Feedback
9,0

Grando Keukens | Badkamers

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens | Badkamers
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens | Badkamers
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 3120 ervaringen over Grando Keukens | Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1898 ervaringen
4 sterren984 ervaringen
3 sterren67 ervaringen
2 sterren44 ervaringen
1 ster89 ervaringen

Per vestiging:
“Goed gevoel van begin tot eind”
Door Koen op woensdag 29 nov 2023 23 | vestiging Tilburg
Top service, de keuken is prachtig geworden. Naleveren, meedenken, het ontwerp en de prijs waren top. Met meerdere keukenzaken te maken gehad (dit is de 3e keuken die we gezet hebben) en ik hou het voortaan bij Grando. Goed gevoel van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Fam. Kranendonk op woensdag 29 nov 2023 23 | vestiging Hilversum
We zijn prima geholpen bij de keuze en installatie van onze keuken. De apparatuur valt in het gebruik wat tegen; moet punt van aandacht bij de keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Wilma verloop op maandag 27 nov 2023 23 | vestiging Barendrecht
Alles goed ontworpen en goed meegedacht over opties in de keuken.
FOTO VAN WILMA VERLOOP
+ Toon extra foto van Wilma verloop
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en keuken”
Door Marco op maandag 27 nov 2023 23 | vestiging Tilburg
We kwamen voor een badkamer kijken en hebben uiteindelijk een badkamer en keuken uitgezocht. Daarbij zijn we heel fijn geholpen door Herman. Tevens hebben de aannemers goed werk afgeleverd. We zouden zeker weer naar Grando Tilburg gaan als we een keuken of badkamer nodig hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een onwijs goede ervaring”
Door Ralph & Lizzy Heskes op maandag 27 nov 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Onze ervaring met Grando keukens Naaldwijk is onwijs goed. We hebben hier onlangs onze 2e keuken gekocht omdat onze eerste ervaringen al zeer positief waren. Onze eerste keuken was erg goed en waren erg tevreden met het resultaat. Vanwege deze ervaring zijn we eigenlijk simpelweg terug gegaan en heeft Grando Keukens Naaldwijk het weer waargemaakt mede dankzij Johan. We hebben weer een onwijs mooie keuken gekocht waarbij er door Grando goed werd meegedacht om onze ervaring in de keuken te optimaliseren. De keukens zijn kwalitatief goed en alle afspraken omtrent levering, plaatsing, nazorg etc. zijn netjes verlopen zoals je dit mag verwachten. Bedankt namens Lizzy & Ralph!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Sharon op zaterdag 25 nov 2023 23 | vestiging Rotterdam
Keuken laten samenstellen door Bernard in het filiaal van Alexandrium. Het is lastig om voor een nieuwbouwwoning alleen via tekening te bekijken wat je wil en hoe maar nu dat de badkamer is gemonteerd en wij er wonen hebben wij echt de juiste keuze gemaakt. Er mistte een handoekrek, die konden we naderhand gewoon afhalen en er is nog speciaal iemand teruggekomen voor de montage. Super goede service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact en goede service”
Door Paul op donderdag 23 nov 2023 23 | vestiging Utrecht
Mooie nieuwe complete keuken gekocht. Prettig contact en goede service. Zowel bij aankoop als met monteurs. Werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en een fijne monteur”
Door Wichert op donderdag 23 nov 2023 23 | vestiging Zwolle
We zijn goed geholpen goed advies en de keuken is netjes geplaatst goede monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Ayata op woensdag 22 nov 2023 23 | vestiging Zaandam
Grando keukens is een absolute aanrader. Wij zijn heel kritisch en hebben na aankoop, een aantal keer het ontwerp aangepast. Met de hulp en geduld van Melis Jan ging dit zeer goed. De keuken is nu precies zo geworden als we voor ogen hadden. Montage werd door zeer kundige en professionele heren Danny en Daan geïnstalleerd. Wij zijn echt super tevreden. Complimenten voor het hele team van Grando Keukens en nogmaals bedankt!
FOTO VAN AYATA
REACTIE VAN ROY NIEUWKOOP
Beste Ayata, bedankt voor deze mooie ervaring en leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en een mooie keuken”
Door Ria Peeters op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Amersfoort
Grando was de tweede keukenspecialist waar we naar binnen gingen. Meer was niet nodig: prettig verkoopgesprek met goede adviezen. Met duidelijke informatie voor de aannemer voor de verbouwing weer naar huis en een prachtige mooie 3D tekening waar we veel naar gekeken hebben tot het moment van plaatsing, wat prima verliep. Helaas even koolstoffilter voor de afzuigkap vergeten mee te leveren, maar dit werd direct opgelost. Prima service en ... een boel complimenten al ontvangen op onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie badkamer”
Door Toke van Helvert-Bijnen op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Goede info, nemen de tijd, genoeg keuze. Levering tegels problematisch maar dat ligt aan Grando logistiek, niet aan de winkel. Badkamer goed gemonteerd, nette en vriendelijke monteur (Roy van Hout) en tegelzetter (Sebastiaan)
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt van gehad”
Door Riddick op maandag 20 nov 2023 23 | vestiging Rotterdam
Onze Adviseur Arjen heeft ons enorm geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Wij kwamen met een idee en hij heeft met sterk advies en een eigen touch er onze droomkeuken van gemaakt. De eerlijkheid en deskundigheid van Arjen hebben ons doen besluiten om de aankoop bij Grando te doen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Door de service vooraf, tijdens en achteraf zou ik Grando Alexandrium bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is geheel naar onze wens”
Door Wolter Bouwmeester op zaterdag 18 nov 2023 23 | vestiging Groningen
Uitermate klantvriendelijk. Deskundig advies en we hebben een keuken ontworpen geheel naar onze wens. De keuken is inmiddels geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is volgens afspraak gedaan”
Door Anja op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Eind oktober is onze keuken geplaatst. Hij ziet er prachtig uit en alles is volgens afspraak gedaan. De medewerkers in de showroom hebben ons prima geholpen en ook een fout door hun gemaakt wbt de aansluiting is keurig gerepareerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rob de Leur op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Hoofddorp
Goed meedenken, prima service en menselijk contact. Afspraken worden nagekomen en dat is ook we heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Jansen op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Emmen
Geweldige keuken, goede planning en montage. Uitgebreide uitleg over de apparatuur. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN M. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marielle en Rene op woensdag 15 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Wij zijn tevreden met onze prachtige keuken. Goede service zowel in de winkel als bij het installeren. Komen gemaakte afspraken na. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Passchier op woensdag 15 nov 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Er is ontzettend goed meegedacht over de indeling van onze kleine keuken. In ons jaren 20 huis is niets recht en alles is echt supergoed opgemeten en aangepast. Ongelooflijk hoe er steeds bij elke stap is meegedacht. Wij hebben alle verbouw-werkzaamheden ook uit handen gegeven aan Grando en daar hebben zij enorm hard aan gewerkt en ook daarin was de begeleiding fantastisch!
FOTO VAN PASSCHIER
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Fedor op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando Barendrecht en we zijn uiterst tevreden met de service die we hebben ontvangen, met name van Evert. Van begin tot eind was het een goede ervaring, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met het resultaat. Evert heeft zichzelf bewezen als een uiterst competente en vriendelijke adviseur. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en begreep perfect wat we wilden in onze nieuwe keuken. Zijn expertise was duidelijk zichtbaar toen hij ons hielp met het kiezen van de juiste materialen, kleuren en indelingen. Zijn suggesties waren altijd doordacht en getuigden van een diepgaand begrip van keukenontwerp. Wat ons vooral opviel, was de nauwkeurigheid en toewijding waarmee Evert te werk ging. Hij zorgde ervoor dat elk detail van de keuken aan onze verwachtingen voldeed en gaf ons het gevoel dat ons project echt belangrijk voor hem was. Zijn professionele houding en vriendelijkheid maakten de hele koopervaring zeer aangenaam. De installatie verliep ook vlekkeloos. Het team van Grando Barendrecht werkte efficiënt en leverde vakmanschap van hoge kwaliteit. Onze keuken werd binnen de afgesproken termijn geïnstalleerd, en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. De aandacht voor detail en het streven naar perfectie waren duidelijk merkbaar, en we zijn dankbaar voor het harde werk dat is verricht om onze droomkeuken werkelijkheid te maken. Al met al kunnen we Grando Barendrecht, en in het bijzonder Evert, van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Bedankt voor het leveren van een uitstekende service en het creëren van een keuken die perfect past bij onze wensen. We zijn enorm blij met het resultaat!
FOTO VAN FEDOR
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Tonia van Es op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Utrecht
Ben meer dan tevreden over de aanpassingen in mijn keuken. Zowel het afleveren als de montage verliep heel vakkundig.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door John van Dijk op maandag 13 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Komen afspraken na, zeer deskundig personeel, denken mee en geven vrijblijvend advies. Als na de oplevering er kleine aanpassingen nodig zijn worden deze kosteloos veranderd. Als laatste, al het personeel is zeer vriendelijk en korrekt in een woord top.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer, toiletruimte en keuken”
Door Bertus en Janny van 't Veld op maandag 13 nov 2023 23 | vestiging Epe
In verband met verhuizing zijn wij naar Grando in Epe gegaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken, alsook een grondige renovatie van de badkamer en van de afzonderlijke toiletruimte. We kwamen in een goed geoutilleerde showroom, waar Tom Bonenkamp, een medewerker van de firma, aandachtig luisterde naar onze wensen en ons met kennis van zaken adviezen gaf. Bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden heeft hij veel tijd aan ons besteed, maar zijn geduld was onuitputtelijk. De montage van alles wat we kochten verliep prima: de door Grando aangetrokken monteur, loodgieter, tegelzetter en kitter leverden goed werk af. Ook wanneer we soms tijdens het montageproces voor detailvragen kwamen te staan, stond Tom voor ons klaar. Het resultaat van dit alles was geheel naar onze wens. Graag bedanken we Grando Epe hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Janneke op maandag 13 nov 2023 23 | vestiging Uden
Na heel lang wikken en wegen hebben we ervoor gekozen om onze keuken te verplaatsen van de voorzijde naar de achterzijde van het huis. Door zeer professionele en vriendelijke begeleiding vanuit Grando tijdens het gehele proces van ontwerp tot plaatsing hebben wij nu onze droomkeuken gerealiseerd.
Alles verliep volgens planning en afspraak en de communicatie was top. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door Karin van berloo op maandag 13 nov 2023 23 | vestiging Uden
Super geholpen door liesje. Denkt goed mee is heel vriendelijk en geduldig.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de monteurs ook 10 punten.
FOTO VAN KARIN VAN BERLOO
Reactie of foto toevoegen
“Een geheel vernieuwde badkamer”
Door Gert en Els Lotterman op donderdag 9 nov 2023 23 | vestiging Doetinchem
Vanaf de start uitstekend advies met betrekking tot vernieuwing badkamer. Zich voordoende problemen ten aanzien van levering van tegels werden tot volle tevredenheid van ons opgelost. De uitvoering van de werkzaamheden in de badkamer verdient alle lof. Prima werk geleverd, waarin wij ook betrokken werden bij zich voordoende problemen en probleempjes. Wij zijn superblij met het resultaat, een geheel vernieuwde badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en badkamer”
Door T.anbeek op woensdag 8 nov 2023 23 | vestiging Hilversum
Hebben een keuken en badkamer gekocht en zijn we prima geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot het einde alles zeer goed geregeld”
Door Fransje en Ad op woensdag 8 nov 2023 23 | vestiging Hilversum
Super tevreden met de aangeschafte keuken. Van begin tot het einde alles zeer goed geregeld. Afspraken allemaal nagekomen. Goede begeleiding zowel bij het ontwerpen van de keuken (Dank Dimitri) als bij het installeren (Dank Ron). We zijn super blij en genieten er met volle teugen van.
FOTO VAN FRANSJE EN AD
+ Toon extra foto van Fransje en Ad
Reactie of foto toevoegen
“Een hoge aanbevelingswaarde”
Door Ad de Leeuw op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Breda
Na enkele minder prettige contacten bij concurrenten bij Grando Breda zeer hartelijk ontvangen door Brahim M. Gelijk een prettig, hartelijk en warm contact. Humor afgewisseld met serieuze momenten tijdens het gehele proces van het tot stand komen van de gewenste keuken. Keuze begeleiding in pro's en contra's met deskundige begeleiding en veel geduld waarbij professionaliteit aanwezig bleef.
Ook in het proces tot plaatsing alsook een individuele nabezoek met belangstelling, praktische uitleg en tips. Kortom een hoge aanbevelingswaarde.
FOTO VAN AD DE LEEUW
REACTIE VAN BRAHIM MAKIOUI
Leuk om te lezen dat jullie de moeite hebben genomen om jullie ervaring te delen, de keuken is prachtig geworden. Nog bedankt voor de koffie en heel veel kookplezier gewent in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en vlekkeloze montage”
Door Margo Kooijman op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Delft
Wij hebben onze keuken in het filiaal in Delft gekocht. Wij zijn heel goed geholpen door Patricia. Op onze wisselende wensen werd steeds vriendelijk en meedenkend gereageerd. De montage verliep vlekkeloos en Marc heeft alle puntjes op de I gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en niet nagekomen beloftes”
Door F. v. d. Vorle op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Ruim 1,5 jaar geleden complete keuken uitgezocht en gekocht. Levering zou ruim 1 jaar later zijn bij oplevering nieuwe huis. Tot dag van plaatsing alles redelijk tot goed. Bij plaatsing midden in de zomer, bleek eerst de vriezer pas na 2 weken leverbaar. Na discussie werd een ander merk aangeboden van dezelfde leverancier. Dit onder protest geaccepteerd. Daarna bleken er nog een aantal zaken te ontbreken. Volgens een medewerker was men een heel A4 van de bestellijst vergeten te bestellen. Eindelijk, ruim 3 maanden na start plaatsing, was de keuken volledig geïnstalleerd en goed te gebruiken. De telefonische communicatie naar Grando was vanuit management belabberd. Wij moesten niet zeuren, er kan altijd wel wat mis gaan. Geen moment excuses voor de fouten in het logistieke gedeelte. Uiteindelijk werd er een 'geste' toegezegd, maar het was net als met de keuken, na vele weken niets gezien.
De keuken zelf functioneert nu, na maanden, prima. Goede kwaliteit, goede technische mensen bij plaatsing. Maar het hele randgebeuren en slechte communicatie en niet nagekomen beloftes, heeft ons een heel naar gevoel gegeven. Wat een leuke periode had moeten zijn met deze flinke investering, is een behoorlijke ergernis geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de service”
Door Anja Hulsenboom op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Rotterdam
Niet alleen heb ik een top advies gekregen, en antwoord op al mijn vragen, ik heb ook echt het idee dat ik geholpen ben in het maken van de juiste keuze voor ons, perfect aansluitend op onze wensen. Dankjewel Irena, Arjan en team voor deze service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer soepel verlopen”
Door Ingrid op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Amersfoort
Ik ben heel fijn geholpen in de winkel om een keuken uit te zoeken. Goed geluisterd naar mijn wensen en mij de juiste keuzes laten kiezen. Alles is daarna zeer soepel verlopen. En de monteur heeft hem nu een week geleden erg professioneel geïnstalleerd. Ben er ontzettend blij mee en kan iedereen Grando Amersfoort aanraden
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Alles is keurig volgens afspraak verlopen”
Door J. van Kooi op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Lelystad
Wij hebben allemaal nieuwe keukenfronten gekocht en laten plaatsen en ook een bijpassende tv-kast met nieuwe fronten en ombouw laten vernieuwen. Alles is keurig volgens afspraak verlopen en door een zeer aardige en kundige monteur uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door René Bokhove op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Almelo
Badkamer totaal laten vernieuwen. Direct al met de oriëntatie, en samenstellen van de badkamer goed geholpen. Net voor het begin van het verbouwen door omstandigheden moeten uitstellen, voor Grando geen probleem, enkele maanden later is de badkamer dan alsnog verbouwd door zeer kundige en vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, zoals op het plaatje tijdens het samenstellen is de badkamer ook geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de goede zorgen”
Door Fam. van Creij op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Ontvangst in de showroom met een lekker kopje cappuccino, na enkele vragen wat wij precies zochten en verwachten. Kregen we duidelijke inlichtingen over mogelijkheden en prijzen. Na nog enkele vervolg afspraken. Hebben we de keuken van onze keuze besteld, binnen een paar dagen kregen we de leverdatum en plaatsing datum. Die ook perfect klopten, zodat wij nu onze nieuwe keuken in gebruik hebben kunnen nemen. Dank aan Olav voor de goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Monique lemstra op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Hoofddorp
Goede info gekregen er wordt goed meegedacht en zowel plaatsing als keuken zelf in 1 keer top!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken bevalt super”
Door Kremer op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Emmen
Vriendelijk deskundige verkopers, laag drempelig. Prijs /kwaliteit verhouding top.
Reactie of foto toevoegen
“Een nette badkamer”
Door Gerrit van den Burg op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer nette badkamer geworden. Goed afgewerkt door de montage ploeg.
FOTO VAN GERRIT VAN DEN BURG
+ Toon extra foto van Gerrit van den Burg
+ Toon extra foto van Gerrit van den Burg
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de mooie keuken”
Door Jacqueline Hagenauw op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Heerenveen
We zijn zeer tevreden over de keuken, erg mooi en we zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ben op zondag 5 nov 2023 23 | vestiging Epe
Plezierige en persoonlijke begeleiding. Geen aankoop druk bij offerte. Afspraken goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Top personeel en service”
Door Ivonne Visser op zaterdag 4 nov 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn erg blij met de fantastisch mooie badkamer die wij bij Grando gekocht hebben. Zowel de verkoper heeft goed meegedacht met onze wensen en de monteur heeft ook fantastisch werk geleverd. Ook werkte hij keurig netjes. Ook bij het tegelen heeft hij meegedacht op welke manier de tegels het beste tot hun recht kwamen. Personeel en service Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Theo Wijnker op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Purmerend
Heel blij met het eindresultaat! Hele goede begeleiding gehad tijdens het samenstellen van de keuken. Al het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De monteurs dachten goed mee in oplossingen die nog tijdens de installatie bedacht moesten worden. Opleverpuntjes zijn heel goed opgepakt. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Oostrum op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Zaandam
Super geholpen door Nick, mooi plan gemaakt met al mijn wensen. Keuken geleverd zoals afgesproken, op een paar kleine zaken na die prima worden opgelost een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Fred op woensdag 1 nov 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer gekocht en laten installeren. Veel persoonlijke aandacht door verkoper, wat door mij als prettig is ervaren. Offerte mag wat mij betreft nog inzichtelijker.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk afgeleverd”
Door Harry & Sandra op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Hoofddorp
Van eerste bezoek tot oplevering goede begeleiding en duidelijke afspraken. Actief meedenken door Vijay bij ontwerp van badkamer en zoeken naar de juiste materialen. Andy, Rick en Jeffrey hebben op afgesproken datum de installatie gestart en keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies en montage badkamer”
Door N.B. van Roden op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben diverse showrooms van badkamers bezocht, en kwamen uiteindelijk uit bij Grando Hoofddorp. Zijn daar fantastisch geholpen door adviseur Niels. Hij voelde precies aan wat er bij onze wensen paste, en maakte een mooi ontwerp. Dat ook de renovatie van de badkamer door of via Grando werd verzorgd is een groot pluspunt. De vakmensen die de oude badkamer hebben ontmanteld en de nieuwe hebben geplaatst verdienen alle lof! Vakkundig, snel en met precisie hebben zij voor een erg mooi afgewerkte badkamer gezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Stavenuiter Ina op maandag 30 okt 2023 23 | vestiging Purmerend
Snelle service, fijne mensen! Zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken en badkamer”
Door Van der Brug op maandag 30 okt 2023 23 | vestiging Utrecht
Fijne begeleiding gedurende het uitgebreide proces! Helaas last minute door andere monteurs, echter prima uitgevoerd en zijn wij blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Jeannet op maandag 30 okt 2023 23 | vestiging Hilversum
Ervaren en meedenkende adviseurs met verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk en uitstekende service”
Door Jeroen de Gelder op maandag 30 okt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Het gehele proces van ontwerp tot realisatie als zeer prettig ervaren en super blij met onze nieuwe badkamer! Zeer klantvriendelijk team die alle tijd voor je neemt tijdens alle punten van het proces. Kwaliteit en service zijn uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en wc”
Door Arjan op vrijdag 27 okt 2023 23 | vestiging Zwolle
We zijn erg blij met de nieuwe badkamer en wc! We hebben er de tijd voorgenomen en hebben met Grando verschillende mogelijkheden doorgenomen en het ontwerp gaandeweg wat aangepast/verbeterd. Tijdens de werkzaamheden hebben we altijd goed contact gehad met de vakmensen en ook hier nog samen kleine aanpassingen in het ontwerp gedaan. Hierdoor is het eindresultaat naast mooi ook vooral praktisch geworden.
FOTO VAN ARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een hele goede ervaring”
Door Frederik op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Assen
Wij hebben een badkamer en wc laten vervangen. Zeer tevreden over het eindresultaat, alles werd uit handen genomen en er werd goed meegedacht over de juiste inrichting. Tevens vonden wij de installateur zeer professioneel en netjes werken. Al met al een hele goede ervaring met grando.
FOTO VAN FREDERIK
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Tinie Bosman op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Epe
Wij hebben deze maand onze keuken gekregen en zijn er erg blij mee! De bora kookplaat met afzuiging bevalt heel goed en is makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Een grote koelkast en een oven en combi magnetron, alles is makkelijk te bedienen en handig in gebruik! Hoop vele jaren van deze keuken te genieten en.....hij is supermooi om te zien!!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en badkamer”
Door laurens aaftink op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Utrecht
Goed en eerlijk advies, montage gebeurde door een echte top monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Richard op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Uden
Samen met mijn dochter een keuken gekocht voor haar appartement in Amsterdam. Uiterst kundig en enthousiast heeft Grando Uden een opzetje gemaakt en met deze betaalbare keuken is het appartement gewoonweg opgepimt! De montage was vliegensvlug gedaan en mijn dochter geniet nu elke dag van haar keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Millenaar op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Middelburg
Vanaf de tekentafel tot aan de uitvoering is er kwaliteit geleverd en is er meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Foute meting”
Door Ellie van de Kamp op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Uden
Mijn ervaring was teleurstellend door foute meting is de keuken nog niet helemaal klaar. Gelukkig hebben ze wel een tegemoetkoming gedaan voor de onverwachte stagnatie.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken, badkamer en toilet”
Door Dennis Schild op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prima geholpen in de winkel. Wij hadden hier onze keuken laten renoveren en onze badkamer en toilet laten ontwerpen. Matthijs en zijn team heeft onze badkamer en toilet vakkundig geïnstalleerd. Ziet er mooi en strak uit.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe apparatuur en nieuw keukenblad”
Door Fam. de Boer op zondag 22 okt 2023 23 | vestiging Hilversum
Bij Grando Hilversum krijg je een eerlijk advies. Niet zomaar een "verkooppraatje". Onze vorige keuken, 22 jaar geleden, daar gekocht. En nu terug voor een vernieuwing van de apparatuur & blad. De keuken zelf was nog prima. Uitstekend geholpen.
FOTO VAN FAM. DE BOER
+ Toon extra foto van Fam. de Boer
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en afspraken werden nagekomen”
Door Tom op zaterdag 21 okt 2023 23 | vestiging Zwolle
Wij zijn erg plezierig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er wordt op een prettige manier meegedacht binnen onze mogelijkheden. Communicatie verliep helder en afspraken werden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door FM Jonkers op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Groningen
Heel snelle montage en goede service. Nalevering laat nog wat op zich wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jeffrey Van Zandbeek op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Zwolle
We waren erg vriendelijk geholpen door Elise. We hadden veel wensen kwa keuken en Elise dacht erg goed mee met alles. Alles was net verlopen en afgehandeld. Wij raden Grando zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is tiptop gemonteerd”
Door Jacqueline op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Het verkoopgesprek was uitermate prettig. We konden rustig over alle mogelijkheden nadenken. De voorafgemaakte 3d tekeningen gaven een heel goed beeld. Vervolgens kregen wij een schema waarin de loodgieter, de stukadoor, de elektricien, de schilder en de monteur werden ingepland. Alle afspraken werden helemaal nagekomen en de keuken is tiptop gemonteerd. Grando Naaldwijk heeft een prima team aan vakmensen om zich heen verzameld. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van!
FOTO VAN JACQUELINE
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door A. Veldhuis op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Zaandam
Vorig jaar op zoek gegaan naar een keuken voor na een verbouwing. Ik ben zeer prettig geholpen en er werd alle tijd genomen voor een goed ontwerp. Ook daarna weer voor de laatste aanpassingen. De verbouwing liet lang op zich wachten, maar het contact bleef prettig en we hielden elkaar op de hoogte. Grando heeft zorgvuldig gewerkt en is altijd heel klantvriendelijk geweest, al was het lang onduidelijk wanneer er kon worden gestart met de bestelling. De plaatsing ging ook prima en de keuken is echt prachtig geworden. Al veel complimenten gehad! Ik ben heel blij met de hele gang van zaken en de geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor een mooi team”
Door Mary-Ann & Arnold van Westen op maandag 16 okt 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Een goede balans tussen eigen ontwerp, het laten concretiseren door onze adviseur Corine en professioneel geplaatst door de monteurs: Marco en Martijn. Een prachtig samenspel tussen Grando en wij als klant. Complimenten voor een mooi team
FOTO VAN MARY-ANN & ARNOLD VAN WESTEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anne op maandag 16 okt 2023 23 | vestiging Groningen
Over het geheel genomen zijn wij zeer tevreden met de advisering, de vele mogelijkheden en de montage van onze nieuwe keuken. Er bleek alleen een fout gemaakt te zijn bij het bepalen van de maten van de (bestaande) vaatwasser. Gelukkig is dit prima opgelost door het leveren van een showroommodel dat wel paste.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende badkamer”
Door Peter op maandag 16 okt 2023 23 | vestiging Zevenbergen
Schitterende badkamer geworden, mooie materialen keurig gemonteerd in een opstelling die ik zelf zo strak niet had kunnen bedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service in de winkel en bij het plaatsen”
Door van der Linde op zondag 15 okt 2023 23 | vestiging Zwolle
Een geweldige keuken geplaatst door Grando! In Zwolle zijn we super goed geholpen met het uitzoeken van een keuken. Een goede service, dit in de winkel maar ook bij het plaatsen van de keuken. Al met al, erg fijn geholpen. Het resultaat is prachtig!
FOTO VAN VAN DER LINDE
+ Toon extra foto van van der Linde
+ Toon extra foto van van der Linde
Reactie of foto toevoegen
“Service met aandacht en goede zorg”
Door Charita op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Zeer goede advies en ideeën. Ze luisteren goed naar de wensen. Denken met je mee. Zijn oprecht en eerlijk over dingen die niet zo handig zijn. Actieve houding tegelijkertijd geduldig en dwingen je tot niets. Ook de montage helemaal perfect. Echt een service met aandacht en goede zorg. Keuken is echt mijn droomkeuken geworden. Ben erg blij.
FOTO VAN CHARITA
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Smolders op donderdag 12 okt 2023 23 | vestiging Tilburg
Ook wij hebben onze keuken bij Grando keukens gekocht. We werden vriendelijk geholpen en ze namen de tijd voor ons. Wij wisten al redelijk goed wat we wilden. Maar toch kwamen ze ideeën. Waarvan we er enkele hebben overgenomen. En we zijn blij met het resultaat en kunnen nu genieten van de keuken.
FOTO VAN SMOLDERS
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Cor 't Hart op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Opnieuw bij deze vestiging de keuken gekocht. Prima op weg geholpen, uitstekende keus en creatieve oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door J Dercksen op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Zevenbergen
We hebben een complete keuken gekocht, die is geplaatst door een super kundige en vriendelijke monteur. Alle probleempjes werden moeiteloos opgelost! De keuken is prachtig en alles werkt supergoed! We zijn er zo blij mee!
REACTIE VAN JAN DERCKSEN
Heerlijke nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Janny op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Prima keuken geleverd, echt top. Je hoort vaak dat er alles mis is met keukens, bij Grando niet hoor. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Gerjo Zomer op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Zeer deskundige adviseur die uitgebreid de tijd nam om de voors en tegens van een aantal voorkeuren of keuzes in kaart te brengen. We zijn de hele showroom door geweest om alle opties ook visueel te krijgen. Dit heeft voor ons geleid tot een prachtige keuken die door vakkundige monteurs is geïnstalleerd!
FOTO VAN GERJO ZOMER
+ Toon extra foto van Gerjo Zomer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Nathalie Nijland op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Hengelo OV
In de winkel zijn we heel goed geholpen. De levering ging wat moeizaam ze zouden flexibel zijn in de data van leveren van keuken, maar dit was niet zo, koste wel wat moeite. De monteur(Michel) die ze uiteindelijk geregeld hadden was echt heel netjes, flexibel kwam aantal keer nog terug, zonder moeite en dacht heel goed met ons mee, heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het totale resultaat”
Door Arjan op zondag 8 okt 2023 23 | vestiging Barendrecht
We zijn tevreden over de keuken! Vooral het ontwerpproces samen met de adviseur was leuk om te doen. We zijn prettig geholpen en kregen goede adviezen. Al met al zijn we heel tevreden over het totale resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en goede nazorg”
Door Bob Coppens op vrijdag 6 okt 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando Keukens een nieuwe keuken gekocht. Het gesprek over het ontwerp van de keuken met het personeel werd als zeer prettig ervaren. Er werden genoeg ideeën voorgesteld en er was kennis van het vak. De communicatie tussendoor was goed en voor vragen werden we vaak dezelfde werkdag nog benaderd. De levering en montage verliep goed waarbij tijdens de montage werd overlegd over er kleine aanpassingen gedaan mochten worden. Bij ons was dat de la die tegen het sifon aankwam en ons werd verteld wat zij daarvoor moesten doen en wat de mogelijkheden waren. Bij ons was de afdekplaat onjuist geleverd in maat, maar deze werd direct in overleg opnieuw besteld en op tijd naar ons gecommuniceerd wanneer deze weer geleverd werd.
FOTO VAN BOB COPPENS
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding”
Door Rob op vrijdag 6 okt 2023 23 | vestiging Utrecht
Goed meegedacht in keuze tijdens het bezoek in de showroom en bij de uiteindelijke plaatsing!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Chantal Zuidberg op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Zwolle
We zijn goed geholpen bij Grando Zwolle. Vriendelijk personeel die meedenkt en met veel productkennis.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Wouter op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Heerenveen
We werden vriendelijk geholpen nam alle tijd om ons een mooie keuken te verkopen en direct geregeld voor het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rebecca Bouwman op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Emmen
Prachtige groen kleurige keuken met Quooker Bora kookplaat en oven. Er is goed meegedacht in het ontwerp zodat de ruimte goed benut is. Het zwart natuurstenen aanrechtblad met witte ader is mooier geworden dan wij hadden kunnen bedenken. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze showroom keuken”
Door Laurens van Houten op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Hilversum
Wij hebben een showroom keuken gekocht en hebben daarbij enkele verbeteringen laten toepassen. Hierdoor hebben wij ons laten adviseren door Dimitri die heel goed naar onze wensen heeft geluisterd. De aflevering was stipt op tijd (zelfs twee dagen eerder na overleg) en alles ging vlot met vriendelijke, nette en vakbekwame monteurs.
FOTO VAN LAURENS VAN HOUTEN
+ Toon extra foto van Laurens van Houten
+ Toon extra foto van Laurens van Houten
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Ingrid op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Delft
We kwamen in eerste instantie ter oriëntatie, maar er werd alle tijd genomen om informatie te geven, opties te bespreken en uiteindelijk ook de offerte op te maken. Vriendelijke en vakkundig. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering. Helaas paste het blad niet in de lift, maar Marc heeft alles gedaan om toch goed te kunnen leveren. Ook een beschadiging aan een kastje werd snel hersteld. De monteur wist wat hij deed. We hebben gedurende het hele proces iedereen als deskundig, behulpzaam en vriendelijk ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jacqueline de Bruin op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer en apart toilet gekocht en laten plaatsen! Zeer tevreden met alles ook montage super!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Kusters op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Son
Een niet opdringerige verkoper en 1 met verstand van zaken en die meedenkend was met onze wensen. Perfecte levering.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door E. Vergunst op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Dit was de tweede keuken (door verhuizing) die we bij Grando hebben gekocht en laten monteren. De medewerkers werken heel secuur en doordat je met verschillende mensen te maken hebt zijn "vergeetjes" of veranderingen nog op tijd aan te passen. Heel tevreden over de nazorg vwb een kleine beschadiging aan de magnetron. Wij zijn 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Kirby op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Middelburg
Keuken, alles prima geregeld en uitgevoerd.
FOTO VAN KIRBY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Karin Tuerlings op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden. Ik ben goed geholpen door Dave maar ook door de andere collega's. Dave had goede ideeën en voelde goed aan wat ik wel en niet wilde. Ik heb regelmatig de stalen opgehaald en dat was nooit een probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is prachtig”
Door Carin van Voorst op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Tilburg
Deze week is de nieuwe keuken geplaatst. Het resultaat is prachtig. Niet alleen is het materiaal heel mooi, ook de afstemming en communicatie waren uitstekend. En bijna het allerbelangrijkste; de montage is werkelijk vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Riet stadler op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heel erg tevreden over de service van de winkel en de monteurs. In de winkel ben ik goed geholpen bij het vinden van de perfecte keuken. De verkoper heeft aandachtig geluisterd naar mijn wensen en daarna goed op papier gezet. Bij het plaatsen van de keuken waren hele aardige monteurs met kennis van het vak. Ze werkte snel en waren binnen nog geen 2 dagen klaar. Zeer tevreden klant!
FOTO VAN RIET STADLER
+ Toon extra foto van Riet stadler
Reactie of foto toevoegen
“Zeet tevreden met onze badkamer”
Door Heidi van Doorn op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Uden
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando van der Wijst Uden. Super goed geholpen door Pascal. Goed geluisterd naar onze ideeën en wensen en deze in een mooie 3D tekening gezet. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Mooie gezellige winkel, waar je goed geholpen wordt door deskundige mensen.
FOTO VAN HEIDI VAN DOORN
+ Toon extra foto van Heidi van Doorn
+ Toon extra foto van Heidi van Doorn
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door V. Baden op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Purmerend
We hebben een ouder appartement. We wilde graag een moderne badkamer. In de winkel kregen we goed advies over de mogelijkheden. We wilde zelfs niets doen en alles laten doen, ook het slopen. Nu dat hebben ze gedaan. Oude tegels eruit en alles gesloopt. Daarna werden met al onze wensen rekening gehouden. Soms waren die onmogelijk maar dan gingen ze met ons in gesprek zodat we toch tevreden waren met het resultaat. Als er iets te bespreken was konden we Micheal Vrolijk bellen. Een prettige man die op al onze vragen en wensen in ging. Hij belde dan meestal snel terug als we vragen hadden. De badkamer spiegel was niet goed en nog wat kleine dingetjes. Alles is echter super opgelost. We zijn dik tevreden en super blij met onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Elske op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Heerenveen
Fijn geholpen, de verkoper denkt oplossingsgericht. De keuken is keurig geplaatst. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Martin op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Wormerveer
Voor onze nieuwe keuken naar Grando Wormerveer gegaan. Een aanrader. Goed geholpen, denken met je mee, veel keukens als inspiratiebron en vriendelijke verkoper. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel erg mooie keuken”
Door Bert en Magda van de Water op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een heel erg mooie keuken gekocht. Alle bezoek die wij krijgen zeggen Oooo wat mooi.
FOTO VAN BERT EN MAGDA VAN DE WATER
Reactie of foto toevoegen
“Grando is heel goed”
Door Vera op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Uden
De keuze bij Grando is heel goed, van duur tot minder duur. Vriendelijke ervaren mensen en ook een zeer goede keuze uit kleuren, materialen en bladen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Debbie op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Groningen
We werden goed geholpen door het team van grando. Er werd met ons meegedacht, we kregen tips en hadden de tijd om even na te denken over ons besluit. Dat is fijn als je zo een grote uitgave doet. We voelden ons niet gepusht. De montage verliep vlekkeloos, rustige monteur. Toen de kraan wat krom bleek te zijn is er een nieuwe voor ons besteld. We vinden het een groot pluspunt dat Grando eigen monteurs in dienst heeft. Al met al zijn we erg tevreden met het hele proces. Een tip: het meeleveren van schoonmaakmiddelen voor het blad (kleine verpakking is prima). Na het plaatsen van de keuken wil je hem gelijk schoonmaken en gebruiken en dan is het fijn de juiste middelen te hebben.
FOTO VAN DEBBIE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden met de keuken en badkamer”
Door Davine van Dalfsen op donderdag 21 sep 2023 23 | vestiging Zwolle
Ontzettend tevreden over Grando! We hebben hier de badkamer en keuken gekocht en we zijn ontzettend goed geholpen door Marion. Het is helemaal geworden zoals we het in gedachten hadden. Echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met de nieuwe keuken”
Door Frank en Kirsten Langerak op donderdag 21 sep 2023 23 | vestiging Lelystad
Wij zijn bij Grando terechtgekomen voor een keuken, niet zomaar een keuken, maar een keuken voor de komende 20 jaar. We wilden kwaliteit wat lang zou meegaan en dat is helemaal gelukt! Heel tevreden met de nieuwe keuken. Ons 1e gesprek heeft een nare nasmaak gegeven. Wij voelden ons onder druk gezet om een handtekening te zetten, vermoedelijk omdat de tijd die voor ons was ingepland voorbij was. Er waren nog een paar punten die niet duidelijk waren, maar dat zou volgens de verkoper wel in orde komen tijdens het eindgesprek en het gesprek werd richting de koop geduwd. Het is inderdaad goed gekomen tijdens het eindgesprek, maar de beleving van het 1e gesprek was niet fijn. Als we hadden gekund hadden we afgezien van de koop, maar we hadden al getekend en dat heeft ons een lange tijd veel onzekerheid gegeven of het allemaal wel goed komt. Dit is trouwens ons enige minpunt, het eindgesprek, de levering en de montage was allemaal perfect, netjes en zoals je het zou verwachten. We willen onze monteur nog even extra in het zonnetje zetten, hij was heel professioneel, rustig en heeft elk punt wat hij tegen kwam eerst met ons besproken voordat hij verder ging. Hij heeft zelfs voorstellen gedaan hoe bepaalde punten beter of mooier uitgevoerd konden worden.
FOTO VAN FRANK EN KIRSTEN LANGERAK
+ Toon extra foto van Frank en Kirsten Langerak
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht over ontwerp1”
Door Mirjam op woensdag 20 sep 2023 23 | vestiging Tilburg
Keuken inclusief Siemens apparatuur. Goed meegedacht over ontwerp. Klantvriendelijk. Mooie materialen. Goede prijs verhouding.
FOTO VAN MIRJAM
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens | Badkamers
Website: www.grando.nl
aAlmelo (27 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (148 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (35 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (132 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (46 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (101 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (30 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (46 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (74 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (75 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (19 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (36 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (59 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (134 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (40 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (64 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (55 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (71 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (102 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (103 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (147 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (36 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (117 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (24 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (87 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (78 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (82 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (99 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (248 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (88 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (284 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (63 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (106 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (44 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (181 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.