Feedback
7,9

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 218 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren112 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster30 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Moeten achteraf achter veel zaken aan”
Door Gerda op maandag 1 mei 2017 17
Prima geholpen in de winkel, maar na betaling ben je een stuk minder interessant. Degene die de keuken heeft geplaatst heeft zijn best gedaan, maar was gewoon niet te doen in 1 dag. Het was een hele kastenwand, kookeiland en losse pantrie. Even slikken als er meer dan een aanhanger vol met verpakkingsafval in huis achterblijft. Afvoer spoelbak zat niet vast, dus lekkage. Zelf verholpen. Diverse dopjes op schroefjes etc niet geplaatst, dat hebben we ook maar zelf gedaan. 5 maanden later zitten we nog met een lade die niet loopt, en open staat, en een kraan die niet goed is, en waarvan ik denk dat het een showmodel ofzo is, gezien de gebruikssporen, terwijl wij nieuw gekocht hebben. Eigen huis stuurt ons naar de fabriek, fabriek stuurt ons terug naar Eigen huis. Ook bijvoorbeeld de dempertjes op de deuren vergeten te plaatsen, wachten we ook nog steeds op. Als je echt veel tijd hebt, en zin om overal achteraan te gaan kun je overwegen hier een keuken te kopen
REACTIE VAN GERDA
Dat is grappig, nadat ik had ingestemd dat mijn gegevens doorgegeven mochten worden aan Eigenhuis, kregen we 3 uur na het delen van onze ervaring het bericht dat de spullen besteld zijn. Nu 2 weken later en helaas weer niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jansen op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de nodige kritische houding kwamen wij binnen gelopen bij Eigen Huis Keukens (EHK) in Capelle aan den Ijssel. De keukenbranche heeft nou eenmaal een aparte reputatie. Eerst gooien ze de bruto prijzen 3x over de kop en vervolgens krijg je 50% korting waardoor je alsnog te veel betaald. De verkoper is er alleen maar op uit om je zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten bij het kruisje. Wat een verademing om dan bij EHK binnen te stappen. We werden hartelijk ontvangen en ze vertelden ons dat ze werken met netto prijzen. Hierdoor heb je meteen een realistisch beeld hebt van wat haalbaar is en wat niet. De keukenadviseur denkt hier echt met je mee en zegt het eerlijk als hij denkt dat een bepaalde keukenopstelling in de praktijk niet handig of niet mooi is en verduidelijkt dat zelfs met 3D-tekeningen. De tijd die je bij EHK binnen bent wordt daadwerkelijk voor 90% besteed aan het ontwerpen van de beste keuken voor jouw situatie en hooguit 10% over de uiteindelijke prijs. Bij Mandemakers daarentegen hebben wij 6 uur binnen gezeten waarvan het meer dan 3 uur over de prijs ging, zonde van hun en onze tijd! De keuken is inmiddels 10 weken geleden geplaatst en werkelijk iedereen die binnen komt maakt complimenten over hoe mooi de keuken is. Wij zijn er nog steeds iedere dag erg blij mee en hebben al regelmatig familie en vrienden aanbevolen om ook eens langs EHK keukens te gaan in plaats van enkel de winkels te overwegen met de hoogste kortingen, waar je uiteindelijk nog steeds afgezet wordt. Als laatste willen wij nog graag onze adviseur Jeffrey Bouwman bedanken voor zijn adviezen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat we nu ontzettend blij zijn met onze keuken. En dat is niet eenvoudig, want wij zijn zeer kritische klanten die normaal gezien altijd wel ergens iets over aan te merken hebben! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Eindconclusie”
Door Gerard Jongerius op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Uitstekend geholpen door Silvia Wijnschenk. Dacht goed mee en kwam met nuttige adviezen enb suggesties. Doordat de onderlinge communicatie tussen de verschillende afdelingen niet optimaal was kwam er rond de oplevering ruis op de lijn. Dat is uiteindelijk goed gekomen, maar zou zonder problemen moeten verlopen. Verder bleken de smetplinten niet op de goede maat gemaakt en de planken met verlichten konden niet worden gemonteerd. Marcel heeft de keuken voortreffelijk gemonteerd. Hij heeft ook de oplossing bedacht voor de montage van de planken. Conclusie: sales 8, behandeling bestelling en aflevering 6- en montage 9.
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door Steven de Borst op dinsdag 25 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden erg goed geholpen door de verkoper Raymond. Keuken is professioneel en erg netjes geplaatst.
FOTO VAN STEVEN DE BORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Draaisma op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor ons nieuwbouw appartement in Amersfoort hebben wij een keuken uitgezocht bij Eigenhuis keukens omdat zij leverancier van het project waren. Voor een eerder huis hadden we al eens een keuken bij hen gekocht en dit was zeer goed bevallen. Ook nu weer een positieve ervaring rijker; goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel ook nog na diverse aanpassingen. Goede begeleiding van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Pinar op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik heb een hele goede ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort, ik ben super blij met mijn keuken, alles is netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Aanvulling ontvangen 6 maart 2020: De keuken is al gemonteerd en alles is goed verlopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw ervaring! Fijn dat alles naar wens is. Nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Kunal Chopra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Eigenhuis Keuken gevonden. en vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur (Nick Ligerse) gehad en samen een mooie keuken samengesteld..Uiteindelijk, bij EH Capelle zijn we heel goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Speelgoed werd aangeboden (om hun bezig te houden) en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Vanaf die inmeet moment wordt alle afwijkingen tijdens die bouw werd afgesproken en doorgenomen voor die bestelling van die keuken bij die Fabrikant en In het Eind, die kuken was twee dagen lang "Tip Top" geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Heel Erg Bedankt Nick en Team !!
FOTO VAN KUNAL CHOPRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Kunal Chopra
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Willeke Haagsma op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
In mei 2020 een keuken laten intekenen en besteld bij Eigenhuiskeukens in Hoofddorp. We zijn zeer goed geholpen door Viktor. Zijn ervaring was van grote meerwaarde tijdens het intekenen; gedegen advies, geen meeprater maar eerlijk over wat wel en niet handig is en zet de puntjes op de i. Daarnaast was hij goed bereikbaar tijdens het hele proces. Prijzen zijn per onderdeel gespecificeerd in een offerte en daarmee transparant. Levering vond begin september plaats op de afgesproken tijd en datum. Binnen een dag werd de keuken door 2 monteurs werkend, schoon en onbeschadigd opgeleverd. We zijn er ontzettend blij mee. Het eindresultaat (dag van montage) zal ik toevoegen.
FOTO VAN WILLEKE HAAGSMA
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Heel veel plezier met de nieuwe keuken en bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door F.dekker op zondag 17 feb 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Keuken met Kookeiland gekocht in 2018 bij eigenhuis keukens in Hoofddorp ,geplaatst in Januari 2019 het ziet erg mooi uit ,helemaal wat wij er van verwacht hadden ,ook goed geadviseerd door Ton van Leeuwen, ook het plaatsen ging naar wens , alles compleet dus prima geregeld een aanrader
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Dekker, Wat fijn om te horen dat jullie keuken helemaal naar wens is. Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Jos op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Houten
Zeer goede hulp vanuit de vestiging Houten. Goed ontwerp door Michel. Rekening gehouden met de wensen die we zelf hadden. Na plaatsen nog een beschadiging aan een deur, foutje van de spuiter. Deze zal na ervaring die we hebben zeker tot een goede oplossing komen. Ook de monteur verdient deze sterren. Perfect werk afgeleverd.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Jos, Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
REACTIE VAN MICHEL BULTENA
Dank voor de mooie woorden, het onderhoud vond ik zeer prettig zoals aan de telefoon al vermeld, hij past perfect in de ruimte! Heel veel (kook)plezier toegewenst in de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geholpen”
Door Kevin Scholtes op zondag 17 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pas een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geleverd zou worden. Deze keuken zou door eigenhuis keukens geleverd worden maar de waarde van de keuken kon ook geinvesteerd worden in een volledige keuken met bijbetaling. Ik werd netjes ontvangen door de heer van Dijk, die erg vriendelijk was en zeer nauwkeurig te werk ging met mijn wensen, benodigheben en uiteraard mijn budget. De heer van Dijk had nog een aantal slimme opties, kon zijn verhaal goed onderbouwen en wist goed met de ruimte voor de keuken te gaan om zoveel mogelijk ruimte over te houden. En erg kundige man, weet goed en doelgericht te werken en liet mij alles netjes overwegen. Het grappige van alles was nog dat ik de dag na aankoop in de krant een indentieke keuken tegen kwam met alle opties die ik ook had voor ruim 1000 euro meer. De keuken is nog niet geleverd omdat me huis nog niet af is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een succes wordt. Top bedrijf dus. Een echte aanrader.

Naschrift ontvangen 5 november 2015: Keuken is geplaatst en ziet er super uit! Alles is prima verlopen. Vakundig geinstalleerd en netjes afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jeffrey schouten op woensdag 14 feb 2018 18
Wij zijn bij Eigenhuis keukens in Hoevelaken geweest en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Victor Klukkert,we hadden wat wensen en ideeën hoe wij graag onze nieuwe keuken wilden hebben voor in onze nieuwe woning en mede door zijn hulp hebben wij nu een prachtige keuken. ook de levering en montage was naar volle tevredenheid, wij zouden eigenhuis keukens zeker aanraden.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeffrey, Bedankt voor je goede beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Jerry op dinsdag 8 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ervaring van 30 september 2015: Voor ons nieuwbouwhuis naar eigenhuis keukens als projectleverancier gegaan. Onze ervaring met de verkoop (door adviseur Martin) is goed; hij denkt flink mee, werkt flexibel en komt afspraken na. Nu kwestie van wachten op de oplevering!

Ervaring van 8 maart 2016: Het leveren van de keuken pakte later uit dan was afgesproken. Na telefoneren en enige druk werd dit opgelost en is de keuken uiteindelijk vrij snel geplaatst. De keuken is mooi en goed geplaatst, wel hadden we achteraf op een aantal onderdelen betere advisering van Eigenhuis Keukens willen hebben op de details. Zo zit er te weinig ruimte tussen de inductieplaat en de koelkast, zit de kraan te dicht op het raam en hebben we een hoekkast met een deurtje dat door de plek maar moeilijk open kan. Dit zijn zaken waar we als leken niet aan gedacht hebben, maar een ervaren adviseur zou daarmee kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mansi op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
I had a great experience with Cathelyn from EigenHuis Hoofddorp. She helped with the design, products, ideas and end to end delivery of the kitchen with montage. Everything was perfect! Everything was on time, well communicated via emails and calls and exactly on time. I am using the kitchen now for almost 2 months and still 100% satisfied.
REACTIE VAN DEBBY
Thank you so much for posting your review and have lots of fun with your new kitchen!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door M.Opmeer op zondag 2 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Deze zaak is een aanrader voor iedereen die een keuken wil. Super geholpen en uitleg en mooie keukens in de showroom. Deze mensen laten alles zien wat er te koop of mogelijk is en denken met je mee van wat je kan doen en kan maken. Alles is op een super goede manier verlopen en ben heel erg tevreden over de manier van hoe het gegaan is en hoe alles is verlopen een dikke 10. M. Opmeer in Nieuwerkerk a/d Ijssel.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken met verbetertips”
Door Dick Passchier op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een mooie keuken gekocht voor een bedrag van ruim E18.000,- We zijn er tevreden mee en alles functioneert naar behoren. Zijn er dan geen minpunten te noemen? Jazeker:
- De afspraak die ik telefonisch had gemaakt vwb de datum van plaatsing conform de leveringstermijn (4 weken na oplevering van de woning) bleek later niet gehaald te kunnen worden omdat de termijn tussentijds 6 weken bleek te zijn geworden, dit stond niet in de koopovereenkomst en wist ik ook niet. Uiteindelijk zijn we in goed overleg overeengekomen dat de plaatsing na 5 weken kon worden gedaan.
- Het keukenblad was te groot om het in het appartement te krijgen en moest ik, in verband met de tijd tot de plaatsing, snel beslissen om het blad door te laten zagen. Achteraf vraag ik me toch af of dit niet anders zou hebben gekund. Al moet ik zeggen dat het keurig is gedaan en niet echt hinderlijk is.
- Doordat ik de nieuwste modellen aan apparatuur kreeg (voor de prijs van de oude modellen), moest ik nog wel wachten op de levering daarvan na plaatsing van de keuken. Uiteindelijk werd de oven afgeleverd door een postorder bedrijf, zeer opmerkelijk en na telefonisch contact met EHK werd er gezegd dat de oven geplaatst zou worden door degene die hem zou komen brengen......Degene die de oven aan de voordeur als 'pakketje' kwam afleveren was ook zeer verbaast dat hij bij een particulier voor de deur stond en niet bij een bedrijf. Een paar dagen later is er alsnog een monteur van EHK langs gekomen om de oven te plaatsen.
- De inbouw apparatuur was niet gebruiksklaar gemaakt door de monteur, alleen de stekker erin gestopt.Het zou fijn zijn als dit wel was gebeurd als service naar de klant, zodat je gelijk kunt beginnen en niet nog eerst vanuit één of andere buitenlandse taal (in ons geval Pools) het programma moet gaan instellen in het Nederlands.
- Als klant is het fijn om steeds één contact persoon te hebben, bij ons allereerste gesprek had ik het idee dat dit gedurende het verdere proces ook het geval zou zijn. Later blijkt dat dit niet geval was en dan werd ik bijvoorbeeld doorverbonden met de afdeling planning, dit vond ik niet prettig en zou naar mijn mening best beter kunnen.

Mijn algehele ervaring is wel positief omdat de plaatsing van de keuken zelf professioneel is gedaan en we zeer tevreden zijn met de keuken. Hopelijk heb ik hierbij een bijdrage geleverd om de eerder genoemde punten te verbeteren.

Met vriendelijke groet.
FOTO VAN DICK PASSCHIER
REACTIE VAN DEBBY
Wij danken u hartelijk voor het delen van uw uitgebreide ervaring en zullen zeker de genoemde punten intern bespreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jitske van Eijk op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben dit jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens te Capelle aan den IJssel. Op een koopavond heeft Jeffrey Bouwman ons geholpen met het uitkiezen van de juiste keuken. Jeffrey gaf uitstekend advies en wist op een creatieve manier meer ruimte te creëren in onze (wat kleinere) keuken. Uiteindelijk zijn wij met een grote glimlach op ons gezicht naar buiten gelopen! De montage is prima verlopen. Met de levering was de koelkast beschadigd maar ook hier heeft Eigenhuis Keukens professioneel en snel gehandeld waardoor wij snel van een nieuwe koelkast werden voorzien. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en de top service die we hebben gekregen! Nogmaals bedankt Jeffrey!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouw keuken”
Door Hasan op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Een stukje keuken laat aanbouwen bij ons nieuwe woning. Zeer goed geholpen. Alles was naar wens.
REACTIE VAN TIJN VAN DER GRIFT
Hoi Hasan, Blij te horen dat de aanvulling op u bestaande keuken helemaal naar wens is!
veel plezier in jullie nieuwe woning :-)
Reactie of foto toevoegen
“Lang vertraagd”
Door C de Jong op zaterdag 18 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Denk goed na voordat je hier een keuken wilt kopen. Alles wat verkeerd kon gaan is verkeerd gegaan bij ons in iedere fase van het traject en het bedrijf is in alle gevallen nalatig geweest. Tijdens adviestraject niet goed meegedacht, verkeerde maten in tekeningen doorgevoerd, aangeven dat iets niet mogelijk was terwijl het wel mogelijk bleek als je via leveranciers navraag deed. Niet nakomen van afspraken. Het inmeten van de keuken is niet goed gedaan waardoor ze tekeningen hebben aangepast die dus ook niet meer klopten. Zelf achter gekomen, zelf nieuwe afspraak moeten maken omdat zij dat niet regelden. Voor levering niet nakomen van afgesproken plaatsingsdatum waardoor we in een nieuw huis een paar weken zonder keuken zaten. Bij plaatsing de helft van de keuken maar kunnen plaatsen omdat materiaal niet goed besteld was, of afwezig was. Kast tot drie keer toe verkeerd besteld en monteurs verkeerd ingelicht over werkzaamheden. Dit heeft geleid tot vertraging van een half jaar tot eindelijk de hele keuken geplaatst is. Daarna bij indienen klacht ook niet serieus genomen. Hoewel ze wel hebben bevestigd dag ze op alle vlakken nalatig zijn geweest afgedaan met een compensatie die totaal niet in verhouding staat tot de geleden schade en frustratie. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geïnstalleerd”
Door Jaap Terpstra op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ons contact met de verkoper is zeer klantgericht; hij denkt mee over ontwerp en latere aanpassingen. Heel zorgvuldig is de oproep voor een laatste check. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Kortom wij zijn heel erg blij met onze keuken en de weg er naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Chantal v.d. Berg op donderdag 19 jan 2017 17 | vestiging Amersfoort
Gisteren een tweede gesprek gehad bij Eigenhuis Keukens Amersfoort, omdat er de vorige keer iets niet goed was gelopen met de offerte. Beide gesprekken gingen erg goed, leuke sfeer, goed personeel en erg meedenkend. Het enige minpuntje was de prijs. Ik heb bij een andere leverancier gekeken en die zaten wel iets onder de prijs van Eigenhuis Keukens, maar als ik dan weer even terugkom op de service, vind ik dat (redelijk kleine) prijsverschil geen enkel probleem.
REACTIE VAN CHANTAL V.D. BERG-KOEKMAN
Helemaal blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens!! In de showroom al prima geholpen, de keuken staat nu en ben er erg blij mee!!! Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig geluisterd”
Door Robin Kaptein op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn zeer tevreden over Eigenhuis keukens Hoofddorp. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij heeft goed advies gegeven en zeer geduldig naar ons geluisterd, hoe we ons droomkeuken wilden hebben. De verkoper ging een tekening maken zoals wij het wilde hebben toen zag de keuken er al mooi uit. Ook was hij creatief met ideeën en oplossingen die wij niet hadden bedacht. Nu staat de keuken en is het nog mooier dan op de tekening! Wij hebben ons perfecte keuken.
FOTO VAN ROBIN KAPTEIN
REACTIE VAN DEBBY
Het eindresultaat is echt prachtig! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig afgewerkt”
Door Wil Oegema op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
We hebben een keuken gekocht en die is half juli geplaatst in ons nieuwe app. We zijn correct geholpen en al onze vragen en wensen zijn tot tevredenheid afgewerkt.
Het plaatsen van de keuken is perfect gedaan door kundige en ervaren persoon. Alles keurig afgewerkt. Groeten Wil Oegema
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Valerie Ramdas op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Afgelopen Januari 2016 hebben mijn man en ik een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle. Dit is een absolute afrader! Tussentijds is de medewerker die ons hielp ontslagen en werden wij gekoppeld aan 2 verschillende andere collega's. De plaatsing van de keuken ging niet goed, deze staat niet waterpas, er werden gaten door onze keukenkasten geboord en een verkeerde kast geleverd. De montage werd gedaan door een extern bedrijf ingehuurd door Eigenhuis. Tussentijds is een andere monteur van Eigenhuis langsgeweest en constateerde dat de montage zeer slordig heeft plaatsgevonden. Belofte om in week 48 alles af te ronden is ver te zoeken. Wij blijven mailen en bellen, maar de klachten worden niet afgehandeld. Ronduit schandalig is dit. Wij zijn 3 maanden verder na plaatsing en blijven kijken naar een keuken waar wij ontevreden mee zijn. Ik lees in meerdere recensies dat de service zoek is na verkoop van de keuken, u bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Goeie ervaring”
Door J.V. op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Het ging om een complete keuken. Er werd proactief en goed meegedacht in mogelijke oplossingen qua indeling, apparatuur en materiaal, om zo net nog even een groter werkblad te creeren, of meer kastruimte maar toch binnen het budget te blijven. Heel fijn! De levering was snel en volgens planning, hoewel ik af en toe wel 'achter hun broek' aan moest om dingen toegestuurd te krijgen. Al met al een goeie ervaring!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! En goed om te horen dat deze positief is. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Tafelblad”
Door Tan op zondag 23 sep 2018 18
ik heb een complete keuken met een spoeleiland en tafelblad van composiet materiaal in 2014 gekocht. De tafelblad staat nu krom. In maart 2018 kwam een montuur om dat te kijken, te meten en foto's te maken. Tot nu toe heb ik geen actie van de eigenhuis keukens. Tussen die tijd had ik een paar keer gebeld en gevraagd, hoe de status van mijn probleem is. Maar de service afdeling neem geen serieuze actie. Ze kunnen verschillende beloof geven dat ze tekeningen gaan sturen om de schade te herstellen. Maar ja ... nu is september bijna voorbij. 6 maanden wachten is veel te lang. Ze kunnen keuken inleveren, maar geen service geven. slechte keukenboer! niet aanraden! geen garantie wat je daar koopt! garantie tot de aflevering datum.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Mike Slutter op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Eigenhuis gekocht. Nadat wij hem hadden gekocht, wat snel moest ivm de bouwkundige sparingen, konden wij naderhand onze keuken nog aanpassen qua fronten en bladen. De levering was perfect georganiseerd, de montage idem. Het enige wat fout ging was het werkblad tegen de achterwand. Maar ook daarvoor heeft de service afdeling een mooie oplossing gevonden en wij zijn heel blij met onze keuken.
FOTO VAN MIKE SLUTTER
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring en foto! Het eindresultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel”
Door Paul Vreeke op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan.

Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negatieve reviews heus wel gelezen. En toch zijn wij na ons eerste bezoek, vol vertrouwen de winkel in Amersfoort uitgestapt. Wij raden Eigenhuiskeukens aan bij onze familie en vrienden. Het team doet wat het belooft. Waar wacht u op?
FOTO VAN PAUL VREEKE
Reactie of foto toevoegen
“Mega tevreden”
Door Freek op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Ik heb verschillende keuken-leveranciers gesproken maar de mooiste keuken en beste service vond ik bij EigenHuis Keukens. Sinds gister is de keuken geplaatst en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben netjes gebeld door EigenHuis met de vraag of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Kortom mega tevreden en nu genieten van onze keuken!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw spontane review! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Familie Hendriksen of Hendriks op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Via de bouwer doorverwezen naar Eigenhuis Keukens. Tijn van de Grift heeft ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en snel alles verwerkt in tekeningen. De 3D print in kleur gaf ons al snel een kijkje in onze eigen keuken! De montage door Richard Klomp was vlot en netjes!
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKSEN OF HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Eigenhuis Keukens”
Door Ed Pollemans op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Houten
Na een eerste speurtocht bij andere keuken bedrijven gekozen voor Eigenhuis Keukens. Tijdens eerste vrijblijvende bezoek heb ik mijn wensen geventileerd, en ben ik uitgenodigd voor een eerste afspraak. Op de eerste afspraak zijn wat opties van keukens en apparaten in de mooie showroom getoond. Ik heb wat smaken en keuzes bepaald welke als basis konden dienen voor mijn nieuwe keuken. Aangezien een keuken kopen niet dagelijkse kost is voor mij, werd door de verkoper alle tijd hiervoor genomen en werden bij plan~ en tekening uitwerking ook alternatieven in de showroom getoond, omdat de eerste indruk in de showroom niet altijd past in de beschikbare ruimte. Er is ruim de tijd genomen om e.e.a. uit te werken op mijn beschikbare budget, er zijn alternatieve keuken opstellingen getoond en uitgewerkt. Hierna is een duidelijke offerte opgesteld en is die uitgewerkt en naar mij toegestuurd zodat ik het thuis rustig kon bekijken. Er zijn nog 2 volgende afspraken gemaakt waar ook alle tijd werd genomen voor uitleg, omtrent aanpassingen in de indeling én opstelling én de apparatuur zodat de keuken echt op mijn wensen werd uitgewerkt. Hierna is er een inmeetploeg thuis de beschikbare ruimte komen inmeten als controle op alle maatvoering zodat de laatste puntjes op de 'i' uitgewerkt konden worden in de het definitieve ontwerp, zodat er tijdens de plaatsing geen onvolkomen zouden optreden. Van de inmeting en het inplannen van de datum hiervoor, tot de uitwerking van de inmeting werd ik netjes telefonisch en via een bevestiging per mail op de hoogte gehouden. De administratieve afhandeling was duidelijke en zorgvuldig. Ook werd er gevraagd of ik een nogmaals controle wilde uitvoeren op alle definitieve maten zodat de productie in gang kon worden gezet. Wat mij positief verbaasde was een netjes met maatvoering uitgewerkte plattegrond waar ik alle wandcontactdozen en waterkranen zelf moest aanbrengen. Een onverwachte service, erg handig. De financiële afhandeling werd ook netjes via een mail aangeven waar en wanneer e.e.a. geregeld moest zijn. Netjes op tijd ben ik ingelicht wanneer de keuken geleverd werd, op mijn voorkeur datum. Netjes op tijd kwam ook de de vrachtwagen voorrijden. De bezorgers gingen zorgvuldig met alle spullen om, het was geen haastwerk. Ook de after~sales is in orde. Vanwege Corona kon een kraan niet op tijd worden geleverd. Ik heb netjes een noodkraan gekregen. Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de levering van de juiste nieuwe kraan, welke door de leverancier later netjes is aangesloten. Ik heb wel de keuze gehad om een andere nieuwe kraan eerder te krijgen, maar ik heb gekozen voor mijn eerste keuze. Nu de keuken klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat en hoe het hele traject van uitzoeken~uitwerken~leveren en plaatsen is afgehandeld. Kortom, ik ben een blij man.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring! Het proces is precies omschreven waar wij voor staan met als doel dat u als klant 100% tevreden bent want dan zijn wij dat ook! Heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geplaatst”
Door STKS op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
De keuken is prachtig geplaatst en alles was goed opgemeten. Er moest alleen nog iemand later komen, omdat de monteur iets te enthousiast was geweest bij het monteren van een plankje. Maar verder ging het goed. Wat ik wel jammer vind is dat ik achteraf in het proces te horen kreeg dat ik geen recht op verlenging van mijn garantie, omdat ik te weinig apparatuur had aangeschaft. Het was er namelijk een te weinig.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Goed om te lezen dat het naar tevredenheid is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van Gijssel op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede service en aftersales. Kundig advies en er werd goed meegedacht met onze wensen.

Aanvulling ontvangen 9 december 2020: We hebben een complete keuken gekocht. Deze is al gemonteerd. De montage beviel prima. Binnen een dag zat de keuken er in.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Corine de Niet op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tijdens de 2 afspraken in de showroom zijn wij goed geholpen door Michel. Hij dacht mee en gaf goede ideeën. Ook over het inmeten tijdens de bouw hadden wij geen zorgen. De levering tijdig afgesproken. Helaas kwam er iets tussen waardoor de monteur niet kon komen. Er werd de volgende dag direct een vervanger geregeld. Ook de opleverpunten werden netjes verholpen. Ik raad deze winkel zeker aan!
FOTO VAN CORINE DE NIET
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Gert en Ans van Holland op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken, goed, zou zeker Eigenhuis Keukens aanraden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: Complete keuken gekocht met deskundig advies van Danny. Ongeveer augustus september 2017 gekocht. Sinds donderdag geplaatst, met een 10+ door ons gegeven.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Gert en Ans, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Daar doen we het voor. Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Afke van Breugel op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel tevreden over advies bij keuze van de keuken. Levering was volgens afspraak.
Plaatsing vakkundig en snel. Keuken staat er mooi bij. Enige puntje is dat zwenkkop op kraan erg moeilijk gaat en navraag bij Eigenhuis Keukens geen oplossing gaf.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Amanda op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken besteld. Er werd goed meegedacht en het was geheel vrijblijvend. Het fijne aan Eigenhuis Keukens is dat ze niet zo commercieel en schreeuwerig zijn in vergelijking met andere ketens. Je weet waar je aan toe bent, tegen een eerlijke prijs. Goede levering en service. We zijn erg blij met onze keuken :-)
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten”
Door mic op donderdag 21 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Een dure Duitse kwaliteitskeuken besteld. Oplevering heeft nog altijd niet plaats gevonden. Tot en met de verkoop gaat alles goed daarna hopeloze communicatie en fout op fout gestapeld. De geplande levering was beging juni, die werd tot beging september uitgesteld. Bij levering was de helft van de kasten verkeerd ingemeten. In november keuken alsnog geplaatst. 4 resterende problemen uit het opleveringsrapport zijn nog altijd niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service na plaatsing”
Door Hc jansen op dinsdag 13 sep 2016 16 | vestiging Houten
Keuken geplaats ,met totaal ander slecht inbouw apparatuur ,geen service meer naar plaatsing .afwas machine vanaf plaatsing al slecht totaal geen service Combinatie magnetron en afwas machine inmiddels al vernieuwd en stukken beter bij plaatsIng naar een nieuwen afwas machine zag deze monteur dat het scheef was. Dus geen eigenhuis keuken meer met waardeloos inbouw dat achteraf veel te duur was
REACTIE VAN HERMAN
Praat gewoon Nederlands of zeg niets.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter maar wel heel goed”
Door Andre den Boer op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben voor ons nieuwbouwhuis een hoogglans greeploze keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. We zijn zeer tevreden. In de showroom namen ze zelfs ons inziens te veel tijd voor je. Uiteindelijk zelfs via de fabriek in Duitsland nog maatwerk kunnen realiseren. We wilde graag strakke lijnen en de greep laten doorlopen. Dit was met standaard maten niet mogelijk, maar hebben we met maatwerk toch kunnen realiseren. Levering en plaatsing verliep ook goed. Ze hebben dit na uitlopen van de oplevering van het huis, toch keurig kunnen laten aansluiten op de uitgelopen planning, waardoor ik geen verdere vertraging op liep. Ik was zelf aanwezig bij de montage en kon zo op bepaalde details beslissen hoe het gemonteerd werd. Na een dag was de keuken compleet, zonder tekortkomingen. In 1x goed dus! Kort na montage alleen problemen gekregen met de vaatwasser, maar dat lijkt aan het apparaat te liggen.
Kortom; geen prijsvechter, maar wel heel goed en in 1x!
FOTO VAN ANDRE DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door de Jonge op woensdag 4 okt 2017 17
In oktober 2016 een keuken gekocht. Het verkoop- en ontwerp-proces verliep vlekkeloos. Na levering van de keuken begon de ellende, na een jaar nog niet opgelost. Dit keukenbedrijf biedt geen enkele service, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Mails worden automatisch beantwoord en sporadisch ook daadwerkelijk inhoudelijk beantwoord. Eerlijk gezegd schrijf ik nooit reviews. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, regelmatig bij op bezoek te gaan bij deze leverancier om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door A. van Wincoop op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Na veel zoeken de keuken gevonden die bij ons past. Uiterst vriendelijk en geduldig meegenomen in het bespreken van de keuken. Doordat de verbouwing wat uitliep moest de keuken drie weken later worden geplaatst dan afgesproken. Onze verkoper moest even overleggen met de afdeling planning en het kon worden geregeld. Super flexibel. En het eind resultaat mag er zijn. Heel blij met Eigenhuis keukens in Hoofddorp.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om terug te lezen dat we flexibel zijn en u helemaal tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marscha op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete keuken alles is soepel verlopen afspraken goed nagekomen en eventuele klachten netjes opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van je ervaring Marscha! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met je Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geadviseerd”
Door Buckers op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Martin Schreutelkamp begreep onze wensen en heeft ons prima geadviseerd. De keuken past uitstekend in de ruimte. We zijn tevreden. Het plaatsen duurde wel wat langer dan gepland.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat uw tevreden bent en hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Situatie heel coulant opgelost”
Door Dean Franke op vrijdag 6 mrt 2020 20
Op 7 maart 2019 heb ik bij Eigenhuis Keukens een showroom keuken gekocht. Deze heeft eerst tot en met ca. november/december 2020 in opslag gestaan. Maar omdat wij hem tegen het lijf liepen en hem erg mooi vonden, hadden we hem al in een vroeg stadium gekocht. Sinds afgelopen zondag (01-03-2020) sliepen wij pas in ons nieuwe huis en maakten we ook pas gebruik van de keuken, waar we overigens verder heel tevreden over zijn. Gelijk bij het gebruik van de quooker kraan hoorden we een knal. Eerst dachten wij dat het misschien de sifon was die los knalde. Echter bleek het de wasbak te zijn die in elke hoek geknapt is en aan alle kanten lekte. Een vervelende situatie die snel een oplossing verdient. Gelijk heb ik contact opgenomen met Eigenhuis Keukens om te zien hoe we dit konden oplossen. Ze gaven aan dit te communiceren met de fabrikant. Nu, nog geen week later bericht gekregen dat de we een nieuw werkblad plus spoelbak mogen verwachten en deze gemonteerd wordt. Ik had niet verwacht dat hier zo snel een oplossing voor zou komen en al helemaal niet zo'n coulante als deze. Daarvoor super bedankt en zou jullie absoluut aanraden omwille van de mooie keukens en goede service. Vriendelijke groet, Dean
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw positieve bericht! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door Monique volkers op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Houten
Het begon echt goed, super vriendelijke geholpen we wisten wat we wilde en door de hulp van de verkoper waren er snel ui. We moesten nog ruim 2 jaar wachten voor dat ons huis klaar was maar hadden er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. met de factuur kwamen we erachter dat er een kraantje vergeten was te plaatsen, kan gebeuren is ook na een paar x bellen opgelost voor 11 mei want dan zou de keuken geleverd worden. hierover is gebeld en vertelde toen ook dat het misschien mooier is om het keuken blad wat 2 delen zijn de naad in het midden van het kooplaat de doen, hij heeft er verstand van dus akkoord gegaan. bij levering blijkt dat de naad gewoon aan de zijkant zit en het telefoongesprek gewoon even vergeten is want ook geen keuken op 11 mei, ook niemand te bereiken uit eindelijk via de planning die zijn eigenlijk de enige die wat makkelijker te bereiken zijn . die vertelde dat de keuken pas 2 juni werd gebracht en 3 en 4 werd geplaatst. uiteindelijk onze verkoper gesproken die heel lacherig deed dat ik me vergist heb en dat er waarschijnlijk iets ander die dag komt. Hij vertelde ook dat het een enorme keuken is en daar 2 mensen voor nodig zijn en wel echte vakmensen. ik ga er vanuit dat het altijd vakmensen zijn ook al is het een kleine keuken. voor 3 juni krijgen we een telefoon de vaatwasser is er niet en komt een week later. niet blij mee maar is helaas weer niet anders, wel om een bevestiging gevraagd dit x , ook per mail ontvangen word dus een week later. de monteur was alleen en heeft het allemaal netjes in elkaar gezet wel met wat hulp van mijn man omdat sommige onderdelen te zwaar waren in zijn eentje. het was alleen nog niet klaar miste buiten de vaatwasser nog een paar dingen zou snel horen wanneer dat zou komen. na 2 weken op 16-6-21 maar even gebeld, Vaatwasser is er al vertelde de planning maar kan pas 16-7-21 geleverd worden samen met de andere onder delen die we missen. Ze hebben weer mensen te kort. niet akkoord meegegaan, toen kwamen ze met een datum 13-7-21 3dgn. eerder. hebben gezegd bezorg de vaatwasser maar zonder monteur sluiten wie die zelf wel aan. als goed is gaat dit dus gebeuren. maar hou mijn hart vast. dit alles gaat om een keuken van bijna 50.000,- nou moet het niet uitmaken hoe duur de keuken is, verwacht gewoon van zo een bedrijf betere service! na de betaling van de factuur is er geen service meer!
REACTIE VAN DEBBY
Beste mevrouw Volkers, wij betreuren uw ervaring ten zeerste en zijn inmiddels in contact met u om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost. Wij hopen in augustus alles af te ronden en horen dan graag hoe u dit ervaren heeft. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
REACTIE VAN MONIQUE VOLKERS
Hi. Hier even een update. Ze zijn 20 aug. Weer geweest en zouden alles afmaken, maar helaas weer de verkeerde plinten mee voor de derde x . En missen nog wat voor de wijnkoelkasten. Tot op heden nog niks gehoord!
REACTIE VAN MONIQUE VOLKERS
28-9-21 de keuken is vandaag dan eindelijk klaar! Het is echt een super mooie keuken. Maar zal nooit meer hier een keuken bestellen. Heel jammer dat het allemaal zo is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurige monteur”
Door Familie de Vries op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onze vorige keuken kochten we 10 jaar terug ook bij Eigenhuis Hoofddorp. Omdat we toen ook al een zeer goede ervaring hadden hebben we voor onze nieuwe woning weer gekozen voor een keuken van Eigenhuis. De verkopers nemen echt de tijd, luisteren goed naar je en durven ook andere voorstellen In oplossingen te doen. Na de opdracht is de keuken perfect ingemeten omdat bij de montage de monteur alles netjes en vlot kom monteren. De monteur werkte zeer nauwkeurig en ruimde alles meteen op. De volgende keuken leverancier is voor onze geen moeilijke keuze: Eigenhuis!
REACTIE VAN DEBBY
Wat geweldig om te lezen dat jullie voor de 2e keer een keuken bij ons gekocht hebben! Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Ralf op dinsdag 8 aug 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens, locatie Capelle aan de IJssel. Om positief te beginnen: de monteur was super en verstond zijn vak. Hij was zeer vriendelijk en in een dag had hij de keuken perfect geplaatst.

Toch maar twee sterren, want verder zijn we over Eigenhuis keukens zelf eigenlijk alleen maar ontevreden. De man die ons als eerste hielp met het samenstellen van de keuken, verstond zijn vak nou niet bepaald. Hij had bijzonder veel moeite met het lezen van de opgestelde tekeningen, van de keuken die reeds bij de bouw standaard geleverd zou worden en wij aangepast wilden hebben. Later, bij een gesprek met een andere medewerker, bleek hij ook een aantal onderdelen vergeten te zijn toe te voegen. Deze tweede medewerker verstond zijn vak als keukenontwerper een stuk beter en heeft ons tijdens onze afspraak goed geholpen. De communicatie begon vanaf dit moment alleen steeds slechter te worden. Mails werden niet, of pas veel later, beantwoord. Als je Eigenhuis keukens belde, dan namen ze of niet op of je werd van het kastje naar de muur gestuurd. De enige manier om contact te krijgen (is meteen een tip) is om een klacht in te dienen. Dan word je teruggebeld. Tot slot is ook de nazorg bijzonder slecht geregeld. Een aantal onderdelen, die Eigenhuis keukens vergeten is te leveren bij het moment van montage, wachten wij weken later helaas nog steeds op. Om bovengenoemde redenen zou ik Eigenhuis keukens niet aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Wendy op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij wilden heel graag uitstekend advies maar de keuken zelf plaatsen... en dat hebben we gekregen! De ruimte waar we de keuken wilden plaatsen leent zich niet voor heel veel verschillende opstellingen maar de verkoopadviseur heeft zich hierdoor niet laten beperken en verschillende mogelijkheden met ons uitgewerkt zodat we van alles scenario's de voor- en nadelen helder kregen. Met een prachtige keuken als resultaat, bedankt!
FOTO VAN WENDY
Stijlvolle keuken
REACTIE VAN DEBBY
Dat is nog eens teamwork! De keuken is prachtig geworden! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Mooi!!
Reactie of foto toevoegen
“Top nazorg”
Door Karin en Jeroen van den Berg op zaterdag 1 mei 2021 21 | vestiging Houten
Uit de adviezen van de verkopers die zich bij Eigen Huis Keukens in Houten over ons project hebben ontfermd blijkt direct hun deskundigheid. Vrijwel direct kwamen ze met een voorstel om de indeling van onze keuken behoorlijk om te gooien. Toen uitgelegd werd waarom hadden wij zelf al zoiets: "Waarom hebben we dat zelf niet bedacht?". Er werd heel veel tijd voor ons vrijgemaakt om lastige knopen door te hakken: welke kleur frontjes, welk blad, welke greepjes, welke apparatuur. Voor- en nadelen van keuzes werden goed uitgelegd waardoor we tot een overwogen besluit konden komen. We mochten monsters van kandidaat frontjes mee naar huis nemen, toen bleek dat er toch een andere optie beter leek, werd deze binnen paar dagen gebracht, top service. Nadat we dachten er helemaal uit te zijn, dacht de verkoper toch nog even door en kwam nog eens langs de boel nameten. Toen bleek dat ons kookeiland toch 10 centimeter langer kon worden. Kijk, dat is nog eens top nazorg!
FOTO VAN KARIN EN JEROEN VAN DEN BERG
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Geannuleerde keuken”
Door Ton van Bennekom op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Houten
'Wie goed doet, goed ontmoet' is de hier de slogan: eerlijk, betrokken, persoonlijk, flexibel, creatief, professioneel, humor en enthousiast. Ook met tegenslag denkt men mee! Geef de klant een goed gevoel. Deze kwalificaties gelden voor Radjen Mohes Singh, maar ook voor het gehele team en salesmanager Harald van Kouterik.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Bart op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Houten
Ik lees altijd beoordeling op forums voor het kopen van zaken maar schreef er eigenlijk nooit op. 13 jaar terug kochten we er onze eerste allergoedkoopste op de markt te krijgen candy vaatwasser dje nooit kapot ging. We kochten in 2013 een prachtige poggenpohl keuken in houten met alle denkbare apparatuur van gaggenau. De keuken wordt intensief gebruikt en is fantastische geplaatst met zelfs bouwkundige ingrepen in de keuken door deze leverancier. In garantie periode 1 keer beroep op hen gedaan en uitstekend geholpen. Maar nu zelfs na de garantie periode hadden we paar kleine zaken die nu zonder discussie over rekeningen zijn verholpen. We hebben toen een top lijn A merk keuken gekocht maar wij durven zeker te stellen dat we naast een goede onderhandeling bij aanschaf ook een À service hebben ontvangen. Chapeau eigen huis!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Lise op vrijdag 11 sep 2015 15 | vestiging Hoofddorp
In verkopen zijn ze bij Eigtn huis keukens Hoofddorp heel goed. Maar zodra er betaald is is er van service geen sprake meer. Klanttevredenheid is iets wat ze niet nastreven. Bij het plaatsen van de keuken waren er een aantal gebreken. Na drie weken er achteraan gebeld wat de status was. Toen bleek dat het nog helemaal niet in behandeling was genomen! Twee weken later weer gebeld en het was nog steeds niet in behandeling genomen. Montage wordt uitbesteed aan andere bedrijven, daarom heeft men er geen invloed op zegt men gemakkelijk, dus dat is dan maar het probleem van de klant. Al met al zijn we hier vier maanden mee bezig geweest. Geen goed gevoel aan over gehouden, terwijl we met zo'n goed gevoel naar buiten liepen toen we de keuken kochten. Oh ja een messenset zouden we krijgen bij oplevering van de keuken. Deze hebben we niet gekregen, maar mogen we nog ophalen in Hoofddorp. Gemiste kans van klantvriendelijkheid ;-) haha.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd is en zelf gemonteerd”
Door Wendt op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele fijne zaak en zeer goed contact, vele mogelijkheden en achteraf nog te wijzigen zonder enige moeite, hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur gekocht, zeer tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen! Wij wensen u nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door Danny van Esch op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een luxe keuken gekocht. We kregen eerlijk advies en hadden niet het gevoel dat ons dure dingen werd aangesmeerd. Keuzes werden goed afgewogen door de verkoper of het het geld wel waard was. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wel werd de koop erg snel afgehandeld en zat er voor ons gevoel haast achter.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Esch, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u heel veel woon- en kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met keukenblad”
Door Nadia op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Op het moment dat we een keuken gingen uitkiezen voor ons nieuwe huis was ik zeer tevreden over eigenhuis keukens. Maar op het moment van levering was dat gevoel gelijk weg. Ons blad is in twee stukken geleverd want niet de bedoeling was afspraak was 1 gehele blad. Het blad was stuk gegaan bij het leveren heb 4 weken moeten wachten voor een nieuwe blad. Daarna heb ik een nieuw blad ontvangen alleen de afmeting klopte niet was korter dan me keuken. Er werden tot drie keer aan toe handvaten geleverd met roest vlekken erop nu nog niet helemaal opgelost.Heb eindelijk een nieuw blad met juiste afmeting alleen is het smetrandje veel te kort hebben ze niet aan gedacht dat ook te vervangen. Helaas hebben we de hele keuken moeten betalen voor de levering en vanaf dat je betaald is de klantvriendelijkheid ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantvriendelijk”
Door Kathy van Zuilen op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht maar zeer slechte werkwijze. Ze doen mondelinge toezeggingen en vervolgens komen ze het niet na. Verkoper stuurt je door naar service en service weer naar de verkoopafdeling. Vervolgens komen ze heel vaak langs en lossen ze de problemen niet of slecht op. Wij raden absoluut af om hier iets te kopen. Wij voelen ons absoluut niet gehoord en gezien. Zelfs de monteur liet de laatste keer zijn kitresten in papier liggen in de wasbak, ook op het aanrechtblad en op de inductieplaat waren kitsporen te vinden. Nadat ik de kit van de inductieplaat af had gekregen zaten er krassen onder die er voor het bezoek van de monteur niet zaten. Lekker is dat 1 probleem opgelost is maar weer een nieuwe gecreëerd. Zo ging dat met de hele keuken. Er zijn veel fouten gemaakt en ze zijn slecht opgepakt. We zijn nu 4 maanden verder en nog hebben ze niet alle problemen opgelost. Eigenhuis keukens is absoluut niet klantvriendelijk en een compensatie voor hun fouten en slechte service, geven ze ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Aad Legierse op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van onze keuken bij Eigenhuis Keukens. Alles is perfect verzorgd van advies tot en met het plaatsen van de keuken. De installateurs hebben voor ons, op advies van de adviseur, een hele mooie ombouw gemaakt waar de kastenwand perfect in past. Tijdens de montage kwamen de monteurs enkele kleine beschadigingen tegen die wij zelf niet hadden opgemerkt. Via de service -afdeling zijn er nieuwe onderdelen geleverd die de monteurs zelf hebben uitgewisseld. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zouden moeten aanschaffen dan gaan wij zeker als eerste weer naar Eigenhuis Keukens, echt een aanrader!
FOTO VAN AAD LEGIERSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door P.R. Burgerhout op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Bij Eigen Huis Keukens in Amersfoort een keuken gekocht. Bij het uitkiezen van de keuken prettig en vakkundig geadviseerd door Lars Kroder. Wij zijn een paar keer terug geweest om nog wat aan te passen en dit was geen enkel probleem. Bij het plaatsen van de keuken kwamen de monteurs erachter dat het aanrechtblad 10 centimeter tekort was. Later bleek dat dit een fout van de keukenbladleverancier was. Lars Kroder heeft geregeld dat er met voorrang een nieuw keukenblad gemaakt werd. Na 2 weken was deze gereed en hebben de monteurs op een zaterdag de keuken afgemaakt. Niets was teveel voor de monteurs toen ze om 18.00 uur klaar waren hebben ze de stucloper opgeruimd en alles gezogen en konden om 19.00 uur op de zaterdagavond naar huis ( z'n service nog nooit meegemaakt). De keuken ziet er precies zo uit als getekend. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces bij Eigen Huis Keukens. Nogmaals mijn complimenten voor het leveren van de prachtige keuken.
FOTO VAN P.R. BURGERHOUT
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig plaatje! Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Super service achteraf”
Door Britty Roodenburg op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Werd ruim de tijd genomen voor een advies en ook de service achteraf was super. Spots waren niet geleverd, maar binnen een dag een uitstekende oplossing.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Ik heb een complete keuken gekocht met montage bij Eigenhuis Amersfoort. Deze is eind april geleverd. De levering was conform planning en installatie was snel en super netjes. Alleen de spotjes waren vergeten maar dat is opgelost en zijn alsnog achteraf gemonteerd.
FOTO VAN BRITTY ROODENBURG
Witte keuken met grijs blad en blauwe achterwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Gerrit op dinsdag 19 feb 2019 19
Wij kochten onlangs een keuken voor ons nieuwbouwhuis bij Eigenhuis Keukens en zijn heel erg tevreden. Kwaliteit van de keuken , en zeker ook de kwaliteit van de montage zijn excellent. Alles op de datum volgens afspraak, wat ook heel belangrijk is. Aanrader !
REACTIE VAN DEBBY
Beste Gerrit, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Michiel op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken aangeschaft, tevreden over voorlichting, geen poespas. Omdat koel/vriescombinatie niet op tijd geleverd kon worden, kleine koelkast met vriesvak gekregen wat later mooi in de schuur past. Plaatsing keuken snel en goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige montage”
Door Sanme op vrijdag 9 feb 2018 18
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van de keuken bij Eigenhuis Keukens en het verloop van het proces. Vanaf de start was Sander vriendelijk en goed bereikbaar, we hebben regelmatig contact gehad over aanvullende vragen vanuit onze kant en hier kwam steeds snel reactie op. Ook de montage van de keuken was zeer prettig. De installateurs werkten zeer zorgvuldig en dachten over een aantal zaken zelfs nog mee. Bij plaatsing bleek dat de zij aanzichten en plinten niet in de goede kleur waren geleverd (fout van de leverancier). De monteurs hebben direct met ons meegedacht en aangegeven wat wat hen betreft de mooiste oplossing zou zijn, maar voor ons ook het minste gedoe zou zijn. De monteurs hebben hier zelf ook contact over gehad met de service afdeling van Eigenhuis, waardoor zij ons nog voordat het plaatsen van de keuken afgerond was al konden vertellen hoe het opgelost zou worden. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig.
REACTIE VAN ELINE
Beste Sanme, Bedankt voor je feedback en positieve beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend verhaal”
Door Roos van Peel op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer, zeer slecht. Heb eigenlijk geen zin om dit vervelende verhaal op te schrijven maar ik doe het toch. Op hoofdlijnen, aangezien ik ben gemaximeerd op 2000 woorden. Ik kan bijna een boek schrijven over alle zaken die mis zijn gegaan bij EHK.

* Na ondertekening van de offerte werden we geconfronteerd met kosten voor leidingwerk ad EUR 1.200. Dat verbaasde ons aangezien alle keukenapparatuur hetzelfde gepositioneerd was als bij de standaardkeuken van het nieuwbouwproject. Waarom dan extra kosten voor leidingwerk. Gewoon een verkapte verhoging van de prijs. Deze kosten zijn gedeeltelijk geschrapt.
* Communicatie zeer slecht. De verkoper annex bedrijfsleider Jeroen was slecht bereikbaar, na ondertekening van de offerte. Voor ondertekening ging dat prima.
* Keuken gekocht in januari 2016. Afgeroepen in december 2016 aangezien woning opgeleverd zou worden in februari 2017. Bleek dat het frontje niet meer leverbaar was. Dat is niet niks, het frontje is de keuken. Geen goede alternatieven beschikbaar. Contract was bijna ontbonden. Inmiddels contact gelegd met andere keukenboeren voor een andere keuken. Erg veel stress opgeleverd. Uiteindelijk toch nog een frontje beschikbaar wat goed was. Geen excuses of coulance van de EHK.
* Zeeppompje was niet leverbaar. Werd door Jeroen een alternatief geboden. Alternatief stelde echt niks voor, was gewoon een goedkope oplossing. Heb zelf via de leverancier een goed alternatief gevonden.
* Bij de montage is veel mis gegaan. Greepjes waren verkeerd, zeeppompje was niet goed, sleepsysteem koelkast niet geleverd en plint beschadigd. Een maand later werden de greepjes geleverd, wederom verkeerd. Erg lastig om in de keuken te werken als er geen greepjes op zitten. De derde keer waren de greepjes wel goed. De keukenmonteur was zo vriendelijk om in zijn eigen tijd langs te komen om deze erop te zetten. Echt een topper. Werkt overigens voor zichzelf en niet voor EHK. Zitten nu nog wel te wachten op het zeeppompje, nieuwe plint, montage van het sleepsysteem van de koelkast en het afkitten van het aanrechtblad. Uiteindelijk had EHK ons enige coulance aangeboden in de vorm van een pannenset. Toen de greepjes voor de tweede keer verkeerd geleverd werden, heb ik aangegeven geen prijs meer te stellen op de coulance. De communicatie gaat zo stroef, niet normaal. Je kan je wat mij betreft niet meer dan een jaar lang verschuilen achter onderbezetting. Dan heb je structureel een probleem en heb je gewoon schijt aan de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij bestaande keuken”
Door Margot en Jos op zondag 15 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
In het recente verleden hebben we twee maal een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Amersfoort. Overleg met adviseur Tijn was altijd vriendelijk, deskundig, zeer behulpzaam en we waren erg tevreden over de prijs en de levering & plaatsing.
Nu was er door verkeerd gebruik een schade aan het aanrecht ontstaan (gelukkig verzekerd) en het aanrechtblad moest vervangen worden. Een groot compliment geven wij aan Jürgen en Mart, die de klus uitvoerden. Vooral Jürgen is een echte vakman. Het oude aanrecht kon hij verwijderen zonder enige schade aan muur of keukenblok, ook de plinten haalde hij keurig los van de muur. De keuken ziet er nu weer als nieuw uit. De verhuizers die precies op tijd het blad brachten waren erg vriendelijk en behulpzaam. Dank ook aan Tijn voor het vele overleg en de goede coördinatie.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H.Eland op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken voor een huis in het Koningskwartier Zevenhuizen erg tevreden met de keuken ,gekocht in het project van Heijmans alles klopte aansluitingen en montage prima ,al met al super !!!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw Eland, Bedankt voor uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Tamara rolink op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele fijne ervaring gehad met eigenhuis keukens. Het hele proces van het ontwerp tot en met de service na het plaatsen van de keuken zeer goed, professioneel en meedenkend opgepakt. Nu een perfecte keuken, op maat gemaakt naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van keukenfronten”
Door Konings op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In 2009 een keuken gekocht in Amersfoort. Duidelijke adviezen gekregen en een scherpe offerte. Installatie verliep erg soepel. Problemen werden keurig opgelost en het resultaat was een prachtige en functionele keuken. In 2019 blijkt er een productiefout in de kastdeuren te zitten. Heel vervelend natuurlijk en dit wordt met de leverancier opgenomen. Tegen geredudeerd tarief wordt besloten de fronten te wisselen. Vandaag 2020 hebben we door de vakkundige en vriendelijke bejegening weer een strakke keuken. Lars bedankt voor je bemiddeling. Wouter bedankt voor je begeleiding en Laurens bedankt voor je uitmuntende vakmanschap!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen u nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Peter op donderdag 20 dec 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Het was erg spannend allemaal. Met al die verschillende beoordelingen. Maar uiteindelijk is het prima gegaan. Bij het uitzoeken van de keuken (bijna 2 jaar geleden) voor een te bouwen appartement zijn we ontzettend goed geholpen, goed meedenkend en heel geduldig en niet op snel verkopen gericht maar op ons als klant. Ook de update vanwege de lange tijd resulteerde in een nieuw apparaat. Goed geadviseerd. Het plaatsen van de keuken ging ook prima en netjes en prettig. Marc is een vakman! Het ziet er allemaal heel mooi uit. Nu de keuken nog uitproberen! Ik wil geen spijt krijgen van de vijf sterren! Maar dan houden ze er nog altijd vier.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Peter, Goed om te horen dat u tevreden bent! We gaan er voor zorgen dat u geen spijt krijgt van uw positieve beoordeling. Wij wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ted Duyst op donderdag 15 sep 2016 16
Zeer goede ervaringen met dit keukenbedrijf. Verkoper of eigenlijk is adviseur een betere omschrijving Marco Buitendijk heeft ons top begeleid in het hele proces. We hebben 2 keuken besteld voor de begane grond en 1e verdieping en beide keukens zijn naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Enkele beschadigde onderdelen worden nageleverd. Het allerbelangrijkste is dat er sprake was van een goede communicatie en nog belangrijker het nakomen van afspraken. Kortom dit bedrijf wil en kan ik aanbevelen bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Fred op dinsdag 10 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Als projectleverancier voor onze nieuwbouw woning zijn we bij Eigenhuis Keukens terecht gekomen. Het eerste gesprek ging erg goed, de verkoper dacht met ons mee en deed ons een goed voorstel met tekening. Vlak voor oplevering een tweede gesprek met een andere verkoper, dit verliep erg moeizaam, hij luisterde niet en kwam opdringerig over, dus konden we geen zaken mee doen. Kort daarna een derde gesprek gehad met weer een andere verkoper, het gesprek verliep erg goed en conform wens. De uitvoering verliep niet helemaal vlekkeloos, er ontbraken panelen, een ander paneel was stuk, e.d. De keuken is wel vakkundig geplaatst. De ontbrekende problemen zijn uiteindelijk na vele weken allemaal naar wens verholpen, door tussenkomst van de service afdeling. Al met al een positieve ervaring en een ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hennie op dinsdag 31 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden goed en duidelijk geholpen. Er werd goed meegedacht over de beste opstelling van onze keuken. Wij vonden de keukens van dit bedrijf ook echt heel erg mooi. Dus wat betreft hulp, keuze etc als je naar een keuken gaat kijken, helemaal top en eigenlijk 5 sterren waard. Enige minpuntje was de installatie van de keuken. Daar moet ik wel bij zeggen dat de geplande installateur was verhinderd vanwege ziekte. De vervangende 2 monteurs waren stug. Achteraf bleek ook een aantal stekkers in in stopcontacten gestoken en de quoocker niet goed was aangesloten. Gelukkig werd dit allemaal heel snel verholpen. We hebben de keuken nu 4 maanden en zijn er erg tevreden mee.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul Falke op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Twee jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Eigen Huis keukens. Schrok destijds wel van de reviews, maar nu de keuken na oplevering van ons appartement is geplaatst, zijn wij zeer tevreden. Kleine restpuntjes zijn snel en correct verholpen. Heeft u een nieuwe keuken nodig? Ga gerust naar Eigen Huis Keukens!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wahied Bhagwandas op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben bij Eigenhuis Keukens een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouw woning. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen (koffie stond al klaar). De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor Jeffery Bouwman. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Overtoom op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In vroeg stadium, bij de koop van een appartement de keuken besteld bij Eigen Huis, bij Frank. Dat ging soepel, men is duidelijk en de detail kennis is groot. Later, dichter bij de oplevering hebben we de keuken sterk aangepast qua kleur en apparatuur en enkele andere details. Dat ging vlot maar met geduld, in goed overzicht maar uitstekende detailkennis. Ook een van de apparaten die niet in hun leveringsprogramma zat konden we elders bestellen en hebben ze uitstekend ingebouwd. We zijn bijzonder tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lisette op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Service afdeling gebeld i.v.m. een lekkende kraan van 7 jaar oud. Ondanks verlopen garantie is er dezelfde dag (gratis) een vriendelijke en behulpzame monteur langsgekomen. Het probleem kon niet ter plekke verholpen worden, maar met noodkraan en goed advies toch verder geholpen. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt super goed”
Door Annette Geurtsen op woensdag 2 jan 2019 19
We hebben apparatuur gekocht voor in onze nieuwe keuken ! We zijn heel goed geholpen en hebben de juiste informatie gehad ! Ik raad deze winkel zeker aan bij andere mensen die op zoek zijn naar een keuken !!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte mevrouw Geurtsen, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door John van Dijk op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben via prima hulp en aanwijzingen van Eigen Huis keukens een keuken gekocht voor onze huidige woning. Zijn daar uiterst tevreden over en raden dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: Onze keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. De monteur heeft z'n werk netjes gedaan en eigenlijk zijn we tevreden over de keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Dijk, Goed om te lezen dat u uiterst tevreden bent! Wij willen u graag bedanken voor het plaatsen van deze positieve ervaring en wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Eric Cats op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Houten
Een complete keuken. Goed geholpen, deskundig advies door Radjen. Kan niet beter.
FOTO VAN ERIC CATS
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Cats, Bedankt voor uw positieve bericht en foto! De keuken ziet er prachtig uit en wij wensen u dan ook veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Losse aankoop”
Door C.J. Saleh-Huijssen op vrijdag 30 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alleen combimagnetron en inductie kookplaat gekocht, hierbij prima geadviseerd m.n. omdat onze meterkast ook vervangen moest worden. Samenwerking met prima installatie bedrijf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten en goede samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Aangewezen keukenleverancier”
Door Gerard Stofmeel op vrijdag 18 aug 2017 17
-- Tips voor toekomstige klanten van dit bedrijf staan onderin deze tekst --
Ik ben tot nu toe tevreden met de keuken die we hier hebben gekocht. Nette kwaliteit tegen een realistische prijs. Ook de aankoop beviel goed. Verkoopster Corine heeft ons vakkundig geadviseerd en snel geholpen, thanks!

Keukenhome, later Eigenhuis keukens, was de aangewezen voorkeursleverancier vanuit de aannemer die onze nieuwbouwwoning bouwde. Tijdens de bouw stemmen zij onderling de details af, hierin ging een aantal kleine dingen mis maar dat is niet noemenswaardig.

Wanneer je éénmaal het koopcontact voor de keuken hebt getekend, dan is het niet meer mogelijk om voor de laatste detailafspraken op zaterdag in de showroom langs te komen. Op zich een slimme strategie, zaterdagen zijn gereserveerd voor nieuwe klanten. Geen onoverkomenlijk probleem.

Toen de opleverdatum van onze woning bekend was, wilde ik de plaatsing gaan inplannen. Het contact daarover verliep wat moeizaam (we komen vier weken na oplevering), maar uiteindelijk heb ik duidelijk kunnen maken dat ik iets meer specifieke afspraken wilde maken en kon ik contact leggen met de persoon die komt plaatsen. Richard, top gewerkt! Binnen één dag een nette koof gebouwd èn de keuken geplaatst.

Kort voor levering, kwam nog de eindfactuur. Of we die binnen anderhalve werkdag wilden betalen, anders kon helaas de keuken niet worden afgeleverd. Dat in het contact staat dat die factuur vier à vijf weken van tevoren wordt toegestuurd, negeren we voor het gemak maar even.

Tijdens het plaatsen van de keuken, bleek een aantal onderdelen niet meegeleverd te zijn. De monteur belde dit gelukkig direct door naar Eigenhuis. Hier ben ik te goed van vertrouwen geweest, na twee weken hebben we hier achteraan gebeld maar er was niets meer bekend. Formuliertje ontbrak. Lang verhaal kort, we hebben nu al 13 weken een keuken zonder functionerende verlichting en zonder handgrepen. Plus nog wat kleine details. Eigenhuis heeft geen voortgangsbewaking, lijkt niet gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je snel een goed eindproduct in huis hebt. Wat ook weer begrijpelijk is, want alles is immers al betaald èn de gemiddelde klant zie je de komende 10 jaar toch niet meer terug.

Mocht ik hier in de toekomst weer een keuken kopen, dan zou ik:
-- De betalingsvoorwaarden onderdeel laten uitmaken van de koopovereenkomst. Houd wat geld achter, wat je betaalt wanneer je keuken daadwerkelijk àf is.
-- Vier à vijf weken vóórdat je keuken wordt geleverd, de financiële administratie ervan op de hoogte brengen dat zij een factuur moeten sturen. Dan kan dat netjes mee, in de hypotheek.
-- Weten, dat het prettige contact uit de aankoop-fase niet zo lang stand houdt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Mieke heijboer op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken, netjes geholpen, geheel volgens verwachting. Keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Ramharakh op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima service, goed meegedacht met het ontwerpen van de keuken. Keuken binnen 1 dag volledig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Houten
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen.
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is heel mooi geworden! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Vincent Rademakers op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanuit nieuwbouw project een nieuwe keuken samengesteld en gekocht. Door de verkoopadviseur ruim de tijd genomen om advies te geven, verschillende samenstellingen te maken en weer aan te passen wanneer noodzakelijk. De levering en installatie ging gewoon goed. Nette monteurs die goed wisten wat ze moesten doen. Alles paste probleemloos. After sales om wat (kleine) restpuntjes weg te werken is ook prima op orde.
FOTO VAN VINCENT RADEMAKERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verbazing”
Door Laros op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Houten
In januari een keuken besteld, begin mei 2016 geplaatst, en nu is het oktober zitten we na 3 keer terug te zijn geweest nog steeds met 1 verkeerd deurtje. 3 keer het zelfde verkeerde deurtje geleverd. En als je belt, zeggen ze dat het niet kan. Ik ben verbaasd!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door J. van der Werff op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Bij aankoop van mijn keuken van het begin tot en met het einde uitstekend advies, service, vakkennis, klantvriendelijkheid. Kan deze vestiging en medewerkers zeker aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“komen niet na wat ze beloven”
Door H.F.S op maandag 12 jan 2015 15
Als je er binnen komt vriendelijk en behulpzaam..maar dan! Verleden jaar april 2014 onze keuken gemonteerd, daarna begon de ellende.
= Bellen voor oplossing ....terug bellen nee!
= Kastje beschadigd - nieuwe besteld is het zoek 4mnd gewacht.
= Bovenplaatkoelkast beschadigd. Kan gebeuren.
= Rooster koelkast 4x verkeerd. Rooster 3 voor de deur gezet niks aan ons door gegeven.
= Randen aanrechtblad niet afgekit.
= Achterplaat fornuis op zijn kop geplaatst reactie laten zitten, anders beschadig je meer.
= Zelf blad behandelen ivm met kringen van een glas water. Dat moet niet na 1x gebruik. Eigenhuis zegt geen cif/schuurspons. Vlekken blijven.
= Firma Dekker komt gooit er cif op en gaat met schuurspons aan de gang.......
= Excuus aanbieden of even bellen of het allemaal goed afgehandeld is nee.
= September eindelijk klaar... handtekening zetten voor juiste afhandeling nee zijn nog niet tevreden.
Wij vinden het jammer dat het zo afgehandeld is.
Reactie of foto toevoegen
“Ons gevoel”
Door Guus op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ongeveer twee jaar geleden onze nieuwbouw keuken bij EigenHuis Keukens (EHK) in Capelle a/d IJssel gekocht. Vanuit de aannemer hadden namelijk wij een kortingsvoucher voor EHK. Eerste adviesgesprek was niet echt een succes en zijn daarom eerst nog bij andere zaken langs geweest voor advies en offertes. Uiteindelijk op ons verzoek een gesprek met andere adviseur van EHK gehad en hierbij zeer succesvol geslaagd en met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Deze dacht goed met ons mee en gaf helder advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij levering/plaatsen van de keuken was 1 van de deuren beschadigd deze werd vlot en zonder problemen vervangen. De spatwand die pas na plaatsing ingemeten werd, kon nog zonder problemen aangepast worden naar een groter formaat. Na 1 jaar in gebruik nog steeds heel erg blij met onze keuken. Naar ons gevoel een goede kwaliteit keuken voor een eerlijke prijs. Recent hebben wij dan ook nog een hoge kast voor inbouwkoelkast bijbesteld van exact zelfde merk en type als rest van de keuken. Afhandeling hiervan ging soepel en konden vlot offerte opstellen terwijl wij zonder afspraak langs kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hilde op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met onze gekochte keuken bij Eigenhuis Keukens. De gehele benadering en de gesprekken over onze wensen en wat er mogelijk is was heel fijn. Niets wordt gedwongen, Rianka dacht met ons mee en gaf ook haar eigen idee aan. Wij hebben gedeeltelijk onze oude apparatuur meegenomen, dit werd goed nagezien of de maten klopte. Plaatsen van de keuken werd gedaan door vakbekwame man. Heel rustig en meneer deed zijn werk vakkundig. Het mail en telefonisch verkeer was allemaal duidelijk en helder. Onze vorige keuken komt ook hier vandaan en toen ook net als nu fantastisch geholpen!!
FOTO VAN HILDE
Geplaatste keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier!
REACTIE VAN RIANKA
Bedankt voor dit positieve bericht! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn. Het was leuk om met jullie de mooie keuken samen te stellen. Heel veel kookplezier!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwbouwhuis in september 2017. De verkoopster was niet aan het doordrukken. Wij hebben de tekeningen mee naar huis gekregen en er thuis nog eens over na kunnen denken. Keuken nog wat aangepast waarbij de verkoopster actief met ons mee dacht. Keuken is inmiddels geplaatst (april 2019). Tijdens het inmeten is er een fout gemaakt: de keuken zit voor mijn lichtschakelaar. Ik was bang dat ik van de BAM naar Eigen Huis keukens zou worden gestuurd en weer omgekeerd. Echter, niets van waar! Eigen Huis keukens nam zelf contact met mij op en heeft de volgende week een monteur gestuurd. De schakelaar is nu opgeschoven. Alle apparatuur werkt en ik ben zeer tevreden!
REACTIE VAN DEBBY
Beste Yvonne, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en heel veel kookplezier in je Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig”
Door Guido Kuipers op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht via nieuwbouw project, goeie begeleiding bij meerwerk keuken, fijne en vakkundige monteur bij de montage
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Kuipers, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door André N op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bedankt Eigen Huis, jullie service van de monteur was optimaal. Komende weken kunnen we weer knallen met een zelfgemaakt kerstmaal. De lades glijden in de kast, de deurtjes zoeven zachtjes dicht, en de keuken heeft nog steeds een pracht aangezicht. Gezellige feestdagen namens een zeer tevreden klant��
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAmersfoort (61 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
bCapelle aan den IJssel (60 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
cHoofddorp (45 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
dHouten (26 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.