Feedback
7,1

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 182 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren89 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster31 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Bijzonder tevreden”
Door Overtoom op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In vroeg stadium, bij de koop van een appartement de keuken besteld bij Eigen Huis, bij Frank. Dat ging soepel, men is duidelijk en de detail kennis is groot. Later, dichter bij de oplevering hebben we de keuken sterk aangepast qua kleur en apparatuur en enkele andere details. Dat ging vlot maar met geduld, in goed overzicht maar uitstekende detailkennis. Ook een van de apparaten die niet in hun leveringsprogramma zat konden we elders bestellen en hebben ze uitstekend ingebouwd. We zijn bijzonder tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aangewezen keukenleverancier”
Door Gerard Stofmeel op vrijdag 18 aug 2017 17 | vestiging Heteren
-- Tips voor toekomstige klanten van dit bedrijf staan onderin deze tekst --
Ik ben tot nu toe tevreden met de keuken die we hier hebben gekocht. Nette kwaliteit tegen een realistische prijs. Ook de aankoop beviel goed. Verkoopster Corine heeft ons vakkundig geadviseerd en snel geholpen, thanks!

Keukenhome, later Eigenhuis keukens, was de aangewezen voorkeursleverancier vanuit de aannemer die onze nieuwbouwwoning bouwde. Tijdens de bouw stemmen zij onderling de details af, hierin ging een aantal kleine dingen mis maar dat is niet noemenswaardig.

Wanneer je éénmaal het koopcontact voor de keuken hebt getekend, dan is het niet meer mogelijk om voor de laatste detailafspraken op zaterdag in de showroom langs te komen. Op zich een slimme strategie, zaterdagen zijn gereserveerd voor nieuwe klanten. Geen onoverkomenlijk probleem.

Toen de opleverdatum van onze woning bekend was, wilde ik de plaatsing gaan inplannen. Het contact daarover verliep wat moeizaam (we komen vier weken na oplevering), maar uiteindelijk heb ik duidelijk kunnen maken dat ik iets meer specifieke afspraken wilde maken en kon ik contact leggen met de persoon die komt plaatsen. Richard, top gewerkt! Binnen één dag een nette koof gebouwd èn de keuken geplaatst.

Kort voor levering, kwam nog de eindfactuur. Of we die binnen anderhalve werkdag wilden betalen, anders kon helaas de keuken niet worden afgeleverd. Dat in het contact staat dat die factuur vier à vijf weken van tevoren wordt toegestuurd, negeren we voor het gemak maar even.

Tijdens het plaatsen van de keuken, bleek een aantal onderdelen niet meegeleverd te zijn. De monteur belde dit gelukkig direct door naar Eigenhuis. Hier ben ik te goed van vertrouwen geweest, na twee weken hebben we hier achteraan gebeld maar er was niets meer bekend. Formuliertje ontbrak. Lang verhaal kort, we hebben nu al 13 weken een keuken zonder functionerende verlichting en zonder handgrepen. Plus nog wat kleine details. Eigenhuis heeft geen voortgangsbewaking, lijkt niet gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je snel een goed eindproduct in huis hebt. Wat ook weer begrijpelijk is, want alles is immers al betaald èn de gemiddelde klant zie je de komende 10 jaar toch niet meer terug.

Mocht ik hier in de toekomst weer een keuken kopen, dan zou ik:
-- De betalingsvoorwaarden onderdeel laten uitmaken van de koopovereenkomst. Houd wat geld achter, wat je betaalt wanneer je keuken daadwerkelijk àf is.
-- Vier à vijf weken vóórdat je keuken wordt geleverd, de financiële administratie ervan op de hoogte brengen dat zij een factuur moeten sturen. Dan kan dat netjes mee, in de hypotheek.
-- Weten, dat het prettige contact uit de aankoop-fase niet zo lang stand houdt.
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gegeven”
Door Oscar op zondag 27 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eigenhuis keukens is aangesloten bij ons nieuwbouwproject. Eerste afspraak verliep goed en hadden we een goed gevoel bij. Vervolgens laten ze je een niet officieel document tekenen om er zeker van te zijn dat ze je "binnen' hebben. Daarna begon voor ons de ellende. Ze beloven van alles maar komen telkens hun afspraken niet na. Ik wacht al weken (bijna twee maanden) op de tekening en de gewijzigde offerte. Toen ik verhaal kwam halen in de showroom bleek de verkoper die mij steeds geholpen had er niet meer te werken. Dit beloofd dus niet veel goeds en ik ben dan ook van plan een ander bedrijf te zoeken.
REACTIE VAN OSCAR
Ervaring van 31 maart 2016: Van Eigenhuis Keukens excuses gekregen over het niet nakomen van afspraken en het wegvallen van de contactpersoon. Daarna nog een keer alle wijzigingen doorgenomen en goede adviezen gekregen van Jeroen. Vervolgens de volgende dag de tekeningen binnen gekregen. Dit gaat de goede kant op! @ Qasa; bij de beoordeling mag 1 ster bij. Wellicht later meer.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door De Kruif op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we meerdere zaken hadden bezocht. De keuze op eigenhuis keukens was gemaakt omdat Norbert-Jan een vakman is, out of the box en betrokken. Wij wilde iets wat niet standaard was! Norbert-Jan heeft dit helemaal ingevuld. De keuken is inmiddels geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Ook dit was weer vakwerk. Tot in de kleinste details prachtig werk geleverd! Een belletje van Norbert-Jan nog op de dag van plaatsing, top! happy#dikke10
REACTIE VAN NORBERT JAN VAN HUIZEN
Beste Familie de Kruif, Hartelijk dank voor jullie bedoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en mocht er iets zijn de koffie staat altijd klaar in de vestiging Hoevelaken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo en Frida op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn erg tevreden met de verkoop. We hebben duidelijke voorlichting gekregen. De verkoopster Rianka kwam zelf ook met hele leuke voorstellen. Er werd ons niets aangesmeerd en er werd objectieve informatie over alles gegeven.Wij zijn dus erg tevreden
FOTO VAN THEO EN FRIDA
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
REACTIE VAN FRIDA
Wij zijn erg enthousiast over onze mooie keuken.
REACTIE VAN RIANKA
Erg fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn. Het was leuk om te keuken samen uit te zoeken, met het specifieke ontwerp! Heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Ewoud Goedegebuure op zondag 10 jan 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede ontvangst, duidelijk advies, vriendelijke en correcte verkoper, (Jeffrey Bouwman), weet de wensen te vertalen naar de juiste keuze van de keuken. Levertijd als afgesproken bij de verkoop. En geheel kompleet! Ook het plaatsen is volgens afspraak, en vakkundig gedaan. Kortom super!
FOTO VAN EWOUD GOEDEGEBUURE
Keukeneiland opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig”
Door Guido Kuipers op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht via nieuwbouw project, goeie begeleiding bij meerwerk keuken, fijne en vakkundige monteur bij de montage
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Kuipers, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Familie Hendriksen of Hendriks op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Via de bouwer doorverwezen naar Eigenhuis Keukens. Tijn van de Grift heeft ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en snel alles verwerkt in tekeningen. De 3D print in kleur gaf ons al snel een kijkje in onze eigen keuken! De montage door Richard Klomp was vlot en netjes!
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKSEN OF HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Boellaard op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goed mee gedacht eerlijke oplossing gemaakt die toch me een hoop geld heeft bespaard Cathelyn van Doorn is een topper alles volgens afspraak gegaan

Aanvulling ontvangen 3 september 2020: Betreft een complete keuken die monteer ik zelf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door Ineke Gerrits op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ik heb een keuken gekocht en ben daar heel tevreden over. Mede door de goede samenwerking met Lusette en de fantastische monteur heb ik nu een geweldige keuken in mijn nieuwe huis staan. Een compliment waard.
REACTIE VAN LUSETTE
Beste Ineke, Dank voor het mooie compliment! Deze zal ik ook aan Henk van Soeren de monteur over brengen. Met vriendelijke groet, Lusette Heek
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Ria Schouten op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Bij het kiezen van onze droomkeuken zijn we vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Door hun inlevings vermogen en ideeën en tips hebben we de keuken die bij ons past en een aanvulling in ons appartement is geworden. We zijn heel blij en trots op het resultaat.
FOTO VAN RIA SCHOUTEN
Droomkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super service achteraf”
Door Britty Roodenburg op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Werd ruim de tijd genomen voor een advies en ook de service achteraf was super. Spots waren niet geleverd, maar binnen een dag een uitstekende oplossing.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Ik heb een complete keuken gekocht met montage bij Eigenhuis Amersfoort. Deze is eind april geleverd. De levering was conform planning en installatie was snel en super netjes. Alleen de spotjes waren vergeten maar dat is opgelost en zijn alsnog achteraf gemonteerd.
FOTO VAN BRITTY ROODENBURG
Witte keuken met grijs blad en blauwe achterwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Draaisma op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor ons nieuwbouw appartement in Amersfoort hebben wij een keuken uitgezocht bij Eigenhuis keukens omdat zij leverancier van het project waren. Voor een eerder huis hadden we al eens een keuken bij hen gekocht en dit was zeer goed bevallen. Ook nu weer een positieve ervaring rijker; goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel ook nog na diverse aanpassingen. Goede begeleiding van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Meijssen op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Tevreden over Eigenhuis Keukens. Goed contact met de verkoop, echter soms was de verkoper te druk en niet goed te bereiken. Levering en installatie waren goed, kleine gebreken zijn zonder problemen verholpen. Nu een prima keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
FOTO VAN THOMAS MEIJSSEN
REACTIE VAN DEBBY
Prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Beste kwaliteit”
Door Mathijs op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben hier een keuken gekocht van aankoop tot levering alles super verlopen er word goed meegedacht en advies gegeven. Ikzelf ben aannemer en heb al aardig wat keukens geplaatst en als monteur zie je het beste wat voor kwaliteit het is, deze keuken is ronduit voor wat ik gemonteerd heb de beste.
FOTO VAN MATHIJS
Geplaatste apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste Mathijs, Wat een prachtige keuken! We wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Open contact”
Door Suzanne Bol op dinsdag 28 apr 2020 20 | vestiging Nijmegen
Bij de verkoop van de keuken is er een fout gemaakt met betrekking tot de spoelbak. We hadden een onderbouw spoelbak gekocht, maar bleek bij plaatsing niet mogelijk in combinatie met het materiaal van het werkblad. Na veelvuldig contact met Eigenhuis is er gekeken naar een passende oplossing en zijn we hier goed uitgekomen. Met veel zorgvuldigheid en open contact hebben we nu een fijne keuken staan die voldoet aan onze wensen. Complimenten voor de service!
FOTO VAN SUZANNE BOL
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten! De keuken is echt prachtig geworden. We wensen u dan ook heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Vincent Rademakers op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanuit nieuwbouw project een nieuwe keuken samengesteld en gekocht. Door de verkoopadviseur ruim de tijd genomen om advies te geven, verschillende samenstellingen te maken en weer aan te passen wanneer noodzakelijk. De levering en installatie ging gewoon goed. Nette monteurs die goed wisten wat ze moesten doen. Alles paste probleemloos. After sales om wat (kleine) restpuntjes weg te werken is ook prima op orde.
FOTO VAN VINCENT RADEMAKERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips en uitleg”
Door Francis de Wolff op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Geweldig geholpen door samen een ontwerp te maken en met ons mee te denken. Wij hadden geen idee en wisten alleen dat we geen L keuken wilde. Ook qua apparatuur en materialen goede tips en uitleg.
Echt een top zaak die ons een geweldige keuken heeft verkocht waar we nog heel veel en lang plezier aan zullen beleven. Super service tijdens het aankopen maar ook daarna.
FOTO VAN FRANCIS DE WOLFF
Donkere keuken met houten blad
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Ralf op dinsdag 8 aug 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens, locatie Capelle aan de IJssel. Om positief te beginnen: de monteur was super en verstond zijn vak. Hij was zeer vriendelijk en in een dag had hij de keuken perfect geplaatst.

Toch maar twee sterren, want verder zijn we over Eigenhuis keukens zelf eigenlijk alleen maar ontevreden. De man die ons als eerste hielp met het samenstellen van de keuken, verstond zijn vak nou niet bepaald. Hij had bijzonder veel moeite met het lezen van de opgestelde tekeningen, van de keuken die reeds bij de bouw standaard geleverd zou worden en wij aangepast wilden hebben. Later, bij een gesprek met een andere medewerker, bleek hij ook een aantal onderdelen vergeten te zijn toe te voegen. Deze tweede medewerker verstond zijn vak als keukenontwerper een stuk beter en heeft ons tijdens onze afspraak goed geholpen. De communicatie begon vanaf dit moment alleen steeds slechter te worden. Mails werden niet, of pas veel later, beantwoord. Als je Eigenhuis keukens belde, dan namen ze of niet op of je werd van het kastje naar de muur gestuurd. De enige manier om contact te krijgen (is meteen een tip) is om een klacht in te dienen. Dan word je teruggebeld. Tot slot is ook de nazorg bijzonder slecht geregeld. Een aantal onderdelen, die Eigenhuis keukens vergeten is te leveren bij het moment van montage, wachten wij weken later helaas nog steeds op. Om bovengenoemde redenen zou ik Eigenhuis keukens niet aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans de Haan op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer vriendelijk en behulpzaam, zelfs op het allerlaatste moment was het mogelijk om een geheel andere keuken uit te zoeken! Ook is door hen heel veel moeite gedaan om de niet werkende afwasmachine zo spoedig mogelijk te vervangen.
REACTIE VAN RIANKA
Vriendelijk bedankt voor uw reactie! Het was leuk om met jullie de keuken volledig naar wens uit te zoeken en het resultaat is prachtig geworden. Veel kookplezier gewenst! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Valerie Ramdas op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Afgelopen Januari 2016 hebben mijn man en ik een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle. Dit is een absolute afrader! Tussentijds is de medewerker die ons hielp ontslagen en werden wij gekoppeld aan 2 verschillende andere collega's. De plaatsing van de keuken ging niet goed, deze staat niet waterpas, er werden gaten door onze keukenkasten geboord en een verkeerde kast geleverd. De montage werd gedaan door een extern bedrijf ingehuurd door Eigenhuis. Tussentijds is een andere monteur van Eigenhuis langsgeweest en constateerde dat de montage zeer slordig heeft plaatsgevonden. Belofte om in week 48 alles af te ronden is ver te zoeken. Wij blijven mailen en bellen, maar de klachten worden niet afgehandeld. Ronduit schandalig is dit. Wij zijn 3 maanden verder na plaatsing en blijven kijken naar een keuken waar wij ontevreden mee zijn. Ik lees in meerdere recensies dat de service zoek is na verkoop van de keuken, u bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door André N op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bedankt Eigen Huis, jullie service van de monteur was optimaal. Komende weken kunnen we weer knallen met een zelfgemaakt kerstmaal. De lades glijden in de kast, de deurtjes zoeven zachtjes dicht, en de keuken heeft nog steeds een pracht aangezicht. Gezellige feestdagen namens een zeer tevreden klant��
Reactie of foto toevoegen
“Eindconclusie”
Door Gerard Jongerius op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Uitstekend geholpen door Silvia Wijnschenk. Dacht goed mee en kwam met nuttige adviezen enb suggesties. Doordat de onderlinge communicatie tussen de verschillende afdelingen niet optimaal was kwam er rond de oplevering ruis op de lijn. Dat is uiteindelijk goed gekomen, maar zou zonder problemen moeten verlopen. Verder bleken de smetplinten niet op de goede maat gemaakt en de planken met verlichten konden niet worden gemonteerd. Marcel heeft de keuken voortreffelijk gemonteerd. Hij heeft ook de oplossing bedacht voor de montage van de planken. Conclusie: sales 8, behandeling bestelling en aflevering 6- en montage 9.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door Steven de Borst op dinsdag 25 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden erg goed geholpen door de verkoper Raymond. Keuken is professioneel en erg netjes geplaatst.
FOTO VAN STEVEN DE BORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer! Wat een drama”
Door Johan op vrijdag 7 nov 2014 14 | vestiging Houten
Prijs niet transparant bij aankoop. 60% er af en nog het gevoel dat je wordt opgelicht maar goed, toch gedaan omdat er een combi met nieuwbouw was. Nu na 5 jaar ongeveer ieder jaar ze wel langs gehad. Verkeerd geplaatst, plint niet vast, kasjes scheef, kookplaat na 2 jaar kapot (helaas we kunnen niets voor u betekenen), afwerking dramatisch, inmiddels meer kit dan hout op de keuken. Binnenraam van de oven valt er ineens uit. ( helaas we kunnen niets voor u betekenen). Lekkage in het keukenkastje. Blijken verkeerde Sifon ( buizen) te zijn gebruikt. Nee hoor dat kan niet zeggen ze( terwijl ik de Sifon toch echt in mijn handen had). Service hier is echt dramatisch. Natuurlijk zullen sommige blij met ze zijn omdat ze toevallig een goede monteur treffen of niet door hebben dat de kwaliteit dramatisch is maar wacht maar totdat er iets is waar je service voor verwacht. Dan ben je bij Eigen Huis keukens echt aan het verkeerde adres. Mijn tip: Nooit hier een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter maar wel heel goed”
Door Andre den Boer op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben voor ons nieuwbouwhuis een hoogglans greeploze keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. We zijn zeer tevreden. In de showroom namen ze zelfs ons inziens te veel tijd voor je. Uiteindelijk zelfs via de fabriek in Duitsland nog maatwerk kunnen realiseren. We wilde graag strakke lijnen en de greep laten doorlopen. Dit was met standaard maten niet mogelijk, maar hebben we met maatwerk toch kunnen realiseren. Levering en plaatsing verliep ook goed. Ze hebben dit na uitlopen van de oplevering van het huis, toch keurig kunnen laten aansluiten op de uitgelopen planning, waardoor ik geen verdere vertraging op liep. Ik was zelf aanwezig bij de montage en kon zo op bepaalde details beslissen hoe het gemonteerd werd. Na een dag was de keuken compleet, zonder tekortkomingen. In 1x goed dus! Kort na montage alleen problemen gekregen met de vaatwasser, maar dat lijkt aan het apparaat te liggen.
Kortom; geen prijsvechter, maar wel heel goed en in 1x!
FOTO VAN ANDRE DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door John van Dijk op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben via prima hulp en aanwijzingen van Eigen Huis keukens een keuken gekocht voor onze huidige woning. Zijn daar uiterst tevreden over en raden dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: Onze keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. De monteur heeft z'n werk netjes gedaan en eigenlijk zijn we tevreden over de keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Dijk, Goed om te lezen dat u uiterst tevreden bent! Wij willen u graag bedanken voor het plaatsen van deze positieve ervaring en wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door Danny van Esch op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een luxe keuken gekocht. We kregen eerlijk advies en hadden niet het gevoel dat ons dure dingen werd aangesmeerd. Keuzes werden goed afgewogen door de verkoper of het het geld wel waard was. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wel werd de koop erg snel afgehandeld en zat er voor ons gevoel haast achter.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Esch, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u heel veel woon- en kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service Eigenhuis”
Door Marcel Veenhuizen op zaterdag 22 feb 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Voor een nieuwbouwhuis waar al een keuken in zat wilden we een kleine uitbreiding van een aantal kasten, wat extra apparatuur en ladensystemen voor twee kasten. De eerste levering ging goed, echter ontbraken er nogal wat onderdelen. De monteur die het zeer vakkundig gemonteerd had, heeft direct doorgegeven wat er ontbrak. Dit was begin december 2013. Ik ontdekte dat de monteur niet alles had doorgegeven, dus ik heb zelf nog gebeld met de heer Kreijger van Eigen Huis Keuken om door te geven dat er nog meer onderdelen ontbraken. De heer Kreijger maakte uitgebreid excuus, zei dat het hun fout was en verzekerde ons dat er voor de kerst geleverd zou worden. Beetje vreemd, want levertijden zijn normaal 4 - 5 weken. Dus dat het wat langer duurde dan 2 weken kon ik nog begrijpen. Ergens halverwege januari ga ik maar eens bellen, want al die tijd niets gehoord. Ik kwam per abuis bij de planningsafdeling terecht, maar die konden ook wel even kijken wanneer het afgeleverd werd. Echter, die kon de hele order niet vinden. Na opnieuw contact met de heer Kreijger werd ons verzekerd dat er op 24 januari de spullen geleverd zouden worden, de monteur was ook al geregeld. Op 24 januari zaten we helemaal klaar, alleen geen levering en geen monteur. Direct gebeld met de heer Kreijger, die had een heel vaag verhaal over de monteur die plotseling naar huis moest 'wat vervelend dat hij u niet even gebeld heeft'. Op mijn vraag waarom de spullen dan ook niet geleverd zijn, had hij geen antwoord. Hij zou het uitzoeken. Na enige dagen kwam het antwoord, het lag aan het systeem - die had de order 'eruit' gegooid. Maar, nu zou alles goed komen. In week 8 zou alles geleverd worden, hij zou er zelf op toezien. In week 8 horen we opnieuw niets, ondanks een mailtje van ons wanneer de spullen geleverd worden. Na een telefoontje van mij (het lijkt erop dat Eigen Huis in principe niet zelf met klanten belt) blijkt dat er alleen maar 2 kastjes geleverd worden, alle andere spullen zijn 'zoek'. Opnieuw een heel vaag verhaal wat er fout is gegaan, deze keer ligt het aan de fabriek. En nu? We wachten opnieuw af. 'Als de resterende onderdelen gevonden zijn, wordt het volgende week geleverd' zo wordt ons verzekerd. Ja ja, dat hebben we vaker gehoord. We zitten ondertussen 2,5 maand te wachten en worden met de meest onwaarschijnlijke verhalen afgescheept. Wil je een topverkoper aan het werk zien en je verbazen over telkens nieuwe redenen waarom het nu weer mis is gegaan - koop bij Jogchem Kreijger. Wil je een keukenleverancier die gewoon z'n afspraken nakomt en op tijd levert - ga dan niet naar EigenHuis Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aangeraden”
Door Martin Lischer op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Vanaf het samenstellen met hulp van Ricardo tot aan het plaatsen van de keuken verliep soepel en zonder problemen. Absolute aanrader!
FOTO VAN MARTIN LISCHER
Superblij
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop aanrechtblad en apparatuur”
Door pieter op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Aardige mensen, verstand van zaken. goede meedenkers
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Alves de Paiva op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben hier een L-keuken gekocht. Ricardo Cruz heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen, afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Ricardo Cruz van Eigenkeuken Hoofddorp top gedaan, Bedankt ! Ben Super blij met mijn nieuwe moderne keuken.

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Onze keuken is al geplaatst alles is goed gegaan.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.L.P. van Sijl op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Keuken en de laatste keer een keukenkraan. We zijn hartstikke goed geholpen door Norbert-Jan bij t uitzoeken van de keuken en van de apparatuur. Zijn aftersales service was heel goed! De handgrepen konden pas veel later geleverd worden vanuit de fabriek dus heeft Norbert-Jan tijdelijke handgrepen opgestuurd. Ook heeft hij goede oplossingen bedacht bij de aankoop van een nieuwe kraan omdat de huidige niet aan onze wensen voldeed. Prima service en meedenken van Norbert-Jan. Eigenhuis Keukens vinden wij een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door LB op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Personeel met verstand, en weet precies wat bij je past. Dit bedrijf zat bij het project van de nieuwbouw wijk in waar we 2 jaar geleden onze keuken uit zochten. Nu hebben we de keuken 1 week in gebruik, maar het is gewoon een feestje om te koken en te bakken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Rick Bezemer op woensdag 18 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Begin vorig jaar hier onze keuken gekocht. Op moment van levering alles compleet en netjes geplaatst. Voor het uitzoeken van onze keuken langs veel keukenleveranciers geweest, echter kon hier de scherpste prijs worden geboden. De verkoper neemt je ook aan de hand bij het maken van de extra keuzes die men (wij ook) vaak vergeet, zoals de plinten, passtukken en verlichting. Nu een jaar verder en nog steeds ontzettend blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Ton en Annette van Vliet - van der Burg op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Amersfoort
Een nieuwe keuken gekocht. Uiteindelijk door verschillende mensen geholpen. Dat vonden wij niet optimaal. We zijn wel blij met de nieuwe keuken!
REACTIE VAN ELINE VAN VELZEN
Geachte heer en mevrouw Van der Burg, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn vinden het leuk om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe keuken. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Geen service na plaatsing”
Door Hc jansen op dinsdag 13 sep 2016 16 | vestiging Houten
Keuken geplaats ,met totaal ander slecht inbouw apparatuur ,geen service meer naar plaatsing .afwas machine vanaf plaatsing al slecht totaal geen service Combinatie magnetron en afwas machine inmiddels al vernieuwd en stukken beter bij plaatsIng naar een nieuwen afwas machine zag deze monteur dat het scheef was. Dus geen eigenhuis keuken meer met waardeloos inbouw dat achteraf veel te duur was
REACTIE VAN HERMAN
Praat gewoon Nederlands of zeg niets.
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij bestaande keuken”
Door Margot en Jos op zondag 15 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
In het recente verleden hebben we twee maal een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Amersfoort. Overleg met adviseur Tijn was altijd vriendelijk, deskundig, zeer behulpzaam en we waren erg tevreden over de prijs en de levering & plaatsing.
Nu was er door verkeerd gebruik een schade aan het aanrecht ontstaan (gelukkig verzekerd) en het aanrechtblad moest vervangen worden. Een groot compliment geven wij aan Jürgen en Mart, die de klus uitvoerden. Vooral Jürgen is een echte vakman. Het oude aanrecht kon hij verwijderen zonder enige schade aan muur of keukenblok, ook de plinten haalde hij keurig los van de muur. De keuken ziet er nu weer als nieuw uit. De verhuizers die precies op tijd het blad brachten waren erg vriendelijk en behulpzaam. Dank ook aan Tijn voor het vele overleg en de goede coördinatie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Moeten achteraf achter veel zaken aan”
Door Gerda op maandag 1 mei 2017 17 | vestiging Hoevelaken
Prima geholpen in de winkel, maar na betaling ben je een stuk minder interessant. Degene die de keuken heeft geplaatst heeft zijn best gedaan, maar was gewoon niet te doen in 1 dag. Het was een hele kastenwand, kookeiland en losse pantrie. Even slikken als er meer dan een aanhanger vol met verpakkingsafval in huis achterblijft. Afvoer spoelbak zat niet vast, dus lekkage. Zelf verholpen. Diverse dopjes op schroefjes etc niet geplaatst, dat hebben we ook maar zelf gedaan. 5 maanden later zitten we nog met een lade die niet loopt, en open staat, en een kraan die niet goed is, en waarvan ik denk dat het een showmodel ofzo is, gezien de gebruikssporen, terwijl wij nieuw gekocht hebben. Eigen huis stuurt ons naar de fabriek, fabriek stuurt ons terug naar Eigen huis. Ook bijvoorbeeld de dempertjes op de deuren vergeten te plaatsen, wachten we ook nog steeds op. Als je echt veel tijd hebt, en zin om overal achteraan te gaan kun je overwegen hier een keuken te kopen
REACTIE VAN GERDA
Dat is grappig, nadat ik had ingestemd dat mijn gegevens doorgegeven mochten worden aan Eigenhuis, kregen we 3 uur na het delen van onze ervaring het bericht dat de spullen besteld zijn. Nu 2 weken later en helaas weer niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Peter op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Houten
Prima ontvangen in de showroom. Ook een prima gesprek met Radjen. Hij bleek echter een ontwerp te hebben gemaakt dat in de praktijk verkeerd zou uitpakken. De afzuigkap zou niet recht boven de kookplaat passen en de handgrepen bleken verkeerd in het ontwerp te staan. Hier kwamen we bij toeval achter toen we de handgrepen later nogmaals checkten in de showroom. Hierbij uitstekend geholpen door Timo, die ons wees op de ontwerpfouten en een nieuw, wel uitvoerbaar, ontwerp maakte. De aflevering van de keuken op de afgesproken dag is netjes uitgevoerd door twee nette heren van een verhuisbedrijf. Keuken bleek compleet te zijn geleverd. De plaatsing is vervolgens foutloos en zeer vakkundig in een dag uitgevoerd door Hagen keukenmontage. Deze heren werken netjes, snel en zeer precies. In tegenstelling tot vele anderen, voor ons dus wel een prima ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Project”
Door Dana op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn bij Eigenhuis Keukens terecht gekomen omdat zij projectleverancier van ons huis waren. De verkoper was een aardige vent die ons goed geholpen heeft. Helaas is het hierbij bij gebleven... Nadat de koop rond was, was de verkoper niet tot nauwelijks bereikbaar voor aanvullende vragen en/of opmerkingen. Ook zijn er toezeggingen gedaan die nooit zijn nagekomen. De verkoper gaf aan dat de monteurs van Eigenhuis Keukens ten allen tijde op de bouwplaats mochten komen omdat zij projectleverancier waren. Hierdoor zou de keuken ingemeten worden tijdens de bouw en zou de keuken gelijk opgeleverd worden met het huis. Niets is minder waar.. Ondanks dat zij projectleverancier waren mochten zij pas komen inmeten nadat ons huis was opgeleverd, waardoor wij nog weken op onze keuken moesten wachten. Uiteindelijk is de keuken geplaatst. Uiteraard is dit ook niet vlekkeloos verlopen. De plint onder de keuken was gebarsten, een deuk in de afzuigkap, andere plinten waren beschadigd, de kastjes zitten scheef onder de keuken en een lade wiebelt. De afzuigkap en de plinten zijn vrij snel verholpen. Maar de kastjes die scheef onder het keukenblad zitten en de lade die wiebelt daar wordt maar geen oplossing voor geboden. De lade is 1.20 m breed en bij de verkoop hadden wij hierover geïnformeerd moeten worden, helaas is dit niet gebeurd. Ik heb inmiddels meerdere keren gebeld, mijn klacht werd niet serieus genomen. Ik moest mijn klacht op de mail zetten, inmiddels heb ik tweemaal een klacht ingediend maar nog steeds geen reactie. Dit is 2 maanden geleden! Ik heb ook meerdere keren gebeld en er zou contact met mij worden opgenomen en je raadt het al, wederom niet terug gebeld! Waardeloze partij!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Lise op vrijdag 11 sep 2015 15 | vestiging Hoofddorp
In verkopen zijn ze bij Eigtn huis keukens Hoofddorp heel goed. Maar zodra er betaald is is er van service geen sprake meer. Klanttevredenheid is iets wat ze niet nastreven. Bij het plaatsen van de keuken waren er een aantal gebreken. Na drie weken er achteraan gebeld wat de status was. Toen bleek dat het nog helemaal niet in behandeling was genomen! Twee weken later weer gebeld en het was nog steeds niet in behandeling genomen. Montage wordt uitbesteed aan andere bedrijven, daarom heeft men er geen invloed op zegt men gemakkelijk, dus dat is dan maar het probleem van de klant. Al met al zijn we hier vier maanden mee bezig geweest. Geen goed gevoel aan over gehouden, terwijl we met zo'n goed gevoel naar buiten liepen toen we de keuken kochten. Oh ja een messenset zouden we krijgen bij oplevering van de keuken. Deze hebben we niet gekregen, maar mogen we nog ophalen in Hoofddorp. Gemiste kans van klantvriendelijkheid ;-) haha.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van keukenfronten”
Door Konings op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In 2009 een keuken gekocht in Amersfoort. Duidelijke adviezen gekregen en een scherpe offerte. Installatie verliep erg soepel. Problemen werden keurig opgelost en het resultaat was een prachtige en functionele keuken. In 2019 blijkt er een productiefout in de kastdeuren te zitten. Heel vervelend natuurlijk en dit wordt met de leverancier opgenomen. Tegen geredudeerd tarief wordt besloten de fronten te wisselen. Vandaag 2020 hebben we door de vakkundige en vriendelijke bejegening weer een strakke keuken. Lars bedankt voor je bemiddeling. Wouter bedankt voor je begeleiding en Laurens bedankt voor je uitmuntende vakmanschap!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen u nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jeffrey schouten op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij zijn bij Eigenhuis keukens in Hoevelaken geweest en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Victor Klukkert,we hadden wat wensen en ideeën hoe wij graag onze nieuwe keuken wilden hebben voor in onze nieuwe woning en mede door zijn hulp hebben wij nu een prachtige keuken. ook de levering en montage was naar volle tevredenheid, wij zouden eigenhuis keukens zeker aanraden.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeffrey, Bedankt voor je goede beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geïnstalleerd”
Door Jaap Terpstra op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ons contact met de verkoper is zeer klantgericht; hij denkt mee over ontwerp en latere aanpassingen. Heel zorgvuldig is de oproep voor een laatste check. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Kortom wij zijn heel erg blij met onze keuken en de weg er naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Zaken gaan langs elkaar heen”
Door Jermain op donderdag 4 mei 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Na onze keuken aankoop werden we steeds meer ontevreden. Het blijkt dat de Verkoopster niet het project aanstuurt en/of op terug kan vallen als het niet goed gaat met de bestellingen. EigenhuisKeukens heeft verschillende afdelingen en alles gaat langs elkaar heen. Dit zou beter kunnen, want de verkoopster is het gezicht van het bedrijf en de eerste aanspreekpunt wat naar m.i. ook zou zou moeten blijven tot het eindtraject. Verschillende apparaturen konden niet worden geleverd, gelukkig is er een alternatief gekomen alleen zijn we nu 5 maanden verder en wacht ik nog steeds op mijn GRILL plaat. Eigenhuiskeukens doet beroep op externe keukenmonteurs en dit is heel erg zorgwekkend. Nare ervaring gehad doordat Eigenhuis een afspraak inplant en de keukenmonteur zijn eigenplanning maakt. Verder na de montage vele slordigheden ontdekt, apparaten waren verkeerd aangesloten en er is verre weg van perfect gemonteerd. wij hebben adequaat hier op gereageerd, maar het blijkt dat als je betaald hebt een hele bureaucratische rompslomp bij komt kijken om service te ontvangen. Dit kan je niet met de monteur regelen die je wel rechtstreeks moet betalen. Wij hebben meerdere malen contact gelegd met de monteur en gemaild om tot een afspraak te komen. alle afspraken werden steeds met een smoes verschoven en in de toekomst gezet. Klachtmelding gemaakt bij Eigenhuiskeukens en wederom tot een afspraak gekomen. Iets heel merkwaardigs de monteur komt langs alleen maar om naar de problemen te kijken om die vervolgens te noteren op een serviceformulier die al telefonisch zijn besproken. Hij vertikte om de werkzaamheden te verrichten en wilde alles in 1 keer doen. Nadat de onderdelen waren besteld zou hij contact opnemen voor een nieuwe afspraak. Hier is niets van terecht gekomen waardoor ik na 2 weken contact opnam met eigenhuiskeukens om de status te weten van de bestelde onderdelen. Bleek dat de onderdelen binnen waren en dat de monteur contact zou opnemen hier ging wedermaal 2 weken overheen en moest ik weer achteraan zitten. heel frustrerend om steeds achter eigenhuiskeukens en de monteur aan te zitten. de monteur heeft voor de zoveelste keer zijn afspraak gecanceld met een excuus zonder een fatsoenlijke oplossing. Wij zijn na oplevering van onze keuken 5 maanden verder zonder enige oplossing en resultaat! Dus absoluut ontevreden (spijt van onze aankoop) en bevelen deze organisatie niet aan derden aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Pinar op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik heb een hele goede ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort, ik ben super blij met mijn keuken, alles is netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Aanvulling ontvangen 6 maart 2020: De keuken is al gemonteerd en alles is goed verlopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw ervaring! Fijn dat alles naar wens is. Nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Peter op donderdag 20 dec 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Het was erg spannend allemaal. Met al die verschillende beoordelingen. Maar uiteindelijk is het prima gegaan. Bij het uitzoeken van de keuken (bijna 2 jaar geleden) voor een te bouwen appartement zijn we ontzettend goed geholpen, goed meedenkend en heel geduldig en niet op snel verkopen gericht maar op ons als klant. Ook de update vanwege de lange tijd resulteerde in een nieuw apparaat. Goed geadviseerd. Het plaatsen van de keuken ging ook prima en netjes en prettig. Marc is een vakman! Het ziet er allemaal heel mooi uit. Nu de keuken nog uitproberen! Ik wil geen spijt krijgen van de vijf sterren! Maar dan houden ze er nog altijd vier.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Peter, Goed om te horen dat u tevreden bent! We gaan er voor zorgen dat u geen spijt krijgt van uw positieve beoordeling. Wij wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Preferred supplier”
Door Wilko Hische op dinsdag 24 nov 2015 15 | vestiging Hoofddorp
We hebben voor EigenHuis Keukens gekozen omdat zij preferred supplier waren bij het nieuwbouw project waar we gekocht hadden. Verkoop verliep allemaal nogal pusherig. Een tijdje voor de oplevering werd gezamelijk de bestelling weer doorgelopen en toen bleek dat de verkoper (die er niet meer werkzaam was) de afzuigkap lager had geplaatst dan toegestaan. Dat bracht een verhoging van het eea mee waaronder de kastjes. De meerprijs wilden ze wel met ons delen. We vonden het nogal vervelend dat wij gedeeltelijk mochten opdraaien voor een fout van EHK en dat hebben we dan ook geweigerd. Na een tijdje moeilijk doen zijn ze daarmee akkoord gegaan. Later kregen we te horen dat de door ons gekozen vaatwasser niet meer leverbaar was, maar dat ze een prima vervanging hadden. Niet goed gecontroleerd en nu hebben we een vaatwasser met bestekla (wat we perse niet wilden) maar erger die ook dramatisch slecht afwast en droogt. We hebben EigenHuis er een paar keer over benaderd, maar ze geven domweg niet thuis. Niet goed, geld weg. Anders dan bij andere klanten zo te lezen is de montage bij ons wel prima uitgevoerd (zoals het hoort natuurlijk). Al met al zouden we niet meer met ze in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurige monteur”
Door Familie de Vries op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onze vorige keuken kochten we 10 jaar terug ook bij Eigenhuis Hoofddorp. Omdat we toen ook al een zeer goede ervaring hadden hebben we voor onze nieuwe woning weer gekozen voor een keuken van Eigenhuis. De verkopers nemen echt de tijd, luisteren goed naar je en durven ook andere voorstellen In oplossingen te doen. Na de opdracht is de keuken perfect ingemeten omdat bij de montage de monteur alles netjes en vlot kom monteren. De monteur werkte zeer nauwkeurig en ruimde alles meteen op. De volgende keuken leverancier is voor onze geen moeilijke keuze: Eigenhuis!
REACTIE VAN DEBBY
Wat geweldig om te lezen dat jullie voor de 2e keer een keuken bij ons gekocht hebben! Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door G.J. de Lange op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Al meerdere keukens aangeschaft bij Eigenhuis Keukens. Duidelijk verhaal en transparante prijsstelling. Wat ook erg prettig is dat er bij het opmeten van de keuken meegedacht wordt en dat er gekeken wordt naar het omleggen van de leidingen. Met een kleine aanpassing in de opstelling kon het bestaande leidingwerk op de plaats blijven zitten. Bij levering bleek dat de koelkast manco was, ik ben gebeld door de service afdeling en twee dagen later is de koelkast alsnog gemonteerd. Goede communicatie en snel opgelost. Fijn bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst correct”
Door Hartevelt op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Eigen Huis Hoofddorp bleek projectleverancier van ons nieuwbouwappartement in Haarlem. Het is lastig om twee jaar voor oplevering over een nieuwe keuken te besluiten. Maar advisering en tips hielpen ons goed op weg. Mooiste is dat je circa 6 maanden voor oplevering zaken kunt herzien. Hebben wij tav kleuren en kwaliteit van kastjes toch nog dankbaar gebruik van gemaakt. Levering en installatie waren uiterst correct. Opmerkelijk beschaafde mensen die nadenken, meedenken en niet zomaar iets doen. Onze keuken is een feestje op zich. Eigen Huis Keukens zou ik mijn beste vrienden aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Wat een mooi compliment dat u ons zou aanraden bij uw beste vrienden! Daar doen we het voor! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door carolien op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop verliep heel prettig, de keuken hebben we online besteld, omdat het geplaatst werd in appartement die bestemd was voor verhuur, en eenmalig in winkel geweest, om het samen alles door te nemen. ook de levering was prettig. En was iets niet goed met de kraanaansluiting, maar dat hebben jullie netjes verholpen. Ik zou jullie dus zeker aanraden, als iemand dat zou vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is en wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Jacqueline Collewijn op dinsdag 7 feb 2017 17 | vestiging Houten
Om te beginnen, wat is Eigenhuis Keukens Houten een goed bedrijf! Na een super goed gesprek van ongeveer 3 uur, hebben wij een prachtige keuken samengesteld. De adviseur dacht goed met ons mee en gaf goede ideeën en tips, wat wij erg fijn vinden. Ook de showroom is erg mooi en er hangt een prettige sfeer. Het enige minpunt van het geheel was de prijs. We hadden natuurlijk wel rekening gehouden met het feit dat deze iets buiten het budget zou kunnen vallen, maar dit was iets meer dan verwacht. Maar goed, dat gecombineerd met de service heeft voor ons geen probleem gevormd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Nijhof op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we ook een andere zaak hadden bezocht. Onze keus voor Eigenhuis Keukens was gemaakt omdat de keuken er gewoon bovenuit sprong. De verkoper Norbert-Jan hielp ons goed. Daarna ook nog een kleine wijziging met Victor besproken en dit werd formidabel opgelost De keuken is geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Top werk leveren deze 2 mannen. We zijn erg blij met onze mooie keuken. Verbeterpunt: iets sneller reageren als er een vraag of probleem is.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door Deborah op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Heteren
T/m aankoop van de keuken verloopt alles soepel. Bij onze plaatsing was er een onderdeel verkeerd geleverd. Inmiddels een halfjaar verder en de keuken is nog niet in orde. De service is vreselijk. Slecht bereikbaar; je moet er zelf continu achteraan. En elke keer gaat er wel weer iets mis in het hele verhaal.
REACTIE VAN DEBORAH
Na plaatsing van bovenstaande tekst heeft eigenhuis keukens contact gezocht met ons. Vanaf dat moment zijn de afspraken na gekomen en is er een andere monteur geweest die wel alles goed afwerkt. Inmiddels is nu alles in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken compleet met apparatuur”
Door Arjan Vermeulen op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
2 keer een keuken inclusief apparatuur aangeschaft. Goede voorlichting en meedenken in de aanloopfase. Uitstekende installateur maakt het geheel en prettige ervaring. Beide keren geen issues / alles volgens afspraak gedaan.
FOTO VAN ARJAN VERMEULEN
Strak
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! De keuken ziet er 'strak' uit! Prachtig! Heel veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantvriendelijk”
Door Kathy van Zuilen op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht maar zeer slechte werkwijze. Ze doen mondelinge toezeggingen en vervolgens komen ze het niet na. Verkoper stuurt je door naar service en service weer naar de verkoopafdeling. Vervolgens komen ze heel vaak langs en lossen ze de problemen niet of slecht op. Wij raden absoluut af om hier iets te kopen. Wij voelen ons absoluut niet gehoord en gezien. Zelfs de monteur liet de laatste keer zijn kitresten in papier liggen in de wasbak, ook op het aanrechtblad en op de inductieplaat waren kitsporen te vinden. Nadat ik de kit van de inductieplaat af had gekregen zaten er krassen onder die er voor het bezoek van de monteur niet zaten. Lekker is dat 1 probleem opgelost is maar weer een nieuwe gecreëerd. Zo ging dat met de hele keuken. Er zijn veel fouten gemaakt en ze zijn slecht opgepakt. We zijn nu 4 maanden verder en nog hebben ze niet alle problemen opgelost. Eigenhuis keukens is absoluut niet klantvriendelijk en een compensatie voor hun fouten en slechte service, geven ze ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Wijzigingen geen probleem”
Door D. Grotenhuis op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eerste afspraak verliep in prettige sfeer. Er werd uitgebreid de tijd genomen en er werd ons geen druk opgelegd. Nadien nog tweemaal de keuken gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus. Krte lijntjes, zowel met ons alsook met de aannemer. Ik wil deze zaak dan ook van harte aanbevelen! De keuken is opgeleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door P. Butter op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beste lezer, Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Capelle a/d IJssel een keuken voor onze buitenkeuken gekocht. Het is geen grote keuken maar wel een complete met granieten blad, 4-pits kookplaat en wasbak. Ondanks dat het niet om een grote keuken gaat, zijn wij vakkundig, en uitermate vriendelijk door de heer Bouwman geholpen. Wij hebben bij een concurrentbedrijf in het verleden een keuken van 20.000 euro gekocht en werden minder prettig geholpen als hier. De afspraken, het bestellen en afleveren zijn zonder enige problemen verlopen. Door ons zou Eigenhuis Keukens zeker aanbevolen worden voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Familie Butter
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Joost Orie op maandag 22 feb 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Graag wil ik mijn complimenten overbrengen aan een van uw medewerkers. Ik ben met een keuken uitzoeken geholpen door mevrouw Sylvia Wijnschenk in Hoofddorp. Ik was daar zeer tevreden over. Zij heeft mij zeer goed geholpen met keuzes en mogelijkheden aandragen, zij was zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden, technische en optische kenmerken van materiaal en apparatuur, dit alles bespreekbaar in een goede en professionele sfeer. Zij heeft uitstekend aangevoeld wat de wensen waren, daar naar geluisterd en aanvullingen bedacht en steeds de tijd genomen om er iets moois van te maken met een prachtig resultaat. Ik zou vrienden en kennissen van harte aanbevelen om bij haar een keuken te laten tekenen. Keuken is op tijd en compleet geleverd en erg strak gemonteerd door de zeer goed meedenkende monteur George. Met vriendelijke groeten, Joost Orie
FOTO VAN JOOST ORIE
Combinatie van materiaal en uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Aad Legierse op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van onze keuken bij Eigenhuis Keukens. Alles is perfect verzorgd van advies tot en met het plaatsen van de keuken. De installateurs hebben voor ons, op advies van de adviseur, een hele mooie ombouw gemaakt waar de kastenwand perfect in past. Tijdens de montage kwamen de monteurs enkele kleine beschadigingen tegen die wij zelf niet hadden opgemerkt. Via de service -afdeling zijn er nieuwe onderdelen geleverd die de monteurs zelf hebben uitgewisseld. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zouden moeten aanschaffen dan gaan wij zeker als eerste weer naar Eigenhuis Keukens, echt een aanrader!
FOTO VAN AAD LEGIERSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige montage”
Door Sanme op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Heteren
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van de keuken bij Eigenhuis Keukens en het verloop van het proces. Vanaf de start was Sander vriendelijk en goed bereikbaar, we hebben regelmatig contact gehad over aanvullende vragen vanuit onze kant en hier kwam steeds snel reactie op. Ook de montage van de keuken was zeer prettig. De installateurs werkten zeer zorgvuldig en dachten over een aantal zaken zelfs nog mee. Bij plaatsing bleek dat de zij aanzichten en plinten niet in de goede kleur waren geleverd (fout van de leverancier). De monteurs hebben direct met ons meegedacht en aangegeven wat wat hen betreft de mooiste oplossing zou zijn, maar voor ons ook het minste gedoe zou zijn. De monteurs hebben hier zelf ook contact over gehad met de service afdeling van Eigenhuis, waardoor zij ons nog voordat het plaatsen van de keuken afgerond was al konden vertellen hoe het opgelost zou worden. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig.
REACTIE VAN ELINE
Beste Sanme, Bedankt voor je feedback en positieve beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Betaling is binnen en service stopt”
Door Edo Poll op dinsdag 12 jun 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Eigenhuis Keukens is de projectleverancier van ons appartementencomplex in Holland Park, Diemen Zuid. De bouwer dwingt heel strikt de aanschaf van de keuken bij deze leverancier af. Vooraf zie je dat niet als probleem. Bij de kopers die de keuken na oplevering laten installeren komt structureel hetzelfde probleem naar voren. Eigenhuis Keukens heeft de volledige betaling binnen en laat het vervolgens volstrekt afweten. Na twee maanden is de installatie nog steeds niet afgerond en zijn er nog tal van gebreken niet opgelost. Als je als particulier bij EigenHuis een keuken koopt is het raadzaam een voldoende deel van de factuur achter te houden om desnoods een andere partij de gebreken te laten herstellen. Eigenhuis levert nagenoeg geen service meer als de factuur volledig is voldaan.
Reactie of foto toevoegen
“Verbazing”
Door Laros op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Houten
In januari een keuken besteld, begin mei 2016 geplaatst, en nu is het oktober zitten we na 3 keer terug te zijn geweest nog steeds met 1 verkeerd deurtje. 3 keer het zelfde verkeerde deurtje geleverd. En als je belt, zeggen ze dat het niet kan. Ik ben verbaasd!
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Kunal Chopra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Eigenhuis Keuken gevonden. en vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur (Nick Ligerse) gehad en samen een mooie keuken samengesteld..Uiteindelijk, bij EH Capelle zijn we heel goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Speelgoed werd aangeboden (om hun bezig te houden) en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Vanaf die inmeet moment wordt alle afwijkingen tijdens die bouw werd afgesproken en doorgenomen voor die bestelling van die keuken bij die Fabrikant en In het Eind, die kuken was twee dagen lang "Tip Top" geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Heel Erg Bedankt Nick en Team !!
FOTO VAN KUNAL CHOPRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Kunal Chopra
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Molegraaf op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor het nieuwbouwproject met appartementen waarop wij hebben ingeschreven was Eigenhuis Keukens de eerst aangewezene om de keuken te bestellen. Met de inrichting daarvan zijn wij uitstekend geholpen, zowel bij het kiezen van de benodigde apparatuur als de vormgeving. Wijzigingen die wij in de loop van de tijd wensten werden zeer correct uitgevoerd en bevestigd. Ook over de plaatsing en het functioneren van de keuken zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Tamara rolink op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele fijne ervaring gehad met eigenhuis keukens. Het hele proces van het ontwerp tot en met de service na het plaatsen van de keuken zeer goed, professioneel en meedenkend opgepakt. Nu een perfecte keuken, op maat gemaakt naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Vervangende vaatwasser”
Door Hoekstra Eeltje op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Super snel en goed geholpen door Harald voor het uitzoeken van een vervangende vaatwasser. De montage en installatie vakkundig uitgevoerd.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: De keuken is van Eigen huis, maar al wat ouder.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig begeleid”
Door Niels Benschop op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben keukenapparatuur en blad gekocht. De hele keukenbouw is op maat uitgevoerd door een meubelmaker. Een en ander geweldig begeleid. We zijn uitermate tevreden over Eigenhuis Keukens. Geboden prijs/kwaliteit verhouding en service boven verwachting
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan! Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Adrie Bergwerff op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een jaar of 6 geleden hadden wij al een keuken aangeschaft via deze vestiging. Wij zijn toentertijd uitstekend geholpen door Jeffrey Bouwman. Er werd met ons nagedacht over mogelijke oplossing voor de plaatsing van diverse apparatuur. Na plaatsing was er een tapkraan gesprongen (kon de leverancier en de montuer niets aan doen, was ene fabricagefout). Dezelfde dag is het probleem verholpen en alle natte (houten) delen van de keuken zijn toen opgenomen en op een later moment vervangen. Afgelopen jaar hebben wij een andere woning aangeschaft en juist door onze goede ervaringen met Eigenhuis Keukens zijn we hier terecht gekomen.

Ook nu weer zijn we uitstekend geholpen. Na het plaatsen van de keuken bleek er met 2 onderdelen iets niet goed te zijn. Ook dit is naar volle tevredenheid verholpen. De Servicedienst stond ons vriendelijk te woord en overlegde over de status en vervanging van de onderdelen.
FOTO VAN ADRIE BERGWERFF
+ Toon extra foto van Adrie Bergwerff
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geholpen”
Door Kevin Scholtes op zondag 17 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pas een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geleverd zou worden. Deze keuken zou door eigenhuis keukens geleverd worden maar de waarde van de keuken kon ook geinvesteerd worden in een volledige keuken met bijbetaling. Ik werd netjes ontvangen door de heer van Dijk, die erg vriendelijk was en zeer nauwkeurig te werk ging met mijn wensen, benodigheben en uiteraard mijn budget. De heer van Dijk had nog een aantal slimme opties, kon zijn verhaal goed onderbouwen en wist goed met de ruimte voor de keuken te gaan om zoveel mogelijk ruimte over te houden. En erg kundige man, weet goed en doelgericht te werken en liet mij alles netjes overwegen. Het grappige van alles was nog dat ik de dag na aankoop in de krant een indentieke keuken tegen kwam met alle opties die ik ook had voor ruim 1000 euro meer. De keuken is nog niet geleverd omdat me huis nog niet af is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een succes wordt. Top bedrijf dus. Een echte aanrader.

Naschrift ontvangen 5 november 2015: Keuken is geplaatst en ziet er super uit! Alles is prima verlopen. Vakundig geinstalleerd en netjes afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service en communicatie”
Door Jeroen op maandag 19 feb 2018 18 | vestiging Amersfoort
In het begin hadden we goede ervaringen met Eigenhuis Keukens. We zijn in het voortraject goed geholpen en er is goed meegedacht. Tot en met de plaatsing van de keuken verliep alles prima. De service achteraf is echter zeer slecht! Ik heb er begrip voor dat er zaken niet helemaal goed gaan maar verwacht dan wel dat het binnen redelijke termijn wordt opgelost én dat er over gecommuniceerd wordt. Inmiddels ben ik ruim 3 maanden verder en zijn de restpunten nog niet opgelost en is het zeer lastig om hierover contact te krijgen. Eigenhuis Keukens zegt veel waarde te hechten aan een goede relatie met de klant, maar brengt dit structureel niet in de praktijk.

Aanvulling ontvangen op 15 maart 2018: Ik heb deze week contact gehad met Eigen Huis keukens n.a.v. mijn ervaringen. Mijn opmerkingen zijn serieus genomen en worden ook herkend. Er zijn maatregelen toegezegd om het serviceproces en de communicatie richting klanten te verbeteren. Ik ben blij dat er met de feedback iets gedaan wordt. Dat geeft vertrouwen richting de toekomst.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeroen, Het is heel vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze geleverde service. Excuses voor dit vervelende ongemak. Ik heb van mijn collega begrepen dat zij contact met u heeft gehad en dat de problemen inmiddels zijn verholpen. Wij hopen dat u nu met een goed gevoel zal genieten van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Hedzer van der Kooi op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het betrof een gehele keuken voor een nieuwbouw appartement waarvoor wij ons eerst in de zaak georiënteerd hadden en daarna de keuken tot in detail besteld hebben. Hierbij zijn wij heel goed geholpen door de medewerkster van Eigenhuis Keukens die gelukkig gebruik kon maken van een handig programma waardoor de keuken snel en naar wens samengesteld kon worden. Tussendoor konden wij ons in de zaak nog laten informeren over de mogelijkheden van de keuze waarvoor wij op dat moment stonden zodat wij niet alleen via het programma maar ook in de realiteit een goed beeld van de keuken kregen. Nu de keuken geplaatst is wordt dat nog eens extra bevestigd.
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Van der Kooi, Bedankt voor jullie positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Bezint eer je hier koopt...”
Door RL op woensdag 21 mei 2014 14 | vestiging Houten
Dochter koopt eerste huis en wil alles netjes hebben...ook de keuken. Aanrader vanuit de bouw Eigenhuis Keukens te Houten. Ervaring, na de verkoop, bij oplevering uiterst slecht. Mijn tip: Denk 4 keer na voor je een keuken koopt bij Eigen Huis Keukens:
- Ze leveren niet compleet op, geen randen afgekit
- Aanrechtblad met beschadiging geplaatst
- Bij aanspreken op het bovenstaande ben je zelf de schuldige
- Oplossing? Naast onbeschoft te woord gestaan te zijn......geen!!
Ik zou dit bedrijf echt niemand aanraden.

Naschrift ontvangen van RL op 4 juni 2014: Inmiddels is er contact geweest met Eigenhuis Keukens. Hebben toegegeven tekortgeschoten te zijn en gaan het oplossen. Jammer dat dit zoveel energie moet kosten.
FOTO VAN RL
beschadiging...
Reactie of foto toevoegen
“Tafelblad”
Door Tan op zondag 23 sep 2018 18 | vestiging Hoevelaken
ik heb een complete keuken met een spoeleiland en tafelblad van composiet materiaal in 2014 gekocht. De tafelblad staat nu krom. In maart 2018 kwam een montuur om dat te kijken, te meten en foto's te maken. Tot nu toe heb ik geen actie van de eigenhuis keukens. Tussen die tijd had ik een paar keer gebeld en gevraagd, hoe de status van mijn probleem is. Maar de service afdeling neem geen serieuze actie. Ze kunnen verschillende beloof geven dat ze tekeningen gaan sturen om de schade te herstellen. Maar ja ... nu is september bijna voorbij. 6 maanden wachten is veel te lang. Ze kunnen keuken inleveren, maar geen service geven. slechte keukenboer! niet aanraden! geen garantie wat je daar koopt! garantie tot de aflevering datum.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Anja de Krosse op maandag 4 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Nieuwbouw woning gekocht in Deventer, op aanraden van kennis naar Amersfoort gereden en daar samen met Peter-Paul de Jong (de adviseur ter plaatsen) een keuken uitgezocht. Totaal advies was top we waren al bij verschillende keukenboeren geweest maar kregen niet echt het advies dat we wilde. Omdat we telkens op het zelfde uitkwamen. Peter-Paul nam ons mee in de wereld van de mogelijkheden en opties die er waren. Na 3 uur helemaal op zijn advies te zijn afgegaan hebben we auto gepakt en zijn we huiswaarts gereden. Na een week hebben we contact gezocht met Peter-Paul en hebben we met hem de deal gemaakt. Het fijne van alles was dat die totaal niet opdringerig was en de bedrijfsleider is er niet eens bij geweest (wat bij vele allemaal wel gebeurde). Kwaliteit kost geld zegt men altijd maar dat was bij hem niet het geval want we kregen kwaliteit en we betaalde niet de hoofdprijs. Nu de woning is opgeleverd en de keuken is geplaatst worden we nog blijer dan dat we al waren. Geen gezeur met verkeerde spullen en alles in een keer geplaatst door een heel goed montage team (Arie bedankt)
FOTO VAN ANJA DE KROSSE
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend maar alsnog actie ondernomen”
Door JMH Gerrits op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Mijn ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort is na de koop teleurstellend. We hebben een mooie keuken gekocht, wat dat betreft een tevreden klant, maar van enige service is geen sprake, afspraken worden niet na gekomen en de garantie is onder de maat.

Aanvulling ontvangen 30 juli 2020: Feit is dat een negatieve review mensen aan het denken zet en bewerkstelligd dat er alsnog actie wordt ondernomen. Vanuit Eigen huis Keukens kreeg ik diverse malen het verzoek de review te herzien, bij deze. Feit blijft dat de eerste actie van de klant moet komen en er vervolgens stappen worden ondernomen e.e.a. te herstellen, het vertrouwen én de service. Gezien het voorafgaande vind ik een score van 3 sterren voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door M.J. Geuke op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima ervaring met eigenhuis keukens. Keuken gekocht als onderdeel van een nieuwbouwproject. Prijsstelling is reëel,advies en montage prima en keuze voldoende.

Waar de meeste keukens wit of zwart zijn kozen wij voor een bijzondere kleur groen. Mooi, wel wat enigzins bevattelijk voor vingerafdrukken maar dat is vooraf ook aangegeven dus wekelijks even een doekje er over is geen probleem.
FOTO VAN M.J. GEUKE
Groene keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat tof dat jullie voor deze kleur hebben gekozen! Het resultaat is echt prachtig! Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
REACTIE VAN RIANKA
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat! Het was leuk om met jullie deze bijzondere kleur uit te zoeken in onze showroom.
Heel veel kookplezier! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Luitgard van der Heijden- Verbiest op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben 3 weken geleden onze keuken laten plaatsen in ons nieuwbouw appartement. We waren blij verrast door de enorme opbergruimte die in onze keuken zit. Ondanks dat we geen bovenkastjes hebben, hebben we zelfs nog ruimte over! Verder zijn we erg tevreden over de degelijkheid van de keuken, het ziet er allemaal heel netjes en mooi uit. Het is even wennen aan de nieuwe apparatuur, inductie koken was ik niet gewend, maar dat wordt snel vertrouwd. Een minpuntje was dat de ventilatie niet werkte van de kookplaat, dat bleek een fout in de montage te zijn en is gelukkig opgelost.
FOTO VAN LUITGARD VAN DER HEIJDEN- VERBIEST
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Halve showroomkeuken”
Door Roger von Schukkmann op zondag 30 dec 2018 18 | vestiging Heteren
Pas op, betaal pas als keuken is geleverd, of liever bestel hem ergens anders! In juni kocht ik bij het filiaal in Heteren (vanwege beëindiging van deze vestiging) een showroomkeuken. Helaas kreeg ik tot op heden slechts een deel van de reeds betaalde keuken afgeleverd. Het lijkt erop dat een deel is zoekgeraakt. Inmiddels tientallen keren bij verkoper Andre Veldhuijzen gevraagd naar oplossing; en vervolgens ook bij regiomanager (de heer ter Haar), helaas worden telefoontjes en emails niet meer beantwoord. Het lijkt erop dat ze mij met een halve keuken proberen af te schepen. Hiernaast nog meer vervelende ervaringen met Eigenhuis Keukens. Twijfelt u dan doe ik graag verhaal waarom u hier geen keuken moet kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door dhr en mevr Demirbas op maandag 17 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn erg goed geholpen door Cathelynn van Doorn. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan over de prijs en ik heb uiteindelijk m'n droomkeuken! De service en het advies was uitstekend en we zijn erg tevreden over hen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jansen op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de nodige kritische houding kwamen wij binnen gelopen bij Eigen Huis Keukens (EHK) in Capelle aan den Ijssel. De keukenbranche heeft nou eenmaal een aparte reputatie. Eerst gooien ze de bruto prijzen 3x over de kop en vervolgens krijg je 50% korting waardoor je alsnog te veel betaald. De verkoper is er alleen maar op uit om je zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten bij het kruisje. Wat een verademing om dan bij EHK binnen te stappen. We werden hartelijk ontvangen en ze vertelden ons dat ze werken met netto prijzen. Hierdoor heb je meteen een realistisch beeld hebt van wat haalbaar is en wat niet. De keukenadviseur denkt hier echt met je mee en zegt het eerlijk als hij denkt dat een bepaalde keukenopstelling in de praktijk niet handig of niet mooi is en verduidelijkt dat zelfs met 3D-tekeningen. De tijd die je bij EHK binnen bent wordt daadwerkelijk voor 90% besteed aan het ontwerpen van de beste keuken voor jouw situatie en hooguit 10% over de uiteindelijke prijs. Bij Mandemakers daarentegen hebben wij 6 uur binnen gezeten waarvan het meer dan 3 uur over de prijs ging, zonde van hun en onze tijd! De keuken is inmiddels 10 weken geleden geplaatst en werkelijk iedereen die binnen komt maakt complimenten over hoe mooi de keuken is. Wij zijn er nog steeds iedere dag erg blij mee en hebben al regelmatig familie en vrienden aanbevolen om ook eens langs EHK keukens te gaan in plaats van enkel de winkels te overwegen met de hoogste kortingen, waar je uiteindelijk nog steeds afgezet wordt. Als laatste willen wij nog graag onze adviseur Jeffrey Bouwman bedanken voor zijn adviezen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat we nu ontzettend blij zijn met onze keuken. En dat is niet eenvoudig, want wij zijn zeer kritische klanten die normaal gezien altijd wel ergens iets over aan te merken hebben! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michel op vrijdag 15 mrt 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na de aankoop van onze nieuwbouw woning kregen we te horen dat Heijmans een samenwerking had met Eigenhuis Keukens. Bij ons eerste bezoek zijn we in de winkel zeer goed geholpen door de verkoper. Geen ge-push en er werd goed meegedacht met onze wensen. Na er een hele middag gezeten te hebben zijn we met een heel goed gevoel en een mooie tekening naar huis gegaan. Erg leuk om te zien hoe de keuken tot stand kwam. Achteraf nog voor een Quooker gekozen en ook dit was geen probleem. De service van uit de winkel als vanuit het service center zelf was zeer goed. Keuken is inmiddels geplaatst en we zijn dan ook zeer tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Michel, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vervelende ervaring”
Door RM op vrijdag 21 feb 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eigenhuis Keukens was voor ons project, De Fluwelen Weide, een van de projectleveranciers voor de keuken. Onze eerste afspraak was dus direct bij Eigenhuis Keukens waar wij enthousiast werden ontvangen door een verkoopmedewerker. Er werd goed meegedacht over onze toekomstige keuken en er kwam een zeer leuk ontwerp uit. Er kwam een schets en er kwam een offerte.Toen begon de onprettige ervaring voor ons. Wij werden in een hoek geduwd om direct te tekenen voor de opgestelde keuken. Zelfs toen we aan hadden gegeven dat wij die intentie niet hadden wilde de verkoopmedewerker het gesprek niet beëindigen. Wij hebben later nog eenmaal contact gehad met de verkoopmedewerker. Wij vonden het namelijk vreemd dat wij de offerte niet mee hadden gekregen. Hiervan kregen wij, als onervaren consument, de schuld. Tenslotte hadden wij hier niet om gevraagd. Verder hebben we nog enkele keren geprobeerd contact te krijgen met de verkoopmedewerker. Maar wij hebben tot nu toe nog geen enkele tegenreactie ontvangen. Ons advies is dus ook om deze zaak te mijden. Tijdens onze keukenzoektocht zijn we ondertussen al meerdere winkels langs geweest. Bij deze partijen wordt je wel met het respect behandeld dat je verwacht als klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corrie Kouffeld op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Hele goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel zelf. Via project verbonden aan onze nieuwbouwwoning maar we wilden niet de standaard keuken. Maakt het natuurlijk wel iets makkelijker met inmeten etc. Daar hebben wij ons totaal niet zelf mee bezig gehouden. Er zat best veel tijd tussen het bestellen en het definitieve plaatsen omdat ons huis nog niet opgeleverd was. In de tussentijd zijn er nieuwere versies van sommige zaken gekomen en die hebben wij zonder meerprijs aangeboden gekregen. Ook toen we op het laatste moment een Quooker Flex wilden i.p.v. de 'gewone' Quooker kostte ons dit helemaal niets. Vorige week is in 2 dagen de keuken geplaatst door een zeer vriendelijke en ervaren externe monteur, Willem Bonvie. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouw keuken”
Door Hasan op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Een stukje keuken laat aanbouwen bij ons nieuwe woning. Zeer goed geholpen. Alles was naar wens.
REACTIE VAN TIJN VAN DER GRIFT
Hoi Hasan, Blij te horen dat de aanvulling op u bestaande keuken helemaal naar wens is!
veel plezier in jullie nieuwe woning :-)
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H.Eland op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken voor een huis in het Koningskwartier Zevenhuizen erg tevreden met de keuken ,gekocht in het project van Heijmans alles klopte aansluitingen en montage prima ,al met al super !!!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw Eland, Bedankt voor uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Punten worden niet opgelost”
Door Jeroen & Tamara op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik weet niet waar ik moet beginnen zo vaak zijn er fouten gemaakt bij de organisatie Eigenhuis Keukens in Capelle. Wij hebben 8 maanden geleden ongeveer onze keuken laten plaatsen. In eerste instantie redelijk tevreden alleen zijn er fouten gemaakt met de planken rondom onze kasten. Daarnaast zouden we plinten laten plaatsen, waar wij na 2 maande pas uit waren welke plinten en de maten etc. Nu 8 maanden verder nog steeds geen nieuwe planken, nadat het al meerdere keren op verschillende manieren mis is gegaan: dan waren ze niet leverbaar, dan was de maat niet goed, dan was weer de maat niet goed, dan werden we weer gebeld om nog eens de maten op te meten, dan kwamen ze maar waren ze de plinten vergeten en was wederom de planken rondom niet goed......pppfff het is het ongelooflijk!! De organisatie wil gewoon alleen keukens verkopen en daarna zal ze een rotzorg zijn. Niemand en ook niemand neemt de verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Iedereen doet soort van zijn best maar laat het, zodra ze weg zijn de steken vallen. Verantwoordelijkheid neemt ook echt niemand, van monteur tot de telefoniste. Morgen zouden ze dan ook eindelijk komen, guess what? Ze hebben de verkeerde kleur besteld, dus heeft het geen zin om te komen. Het lijkt er op alsof ze gewoon niet willen. Later bleek aan de telefoon dat de plinten er wel al waren, dus hebben we gevraagd of die dan morgen geplaatst kunnen worden (dan zijn we in ieder geval een stap verder). Het antwoord: nee mevrouw, dat kan niet meer wij hebben net de afspraak al vergeven.....ongelooflijk! Gaat er weer weken als niet een maand voorbij, alvorens wij hopelijk ooit tot afronding komen. Let op: ga niet in zee met deze club, tenzij je een hele lange adem hebt.....en pas over jaren een complete keuken hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Amanda op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken besteld. Er werd goed meegedacht en het was geheel vrijblijvend. Het fijne aan Eigenhuis Keukens is dat ze niet zo commercieel en schreeuwerig zijn in vergelijking met andere ketens. Je weet waar je aan toe bent, tegen een eerlijke prijs. Goede levering en service. We zijn erg blij met onze keuken :-)
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor een topkeuken”
Door Kees Tijdink op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Geweldig bedrijf van het begin tot en met de plaatsing. In het begin Een uitermate rustige verkoper(Ricardo) die niet opdringerig onze wensen probeerde te vertalen en ons (als twijfelaars )gerust nog tijdens een derde bezoek de kans gaf om weer een andere keuken te kiezen. We hadden het gevoel dat er geen tijdsdruk op zat. Op het eind van het traject hadden ze een zeer professionele keukenplaatser gestuurd. Een vriendelijke en een voorkomend persoon. Dank Eigen Huis keukens voor het leveren van een top keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Angela van der Schagt op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Begin 2020 is de royale zwarte houten keuken in U-model geleverd. Het ontwerp van Lusette van Eigenhuis Keukens Amersfoort, die mij in het koopproces ook begeleidde, past geweldig bij mijn huis en de overige inrichting. Het model is strak en van deze tijd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en goed schoon te maken. Je ziet er ook geen vingers op. Het keukenblad (wit composiet) staat heel mooi bij de vloer met stoere grijze tegels. Op een van de houten deurtjes zat een minimaal verfdruppeltje en in een klein frontje een noestdeukje. Dat is snel en correct vervangen door Eigen Keukens Amersfoort.
FOTO VAN ANGELA VAN DER SCHAGT
Zwarte keuken in U model
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden en helemaal van deze tijd! Bedankt voor het delen van uw ervaring en mooie foto. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
REACTIE VAN LUSETTE HEEK
Beste Angela, Wat een prachtig eindresultaat. Geniet ervan, ook alle goeds gewenst in de nieuwe woning! Groetjes Lusette
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Patrick brink 5 bouwnummer 15 op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken mooie keuken alleen we hadden een ander spoel bak gekregen inplaaats die we gekozen hadden
REACTIE VAN DEBBY
Beste Patrick, Bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring. Goed om te horen dat je de keuken mooi vindt. Wij wensen je veel kookplezier toe in je Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAlkmaar , Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
bAmersfoort (50 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
cCapelle aan den IJssel (42 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
dHeteren (8 ervaringen), Poort van Midden Gelderland Rood 13, 6666 LS Heteren, tel 026 - 319 50 20
eHoevelaken (15 ervaringen), De Wel 34, Bedrijventerrein De Horstbeek, 3871 MV Hoevelaken, tel 033 - 258 02 51
fHoofddorp (40 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
gHouten (24 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
hNijmegen (3 ervaringen), Verlengde energieweg 50, Woonbelevingscentrum LIV, 6541 XX Nijmegen, tel 085 – 070 77 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.