Feedback
9,7

Knulst Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.
Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Knulst Tegels: www.knulst-tegels.nl
Knulst Vloerverwarming: www.knulst-vloerverwarming.nl
Ervaringen
Er zijn 420 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren341 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Het ziet er perfect uit”
Door Marco Vermeer op maandag 9 mei 2022 22
Ik ben heel erg tevreden over de vloer, helemaal zoals we gehoopt hadden. De planning was prima en de communicatie hierover was heel goed. Er werd goed meegedacht en bij vragen werd ik netjes teruggebeld. Verder zijn wij erg blij met de vloerlegger Wally. Een echte vakman die heel relaxed rustig en heel klantvriendelijk is en goed luistert naar de wensen van de klant. Zijn werk ziet er perfect uit. Alles bij elkaar is de prijs ook heel redelijk. Wij zijn tevreden en geef jullie graag een super als beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Prima afwerking”
Door Arend Visser op vrijdag 6 mei 2022 22
Afspraken worden vlot en in overleg gemaakt en ook zoals afgesproken nagekomen. Afwerking is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi vloer en goed gelegd”
Door Karen van den Berg op donderdag 5 mei 2022 22
Zeer goede informatie vooraf. Zeer goede en fijne verkoper, heel klantgericht. Goede begeleiding tijdens het hele proces van aankoop, tot leggen van de vloer tot nazorg als vloeronderhoud. Zeer mooie kwaliteit van de vloer. Zeer deskundig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Hans Tjerks op donderdag 5 mei 2022 22
Vanaf ons eerste bezoek tot aan leggen van de vloer hebben wij niets anders dan positieve ervaring met uw bedrijf en zullen u zeker bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC trapbekleding”
Door W. Markus op woensdag 4 mei 2022 22
PVC trapbekleding gekocht en laten leggen. Inmeten en aanbrengen verliep soepel, mooi, professioneel vakwerk geleverd zoals we voor ogen hadden.
FOTO VAN W. MARKUS
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Joost Heuvels op woensdag 4 mei 2022 22
Van begin tot eind (van advies in aankoop tot aan de oplevering) als geweldig ervaren! Als ik iemand moet adviseren ergens een vloer te kopen, te laten leggen, of advies vragen stuur ik ze naar Knulst.
FOTO VAN JOOST HEUVELS
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Josien Terlou op maandag 25 apr 2022 22
De vloeren zijn fantastisch geworden! Complimenten aan Hendrik! En ook aan jullie allemaal, goede opvolging van alles! En wat jullie afspreken, gebeurt ook. Echt goed geregeld allemaal. Ik ga jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en uitmuntende service”
Door Thessa Timmerman op vrijdag 22 apr 2022 22
Wij zijn enorm tevreden met onze nieuwe vloer! De communicatie is heel fijn en de service is uitmuntend. Bij iedereen die hier over de vloer ;-) geweest is, merk je echt de passie voor het vak. Wij zouden Knulst bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door Andre op vrijdag 18 mrt 2022 22
Super, ondanks dat de het gehele project uit verschillende bedrijfjes is uitgevoerd is het resultaat geweldig en zijn wij er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe pvc vloer”
Door Michael Sterenberg op vrijdag 18 mrt 2022 22
Wij zijn blij met onze nieuwe vloer en zeer tevreden met de uitvoering door Knulst.
De flexibiliteit in de planning, het meedenken van de mannen mbt tot het egaliseren en het oplossen van de problemen die we vooraf niet konden voorzien waren super. De vloer ligt er door de goede voorbereiding erg netjes in. Tot slot ging ook de communicatie over het verloop allemaal volgens het boekje. Mooi om te zien dat een bedrijf in deze tijd ook nog op een dergelijk hoog niveau kan presteren. Bevelen knulst dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe pvc vloer”
Door Elleke op zaterdag 5 mrt 2022 22
Iedereen was vriendelijk al was het een lange dag of zat er iets tegen en vakbekwaam.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Marjan Van de Loenhorst op vrijdag 4 mrt 2022 22
Ik ben zeer tevreden met deze pvc vloer. De afspraken waren goed geregeld, de vloer is snel en goed gelegd! Ook de plinten zitten er keurig aan. Bedankt! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Fam. Israel op zaterdag 26 feb 2022 22
De service was uitmuntend. De vloer (pvc) is heel vakkundig en vlot gelegd. We zijn heel erg tevreden met de prachtige vloer. Boven verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en geheel volgens verwachting”
Door Helmus Brons op donderdag 17 feb 2022 22
goed en kundig advies. levering op tijd en volgens afspraak. indien niet: wordt er tijdig geïnformeerd. anderzijds ook flexibel. goede kwaliteit en geheel volgens verwachting
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden prima uitgevoerd”
Door Toon van Oijen op woensdag 16 feb 2022 22
PVC vloer 90 vierkante meter gekocht en inmiddels vakkundig gelegd door Knulst Vloeren. Alles vanaf offerte goed gecommuniceerd en overeenkomstig de afspraken prima uitgevoerd en geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer is netjes gelegd”
Door Jhwk janssen op maandag 14 feb 2022 22
Een mooie pvc vloer die netjes gepland gelegd is. Waarbij alle medewerkers netjes beleefd en schoon gewerkt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een opvallend goed gevoel voor service”
Door Sandra op maandag 7 feb 2022 22
De firma Knulst heeft onze PVC vloer perfect gelegd. Hebben ingegrepen toen de ondervloer niet voldeed en heeft supersnel ge-egaliseerd. Nu ligt de vloer er netjes in en zijn we heel tevreden over hoe de klus is geklaard. De communicatie ging ook soepel en men reageerde erg flexibel. Een opvallend goed gevoel voor service.
FOTO VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Sander op maandag 31 jan 2022 22
Mooie vloer gekocht. Alles is zeker naar wens verlopen. De communicatie was helder en afspreken werden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf gietvloeren en eiken houten vloeren”
Door Jessica Hartjes & Jasper Simons op donderdag 20 jan 2022 22
Wij hebben ons gehele huis voorzien van nieuwe vloeren, zowel gietvloeren als eiken houten vloeren en zijn super tevreden over alles eigenlijk. De verkoop verliep heel prettig, de planning was duidelijk en werd netjes per whatsapp extra gecommuniceerd, de medewerkers waren allemaal heel prettig in de communicatie en werkten zeer netjes en snel. De afwerking is super en het eindresultaat is echt prachtig. Al meerdere complimenten ontvangen over hoe netjes er gewerkt is
Reactie of foto toevoegen
“De vloeren zijn een eyecatcher in ons huis”
Door Marjon op woensdag 5 jan 2022 22
Ook wij moesten er aan geloven, nieuwe vloeren. Wat ons in eerste instantie nogal lastig leek, want wij waren op zoek naar iets bijzonders. Iets anders dan anders was onze wens. Nou het is gebleken, bij Knulst zaten wij goed.

Wat een keuze! In de winkel werden wij bij gestaan door een verkoper van Knulst. Dit hebben wij als prettig ervaren. Gelukkig hebben wij uit een breed assortiment toch de vloeren kunnen kiezen welke bij ons passen.

In de woonkamer en keuken is onze keuze gevallen voor een mooie houten 'versailles' afgewerkt met een donkere olie. Voor de overloop boven hebben wij gekozen voor een ander bijzonder houten patroon. De slaapkamers zijn voorzien van 'Hollands patroon', uiteraard ook deze van hout. Prachtig! Complimenten voor de legger, want wat is dit vakkundig gedaan! Arbeidsintensief maar iedere keer weer stond de legger om 07:00uur s' ochtends met veel enthousiasme voor onze deur.

Voor de bijkeuken en badkamer hebben wij gekozen voor gietvloeren. Ook hier zijn wij nog steeds zeer tevreden over.

De prachtige vloeren zijn een eyecatcher in ons huis. Kortom, wij bevelen Knulst Vloeren zeer zeker aan!
FOTO VAN MARJON
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mieke Dokter op vrijdag 31 dec 2021 21
De vloer is geplaatst en ligt er lekker warm bij, winkel bezoek, contact, werkzaamheden, afwerking is goed verlopen. Zou jullie aanraden mocht er iemand op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Robbie Maatman op maandag 27 dec 2021 21
Vooraf is er een duidelijke communicatie geweest. Wij hoopten dat het eerder kon, maar dat is gewoon niet realistisch. Hulp bij het zoeken van de juiste kleur pvc is vakkundig gedaan en als prettig ervaren. Geen snelle verkoop of iets dergelijks.
De leggers waren vriendelijk en vakkundig. Zeer netjes gewerkt en alles in overleg. Na afloop netjes opgeruimd achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Jan op donderdag 23 dec 2021 21
Zeer goede ervaring. Flexibel, duidelijke communicatie en houdt aan gemaakte afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer”
Door Kevin op vrijdag 17 dec 2021 21
Wij hebben via Knulst een vloerverwarming en nieuwe PVC vloer laten leggen en zijn hier erg tevreden over. De communicatie van de planning was vanaf het begin tot het einde helemaal helder met een hele mooie vloer, plinten en een heerlijke vloerverwarming als resultaat. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan om hun totaal pakket.
Reactie of foto toevoegen
“Van het begin tot het eind super tevreden”
Door E.J. op vrijdag 10 dec 2021 21
Van het begingesprek (op afspraak) tot aan het eindresultaat super tevreden! Het betrof hier plak PVC door het hele huis incl de trap. Er wordt goed gecommuniceerd en vakkundig en netjes gewerkt. Vriendelijk personeel. Een aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze pvc vloer”
Door Sabrina Akse op vrijdag 10 dec 2021 21
Wij willen graag laten weten dat wij zeer blij zijn met onze nieuwe pvc vloer (c7553 rustique). Zowel de aankoop en de nodige begeleiding daarbij de planning waar een klein probleempje bleek te zijn maar dit is helemaal netjes opgelost en hier hebben wij verder geen hinder aan ondervonden in onze strakke planning. De mensen van het leggen van de ondervloer hebben het netjes gedaan de vloer zelf is super netjes gelegd en optijd. De plinten zijn we ook blij mee hebben deze jongens ook netjes gedaan.
De afwerklijsten voor bij de schuifpui moesten we even op wachten omdat de maat niet goed was. Dit heeft ook niet lang geduurd en zijn netjes geplaatst. Het continu contact met ons over het informeren van de planning vonden we erg netjes en de vraag of alles naar wens was. Ook de spullen die over waren zijn netjes verrekend.
Wij zijn dus super blij met Knulst krijgen veel complimenten over de vloer en zullen jullie ook zeer zeker aanbevelen.
FOTO VAN SABRINA AKSE
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Brigitte Alberts op maandag 6 dec 2021 21
Goede communicatie en vakkundige medewerkers. Niet te beroerd om extra service te verlenen.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Derk van Manen op dinsdag 23 nov 2021 21
De vloer is vakkundig gelegd. De planning werd niet helemaal gehaald, maar er werd van te voren goed overlegd hoe het op te lossen. Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door C.C. Schouten op vrijdag 19 nov 2021 21
Er is een pvc vloer gelijmd nadat de oude grindvloer was geëgaliseerd. Prima begeleiding en oplevering. Ook de nazorg was uitstekend. Ondanks de afstand....zoetermeer/ nunspeet. Volgende keer vraag ik ze weer.
FOTO VAN C.C. SCHOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Karin Timmer op woensdag 17 nov 2021 21
Wij hebben een pvc vloer laten leggen. Wij zijn daar goed over geïnformeerd in de showroom. Vervolgens kregen wij veel informatie op de mail over de planning, aankomsttijden van personeel etc. Zo waren wij goed voorbereid. Van egaliseren tot de vloer leggen en afwerking, alles is super verlopen. Erg vriendelijk personeel dat hun afspraken nakomt. Kortom wij zijn super tevreden over de firma Knulst en kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Wim Kamphuis op zaterdag 30 okt 2021 21
Tijdens het leggen en plaatsen van onze pvc vloer en plinten zijn er een paar problemen ontstaan. Ondanks deze problemen zijn wij zeer tevreden hoe deze problemen zijn opgelost. Dit was ook een van onze reden om een vloer te laten leggen door een zeer gerenommeerd bedrijf. Wij geven u als beoordeling een SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige en kundige vakmensen!”
Door Denise (Deventer) op zaterdag 23 okt 2021 21
Dit is de tweede keer dat we gebruik mochten maken van de service van Knulst. Drie jaar terug om een nieuwe vloer in het geheel te leggen en ditmaal na een lekkage, waardoor de helft van de vloer opnieuw gelegd moest worden. Net als de eerste keer zijn we enorm blij met het resultaat! Er is amper te zien waar de 'nieuwe' vloer begint en de 'oude' eindigt. Alleen aan de structuur van het hout zie je het wat, maar daar ontkom je natuurlijk niet aan door het materiaal. Alles netjes afgewerkt en fijn overlegd. Ook dit keer weer fijn contact voor-en achteraf en ter plekke hele prettige en kundige vakmensen!!
De ondervloer werd via Knulst door een ander bedrijf gelegd (naam weet ik niet zeker), maar ook zij verdienen een compliment. Er was bij hen in de planning iets mis gegaan, maar door langer doorwerken en op zaterdag terugkomen is het allemaal op tijd af gekomen zodat de vloer op de geplande dagen kon worden gelegd!

Eerdere reactie ontvangen op 11 februari 2019:
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een massief eiken vloer”
Door Anneke van Loo op maandag 20 sep 2021 21
Zeer gastvrij in de winkel...nemen alle tijd voor je...ik kon niet kiezen uit 3 kleuren olie voor de vloer...hebben ze op een plank van de vloer de 3 kleuren aangebracht zodat ik thuis kon kijken wat ik het mooiste vond...ook de persoon die de vloer kwam schuren en oliën werkte zeer netjes en was vriendelijk...dus....een aanrader voor wie zijn vloer een opfrisbeurt wil geven.

Aanvulling ontvangen 21 september 2021: Het gaat om een massief eiken vloer.
FOTO VAN ANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Hendri Mengerink-Runneboom op vrijdag 10 sep 2021 21
Een prachtige vloer gekocht, vakkundig gelegd door vriendelijke medewerkers. Communicatie en planning verliepen top.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door G.M.ter Welle op donderdag 9 sep 2021 21
De communicatie verliep heel goed. Vooraf ruim de tijd genomen voor het nodige kijk- en denkwerk. Alle afspraken werden stipt nagekomen, werd goed met ons meegedacht en het leggen van de vloer werd vakkundig, snel en precies gedaan( met dank aan Ko) .
Het eindresultaat mag er dan ook wezen. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Frank van Dijk op maandag 6 sep 2021 21
Een prettige leverancier. Kundig en exact geleverd volgens de vooraf doorgenomen planning. Zullen derden zeker Knulst aanbevelen (sterker nog, hebben we al gedaan). Een prachtig resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ronald de Waard op maandag 6 sep 2021 21
Er is op onze school (Augustinusschool te Ermelo) een prachtige vloer gelegd door Knulst Vloeren. Wij zijn, op alle fronten, dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vinyl vloer”
Door Ria van Engelen op maandag 16 aug 2021 21
De afspraken van het inmeten en het leggen van de vinyl vloer in de schuur is Knulst Vloeren goed nagekomen. De vinyl vloer ligt er netjes en strak in. Wij hopen dat we er jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Henk van Leusden op woensdag 11 aug 2021 21
Afspraken worden nagekomen, communicatie is prettig en onze vloer is goed en netjes gelegd. Afwerking drempels, cv-leidingen, etc. is netjes gedaan. Kortom een positieve ervaring!!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer prachtig geworden”
Door Michelle Udo op woensdag 11 aug 2021 21
Ik ben ontzettend tevreden met de vloer, die is echt prachtig geworden! Ook de service was erg goed. Bij Knulst wordt er echt naar de klant geluisterd, ook wat betreft de planning. Als mensen een vloer nodig hebben verwijs ik ze eigenlijk altijd door naar jullie. Het enige wat ik jammer vond is dat ik afgesproken had om ook raamdecoratie bij jullie te kopen. Dit kon helaas niet doorgaan. Nu heb ik via jullie een andere leverancier gekregen en aangezien ik iets later was met bestellen (in mei), omdat het via jullie niet meer kon, moet ik daar tot na de bouwvak op wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G. Bredewold op maandag 2 aug 2021 21
Super blij met onze nieuwe vloer! Erg tevreden over Knulst. Van het eerste telefonisch vriendelijke contact met een contact medewerker tot aan de leggers van de vloer. Ook qua planning ging het helemaal top! Met een geweldig resultaat! Zo blij mee!!
FOTO VAN G. BREDEWOLD
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door J.Bolwidt op zaterdag 31 jul 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe pvc vloer in visgraat motief. Vanaf het bezoek in de showroom tot aan het leggen van de vloer zijn de contacten prima verlopen. Duidelijke en prettige communicatie en zeer vakkundig leggen van de vloer door Moustafa. TOP! Ook de naservice, het plaatsen van een overgangsprofiel tussen de nieuwe deurmat en vloer,is prima. Wij zullen Knulst Vloeren dan ook graag recommanderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Feenstra op vrijdag 30 jul 2021 21
Goed werk geleverd. Prima vakmensen. Een paar kleine onvolkomenheden. In overleg met Service is de verwachting dat deze worden verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door H.Hogenbirk en M.Breed op woensdag 28 jul 2021 21
Wij zijn blij met onze nieuwe vloer. Het geeft het huis meteen een nieuwe, moderne uitstraling. Wat ons betreft: Super. Goede service, prima communicatie en uitstekende kwaliteit.
FOTO VAN H.HOGENBIRK EN M.BREED
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Marten Hofland op woensdag 28 jul 2021 21
PVC vloer en plinten. Vanaf showroom tot en met oplevering erg netjes en vriendelijk te woord gestaan. Goed meegedacht en we zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke de Jong op vrijdag 16 jul 2021 21
Hele goede service, goede voorlichting. Bij het uitzoeken van de vloer goed advies. We hebben meerdere keren contact gehad en de showroom bezocht. Alles geen probleem.
Vriendelijke mensen in ons huis. Kortom: zeer tevreden.
FOTO VAN MARIEKE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Elvira op woensdag 14 jul 2021 21
Afspraken werden nagekomen. Prima werk geleverd door jongens vd vloerverwarming en door de leggers van de gietvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal af”
Door Jasper op woensdag 14 jul 2021 21
Goede ontvangst bij verkoop, wel erg lastig om een gietvloer uit te zoeken van een klein staaltje. Dit zou uitgebreider kunnen. De staaltjes in de winkel waren erg klein en vies. De vloer is strak en mooi gelegd, in de vloer zitten wat haartjes witte puntjes en vlekjes echter is dit normaal bij een gietvloer. Met de plinten is het helemaal af en hebben we een prachtige giet vloer door het hele huis.
REACTIE VAN KNULST VLOEREN
Beste Jasper, Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe vloer. De stalen zijn inderdaad ietwat aan de kleinere kant, hierdoor zijn we momenteel bezig met het gieten van nieuwe stalen. We maken grotere stalen/borden waarop de gietvloer en de kleur nog duidelijker zichtbaar zijn. Wij hopen dat dit onze klanten helpt om nog beter een goede keuze te kunnen maken. Bedankt voor uw mooie review. Geniet van uw prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en op tijd gewerkt”
Door Marja Kouwenhoven op woensdag 14 jul 2021 21
Eiken houten vloer. De afdeling planning heeft goed naar mij geluisterd en geprobeerd om de vloer zo snel mogelijk te leggen. De vloer is ook heel mooi gelegd en alle verschillende mensen hebben netjes en op tijd gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en nieuwe trap”
Door Pieter de Roover op dinsdag 13 jul 2021 21
Na het leveren en plaatsen van een nieuwe pvc-vloer en een nieuwe trap, waren er nog een paar openstaande punten. Ook die heeft firma Knulst naar tevredenheid opgepakt.
Wij genieten nu van een nieuwe vloer en een nieuwe trap en kunnen firma Knulst dan ook van harte aanbevelen!
FOTO VAN PIETER DE ROOVER
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Pim Burgerhout op maandag 12 jul 2021 21
Pvc vloer aangekocht en laten leggen door Knulst. Dit is een zeer prettig en professioneel bedrijf. Bij het uitzoeken van de vloer nam men ruim voldoende de tijd en niets was teveel. Men is 3 keer komen vocht meten omdat de anhydrietvloer te nat was. Beter wachten dan op een natte vloer leggen, die over een jaar er uit klapt. (klasse dat men de vloer niet wil leggen op een natte ondervloer). Voor de klant is dit minder leuk maar wel begrijpelijk. De vloer is zeer mooi gelegd en de plinten werden op ons verzoek pas twee weken later aangebracht. Al met al is Knulst een zeer prettige zaak die ik iedereen zou aanraden om hier een vloer te kopen.
FOTO VAN PIM BURGERHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jaap Bruijn op vrijdag 9 jul 2021 21
Vanaf de eerste kennismaking bij de info over en het bestellen van de vloer hebben wij een heel positieve indruk. Die is alleen maar versterkt bij het vervolg.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Gert Evertse op woensdag 7 jul 2021 21
Mooie pvc vloer in visgraat met band en bies. Prachtig gelegd!
FOTO VAN GERT EVERTSE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruud Berendse op maandag 5 jul 2021 21
Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige vloer. Behandeling in de showroom (Diane) was zeer prettig, het leggen ging zeer vakkundig en precies (Andries) en men was zeer hulpvaardig bij het nog verzetten van zware/grote spullen. Kortom ik zou Knulst bij anderen zeker aanbevelen.
FOTO VAN RUUD BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Petra Jochemsen op maandag 14 jun 2021 21
Knuist heeft ons hele appartement in Noordwijk voorzien van pvc. We zijn uitermate tevreden. Ontzettend vriendelijke geholpen. Mooie kwaliteit. Uitstekende service. Ik raad iedereen Knulst aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ingjerd op maandag 14 jun 2021 21
Houten vloer gekocht. Vanaf eerste afspraak heel goed op de hoogte gehouden over alles rondom de kosten en de planning. Welke week, dag, hoe laat zij kwamen. Alles klopte. Uiteraard ook een prachtig resultaat, strak gelegd, heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A. Veeneman op vrijdag 11 jun 2021 21
Super tevreden: paar kleine details achteraf heel snel geregeld; TOP!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Anton en Ina Vugts op woensdag 9 jun 2021 21
Er ligt inmiddels een mooie nieuwe gietvloer bij ons. Best wel spannend gebeuren (eerste gietvloer tenslotte); maar het is boven verwachting goed verlopen.
De communicatie was prima. Telkens ontvingen wij tijdig bericht over welke voorbereidingen we moesten treffen en hoe laat de mensen er zouden zijn. Het contact met Karel en Jaqueline die de gietvloer bij ons gemaakt hebben was buitengewoon prettig. Niet alleen heel fijne mensen, maar ook zeer vakkundig en meedenkend. Een tweede zeer positieve ervaring (de eerste was met de mensen die de vloerverwarming hebben aangelegd).

Een review komt wat ons betreft zeker uit op "super". Zouden wij jullie willen/durven aanbevelen? Ja zeker! (en inmiddels hebben wij dat al gedaan). Nu nog het leggen van de PVC in het trappenhuis. Dat wordt vast onze volgende goede ervaring met jullie.

Met vriendelijke groet,
Anton en Ina Vugts
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat PVC”
Door Miryam op vrijdag 4 jun 2021 21
Wij hebben een visgraatpvcvloer gekocht bij en laten leggen door Knulst. Prachtige vloer. Heel mooi gelegd. Hele fijne service; er werd steeds goed met ons meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een super pluim”
Door Marcel de Rooij op donderdag 3 jun 2021 21
De vloer is gelegd en wij zijn er heel tevreden mee echt een aanwinst van ons woongenot. Wij geven daarom de firma Knulst voor advies en het compleet geleverd
product een SUPER pluim!
FOTO VAN MARCEL DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe vloer”
Door Paul op woensdag 2 jun 2021 21
Wij zijn super tevreden over onze visgraat parketvloer! Het verkoopgesprek met Job was prima, hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Communicatie van Knulst naar ons was altijd tijdig en helder. De vloer is gelegd door Wally, wat een harde werker en vakman! En wij genieten dagelijks van onze prachtige nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerben op woensdag 2 jun 2021 21
We zijn zeer tevreden over Knulst en de gelegde vloer. Alles is naar wens gelopen met het advies, planning en uitvoering. De vloer is professioneel gelegd en er is moeite gedaan om ook nog een patroon te maken in de visgraat zodat er geen donkere gedeeltes zijn. Ook de plinten zitten er strak op en zijn netjes gekit ook langs de al gesauste muren.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M. Kok op dinsdag 1 jun 2021 21
Uitstekend geholpen bij het advies in keuze van een vloer. Daarna vlotte afwikkeling betreffende bestelling en planning. Legger van de vloer, in een woord: VAKMAN!
Resultaat: SUPER, echt heel blij mee! Dank voor alles. P.s. Al de vierde keer dat we een vloer uitzochten bij Knulst. En altijd dezelfde, bovenstaande ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben Wesdijk op dinsdag 1 jun 2021 21
Wij zijn zeer tevreden na onze keus bij Knulst een vloer te bestellen. Prima geholpen door de verkoper in Nunspeet. Goed contact met een medewerker van Knulst na afspraak bij opmeten. De transporteur van de vloerdelen en plinten was zeer behulpzaam. Ook perfect gelegd door een ingeleende vloerenlegger uit Den Haag. (heb hem ook zeer goede recensies gegeven na het leggen van de vloer.) Goede keus van Knulst voor deze man te kiezen. In eerste instantie schrokken wij omdat het geen werknemer van Knulst was. Kortom: het hele verhaal is goed uitgepakt en zijn over-all zeer tevreden. Krijgen positieve reacties van vrienden en kennissen m.b.t. de vloer.
FOTO VAN BEN WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H.M. Bos op maandag 31 mei 2021 21
Prima gegaan allemaal. Planning is goed. Heel tevreden met de nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima voor elkaar”
Door Chris Kuipers op maandag 31 mei 2021 21
Bij Knulst een Therdex-vloer gekocht en laten leggen. Ze hebben goed geholpen om onze verhuisplanning te halen, de vloer keurig gelegd en netjes afgewerkt met de plint. Prima voor elkaar!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door A. van Driel op dinsdag 11 mei 2021 21
Goed advies bij uitzoeken. Plandatum ging in goed overleg. Goede aanvullende informatie per email in het voortraject en professioneel en vriendelijk personeel tijdens de de uitvoering van de werkzaamheden
FOTO VAN A. VAN DRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Familie Walsma op maandag 10 mei 2021 21
Wat hebben wij nu een prachtige houten vloer in Hongaarse punt. Ziet er heel mooi uit. Ook het pvc boven ligt er heel strak in, en de plinten zijn keurig. De communicatie vanaf het begin is keurig en duidelijk, van alle afdelingen, verkoop, inmeten, planning, logistiek. Gerrold, Willem, Gerko, Martijn, Jacob, Tom... ken jullie inmiddels allemaal bijna persoonlijk. Zo voelt het! En dan de leggers Wallie, Jeroen... heel goed gewerkt. De plintenmonteur Bas was ook heel netjes. Kortom jullie hebben een superteam! Wij zijn erg tevreden! En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Robin op vrijdag 7 mei 2021 21
Prijs kwaliteit is top! daarnaast vriendelijk personeel en goed bereikbaar voor vragen en dergelijke.

Aanvulling ontvangen 7 mei 2021: Levering en montage is gebeurd. Ik ben hier erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Annette van Hemert op woensdag 21 apr 2021 21
Ondanks het feit dat we langer moesten wachten op de vloer is voor ons alles tot volle tevredenheid afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Sasja Kooistra op maandag 19 apr 2021 21
De communicatie was vlot en helder, prettig personeel van aankoopadvies, tot Fermacell-legger, egaliseerploeg en de gietvloerleggers, met als resultaat een hele mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Oscar Bus op zaterdag 3 apr 2021 21
Ondanks uitdagingen in de voorbereiding aan onze kant met veel vakmanschap en creativiteit een prachtige vloer gelegd. Zeer content over het resultaat en de service. Aan te bevelen bedrijf, met aanstekelijk plezier in het werk, en verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edwin Frowijn op woensdag 31 mrt 2021 21
Bij Knulst word je prima ontvangen en voorgelicht. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en in overleg is veel mogelijk. Service is prima, aftersales: so far so good. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte begeleiding”
Door Kris Stribos op vrijdag 12 mrt 2021 21
Vanaf het eerste contact perfecte begeleiding. Erg vriendelijke medewerkers en competent. Ook de nazorg prima voor elkaar. En we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Knulst is een aanrader”
Door Kees en Marijke Kuijpers op woensdag 24 feb 2021 21
Wij zijn volop tevreden over zowel de fa. Knulst als over de vloer zelf. Prettig oriëntatie- en verkoopgesprek. Wat betreft de planning hadden we gelukkig geen haast en waren flexibel. De communicatie verliep prettig en de afspraken waren duidelijk. Het verwijderen van het oude tapijt en ondertapijt (ca. 950 kg.) was een megaklus, maar in 1 dag geregeld en afgevoerd. Het leggen van de LayRed PVC-vloer is super mooi gedaan, net als het plaatsen van de overzetplinten. Dus wat ons betreft: Knulst in Nunspeet....een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ingrid Lammerse op donderdag 11 feb 2021 21
Goede ervaring met Knulst. Het zijn kundige vakmensen, zowel in het meten als voorbewerken als leggen van de PVC-vloer. Heel tevreden. De schriftelijke informatie voorafgaand aan het leggen van de vloer (stookprotocol) roept soms vragen op. Vragen worden goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de PVC vloer”
Door Peter op vrijdag 5 feb 2021 21
Ben zeer tevreden over het eindresultaat van de pvc-vloer, vooral nadat de plinten zijn bijgewerkt en netjes -afgekit. Goede en prettige uitleg vooraf en Knulst stelt zich flexibel, meewerkend en correct op; een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met nieuwe PVC vloer”
Door Peter op woensdag 3 feb 2021 21
Een nieuwe PVC vloer gekocht en laten leggen, werkzaamheden volgens planning uitgevoerd, en met vakmanschap gelegd, we zijn er zeer blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de trap”
Door Ad op woensdag 3 feb 2021 21
We zijn bijzonder tevreden over het renoveren van onze trap. Keurig werk geleverd. Netjes de afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwd gevoel”
Door Piet Koldenhof op maandag 18 jan 2021 21
Pvc vloer gekocht boj de fa. KNULST . Zij geven juiste voorlichting, komen keurig de afspraken na en hebben vriendelijke en zeer gemotiveerde mensen in dienst.Dat gaf ons een vertrouwd gevoel.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Roos op maandag 18 jan 2021 21
Wij hebben recent een pvc vloer bij Knulst gekocht en zijn zeer tevreden. De werkzaamheden zijn op de afgesproken datum uitgevoerd en de vloer ziet er erg mooi uit! Echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Super gelegd”
Door Fam fc hofstaetter op vrijdag 18 dec 2020 20
Wij hebben een pvc vloer gekocht en laten leggen in visgraat motief door de firma knulst in nunspeet zeer tevreden en super gelegd goede service een 10 dank jullie wel zal het ieder aanbevelen mvg fam hofstaetter
FOTO VAN FAM FC HOFSTAETTER
PVC visgraat
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en raambekleding”
Door Van de Maat op zondag 6 dec 2020 20
Aanvankelijk bij Knulst gekomen om een pvc-vloer uit te zoeken; daarin werden we goed geadviseerd, maar vonden uiteindelijk toch niet de vloer van onze wensen. Vervolgens raambekleding bekeken, ook daarbij goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden over de duettes en plisse's van Sunway die we via Knulst hebben gekregen. Echt een aanwinst in onze woning! De levering/communicatie verliep goed, al moest een klein deel van de bestelling opnieuw omdat er een verkeerde maat was besteld. We werden steeds geholpen door Egbert de Bruin; een kundige, enthousiaste medewerker, die ons vanaf het begin goed heeft geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Rustige aanpak”
Door Van der Meulen op woensdag 2 dec 2020 20
Uitstekende voorlichting over soorten vloeren; rustige aanpak keuzeproces; goede communicatie en tenslotte een prachtige vloer.
FOTO VAN VAN DER MEULEN
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vinylvloer”
Door J. Koppelaar op dinsdag 1 dec 2020 20
Héél fijn hoe Knulst meegedacht heeft qua levering en het leggen van het vinyl! Zijn er super blij mee! En stoffeerder Willem was een super aardige fijne man! Dus die 10 is zeker verdiend! 
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Kuiper op dinsdag 1 dec 2020 20
Adequaat geholpen, goede communicatie, klantgericht, klantvriendelijk, vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie PVC Vloer”
Door Jeroen op maandag 16 nov 2020 20
Wij hebben voor een nieuwbouwhuis een PvC vloer afgenomen bij Knulst Vloeren en dit is naar alle tevredenheid gelegd. De communicatie is altijd goed en vlot verlopen en de vloer is helemaal naar onze smaak!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Fam. de Graaf op maandag 9 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden over de fa.Knulst, onze PVC vloer en de uitvoering van e.e.a. . Ook de service wat betreft plinten aanbrengen is zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Herm op donderdag 29 okt 2020 20
Ondanks onze twijfel betreffende kleur en product bleef Knulst altijd heel goed meedenken om tot een mooi eind oordeel te komen. Een aantal keren werd er een voorbeeld opgestuurd. Niets was te veel en alles kon. Het leggen ging erg professioneel
En hier was niets te veel en ook nadat de vloer af was kwam er nog iemand om de vloer nog eens af te kitten. In een woord geweldig. Vakmanschap gecombineerd met meedenken met de klant
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Pieter op donderdag 1 okt 2020 20
Het zijn vriendelijke mensen die meedenken als er een probleem is. De vloer ligt er keurig netjes in, en ook de service achteraf is super goed. Ik zou Knulst Vloeren iedereen aanbevelen!

Aanvulling ontvangen 1 oktober 2020: Betreft een pvc visgraat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Ria Harinck op maandag 28 sep 2020 20
De vloer is heel mooi. Hij is goed gelegd. Toen het leggen bijna klaar was, werden wij opgebeld dat er wat planken te kort waren, maar binnen een paar dagen was dat verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC in het hele huis”
Door Mevrouw Lantinga op maandag 28 sep 2020 20
Ik heb in mijn hele huis inclusief de trap pvc laten leggen. Het contact met Knulst Vloeren verliep altijd vriendelijk en correct, de vloer is heel mooi gelegd en de service fantastisch. Een groot compliment voor alle medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Wim en Jans Philippo op maandag 31 aug 2020 20
Wij hebben een PVC vloer gekocht bij Knulst. De gang, keuken en trap zijn hiermee bekleed. Zowel de verkoper als de mannen die kwamen inmeten en leggen waren zeer goed op hun vakgebied. Ook waren ze zeer vriendelijk. Dachten ook erg mee met onze wensen. Het eindresultaat was dan ook zeer geslaagd. Ik zal Knulst zeker aanbevelen bij anderen.
FOTO VAN WIM EN JANS PHILIPPO
PVC in gang en op de trap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mariska Koster op maandag 3 aug 2020 20
Advies: de adviseur luisterde goed naar onze wensen, en kwam, gelet op het feit dat ik dezelfde vloer in kamer en keuken wenste, met een zeer goed advies. We kozen voor visgraat gelegd pvc met de uitstraling van eiken. Levering en leggen: alle afspraken zijn prompt nagekomen, de vloer is zeer mooi gelegd. In één van de kamers bleken de stroken te "bubbelen". Dit is direct en volledig hersteld. Ondanks dit extra werk, was alles op de afgesproken datum klaar. Contact tussendoor: moeiteloos bereikbaar, altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden en beveel Knulst van harte aan.
FOTO VAN MARISKA KOSTER
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bastian op maandag 3 aug 2020 20
We zijn erg tevreden. We geven knulst een 5. Zeker omdat we graag de plinten volledig in verstek wilde hebben. Op de dag zelf aangegeven en hierin werd goed meegedacht. Daarnaast qua planning en updates zijn we goed op de hoogte gebracht. We hebben een goed gevoel aan knulst overgehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er netjes in”
Door van t Foort op zaterdag 18 jul 2020 20
Super geholpen door de verkopers bij Knulst in het uitzoeken van onze gietvloer. We mochten zelfs als dat nodig was bij iemand thuis kijken als we nog twijfels hadden..
Er werd goed overlegd wanneer ze zouden komen gieten en tijdens deze dagen werden wij steeds op de hoogte gehouden! Een ervaren team en prettige communicatie waar wij erg blij mee zijn. De vloer is prachtig geworden en ligt er heel netjes in!
FOTO VAN VAN T FOORT
Gietvloer resultaat
REACTIE VAN ANKIE
Ziet er super mooi uit! Welke kleur is dit als ik vragen mag?
REACTIE VAN WILMA POPPING
Wij zijn afgelopen zaterdag in de zaak geweest en komen nu bij de reviews deze foto tegen. We zijn er niet zeker van of dit de kleur is die we hebben gezien. Maar het is wel de kleur waar we voor willen gaan:) Kunt u zeggen welke kleur dit is. Vr.gr. Wilma Popping en Wim Zuidberg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door C.Sluiter op donderdag 16 jul 2020 20
We wilden graag een pvc vloer en kwamen via google bij de beste uit de test uit. Knulst vloeren. Vanuit het noorden naar midden van het land gereden voor de showroom en advies. Gelukkig bezorgen/leggen ze door het hele land heen. Hebben een afspraak gemaakt voor bezichtiging. Wij hebben gekozen voor een pvc vloer van Moduleo met geïntegreerde ondervloer, voor over onze plavuizenvloer, omdat we geen zin hadden om de vloer te egaliseren. Helemaal top tevreden zijn we over het advies, bestelling, inmeten, het leggen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Ze hebben alles keurig netjes en vakkundig gelegd. een dikke 10 waard! Onze gang, woonkamer en keuken zien er weer "wauw" uit. Super bedrijf. Het maakt je huis pas echt af.
Wij zijn blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Daar hebben we totaal geen miskoop mee gedaan. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen. Er is zelfs een "traplift" aanwezig in de showroom voor mensen die slecht ter been zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tovenaars”
Door N.M.H.J. Korf op maandag 13 jul 2020 20
BIj Knulst Vloeren in Nunspeet hebben wij een click-PVC-vloer besteld en laten leggen door Mustafa en Cemil. Wat een kunstenaars! De heren hebben de vloer in twee dagen perfect gelegd (woonkamer, keuken en hal). Op sommige plaatsen wilden wij geen plint hebben, dus moest de vloer daar heel strak tegen de wand aan gesneden worden. Mustafa en Cemil verdienen een groot compliment hiervoor. Omdat er iets te weinig PVC was besteld, moesten de laatste 2 m2 later gelegd worden. Dit werd door meneer Knulst zelf gedaan. En ja, ook hij weet hoe een click-PVC-vloer keurig gelegd moet worden. Van bezoek die onze vloer zien, krijgen wij alleen maar complimenten over de mooie vloer en de wijze waarop deze is gelegd.
FOTO VAN N.M.H.J. KORF
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Sebastiaan en Pauline op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij hebben bij KnulstVloeren een PVC vloer gekocht; visgraad gelegd met bies en band. Het contact met alle medewerkers van verkoop, planning en uitvoering was prettig, correct en gezellig. De vloer is keurig gelegd en afgewerkt met hoge plinten. We zijn enorm blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN SEBASTIAAN EN PAULINE
Hoek van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door John van Langeveld op vrijdag 26 jun 2020 20
Wij hebben een hele mooie pvc visgraat vloer gekocht bij de firma Knulst. Wonen zelf onder de rook van Rotterdam, en het gezegde is :"Wat je van ver haalt is lekker en goed" dat geldt dubbel en dwars voor de firma Knulst. Fantastisch advies, deskundige mensen, super "vloerleggers" en heel belangrijk, alles kan, de vraag wordt nooit beantwoord met "ja maar" maar met "ja en...". Heel goed. Kortom een bedrijf dat ik zonder enige aarzeling bij mijn beste vrienden zou aanbevelen.
FOTO VAN JOHN VAN LANGEVELD
Gelegde pvc vloer
REACTIE VAN CARLY
Mooie vloer ! Ben benieuwd hoe deze heet en wat de prijs per m2 is. Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet , Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.