Feedback
8,2

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 218 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren111 ervaringen
4 sterren54 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster29 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Top”
Door Fam. Bijkerk op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij hebben het gehele traject van binnen lopen in de showroom, naar uitzoeken, bestellen en plaatsen van de keuken als heel prettig ervaren. Wij werden vanaf het begin van A tot Z meegenomen in het proces en werden onze ideeën met daarbij haar deskundig advies, uitgewerkt in een definitieve keuken opstelling. Met als het eindresultaat, een prachtige keuken. Top!
FOTO VAN FAM. BIJKERK
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ales keurig geregeld”
Door Fam Offereins op vrijdag 15 apr 2022 22 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geïnformeerd door Arne zonder zich op te dringen. Deskundig en nauwkeurig alles samengesteld, topper! Tussentijdse communicatie zeer goed, we werden keurig geïnformeerd over gang van zaken. Plaatsen keuken ook goed verlopen alles keurig correct afgewerkt.
FOTO VAN FAM OFFEREINS
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nick Brands op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tijdens het proces wordt goed meegedacht en van begin tot het eind voorziet Nick je van goed advies en is ook merkbaar dat deze jongens de nodige ervaring hebben betreft haalbare wensen van klanten. Dit gaf ons een goed gevoel en vertrouwen in de deskundigheid. Er werd ruim de tijd genomen voor ons en we voelden ons goed begrepen. Eenmaal na plaatsing erg tevreden ook met de kwaliteit en degelijkheid van de keuken. Ik heb mijn eigen kring al aangeraden hier heen te gaan voor een nieuwe keuken. Zeker betreft de prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jackie op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
We bought our kitchen through Raymond! Service was really great and super helpful every step! We bought a beautiful kitchen that we are very satisfied with and will enjoy for many years to come! Thank you so much for your help!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Herman op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Houten
Tijdens het ontwerp werd heel goed meegedacht door Timo (topper!). Tegen een scherpe prijs werd de keuken aangeschaft. Tussentijds nog vanuit Timo contact geweest om te fact checken. Toen het spannende moment (1 jaar later vanwege nieuwbouw) de keuken werd geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan tot volle tevredenheid. Vakkundig, zonder beschadigingen, goed afgewerkt, net personeel en precies zoals wij de keuken hadden ontworpen. Niets ontbrak, oh ja, wel, de oven en vriezer, maar dat was het gevolg van het bekende chip probleem. Wij zouden in een hoge prioriteit staan, maar een indicatie kon niet gegeven worden. Wie schetst onze verbazing binnen 2 weken werden oven en vriezer geleverd en geplaatst. Keuken compleet en wij meer dan tevreden! Heel blij hoe alles is uitgedacht en overeenkomstig gerealiseerd.
FOTO VAN HERMAN
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over advies en after sales”
Door Fabio en Laura op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze keuken gekocht in mei 2020. We zijn heel goed geadviseerd door Mireille. Inmiddels is de keuken geplaatst in ons nieuwe huis en wij zijn zeer tevreden over advies en over de after sales kwa advies en het leveren van werkzaamheden.
FOTO VAN LAURA
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat het hele proces naar tevredenheid is! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en nog heel veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Op de communicatie na heel tevreden”
Door Anne Daamen op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
De communicatie kan beter, we moesten vaak lang wachten op een reactie over o.a. de offerte en de leverdatum. Maar ook de boiler die opgehaald zou worden (bleek niet nodig te zijn i.c.m met warmtepomp), staat nu 5 maanden verder nog steeds in huis. De keuken zelf zijn wij heel tevreden over. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en alles was correct geleverd. Wij zijn fijn geholpen en goed geadviseerd door Mireille in de winkel! Ook de prijs voor wat je krijgt viel ons uiteindelijk mee. Op de communicatie na, zijn wij heel tevreden over Eigenhuis Keukens.
FOTO VAN ANNE DAAMEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige moderne keuken”
Door EHTom op donderdag 16 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prachtige moderne keuken gekocht tegen een scherpe prijs. Goed geadviseerd door Mireille Snoeij. Alles compleet geleverd en geïnstalleerd. Aansluiting inductiekookplaat na foutmelding direct hersteld. Had achteraf liever wel het verpakking materiaal mee laten nemen na plaatsing, maar dat kan ook op aanvraag.
FOTO VAN EHTOM
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje deze keuken! Mooie lichte tinten en helemaal van deze tijd! Wij wensen u nog veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Chung op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken gekocht met kookeiland en apparatuur. Er is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. De uiteindelijk geleverde keuken is precies zoals we hem bedacht hadden. Plaatsing van de ombouw en de keuken is door zeer vakkundige mensen gedaan. Complimenten.
FOTO VAN FAM. CHUNG
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken met kookeiland”
Door Rita op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken met kookeiland gekocht. We zijn vooral blij met de professionele advisering van Nick Legierse. Zowel waar het de keuken zelf als de apparatuur betrof. Altijd bereid mee te denken of veranderingen door te voeren. De prijs kwaliteit vinden wij ook goed!
FOTO VAN RITA
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is echt prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Renate Trouwborst op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na aankoop van ons nieuwbouwhuis werden we in contact gebracht met Eigenhuis keukens. In een geheel ontspannen sfeer konden we al onze ideeën en wensen vertaald krijgen in een leuk ontwerp. Mark de Zoete is een prettige en vakkundige adviseur die ik iedereen zou aanraden. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN RENATE TROUWBORST
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van de foto! Dit zegt alles! De keuken is prachtig geworden! Wij wensen u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door M. Clasquin op zaterdag 27 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn goed geholpen en tevreden met het resultaat. Wat wij erg positief vinden is de nazorg na plaatsing. Klantenservice is prima te bereiken. We hadden 2 kastjes met schade welke een paar weken daarna vervangen zijn. Ook werden wij een paar maanden later nogmaals gebeld met de vraag of alles nog naar wens is en er nog iets moet worden aangepast of herstelt. Zeer netjes!
FOTO VAN M. CLASQUIN
REACTIE VAN DEBBY
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wij zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent daar doen we het voor!
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales blijft achter”
Door B. Pellegrom op donderdag 11 nov 2021 21 | vestiging Houten
Keuken in Houten gekocht voor 25.000,00 , de verkopers kunnen het prachtig vertellen en alles is mogelijk als de handtekening maar geplaatst is. Groot compliment voor After Sale die zo hun best doen om alles op te lossen wat de verkopers beloven en totaal niet kunnen waarmaken . Eigen Huis kan niet waarmaken waarvoor ze reclame maken. Verkopen kan iedereen ,maar het belangrijkste is de klant tevreden wat er beloofd is en daar komen ze schromelijk te kort.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Pellegrom, nogmaals dank om uw ervaring met ons te willen delen. We nemen uw advies ter harte en zullen deze zeker intern bespreken om vervolgens in de toekomst o.a. de optie van greeplijst verlichting de juiste aandacht te geven en de keuze van de toeleverancier aan te scherpen zodat de doorlooptijd gereduceerd wordt. We wensen u in uw mooie keuken heel veel keukenplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Mega tevreden”
Door Freek op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Ik heb verschillende keuken-leveranciers gesproken maar de mooiste keuken en beste service vond ik bij EigenHuis Keukens. Sinds gister is de keuken geplaatst en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben netjes gebeld door EigenHuis met de vraag of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Kortom mega tevreden en nu genieten van onze keuken!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw spontane review! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Judith op donderdag 7 okt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Volledige keuken incl apparatuur en montage gekocht bij Eigenhuis. Supergoed geholpen door Jeffrey en de monteurs waren top. We zijn nog elke dag blij met het resultaat! Precies zoals we hadden gehoopt.
FOTO VAN JUDITH
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Wat goed om te horen dat het precies geworden is zoals jullie gedacht hadden. We wensen jullie nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken met verbetertips”
Door Dick Passchier op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een mooie keuken gekocht voor een bedrag van ruim E18.000,- We zijn er tevreden mee en alles functioneert naar behoren. Zijn er dan geen minpunten te noemen? Jazeker:
- De afspraak die ik telefonisch had gemaakt vwb de datum van plaatsing conform de leveringstermijn (4 weken na oplevering van de woning) bleek later niet gehaald te kunnen worden omdat de termijn tussentijds 6 weken bleek te zijn geworden, dit stond niet in de koopovereenkomst en wist ik ook niet. Uiteindelijk zijn we in goed overleg overeengekomen dat de plaatsing na 5 weken kon worden gedaan.
- Het keukenblad was te groot om het in het appartement te krijgen en moest ik, in verband met de tijd tot de plaatsing, snel beslissen om het blad door te laten zagen. Achteraf vraag ik me toch af of dit niet anders zou hebben gekund. Al moet ik zeggen dat het keurig is gedaan en niet echt hinderlijk is.
- Doordat ik de nieuwste modellen aan apparatuur kreeg (voor de prijs van de oude modellen), moest ik nog wel wachten op de levering daarvan na plaatsing van de keuken. Uiteindelijk werd de oven afgeleverd door een postorder bedrijf, zeer opmerkelijk en na telefonisch contact met EHK werd er gezegd dat de oven geplaatst zou worden door degene die hem zou komen brengen......Degene die de oven aan de voordeur als 'pakketje' kwam afleveren was ook zeer verbaast dat hij bij een particulier voor de deur stond en niet bij een bedrijf. Een paar dagen later is er alsnog een monteur van EHK langs gekomen om de oven te plaatsen.
- De inbouw apparatuur was niet gebruiksklaar gemaakt door de monteur, alleen de stekker erin gestopt.Het zou fijn zijn als dit wel was gebeurd als service naar de klant, zodat je gelijk kunt beginnen en niet nog eerst vanuit één of andere buitenlandse taal (in ons geval Pools) het programma moet gaan instellen in het Nederlands.
- Als klant is het fijn om steeds één contact persoon te hebben, bij ons allereerste gesprek had ik het idee dat dit gedurende het verdere proces ook het geval zou zijn. Later blijkt dat dit niet geval was en dan werd ik bijvoorbeeld doorverbonden met de afdeling planning, dit vond ik niet prettig en zou naar mijn mening best beter kunnen.

Mijn algehele ervaring is wel positief omdat de plaatsing van de keuken zelf professioneel is gedaan en we zeer tevreden zijn met de keuken. Hopelijk heb ik hierbij een bijdrage geleverd om de eerder genoemde punten te verbeteren.

Met vriendelijke groet.
FOTO VAN DICK PASSCHIER
REACTIE VAN DEBBY
Wij danken u hartelijk voor het delen van uw uitgebreide ervaring en zullen zeker de genoemde punten intern bespreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hennie op dinsdag 31 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden goed en duidelijk geholpen. Er werd goed meegedacht over de beste opstelling van onze keuken. Wij vonden de keukens van dit bedrijf ook echt heel erg mooi. Dus wat betreft hulp, keuze etc als je naar een keuken gaat kijken, helemaal top en eigenlijk 5 sterren waard. Enige minpuntje was de installatie van de keuken. Daar moet ik wel bij zeggen dat de geplande installateur was verhinderd vanwege ziekte. De vervangende 2 monteurs waren stug. Achteraf bleek ook een aantal stekkers in in stopcontacten gestoken en de quoocker niet goed was aangesloten. Gelukkig werd dit allemaal heel snel verholpen. We hebben de keuken nu 4 maanden en zijn er erg tevreden mee.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed gegaan”
Door Shaswin op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij deze zaak. Advies en verkoop was perfect. De keuken werd op tijd geleverd, maar de onervaren monteur van Eigenhuis keukens heeft het verprutst. De keuken totaal niet afgekit, ruimte van ongeveer 2cm tussen muur en aanrechtblad, slang van de quooker kraan werkt niet goed, beschadigde rand van de hoge kast, hoeklijst beschadigd, plint beschadigd en niet geplaatst, de lades sluiten niet goed, geen meegeleverde besteklade, afvoer afzuigkap niet aangesloten. Nadat ik zelf heel veel contact heb gemaakt via telefoon en e-mail, is er na ruim 2 maanden een monteur langsgeweest om de problemen voor de helft op te lossen. Nu zijn we alweer 2 weken verder en Eigenhuis is niet bereikbaar. Dus start ik nu, en terecht ook, een juridisch procedure, want Eigenhuis keukens geeft mij het gevoel dat ik geen klant meer ben. Ellende na ellende. Ik had er niet aan moeten beginnen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Ramharakh op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima service, goed meegedacht met het ontwerpen van de keuken. Keuken binnen 1 dag volledig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Afke van Breugel op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel tevreden over advies bij keuze van de keuken. Levering was volgens afspraak.
Plaatsing vakkundig en snel. Keuken staat er mooi bij. Enige puntje is dat zwenkkop op kraan erg moeilijk gaat en navraag bij Eigenhuis Keukens geen oplossing gaf.
Reactie of foto toevoegen
“De tijd genomen”
Door Martine en Raymond op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Fijn gesprek gehad met M.Bultena, er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen om je droomkeuken waar te kunnen maken! We hadden de keuken 1 jaar van te voren besteld ivm nieuwbouwplanning. De keuken werd uiteindelijk 2 weken later geïnstalleerd dan gepland. De keuken was binnen 1 dag gemonteerd door gezellige en snelle vakmannen. We hadden 1 lade deur welk beschadigd was, dit was snel opgepakt en enkele weken later werd deze vervangen. We wachten echter nog op 1 onderdeel, vanwege vakantieplanning duurt het nu wat langer. Communicatie was goed verlopen en je ontvangt snel een reactie! Wij hebben de locatie (vanwege het fijne personeel) zelfs aangeraden binnen onze familie welk nu ook een nieuwe keuken hebben gekocht :-)
FOTO VAN MARTINE EN RAYMOND
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd is en zelf gemonteerd”
Door Wendt op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele fijne zaak en zeer goed contact, vele mogelijkheden en achteraf nog te wijzigen zonder enige moeite, hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur gekocht, zeer tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen! Wij wensen u nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Ron op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken van een keuken werd door Eigenhuis Keukens alle opties met voor-en nadelen besproken en werd er meegedacht met de klant. Dat werd als zeer prettig ervaren. Daarnaast is het bestel proces, levering en plaatsen geheel volgens afspraak verlopen. De installateurs hebben de keuken in één dag geplaatst.
FOTO VAN RON
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Corine de Niet op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tijdens de 2 afspraken in de showroom zijn wij goed geholpen door Michel. Hij dacht mee en gaf goede ideeën. Ook over het inmeten tijdens de bouw hadden wij geen zorgen. De levering tijdig afgesproken. Helaas kwam er iets tussen waardoor de monteur niet kon komen. Er werd de volgende dag direct een vervanger geregeld. Ook de opleverpunten werden netjes verholpen. Ik raad deze winkel zeker aan!
FOTO VAN CORINE DE NIET
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jitske van Eijk op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben dit jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens te Capelle aan den IJssel. Op een koopavond heeft Jeffrey Bouwman ons geholpen met het uitkiezen van de juiste keuken. Jeffrey gaf uitstekend advies en wist op een creatieve manier meer ruimte te creëren in onze (wat kleinere) keuken. Uiteindelijk zijn wij met een grote glimlach op ons gezicht naar buiten gelopen! De montage is prima verlopen. Met de levering was de koelkast beschadigd maar ook hier heeft Eigenhuis Keukens professioneel en snel gehandeld waardoor wij snel van een nieuwe koelkast werden voorzien. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en de top service die we hebben gekregen! Nogmaals bedankt Jeffrey!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Schipper op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met de keuken. Keurig geplaatst en zeer tevreden met de verkoper Frank.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Bedankt voor het delen en wij wensen u nog veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door P.R. Burgerhout op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Bij Eigen Huis Keukens in Amersfoort een keuken gekocht. Bij het uitkiezen van de keuken prettig en vakkundig geadviseerd door Lars Kroder. Wij zijn een paar keer terug geweest om nog wat aan te passen en dit was geen enkel probleem. Bij het plaatsen van de keuken kwamen de monteurs erachter dat het aanrechtblad 10 centimeter tekort was. Later bleek dat dit een fout van de keukenbladleverancier was. Lars Kroder heeft geregeld dat er met voorrang een nieuw keukenblad gemaakt werd. Na 2 weken was deze gereed en hebben de monteurs op een zaterdag de keuken afgemaakt. Niets was teveel voor de monteurs toen ze om 18.00 uur klaar waren hebben ze de stucloper opgeruimd en alles gezogen en konden om 19.00 uur op de zaterdagavond naar huis ( z'n service nog nooit meegemaakt). De keuken ziet er precies zo uit als getekend. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces bij Eigen Huis Keukens. Nogmaals mijn complimenten voor het leveren van de prachtige keuken.
FOTO VAN P.R. BURGERHOUT
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig plaatje! Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door Monique volkers op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Houten
Het begon echt goed, super vriendelijke geholpen we wisten wat we wilde en door de hulp van de verkoper waren er snel ui. We moesten nog ruim 2 jaar wachten voor dat ons huis klaar was maar hadden er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. met de factuur kwamen we erachter dat er een kraantje vergeten was te plaatsen, kan gebeuren is ook na een paar x bellen opgelost voor 11 mei want dan zou de keuken geleverd worden. hierover is gebeld en vertelde toen ook dat het misschien mooier is om het keuken blad wat 2 delen zijn de naad in het midden van het kooplaat de doen, hij heeft er verstand van dus akkoord gegaan. bij levering blijkt dat de naad gewoon aan de zijkant zit en het telefoongesprek gewoon even vergeten is want ook geen keuken op 11 mei, ook niemand te bereiken uit eindelijk via de planning die zijn eigenlijk de enige die wat makkelijker te bereiken zijn . die vertelde dat de keuken pas 2 juni werd gebracht en 3 en 4 werd geplaatst. uiteindelijk onze verkoper gesproken die heel lacherig deed dat ik me vergist heb en dat er waarschijnlijk iets ander die dag komt. Hij vertelde ook dat het een enorme keuken is en daar 2 mensen voor nodig zijn en wel echte vakmensen. ik ga er vanuit dat het altijd vakmensen zijn ook al is het een kleine keuken. voor 3 juni krijgen we een telefoon de vaatwasser is er niet en komt een week later. niet blij mee maar is helaas weer niet anders, wel om een bevestiging gevraagd dit x , ook per mail ontvangen word dus een week later. de monteur was alleen en heeft het allemaal netjes in elkaar gezet wel met wat hulp van mijn man omdat sommige onderdelen te zwaar waren in zijn eentje. het was alleen nog niet klaar miste buiten de vaatwasser nog een paar dingen zou snel horen wanneer dat zou komen. na 2 weken op 16-6-21 maar even gebeld, Vaatwasser is er al vertelde de planning maar kan pas 16-7-21 geleverd worden samen met de andere onder delen die we missen. Ze hebben weer mensen te kort. niet akkoord meegegaan, toen kwamen ze met een datum 13-7-21 3dgn. eerder. hebben gezegd bezorg de vaatwasser maar zonder monteur sluiten wie die zelf wel aan. als goed is gaat dit dus gebeuren. maar hou mijn hart vast. dit alles gaat om een keuken van bijna 50.000,- nou moet het niet uitmaken hoe duur de keuken is, verwacht gewoon van zo een bedrijf betere service! na de betaling van de factuur is er geen service meer!
REACTIE VAN DEBBY
Beste mevrouw Volkers, wij betreuren uw ervaring ten zeerste en zijn inmiddels in contact met u om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost. Wij hopen in augustus alles af te ronden en horen dan graag hoe u dit ervaren heeft. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
REACTIE VAN MONIQUE VOLKERS
Hi. Hier even een update. Ze zijn 20 aug. Weer geweest en zouden alles afmaken, maar helaas weer de verkeerde plinten mee voor de derde x . En missen nog wat voor de wijnkoelkasten. Tot op heden nog niks gehoord!
REACTIE VAN MONIQUE VOLKERS
28-9-21 de keuken is vandaag dan eindelijk klaar! Het is echt een super mooie keuken. Maar zal nooit meer hier een keuken bestellen. Heel jammer dat het allemaal zo is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatste keuken”
Door Vincent Hoogerwaard op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keurig geplaatste keuken. Goede verkoop begeleiding door Jeffrey. Monteur die tijdens het plaatsen alleen maar heeft lopen zingen.
FOTO VAN VINCENT HOOGERWAARD
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top nazorg”
Door Karin en Jeroen van den Berg op zaterdag 1 mei 2021 21 | vestiging Houten
Uit de adviezen van de verkopers die zich bij Eigen Huis Keukens in Houten over ons project hebben ontfermd blijkt direct hun deskundigheid. Vrijwel direct kwamen ze met een voorstel om de indeling van onze keuken behoorlijk om te gooien. Toen uitgelegd werd waarom hadden wij zelf al zoiets: "Waarom hebben we dat zelf niet bedacht?". Er werd heel veel tijd voor ons vrijgemaakt om lastige knopen door te hakken: welke kleur frontjes, welk blad, welke greepjes, welke apparatuur. Voor- en nadelen van keuzes werden goed uitgelegd waardoor we tot een overwogen besluit konden komen. We mochten monsters van kandidaat frontjes mee naar huis nemen, toen bleek dat er toch een andere optie beter leek, werd deze binnen paar dagen gebracht, top service. Nadat we dachten er helemaal uit te zijn, dacht de verkoper toch nog even door en kwam nog eens langs de boel nameten. Toen bleek dat ons kookeiland toch 10 centimeter langer kon worden. Kijk, dat is nog eens top nazorg!
FOTO VAN KARIN EN JEROEN VAN DEN BERG
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marscha op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete keuken alles is soepel verlopen afspraken goed nagekomen en eventuele klachten netjes opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van je ervaring Marscha! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met je Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Storms op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel tevreden. We hebben met leveranciers rechtstreeks geprobeerd problemen met apparaten op te lossen (Novy heeft de allerslechtste service)
Maar vanaf het moment dat de service-afdeling Eigenhuis Keukens het overnam werd alles snel door hun servicemonteurs tot in de puntjes geregeld en snel opgelost.
Vriendelijk, snel en duidelijk in communicatie. Bij Eigenhuis Keukens nemen ze de moeite om op locatie de problemen te bekijken en op te lossen.
REACTIE VAN DEBBY
We zijn heel blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Eigenhuis Keukens”
Door Ed Pollemans op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Houten
Na een eerste speurtocht bij andere keuken bedrijven gekozen voor Eigenhuis Keukens. Tijdens eerste vrijblijvende bezoek heb ik mijn wensen geventileerd, en ben ik uitgenodigd voor een eerste afspraak. Op de eerste afspraak zijn wat opties van keukens en apparaten in de mooie showroom getoond. Ik heb wat smaken en keuzes bepaald welke als basis konden dienen voor mijn nieuwe keuken. Aangezien een keuken kopen niet dagelijkse kost is voor mij, werd door de verkoper alle tijd hiervoor genomen en werden bij plan~ en tekening uitwerking ook alternatieven in de showroom getoond, omdat de eerste indruk in de showroom niet altijd past in de beschikbare ruimte. Er is ruim de tijd genomen om e.e.a. uit te werken op mijn beschikbare budget, er zijn alternatieve keuken opstellingen getoond en uitgewerkt. Hierna is een duidelijke offerte opgesteld en is die uitgewerkt en naar mij toegestuurd zodat ik het thuis rustig kon bekijken. Er zijn nog 2 volgende afspraken gemaakt waar ook alle tijd werd genomen voor uitleg, omtrent aanpassingen in de indeling én opstelling én de apparatuur zodat de keuken echt op mijn wensen werd uitgewerkt. Hierna is er een inmeetploeg thuis de beschikbare ruimte komen inmeten als controle op alle maatvoering zodat de laatste puntjes op de 'i' uitgewerkt konden worden in de het definitieve ontwerp, zodat er tijdens de plaatsing geen onvolkomen zouden optreden. Van de inmeting en het inplannen van de datum hiervoor, tot de uitwerking van de inmeting werd ik netjes telefonisch en via een bevestiging per mail op de hoogte gehouden. De administratieve afhandeling was duidelijke en zorgvuldig. Ook werd er gevraagd of ik een nogmaals controle wilde uitvoeren op alle definitieve maten zodat de productie in gang kon worden gezet. Wat mij positief verbaasde was een netjes met maatvoering uitgewerkte plattegrond waar ik alle wandcontactdozen en waterkranen zelf moest aanbrengen. Een onverwachte service, erg handig. De financiële afhandeling werd ook netjes via een mail aangeven waar en wanneer e.e.a. geregeld moest zijn. Netjes op tijd ben ik ingelicht wanneer de keuken geleverd werd, op mijn voorkeur datum. Netjes op tijd kwam ook de de vrachtwagen voorrijden. De bezorgers gingen zorgvuldig met alle spullen om, het was geen haastwerk. Ook de after~sales is in orde. Vanwege Corona kon een kraan niet op tijd worden geleverd. Ik heb netjes een noodkraan gekregen. Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de levering van de juiste nieuwe kraan, welke door de leverancier later netjes is aangesloten. Ik heb wel de keuze gehad om een andere nieuwe kraan eerder te krijgen, maar ik heb gekozen voor mijn eerste keuze. Nu de keuken klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat en hoe het hele traject van uitzoeken~uitwerken~leveren en plaatsen is afgehandeld. Kortom, ik ben een blij man.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring! Het proces is precies omschreven waar wij voor staan met als doel dat u als klant 100% tevreden bent want dan zijn wij dat ook! Heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij probleem met apparatuur”
Door Martin op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijke en goede service. Denken mee en goede kwaliteit eigen merk keuken. Zelfs jaren na aankoop denken ze nog mee en gaan ze goed om met vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is werkelijk prachtig”
Door Jeanette van Eijk op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Eigenhuis Keukens! De aankoop bij Jeffrey Bouwman verliep soepel, met uitstekend advies en een fijne duiding van alle keuzemogelijkheden. Het geleverde leidingschema was duidelijk. De heren van de levering en de installatie waren vlot en vriendelijk. De keuken is werkelijk prachtig geworden, ik krijg er veel complimenten over.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Richard en Fria van der Velden op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Door meerdere zeer prettige verkoopgesprekken te hebben gehad met Lusette zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De montage zijn we ook zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig geluisterd”
Door Robin Kaptein op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn zeer tevreden over Eigenhuis keukens Hoofddorp. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij heeft goed advies gegeven en zeer geduldig naar ons geluisterd, hoe we ons droomkeuken wilden hebben. De verkoper ging een tekening maken zoals wij het wilde hebben toen zag de keuken er al mooi uit. Ook was hij creatief met ideeën en oplossingen die wij niet hadden bedacht. Nu staat de keuken en is het nog mooier dan op de tekening! Wij hebben ons perfecte keuken.
FOTO VAN ROBIN KAPTEIN
REACTIE VAN DEBBY
Het eindresultaat is echt prachtig! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Jeffrey is echt een topper”
Door Familie van der Lee op zaterdag 6 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar zomer een nieuwe keuken uitgezocht bij Eigenhuis Keukens. Dit bedrijf was ons 2 x aangeraden; 1 x door kennissen en 1 x door familie. Ook werd ons aangeraden naar Jeffrey Bouman te vragen. Dit hebben wij gedaan en dat is ons prima bevallen! Jeffrey heeft heel veel kennis en hij denk goed mee over wensen, mogelijkheden, materialen, kleuren, enz. Jeffrey is echt een topper! Jammer dat hij richting zijn pensioen gaat; een lastige zaak voor zijn opvolger/ster om zijn schoenen te vullen. Door de coronacrisis is het project qua tijd nogal uitgelopen; wij wachten nog steeds op een koelkast en op herstel van schade tijdens het installeren van de keuken. Wij hebben er wel vertrouwen in dat dit allemaal naar tevredenheid wordt opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Familie van der Lee voor het delen van jullie positieve ervaring! Wij gaan ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marco Pires Duarte op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle aan den IJssel. Al vanaf de eerste afspraak hadden wij een goede klik met Michel Bultena. Hij maakte ons wegwijs en was zeer geïnteresseerd in ons als gezin zodat hij zijn dienstverlening én juiste producten hierop kon aanpassen. En met succes! Wij hebben het traject, dankzij Michel, probleemloos kunnen doorlopen. Hij gaf ongevraagd extra service en dacht op alle fronten mee. Wij hebben er echt een fantastische keuken aan overgehouden en krijgen alleen maar positieve reacties. Na het plaatsen heeft hij nog regelmatig contact met ons gehouden om ervoor te zorgen dat wij echt tevreden waren. De super goede score is dan ook enkel bedoeld voor Michel.

Waar ik minder goede ervaringen mee heb gehad was de service- en administratieafdeling. Diverse keren zou ik teruggebeld worden over producten die niet voorradig waren, maar dit werd simpelweg tot twee keer toe niet gedaan(ineens ben je drie weken verder). Zij waren het vergeten... Uiteindelijk heb ik Michel hiervan op de hoogte gesteld en werd alles dankzij hem netjes opgelost. De afdeling administratie is helaas ook traag met reageren en mailtjes worden niet goed gelezen of opgevolgd. Je moet er dus bovenop zitten. Ik zal maar geen namen noemen, maar deze mensen zitten echt op de verkeerde afdeling.

Desalniettemin zijn wij blij dat wij onze keuken hier hebben gekocht. Bedankt Michel!
FOTO VAN MARCO PIRES DUARTE
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig resultaat! Bedankt voor het delen van uw openhartige ervaring! Wij zullen de complimenten aan Michel overbrengen en in gesprek gaan met de andere afdelingen om een en ander door te spreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig afgewerkt”
Door Wil Oegema op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
We hebben een keuken gekocht en die is half juli geplaatst in ons nieuwe app. We zijn correct geholpen en al onze vragen en wensen zijn tot tevredenheid afgewerkt.
Het plaatsen van de keuken is perfect gedaan door kundige en ervaren persoon. Alles keurig afgewerkt. Groeten Wil Oegema
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul Falke op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Twee jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Eigen Huis keukens. Schrok destijds wel van de reviews, maar nu de keuken na oplevering van ons appartement is geplaatst, zijn wij zeer tevreden. Kleine restpuntjes zijn snel en correct verholpen. Heeft u een nieuwe keuken nodig? Ga gerust naar Eigen Huis Keukens!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van Gijssel op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede service en aftersales. Kundig advies en er werd goed meegedacht met onze wensen.

Aanvulling ontvangen 9 december 2020: We hebben een complete keuken gekocht. Deze is al gemonteerd. De montage beviel prima. Binnen een dag zat de keuken er in.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Mike Slutter op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Eigenhuis gekocht. Nadat wij hem hadden gekocht, wat snel moest ivm de bouwkundige sparingen, konden wij naderhand onze keuken nog aanpassen qua fronten en bladen. De levering was perfect georganiseerd, de montage idem. Het enige wat fout ging was het werkblad tegen de achterwand. Maar ook daarvoor heeft de service afdeling een mooie oplossing gevonden en wij zijn heel blij met onze keuken.
FOTO VAN MIKE SLUTTER
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring en foto! Het eindresultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Pieter Kroon op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Fantastisch geadviseerd bij Eigenhuis keukens in Amersfoort door een zeer goede verkoopadviseur! Bij deze vestiging werken specialistische vakmensen met veel kennis die geweldige keukens kunnen ontwerpen! Ik ben super blij met mijn droomkeuken. Ook de bezorging en installatie werd verricht door absolute vakmensen, die oog hadden voor ieder detail. Wanneer ik in de toekomst ooit weer een keuken mag samenstellen en uitzoeken, ga ik zeker weer naar Eigenhuis in Amersfoort!
FOTO VAN PIETER KROON
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Van Vorselen op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Eigenhuis Keukens. Wij zijn enorm goed geholpen, David nam ruim de tijd om ons alle keuzes te laten zien. Doordat we goed zijn geholpen, zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Vooral het geduld tot het maken van onze keuze gaf rust.
FOTO VAN VAN VORSELEN
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig communicatie”
Door Fam. Van der Weij - Rammeloo op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Complete keuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop. Na plaatsing moeten diverse zaken vervangen of opnieuw gesteld worden. Keukenblad vlekken moeten behandeld worden. Wij zouden meegenomen worden in de mail voor de reparaties. Maar horen of zien al weken helemaal niets! Meerdere mailtjes gestuurd, gebeld en door de receptie bel notitie gemaakt maar op geen enkele manier ontvangen wij enige reactie! In plaats van ontzorgen na plaatsing van de keuken kunnen wij helemaal niets en moeten wij maar afwachten of er nog enig contact vanuit Eigenhuis Keukens komt. Wat een enorme teleurstelling en zorg dat er "gewoon" niet meer op je gereageerd wordt nadat de keuken is geplaatst. Dan ben je geen klant meer?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mansi op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
I had a great experience with Cathelyn from EigenHuis Hoofddorp. She helped with the design, products, ideas and end to end delivery of the kitchen with montage. Everything was perfect! Everything was on time, well communicated via emails and calls and exactly on time. I am using the kitchen now for almost 2 months and still 100% satisfied.
REACTIE VAN DEBBY
Thank you so much for posting your review and have lots of fun with your new kitchen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geadviseerd”
Door Buckers op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Martin Schreutelkamp begreep onze wensen en heeft ons prima geadviseerd. De keuken past uitstekend in de ruimte. We zijn tevreden. Het plaatsen duurde wel wat langer dan gepland.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat uw tevreden bent en hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Menno & Maral op maandag 16 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel fijn geholpen in de winkel door Michel met goed advies zonder hierbij "gepushed" te worden. Van de winkelervaring tot de plaatsing, over het hele proces zijn wij erg tevreden. Enige tip die wij hebben is dat er bij het inmeten beter naar de bestaande aansluitingen kan worden gekeken (als het om bestaande bouw gaat). Zodat er niet onnodig leiding/aansluiting werk nodig is voor de plaatsing van de keuken.
FOTO VAN MENNO & MARAL
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor de tip en voor het plaatsen van uw ervaring. We gaan hier een volgende keer extra op letten. Nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
REACTIE VAN MICHEL BULTENA
Wat is de keuken mooi geworden, ook met die tafel zo in het verlengde
dank voor de mooie worden en de gezelligheid bij het ontwerpen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht en vakkundig”
Door Robert op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Geholpen door Ricardo bij de vestiging in Hoofddorp, oprecht en vakkundig! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: De keuken is gemonteerden deze staat inmiddels al 1,5 maand. Dit is super bevallen, de mannen waren met 6/7 uur klaar en hebben echt vakmanschap afgeleverd.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door A. van Wincoop op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Na veel zoeken de keuken gevonden die bij ons past. Uiterst vriendelijk en geduldig meegenomen in het bespreken van de keuken. Doordat de verbouwing wat uitliep moest de keuken drie weken later worden geplaatst dan afgesproken. Onze verkoper moest even overleggen met de afdeling planning en het kon worden geregeld. Super flexibel. En het eind resultaat mag er zijn. Heel blij met Eigenhuis keukens in Hoofddorp.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om terug te lezen dat we flexibel zijn en u helemaal tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door J. van der Werff op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Bij aankoop van mijn keuken van het begin tot en met het einde uitstekend advies, service, vakkennis, klantvriendelijkheid. Kan deze vestiging en medewerkers zeker aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Losse aankoop”
Door C.J. Saleh-Huijssen op vrijdag 30 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alleen combimagnetron en inductie kookplaat gekocht, hierbij prima geadviseerd m.n. omdat onze meterkast ook vervangen moest worden. Samenwerking met prima installatie bedrijf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten en goede samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wahied Bhagwandas op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben bij Eigenhuis Keukens een nieuwe keuken gekocht voor ons nieuwbouw woning. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen (koffie stond al klaar). De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor Jeffery Bouwman. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hilde op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met onze gekochte keuken bij Eigenhuis Keukens. De gehele benadering en de gesprekken over onze wensen en wat er mogelijk is was heel fijn. Niets wordt gedwongen, Rianka dacht met ons mee en gaf ook haar eigen idee aan. Wij hebben gedeeltelijk onze oude apparatuur meegenomen, dit werd goed nagezien of de maten klopte. Plaatsen van de keuken werd gedaan door vakbekwame man. Heel rustig en meneer deed zijn werk vakkundig. Het mail en telefonisch verkeer was allemaal duidelijk en helder. Onze vorige keuken komt ook hier vandaan en toen ook net als nu fantastisch geholpen!!
FOTO VAN HILDE
Geplaatste keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier!
REACTIE VAN RIANKA
Bedankt voor dit positieve bericht! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn. Het was leuk om met jullie de mooie keuken samen te stellen. Heel veel kookplezier!!
Reactie of foto toevoegen
“Super service achteraf”
Door Britty Roodenburg op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Werd ruim de tijd genomen voor een advies en ook de service achteraf was super. Spots waren niet geleverd, maar binnen een dag een uitstekende oplossing.

Aanvulling ontvangen 18 oktober 2020: Ik heb een complete keuken gekocht met montage bij Eigenhuis Amersfoort. Deze is eind april geleverd. De levering was conform planning en installatie was snel en super netjes. Alleen de spotjes waren vergeten maar dat is opgelost en zijn alsnog achteraf gemonteerd.
FOTO VAN BRITTY ROODENBURG
Witte keuken met grijs blad en blauwe achterwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door LB op maandag 12 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Personeel met verstand, en weet precies wat bij je past. Dit bedrijf zat bij het project van de nieuwbouw wijk in waar we 2 jaar geleden onze keuken uit zochten. Nu hebben we de keuken 1 week in gebruik, maar het is gewoon een feestje om te koken en te bakken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Wendy op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij wilden heel graag uitstekend advies maar de keuken zelf plaatsen... en dat hebben we gekregen! De ruimte waar we de keuken wilden plaatsen leent zich niet voor heel veel verschillende opstellingen maar de verkoopadviseur heeft zich hierdoor niet laten beperken en verschillende mogelijkheden met ons uitgewerkt zodat we van alles scenario's de voor- en nadelen helder kregen. Met een prachtige keuken als resultaat, bedankt!
FOTO VAN WENDY
Stijlvolle keuken
REACTIE VAN DEBBY
Dat is nog eens teamwork! De keuken is prachtig geworden! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Mooi!!
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Joey Steenstra op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na de goede hulp bij het uitkiezen was het wachten op de levering. Dit ging geheel via planning. We werden netjes gebeld en de spullen werden op tijd geleverd. De monteurs waren snel en in een dag stond de keuken er. Helaas bleek de afzuigkap gedeukt. Deze hebben de met hoge spoed opnieuw besteld. Levertijd was helaas 2 weken. Ook bleek er wat miscommunicatie over 2 aansluitpunten. Dit is echter zeer snel verholpen door grote inzet van onze verkoopster. Al met al zijn wij erg tevreden over de aankoop, levering, installatie en ondersteuning! Alles werkt en is helemaal geworden zoals we wilden. Super bedankt.
FOTO VAN JOEY STEENSTRA
Gerealiseerde keuken
REACTIE VAN JOEY STEENSTRA
Ondertussen is de afzuigkap er :)
REACTIE VAN JOEY STEENSTRA
Hier ontbijten
+ Toon extra foto van Joey Steenstra
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans de Haan op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer vriendelijk en behulpzaam, zelfs op het allerlaatste moment was het mogelijk om een geheel andere keuken uit te zoeken! Ook is door hen heel veel moeite gedaan om de niet werkende afwasmachine zo spoedig mogelijk te vervangen.
REACTIE VAN RIANKA
Vriendelijk bedankt voor uw reactie! Het was leuk om met jullie de keuken volledig naar wens uit te zoeken en het resultaat is prachtig geworden. Veel kookplezier gewenst! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door JW Hogeweg op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Houten
Goed geholpen om snel te beslissen. We waren heel laat ingeschoven in een nieuwbouw project en moesten in een week aanpassingen aan de keuken doorgeven. Daarbij zijn we goed geholpen, goede adviezen gekregen om een keuken naar onze zin aan te schaffen.
FOTO VAN JW HOGEWEG
Hoekkeuken
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is heel mooi geworden! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken compleet met apparatuur”
Door Arjan Vermeulen op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
2 keer een keuken inclusief apparatuur aangeschaft. Goede voorlichting en meedenken in de aanloopfase. Uitstekende installateur maakt het geheel en prettige ervaring. Beide keren geen issues / alles volgens afspraak gedaan.
FOTO VAN ARJAN VERMEULEN
Strak
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! De keuken ziet er 'strak' uit! Prachtig! Heel veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Draaisma op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor ons nieuwbouw appartement in Amersfoort hebben wij een keuken uitgezocht bij Eigenhuis keukens omdat zij leverancier van het project waren. Voor een eerder huis hadden we al eens een keuken bij hen gekocht en dit was zeer goed bevallen. Ook nu weer een positieve ervaring rijker; goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel ook nog na diverse aanpassingen. Goede begeleiding van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door J. van Twillert op donderdag 17 sep 2020 20
Wij zijn geholpen door Victor in Hoevelaken en dat naar volle tevredenheid! Niet onze eerste keuken, wel het beste koopproces en advies. Zeer deskundig, ervaren en klantgericht. Op basis van mijn ervaring kan ik Eigenhuis Keukens warm aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig begeleid”
Door Niels Benschop op dinsdag 15 sep 2020 20
Wij hebben keukenapparatuur en blad gekocht. De hele keukenbouw is op maat uitgevoerd door een meubelmaker. Een en ander geweldig begeleid. We zijn uitermate tevreden over Eigenhuis Keukens. Geboden prijs/kwaliteit verhouding en service boven verwachting
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan! Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aangeraden”
Door Martin Lischer op dinsdag 15 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Vanaf het samenstellen met hulp van Ricardo tot aan het plaatsen van de keuken verliep soepel en zonder problemen. Absolute aanrader!
FOTO VAN MARTIN LISCHER
Superblij
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Willeke Haagsma op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
In mei 2020 een keuken laten intekenen en besteld bij Eigenhuiskeukens in Hoofddorp. We zijn zeer goed geholpen door Viktor. Zijn ervaring was van grote meerwaarde tijdens het intekenen; gedegen advies, geen meeprater maar eerlijk over wat wel en niet handig is en zet de puntjes op de i. Daarnaast was hij goed bereikbaar tijdens het hele proces. Prijzen zijn per onderdeel gespecificeerd in een offerte en daarmee transparant. Levering vond begin september plaats op de afgesproken tijd en datum. Binnen een dag werd de keuken door 2 monteurs werkend, schoon en onbeschadigd opgeleverd. We zijn er ontzettend blij mee. Het eindresultaat (dag van montage) zal ik toevoegen.
FOTO VAN WILLEKE HAAGSMA
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Heel veel plezier met de nieuwe keuken en bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Boellaard op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goed mee gedacht eerlijke oplossing gemaakt die toch me een hoop geld heeft bespaard Cathelyn van Doorn is een topper alles volgens afspraak gegaan

Aanvulling ontvangen 3 september 2020: Betreft een complete keuken die monteer ik zelf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop aanrechtblad en apparatuur”
Door pieter op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Aardige mensen, verstand van zaken. goede meedenkers.

Aanvulling ontvangen 14 oktober 2020: Mijn eerdere referentie was prima maar tot mijn verbazing kreeg ik van Eigenhuis Keukens een nafacturatie voor de montage van nageleverde goederen; op de dag van levering was Eigenhuis Keukens niet in staat om de bestelde kraan te leveren dus werd er een noodkraantje gemonteerd. 3 weken later kwam de monteur om de bestelde kraan te bevestigen en hiervoor is een aparte rekening verstuurd. Een zeer dubieuze zaak dus.. wordt u ooit klant van dit bedrijf.. u bent gewaarschuwd. Erg jammer, want de service vn dit bedrijf leek erg goed. Schijn bedriegt in dit geval, en Eigenhuis Keukens ook.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
REACTIE VAN DEBBY
Naar aanleiding van de aanvulling op uw ervaring hebben wij een en ander nagekeken en wij hebben geconstateerd dat de factuur inderdaad een misverstand was. Inmiddels hebben wij u laten weten dat u de factuur niet hoeft te betalen en gaan wij er van uit dat het naar tevredenheid is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw adviseur.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Amanda op maandag 31 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken besteld. Er werd goed meegedacht en het was geheel vrijblijvend. Het fijne aan Eigenhuis Keukens is dat ze niet zo commercieel en schreeuwerig zijn in vergelijking met andere ketens. Je weet waar je aan toe bent, tegen een eerlijke prijs. Goede levering en service. We zijn erg blij met onze keuken :-)
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor een topkeuken”
Door Kees Tijdink op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Geweldig bedrijf van het begin tot en met de plaatsing. In het begin Een uitermate rustige verkoper(Ricardo) die niet opdringerig onze wensen probeerde te vertalen en ons (als twijfelaars )gerust nog tijdens een derde bezoek de kans gaf om weer een andere keuken te kiezen. We hadden het gevoel dat er geen tijdsdruk op zat. Op het eind van het traject hadden ze een zeer professionele keukenplaatser gestuurd. Een vriendelijke en een voorkomend persoon. Dank Eigen Huis keukens voor het leveren van een top keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Meijssen op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Tevreden over Eigenhuis Keukens. Goed contact met de verkoop, echter soms was de verkoper te druk en niet goed te bereiken. Levering en installatie waren goed, kleine gebreken zijn zonder problemen verholpen. Nu een prima keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
FOTO VAN THOMAS MEIJSSEN
REACTIE VAN DEBBY
Prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurige monteur”
Door Familie de Vries op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Onze vorige keuken kochten we 10 jaar terug ook bij Eigenhuis Hoofddorp. Omdat we toen ook al een zeer goede ervaring hadden hebben we voor onze nieuwe woning weer gekozen voor een keuken van Eigenhuis. De verkopers nemen echt de tijd, luisteren goed naar je en durven ook andere voorstellen In oplossingen te doen. Na de opdracht is de keuken perfect ingemeten omdat bij de montage de monteur alles netjes en vlot kom monteren. De monteur werkte zeer nauwkeurig en ruimde alles meteen op. De volgende keuken leverancier is voor onze geen moeilijke keuze: Eigenhuis!
REACTIE VAN DEBBY
Wat geweldig om te lezen dat jullie voor de 2e keer een keuken bij ons gekocht hebben! Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door Steven de Borst op dinsdag 25 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden erg goed geholpen door de verkoper Raymond. Keuken is professioneel en erg netjes geplaatst.
FOTO VAN STEVEN DE BORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door M.J. Geuke op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima ervaring met eigenhuis keukens. Keuken gekocht als onderdeel van een nieuwbouwproject. Prijsstelling is reëel,advies en montage prima en keuze voldoende.

Waar de meeste keukens wit of zwart zijn kozen wij voor een bijzondere kleur groen. Mooi, wel wat enigzins bevattelijk voor vingerafdrukken maar dat is vooraf ook aangegeven dus wekelijks even een doekje er over is geen probleem.
FOTO VAN M.J. GEUKE
Groene keuken
REACTIE VAN DEBBY
Wat tof dat jullie voor deze kleur hebben gekozen! Het resultaat is echt prachtig! Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
REACTIE VAN RIANKA
Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat! Het was leuk om met jullie deze bijzondere kleur uit te zoeken in onze showroom.
Heel veel kookplezier! Groet, Rianka
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Vincent Rademakers op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanuit nieuwbouw project een nieuwe keuken samengesteld en gekocht. Door de verkoopadviseur ruim de tijd genomen om advies te geven, verschillende samenstellingen te maken en weer aan te passen wanneer noodzakelijk. De levering en installatie ging gewoon goed. Nette monteurs die goed wisten wat ze moesten doen. Alles paste probleemloos. After sales om wat (kleine) restpuntjes weg te werken is ook prima op orde.
FOTO VAN VINCENT RADEMAKERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Vincent van den Brink op donderdag 13 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Goede keuken - Klein foutje gemaakt tijdens inmeten waardoor ik een paar weken langer moest wachten op de smetplint en een missende stekker maar netjes afgewerkt.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen! En helemaal goed om te horen dat alles naar wens is afgewerkt. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goeie ervaring”
Door J.V. op zondag 9 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Het ging om een complete keuken. Er werd proactief en goed meegedacht in mogelijke oplossingen qua indeling, apparatuur en materiaal, om zo net nog even een groter werkblad te creeren, of meer kastruimte maar toch binnen het budget te blijven. Heel fijn! De levering was snel en volgens planning, hoewel ik af en toe wel 'achter hun broek' aan moest om dingen toegestuurd te krijgen. Al met al een goeie ervaring!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! En goed om te horen dat deze positief is. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Molegraaf op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Voor het nieuwbouwproject met appartementen waarop wij hebben ingeschreven was Eigenhuis Keukens de eerst aangewezene om de keuken te bestellen. Met de inrichting daarvan zijn wij uitstekend geholpen, zowel bij het kiezen van de benodigde apparatuur als de vormgeving. Wijzigingen die wij in de loop van de tijd wensten werden zeer correct uitgevoerd en bevestigd. Ook over de plaatsing en het functioneren van de keuken zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Tamara rolink op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele fijne ervaring gehad met eigenhuis keukens. Het hele proces van het ontwerp tot en met de service na het plaatsen van de keuken zeer goed, professioneel en meedenkend opgepakt. Nu een perfecte keuken, op maat gemaakt naar onze smaak.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Coby Wolswinkel op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten een keuken en badkamer na verwijzing van Vastbouw. Enthousiaste verkopers hielpen ons bij het maken van onze keuzes. Materialen werden goed uitgelegd en aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe alles tot in de puntjes is geregeld. Ook de levering en plaatsing in de coronatijd ging plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig ge├»nstalleerd”
Door Jaap Terpstra op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ons contact met de verkoper is zeer klantgericht; hij denkt mee over ontwerp en latere aanpassingen. Heel zorgvuldig is de oproep voor een laatste check. De keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd. Kortom wij zijn heel erg blij met onze keuken en de weg er naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door Bert op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Zakelijk vaak contact met Eigenhuis gehad en nu voor het eerst persoonlijk meegemaakt hoe met onze gezamenlijke klanten wordt omgegaan. Vanaf het 1e gesprek is goed met ons meegedacht en zijn wij prima geadviseerd. De levering ging vlot en het plaatsen van de keuken was uitstekend. Met veel plezier gebruiken wij onze keuken dagelijks en wij zijn superblij met ons besluit om onze nieuwe keuken bij Eigenhuis Hoofddorp te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend maar alsnog actie ondernomen”
Door JMH Gerrits op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Mijn ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort is na de koop teleurstellend. We hebben een mooie keuken gekocht, wat dat betreft een tevreden klant, maar van enige service is geen sprake, afspraken worden niet na gekomen en de garantie is onder de maat.

Aanvulling ontvangen 30 juli 2020: Feit is dat een negatieve review mensen aan het denken zet en bewerkstelligd dat er alsnog actie wordt ondernomen. Vanuit Eigen huis Keukens kreeg ik diverse malen het verzoek de review te herzien, bij deze. Feit blijft dat de eerste actie van de klant moet komen en er vervolgens stappen worden ondernomen e.e.a. te herstellen, het vertrouwen én de service. Gezien het voorafgaande vind ik een score van 3 sterren voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Op rolletjes gegaan”
Door Roy Kramer & Henri Bovet op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Houten
Dankzij de expertise van Timo Koning (adviseur) en de vakmanschap van de installateurs John en Roberto, genieten wij sinds kort van onze nieuwe SIematic keuken. Het voortraject in Houten verliep prettig en de installatie liep op rolletjes. Bedankt mannen!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om jullie ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is en wij wensen jullie dan ook nog heel veel kookplezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van keukenfronten”
Door Konings op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In 2009 een keuken gekocht in Amersfoort. Duidelijke adviezen gekregen en een scherpe offerte. Installatie verliep erg soepel. Problemen werden keurig opgelost en het resultaat was een prachtige en functionele keuken. In 2019 blijkt er een productiefout in de kastdeuren te zitten. Heel vervelend natuurlijk en dit wordt met de leverancier opgenomen. Tegen geredudeerd tarief wordt besloten de fronten te wisselen. Vandaag 2020 hebben we door de vakkundige en vriendelijke bejegening weer een strakke keuken. Lars bedankt voor je bemiddeling. Wouter bedankt voor je begeleiding en Laurens bedankt voor je uitmuntende vakmanschap!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen u nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Familie Hendriksen of Hendriks op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Via de bouwer doorverwezen naar Eigenhuis Keukens. Tijn van de Grift heeft ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en snel alles verwerkt in tekeningen. De 3D print in kleur gaf ons al snel een kijkje in onze eigen keuken! De montage door Richard Klomp was vlot en netjes!
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKSEN OF HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Michiel op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keuken aangeschaft, tevreden over voorlichting, geen poespas. Omdat koel/vriescombinatie niet op tijd geleverd kon worden, kleine koelkast met vriesvak gekregen wat later mooi in de schuur past. Plaatsing keuken snel en goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frank Schuler op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Houten
Onze derde keuken al weer bij Eigenhuis keukens. Goede kwaliteit materialen en exact afgestemd op de wensen. Ook het meedenken met bepaalde oplossingen is fijn. De plaatsing was professioneel en nazorg ook erg over te spreken. Bleek een lange kras te zitten op één van deurpanelen en die is binnen korte tijd vervangen. Erg tevreden!
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat u al voor de 3e keer een keuken bij ons heeft gekocht, een betere beoordeling kunnen we niet krijgen! Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen en we zien u over een tijd graag voor de 4e keer terug!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Mieke heijboer op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken, netjes geholpen, geheel volgens verwachting. Keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Vervangende vaatwasser”
Door Hoekstra Eeltje op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Super snel en goed geholpen door Harald voor het uitzoeken van een vervangende vaatwasser. De montage en installatie vakkundig uitgevoerd.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: De keuken is van Eigen huis, maar al wat ouder.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Jochem Aalbers op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Houten
Wat een super bedrijf is eigenhuis keukens in houten. We wilden een nieuw blad voor op de keuken. Alles in van te voren goed doorgesproken en we konden tot op elk detail aangeven hoe we alles wilden hebben. Een afspraak gemaakt voor het inmeten en ze waren precies op de afgesproken tijd aanwezig en begonnen gelijk. Hierna langs geweest bij de showroom en kregen eerst lekker koffie aangeboden en daarna perfect uitleg gekregen over hoe en wat. Ze gingen er mee aan de slag en we kregen een belletje met de leverdatum en tijd, ook deze werd perfect nageleefd. Onze keuken kan er weer heel wat jaren tegen aan dankzij eigenhuis keukens in houten. Als we naderhand vragen hadden werden we netjes te woord gestaan en kregen antwoord op als onze vragen. Echt een top bedrijf en aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.
REACTIE VAN DEBBY
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Ten tweede willen wij u bedanken voor alle complimenten! Daar doen we het voor. Nog heel veel plezier met uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Claudia Geyteman-Westbroek op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
We waren op zoek naar een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Wormerveer en Eigenhuis keukens is gekoppeld aan dit project! We gingen gewoon even kijken en zagen direct een keuken waar we helemaal weg van waren maar we dachten deze is boven budget! Doordat we deze keuken hadden gezien en de kwaliteit daarvan viel alles in het niets en viel ons ineens op bij de concurrente keukenbedrijven dat je keukens hebt en keukens! Cathelyn van Doorn heeft ons echt heel fijn geholpen en voelde ons echt heel goed aan wat onze wensen waren en meegedacht om dit te realiseren binnen ons budget! Ik denk dat dit ook heel belangrijk is, we moeten er allemaal hard voor werken! Ook het vervolg is prima gegaan! Dus voor ons is Eigenhuis Keukens een toppertje met kwalitatief prachtige keukens en Cathelyn bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door heidy van megen op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Houten
nu voor de 2e x voor eigen huis keukens gekozen en wederom zeer goed geholpen.
zowel in de showroom (heerlijke koffie en vriendelijke gastvrouw;)), door de adviseur als wel de levering. nemen de tijd en denken mee.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve ervaring! Wij wensen je nog heel veel kookplezier toe in je nieuwe prachtige keuken!
FOTO VAN HOMEMADEHEIDY.NL
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Overtoom op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
In vroeg stadium, bij de koop van een appartement de keuken besteld bij Eigen Huis, bij Frank. Dat ging soepel, men is duidelijk en de detail kennis is groot. Later, dichter bij de oplevering hebben we de keuken sterk aangepast qua kleur en apparatuur en enkele andere details. Dat ging vlot maar met geduld, in goed overzicht maar uitstekende detailkennis. Ook een van de apparaten die niet in hun leveringsprogramma zat konden we elders bestellen en hebben ze uitstekend ingebouwd. We zijn bijzonder tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door G.J. de Lange op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Al meerdere keukens aangeschaft bij Eigenhuis Keukens. Duidelijk verhaal en transparante prijsstelling. Wat ook erg prettig is dat er bij het opmeten van de keuken meegedacht wordt en dat er gekeken wordt naar het omleggen van de leidingen. Met een kleine aanpassing in de opstelling kon het bestaande leidingwerk op de plaats blijven zitten. Bij levering bleek dat de koelkast manco was, ik ben gebeld door de service afdeling en twee dagen later is de koelkast alsnog gemonteerd. Goede communicatie en snel opgelost. Fijn bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door Ria Schouten op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Bij het kiezen van onze droomkeuken zijn we vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Door hun inlevings vermogen en ideeën en tips hebben we de keuken die bij ons past en een aanvulling in ons appartement is geworden. We zijn heel blij en trots op het resultaat.
FOTO VAN RIA SCHOUTEN
Droomkeuken
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ons gevoel”
Door Guus op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ongeveer twee jaar geleden onze nieuwbouw keuken bij EigenHuis Keukens (EHK) in Capelle a/d IJssel gekocht. Vanuit de aannemer hadden namelijk wij een kortingsvoucher voor EHK. Eerste adviesgesprek was niet echt een succes en zijn daarom eerst nog bij andere zaken langs geweest voor advies en offertes. Uiteindelijk op ons verzoek een gesprek met andere adviseur van EHK gehad en hierbij zeer succesvol geslaagd en met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Deze dacht goed met ons mee en gaf helder advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij levering/plaatsen van de keuken was 1 van de deuren beschadigd deze werd vlot en zonder problemen vervangen. De spatwand die pas na plaatsing ingemeten werd, kon nog zonder problemen aangepast worden naar een groter formaat. Na 1 jaar in gebruik nog steeds heel erg blij met onze keuken. Naar ons gevoel een goede kwaliteit keuken voor een eerlijke prijs. Recent hebben wij dan ook nog een hoge kast voor inbouwkoelkast bijbesteld van exact zelfde merk en type als rest van de keuken. Afhandeling hiervan ging soepel en konden vlot offerte opstellen terwijl wij zonder afspraak langs kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Fam bos op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Houten
Nemen de tijd om je droom keuken waar te maken. Tot in de puntjes. Tot een mooi resultaat van onze keuken waar alles na behoren werkt. Nette monteurs die ook vakmannen zijn. Tot slot een half jaar later even een schade geval lossen ze ook op.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over oplossing na slechte ervaring”
Door Bart op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer slechte ervaring met deze keukenwinkel. Gebruikt in de verkoop trucjes die ik als oplichterij ervaar. Onderdelen van de keuken die voor de leek (lees: klant) integraal onderdeel van de keuken uitmaken, blijken later extra te kosten. Alsof je een stoel koopt en voor de leuning apart moet betalen.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Naar aanleiding van mijn review is er hernieuwd contact geweest met Eigenhuis Keukens. Dit heeft geleid tot een een oplossing waar ik tevreden over ben, want zoals origineel door mij gevraagd. In het hernieuwde contact gaf Eigen Huis Keukens aan ook aanpassingen te willen maken in het verkoopproces om dit soort ongelukken in de toekomst te voorkomen. Het contact vanaf mijn review is goed geweest en ook de leverantie en montage van de aanpassingen was prima.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
aAmersfoort (64 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033 - 258 02 51
bCapelle aan den IJssel (59 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010 - 264 24 24
cHoofddorp (43 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023 - 555 54 00
dHouten (27 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030 - 635 00 63
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.