Feedback
6,8

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 162 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren78 ervaringen
4 sterren34 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster31 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Wijzigingen geen probleem”
Door D. Grotenhuis op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eerste afspraak verliep in prettige sfeer. Er werd uitgebreid de tijd genomen en er werd ons geen druk opgelegd. Nadien nog tweemaal de keuken gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus. Krte lijntjes, zowel met ons alsook met de aannemer. Ik wil deze zaak dan ook van harte aanbevelen! De keuken is opgeleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel soepel”
Door Eric Bond op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
twee keukens gekocht in appartementen voor verhuur. Dit verliep heel soepel. Er was een storing aan de kookplaat die de volgende dag werd opgelost.
REACTIE VAN FRANK VAN DEN BERG
Goedemiddag heer de Bond, heel leuk om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens u nog veel plezier met uw nieuwe keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Dennis Hikke op woensdag 2 mei 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Via de projectontwikkelaar een keuken gekocht omdat we dachten dat dit wel voordelen zou hebben tov een andere leverancier, hadden we het maar nooit gedaan. In het voortraject kan van alles maar zodra je betaald hebt is de service ver te zoeken. We zitten nu al 4 weken te wachten tot de beschadigingen en mankementen worden verholpen. Als je reageert hoor je helemaal niks, ze laten je gewoon aan je lot over. Ik zou je adviseren niet voor dit bedrijf te kiezen. Er zijn keukenverkopers genoeg die wel je service punten oplossen en gewoon en netjes met je communiceren. Het blijft trekken aan een dood paard
Reactie of foto toevoegen
“Aangewezen keukenleverancier”
Door Gerard Stofmeel op vrijdag 18 aug 2017 17 | vestiging Heteren
-- Tips voor toekomstige klanten van dit bedrijf staan onderin deze tekst --
Ik ben tot nu toe tevreden met de keuken die we hier hebben gekocht. Nette kwaliteit tegen een realistische prijs. Ook de aankoop beviel goed. Verkoopster Corine heeft ons vakkundig geadviseerd en snel geholpen, thanks!

Keukenhome, later Eigenhuis keukens, was de aangewezen voorkeursleverancier vanuit de aannemer die onze nieuwbouwwoning bouwde. Tijdens de bouw stemmen zij onderling de details af, hierin ging een aantal kleine dingen mis maar dat is niet noemenswaardig.

Wanneer je éénmaal het koopcontact voor de keuken hebt getekend, dan is het niet meer mogelijk om voor de laatste detailafspraken op zaterdag in de showroom langs te komen. Op zich een slimme strategie, zaterdagen zijn gereserveerd voor nieuwe klanten. Geen onoverkomenlijk probleem.

Toen de opleverdatum van onze woning bekend was, wilde ik de plaatsing gaan inplannen. Het contact daarover verliep wat moeizaam (we komen vier weken na oplevering), maar uiteindelijk heb ik duidelijk kunnen maken dat ik iets meer specifieke afspraken wilde maken en kon ik contact leggen met de persoon die komt plaatsen. Richard, top gewerkt! Binnen één dag een nette koof gebouwd èn de keuken geplaatst.

Kort voor levering, kwam nog de eindfactuur. Of we die binnen anderhalve werkdag wilden betalen, anders kon helaas de keuken niet worden afgeleverd. Dat in het contact staat dat die factuur vier à vijf weken van tevoren wordt toegestuurd, negeren we voor het gemak maar even.

Tijdens het plaatsen van de keuken, bleek een aantal onderdelen niet meegeleverd te zijn. De monteur belde dit gelukkig direct door naar Eigenhuis. Hier ben ik te goed van vertrouwen geweest, na twee weken hebben we hier achteraan gebeld maar er was niets meer bekend. Formuliertje ontbrak. Lang verhaal kort, we hebben nu al 13 weken een keuken zonder functionerende verlichting en zonder handgrepen. Plus nog wat kleine details. Eigenhuis heeft geen voortgangsbewaking, lijkt niet gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je snel een goed eindproduct in huis hebt. Wat ook weer begrijpelijk is, want alles is immers al betaald èn de gemiddelde klant zie je de komende 10 jaar toch niet meer terug.

Mocht ik hier in de toekomst weer een keuken kopen, dan zou ik:
-- De betalingsvoorwaarden onderdeel laten uitmaken van de koopovereenkomst. Houd wat geld achter, wat je betaalt wanneer je keuken daadwerkelijk àf is.
-- Vier à vijf weken vóórdat je keuken wordt geleverd, de financiële administratie ervan op de hoogte brengen dat zij een factuur moeten sturen. Dan kan dat netjes mee, in de hypotheek.
-- Weten, dat het prettige contact uit de aankoop-fase niet zo lang stand houdt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door André N op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bedankt Eigen Huis, jullie service van de monteur was optimaal. Komende weken kunnen we weer knallen met een zelfgemaakt kerstmaal. De lades glijden in de kast, de deurtjes zoeven zachtjes dicht, en de keuken heeft nog steeds een pracht aangezicht. Gezellige feestdagen namens een zeer tevreden klant��
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Familie Hendriksen of Hendriks op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Via de bouwer doorverwezen naar Eigenhuis Keukens. Tijn van de Grift heeft ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en snel alles verwerkt in tekeningen. De 3D print in kleur gaf ons al snel een kijkje in onze eigen keuken! De montage door Richard Klomp was vlot en netjes!
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKSEN OF HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Molegraaf op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor het nieuwbouwproject met appartementen waarop wij hebben ingeschreven was Eigenhuis Keukens de eerst aangewezene om de keuken te bestellen. Met de inrichting daarvan zijn wij uitstekend geholpen, zowel bij het kiezen van de benodigde apparatuur als de vormgeving. Wijzigingen die wij in de loop van de tijd wensten werden zeer correct uitgevoerd en bevestigd. Ook over de plaatsing en het functioneren van de keuken zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter maar wel heel goed”
Door Andre den Boer op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben voor ons nieuwbouwhuis een hoogglans greeploze keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. We zijn zeer tevreden. In de showroom namen ze zelfs ons inziens te veel tijd voor je. Uiteindelijk zelfs via de fabriek in Duitsland nog maatwerk kunnen realiseren. We wilde graag strakke lijnen en de greep laten doorlopen. Dit was met standaard maten niet mogelijk, maar hebben we met maatwerk toch kunnen realiseren. Levering en plaatsing verliep ook goed. Ze hebben dit na uitlopen van de oplevering van het huis, toch keurig kunnen laten aansluiten op de uitgelopen planning, waardoor ik geen verdere vertraging op liep. Ik was zelf aanwezig bij de montage en kon zo op bepaalde details beslissen hoe het gemonteerd werd. Na een dag was de keuken compleet, zonder tekortkomingen. In 1x goed dus! Kort na montage alleen problemen gekregen met de vaatwasser, maar dat lijkt aan het apparaat te liggen.
Kortom; geen prijsvechter, maar wel heel goed en in 1x!
FOTO VAN ANDRE DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Jacqueline Collewijn op dinsdag 7 feb 2017 17 | vestiging Houten
Om te beginnen, wat is Eigenhuis Keukens Houten een goed bedrijf! Na een super goed gesprek van ongeveer 3 uur, hebben wij een prachtige keuken samengesteld. De adviseur dacht goed met ons mee en gaf goede ideeën en tips, wat wij erg fijn vinden. Ook de showroom is erg mooi en er hangt een prettige sfeer. Het enige minpunt van het geheel was de prijs. We hadden natuurlijk wel rekening gehouden met het feit dat deze iets buiten het budget zou kunnen vallen, maar dit was iets meer dan verwacht. Maar goed, dat gecombineerd met de service heeft voor ons geen probleem gevormd.
Reactie of foto toevoegen
“Wel 20 sterren”
Door Frank van der Bijl op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier een keuken aangeschaft, deze is gisteren naar volle tevredenheid geplaatst. Net personeel, duidelijke en transparante communicatie en professionele correcte plaatsing van het geheel. Het ontwerp was mooi, maar het echte werk overtrof alle verwachtingen! Chapeaux, we gaan er vanuit dat het niet op kort termijn nodig is, maar we zullen dit zeker opnieuw precies zo doen en raden dit iedereen ten zeerste aan. Verkoper/bedrijfsleider Nick Legierse is zelfs nog persoonlijk langs geweest om het geheel te bekijken. Al konden we 20 sterren geven deden we dat zeker, leveringstermijn ook op de dag nauwkeurig
FOTO VAN FRANK VAN DER BIJL
Kookplaat met downdraft
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en voor alle complimenten! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ted Duyst op donderdag 15 sep 2016 16 | vestiging Hoevelaken
Zeer goede ervaringen met dit keukenbedrijf. Verkoper of eigenlijk is adviseur een betere omschrijving Marco Buitendijk heeft ons top begeleid in het hele proces. We hebben 2 keuken besteld voor de begane grond en 1e verdieping en beide keukens zijn naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Enkele beschadigde onderdelen worden nageleverd. Het allerbelangrijkste is dat er sprake was van een goede communicatie en nog belangrijker het nakomen van afspraken. Kortom dit bedrijf wil en kan ik aanbevelen bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Tafelblad”
Door Tan op zondag 23 sep 2018 18 | vestiging Hoevelaken
ik heb een complete keuken met een spoeleiland en tafelblad van composiet materiaal in 2014 gekocht. De tafelblad staat nu krom. In maart 2018 kwam een montuur om dat te kijken, te meten en foto's te maken. Tot nu toe heb ik geen actie van de eigenhuis keukens. Tussen die tijd had ik een paar keer gebeld en gevraagd, hoe de status van mijn probleem is. Maar de service afdeling neem geen serieuze actie. Ze kunnen verschillende beloof geven dat ze tekeningen gaan sturen om de schade te herstellen. Maar ja ... nu is september bijna voorbij. 6 maanden wachten is veel te lang. Ze kunnen keuken inleveren, maar geen service geven. slechte keukenboer! niet aanraden! geen garantie wat je daar koopt! garantie tot de aflevering datum.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door P. Butter op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beste lezer, Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Capelle a/d IJssel een keuken voor onze buitenkeuken gekocht. Het is geen grote keuken maar wel een complete met granieten blad, 4-pits kookplaat en wasbak. Ondanks dat het niet om een grote keuken gaat, zijn wij vakkundig, en uitermate vriendelijk door de heer Bouwman geholpen. Wij hebben bij een concurrentbedrijf in het verleden een keuken van 20.000 euro gekocht en werden minder prettig geholpen als hier. De afspraken, het bestellen en afleveren zijn zonder enige problemen verlopen. Door ons zou Eigenhuis Keukens zeker aanbevolen worden voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Familie Butter
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
“Eindconclusie”
Door Gerard Jongerius op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Uitstekend geholpen door Silvia Wijnschenk. Dacht goed mee en kwam met nuttige adviezen enb suggesties. Doordat de onderlinge communicatie tussen de verschillende afdelingen niet optimaal was kwam er rond de oplevering ruis op de lijn. Dat is uiteindelijk goed gekomen, maar zou zonder problemen moeten verlopen. Verder bleken de smetplinten niet op de goede maat gemaakt en de planken met verlichten konden niet worden gemonteerd. Marcel heeft de keuken voortreffelijk gemonteerd. Hij heeft ook de oplossing bedacht voor de montage van de planken. Conclusie: sales 8, behandeling bestelling en aflevering 6- en montage 9.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met keukenblad”
Door Nadia op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Op het moment dat we een keuken gingen uitkiezen voor ons nieuwe huis was ik zeer tevreden over eigenhuis keukens. Maar op het moment van levering was dat gevoel gelijk weg. Ons blad is in twee stukken geleverd want niet de bedoeling was afspraak was 1 gehele blad. Het blad was stuk gegaan bij het leveren heb 4 weken moeten wachten voor een nieuwe blad. Daarna heb ik een nieuw blad ontvangen alleen de afmeting klopte niet was korter dan me keuken. Er werden tot drie keer aan toe handvaten geleverd met roest vlekken erop nu nog niet helemaal opgelost.Heb eindelijk een nieuw blad met juiste afmeting alleen is het smetrandje veel te kort hebben ze niet aan gedacht dat ook te vervangen. Helaas hebben we de hele keuken moeten betalen voor de levering en vanaf dat je betaald is de klantvriendelijkheid ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht voor mijn nieuwbouwhuis in september 2017. De verkoopster was niet aan het doordrukken. Wij hebben de tekeningen mee naar huis gekregen en er thuis nog eens over na kunnen denken. Keuken nog wat aangepast waarbij de verkoopster actief met ons mee dacht. Keuken is inmiddels geplaatst (april 2019). Tijdens het inmeten is er een fout gemaakt: de keuken zit voor mijn lichtschakelaar. Ik was bang dat ik van de BAM naar Eigen Huis keukens zou worden gestuurd en weer omgekeerd. Echter, niets van waar! Eigen Huis keukens nam zelf contact met mij op en heeft de volgende week een monteur gestuurd. De schakelaar is nu opgeschoven. Alle apparatuur werkt en ik ben zeer tevreden!
REACTIE VAN DEBBY
Beste Yvonne, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en heel veel kookplezier in je Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Hans Schreudering op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Netjes geregeld en gepland. Snelle en nette montage. Helemaal tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Fred op dinsdag 10 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Als projectleverancier voor onze nieuwbouw woning zijn we bij Eigenhuis Keukens terecht gekomen. Het eerste gesprek ging erg goed, de verkoper dacht met ons mee en deed ons een goed voorstel met tekening. Vlak voor oplevering een tweede gesprek met een andere verkoper, dit verliep erg moeizaam, hij luisterde niet en kwam opdringerig over, dus konden we geen zaken mee doen. Kort daarna een derde gesprek gehad met weer een andere verkoper, het gesprek verliep erg goed en conform wens. De uitvoering verliep niet helemaal vlekkeloos, er ontbraken panelen, een ander paneel was stuk, e.d. De keuken is wel vakkundig geplaatst. De ontbrekende problemen zijn uiteindelijk na vele weken allemaal naar wens verholpen, door tussenkomst van de service afdeling. Al met al een positieve ervaring en een ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Tamara rolink op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele fijne ervaring gehad met eigenhuis keukens. Het hele proces van het ontwerp tot en met de service na het plaatsen van de keuken zeer goed, professioneel en meedenkend opgepakt. Nu een perfecte keuken, op maat gemaakt naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Fouten worden opgelost”
Door Ellen Hardorff op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onlangs werd bij mij een keuken geleverd die nogal verschilde van de keuken die ik twee jaar geleden, voor een nog nieuw te bouwen huis, had besteld. Gelukkig is er een mooie oplossing gevonden waar ik heel erg blij mee ben! Eigenhuiskeukens nam mijn klachten serieus en heeft een uitstekend alternatief aangeboden. Fouten kunnen worden gemaakt; het gaat erom dat ze ook opgelost worden! Daar ben ik dus zeer tevreden over.
REACTIE VAN DEBBY
Wij zijn het helemaal met u eens! Wij stellen het plaatsen van deze ervaring zeer op prijs en wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Rick Bezemer op woensdag 18 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Begin vorig jaar hier onze keuken gekocht. Op moment van levering alles compleet en netjes geplaatst. Voor het uitzoeken van onze keuken langs veel keukenleveranciers geweest, echter kon hier de scherpste prijs worden geboden. De verkoper neemt je ook aan de hand bij het maken van de extra keuzes die men (wij ook) vaak vergeet, zoals de plinten, passtukken en verlichting. Nu een jaar verder en nog steeds ontzettend blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frank Schuler op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Houten
Onze derde keuken al weer bij Eigenhuis keukens. Goede kwaliteit materialen en exact afgestemd op de wensen. Ook het meedenken met bepaalde oplossingen is fijn. De plaatsing was professioneel en nazorg ook erg over te spreken. Bleek een lange kras te zitten op één van deurpanelen en die is binnen korte tijd vervangen. Erg tevreden!
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat u al voor de 3e keer een keuken bij ons heeft gekocht, een betere beoordeling kunnen we niet krijgen! Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen en we zien u over een tijd graag voor de 4e keer terug!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geïnstalleerd”
Door Jaap Terpstra op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ons contact met de verkoper is zeer klantgericht; hij denkt mee over ontwerp en latere aanpassingen. Heel zorgvuldig is de oproep voor een laatste check. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Kortom wij zijn heel erg blij met onze keuken en de weg er naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door carolien op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop verliep heel prettig, de keuken hebben we online besteld, omdat het geplaatst werd in appartement die bestemd was voor verhuur, en eenmalig in winkel geweest, om het samen alles door te nemen. ook de levering was prettig. En was iets niet goed met de kraanaansluiting, maar dat hebben jullie netjes verholpen. Ik zou jullie dus zeker aanraden, als iemand dat zou vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is en wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Rudy de Rijk op dinsdag 16 okt 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Nieuwe keuken uitgezocht, keurig meegedacht in de oplossing om de keuken en met name het werkblad te vergroten. Meer dan genoeg tijd genomen om alles te bespreken. Ook keurig de plaatsing geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden!”
Door Vincent Becht op vrijdag 31 okt 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na het kopen van ons eerste nieuwbouw huis op zoek gegaan naar een mooie keuken. Aangezien wij starters zijn hadden we een budget opgesteld waar wij binnen wilden blijven. Allereerst bij IKEA en Bruynzeel wezen kijken, maar die vielen al snel af. IKEA kwalitatief wat minder, Bruynzeel niet te betalen. Toen, na een goede tip, bij Eigenhuis Keukens binnengelopen. Vriendelijk ontvangst en een grote showroom met tientallen voorbeeld keukens. Na onze ronde gaan zitten met een verkoper en onze wensen besproken, een L-vormige keuken met pelgrim apparatuur. Nadat alle kastdeurtjes, handgreepjes etc. waren uitgekozen tot mijn verbazing gelijk een scherpe prijs aangeboden gekregen binnen ons budget. Ik was nog niet gelijk overtuigd, maar mijn vriendin was verkocht en ja.. dan heb je niks meer in te brengen. Een paar weken later werd de keuken netjes geplaatst door hun monteur. Onze vensterbank zat op een ongunstige hoogte t.o.v. ons keukenblad. Dit besproken met de monteur en verkoper van Eigenhuis Keukens, die zelf met een oplossing kwamen: vensterbank eruit en keukenblad door laten lopen tot het raamkozijn. Dit uit service en ja, 1,5 week later zijn ook deze nog gemonteerd. Wij zijn echt heel erg tevreden en willen dit iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips en uitleg”
Door Francis de Wolff op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Geweldig geholpen door samen een ontwerp te maken en met ons mee te denken. Wij hadden geen idee en wisten alleen dat we geen L keuken wilde. Ook qua apparatuur en materialen goede tips en uitleg.
Echt een top zaak die ons een geweldige keuken heeft verkocht waar we nog heel veel en lang plezier aan zullen beleven. Super service tijdens het aankopen maar ook daarna.
FOTO VAN FRANCIS DE WOLFF
Donkere keuken met houten blad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Geannuleerde keuken”
Door Ton van Bennekom op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Houten
'Wie goed doet, goed ontmoet' is de hier de slogan: eerlijk, betrokken, persoonlijk, flexibel, creatief, professioneel, humor en enthousiast. Ook met tegenslag denkt men mee! Geef de klant een goed gevoel. Deze kwalificaties gelden voor Radjen Mohes Singh, maar ook voor het gehele team en salesmanager Harald van Kouterik.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Bart op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Houten
Ik lees altijd beoordeling op forums voor het kopen van zaken maar schreef er eigenlijk nooit op. 13 jaar terug kochten we er onze eerste allergoedkoopste op de markt te krijgen candy vaatwasser dje nooit kapot ging. We kochten in 2013 een prachtige poggenpohl keuken in houten met alle denkbare apparatuur van gaggenau. De keuken wordt intensief gebruikt en is fantastische geplaatst met zelfs bouwkundige ingrepen in de keuken door deze leverancier. In garantie periode 1 keer beroep op hen gedaan en uitstekend geholpen. Maar nu zelfs na de garantie periode hadden we paar kleine zaken die nu zonder discussie over rekeningen zijn verholpen. We hebben toen een top lijn A merk keuken gekocht maar wij durven zeker te stellen dat we naast een goede onderhandeling bij aanschaf ook een À service hebben ontvangen. Chapeau eigen huis!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Spitters op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Nijmegen
wij zijn heel erg netjes en goed geholpen. Alles was tip top in orde met de keuken en de monteur was zeer behulpzaam en goed. We kunnen Eigenhuis echt aanbevelen.
FOTO VAN SPITTERS
Apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Spitters, Wat een prachtige, tijdloze keuken! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“komen niet na wat ze beloven”
Door H.F.S op maandag 12 jan 2015 15 | vestiging Hoevelaken
Als je er binnen komt vriendelijk en behulpzaam..maar dan! Verleden jaar april 2014 onze keuken gemonteerd, daarna begon de ellende.
= Bellen voor oplossing ....terug bellen nee!
= Kastje beschadigd - nieuwe besteld is het zoek 4mnd gewacht.
= Bovenplaatkoelkast beschadigd. Kan gebeuren.
= Rooster koelkast 4x verkeerd. Rooster 3 voor de deur gezet niks aan ons door gegeven.
= Randen aanrechtblad niet afgekit.
= Achterplaat fornuis op zijn kop geplaatst reactie laten zitten, anders beschadig je meer.
= Zelf blad behandelen ivm met kringen van een glas water. Dat moet niet na 1x gebruik. Eigenhuis zegt geen cif/schuurspons. Vlekken blijven.
= Firma Dekker komt gooit er cif op en gaat met schuurspons aan de gang.......
= Excuus aanbieden of even bellen of het allemaal goed afgehandeld is nee.
= September eindelijk klaar... handtekening zetten voor juiste afhandeling nee zijn nog niet tevreden.
Wij vinden het jammer dat het zo afgehandeld is.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Mw Mayland op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Onlangs bij eigenhuiskeukens een keuken gekocht voor mn nog te bouwen huis. Ben door Cathelyn zeer goed geholpen. Ze denkt zeer goed mee, zeker omdat de afmetingen van de keuken nogal afwijken. Ze kwam ook met creatieve en praktische oplossingen. Al met al een hele prettige ervaring. Kreeg ook de tijd om er rustig over na te denken. Al met al helemaal top en echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouw keuken”
Door Hasan op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Een stukje keuken laat aanbouwen bij ons nieuwe woning. Zeer goed geholpen. Alles was naar wens.
REACTIE VAN TIJN VAN DER GRIFT
Hoi Hasan, Blij te horen dat de aanvulling op u bestaande keuken helemaal naar wens is!
veel plezier in jullie nieuwe woning :-)
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Lise op vrijdag 11 sep 2015 15 | vestiging Hoofddorp
In verkopen zijn ze bij Eigtn huis keukens Hoofddorp heel goed. Maar zodra er betaald is is er van service geen sprake meer. Klanttevredenheid is iets wat ze niet nastreven. Bij het plaatsen van de keuken waren er een aantal gebreken. Na drie weken er achteraan gebeld wat de status was. Toen bleek dat het nog helemaal niet in behandeling was genomen! Twee weken later weer gebeld en het was nog steeds niet in behandeling genomen. Montage wordt uitbesteed aan andere bedrijven, daarom heeft men er geen invloed op zegt men gemakkelijk, dus dat is dan maar het probleem van de klant. Al met al zijn we hier vier maanden mee bezig geweest. Geen goed gevoel aan over gehouden, terwijl we met zo'n goed gevoel naar buiten liepen toen we de keuken kochten. Oh ja een messenset zouden we krijgen bij oplevering van de keuken. Deze hebben we niet gekregen, maar mogen we nog ophalen in Hoofddorp. Gemiste kans van klantvriendelijkheid ;-) haha.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over oplossing na slechte ervaring”
Door Bart op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer slechte ervaring met deze keukenwinkel. Gebruikt in de verkoop trucjes die ik als oplichterij ervaar. Onderdelen van de keuken die voor de leek (lees: klant) integraal onderdeel van de keuken uitmaken, blijken later extra te kosten. Alsof je een stoel koopt en voor de leuning apart moet betalen.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Naar aanleiding van mijn review is er hernieuwd contact geweest met Eigenhuis Keukens. Dit heeft geleid tot een een oplossing waar ik tevreden over ben, want zoals origineel door mij gevraagd. In het hernieuwde contact gaf Eigen Huis Keukens aan ook aanpassingen te willen maken in het verkoopproces om dit soort ongelukken in de toekomst te voorkomen. Het contact vanaf mijn review is goed geweest en ook de leverantie en montage van de aanpassingen was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig”
Door Guido Kuipers op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht via nieuwbouw project, goeie begeleiding bij meerwerk keuken, fijne en vakkundige monteur bij de montage
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Kuipers, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Situatie heel coulant opgelost”
Door Dean Franke op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Hoevelaken
Op 7 maart 2019 heb ik bij Eigenhuis Keukens een showroom keuken gekocht. Deze heeft eerst tot en met ca. november/december 2020 in opslag gestaan. Maar omdat wij hem tegen het lijf liepen en hem erg mooi vonden, hadden we hem al in een vroeg stadium gekocht. Sinds afgelopen zondag (01-03-2020) sliepen wij pas in ons nieuwe huis en maakten we ook pas gebruik van de keuken, waar we overigens verder heel tevreden over zijn. Gelijk bij het gebruik van de quooker kraan hoorden we een knal. Eerst dachten wij dat het misschien de sifon was die los knalde. Echter bleek het de wasbak te zijn die in elke hoek geknapt is en aan alle kanten lekte. Een vervelende situatie die snel een oplossing verdient. Gelijk heb ik contact opgenomen met Eigenhuis Keukens om te zien hoe we dit konden oplossen. Ze gaven aan dit te communiceren met de fabrikant. Nu, nog geen week later bericht gekregen dat de we een nieuw werkblad plus spoelbak mogen verwachten en deze gemonteerd wordt. Ik had niet verwacht dat hier zo snel een oplossing voor zou komen en al helemaal niet zo'n coulante als deze. Daarvoor super bedankt en zou jullie absoluut aanraden omwille van de mooie keukens en goede service. Vriendelijke groet, Dean
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw positieve bericht! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corrie Kouffeld op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Hele goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel zelf. Via project verbonden aan onze nieuwbouwwoning maar we wilden niet de standaard keuken. Maakt het natuurlijk wel iets makkelijker met inmeten etc. Daar hebben wij ons totaal niet zelf mee bezig gehouden. Er zat best veel tijd tussen het bestellen en het definitieve plaatsen omdat ons huis nog niet opgeleverd was. In de tussentijd zijn er nieuwere versies van sommige zaken gekomen en die hebben wij zonder meerprijs aangeboden gekregen. Ook toen we op het laatste moment een Quooker Flex wilden i.p.v. de 'gewone' Quooker kostte ons dit helemaal niets. Vorige week is in 2 dagen de keuken geplaatst door een zeer vriendelijke en ervaren externe monteur, Willem Bonvie. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Gert-Jan & Janine Smal op vrijdag 19 okt 2018 18 | vestiging Houten
Beste Radjen Mohes Singh, wij willen je erg bedanken voor het meedenken in het ontwerp van onze compleet nieuwe keuken! Het uitwerken van het ontwerp tot in de kleine details is ons goed bevallen. Een aanrader voor nieuwe klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door Danny van Esch op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een luxe keuken gekocht. We kregen eerlijk advies en hadden niet het gevoel dat ons dure dingen werd aangesmeerd. Keuzes werden goed afgewogen door de verkoper of het het geld wel waard was. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wel werd de koop erg snel afgehandeld en zat er voor ons gevoel haast achter.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Esch, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u heel veel woon- en kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door F.dekker op zondag 17 feb 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Keuken met Kookeiland gekocht in 2018 bij eigenhuis keukens in Hoofddorp ,geplaatst in Januari 2019 het ziet erg mooi uit ,helemaal wat wij er van verwacht hadden ,ook goed geadviseerd door Ton van Leeuwen, ook het plaatsen ging naar wens , alles compleet dus prima geregeld een aanrader
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Dekker, Wat fijn om te horen dat jullie keuken helemaal naar wens is. Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Claudia Geyteman-Westbroek op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We waren op zoek naar een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Wormerveer en Eigenhuis keukens is gekoppeld aan dit project! We gingen gewoon even kijken en zagen direct een keuken waar we helemaal weg van waren maar we dachten deze is boven budget! Doordat we deze keuken hadden gezien en de kwaliteit daarvan viel alles in het niets en viel ons ineens op bij de concurrente keukenbedrijven dat je keukens hebt en keukens! Cathelyn van Doorn heeft ons echt heel fijn geholpen en voelde ons echt heel goed aan wat onze wensen waren en meegedacht om dit te realiseren binnen ons budget! Ik denk dat dit ook heel belangrijk is, we moeten er allemaal hard voor werken! Ook het vervolg is prima gegaan! Dus voor ons is Eigenhuis Keukens een toppertje met kwalitatief prachtige keukens en Cathelyn bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend maar alsnog actie ondernomen”
Door JMH Gerrits op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Mijn ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort is na de koop teleurstellend. We hebben een mooie keuken gekocht, wat dat betreft een tevreden klant, maar van enige service is geen sprake, afspraken worden niet na gekomen en de garantie is onder de maat.

Aanvulling ontvangen 30 juli 2020: Feit is dat een negatieve review mensen aan het denken zet en bewerkstelligd dat er alsnog actie wordt ondernomen. Vanuit Eigen huis Keukens kreeg ik diverse malen het verzoek de review te herzien, bij deze. Feit blijft dat de eerste actie van de klant moet komen en er vervolgens stappen worden ondernomen e.e.a. te herstellen, het vertrouwen én de service. Gezien het voorafgaande vind ik een score van 3 sterren voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marcel op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben bij Eigenhuis Keukens een U vormige keuken gekocht. Ricardo heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen. Alle tijd gekregen om de tekeningen te bekijken en (meerdere) veranderingen aan te brengen en Ricardo had alle geduld van de wereld. Afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Naleveringen goed besproken en tijdig gecommuniceerd over datum en tijd. Erg blij met de nieuwe moderne keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Marcel voor jouw positieve bericht! Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Overtoom op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In vroeg stadium, bij de koop van een appartement de keuken besteld bij Eigen Huis, bij Frank. Dat ging soepel, men is duidelijk en de detail kennis is groot. Later, dichter bij de oplevering hebben we de keuken sterk aangepast qua kleur en apparatuur en enkele andere details. Dat ging vlot maar met geduld, in goed overzicht maar uitstekende detailkennis. Ook een van de apparaten die niet in hun leveringsprogramma zat konden we elders bestellen en hebben ze uitstekend ingebouwd. We zijn bijzonder tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Koster op woensdag 12 dec 2018 18 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht voor 16.000 euro! Zeer slechte service achteraf. Keukendeurtje was vergeten te bestellen waardoor we ruim 2 maanden zonder keukendeur zaten. Na nog geen half jaar een ander keukendeurtje afgebroken. Opnieuw slechte service. Wat betreft mailcontact. Er word telefonisch aangegeven dat ze achterlopen met de mail.
Nu kunnen we weer 3 maanden wachten op een nieuw deurtje omdat de kerstvakantie er tussen zit. Ik vind het schandalig.
Reactie of foto toevoegen
“Vervangende vaatwasser”
Door Hoekstra Eeltje op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Super snel en goed geholpen door Harald voor het uitzoeken van een vervangende vaatwasser. De montage en installatie vakkundig uitgevoerd.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: De keuken is van Eigen huis, maar al wat ouder.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Kunal Chopra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Eigenhuis Keuken gevonden. en vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur (Nick Ligerse) gehad en samen een mooie keuken samengesteld..Uiteindelijk, bij EH Capelle zijn we heel goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Speelgoed werd aangeboden (om hun bezig te houden) en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Vanaf die inmeet moment wordt alle afwijkingen tijdens die bouw werd afgesproken en doorgenomen voor die bestelling van die keuken bij die Fabrikant en In het Eind, die kuken was twee dagen lang "Tip Top" geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Heel Erg Bedankt Nick en Team !!
FOTO VAN KUNAL CHOPRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Kunal Chopra
Reactie of foto toevoegen
“Uitstraling van composieten keukenblad”
Door Gb Schimmel op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Amersfoort
In december 2017 een keuken gekocht bij eigen huis keukens in nijmegen in maart 2018 geplaatst toen een probleem met het composieten blad toen een man van dekker zevenhuizen komen kijken die zegt dat dit zo hoort maar zelf ook iemand naar laten kijken die zegt dat dit niet hoort een email gestuurt word niet op gereageerd dus zeer zeker geen bedrijf om aan te raden om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Ria Schouten op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Bij het kiezen van onze droomkeuken zijn we vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Door hun inlevings vermogen en ideeën en tips hebben we de keuken die bij ons past en een aanvulling in ons appartement is geworden. We zijn heel blij en trots op het resultaat.
FOTO VAN RIA SCHOUTEN
Droomkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door heidy van megen op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Houten
nu voor de 2e x voor eigen huis keukens gekozen en wederom zeer goed geholpen.
zowel in de showroom (heerlijke koffie en vriendelijke gastvrouw;)), door de adviseur als wel de levering. nemen de tijd en denken mee.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve ervaring! Wij wensen je nog heel veel kookplezier toe in je nieuwe prachtige keuken!
FOTO VAN INFO@HOMEMADEHEIDY.NL
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door M.Opmeer op zondag 2 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Deze zaak is een aanrader voor iedereen die een keuken wil. Super geholpen en uitleg en mooie keukens in de showroom. Deze mensen laten alles zien wat er te koop of mogelijk is en denken met je mee van wat je kan doen en kan maken. Alles is op een super goede manier verlopen en ben heel erg tevreden over de manier van hoe het gegaan is en hoe alles is verlopen een dikke 10. M. Opmeer in Nieuwerkerk a/d Ijssel.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geplaatst”
Door STKS op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
De keuken is prachtig geplaatst en alles was goed opgemeten. Er moest alleen nog iemand later komen, omdat de monteur iets te enthousiast was geweest bij het monteren van een plankje. Maar verder ging het goed. Wat ik wel jammer vind is dat ik achteraf in het proces te horen kreeg dat ik geen recht op verlenging van mijn garantie, omdat ik te weinig apparatuur had aangeschaft. Het was er namelijk een te weinig.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Goed om te lezen dat het naar tevredenheid is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gegeven”
Door Oscar op zondag 27 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eigenhuis keukens is aangesloten bij ons nieuwbouwproject. Eerste afspraak verliep goed en hadden we een goed gevoel bij. Vervolgens laten ze je een niet officieel document tekenen om er zeker van te zijn dat ze je "binnen' hebben. Daarna begon voor ons de ellende. Ze beloven van alles maar komen telkens hun afspraken niet na. Ik wacht al weken (bijna twee maanden) op de tekening en de gewijzigde offerte. Toen ik verhaal kwam halen in de showroom bleek de verkoper die mij steeds geholpen had er niet meer te werken. Dit beloofd dus niet veel goeds en ik ben dan ook van plan een ander bedrijf te zoeken.
REACTIE VAN OSCAR
Ervaring van 31 maart 2016: Van Eigenhuis Keukens excuses gekregen over het niet nakomen van afspraken en het wegvallen van de contactpersoon. Daarna nog een keer alle wijzigingen doorgenomen en goede adviezen gekregen van Jeroen. Vervolgens de volgende dag de tekeningen binnen gekregen. Dit gaat de goede kant op! @ Qasa; bij de beoordeling mag 1 ster bij. Wellicht later meer.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Eric Cats op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Houten
Een complete keuken. Goed geholpen, deskundig advies door Radjen. Kan niet beter.
FOTO VAN ERIC CATS
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Cats, Bedankt voor uw positieve bericht en foto! De keuken ziet er prachtig uit en wij wensen u dan ook veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar botte reactie”
Door Bouwnummer 10 op woensdag 12 feb 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn netjes geholpen bij Eigenhuis Keukens en omdat de inbouwapparatuur die we uitgezocht hadden niet meer leverbaar was kregen we een ander/beter merk. Het maken van een afspraak voor leveren/plaatsen vond ik wat minder. Omdat we in 2 weken over moesten na ontvangst van de sleutel was onze planning superstrak. Ik belde ongeveer een week of 6 voor de sleuteloverdracht voor het maken van een afspraak. Dit was nog niet mogelijk en zij zouden mij bellen 2 weken voor levering/plaatsing. Ik heb aangegeven wanneer ze konden komen en dat het anders pas januari zou worden (ivm kerstvakantie gaven ze aan niet te leveren/plaatsen) Toen kreeg ik een behoorlijk weerwoord dat zij uitmaakten wanneer er geleverd/geplaatst werd. Tja, jammer, maar ik ben de klant en als je niet voor kerst kan plaatsen, dan laat je die keuken maar in de opslag staan tot januari, ook goed. iteindelijk kon het toch wel. Tot nu toe ook nog geen klachten over de keuken zelf. Het enige minpuntje was dus de botte reactie aan de telefoon mbt het leveren/plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij bestaande keuken”
Door Margot en Jos op zondag 15 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
In het recente verleden hebben we twee maal een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Amersfoort. Overleg met adviseur Tijn was altijd vriendelijk, deskundig, zeer behulpzaam en we waren erg tevreden over de prijs en de levering & plaatsing.
Nu was er door verkeerd gebruik een schade aan het aanrecht ontstaan (gelukkig verzekerd) en het aanrechtblad moest vervangen worden. Een groot compliment geven wij aan Jürgen en Mart, die de klus uitvoerden. Vooral Jürgen is een echte vakman. Het oude aanrecht kon hij verwijderen zonder enige schade aan muur of keukenblok, ook de plinten haalde hij keurig los van de muur. De keuken ziet er nu weer als nieuw uit. De verhuizers die precies op tijd het blad brachten waren erg vriendelijk en behulpzaam. Dank ook aan Tijn voor het vele overleg en de goede coördinatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Peter op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Houten
Prima ontvangen in de showroom. Ook een prima gesprek met Radjen. Hij bleek echter een ontwerp te hebben gemaakt dat in de praktijk verkeerd zou uitpakken. De afzuigkap zou niet recht boven de kookplaat passen en de handgrepen bleken verkeerd in het ontwerp te staan. Hier kwamen we bij toeval achter toen we de handgrepen later nogmaals checkten in de showroom. Hierbij uitstekend geholpen door Timo, die ons wees op de ontwerpfouten en een nieuw, wel uitvoerbaar, ontwerp maakte. De aflevering van de keuken op de afgesproken dag is netjes uitgevoerd door twee nette heren van een verhuisbedrijf. Keuken bleek compleet te zijn geleverd. De plaatsing is vervolgens foutloos en zeer vakkundig in een dag uitgevoerd door Hagen keukenmontage. Deze heren werken netjes, snel en zeer precies. In tegenstelling tot vele anderen, voor ons dus wel een prima ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door M. van Kampenhout op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen in Hoofddorp, mooie keuken uitgezocht en vakkundig gemonteerd door Erwin en Ruud. Minpuntje: De keuken werd 6 dagen later dan afgesproken geleverd, het wijzigingsgesprek was ook (te) laat gepland.
FOTO VAN M. VAN KAMPENHOUT
Keukenmonteurs Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service Eigenhuis”
Door Marcel Veenhuizen op zaterdag 22 feb 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Voor een nieuwbouwhuis waar al een keuken in zat wilden we een kleine uitbreiding van een aantal kasten, wat extra apparatuur en ladensystemen voor twee kasten. De eerste levering ging goed, echter ontbraken er nogal wat onderdelen. De monteur die het zeer vakkundig gemonteerd had, heeft direct doorgegeven wat er ontbrak. Dit was begin december 2013. Ik ontdekte dat de monteur niet alles had doorgegeven, dus ik heb zelf nog gebeld met de heer Kreijger van Eigen Huis Keuken om door te geven dat er nog meer onderdelen ontbraken. De heer Kreijger maakte uitgebreid excuus, zei dat het hun fout was en verzekerde ons dat er voor de kerst geleverd zou worden. Beetje vreemd, want levertijden zijn normaal 4 - 5 weken. Dus dat het wat langer duurde dan 2 weken kon ik nog begrijpen. Ergens halverwege januari ga ik maar eens bellen, want al die tijd niets gehoord. Ik kwam per abuis bij de planningsafdeling terecht, maar die konden ook wel even kijken wanneer het afgeleverd werd. Echter, die kon de hele order niet vinden. Na opnieuw contact met de heer Kreijger werd ons verzekerd dat er op 24 januari de spullen geleverd zouden worden, de monteur was ook al geregeld. Op 24 januari zaten we helemaal klaar, alleen geen levering en geen monteur. Direct gebeld met de heer Kreijger, die had een heel vaag verhaal over de monteur die plotseling naar huis moest 'wat vervelend dat hij u niet even gebeld heeft'. Op mijn vraag waarom de spullen dan ook niet geleverd zijn, had hij geen antwoord. Hij zou het uitzoeken. Na enige dagen kwam het antwoord, het lag aan het systeem - die had de order 'eruit' gegooid. Maar, nu zou alles goed komen. In week 8 zou alles geleverd worden, hij zou er zelf op toezien. In week 8 horen we opnieuw niets, ondanks een mailtje van ons wanneer de spullen geleverd worden. Na een telefoontje van mij (het lijkt erop dat Eigen Huis in principe niet zelf met klanten belt) blijkt dat er alleen maar 2 kastjes geleverd worden, alle andere spullen zijn 'zoek'. Opnieuw een heel vaag verhaal wat er fout is gegaan, deze keer ligt het aan de fabriek. En nu? We wachten opnieuw af. 'Als de resterende onderdelen gevonden zijn, wordt het volgende week geleverd' zo wordt ons verzekerd. Ja ja, dat hebben we vaker gehoord. We zitten ondertussen 2,5 maand te wachten en worden met de meest onwaarschijnlijke verhalen afgescheept. Wil je een topverkoper aan het werk zien en je verbazen over telkens nieuwe redenen waarom het nu weer mis is gegaan - koop bij Jogchem Kreijger. Wil je een keukenleverancier die gewoon z'n afspraken nakomt en op tijd levert - ga dan niet naar EigenHuis Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo en Frida op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn erg tevreden met de verkoop. We hebben duidelijke voorlichting gekregen. De verkoopster Rianka kwam zelf ook met hele leuke voorstellen. Er werd ons niets aangesmeerd en er werd objectieve informatie over alles gegeven.Wij zijn dus erg tevreden
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bezint eer je hier koopt...”
Door RL op woensdag 21 mei 2014 14 | vestiging Houten
Dochter koopt eerste huis en wil alles netjes hebben...ook de keuken. Aanrader vanuit de bouw Eigenhuis Keukens te Houten. Ervaring, na de verkoop, bij oplevering uiterst slecht. Mijn tip: Denk 4 keer na voor je een keuken koopt bij Eigen Huis Keukens:
- Ze leveren niet compleet op, geen randen afgekit
- Aanrechtblad met beschadiging geplaatst
- Bij aanspreken op het bovenstaande ben je zelf de schuldige
- Oplossing? Naast onbeschoft te woord gestaan te zijn......geen!!
Ik zou dit bedrijf echt niemand aanraden.

Naschrift ontvangen van RL op 4 juni 2014: Inmiddels is er contact geweest met Eigenhuis Keukens. Hebben toegegeven tekortgeschoten te zijn en gaan het oplossen. Jammer dat dit zoveel energie moet kosten.
FOTO VAN RL
beschadiging...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michel op vrijdag 15 mrt 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na de aankoop van onze nieuwbouw woning kregen we te horen dat Heijmans een samenwerking had met Eigenhuis Keukens. Bij ons eerste bezoek zijn we in de winkel zeer goed geholpen door de verkoper. Geen ge-push en er werd goed meegedacht met onze wensen. Na er een hele middag gezeten te hebben zijn we met een heel goed gevoel en een mooie tekening naar huis gegaan. Erg leuk om te zien hoe de keuken tot stand kwam. Achteraf nog voor een Quooker gekozen en ook dit was geen probleem. De service van uit de winkel als vanuit het service center zelf was zeer goed. Keuken is inmiddels geplaatst en we zijn dan ook zeer tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Michel, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door G.J. de Lange op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Al meerdere keukens aangeschaft bij Eigenhuis Keukens. Duidelijk verhaal en transparante prijsstelling. Wat ook erg prettig is dat er bij het opmeten van de keuken meegedacht wordt en dat er gekeken wordt naar het omleggen van de leidingen. Met een kleine aanpassing in de opstelling kon het bestaande leidingwerk op de plaats blijven zitten. Bij levering bleek dat de koelkast manco was, ik ben gebeld door de service afdeling en twee dagen later is de koelkast alsnog gemonteerd. Goede communicatie en snel opgelost. Fijn bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Pinar op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik heb een hele goede ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort, ik ben super blij met mijn keuken, alles is netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Aanvulling ontvangen 6 maart 2020: De keuken is al gemonteerd en alles is goed verlopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw ervaring! Fijn dat alles naar wens is. Nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Tiedo Boertien op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Twee projectkeukens gekocht bij Eigen Huis keukens. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. Slechte communicatie. Slecht bereikbaar. Bellen niet terug. Sturen nog maanden nadat keuken opgeleverd is onterechte aanmaningen en facturen. We kopen hier nooit meer een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend verhaal”
Door Roos van Peel op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer, zeer slecht. Heb eigenlijk geen zin om dit vervelende verhaal op te schrijven maar ik doe het toch. Op hoofdlijnen, aangezien ik ben gemaximeerd op 2000 woorden. Ik kan bijna een boek schrijven over alle zaken die mis zijn gegaan bij EHK.

* Na ondertekening van de offerte werden we geconfronteerd met kosten voor leidingwerk ad EUR 1.200. Dat verbaasde ons aangezien alle keukenapparatuur hetzelfde gepositioneerd was als bij de standaardkeuken van het nieuwbouwproject. Waarom dan extra kosten voor leidingwerk. Gewoon een verkapte verhoging van de prijs. Deze kosten zijn gedeeltelijk geschrapt.
* Communicatie zeer slecht. De verkoper annex bedrijfsleider Jeroen was slecht bereikbaar, na ondertekening van de offerte. Voor ondertekening ging dat prima.
* Keuken gekocht in januari 2016. Afgeroepen in december 2016 aangezien woning opgeleverd zou worden in februari 2017. Bleek dat het frontje niet meer leverbaar was. Dat is niet niks, het frontje is de keuken. Geen goede alternatieven beschikbaar. Contract was bijna ontbonden. Inmiddels contact gelegd met andere keukenboeren voor een andere keuken. Erg veel stress opgeleverd. Uiteindelijk toch nog een frontje beschikbaar wat goed was. Geen excuses of coulance van de EHK.
* Zeeppompje was niet leverbaar. Werd door Jeroen een alternatief geboden. Alternatief stelde echt niks voor, was gewoon een goedkope oplossing. Heb zelf via de leverancier een goed alternatief gevonden.
* Bij de montage is veel mis gegaan. Greepjes waren verkeerd, zeeppompje was niet goed, sleepsysteem koelkast niet geleverd en plint beschadigd. Een maand later werden de greepjes geleverd, wederom verkeerd. Erg lastig om in de keuken te werken als er geen greepjes op zitten. De derde keer waren de greepjes wel goed. De keukenmonteur was zo vriendelijk om in zijn eigen tijd langs te komen om deze erop te zetten. Echt een topper. Werkt overigens voor zichzelf en niet voor EHK. Zitten nu nog wel te wachten op het zeeppompje, nieuwe plint, montage van het sleepsysteem van de koelkast en het afkitten van het aanrechtblad. Uiteindelijk had EHK ons enige coulance aangeboden in de vorm van een pannenset. Toen de greepjes voor de tweede keer verkeerd geleverd werden, heb ik aangegeven geen prijs meer te stellen op de coulance. De communicatie gaat zo stroef, niet normaal. Je kan je wat mij betreft niet meer dan een jaar lang verschuilen achter onderbezetting. Dan heb je structureel een probleem en heb je gewoon schijt aan de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantvriendelijk”
Door Kathy van Zuilen op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht maar zeer slechte werkwijze. Ze doen mondelinge toezeggingen en vervolgens komen ze het niet na. Verkoper stuurt je door naar service en service weer naar de verkoopafdeling. Vervolgens komen ze heel vaak langs en lossen ze de problemen niet of slecht op. Wij raden absoluut af om hier iets te kopen. Wij voelen ons absoluut niet gehoord en gezien. Zelfs de monteur liet de laatste keer zijn kitresten in papier liggen in de wasbak, ook op het aanrechtblad en op de inductieplaat waren kitsporen te vinden. Nadat ik de kit van de inductieplaat af had gekregen zaten er krassen onder die er voor het bezoek van de monteur niet zaten. Lekker is dat 1 probleem opgelost is maar weer een nieuwe gecreëerd. Zo ging dat met de hele keuken. Er zijn veel fouten gemaakt en ze zijn slecht opgepakt. We zijn nu 4 maanden verder en nog hebben ze niet alle problemen opgelost. Eigenhuis keukens is absoluut niet klantvriendelijk en een compensatie voor hun fouten en slechte service, geven ze ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lisette op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Service afdeling gebeld i.v.m. een lekkende kraan van 7 jaar oud. Ondanks verlopen garantie is er dezelfde dag (gratis) een vriendelijke en behulpzame monteur langsgekomen. Het probleem kon niet ter plekke verholpen worden, maar met noodkraan en goed advies toch verder geholpen. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Hedzer van der Kooi op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het betrof een gehele keuken voor een nieuwbouw appartement waarvoor wij ons eerst in de zaak georiënteerd hadden en daarna de keuken tot in detail besteld hebben. Hierbij zijn wij heel goed geholpen door de medewerkster van Eigenhuis Keukens die gelukkig gebruik kon maken van een handig programma waardoor de keuken snel en naar wens samengesteld kon worden. Tussendoor konden wij ons in de zaak nog laten informeren over de mogelijkheden van de keuze waarvoor wij op dat moment stonden zodat wij niet alleen via het programma maar ook in de realiteit een goed beeld van de keuken kregen. Nu de keuken geplaatst is wordt dat nog eens extra bevestigd.
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Van der Kooi, Bedankt voor jullie positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door De Kruif op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we meerdere zaken hadden bezocht. De keuze op eigenhuis keukens was gemaakt omdat Norbert-Jan een vakman is, out of the box en betrokken. Wij wilde iets wat niet standaard was! Norbert-Jan heeft dit helemaal ingevuld. De keuken is inmiddels geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Ook dit was weer vakwerk. Tot in de kleinste details prachtig werk geleverd! Een belletje van Norbert-Jan nog op de dag van plaatsing, top! happy#dikke10
REACTIE VAN NORBERT JAN VAN HUIZEN
Beste Familie de Kruif, Hartelijk dank voor jullie bedoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en mocht er iets zijn de koffie staat altijd klaar in de vestiging Hoevelaken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Alves de Paiva op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben hier een L-keuken gekocht. Ricardo Cruz heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen, afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Ricardo Cruz van Eigenkeuken Hoofddorp top gedaan, Bedankt ! Ben Super blij met mijn nieuwe moderne keuken.

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Onze keuken is al geplaatst alles is goed gegaan.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Ralf op dinsdag 8 aug 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens, locatie Capelle aan de IJssel. Om positief te beginnen: de monteur was super en verstond zijn vak. Hij was zeer vriendelijk en in een dag had hij de keuken perfect geplaatst.

Toch maar twee sterren, want verder zijn we over Eigenhuis keukens zelf eigenlijk alleen maar ontevreden. De man die ons als eerste hielp met het samenstellen van de keuken, verstond zijn vak nou niet bepaald. Hij had bijzonder veel moeite met het lezen van de opgestelde tekeningen, van de keuken die reeds bij de bouw standaard geleverd zou worden en wij aangepast wilden hebben. Later, bij een gesprek met een andere medewerker, bleek hij ook een aantal onderdelen vergeten te zijn toe te voegen. Deze tweede medewerker verstond zijn vak als keukenontwerper een stuk beter en heeft ons tijdens onze afspraak goed geholpen. De communicatie begon vanaf dit moment alleen steeds slechter te worden. Mails werden niet, of pas veel later, beantwoord. Als je Eigenhuis keukens belde, dan namen ze of niet op of je werd van het kastje naar de muur gestuurd. De enige manier om contact te krijgen (is meteen een tip) is om een klacht in te dienen. Dan word je teruggebeld. Tot slot is ook de nazorg bijzonder slecht geregeld. Een aantal onderdelen, die Eigenhuis keukens vergeten is te leveren bij het moment van montage, wachten wij weken later helaas nog steeds op. Om bovengenoemde redenen zou ik Eigenhuis keukens niet aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Valerie Ramdas op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Afgelopen Januari 2016 hebben mijn man en ik een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle. Dit is een absolute afrader! Tussentijds is de medewerker die ons hielp ontslagen en werden wij gekoppeld aan 2 verschillende andere collega's. De plaatsing van de keuken ging niet goed, deze staat niet waterpas, er werden gaten door onze keukenkasten geboord en een verkeerde kast geleverd. De montage werd gedaan door een extern bedrijf ingehuurd door Eigenhuis. Tussentijds is een andere monteur van Eigenhuis langsgeweest en constateerde dat de montage zeer slordig heeft plaatsgevonden. Belofte om in week 48 alles af te ronden is ver te zoeken. Wij blijven mailen en bellen, maar de klachten worden niet afgehandeld. Ronduit schandalig is dit. Wij zijn 3 maanden verder na plaatsing en blijven kijken naar een keuken waar wij ontevreden mee zijn. Ik lees in meerdere recensies dat de service zoek is na verkoop van de keuken, u bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Preferred supplier”
Door Wilko Hische op dinsdag 24 nov 2015 15 | vestiging Hoofddorp
We hebben voor EigenHuis Keukens gekozen omdat zij preferred supplier waren bij het nieuwbouw project waar we gekocht hadden. Verkoop verliep allemaal nogal pusherig. Een tijdje voor de oplevering werd gezamelijk de bestelling weer doorgelopen en toen bleek dat de verkoper (die er niet meer werkzaam was) de afzuigkap lager had geplaatst dan toegestaan. Dat bracht een verhoging van het eea mee waaronder de kastjes. De meerprijs wilden ze wel met ons delen. We vonden het nogal vervelend dat wij gedeeltelijk mochten opdraaien voor een fout van EHK en dat hebben we dan ook geweigerd. Na een tijdje moeilijk doen zijn ze daarmee akkoord gegaan. Later kregen we te horen dat de door ons gekozen vaatwasser niet meer leverbaar was, maar dat ze een prima vervanging hadden. Niet goed gecontroleerd en nu hebben we een vaatwasser met bestekla (wat we perse niet wilden) maar erger die ook dramatisch slecht afwast en droogt. We hebben EigenHuis er een paar keer over benaderd, maar ze geven domweg niet thuis. Niet goed, geld weg. Anders dan bij andere klanten zo te lezen is de montage bij ons wel prima uitgevoerd (zoals het hoort natuurlijk). Al met al zouden we niet meer met ze in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door W.H. Van Bekkum op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken incl apparatuur gekocht. Wij zijn duidelijk en goed geïnformeerd. In de showroom was alles als model aanwezig. Vriendelijk te woord gestaan met de juiste kennis!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door de Jonge op woensdag 4 okt 2017 17 | vestiging Heteren
In oktober 2016 een keuken gekocht. Het verkoop- en ontwerp-proces verliep vlekkeloos. Na levering van de keuken begon de ellende, na een jaar nog niet opgelost. Dit keukenbedrijf biedt geen enkele service, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Mails worden automatisch beantwoord en sporadisch ook daadwerkelijk inhoudelijk beantwoord. Eerlijk gezegd schrijf ik nooit reviews. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, regelmatig bij op bezoek te gaan bij deze leverancier om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door t.van der weerd op maandag 28 okt 2013 13
Onze beide zoons hebben allebei een keuken gekocht voor het nieuwbouw project de zeven gevels in woerden Zeer prettig geholpen goed advies geen opdringerige verkoop en goede prijs. Wij hebben er alle vertrouwen in. Fam. van der Weerd woerden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel mis bij en na installatie”
Door Sonja op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigen Huis Keukens. Dit omdat het de voorkeursleverancier was vanuit het nieuwbouwproject. Helaas hebben we van het hele traject weinig lol gehad. De verkopers zijn heel behulpzaam en vriendelijk, maar vanaf de installatie ging veel mis. Plinten tekort, kastjes beschadigd, ombouw hoge kasten niet goed, verkeerde lades etc. etc. Ook beschadigden ze onze net gestucte en geverfde muren en plafonds. Daarna ontstond eindeloos gemail en getouwtrek over de oplossingen. En nu 4 maanden na installatie van de keuken, zit ik nog steeds te wachten op de laatste vervangingen en op de schadeloosstelling van de reparatiekosten van onze muur en plafonds. In de winkel roepen ze heel hard "dit is echt niet te vergelijken met een Ikea keuken". Nee dat klopt. Deze is veel duurder en levert ook heel veel gezeur en gedoe op. De service van deze organisatie is echt waardeloos. Men reageert niet of nauwelijks op mails en pas als je gaat bellen, krijg je een toezegging dat ze je gaan terugbellen. Wat ze dan ook niet altijd doen. Kortom, ik koop hier nooit meer een keuken!!! De volgende keer is het weer Ikea :-)
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en helder”
Door Ed van den Berg op zondag 29 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
In alle fases van het verkoopgebeuren zijn wij goed geholpen. De aankoop verliep deskundig en helder. De plaatsing van de keuken ging goed (op een paar kleinigheden na) en de nazorg wachten we nog even af, maar hebben we vertrouwen in.
Compliment voor Eigenhuis Keukens Amersfoort.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is, daar doen we het voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Jos op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Houten
Zeer goede hulp vanuit de vestiging Houten. Goed ontwerp door Michel. Rekening gehouden met de wensen die we zelf hadden. Na plaatsen nog een beschadiging aan een deur, foutje van de spuiter. Deze zal na ervaring die we hebben zeker tot een goede oplossing komen. Ook de monteur verdient deze sterren. Perfect werk afgeleverd.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Jos, Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
REACTIE VAN MICHEL BULTENA
Dank voor de mooie woorden, het onderhoud vond ik zeer prettig zoals aan de telefoon al vermeld, hij past perfect in de ruimte! Heel veel (kook)plezier toegewenst in de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Moeten achteraf achter veel zaken aan”
Door Gerda op maandag 1 mei 2017 17 | vestiging Hoevelaken
Prima geholpen in de winkel, maar na betaling ben je een stuk minder interessant. Degene die de keuken heeft geplaatst heeft zijn best gedaan, maar was gewoon niet te doen in 1 dag. Het was een hele kastenwand, kookeiland en losse pantrie. Even slikken als er meer dan een aanhanger vol met verpakkingsafval in huis achterblijft. Afvoer spoelbak zat niet vast, dus lekkage. Zelf verholpen. Diverse dopjes op schroefjes etc niet geplaatst, dat hebben we ook maar zelf gedaan. 5 maanden later zitten we nog met een lade die niet loopt, en open staat, en een kraan die niet goed is, en waarvan ik denk dat het een showmodel ofzo is, gezien de gebruikssporen, terwijl wij nieuw gekocht hebben. Eigen huis stuurt ons naar de fabriek, fabriek stuurt ons terug naar Eigen huis. Ook bijvoorbeeld de dempertjes op de deuren vergeten te plaatsen, wachten we ook nog steeds op. Als je echt veel tijd hebt, en zin om overal achteraan te gaan kun je overwegen hier een keuken te kopen
REACTIE VAN GERDA
Dat is grappig, nadat ik had ingestemd dat mijn gegevens doorgegeven mochten worden aan Eigenhuis, kregen we 3 uur na het delen van onze ervaring het bericht dat de spullen besteld zijn. Nu 2 weken later en helaas weer niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt super goed”
Door Annette Geurtsen op woensdag 2 jan 2019 19 | vestiging Hoevelaken
We hebben apparatuur gekocht voor in onze nieuwe keuken ! We zijn heel goed geholpen en hebben de juiste informatie gehad ! Ik raad deze winkel zeker aan bij andere mensen die op zoek zijn naar een keuken !!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte mevrouw Geurtsen, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Ewoud Goedegebuure op zondag 10 jan 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede ontvangst, duidelijk advies, vriendelijke en correcte verkoper, (Jeffrey Bouwman), weet de wensen te vertalen naar de juiste keuze van de keuken. Levertijd als afgesproken bij de verkoop. En geheel kompleet! Ook het plaatsen is volgens afspraak, en vakkundig gedaan. Kortom super!
FOTO VAN EWOUD GOEDEGEBUURE
Keukeneiland opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Jeroen Berger op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete keuken samengesteld m.b.v. Lars Kroder bij Eigenhuis Keukens A'foort. Metname zijn kundigheid en het meedenken met het geheel heeft uiteindelijk geleid tot een gave keuken die inmiddels geplaatst is. En ook de uiteindelijke montage is naar grote tevredenheid verzorgd, alles is zo netjes gedaan! Verder is de gehele gang van zaken van Eigenhuis Keukens heel goed m.b.t. de informatie over het hele traject e.d. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Berger, Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is! Wij wensen u heel veel kookplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten”
Door mic op donderdag 21 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Een dure Duitse kwaliteitskeuken besteld. Oplevering heeft nog altijd niet plaats gevonden. Tot en met de verkoop gaat alles goed daarna hopeloze communicatie en fout op fout gestapeld. De geplande levering was beging juni, die werd tot beging september uitgesteld. Bij levering was de helft van de kasten verkeerd ingemeten. In november keuken alsnog geplaatst. 4 resterende problemen uit het opleveringsrapport zijn nog altijd niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Jerry op dinsdag 8 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ervaring van 30 september 2015: Voor ons nieuwbouwhuis naar eigenhuis keukens als projectleverancier gegaan. Onze ervaring met de verkoop (door adviseur Martin) is goed; hij denkt flink mee, werkt flexibel en komt afspraken na. Nu kwestie van wachten op de oplevering!

Ervaring van 8 maart 2016: Het leveren van de keuken pakte later uit dan was afgesproken. Na telefoneren en enige druk werd dit opgelost en is de keuken uiteindelijk vrij snel geplaatst. De keuken is mooi en goed geplaatst, wel hadden we achteraf op een aantal onderdelen betere advisering van Eigenhuis Keukens willen hebben op de details. Zo zit er te weinig ruimte tussen de inductieplaat en de koelkast, zit de kraan te dicht op het raam en hebben we een hoekkast met een deurtje dat door de plek maar moeilijk open kan. Dit zijn zaken waar we als leken niet aan gedacht hebben, maar een ervaren adviseur zou daarmee kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jeffrey schouten op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij zijn bij Eigenhuis keukens in Hoevelaken geweest en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Victor Klukkert,we hadden wat wensen en ideeën hoe wij graag onze nieuwe keuken wilden hebben voor in onze nieuwe woning en mede door zijn hulp hebben wij nu een prachtige keuken. ook de levering en montage was naar volle tevredenheid, wij zouden eigenhuis keukens zeker aanraden.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeffrey, Bedankt voor je goede beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel”
Door Paul Vreeke op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan.

Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negatieve reviews heus wel gelezen. En toch zijn wij na ons eerste bezoek, vol vertrouwen de winkel in Amersfoort uitgestapt. Wij raden Eigenhuiskeukens aan bij onze familie en vrienden. Het team doet wat het belooft. Waar wacht u op?
FOTO VAN PAUL VREEKE
Reactie of foto toevoegen
“Ons gevoel”
Door Guus op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ongeveer twee jaar geleden onze nieuwbouw keuken bij EigenHuis Keukens (EHK) in Capelle a/d IJssel gekocht. Vanuit de aannemer hadden namelijk wij een kortingsvoucher voor EHK. Eerste adviesgesprek was niet echt een succes en zijn daarom eerst nog bij andere zaken langs geweest voor advies en offertes. Uiteindelijk op ons verzoek een gesprek met andere adviseur van EHK gehad en hierbij zeer succesvol geslaagd en met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Deze dacht goed met ons mee en gaf helder advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij levering/plaatsen van de keuken was 1 van de deuren beschadigd deze werd vlot en zonder problemen vervangen. De spatwand die pas na plaatsing ingemeten werd, kon nog zonder problemen aangepast worden naar een groter formaat. Na 1 jaar in gebruik nog steeds heel erg blij met onze keuken. Naar ons gevoel een goede kwaliteit keuken voor een eerlijke prijs. Recent hebben wij dan ook nog een hoge kast voor inbouwkoelkast bijbesteld van exact zelfde merk en type als rest van de keuken. Afhandeling hiervan ging soepel en konden vlot offerte opstellen terwijl wij zonder afspraak langs kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Fam bos op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Houten
Nemen de tijd om je droom keuken waar te maken. Tot in de puntjes. Tot een mooi resultaat van onze keuken waar alles na behoren werkt. Nette monteurs die ook vakmannen zijn. Tot slot een half jaar later even een schade geval lossen ze ook op.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Aad Legierse op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van onze keuken bij Eigenhuis Keukens. Alles is perfect verzorgd van advies tot en met het plaatsen van de keuken. De installateurs hebben voor ons, op advies van de adviseur, een hele mooie ombouw gemaakt waar de kastenwand perfect in past. Tijdens de montage kwamen de monteurs enkele kleine beschadigingen tegen die wij zelf niet hadden opgemerkt. Via de service -afdeling zijn er nieuwe onderdelen geleverd die de monteurs zelf hebben uitgewisseld. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zouden moeten aanschaffen dan gaan wij zeker als eerste weer naar Eigenhuis Keukens, echt een aanrader!
FOTO VAN AAD LEGIERSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jansen op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de nodige kritische houding kwamen wij binnen gelopen bij Eigen Huis Keukens (EHK) in Capelle aan den Ijssel. De keukenbranche heeft nou eenmaal een aparte reputatie. Eerst gooien ze de bruto prijzen 3x over de kop en vervolgens krijg je 50% korting waardoor je alsnog te veel betaald. De verkoper is er alleen maar op uit om je zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten bij het kruisje. Wat een verademing om dan bij EHK binnen te stappen. We werden hartelijk ontvangen en ze vertelden ons dat ze werken met netto prijzen. Hierdoor heb je meteen een realistisch beeld hebt van wat haalbaar is en wat niet. De keukenadviseur denkt hier echt met je mee en zegt het eerlijk als hij denkt dat een bepaalde keukenopstelling in de praktijk niet handig of niet mooi is en verduidelijkt dat zelfs met 3D-tekeningen. De tijd die je bij EHK binnen bent wordt daadwerkelijk voor 90% besteed aan het ontwerpen van de beste keuken voor jouw situatie en hooguit 10% over de uiteindelijke prijs. Bij Mandemakers daarentegen hebben wij 6 uur binnen gezeten waarvan het meer dan 3 uur over de prijs ging, zonde van hun en onze tijd! De keuken is inmiddels 10 weken geleden geplaatst en werkelijk iedereen die binnen komt maakt complimenten over hoe mooi de keuken is. Wij zijn er nog steeds iedere dag erg blij mee en hebben al regelmatig familie en vrienden aanbevolen om ook eens langs EHK keukens te gaan in plaats van enkel de winkels te overwegen met de hoogste kortingen, waar je uiteindelijk nog steeds afgezet wordt. Als laatste willen wij nog graag onze adviseur Jeffrey Bouwman bedanken voor zijn adviezen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat we nu ontzettend blij zijn met onze keuken. En dat is niet eenvoudig, want wij zijn zeer kritische klanten die normaal gezien altijd wel ergens iets over aan te merken hebben! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAlkmaar , Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
bAmersfoort (44 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
cCapelle aan den IJssel (39 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
dHeteren (8 ervaringen), Poort van Midden Gelderland Rood 13, 6666 LS Heteren, tel 026 - 319 50 20
eHoevelaken (14 ervaringen), De Wel 34, Bedrijventerrein De Horstbeek, 3871 MV Hoevelaken, tel 033 - 258 02 51
fHoofddorp (30 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
gHouten (23 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
hNijmegen (3 ervaringen), Verlengde energieweg 50, Woonbelevingscentrum LIV, 6541 XX Nijmegen, tel 085 – 070 77 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.