Feedback
7,4

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 205 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren106 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster30 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Eigenhuis Keukens”
Door Ed Pollemans op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Houten
Na een eerste speurtocht bij andere keuken bedrijven gekozen voor Eigenhuis Keukens. Tijdens eerste vrijblijvende bezoek heb ik mijn wensen geventileerd, en ben ik uitgenodigd voor een eerste afspraak. Op de eerste afspraak zijn wat opties van keukens en apparaten in de mooie showroom getoond. Ik heb wat smaken en keuzes bepaald welke als basis konden dienen voor mijn nieuwe keuken. Aangezien een keuken kopen niet dagelijkse kost is voor mij, werd door de verkoper alle tijd hiervoor genomen en werden bij plan~ en tekening uitwerking ook alternatieven in de showroom getoond, omdat de eerste indruk in de showroom niet altijd past in de beschikbare ruimte. Er is ruim de tijd genomen om e.e.a. uit te werken op mijn beschikbare budget, er zijn alternatieve keuken opstellingen getoond en uitgewerkt. Hierna is een duidelijke offerte opgesteld en is die uitgewerkt en naar mij toegestuurd zodat ik het thuis rustig kon bekijken. Er zijn nog 2 volgende afspraken gemaakt waar ook alle tijd werd genomen voor uitleg, omtrent aanpassingen in de indeling én opstelling én de apparatuur zodat de keuken echt op mijn wensen werd uitgewerkt. Hierna is er een inmeetploeg thuis de beschikbare ruimte komen inmeten als controle op alle maatvoering zodat de laatste puntjes op de 'i' uitgewerkt konden worden in de het definitieve ontwerp, zodat er tijdens de plaatsing geen onvolkomen zouden optreden. Van de inmeting en het inplannen van de datum hiervoor, tot de uitwerking van de inmeting werd ik netjes telefonisch en via een bevestiging per mail op de hoogte gehouden. De administratieve afhandeling was duidelijke en zorgvuldig. Ook werd er gevraagd of ik een nogmaals controle wilde uitvoeren op alle definitieve maten zodat de productie in gang kon worden gezet. Wat mij positief verbaasde was een netjes met maatvoering uitgewerkte plattegrond waar ik alle wandcontactdozen en waterkranen zelf moest aanbrengen. Een onverwachte service, erg handig. De financiële afhandeling werd ook netjes via een mail aangeven waar en wanneer e.e.a. geregeld moest zijn. Netjes op tijd ben ik ingelicht wanneer de keuken geleverd werd, op mijn voorkeur datum. Netjes op tijd kwam ook de de vrachtwagen voorrijden. De bezorgers gingen zorgvuldig met alle spullen om, het was geen haastwerk. Ook de after~sales is in orde. Vanwege Corona kon een kraan niet op tijd worden geleverd. Ik heb netjes een noodkraan gekregen. Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de levering van de juiste nieuwe kraan, welke door de leverancier later netjes is aangesloten. Ik heb wel de keuze gehad om een andere nieuwe kraan eerder te krijgen, maar ik heb gekozen voor mijn eerste keuze. Nu de keuken klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat en hoe het hele traject van uitzoeken~uitwerken~leveren en plaatsen is afgehandeld. Kortom, ik ben een blij man.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring! Het proces is precies omschreven waar wij voor staan met als doel dat u als klant 100% tevreden bent want dan zijn wij dat ook! Heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Angela van der Schagt op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Begin 2020 is de royale zwarte houten keuken in U-model geleverd. Het ontwerp van Lusette van Eigenhuis Keukens Amersfoort, die mij in het koopproces ook begeleidde, past geweldig bij mijn huis en de overige inrichting. Het model is strak en van deze tijd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en goed schoon te maken. Je ziet er ook geen vingers op. Het keukenblad (wit composiet) staat heel mooi bij de vloer met stoere grijze tegels. Op een van de houten deurtjes zat een minimaal verfdruppeltje en in een klein frontje een noestdeukje. Dat is snel en correct vervangen door Eigen Keukens Amersfoort.
FOTO VAN ANGELA VAN DER SCHAGT
Zwarte keuken in U model
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden en helemaal van deze tijd! Bedankt voor het delen van uw ervaring en mooie foto. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
REACTIE VAN LUSETTE HEEK
Beste Angela, Wat een prachtig eindresultaat. Geniet ervan, ook alle goeds gewenst in de nieuwe woning! Groetjes Lusette
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Marc op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ruim assortiment met prettig advies. Ook na aankoop met enige regelmaat contact over de gemaakte keuzes en mogelijkheid tot aanpassen. Op tijd contact met ons opgenomen over mismatch in keukenapparatuur. Dat is zeer gewaardeerd. Prima deskundige montage met advies ter plekke. Prijs/kwaliteit verhouding goed in orde.
FOTO VAN MARC
Keuken met eiland
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig resultaat! Heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zaken gaan langs elkaar heen”
Door Jermain op donderdag 4 mei 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Na onze keuken aankoop werden we steeds meer ontevreden. Het blijkt dat de Verkoopster niet het project aanstuurt en/of op terug kan vallen als het niet goed gaat met de bestellingen. EigenhuisKeukens heeft verschillende afdelingen en alles gaat langs elkaar heen. Dit zou beter kunnen, want de verkoopster is het gezicht van het bedrijf en de eerste aanspreekpunt wat naar m.i. ook zou zou moeten blijven tot het eindtraject. Verschillende apparaturen konden niet worden geleverd, gelukkig is er een alternatief gekomen alleen zijn we nu 5 maanden verder en wacht ik nog steeds op mijn GRILL plaat. Eigenhuiskeukens doet beroep op externe keukenmonteurs en dit is heel erg zorgwekkend. Nare ervaring gehad doordat Eigenhuis een afspraak inplant en de keukenmonteur zijn eigenplanning maakt. Verder na de montage vele slordigheden ontdekt, apparaten waren verkeerd aangesloten en er is verre weg van perfect gemonteerd. wij hebben adequaat hier op gereageerd, maar het blijkt dat als je betaald hebt een hele bureaucratische rompslomp bij komt kijken om service te ontvangen. Dit kan je niet met de monteur regelen die je wel rechtstreeks moet betalen. Wij hebben meerdere malen contact gelegd met de monteur en gemaild om tot een afspraak te komen. alle afspraken werden steeds met een smoes verschoven en in de toekomst gezet. Klachtmelding gemaakt bij Eigenhuiskeukens en wederom tot een afspraak gekomen. Iets heel merkwaardigs de monteur komt langs alleen maar om naar de problemen te kijken om die vervolgens te noteren op een serviceformulier die al telefonisch zijn besproken. Hij vertikte om de werkzaamheden te verrichten en wilde alles in 1 keer doen. Nadat de onderdelen waren besteld zou hij contact opnemen voor een nieuwe afspraak. Hier is niets van terecht gekomen waardoor ik na 2 weken contact opnam met eigenhuiskeukens om de status te weten van de bestelde onderdelen. Bleek dat de onderdelen binnen waren en dat de monteur contact zou opnemen hier ging wedermaal 2 weken overheen en moest ik weer achteraan zitten. heel frustrerend om steeds achter eigenhuiskeukens en de monteur aan te zitten. de monteur heeft voor de zoveelste keer zijn afspraak gecanceld met een excuus zonder een fatsoenlijke oplossing. Wij zijn na oplevering van onze keuken 5 maanden verder zonder enige oplossing en resultaat! Dus absoluut ontevreden (spijt van onze aankoop) en bevelen deze organisatie niet aan derden aan!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door dhr en mevr Demirbas op maandag 17 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn erg goed geholpen door Cathelynn van Doorn. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan over de prijs en ik heb uiteindelijk m'n droomkeuken! De service en het advies was uitstekend en we zijn erg tevreden over hen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marcel op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben bij Eigenhuis Keukens een U vormige keuken gekocht. Ricardo heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen. Alle tijd gekregen om de tekeningen te bekijken en (meerdere) veranderingen aan te brengen en Ricardo had alle geduld van de wereld. Afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Naleveringen goed besproken en tijdig gecommuniceerd over datum en tijd. Erg blij met de nieuwe moderne keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Marcel voor jouw positieve bericht! Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig geluisterd”
Door Robin Kaptein op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn zeer tevreden over Eigenhuis keukens Hoofddorp. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij heeft goed advies gegeven en zeer geduldig naar ons geluisterd, hoe we ons droomkeuken wilden hebben. De verkoper ging een tekening maken zoals wij het wilde hebben toen zag de keuken er al mooi uit. Ook was hij creatief met ideeën en oplossingen die wij niet hadden bedacht. Nu staat de keuken en is het nog mooier dan op de tekening! Wij hebben ons perfecte keuken.
FOTO VAN ROBIN KAPTEIN
REACTIE VAN DEBBY
Het eindresultaat is echt prachtig! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Fam bos op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Houten
Nemen de tijd om je droom keuken waar te maken. Tot in de puntjes. Tot een mooi resultaat van onze keuken waar alles na behoren werkt. Nette monteurs die ook vakmannen zijn. Tot slot een half jaar later even een schade geval lossen ze ook op.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Ralf op dinsdag 8 aug 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens, locatie Capelle aan de IJssel. Om positief te beginnen: de monteur was super en verstond zijn vak. Hij was zeer vriendelijk en in een dag had hij de keuken perfect geplaatst.

Toch maar twee sterren, want verder zijn we over Eigenhuis keukens zelf eigenlijk alleen maar ontevreden. De man die ons als eerste hielp met het samenstellen van de keuken, verstond zijn vak nou niet bepaald. Hij had bijzonder veel moeite met het lezen van de opgestelde tekeningen, van de keuken die reeds bij de bouw standaard geleverd zou worden en wij aangepast wilden hebben. Later, bij een gesprek met een andere medewerker, bleek hij ook een aantal onderdelen vergeten te zijn toe te voegen. Deze tweede medewerker verstond zijn vak als keukenontwerper een stuk beter en heeft ons tijdens onze afspraak goed geholpen. De communicatie begon vanaf dit moment alleen steeds slechter te worden. Mails werden niet, of pas veel later, beantwoord. Als je Eigenhuis keukens belde, dan namen ze of niet op of je werd van het kastje naar de muur gestuurd. De enige manier om contact te krijgen (is meteen een tip) is om een klacht in te dienen. Dan word je teruggebeld. Tot slot is ook de nazorg bijzonder slecht geregeld. Een aantal onderdelen, die Eigenhuis keukens vergeten is te leveren bij het moment van montage, wachten wij weken later helaas nog steeds op. Om bovengenoemde redenen zou ik Eigenhuis keukens niet aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Rudy de Rijk op dinsdag 16 okt 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Nieuwe keuken uitgezocht, keurig meegedacht in de oplossing om de keuken en met name het werkblad te vergroten. Meer dan genoeg tijd genomen om alles te bespreken. Ook keurig de plaatsing geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit maar bron van frustratie”
Door Rogier Kok op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Houten een compleet nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij hadden de vrije keuze een keuken aan te schaffen waar we wilden, echter Eigenhuis Keukens was als projectleverancier aangewezen en had verschillende voordelen, waaronder een 2.500 EUR korting. Binnenkomend in de showroom in Houten krijg je gelijk een goed gevoel. De showroom ziet er erg fraai uit, we hebben een heel fijn gesprek verkoopgesprek gehad en we waren er eigenlijk snel uit. Waar het er aan de voorkant zo goed uitgaat, zo slecht is daarna het gehele vervolgtraject verlopen. Hier een korte opsomming van de ervaringen die wij hebben opgedaan.

Algemeen:

- Showroom per telefoon en e-mail heel slecht bereikbaar
- Vanaf het moment dat je getekend hebt interesseert niemand zich eigenlijk meer echt in je
- Over het gehele traject en wie je ook aan de lijn krijgt bij EHK: niemand kan er iets aan doen, niemand neemt verantwoordelijk
- de reden dat er zoveel dingen misgaan ligt bij onderbezetting en 'u moet begrijpen meneer, in dit bedrijf zijn er ontzettend veel schakels ...'.
- algemene telefoonlijn en serviceafdeling is beter bereikbaar. Ook daar ... niemand weet ergens iets vanaf, niemand kan er wat aan doen en iedereen wijst naar elkaar
- In 1 telefonisch gesprek met de bedrijfsleider van de showroom in Houten werd mij beloofd, dat e.e.a. per mail de volgende dag naar mij toe zou komen. Deze mail kwam na 2 weken.

EHK werkt met servicebedrijf HR Montagegroep. Zij zijn hier geweest om de leidingen vooraf om te leggen en om de keuken te plaatsen en te installeren. De communicatie tussen deze 2 bedrijven is waardeloos.

- Nadat de definitieve versie van de keuken was vastgelegd heb ik uiteindelijk ZELF het correcte leidingschema naar HR Montagegroep moeten communiceren. Ondanks meermaals aandringen bij EHK kwam er niets van hun terug. HR Montagegroep wist van niks!
- Spullen die bij EHK allang klaar lagen werden door HR Montagegroep pas weken later geplaatst. Niemand wist dat het spul er al was. Ik heb nota bene zelf weer moeten bellen en de boel in gang moeten zetten - niemand deed iets.
- Levering van spullen tot 3x toe niet in orde. HR Montagegroep maakt nadat ze langs komen een lijst aan die door EHK administratief wordt verwerkt. Alleen omdat die elkaar niet begrijpen, worden er bij de volgende serviceafspraak spullen vergeten / zijn er verkeerde spullen besteld of weet men helemaal van niks.

De kwaliteit van de keuken is dik in orde. Daar niks mis mee. Met de plaatsing van de keuken helaas wel. De keuken is door 2 jonge knaapjes in een halve dag geplaatst. Alles moest snel snel snel. Hierdoor zijn er veel dingen achteraf hersteld moeten worden.

Nadat HR Montagegroep de keuken in eerste instantie heeft geplaatst, zijn ze voor de 2e servicebeurt (2 maanden later) langsgekomen om ontbrekende spullen te leveren / servicepunten te verhelpen. 2 maanden daarna is EHK zelf langsgekomen voor een 2e ronde. En nog steeds zijn er dingen niet in orde en moet er over 2 maanden wéér langs gekomen worden.

Kortom ... mooie showroom, goede kwaliteit keuken. Alles eromheen is 1 grote nachtmerrie en een bron van frustratie. Eigenhuis Keukens - nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door A. van Wincoop op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Na veel zoeken de keuken gevonden die bij ons past. Uiterst vriendelijk en geduldig meegenomen in het bespreken van de keuken. Doordat de verbouwing wat uitliep moest de keuken drie weken later worden geplaatst dan afgesproken. Onze verkoper moest even overleggen met de afdeling planning en het kon worden geregeld. Super flexibel. En het eind resultaat mag er zijn. Heel blij met Eigenhuis keukens in Hoofddorp.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om terug te lezen dat we flexibel zijn en u helemaal tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Chantal v.d. Berg op donderdag 19 jan 2017 17 | vestiging Amersfoort
Gisteren een tweede gesprek gehad bij Eigenhuis Keukens Amersfoort, omdat er de vorige keer iets niet goed was gelopen met de offerte. Beide gesprekken gingen erg goed, leuke sfeer, goed personeel en erg meedenkend. Het enige minpuntje was de prijs. Ik heb bij een andere leverancier gekeken en die zaten wel iets onder de prijs van Eigenhuis Keukens, maar als ik dan weer even terugkom op de service, vind ik dat (redelijk kleine) prijsverschil geen enkel probleem.
REACTIE VAN CHANTAL V.D. BERG-KOEKMAN
Helemaal blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens!! In de showroom al prima geholpen, de keuken staat nu en ben er erg blij mee!!! Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Ons gevoel”
Door Guus op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ongeveer twee jaar geleden onze nieuwbouw keuken bij EigenHuis Keukens (EHK) in Capelle a/d IJssel gekocht. Vanuit de aannemer hadden namelijk wij een kortingsvoucher voor EHK. Eerste adviesgesprek was niet echt een succes en zijn daarom eerst nog bij andere zaken langs geweest voor advies en offertes. Uiteindelijk op ons verzoek een gesprek met andere adviseur van EHK gehad en hierbij zeer succesvol geslaagd en met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Deze dacht goed met ons mee en gaf helder advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij levering/plaatsen van de keuken was 1 van de deuren beschadigd deze werd vlot en zonder problemen vervangen. De spatwand die pas na plaatsing ingemeten werd, kon nog zonder problemen aangepast worden naar een groter formaat. Na 1 jaar in gebruik nog steeds heel erg blij met onze keuken. Naar ons gevoel een goede kwaliteit keuken voor een eerlijke prijs. Recent hebben wij dan ook nog een hoge kast voor inbouwkoelkast bijbesteld van exact zelfde merk en type als rest van de keuken. Afhandeling hiervan ging soepel en konden vlot offerte opstellen terwijl wij zonder afspraak langs kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Op rolletjes gegaan”
Door Roy Kramer & Henri Bovet op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Houten
Dankzij de expertise van Timo Koning (adviseur) en de vakmanschap van de installateurs John en Roberto, genieten wij sinds kort van onze nieuwe SIematic keuken. Het voortraject in Houten verliep prettig en de installatie liep op rolletjes. Bedankt mannen!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om jullie ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is en wij wensen jullie dan ook nog heel veel kookplezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul Falke op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Twee jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Eigen Huis keukens. Schrok destijds wel van de reviews, maar nu de keuken na oplevering van ons appartement is geplaatst, zijn wij zeer tevreden. Kleine restpuntjes zijn snel en correct verholpen. Heeft u een nieuwe keuken nodig? Ga gerust naar Eigen Huis Keukens!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Houten
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen.
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is heel mooi geworden! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig begeleid”
Door Niels Benschop op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben keukenapparatuur en blad gekocht. De hele keukenbouw is op maat uitgevoerd door een meubelmaker. Een en ander geweldig begeleid. We zijn uitermate tevreden over Eigenhuis Keukens. Geboden prijs/kwaliteit verhouding en service boven verwachting
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan! Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door M. van Kampenhout op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen in Hoofddorp, mooie keuken uitgezocht en vakkundig gemonteerd door Erwin en Ruud. Minpuntje: De keuken werd 6 dagen later dan afgesproken geleverd, het wijzigingsgesprek was ook (te) laat gepland.
FOTO VAN M. VAN KAMPENHOUT
Keukenmonteurs Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans de Haan op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer vriendelijk en behulpzaam, zelfs op het allerlaatste moment was het mogelijk om een geheel andere keuken uit te zoeken! Ook is door hen heel veel moeite gedaan om de niet werkende afwasmachine zo spoedig mogelijk te vervangen.
REACTIE VAN RIANKA
Vriendelijk bedankt voor uw reactie! Het was leuk om met jullie de keuken volledig naar wens uit te zoeken en het resultaat is prachtig geworden. Veel kookplezier gewenst! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door carolien op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop verliep heel prettig, de keuken hebben we online besteld, omdat het geplaatst werd in appartement die bestemd was voor verhuur, en eenmalig in winkel geweest, om het samen alles door te nemen. ook de levering was prettig. En was iets niet goed met de kraanaansluiting, maar dat hebben jullie netjes verholpen. Ik zou jullie dus zeker aanraden, als iemand dat zou vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is en wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Wijzigingen geen probleem”
Door D. Grotenhuis op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eerste afspraak verliep in prettige sfeer. Er werd uitgebreid de tijd genomen en er werd ons geen druk opgelegd. Nadien nog tweemaal de keuken gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus. Krte lijntjes, zowel met ons alsook met de aannemer. Ik wil deze zaak dan ook van harte aanbevelen! De keuken is opgeleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Claudia Geyteman-Westbroek op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We waren op zoek naar een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Wormerveer en Eigenhuis keukens is gekoppeld aan dit project! We gingen gewoon even kijken en zagen direct een keuken waar we helemaal weg van waren maar we dachten deze is boven budget! Doordat we deze keuken hadden gezien en de kwaliteit daarvan viel alles in het niets en viel ons ineens op bij de concurrente keukenbedrijven dat je keukens hebt en keukens! Cathelyn van Doorn heeft ons echt heel fijn geholpen en voelde ons echt heel goed aan wat onze wensen waren en meegedacht om dit te realiseren binnen ons budget! Ik denk dat dit ook heel belangrijk is, we moeten er allemaal hard voor werken! Ook het vervolg is prima gegaan! Dus voor ons is Eigenhuis Keukens een toppertje met kwalitatief prachtige keukens en Cathelyn bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Aangewezen keukenleverancier”
Door Gerard Stofmeel op vrijdag 18 aug 2017 17 | vestiging Heteren
-- Tips voor toekomstige klanten van dit bedrijf staan onderin deze tekst --
Ik ben tot nu toe tevreden met de keuken die we hier hebben gekocht. Nette kwaliteit tegen een realistische prijs. Ook de aankoop beviel goed. Verkoopster Corine heeft ons vakkundig geadviseerd en snel geholpen, thanks!

Keukenhome, later Eigenhuis keukens, was de aangewezen voorkeursleverancier vanuit de aannemer die onze nieuwbouwwoning bouwde. Tijdens de bouw stemmen zij onderling de details af, hierin ging een aantal kleine dingen mis maar dat is niet noemenswaardig.

Wanneer je éénmaal het koopcontact voor de keuken hebt getekend, dan is het niet meer mogelijk om voor de laatste detailafspraken op zaterdag in de showroom langs te komen. Op zich een slimme strategie, zaterdagen zijn gereserveerd voor nieuwe klanten. Geen onoverkomenlijk probleem.

Toen de opleverdatum van onze woning bekend was, wilde ik de plaatsing gaan inplannen. Het contact daarover verliep wat moeizaam (we komen vier weken na oplevering), maar uiteindelijk heb ik duidelijk kunnen maken dat ik iets meer specifieke afspraken wilde maken en kon ik contact leggen met de persoon die komt plaatsen. Richard, top gewerkt! Binnen één dag een nette koof gebouwd èn de keuken geplaatst.

Kort voor levering, kwam nog de eindfactuur. Of we die binnen anderhalve werkdag wilden betalen, anders kon helaas de keuken niet worden afgeleverd. Dat in het contact staat dat die factuur vier à vijf weken van tevoren wordt toegestuurd, negeren we voor het gemak maar even.

Tijdens het plaatsen van de keuken, bleek een aantal onderdelen niet meegeleverd te zijn. De monteur belde dit gelukkig direct door naar Eigenhuis. Hier ben ik te goed van vertrouwen geweest, na twee weken hebben we hier achteraan gebeld maar er was niets meer bekend. Formuliertje ontbrak. Lang verhaal kort, we hebben nu al 13 weken een keuken zonder functionerende verlichting en zonder handgrepen. Plus nog wat kleine details. Eigenhuis heeft geen voortgangsbewaking, lijkt niet gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je snel een goed eindproduct in huis hebt. Wat ook weer begrijpelijk is, want alles is immers al betaald èn de gemiddelde klant zie je de komende 10 jaar toch niet meer terug.

Mocht ik hier in de toekomst weer een keuken kopen, dan zou ik:
-- De betalingsvoorwaarden onderdeel laten uitmaken van de koopovereenkomst. Houd wat geld achter, wat je betaalt wanneer je keuken daadwerkelijk àf is.
-- Vier à vijf weken vóórdat je keuken wordt geleverd, de financiële administratie ervan op de hoogte brengen dat zij een factuur moeten sturen. Dan kan dat netjes mee, in de hypotheek.
-- Weten, dat het prettige contact uit de aankoop-fase niet zo lang stand houdt.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door Deborah op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Heteren
T/m aankoop van de keuken verloopt alles soepel. Bij onze plaatsing was er een onderdeel verkeerd geleverd. Inmiddels een halfjaar verder en de keuken is nog niet in orde. De service is vreselijk. Slecht bereikbaar; je moet er zelf continu achteraan. En elke keer gaat er wel weer iets mis in het hele verhaal.
REACTIE VAN DEBORAH
Na plaatsing van bovenstaande tekst heeft eigenhuis keukens contact gezocht met ons. Vanaf dat moment zijn de afspraken na gekomen en is er een andere monteur geweest die wel alles goed afwerkt. Inmiddels is nu alles in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Ton en Annette van Vliet - van der Burg op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Amersfoort
Een nieuwe keuken gekocht. Uiteindelijk door verschillende mensen geholpen. Dat vonden wij niet optimaal. We zijn wel blij met de nieuwe keuken!
REACTIE VAN ELINE VAN VELZEN
Geachte heer en mevrouw Van der Burg, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn vinden het leuk om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe keuken. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Al eerder keuken gekocht en nu weer in aankoop”
Door GertJan Doornekamp op donderdag 29 dec 2016 16 | vestiging Hoevelaken
Wij zijn blij met de eerlijke en deskundige kennis van eigenhuis keukens. 7 jaar eerder hebben we een mooie keuken gekocht waar wij nog steeds zeer tevreden over zijn. En ook een paar jaar verder zijn wij blij met de top service, en advies van onze keuken in ons nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door J. van der Werff op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Bij aankoop van mijn keuken van het begin tot en met het einde uitstekend advies, service, vakkennis, klantvriendelijkheid. Kan deze vestiging en medewerkers zeker aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door André N op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bedankt Eigen Huis, jullie service van de monteur was optimaal. Komende weken kunnen we weer knallen met een zelfgemaakt kerstmaal. De lades glijden in de kast, de deurtjes zoeven zachtjes dicht, en de keuken heeft nog steeds een pracht aangezicht. Gezellige feestdagen namens een zeer tevreden klant��
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Willeke Haagsma op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
In mei 2020 een keuken laten intekenen en besteld bij Eigenhuiskeukens in Hoofddorp. We zijn zeer goed geholpen door Viktor. Zijn ervaring was van grote meerwaarde tijdens het intekenen; gedegen advies, geen meeprater maar eerlijk over wat wel en niet handig is en zet de puntjes op de i. Daarnaast was hij goed bereikbaar tijdens het hele proces. Prijzen zijn per onderdeel gespecificeerd in een offerte en daarmee transparant. Levering vond begin september plaats op de afgesproken tijd en datum. Binnen een dag werd de keuken door 2 monteurs werkend, schoon en onbeschadigd opgeleverd. We zijn er ontzettend blij mee. Het eindresultaat (dag van montage) zal ik toevoegen.
FOTO VAN WILLEKE HAAGSMA
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Heel veel plezier met de nieuwe keuken en bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geholpen”
Door Kevin Scholtes op zondag 17 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pas een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geleverd zou worden. Deze keuken zou door eigenhuis keukens geleverd worden maar de waarde van de keuken kon ook geinvesteerd worden in een volledige keuken met bijbetaling. Ik werd netjes ontvangen door de heer van Dijk, die erg vriendelijk was en zeer nauwkeurig te werk ging met mijn wensen, benodigheben en uiteraard mijn budget. De heer van Dijk had nog een aantal slimme opties, kon zijn verhaal goed onderbouwen en wist goed met de ruimte voor de keuken te gaan om zoveel mogelijk ruimte over te houden. En erg kundige man, weet goed en doelgericht te werken en liet mij alles netjes overwegen. Het grappige van alles was nog dat ik de dag na aankoop in de krant een indentieke keuken tegen kwam met alle opties die ik ook had voor ruim 1000 euro meer. De keuken is nog niet geleverd omdat me huis nog niet af is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een succes wordt. Top bedrijf dus. Een echte aanrader.

Naschrift ontvangen 5 november 2015: Keuken is geplaatst en ziet er super uit! Alles is prima verlopen. Vakundig geinstalleerd en netjes afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door Martin en Joke van der Linde op zaterdag 6 okt 2018 18 | vestiging Heteren
Uitstekende service verkoop en het plaatsen van de keuken. John Jager heeft onze keuken geplaatst, wat een uitstekende monteur! Door John Jager geven wij 5 sterren aan Eigenhuis Keukens Heteren. Bij de levering, was helaas het voorfrontje van de afwasmachine niet mee geleverd, hierover is de volgende dag al teruggebeld, door Eigenhuis Keukens kantoor afdeling en dat e.e.a. zo snel mogelijk geleverd wordt. Nogmaals compliment voor de monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en helder”
Door Ed van den Berg op zondag 29 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
In alle fases van het verkoopgebeuren zijn wij goed geholpen. De aankoop verliep deskundig en helder. De plaatsing van de keuken ging goed (op een paar kleinigheden na) en de nazorg wachten we nog even af, maar hebben we vertrouwen in.
Compliment voor Eigenhuis Keukens Amersfoort.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is, daar doen we het voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Adrie Bergwerff op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een jaar of 6 geleden hadden wij al een keuken aangeschaft via deze vestiging. Wij zijn toentertijd uitstekend geholpen door Jeffrey Bouwman. Er werd met ons nagedacht over mogelijke oplossing voor de plaatsing van diverse apparatuur. Na plaatsing was er een tapkraan gesprongen (kon de leverancier en de montuer niets aan doen, was ene fabricagefout). Dezelfde dag is het probleem verholpen en alle natte (houten) delen van de keuken zijn toen opgenomen en op een later moment vervangen. Afgelopen jaar hebben wij een andere woning aangeschaft en juist door onze goede ervaringen met Eigenhuis Keukens zijn we hier terecht gekomen.

Ook nu weer zijn we uitstekend geholpen. Na het plaatsen van de keuken bleek er met 2 onderdelen iets niet goed te zijn. Ook dit is naar volle tevredenheid verholpen. De Servicedienst stond ons vriendelijk te woord en overlegde over de status en vervanging van de onderdelen.
FOTO VAN ADRIE BERGWERFF
+ Toon extra foto van Adrie Bergwerff
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Boellaard op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goed mee gedacht eerlijke oplossing gemaakt die toch me een hoop geld heeft bespaard Cathelyn van Doorn is een topper alles volgens afspraak gegaan

Aanvulling ontvangen 3 september 2020: Betreft een complete keuken die monteer ik zelf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joost op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden over kwaliteit van levering. Mooie keuken en snelle plaatsing binnen 2 dagen. Ik zou hier zeker weer een volgende keuken kopen want je hoort veel spookverhalen die ik hier zeker niet ervaar!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! En heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. We wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door M.J. Geuke op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima ervaring met eigenhuis keukens. Keuken gekocht als onderdeel van een nieuwbouwproject. Prijsstelling is reëel,advies en montage prima en keuze voldoende.

Waar de meeste keukens wit of zwart zijn kozen wij voor een bijzondere kleur groen. Mooi, wel wat enigzins bevattelijk voor vingerafdrukken maar dat is vooraf ook aangegeven dus wekelijks even een doekje er over is geen probleem.
FOTO VAN M.J. GEUKE
Groene keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat tof dat jullie voor deze kleur hebben gekozen! Het resultaat is echt prachtig! Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
REACTIE VAN RIANKA
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat! Het was leuk om met jullie deze bijzondere kleur uit te zoeken in onze showroom.
Heel veel kookplezier! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig”
Door Guido Kuipers op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht via nieuwbouw project, goeie begeleiding bij meerwerk keuken, fijne en vakkundige monteur bij de montage
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Kuipers, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Peter op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Houten
Prima ontvangen in de showroom. Ook een prima gesprek met Radjen. Hij bleek echter een ontwerp te hebben gemaakt dat in de praktijk verkeerd zou uitpakken. De afzuigkap zou niet recht boven de kookplaat passen en de handgrepen bleken verkeerd in het ontwerp te staan. Hier kwamen we bij toeval achter toen we de handgrepen later nogmaals checkten in de showroom. Hierbij uitstekend geholpen door Timo, die ons wees op de ontwerpfouten en een nieuw, wel uitvoerbaar, ontwerp maakte. De aflevering van de keuken op de afgesproken dag is netjes uitgevoerd door twee nette heren van een verhuisbedrijf. Keuken bleek compleet te zijn geleverd. De plaatsing is vervolgens foutloos en zeer vakkundig in een dag uitgevoerd door Hagen keukenmontage. Deze heren werken netjes, snel en zeer precies. In tegenstelling tot vele anderen, voor ons dus wel een prima ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Jeffrey is echt een topper”
Door Familie van der Lee op zaterdag 6 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar zomer een nieuwe keuken uitgezocht bij Eigenhuis Keukens. Dit bedrijf was ons 2 x aangeraden; 1 x door kennissen en 1 x door familie. Ook werd ons aangeraden naar Jeffrey Bouman te vragen. Dit hebben wij gedaan en dat is ons prima bevallen! Jeffrey heeft heel veel kennis en hij denk goed mee over wensen, mogelijkheden, materialen, kleuren, enz. Jeffrey is echt een topper! Jammer dat hij richting zijn pensioen gaat; een lastige zaak voor zijn opvolger/ster om zijn schoenen te vullen. Door de coronacrisis is het project qua tijd nogal uitgelopen; wij wachten nog steeds op een koelkast en op herstel van schade tijdens het installeren van de keuken. Wij hebben er wel vertrouwen in dat dit allemaal naar tevredenheid wordt opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Familie van der Lee voor het delen van jullie positieve ervaring! Wij gaan ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Ria Schouten op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Bij het kiezen van onze droomkeuken zijn we vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Door hun inlevings vermogen en ideeën en tips hebben we de keuken die bij ons past en een aanvulling in ons appartement is geworden. We zijn heel blij en trots op het resultaat.
FOTO VAN RIA SCHOUTEN
Droomkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Tamara rolink op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele fijne ervaring gehad met eigenhuis keukens. Het hele proces van het ontwerp tot en met de service na het plaatsen van de keuken zeer goed, professioneel en meedenkend opgepakt. Nu een perfecte keuken, op maat gemaakt naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door W.H. Van Bekkum op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken incl apparatuur gekocht. Wij zijn duidelijk en goed geïnformeerd. In de showroom was alles als model aanwezig. Vriendelijk te woord gestaan met de juiste kennis!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door Danny van Esch op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een luxe keuken gekocht. We kregen eerlijk advies en hadden niet het gevoel dat ons dure dingen werd aangesmeerd. Keuzes werden goed afgewogen door de verkoper of het het geld wel waard was. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wel werd de koop erg snel afgehandeld en zat er voor ons gevoel haast achter.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Esch, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u heel veel woon- en kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt super goed”
Door Annette Geurtsen op woensdag 2 jan 2019 19 | vestiging Hoevelaken
We hebben apparatuur gekocht voor in onze nieuwe keuken ! We zijn heel goed geholpen en hebben de juiste informatie gehad ! Ik raad deze winkel zeker aan bij andere mensen die op zoek zijn naar een keuken !!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte mevrouw Geurtsen, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Moeten achteraf achter veel zaken aan”
Door Gerda op maandag 1 mei 2017 17 | vestiging Hoevelaken
Prima geholpen in de winkel, maar na betaling ben je een stuk minder interessant. Degene die de keuken heeft geplaatst heeft zijn best gedaan, maar was gewoon niet te doen in 1 dag. Het was een hele kastenwand, kookeiland en losse pantrie. Even slikken als er meer dan een aanhanger vol met verpakkingsafval in huis achterblijft. Afvoer spoelbak zat niet vast, dus lekkage. Zelf verholpen. Diverse dopjes op schroefjes etc niet geplaatst, dat hebben we ook maar zelf gedaan. 5 maanden later zitten we nog met een lade die niet loopt, en open staat, en een kraan die niet goed is, en waarvan ik denk dat het een showmodel ofzo is, gezien de gebruikssporen, terwijl wij nieuw gekocht hebben. Eigen huis stuurt ons naar de fabriek, fabriek stuurt ons terug naar Eigen huis. Ook bijvoorbeeld de dempertjes op de deuren vergeten te plaatsen, wachten we ook nog steeds op. Als je echt veel tijd hebt, en zin om overal achteraan te gaan kun je overwegen hier een keuken te kopen
REACTIE VAN GERDA
Dat is grappig, nadat ik had ingestemd dat mijn gegevens doorgegeven mochten worden aan Eigenhuis, kregen we 3 uur na het delen van onze ervaring het bericht dat de spullen besteld zijn. Nu 2 weken later en helaas weer niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door John van Dijk op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben via prima hulp en aanwijzingen van Eigen Huis keukens een keuken gekocht voor onze huidige woning. Zijn daar uiterst tevreden over en raden dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: Onze keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. De monteur heeft z'n werk netjes gedaan en eigenlijk zijn we tevreden over de keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Dijk, Goed om te lezen dat u uiterst tevreden bent! Wij willen u graag bedanken voor het plaatsen van deze positieve ervaring en wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend verhaal”
Door Roos van Peel op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer, zeer slecht. Heb eigenlijk geen zin om dit vervelende verhaal op te schrijven maar ik doe het toch. Op hoofdlijnen, aangezien ik ben gemaximeerd op 2000 woorden. Ik kan bijna een boek schrijven over alle zaken die mis zijn gegaan bij EHK.

* Na ondertekening van de offerte werden we geconfronteerd met kosten voor leidingwerk ad EUR 1.200. Dat verbaasde ons aangezien alle keukenapparatuur hetzelfde gepositioneerd was als bij de standaardkeuken van het nieuwbouwproject. Waarom dan extra kosten voor leidingwerk. Gewoon een verkapte verhoging van de prijs. Deze kosten zijn gedeeltelijk geschrapt.
* Communicatie zeer slecht. De verkoper annex bedrijfsleider Jeroen was slecht bereikbaar, na ondertekening van de offerte. Voor ondertekening ging dat prima.
* Keuken gekocht in januari 2016. Afgeroepen in december 2016 aangezien woning opgeleverd zou worden in februari 2017. Bleek dat het frontje niet meer leverbaar was. Dat is niet niks, het frontje is de keuken. Geen goede alternatieven beschikbaar. Contract was bijna ontbonden. Inmiddels contact gelegd met andere keukenboeren voor een andere keuken. Erg veel stress opgeleverd. Uiteindelijk toch nog een frontje beschikbaar wat goed was. Geen excuses of coulance van de EHK.
* Zeeppompje was niet leverbaar. Werd door Jeroen een alternatief geboden. Alternatief stelde echt niks voor, was gewoon een goedkope oplossing. Heb zelf via de leverancier een goed alternatief gevonden.
* Bij de montage is veel mis gegaan. Greepjes waren verkeerd, zeeppompje was niet goed, sleepsysteem koelkast niet geleverd en plint beschadigd. Een maand later werden de greepjes geleverd, wederom verkeerd. Erg lastig om in de keuken te werken als er geen greepjes op zitten. De derde keer waren de greepjes wel goed. De keukenmonteur was zo vriendelijk om in zijn eigen tijd langs te komen om deze erop te zetten. Echt een topper. Werkt overigens voor zichzelf en niet voor EHK. Zitten nu nog wel te wachten op het zeeppompje, nieuwe plint, montage van het sleepsysteem van de koelkast en het afkitten van het aanrechtblad. Uiteindelijk had EHK ons enige coulance aangeboden in de vorm van een pannenset. Toen de greepjes voor de tweede keer verkeerd geleverd werden, heb ik aangegeven geen prijs meer te stellen op de coulance. De communicatie gaat zo stroef, niet normaal. Je kan je wat mij betreft niet meer dan een jaar lang verschuilen achter onderbezetting. Dan heb je structureel een probleem en heb je gewoon schijt aan de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Draaisma op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor ons nieuwbouw appartement in Amersfoort hebben wij een keuken uitgezocht bij Eigenhuis keukens omdat zij leverancier van het project waren. Voor een eerder huis hadden we al eens een keuken bij hen gekocht en dit was zeer goed bevallen. Ook nu weer een positieve ervaring rijker; goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel ook nog na diverse aanpassingen. Goede begeleiding van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Alves de Paiva op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben hier een L-keuken gekocht. Ricardo Cruz heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen, afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Ricardo Cruz van Eigenkeuken Hoofddorp top gedaan, Bedankt ! Ben Super blij met mijn nieuwe moderne keuken.

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Onze keuken is al geplaatst alles is goed gegaan.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Overtoom op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In vroeg stadium, bij de koop van een appartement de keuken besteld bij Eigen Huis, bij Frank. Dat ging soepel, men is duidelijk en de detail kennis is groot. Later, dichter bij de oplevering hebben we de keuken sterk aangepast qua kleur en apparatuur en enkele andere details. Dat ging vlot maar met geduld, in goed overzicht maar uitstekende detailkennis. Ook een van de apparaten die niet in hun leveringsprogramma zat konden we elders bestellen en hebben ze uitstekend ingebouwd. We zijn bijzonder tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Eric Cats op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Houten
Een complete keuken. Goed geholpen, deskundig advies door Radjen. Kan niet beter.
FOTO VAN ERIC CATS
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Cats, Bedankt voor uw positieve bericht en foto! De keuken ziet er prachtig uit en wij wensen u dan ook veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Valerie Ramdas op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Afgelopen Januari 2016 hebben mijn man en ik een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle. Dit is een absolute afrader! Tussentijds is de medewerker die ons hielp ontslagen en werden wij gekoppeld aan 2 verschillende andere collega's. De plaatsing van de keuken ging niet goed, deze staat niet waterpas, er werden gaten door onze keukenkasten geboord en een verkeerde kast geleverd. De montage werd gedaan door een extern bedrijf ingehuurd door Eigenhuis. Tussentijds is een andere monteur van Eigenhuis langsgeweest en constateerde dat de montage zeer slordig heeft plaatsgevonden. Belofte om in week 48 alles af te ronden is ver te zoeken. Wij blijven mailen en bellen, maar de klachten worden niet afgehandeld. Ronduit schandalig is dit. Wij zijn 3 maanden verder na plaatsing en blijven kijken naar een keuken waar wij ontevreden mee zijn. Ik lees in meerdere recensies dat de service zoek is na verkoop van de keuken, u bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer! Wat een drama”
Door Johan op vrijdag 7 nov 2014 14 | vestiging Houten
Prijs niet transparant bij aankoop. 60% er af en nog het gevoel dat je wordt opgelicht maar goed, toch gedaan omdat er een combi met nieuwbouw was. Nu na 5 jaar ongeveer ieder jaar ze wel langs gehad. Verkeerd geplaatst, plint niet vast, kasjes scheef, kookplaat na 2 jaar kapot (helaas we kunnen niets voor u betekenen), afwerking dramatisch, inmiddels meer kit dan hout op de keuken. Binnenraam van de oven valt er ineens uit. ( helaas we kunnen niets voor u betekenen). Lekkage in het keukenkastje. Blijken verkeerde Sifon ( buizen) te zijn gebruikt. Nee hoor dat kan niet zeggen ze( terwijl ik de Sifon toch echt in mijn handen had). Service hier is echt dramatisch. Natuurlijk zullen sommige blij met ze zijn omdat ze toevallig een goede monteur treffen of niet door hebben dat de kwaliteit dramatisch is maar wacht maar totdat er iets is waar je service voor verwacht. Dan ben je bij Eigen Huis keukens echt aan het verkeerde adres. Mijn tip: Nooit hier een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten”
Door mic op donderdag 21 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Een dure Duitse kwaliteitskeuken besteld. Oplevering heeft nog altijd niet plaats gevonden. Tot en met de verkoop gaat alles goed daarna hopeloze communicatie en fout op fout gestapeld. De geplande levering was beging juni, die werd tot beging september uitgesteld. Bij levering was de helft van de kasten verkeerd ingemeten. In november keuken alsnog geplaatst. 4 resterende problemen uit het opleveringsrapport zijn nog altijd niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wahied Bhagwandas op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben bij Eigenhuis Keukens een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouw woning. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen (koffie stond al klaar). De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor Jeffery Bouwman. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Joost Orie op maandag 22 feb 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Graag wil ik mijn complimenten overbrengen aan een van uw medewerkers. Ik ben met een keuken uitzoeken geholpen door mevrouw Sylvia Wijnschenk in Hoofddorp. Ik was daar zeer tevreden over. Zij heeft mij zeer goed geholpen met keuzes en mogelijkheden aandragen, zij was zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden, technische en optische kenmerken van materiaal en apparatuur, dit alles bespreekbaar in een goede en professionele sfeer. Zij heeft uitstekend aangevoeld wat de wensen waren, daar naar geluisterd en aanvullingen bedacht en steeds de tijd genomen om er iets moois van te maken met een prachtig resultaat. Ik zou vrienden en kennissen van harte aanbevelen om bij haar een keuken te laten tekenen. Keuken is op tijd en compleet geleverd en erg strak gemonteerd door de zeer goed meedenkende monteur George. Met vriendelijke groeten, Joost Orie
FOTO VAN JOOST ORIE
Combinatie van materiaal en uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corrie Kouffeld op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Hele goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel zelf. Via project verbonden aan onze nieuwbouwwoning maar we wilden niet de standaard keuken. Maakt het natuurlijk wel iets makkelijker met inmeten etc. Daar hebben wij ons totaal niet zelf mee bezig gehouden. Er zat best veel tijd tussen het bestellen en het definitieve plaatsen omdat ons huis nog niet opgeleverd was. In de tussentijd zijn er nieuwere versies van sommige zaken gekomen en die hebben wij zonder meerprijs aangeboden gekregen. Ook toen we op het laatste moment een Quooker Flex wilden i.p.v. de 'gewone' Quooker kostte ons dit helemaal niets. Vorige week is in 2 dagen de keuken geplaatst door een zeer vriendelijke en ervaren externe monteur, Willem Bonvie. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Michiel op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken aangeschaft, tevreden over voorlichting, geen poespas. Omdat koel/vriescombinatie niet op tijd geleverd kon worden, kleine koelkast met vriesvak gekregen wat later mooi in de schuur past. Plaatsing keuken snel en goed.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is werkelijk prachtig”
Door Jeanette van Eijk op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Eigenhuis Keukens! De aankoop bij Jeffrey Bouwman verliep soepel, met uitstekend advies en een fijne duiding van alle keuzemogelijkheden. Het geleverde leidingschema was duidelijk. De heren van de levering en de installatie waren vlot en vriendelijk. De keuken is werkelijk prachtig geworden, ik krijg er veel complimenten over.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door de Jonge op woensdag 4 okt 2017 17 | vestiging Heteren
In oktober 2016 een keuken gekocht. Het verkoop- en ontwerp-proces verliep vlekkeloos. Na levering van de keuken begon de ellende, na een jaar nog niet opgelost. Dit keukenbedrijf biedt geen enkele service, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Mails worden automatisch beantwoord en sporadisch ook daadwerkelijk inhoudelijk beantwoord. Eerlijk gezegd schrijf ik nooit reviews. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, regelmatig bij op bezoek te gaan bij deze leverancier om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Wel 20 sterren”
Door Frank van der Bijl op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier een keuken aangeschaft, deze is gisteren naar volle tevredenheid geplaatst. Net personeel, duidelijke en transparante communicatie en professionele correcte plaatsing van het geheel. Het ontwerp was mooi, maar het echte werk overtrof alle verwachtingen! Chapeaux, we gaan er vanuit dat het niet op kort termijn nodig is, maar we zullen dit zeker opnieuw precies zo doen en raden dit iedereen ten zeerste aan. Verkoper/bedrijfsleider Nick Legierse is zelfs nog persoonlijk langs geweest om het geheel te bekijken. Al konden we 20 sterren geven deden we dat zeker, leveringstermijn ook op de dag nauwkeurig
FOTO VAN FRANK VAN DER BIJL
Kookplaat met downdraft
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en voor alle complimenten! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aangeraden”
Door Martin Lischer op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Vanaf het samenstellen met hulp van Ricardo tot aan het plaatsen van de keuken verliep soepel en zonder problemen. Absolute aanrader!
FOTO VAN MARTIN LISCHER
Superblij
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Gert en Ans van Holland op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken, goed, zou zeker Eigenhuis Keukens aanraden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: Complete keuken gekocht met deskundig advies van Danny. Ongeveer augustus september 2017 gekocht. Sinds donderdag geplaatst, met een 10+ door ons gegeven.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Gert en Ans, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Daar doen we het voor. Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lisette op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Service afdeling gebeld i.v.m. een lekkende kraan van 7 jaar oud. Ondanks verlopen garantie is er dezelfde dag (gratis) een vriendelijke en behulpzame monteur langsgekomen. Het probleem kon niet ter plekke verholpen worden, maar met noodkraan en goed advies toch verder geholpen. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Joey Steenstra op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na de goede hulp bij het uitkiezen was het wachten op de levering. Dit ging geheel via planning. We werden netjes gebeld en de spullen werden op tijd geleverd. De monteurs waren snel en in een dag stond de keuken er. Helaas bleek de afzuigkap gedeukt. Deze hebben de met hoge spoed opnieuw besteld. Levertijd was helaas 2 weken. Ook bleek er wat miscommunicatie over 2 aansluitpunten. Dit is echter zeer snel verholpen door grote inzet van onze verkoopster. Al met al zijn wij erg tevreden over de aankoop, levering, installatie en ondersteuning! Alles werkt en is helemaal geworden zoals we wilden. Super bedankt.
FOTO VAN JOEY STEENSTRA
Gerealiseerde keuken
REACTIE VAN JOEY STEENSTRA
Ondertussen is de afzuigkap er :)
REACTIE VAN JOEY STEENSTRA
Hier ontbijten
+ Toon extra foto van Joey Steenstra
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor een topkeuken”
Door Kees Tijdink op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Geweldig bedrijf van het begin tot en met de plaatsing. In het begin Een uitermate rustige verkoper(Ricardo) die niet opdringerig onze wensen probeerde te vertalen en ons (als twijfelaars )gerust nog tijdens een derde bezoek de kans gaf om weer een andere keuken te kiezen. We hadden het gevoel dat er geen tijdsdruk op zat. Op het eind van het traject hadden ze een zeer professionele keukenplaatser gestuurd. Een vriendelijke en een voorkomend persoon. Dank Eigen Huis keukens voor het leveren van een top keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geplaatst”
Door STKS op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
De keuken is prachtig geplaatst en alles was goed opgemeten. Er moest alleen nog iemand later komen, omdat de monteur iets te enthousiast was geweest bij het monteren van een plankje. Maar verder ging het goed. Wat ik wel jammer vind is dat ik achteraf in het proces te horen kreeg dat ik geen recht op verlenging van mijn garantie, omdat ik te weinig apparatuur had aangeschaft. Het was er namelijk een te weinig.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Goed om te lezen dat het naar tevredenheid is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Mw Mayland op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Onlangs bij eigenhuiskeukens een keuken gekocht voor mn nog te bouwen huis. Ben door Cathelyn zeer goed geholpen. Ze denkt zeer goed mee, zeker omdat de afmetingen van de keuken nogal afwijken. Ze kwam ook met creatieve en praktische oplossingen. Al met al een hele prettige ervaring. Kreeg ook de tijd om er rustig over na te denken. Al met al helemaal top en echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service na plaatsing”
Door Hc jansen op dinsdag 13 sep 2016 16 | vestiging Houten
Keuken geplaats ,met totaal ander slecht inbouw apparatuur ,geen service meer naar plaatsing .afwas machine vanaf plaatsing al slecht totaal geen service Combinatie magnetron en afwas machine inmiddels al vernieuwd en stukken beter bij plaatsIng naar een nieuwen afwas machine zag deze monteur dat het scheef was. Dus geen eigenhuis keuken meer met waardeloos inbouw dat achteraf veel te duur was
REACTIE VAN HERMAN
Praat gewoon Nederlands of zeg niets.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Wendy op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij wilden heel graag uitstekend advies maar de keuken zelf plaatsen... en dat hebben we gekregen! De ruimte waar we de keuken wilden plaatsen leent zich niet voor heel veel verschillende opstellingen maar de verkoopadviseur heeft zich hierdoor niet laten beperken en verschillende mogelijkheden met ons uitgewerkt zodat we van alles scenario's de voor- en nadelen helder kregen. Met een prachtige keuken als resultaat, bedankt!
FOTO VAN WENDY
Stijlvolle keuken
REACTIE VAN DEBBY
Dat is nog eens teamwork! De keuken is prachtig geworden! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Mooi!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Pinar op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik heb een hele goede ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort, ik ben super blij met mijn keuken, alles is netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Aanvulling ontvangen 6 maart 2020: De keuken is al gemonteerd en alles is goed verlopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw ervaring! Fijn dat alles naar wens is. Nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marco Pires Duarte op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle aan den IJssel. Al vanaf de eerste afspraak hadden wij een goede klik met Michel Bultena. Hij maakte ons wegwijs en was zeer geïnteresseerd in ons als gezin zodat hij zijn dienstverlening én juiste producten hierop kon aanpassen. En met succes! Wij hebben het traject, dankzij Michel, probleemloos kunnen doorlopen. Hij gaf ongevraagd extra service en dacht op alle fronten mee. Wij hebben er echt een fantastische keuken aan overgehouden en krijgen alleen maar positieve reacties. Na het plaatsen heeft hij nog regelmatig contact met ons gehouden om ervoor te zorgen dat wij echt tevreden waren. De super goede score is dan ook enkel bedoeld voor Michel.

Waar ik minder goede ervaringen mee heb gehad was de service- en administratieafdeling. Diverse keren zou ik teruggebeld worden over producten die niet voorradig waren, maar dit werd simpelweg tot twee keer toe niet gedaan(ineens ben je drie weken verder). Zij waren het vergeten... Uiteindelijk heb ik Michel hiervan op de hoogte gesteld en werd alles dankzij hem netjes opgelost. De afdeling administratie is helaas ook traag met reageren en mailtjes worden niet goed gelezen of opgevolgd. Je moet er dus bovenop zitten. Ik zal maar geen namen noemen, maar deze mensen zitten echt op de verkeerde afdeling.

Desalniettemin zijn wij blij dat wij onze keuken hier hebben gekocht. Bedankt Michel!
FOTO VAN MARCO PIRES DUARTE
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig resultaat! Bedankt voor het delen van uw openhartige ervaring! Wij zullen de complimenten aan Michel overbrengen en in gesprek gaan met de andere afdelingen om een en ander door te spreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Vincent van den Brink op donderdag 13 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goede keuken - Klein foutje gemaakt tijdens inmeten waardoor ik een paar weken langer moest wachten op de smetplint en een missende stekker maar netjes afgewerkt.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen! En helemaal goed om te horen dat alles naar wens is afgewerkt. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jeffrey schouten op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij zijn bij Eigenhuis keukens in Hoevelaken geweest en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Victor Klukkert,we hadden wat wensen en ideeën hoe wij graag onze nieuwe keuken wilden hebben voor in onze nieuwe woning en mede door zijn hulp hebben wij nu een prachtige keuken. ook de levering en montage was naar volle tevredenheid, wij zouden eigenhuis keukens zeker aanraden.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeffrey, Bedankt voor je goede beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door F.dekker op zondag 17 feb 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Keuken met Kookeiland gekocht in 2018 bij eigenhuis keukens in Hoofddorp ,geplaatst in Januari 2019 het ziet erg mooi uit ,helemaal wat wij er van verwacht hadden ,ook goed geadviseerd door Ton van Leeuwen, ook het plaatsen ging naar wens , alles compleet dus prima geregeld een aanrader
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Dekker, Wat fijn om te horen dat jullie keuken helemaal naar wens is. Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo en Frida op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn erg tevreden met de verkoop. We hebben duidelijke voorlichting gekregen. De verkoopster Rianka kwam zelf ook met hele leuke voorstellen. Er werd ons niets aangesmeerd en er werd objectieve informatie over alles gegeven.Wij zijn dus erg tevreden
FOTO VAN THEO EN FRIDA
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
REACTIE VAN FRIDA
Wij zijn erg enthousiast over onze mooie keuken.
REACTIE VAN RIANKA
Erg fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn. Het was leuk om te keuken samen uit te zoeken, met het specifieke ontwerp! Heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden!”
Door Vincent Becht op vrijdag 31 okt 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na het kopen van ons eerste nieuwbouw huis op zoek gegaan naar een mooie keuken. Aangezien wij starters zijn hadden we een budget opgesteld waar wij binnen wilden blijven. Allereerst bij IKEA en Bruynzeel wezen kijken, maar die vielen al snel af. IKEA kwalitatief wat minder, Bruynzeel niet te betalen. Toen, na een goede tip, bij Eigenhuis Keukens binnengelopen. Vriendelijk ontvangst en een grote showroom met tientallen voorbeeld keukens. Na onze ronde gaan zitten met een verkoper en onze wensen besproken, een L-vormige keuken met pelgrim apparatuur. Nadat alle kastdeurtjes, handgreepjes etc. waren uitgekozen tot mijn verbazing gelijk een scherpe prijs aangeboden gekregen binnen ons budget. Ik was nog niet gelijk overtuigd, maar mijn vriendin was verkocht en ja.. dan heb je niks meer in te brengen. Een paar weken later werd de keuken netjes geplaatst door hun monteur. Onze vensterbank zat op een ongunstige hoogte t.o.v. ons keukenblad. Dit besproken met de monteur en verkoper van Eigenhuis Keukens, die zelf met een oplossing kwamen: vensterbank eruit en keukenblad door laten lopen tot het raamkozijn. Dit uit service en ja, 1,5 week later zijn ook deze nog gemonteerd. Wij zijn echt heel erg tevreden en willen dit iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouw keuken”
Door Hasan op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Een stukje keuken laat aanbouwen bij ons nieuwe woning. Zeer goed geholpen. Alles was naar wens.
REACTIE VAN TIJN VAN DER GRIFT
Hoi Hasan, Blij te horen dat de aanvulling op u bestaande keuken helemaal naar wens is!
veel plezier in jullie nieuwe woning :-)
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Tiedo Boertien op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Twee projectkeukens gekocht bij Eigen Huis keukens. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. Slechte communicatie. Slecht bereikbaar. Bellen niet terug. Sturen nog maanden nadat keuken opgeleverd is onterechte aanmaningen en facturen. We kopen hier nooit meer een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Bart op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Houten
Ik lees altijd beoordeling op forums voor het kopen van zaken maar schreef er eigenlijk nooit op. 13 jaar terug kochten we er onze eerste allergoedkoopste op de markt te krijgen candy vaatwasser dje nooit kapot ging. We kochten in 2013 een prachtige poggenpohl keuken in houten met alle denkbare apparatuur van gaggenau. De keuken wordt intensief gebruikt en is fantastische geplaatst met zelfs bouwkundige ingrepen in de keuken door deze leverancier. In garantie periode 1 keer beroep op hen gedaan en uitstekend geholpen. Maar nu zelfs na de garantie periode hadden we paar kleine zaken die nu zonder discussie over rekeningen zijn verholpen. We hebben toen een top lijn A merk keuken gekocht maar wij durven zeker te stellen dat we naast een goede onderhandeling bij aanschaf ook een À service hebben ontvangen. Chapeau eigen huis!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar niet tevreden met service”
Door Fabienne op vrijdag 21 apr 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht bij eigenhuis keukens. De keuken zelf is prachtig maar de service en het opvolgen van vragen ronduit dramatisch. De keuken is geïnstalleerd maar de kookplaat deed het niet. Wij zijn al 2 weken bezig het bedrijf te bellen en e-mailen. Ook voor de oplevering waren zij moeilijk te bereiken en kregen we weinig tot geen reactie. Voor zo'n grote uitgaven verwacht je op z'n. minst een reactie binnen een week.
Reactie of foto toevoegen
“Bezint eer je hier koopt...”
Door RL op woensdag 21 mei 2014 14 | vestiging Houten
Dochter koopt eerste huis en wil alles netjes hebben...ook de keuken. Aanrader vanuit de bouw Eigenhuis Keukens te Houten. Ervaring, na de verkoop, bij oplevering uiterst slecht. Mijn tip: Denk 4 keer na voor je een keuken koopt bij Eigen Huis Keukens:
- Ze leveren niet compleet op, geen randen afgekit
- Aanrechtblad met beschadiging geplaatst
- Bij aanspreken op het bovenstaande ben je zelf de schuldige
- Oplossing? Naast onbeschoft te woord gestaan te zijn......geen!!
Ik zou dit bedrijf echt niemand aanraden.

Naschrift ontvangen van RL op 4 juni 2014: Inmiddels is er contact geweest met Eigenhuis Keukens. Hebben toegegeven tekortgeschoten te zijn en gaan het oplossen. Jammer dat dit zoveel energie moet kosten.
FOTO VAN RL
beschadiging...
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig communicatie”
Door Fam. Van der Weij - Rammeloo op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Complete keuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop. Na plaatsing moeten diverse zaken vervangen of opnieuw gesteld worden. Keukenblad vlekken moeten behandeld worden. Wij zouden meegenomen worden in de mail voor de reparaties. Maar horen of zien al weken helemaal niets! Meerdere mailtjes gestuurd, gebeld en door de receptie bel notitie gemaakt maar op geen enkele manier ontvangen wij enige reactie! In plaats van ontzorgen na plaatsing van de keuken kunnen wij helemaal niets en moeten wij maar afwachten of er nog enig contact vanuit Eigenhuis Keukens komt. Wat een enorme teleurstelling en zorg dat er "gewoon" niet meer op je gereageerd wordt nadat de keuken is geplaatst. Dan ben je geen klant meer?
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Anja de Krosse op maandag 4 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Nieuwbouw woning gekocht in Deventer, op aanraden van kennis naar Amersfoort gereden en daar samen met Peter-Paul de Jong (de adviseur ter plaatsen) een keuken uitgezocht. Totaal advies was top we waren al bij verschillende keukenboeren geweest maar kregen niet echt het advies dat we wilde. Omdat we telkens op het zelfde uitkwamen. Peter-Paul nam ons mee in de wereld van de mogelijkheden en opties die er waren. Na 3 uur helemaal op zijn advies te zijn afgegaan hebben we auto gepakt en zijn we huiswaarts gereden. Na een week hebben we contact gezocht met Peter-Paul en hebben we met hem de deal gemaakt. Het fijne van alles was dat die totaal niet opdringerig was en de bedrijfsleider is er niet eens bij geweest (wat bij vele allemaal wel gebeurde). Kwaliteit kost geld zegt men altijd maar dat was bij hem niet het geval want we kregen kwaliteit en we betaalde niet de hoofdprijs. Nu de woning is opgeleverd en de keuken is geplaatst worden we nog blijer dan dat we al waren. Geen gezeur met verkeerde spullen en alles in een keer geplaatst door een heel goed montage team (Arie bedankt)
FOTO VAN ANJA DE KROSSE
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door Steven de Borst op dinsdag 25 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden erg goed geholpen door de verkoper Raymond. Keuken is professioneel en erg netjes geplaatst.
FOTO VAN STEVEN DE BORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwbouwhuis in september 2017. De verkoopster was niet aan het doordrukken. Wij hebben de tekeningen mee naar huis gekregen en er thuis nog eens over na kunnen denken. Keuken nog wat aangepast waarbij de verkoopster actief met ons mee dacht. Keuken is inmiddels geplaatst (april 2019). Tijdens het inmeten is er een fout gemaakt: de keuken zit voor mijn lichtschakelaar. Ik was bang dat ik van de BAM naar Eigen Huis keukens zou worden gestuurd en weer omgekeerd. Echter, niets van waar! Eigen Huis keukens nam zelf contact met mij op en heeft de volgende week een monteur gestuurd. De schakelaar is nu opgeschoven. Alle apparatuur werkt en ik ben zeer tevreden!
REACTIE VAN DEBBY
Beste Yvonne, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en heel veel kookplezier in je Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door P. Butter op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beste lezer, Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Capelle a/d IJssel een keuken voor onze buitenkeuken gekocht. Het is geen grote keuken maar wel een complete met granieten blad, 4-pits kookplaat en wasbak. Ondanks dat het niet om een grote keuken gaat, zijn wij vakkundig, en uitermate vriendelijk door de heer Bouwman geholpen. Wij hebben bij een concurrentbedrijf in het verleden een keuken van 20.000 euro gekocht en werden minder prettig geholpen als hier. De afspraken, het bestellen en afleveren zijn zonder enige problemen verlopen. Door ons zou Eigenhuis Keukens zeker aanbevolen worden voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Familie Butter
Reactie of foto toevoegen
“komen niet na wat ze beloven”
Door H.F.S op maandag 12 jan 2015 15 | vestiging Hoevelaken
Als je er binnen komt vriendelijk en behulpzaam..maar dan! Verleden jaar april 2014 onze keuken gemonteerd, daarna begon de ellende.
= Bellen voor oplossing ....terug bellen nee!
= Kastje beschadigd - nieuwe besteld is het zoek 4mnd gewacht.
= Bovenplaatkoelkast beschadigd. Kan gebeuren.
= Rooster koelkast 4x verkeerd. Rooster 3 voor de deur gezet niks aan ons door gegeven.
= Randen aanrechtblad niet afgekit.
= Achterplaat fornuis op zijn kop geplaatst reactie laten zitten, anders beschadig je meer.
= Zelf blad behandelen ivm met kringen van een glas water. Dat moet niet na 1x gebruik. Eigenhuis zegt geen cif/schuurspons. Vlekken blijven.
= Firma Dekker komt gooit er cif op en gaat met schuurspons aan de gang.......
= Excuus aanbieden of even bellen of het allemaal goed afgehandeld is nee.
= September eindelijk klaar... handtekening zetten voor juiste afhandeling nee zijn nog niet tevreden.
Wij vinden het jammer dat het zo afgehandeld is.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Richard en Fria van der Velden op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Door meerdere zeer prettige verkoopgesprekken te hebben gehad met Lusette zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De montage zijn we ook zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij probleem met apparatuur”
Door Martin op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijke en goede service. Denken mee en goede kwaliteit eigen merk keuken. Zelfs jaren na aankoop denken ze nog mee en gaan ze goed om met vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurige monteur”
Door Familie de Vries op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onze vorige keuken kochten we 10 jaar terug ook bij Eigenhuis Hoofddorp. Omdat we toen ook al een zeer goede ervaring hadden hebben we voor onze nieuwe woning weer gekozen voor een keuken van Eigenhuis. De verkopers nemen echt de tijd, luisteren goed naar je en durven ook andere voorstellen In oplossingen te doen. Na de opdracht is de keuken perfect ingemeten omdat bij de montage de monteur alles netjes en vlot kom monteren. De monteur werkte zeer nauwkeurig en ruimde alles meteen op. De volgende keuken leverancier is voor onze geen moeilijke keuze: Eigenhuis!
REACTIE VAN DEBBY
Wat geweldig om te lezen dat jullie voor de 2e keer een keuken bij ons gekocht hebben! Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over oplossing na slechte ervaring”
Door Bart op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer slechte ervaring met deze keukenwinkel. Gebruikt in de verkoop trucjes die ik als oplichterij ervaar. Onderdelen van de keuken die voor de leek (lees: klant) integraal onderdeel van de keuken uitmaken, blijken later extra te kosten. Alsof je een stoel koopt en voor de leuning apart moet betalen.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Naar aanleiding van mijn review is er hernieuwd contact geweest met Eigenhuis Keukens. Dit heeft geleid tot een een oplossing waar ik tevreden over ben, want zoals origineel door mij gevraagd. In het hernieuwde contact gaf Eigen Huis Keukens aan ook aanpassingen te willen maken in het verkoopproces om dit soort ongelukken in de toekomst te voorkomen. Het contact vanaf mijn review is goed geweest en ook de leverantie en montage van de aanpassingen was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAlkmaar , Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
bAmersfoort (59 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
cCapelle aan den IJssel (49 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
dHeteren (8 ervaringen), Poort van Midden Gelderland Rood 13, 6666 LS Heteren, tel 026 - 319 50 20
eHoevelaken (15 ervaringen), De Wel 34, Bedrijventerrein De Horstbeek, 3871 MV Hoevelaken, tel 033 - 258 02 51
fHoofddorp (45 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
gHouten (26 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
hNijmegen (3 ervaringen), Verlengde energieweg 50, Woonbelevingscentrum LIV, 6541 XX Nijmegen, tel 085 – 070 77 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.