Feedback
6,6

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Al meer dan 20 jaar geven wij onze klanten een goed gevoel en daar zijn we trots op. Dit succes hebben we te danken aan onze tevreden klanten. Want behalve passie voor keukens, hebben wij passie voor mensen.

Dit ziet u terug in ons Multi Keuze Assortiment waar u alle denkbare merken tegenkomt, in onze SieMatic of Poggenpohl afdeling, maar ook in onze Aanrader: topkeukens voor de beste prijs.

Niet voor niets luidt onze slogan…
'Eigenhuis Keukens, een goed gevoel'
Ervaringen
Er zijn 142 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren65 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster31 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden klant”
Door André N op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bedankt Eigen Huis, jullie service van de monteur was optimaal. Komende weken kunnen we weer knallen met een zelfgemaakt kerstmaal. De lades glijden in de kast, de deurtjes zoeven zachtjes dicht, en de keuken heeft nog steeds een pracht aangezicht. Gezellige feestdagen namens een zeer tevreden klant��
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door de Jonge op woensdag 4 okt 2017 17 | vestiging Heteren
In oktober 2016 een keuken gekocht. Het verkoop- en ontwerp-proces verliep vlekkeloos. Na levering van de keuken begon de ellende, na een jaar nog niet opgelost. Dit keukenbedrijf biedt geen enkele service, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Mails worden automatisch beantwoord en sporadisch ook daadwerkelijk inhoudelijk beantwoord. Eerlijk gezegd schrijf ik nooit reviews. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, regelmatig bij op bezoek te gaan bij deze leverancier om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter maar wel heel goed”
Door Andre den Boer op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben voor ons nieuwbouwhuis een hoogglans greeploze keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. We zijn zeer tevreden. In de showroom namen ze zelfs ons inziens te veel tijd voor je. Uiteindelijk zelfs via de fabriek in Duitsland nog maatwerk kunnen realiseren. We wilde graag strakke lijnen en de greep laten doorlopen. Dit was met standaard maten niet mogelijk, maar hebben we met maatwerk toch kunnen realiseren. Levering en plaatsing verliep ook goed. Ze hebben dit na uitlopen van de oplevering van het huis, toch keurig kunnen laten aansluiten op de uitgelopen planning, waardoor ik geen verdere vertraging op liep. Ik was zelf aanwezig bij de montage en kon zo op bepaalde details beslissen hoe het gemonteerd werd. Na een dag was de keuken compleet, zonder tekortkomingen. In 1x goed dus! Kort na montage alleen problemen gekregen met de vaatwasser, maar dat lijkt aan het apparaat te liggen.
Kortom; geen prijsvechter, maar wel heel goed en in 1x!
FOTO VAN ANDRE DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door dhr en mevr Demirbas op maandag 17 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn erg goed geholpen door Cathelynn van Doorn. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan over de prijs en ik heb uiteindelijk m'n droomkeuken! De service en het advies was uitstekend en we zijn erg tevreden over hen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jeffrey schouten op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij zijn bij Eigenhuis keukens in Hoevelaken geweest en zijn daar naar volle tevredenheid geholpen door Victor Klukkert,we hadden wat wensen en ideeën hoe wij graag onze nieuwe keuken wilden hebben voor in onze nieuwe woning en mede door zijn hulp hebben wij nu een prachtige keuken. ook de levering en montage was naar volle tevredenheid, wij zouden eigenhuis keukens zeker aanraden.
REACTIE VAN ELINE
Beste Jeffrey, Bedankt voor je goede beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier toegewenst met jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Lisette op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Service afdeling gebeld i.v.m. een lekkende kraan van 7 jaar oud. Ondanks verlopen garantie is er dezelfde dag (gratis) een vriendelijke en behulpzame monteur langsgekomen. Het probleem kon niet ter plekke verholpen worden, maar met noodkraan en goed advies toch verder geholpen. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Simon op vrijdag 23 jun 2017 17 | vestiging Amersfoort
Wij kochten een keuken bij keukenhome wat 1 jaar later bij Eigenhuis Keukens hoort. Zij zijn projectleverancier van ons nieuwbouwhuis en het zou op vele manieren voordelig zijn om de keuken bij hen te kopen. 1 jaar geleden moesten wij zo snel mogelijk (deadline) alles tot in detail bepaald hebben. Enkele weken voor onze verhuizing onlangs, hebben wij zelf gebeld wanneer de keuken eigenlijk geplaatst zou worden. Ze vertelden ons dat de keuken vertraagd was en 3dagen na onze verhuizing pas zou komen. Bij het plaatsen van de keuken zat er geen juiste kraan bij. De monteur heeft dit gemeld en een nieuwe kraan werd besteld. Verschillende keren hebben wij die dag zelf gebeld of we een noodkraan konden krijgen. Van het kastje naar de muur gestuurd om een noodkraan te vragen. Ze wilden ons minimaal zonder kraan laten zitten!! De kraan hebben we 3 weken later in ieder geval nog niet. Daarna heb ik nog vele malen met ze gebeld en gemaild om twee extra lades aan te vragen. Er wordt niet gereageerd op mijn mails door de klantenservice. De monteurs hebben zonder communicatie al het afval van het plaatsen van de keuken in onze voortuin laten staan. 3 pallets vol. Telefonisch hebben ze me gezegd dat ze het komen ophalen. 3 weken verder staat het afval nog steeds in mijn voortuin en de klantenservice reageert nog steeds niet. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Een ongelofelijk slecht bedrijf met verschrikkelijk slechte communicatie naar zijn klant toe.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en helder”
Door Ed van den Berg op zondag 29 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
In alle fases van het verkoopgebeuren zijn wij goed geholpen. De aankoop verliep deskundig en helder. De plaatsing van de keuken ging goed (op een paar kleinigheden na) en de nazorg wachten we nog even af, maar hebben we vertrouwen in.
Compliment voor Eigenhuis Keukens Amersfoort.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is, daar doen we het voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door P. Butter op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Beste lezer, Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Capelle a/d IJssel een keuken voor onze buitenkeuken gekocht. Het is geen grote keuken maar wel een complete met granieten blad, 4-pits kookplaat en wasbak. Ondanks dat het niet om een grote keuken gaat, zijn wij vakkundig, en uitermate vriendelijk door de heer Bouwman geholpen. Wij hebben bij een concurrentbedrijf in het verleden een keuken van 20.000 euro gekocht en werden minder prettig geholpen als hier. De afspraken, het bestellen en afleveren zijn zonder enige problemen verlopen. Door ons zou Eigenhuis Keukens zeker aanbevolen worden voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Familie Butter
Reactie of foto toevoegen
“Wijzigingen geen probleem”
Door D. Grotenhuis op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Eerste afspraak verliep in prettige sfeer. Er werd uitgebreid de tijd genomen en er werd ons geen druk opgelegd. Nadien nog tweemaal de keuken gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus. Krte lijntjes, zowel met ons alsook met de aannemer. Ik wil deze zaak dan ook van harte aanbevelen! De keuken is opgeleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Fam bos op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Houten
Nemen de tijd om je droom keuken waar te maken. Tot in de puntjes. Tot een mooi resultaat van onze keuken waar alles na behoren werkt. Nette monteurs die ook vakmannen zijn. Tot slot een half jaar later even een schade geval lossen ze ook op.
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten”
Door mic op donderdag 21 dec 2017 17 | vestiging Amersfoort
Een dure Duitse kwaliteitskeuken besteld. Oplevering heeft nog altijd niet plaats gevonden. Tot en met de verkoop gaat alles goed daarna hopeloze communicatie en fout op fout gestapeld. De geplande levering was beging juni, die werd tot beging september uitgesteld. Bij levering was de helft van de kasten verkeerd ingemeten. In november keuken alsnog geplaatst. 4 resterende problemen uit het opleveringsrapport zijn nog altijd niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Jeroen Berger op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete keuken samengesteld m.b.v. Lars Kroder bij Eigenhuis Keukens A'foort. Metname zijn kundigheid en het meedenken met het geheel heeft uiteindelijk geleid tot een gave keuken die inmiddels geplaatst is. En ook de uiteindelijke montage is naar grote tevredenheid verzorgd, alles is zo netjes gedaan! Verder is de gehele gang van zaken van Eigenhuis Keukens heel goed m.b.t. de informatie over het hele traject e.d. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Berger, Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is! Wij wensen u heel veel kookplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door ten Cate op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Hoevelaken
We hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Norbert-Jan en hij was nog gezellig ook. De keuken is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en we zijn er heel blij mee
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw ten Cate, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel woon- en kookplezier met uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door De Kruif op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben in Hoevelaken onze nieuwe keuken gekocht, nadat we meerdere zaken hadden bezocht. De keuze op eigenhuis keukens was gemaakt omdat Norbert-Jan een vakman is, out of the box en betrokken. Wij wilde iets wat niet standaard was! Norbert-Jan heeft dit helemaal ingevuld. De keuken is inmiddels geplaatst door Kees-Jan en zijn zoon. Ook dit was weer vakwerk. Tot in de kleinste details prachtig werk geleverd! Een belletje van Norbert-Jan nog op de dag van plaatsing, top! happy#dikke10
REACTIE VAN NORBERT JAN VAN HUIZEN
Beste Familie de Kruif, Hartelijk dank voor jullie bedoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en mocht er iets zijn de koffie staat altijd klaar in de vestiging Hoevelaken.
Reactie of foto toevoegen
“Veel mis bij en na installatie”
Door Sonja op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigen Huis Keukens. Dit omdat het de voorkeursleverancier was vanuit het nieuwbouwproject. Helaas hebben we van het hele traject weinig lol gehad. De verkopers zijn heel behulpzaam en vriendelijk, maar vanaf de installatie ging veel mis. Plinten tekort, kastjes beschadigd, ombouw hoge kasten niet goed, verkeerde lades etc. etc. Ook beschadigden ze onze net gestucte en geverfde muren en plafonds. Daarna ontstond eindeloos gemail en getouwtrek over de oplossingen. En nu 4 maanden na installatie van de keuken, zit ik nog steeds te wachten op de laatste vervangingen en op de schadeloosstelling van de reparatiekosten van onze muur en plafonds. In de winkel roepen ze heel hard "dit is echt niet te vergelijken met een Ikea keuken". Nee dat klopt. Deze is veel duurder en levert ook heel veel gezeur en gedoe op. De service van deze organisatie is echt waardeloos. Men reageert niet of nauwelijks op mails en pas als je gaat bellen, krijg je een toezegging dat ze je gaan terugbellen. Wat ze dan ook niet altijd doen. Kortom, ik koop hier nooit meer een keuken!!! De volgende keer is het weer Ikea :-)
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Pinar op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik heb een hele goede ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort, ik ben super blij met mijn keuken, alles is netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Aanvulling ontvangen 6 maart 2020: De keuken is al gemonteerd en alles is goed verlopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw ervaring! Fijn dat alles naar wens is. Nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig”
Door Guido Kuipers op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht via nieuwbouw project, goeie begeleiding bij meerwerk keuken, fijne en vakkundige monteur bij de montage
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Kuipers, Bedankt voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Bart op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Houten
Ik lees altijd beoordeling op forums voor het kopen van zaken maar schreef er eigenlijk nooit op. 13 jaar terug kochten we er onze eerste allergoedkoopste op de markt te krijgen candy vaatwasser dje nooit kapot ging. We kochten in 2013 een prachtige poggenpohl keuken in houten met alle denkbare apparatuur van gaggenau. De keuken wordt intensief gebruikt en is fantastische geplaatst met zelfs bouwkundige ingrepen in de keuken door deze leverancier. In garantie periode 1 keer beroep op hen gedaan en uitstekend geholpen. Maar nu zelfs na de garantie periode hadden we paar kleine zaken die nu zonder discussie over rekeningen zijn verholpen. We hebben toen een top lijn A merk keuken gekocht maar wij durven zeker te stellen dat we naast een goede onderhandeling bij aanschaf ook een À service hebben ontvangen. Chapeau eigen huis!
Reactie of foto toevoegen
“De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel”
Door Paul Vreeke op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan.

Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negatieve reviews heus wel gelezen. En toch zijn wij na ons eerste bezoek, vol vertrouwen de winkel in Amersfoort uitgestapt. Wij raden Eigenhuiskeukens aan bij onze familie en vrienden. Het team doet wat het belooft. Waar wacht u op?
FOTO VAN PAUL VREEKE
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Tiedo Boertien op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Twee projectkeukens gekocht bij Eigen Huis keukens. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. Slechte communicatie. Slecht bereikbaar. Bellen niet terug. Sturen nog maanden nadat keuken opgeleverd is onterechte aanmaningen en facturen. We kopen hier nooit meer een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Kunal Chopra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Eigenhuis Keuken gevonden. en vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur (Nick Ligerse) gehad en samen een mooie keuken samengesteld..Uiteindelijk, bij EH Capelle zijn we heel goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Speelgoed werd aangeboden (om hun bezig te houden) en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Vanaf die inmeet moment wordt alle afwijkingen tijdens die bouw werd afgesproken en doorgenomen voor die bestelling van die keuken bij die Fabrikant en In het Eind, die kuken was twee dagen lang "Tip Top" geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Heel Erg Bedankt Nick en Team !!
FOTO VAN KUNAL CHOPRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Kunal Chopra
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo en Frida op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn erg tevreden met de verkoop. We hebben duidelijke voorlichting gekregen. De verkoopster Rianka kwam zelf ook met hele leuke voorstellen. Er werd ons niets aangesmeerd en er werd objectieve informatie over alles gegeven.Wij zijn dus erg tevreden
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door carolien op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
De aankoop verliep heel prettig, de keuken hebben we online besteld, omdat het geplaatst werd in appartement die bestemd was voor verhuur, en eenmalig in winkel geweest, om het samen alles door te nemen. ook de levering was prettig. En was iets niet goed met de kraanaansluiting, maar dat hebben jullie netjes verholpen. Ik zou jullie dus zeker aanraden, als iemand dat zou vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is en wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Mw Mayland op maandag 3 nov 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Onlangs bij eigenhuiskeukens een keuken gekocht voor mn nog te bouwen huis. Ben door Cathelyn zeer goed geholpen. Ze denkt zeer goed mee, zeker omdat de afmetingen van de keuken nogal afwijken. Ze kwam ook met creatieve en praktische oplossingen. Al met al een hele prettige ervaring. Kreeg ook de tijd om er rustig over na te denken. Al met al helemaal top en echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Peter op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Houten
Prima ontvangen in de showroom. Ook een prima gesprek met Radjen. Hij bleek echter een ontwerp te hebben gemaakt dat in de praktijk verkeerd zou uitpakken. De afzuigkap zou niet recht boven de kookplaat passen en de handgrepen bleken verkeerd in het ontwerp te staan. Hier kwamen we bij toeval achter toen we de handgrepen later nogmaals checkten in de showroom. Hierbij uitstekend geholpen door Timo, die ons wees op de ontwerpfouten en een nieuw, wel uitvoerbaar, ontwerp maakte. De aflevering van de keuken op de afgesproken dag is netjes uitgevoerd door twee nette heren van een verhuisbedrijf. Keuken bleek compleet te zijn geleverd. De plaatsing is vervolgens foutloos en zeer vakkundig in een dag uitgevoerd door Hagen keukenmontage. Deze heren werken netjes, snel en zeer precies. In tegenstelling tot vele anderen, voor ons dus wel een prima ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Greetje op zondag 9 jun 2013 13 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn zeer tevreden over Eigenhuis keukens. We zijn bij 4 keukenzaken geweest en vonden dat er in het algemeen erg slordig en nonchalant werd omgegaan met offertes en tekeningen, er werd niet goed geluisterd naar onze wensen en we ontvingen offertes met veel fouten. Bij Eigenhuis in Hoofddorp zijn we echter meer dan prima geholpen door Cathelyn. Ze heeft onze keuken zorgvuldig opgesteld, heeft goed naar ons geluisterd en meegedacht. Daarnaast ondernam ze gelijk actie om onduidelijkheden uit te zoeken zodat we niet later te horen kregen als iets niet mogelijk was. Voor ons was het gesprek bij Eigenhuis een verademing t.o.v. de 3 andere keukenzaken. Uiteindelijk draait het natuurlijk ook om de keuken en de prijs. Wij zijn geslaagd voor een prachtige Siematic eilandkeuken en hebben deze voor een mooie prijs kunnen kopen. De levering moet nog plaatsvinden maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed zal verlopen en dat eventuele problemen goed zullen worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel soepel”
Door Eric Bond op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
twee keukens gekocht in appartementen voor verhuur. Dit verliep heel soepel. Er was een storing aan de kookplaat die de volgende dag werd opgelost.
REACTIE VAN FRANK VAN DEN BERG
Goedemiddag heer de Bond, heel leuk om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens u nog veel plezier met uw nieuwe keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ted Duyst op donderdag 15 sep 2016 16 | vestiging Hoevelaken
Zeer goede ervaringen met dit keukenbedrijf. Verkoper of eigenlijk is adviseur een betere omschrijving Marco Buitendijk heeft ons top begeleid in het hele proces. We hebben 2 keuken besteld voor de begane grond en 1e verdieping en beide keukens zijn naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Enkele beschadigde onderdelen worden nageleverd. Het allerbelangrijkste is dat er sprake was van een goede communicatie en nog belangrijker het nakomen van afspraken. Kortom dit bedrijf wil en kan ik aanbevelen bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit maar bron van frustratie”
Door Rogier Kok op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben bij Eigenhuis Keukens in Houten een compleet nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij hadden de vrije keuze een keuken aan te schaffen waar we wilden, echter Eigenhuis Keukens was als projectleverancier aangewezen en had verschillende voordelen, waaronder een 2.500 EUR korting. Binnenkomend in de showroom in Houten krijg je gelijk een goed gevoel. De showroom ziet er erg fraai uit, we hebben een heel fijn gesprek verkoopgesprek gehad en we waren er eigenlijk snel uit. Waar het er aan de voorkant zo goed uitgaat, zo slecht is daarna het gehele vervolgtraject verlopen. Hier een korte opsomming van de ervaringen die wij hebben opgedaan.

Algemeen:

- Showroom per telefoon en e-mail heel slecht bereikbaar
- Vanaf het moment dat je getekend hebt interesseert niemand zich eigenlijk meer echt in je
- Over het gehele traject en wie je ook aan de lijn krijgt bij EHK: niemand kan er iets aan doen, niemand neemt verantwoordelijk
- de reden dat er zoveel dingen misgaan ligt bij onderbezetting en 'u moet begrijpen meneer, in dit bedrijf zijn er ontzettend veel schakels ...'.
- algemene telefoonlijn en serviceafdeling is beter bereikbaar. Ook daar ... niemand weet ergens iets vanaf, niemand kan er wat aan doen en iedereen wijst naar elkaar
- In 1 telefonisch gesprek met de bedrijfsleider van de showroom in Houten werd mij beloofd, dat e.e.a. per mail de volgende dag naar mij toe zou komen. Deze mail kwam na 2 weken.

EHK werkt met servicebedrijf HR Montagegroep. Zij zijn hier geweest om de leidingen vooraf om te leggen en om de keuken te plaatsen en te installeren. De communicatie tussen deze 2 bedrijven is waardeloos.

- Nadat de definitieve versie van de keuken was vastgelegd heb ik uiteindelijk ZELF het correcte leidingschema naar HR Montagegroep moeten communiceren. Ondanks meermaals aandringen bij EHK kwam er niets van hun terug. HR Montagegroep wist van niks!
- Spullen die bij EHK allang klaar lagen werden door HR Montagegroep pas weken later geplaatst. Niemand wist dat het spul er al was. Ik heb nota bene zelf weer moeten bellen en de boel in gang moeten zetten - niemand deed iets.
- Levering van spullen tot 3x toe niet in orde. HR Montagegroep maakt nadat ze langs komen een lijst aan die door EHK administratief wordt verwerkt. Alleen omdat die elkaar niet begrijpen, worden er bij de volgende serviceafspraak spullen vergeten / zijn er verkeerde spullen besteld of weet men helemaal van niks.

De kwaliteit van de keuken is dik in orde. Daar niks mis mee. Met de plaatsing van de keuken helaas wel. De keuken is door 2 jonge knaapjes in een halve dag geplaatst. Alles moest snel snel snel. Hierdoor zijn er veel dingen achteraf hersteld moeten worden.

Nadat HR Montagegroep de keuken in eerste instantie heeft geplaatst, zijn ze voor de 2e servicebeurt (2 maanden later) langsgekomen om ontbrekende spullen te leveren / servicepunten te verhelpen. 2 maanden daarna is EHK zelf langsgekomen voor een 2e ronde. En nog steeds zijn er dingen niet in orde en moet er over 2 maanden wéér langs gekomen worden.

Kortom ... mooie showroom, goede kwaliteit keuken. Alles eromheen is 1 grote nachtmerrie en een bron van frustratie. Eigenhuis Keukens - nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Wel 20 sterren”
Door Frank van der Bijl op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier een keuken aangeschaft, deze is gisteren naar volle tevredenheid geplaatst. Net personeel, duidelijke en transparante communicatie en professionele correcte plaatsing van het geheel. Het ontwerp was mooi, maar het echte werk overtrof alle verwachtingen! Chapeaux, we gaan er vanuit dat het niet op kort termijn nodig is, maar we zullen dit zeker opnieuw precies zo doen en raden dit iedereen ten zeerste aan. Verkoper/bedrijfsleider Nick Legierse is zelfs nog persoonlijk langs geweest om het geheel te bekijken. Al konden we 20 sterren geven deden we dat zeker, leveringstermijn ook op de dag nauwkeurig
FOTO VAN FRANK VAN DER BIJL
Kookplaat met downdraft
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en voor alle complimenten! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Rick Bezemer op woensdag 18 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Begin vorig jaar hier onze keuken gekocht. Op moment van levering alles compleet en netjes geplaatst. Voor het uitzoeken van onze keuken langs veel keukenleveranciers geweest, echter kon hier de scherpste prijs worden geboden. De verkoper neemt je ook aan de hand bij het maken van de extra keuzes die men (wij ook) vaak vergeet, zoals de plinten, passtukken en verlichting. Nu een jaar verder en nog steeds ontzettend blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Ewoud Goedegebuure op zondag 10 jan 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede ontvangst, duidelijk advies, vriendelijke en correcte verkoper, (Jeffrey Bouwman), weet de wensen te vertalen naar de juiste keuze van de keuken. Levertijd als afgesproken bij de verkoop. En geheel kompleet! Ook het plaatsen is volgens afspraak, en vakkundig gedaan. Kortom super!
FOTO VAN EWOUD GOEDEGEBUURE
Keukeneiland opstelling
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Spitters op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Nijmegen
wij zijn heel erg netjes en goed geholpen. Alles was tip top in orde met de keuken en de monteur was zeer behulpzaam en goed. We kunnen Eigenhuis echt aanbevelen.
FOTO VAN SPITTERS
Apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste familie Spitters, Wat een prachtige, tijdloze keuken! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jansen op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Met de nodige kritische houding kwamen wij binnen gelopen bij Eigen Huis Keukens (EHK) in Capelle aan den Ijssel. De keukenbranche heeft nou eenmaal een aparte reputatie. Eerst gooien ze de bruto prijzen 3x over de kop en vervolgens krijg je 50% korting waardoor je alsnog te veel betaald. De verkoper is er alleen maar op uit om je zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten bij het kruisje. Wat een verademing om dan bij EHK binnen te stappen. We werden hartelijk ontvangen en ze vertelden ons dat ze werken met netto prijzen. Hierdoor heb je meteen een realistisch beeld hebt van wat haalbaar is en wat niet. De keukenadviseur denkt hier echt met je mee en zegt het eerlijk als hij denkt dat een bepaalde keukenopstelling in de praktijk niet handig of niet mooi is en verduidelijkt dat zelfs met 3D-tekeningen. De tijd die je bij EHK binnen bent wordt daadwerkelijk voor 90% besteed aan het ontwerpen van de beste keuken voor jouw situatie en hooguit 10% over de uiteindelijke prijs. Bij Mandemakers daarentegen hebben wij 6 uur binnen gezeten waarvan het meer dan 3 uur over de prijs ging, zonde van hun en onze tijd! De keuken is inmiddels 10 weken geleden geplaatst en werkelijk iedereen die binnen komt maakt complimenten over hoe mooi de keuken is. Wij zijn er nog steeds iedere dag erg blij mee en hebben al regelmatig familie en vrienden aanbevolen om ook eens langs EHK keukens te gaan in plaats van enkel de winkels te overwegen met de hoogste kortingen, waar je uiteindelijk nog steeds afgezet wordt. Als laatste willen wij nog graag onze adviseur Jeffrey Bouwman bedanken voor zijn adviezen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat we nu ontzettend blij zijn met onze keuken. En dat is niet eenvoudig, want wij zijn zeer kritische klanten die normaal gezien altijd wel ergens iets over aan te merken hebben! Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H.Eland op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken voor een huis in het Koningskwartier Zevenhuizen erg tevreden met de keuken ,gekocht in het project van Heijmans alles klopte aansluitingen en montage prima ,al met al super !!!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw Eland, Bedankt voor uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Wij wensen u veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Moeten achteraf achter veel zaken aan”
Door Gerda op maandag 1 mei 2017 17 | vestiging Hoevelaken
Prima geholpen in de winkel, maar na betaling ben je een stuk minder interessant. Degene die de keuken heeft geplaatst heeft zijn best gedaan, maar was gewoon niet te doen in 1 dag. Het was een hele kastenwand, kookeiland en losse pantrie. Even slikken als er meer dan een aanhanger vol met verpakkingsafval in huis achterblijft. Afvoer spoelbak zat niet vast, dus lekkage. Zelf verholpen. Diverse dopjes op schroefjes etc niet geplaatst, dat hebben we ook maar zelf gedaan. 5 maanden later zitten we nog met een lade die niet loopt, en open staat, en een kraan die niet goed is, en waarvan ik denk dat het een showmodel ofzo is, gezien de gebruikssporen, terwijl wij nieuw gekocht hebben. Eigen huis stuurt ons naar de fabriek, fabriek stuurt ons terug naar Eigen huis. Ook bijvoorbeeld de dempertjes op de deuren vergeten te plaatsen, wachten we ook nog steeds op. Als je echt veel tijd hebt, en zin om overal achteraan te gaan kun je overwegen hier een keuken te kopen
REACTIE VAN GERDA
Dat is grappig, nadat ik had ingestemd dat mijn gegevens doorgegeven mochten worden aan Eigenhuis, kregen we 3 uur na het delen van onze ervaring het bericht dat de spullen besteld zijn. Nu 2 weken later en helaas weer niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend verhaal”
Door Roos van Peel op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer, zeer slecht. Heb eigenlijk geen zin om dit vervelende verhaal op te schrijven maar ik doe het toch. Op hoofdlijnen, aangezien ik ben gemaximeerd op 2000 woorden. Ik kan bijna een boek schrijven over alle zaken die mis zijn gegaan bij EHK.

* Na ondertekening van de offerte werden we geconfronteerd met kosten voor leidingwerk ad EUR 1.200. Dat verbaasde ons aangezien alle keukenapparatuur hetzelfde gepositioneerd was als bij de standaardkeuken van het nieuwbouwproject. Waarom dan extra kosten voor leidingwerk. Gewoon een verkapte verhoging van de prijs. Deze kosten zijn gedeeltelijk geschrapt.
* Communicatie zeer slecht. De verkoper annex bedrijfsleider Jeroen was slecht bereikbaar, na ondertekening van de offerte. Voor ondertekening ging dat prima.
* Keuken gekocht in januari 2016. Afgeroepen in december 2016 aangezien woning opgeleverd zou worden in februari 2017. Bleek dat het frontje niet meer leverbaar was. Dat is niet niks, het frontje is de keuken. Geen goede alternatieven beschikbaar. Contract was bijna ontbonden. Inmiddels contact gelegd met andere keukenboeren voor een andere keuken. Erg veel stress opgeleverd. Uiteindelijk toch nog een frontje beschikbaar wat goed was. Geen excuses of coulance van de EHK.
* Zeeppompje was niet leverbaar. Werd door Jeroen een alternatief geboden. Alternatief stelde echt niks voor, was gewoon een goedkope oplossing. Heb zelf via de leverancier een goed alternatief gevonden.
* Bij de montage is veel mis gegaan. Greepjes waren verkeerd, zeeppompje was niet goed, sleepsysteem koelkast niet geleverd en plint beschadigd. Een maand later werden de greepjes geleverd, wederom verkeerd. Erg lastig om in de keuken te werken als er geen greepjes op zitten. De derde keer waren de greepjes wel goed. De keukenmonteur was zo vriendelijk om in zijn eigen tijd langs te komen om deze erop te zetten. Echt een topper. Werkt overigens voor zichzelf en niet voor EHK. Zitten nu nog wel te wachten op het zeeppompje, nieuwe plint, montage van het sleepsysteem van de koelkast en het afkitten van het aanrechtblad. Uiteindelijk had EHK ons enige coulance aangeboden in de vorm van een pannenset. Toen de greepjes voor de tweede keer verkeerd geleverd werden, heb ik aangegeven geen prijs meer te stellen op de coulance. De communicatie gaat zo stroef, niet normaal. Je kan je wat mij betreft niet meer dan een jaar lang verschuilen achter onderbezetting. Dan heb je structureel een probleem en heb je gewoon schijt aan de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service na plaatsing”
Door Hc jansen op dinsdag 13 sep 2016 16 | vestiging Houten
Keuken geplaats ,met totaal ander slecht inbouw apparatuur ,geen service meer naar plaatsing .afwas machine vanaf plaatsing al slecht totaal geen service Combinatie magnetron en afwas machine inmiddels al vernieuwd en stukken beter bij plaatsIng naar een nieuwen afwas machine zag deze monteur dat het scheef was. Dus geen eigenhuis keuken meer met waardeloos inbouw dat achteraf veel te duur was
REACTIE VAN HERMAN
Praat gewoon Nederlands of zeg niets.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met keukenblad”
Door Nadia op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Op het moment dat we een keuken gingen uitkiezen voor ons nieuwe huis was ik zeer tevreden over eigenhuis keukens. Maar op het moment van levering was dat gevoel gelijk weg. Ons blad is in twee stukken geleverd want niet de bedoeling was afspraak was 1 gehele blad. Het blad was stuk gegaan bij het leveren heb 4 weken moeten wachten voor een nieuwe blad. Daarna heb ik een nieuw blad ontvangen alleen de afmeting klopte niet was korter dan me keuken. Er werden tot drie keer aan toe handvaten geleverd met roest vlekken erop nu nog niet helemaal opgelost.Heb eindelijk een nieuw blad met juiste afmeting alleen is het smetrandje veel te kort hebben ze niet aan gedacht dat ook te vervangen. Helaas hebben we de hele keuken moeten betalen voor de levering en vanaf dat je betaald is de klantvriendelijkheid ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Fred op dinsdag 10 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Als projectleverancier voor onze nieuwbouw woning zijn we bij Eigenhuis Keukens terecht gekomen. Het eerste gesprek ging erg goed, de verkoper dacht met ons mee en deed ons een goed voorstel met tekening. Vlak voor oplevering een tweede gesprek met een andere verkoper, dit verliep erg moeizaam, hij luisterde niet en kwam opdringerig over, dus konden we geen zaken mee doen. Kort daarna een derde gesprek gehad met weer een andere verkoper, het gesprek verliep erg goed en conform wens. De uitvoering verliep niet helemaal vlekkeloos, er ontbraken panelen, een ander paneel was stuk, e.d. De keuken is wel vakkundig geplaatst. De ontbrekende problemen zijn uiteindelijk na vele weken allemaal naar wens verholpen, door tussenkomst van de service afdeling. Al met al een positieve ervaring en een ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joost op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden over kwaliteit van levering. Mooie keuken en snelle plaatsing binnen 2 dagen. Ik zou hier zeker weer een volgende keuken kopen want je hoort veel spookverhalen die ik hier zeker niet ervaar!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! En heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. We wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corrie Kouffeld op dinsdag 15 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Hele goede ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel zelf. Via project verbonden aan onze nieuwbouwwoning maar we wilden niet de standaard keuken. Maakt het natuurlijk wel iets makkelijker met inmeten etc. Daar hebben wij ons totaal niet zelf mee bezig gehouden. Er zat best veel tijd tussen het bestellen en het definitieve plaatsen omdat ons huis nog niet opgeleverd was. In de tussentijd zijn er nieuwere versies van sommige zaken gekomen en die hebben wij zonder meerprijs aangeboden gekregen. Ook toen we op het laatste moment een Quooker Flex wilden i.p.v. de 'gewone' Quooker kostte ons dit helemaal niets. Vorige week is in 2 dagen de keuken geplaatst door een zeer vriendelijke en ervaren externe monteur, Willem Bonvie. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt super goed”
Door Annette Geurtsen op woensdag 2 jan 2019 19 | vestiging Hoevelaken
We hebben apparatuur gekocht voor in onze nieuwe keuken ! We zijn heel goed geholpen en hebben de juiste informatie gehad ! Ik raad deze winkel zeker aan bij andere mensen die op zoek zijn naar een keuken !!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte mevrouw Geurtsen, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Adrie Bergwerff op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een jaar of 6 geleden hadden wij al een keuken aangeschaft via deze vestiging. Wij zijn toentertijd uitstekend geholpen door Jeffrey Bouwman. Er werd met ons nagedacht over mogelijke oplossing voor de plaatsing van diverse apparatuur. Na plaatsing was er een tapkraan gesprongen (kon de leverancier en de montuer niets aan doen, was ene fabricagefout). Dezelfde dag is het probleem verholpen en alle natte (houten) delen van de keuken zijn toen opgenomen en op een later moment vervangen. Afgelopen jaar hebben wij een andere woning aangeschaft en juist door onze goede ervaringen met Eigenhuis Keukens zijn we hier terecht gekomen.

Ook nu weer zijn we uitstekend geholpen. Na het plaatsen van de keuken bleek er met 2 onderdelen iets niet goed te zijn. Ook dit is naar volle tevredenheid verholpen. De Servicedienst stond ons vriendelijk te woord en overlegde over de status en vervanging van de onderdelen.
FOTO VAN ADRIE BERGWERFF
+ Toon extra foto van Adrie Bergwerff
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geholpen”
Door Kevin Scholtes op zondag 17 mei 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pas een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geleverd zou worden. Deze keuken zou door eigenhuis keukens geleverd worden maar de waarde van de keuken kon ook geinvesteerd worden in een volledige keuken met bijbetaling. Ik werd netjes ontvangen door de heer van Dijk, die erg vriendelijk was en zeer nauwkeurig te werk ging met mijn wensen, benodigheben en uiteraard mijn budget. De heer van Dijk had nog een aantal slimme opties, kon zijn verhaal goed onderbouwen en wist goed met de ruimte voor de keuken te gaan om zoveel mogelijk ruimte over te houden. En erg kundige man, weet goed en doelgericht te werken en liet mij alles netjes overwegen. Het grappige van alles was nog dat ik de dag na aankoop in de krant een indentieke keuken tegen kwam met alle opties die ik ook had voor ruim 1000 euro meer. De keuken is nog niet geleverd omdat me huis nog niet af is, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een succes wordt. Top bedrijf dus. Een echte aanrader.

Naschrift ontvangen 5 november 2015: Keuken is geplaatst en ziet er super uit! Alles is prima verlopen. Vakundig geinstalleerd en netjes afgehandeld
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door M Kirschbaum op donderdag 20 jul 2017 17 | vestiging Hoofddorp
In de showroom was de ervaring met de verkoper redelijk goed. Kon beter, met betrekking tot advies geven, maar goed. Daarna begint het pas. Als ze eenmaal je betaling binnen hebben begint de ellende met het plaatsen. Op het moment dat Eigen Huis Projecten het overneemt en de monteur van EKG in charge is, is de service gewoon een lachertje. Onze afzuigkap was niet compleet bij montage. Inmiddels een keer of 3 een monteur geweest, en ze hebben het nog steeds niet voor elkaar om de afzuigkap in orde te maken. Iedere keer blijkt er 'verkeerd gemeten' te zijn. Na de laatste constatering van verkeerd meten op 19 april zou er opnieuw een monteur komen. Die afspraak staat nu voor 11 september op (bijna 5 maanden later!). Inmiddels zijn we dan ruim 8 maanden bezig, en we moeten maar afwachten of het dan opgelost zal zijn.
REACTIE VAN M. KIRSCHBAUM
Update: monteur is net de deur uit. Vorige keer in april was het te kort, nu was het te lang. Dus wéér alles mee terug. We horen wel weer wanneer de nieuwe afspraak is. Gezien onze ervaringen zal dat wel december worden. Klucht gaat gewoon door.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst correct”
Door Hartevelt op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Eigen Huis Hoofddorp bleek projectleverancier van ons nieuwbouwappartement in Haarlem. Het is lastig om twee jaar voor oplevering over een nieuwe keuken te besluiten. Maar advisering en tips hielpen ons goed op weg. Mooiste is dat je circa 6 maanden voor oplevering zaken kunt herzien. Hebben wij tav kleuren en kwaliteit van kastjes toch nog dankbaar gebruik van gemaakt. Levering en installatie waren uiterst correct. Opmerkelijk beschaafde mensen die nadenken, meedenken en niet zomaar iets doen. Onze keuken is een feestje op zich. Eigen Huis Keukens zou ik mijn beste vrienden aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Wat een mooi compliment dat u ons zou aanraden bij uw beste vrienden! Daar doen we het voor! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door erik bos op woensdag 1 apr 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel erg goed geholpen. Erg goed mee gedacht. Wij zochten een hele strakke keuken voor in een nieuw appartment. Hoog glans wit is het geworden met grote lades. Alles is in prachtige lijnen gemaakt. Niks is ongelijk. De keuken staat in de woonkamer en is een rchte eyechater. Niemand kan er omheen een goede service is hier normaal. Uitermate tevreden.
FOTO VAN ERIK BOS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Jan Smit op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel fijn de keuze van onze keuken kunnen maken in de zaak in Amersfoort. Alles is volgens planning gegaan . Keuken is keurig geplaatst. Wij zijn super en blij met de nieuwe keuken. Is inmiddels de derde keuken(ook in andere huizen) die wij hier gekocht hebben.
REACTIE VAN JAN SMIT
Fijne en mooie keuken
REACTIE VAN JAN SMIT
Mooie keuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto's en we zien u graag weer terug in Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Dennis Hikke op woensdag 2 mei 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Via de projectontwikkelaar een keuken gekocht omdat we dachten dat dit wel voordelen zou hebben tov een andere leverancier, hadden we het maar nooit gedaan. In het voortraject kan van alles maar zodra je betaald hebt is de service ver te zoeken. We zitten nu al 4 weken te wachten tot de beschadigingen en mankementen worden verholpen. Als je reageert hoor je helemaal niks, ze laten je gewoon aan je lot over. Ik zou je adviseren niet voor dit bedrijf te kiezen. Er zijn keukenverkopers genoeg die wel je service punten oplossen en gewoon en netjes met je communiceren. Het blijft trekken aan een dood paard
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geplaatst”
Door STKS op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
De keuken is prachtig geplaatst en alles was goed opgemeten. Er moest alleen nog iemand later komen, omdat de monteur iets te enthousiast was geweest bij het monteren van een plankje. Maar verder ging het goed. Wat ik wel jammer vind is dat ik achteraf in het proces te horen kreeg dat ik geen recht op verlenging van mijn garantie, omdat ik te weinig apparatuur had aangeschaft. Het was er namelijk een te weinig.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Goed om te lezen dat het naar tevredenheid is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verbazing”
Door Laros op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Houten
In januari een keuken besteld, begin mei 2016 geplaatst, en nu is het oktober zitten we na 3 keer terug te zijn geweest nog steeds met 1 verkeerd deurtje. 3 keer het zelfde verkeerde deurtje geleverd. En als je belt, zeggen ze dat het niet kan. Ik ben verbaasd!
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Marcel op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben bij Eigenhuis Keukens een U vormige keuken gekocht. Ricardo heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen. Alle tijd gekregen om de tekeningen te bekijken en (meerdere) veranderingen aan te brengen en Ricardo had alle geduld van de wereld. Afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Naleveringen goed besproken en tijdig gecommuniceerd over datum en tijd. Erg blij met de nieuwe moderne keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Marcel voor jouw positieve bericht! Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Peter op donderdag 20 dec 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Het was erg spannend allemaal. Met al die verschillende beoordelingen. Maar uiteindelijk is het prima gegaan. Bij het uitzoeken van de keuken (bijna 2 jaar geleden) voor een te bouwen appartement zijn we ontzettend goed geholpen, goed meedenkend en heel geduldig en niet op snel verkopen gericht maar op ons als klant. Ook de update vanwege de lange tijd resulteerde in een nieuw apparaat. Goed geadviseerd. Het plaatsen van de keuken ging ook prima en netjes en prettig. Marc is een vakman! Het ziet er allemaal heel mooi uit. Nu de keuken nog uitproberen! Ik wil geen spijt krijgen van de vijf sterren! Maar dan houden ze er nog altijd vier.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Peter, Goed om te horen dat u tevreden bent! We gaan er voor zorgen dat u geen spijt krijgt van uw positieve beoordeling. Wij wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij bestaande keuken”
Door Margot en Jos op zondag 15 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
In het recente verleden hebben we twee maal een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Amersfoort. Overleg met adviseur Tijn was altijd vriendelijk, deskundig, zeer behulpzaam en we waren erg tevreden over de prijs en de levering & plaatsing.
Nu was er door verkeerd gebruik een schade aan het aanrecht ontstaan (gelukkig verzekerd) en het aanrechtblad moest vervangen worden. Een groot compliment geven wij aan Jürgen en Mart, die de klus uitvoerden. Vooral Jürgen is een echte vakman. Het oude aanrecht kon hij verwijderen zonder enige schade aan muur of keukenblok, ook de plinten haalde hij keurig los van de muur. De keuken ziet er nu weer als nieuw uit. De verhuizers die precies op tijd het blad brachten waren erg vriendelijk en behulpzaam. Dank ook aan Tijn voor het vele overleg en de goede coördinatie.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Jerry op dinsdag 8 mrt 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ervaring van 30 september 2015: Voor ons nieuwbouwhuis naar eigenhuis keukens als projectleverancier gegaan. Onze ervaring met de verkoop (door adviseur Martin) is goed; hij denkt flink mee, werkt flexibel en komt afspraken na. Nu kwestie van wachten op de oplevering!

Ervaring van 8 maart 2016: Het leveren van de keuken pakte later uit dan was afgesproken. Na telefoneren en enige druk werd dit opgelost en is de keuken uiteindelijk vrij snel geplaatst. De keuken is mooi en goed geplaatst, wel hadden we achteraf op een aantal onderdelen betere advisering van Eigenhuis Keukens willen hebben op de details. Zo zit er te weinig ruimte tussen de inductieplaat en de koelkast, zit de kraan te dicht op het raam en hebben we een hoekkast met een deurtje dat door de plek maar moeilijk open kan. Dit zijn zaken waar we als leken niet aan gedacht hebben, maar een ervaren adviseur zou daarmee kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door M. van Kampenhout op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen in Hoofddorp, mooie keuken uitgezocht en vakkundig gemonteerd door Erwin en Ruud. Minpuntje: De keuken werd 6 dagen later dan afgesproken geleverd, het wijzigingsgesprek was ook (te) laat gepland.
FOTO VAN M. VAN KAMPENHOUT
Keukenmonteurs Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door W.H. Van Bekkum op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken incl apparatuur gekocht. Wij zijn duidelijk en goed geïnformeerd. In de showroom was alles als model aanwezig. Vriendelijk te woord gestaan met de juiste kennis!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Aad Legierse op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van onze keuken bij Eigenhuis Keukens. Alles is perfect verzorgd van advies tot en met het plaatsen van de keuken. De installateurs hebben voor ons, op advies van de adviseur, een hele mooie ombouw gemaakt waar de kastenwand perfect in past. Tijdens de montage kwamen de monteurs enkele kleine beschadigingen tegen die wij zelf niet hadden opgemerkt. Via de service -afdeling zijn er nieuwe onderdelen geleverd die de monteurs zelf hebben uitgewisseld. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zouden moeten aanschaffen dan gaan wij zeker als eerste weer naar Eigenhuis Keukens, echt een aanrader!
FOTO VAN AAD LEGIERSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door t.van der weerd op maandag 28 okt 2013 13
Onze beide zoons hebben allebei een keuken gekocht voor het nieuwbouw project de zeven gevels in woerden Zeer prettig geholpen goed advies geen opdringerige verkoop en goede prijs. Wij hebben er alle vertrouwen in. Fam. van der Weerd woerden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jaimie en Linda op dinsdag 17 sep 2013 13 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dankzij EHK Cappelle a/d ijssel hebben wij een keuken kunnen samenstellen die wij precies willen. Bij het eerste bezoek werden wij vriendelijk ontvangen en begonnen eerst met een rondje door de showroom. Nadat we onze keuzes hadden bepaald werd het één en ander met ons besproken. Dit is keurig verlopen en we kregen ook de keuken in 3D te zien + in een frame naar huis(leuke bijkomstigheid). Na een tijdje hebben we een vervolg afspraak gemaakt. Direct bij binnenkomst liepen we naar het kantoor en daar zagen we onze keuken op het scherm en alles voorbereid voor het gesprek. Mike heeft ons verder weg wijs gemaakt door alle materialen en apparatuur mogelijkheden. Het fijne is dat er echt tijd vrij wordt gemaakt. We zijn in totaal zo'n 4 uur bezig geweest om alles te perfectioneren. Onze keuken wordt binnenkort geleverd. Verder kan ik nu nog zeggen: Top service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Astrid op maandag 24 sep 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Vorig jaar heb ik n mooie keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens. Ik ben geholpen door Jochem. Hij heeft mij zeer deskundig geholpen. Bij Eigenhuis denken zij mee. Ook houden ze rekening met je budget. Heel open en transparant. Na t leveren en plaatsen van de keuken worden vragen snel en deskundig en snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Jacqueline Collewijn op dinsdag 7 feb 2017 17 | vestiging Houten
Om te beginnen, wat is Eigenhuis Keukens Houten een goed bedrijf! Na een super goed gesprek van ongeveer 3 uur, hebben wij een prachtige keuken samengesteld. De adviseur dacht goed met ons mee en gaf goede ideeën en tips, wat wij erg fijn vinden. Ook de showroom is erg mooi en er hangt een prettige sfeer. Het enige minpunt van het geheel was de prijs. We hadden natuurlijk wel rekening gehouden met het feit dat deze iets buiten het budget zou kunnen vallen, maar dit was iets meer dan verwacht. Maar goed, dat gecombineerd met de service heeft voor ons geen probleem gevormd.
Reactie of foto toevoegen
“Halve showroomkeuken”
Door Roger von Schukkmann op zondag 30 dec 2018 18 | vestiging Heteren
Pas op, betaal pas als keuken is geleverd, of liever bestel hem ergens anders! In juni kocht ik bij het filiaal in Heteren (vanwege beëindiging van deze vestiging) een showroomkeuken. Helaas kreeg ik tot op heden slechts een deel van de reeds betaalde keuken afgeleverd. Het lijkt erop dat een deel is zoekgeraakt. Inmiddels tientallen keren bij verkoper Andre Veldhuijzen gevraagd naar oplossing; en vervolgens ook bij regiomanager (de heer ter Haar), helaas worden telefoontjes en emails niet meer beantwoord. Het lijkt erop dat ze mij met een halve keuken proberen af te schepen. Hiernaast nog meer vervelende ervaringen met Eigenhuis Keukens. Twijfelt u dan doe ik graag verhaal waarom u hier geen keuken moet kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arenda Scherff op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Keuken in februari geplaatst. Helemaal naar onze zin! Er werd veel tijd genomen voor het adviestraject en erg goed meegedacht. We hebben nu een andere opstelling dan dat we vooraf hadden bedacht en daar zijn we super blij mee! Ook de kwaliteit van de keuken is top en er is heel veel keus in merk en prijsklasse voor de apparatuur. Echt een aanrader!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige montage”
Door Sanme op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Heteren
We zijn zeer tevreden over onze aankoop van de keuken bij Eigenhuis Keukens en het verloop van het proces. Vanaf de start was Sander vriendelijk en goed bereikbaar, we hebben regelmatig contact gehad over aanvullende vragen vanuit onze kant en hier kwam steeds snel reactie op. Ook de montage van de keuken was zeer prettig. De installateurs werkten zeer zorgvuldig en dachten over een aantal zaken zelfs nog mee. Bij plaatsing bleek dat de zij aanzichten en plinten niet in de goede kleur waren geleverd (fout van de leverancier). De monteurs hebben direct met ons meegedacht en aangegeven wat wat hen betreft de mooiste oplossing zou zijn, maar voor ons ook het minste gedoe zou zijn. De monteurs hebben hier zelf ook contact over gehad met de service afdeling van Eigenhuis, waardoor zij ons nog voordat het plaatsen van de keuken afgerond was al konden vertellen hoe het opgelost zou worden. Onze ervaring met Eigenhuis Keukens was dus zeer prettig.
REACTIE VAN ELINE
Beste Sanme, Bedankt voor je feedback en positieve beoordeling. Het is altijd leuk om te lezen dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Eline
Reactie of foto toevoegen
“Fouten worden opgelost”
Door Ellen Hardorff op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onlangs werd bij mij een keuken geleverd die nogal verschilde van de keuken die ik twee jaar geleden, voor een nog nieuw te bouwen huis, had besteld. Gelukkig is er een mooie oplossing gevonden waar ik heel erg blij mee ben! Eigenhuiskeukens nam mijn klachten serieus en heeft een uitstekend alternatief aangeboden. Fouten kunnen worden gemaakt; het gaat erom dat ze ook opgelost worden! Daar ben ik dus zeer tevreden over.
REACTIE VAN DEBBY
Wij zijn het helemaal met u eens! Wij stellen het plaatsen van deze ervaring zeer op prijs en wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt lang”
Door L Oudenalder op zondag 6 jan 2019 19 | vestiging Heteren
Na 3 maanden nog steeds niet de goede keukenkast, wordt aan een lijntje gehouden.
Ook de montage service is slecht, monteur plaats de kastjes verkeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door Ineke Gerrits op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ik heb een keuken gekocht en ben daar heel tevreden over. Mede door de goede samenwerking met Lusette en de fantastische monteur heb ik nu een geweldige keuken in mijn nieuwe huis staan. Een compliment waard.
REACTIE VAN LUSETTE
Beste Ineke, Dank voor het mooie compliment! Deze zal ik ook aan Henk van Soeren de monteur over brengen. Met vriendelijke groet, Lusette Heek
Reactie of foto toevoegen
“Al eerder keuken gekocht en nu weer in aankoop”
Door GertJan Doornekamp op donderdag 29 dec 2016 16 | vestiging Hoevelaken
Wij zijn blij met de eerlijke en deskundige kennis van eigenhuis keukens. 7 jaar eerder hebben we een mooie keuken gekocht waar wij nog steeds zeer tevreden over zijn. En ook een paar jaar verder zijn wij blij met de top service, en advies van onze keuken in ons nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Susan de Best op maandag 13 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik had brandschade waardoor de bovenkant vervangen moest worden. Ik heb zelf overal achteraan moeten zitten. Mailtjes worden niet beantwoord. Verkeerde spullen worden geleverd en telkens discussie dat het niet klopt terwijl de orderbevestiging voor dat deel klopt. Wanneer je alles moet vervangen is dat ook alles. Nu weer een lamp te weinig terwijl het er altijd 2 zijn geweest. Nu mag ik weer initiatief nemen. Er is totaal geen service. Echt heel slecht. Ik wacht nog steeds op een kastje en een lamp. Het loopt vanaf oktober! Of ze reageren niet of ze voelen zich niet verantwoordlijk en geven een andere afdeling de schuld!
Reactie of foto toevoegen
“Preferred supplier”
Door Wilko Hische op dinsdag 24 nov 2015 15 | vestiging Hoofddorp
We hebben voor EigenHuis Keukens gekozen omdat zij preferred supplier waren bij het nieuwbouw project waar we gekocht hadden. Verkoop verliep allemaal nogal pusherig. Een tijdje voor de oplevering werd gezamelijk de bestelling weer doorgelopen en toen bleek dat de verkoper (die er niet meer werkzaam was) de afzuigkap lager had geplaatst dan toegestaan. Dat bracht een verhoging van het eea mee waaronder de kastjes. De meerprijs wilden ze wel met ons delen. We vonden het nogal vervelend dat wij gedeeltelijk mochten opdraaien voor een fout van EHK en dat hebben we dan ook geweigerd. Na een tijdje moeilijk doen zijn ze daarmee akkoord gegaan. Later kregen we te horen dat de door ons gekozen vaatwasser niet meer leverbaar was, maar dat ze een prima vervanging hadden. Niet goed gecontroleerd en nu hebben we een vaatwasser met bestekla (wat we perse niet wilden) maar erger die ook dramatisch slecht afwast en droogt. We hebben EigenHuis er een paar keer over benaderd, maar ze geven domweg niet thuis. Niet goed, geld weg. Anders dan bij andere klanten zo te lezen is de montage bij ons wel prima uitgevoerd (zoals het hoort natuurlijk). Al met al zouden we niet meer met ze in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Marc op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ruim assortiment met prettig advies. Ook na aankoop met enige regelmaat contact over de gemaakte keuzes en mogelijkheid tot aanpassen. Op tijd contact met ons opgenomen over mismatch in keukenapparatuur. Dat is zeer gewaardeerd. Prima deskundige montage met advies ter plekke. Prijs/kwaliteit verhouding goed in orde.
FOTO VAN MARC
Keuken met eiland
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig resultaat! Heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Lise op vrijdag 11 sep 2015 15 | vestiging Hoofddorp
In verkopen zijn ze bij Eigtn huis keukens Hoofddorp heel goed. Maar zodra er betaald is is er van service geen sprake meer. Klanttevredenheid is iets wat ze niet nastreven. Bij het plaatsen van de keuken waren er een aantal gebreken. Na drie weken er achteraan gebeld wat de status was. Toen bleek dat het nog helemaal niet in behandeling was genomen! Twee weken later weer gebeld en het was nog steeds niet in behandeling genomen. Montage wordt uitbesteed aan andere bedrijven, daarom heeft men er geen invloed op zegt men gemakkelijk, dus dat is dan maar het probleem van de klant. Al met al zijn we hier vier maanden mee bezig geweest. Geen goed gevoel aan over gehouden, terwijl we met zo'n goed gevoel naar buiten liepen toen we de keuken kochten. Oh ja een messenset zouden we krijgen bij oplevering van de keuken. Deze hebben we niet gekregen, maar mogen we nog ophalen in Hoofddorp. Gemiste kans van klantvriendelijkheid ;-) haha.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Gert en Ans van Holland op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken, goed, zou zeker Eigenhuis Keukens aanraden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: Complete keuken gekocht met deskundig advies van Danny. Ongeveer augustus september 2017 gekocht. Sinds donderdag geplaatst, met een 10+ door ons gegeven.
REACTIE VAN DEBBY
Beste Gert en Ans, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Daar doen we het voor. Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in jullie Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Eindconclusie”
Door Gerard Jongerius op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Uitstekend geholpen door Silvia Wijnschenk. Dacht goed mee en kwam met nuttige adviezen enb suggesties. Doordat de onderlinge communicatie tussen de verschillende afdelingen niet optimaal was kwam er rond de oplevering ruis op de lijn. Dat is uiteindelijk goed gekomen, maar zou zonder problemen moeten verlopen. Verder bleken de smetplinten niet op de goede maat gemaakt en de planken met verlichten konden niet worden gemonteerd. Marcel heeft de keuken voortreffelijk gemonteerd. Hij heeft ook de oplossing bedacht voor de montage van de planken. Conclusie: sales 8, behandeling bestelling en aflevering 6- en montage 9.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken maar niet tevreden met service”
Door Fabienne op vrijdag 21 apr 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht bij eigenhuis keukens. De keuken zelf is prachtig maar de service en het opvolgen van vragen ronduit dramatisch. De keuken is geïnstalleerd maar de kookplaat deed het niet. Wij zijn al 2 weken bezig het bedrijf te bellen en e-mailen. Ook voor de oplevering waren zij moeilijk te bereiken en kregen we weinig tot geen reactie. Voor zo'n grote uitgaven verwacht je op z'n. minst een reactie binnen een week.
Reactie of foto toevoegen
“Prima voor elkaar gekomen”
Door Gé van Deventer op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Alles precies volgens afspraak geleverd. Zeer mooie keuken, Niet in het laatst door het fraaie natuursteen (graniet) uit India voor het kookeiland en het aanrecht. Nadeel, je moet het vanuit, in ons geval Almere, in Helmond uit gaan zoeken, maar ieder nadeel heeft z'n voordeel. Je maakt er een prachtig dagje UIT van.
REACTIE VAN DEBBY
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw positieve ervaring en nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Valerie Ramdas op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Afgelopen Januari 2016 hebben mijn man en ik een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle. Dit is een absolute afrader! Tussentijds is de medewerker die ons hielp ontslagen en werden wij gekoppeld aan 2 verschillende andere collega's. De plaatsing van de keuken ging niet goed, deze staat niet waterpas, er werden gaten door onze keukenkasten geboord en een verkeerde kast geleverd. De montage werd gedaan door een extern bedrijf ingehuurd door Eigenhuis. Tussentijds is een andere monteur van Eigenhuis langsgeweest en constateerde dat de montage zeer slordig heeft plaatsgevonden. Belofte om in week 48 alles af te ronden is ver te zoeken. Wij blijven mailen en bellen, maar de klachten worden niet afgehandeld. Ronduit schandalig is dit. Wij zijn 3 maanden verder na plaatsing en blijven kijken naar een keuken waar wij ontevreden mee zijn. Ik lees in meerdere recensies dat de service zoek is na verkoop van de keuken, u bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Angela van der Schagt op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Begin 2020 is de royale zwarte houten keuken in U-model geleverd. Het ontwerp van Lusette van Eigenhuis Keukens Amersfoort, die mij in het koopproces ook begeleidde, past geweldig bij mijn huis en de overige inrichting. Het model is strak en van deze tijd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en goed schoon te maken. Je ziet er ook geen vingers op. Het keukenblad (wit composiet) staat heel mooi bij de vloer met stoere grijze tegels. Op een van de houten deurtjes zat een minimaal verfdruppeltje en in een klein frontje een noestdeukje. Dat is snel en correct vervangen door Eigen Keukens Amersfoort.
FOTO VAN ANGELA VAN DER SCHAGT
Zwarte keuken in U model
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden en helemaal van deze tijd! Bedankt voor het delen van uw ervaring en mooie foto. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
REACTIE VAN LUSETTE HEEK
Beste Angela, Wat een prachtig eindresultaat. Geniet ervan, ook alle goeds gewenst in de nieuwe woning! Groetjes Lusette
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Chantal v.d. Berg op donderdag 19 jan 2017 17 | vestiging Amersfoort
Gisteren een tweede gesprek gehad bij Eigenhuis Keukens Amersfoort, omdat er de vorige keer iets niet goed was gelopen met de offerte. Beide gesprekken gingen erg goed, leuke sfeer, goed personeel en erg meedenkend. Het enige minpuntje was de prijs. Ik heb bij een andere leverancier gekeken en die zaten wel iets onder de prijs van Eigenhuis Keukens, maar als ik dan weer even terugkom op de service, vind ik dat (redelijk kleine) prijsverschil geen enkel probleem.
REACTIE VAN CHANTAL V.D. BERG-KOEKMAN
Helemaal blij met mijn nieuwe keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens!! In de showroom al prima geholpen, de keuken staat nu en ben er erg blij mee!!! Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Richard ten Brink op maandag 24 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben drie leveranciers gesproken voor een besluit te nemen over de aanschaf van onze keuken. We hebben met name gekozen voor Eigenhuis Keukens op basis van de kwaliteit van het advies. Wat betreft prijs ontliepen de aanbieders elkaar eigenlijk niet zo veel, tenminste niet op het moment dat je de netto prijzen onder de streep vergeleek. Wij hadden vooraf zonder enige kennis van zaken al een vrij vastomlijnd idee van hoe onze keuken zou moeten worden. Onze adviseur bij Eigenhuis was de enige die écht met ons meedacht en ons voorzichtig uitlegde dat we enorm spijt zouden krijgen van deze keuze en kwam met goed doordachte alternatieven. We zijn achteraf heel blij dat we met het advies zijn meegegaan. Nu ons huis af is kunnen we precies zien waarom het advies het juiste was en dat ons originele idee in de praktijk niet had gewerkt. Ook over de levering en nazorg zijn we meer dan tevreden. Er trad één probleempje op bij de levering, maar hierop werd snel, correct en adequaat gereageerd. Dat zegt wat mij betreft nog meer dan een levering die meteen goed is. Ik zou iedereen aanraden deze zaak te bezoeken en serieus te luisteren naar de aangedragen ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jan van Twillert op dinsdag 16 okt 2018 18 | vestiging Hoevelaken
Wij hebben een keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Eigenhuis Keukens. Een top-ervaring. Ten eerste een fantastisch verkoopgesprek met heel veel goed advies op het gebied van design and praktische aspecten van een keuken. Vervolgens hebben wij op een later tijdstip nog een aantal aanpassingen gemaakt en Eigenhuis had daar alle begrip voor en dacht volop mee. Bovendien deed Eigenhuis zijn goede naam eer aan door een zeer ervaren monteur te sturen, die de keuken keurig geplaatst heeft. Tenslotte kregen wij nog een telefoontje van het team of alles naar wens verlopen was; en ja, dat was het! Kortom: Eigenhuis Keukens verdient een warme aanbeveling !
Reactie of foto toevoegen
“Salvani keuken”
Door Mevrouw.M. Kranendonk op donderdag 13 dec 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Prettige monteur die alles goed heeft geïnstalleerd. In de winkel in hoofddorp werd prima uitgelegd welke onderdelen bij de prachtige Salvani Keuken kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Hans Schreudering op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Netjes geregeld en gepland. Snelle en nette montage. Helemaal tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door M.Opmeer op zondag 2 nov 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
Deze zaak is een aanrader voor iedereen die een keuken wil. Super geholpen en uitleg en mooie keukens in de showroom. Deze mensen laten alles zien wat er te koop of mogelijk is en denken met je mee van wat je kan doen en kan maken. Alles is op een super goede manier verlopen en ben heel erg tevreden over de manier van hoe het gegaan is en hoe alles is verlopen een dikke 10. M. Opmeer in Nieuwerkerk a/d Ijssel.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door John van Dijk op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben via prima hulp en aanwijzingen van Eigen Huis keukens een keuken gekocht voor onze huidige woning. Zijn daar uiterst tevreden over en raden dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: Onze keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. De monteur heeft z'n werk netjes gedaan en eigenlijk zijn we tevreden over de keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Van Dijk, Goed om te lezen dat u uiterst tevreden bent! Wij willen u graag bedanken voor het plaatsen van deze positieve ervaring en wensen u heel veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Dankbaar”
Door J van Eijk op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Onlangs een keuken aangeschaft bij de locatie in Capelle a/d Ijssel waar ik werd geholpen door dhr Bouwman. Dit was echt super! De ideeën die ik had kwamen supergoed bij elkaar en ook al staat de keuken nu twee maanden word ik er nog elke dag heel vrolijk van. Hij is helemaal perfect! Ik ben heel erg blij met de voorstellen en hulp van dhr. Bouwman en hem erg dankbaar. Bij de levering van de keuken ging alles ook vlekkeloos en waren de leveranciers heel vriendelijk. Ik zou Eigenhuis keukens dus zeker aanraden :).
Reactie of foto toevoegen
“Beste kwaliteit”
Door Mathijs op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben hier een keuken gekocht van aankoop tot levering alles super verlopen er word goed meegedacht en advies gegeven. Ikzelf ben aannemer en heb al aardig wat keukens geplaatst en als monteur zie je het beste wat voor kwaliteit het is, deze keuken is ronduit voor wat ik gemonteerd heb de beste.
FOTO VAN MATHIJS
Geplaatste apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Beste Mathijs, Wat een prachtige keuken! We wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Ralf op dinsdag 8 aug 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens, locatie Capelle aan de IJssel. Om positief te beginnen: de monteur was super en verstond zijn vak. Hij was zeer vriendelijk en in een dag had hij de keuken perfect geplaatst.

Toch maar twee sterren, want verder zijn we over Eigenhuis keukens zelf eigenlijk alleen maar ontevreden. De man die ons als eerste hielp met het samenstellen van de keuken, verstond zijn vak nou niet bepaald. Hij had bijzonder veel moeite met het lezen van de opgestelde tekeningen, van de keuken die reeds bij de bouw standaard geleverd zou worden en wij aangepast wilden hebben. Later, bij een gesprek met een andere medewerker, bleek hij ook een aantal onderdelen vergeten te zijn toe te voegen. Deze tweede medewerker verstond zijn vak als keukenontwerper een stuk beter en heeft ons tijdens onze afspraak goed geholpen. De communicatie begon vanaf dit moment alleen steeds slechter te worden. Mails werden niet, of pas veel later, beantwoord. Als je Eigenhuis keukens belde, dan namen ze of niet op of je werd van het kastje naar de muur gestuurd. De enige manier om contact te krijgen (is meteen een tip) is om een klacht in te dienen. Dan word je teruggebeld. Tot slot is ook de nazorg bijzonder slecht geregeld. Een aantal onderdelen, die Eigenhuis keukens vergeten is te leveren bij het moment van montage, wachten wij weken later helaas nog steeds op. Om bovengenoemde redenen zou ik Eigenhuis keukens niet aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door F. van der Knijff op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Houten
Wij hebben een volledige keuken gekocht en zijn hierbij uitstekend geadviseerd. Eea verliep op een prettige manier, de verkoper nam hiervoor alle tijd die nodig was. Een latere aanpassing op ons verzoek werd ook probleemloos verwerkt
REACTIE VAN DEBBY
Geachte F. van der Knijff, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel woon- en kookplezier in uw Eigenhuis keuken. Met hartelijke groet, Team Eigenhuis Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar botte reactie”
Door Bouwnummer 10 op woensdag 12 feb 2014 14 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn netjes geholpen bij Eigenhuis Keukens en omdat de inbouwapparatuur die we uitgezocht hadden niet meer leverbaar was kregen we een ander/beter merk. Het maken van een afspraak voor leveren/plaatsen vond ik wat minder. Omdat we in 2 weken over moesten na ontvangst van de sleutel was onze planning superstrak. Ik belde ongeveer een week of 6 voor de sleuteloverdracht voor het maken van een afspraak. Dit was nog niet mogelijk en zij zouden mij bellen 2 weken voor levering/plaatsing. Ik heb aangegeven wanneer ze konden komen en dat het anders pas januari zou worden (ivm kerstvakantie gaven ze aan niet te leveren/plaatsen) Toen kreeg ik een behoorlijk weerwoord dat zij uitmaakten wanneer er geleverd/geplaatst werd. Tja, jammer, maar ik ben de klant en als je niet voor kerst kan plaatsen, dan laat je die keuken maar in de opslag staan tot januari, ook goed. iteindelijk kon het toch wel. Tot nu toe ook nog geen klachten over de keuken zelf. Het enige minpuntje was dus de botte reactie aan de telefoon mbt het leveren/plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid”
Door Deborah op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Heteren
T/m aankoop van de keuken verloopt alles soepel. Bij onze plaatsing was er een onderdeel verkeerd geleverd. Inmiddels een halfjaar verder en de keuken is nog niet in orde. De service is vreselijk. Slecht bereikbaar; je moet er zelf continu achteraan. En elke keer gaat er wel weer iets mis in het hele verhaal.
REACTIE VAN DEBORAH
Na plaatsing van bovenstaande tekst heeft eigenhuis keukens contact gezocht met ons. Vanaf dat moment zijn de afspraken na gekomen en is er een andere monteur geweest die wel alles goed afwerkt. Inmiddels is nu alles in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Luitgard van der Heijden- Verbiest op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben 3 weken geleden onze keuken laten plaatsen in ons nieuwbouw appartement. We waren blij verrast door de enorme opbergruimte die in onze keuken zit. Ondanks dat we geen bovenkastjes hebben, hebben we zelfs nog ruimte over! Verder zijn we erg tevreden over de degelijkheid van de keuken, het ziet er allemaal heel netjes en mooi uit. Het is even wennen aan de nieuwe apparatuur, inductie koken was ik niet gewend, maar dat wordt snel vertrouwd. Een minpuntje was dat de ventilatie niet werkte van de kookplaat, dat bleek een fout in de montage te zijn en is gelukkig opgelost.
FOTO VAN LUITGARD VAN DER HEIJDEN- VERBIEST
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouw keuken”
Door Hasan op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Een stukje keuken laat aanbouwen bij ons nieuwe woning. Zeer goed geholpen. Alles was naar wens.
REACTIE VAN TIJN VAN DER GRIFT
Hoi Hasan, Blij te horen dat de aanvulling op u bestaande keuken helemaal naar wens is!
veel plezier in jullie nieuwe woning :-)
Reactie of foto toevoegen
“Uitstraling van composieten keukenblad”
Door Gb Schimmel op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Amersfoort
In december 2017 een keuken gekocht bij eigen huis keukens in nijmegen in maart 2018 geplaatst toen een probleem met het composieten blad toen een man van dekker zevenhuizen komen kijken die zegt dat dit zo hoort maar zelf ook iemand naar laten kijken die zegt dat dit niet hoort een email gestuurt word niet op gereageerd dus zeer zeker geen bedrijf om aan te raden om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Open contact”
Door Suzanne Bol op dinsdag 28 apr 2020 20 | vestiging Nijmegen
Bij de verkoop van de keuken is er een fout gemaakt met betrekking tot de spoelbak. We hadden een onderbouw spoelbak gekocht, maar bleek bij plaatsing niet mogelijk in combinatie met het materiaal van het werkblad. Na veelvuldig contact met Eigenhuis is er gekeken naar een passende oplossing en zijn we hier goed uitgekomen. Met veel zorgvuldigheid en open contact hebben we nu een fijne keuken staan die voldoet aan onze wensen. Complimenten voor de service!
FOTO VAN SUZANNE BOL
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten! De keuken is echt prachtig geworden. We wensen u dan ook heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service Eigenhuis”
Door Marcel Veenhuizen op zaterdag 22 feb 2014 14 | vestiging Hoofddorp
Voor een nieuwbouwhuis waar al een keuken in zat wilden we een kleine uitbreiding van een aantal kasten, wat extra apparatuur en ladensystemen voor twee kasten. De eerste levering ging goed, echter ontbraken er nogal wat onderdelen. De monteur die het zeer vakkundig gemonteerd had, heeft direct doorgegeven wat er ontbrak. Dit was begin december 2013. Ik ontdekte dat de monteur niet alles had doorgegeven, dus ik heb zelf nog gebeld met de heer Kreijger van Eigen Huis Keuken om door te geven dat er nog meer onderdelen ontbraken. De heer Kreijger maakte uitgebreid excuus, zei dat het hun fout was en verzekerde ons dat er voor de kerst geleverd zou worden. Beetje vreemd, want levertijden zijn normaal 4 - 5 weken. Dus dat het wat langer duurde dan 2 weken kon ik nog begrijpen. Ergens halverwege januari ga ik maar eens bellen, want al die tijd niets gehoord. Ik kwam per abuis bij de planningsafdeling terecht, maar die konden ook wel even kijken wanneer het afgeleverd werd. Echter, die kon de hele order niet vinden. Na opnieuw contact met de heer Kreijger werd ons verzekerd dat er op 24 januari de spullen geleverd zouden worden, de monteur was ook al geregeld. Op 24 januari zaten we helemaal klaar, alleen geen levering en geen monteur. Direct gebeld met de heer Kreijger, die had een heel vaag verhaal over de monteur die plotseling naar huis moest 'wat vervelend dat hij u niet even gebeld heeft'. Op mijn vraag waarom de spullen dan ook niet geleverd zijn, had hij geen antwoord. Hij zou het uitzoeken. Na enige dagen kwam het antwoord, het lag aan het systeem - die had de order 'eruit' gegooid. Maar, nu zou alles goed komen. In week 8 zou alles geleverd worden, hij zou er zelf op toezien. In week 8 horen we opnieuw niets, ondanks een mailtje van ons wanneer de spullen geleverd worden. Na een telefoontje van mij (het lijkt erop dat Eigen Huis in principe niet zelf met klanten belt) blijkt dat er alleen maar 2 kastjes geleverd worden, alle andere spullen zijn 'zoek'. Opnieuw een heel vaag verhaal wat er fout is gegaan, deze keer ligt het aan de fabriek. En nu? We wachten opnieuw af. 'Als de resterende onderdelen gevonden zijn, wordt het volgende week geleverd' zo wordt ons verzekerd. Ja ja, dat hebben we vaker gehoord. We zitten ondertussen 2,5 maand te wachten en worden met de meest onwaarschijnlijke verhalen afgescheept. Wil je een topverkoper aan het werk zien en je verbazen over telkens nieuwe redenen waarom het nu weer mis is gegaan - koop bij Jogchem Kreijger. Wil je een keukenleverancier die gewoon z'n afspraken nakomt en op tijd levert - ga dan niet naar EigenHuis Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Alves de Paiva op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We hebben hier een L-keuken gekocht. Ricardo Cruz heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen, afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Ricardo Cruz van Eigenkeuken Hoofddorp top gedaan, Bedankt ! Ben Super blij met mijn nieuwe moderne keuken.

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Onze keuken is al geplaatst alles is goed gegaan.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAlkmaar , Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
bAmersfoort (34 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
cCapelle aan den IJssel (36 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
dHeteren (8 ervaringen), Poort van Midden Gelderland Rood 13, 6666 LS Heteren, tel 026 - 319 50 20
eHoevelaken (14 ervaringen), De Wel 34, Bedrijventerrein De Horstbeek, 3871 MV Hoevelaken, tel 033 - 258 02 51
fHoofddorp (28 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
gHouten (18 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
hNijmegen (3 ervaringen), Verlengde energieweg 50, Woonbelevingscentrum LIV, 6541 XX Nijmegen, tel 085 – 070 77 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.