maar complimenten over de mooie vloer en de wijze waarop deze is gelegd.
FOTO VAN N.M.H.J. KORF
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Sebastiaan en Pauline op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij hebben bij KnulstVloeren een PVC vloer gekocht; visgraad gelegd met bies en band. Het contact met alle medewerkers van verkoop, planning en uitvoering was prettig, correct en gezellig. De vloer is keurig gelegd en afgewerkt met hoge plinten. We zijn enorm blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN SEBASTIAAN EN PAULINE
Hoek van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door John van Langeveld op vrijdag 26 jun 2020 20
Wij hebben een hele mooie pvc visgraat vloer gekocht bij de firma Knulst. Wonen zelf onder de rook van Rotterdam, en het gezegde is :"Wat je van ver haalt is lekker en goed" dat geldt dubbel en dwars voor de firma Knulst. Fantastisch advies, deskundige mensen, super "vloerleggers" en heel belangrijk, alles kan, de vraag wordt nooit beantwoord met "ja maar" maar met "ja en...". Heel goed. Kortom een bedrijf dat ik zonder enige aarzeling bij mijn beste vrienden zou aanbevelen.
FOTO VAN JOHN VAN LANGEVELD
Gelegde pvc vloer
REACTIE VAN CARLY
Mooie vloer ! Ben benieuwd hoe deze heet en wat de prijs per m2 is. Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Mevr. Bos op dinsdag 23 jun 2020 20
Een hele fijne winkel. Het Personeel is heel vriendelijk, denkt met je mee en weten je goed advies te geven. Hun service is uitstekend. Kortom een winkel om aan iedereen aan te bevelen.

Aanvulling ontvangen 23 juni 2020: Wij hebben een pvc vloer gekocht en de vloer is al gelegd. En de vloer bevalt ons perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpak en resultaat”
Door George Altheer op vrijdag 19 jun 2020 20
Wij hebben op advies van nota bene concurrent Europaparket een pvc vloer gekocht bij Knulst omdat dit het enige bedrijf in Nederland bleek te zijn dat een vloer kon leveren die aan al onze specificaties kon voldoen. Aangezien er spoed was geboden is er voor ons vervolgens heel soepel een gaatje in de planning gemaakt, waardoor we binnen een paar weken in plaats van na een paar maanden pas onze vloer kregen. Het is een PVC vloer LayRed van Moduleo geworden met een geïntegreerde ondervloer. Via Knulst is de bestaande houten vloer eerst door een andere deskundige firma verwijderd. Een en ander was direct na elkaar gepland en ook uitgevoerd. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden over zowel de aanpak als het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marcel & Christine Bunders op zondag 14 jun 2020 20
Na een week Zeeland waren we ontzettend benieuwd naar onze nieuwe visgraat gelegde vloer! Wat een vakwerk geleverd door Harrie! Keihard heeft hij met zorg en liefde de vloer gelegd. Daarnaast verliep de communicatie met Roel en alle andere medewerkers fantastisch. Vanaf het opmeten tot het leggen van de vloer en de levering van het laminaat dat we graag boven wilden leggen, iedereen was geweldig. Er is meegedacht, er zijn alternatieven aangedragen en er werd flexibel gereageerd.
We wisten niet dat er zoveel komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer... Wat ons betreft wordt het dan ook een dikke 10!
FOTO VAN MARCEL & CHRISTINE BUNDERS
Visgraat parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Soepel netjes en correct”
Door fam. Nederlof op vrijdag 22 mei 2020 20
Bij Knulst vloeren voor onze hele benedenverdieping vloerverwarming met toplaag PVC laten aanleggen. Advisering, begeleiding en uitvoering van de werkzaamheden, incl. door andere partijen, zijn uitermate soepel, correct en netjes uitgevoerd. Fantastisch resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jacob en Petra Bout op dinsdag 19 mei 2020 20
Via internet terecht gekomen bij Knulst vloeren. Prettig en vakkundig advies gehad. Goede communicatie , reageren snel op vragen. Prijs/ kwaliteit uitstekend. Het leggen van de vloer en plaatsen van de plinten vakwerk! Een uitstekend bedrijf om een mooie pvc vloer aan te schaffen.
FOTO VAN JACOB EN PETRA BOUT
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door M. Beelen op vrijdag 8 mei 2020 20
Zeer tevreden over de pvc vloer en raamdecoratie! Ze denken goed mee en de communicatie verliep prima.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Harry op zondag 3 mei 2020 20
Showroom bezocht, binnen 2 dagen 3 stalen ontvangen van de leverancier. Offerte, inmeten en definitieve offerte waren duidelijk en snel. Het leggen gebeurde slechts een paar weken later omdat zij een gaatje in de planning hadden. De 2 leggers waren ingehuurd door Knulst, maar zij werkten vaker voor Knulst en zijn zeer deskundig. Iedere ochtend stuurden zij een SMS met de verwachte begintijd, perfect. Een klein misverstand (drempel moest toch weg) werd snel na afstemming met de planner door hen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Vrijhof op donderdag 30 apr 2020 20
Pvc-click vloer gekocht. Alleen maar prettige ervaringen. Doen spontaan meer voor je dan is afgesproken!

Aanvulling ontvangen 30 april 2020: Is al geleverd en zelf gelegd. Mijn positieve ervaring had hier op betrekking.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Adrie en Hans Heijs op donderdag 23 apr 2020 20
Pvc vloer gekocht. Mooie vloeren geworden, zeer tevreden! In korte tijd alles geregeld, en kunnen we naar ons nieuwe huis verhuizen in Heiloo, de afstand was geen probleem!
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs mooie vloer”
Door Francesca Suijker op maandag 20 apr 2020 20
Na research uitgekomen bij Knulst vloeren. Niet in de buurt, maar als je een vloer gaat kopen wil je wel moeite doen om de beste vloer te kiezen. Super geholpen in de winkel, en omdat we al bij 2 andere zaken waren geweest konden we eigenlijk ter plekke akkoord gaan met de offerte. We hebben een staal van de vloer meegekregen zodat we ook thuis konden kijken hoe het zou staan bij de meubels. Knulst is altijd goed bereikbaar voor vragen, zeer hulpvaardig, denken met je mee houden je goed op de hoogte. Ook de informatie t.b.v. het leggen was duidelijk. De planning is conform planning verlopen. De jongens die de vloer hebben gelegd hebben dit zeer vakkundig gedaan en waren super vriendelijk. De vloer ziet er onwijs mooi uit en we zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Lichte eiken vloer”
Door Mieke en Wim Houtman op vrijdag 10 apr 2020 20
Na bijna 20 jaar was onze eiken vloer toe aan een flinke opknapbeurt. Ons bezoek aan Knulst was zeer prettig. Deskundig advies en vriendelijke ontvangst. De planning van de klus was in goed overleg. Een zeer kundige en prettige medewerker kwam de vloer schuren en lakken en na herhaalde behandelingen leverde dit als resultaat een prachtige, lichte eiken vloer op die er als nieuw uitziet. We kunnen er weer jaren met plezier op wonen! Wij zouden Knulst ten zeerste aanbevelen!
REACTIE VAN MIEKE EN WIM HOUTMAN
Vloer als nieuw!!
Reactie of foto toevoegen
“Kurkvloer”
Door Henriëtte Heese op zondag 5 apr 2020 20
Ik ging naar de zaak voor tapijt, maar toen ik ontdekte dat Knulst ook kurk in zijn collectie heeft, besloot ik terstond voor kurk te gaan. Dat had ik eigenlijk altijd al willen hebben. De vloer werd netjes gelegd en naar volle tevredenheid. Helaas was er een kleine beschadiging ontstaan, maar die werd prompt verholpen. En dat is te danken aan de geweldige service van Knulst, die uitstekende nazorg biedt. Top! De contacten die ik had met de adviseur, de vloerenleggers e.a. waren ook uiterst plezierig. Ondertussen geniet ik van mijn kurken vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Lilian en Hans Kooiman op zaterdag 4 apr 2020 20
Een prachtige pvc vloer laten leggen door firma Knulst. Vriendelijk personeel en zeer zeer vakkundige leggers m.n. Moustafa en collega. Er waren meerdere werklui hier aan het werk die allemaal aangaven dat onze vloer wel heel mooi gelegd was. SERVICE hebben ze hoog in het vaandel. Wij wilden op bepaalde plekken geen plint omdat daar kasten kwamen. Van gedachte verandert en dit was geen enkel probleem voor Knulst. Meer plinten hebben ze uit service alsnog gedaan. De garantievoorwaarden zijn prima en de aanschaf was prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Beste firma Knulst bedankt voor onze prachtige vloer. Hier gaan we vele jaren van genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Genieten dagelijks”
Door Carina de Pater op vrijdag 20 mrt 2020 20
Wij hebben onlangs een pvc vloer besteld en laten leggen bij en door Knulst. De kwaliteit is uitstekend en ook het vakmanschap is duidelijk zichtbaar. Super strak afgewerkt, we krijgen veel complimenten. Ook de service is geweldig. We genieten er dagelijks van. Het contact verliep soepel en de mensen zijn allervriendelijkst en behulpzaam!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Piet & Netty Kalle op maandag 9 mrt 2020 20
Wij durven het woord "super"aan te vinken omdat onze ervaring ook zo is! Vanaf dat wij de showroom van Knulst Vloeren bezochten tot de oplevering na het leggen van de vloer is "super" de juiste kwalificatie. Maar ........ dat had ook "geweldig" of "fantastisch kunnen zijn. Voor het inrichten van ons nieuwe appartement hebben wij bij alle aankopen zoals keuken, lamellen, vloer, etc. drie offertes laten maken. Voor de vloer kozen wij uit de drie voor Knulst, omdat wij daar het beste gevoel bij hadden. Voor wat de prijs van de vloer betreft Knulst was niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Knulst zat met zijn offerte, keurig in het midden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met vloerbedekking”
Door Christian en Willemijn op dinsdag 11 feb 2020 20
Super goed geholpen, meedenkende en enthousiaste medewerkers. Topper van een legger! Heel tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Harde werk”
Door Fam Bronkhorst Slingerland op dinsdag 11 feb 2020 20
We hebben onze eiken vloer laten opknappen en voorzien van nieuwe plinten en dorpels. De kleur is prachtig geworden dankzij het professionele advies. Wat is er hard gewerkt en is het mooi opgeleverd. Bedankt voor al het advies, het harde werk en het mooie resultaat!
FOTO VAN FAM BRONKHORST SLINGERLAND
Opgeknapte vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten De jong op maandag 10 feb 2020 20
Wij hebben na zeer goed en kundig advies twee soorten PVC vloer aangekocht. Daarnaast op advies van de verkoopadviseur op onze gehele 1e verdieping voor een visgraad legvorm gekozen. Wat ons betreft heeft dit een prachtig resultaat opgeleverd. Vloeren zijn door echte vakmannen netjes gelegd en afgewerkt. Al met al zeer tevreden over het gehele proces van aankoop tot oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sietze van Houten op maandag 27 jan 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe visgraat pvc vloer. De communicatie met Knulst verliep erg prettig en kreeg snel reactie op mijn vragen. De vloer is meer veel zorg gelegd en ook het contact met de vloerlegger was erg goed. Bedankt voor de uitstekende service!
FOTO VAN SIETZE VAN HOUTEN
PVC vloer visgraatmotief
Reactie of foto toevoegen
“Vloerbedekking gelegd”
Door Martin en Betsie van Donselaar op dinsdag 14 jan 2020 20
Wij hebben een vloerbedekking gekocht bij knulst, en onze ervaring is dat deze mensen hun werk heel goed doen, ze laten alles weer netjes achter en dat is heel prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Harmen van der Kaaden op vrijdag 10 jan 2020 20
Massief houten vloer gekocht & laten leggen door Knulst. Ziet er prachtig uit! Vriendelijk en professioneel personeel, alleen maar aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Wim op dinsdag 7 jan 2020 20
We hebben door Knulst ca 160m2 houten vloeren laten leggen in een groot deel van ons huis incl. het egaliseren van een aantal vloeren. Alles liep precies volgens afspraak en zelfs iets sneller dan planning. Ook het aankoop advies was prima en met veel geduld. Over de prijs viel niet te onderhandelen, zoals we in de Randstad gewend waren, maar het eindresultaat is gewoon perfect te noemen.
FOTO VAN WIM
Gelegde houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er strak in”
Door B.Berenpas op dinsdag 7 jan 2020 20
De firma Knulst heeft in onze woning alle vloeren geëgaliseerd en een prachtige PVC vloer erop aangebracht. Vanaf het eerste moment werden we deskundig geadviseerd in de keuze van de PVC vloer en verliep het contact met het Team Knulst uitermate plezierig. De vloer ligt er strak gelegd in en straalt kwaliteit uit. Dat wil iedereen toch bij de aanschaf van een duurzaam product!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Maas op maandag 6 jan 2020 20
Na al verschillende winkels bezocht te hebben kwamen we, via internet, bij Knulst terecht. Een uur rijden maar alles waard. Deze mensen geven je alle ruimte, tijd en advies om de juiste vloer uit te zoeken. Zij denken mee maar dringen niets op. Ook het egaliseren en leggen ging top. We zijn 200 procent tevreden over de vloer en over de mensen van Knulst, toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Martin Prins op vrijdag 20 dec 2019 19
Wij hebben onze eiken vloer laten schuren. Wij zijn goed geholpen in winkel. De vloer is zeer vakkundig geschuurd en geolied. Resultaat is als nieuw. Prijs is redelijk. Ik raad Knulst vloeren van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets te klagen”
Door Marco op maandag 25 nov 2019 19
Houten vloer gekocht. Van uitzoeken in de showroom tot en met het leggen van de vloer verliep prima. Goede service. Prettige mensen over de vloer. Niets te klagen dus.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Albert op donderdag 14 nov 2019 19
Wij hebben een eikenhouten vloer gekocht bij Knulst en zijn uiterst tevreden over de uitvoering en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet , Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.