Feedback
8,6

Eigenhuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.eigenhuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eigenhuis Keukens
Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Om deze reden wil Eigenhuis Keukens je graag uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Met deze visie zijn wij 25 jaar geleden begonnen: klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die we heel belangrijk vinden bij het kopen van een nieuwe keuken. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden!

Ervaringen
Er zijn 242 ervaringen over Eigenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren142 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster24 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een super mooie keuken”
Door Familie de Bruijn op zondag 14 jul 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een super mooie keuken met kookeiland gekocht.We zijn heel goed geholpen door Nick hij nam de tijd voor ons ook bij ons 2e bezoek was geen vraag te gek.
FOTO VAN FAMILIE DE BRUIJN
+ Toon extra foto van Familie de Bruijn
+ Toon extra foto van Familie de Bruijn
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Erik en Bianca op zondag 30 jun 2024 24 | vestiging Groningen
Veel aandacht voor de klant, behulpzaam en goed advies! Onze ervaring met Eigenhuis Keukens in Groningen en met verkoper Erik Bont is uitstekend. Met zijn vele ervaring in keukens verkopen en zijn rustige karakter en zijn behulpzaamheid was hij voor ons de perfecte verkoper. Ze hebben een prachtige showroom in Groningen, met super veel keuze. De keuze voor ons was snel gemaakt, daar we bij onze 1e afspraak tegen de keuken aanliepen wat helemaal onze smaak was qua vormgeving en kleur. Dus de basis was er. Erik heeft toen deze keuken uitgewerkt en op maat gemaakt naar onze wensen! En we zijn heel erg blij met het eindresultaat. Dankjewel!
FOTO VAN ERIK EN BIANCA
+ Toon extra foto van Erik en Bianca
+ Toon extra foto van Erik en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Attila op vrijdag 7 jun 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Aardige mensen luisteren naar uw wensen. Ze komen altijd met een oplossing voor moeilijke wensen.
FOTO VAN ATTILA
REACTIE VAN RICHARD VAN WIERINGEN
Dank voor uw Reactie meneer Attila. Ik heb u heel graag geholpen. Veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groeten Richard van Wieringen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Andy op zaterdag 1 jun 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele vriendelijke mensen en geweldige service! Wij hebben onze keuken gekocht bij Petra, een topper!
FOTO VAN ANDY
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Brenda van der Wilt op zaterdag 18 mei 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben nogal kritisch en kan lastig kiezen, maar of ik nu de eerste keer binnen kwam bij de winkel of de vierde keer, ze waren even enthousiast en vriendelijk. Wilco is een topverkoper en denkt enorm mee. De keuken is werkelijk fantastisch geworden. Een dikke tien voor ons!
FOTO VAN BRENDA VAN DER WILT
+ Toon extra foto van Brenda van der Wilt
+ Toon extra foto van Brenda van der Wilt
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. B. Huisman op donderdag 9 mei 2024 24 | vestiging Groningen
We werden gelijk zeer goed geholpen nadat we vrij rond hadden gekeken. De medewerker (Mark) begeleidde ons met veel geduld. Er werden veel mogelijkheden besproken en gevisualiseerd, zodat we direct een goed beeld kregen van de opstelling, vormen en kleuren. We hebben een complete keuken met allerlei nuttige accessoires gekocht. Deze werd keurig en op tijd geleverd. Zelfs nacontrole gebeurde door het bedrijf. We zijn uitermate tevreden over de kennis, kunde en het gedrag van de medewerker en bevelen Eigenhuis Keukens zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Züleyha Aydemir op woensdag 1 mei 2024 24 | vestiging Amersfoort
Erg tevreden, de keuken is optijd geleverd. Ze hebben zorgvuldig gewerkt, alles liep volgens de afspraken. Professioneel team van monteurs, zou ze zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs blij”
Door Zandstra op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Groningen
Kort geleden is onze nieuwe keuken geleverd en we zijn er onwijs blij mee! In de showroom in Groningen zijn we meegenomen in alle keuzes en was er ruimte om materialen te bekijken en voelen. Het aanbod is groot zodat er voor ieder wat wils is. De verschillende keukens in de showroom bieden de gelegenheid om de verschillen tussen de keukens met eigen ogen te bekijken. De keuken is snel geleverd en perfect gemonteerd. Wij hebben extra zin gekregen om te koken!!
FOTO VAN ZANDSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Raveen op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn erg goed geholpen door Richard van Wieringen en hebben onze droomkeuken hier uit kunnen kiezen. We zijn heel tevreden over onze keuken en ook na de plaatsing staan ze voor ons klaar.
FOTO VAN RAVEEN
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door D. van der Vliet op woensdag 27 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tijdens het bezoek aan de winkel zijn wij geweldig geholpen door Wilco Kooij. Niets opdringerig verkopen, maar juist informeren en meedenken om de juiste keuze te maken. Na de bestelling werden we goed geïnformeerd over wat wij zelf moesten verzorgen en de levertijd. De plaatsing van de keuken was strak. Jammergenoeg tijdens het transport wel een klein beschadigingetje (als het niet gezegd was door de monteur had ik het niet gezien) op een deur. Na de levering is de service nog steeds goed, extra uitleg over de werking van de apparatuur is geen enkel probleem en de nieuwe deur zit er ook volgens afspraak in. Niets anders dan lof voor Wilco Kooij voor de begeleiding bij de aanschaf, plaatsing en service van de nieuwe keuken!
FOTO VAN D. VAN DER VLIET
+ Toon extra foto van D. van der Vliet
+ Toon extra foto van D. van der Vliet
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sefer Goktas op maandag 26 feb 2024 24 | vestiging Houten
Wij zijn heel erg tevreden met de keuken die bij ons is geplaatst. Details zijn netjes afgewerkt. Goede communicatie en er wordt zinvol meegedacht aan de wensen van de klant. Al met al, zeer tevreden en aan te raden! S.Goktas
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Suzanne op maandag 26 feb 2024 24 | vestiging Houten
In de showroom hebben we rustig rond kunnen kijken en zijn we goed geadviseerd. Bij Eigenhuis Keukens vind je keukens van zeer goede kwaliteit. Onze keuken staat nu sinds een paar weken en het is nog elke dag genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Bert Storm op woensdag 14 feb 2024 24 | vestiging Houten
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens in Houten. Een mooie winkel met veel keuze in verschillende prijssegmenten. We zijn goed geholpen en geïnformeerd door Timo. Uiteindelijk een schitterende keuken gekregen die een ieder, die bij ons komt kijken, doet verbazen. Tijdens het transport was er wat beschadigd, maar ook dat lijkt goed opgepakt te worden. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een fantastische ervaring!”
Door Svein & Nadja op zaterdag 3 feb 2024 24 | vestiging Hoofddorp
We hadden een aantal keukenleveranciers bezocht, maar vonden niet de service die we zochten. Toen we Eigenhuis Keukens in Hoofddorp binnenliepen, wisten we meteen dat dit onze match was. Voor het eerst hadden we niet het gevoel dat ze meer gefocust waren op het verkopen van een keuken waarvan ze wilden dat we die zouden kopen, maar dat ze veel tijd besteedden aan het luisteren naar onze behoeften en ideeën en uiteindelijk een ontwerp presenteerden waar we heel blij mee waren, en nog steeds binnen budget.
De after-sales service was ongelooflijk! Alle technische problemen werden zeer professioneel opgelost, en één keer kwam de winkelmanager zelfs persoonlijk bij ons langs om er zeker van te zijn dat alles goed werd opgelost. Hartelijk dank aan Team Hoofddorp voor de zeer professionele en ontzettend vriendelijke service!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Nick N op dinsdag 30 jan 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij waren op zoek naar onze droom keuken en kwamen uit bij Eigenhuis Keukens. Tijdens ons bezoek zijn we perfect geholpen door Nick Legierse.
Bij binnenkomst werden we al snel geholpen door de op dat moment aanwezige gastheer. Niet veel later stond Nick al voor ons klaar om samen door de mooie showroom te lopen en zo ideeën op te doen voor onze keuken. Nick heeft ons goed geholpen en deed dit met veel passie, kennis en professionaliteit. Hij deelde ook zijn eigen mening; wat hij wel of niet zou doen. Zo kregen wij ook het gevoel dat hij écht meedacht met de keuken. Na dat Nick uitgebreid de tijd voor ons had genomen, hebben wij hier onze droomkeuken gekocht en dit allemaal ook nog voor een mooie prijs! Wij willen Nick Legierse nogmaals heel erg bedanken voor zijn goede hulp bij het aanschaffen van onze keuken!
FOTO VAN NICK N
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Melissa Hartsink en Thijs Mulder op woensdag 17 jan 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vorige week is door Eigenhuis Keukens onze droomkeuken geplaatst! Vanaf het begin tot en met de plaatsing en nazorg zijn we altijd goed geholpen. Samen met Petra die altijd met ons meedacht zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen. Vervolgens heeft John de keuken met liefde geplaatst. Hij dacht altijd met ons mee en stond voor ons klaar.
FOTO VAN MELISSA HARTSINK EN THIJS MULDER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Chantal op zondag 14 jan 2024 24 | vestiging Houten
Wij zijn erg goed geholpen door Corné om een nieuwe keuken uit te kiezen. Hij nam de tijd en het was geen probleem om meerdere keren langs te komen. We werden goed op de hoogte gehouden over de levering en zijn tevreden over de plaatsing van de keuken. Na plaatsing belde Eigen Huis Keukens of alles in orde was, de restpunten werden besproken en netjes opgepakt. Het oplossen van de restpunten duurde wel vrij lang.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Sven op woensdag 10 jan 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ben geholpen door Richard. Hij nam rustig de tijd en kwam heel deskundig over! Tussentijds heeft die mij op de hoogte gehouden van de keuken. Ik ben super blij met het eindresultaat! Richard, super bedankt voor je advies!
FOTO VAN SVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Thijs van Rennes op woensdag 27 dec 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een uitstekende ervaringen met Eigenhuis Keuken opgedaan. Niet alleen van tevoren door hun adviezen over de inrichting, maar ook tijdens de bestelperiode was de communicatie keurig en volgens afspraak. Het advies en begeleidingsproces door Nick Legierse is als zeer prettig ervaren. Speciale dank hiervoor. De plaatsing verliep ook goed. Door een communicatiefout moest alleen de syfon nog nageleverd worden en gemonteerd. Dit werd binnen een week goed opgelost. Dit alles binnen de gestelde tijd.
FOTO VAN THIJS VAN RENNES
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Maida Sadagic op donderdag 21 dec 2023 23 | vestiging Houten
Heel blij met een aankoop van schouwroom keuken! Service van het bedrijf is uitstekend. Alles verliep prima, op tijd en wanneer het jouw het beste uitkomt. Heel goed geholpen door Harald.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Bob van der veen op dinsdag 19 dec 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Perfect geholpen met de juiste producten binnen ons budget. Er werd goed meegedacht door Marcel waardoor wij nu onze droomkeuken hebben gekocht.
FOTO VAN BOB VAN DER VEEN
+ Toon extra foto van Bob van der veen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Liesbeth de groot-zwijns op maandag 27 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij waren op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig keuken voor een betaalbare prijs en zijn hier uitstekend geholpen door Nick Legierse.
FOTO VAN LIESBETH DE GROOT-ZWIJNS
+ Toon extra foto van Liesbeth de groot-zwijns
+ Toon extra foto van Liesbeth de groot-zwijns
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met mijn mooie keuken”
Door Adeny van Engel op zaterdag 18 nov 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij aanschaf van mijn nieuwe keuken voor mijn nieuwbouw appartement ben ik heel goed geholpen en geadviseerd door de medewerkers. De ontvangst was zeer prettig en vriendelijk. Bij telefonisch contact kon ik altijd iemand spreken. Ik ben zeer blij met mijn mooie keuken en de (kleur)adviezen van verkoper Marcel Kalkman
Reactie of foto toevoegen
“Al met al erg tevreden”
Door Collewijn Berging op vrijdag 27 okt 2023 23 | vestiging Houten
Bij Eigenhuis Keukens in Houten twee nieuwe keukenblokken gekocht voor onze kantine c.q. wachtruimte. Vakkundig geholpen, zeer vriendelijke verkoper en montage ook prima verlopen. Al met al erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Barry van Trigt op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze keuken met volle tevredenheid bij Eigenhuis Keukens aangeschaft. Wilco Kooij heeft ons zeer goed geadviseerd met zowel het ontwerp, als de keuze van materialen en apparatuur. Hij heeft duidelijk uitgelegd wat de voor en nadelen van bepaalde keuzes waren en echt de puntjes op de i gezet. We hadden de keuken ruim voor de oplevering van onze nieuwbouw woning gekocht en de hele offerte na ca. 9 maanden voor oplevering nog een keer doorgenomen. Hij heeft hier weer ruimschoots de tijd voor genomen en alle keuzes en nieuwe ontwikkelingen (met name apparatuur) nog een keer laten zien. De levering en montage van de keuken is ook heel goed verlopen. Daarnaast is ook de aftersales en het oplossen van kleine mankementen zeer snel en goed opgelost. Als we een een volgende keer een nieuwe keuken nodig hebben, dan gaan we zeker terug naar Eigenhuis Keukens.
FOTO VAN BARRY VAN TRIGT
+ Toon extra foto van Barry van Trigt
+ Toon extra foto van Barry van Trigt
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door alex en Marjolein op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Houten
Goed geholpen net bedrijf goede afwikkeling. Jammer genoeg kregen wij pas achteraf te horen dat we het karton door jullie (tegen een meerprijs) konden laten weghalen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Anneke van de Bunt op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Amersfoort
Kwam voor de tweede keer een keuken uitzoeken, omdat mijn ervaring van de eerste keer zeer positief was, de nazorg was uitstekend, na een jaar misschien zelfs 2 jaar kwam op eigen initiatief iemand om alles weer goed te stellen. En nu kregen we goed advies van Lusette, leuke ideeën en ze nam alle tijd. We waren in een keer klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze showroom keuken”
Door Noël van Dijk op donderdag 21 sep 2023 23 | vestiging Houten
Wij hebben hier een showroom keuken aangeschaft, wat een vriendelijke en meedenkende medewerkers. De dames en heren van dit bedrijf heeft en neemt de tijd voor je. Het demonteren en inpakken was goed geregeld! Inmiddels de keuken geplaatst en zijn heel blij met het resultaat.
FOTO VAN NOËL VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Wilma Thierbach op zondag 9 jul 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken gekocht, in het begin verliep het wat stroef, uiteindelijk zijn naar alle tevredenheid geholpen en heeft Wilco zijn uiterste best gedaan om de keuken in zijn geheel te laten leveren en te monteren. Ook de de nalevering ging prima vanuit de planning werden we netjes gebeld.
Reactie of foto toevoegen
“Beloven en doen zijn twee verschillende zaken”
Door van der Weg op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Hoofddorp
We zijn nu 6 maanden verder na eerste plaatsing keuken. 17 oktober 2022 gestart met plaatsing ging 2 dagen duren. Kwam een monteur met zijn neefje die echt niet wisten waar ze mee bezig waren. Als het niet past dan geef je er een grote klap op zodat het misschien wel gaat. Nieuwe keukenvloer op twee plaatsen beschadigd (is vergoed door EHK). Vaatwasser stond scheef onder aanrecht, aanrechtbladen lagen ongelijk, spoelbak kwam boven keukenblad uit etc. Daarnaast was niet de hele keuken geleverd. Uiteindelijk gevraagd om een inspecteur. Monteur weggestuurd, beloven de gehele keuken van vloer strips te voorzien, ontbrekende zaken besteld begin januari 2023 de zaak weer opgepakt. Helaas de strips waren vergeten. Februari weer een monteur voor enig kit werk en de strips. Strips ging hij niet plaatsen moest de keuken uit elkaar risicovol volgens hem. Diverse mails met EHK antwoord: Laat maar zitten, plaatsen kan schade aan keuken opleveren en dat is voor eigen risico. Kortom bij EHK zijn beloven en doen twee heel verschillende zaken. En service is iets van de heel lange adem.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Marcel op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn door Nick goed geholpen! Hierdoor hebben wij een hele mooie keuken.
FOTO VAN MARCEL
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Sander Jansen op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Houten
Ik heb mijn keuken gekocht in Houten. De verkoper Timo heeft mij echt goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Hierbij werd gekeken naar de mogelijkheden en de wensen. Inmiddels is de keuken geplaatst, ook dit ging zeer goed en netjes. Ben dus meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Dominique op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een mooie showroom en we zijn erg goed geholpen met het maken van keuzes. Door kennis en advies van Nick hadden we onze keuken op een fijne manier samengesteld. Ook daarna met levering zijn we goed ondersteund. Inmiddels kunnen we al een tijdje genieten van onze prachtige keuken! Zeker aan te raden!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Daar doen we het voor. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Mijling op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super goed geholpen en geadviseerd door Nick! Keuken staat, waren wel wat miscommunicaties maar direct op gesprongen om dit zo snel als mogelijk toch in orde te maken. Veel lof voor hoe het allemaal is opgepakt! En uitgevoerd. Dank hiervoor Mvg Dennis Mijling.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Inge en Aad Agterberg op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ontzettend aardig, heel vakkundig geholpen, veel keus en advies
FOTO VAN INGE EN AAD AGTERBERG
+ Toon extra foto van Inge en Aad Agterberg
+ Toon extra foto van Inge en Aad Agterberg
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Arjen Streefkerk op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Amersfoort
I.v.m. nieuwbouw moesten wij een keuken uitzoeken in de Corona tijd. Het eerste contact was dan ook via de computer. Wij hebben voorbeeld keukens gezien doordat de medewerker met zijn laptop door de showroom liep. Later mochten wij de showroom bezoeken om de keukens fysiek te zien. Bij de laatste afspraak werd alles nog goed doorgenomen. Het contact en het meedenken hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles wordt dubbel gecheckt. Het plaatsen is ook snel en perfect gegaan. Ook de service daarna is prima. Het is precies de keuken geworden zoals deze op de tekening stond.
FOTO VAN ARJEN STREEFKERK
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Michele op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Houten
Wilco heeft top advies gegeven en de keuken is prachtig geworden. Heel veel tips over apparatuur en indeling wat we nooit zelf hadden bedacht.
FOTO VAN MICHELE
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Ria van der Schagt op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Amersfoort
Voor onze nieuwbouwwoning in Amersfoort hebben wij een mooie keuken uitgekozen. Samen met Lars, die veel ideeen aandroeg, kwamen we tot onze droomkeuken. Afgelopen dinsdag (17-1-2023) geplaatst door supergoede, gemotiveerde monteurs. Wij zijn een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat u 100% tevreden bent! Daar doen we het voor. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Klachten worden niet opgelost”
Door Daniëlle en Willem op dinsdag 17 jan 2023 23 | vestiging Hoofddorp
De aanloop naar de aankoop en het contact met de dame van de verkoop was perfect en hadden dus hoge verwachtingen. De keuken is in mei 2021 geleverd en na een eerste klacht is er 2x iemand geweest, helaas klacht nog niet opgelost en na weer een mail gestuurd te hebben met onze nog lopende klacht en aanvulling van nieuwe klacht hebben wij enkel een bericht gehad dat het ontvangen is en benodigde materialen in bestelling staan maar er is niemand komen kijken en nu weer 3 maanden verder en ondertussen na plaatsing ruim 1,5 jaar maar weer eens een mail gestuurd. Jullie zullen begrijpen dat wij dus weinig vertrouwen meer hebben in dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R & R op maandag 2 jan 2023 23 | vestiging Amersfoort
Ben zeer tevreden over Eigenhuis Keukens Amersfoort, zeer professioneel geholpen en niet opdringerig, goed advies gegeven door zeer vriendelijk personeel. De opgegeven leverdatum gehaald en de volgende dag de montage gepland, zeer vakkundige monteur heeft de keken geplaats. Keuken staat nu 3 weken en het is nog steeds genieten als we de keuken binnen lopen, zeker een aanrader om daar de keuken te kopen. O ja daar naast is het ook nog eens een keuken van hoogwaardige kwaliteit.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van jullie ervaring! De aankoop van een keuken moet een feestje zijn en zo voelt het voor jullie ook. Daar doen we het voor! Nog heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door Willie op donderdag 29 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wat is lusette druk geweest met ons toen we de hele keuken gingen omgooien, maar wat is het mooi geworden!
FOTO VAN WILLIE
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Ongelooflijk blij met het resultaat”
Door Anna Besançon op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Al vanaf het begin was het contact erg goed. Wij hadden meteen heel veel vertrouwen in het proces en in een prachtig resultaat. En dat is het geworden! Lusette heeft ons ontzettend goed geholpen met veel geduld en goede adviezen. Dank je wel voor alles, wij zijn ongelooflijk blij met het resultaat.
FOTO VAN ANNA BESANÇON
+ Toon extra foto van Anna Besançon
+ Toon extra foto van Anna Besançon
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Service is ver te zoeken”
Door E.J. Webber op dinsdag 29 nov 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Op 21 februari 2022 werd de keuken geplaatst gekocht bij Eigen Huis Keukens in Capelle aan de IJssel. De keuken was niet compleet. Het deurtje van de vaatwasser zou later geleverd worden. 1 kastdeurtje bleek beschadigd te zijn. Deze is later vervangen. Op 5 maart een melding doorgegeven lekkage ter hoogte met de aansluiting met de 40 mm pvc afvoer. Op 9 maart zijn ze geweest om dit te verhelpen. Op 10 maart hebben wij opnieuw een melding gedaan, omdat de lekkage niet was verholpen. Ze zijn toe weer terug geweest en hebben ze de chiffon vervangen. 17 maart contact gehad over de levering van de vaatwasser deur, wanneer deze geleverd zou worden. Op 18 maart is er een monteur geweest om het deurtje te leveren en te plaatsen. Later bleek dat het deurtje aan de bovenkant, 7 mm uitstak ten opzichte van de onderkant. Er is toen een monteur geweest, die het deurtje kwam stellen. Dit niet alleen hij liep alle deurtjes langs. Volgens hem was het niet goed gedaan door de vorige monteur. Vervolgens bleek om de Bora kookplaat dat er geen hittebestendige tape was geplaatst, waardoor er allemaal resten van vuil kwam te zitten. Op 23 april opnieuw een melding van een lekkage. Chiffon en korfplug en dat de spoelkast hierdoor was gaan bollen. Ook de Quooker was niet goed, daar moest het binnenwerk van vervangen worden. Op 15 juni weer een mail gestuurd, met de vraagstelling, wanneer de lekkage wordt verholpen, de spoelkast vervangen wordt en het hittebestendige band om de kookplaat wordt gebracht. Op 6 juli zou de spoelkast vervangen worden en het band geplaatst om de kookplaat. Het band plaatsen kon wel gebeuren, maar de spoelkast kon niet vervangen worden omdat hij niet gecertificeerd was om de Quooker na demontage weer aan te sluiten. We konden kiezen om een tijd zonder Quooker te moeten doen tot een gecertificeerde monteur langs zou komen om deze weer aan te sluiten of de spoelkast niet te vervangen en opnieuw een afspraak te maken. Bovendien had hij ook niet het vervangend materiaal bij zich om de lekkage op te lossen. Op 6 juli hebben we een melding gemaakt en een antwoord kregen we eindelijk op 22 juli binnen. Op 26 juli is er weer een monteur geweest om de lekkage te verhelpen. Op vrijdag 5 augustus werd dan eindelijk de spoelkast vervangen. Ook werd de lekkage verholpen. Dat dachten wij. De monteur wilde na het vervangen van de korfplug niet controleren of de lekkage nu verholpen was met een volle spoelbak. Dit was niet nodig zei hij. Hij is weggegaan. Zelf hebben wij de spoelbak vol laten lopen en vervolgens leeg. En de lekkage was erger dan voorheen. Wij hebben gelijk gebeld. De monteur kwam niet terug. Nu lag het aan de spoelbak. Zelf heb ik een testopstelling gemaakt en filmpjes gemaakt. Het kwam niet door de spoelbak, maar door de korfplug. Uiteindelijk is de situatie doorgespeeld naar Caressi, die na 14 de lekkage heeft opgelost. Het was inderdaad de korfplug. 23 augustus hebben we opnieuw een melding gemaakt. Dit keer over een deurtje onder de oven, die ging bollen. Omdat bij het plaatsen van de spoelkast de plint niet goed was teruggeplaatst en ik deze zelf opnieuw heb moeten plaatsen, keek ik voor de zekerheid, of het droog was onder de kast. Tot mijn verbazing zag ik dat de vaatwasser op het aansluitsnoer van de vaatwasser was geplaatst. Foto's gemaakt en opgestuurd. Op 18 november kwam de monteur om het deurtje onder de oven te vervangen en het aansluitsnoer onder de stelpoot te verwijderen. Snoer is weg onder de stelpoot. Echter zitten we nu weer met een ander probleem. Deurtje van de vaatwasser kon hij niet correct stellen. Hij heeft een klamp aangebracht onder de vaatwasser aan de kant van de ovenkast. Dit ontdekte ik omdat de vaatwasser deur aanliep. Hij kon het werk niet verder afmaken. Hij kreeg advies van het calamiteiten team Eigen huis keukens, om alle onderkasten opnieuw te stellen. Terwijl hij bezig was, werd hij gebeld, wanneer hij dacht naar de volgende klant te kunnen gaan. Ik merkte aan de monteur dat hij zich opgejaagd voelde. Het was uiteindelijk veel meer werk dan hij dacht. Voor ons was het zeker ook niet prettig. Vooral om de tijd die erin ging zitten en uiteindelijk niet verholpen is. Het deurtje van de vaatwasser heeft nooit goed gezeten. Nu een anderhalve week verder. Nog niets vernomen van Eigen Huis keukens. De monteur, zou de klacht doorgeven. Wij hebben nu 9 maanden de keuken. Vijf maanden lang, met een lekkage en een afwasteiltje in je spoelkast om het water op te vangen, vaatwasser deurtje nog steeds niet goed afgesteld. Waarschijnlijk alle onderkasten niet goed geplaatst. Elke keer de tijd die we kwijt zijn voor de bezoeken van de monteurs. Waarvan er ook behoorlijk eigenwijs kunnen zijn en elkaar ook de schuld geven, dat er dingen niet goed gesteld of gedaan zijn.
Een keuken kopen. Snelle jongens, die jou een mooie en goed afgeleverd keuken beloven. Wij zijn het zo spuugzat. Elke keer achter de afspraken aanzitten. Wanneer komt het deurtje? Wanneer wordt de spoelkast vervangen. Wanneer je zelf niet belt. Bellen zij ook niet. De spullen staan er gewoon...maar zij komen niet in actie om de klant van hun betaalde spullen en recht op services op een nette manier z.s.m. af te handelen. Wij eisen een goede monteur. Dat een monteur de tijd krijgt en neemt om de klacht netjes af te handelen. Ook een vergoeding voor al onze tijd en ergernis om zelf achter je spullen te moeten aanlopen. Zal ik Eigen huis Keukens aanbevelen? Zeker niet.

Aanvulling 28 januari 2023:
Dit is een update van onze keuken ( zie 29-11-22 )
Naar aanleiding van onze review 29-11-22 heeft eigen huis keukens contact met ons opgenomen, wat vervelend- excuus etc. Ze wilden graag toch het vaatwasser deurtje op de juiste manier stellen, en daarvoor moest het hele keukenblok naar rechts opgeschoven worden. Natuurlijk is het correct dat de klacht serieus opgepakt werd, en 16-12 zouden de monteurs de klacht verhelpen. En inderdaad na de boven genoemde werkzaamheden was de vaatwasser deur correct gesteld. Nou zou je denken dat er na veel, en vooral langdurige klachten het werk een beetje secuur uitgevoerd zou worden, maar helaas na enkele dagen van de service kwam ik er achter dat de achterwand aan de linkerkant uit de sponning was gedrukt (zie foto). Ook stond het pas stuk aan de rechterkant wat 15 cm breed is, een halve centimeter uit de rechte lijn van het keukenblok. Oorzaak van de achterwand was, dat de sparing gat doorvoeren niet waren uitgeruimd en de randen daarvan stonden strak tegen de aansluitingen aan. Er wordt een klacht verholpen, en er wordt er gelijk weer een veroorzaakt. Ik heb zelf de gaten uitgeruimd wat lastig was omdat er natuurlijk ook nog koppelingen op de aansluitingen waren gemonteerd en.. zodoende kon ik de achterwand weer in de sponning plaatsen. Ik kon even geen monteurs meer velen na een keer of 12. Ik heb het pas stuk gedemonteerd en afgezaagd zodat hij weer in lijn met het keukenblok stond. Omdat het pas stuk niet correct was geplaatst moet ik helaas de muur repareren en opnieuw sausen. Er zou met mij in de eerste week van januari contact opgenomen worden om de laatste service te bespreken, is niet gedaan, ik heb toen 2,5 week geleden een service call aangemaakt, met het verzoek om contact met mij op te nemen om deze reparatie te bespreken, en weer geen respons. In februari 2023 staat de keuken 1 jaar en dat is een jaar- wat betreft eigen huis keukens- om snel te vergeten. Ik eindig met de filosofie van eigenhuis keukens. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan over houden.
FOTO VAN E.J. WEBBER
+ Toon extra foto van E.J. Webber
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is helemaal naar wens”
Door Maartje van Helvert op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Amersfoort
Ontzettend fijn en vriendelijk geholpen. Wij hebben de indeling van onze nieuwbouwwoning veranderd en eigen huis keukens heeft heel fijn geholpen en meegedacht. Het eindresultaat is precies wat wij voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Was een aanrader”
Door Gerda Eijpe-Smit. op vrijdag 14 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Een keuken kopen doe je niet vaak, dus wanneer dit eenmaal zover is, hoop je dat het een feestje wordt. Na wat reviews te hebben gelezen van verschillende keukenzaken, gekozen voor EigenHuis keukens in Amersfoort. Vanaf het eerste moment voelde dit goed. Zeer vriendelijk personeel. De afspraak stond met Lusette wie mij heel fijn en professioneel bij het aankoop traject heeft begeleid. In de dagen na de eerste tekeningen nog e.e.a. aangepast wat ook geen enkele moeite was. Samen met Lusette tot een voor mij mooi plaatje van de keuken gekomen. Vanwege een verbouwing al direct een leverdatum afgesproken. Keurig op de afgesproken dag is de keuken geleverd. De plaatsing van de keuken verliep heel soepel, alles was aanwezig en paste perfect met als resultaat een prachtige keuken. Het contact met de Firma Bijkerk welke het voorwerk en de plaatsing uitvoerde, was ook heel fijn. EigenHuis keukens in Amersfoort is een absolute aanrader, ik ben meer dan tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Wat fijn om te horen dat het hele traject goed verlopen is. Daar doen we het voor! En bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring hier te delen!
FOTO VAN GERDA EIJPE-SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de service”
Door de Jong op maandag 18 jul 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij hebben afgelopen maart samen met de adviseur van EigenHuis een keuken samengesteld en aangekocht. Dit was een fijne ervaring! We konden alle opties bekijken, bevragen en afwegen. Er werd goed de tijd voor ons genomen. De plaatsing stond in juli gepland en in de tussentijd konden wij ook prima nog contact opnemen voor vragen en eventuele kleine aanpassingen. Het plaatsen en monteren van de keuken gebeurde professioneel. Wel duurde de plaatsing langer dan vooraf gemeld was, terwijl de monteur echt flink doorwerkte (in z'n eentje). We kregen het idee dat de vertaling van de keuken van papier naar de daadwerkelijke plek wat uitdagender was dan gedacht. Er moest namelijk best wat on the spot geïmproviseerd worden om het goed passend te krijgen. Misschien is dat normaal (we hebben voor het eerst een keuken gekocht, dus geen vergelijkingsmateriaal :), maar het viel ons wel op. Maar het resultaat mag er zijn, want de keuken stond na 2 hard werkende dagen en is precies zoals we hem voor ons zagen en daar zijn we erg tevreden mee. Nog een paar laatste servicepunten die binnenkort worden uitgevoerd en dan zijn we compleet. Dank voor de service.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat het traject naar tevredenheid is verlopen en bedankt voor het delen van uw ervaring met Eigenhuis Keukens! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Lisette van Vliet op donderdag 14 jul 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vanaf het begin super goed geholpen! Er wordt de tijd voor je genomen, zowel fysiek als per telefoon of email. Tuurlijk gaan er wel eens dingen anders dan gepland maar na een belletje zit eigen huis, Jeffrey of Nick , er boven op! Al met al is de keuken op tijd geplaatst door een keurig montagebedrijf, supermontage, en stond er in nog geen dag.
De inductie en wandplaat kwam een dag later, deze hadden leveringsproblemen en dit is keurig opgelost door Eigen Huis Keukens en AEG. Wij zijn nu eigenaar van onze droomkeuken! Wat een verschil met een regulier keukenwinkel!
FOTO VAN LISETTE VAN VLIET
+ Toon extra foto van Lisette van Vliet
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Prachtige keuken! Heel veel kookplezier toegewenst en bedankt voor het delen van jullie ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. Bijkerk op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij hebben het gehele traject van binnen lopen in de showroom, naar uitzoeken, bestellen en plaatsen van de keuken als heel prettig ervaren. Wij werden vanaf het begin van A tot Z meegenomen in het proces en werden onze ideeën met daarbij haar deskundig advies, uitgewerkt in een definitieve keuken opstelling. Met als het eindresultaat, een prachtige keuken. Top!
FOTO VAN FAM. BIJKERK
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ales keurig geregeld”
Door Fam Offereins op vrijdag 15 apr 2022 22 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geïnformeerd door Arne zonder zich op te dringen. Deskundig en nauwkeurig alles samengesteld, topper! Tussentijdse communicatie zeer goed, we werden keurig geïnformeerd over gang van zaken. Plaatsen keuken ook goed verlopen alles keurig correct afgewerkt.
FOTO VAN FAM OFFEREINS
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nick Brands op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tijdens het proces wordt goed meegedacht en van begin tot het eind voorziet Nick je van goed advies en is ook merkbaar dat deze jongens de nodige ervaring hebben betreft haalbare wensen van klanten. Dit gaf ons een goed gevoel en vertrouwen in de deskundigheid. Er werd ruim de tijd genomen voor ons en we voelden ons goed begrepen. Eenmaal na plaatsing erg tevreden ook met de kwaliteit en degelijkheid van de keuken. Ik heb mijn eigen kring al aangeraden hier heen te gaan voor een nieuwe keuken. Zeker betreft de prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jackie op woensdag 30 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
We bought our kitchen through Raymond! Service was really great and super helpful every step! We bought a beautiful kitchen that we are very satisfied with and will enjoy for many years to come! Thank you so much for your help!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Herman op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Houten
Tijdens het ontwerp werd heel goed meegedacht door Timo (topper!). Tegen een scherpe prijs werd de keuken aangeschaft. Tussentijds nog vanuit Timo contact geweest om te fact checken. Toen het spannende moment (1 jaar later vanwege nieuwbouw) de keuken werd geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan tot volle tevredenheid. Vakkundig, zonder beschadigingen, goed afgewerkt, net personeel en precies zoals wij de keuken hadden ontworpen. Niets ontbrak, oh ja, wel, de oven en vriezer, maar dat was het gevolg van het bekende chip probleem. Wij zouden in een hoge prioriteit staan, maar een indicatie kon niet gegeven worden. Wie schetst onze verbazing binnen 2 weken werden oven en vriezer geleverd en geplaatst. Keuken compleet en wij meer dan tevreden! Heel blij hoe alles is uitgedacht en overeenkomstig gerealiseerd.
FOTO VAN HERMAN
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over advies en after sales”
Door Fabio en Laura op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze keuken gekocht in mei 2020. We zijn heel goed geadviseerd door Mireille. Inmiddels is de keuken geplaatst in ons nieuwe huis en wij zijn zeer tevreden over advies en over de after sales kwa advies en het leveren van werkzaamheden.
FOTO VAN LAURA
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat het hele proces naar tevredenheid is! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en nog heel veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Op de communicatie na heel tevreden”
Door Anne Daamen op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
De communicatie kan beter, we moesten vaak lang wachten op een reactie over o.a. de offerte en de leverdatum. Maar ook de boiler die opgehaald zou worden (bleek niet nodig te zijn i.c.m met warmtepomp), staat nu 5 maanden verder nog steeds in huis. De keuken zelf zijn wij heel tevreden over. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en alles was correct geleverd. Wij zijn fijn geholpen en goed geadviseerd door Mireille in de winkel! Ook de prijs voor wat je krijgt viel ons uiteindelijk mee. Op de communicatie na, zijn wij heel tevreden over Eigenhuis Keukens.
FOTO VAN ANNE DAAMEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige moderne keuken”
Door EHTom op donderdag 16 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prachtige moderne keuken gekocht tegen een scherpe prijs. Goed geadviseerd door Mireille Snoeij. Alles compleet geleverd en geïnstalleerd. Aansluiting inductiekookplaat na foutmelding direct hersteld. Had achteraf liever wel het verpakking materiaal mee laten nemen na plaatsing, maar dat kan ook op aanvraag.
FOTO VAN EHTOM
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje deze keuken! Mooie lichte tinten en helemaal van deze tijd! Wij wensen u nog veel kookplezier toe in uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Chung op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken gekocht met kookeiland en apparatuur. Er is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. De uiteindelijk geleverde keuken is precies zoals we hem bedacht hadden. Plaatsing van de ombouw en de keuken is door zeer vakkundige mensen gedaan. Complimenten.
FOTO VAN FAM. CHUNG
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken met kookeiland”
Door Rita op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken met kookeiland gekocht. We zijn vooral blij met de professionele advisering van Nick Legierse. Zowel waar het de keuken zelf als de apparatuur betrof. Altijd bereid mee te denken of veranderingen door te voeren. De prijs kwaliteit vinden wij ook goed!
FOTO VAN RITA
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is echt prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Renate Trouwborst op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na aankoop van ons nieuwbouwhuis werden we in contact gebracht met Eigenhuis keukens. In een geheel ontspannen sfeer konden we al onze ideeën en wensen vertaald krijgen in een leuk ontwerp. Mark de Zoete is een prettige en vakkundige adviseur die ik iedereen zou aanraden. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN RENATE TROUWBORST
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van de foto! Dit zegt alles! De keuken is prachtig geworden! Wij wensen u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door M. Clasquin op zaterdag 27 nov 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We zijn goed geholpen en tevreden met het resultaat. Wat wij erg positief vinden is de nazorg na plaatsing. Klantenservice is prima te bereiken. We hadden 2 kastjes met schade welke een paar weken daarna vervangen zijn. Ook werden wij een paar maanden later nogmaals gebeld met de vraag of alles nog naar wens is en er nog iets moet worden aangepast of herstelt. Zeer netjes!
FOTO VAN M. CLASQUIN
REACTIE VAN DEBBY
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wij zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent daar doen we het voor!
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales blijft achter”
Door B. Pellegrom op donderdag 11 nov 2021 21 | vestiging Houten
Keuken in Houten gekocht voor 25.000,00 , de verkopers kunnen het prachtig vertellen en alles is mogelijk als de handtekening maar geplaatst is. Groot compliment voor After Sale die zo hun best doen om alles op te lossen wat de verkopers beloven en totaal niet kunnen waarmaken . Eigen Huis kan niet waarmaken waarvoor ze reclame maken. Verkopen kan iedereen ,maar het belangrijkste is de klant tevreden wat er beloofd is en daar komen ze schromelijk te kort.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer Pellegrom, nogmaals dank om uw ervaring met ons te willen delen. We nemen uw advies ter harte en zullen deze zeker intern bespreken om vervolgens in de toekomst o.a. de optie van greeplijst verlichting de juiste aandacht te geven en de keuze van de toeleverancier aan te scherpen zodat de doorlooptijd gereduceerd wordt. We wensen u in uw mooie keuken heel veel keukenplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Mega tevreden”
Door Freek op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Ik heb verschillende keuken-leveranciers gesproken maar de mooiste keuken en beste service vond ik bij EigenHuis Keukens. Sinds gister is de keuken geplaatst en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben netjes gebeld door EigenHuis met de vraag of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Kortom mega tevreden en nu genieten van onze keuken!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw spontane review! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Judith op donderdag 7 okt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Volledige keuken incl apparatuur en montage gekocht bij Eigenhuis. Supergoed geholpen door Jeffrey en de monteurs waren top. We zijn nog elke dag blij met het resultaat! Precies zoals we hadden gehoopt.
FOTO VAN JUDITH
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Wat goed om te horen dat het precies geworden is zoals jullie gedacht hadden. We wensen jullie nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken met verbetertips”
Door Dick Passchier op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een mooie keuken gekocht voor een bedrag van ruim E18.000,- We zijn er tevreden mee en alles functioneert naar behoren. Zijn er dan geen minpunten te noemen? Jazeker:
- De afspraak die ik telefonisch had gemaakt vwb de datum van plaatsing conform de leveringstermijn (4 weken na oplevering van de woning) bleek later niet gehaald te kunnen worden omdat de termijn tussentijds 6 weken bleek te zijn geworden, dit stond niet in de koopovereenkomst en wist ik ook niet. Uiteindelijk zijn we in goed overleg overeengekomen dat de plaatsing na 5 weken kon worden gedaan.
- Het keukenblad was te groot om het in het appartement te krijgen en moest ik, in verband met de tijd tot de plaatsing, snel beslissen om het blad door te laten zagen. Achteraf vraag ik me toch af of dit niet anders zou hebben gekund. Al moet ik zeggen dat het keurig is gedaan en niet echt hinderlijk is.
- Doordat ik de nieuwste modellen aan apparatuur kreeg (voor de prijs van de oude modellen), moest ik nog wel wachten op de levering daarvan na plaatsing van de keuken. Uiteindelijk werd de oven afgeleverd door een postorder bedrijf, zeer opmerkelijk en na telefonisch contact met EHK werd er gezegd dat de oven geplaatst zou worden door degene die hem zou komen brengen......Degene die de oven aan de voordeur als 'pakketje' kwam afleveren was ook zeer verbaast dat hij bij een particulier voor de deur stond en niet bij een bedrijf. Een paar dagen later is er alsnog een monteur van EHK langs gekomen om de oven te plaatsen.
- De inbouw apparatuur was niet gebruiksklaar gemaakt door de monteur, alleen de stekker erin gestopt.Het zou fijn zijn als dit wel was gebeurd als service naar de klant, zodat je gelijk kunt beginnen en niet nog eerst vanuit één of andere buitenlandse taal (in ons geval Pools) het programma moet gaan instellen in het Nederlands.
- Als klant is het fijn om steeds één contact persoon te hebben, bij ons allereerste gesprek had ik het idee dat dit gedurende het verdere proces ook het geval zou zijn. Later blijkt dat dit niet geval was en dan werd ik bijvoorbeeld doorverbonden met de afdeling planning, dit vond ik niet prettig en zou naar mijn mening best beter kunnen.

Mijn algehele ervaring is wel positief omdat de plaatsing van de keuken zelf professioneel is gedaan en we zeer tevreden zijn met de keuken. Hopelijk heb ik hierbij een bijdrage geleverd om de eerder genoemde punten te verbeteren.

Met vriendelijke groet.
FOTO VAN DICK PASSCHIER
REACTIE VAN DEBBY
Wij danken u hartelijk voor het delen van uw uitgebreide ervaring en zullen zeker de genoemde punten intern bespreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hennie op dinsdag 31 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
We werden goed en duidelijk geholpen. Er werd goed meegedacht over de beste opstelling van onze keuken. Wij vonden de keukens van dit bedrijf ook echt heel erg mooi. Dus wat betreft hulp, keuze etc als je naar een keuken gaat kijken, helemaal top en eigenlijk 5 sterren waard. Enige minpuntje was de installatie van de keuken. Daar moet ik wel bij zeggen dat de geplande installateur was verhinderd vanwege ziekte. De vervangende 2 monteurs waren stug. Achteraf bleek ook een aantal stekkers in in stopcontacten gestoken en de quoocker niet goed was aangesloten. Gelukkig werd dit allemaal heel snel verholpen. We hebben de keuken nu 4 maanden en zijn er erg tevreden mee.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed gegaan”
Door Shaswin op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij deze zaak. Advies en verkoop was perfect. De keuken werd op tijd geleverd, maar de onervaren monteur van Eigenhuis keukens heeft het verprutst. De keuken totaal niet afgekit, ruimte van ongeveer 2cm tussen muur en aanrechtblad, slang van de quooker kraan werkt niet goed, beschadigde rand van de hoge kast, hoeklijst beschadigd, plint beschadigd en niet geplaatst, de lades sluiten niet goed, geen meegeleverde besteklade, afvoer afzuigkap niet aangesloten. Nadat ik zelf heel veel contact heb gemaakt via telefoon en e-mail, is er na ruim 2 maanden een monteur langsgeweest om de problemen voor de helft op te lossen. Nu zijn we alweer 2 weken verder en Eigenhuis is niet bereikbaar. Dus start ik nu, en terecht ook, een juridisch procedure, want Eigenhuis keukens geeft mij het gevoel dat ik geen klant meer ben. Ellende na ellende. Ik had er niet aan moeten beginnen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Ramharakh op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima service, goed meegedacht met het ontwerpen van de keuken. Keuken binnen 1 dag volledig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Afke van Breugel op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel tevreden over advies bij keuze van de keuken. Levering was volgens afspraak.
Plaatsing vakkundig en snel. Keuken staat er mooi bij. Enige puntje is dat zwenkkop op kraan erg moeilijk gaat en navraag bij Eigenhuis Keukens geen oplossing gaf.
Reactie of foto toevoegen
“De tijd genomen”
Door Martine en Raymond op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Fijn gesprek gehad met M.Bultena, er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen om je droomkeuken waar te kunnen maken! We hadden de keuken 1 jaar van te voren besteld ivm nieuwbouwplanning. De keuken werd uiteindelijk 2 weken later geïnstalleerd dan gepland. De keuken was binnen 1 dag gemonteerd door gezellige en snelle vakmannen. We hadden 1 lade deur welk beschadigd was, dit was snel opgepakt en enkele weken later werd deze vervangen. We wachten echter nog op 1 onderdeel, vanwege vakantieplanning duurt het nu wat langer. Communicatie was goed verlopen en je ontvangt snel een reactie! Wij hebben de locatie (vanwege het fijne personeel) zelfs aangeraden binnen onze familie welk nu ook een nieuwe keuken hebben gekocht :-)
FOTO VAN MARTINE EN RAYMOND
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd is en zelf gemonteerd”
Door Wendt op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele fijne zaak en zeer goed contact, vele mogelijkheden en achteraf nog te wijzigen zonder enige moeite, hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur gekocht, zeer tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen! Wij wensen u nog veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Ron op maandag 9 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken van een keuken werd door Eigenhuis Keukens alle opties met voor-en nadelen besproken en werd er meegedacht met de klant. Dat werd als zeer prettig ervaren. Daarnaast is het bestel proces, levering en plaatsen geheel volgens afspraak verlopen. De installateurs hebben de keuken in één dag geplaatst.
FOTO VAN RON
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Corine de Niet op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Tijdens de 2 afspraken in de showroom zijn wij goed geholpen door Michel. Hij dacht mee en gaf goede ideeën. Ook over het inmeten tijdens de bouw hadden wij geen zorgen. De levering tijdig afgesproken. Helaas kwam er iets tussen waardoor de monteur niet kon komen. Er werd de volgende dag direct een vervanger geregeld. Ook de opleverpunten werden netjes verholpen. Ik raad deze winkel zeker aan!
FOTO VAN CORINE DE NIET
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie foto en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jitske van Eijk op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben dit jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis Keukens te Capelle aan den IJssel. Op een koopavond heeft Jeffrey Bouwman ons geholpen met het uitkiezen van de juiste keuken. Jeffrey gaf uitstekend advies en wist op een creatieve manier meer ruimte te creëren in onze (wat kleinere) keuken. Uiteindelijk zijn wij met een grote glimlach op ons gezicht naar buiten gelopen! De montage is prima verlopen. Met de levering was de koelkast beschadigd maar ook hier heeft Eigenhuis Keukens professioneel en snel gehandeld waardoor wij snel van een nieuwe koelkast werden voorzien. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken en de top service die we hebben gekregen! Nogmaals bedankt Jeffrey!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Schipper op vrijdag 2 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met de keuken. Keurig geplaatst en zeer tevreden met de verkoper Frank.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is! Bedankt voor het delen en wij wensen u nog veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door P.R. Burgerhout op dinsdag 29 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Bij Eigen Huis Keukens in Amersfoort een keuken gekocht. Bij het uitkiezen van de keuken prettig en vakkundig geadviseerd door Lars Kroder. Wij zijn een paar keer terug geweest om nog wat aan te passen en dit was geen enkel probleem. Bij het plaatsen van de keuken kwamen de monteurs erachter dat het aanrechtblad 10 centimeter tekort was. Later bleek dat dit een fout van de keukenbladleverancier was. Lars Kroder heeft geregeld dat er met voorrang een nieuw keukenblad gemaakt werd. Na 2 weken was deze gereed en hebben de monteurs op een zaterdag de keuken afgemaakt. Niets was teveel voor de monteurs toen ze om 18.00 uur klaar waren hebben ze de stucloper opgeruimd en alles gezogen en konden om 19.00 uur op de zaterdagavond naar huis ( z'n service nog nooit meegemaakt). De keuken ziet er precies zo uit als getekend. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces bij Eigen Huis Keukens. Nogmaals mijn complimenten voor het leveren van de prachtige keuken.
FOTO VAN P.R. BURGERHOUT
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig plaatje! Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door Monique volkers op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Houten
Het begon echt goed, super vriendelijke geholpen we wisten wat we wilde en door de hulp van de verkoper waren er snel ui. We moesten nog ruim 2 jaar wachten voor dat ons huis klaar was maar hadden er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. met de factuur kwamen we erachter dat er een kraantje vergeten was te plaatsen, kan gebeuren is ook na een paar x bellen opgelost voor 11 mei want dan zou de keuken geleverd worden. hierover is gebeld en vertelde toen ook dat het misschien mooier is om het keuken blad wat 2 delen zijn de naad in het midden van het kooplaat de doen, hij heeft er verstand van dus akkoord gegaan. bij levering blijkt dat de naad gewoon aan de zijkant zit en het telefoongesprek gewoon even vergeten is want ook geen keuken op 11 mei, ook niemand te bereiken uit eindelijk via de planning die zijn eigenlijk de enige die wat makkelijker te bereiken zijn . die vertelde dat de keuken pas 2 juni werd gebracht en 3 en 4 werd geplaatst. uiteindelijk onze verkoper gesproken die heel lacherig deed dat ik me vergist heb en dat er waarschijnlijk iets ander die dag komt. Hij vertelde ook dat het een enorme keuken is en daar 2 mensen voor nodig zijn en wel echte vakmensen. ik ga er vanuit dat het altijd vakmensen zijn ook al is het een kleine keuken. voor 3 juni krijgen we een telefoon de vaatwasser is er niet en komt een week later. niet blij mee maar is helaas weer niet anders, wel om een bevestiging gevraagd dit x , ook per mail ontvangen word dus een week later. de monteur was alleen en heeft het allemaal netjes in elkaar gezet wel met wat hulp van mijn man omdat sommige onderdelen te zwaar waren in zijn eentje. het was alleen nog niet klaar miste buiten de vaatwasser nog een paar dingen zou snel horen wanneer dat zou komen. na 2 weken op 16-6-21 maar even gebeld, Vaatwasser is er al vertelde de planning maar kan pas 16-7-21 geleverd worden samen met de andere onder delen die we missen. Ze hebben weer mensen te kort. niet akkoord meegegaan, toen kwamen ze met een datum 13-7-21 3dgn. eerder. hebben gezegd bezorg de vaatwasser maar zonder monteur sluiten wie die zelf wel aan. als goed is gaat dit dus gebeuren. maar hou mijn hart vast. dit alles gaat om een keuken van bijna 50.000,- nou moet het niet uitmaken hoe duur de keuken is, verwacht gewoon van zo een bedrijf betere service! na de betaling van de factuur is er geen service meer!
REACTIE VAN DEBBY
Beste mevrouw Volkers, wij betreuren uw ervaring ten zeerste en zijn inmiddels in contact met u om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost. Wij hopen in augustus alles af te ronden en horen dan graag hoe u dit ervaren heeft. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
REACTIE VAN MONIQUE VOLKERS
Hi. Hier even een update. Ze zijn 20 aug. Weer geweest en zouden alles afmaken, maar helaas weer de verkeerde plinten mee voor de derde x . En missen nog wat voor de wijnkoelkasten. Tot op heden nog niks gehoord!
REACTIE VAN MONIQUE VOLKERS
28-9-21 de keuken is vandaag dan eindelijk klaar! Het is echt een super mooie keuken. Maar zal nooit meer hier een keuken bestellen. Heel jammer dat het allemaal zo is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatste keuken”
Door Vincent Hoogerwaard op dinsdag 8 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keurig geplaatste keuken. Goede verkoop begeleiding door Jeffrey. Monteur die tijdens het plaatsen alleen maar heeft lopen zingen.
FOTO VAN VINCENT HOOGERWAARD
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top nazorg”
Door Karin en Jeroen van den Berg op zaterdag 1 mei 2021 21 | vestiging Houten
Uit de adviezen van de verkopers die zich bij Eigen Huis Keukens in Houten over ons project hebben ontfermd blijkt direct hun deskundigheid. Vrijwel direct kwamen ze met een voorstel om de indeling van onze keuken behoorlijk om te gooien. Toen uitgelegd werd waarom hadden wij zelf al zoiets: "Waarom hebben we dat zelf niet bedacht?". Er werd heel veel tijd voor ons vrijgemaakt om lastige knopen door te hakken: welke kleur frontjes, welk blad, welke greepjes, welke apparatuur. Voor- en nadelen van keuzes werden goed uitgelegd waardoor we tot een overwogen besluit konden komen. We mochten monsters van kandidaat frontjes mee naar huis nemen, toen bleek dat er toch een andere optie beter leek, werd deze binnen paar dagen gebracht, top service. Nadat we dachten er helemaal uit te zijn, dacht de verkoper toch nog even door en kwam nog eens langs de boel nameten. Toen bleek dat ons kookeiland toch 10 centimeter langer kon worden. Kijk, dat is nog eens top nazorg!
FOTO VAN KARIN EN JEROEN VAN DEN BERG
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marscha op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete keuken alles is soepel verlopen afspraken goed nagekomen en eventuele klachten netjes opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van je ervaring Marscha! We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen je nog heel veel plezier met je Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Storms op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel tevreden. We hebben met leveranciers rechtstreeks geprobeerd problemen met apparaten op te lossen (Novy heeft de allerslechtste service)
Maar vanaf het moment dat de service-afdeling Eigenhuis Keukens het overnam werd alles snel door hun servicemonteurs tot in de puntjes geregeld en snel opgelost.
Vriendelijk, snel en duidelijk in communicatie. Bij Eigenhuis Keukens nemen ze de moeite om op locatie de problemen te bekijken en op te lossen.
REACTIE VAN DEBBY
We zijn heel blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Eigenhuis Keukens”
Door Ed Pollemans op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Houten
Na een eerste speurtocht bij andere keuken bedrijven gekozen voor Eigenhuis Keukens. Tijdens eerste vrijblijvende bezoek heb ik mijn wensen geventileerd, en ben ik uitgenodigd voor een eerste afspraak. Op de eerste afspraak zijn wat opties van keukens en apparaten in de mooie showroom getoond. Ik heb wat smaken en keuzes bepaald welke als basis konden dienen voor mijn nieuwe keuken. Aangezien een keuken kopen niet dagelijkse kost is voor mij, werd door de verkoper alle tijd hiervoor genomen en werden bij plan~ en tekening uitwerking ook alternatieven in de showroom getoond, omdat de eerste indruk in de showroom niet altijd past in de beschikbare ruimte. Er is ruim de tijd genomen om e.e.a. uit te werken op mijn beschikbare budget, er zijn alternatieve keuken opstellingen getoond en uitgewerkt. Hierna is een duidelijke offerte opgesteld en is die uitgewerkt en naar mij toegestuurd zodat ik het thuis rustig kon bekijken. Er zijn nog 2 volgende afspraken gemaakt waar ook alle tijd werd genomen voor uitleg, omtrent aanpassingen in de indeling én opstelling én de apparatuur zodat de keuken echt op mijn wensen werd uitgewerkt. Hierna is er een inmeetploeg thuis de beschikbare ruimte komen inmeten als controle op alle maatvoering zodat de laatste puntjes op de 'i' uitgewerkt konden worden in de het definitieve ontwerp, zodat er tijdens de plaatsing geen onvolkomen zouden optreden. Van de inmeting en het inplannen van de datum hiervoor, tot de uitwerking van de inmeting werd ik netjes telefonisch en via een bevestiging per mail op de hoogte gehouden. De administratieve afhandeling was duidelijke en zorgvuldig. Ook werd er gevraagd of ik een nogmaals controle wilde uitvoeren op alle definitieve maten zodat de productie in gang kon worden gezet. Wat mij positief verbaasde was een netjes met maatvoering uitgewerkte plattegrond waar ik alle wandcontactdozen en waterkranen zelf moest aanbrengen. Een onverwachte service, erg handig. De financiële afhandeling werd ook netjes via een mail aangeven waar en wanneer e.e.a. geregeld moest zijn. Netjes op tijd ben ik ingelicht wanneer de keuken geleverd werd, op mijn voorkeur datum. Netjes op tijd kwam ook de de vrachtwagen voorrijden. De bezorgers gingen zorgvuldig met alle spullen om, het was geen haastwerk. Ook de after~sales is in orde. Vanwege Corona kon een kraan niet op tijd worden geleverd. Ik heb netjes een noodkraan gekregen. Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de levering van de juiste nieuwe kraan, welke door de leverancier later netjes is aangesloten. Ik heb wel de keuze gehad om een andere nieuwe kraan eerder te krijgen, maar ik heb gekozen voor mijn eerste keuze. Nu de keuken klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat en hoe het hele traject van uitzoeken~uitwerken~leveren en plaatsen is afgehandeld. Kortom, ik ben een blij man.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring! Het proces is precies omschreven waar wij voor staan met als doel dat u als klant 100% tevreden bent want dan zijn wij dat ook! Heel veel plezier met uw Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp bij probleem met apparatuur”
Door Martin op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijke en goede service. Denken mee en goede kwaliteit eigen merk keuken. Zelfs jaren na aankoop denken ze nog mee en gaan ze goed om met vragen.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is werkelijk prachtig”
Door Jeanette van Eijk op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Eigenhuis Keukens! De aankoop bij Jeffrey Bouwman verliep soepel, met uitstekend advies en een fijne duiding van alle keuzemogelijkheden. Het geleverde leidingschema was duidelijk. De heren van de levering en de installatie waren vlot en vriendelijk. De keuken is werkelijk prachtig geworden, ik krijg er veel complimenten over.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Richard en Fria van der Velden op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Amersfoort
We hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Door meerdere zeer prettige verkoopgesprekken te hebben gehad met Lusette zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De montage zijn we ook zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig geluisterd”
Door Robin Kaptein op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn zeer tevreden over Eigenhuis keukens Hoofddorp. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij heeft goed advies gegeven en zeer geduldig naar ons geluisterd, hoe we ons droomkeuken wilden hebben. De verkoper ging een tekening maken zoals wij het wilde hebben toen zag de keuken er al mooi uit. Ook was hij creatief met ideeën en oplossingen die wij niet hadden bedacht. Nu staat de keuken en is het nog mooier dan op de tekening! Wij hebben ons perfecte keuken.
FOTO VAN ROBIN KAPTEIN
REACTIE VAN DEBBY
Het eindresultaat is echt prachtig! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Jeffrey is echt een topper”
Door Familie van der Lee op zaterdag 6 feb 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar zomer een nieuwe keuken uitgezocht bij Eigenhuis Keukens. Dit bedrijf was ons 2 x aangeraden; 1 x door kennissen en 1 x door familie. Ook werd ons aangeraden naar Jeffrey Bouman te vragen. Dit hebben wij gedaan en dat is ons prima bevallen! Jeffrey heeft heel veel kennis en hij denk goed mee over wensen, mogelijkheden, materialen, kleuren, enz. Jeffrey is echt een topper! Jammer dat hij richting zijn pensioen gaat; een lastige zaak voor zijn opvolger/ster om zijn schoenen te vullen. Door de coronacrisis is het project qua tijd nogal uitgelopen; wij wachten nog steeds op een koelkast en op herstel van schade tijdens het installeren van de keuken. Wij hebben er wel vertrouwen in dat dit allemaal naar tevredenheid wordt opgelost.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt Familie van der Lee voor het delen van jullie positieve ervaring! Wij gaan ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marco Pires Duarte op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Eigenhuis Capelle aan den IJssel. Al vanaf de eerste afspraak hadden wij een goede klik met Michel Bultena. Hij maakte ons wegwijs en was zeer geïnteresseerd in ons als gezin zodat hij zijn dienstverlening én juiste producten hierop kon aanpassen. En met succes! Wij hebben het traject, dankzij Michel, probleemloos kunnen doorlopen. Hij gaf ongevraagd extra service en dacht op alle fronten mee. Wij hebben er echt een fantastische keuken aan overgehouden en krijgen alleen maar positieve reacties. Na het plaatsen heeft hij nog regelmatig contact met ons gehouden om ervoor te zorgen dat wij echt tevreden waren. De super goede score is dan ook enkel bedoeld voor Michel.

Waar ik minder goede ervaringen mee heb gehad was de service- en administratieafdeling. Diverse keren zou ik teruggebeld worden over producten die niet voorradig waren, maar dit werd simpelweg tot twee keer toe niet gedaan(ineens ben je drie weken verder). Zij waren het vergeten... Uiteindelijk heb ik Michel hiervan op de hoogte gesteld en werd alles dankzij hem netjes opgelost. De afdeling administratie is helaas ook traag met reageren en mailtjes worden niet goed gelezen of opgevolgd. Je moet er dus bovenop zitten. Ik zal maar geen namen noemen, maar deze mensen zitten echt op de verkeerde afdeling.

Desalniettemin zijn wij blij dat wij onze keuken hier hebben gekocht. Bedankt Michel!
FOTO VAN MARCO PIRES DUARTE
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig resultaat! Bedankt voor het delen van uw openhartige ervaring! Wij zullen de complimenten aan Michel overbrengen en in gesprek gaan met de andere afdelingen om een en ander door te spreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig afgewerkt”
Door Wil Oegema op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
We hebben een keuken gekocht en die is half juli geplaatst in ons nieuwe app. We zijn correct geholpen en al onze vragen en wensen zijn tot tevredenheid afgewerkt.
Het plaatsen van de keuken is perfect gedaan door kundige en ervaren persoon. Alles keurig afgewerkt. Groeten Wil Oegema
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul Falke op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Twee jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Eigen Huis keukens. Schrok destijds wel van de reviews, maar nu de keuken na oplevering van ons appartement is geplaatst, zijn wij zeer tevreden. Kleine restpuntjes zijn snel en correct verholpen. Heeft u een nieuwe keuken nodig? Ga gerust naar Eigen Huis Keukens!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen! Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van Gijssel op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede service en aftersales. Kundig advies en er werd goed meegedacht met onze wensen.

Aanvulling ontvangen 9 december 2020: We hebben een complete keuken gekocht. Deze is al gemonteerd. De montage beviel prima. Binnen een dag zat de keuken er in.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Mike Slutter op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Eigenhuis gekocht. Nadat wij hem hadden gekocht, wat snel moest ivm de bouwkundige sparingen, konden wij naderhand onze keuken nog aanpassen qua fronten en bladen. De levering was perfect georganiseerd, de montage idem. Het enige wat fout ging was het werkblad tegen de achterwand. Maar ook daarvoor heeft de service afdeling een mooie oplossing gevonden en wij zijn heel blij met onze keuken.
FOTO VAN MIKE SLUTTER
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring en foto! Het eindresultaat is prachtig! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Pieter Kroon op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Fantastisch geadviseerd bij Eigenhuis keukens in Amersfoort door een zeer goede verkoopadviseur! Bij deze vestiging werken specialistische vakmensen met veel kennis die geweldige keukens kunnen ontwerpen! Ik ben super blij met mijn droomkeuken. Ook de bezorging en installatie werd verricht door absolute vakmensen, die oog hadden voor ieder detail. Wanneer ik in de toekomst ooit weer een keuken mag samenstellen en uitzoeken, ga ik zeker weer naar Eigenhuis in Amersfoort!
FOTO VAN PIETER KROON
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Van Vorselen op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Eigenhuis Keukens. Wij zijn enorm goed geholpen, David nam ruim de tijd om ons alle keuzes te laten zien. Doordat we goed zijn geholpen, zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Vooral het geduld tot het maken van onze keuze gaf rust.
FOTO VAN VAN VORSELEN
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig communicatie”
Door Fam. Van der Weij - Rammeloo op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Amersfoort
Complete keuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop. Na plaatsing moeten diverse zaken vervangen of opnieuw gesteld worden. Keukenblad vlekken moeten behandeld worden. Wij zouden meegenomen worden in de mail voor de reparaties. Maar horen of zien al weken helemaal niets! Meerdere mailtjes gestuurd, gebeld en door de receptie bel notitie gemaakt maar op geen enkele manier ontvangen wij enige reactie! In plaats van ontzorgen na plaatsing van de keuken kunnen wij helemaal niets en moeten wij maar afwachten of er nog enig contact vanuit Eigenhuis Keukens komt. Wat een enorme teleurstelling en zorg dat er "gewoon" niet meer op je gereageerd wordt nadat de keuken is geplaatst. Dan ben je geen klant meer?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mansi op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
I had a great experience with Cathelyn from EigenHuis Hoofddorp. She helped with the design, products, ideas and end to end delivery of the kitchen with montage. Everything was perfect! Everything was on time, well communicated via emails and calls and exactly on time. I am using the kitchen now for almost 2 months and still 100% satisfied.
REACTIE VAN DEBBY
Thank you so much for posting your review and have lots of fun with your new kitchen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geadviseerd”
Door Buckers op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Martin Schreutelkamp begreep onze wensen en heeft ons prima geadviseerd. De keuken past uitstekend in de ruimte. We zijn tevreden. Het plaatsen duurde wel wat langer dan gepland.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om te lezen dat uw tevreden bent en hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Menno & Maral op maandag 16 nov 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel fijn geholpen in de winkel door Michel met goed advies zonder hierbij "gepushed" te worden. Van de winkelervaring tot de plaatsing, over het hele proces zijn wij erg tevreden. Enige tip die wij hebben is dat er bij het inmeten beter naar de bestaande aansluitingen kan worden gekeken (als het om bestaande bouw gaat). Zodat er niet onnodig leiding/aansluiting werk nodig is voor de plaatsing van de keuken.
FOTO VAN MENNO & MARAL
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor de tip en voor het plaatsen van uw ervaring. We gaan hier een volgende keer extra op letten. Nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken.
REACTIE VAN MICHEL BULTENA
Wat is de keuken mooi geworden, ook met die tafel zo in het verlengde
dank voor de mooie worden en de gezelligheid bij het ontwerpen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht en vakkundig”
Door Robert op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Geholpen door Ricardo bij de vestiging in Hoofddorp, oprecht en vakkundig! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: De keuken is gemonteerden deze staat inmiddels al 1,5 maand. Dit is super bevallen, de mannen waren met 6/7 uur klaar en hebben echt vakmanschap afgeleverd.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door A. van Wincoop op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Na veel zoeken de keuken gevonden die bij ons past. Uiterst vriendelijk en geduldig meegenomen in het bespreken van de keuken. Doordat de verbouwing wat uitliep moest de keuken drie weken later worden geplaatst dan afgesproken. Onze verkoper moest even overleggen met de afdeling planning en het kon worden geregeld. Super flexibel. En het eind resultaat mag er zijn. Heel blij met Eigenhuis keukens in Hoofddorp.
REACTIE VAN DEBBY
Goed om terug te lezen dat we flexibel zijn en u helemaal tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en nog heel veel kookplezier in uw nieuwe Eigenhuis keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door J. van der Werff op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Bij aankoop van mijn keuken van het begin tot en met het einde uitstekend advies, service, vakkennis, klantvriendelijkheid. Kan deze vestiging en medewerkers zeker aanraden!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Losse aankoop”
Door C.J. Saleh-Huijssen op vrijdag 30 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Alleen combimagnetron en inductie kookplaat gekocht, hierbij prima geadviseerd m.n. omdat onze meterkast ook vervangen moest worden. Samenwerking met prima installatie bedrijf.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten en goede samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Eigenhuis Keukens
  Amersfoort (72 ervaringen), Astronaut 8f, 3824 MJ Amersfoort, tel 033-4560555
  Capelle aan den IJssel (74 ervaringen), Cornusbaan 59, 2908 KB Capelle aan den IJssel, tel 010-2642424
  Groningen (3 ervaringen), Grondzijl 9, 9731 DG Groningen, tel 050-2076380
  Hoofddorp (38 ervaringen), IJweg 987, 2133 ME Hoofddorp, tel 023-5555400
  Houten (33 ervaringen), Ringveste 15, Bedrijventerrein Het Rondeel, 3992 DD Houten, tel 030-6350063
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.