Feedback
9,0

Grando Keukens | Badkamers

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens | Badkamers
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.
Meer informatie over Grando Keukens | Badkamers
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 3053 ervaringen over Grando Keukens | Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1820 ervaringen
4 sterren971 ervaringen
3 sterren75 ervaringen
2 sterren52 ervaringen
1 ster97 ervaringen

Per vestiging:
“Een hele prettige ervaring”
Door Gaby de Brouwer op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Tilburg
We zijn voor de tweede keer fantastisch geholpen door Dave Tierie. 5 jaar geleden heeft hij ons super geholpen met het eerste deel van onze keuken. Deze keer hebben wij de keuken uitgebreid en ook kasten voor de bijkeuken gekocht. Het enthousiasme en kunde van Dave maakte de ervaring een hele prettige. Zeker een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Geert en Geesje Kruit op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Emmen
We zij zeer tevreden over onze nieuwe keuken. En de monteur Klaas heeft super montage bij ons verricht. We gaan er alleen nog een nieuwe kraan bij de spoelbak plaatsen die vinden wij namelijk te hoog. Dat hebben we zelf niet goed uitgezocht. Maar veder super te spreken over Grando.
FOTO VAN GEERT EN GEESJE KRUIT
+ Toon extra foto van Geert en Geesje Kruit
+ Toon extra foto van Geert en Geesje Kruit.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Dennis op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. Verkoper Andre heeft ons keurig door het hele proces heengeloodst. Hij kwam met creatieve oplossingen en suggesties binnen de door ons geschetste grenzen. Zo zijn we samen tot onze droombadkamer gekomen. Tijdens de communicatie met de aannemer hebben we wel wat problemen ondervonden en er zijn ook tijdens de bouwwerkzaamheden bepaalde zaken niet helemaal soepel verlopen. Ondanks dat waren het wel stuk voor stuk vakmensen en mag het eindresultaat er absoluut zijn en kunnen we eindelijk gaan genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Dank deze mooie samenwerking en het eindresultaat”
Door Ferdinand Goeken op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Zwolle
We voelden ons zeer welkom en we zijn ook super goed geholpen. Onze wensen waren snel bekend en samen gekeken naar de juiste indeling. Na wat tips en tools hebben we de deal snel gesloten en is onze keuken ook snel geleverd. Met het eind resultaat zijn wij ook enorm blij mee. Dank jullie wel voor deze mooie samenwerking en eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Angelina op maandag 29 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Altijd super vriendelijke en professionele hulp. Meerdere keren keuken gekocht.
Komen afspraken na en voel je erg welkom. Absolute aanrader! Herman en zijn team altijd vriendelijk en professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn droom is uitgekomen”
Door Bert koster op maandag 29 mei 2023 23 | vestiging Zwolle
Ik heb bij de Grando vestiging te Zwolle een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft. Ik ben op alle fronten vol lof over de mensen van de vestiging en uiteraard over de fantastische keuken. Ik heb nu de keuken waar ik eigenlijk stiekem al een aantal jaren van had gedroomd. In dit opzicht is mijn droom echt uitgekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Iris op maandag 29 mei 2023 23 | vestiging Utrecht
Fijn geholpen tijdens bezoek showroom en tijdens levering en montage goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super blij”
Door Birgit en Nico Schipper de Vos op zaterdag 27 mei 2023 23 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
heel fijn geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. zeer mooi product. nog veel mooier "in het echt". alles is perfect gecommuniceerd met ons. de aflevering en montage is geweldig gedaan. wij zijn super blij!
FOTO VAN BIRGIT EN NICO SCHIPPER DE VOS
+ Toon extra foto van Birgit en Nico Schipper de Vos
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Felix Lemmens op zaterdag 27 mei 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Een goed voorbeeld van hoe vlekkeloos de aanschaf van een nieuwe keuken kan lopen. De ontvangst bij Grando, de ontwerpfase, de planning en uitvoering van alle meerwerk (demontage oude keuken, elektricien, loodgieter, stukadoor), de levering en de perfecte montage van de nieuwe keuken. Alles binnen een zeer kort tijdsbestek. Ook de nazorg, het afronden van een paar kleine afwerkingen, was prima onder controle. Een extra compliment voor Melissa, voor haar vriendelijke en zorgvuldige begeleiding. Grando Naaldwijk: van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“A great experience”
Door Ecem op woensdag 24 mei 2023 23 | vestiging Zwolle
It was the first time that we've renovated our kitchen. As non-Dutch speakers, it was important for us to communicate in English so that our needs will be understood well. After a lot of research, and talking to other places like Mandemakers and reading the reviews in here, we decided to work with Grando in Zwolle. In there, we've met with Marion, who was super nice and talented, who, also, spoke very good English and communicated with us very well. We very very happy with the designs and the options she has offered. She was so responsive and always there for any sort of assistance. Therefore the process was really smooth and the people who came for the montage were really professional. They did not create any sort of mess while assembling the kitchen. They performed the task diligently. And the result is even better than the designs! Everyone coming for a visit giving a compliment to the kitchen and it changed the whole house! Thanks, Grando and Marion for the great experience!!
FOTO VAN ECEM
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door John en Monique Groenhorst op dinsdag 23 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Badkamer compleet vervangen van tegel tot een inloopdouche. Gelijk maar een nieuwe keuken laten plaatsen met compleet een nieuwe indeling waardoor de woonkamer ook maar gelijk meegenomen is. Dit alles is op een week na opgestart en na 5 weken is alles opgeleverd. Krappe planning maar is super goed verlopen. Vriendelijk en kundig geholpen door Andre'. Samen met hem onze wensen en ideeën uitgewerkt. Dit is als heel fijn ervaren. Zowel S.J. montage (badkamer) en montage bedrijf Spijkers (keuken) hebben ons super geholpen. Ook hun die in dienst van Grando werkten zijn creatief te werk gegaan en bij extra werk kwamen ze met gepaste oplossingen. Pvc vloer ook netjes en vlot laten leggen door Verhoof en de schilder Marcel de Laur'e die onze hele kamer netjes een kleur heeft gegeven en die als laatste nog met heel veel precisie alles is nagelopen. Met 1 woord dus Super dit alles.
FOTO VAN JOHN EN MONIQUE GROENHORST
+ Toon extra foto van John en Monique Groenhorst
+ Toon extra foto van John en Monique Groenhorst
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. Stigter op maandag 22 mei 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Prachtige nieuwe keuken volledig verzorgd geleverd en geplaatst door Grando. Top!
FOTO VAN FAM. STIGTER
Reactie of foto toevoegen
“Heeeeel erg blij met mijn badkamer”
Door Menno Bosma op maandag 22 mei 2023 23 | vestiging Mijdrecht
Ik ben zeer tevreden over Grando Mijdrecht. Sami de verkoper heeft mij alles uitgelegd en is al zijn afspraken nagekomen. Ik ben heeeeel erg blij met mijn badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en badkamer”
Door Jan Tuithof op vrijdag 19 mei 2023 23 | vestiging Amersfoort
Zeer goede gastvrije ontvangst. Fijn personeel. Wij hebben zowel een keuken als badkamer aangeschaft bij Grando Amersfoort. Goede begeleiding en zeer goede installatie van alles. Een tijdens het proces ontstane probleem werd op een goede wijze opgepakt en binnen no-time opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Koos en Karin van Dijk op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Enschede
Vriendelijk personeel, zeer goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Vanaf de eerste contact, creëren van onze nieuwe badkamer en het advies wat er bij komt, gaf al een vertrouwelijk beeld van Grando Enschede. Daarna is er 2 keer ingemeten voor de zekerheid en de spullen keurig geleverd en gecontroleerd door de chauffeur op schade. Daarna is alles geplaatst, betegeld en aangesloten. Ook weer vakwerk, kortom zeer tevreden.
FOTO VAN KOOS EN KARIN VAN DIJK
+ Toon extra foto van Koos en Karin van Dijk
+ Toon extra foto van Koos en Karin van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fraaie keuken”
Door Rob en Wlma Verhoeks op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Hele fraaie keuken, proces werkelijk geweldig. Eerst thuisbezoek in verband met mogelijke renovatie. Toch gekozen voor nieuwe keuken, afspraak gemaakt en werkelijk fantastisch geholpen door Cas. Nergens gevoel van opdringen, hele goeie tips en adviezen. Proces van kopen, meten, nogmaals alles doorlopen en de geweldige aannemer (Rob) via Grando maakten dit onze beste keukenaankoop ooit (de 4e al)
FOTO VAN ROB VERHOEKS
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke leef keuken”
Door Danny Abels op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Zaandam
Wij werden enorm goed geholpen door Roy. De dingen waar wij tegen aanliepen met andere keukenleveranciers, was bij Grando geen probleem. En het resultaat was verbluffend, alle verwachtingen waar gemaakt! Wij hebben een heerlijk leef keuken met dank aan Grando en Roy!
FOTO VAN DANNY ABELS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Sikke Visser op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Zwolle
De ontvangst bij Grando Zwolle is erg prettig. De medewerkers zijn vriendelijk en geven de de ruimte om rustig rond te kijken. Het fijne aan Grando Zwolle is dat men zowel keukens als badkamers kan leveren. Daarnaast spreekt het mij erg aan dat Grando met eigen ondernemers werkt. Uiteindelijk heeft verkoopmedewerker Erwin ons op een zeer betrokken en duidelijke manier geholpen bij het ontwerpen van onze keuken en badkamer. De communicatie in iedere fase van het ontwerp tot de aankoop is duidelijk, helder en attent. Daarnaast zijn we erg blij met uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Krijn Broerse op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Amersfoort
Het allereerste contact was perfect. Er werd goed meegedacht en er rolde op tekening een prachtige badkamer uit en hij was nog binnen een maand te plaatsen ook. Tot een week voor levering bleek dat de tegels niet te leveren waren en we ineens van september naar januari gingen, of we moesten nog snel even nieuwe tegels uitzoeken. (uiteindelijk bleek er maar eentje niet leverbaar) Vanaf dat moment was de communicatie echt verschrikkelijk slecht en is helaas ook niet meer goed gekomen. Overal moesten we zelf achteraan en dat terwijl je er dik geld voor betaald hebt. Vervolgens komen er monteurs waar je niet mee kan communiceren en heb je geluk dat je zelf bouwkundige kennis hebt, zodat je de fouten uit de bouwtekening kunt halen voordat ze gemaakt werden. Uiteindelijk ook nog ellende doordat een monteur koud en warm omgewisseld had en we dus met een andere mengkraan zitten dan dat we wilden omdat anders de hele muur er weer uit moest. Gelukkig waren er twee hele kundige werklui die er alsnog een prachtige badkamer van gemaakt hebben. Die twee verdienen een goed als redder van onze badkamer, maar de klantenservice en de hoofdmonteur een dikke slecht dus vandaar maar twee sterren. Het had allemaal veel beter kunnen zijn als ze geluisterd hadden naar mijn signalen en daar serieus mee omgegaan waren, maar helaas gebeurde dat niet en tot nu nog steeds niet. Vandaar deze review, niet uit rancune, maar puur zodat ze iets met hun klantenservice gaan doen, want dit kan niet bij zo'n groot bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Joost H. op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Breda
We hebben een complete keuken en bijkeuken gekocht bij Grando in Breda. We zijn van het bespreken van de wensen t/m de uiteindelijke plaatsing zeer goed en deskundig geholpen door Brahim. We wilden de keuken wijzigen van een L opstelling naar een kookeiland. Zijn advies en 3D ontwerpen hebben ons echt geholpen in het realiseren van onze droomkeuken! Ook de bestelling, levering en plaatsing zijn allemaal volgens planning verlopen.
FOTO VAN JOOST H.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer en keuken”
Door Wietse op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Zwolle
In het najaar van 2022 een keuken en badkamer gekocht en goed geholpen door Marion. De keuken en badkamer zijn beide opgeleverd zoals gehoopt en enige gebreken zijn gelijk opgepakt en hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Fam. van Berkel op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Super geholpen van af het eerste contact vertrouwen en komen afspraak na en keuken compleet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken renovatie”
Door Fam. Van Luijken op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Duidelijke uitleg voor mogelijkheden, we hebben onze keuken gerenoveerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Poeles op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Hoofddorp
Mooie keuken en goede service. Snelle behandeling van evt vragen. En de monteur was top!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Eric op vrijdag 12 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens Tilburg en zijn van begin tot het eind supergoed geholpen. De keuken is echt heel netjes en conform afspraak geïnstalleerd en we werden constant geïnformeerd. Bij een eventueel ander project zoals bv de badkamer gaan wij zeker weer voor dit bedrijf kiezen. Fijne service en we weten zeker dat als er toch iets mocht gebeuren qua storing of garantie zaken dat dit bedrijf zijn verantwoordelijkheid 100% za nemen. Dus.... dikke pluim voor alle medewerkers van Grando Tilburg.
FOTO VAN ERIC
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P.Dam op vrijdag 12 mei 2023 23 | vestiging Zevenbergen
Goed en fijn geholpen geen dwangverkoop maar duidelijk en vrijheid blijheid.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de uitbreiding van de keuken”
Door Debbie op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Na het goede gesprek waarin al onze wensen zijn meegenomen, kwam een tijdje later het aanvullende stukje van de keuken. De monteur was supervriendelijk en netjes. Hij heeft zijn werk super gedaan. Zelfs nog even naar een ander keukenkastje gekeken die we inmiddels al 4 jaar hadden. Nu zeggen we, dit aanvullende stukje hadden we veel eerder moeten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken, badkamer en toilet”
Door Maurits de Rooij op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Keuken, badkamer en toilet aangekocht bij Grando Heerhugowaard. Alle gemaakte afspraken volledig nagekomen. Het gehele traject & verbouwing zeer goed op de hoogte gehouden. Kleine aanpassingen gingen in goed overleg. Zeer tevreden met het resultaat! Wat een mooie metamorfose! Dank.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jessie op woensdag 10 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg. De keuken samenstellen was erg fijn. Het ging zorgvuldig en er werd goed meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken ging vlekkeloos. Netjes hun afspraken na gekomen en de keuken staat prachtig. Wij zijn er erg blij mee en zouden Grando dan ook zeker aanbevelen.
Herman, bedankt voor de goede zorgen.
FOTO VAN JESSIE
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Stan op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
We zijn enorm tevreden met de service van Grando Tilburg. Er werd meegedacht over de indeling, waarna er een plan is gemaakt die werkelijk perfect is voor onze ruimte! Dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken, en wij zijn daarom enorm dankbaar voor het resultaat. Ook de kwaliteit van de keuken is zeer goed. We krijgen compliment na compliment over de keuken! Toen er een beschadiging bleek te zitten op het frontje van een kastje, werd deze meteen voor ons (kosteloos!) opnieuw besteld. Wij raden deze winkel bij iedereen aan! Enige punt ter verbetering is de communicatie over de gekochte apparaten. Dit was redelijk vluchtig doorlopen en deels gekozen door Grando, maar we hadden dit graag iets uitgebreider besproken zodat we meer transparantie hadden over wat we daadwerkelijk in de keuken zouden krijgen. Over de meeste apparaten zijn we zeer tevreden, maar de kookplaat moet achteraf nog worden vervangen voor een beter alternatief (hier wordt overigens wel goed meegedacht door Grando en meegezocht naar een goede oplossing). Verder niets dan lof voor deze geweldige winkel!
FOTO VAN STAN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze prachtige keuken”
Door Marcel & Anita op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Wormerveer
We zijn zeer klantvriendelijk geholpen door de verkoper. We hadden zelf al een redelijk goed beeld hoe we de opstelling wilde hebben en welke apparatuur er gewenst was. De kleurstelling was voor ons nog even zoeken, maar de verkoper gaaf hierin goed advies en suggesties. Er werd direct na de keuze een computertekening gemaakt, zodat we ook een goede impressie kregen van het eindresultaat. En we moeten zeggen dat de opstelling er in het echt ook prachtig uit ziet en voldoet aan de wensen. De levering en plaatsing ging ook sneller dan verwacht. Planning ging in goed overleg en technische vragen i.v.m. voorbereiding zijn goed beantwoord. Tot zover zeer tevreden en blij dat we een prachtige keuken hebben.
FOTO VAN MARCEL & ANITA
+ Toon extra foto van Marcel & Anita
+ Toon extra foto van Marcel & Anita
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Chris op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Naaldwijk
Van begin tot eind goede begeleiding, advies, service én natuurlijk een mooie keuken van zeer hoge kwaliteit. Grando Naaldwijk maakt deel uit van de Grando keten, maar ik heb deze vestiging ervaren als een familiebedrijf. Inmiddels heeft ook een neef op mijn aanraden, hier een prachtige keuken gekocht. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Janssens van Dam op maandag 8 mei 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Voor het eerst een nieuwe keuken van a to z ontworpen gekocht geleverd en geïnstalleerd door Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Alex & Carlyn op maandag 8 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
We zijn meerdere keukenwinkels in regio Tilburg afgegaan totdat we bij Grando terecht kwamen. Daar zijn wij vanaf het eerste moment prettig verwelkomd en geholpen door Dave. We hadden een globaal beeld van hoe we de keuken zouden willen, waarbij Dave dit perfect voor ons heeft weten te vertalen naar schetsen en tekeningen. De samenwerking die zij hebben met lokaal professioneel bedrijf was ook ideaal. De communicatie met korte lijntjes, het altijd nakomen van afspraken, geleverde vakwerk en service rondom klant heeft ervoor gezorgd dat wij Grando Tilburg de beste score geven. We raden dit dan ook zeker aan!
FOTO VAN ALEX & CARLYN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Brock op zaterdag 6 mei 2023 23 | vestiging Breda
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Grando vestiging Breda. De keuken is afgelopen week geplaatst. Wij zijn hier super tevreden over. Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Brahim Makioui. Wij hopen nog lang plezier te mogen hebben van deze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en keuken”
Door Evelien Kok op zaterdag 6 mei 2023 23 | vestiging Emmen
Meteen bij binnenkomst in de winkel is er een aangename sfeer merkbaar en werden we hartelijk ontvangen. We zijn erg goed geholpen door Jeroen, denkt goed mee binnen de mogelijkheden en wensen. We hebben wat problemen ondervonden met de levering, maar ook hier werd er goed meegedacht en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Grando is ons dusdanig goed bevallen dat we besloten hebben om naast onze badkamer ook onze keuken door Grando te laten verbouwen.
FOTO VAN EVELIEN KOK
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en een mooie keuken”
Door Django en Malou op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Vanaf het eerste moment zijn we heel goed geholpen door Dave. Hij dacht goed mee in de mogelijkheden om de ruimte van de keuken zo goed mogelijk te kunnen benutten. Ook gaf hij goede uitleg en nam ons mee in de vele opties waaruit we konden kiezen. Dit alles op een vriendelijke manier en rekening houdend met onze wensen, voorkeuren en budget. Bij vragen werden we altijd snel te woord gestaan. Heel fijn om dit te merken dat er aandacht is voor persoonlijke contact.
Ook het plaatsen van de keuken verliep zonder problemen. En we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat! Dank je wel voor de goede service en de mooie keuken waar we nog jarenlang plezier van gaan hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Theo op woensdag 3 mei 2023 23 | vestiging Groningen
We zijn zeer goed geholpen door verkoper Steven en het team, wij voelden ons begrepen en zijn hierdoor samen tot prachtig ontwerp gekomen. Mede daarom raden wij Grando Groningen zeker aan!
FOTO VAN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Van Haaren op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
We hebben bij Grando onze droom keuken, badkamer, vloeren en toilet gekocht. We wouden het groot en goed aanpakken en dat is ons gelukt. We zijn na verschillende zaken bezocht te hebben bij Grando uitgekomen. We werden binnen vriendelijk onthaald door Dave en die heeft ons van het begin tot het eind fantastisch begeleid, Met het maken van de juiste keuzes om zo tot een geweldig eindresultaat te komen. We hebben echt een droom keuken en deze is zonder enige problemen geweldig gemonteerd. De mannen werken echt netjes en communiceren goed met je. Ook onze visgraat pvc vloer is geweldig gelegd. Ook hier waren er geen problemen en waren het echte vakmensen die zo netjes werkten dat je je om niks of niets zorgen hoefde te maken. De badkamer, toilet en boven vloer komen pas in augustus aan de beurt. En kijken daar al echt vol verwachting naar uit. Ik zou Grando echt iedereen aanraden zeker als je van een geweldige servies houd, vakmensen over de vloer wilt hebben en top kwaliteit keuken, vloer of badkamer wilt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door W. van Drunen op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Naaldwijk
De keuken is erg naar ons zin. De montage is prima gegaan en tevens is er bij de aankoop goed meegedacht met ons. Goede service
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door R Borst op maandag 1 mei 2023 23 | vestiging Hoofddorp
De Keuze bij Grando is goed en trendy. De medewerkers zijn vriendelijke en denken met je mee. Niets is te veel om te vragen. Door laten oplevering van ons huis konden we zonder problemen de levering van de keuken opschuiven. De keuken werd 2 uur voor het monteren gebracht wat erg fijn was. De monteur was echt goed. Ging rustig te werk en was secuur. Kortom voor ons was het kopen/leveren/ monteren een positieve ervaring bij Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Annemarie Wijdeven op zaterdag 29 apr 2023 23 | vestiging Uden
Vriendelijk ontvangen door Marjolein, heeft een prachtige keuken ontworpen. Ivo van der Wijst heeft de rest super geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Rick de Haan op vrijdag 28 apr 2023 23 | vestiging Emmen
In verband met de aankoop van onze nieuwe woning een nieuwe badkamer besteld bij Grando Emmen. Na eerdere afspraken bij diverse concurrenten in de regio (en daar niet tevreden uit te komen) uitgekomen bij Grando. Hierbij werden wij in tegenstelling tot diverse concurrenten keurig te woord gestaan, werden de eerste wensen besproken om vervolgens een vervolgafspraak te maken voor het definitieve ontwerp voor onze nieuwe badkamer. Hierbij is goed meegedacht met het ontwerp, en ook teruggekomen op een gemaakte keuze betreffende de verwarming. In eerste instantie ging dit om een infrarood, maar uiteindelijk te horen gekregen dat we beter een elektrische konden aanschaffen in verband met de stralingswarmte. Keurig opgelost. De sfeer tijdens de aankoop is altijd als prettig ervaren, en ook de communicatie tijdens en achteraf is als prettig bevonden. Al met al zijn we zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en zullen wij zeker ieder ander aanraden om de keuze te overwegen hier hun badkamer aan te schaffen.
FOTO VAN RICK DE HAAN
+ Toon extra foto van Rick de Haan
+ Toon extra foto van Rick de Haan
Reactie of foto toevoegen
“Klant is nummer 1”
Door Kloetstra op dinsdag 25 apr 2023 23 | vestiging Heerenveen
Zeer deskundig personeel. Luistert naar de klant en zorgt dat de klant altijd op nummer 1 staat en kost klachten en problemen gelijk op.
FOTO VAN KLOETSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Edwin & Yvonne op dinsdag 25 apr 2023 23 | vestiging Enschede
Heel vriendelijk ontvangst en goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er wordt goed naar de wensen geluisterd. Heel betrokken personeel vanaf het begin van de aankoop tot na oplevering van de keuken. Bij kleine probleempjes zijn ze goed bereikbaar en probleemoplossend. De klant moet 100% tevreden zijn.
FOTO VAN EDWIN & YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en een mooie badkamer”
Door Jan op dinsdag 25 apr 2023 23 | vestiging Bergambacht
Goede service achteraf van Grando Bergambacht. Een half jaar na plaatsen van nieuwe badkamer is het glas van de deur en zijwandje gebroken. Oorzaak onbekend. De heer Fred Kreukniet heeft alles geregeld. Nieuwe deur besteld en laten plaatsen. Dit alles zonder kosten. Geweldig. Nogmaals hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Edwin W op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Den Helder
Tot nu toe een geweldige ervaring ze denken in oplossingen niet in problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Een demo keuken”
Door Gerard Grippeling op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een demo keuken gekocht met diverse aanpassingen wat voortreffelijk is geplaatst
FOTO VAN GERARD GRIPPELING
+ Toon extra foto van Gerard Grippeling
+ Toon extra foto van Gerard Grippeling
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Fam de Groot op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Lelystad
Helemaal tevreden, adviseur denkt mee en afspraken komen netjes na. Ik heb geen minpuntjes, de kleine opleverpuntjes worden allemaal keurig opgelost, afspraken worden nageleefd en de monteur levert keurig zijn werk
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door H. Cornet op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Onze ervaring met Grando Hoorn is zeer goed. Showroom biedt veel inspiratie en wij zijn vakkundig en plezierig geadviseerd, waarbij wij niet het gevoel hadden dat wij overhaast moesten besluiten. De aflevering en montage van de keuken verliep professioneel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wij hebben inmiddels ook de badkamer bij Grando besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Een inductie kookplaat en een quooker”
Door Iris op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Tilburg
We kwamen voor een inductie kookplaat en quooker. Geadviseerd en goed geholpen door Dave. Op de dag van plaatsing werden we netjes van tevoren gebeld of de tijd en de afspraak nog steeds klopte. De heren die kwamen deden netjes hun werk en waren vriendelijk. Al met al zijn wij dus te tevreden en zouden Grando Tilburg ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Noëlla op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Purmerend
Heel blij met mijn nieuwe keuken. Nieuw blad met ingefreesde wasbakken en kastjes eronder met een nieuwe keramische kookplaat. Ziet er strak en modern uit.
FOTO VAN NOËLLA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze badkamer en toilet”
Door Marieke Nieuwenhuizen op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Zwolle
Super fijn geholpen door Erwin van Grando! We waren bij andere zaken geweest, die lieten ons het maar een beetje uitzoeken. Waardoor we zonder iemand gesproken te hebben weer buiten stonden. Erwin kwam naar ons toe, zonder zich op te dringen en heeft ons heel erg fijn geholpen. Het is precies (of nog mooier) geworden zoals we het in gedachten hadden. Heel persoonlijk, en allesbehalve een stereotype keuken-/badkamer verkoper. Ivm Corona kwamen sommige spullen later binnen, ook hiervoor is een tijdelijke oplossing gekomen (zonder extra kosten). Oh ja en niet onbelangrijk, ze hebben een prachtig en kwalitatief goed assortiment.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Dirk Maassen op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Middelburg
Afgelopen april een prachtige keuken gekocht bij Grando Middelburg. We zijn super goed geholpen, goede adviezen en de keuken is op het afgesproken tijdstip netjes afgeleverd en geplaatst. Alles paste precies zoals afgesproken en wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Jorg Tillemans op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Purmerend
Onze ervaring was met Grando Keukens & Bad Purmerend was ongelooflijk goed.
Wij zochten een zwarte afzuigkap die aan onze smaak en kwaliteit moest voldoen. Deze was moeilijk te vinden . Niet bij Grando! Zij hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt. Uiteindelijk is het een afzuigkap van Etna geworden. "Wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken? Het Nederlandse keukenmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 165 jaar keukenapparatuur met de Nederlandse huizen en bewoners in het achterhoofd. Of je nu op zoek bent naar een kookplaat of een koelkast, bij ETNA ben je aan het goede adres. ETNA staat voor kwalitatieve betaalbare keukenapparaten die niet alleen functioneel zijn maar ook verrassend vernieuwend. Met onze trendy product designs maken we de droomkeuken voor iedereen bereikbaar!" Deze woorden zijn meer dan waar! Je hebt ons nog nooit zo blij gezien met een afzuigkap! Zo mooi en functioneel. Dan de montage: Mooi optijd kwamen Danny & Daan aan bij ons mooie en gezellige huis. Eerst een bakkie Italiaanse koffie met de mannen. Daarna gingen ze zeer kundig en netjes aan de slag. Keurig een opmaat gemaakte schouw werd ook nog geplaatst. De muur werd zelfs ook nog eens bekeken en afgesmeerd. Klasse. Mocht ik ooit op een verjaardag of een andere bijeenkomst mensen horen over een nieuwe keuken of apparatuur. Dan gaan wij Grando Purmerend aanraden! Wat een toppers! Zowel de verkoper maar ook het hele team ( Martijn Kool als Eveline, Melis, Danny & natuurlijk Daan). Met vriendelijke groet,
Fam. Tillemans Hoorn
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Carmen op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Zwolle
Super blij met onze keuken van Grando Zwolle. Na een zeer prettig gesprek met Erwin hebben wij de keuken besteld. De keuken is deskundig en nauwkeurig geplaatst. De monteur is niet eerder weggegaan voordat alles perfect was. Ondanks dat Atag niet de kookplaat kon leveren uit de catalogus heeft Erwin snel een prachtige passende oplossing aangeboden. Tip; neem de Quooker met koud-, kokend & bubbel water.
FOTO VAN CARMEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het eindresultaat”
Door Chantal Rethmeier op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Amersfoort
Ik heb een badkamer gekocht via Grando Amersfoort. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat! Tijdens het zetten van de badkamer waren sommige tegels niet goed aangesloten aan het plafond waardoor er een dikke kitrand zou ontstaan en dit is netjes opgelost door de tegelzetter. Daarnaast had ik in eerste instantie een standaard douchewand besteld, er werd mij verteld dat de standaardmaat niet paste in de badkamer, dus ik een op maat gemaakte douchewand moest bestellen. Dit koste mij 900 euro meer. Uiteindelijk kon er toch wel een standaardmaat in de badkamer, dus hier baalde ik wel van. Ik heb een kleine tegemoetkoming gekregen hiervoor, maar zeker niet die 900 euro. Dat was voor mij het enige minpunt.
FOTO VAN CHANTAL RETHMEIER
+ Toon extra foto van Chantal Rethmeier
+ Toon extra foto van Chantal Rethmeier
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Willem Vessies op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Naaldwijk
In november 2020 keuken gekocht voor mijn nieuwbouwwoning. Super goed en deskundig geholpen door Angie met een zeer overzichtelijke offerte. Geen druk om even snel te tekenen. Tijdens de bouw is de oplevering steeds uitgesteld. Angie heeft dit super goed opgepakt. Levering van de keuken ging ook goed. Het plaatsen en monteren van de keuken is uitgevoerd door een zeer deskundige en ervaren monteur Ed. Grando grote klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw werkblad en een inductiekookplaat”
Door Terrence op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Utrecht
Zeer deskundig advies en ondanks mijn bijna onmogelijke verzoek, heeft Risza van Grando Keukens dit waar kunnen maken! Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door carola op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Zevenbergen
Zeer spontane medewerker. Komt alle afspraken netjes na. Zeer leuke monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Anja Kortekaas op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Zevenbergen
Prachtige keuken gekocht. Erg blij mee. Mooiste keuken van m'n leven :) Totaal geen spijt van. Geweldig! Alles netjes verzorgd!
FOTO VAN ANJA KORTEKAAS
+ Toon extra foto van Anja Kortekaas
+ Toon extra foto van Anja Kortekaas
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige Grando-keuken”
Door Jaap & Erna op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij bijzonder goed door Grando geadviseerd. Mede vanwege het geduld en actief meedenken van de Grando-adviseur is onze keuze op Grando gevallen en daar hebben we geen spijt van: we zijn nu de trotse eigenaren van een prachtige Grando-keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Nienke op dinsdag 11 apr 2023 23 | vestiging Purmerend
Wij hebben onze badkamer aangeschaft via Grando en zijn erg tevreden met de kwaliteit van de producten. Echter moesten we te lang wachten op de drain voor de douche. Uiteindelijk is dit na meerdere telefoontjes na tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Rita op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Met het uitzoeken van de keuken zijn we prettig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door Arnoud op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Doetinchem
Na eerder ook een keuken gekocht te hebben bij Grando, was het ook tijd om de meer dan 30 jaar oude badkamer te vervangen. Wegens de goede ervaring met de keuken weer uitgekomen bij Grando. De badkamer is uiteindelijk grotendeels opgeleverd zoals ik in gedachten had en zoals vooraf te zien was op de 3D-schets. Er dienden nog een aantal kleine zaken verbeterd te worden, bleek achteraf. Dit heb ik dan ook aangegeven en dit is goed door Grando opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Ferry van Eijkel op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Zwolle
Complete badkamer besteld, geleverd en gemonteerd. Oude badkamer gedemonteerd en afgevoerd. Vakmensen en alles onder 1 regie. Werkt fantastisch en adviseur, bij ons adviseuse is zeer kundig, oprecht en geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en wat het totale plaatje kost. Wij zijn zeer tevreden met het gehele project uitgevoerd door Grando Zwolle.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Pien op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Hilversum
Derde keuken bij Grando Hilversum gekocht. Wederom goed advies, heldere communicatie en afspraak is afspraak! Wederom dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Joyce Steijn op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Hilversum
Mijn keuken is prachtig geworden. Gekozen voor Grando o.m. voor de korte lijnen qua communicatie voor alle vragen. Te beginnen met Dimitri Hulshof, adviseur, die mij uitstekend begeleidde in mijn keuzes voor een prachtig totaal. Ron Vlaanderen, de professionele alleskunner/monteur, een harde werker en nog aardig ook, zette de hele keuken in elkaar. Stucadoors Sam en Ferdy leverden mooie muren af. Die zagen er eerst echt niet uit. Vliegende keep en aanstuurder Bart hield vanaf de eerste dag alles in de gaten. Tot slot kwam schilder Johan van den Heuvel alles heel mooi schilderen.
FOTO VAN JOYCE STEIJN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Matt Wever op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Prachtige showroom met veel elementen die getoond worden om een goede keuze te kunnen maken. Vriendelijke en deskundige medewerkers zowel verkoop als monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Theo Vonk op zaterdag 8 apr 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Nieuwe keuken gekocht. Prima gesprek bij aankoop, duidelijke en correcte informatie. Goed advies en aardige tips. Alles op tijd en volgens afspraak. Verwijdering van de oude keuken en plaatsing van nieuwe door de monteur (Nick) keurig, netjes, met handige tips. Verzorgd afgewerkt. Geen overbodige overlast. Alles op tijd. Kortom zeker een aanrader. Alles volgens afspraak en planning. Uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door A Verbij op vrijdag 7 apr 2023 23 | vestiging Utrecht
Heel prettig geholpen in de showroom door Risza. Dacht goed met ons mee en gaf een goed advies voor onze nieuwe keuken. Levering ging goed en Peter de monteur is een kei van een monteur. Niets was deze hardwerkende vriendelijke man te veel. Ook de complimenten aan Rogier die het stukadoor werk heeft gedaan. Fantastisch gedaan. Kortom alles is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke vette 5 sterren”
Door C. Herraez Gallego op vrijdag 7 apr 2023 23 | vestiging Zaandam
Verkoop in de winkel, levering aan huis en montage van onze prachtige keuken helemaal top verlopen. Dikke vette 5 sterren voor het TopTeam van Zaandam en Purmerend.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken en badkamer”
Door Merel Seinen op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Zwolle
Erg blij met onze schitterende nieuwe keuken en mooie badkamer. We zijn erg prettig en vakkundig geholpen door Erwin. Zeker een aanrader!
FOTO VAN MEREL SEINEN
+ Toon extra foto van Merel Seinen
+ Toon extra foto van Merel Seinen
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Luuk Jeuring op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Epe
Op vriendelijke wijze ons advies gegeven over onze nieuwe badkamer. Deze is door vakkundige mensen geplaatst, zijn hierover bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Henk en Sjaan van Elswijk op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken bij Grando gekocht en zijn heel tevreden hoe alles verlopen is. Het personeel bij Grando is erg vriendelijk en denken mee. Wij hebben nu een tip aan mensen die een andere keuken overwegen aan te gaan schaffen: maak een afspraak bij Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Jasper op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Barendrecht
Zeer prettig geholpen en een prachtig eindresultaat. We gingen de showroom in met de gedachten een kookeiland te nemen in onze nieuwe keuken, maar uiteindelijk zo goed geadviseerd en geïnspireerd om totaal iets anders te doen (een leef- /woonkeuken). En we zijn superblij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken, badkamer, toilet en vloer”
Door Liesbert Hertsenberg op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze keuken, badkamer, toilet en vloer uitgezocht bij Grando Zwolle en zijn door adviseur Erwin Boendemaker enorm goed geholpen. Hij heeft een goed luisterend oor en heeft zodoende ons heel goed kunnen adviseren bij de keuzes die wij hebben gemaakt. Alles matcht met elkaar. Wij bevelen deze adviseur zeer zeker aan.
FOTO VAN LIESBERT HERTSENBERG
+ Toon extra foto van Liesbert Hertsenberg
+ Toon extra foto van Liesbert Hertsenberg
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door W Zwaan op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn bij verschillende keukencentrums wezen kijken maar kwamen bij Grando uit, we werden door Arslan geholpen een super fijne en creatieve verkoper, hij is bij ons thuis wezen kijken en opmeten wat mogelijk was, we hebben een hele mooie keuken en super tevreden met het hele team daar een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi keuken maar helaas niet alles aanwezig”
Door De Bekker op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Hengelo OV
Een keuken met app. gekocht. Goed ontvangen en geplaatst. Niet alles aanwezig. Jammer komt 5 weken later.
REACTIE VAN REMCO SAP
Geachte familie Bekker. De Novy afzuigkap is inderdaad verlaat en wordt nu verwacht in ons magazijn week 16-2023.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Fam E.F.M. Nannes-D.J. Oosterhof op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Utrecht
Een goed advies, Meedenken in oplossingen, Vriendelijke verkoper en uiteindelijk staat er na even wachten een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kees op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Tilburg
Enorm goed geholpen door Brigit van Grando. Mooie opstelling, goede apparatuur in organic glass afwerking. De installatie door de broertjes Spijkers was nauwkeurig en met zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele dikke 10”
Door Sofia op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Utrecht
Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Grando, en dat is het hele traject ook gebleven. Onze verkoper Risza Istanto was echt super. Behulpzaam, attent, kwam met eigen ideetjes en ondersteunde waar nodig. Wij raden Risza dan ook van harte aan! Montage was verzorgd, en de badkamer was dan ook geweldig opgeleverd. Superblij mee! We zijn dan ook echt erg tevreden en Grando, maar Risza & de monteurs in het bijzonder, scoren voor ons een hele dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Dorine op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Bij Grando prachtige keuken uitgezocht. Het was liefde op het eerste gezicht met deze keuken. Moderne kleur (donkergroen maar lijkt meer grijs als het licht anders valt), wit composiet blad met licht marmereffect en greeploos. Keurig gemonteerd door hele aardige monteur. We zijn er heel blij mee!
FOTO VAN DORINE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn nieuwe badkamer”
Door Arjan Frenk op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Amersfoort
Het gehele proces van ideevorming naar uiteindelijke realisatie van mijn nieuwe badkamer heb ik als positief ervaren. Men denkt vanuit Grando mee, adviseert gericht maar geven ook duidelijk aan als een bepaald idee vanuit mijn kant niet handig is. Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden en is precies zoals ik het in mijn hoofd had. Kortom, ik ben er erg blij met mijn nieuwe badkamer!
FOTO VAN ARJAN FRENK
+ Toon extra foto van Arjan Frenk
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Kelly op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Purmerend
We hebben slechts deze keukenzaak bezocht. We werden erg goed geholpen en om die reden was het niet meer nodig een andere zaak te bezoeken. De adviseur nam tijd voor ons. Bij het plaatsen van de keuken miste de kraan nog. Omdat wij nog niet in de woning wonen zat er geen spoed achter. Er werd ook nagebeld of alles goed is gegaan en of er nog verbeterpunten waren of andere wensen zodat hierop kon worden ingespeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Hazim Younan op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Doetinchem
We hebben onlangs een bezoek gebracht aan Grando Doetinchem Keukens in Doetinchem op 27 februari 2023 en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn ervaring. Het was een grote investering voor ons om onze keuken opnieuw te laten bouwen en we hadden hoge verwachtingen van de klantenservice en de kwaliteit van de producten. Ten eerste was de service van Linet de vestigingmanager uitstekend. Ze heeft ons goed geholpen en ons alle opties en mogelijkheden laten zien. We hebben uiteindelijk gekozen voor een top kwaliteit keuken die past bij onze wensen en budget. De prijzen waren ook goed voor de kwaliteit van het product dat we hebben gekocht. Onze keuken moest volledig worden gesloopt en opnieuw worden opgebouwd. Dit betekende dat we nieuwe elektra en waterleidingen moesten laten aanpassen. We moesten ook de muren laten sausen. Gedurende het proces hebben we meerdere malen de kastjes, kleur en indeling veranderd en de keukenadviseur Linet was zeer geduldig en behulpzaam tijdens dit proces. De keukenmonteurs Arail, Luc, Sven, Patrick en Arjan hebben uitstekend werk geleverd en hebben de keuken precies volgens onze wensen geïnstalleerd. Het eindresultaat was geweldig en we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Al met al was onze ervaring met Grando Doetinchem Keukens in Doetinchem zeer positief. De klantenservice was uitstekend, het productaanbod was van top kwaliteit en de prijzen waren zeer redelijk. Ik zou Grando Doetinchem Keukens zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken
FOTO VAN HAZIM YOUNAN
+ Toon extra foto van Hazim Younan
+ Toon extra foto van Hazim Younan
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Fam. A. Lock op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Van het uitzoeken, de offerte t/m de oplevering van onze nieuwe badkamer is fantastisch gegaan. Wij zijn super blij en genieten er echt van. Hij is precies geworden wat wij voor ogen hadden. En alles is zeer goed gecommuniceerd. Ook de installatie was perfect geregeld. Een dikke aanrader!
FOTO VAN FAM. A. LOCK
+ Toon extra foto van Fam. A. Lock
+ Toon extra foto van Fam. A. Lock
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Aart op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Bergambacht
In 2016 ook onze keuken gekocht bij Fred Kreukniet. Omdat toen ook alles perfect verlopen is, zijn we eind vorig jaar terug gegaan voor wederom een keuken voor onze nieuwe woning. En zijn we weer met Fred aan tafel gaan zitten. Samen hebben we een schitterend ontwerp gemaakt. Wat is het toch fijn om met een ervaren vent aan tafel te zitten. Ook nu is alles weer volgens plan verlopen. En is de keuken geplaatst zonder oplever punten. Fred nogmaals bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken en twee badkamers”
Door Martin op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Bergambacht
De service is boven gemiddeld. Fred denkt en handelt in zeer goed overleg met de klant. Neemt alle tijd en zoekt net zo lang totdat een een oplossing is gevonden. Ook als er achteraf na plaatsing problemen ontstaan, staat zijn service als een huis. Dit is waarom we bij Grando klant zijn. We hebben er een keuken en 2 badkamers gekocht en zijn uitermate tevreden over het hele proces. Complimenten Fred.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans Fobbe op donderdag 30 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Blij met onze keuken. Eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Mooi en kwaliteit, ook over plaatsing zijn wij erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede persoonlijke service”
Door Sander Meissner op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Zwolle
Top kwaliteit keuken. De persoonlijke service was briljant. Wij werden vriendelijk en met de juiste kennis behandeld en geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Coen op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Hoofddorp
De showroom keuken was precies wat wij zochten en deze perfect kunnen plaatsen op zijn nieuwe locatie. Door mee te denken zijn alle kleine probleempjes direct opgelost. Grando bedankt voor de goede service!
FOTO VAN COEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Robert van der Zwaan op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot eind zeer prettig mogen ervaren. Keukenadviseur Remco zelfs nog thuis langs geweest om e.e.a. door te nemen. Nam altijd uitgebreid de tijd voor ons. De chauffeurs waren vriendelijk. René van de service-afdeling altijd erg behulpzaam en zorgde voor een perfecte planning. De keukenmonteurs topgasten. Onderaannemers, ingeschakeld en dus in naam van Grando, erg behulpzaam en fijne mensen om over de vloer te hebben. Complimenten!
FOTO VAN ROBERT VAN DER ZWAAN
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Nicky Santegoets op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Son
Super goed geholpen met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Paul van Grando Son heeft goed geluisterd naar onze wensen en wat wij graag in de keuken wilde hebben. Goede afhandeling van de aflevering en overal goed van op de hoogte gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Andre smit op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Den Helder
Ik zocht een mooie houten keuken en granietenblad. Ik werd vakkundig en snel geholpen. Er werd een tekening gemaakt via de computer. De montage verliep vakkundig en binnen 1.5 dag werd de keuken geplaatst. Ben er heel blij mee.
FOTO VAN ANDRE SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door HA op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Bergambacht
We zijn heel goed door Fred geholpen en hij heeft ons erg prettig begeleid bij de keuzes die we moesten maken bij de keuken. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige keuken waar we erg blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ellen op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Utrecht
Op zoek naar een verbouwing van keuken, badkamer en WC door vakkundige en betrouwbare specialisten? Regel het bij Grando! De verkoper denkt heel creatief mee met onze wensen binnen ons ingeschatte budget. De leveranciers bezorgen vriendelijk en zorgvuldig alle materialen. De monteur en stukadoor zijn zeer vakkundig en lossen ter plekke onverwachte situaties op. Prettige communicatie voor en tijdens de gehele verbouwing. Grote complimenten aan alle medewerkers van Grando
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Jaap op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
In de Grando vestiging in Amersfoort hebben we een nieuwe badkamer uitgezocht onder de deskundige leiding van Turcen, de badkamer expert. Ze heeft ons snel en aardig door alle opties gepraat en een prachtig design gemaakt. De badkamer is net geplaatst door Omar, een echte vakman. Kortom, ik kan Grando Amersfoort van harte aanbevelen!
FOTO VAN JAAP
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Yvette op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Tilburg
Nadat we hadden besloten om de keuken en badkamer aan te gaan pakken, zijn we gaan kijken bij diverse aanbieders. Bij sommigen kwamen we amper verder dan de drempel, zo niet bij Grando Tilburg. Daar werden we opgevangen door Dave die ons mee heeft genomen door de showroom. Met hem hebben we de plannen besproken en alles bekeken. Dave dacht heel goed mee in alles. Omdat ook al het werk van slopen tot zetten moest worden gedaan, hebben we dit ook in handen van Grando gelegd. Zij hebben Spijkers Montage ingeschakeld en ook zij hebben super goed werk geleverd. Al het betrokken personeel was vriendelijk en kundig. Heel blij met onze prachtige nieuwe keuken en vol spanning afwachten tot de badkamer ook is gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Carla Van Houten op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Prima geholpen,alle voor en tegens besproken. Ook fijn dat je nog dingen kunt veranderen met laatste doorloop. Wij toch voor een stenen blad gegaan.
En de monteur was prima is zelfs nog terug gekomen om de plinten er weer op te zetten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens | Badkamers
Website: www.grando.nl
aAlmelo (30 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (142 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (36 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (119 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (49 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (101 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (31 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (47 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (70 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (71 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (21 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (38 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (51 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (138 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (36 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (64 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (36 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (60 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (67 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (102 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (101 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (143 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (31 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (120 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (23 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (87 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (73 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (84 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (112 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (236 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (86 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (271 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (64 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (106 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (48 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (159 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.