Feedback
7,1

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 183 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren89 ervaringen
4 sterren43 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster31 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouw keuken”
Door Hasan op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Een stukje keuken laat aanbouwen bij ons nieuwe woning. Zeer goed geholpen. Alles was naar wens.
REACTIE VAN TIJN VAN DER GRIFT
Hoi Hasan, Blij te horen dat de aanvulling op u bestaande keuken helemaal naar wens is!
veel plezier in jullie nieuwe woning :-)
Reactie of foto toevoegen
“Super service achteraf”
Door Britty Roodenburg op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Werd ruim de tijd genomen voor een advies en ook de service achteraf was super. Spots waren niet geleverd, maar binnen een dag een uitstekende oplossing.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Ik heb een complete keuken gekocht met montage bij Eigenhuis Amersfoort. Deze is eind april geleverd. De levering was conform planning en installatie was snel en super netjes. Alleen de spotjes waren vergeten maar dat is opgelost en zijn alsnog achteraf gemonteerd.
FOTO VAN BRITTY ROODENBURG
Witte keuken met grijs blad en blauwe achterwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor een topkeuken”
Door Kees Tijdink op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Geweldig bedrijf van het begin tot en met de plaatsing. In het begin Een uitermate rustige verkoper(Ricardo) die niet opdringerig onze wensen probeerde te vertalen en ons (als twijfelaars )gerust nog tijdens een derde bezoek de kans gaf om weer een andere keuken te kiezen. We hadden het gevoel dat er geen tijdsdruk op zat. Op het eind van het traject hadden ze een zeer professionele keukenplaatser gestuurd. Een vriendelijke en een voorkomend persoon. Dank Eigen Huis keukens voor het leveren van een top keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips en uitleg”
Door Francis de Wolff op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Geweldig geholpen door samen een ontwerp te maken en met ons mee te denken. Wij hadden geen idee en wisten alleen dat we geen L keuken wilde. Ook qua apparatuur en materialen goede tips en uitleg.
Echt een top zaak die ons een geweldige keuken heeft verkocht waar we nog heel veel en lang plezier aan zullen beleven. Super service tijdens het aankopen maar ook daarna.
FOTO VAN FRANCIS DE WOLFF
Donkere keuken met houten blad
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Vincent Rademakers op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanuit nieuwbouw project een nieuwe keuken samengesteld en gekocht. Door de verkoopadviseur ruim de tijd genomen om advies te geven, verschillende samenstellingen te maken en weer aan te passen wanneer noodzakelijk. De levering en installatie ging gewoon goed. Nette monteurs die goed wisten wat ze moesten doen. Alles paste probleemloos. After sales om wat (kleine) restpuntjes weg te werken is ook prima op orde.
FOTO VAN VINCENT RADEMAKERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Dennis Hikke op woensdag 2 mei 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Via de projectontwikkelaar een keuken gekocht omdat we dachten dat dit wel voordelen zou hebben tov een andere leverancier, hadden we het maar nooit gedaan. In het voortraject kan van alles maar zodra je betaald hebt is de service ver te zoeken. We zitten nu al 4 weken te wachten tot de beschadigingen en mankementen worden verholpen. Als je reageert hoor je helemaal niks, ze laten je gewoon aan je lot over. Ik zou je adviseren niet voor dit bedrijf te kiezen. Er zijn keukenverkopers genoeg die wel je service punten oplossen en gewoon en netjes met je communiceren. Het blijft trekken aan een dood paard
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Spitters op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Nijmegen
wij zijn heel erg netjes en goed geholpen. Alles was tip top in orde met de keuken en de monteur was zeer behulpzaam en goed. We kunnen Eigenhuis echt aanbevelen.
FOTO VAN SPITTERS
Apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Spitters, Wat een prachtige, tijdloze keuken! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Salvani keuken”
Door Mevrouw.M. Kranendonk op donderdag 13 dec 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Prettige monteur die alles goed heeft geïnstalleerd. In de winkel in hoofddorp werd prima uitgelegd welke onderdelen bij de prachtige Salvani Keuken kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Joost Orie op maandag 22 feb 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Graag wil ik mijn complimenten overbrengen aan een van uw medewerkers. Ik ben met een keuken uitzoeken geholpen door mevrouw Sylvia Wijnschenk in Hoofddorp. Ik was daar zeer tevreden over. Zij heeft mij zeer goed geholpen met keuzes en mogelijkheden aandragen, zij was zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden, technische en optische kenmerken van materiaal en apparatuur, dit alles bespreekbaar in een goede en professionele sfeer. Zij heeft uitstekend aangevoeld wat de wensen waren, daar naar geluisterd en aanvullingen bedacht en steeds de tijd genomen om er iets moois van te maken met een prachtig resultaat. Ik zou vrienden en kennissen van harte aanbevelen om bij haar een keuken te laten tekenen. Keuken is op tijd en compleet geleverd en erg strak gemonteerd door de zeer goed meedenkende monteur George. Met vriendelijke groeten, Joost Orie
FOTO VAN JOOST ORIE
Combinatie van materiaal en uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door ten Cate op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Hoevelaken
We hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Norbert-Jan en hij was nog gezellig ook. De keuken is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en we zijn er heel blij mee
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw ten Cate, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel woon- en kookplezier met uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Molegraaf op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor het nieuwbouwproject met appartementen waarop wij hebben ingeschreven was Eigenhuis Keukens de eerst aangewezene om de keuken te bestellen. Met de inrichting daarvan zijn wij uitstekend geholpen, zowel bij het kiezen van de benodigde apparatuur als de vormgeving. Wijzigingen die wij in de loop van de tijd wensten werden zeer correct uitgevoerd en bevestigd. Ook over de plaatsing en het functioneren van de keuken zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Overtoom op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In vroeg stadium, bij de koop van een appartement de keuken besteld bij Eigen Huis, bij Frank. Dat ging soepel, men is duidelijk en de detail kennis is groot. Later, dichter bij de oplevering hebben we de keuken sterk aangepast qua kleur en apparatuur en enkele andere details. Dat ging vlot maar met geduld, in goed overzicht maar uitstekende detailkennis. Ook een van de apparaten die niet in hun leveringsprogramma zat konden we elders bestellen en hebben ze uitstekend ingebouwd. We zijn bijzonder tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Lang vertraagd”
Door C de Jong op zaterdag 18 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Denk goed na voordat je hier een keuken wilt kopen. Alles wat verkeerd kon gaan is verkeerd gegaan bij ons in iedere fase van het traject en het bedrijf is in alle gevallen nalatig geweest. Tijdens adviestraject niet goed meegedacht, verkeerde maten in tekeningen doorgevoerd, aangeven dat iets niet mogelijk was terwijl het wel mogelijk bleek als je via leveranciers navraag deed. Niet nakomen van afspraken. Het inmeten van de keuken is niet goed gedaan waardoor ze tekeningen hebben aangepast die dus ook niet meer klopten. Zelf achter gekomen, zelf nieuwe afspraak moeten maken omdat zij dat niet regelden. Voor levering niet nakomen van afgesproken plaatsingsdatum waardoor we in een nieuw huis een paar weken zonder keuken zaten. Bij plaatsing de helft van de keuken maar kunnen plaatsen omdat materiaal niet goed besteld was, of afwezig was. Kast tot drie keer toe verkeerd besteld en monteurs verkeerd ingelicht over werkzaamheden. Dit heeft geleid tot vertraging van een half jaar tot eindelijk de hele keuken geplaatst is. Daarna bij indienen klacht ook niet serieus genomen. Hoewel ze wel hebben bevestigd dag ze op alle vlakken nalatig zijn geweest afgedaan met een compensatie die totaal niet in verhouding staat tot de geleden schade en frustratie. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door Ineke Gerrits op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ik heb een keuken gekocht en ben daar heel tevreden over. Mede door de goede samenwerking met Lusette en de fantastische monteur heb ik nu een geweldige keuken in mijn nieuwe huis staan. Een compliment waard.
REACTIE VAN LUSETTE
Beste Ineke, Dank voor het mooie compliment! Deze zal ik ook aan Henk van Soeren de monteur over brengen. Met vriendelijke groet, Lusette Heek
Reactie of foto toevoegen
“Ons gevoel”
Door Guus op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ongeveer twee jaar geleden onze nieuwbouw keuken bij EigenHuis Keukens (EHK) in Capelle a/d IJssel gekocht. Vanuit de aannemer hadden namelijk wij een kortingsvoucher voor EHK. Eerste adviesgesprek was niet echt een succes en zijn daarom eerst nog bij andere zaken langs geweest voor advies en offertes. Uiteindelijk op ons verzoek een gesprek met andere adviseur van EHK gehad en hierbij zeer succesvol geslaagd en met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Deze dacht goed met ons mee en gaf helder advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij levering/plaatsen van de keuken was 1 van de deuren beschadigd deze werd vlot en zonder problemen vervangen. De spatwand die pas na plaatsing ingemeten werd, kon nog zonder problemen aangepast worden naar een groter formaat. Na 1 jaar in gebruik nog steeds heel erg blij met onze keuken. Naar ons gevoel een goede kwaliteit keuken voor een eerlijke prijs. Recent hebben wij dan ook nog een hoge kast voor inbouwkoelkast bijbesteld van exact zelfde merk en type als rest van de keuken. Afhandeling hiervan ging soepel en konden vlot offerte opstellen terwijl wij zonder afspraak langs kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met keukenblad”
Door Nadia op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Op het moment dat we een keuken gingen uitkiezen voor ons nieuwe huis was ik zeer tevreden over eigenhuis keukens. Maar op het moment van levering was dat gevoel gelijk weg. Ons blad is in twee stukken geleverd want niet de bedoeling was afspraak was 1 gehele blad. Het blad was stuk gegaan bij het leveren heb 4 weken moeten wachten voor een nieuwe blad. Daarna heb ik een nieuw blad ontvangen alleen de afmeting klopte niet was korter dan me keuken. Er werden tot drie keer aan toe handvaten geleverd met roest vlekken erop nu nog niet helemaal opgelost.Heb eindelijk een nieuw blad met juiste afmeting alleen is het smetrandje veel te kort hebben ze niet aan gedacht dat ook te vervangen. Helaas hebben we de hele keuken moeten betalen voor de levering en vanaf dat je betaald is de klantvriendelijkheid ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Geannuleerde keuken”
Door Ton van Bennekom op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Houten
'Wie goed doet, goed ontmoet' is de hier de slogan: eerlijk, betrokken, persoonlijk, flexibel, creatief, professioneel, humor en enthousiast. Ook met tegenslag denkt men mee! Geef de klant een goed gevoel. Deze kwalificaties gelden voor Radjen Mohes Singh, maar ook voor het gehele team en salesmanager Harald van Kouterik.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Houten
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is heel mooi geworden! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans de Haan op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer vriendelijk en behulpzaam, zelfs op het allerlaatste moment was het mogelijk om een geheel andere keuken uit te zoeken! Ook is door hen heel veel moeite gedaan om de niet werkende afwasmachine zo spoedig mogelijk te vervangen.
REACTIE VAN RIANKA
Vriendelijk bedankt voor uw reactie! Het was leuk om met jullie de keuken volledig naar wens uit te zoeken en het resultaat is prachtig geworden. Veel kookplezier gewenst! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig begeleid”
Door Niels Benschop op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben keukenapparatuur en blad gekocht. De hele keukenbouw is op maat uitgevoerd door een meubelmaker. Een en ander geweldig begeleid. We zijn uitermate tevreden over Eigenhuis Keukens. Geboden prijs/kwaliteit verhouding en service boven verwachting
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan! Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Preferred supplier”
Door Wilko Hische op dinsdag 24 nov 2015 15 | vestiging Hoofddorp
We hebben voor EigenHuis Keukens gekozen omdat zij preferred supplier waren bij het nieuwbouw project waar we gekocht hadden. Verkoop verliep allemaal nogal pusherig. Een tijdje voor de oplevering werd gezamelijk de bestelling weer doorgelopen en toen bleek dat de verkoper (die er niet meer werkzaam was) de afzuigkap lager had geplaatst dan toegestaan. Dat bracht een verhoging van het eea mee waaronder de kastjes. De meerprijs wilden ze wel met ons delen. We vonden het nogal vervelend dat wij gedeeltelijk mochten opdraaien voor een fout van EHK en dat hebben we dan ook geweigerd. Na een tijdje moeilijk doen zijn ze daarmee akkoord gegaan. Later kregen we te horen dat de door ons gekozen vaatwasser niet meer leverbaar was, maar dat ze een prima vervanging hadden. Niet goed gecontroleerd en nu hebben we een vaatwasser met bestekla (wat we perse niet wilden) maar erger die ook dramatisch slecht afwast en droogt. We hebben EigenHuis er een paar keer over benaderd, maar ze geven domweg niet thuis. Niet goed, geld weg. Anders dan bij andere klanten zo te lezen is de montage bij ons wel prima uitgevoerd (zoals het hoort natuurlijk). Al met al zouden we niet meer met ze in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Jerry op dinsdag 8 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ervaring van 30 september 2015: Voor ons nieuwbouwhuis naar eigenhuis keukens als projectleverancier gegaan. Onze ervaring met de verkoop (door adviseur Martin) is goed; hij denkt flink mee, werkt flexibel en komt afspraken na. Nu kwestie van wachten op de oplevering!

Ervaring van 8 maart 2016: Het leveren van de keuken pakte later uit dan was afgesproken. Na telefoneren en enige druk werd dit opgelost en is de keuken uiteindelijk vrij snel geplaatst. De keuken is mooi en goed geplaatst, wel hadden we achteraf op een aantal onderdelen betere advisering van Eigenhuis Keukens willen hebben op de details. Zo zit er te weinig ruimte tussen de inductieplaat en de koelkast, zit de kraan te dicht op het raam en hebben we een hoekkast met een deurtje dat door de plek maar moeilijk open kan. Dit zijn zaken waar we als leken niet aan gedacht hebben, maar een ervaren adviseur zou daarmee kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marcel op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben bij Eigenhuis Keukens een U vormige keuken gekocht. Ricardo heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen. Alle tijd gekregen om de tekeningen te bekijken en (meerdere) veranderingen aan te brengen en Ricardo had alle geduld van de wereld. Afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Naleveringen goed besproken en tijdig gecommuniceerd over datum en tijd. Erg blij met de nieuwe moderne keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Marcel voor jouw positieve bericht! Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Moeten achteraf achter veel zaken aan”
Door Gerda op maandag 1 mei 2017 17 | vestiging Hoevelaken
Prima geholpen in de winkel, maar na betaling ben je een stuk minder interessant. Degene die de keuken heeft geplaatst heeft zijn best gedaan, maar was gewoon niet te doen in 1 dag. Het was een hele kastenwand, kookeiland en losse pantrie. Even slikken als er meer dan een aanhanger vol met verpakkingsafval in huis achterblijft. Afvoer spoelbak zat niet vast, dus lekkage. Zelf verholpen. Diverse dopjes op schroefjes etc niet geplaatst, dat hebben we ook maar zelf gedaan. 5 maanden later zitten we nog met een lade die niet loopt, en open staat, en een kraan die niet goed is, en waarvan ik denk dat het een showmodel ofzo is, gezien de gebruikssporen, terwijl wij nieuw gekocht hebben. Eigen huis stuurt ons naar de fabriek, fabriek stuurt ons terug naar Eigen huis. Ook bijvoorbeeld de dempertjes op de deuren vergeten te plaatsen, wachten we ook nog steeds op. Als je echt veel tijd hebt, en zin om overal achteraan te gaan kun je overwegen hier een keuken te kopen
REACTIE VAN GERDA
Dat is grappig, nadat ik had ingestemd dat mijn gegevens doorgegeven mochten worden aan Eigenhuis, kregen we 3 uur na het delen van onze ervaring het bericht dat de spullen besteld zijn. Nu 2 weken later en helaas weer niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Eindconclusie”
Door Gerard Jongerius op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Uitstekend geholpen door Silvia Wijnschenk. Dacht goed mee en kwam met nuttige adviezen enb suggesties. Doordat de onderlinge communicatie tussen de verschillende afdelingen niet optimaal was kwam er rond de oplevering ruis op de lijn. Dat is uiteindelijk goed gekomen, maar zou zonder problemen moeten verlopen. Verder bleken de smetplinten niet op de goede maat gemaakt en de planken met verlichten konden niet worden gemonteerd. Marcel heeft de keuken voortreffelijk gemonteerd. Hij heeft ook de oplossing bedacht voor de montage van de planken. Conclusie: sales 8, behandeling bestelling en aflevering 6- en montage 9.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geholpen”
Door Kevin Scholtes op zondag 17 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pas een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geleverd zou worden. Deze keuken zou door eigenhuis keukens geleverd worden maar de waarde van de keuken kon ook geinvesteerd worden in een volledige keuken met bijbetaling. Ik werd netjes ontvangen door de heer van Dijk, die erg vriendelijk was en zeer nauwkeurig te werk ging met mijn wensen, benodigheben en uiteraard mijn budget. De heer van Dijk had nog een aantal slimme opties, kon zijn verhaal goed onderbouwen en wist goed met de ruimte voor de keuken te gaan om zoveel mogelijk ruimte over te houden. En erg kundige man, weet goed en doelgericht te werken en liet mij alles netjes overwegen. Het grappige van alles was nog dat ik de dag na aankoop in de krant een indentieke keuken tegen kwam met alle opties die ik ook had voor ruim 1000 euro meer. De keuken is nog niet geleverd omdat me huis nog niet af is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een succes wordt. Top bedrijf dus. Een echte aanrader.

Naschrift ontvangen 5 november 2015: Keuken is geplaatst en ziet er super uit! Alles is prima verlopen. Vakundig geinstalleerd en netjes afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Keuken compleet met apparatuur”
Door Arjan Vermeulen op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
2 keer een keuken inclusief apparatuur aangeschaft. Goede voorlichting en meedenken in de aanloopfase. Uitstekende installateur maakt het geheel en prettige ervaring. Beide keren geen issues / alles volgens afspraak gedaan.
FOTO VAN ARJAN VERMEULEN
Strak
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! De keuken ziet er 'strak' uit! Prachtig! Heel veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door André N op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bedankt Eigen Huis, jullie service van de monteur was optimaal. Komende weken kunnen we weer knallen met een zelfgemaakt kerstmaal. De lades glijden in de kast, de deurtjes zoeven zachtjes dicht, en de keuken heeft nog steeds een pracht aangezicht. Gezellige feestdagen namens een zeer tevreden klant��
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit maar bron van frustratie”
Door Rogier Kok op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Houten een compleet nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij hadden de vrije keuze een keuken aan te schaffen waar we wilden, echter Eigenhuis Keukens was als projectleverancier aangewezen en had verschillende voordelen, waaronder een 2.500 EUR korting. Binnenkomend in de showroom in Houten krijg je gelijk een goed gevoel. De showroom ziet er erg fraai uit, we hebben een heel fijn gesprek verkoopgesprek gehad en we waren er eigenlijk snel uit. Waar het er aan de voorkant zo goed uitgaat, zo slecht is daarna het gehele vervolgtraject verlopen. Hier een korte opsomming van de ervaringen die wij hebben opgedaan.

Algemeen:

- Showroom per telefoon en e-mail heel slecht bereikbaar
- Vanaf het moment dat je getekend hebt interesseert niemand zich eigenlijk meer echt in je
- Over het gehele traject en wie je ook aan de lijn krijgt bij EHK: niemand kan er iets aan doen, niemand neemt verantwoordelijk
- de reden dat er zoveel dingen misgaan ligt bij onderbezetting en 'u moet begrijpen meneer, in dit bedrijf zijn er ontzettend veel schakels ...'.
- algemene telefoonlijn en serviceafdeling is beter bereikbaar. Ook daar ... niemand weet ergens iets vanaf, niemand kan er wat aan doen en iedereen wijst naar elkaar
- In 1 telefonisch gesprek met de bedrijfsleider van de showroom in Houten werd mij beloofd, dat e.e.a. per mail de volgende dag naar mij toe zou komen. Deze mail kwam na 2 weken.

EHK werkt met servicebedrijf HR Montagegroep. Zij zijn hier geweest om de leidingen vooraf om te leggen en om de keuken te plaatsen en te installeren. De communicatie tussen deze 2 bedrijven is waardeloos.

- Nadat de definitieve versie van de keuken was vastgelegd heb ik uiteindelijk ZELF het correcte leidingschema naar HR Montagegroep moeten communiceren. Ondanks meermaals aandringen bij EHK kwam er niets van hun terug. HR Montagegroep wist van niks!
- Spullen die bij EHK allang klaar lagen werden door HR Montagegroep pas weken later geplaatst. Niemand wist dat het spul er al was. Ik heb nota bene zelf weer moeten bellen en de boel in gang moeten zetten - niemand deed iets.
- Levering van spullen tot 3x toe niet in orde. HR Montagegroep maakt nadat ze langs komen een lijst aan die door EHK administratief wordt verwerkt. Alleen omdat die elkaar niet begrijpen, worden er bij de volgende serviceafspraak spullen vergeten / zijn er verkeerde spullen besteld of weet men helemaal van niks.

De kwaliteit van de keuken is dik in orde. Daar niks mis mee. Met de plaatsing van de keuken helaas wel. De keuken is door 2 jonge knaapjes in een halve dag geplaatst. Alles moest snel snel snel. Hierdoor zijn er veel dingen achteraf hersteld moeten worden.

Nadat HR Montagegroep de keuken in eerste instantie heeft geplaatst, zijn ze voor de 2e servicebeurt (2 maanden later) langsgekomen om ontbrekende spullen te leveren / servicepunten te verhelpen. 2 maanden daarna is EHK zelf langsgekomen voor een 2e ronde. En nog steeds zijn er dingen niet in orde en moet er over 2 maanden wéér langs gekomen worden.

Kortom ... mooie showroom, goede kwaliteit keuken. Alles eromheen is 1 grote nachtmerrie en een bron van frustratie. Eigenhuis Keukens - nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Boellaard op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goed mee gedacht eerlijke oplossing gemaakt die toch me een hoop geld heeft bespaard Cathelyn van Doorn is een topper alles volgens afspraak gegaan

Aanvulling ontvangen 3 september 2020: Betreft een complete keuken die monteer ik zelf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Jeroen Berger op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete keuken samengesteld m.b.v. Lars Kroder bij Eigenhuis Keukens A'foort. Metname zijn kundigheid en het meedenken met het geheel heeft uiteindelijk geleid tot een gave keuken die inmiddels geplaatst is. En ook de uiteindelijke montage is naar grote tevredenheid verzorgd, alles is zo netjes gedaan! Verder is de gehele gang van zaken van Eigenhuis Keukens heel goed m.b.t. de informatie over het hele traject e.d. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Berger, Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is! Wij wensen u heel veel kookplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Kunal Chopra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Eigenhuis Keuken gevonden. en vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur (Nick Ligerse) gehad en samen een mooie keuken samengesteld..Uiteindelijk, bij EH Capelle zijn we heel goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Speelgoed werd aangeboden (om hun bezig te houden) en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Vanaf die inmeet moment wordt alle afwijkingen tijdens die bouw werd afgesproken en doorgenomen voor die bestelling van die keuken bij die Fabrikant en In het Eind, die kuken was twee dagen lang "Tip Top" geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Heel Erg Bedankt Nick en Team !!
FOTO VAN KUNAL CHOPRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Kunal Chopra
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Aad Legierse op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van onze keuken bij Eigenhuis Keukens. Alles is perfect verzorgd van advies tot en met het plaatsen van de keuken. De installateurs hebben voor ons, op advies van de adviseur, een hele mooie ombouw gemaakt waar de kastenwand perfect in past. Tijdens de montage kwamen de monteurs enkele kleine beschadigingen tegen die wij zelf niet hadden opgemerkt. Via de service -afdeling zijn er nieuwe onderdelen geleverd die de monteurs zelf hebben uitgewisseld. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zouden moeten aanschaffen dan gaan wij zeker als eerste weer naar Eigenhuis Keukens, echt een aanrader!
FOTO VAN AAD LEGIERSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joost op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden over kwaliteit van levering. Mooie keuken en snelle plaatsing binnen 2 dagen. Ik zou hier zeker weer een volgende keuken kopen want je hoort veel spookverhalen die ik hier zeker niet ervaar!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! En heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. We wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door dhr en mevr Demirbas op maandag 17 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn erg goed geholpen door Cathelynn van Doorn. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan over de prijs en ik heb uiteindelijk m'n droomkeuken! De service en het advies was uitstekend en we zijn erg tevreden over hen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geplaatst”
Door STKS op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
De keuken is prachtig geplaatst en alles was goed opgemeten. Er moest alleen nog iemand later komen, omdat de monteur iets te enthousiast was geweest bij het monteren van een plankje. Maar verder ging het goed. Wat ik wel jammer vind is dat ik achteraf in het proces te horen kreeg dat ik geen recht op verlenging van mijn garantie, omdat ik te weinig apparatuur had aangeschaft. Het was er namelijk een te weinig.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Goed om te lezen dat het naar tevredenheid is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Ewoud Goedegebuure op zondag 10 jan 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede ontvangst, duidelijk advies, vriendelijke en correcte verkoper, (Jeffrey Bouwman), weet de wensen te vertalen naar de juiste keuze van de keuken. Levertijd als afgesproken bij de verkoop. En geheel kompleet! Ook het plaatsen is volgens afspraak, en vakkundig gedaan. Kortom super!
FOTO VAN EWOUD GOEDEGEBUURE
Keukeneiland opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Geen service na plaatsing”
Door Hc jansen op dinsdag 13 sep 2016 16 | vestiging Houten
Keuken geplaats ,met totaal ander slecht inbouw apparatuur ,geen service meer naar plaatsing .afwas machine vanaf plaatsing al slecht totaal geen service Combinatie magnetron en afwas machine inmiddels al vernieuwd en stukken beter bij plaatsIng naar een nieuwen afwas machine zag deze monteur dat het scheef was. Dus geen eigenhuis keuken meer met waardeloos inbouw dat achteraf veel te duur was
REACTIE VAN HERMAN
Praat gewoon Nederlands of zeg niets.
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Romy op zondag 20 jan 2019 19 | vestiging Houten
Een keuken gekocht omdat het leverancier van de keuken is in het project van ons appartement. Ervaring in het eerste contact was minder. Gelukkig heeft Timo dit volledig goed gemaakt! Mijn tip is dan ook luister beter naar wat de klant echt bedoeld en denk ik oplossingen. Ik heb namelijk meerder buren gesproken die hier tegenaan liepen en daarom elders een keuken zijn gaan kopen.
FOTO VAN ROMY
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Marc op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ruim assortiment met prettig advies. Ook na aankoop met enige regelmaat contact over de gemaakte keuzes en mogelijkheid tot aanpassen. Op tijd contact met ons opgenomen over mismatch in keukenapparatuur. Dat is zeer gewaardeerd. Prima deskundige montage met advies ter plekke. Prijs/kwaliteit verhouding goed in orde.
FOTO VAN MARC
Keuken met eiland
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig resultaat! Heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aangeraden”
Door Martin Lischer op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Vanaf het samenstellen met hulp van Ricardo tot aan het plaatsen van de keuken verliep soepel en zonder problemen. Absolute aanrader!
FOTO VAN MARTIN LISCHER
Superblij
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo en Frida op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn erg tevreden met de verkoop. We hebben duidelijke voorlichting gekregen. De verkoopster Rianka kwam zelf ook met hele leuke voorstellen. Er werd ons niets aangesmeerd en er werd objectieve informatie over alles gegeven.Wij zijn dus erg tevreden
FOTO VAN THEO EN FRIDA
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
REACTIE VAN FRIDA
Wij zijn erg enthousiast over onze mooie keuken.
REACTIE VAN RIANKA
Erg fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn. Het was leuk om te keuken samen uit te zoeken, met het specifieke ontwerp! Heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar botte reactie”
Door Bouwnummer 10 op woensdag 12 feb 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn netjes geholpen bij Eigenhuis Keukens en omdat de inbouwapparatuur die we uitgezocht hadden niet meer leverbaar was kregen we een ander/beter merk. Het maken van een afspraak voor leveren/plaatsen vond ik wat minder. Omdat we in 2 weken over moesten na ontvangst van de sleutel was onze planning superstrak. Ik belde ongeveer een week of 6 voor de sleuteloverdracht voor het maken van een afspraak. Dit was nog niet mogelijk en zij zouden mij bellen 2 weken voor levering/plaatsing. Ik heb aangegeven wanneer ze konden komen en dat het anders pas januari zou worden (ivm kerstvakantie gaven ze aan niet te leveren/plaatsen) Toen kreeg ik een behoorlijk weerwoord dat zij uitmaakten wanneer er geleverd/geplaatst werd. Tja, jammer, maar ik ben de klant en als je niet voor kerst kan plaatsen, dan laat je die keuken maar in de opslag staan tot januari, ook goed. iteindelijk kon het toch wel. Tot nu toe ook nog geen klachten over de keuken zelf. Het enige minpuntje was dus de botte reactie aan de telefoon mbt het leveren/plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Gert en Ans van Holland op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken, goed, zou zeker Eigenhuis Keukens aanraden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: Complete keuken gekocht met deskundig advies van Danny. Ongeveer augustus september 2017 gekocht. Sinds donderdag geplaatst, met een 10+ door ons gegeven.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Gert en Ans, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Daar doen we het voor. Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Susan de Best op maandag 13 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik had brandschade waardoor de bovenkant vervangen moest worden. Ik heb zelf overal achteraan moeten zitten. Mailtjes worden niet beantwoord. Verkeerde spullen worden geleverd en telkens discussie dat het niet klopt terwijl de orderbevestiging voor dat deel klopt. Wanneer je alles moet vervangen is dat ook alles. Nu weer een lamp te weinig terwijl het er altijd 2 zijn geweest. Nu mag ik weer initiatief nemen. Er is totaal geen service. Echt heel slecht. Ik wacht nog steeds op een kastje en een lamp. Het loopt vanaf oktober! Of ze reageren niet of ze voelen zich niet verantwoordlijk en geven een andere afdeling de schuld!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door G.J. de Lange op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Al meerdere keukens aangeschaft bij Eigenhuis Keukens. Duidelijk verhaal en transparante prijsstelling. Wat ook erg prettig is dat er bij het opmeten van de keuken meegedacht wordt en dat er gekeken wordt naar het omleggen van de leidingen. Met een kleine aanpassing in de opstelling kon het bestaande leidingwerk op de plaats blijven zitten. Bij levering bleek dat de koelkast manco was, ik ben gebeld door de service afdeling en twee dagen later is de koelkast alsnog gemonteerd. Goede communicatie en snel opgelost. Fijn bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door De Kruif op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we meerdere zaken hadden bezocht. De keuze op eigenhuis keukens was gemaakt omdat Norbert-Jan een vakman is, out of the box en betrokken. Wij wilde iets wat niet standaard was! Norbert-Jan heeft dit helemaal ingevuld. De keuken is inmiddels geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Ook dit was weer vakwerk. Tot in de kleinste details prachtig werk geleverd! Een belletje van Norbert-Jan nog op de dag van plaatsing, top! happy#dikke10
REACTIE VAN NORBERT JAN VAN HUIZEN
Beste Familie de Kruif, Hartelijk dank voor jullie bedoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en mocht er iets zijn de koffie staat altijd klaar in de vestiging Hoevelaken.
Reactie of foto toevoegen
“Op rolletjes gegaan”
Door Roy Kramer & Henri Bovet op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Houten
Dankzij de expertise van Timo Koning (adviseur) en de vakmanschap van de installateurs John en Roberto, genieten wij sinds kort van onze nieuwe SIematic keuken. Het voortraject in Houten verliep prettig en de installatie liep op rolletjes. Bedankt mannen!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om jullie ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is en wij wensen jullie dan ook nog heel veel kookplezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig”
Door Guido Kuipers op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht via nieuwbouw project, goeie begeleiding bij meerwerk keuken, fijne en vakkundige monteur bij de montage
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Kuipers, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door Deborah op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Heteren
T/m aankoop van de keuken verloopt alles soepel. Bij onze plaatsing was er een onderdeel verkeerd geleverd. Inmiddels een halfjaar verder en de keuken is nog niet in orde. De service is vreselijk. Slecht bereikbaar; je moet er zelf continu achteraan. En elke keer gaat er wel weer iets mis in het hele verhaal.
REACTIE VAN DEBORAH
Na plaatsing van bovenstaande tekst heeft eigenhuis keukens contact gezocht met ons. Vanaf dat moment zijn de afspraken na gekomen en is er een andere monteur geweest die wel alles goed afwerkt. Inmiddels is nu alles in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Joey Steenstra op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na de goede hulp bij het uitkiezen was het wachten op de levering. Dit ging geheel via planning. We werden netjes gebeld en de spullen werden op tijd geleverd. De monteurs waren snel en in een dag stond de keuken er. Helaas bleek de afzuigkap gedeukt. Deze hebben de met hoge spoed opnieuw besteld. Levertijd was helaas 2 weken. Ook bleek er wat miscommunicatie over 2 aansluitpunten. Dit is echter zeer snel verholpen door grote inzet van onze verkoopster. Al met al zijn wij erg tevreden over de aankoop, levering, installatie en ondersteuning! Alles werkt en is helemaal geworden zoals we wilden. Super bedankt.
FOTO VAN JOEY STEENSTRA
Gerealiseerde keuken
REACTIE VAN JOEY STEENSTRA
Ondertussen is de afzuigkap er :)
REACTIE VAN JOEY STEENSTRA
Hier ontbijten
+ Toon extra foto van Joey Steenstra
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Wendy op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij wilden heel graag uitstekend advies maar de keuken zelf plaatsen... en dat hebben we gekregen! De ruimte waar we de keuken wilden plaatsen leent zich niet voor heel veel verschillende opstellingen maar de verkoopadviseur heeft zich hierdoor niet laten beperken en verschillende mogelijkheden met ons uitgewerkt zodat we van alles scenario's de voor- en nadelen helder kregen. Met een prachtige keuken als resultaat, bedankt!
FOTO VAN WENDY
Stijlvolle keuken
REACTIE VAN DEBBY
Dat is nog eens teamwork! De keuken is prachtig geworden! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Mooi!!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over oplossing na slechte ervaring”
Door Bart op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer slechte ervaring met deze keukenwinkel. Gebruikt in de verkoop trucjes die ik als oplichterij ervaar. Onderdelen van de keuken die voor de leek (lees: klant) integraal onderdeel van de keuken uitmaken, blijken later extra te kosten. Alsof je een stoel koopt en voor de leuning apart moet betalen.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Naar aanleiding van mijn review is er hernieuwd contact geweest met Eigenhuis Keukens. Dit heeft geleid tot een een oplossing waar ik tevreden over ben, want zoals origineel door mij gevraagd. In het hernieuwde contact gaf Eigen Huis Keukens aan ook aanpassingen te willen maken in het verkoopproces om dit soort ongelukken in de toekomst te voorkomen. Het contact vanaf mijn review is goed geweest en ook de leverantie en montage van de aanpassingen was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Verbazing”
Door Laros op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Houten
In januari een keuken besteld, begin mei 2016 geplaatst, en nu is het oktober zitten we na 3 keer terug te zijn geweest nog steeds met 1 verkeerd deurtje. 3 keer het zelfde verkeerde deurtje geleverd. En als je belt, zeggen ze dat het niet kan. Ik ben verbaasd!
Reactie of foto toevoegen
“Niet adequaat reageren”
Door Niels op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Houten
Een keuken besteld en laten plaatsen. Radjen heeft mij in eerste instantie goed geholpen. Er is alleen bij het tekenen niet geconstateerd dat een kastje niet volledig open kan, aangezien deze tegen de afzuigkap komt. Dit vind ik zelf kwalijk. Normaliter zou ik niet direct een opmerking plaatsen, echter kreeg ik zojuist een mail dat ik geen servicemeldingen heb ingediend, terwijl hier wel een opmerking + een mail overheen zijn gegaan (1 minuut na het weggaan van de monteur i.v.m. volgend punt:).

Ik heb één minuut na het verlaten van de monteurs geconstateerd dat er een krasje op de afzuigkap zat, hier een foto van gemaakt en deze direct toegestuurd. Als het niet melden hierover gaat, lijkt het mij niet erg netjes om dit zo naast je neer te leggen. 1 minuut na oplevering iets constateren kan je niet zelf veroorzaakt hebben, aangezien ze alles nog schoonmaken.

De keuken zelf ziet er zeer goed uit, maar alleen deze twee punten zijn mij zo negatief bevallen (het verkeerd uittekenen dan wel niet zien dat een kastdeur tegen de afzuigkap komt, kan gebeuren, maar ik wil hier wel een geschikte oplossing voor+ het krasje op de afzuigkap (hier komen er nu nog meer op, wanneer het kastje tegen de afzuigkap komt, wanneer ik het kastdeurje open) (ook al is het een andere plaats), maar dit zal toch komen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service en communicatie”
Door Jeroen op maandag 19 feb 2018 18 | vestiging Amersfoort
In het begin hadden we goede ervaringen met Eigenhuis Keukens. We zijn in het voortraject goed geholpen en er is goed meegedacht. Tot en met de plaatsing van de keuken verliep alles prima. De service achteraf is echter zeer slecht! Ik heb er begrip voor dat er zaken niet helemaal goed gaan maar verwacht dan wel dat het binnen redelijke termijn wordt opgelost én dat er over gecommuniceerd wordt. Inmiddels ben ik ruim 3 maanden verder en zijn de restpunten nog niet opgelost en is het zeer lastig om hierover contact te krijgen. Eigenhuis Keukens zegt veel waarde te hechten aan een goede relatie met de klant, maar brengt dit structureel niet in de praktijk.

Aanvulling ontvangen op 15 maart 2018: Ik heb deze week contact gehad met Eigen Huis keukens n.a.v. mijn ervaringen. Mijn opmerkingen zijn serieus genomen en worden ook herkend. Er zijn maatregelen toegezegd om het serviceproces en de communicatie richting klanten te verbeteren. Ik ben blij dat er met de feedback iets gedaan wordt. Dat geeft vertrouwen richting de toekomst.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeroen, Het is heel vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze geleverde service. Excuses voor dit vervelende ongemak. Ik heb van mijn collega begrepen dat zij contact met u heeft gehad en dat de problemen inmiddels zijn verholpen. Wij hopen dat u nu met een goed gevoel zal genieten van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Fred op dinsdag 10 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Als projectleverancier voor onze nieuwbouw woning zijn we bij Eigenhuis Keukens terecht gekomen. Het eerste gesprek ging erg goed, de verkoper dacht met ons mee en deed ons een goed voorstel met tekening. Vlak voor oplevering een tweede gesprek met een andere verkoper, dit verliep erg moeizaam, hij luisterde niet en kwam opdringerig over, dus konden we geen zaken mee doen. Kort daarna een derde gesprek gehad met weer een andere verkoper, het gesprek verliep erg goed en conform wens. De uitvoering verliep niet helemaal vlekkeloos, er ontbraken panelen, een ander paneel was stuk, e.d. De keuken is wel vakkundig geplaatst. De ontbrekende problemen zijn uiteindelijk na vele weken allemaal naar wens verholpen, door tussenkomst van de service afdeling. Al met al een positieve ervaring en een ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Goeie ervaring”
Door J.V. op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Het ging om een complete keuken. Er werd proactief en goed meegedacht in mogelijke oplossingen qua indeling, apparatuur en materiaal, om zo net nog even een groter werkblad te creeren, of meer kastruimte maar toch binnen het budget te blijven. Heel fijn! De levering was snel en volgens planning, hoewel ik af en toe wel 'achter hun broek' aan moest om dingen toegestuurd te krijgen. Al met al een goeie ervaring!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! En goed om te horen dat deze positief is. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door M.J. Geuke op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima ervaring met eigenhuis keukens. Keuken gekocht als onderdeel van een nieuwbouwproject. Prijsstelling is reëel,advies en montage prima en keuze voldoende.

Waar de meeste keukens wit of zwart zijn kozen wij voor een bijzondere kleur groen. Mooi, wel wat enigzins bevattelijk voor vingerafdrukken maar dat is vooraf ook aangegeven dus wekelijks even een doekje er over is geen probleem.
FOTO VAN M.J. GEUKE
Groene keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat tof dat jullie voor deze kleur hebben gekozen! Het resultaat is echt prachtig! Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
REACTIE VAN RIANKA
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat! Het was leuk om met jullie deze bijzondere kleur uit te zoeken in onze showroom.
Heel veel kookplezier! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Gerrit op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Nijmegen
Wij kochten onlangs een keuken voor ons nieuwbouwhuis bij Eigenhuis Keukens en zijn heel erg tevreden. Kwaliteit van de keuken , en zeker ook de kwaliteit van de montage zijn excellent. Alles op de datum volgens afspraak, wat ook heel belangrijk is. Aanrader !
REACTIE VAN DEBBY
Beste Gerrit, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Ria Schouten op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Bij het kiezen van onze droomkeuken zijn we vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Door hun inlevings vermogen en ideeën en tips hebben we de keuken die bij ons past en een aanvulling in ons appartement is geworden. We zijn heel blij en trots op het resultaat.
FOTO VAN RIA SCHOUTEN
Droomkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zaken gaan langs elkaar heen”
Door Jermain op donderdag 4 mei 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Na onze keuken aankoop werden we steeds meer ontevreden. Het blijkt dat de Verkoopster niet het project aanstuurt en/of op terug kan vallen als het niet goed gaat met de bestellingen. EigenhuisKeukens heeft verschillende afdelingen en alles gaat langs elkaar heen. Dit zou beter kunnen, want de verkoopster is het gezicht van het bedrijf en de eerste aanspreekpunt wat naar m.i. ook zou zou moeten blijven tot het eindtraject. Verschillende apparaturen konden niet worden geleverd, gelukkig is er een alternatief gekomen alleen zijn we nu 5 maanden verder en wacht ik nog steeds op mijn GRILL plaat. Eigenhuiskeukens doet beroep op externe keukenmonteurs en dit is heel erg zorgwekkend. Nare ervaring gehad doordat Eigenhuis een afspraak inplant en de keukenmonteur zijn eigenplanning maakt. Verder na de montage vele slordigheden ontdekt, apparaten waren verkeerd aangesloten en er is verre weg van perfect gemonteerd. wij hebben adequaat hier op gereageerd, maar het blijkt dat als je betaald hebt een hele bureaucratische rompslomp bij komt kijken om service te ontvangen. Dit kan je niet met de monteur regelen die je wel rechtstreeks moet betalen. Wij hebben meerdere malen contact gelegd met de monteur en gemaild om tot een afspraak te komen. alle afspraken werden steeds met een smoes verschoven en in de toekomst gezet. Klachtmelding gemaakt bij Eigenhuiskeukens en wederom tot een afspraak gekomen. Iets heel merkwaardigs de monteur komt langs alleen maar om naar de problemen te kijken om die vervolgens te noteren op een serviceformulier die al telefonisch zijn besproken. Hij vertikte om de werkzaamheden te verrichten en wilde alles in 1 keer doen. Nadat de onderdelen waren besteld zou hij contact opnemen voor een nieuwe afspraak. Hier is niets van terecht gekomen waardoor ik na 2 weken contact opnam met eigenhuiskeukens om de status te weten van de bestelde onderdelen. Bleek dat de onderdelen binnen waren en dat de monteur contact zou opnemen hier ging wedermaal 2 weken overheen en moest ik weer achteraan zitten. heel frustrerend om steeds achter eigenhuiskeukens en de monteur aan te zitten. de monteur heeft voor de zoveelste keer zijn afspraak gecanceld met een excuus zonder een fatsoenlijke oplossing. Wij zijn na oplevering van onze keuken 5 maanden verder zonder enige oplossing en resultaat! Dus absoluut ontevreden (spijt van onze aankoop) en bevelen deze organisatie niet aan derden aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arenda Scherff op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Keuken in februari geplaatst. Helemaal naar onze zin! Er werd veel tijd genomen voor het adviestraject en erg goed meegedacht. We hebben nu een andere opstelling dan dat we vooraf hadden bedacht en daar zijn we super blij mee! Ook de kwaliteit van de keuken is top en er is heel veel keus in merk en prijsklasse voor de apparatuur. Echt een aanrader!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter maar wel heel goed”
Door Andre den Boer op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben voor ons nieuwbouwhuis een hoogglans greeploze keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. We zijn zeer tevreden. In de showroom namen ze zelfs ons inziens te veel tijd voor je. Uiteindelijk zelfs via de fabriek in Duitsland nog maatwerk kunnen realiseren. We wilde graag strakke lijnen en de greep laten doorlopen. Dit was met standaard maten niet mogelijk, maar hebben we met maatwerk toch kunnen realiseren. Levering en plaatsing verliep ook goed. Ze hebben dit na uitlopen van de oplevering van het huis, toch keurig kunnen laten aansluiten op de uitgelopen planning, waardoor ik geen verdere vertraging op liep. Ik was zelf aanwezig bij de montage en kon zo op bepaalde details beslissen hoe het gemonteerd werd. Na een dag was de keuken compleet, zonder tekortkomingen. In 1x goed dus! Kort na montage alleen problemen gekregen met de vaatwasser, maar dat lijkt aan het apparaat te liggen.
Kortom; geen prijsvechter, maar wel heel goed en in 1x!
FOTO VAN ANDRE DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door carolien op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop verliep heel prettig, de keuken hebben we online besteld, omdat het geplaatst werd in appartement die bestemd was voor verhuur, en eenmalig in winkel geweest, om het samen alles door te nemen. ook de levering was prettig. En was iets niet goed met de kraanaansluiting, maar dat hebben jullie netjes verholpen. Ik zou jullie dus zeker aanraden, als iemand dat zou vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is en wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Chantal v.d. Berg op donderdag 19 jan 2017 17 | vestiging Amersfoort
Gisteren een tweede gesprek gehad bij Eigenhuis Keukens Amersfoort, omdat er de vorige keer iets niet goed was gelopen met de offerte. Beide gesprekken gingen erg goed, leuke sfeer, goed personeel en erg meedenkend. Het enige minpuntje was de prijs. Ik heb bij een andere leverancier gekeken en die zaten wel iets onder de prijs van Eigenhuis Keukens, maar als ik dan weer even terugkom op de service, vind ik dat (redelijk kleine) prijsverschil geen enkel probleem.
REACTIE VAN CHANTAL V.D. BERG-KOEKMAN
Helemaal blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens!! In de showroom al prima geholpen, de keuken staat nu en ben er erg blij mee!!! Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer! Wat een drama”
Door Johan op vrijdag 7 nov 2014 14 | vestiging Houten
Prijs niet transparant bij aankoop. 60% er af en nog het gevoel dat je wordt opgelicht maar goed, toch gedaan omdat er een combi met nieuwbouw was. Nu na 5 jaar ongeveer ieder jaar ze wel langs gehad. Verkeerd geplaatst, plint niet vast, kasjes scheef, kookplaat na 2 jaar kapot (helaas we kunnen niets voor u betekenen), afwerking dramatisch, inmiddels meer kit dan hout op de keuken. Binnenraam van de oven valt er ineens uit. ( helaas we kunnen niets voor u betekenen). Lekkage in het keukenkastje. Blijken verkeerde Sifon ( buizen) te zijn gebruikt. Nee hoor dat kan niet zeggen ze( terwijl ik de Sifon toch echt in mijn handen had). Service hier is echt dramatisch. Natuurlijk zullen sommige blij met ze zijn omdat ze toevallig een goede monteur treffen of niet door hebben dat de kwaliteit dramatisch is maar wacht maar totdat er iets is waar je service voor verwacht. Dan ben je bij Eigen Huis keukens echt aan het verkeerde adres. Mijn tip: Nooit hier een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“komen niet na wat ze beloven”
Door H.F.S op maandag 12 jan 2015 15 | vestiging Hoevelaken
Als je er binnen komt vriendelijk en behulpzaam..maar dan! Verleden jaar april 2014 onze keuken gemonteerd, daarna begon de ellende.
= Bellen voor oplossing ....terug bellen nee!
= Kastje beschadigd - nieuwe besteld is het zoek 4mnd gewacht.
= Bovenplaatkoelkast beschadigd. Kan gebeuren.
= Rooster koelkast 4x verkeerd. Rooster 3 voor de deur gezet niks aan ons door gegeven.
= Randen aanrechtblad niet afgekit.
= Achterplaat fornuis op zijn kop geplaatst reactie laten zitten, anders beschadig je meer.
= Zelf blad behandelen ivm met kringen van een glas water. Dat moet niet na 1x gebruik. Eigenhuis zegt geen cif/schuurspons. Vlekken blijven.
= Firma Dekker komt gooit er cif op en gaat met schuurspons aan de gang.......
= Excuus aanbieden of even bellen of het allemaal goed afgehandeld is nee.
= September eindelijk klaar... handtekening zetten voor juiste afhandeling nee zijn nog niet tevreden.
Wij vinden het jammer dat het zo afgehandeld is.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Fam bos op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Houten
Nemen de tijd om je droom keuken waar te maken. Tot in de puntjes. Tot een mooi resultaat van onze keuken waar alles na behoren werkt. Nette monteurs die ook vakmannen zijn. Tot slot een half jaar later even een schade geval lossen ze ook op.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Rick Bezemer op woensdag 18 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Begin vorig jaar hier onze keuken gekocht. Op moment van levering alles compleet en netjes geplaatst. Voor het uitzoeken van onze keuken langs veel keukenleveranciers geweest, echter kon hier de scherpste prijs worden geboden. De verkoper neemt je ook aan de hand bij het maken van de extra keuzes die men (wij ook) vaak vergeet, zoals de plinten, passtukken en verlichting. Nu een jaar verder en nog steeds ontzettend blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Mw Mayland op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Onlangs bij eigenhuiskeukens een keuken gekocht voor mn nog te bouwen huis. Ben door Cathelyn zeer goed geholpen. Ze denkt zeer goed mee, zeker omdat de afmetingen van de keuken nogal afwijken. Ze kwam ook met creatieve en praktische oplossingen. Al met al een hele prettige ervaring. Kreeg ook de tijd om er rustig over na te denken. Al met al helemaal top en echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Tiedo Boertien op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Twee projectkeukens gekocht bij Eigen Huis keukens. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. Slechte communicatie. Slecht bereikbaar. Bellen niet terug. Sturen nog maanden nadat keuken opgeleverd is onterechte aanmaningen en facturen. We kopen hier nooit meer een keuken
Reactie of foto toevoegen
“De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel”
Door Paul Vreeke op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan.

Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negatieve reviews heus wel gelezen. En toch zijn wij na ons eerste bezoek, vol vertrouwen de winkel in Amersfoort uitgestapt. Wij raden Eigenhuiskeukens aan bij onze familie en vrienden. Het team doet wat het belooft. Waar wacht u op?
FOTO VAN PAUL VREEKE
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door W.H. Van Bekkum op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken incl apparatuur gekocht. Wij zijn duidelijk en goed geïnformeerd. In de showroom was alles als model aanwezig. Vriendelijk te woord gestaan met de juiste kennis!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Beste kwaliteit”
Door Mathijs op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben hier een keuken gekocht van aankoop tot levering alles super verlopen er word goed meegedacht en advies gegeven. Ikzelf ben aannemer en heb al aardig wat keukens geplaatst en als monteur zie je het beste wat voor kwaliteit het is, deze keuken is ronduit voor wat ik gemonteerd heb de beste.
FOTO VAN MATHIJS
Geplaatste apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste Mathijs, Wat een prachtige keuken! We wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Wijzigingen geen probleem”
Door D. Grotenhuis op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eerste afspraak verliep in prettige sfeer. Er werd uitgebreid de tijd genomen en er werd ons geen druk opgelegd. Nadien nog tweemaal de keuken gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus. Krte lijntjes, zowel met ons alsook met de aannemer. Ik wil deze zaak dan ook van harte aanbevelen! De keuken is opgeleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corrie Kouffeld op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Hele goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel zelf. Via project verbonden aan onze nieuwbouwwoning maar we wilden niet de standaard keuken. Maakt het natuurlijk wel iets makkelijker met inmeten etc. Daar hebben wij ons totaal niet zelf mee bezig gehouden. Er zat best veel tijd tussen het bestellen en het definitieve plaatsen omdat ons huis nog niet opgeleverd was. In de tussentijd zijn er nieuwere versies van sommige zaken gekomen en die hebben wij zonder meerprijs aangeboden gekregen. Ook toen we op het laatste moment een Quooker Flex wilden i.p.v. de 'gewone' Quooker kostte ons dit helemaal niets. Vorige week is in 2 dagen de keuken geplaatst door een zeer vriendelijke en ervaren externe monteur, Willem Bonvie. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar niet tevreden met service”
Door Fabienne op vrijdag 21 apr 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht bij eigenhuis keukens. De keuken zelf is prachtig maar de service en het opvolgen van vragen ronduit dramatisch. De keuken is geïnstalleerd maar de kookplaat deed het niet. Wij zijn al 2 weken bezig het bedrijf te bellen en e-mailen. Ook voor de oplevering waren zij moeilijk te bereiken en kregen we weinig tot geen reactie. Voor zo'n grote uitgaven verwacht je op z'n. minst een reactie binnen een week.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst correct”
Door Hartevelt op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Eigen Huis Hoofddorp bleek projectleverancier van ons nieuwbouwappartement in Haarlem. Het is lastig om twee jaar voor oplevering over een nieuwe keuken te besluiten. Maar advisering en tips hielpen ons goed op weg. Mooiste is dat je circa 6 maanden voor oplevering zaken kunt herzien. Hebben wij tav kleuren en kwaliteit van kastjes toch nog dankbaar gebruik van gemaakt. Levering en installatie waren uiterst correct. Opmerkelijk beschaafde mensen die nadenken, meedenken en niet zomaar iets doen. Onze keuken is een feestje op zich. Eigen Huis Keukens zou ik mijn beste vrienden aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Wat een mooi compliment dat u ons zou aanraden bij uw beste vrienden! Daar doen we het voor! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt lang”
Door L Oudenalder op zondag 6 jan 2019 19 | vestiging Heteren
Na 3 maanden nog steeds niet de goede keukenkast, wordt aan een lijntje gehouden.
Ook de montage service is slecht, monteur plaats de kastjes verkeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Nijhof op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we ook een andere zaak hadden bezocht. Onze keus voor Eigenhuis Keukens was gemaakt omdat de keuken er gewoon bovenuit sprong. De verkoper Norbert-Jan hielp ons goed. Daarna ook nog een kleine wijziging met Victor besproken en dit werd formidabel opgelost De keuken is geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Top werk leveren deze 2 mannen. We zijn erg blij met onze mooie keuken. Verbeterpunt: iets sneller reageren als er een vraag of probleem is.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geïnstalleerd”
Door Jaap Terpstra op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ons contact met de verkoper is zeer klantgericht; hij denkt mee over ontwerp en latere aanpassingen. Heel zorgvuldig is de oproep voor een laatste check. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Kortom wij zijn heel erg blij met onze keuken en de weg er naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jansen op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de nodige kritische houding kwamen wij binnen gelopen bij Eigen Huis Keukens (EHK) in Capelle aan den Ijssel. De keukenbranche heeft nou eenmaal een aparte reputatie. Eerst gooien ze de bruto prijzen 3x over de kop en vervolgens krijg je 50% korting waardoor je alsnog te veel betaald. De verkoper is er alleen maar op uit om je zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten bij het kruisje. Wat een verademing om dan bij EHK binnen te stappen. We werden hartelijk ontvangen en ze vertelden ons dat ze werken met netto prijzen. Hierdoor heb je meteen een realistisch beeld hebt van wat haalbaar is en wat niet. De keukenadviseur denkt hier echt met je mee en zegt het eerlijk als hij denkt dat een bepaalde keukenopstelling in de praktijk niet handig of niet mooi is en verduidelijkt dat zelfs met 3D-tekeningen. De tijd die je bij EHK binnen bent wordt daadwerkelijk voor 90% besteed aan het ontwerpen van de beste keuken voor jouw situatie en hooguit 10% over de uiteindelijke prijs. Bij Mandemakers daarentegen hebben wij 6 uur binnen gezeten waarvan het meer dan 3 uur over de prijs ging, zonde van hun en onze tijd! De keuken is inmiddels 10 weken geleden geplaatst en werkelijk iedereen die binnen komt maakt complimenten over hoe mooi de keuken is. Wij zijn er nog steeds iedere dag erg blij mee en hebben al regelmatig familie en vrienden aanbevolen om ook eens langs EHK keukens te gaan in plaats van enkel de winkels te overwegen met de hoogste kortingen, waar je uiteindelijk nog steeds afgezet wordt. Als laatste willen wij nog graag onze adviseur Jeffrey Bouwman bedanken voor zijn adviezen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat we nu ontzettend blij zijn met onze keuken. En dat is niet eenvoudig, want wij zijn zeer kritische klanten die normaal gezien altijd wel ergens iets over aan te merken hebben! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Veel mis bij en na installatie”
Door Sonja op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigen Huis Keukens. Dit omdat het de voorkeursleverancier was vanuit het nieuwbouwproject. Helaas hebben we van het hele traject weinig lol gehad. De verkopers zijn heel behulpzaam en vriendelijk, maar vanaf de installatie ging veel mis. Plinten tekort, kastjes beschadigd, ombouw hoge kasten niet goed, verkeerde lades etc. etc. Ook beschadigden ze onze net gestucte en geverfde muren en plafonds. Daarna ontstond eindeloos gemail en getouwtrek over de oplossingen. En nu 4 maanden na installatie van de keuken, zit ik nog steeds te wachten op de laatste vervangingen en op de schadeloosstelling van de reparatiekosten van onze muur en plafonds. In de winkel roepen ze heel hard "dit is echt niet te vergelijken met een Ikea keuken". Nee dat klopt. Deze is veel duurder en levert ook heel veel gezeur en gedoe op. De service van deze organisatie is echt waardeloos. Men reageert niet of nauwelijks op mails en pas als je gaat bellen, krijg je een toezegging dat ze je gaan terugbellen. Wat ze dan ook niet altijd doen. Kortom, ik koop hier nooit meer een keuken!!! De volgende keer is het weer Ikea :-)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hilde op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met onze gekochte keuken bij Eigenhuis Keukens. De gehele benadering en de gesprekken over onze wensen en wat er mogelijk is was heel fijn. Niets wordt gedwongen, Rianka dacht met ons mee en gaf ook haar eigen idee aan. Wij hebben gedeeltelijk onze oude apparatuur meegenomen, dit werd goed nagezien of de maten klopte. Plaatsen van de keuken werd gedaan door vakbekwame man. Heel rustig en meneer deed zijn werk vakkundig. Het mail en telefonisch verkeer was allemaal duidelijk en helder. Onze vorige keuken komt ook hier vandaan en toen ook net als nu fantastisch geholpen!!
FOTO VAN HILDE
Geplaatste keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier!
REACTIE VAN RIANKA
Bedankt voor dit positieve bericht! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn. Het was leuk om met jullie de mooie keuken samen te stellen. Heel veel kookplezier!!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Mieke heijboer op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken, netjes geholpen, geheel volgens verwachting. Keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Luitgard van der Heijden- Verbiest op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben 3 weken geleden onze keuken laten plaatsen in ons nieuwbouw appartement. We waren blij verrast door de enorme opbergruimte die in onze keuken zit. Ondanks dat we geen bovenkastjes hebben, hebben we zelfs nog ruimte over! Verder zijn we erg tevreden over de degelijkheid van de keuken, het ziet er allemaal heel netjes en mooi uit. Het is even wennen aan de nieuwe apparatuur, inductie koken was ik niet gewend, maar dat wordt snel vertrouwd. Een minpuntje was dat de ventilatie niet werkte van de kookplaat, dat bleek een fout in de montage te zijn en is gelukkig opgelost.
FOTO VAN LUITGARD VAN DER HEIJDEN- VERBIEST
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door M. van Kampenhout op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen in Hoofddorp, mooie keuken uitgezocht en vakkundig gemonteerd door Erwin en Ruud. Minpuntje: De keuken werd 6 dagen later dan afgesproken geleverd, het wijzigingsgesprek was ook (te) laat gepland.
FOTO VAN M. VAN KAMPENHOUT
Keukenmonteurs Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Meijssen op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Tevreden over Eigenhuis Keukens. Goed contact met de verkoop, echter soms was de verkoper te druk en niet goed te bereiken. Levering en installatie waren goed, kleine gebreken zijn zonder problemen verholpen. Nu een prima keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
FOTO VAN THOMAS MEIJSSEN
REACTIE VAN DEBBY
Prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gegeven”
Door Oscar op zondag 27 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eigenhuis keukens is aangesloten bij ons nieuwbouwproject. Eerste afspraak verliep goed en hadden we een goed gevoel bij. Vervolgens laten ze je een niet officieel document tekenen om er zeker van te zijn dat ze je "binnen' hebben. Daarna begon voor ons de ellende. Ze beloven van alles maar komen telkens hun afspraken niet na. Ik wacht al weken (bijna twee maanden) op de tekening en de gewijzigde offerte. Toen ik verhaal kwam halen in de showroom bleek de verkoper die mij steeds geholpen had er niet meer te werken. Dit beloofd dus niet veel goeds en ik ben dan ook van plan een ander bedrijf te zoeken.
REACTIE VAN OSCAR
Ervaring van 31 maart 2016: Van Eigenhuis Keukens excuses gekregen over het niet nakomen van afspraken en het wegvallen van de contactpersoon. Daarna nog een keer alle wijzigingen doorgenomen en goede adviezen gekregen van Jeroen. Vervolgens de volgende dag de tekeningen binnen gekregen. Dit gaat de goede kant op! @ Qasa; bij de beoordeling mag 1 ster bij. Wellicht later meer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten”
Door mic op donderdag 21 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Een dure Duitse kwaliteitskeuken besteld. Oplevering heeft nog altijd niet plaats gevonden. Tot en met de verkoop gaat alles goed daarna hopeloze communicatie en fout op fout gestapeld. De geplande levering was beging juni, die werd tot beging september uitgesteld. Bij levering was de helft van de kasten verkeerd ingemeten. In november keuken alsnog geplaatst. 4 resterende problemen uit het opleveringsrapport zijn nog altijd niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door P. Butter op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beste lezer, Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Capelle a/d IJssel een keuken voor onze buitenkeuken gekocht. Het is geen grote keuken maar wel een complete met granieten blad, 4-pits kookplaat en wasbak. Ondanks dat het niet om een grote keuken gaat, zijn wij vakkundig, en uitermate vriendelijk door de heer Bouwman geholpen. Wij hebben bij een concurrentbedrijf in het verleden een keuken van 20.000 euro gekocht en werden minder prettig geholpen als hier. De afspraken, het bestellen en afleveren zijn zonder enige problemen verlopen. Door ons zou Eigenhuis Keukens zeker aanbevolen worden voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Familie Butter
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurige monteur”
Door Familie de Vries op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onze vorige keuken kochten we 10 jaar terug ook bij Eigenhuis Hoofddorp. Omdat we toen ook al een zeer goede ervaring hadden hebben we voor onze nieuwe woning weer gekozen voor een keuken van Eigenhuis. De verkopers nemen echt de tijd, luisteren goed naar je en durven ook andere voorstellen In oplossingen te doen. Na de opdracht is de keuken perfect ingemeten omdat bij de montage de monteur alles netjes en vlot kom monteren. De monteur werkte zeer nauwkeurig en ruimde alles meteen op. De volgende keuken leverancier is voor onze geen moeilijke keuze: Eigenhuis!
REACTIE VAN DEBBY
Wat geweldig om te lezen dat jullie voor de 2e keer een keuken bij ons gekocht hebben! Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAlkmaar , Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
bAmersfoort (51 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
cCapelle aan den IJssel (42 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
dHeteren (8 ervaringen), Poort van Midden Gelderland Rood 13, 6666 LS Heteren, tel 026 - 319 50 20
eHoevelaken (15 ervaringen), De Wel 34, Bedrijventerrein De Horstbeek, 3871 MV Hoevelaken, tel 033 - 258 02 51
fHoofddorp (40 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
gHouten (24 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
hNijmegen (3 ervaringen), Verlengde energieweg 50, Woonbelevingscentrum LIV, 6541 XX Nijmegen, tel 085 – 070 77 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.