Feedback
7,5

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 208 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren109 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster30 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Aanbeveling”
Door Ted Duyst op donderdag 15 sep 2016 16
Zeer goede ervaringen met dit keukenbedrijf. Verkoper of eigenlijk is adviseur een betere omschrijving Marco Buitendijk heeft ons top begeleid in het hele proces. We hebben 2 keuken besteld voor de begane grond en 1e verdieping en beide keukens zijn naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Enkele beschadigde onderdelen worden nageleverd. Het allerbelangrijkste is dat er sprake was van een goede communicatie en nog belangrijker het nakomen van afspraken. Kortom dit bedrijf wil en kan ik aanbevelen bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden!”
Door Vincent Becht op vrijdag 31 okt 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na het kopen van ons eerste nieuwbouw huis op zoek gegaan naar een mooie keuken. Aangezien wij starters zijn hadden we een budget opgesteld waar wij binnen wilden blijven. Allereerst bij IKEA en Bruynzeel wezen kijken, maar die vielen al snel af. IKEA kwalitatief wat minder, Bruynzeel niet te betalen. Toen, na een goede tip, bij Eigenhuis Keukens binnengelopen. Vriendelijk ontvangst en een grote showroom met tientallen voorbeeld keukens. Na onze ronde gaan zitten met een verkoper en onze wensen besproken, een L-vormige keuken met pelgrim apparatuur. Nadat alle kastdeurtjes, handgreepjes etc. waren uitgekozen tot mijn verbazing gelijk een scherpe prijs aangeboden gekregen binnen ons budget. Ik was nog niet gelijk overtuigd, maar mijn vriendin was verkocht en ja.. dan heb je niks meer in te brengen. Een paar weken later werd de keuken netjes geplaatst door hun monteur. Onze vensterbank zat op een ongunstige hoogte t.o.v. ons keukenblad. Dit besproken met de monteur en verkoper van Eigenhuis Keukens, die zelf met een oplossing kwamen: vensterbank eruit en keukenblad door laten lopen tot het raamkozijn. Dit uit service en ja, 1,5 week later zijn ook deze nog gemonteerd. Wij zijn echt heel erg tevreden en willen dit iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door dhr en mevr Demirbas op maandag 17 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn erg goed geholpen door Cathelynn van Doorn. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan over de prijs en ik heb uiteindelijk m'n droomkeuken! De service en het advies was uitstekend en we zijn erg tevreden over hen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aangewezen keukenleverancier”
Door Gerard Stofmeel op vrijdag 18 aug 2017 17
-- Tips voor toekomstige klanten van dit bedrijf staan onderin deze tekst --
Ik ben tot nu toe tevreden met de keuken die we hier hebben gekocht. Nette kwaliteit tegen een realistische prijs. Ook de aankoop beviel goed. Verkoopster Corine heeft ons vakkundig geadviseerd en snel geholpen, thanks!

Keukenhome, later Eigenhuis keukens, was de aangewezen voorkeursleverancier vanuit de aannemer die onze nieuwbouwwoning bouwde. Tijdens de bouw stemmen zij onderling de details af, hierin ging een aantal kleine dingen mis maar dat is niet noemenswaardig.

Wanneer je éénmaal het koopcontact voor de keuken hebt getekend, dan is het niet meer mogelijk om voor de laatste detailafspraken op zaterdag in de showroom langs te komen. Op zich een slimme strategie, zaterdagen zijn gereserveerd voor nieuwe klanten. Geen onoverkomenlijk probleem.

Toen de opleverdatum van onze woning bekend was, wilde ik de plaatsing gaan inplannen. Het contact daarover verliep wat moeizaam (we komen vier weken na oplevering), maar uiteindelijk heb ik duidelijk kunnen maken dat ik iets meer specifieke afspraken wilde maken en kon ik contact leggen met de persoon die komt plaatsen. Richard, top gewerkt! Binnen één dag een nette koof gebouwd èn de keuken geplaatst.

Kort voor levering, kwam nog de eindfactuur. Of we die binnen anderhalve werkdag wilden betalen, anders kon helaas de keuken niet worden afgeleverd. Dat in het contact staat dat die factuur vier à vijf weken van tevoren wordt toegestuurd, negeren we voor het gemak maar even.

Tijdens het plaatsen van de keuken, bleek een aantal onderdelen niet meegeleverd te zijn. De monteur belde dit gelukkig direct door naar Eigenhuis. Hier ben ik te goed van vertrouwen geweest, na twee weken hebben we hier achteraan gebeld maar er was niets meer bekend. Formuliertje ontbrak. Lang verhaal kort, we hebben nu al 13 weken een keuken zonder functionerende verlichting en zonder handgrepen. Plus nog wat kleine details. Eigenhuis heeft geen voortgangsbewaking, lijkt niet gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je snel een goed eindproduct in huis hebt. Wat ook weer begrijpelijk is, want alles is immers al betaald èn de gemiddelde klant zie je de komende 10 jaar toch niet meer terug.

Mocht ik hier in de toekomst weer een keuken kopen, dan zou ik:
-- De betalingsvoorwaarden onderdeel laten uitmaken van de koopovereenkomst. Houd wat geld achter, wat je betaalt wanneer je keuken daadwerkelijk àf is.
-- Vier à vijf weken vóórdat je keuken wordt geleverd, de financiële administratie ervan op de hoogte brengen dat zij een factuur moeten sturen. Dan kan dat netjes mee, in de hypotheek.
-- Weten, dat het prettige contact uit de aankoop-fase niet zo lang stand houdt.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Wel 20 sterren”
Door Frank van der Bijl op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier een keuken aangeschaft, deze is gisteren naar volle tevredenheid geplaatst. Net personeel, duidelijke en transparante communicatie en professionele correcte plaatsing van het geheel. Het ontwerp was mooi, maar het echte werk overtrof alle verwachtingen! Chapeaux, we gaan er vanuit dat het niet op kort termijn nodig is, maar we zullen dit zeker opnieuw precies zo doen en raden dit iedereen ten zeerste aan. Verkoper/bedrijfsleider Nick Legierse is zelfs nog persoonlijk langs geweest om het geheel te bekijken. Al konden we 20 sterren geven deden we dat zeker, leveringstermijn ook op de dag nauwkeurig
FOTO VAN FRANK VAN DER BIJL
Kookplaat met downdraft
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en voor alle complimenten! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zaken gaan langs elkaar heen”
Door Jermain op donderdag 4 mei 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Na onze keuken aankoop werden we steeds meer ontevreden. Het blijkt dat de Verkoopster niet het project aanstuurt en/of op terug kan vallen als het niet goed gaat met de bestellingen. EigenhuisKeukens heeft verschillende afdelingen en alles gaat langs elkaar heen. Dit zou beter kunnen, want de verkoopster is het gezicht van het bedrijf en de eerste aanspreekpunt wat naar m.i. ook zou zou moeten blijven tot het eindtraject. Verschillende apparaturen konden niet worden geleverd, gelukkig is er een alternatief gekomen alleen zijn we nu 5 maanden verder en wacht ik nog steeds op mijn GRILL plaat. Eigenhuiskeukens doet beroep op externe keukenmonteurs en dit is heel erg zorgwekkend. Nare ervaring gehad doordat Eigenhuis een afspraak inplant en de keukenmonteur zijn eigenplanning maakt. Verder na de montage vele slordigheden ontdekt, apparaten waren verkeerd aangesloten en er is verre weg van perfect gemonteerd. wij hebben adequaat hier op gereageerd, maar het blijkt dat als je betaald hebt een hele bureaucratische rompslomp bij komt kijken om service te ontvangen. Dit kan je niet met de monteur regelen die je wel rechtstreeks moet betalen. Wij hebben meerdere malen contact gelegd met de monteur en gemaild om tot een afspraak te komen. alle afspraken werden steeds met een smoes verschoven en in de toekomst gezet. Klachtmelding gemaakt bij Eigenhuiskeukens en wederom tot een afspraak gekomen. Iets heel merkwaardigs de monteur komt langs alleen maar om naar de problemen te kijken om die vervolgens te noteren op een serviceformulier die al telefonisch zijn besproken. Hij vertikte om de werkzaamheden te verrichten en wilde alles in 1 keer doen. Nadat de onderdelen waren besteld zou hij contact opnemen voor een nieuwe afspraak. Hier is niets van terecht gekomen waardoor ik na 2 weken contact opnam met eigenhuiskeukens om de status te weten van de bestelde onderdelen. Bleek dat de onderdelen binnen waren en dat de monteur contact zou opnemen hier ging wedermaal 2 weken overheen en moest ik weer achteraan zitten. heel frustrerend om steeds achter eigenhuiskeukens en de monteur aan te zitten. de monteur heeft voor de zoveelste keer zijn afspraak gecanceld met een excuus zonder een fatsoenlijke oplossing. Wij zijn na oplevering van onze keuken 5 maanden verder zonder enige oplossing en resultaat! Dus absoluut ontevreden (spijt van onze aankoop) en bevelen deze organisatie niet aan derden aan!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Houten
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen.
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is heel mooi geworden! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door carolien op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop verliep heel prettig, de keuken hebben we online besteld, omdat het geplaatst werd in appartement die bestemd was voor verhuur, en eenmalig in winkel geweest, om het samen alles door te nemen. ook de levering was prettig. En was iets niet goed met de kraanaansluiting, maar dat hebben jullie netjes verholpen. Ik zou jullie dus zeker aanraden, als iemand dat zou vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is en wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Gert-Jan & Janine Smal op vrijdag 19 okt 2018 18 | vestiging Houten
Beste Radjen Mohes Singh, wij willen je erg bedanken voor het meedenken in het ontwerp van onze compleet nieuwe keuken! Het uitwerken van het ontwerp tot in de kleine details is ons goed bevallen. Een aanrader voor nieuwe klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door F. van der Knijff op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Houten
Wij hebben een volledige keuken gekocht en zijn hierbij uitstekend geadviseerd. Eea verliep op een prettige manier, de verkoper nam hiervoor alle tijd die nodig was. Een latere aanpassing op ons verzoek werd ook probleemloos verwerkt
REACTIE VAN DEBBY
Geachte F. van der Knijff, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel woon- en kookplezier in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Boellaard op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goed mee gedacht eerlijke oplossing gemaakt die toch me een hoop geld heeft bespaard Cathelyn van Doorn is een topper alles volgens afspraak gegaan

Aanvulling ontvangen 3 september 2020: Betreft een complete keuken die monteer ik zelf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jeffrey schouten op woensdag 14 feb 2018 18
Wij zijn bij Eigenhuis keukens in Hoevelaken geweest en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Victor Klukkert,we hadden wat wensen en ideeën hoe wij graag onze nieuwe keuken wilden hebben voor in onze nieuwe woning en mede door zijn hulp hebben wij nu een prachtige keuken. ook de levering en montage was naar volle tevredenheid, wij zouden eigenhuis keukens zeker aanraden.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeffrey, Bedankt voor je goede beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Hedzer van der Kooi op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het betrof een gehele keuken voor een nieuwbouw appartement waarvoor wij ons eerst in de zaak georiënteerd hadden en daarna de keuken tot in detail besteld hebben. Hierbij zijn wij heel goed geholpen door de medewerkster van Eigenhuis Keukens die gelukkig gebruik kon maken van een handig programma waardoor de keuken snel en naar wens samengesteld kon worden. Tussendoor konden wij ons in de zaak nog laten informeren over de mogelijkheden van de keuze waarvoor wij op dat moment stonden zodat wij niet alleen via het programma maar ook in de realiteit een goed beeld van de keuken kregen. Nu de keuken geplaatst is wordt dat nog eens extra bevestigd.
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Van der Kooi, Bedankt voor jullie positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marcel op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben bij Eigenhuis Keukens een U vormige keuken gekocht. Ricardo heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen. Alle tijd gekregen om de tekeningen te bekijken en (meerdere) veranderingen aan te brengen en Ricardo had alle geduld van de wereld. Afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Naleveringen goed besproken en tijdig gecommuniceerd over datum en tijd. Erg blij met de nieuwe moderne keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Marcel voor jouw positieve bericht! Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Verbazing”
Door Laros op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Houten
In januari een keuken besteld, begin mei 2016 geplaatst, en nu is het oktober zitten we na 3 keer terug te zijn geweest nog steeds met 1 verkeerd deurtje. 3 keer het zelfde verkeerde deurtje geleverd. En als je belt, zeggen ze dat het niet kan. Ik ben verbaasd!
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Ralf op dinsdag 8 aug 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens, locatie Capelle aan de IJssel. Om positief te beginnen: de monteur was super en verstond zijn vak. Hij was zeer vriendelijk en in een dag had hij de keuken perfect geplaatst.

Toch maar twee sterren, want verder zijn we over Eigenhuis keukens zelf eigenlijk alleen maar ontevreden. De man die ons als eerste hielp met het samenstellen van de keuken, verstond zijn vak nou niet bepaald. Hij had bijzonder veel moeite met het lezen van de opgestelde tekeningen, van de keuken die reeds bij de bouw standaard geleverd zou worden en wij aangepast wilden hebben. Later, bij een gesprek met een andere medewerker, bleek hij ook een aantal onderdelen vergeten te zijn toe te voegen. Deze tweede medewerker verstond zijn vak als keukenontwerper een stuk beter en heeft ons tijdens onze afspraak goed geholpen. De communicatie begon vanaf dit moment alleen steeds slechter te worden. Mails werden niet, of pas veel later, beantwoord. Als je Eigenhuis keukens belde, dan namen ze of niet op of je werd van het kastje naar de muur gestuurd. De enige manier om contact te krijgen (is meteen een tip) is om een klacht in te dienen. Dan word je teruggebeld. Tot slot is ook de nazorg bijzonder slecht geregeld. Een aantal onderdelen, die Eigenhuis keukens vergeten is te leveren bij het moment van montage, wachten wij weken later helaas nog steeds op. Om bovengenoemde redenen zou ik Eigenhuis keukens niet aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is werkelijk prachtig”
Door Jeanette van Eijk op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Eigenhuis Keukens! De aankoop bij Jeffrey Bouwman verliep soepel, met uitstekend advies en een fijne duiding van alle keuzemogelijkheden. Het geleverde leidingschema was duidelijk. De heren van de levering en de installatie waren vlot en vriendelijk. De keuken is werkelijk prachtig geworden, ik krijg er veel complimenten over.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Jeffrey is echt een topper”
Door Familie van der Lee op zaterdag 6 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar zomer een nieuwe keuken uitgezocht bij Eigenhuis Keukens. Dit bedrijf was ons 2 x aangeraden; 1 x door kennissen en 1 x door familie. Ook werd ons aangeraden naar Jeffrey Bouman te vragen. Dit hebben wij gedaan en dat is ons prima bevallen! Jeffrey heeft heel veel kennis en hij denk goed mee over wensen, mogelijkheden, materialen, kleuren, enz. Jeffrey is echt een topper! Jammer dat hij richting zijn pensioen gaat; een lastige zaak voor zijn opvolger/ster om zijn schoenen te vullen. Door de coronacrisis is het project qua tijd nogal uitgelopen; wij wachten nog steeds op een koelkast en op herstel van schade tijdens het installeren van de keuken. Wij hebben er wel vertrouwen in dat dit allemaal naar tevredenheid wordt opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Familie van der Lee voor het delen van jullie positieve ervaring! Wij gaan ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
“De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel”
Door Paul Vreeke op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan.

Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negatieve reviews heus wel gelezen. En toch zijn wij na ons eerste bezoek, vol vertrouwen de winkel in Amersfoort uitgestapt. Wij raden Eigenhuiskeukens aan bij onze familie en vrienden. Het team doet wat het belooft. Waar wacht u op?
FOTO VAN PAUL VREEKE
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door heidy van megen op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Houten
nu voor de 2e x voor eigen huis keukens gekozen en wederom zeer goed geholpen.
zowel in de showroom (heerlijke koffie en vriendelijke gastvrouw;)), door de adviseur als wel de levering. nemen de tijd en denken mee.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve ervaring! Wij wensen je nog heel veel kookplezier toe in je nieuwe prachtige keuken!
FOTO VAN HOMEMADEHEIDY.NL
Reactie of foto toevoegen
“Beste kwaliteit”
Door Mathijs op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben hier een keuken gekocht van aankoop tot levering alles super verlopen er word goed meegedacht en advies gegeven. Ikzelf ben aannemer en heb al aardig wat keukens geplaatst en als monteur zie je het beste wat voor kwaliteit het is, deze keuken is ronduit voor wat ik gemonteerd heb de beste.
FOTO VAN MATHIJS
Geplaatste apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste Mathijs, Wat een prachtige keuken! We wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door G.J. de Lange op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Al meerdere keukens aangeschaft bij Eigenhuis Keukens. Duidelijk verhaal en transparante prijsstelling. Wat ook erg prettig is dat er bij het opmeten van de keuken meegedacht wordt en dat er gekeken wordt naar het omleggen van de leidingen. Met een kleine aanpassing in de opstelling kon het bestaande leidingwerk op de plaats blijven zitten. Bij levering bleek dat de koelkast manco was, ik ben gebeld door de service afdeling en twee dagen later is de koelkast alsnog gemonteerd. Goede communicatie en snel opgelost. Fijn bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Valerie Ramdas op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Afgelopen Januari 2016 hebben mijn man en ik een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle. Dit is een absolute afrader! Tussentijds is de medewerker die ons hielp ontslagen en werden wij gekoppeld aan 2 verschillende andere collega's. De plaatsing van de keuken ging niet goed, deze staat niet waterpas, er werden gaten door onze keukenkasten geboord en een verkeerde kast geleverd. De montage werd gedaan door een extern bedrijf ingehuurd door Eigenhuis. Tussentijds is een andere monteur van Eigenhuis langsgeweest en constateerde dat de montage zeer slordig heeft plaatsgevonden. Belofte om in week 48 alles af te ronden is ver te zoeken. Wij blijven mailen en bellen, maar de klachten worden niet afgehandeld. Ronduit schandalig is dit. Wij zijn 3 maanden verder na plaatsing en blijven kijken naar een keuken waar wij ontevreden mee zijn. Ik lees in meerdere recensies dat de service zoek is na verkoop van de keuken, u bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door P. Butter op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beste lezer, Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Capelle a/d IJssel een keuken voor onze buitenkeuken gekocht. Het is geen grote keuken maar wel een complete met granieten blad, 4-pits kookplaat en wasbak. Ondanks dat het niet om een grote keuken gaat, zijn wij vakkundig, en uitermate vriendelijk door de heer Bouwman geholpen. Wij hebben bij een concurrentbedrijf in het verleden een keuken van 20.000 euro gekocht en werden minder prettig geholpen als hier. De afspraken, het bestellen en afleveren zijn zonder enige problemen verlopen. Door ons zou Eigenhuis Keukens zeker aanbevolen worden voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Familie Butter
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Tiedo Boertien op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Twee projectkeukens gekocht bij Eigen Huis keukens. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. Slechte communicatie. Slecht bereikbaar. Bellen niet terug. Sturen nog maanden nadat keuken opgeleverd is onterechte aanmaningen en facturen. We kopen hier nooit meer een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Mike Slutter op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Eigenhuis gekocht. Nadat wij hem hadden gekocht, wat snel moest ivm de bouwkundige sparingen, konden wij naderhand onze keuken nog aanpassen qua fronten en bladen. De levering was perfect georganiseerd, de montage idem. Het enige wat fout ging was het werkblad tegen de achterwand. Maar ook daarvoor heeft de service afdeling een mooie oplossing gevonden en wij zijn heel blij met onze keuken.
FOTO VAN MIKE SLUTTER
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring en foto! Het eindresultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Mw Mayland op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Onlangs bij eigenhuiskeukens een keuken gekocht voor mn nog te bouwen huis. Ben door Cathelyn zeer goed geholpen. Ze denkt zeer goed mee, zeker omdat de afmetingen van de keuken nogal afwijken. Ze kwam ook met creatieve en praktische oplossingen. Al met al een hele prettige ervaring. Kreeg ook de tijd om er rustig over na te denken. Al met al helemaal top en echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door Deborah op vrijdag 26 okt 2018 18
T/m aankoop van de keuken verloopt alles soepel. Bij onze plaatsing was er een onderdeel verkeerd geleverd. Inmiddels een halfjaar verder en de keuken is nog niet in orde. De service is vreselijk. Slecht bereikbaar; je moet er zelf continu achteraan. En elke keer gaat er wel weer iets mis in het hele verhaal.
REACTIE VAN DEBORAH
Na plaatsing van bovenstaande tekst heeft eigenhuis keukens contact gezocht met ons. Vanaf dat moment zijn de afspraken na gekomen en is er een andere monteur geweest die wel alles goed afwerkt. Inmiddels is nu alles in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar niet tevreden met service”
Door Fabienne op vrijdag 21 apr 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht bij eigenhuis keukens. De keuken zelf is prachtig maar de service en het opvolgen van vragen ronduit dramatisch. De keuken is geïnstalleerd maar de kookplaat deed het niet. Wij zijn al 2 weken bezig het bedrijf te bellen en e-mailen. Ook voor de oplevering waren zij moeilijk te bereiken en kregen we weinig tot geen reactie. Voor zo'n grote uitgaven verwacht je op z'n. minst een reactie binnen een week.
Reactie of foto toevoegen
“Niet adequaat reageren”
Door Niels op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Houten
Een keuken besteld en laten plaatsen. Radjen heeft mij in eerste instantie goed geholpen. Er is alleen bij het tekenen niet geconstateerd dat een kastje niet volledig open kan, aangezien deze tegen de afzuigkap komt. Dit vind ik zelf kwalijk. Normaliter zou ik niet direct een opmerking plaatsen, echter kreeg ik zojuist een mail dat ik geen servicemeldingen heb ingediend, terwijl hier wel een opmerking + een mail overheen zijn gegaan (1 minuut na het weggaan van de monteur i.v.m. volgend punt:).

Ik heb één minuut na het verlaten van de monteurs geconstateerd dat er een krasje op de afzuigkap zat, hier een foto van gemaakt en deze direct toegestuurd. Als het niet melden hierover gaat, lijkt het mij niet erg netjes om dit zo naast je neer te leggen. 1 minuut na oplevering iets constateren kan je niet zelf veroorzaakt hebben, aangezien ze alles nog schoonmaken.

De keuken zelf ziet er zeer goed uit, maar alleen deze twee punten zijn mij zo negatief bevallen (het verkeerd uittekenen dan wel niet zien dat een kastdeur tegen de afzuigkap komt, kan gebeuren, maar ik wil hier wel een geschikte oplossing voor+ het krasje op de afzuigkap (hier komen er nu nog meer op, wanneer het kastje tegen de afzuigkap komt, wanneer ik het kastdeurje open) (ook al is het een andere plaats), maar dit zal toch komen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Luitgard van der Heijden- Verbiest op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben 3 weken geleden onze keuken laten plaatsen in ons nieuwbouw appartement. We waren blij verrast door de enorme opbergruimte die in onze keuken zit. Ondanks dat we geen bovenkastjes hebben, hebben we zelfs nog ruimte over! Verder zijn we erg tevreden over de degelijkheid van de keuken, het ziet er allemaal heel netjes en mooi uit. Het is even wennen aan de nieuwe apparatuur, inductie koken was ik niet gewend, maar dat wordt snel vertrouwd. Een minpuntje was dat de ventilatie niet werkte van de kookplaat, dat bleek een fout in de montage te zijn en is gelukkig opgelost.
FOTO VAN LUITGARD VAN DER HEIJDEN- VERBIEST
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van Gijssel op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede service en aftersales. Kundig advies en er werd goed meegedacht met onze wensen.

Aanvulling ontvangen 9 december 2020: We hebben een complete keuken gekocht. Deze is al gemonteerd. De montage beviel prima. Binnen een dag zat de keuken er in.
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Kunal Chopra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Eigenhuis Keuken gevonden. en vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur (Nick Ligerse) gehad en samen een mooie keuken samengesteld..Uiteindelijk, bij EH Capelle zijn we heel goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Speelgoed werd aangeboden (om hun bezig te houden) en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Vanaf die inmeet moment wordt alle afwijkingen tijdens die bouw werd afgesproken en doorgenomen voor die bestelling van die keuken bij die Fabrikant en In het Eind, die kuken was twee dagen lang "Tip Top" geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Heel Erg Bedankt Nick en Team !!
FOTO VAN KUNAL CHOPRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Kunal Chopra
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Nijhof op dinsdag 20 nov 2018 18
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we ook een andere zaak hadden bezocht. Onze keus voor Eigenhuis Keukens was gemaakt omdat de keuken er gewoon bovenuit sprong. De verkoper Norbert-Jan hielp ons goed. Daarna ook nog een kleine wijziging met Victor besproken en dit werd formidabel opgelost De keuken is geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Top werk leveren deze 2 mannen. We zijn erg blij met onze mooie keuken. Verbeterpunt: iets sneller reageren als er een vraag of probleem is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige montage”
Door Sanme op vrijdag 9 feb 2018 18
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van de keuken bij Eigenhuis Keukens en het verloop van het proces. Vanaf de start was Sander vriendelijk en goed bereikbaar, we hebben regelmatig contact gehad over aanvullende vragen vanuit onze kant en hier kwam steeds snel reactie op. Ook de montage van de keuken was zeer prettig. De installateurs werkten zeer zorgvuldig en dachten over een aantal zaken zelfs nog mee. Bij plaatsing bleek dat de zij aanzichten en plinten niet in de goede kleur waren geleverd (fout van de leverancier). De monteurs hebben direct met ons meegedacht en aangegeven wat wat hen betreft de mooiste oplossing zou zijn, maar voor ons ook het minste gedoe zou zijn. De monteurs hebben hier zelf ook contact over gehad met de service afdeling van Eigenhuis, waardoor zij ons nog voordat het plaatsen van de keuken afgerond was al konden vertellen hoe het opgelost zou worden. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig.
REACTIE VAN ELINE
Beste Sanme, Bedankt voor je feedback en positieve beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Pieter Kroon op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Fantastisch geadviseerd bij Eigenhuis keukens in Amersfoort door een zeer goede verkoopadviseur! Bij deze vestiging werken specialistische vakmensen met veel kennis die geweldige keukens kunnen ontwerpen! Ik ben super blij met mijn droomkeuken. Ook de bezorging en installatie werd verricht door absolute vakmensen, die oog hadden voor ieder detail. Wanneer ik in de toekomst ooit weer een keuken mag samenstellen en uitzoeken, ga ik zeker weer naar Eigenhuis in Amersfoort!
FOTO VAN PIETER KROON
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Mieke heijboer op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken, netjes geholpen, geheel volgens verwachting. Keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gegeven”
Door Oscar op zondag 27 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eigenhuis keukens is aangesloten bij ons nieuwbouwproject. Eerste afspraak verliep goed en hadden we een goed gevoel bij. Vervolgens laten ze je een niet officieel document tekenen om er zeker van te zijn dat ze je "binnen' hebben. Daarna begon voor ons de ellende. Ze beloven van alles maar komen telkens hun afspraken niet na. Ik wacht al weken (bijna twee maanden) op de tekening en de gewijzigde offerte. Toen ik verhaal kwam halen in de showroom bleek de verkoper die mij steeds geholpen had er niet meer te werken. Dit beloofd dus niet veel goeds en ik ben dan ook van plan een ander bedrijf te zoeken.
REACTIE VAN OSCAR
Ervaring van 31 maart 2016: Van Eigenhuis Keukens excuses gekregen over het niet nakomen van afspraken en het wegvallen van de contactpersoon. Daarna nog een keer alle wijzigingen doorgenomen en goede adviezen gekregen van Jeroen. Vervolgens de volgende dag de tekeningen binnen gekregen. Dit gaat de goede kant op! @ Qasa; bij de beoordeling mag 1 ster bij. Wellicht later meer.
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig communicatie”
Door Fam. Van der Weij - Rammeloo op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Complete keuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop. Na plaatsing moeten diverse zaken vervangen of opnieuw gesteld worden. Keukenblad vlekken moeten behandeld worden. Wij zouden meegenomen worden in de mail voor de reparaties. Maar horen of zien al weken helemaal niets! Meerdere mailtjes gestuurd, gebeld en door de receptie bel notitie gemaakt maar op geen enkele manier ontvangen wij enige reactie! In plaats van ontzorgen na plaatsing van de keuken kunnen wij helemaal niets en moeten wij maar afwachten of er nog enig contact vanuit Eigenhuis Keukens komt. Wat een enorme teleurstelling en zorg dat er "gewoon" niet meer op je gereageerd wordt nadat de keuken is geplaatst. Dan ben je geen klant meer?
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Hans Schreudering op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Netjes geregeld en gepland. Snelle en nette montage. Helemaal tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst correct”
Door Hartevelt op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Eigen Huis Hoofddorp bleek projectleverancier van ons nieuwbouwappartement in Haarlem. Het is lastig om twee jaar voor oplevering over een nieuwe keuken te besluiten. Maar advisering en tips hielpen ons goed op weg. Mooiste is dat je circa 6 maanden voor oplevering zaken kunt herzien. Hebben wij tav kleuren en kwaliteit van kastjes toch nog dankbaar gebruik van gemaakt. Levering en installatie waren uiterst correct. Opmerkelijk beschaafde mensen die nadenken, meedenken en niet zomaar iets doen. Onze keuken is een feestje op zich. Eigen Huis Keukens zou ik mijn beste vrienden aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Wat een mooi compliment dat u ons zou aanraden bij uw beste vrienden! Daar doen we het voor! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Menno & Maral op maandag 16 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel fijn geholpen in de winkel door Michel met goed advies zonder hierbij "gepushed" te worden. Van de winkelervaring tot de plaatsing, over het hele proces zijn wij erg tevreden. Enige tip die wij hebben is dat er bij het inmeten beter naar de bestaande aansluitingen kan worden gekeken (als het om bestaande bouw gaat). Zodat er niet onnodig leiding/aansluiting werk nodig is voor de plaatsing van de keuken.
FOTO VAN MENNO & MARAL
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor de tip en voor het plaatsen van uw ervaring. We gaan hier een volgende keer extra op letten. Nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
REACTIE VAN MICHEL BULTENA
Wat is de keuken mooi geworden, ook met die tafel zo in het verlengde
dank voor de mooie worden en de gezelligheid bij het ontwerpen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door A. van Wincoop op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Na veel zoeken de keuken gevonden die bij ons past. Uiterst vriendelijk en geduldig meegenomen in het bespreken van de keuken. Doordat de verbouwing wat uitliep moest de keuken drie weken later worden geplaatst dan afgesproken. Onze verkoper moest even overleggen met de afdeling planning en het kon worden geregeld. Super flexibel. En het eind resultaat mag er zijn. Heel blij met Eigenhuis keukens in Hoofddorp.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om terug te lezen dat we flexibel zijn en u helemaal tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Adrie Bergwerff op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een jaar of 6 geleden hadden wij al een keuken aangeschaft via deze vestiging. Wij zijn toentertijd uitstekend geholpen door Jeffrey Bouwman. Er werd met ons nagedacht over mogelijke oplossing voor de plaatsing van diverse apparatuur. Na plaatsing was er een tapkraan gesprongen (kon de leverancier en de montuer niets aan doen, was ene fabricagefout). Dezelfde dag is het probleem verholpen en alle natte (houten) delen van de keuken zijn toen opgenomen en op een later moment vervangen. Afgelopen jaar hebben wij een andere woning aangeschaft en juist door onze goede ervaringen met Eigenhuis Keukens zijn we hier terecht gekomen.

Ook nu weer zijn we uitstekend geholpen. Na het plaatsen van de keuken bleek er met 2 onderdelen iets niet goed te zijn. Ook dit is naar volle tevredenheid verholpen. De Servicedienst stond ons vriendelijk te woord en overlegde over de status en vervanging van de onderdelen.
FOTO VAN ADRIE BERGWERFF
+ Toon extra foto van Adrie Bergwerff
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ons gevoel”
Door Guus op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ongeveer twee jaar geleden onze nieuwbouw keuken bij EigenHuis Keukens (EHK) in Capelle a/d IJssel gekocht. Vanuit de aannemer hadden namelijk wij een kortingsvoucher voor EHK. Eerste adviesgesprek was niet echt een succes en zijn daarom eerst nog bij andere zaken langs geweest voor advies en offertes. Uiteindelijk op ons verzoek een gesprek met andere adviseur van EHK gehad en hierbij zeer succesvol geslaagd en met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Deze dacht goed met ons mee en gaf helder advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij levering/plaatsen van de keuken was 1 van de deuren beschadigd deze werd vlot en zonder problemen vervangen. De spatwand die pas na plaatsing ingemeten werd, kon nog zonder problemen aangepast worden naar een groter formaat. Na 1 jaar in gebruik nog steeds heel erg blij met onze keuken. Naar ons gevoel een goede kwaliteit keuken voor een eerlijke prijs. Recent hebben wij dan ook nog een hoge kast voor inbouwkoelkast bijbesteld van exact zelfde merk en type als rest van de keuken. Afhandeling hiervan ging soepel en konden vlot offerte opstellen terwijl wij zonder afspraak langs kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips en uitleg”
Door Francis de Wolff op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Geweldig geholpen door samen een ontwerp te maken en met ons mee te denken. Wij hadden geen idee en wisten alleen dat we geen L keuken wilde. Ook qua apparatuur en materialen goede tips en uitleg.
Echt een top zaak die ons een geweldige keuken heeft verkocht waar we nog heel veel en lang plezier aan zullen beleven. Super service tijdens het aankopen maar ook daarna.
FOTO VAN FRANCIS DE WOLFF
Donkere keuken met houten blad
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door J. van Twillert op donderdag 17 sep 2020 20
Wij zijn geholpen door Victor in Hoevelaken en dat naar volle tevredenheid! Niet onze eerste keuken, wel het beste koopproces en advies. Zeer deskundig, ervaren en klantgericht. Op basis van mijn ervaring kan ik Eigenhuis Keukens warm aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door De Kruif op zondag 16 sep 2018 18
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we meerdere zaken hadden bezocht. De keuze op eigenhuis keukens was gemaakt omdat Norbert-Jan een vakman is, out of the box en betrokken. Wij wilde iets wat niet standaard was! Norbert-Jan heeft dit helemaal ingevuld. De keuken is inmiddels geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Ook dit was weer vakwerk. Tot in de kleinste details prachtig werk geleverd! Een belletje van Norbert-Jan nog op de dag van plaatsing, top! happy#dikke10
REACTIE VAN NORBERT JAN VAN HUIZEN
Beste Familie de Kruif, Hartelijk dank voor jullie bedoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en mocht er iets zijn de koffie staat altijd klaar in de vestiging Hoevelaken.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer! Wat een drama”
Door Johan op vrijdag 7 nov 2014 14 | vestiging Houten
Prijs niet transparant bij aankoop. 60% er af en nog het gevoel dat je wordt opgelicht maar goed, toch gedaan omdat er een combi met nieuwbouw was. Nu na 5 jaar ongeveer ieder jaar ze wel langs gehad. Verkeerd geplaatst, plint niet vast, kasjes scheef, kookplaat na 2 jaar kapot (helaas we kunnen niets voor u betekenen), afwerking dramatisch, inmiddels meer kit dan hout op de keuken. Binnenraam van de oven valt er ineens uit. ( helaas we kunnen niets voor u betekenen). Lekkage in het keukenkastje. Blijken verkeerde Sifon ( buizen) te zijn gebruikt. Nee hoor dat kan niet zeggen ze( terwijl ik de Sifon toch echt in mijn handen had). Service hier is echt dramatisch. Natuurlijk zullen sommige blij met ze zijn omdat ze toevallig een goede monteur treffen of niet door hebben dat de kwaliteit dramatisch is maar wacht maar totdat er iets is waar je service voor verwacht. Dan ben je bij Eigen Huis keukens echt aan het verkeerde adres. Mijn tip: Nooit hier een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door M. van Kampenhout op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen in Hoofddorp, mooie keuken uitgezocht en vakkundig gemonteerd door Erwin en Ruud. Minpuntje: De keuken werd 6 dagen later dan afgesproken geleverd, het wijzigingsgesprek was ook (te) laat gepland.
FOTO VAN M. VAN KAMPENHOUT
Keukenmonteurs Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend verhaal”
Door Roos van Peel op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer, zeer slecht. Heb eigenlijk geen zin om dit vervelende verhaal op te schrijven maar ik doe het toch. Op hoofdlijnen, aangezien ik ben gemaximeerd op 2000 woorden. Ik kan bijna een boek schrijven over alle zaken die mis zijn gegaan bij EHK.

* Na ondertekening van de offerte werden we geconfronteerd met kosten voor leidingwerk ad EUR 1.200. Dat verbaasde ons aangezien alle keukenapparatuur hetzelfde gepositioneerd was als bij de standaardkeuken van het nieuwbouwproject. Waarom dan extra kosten voor leidingwerk. Gewoon een verkapte verhoging van de prijs. Deze kosten zijn gedeeltelijk geschrapt.
* Communicatie zeer slecht. De verkoper annex bedrijfsleider Jeroen was slecht bereikbaar, na ondertekening van de offerte. Voor ondertekening ging dat prima.
* Keuken gekocht in januari 2016. Afgeroepen in december 2016 aangezien woning opgeleverd zou worden in februari 2017. Bleek dat het frontje niet meer leverbaar was. Dat is niet niks, het frontje is de keuken. Geen goede alternatieven beschikbaar. Contract was bijna ontbonden. Inmiddels contact gelegd met andere keukenboeren voor een andere keuken. Erg veel stress opgeleverd. Uiteindelijk toch nog een frontje beschikbaar wat goed was. Geen excuses of coulance van de EHK.
* Zeeppompje was niet leverbaar. Werd door Jeroen een alternatief geboden. Alternatief stelde echt niks voor, was gewoon een goedkope oplossing. Heb zelf via de leverancier een goed alternatief gevonden.
* Bij de montage is veel mis gegaan. Greepjes waren verkeerd, zeeppompje was niet goed, sleepsysteem koelkast niet geleverd en plint beschadigd. Een maand later werden de greepjes geleverd, wederom verkeerd. Erg lastig om in de keuken te werken als er geen greepjes op zitten. De derde keer waren de greepjes wel goed. De keukenmonteur was zo vriendelijk om in zijn eigen tijd langs te komen om deze erop te zetten. Echt een topper. Werkt overigens voor zichzelf en niet voor EHK. Zitten nu nog wel te wachten op het zeeppompje, nieuwe plint, montage van het sleepsysteem van de koelkast en het afkitten van het aanrechtblad. Uiteindelijk had EHK ons enige coulance aangeboden in de vorm van een pannenset. Toen de greepjes voor de tweede keer verkeerd geleverd werden, heb ik aangegeven geen prijs meer te stellen op de coulance. De communicatie gaat zo stroef, niet normaal. Je kan je wat mij betreft niet meer dan een jaar lang verschuilen achter onderbezetting. Dan heb je structureel een probleem en heb je gewoon schijt aan de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten”
Door mic op donderdag 21 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Een dure Duitse kwaliteitskeuken besteld. Oplevering heeft nog altijd niet plaats gevonden. Tot en met de verkoop gaat alles goed daarna hopeloze communicatie en fout op fout gestapeld. De geplande levering was beging juni, die werd tot beging september uitgesteld. Bij levering was de helft van de kasten verkeerd ingemeten. In november keuken alsnog geplaatst. 4 resterende problemen uit het opleveringsrapport zijn nog altijd niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Ewoud Goedegebuure op zondag 10 jan 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede ontvangst, duidelijk advies, vriendelijke en correcte verkoper, (Jeffrey Bouwman), weet de wensen te vertalen naar de juiste keuze van de keuken. Levertijd als afgesproken bij de verkoop. En geheel kompleet! Ook het plaatsen is volgens afspraak, en vakkundig gedaan. Kortom super!
FOTO VAN EWOUD GOEDEGEBUURE
Keukeneiland opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Super service achteraf”
Door Britty Roodenburg op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Werd ruim de tijd genomen voor een advies en ook de service achteraf was super. Spots waren niet geleverd, maar binnen een dag een uitstekende oplossing.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Ik heb een complete keuken gekocht met montage bij Eigenhuis Amersfoort. Deze is eind april geleverd. De levering was conform planning en installatie was snel en super netjes. Alleen de spotjes waren vergeten maar dat is opgelost en zijn alsnog achteraf gemonteerd.
FOTO VAN BRITTY ROODENBURG
Witte keuken met grijs blad en blauwe achterwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marscha op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete keuken alles is soepel verlopen afspraken goed nagekomen en eventuele klachten netjes opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van je ervaring Marscha! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met je Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop aanrechtblad en apparatuur”
Door pieter op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Aardige mensen, verstand van zaken. goede meedenkers.

Aanvulling ontvangen 14 oktober 2020: Mijn eerdere referentie was prima maar tot mijn verbazing kreeg ik van Eigenhuis Keukens een nafacturatie voor de montage van nageleverde goederen; op de dag van levering was Eigenhuis Keukens niet in staat om de bestelde kraan te leveren dus werd er een noodkraantje gemonteerd. 3 weken later kwam de monteur om de bestelde kraan te bevestigen en hiervoor is een aparte rekening verstuurd. Een zeer dubieuze zaak dus.. wordt u ooit klant van dit bedrijf.. u bent gewaarschuwd. Erg jammer, want de service vn dit bedrijf leek erg goed. Schijn bedriegt in dit geval, en Eigenhuis Keukens ook.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
REACTIE VAN DEBBY
Naar aanleiding van de aanvulling op uw ervaring hebben wij een en ander nagekeken en wij hebben geconstateerd dat de factuur inderdaad een misverstand was. Inmiddels hebben wij u laten weten dat u de factuur niet hoeft te betalen en gaan wij er van uit dat het naar tevredenheid is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw adviseur.
Reactie of foto toevoegen
“Preferred supplier”
Door Wilko Hische op dinsdag 24 nov 2015 15 | vestiging Hoofddorp
We hebben voor EigenHuis Keukens gekozen omdat zij preferred supplier waren bij het nieuwbouw project waar we gekocht hadden. Verkoop verliep allemaal nogal pusherig. Een tijdje voor de oplevering werd gezamelijk de bestelling weer doorgelopen en toen bleek dat de verkoper (die er niet meer werkzaam was) de afzuigkap lager had geplaatst dan toegestaan. Dat bracht een verhoging van het eea mee waaronder de kastjes. De meerprijs wilden ze wel met ons delen. We vonden het nogal vervelend dat wij gedeeltelijk mochten opdraaien voor een fout van EHK en dat hebben we dan ook geweigerd. Na een tijdje moeilijk doen zijn ze daarmee akkoord gegaan. Later kregen we te horen dat de door ons gekozen vaatwasser niet meer leverbaar was, maar dat ze een prima vervanging hadden. Niet goed gecontroleerd en nu hebben we een vaatwasser met bestekla (wat we perse niet wilden) maar erger die ook dramatisch slecht afwast en droogt. We hebben EigenHuis er een paar keer over benaderd, maar ze geven domweg niet thuis. Niet goed, geld weg. Anders dan bij andere klanten zo te lezen is de montage bij ons wel prima uitgevoerd (zoals het hoort natuurlijk). Al met al zouden we niet meer met ze in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Claudia Geyteman-Westbroek op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We waren op zoek naar een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Wormerveer en Eigenhuis keukens is gekoppeld aan dit project! We gingen gewoon even kijken en zagen direct een keuken waar we helemaal weg van waren maar we dachten deze is boven budget! Doordat we deze keuken hadden gezien en de kwaliteit daarvan viel alles in het niets en viel ons ineens op bij de concurrente keukenbedrijven dat je keukens hebt en keukens! Cathelyn van Doorn heeft ons echt heel fijn geholpen en voelde ons echt heel goed aan wat onze wensen waren en meegedacht om dit te realiseren binnen ons budget! Ik denk dat dit ook heel belangrijk is, we moeten er allemaal hard voor werken! Ook het vervolg is prima gegaan! Dus voor ons is Eigenhuis Keukens een toppertje met kwalitatief prachtige keukens en Cathelyn bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter maar wel heel goed”
Door Andre den Boer op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben voor ons nieuwbouwhuis een hoogglans greeploze keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. We zijn zeer tevreden. In de showroom namen ze zelfs ons inziens te veel tijd voor je. Uiteindelijk zelfs via de fabriek in Duitsland nog maatwerk kunnen realiseren. We wilde graag strakke lijnen en de greep laten doorlopen. Dit was met standaard maten niet mogelijk, maar hebben we met maatwerk toch kunnen realiseren. Levering en plaatsing verliep ook goed. Ze hebben dit na uitlopen van de oplevering van het huis, toch keurig kunnen laten aansluiten op de uitgelopen planning, waardoor ik geen verdere vertraging op liep. Ik was zelf aanwezig bij de montage en kon zo op bepaalde details beslissen hoe het gemonteerd werd. Na een dag was de keuken compleet, zonder tekortkomingen. In 1x goed dus! Kort na montage alleen problemen gekregen met de vaatwasser, maar dat lijkt aan het apparaat te liggen.
Kortom; geen prijsvechter, maar wel heel goed en in 1x!
FOTO VAN ANDRE DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mansi op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
I had a great experience with Cathelyn from EigenHuis Hoofddorp. She helped with the design, products, ideas and end to end delivery of the kitchen with montage. Everything was perfect! Everything was on time, well communicated via emails and calls and exactly on time. I am using the kitchen now for almost 2 months and still 100% satisfied.
REACTIE VAN DEBBY
Thank you so much for posting your review and have lots of fun with your new kitchen!
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Draaisma op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor ons nieuwbouw appartement in Amersfoort hebben wij een keuken uitgezocht bij Eigenhuis keukens omdat zij leverancier van het project waren. Voor een eerder huis hadden we al eens een keuken bij hen gekocht en dit was zeer goed bevallen. Ook nu weer een positieve ervaring rijker; goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel ook nog na diverse aanpassingen. Goede begeleiding van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Schipper op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met de keuken. Keurig geplaatst en zeer tevreden met de verkoper Frank.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Bedankt voor het delen en wij wensen u nog veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jansen op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de nodige kritische houding kwamen wij binnen gelopen bij Eigen Huis Keukens (EHK) in Capelle aan den Ijssel. De keukenbranche heeft nou eenmaal een aparte reputatie. Eerst gooien ze de bruto prijzen 3x over de kop en vervolgens krijg je 50% korting waardoor je alsnog te veel betaald. De verkoper is er alleen maar op uit om je zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten bij het kruisje. Wat een verademing om dan bij EHK binnen te stappen. We werden hartelijk ontvangen en ze vertelden ons dat ze werken met netto prijzen. Hierdoor heb je meteen een realistisch beeld hebt van wat haalbaar is en wat niet. De keukenadviseur denkt hier echt met je mee en zegt het eerlijk als hij denkt dat een bepaalde keukenopstelling in de praktijk niet handig of niet mooi is en verduidelijkt dat zelfs met 3D-tekeningen. De tijd die je bij EHK binnen bent wordt daadwerkelijk voor 90% besteed aan het ontwerpen van de beste keuken voor jouw situatie en hooguit 10% over de uiteindelijke prijs. Bij Mandemakers daarentegen hebben wij 6 uur binnen gezeten waarvan het meer dan 3 uur over de prijs ging, zonde van hun en onze tijd! De keuken is inmiddels 10 weken geleden geplaatst en werkelijk iedereen die binnen komt maakt complimenten over hoe mooi de keuken is. Wij zijn er nog steeds iedere dag erg blij mee en hebben al regelmatig familie en vrienden aanbevolen om ook eens langs EHK keukens te gaan in plaats van enkel de winkels te overwegen met de hoogste kortingen, waar je uiteindelijk nog steeds afgezet wordt. Als laatste willen wij nog graag onze adviseur Jeffrey Bouwman bedanken voor zijn adviezen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat we nu ontzettend blij zijn met onze keuken. En dat is niet eenvoudig, want wij zijn zeer kritische klanten die normaal gezien altijd wel ergens iets over aan te merken hebben! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arenda Scherff op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Keuken in februari geplaatst. Helemaal naar onze zin! Er werd veel tijd genomen voor het adviestraject en erg goed meegedacht. We hebben nu een andere opstelling dan dat we vooraf hadden bedacht en daar zijn we super blij mee! Ook de kwaliteit van de keuken is top en er is heel veel keus in merk en prijsklasse voor de apparatuur. Echt een aanrader!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Bart op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Houten
Ik lees altijd beoordeling op forums voor het kopen van zaken maar schreef er eigenlijk nooit op. 13 jaar terug kochten we er onze eerste allergoedkoopste op de markt te krijgen candy vaatwasser dje nooit kapot ging. We kochten in 2013 een prachtige poggenpohl keuken in houten met alle denkbare apparatuur van gaggenau. De keuken wordt intensief gebruikt en is fantastische geplaatst met zelfs bouwkundige ingrepen in de keuken door deze leverancier. In garantie periode 1 keer beroep op hen gedaan en uitstekend geholpen. Maar nu zelfs na de garantie periode hadden we paar kleine zaken die nu zonder discussie over rekeningen zijn verholpen. We hebben toen een top lijn A merk keuken gekocht maar wij durven zeker te stellen dat we naast een goede onderhandeling bij aanschaf ook een À service hebben ontvangen. Chapeau eigen huis!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door M.J. Geuke op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima ervaring met eigenhuis keukens. Keuken gekocht als onderdeel van een nieuwbouwproject. Prijsstelling is reëel,advies en montage prima en keuze voldoende.

Waar de meeste keukens wit of zwart zijn kozen wij voor een bijzondere kleur groen. Mooi, wel wat enigzins bevattelijk voor vingerafdrukken maar dat is vooraf ook aangegeven dus wekelijks even een doekje er over is geen probleem.
FOTO VAN M.J. GEUKE
Groene keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat tof dat jullie voor deze kleur hebben gekozen! Het resultaat is echt prachtig! Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
REACTIE VAN RIANKA
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat! Het was leuk om met jullie deze bijzondere kleur uit te zoeken in onze showroom.
Heel veel kookplezier! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Storms op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel tevreden. We hebben met leveranciers rechtstreeks geprobeerd problemen met apparaten op te lossen (Novy heeft de allerslechtste service)
Maar vanaf het moment dat de service-afdeling Eigenhuis Keukens het overnam werd alles snel door hun servicemonteurs tot in de puntjes geregeld en snel opgelost.
Vriendelijk, snel en duidelijk in communicatie. Bij Eigenhuis Keukens nemen ze de moeite om op locatie de problemen te bekijken en op te lossen.
REACTIE VAN DEBBY
We zijn heel blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Alves de Paiva op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben hier een L-keuken gekocht. Ricardo Cruz heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen, afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Ricardo Cruz van Eigenkeuken Hoofddorp top gedaan, Bedankt ! Ben Super blij met mijn nieuwe moderne keuken.

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Onze keuken is al geplaatst alles is goed gegaan.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Rick Bezemer op woensdag 18 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Begin vorig jaar hier onze keuken gekocht. Op moment van levering alles compleet en netjes geplaatst. Voor het uitzoeken van onze keuken langs veel keukenleveranciers geweest, echter kon hier de scherpste prijs worden geboden. De verkoper neemt je ook aan de hand bij het maken van de extra keuzes die men (wij ook) vaak vergeet, zoals de plinten, passtukken en verlichting. Nu een jaar verder en nog steeds ontzettend blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Amanda op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken besteld. Er werd goed meegedacht en het was geheel vrijblijvend. Het fijne aan Eigenhuis Keukens is dat ze niet zo commercieel en schreeuwerig zijn in vergelijking met andere ketens. Je weet waar je aan toe bent, tegen een eerlijke prijs. Goede levering en service. We zijn erg blij met onze keuken :-)
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met keukenblad”
Door Nadia op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Op het moment dat we een keuken gingen uitkiezen voor ons nieuwe huis was ik zeer tevreden over eigenhuis keukens. Maar op het moment van levering was dat gevoel gelijk weg. Ons blad is in twee stukken geleverd want niet de bedoeling was afspraak was 1 gehele blad. Het blad was stuk gegaan bij het leveren heb 4 weken moeten wachten voor een nieuwe blad. Daarna heb ik een nieuw blad ontvangen alleen de afmeting klopte niet was korter dan me keuken. Er werden tot drie keer aan toe handvaten geleverd met roest vlekken erop nu nog niet helemaal opgelost.Heb eindelijk een nieuw blad met juiste afmeting alleen is het smetrandje veel te kort hebben ze niet aan gedacht dat ook te vervangen. Helaas hebben we de hele keuken moeten betalen voor de levering en vanaf dat je betaald is de klantvriendelijkheid ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Spitters op vrijdag 8 mrt 2019 19
wij zijn heel erg netjes en goed geholpen. Alles was tip top in orde met de keuken en de monteur was zeer behulpzaam en goed. We kunnen Eigenhuis echt aanbevelen.
FOTO VAN SPITTERS
Apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Spitters, Wat een prachtige, tijdloze keuken! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door g de Breij op woensdag 10 apr 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Wij hadden waterschade en hebben een nieuwe keuken(aanvulling oude keuken) gekocht. Super geholpen met advies en raad.
REACTIE VAN DEBBY
Beste G. de Breij, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw positieve bericht en wij wensen u heel veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Ga ergens anders heen!!”
Door Kalle op woensdag 20 aug 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens voor onze nieuwbouwwoning en die is in het voorjaar dit jaar geplaatst. Tijdens het eerste gesprek zijn wij uitvoerig geholpen en hebben we de keuken daar ook gekocht. Het plaatsen gin op zich ook goed, alleen moesten we wel zelf het afval opruimen. 4 dagen na het plaatsen bleek er een scheur te zitten in het aanrechtblad. De keuken was toen nog niet in gebruik genomen. Na contact opgenomen te hebben met Eigenhuis keukens hebben ze weken later wat mensen langs gestuurd. Deze zogenaamde experts constateerden dan de kastjes waterpas waren en dat er inderdaad een scheur in het blad zat en dat we deze scheur onmogelijk zelf hadden kunnen veroorzaken. Nog later kregen we een brief van Eigenhuis dat de conclusie van de experts was dat we op het blad gestaan hadden (hebben we niet) en dat de scheur daardoor niet onder de garantie viel. Net als in een van de andere reviews werd geschreven werd ons ook een `coulance regeling' aangeboden. Zouden ze het geld van deze regeling direct in hun eigen zak steken?
Reactie of foto toevoegen
“Goeie ervaring”
Door J.V. op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Het ging om een complete keuken. Er werd proactief en goed meegedacht in mogelijke oplossingen qua indeling, apparatuur en materiaal, om zo net nog even een groter werkblad te creeren, of meer kastruimte maar toch binnen het budget te blijven. Heel fijn! De levering was snel en volgens planning, hoewel ik af en toe wel 'achter hun broek' aan moest om dingen toegestuurd te krijgen. Al met al een goeie ervaring!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! En goed om te horen dat deze positief is. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Jerry op dinsdag 8 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ervaring van 30 september 2015: Voor ons nieuwbouwhuis naar eigenhuis keukens als projectleverancier gegaan. Onze ervaring met de verkoop (door adviseur Martin) is goed; hij denkt flink mee, werkt flexibel en komt afspraken na. Nu kwestie van wachten op de oplevering!

Ervaring van 8 maart 2016: Het leveren van de keuken pakte later uit dan was afgesproken. Na telefoneren en enige druk werd dit opgelost en is de keuken uiteindelijk vrij snel geplaatst. De keuken is mooi en goed geplaatst, wel hadden we achteraf op een aantal onderdelen betere advisering van Eigenhuis Keukens willen hebben op de details. Zo zit er te weinig ruimte tussen de inductieplaat en de koelkast, zit de kraan te dicht op het raam en hebben we een hoekkast met een deurtje dat door de plek maar moeilijk open kan. Dit zijn zaken waar we als leken niet aan gedacht hebben, maar een ervaren adviseur zou daarmee kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Al eerder keuken gekocht en nu weer in aankoop”
Door GertJan Doornekamp op donderdag 29 dec 2016 16
Wij zijn blij met de eerlijke en deskundige kennis van eigenhuis keukens. 7 jaar eerder hebben we een mooie keuken gekocht waar wij nog steeds zeer tevreden over zijn. En ook een paar jaar verder zijn wij blij met de top service, en advies van onze keuken in ons nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig geluisterd”
Door Robin Kaptein op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn zeer tevreden over Eigenhuis keukens Hoofddorp. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij heeft goed advies gegeven en zeer geduldig naar ons geluisterd, hoe we ons droomkeuken wilden hebben. De verkoper ging een tekening maken zoals wij het wilde hebben toen zag de keuken er al mooi uit. Ook was hij creatief met ideeën en oplossingen die wij niet hadden bedacht. Nu staat de keuken en is het nog mooier dan op de tekening! Wij hebben ons perfecte keuken.
FOTO VAN ROBIN KAPTEIN
REACTIE VAN DEBBY
Het eindresultaat is echt prachtig! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Wendy op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij wilden heel graag uitstekend advies maar de keuken zelf plaatsen... en dat hebben we gekregen! De ruimte waar we de keuken wilden plaatsen leent zich niet voor heel veel verschillende opstellingen maar de verkoopadviseur heeft zich hierdoor niet laten beperken en verschillende mogelijkheden met ons uitgewerkt zodat we van alles scenario's de voor- en nadelen helder kregen. Met een prachtige keuken als resultaat, bedankt!
FOTO VAN WENDY
Stijlvolle keuken
REACTIE VAN DEBBY
Dat is nog eens teamwork! De keuken is prachtig geworden! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Mooi!!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Meijssen op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Tevreden over Eigenhuis Keukens. Goed contact met de verkoop, echter soms was de verkoper te druk en niet goed te bereiken. Levering en installatie waren goed, kleine gebreken zijn zonder problemen verholpen. Nu een prima keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
FOTO VAN THOMAS MEIJSSEN
REACTIE VAN DEBBY
Prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prima voor elkaar gekomen”
Door Gé van Deventer op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Alles precies volgens afspraak geleverd. Zeer mooie keuken, Niet in het laatst door het fraaie natuursteen (graniet) uit India voor het kookeiland en het aanrecht. Nadeel, je moet het vanuit, in ons geval Almere, in Helmond uit gaan zoeken, maar ieder nadeel heeft z'n voordeel. Je maakt er een prachtig dagje UIT van.
REACTIE VAN DEBBY
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw positieve ervaring en nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Peter op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Houten
Prima ontvangen in de showroom. Ook een prima gesprek met Radjen. Hij bleek echter een ontwerp te hebben gemaakt dat in de praktijk verkeerd zou uitpakken. De afzuigkap zou niet recht boven de kookplaat passen en de handgrepen bleken verkeerd in het ontwerp te staan. Hier kwamen we bij toeval achter toen we de handgrepen later nogmaals checkten in de showroom. Hierbij uitstekend geholpen door Timo, die ons wees op de ontwerpfouten en een nieuw, wel uitvoerbaar, ontwerp maakte. De aflevering van de keuken op de afgesproken dag is netjes uitgevoerd door twee nette heren van een verhuisbedrijf. Keuken bleek compleet te zijn geleverd. De plaatsing is vervolgens foutloos en zeer vakkundig in een dag uitgevoerd door Hagen keukenmontage. Deze heren werken netjes, snel en zeer precies. In tegenstelling tot vele anderen, voor ons dus wel een prima ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door de Jonge op woensdag 4 okt 2017 17
In oktober 2016 een keuken gekocht. Het verkoop- en ontwerp-proces verliep vlekkeloos. Na levering van de keuken begon de ellende, na een jaar nog niet opgelost. Dit keukenbedrijf biedt geen enkele service, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Mails worden automatisch beantwoord en sporadisch ook daadwerkelijk inhoudelijk beantwoord. Eerlijk gezegd schrijf ik nooit reviews. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, regelmatig bij op bezoek te gaan bij deze leverancier om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door P.R. Burgerhout op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Bij Eigen Huis Keukens in Amersfoort een keuken gekocht. Bij het uitkiezen van de keuken prettig en vakkundig geadviseerd door Lars Kroder. Wij zijn een paar keer terug geweest om nog wat aan te passen en dit was geen enkel probleem.
Bij het plaatsen van de keuken kwamen de monteurs erachter dat het aanrechtblad 10 centimeter tekort was. Later bleek dat dit een fout van de keukenbladleverancier was. Lars Kroder heeft geregeld dat er met voorrang een nieuw keukenblad gemaakt werd. Na 2 weken was deze gereed en hebben de monteurs op een zaterdag de keuken afgemaakt. Niets was teveel voor de monteurs toen ze om 18.00 uur klaar waren hebben ze de stucloper opgeruimd en alles gezogen en konden om 19.00 uur op de zaterdagavond naar huis ( z'n service nog nooit meegemaakt). De keuken ziet er precies zo uit als getekend. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces bij Eigen Huis Keukens. Nogmaals mijn complimenten voor het leveren van de prachtige keuken.
FOTO VAN P.R. BURGERHOUT
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig plaatje! Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Wijzigingen geen probleem”
Door D. Grotenhuis op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eerste afspraak verliep in prettige sfeer. Er werd uitgebreid de tijd genomen en er werd ons geen druk opgelegd. Nadien nog tweemaal de keuken gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus. Krte lijntjes, zowel met ons alsook met de aannemer. Ik wil deze zaak dan ook van harte aanbevelen! De keuken is opgeleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Angela van der Schagt op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Begin 2020 is de royale zwarte houten keuken in U-model geleverd. Het ontwerp van Lusette van Eigenhuis Keukens Amersfoort, die mij in het koopproces ook begeleidde, past geweldig bij mijn huis en de overige inrichting. Het model is strak en van deze tijd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en goed schoon te maken. Je ziet er ook geen vingers op. Het keukenblad (wit composiet) staat heel mooi bij de vloer met stoere grijze tegels. Op een van de houten deurtjes zat een minimaal verfdruppeltje en in een klein frontje een noestdeukje. Dat is snel en correct vervangen door Eigen Keukens Amersfoort.
FOTO VAN ANGELA VAN DER SCHAGT
Zwarte keuken in U model
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden en helemaal van deze tijd! Bedankt voor het delen van uw ervaring en mooie foto. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
REACTIE VAN LUSETTE HEEK
Beste Angela, Wat een prachtig eindresultaat. Geniet ervan, ook alle goeds gewenst in de nieuwe woning! Groetjes Lusette
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door W.H. Van Bekkum op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken incl apparatuur gekocht. Wij zijn duidelijk en goed geïnformeerd. In de showroom was alles als model aanwezig. Vriendelijk te woord gestaan met de juiste kennis!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Familie Hendriksen of Hendriks op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Via de bouwer doorverwezen naar Eigenhuis Keukens. Tijn van de Grift heeft ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en snel alles verwerkt in tekeningen. De 3D print in kleur gaf ons al snel een kijkje in onze eigen keuken! De montage door Richard Klomp was vlot en netjes!
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKSEN OF HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Fred op dinsdag 10 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Als projectleverancier voor onze nieuwbouw woning zijn we bij Eigenhuis Keukens terecht gekomen. Het eerste gesprek ging erg goed, de verkoper dacht met ons mee en deed ons een goed voorstel met tekening. Vlak voor oplevering een tweede gesprek met een andere verkoper, dit verliep erg moeizaam, hij luisterde niet en kwam opdringerig over, dus konden we geen zaken mee doen. Kort daarna een derde gesprek gehad met weer een andere verkoper, het gesprek verliep erg goed en conform wens. De uitvoering verliep niet helemaal vlekkeloos, er ontbraken panelen, een ander paneel was stuk, e.d. De keuken is wel vakkundig geplaatst. De ontbrekende problemen zijn uiteindelijk na vele weken allemaal naar wens verholpen, door tussenkomst van de service afdeling. Al met al een positieve ervaring en een ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul Falke op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Twee jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Eigen Huis keukens. Schrok destijds wel van de reviews, maar nu de keuken na oplevering van ons appartement is geplaatst, zijn wij zeer tevreden. Kleine restpuntjes zijn snel en correct verholpen. Heeft u een nieuwe keuken nodig? Ga gerust naar Eigen Huis Keukens!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door Monique volkers op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Houten
Het begon echt goed, super vriendelijke geholpen we wisten wat we wilde en door de hulp van de verkoper waren er snel ui. We moesten nog ruim 2 jaar wachten voor dat ons huis klaar was maar hadden er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. met de factuur kwamen we erachter dat er een kraantje vergeten was te plaatsen, kan gebeuren is ook na een paar x bellen opgelost voor 11 mei want dan zou de keuken geleverd worden. hierover is gebeld en vertelde toen ook dat het misschien mooier is om het keuken blad wat 2 delen zijn de naad in het midden van het kooplaat de doen, hij heeft er verstand van dus akkoord gegaan. bij levering blijkt dat de naad gewoon aan de zijkant zit en het telefoongesprek gewoon even vergeten is want ook geen keuken op 11 mei, ook niemand te bereiken uit eindelijk via de planning die zijn eigenlijk de enige die wat makkelijker te bereiken zijn . die vertelde dat de keuken pas 2 juni werd gebracht en 3 en 4 werd geplaatst. uiteindelijk onze verkoper gesproken die heel lacherig deed dat ik me vergist heb en dat er waarschijnlijk iets ander die dag komt. Hij vertelde ook dat het een enorme keuken is en daar 2 mensen voor nodig zijn en wel echte vakmensen. ik ga er vanuit dat het altijd vakmensen zijn ook al is het een kleine keuken. voor 3 juni krijgen we een telefoon de vaatwasser is er niet en komt een week later. niet blij mee maar is helaas weer niet anders, wel om een bevestiging gevraagd dit x , ook per mail ontvangen word dus een week later. de monteur was alleen en heeft het allemaal netjes in elkaar gezet wel met wat hulp van mijn man omdat sommige onderdelen te zwaar waren in zijn eentje. het was alleen nog niet klaar miste buiten de vaatwasser nog een paar dingen zou snel horen wanneer dat zou komen. na 2 weken op 16-6-21 maar even gebeld, Vaatwasser is er al vertelde de planning maar kan pas 16-7-21 geleverd worden samen met de andere onder delen die we missen. Ze hebben weer mensen te kort. niet akkoord meegegaan, toen kwamen ze met een datum 13-7-21 3dgn. eerder. hebben gezegd bezorg de vaatwasser maar zonder monteur sluiten wie die zelf wel aan. als goed is gaat dit dus gebeuren. maar hou mijn hart vast. dit alles gaat om een keuken van bijna 50.000,- nou moet het niet uitmaken hoe duur de keuken is, verwacht gewoon van zo een bedrijf betere service! na de betaling van de factuur is er geen service meer!
REACTIE VAN DEBBY
Beste mevrouw Volkers, wij betreuren uw ervaring ten zeerste en zijn inmiddels in contact met u om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost. Wij hopen in augustus alles af te ronden en horen dan graag hoe u dit ervaren heeft. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Reactie of foto toevoegen
“komen niet na wat ze beloven”
Door H.F.S op maandag 12 jan 2015 15
Als je er binnen komt vriendelijk en behulpzaam..maar dan! Verleden jaar april 2014 onze keuken gemonteerd, daarna begon de ellende.
= Bellen voor oplossing ....terug bellen nee!
= Kastje beschadigd - nieuwe besteld is het zoek 4mnd gewacht.
= Bovenplaatkoelkast beschadigd. Kan gebeuren.
= Rooster koelkast 4x verkeerd. Rooster 3 voor de deur gezet niks aan ons door gegeven.
= Randen aanrechtblad niet afgekit.
= Achterplaat fornuis op zijn kop geplaatst reactie laten zitten, anders beschadig je meer.
= Zelf blad behandelen ivm met kringen van een glas water. Dat moet niet na 1x gebruik. Eigenhuis zegt geen cif/schuurspons. Vlekken blijven.
= Firma Dekker komt gooit er cif op en gaat met schuurspons aan de gang.......
= Excuus aanbieden of even bellen of het allemaal goed afgehandeld is nee.
= September eindelijk klaar... handtekening zetten voor juiste afhandeling nee zijn nog niet tevreden.
Wij vinden het jammer dat het zo afgehandeld is.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door J. van der Werff op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Bij aankoop van mijn keuken van het begin tot en met het einde uitstekend advies, service, vakkennis, klantvriendelijkheid. Kan deze vestiging en medewerkers zeker aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAmersfoort (61 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
bCapelle aan den IJssel (50 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
cHoofddorp (45 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
dHouten (26 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.