Feedback
9,1

Grando Keukens | Badkamers

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens | Badkamers
Vakmanschap sinds 1965
Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken of badkamer.

Ondernemers met hart voor de zaak
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op vele fronten. Zo wordt elke Grando-vestiging geleid door een zelfstandige ondernemer, die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor biedt. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Wij hebben immers passie voor het vak én het eindresultaat. Een prettig idee!

Het juiste adres
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een sfeervolle badkamer. Bij Grando bent u altijd aan het juiste adres. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D-tekening. Aansluitend komen we samen met u tot een ontwerp dat perfect bij u past. Vervolgens nemen wij - indien u dit wenst - het werk van A tot Z uit handen en zorgen voor een vakkundige montage van uw keuken of badkamer.


Laat u inspireren
Ons inspiratiemagazine staat boordevol nuttige informatie, die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken en/of -badkamer. U kunt het magazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen via www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando-vestiging bij u in de buurt (www.grando.nl/vestigingen) en maak een vrijblijvende afspraak.

Zeker van uw aankoop
Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid, waardoor u als consument extra goed bent beschermd.

Grando. Koken. Baden. Genieten.

Meer informatie over Grando Keukens | Badkamers
Grando inspiratiemagazine: www.grando.nl/keukens/inspiratiemagazine
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 3148 ervaringen over Grando Keukens | Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1954 ervaringen
4 sterren968 ervaringen
3 sterren61 ervaringen
2 sterren40 ervaringen
1 ster83 ervaringen

Per vestiging:
“Uitstekend”
Door Paul op vrijdag 24 mei 2024 24 | vestiging Son
Gekocht een inloopdouche met aanpassing van de ruimte. Vervanging badkuip en toilet en wasbak. Daarnaast hebben we ook het benedentoilet laten renoveren
Wij zijn leken en de technische advisering was uitstekend. De uitwerking van de opbouw was niet geheel volgens planning maar alles was op tijd klaar. We kijken met een tevreden gevoel terug op de afgelopen periode.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.P. Meij op donderdag 23 mei 2024 24 | vestiging Wormerveer
Top bedrijf met deskundige medewerkers en vlotte levering van mijn complete keuken en tot volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Mike op donderdag 23 mei 2024 24 | vestiging Tilburg
Vanaf het moment dat we de winkel in liepen hadden we gelijk een goed gevoel. We zijn heel goed begeleidt in het samenstellen van onze nieuwe keuken. Ook de montage verliep heel erg goed, fijne mannen waren dit ook. Helaas brak er een stukje van het blad af met plaatsen maar ook dit is direct opgepakt en het nieuwe blad is gelijk besteld. Wij zouden Grando Tilburg dan ook zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is heel mooi geworden”
Door Judith op donderdag 23 mei 2024 24 | vestiging Heerenveen
Zowel de keuken als de vloer bij Grando gekocht. Veel keus en ze denken goed met je mee over de uitdagingen in de ruimte, bij ons geresulteerd in een koffiehoekje. Goede communicatie, planning ging goed en ook het plaatsen van de keuken als het leggen van de vloer + egalisatie is super netjes gedaan!
FOTO VAN JUDITH
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prachtig geworden”
Door Gilbert & Marleen op woensdag 22 mei 2024 24 | vestiging Zwolle
Wij zijn goed geholpen door de vriendelijke en vakkundige adviseurs van Grando Zwolle. Wij hebben een prachtige keuken, badkamer en toiletten uitgezocht. Binnen 4 weken werd de verbouwing uitgevoerd door hardwerkende vakmensen van installatiebedrijf Bouwmeester, de stukadoor van Ilka klusbedrijf, renovatiebedrijf Saadi en dhr. Nijstad die onze keuken heeft geplaatst. Wij zijn dik tevreden met het resultaat, echt prachtig geworden! Heel erg bedankt Grando.
FOTO VAN GILBERT & MARLEEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Ruud de Blom op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Rotterdam
Badkamer is prachtig geworden. Kan niet anders zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Rob ettema op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Zaandam
Badkamer gekocht bij grando zaandam, mooie producten, alles naar wens, en alles prachtig geïnstalleerd door firma okman.
FOTO VAN ROB ETTEMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken en badkamer”
Door C.Hoogvliet op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Barendrecht
Vriendelijk, denken mee met alles wat nodig is. Geen pressie.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Neelke van Beek op maandag 20 mei 2024 24 | vestiging Barendrecht
Waanzinnig blij met onze nieuwe keuken. Van ontwerp tot en met het plaatsen geweldig. Droomkeuken is werkelijkheid geworden.
FOTO VAN NEELKE VAN BEEK
+ Toon extra foto van Neelke van Beek
+ Toon extra foto van Neelke van Beek
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Paola op maandag 20 mei 2024 24 | vestiging Rotterdam
In de showroom zijn wij goed geholpen met het ontwerp. Alles was duidelijk en verliep naar wens. Ik wil graag de aannemer (Rahim BaBayigit) bedanken voor alle hulp. Hij heeft zijn best gedaan om van de oude badkamer een mooi plekje te maken. Ook prettig en netjes in de omgang, altijd respectvol en luisterde naar onze wensen. Wij zijn heel erg tevreden. Dank u wel.
FOTO VAN PAOLA
Reactie of foto toevoegen
“Alles is super verlopen”
Door Frank de jong op maandag 20 mei 2024 24 | vestiging Son
Fijn ontvangen, heel goed met ons nagedacht over de mogelijkheden aangezien we geen standaard ruimte hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Francis van Gastel/de Groot op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Onze ervaring is positief op 2 punten na. In de showroom en het "verkoop" praatje is alles prima verlopen, bakkie koffie erbij en we wisten al snel wat we wilden en zijn professioneel geholpen door Berend. Bij het inmeten van de keuken zijn 2 fouten gemaakt.
1: (de oude afvoer op de grond) dit moest verlegd worden maar was niet berekend op de afstand van de nieuwe keuken. Dit is uiteindelijk prima opgelost maar zorgde wel voor wat stress.
2: (het aanrechtblad zou in de lift moeten passen) dit was niet het geval en daardoor moesten de chauffeurs terug komen met een verhuislift. Ook dit is prima opgelost maar als het goed was opgemeten was dit niet nodig geweest.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FRANCIS VAN GASTEL/DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hennie jansen op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Emmen
We hebben een keuken gekocht, vooraf werd alle tijd genomen om de juiste keuken te vinden, goed meegedacht, aandacht voor vraag en aanbod! Keuken is mooi, praktisch en ruim opgezet, precies zoals we gevraagd hebben!
FOTO VAN HENNIE JANSEN
+ Toon extra foto van Hennie jansen
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn zeer tevreden over het hele traject”
Door Arjen op donderdag 16 mei 2024 24 | vestiging Heerhugowaard
Deze franchisevestiging is in goede handen bij de familie Wiggers. Geen gladde verkoopverhalen waarin alles mogelijk (lijkt) te zijn maar oprecht en eerlijk advies. Vanaf binnenkomst in de showroom tot en met plaatsing is alles perfect verlopen. De keuken is in 1 keer en zonder fouten of missende onderdelen geplaatst. Mijn complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door C.K. op dinsdag 14 mei 2024 24 | vestiging Tilburg
Onze eerste keuken gekocht bij Grando Tilburg. Fijne zaak met vriendelijk personeel. Wij zijn erg goed geadviseerd door Herman en Dave. Je merkt wel dat deze ondernemers weten waar ze het over hebben! Naast het installeren van de keuken moest er ook nog het een en ander verbouwd worden. De jongens van Spijkers montage hebben ons hierin van A tot Z kunnen ontzorgen. Fijn om alles onder 1 dak geregeld te hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door karin michiels op dinsdag 14 mei 2024 24 | vestiging Amersfoort
Hele prettige samenwerking, de medewerkers denken zowel bij het uitkiezen van de keuken mee met de samenstelling als ook bij het technische gesprek over elektra en leidingwerk. Dit leidde bij ons tot een aantal goed aanpassingen. Ook de plaatsing werk vakkundig uitgevoerd, het plaatsen blijft toch millimeterwerk en daar wist men inventief, netjes en oplossingsgericht mee om te gaan.
FOTO VAN KARIN MICHIELS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Steffie van de Wiel op maandag 13 mei 2024 24 | vestiging Son
Fijne overzichtelijk showroom! De adviseur nam de tijd voor ons. Goede uitleg, luisterde naar onze wensen en vulde dit aan met passend advies. Keuken ziet er prachtig uit en is van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan Borst op maandag 13 mei 2024 24 | vestiging Zevenbergen
Zijn door de Grando vestiging in Zevenbergen goed bediend. De ons toegewezen monteur bleek een uitstekende vakman. De badkamer voldoet aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze nieuwe keuken lijkt zo de Showroom te komen”
Door Jos en Marjet op zaterdag 11 mei 2024 24 | vestiging Tilburg
Na een gastvrije ontvangst bij Grando, goede adviezen gekregen van Dave. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Onze nieuwe keuken lijkt uit de Showroom te zijn weggelopen; mede dankzij de voortreffelijke verbouwing en montage door de firma Spijkers.
Reactie of foto toevoegen
“Een stressvrije badkamerverbouwing”
Door Djorhia Nijssen-Treskes op vrijdag 10 mei 2024 24 | vestiging Utrecht
Geweldige ervaring bij Grando Utrecht! Had niet beter kunnen gaan! We hebben het meeste contact gehad met Kevin en de badkamer is geïnstalleerd door Dik. Kevin is een heel fijn persoon die meedenkt in de wensen, goed advies geeft en erg prettig is in de omgang. Met humor en expertise begeleidt hij je naar je droombadkamer. Dik is een echte vakman die gaat voor perfectie en oog heeft voor detail. Onze badkamer klopt echt tot in de puntjes, terwijl het wel een uitdagend ontwerp was! Dik is ook erg fijn in de omgang en hield ook goed rekening met onze katten die aardig in de weg kunnen lopen. Na oplevering was er 1 punt die anders was dan verwacht, dit is meteen zonder problemen of discussie opgepakt en naar tevredenheid aangepast. Echt klasse! Dankzij Grando, Kevin en Dik hebben wij een stressvrije badkamerverbouwing gehad met een fenomenaal resultaat! Alleen maar lof!
FOTO VAN DJORHIA NIJSSEN-TRESKES
+ Toon extra foto van Djorhia Nijssen-Treskes
Reactie of foto toevoegen
“Erg content met mijn nieuwe keuken”
Door Joselien Heezen op woensdag 8 mei 2024 24 | vestiging Hoorn NH
Mijn ervaring met Grando Keukens is al jaren goed. Ik heb nu mijn tweede keuken gekocht en ben daar erg content mee. Mijn advies is: ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Conny op dinsdag 7 mei 2024 24 | vestiging Hoorn NH
Wij hadden op voorhand al een idee wat we wilden, in de showroom samen met de adviseur onze 'droomkeuken' samengesteld. Duidelijke offerte. De keuken werd keurig op de afgesproken tijd geleverd, de volgende dag waren de monteurs op de afgesproken tijd aanwezig. De monteurs hebben de keuken keurig geplaatst, helaas waren er paar zaken die nageleverd en geïnstalleerd moesten worden, dit is allemaal keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding keuken”
Door Romijn op maandag 6 mei 2024 24 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na een slechte ervaring met een andere keuken zaak, is Grando Hoogvliet echt een aanrader. Zeer bekwaam ,eerlijk en geweldige service, ook zelfs als er iets per ongeluk is fout gegaan . Klasse, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jans op maandag 6 mei 2024 24 | vestiging Emmen
Gewoon perfect, zowel Klaas Jan die ons de keuken heeft verkocht, en Robert die de keuken heeft geplaatst. Ze gaan net zolang door totdat het 100 procent naar je zin is. Gewoon een aanrader We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gerealiseerd”
Door Jannie Uljee op maandag 6 mei 2024 24 | vestiging Rotterdam
Heel prettig geholpen worden. En altijd met je mee denken. Staat altijd een kopje koffie klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer geslaagd”
Door Meijer op maandag 6 mei 2024 24 | vestiging Den Helder
In korte tijd (3 jaar) geslaagd voor een tweede keuken bij Grando Den Helder. Omdat we al ervaring hadden was de keuze erg makkelijk deze keer. Er is goed naar onze wensen geluisterd. 1 nadeel, de vriezer en servies kast gaan samen open waardoor er veel ijsvorming ontstaat in de vriezer. Dit wordt nog opgelost. Verder prima geholpen, aardige monteurs en adviseurs. Verder ook een showroom badkamer gereserveerd, over het verloop en status worden we goed op de hoogte gehouden.

Eerdere ervaring van 8 februari 2021: Goede service van vriendelijk personeel. Na wat wikken en wegen uiteindelijk tot een mooi product gekomen. Levering en plaatsing waren erg goed. Helaas doet de kraan niet het benodigde wat hij dient te doen. De informatie verstrekking over de oplossing is erg summier. Al met al erg tevreden met nog een klein vervelend restpunt.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door Esther op zaterdag 4 mei 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een badkamer uitgezocht en zijn erg vriendelijk geholpen. Er werd goed meegedacht met de tegel keuze en er werd niet moeilijk gedaan als het wat langer duurde. Eigenlijk was het niet snel te veel. Mooi 3D ontwerp waar je thuis nog naar kunt kijken. Wij zijn tevreden. Ook met het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ESTHER
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fam de Vries op donderdag 2 mei 2024 24 | vestiging Zaandam
Wij kunnen Grando iedereen aanbevelen. We hebben een prachtige keuken gekocht en we zijn heel blij met het eindresultaat. Communicatie en afhandeling van evt. problemen is heel goed. BV door inschattingsfout van ons paste de onderplint niet perfect. Ook vonden we de achterwand toch niet mooi. Dit is heel goed opgelost en door een paar vriendelijke vakmensen herstelt.
FOTO VAN FAM DE VRIES
+ Toon extra foto van Fam de Vries
+ Toon extra foto van Fam de Vries
REACTIE VAN ROY NIEUWKOOP ( GRANDO ZAANDAM )
Beste Fam. de Vries, nogmaals van harte met jullie keuken en bedankt voor de foto's. Heel veel plezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C. Huiskamp op dinsdag 30 apr 2024 24 | vestiging Purmerend
Ik heb de complete inrichting voor mijn nieuwe badkamer gekocht. Bij Grando namen ze uitgebreid de tijd om een mooi ontwerp voor mij te maken. Alles werd tijdig geleverd en de badkamer voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Ries op maandag 29 apr 2024 24 | vestiging Rotterdam
het hele proces van binnen stappen in de winkel tot en met de oplevering kan ik in een woord samenvatten . We doen dit project samen. Onze wensen waren leidinggevend, geen enkele opdringerigheid. Met een goed gevoel kijken wij er op terug.
“Fijn geholpen en een prachtig resultaat”
Door Peter van Staalduijnen op maandag 29 apr 2024 24 | vestiging Rotterdam
Ik heb hier mijn badkamer en keuken gekocht. Erg fijn geholpen en een prachtig resultaat! Mooie showroom en dachten goed met mij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Ed Politiek op maandag 29 apr 2024 24 | vestiging Utrecht
Wat ik wil vermelden is onze bijzondere dank uit te spreken voor Romy, die ons uitstekend heeft geholpen en zeer professioneel heeft meegewerkt aan een fantastisch onderwerp. Daarnaast heeft zij al het mogelijke gedaan om het hele proces in goede banen te leiden en dan doel ik ook op de planning. Vakwerk en uitstekend meedenken. Daarnaast moet ook Peter genoemd worden die onze oude keuken heeft afgebroken, nieuwe leidingen etc heeft aangelegd en ook de nieuwe keuken heeft geïnstalleerd. Wat een vakman is dit en wat werkt hij secuur. Deze Peter verdient een 10 met een griffel en verdient alle lof die je maar kan geven. Vriendelijk, zorgvuldig, harde werker, vakman, van alle markten thuis, denkt mee. Top. Ook de bereikbaarheid van Grando Utrecht is uitstekend en er wordt zeer snel op vragen gereageerd. Kortom voor ons Top bedrijf.
FOTO VAN ED POLITIEK
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens | Badkamers”
Door Wilma Leijtens op zondag 28 apr 2024 24 | vestiging Tilburg
Afgelopen week is onze nieuwe keuken geleverd door Grando keukens. Wat een goede service. Echt super. De chauffeuse en bijrijder, waren zo geweest om ons telefonisch te te benaderen, een uur voordat ze bij ons waren. Vakkundig werd de keuken geleverd en keurig netjes bij ons binnen gezet. De keuken is daags daarna vakkundig geplaatst. Geen beschadigingen o Isf wat andere tegenslagen. Geweldig. De verkoper Baby, Dave van Grando keukens uit Tilburg heeft echt met ons meegedacht over de functionaliteit en indeling van onze nieuwe keukens . Met mijn beperking aan mijn hand, heeft Dave, samen met. Ons, gekeken naar de minst belastende oplossing wat betreft openen van de deuren en lades. Ook naar de mogelijkheden wat betreft schoonmaken van de keuken. Echt geweldig. We zijn zeer content met de nieuwe keuken. Dave en iedereen die ons geholpen heeft , bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie winkel, de professionaliteit en jullie betrokkenheid bij het realiseren van onze fijne keuken.
FOTO VAN WILMA LEIJTENS
“Onze droom badkamer”
Door Laura Siegersma op zondag 28 apr 2024 24 | vestiging Breda
Na twee prettige gesprekken te hebben gehad met Brahim hebben wij de keuze gemaakt een nieuwe badkamer te laten plaatsen door Grando Breda. Brahim is een open en prettig persoon om mee te praten en denkt mee in jouw wensen. Na het bevestigen van de opdracht nam ook de aannemer snel contact met ons op, voor het inplannen van een eerste afspraak. Het leveren van de producten ging eveneens netjes en op tijd. En niet geheel onbelangrijk werden alle spullen onbeschadigd geleverd. Tijdens het plaatsen van de badkamer is ons opgevallen dat de aannemer, Meer dan Afbouw, ontzettend professioneel te werk gaat en weet waar zij mee bezig zijn. Het resultaat, in een kleine 9 werkdagen onze droom badkamer gerealiseerd! Wij zijn dan ook ontzettend tevreden over de samenstelling van de badkamer, de wijze van plaatsing en de communicatie tussen Grando Breda en aannemer Meer dan Afbouw.
FOTO VAN LAURA SIEGERSMA
+ Toon extra foto van Laura Siegersma
+ Toon extra foto van Laura Siegersma
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door R. van Oudshoorn op donderdag 25 apr 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Er was een scharnier van onze 19 jaar oude spiegelkast kapot gegaan. Wij hebben dankzij bemiddeling van Grando gratis twee nieuwe scharnieren gekregen. Waar vind je tegenwoordig nog zoveel service! Dank u wel!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het uiteindelijke resultaat”
Door Roy & Ellen op donderdag 25 apr 2024 24 | vestiging Utrecht
We zijn fijn geholpen door Romy in de vestiging in Utrecht. Ze dacht goed met ons mee over het duurzaam oplossen van onze wensen. Zo bleven onze kastjes staan, maar kon daar een mooi werkblad op gelegd worden. De montage door Serge is vakkundig uitgevoerd. Hij dacht supergoed mee in het hele proces, ook toen we tegen wat uitdagingen aanliepen. Al met al heel blij met het uiteindelijke resultaat en ook de weg ernaartoe!
FOTO VAN ROY & ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Raoul Barajanan op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Tilburg
Mijn vriendin en ik hebben hier onlangs onze droomkeuken kunnen realiseren!
Dave heeft ons hier goed bij geholpen met zijn luisterend oor en inzicht.
Ook met ons gebonden budget hebben wij met zijn hulp dit alles kunnen realiseren. Ook qua planning met de monteurs was het super snel en hebben deze vakmannen het er in een rap tempo super netjes en strak erin gezet. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door W. Knip op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Hoorn NH
Goed advies, er is meegedacht en alle tijd genomen voor het ontwerp. Adviseur is creatief en professioneel. heel tevreden, dit is onze derde Grando keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top begeleiding”
Door Familie Roodenrijs op dinsdag 23 apr 2024 24 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben zowel de keuken als de badkamer en tegels besteld. De hulp om het juiste ontwerp en materialen te selecteren is door hun begeleiding perfect tot stand gekomen. De manier van hun begeleiding is echt top.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Kock van der Ven op maandag 22 apr 2024 24 | vestiging Breda
De verkoper heeft ons zeer goed, vriendelijk en kundig geadviseerd. Dacht goed mee met wat de beste indeling zou zijn voor onze kleine keuken.
REACTIE VAN BRAHIM MAKIOUI
Bedankt voor de leuke review en positieve beoordeling!
Heel veel woonplezier in jullie nieuwe appartement.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het resultaat”
Door Bas Sollie op donderdag 18 apr 2024 24 | vestiging Zaandam
Wij zijn in Zaandam geholpen door Roy. Hij heeft ons enorm goed geadviseerd qua materialen en afmetingen. Daarnaast kon hij goed aangeven waar we de apparatuur het beste konden plaatsen. Wij zijn echt enorm blij met het resultaat!
FOTO VAN BAS SOLLIE
REACTIE VAN ROY ( GRANDO ZAANDAM )
Hi Bas, dank je wel voor deze mooie review, het eindresultaat mag er wezen en heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“De communicatie was van begin tot eind top”
Door Stefan Buil op woensdag 17 apr 2024 24 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Mooie hoekkeuken gekocht en laten plaatsen door Grando. Alles verliep soepel en de communicatie was van begin tot eind top! Kan het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Leon Crommentuijn op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Utrecht
Bij Grando super geholpen met het verder uitdenken van mijn nieuwe keuken. Heel veel goede suggesties en ideeën. Risza was een grote steun en zeer behulpzaam en hij dacht echt mee. Nu staat de keuken eindelijk en alles is zoals we het uitgedacht hadden.
FOTO VAN LEON CROMMENTUIJN
+ Toon extra foto van Leon Crommentuijn
+ Toon extra foto van Leon Crommentuijn
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Jonne op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Lelystad
Vriendelijk geholpen, geluisterd naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ad langebeeke op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Heerenveen
Fijne samen werking met Grando Keukens bij het samen stellen van onze nieuwe keuken, komen hun afspraken bij het afleveren monteren en afwerking van de nieuwe keuken na, zijn dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en geadviseerd”
Door Edith van der Meer - de Visser op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Delft
Wij hebben een hoogglans keuken gekocht bij Marc in Delft en wij zijn tevreden omdat hij ons goed geholpen en geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Geerdink op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Almelo
Rustige adviseur die goed met ons meedacht. Niet opdringerig. Planning wordt nagekomen. Uitvoering ging ook top. Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN FAM GEERDINK
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne ervaring”
Door Maik K. op zondag 14 apr 2024 24 | vestiging Amersfoort
Hele fijne ervaring gehad met Grando. Aantal jaar geleden hebben zij de badkamer en keuken van mijn ouders gedaan. Dit was erg mooi ontworpen en geplaatst, vandaar onze keuze voor Grando. Turcen heeft voor ons, met beperkte ruimte ter beschikking, een enorm mooie badkamer ontworpen met al onze wensen aanwezig. Daarnaast heeft zij dezelfde stijl in onze WC, op de andere verdieping, terug laten komen. Helaas was Grando net gestopt met het plaatsen van de spullen. Grando heeft het ontwerp gemaakt en de levering gedaan. Gelukkig hadden zij wel een goed bedrijf aangeraden wat het kon plaatsen.
FOTO VAN MAIK K.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door A.van Kester op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn heel tevreden over Grando keukens in Naaldwijk. We zijn heel goed geholpen door Johan. De keuken is door vakmensen geplaatst. We zijn super blij met onze keuken. We raden een ieder een Grando keuken aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Piet Kuijten op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Geholpen door Dave There. Levering heel vlot en afwerking super. Montage door Spijkers Montage was goed geregeld en uitgevoerd.
FOTO VAN PIET KUIJTEN
+ Toon extra foto van Piet Kuijten
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Maurits de Beer op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Tilburg
Toen we ons huis aangekocht hadden bleek dat er een grando keuken in zat. Dit feit bleek een enorm geluk te zijn voor ons. Bij de renovatie (nieuw blad en panelen) heeft Dave ons uitstekend geholpen. Dave is betrokken, denkt mee en schakelt snel. De service is persoonlijk en proactief. Grando, met Dave als voorman ontzorgt, heeft oog voor detail, communiceert en gaat voor kwaliteit. Ook het installatie bedrijf (spijkers) denkt mee, werkt netjes en heeft tevens oog voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Louis op donderdag 11 apr 2024 24 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Nieuwe badkamer gekocht, super goed, correct geholpen bij de aankoop, verkoper denkt goed mee met de klant. Monteurs zijn 1e klas vakmensen met veel kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Advies kan beter”
Door Karin op woensdag 10 apr 2024 24 | vestiging Utrecht
Snelle reactie op vragen is erg prettig. Wat gedoe over een koelkast is uiteindelijk ook goed afgehandeld. Over de kwaliteit van de spoelbak had ik graag betere informatie gehad. Die valt echt heel erg tegen en zorgt voor een dagelijkse ergernis. Dat is jammer, want de rest van de keuken is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H. Dekker op woensdag 10 apr 2024 24 | vestiging Assen
We hadden zelf al een effectieve indeling voor ogen voor het toch niet al te grote oppervlak van de badkamer. Dit kon worden gerealiseerd inclusief niet te groot bad en ruime inloopdouche. Daardoor geeft de badkamer een ruimtelijk gevoel. Daarbij 2 uitstekende monteurs die alles vakkundig hebben geïnstalleerd.
FOTO VAN H. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning en naar wens verlopen”
Door M. Drenth op woensdag 10 apr 2024 24 | vestiging Emmen
Goed contact en denken mee met het uitzoeken van materialen en de beste indeling. Bij ons betreft het een complete nieuwe badkamer incl demonteren huidige badkamer. De installateur ook via Grando die alles volgens planning en wens heeft opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Christa op dinsdag 9 apr 2024 24 | vestiging Son
Hele fijne keukenzaak: deskundig personeel wat goed advies geeft. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Ook de aftersales is meer dan prima. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Corine op maandag 8 apr 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando en zijn enorm tevreden en superblij met onze nieuwe keuken. Er is goed meegedacht en we zijn goed geïnformeerd. Een aanrader!
FOTO VAN CORINE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door A. van Nek op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Hilversum
Grando Keukens Hilversum heeft de hele verbouwing (slopen van de oude keuken inclusief de tegels, stucen, schilderen, tot het plaatsen van de keuken) in twee weken en een dag afgerond. Doordat Grando ook het slopen, stucen en schilderen had overgenomen is deze verbouwing aanzienlijk makkelijker voor mij geworden. De heer Hulshof heeft mijn wensen in de showroom goed begrepen en daarom kon ik na een aantal afspraken al een besluit nemen over de inrichting van de keuken. Zijn team met vakmensen heeft op tijd de keuken geplaatst. De receptie was altijd op de hoogte van alle werkzaamheden en daardoor waren de 'lijntjes kort'. En het resultaat is fantastisch. Mijn dank is groot en ik kan Grando iedereen aanraden want ze nemen een hoop zorgen uit handen en het zijn vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Patrick Gerritsen op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Den Helder
Ik ben heel goed geholpen in de winkel door Jimmy. De levering was volledig volgens afspraak en er is door de werkmannen keurig werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten nu echt van onze nieuwe keuken”
Door Van Leeuwen op donderdag 4 apr 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn zeer tevreden met onze Grando keuken. Zonder afspraak de showroom binnengelopen en we werden meteen goed geholpen door Cas. Hij luisterde goed naar onze wensen en nog dezelfde middag gingen we de deur uit met een voorstel inclusief tekening. Na het tekenen van de offerte werd alles nog eens goed opgemeten door monteur Arthur en daarna doorgenomen door Netty, nu ook met de montagekosten erbij. Montage, levering en oplevering, alle verliep volgens plan en werd goed begeleid. Het fijne van het hele proces is dat alles via Grando verloopt en we een aanspreekpunt hebben. Dat voorkomt misverstanden. We genieten nu echt van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken gekocht voor onze vakantiewoning”
Door Marianne op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Middelburg
We hebben een mooie keuken gekocht voor onze vakantiewoning. Sietske de Visser heeft ons meer dan uitstekend hierin begeleid. Ze luisterde goed naar onze ideeën, sloot hier prima op aan, was vindingrijk en flexibel niet pusherig en kwam afspraken na. De levering en montage van de keuken is eveneens prima verlopen. Een groot bedrijf waarin de lijntjes toch kort zijn.
FOTO VAN MARIANNE
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Smit op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Hoorn NH
Apparatuur in de keuken vervangen. Keuken was niet geleverd door Grando, maar dat bleek geen enkel probleem te zijn. Er moesten ook nog wat bouwtechnische aanpassingen gedaan worden om de keukenapparatuur naar behoren te laten functioneren. De planning, aanpassingen, levering en plaatsing gingen naar tevredenheid en de communicatie was zeer prettig. Dank
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Maartje Bak op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Purmerend
Ontzettend goed meegedacht bij lastige indeling. Super opgelost! Prachtige keuken voor een mooie prijs. Heel vriendelijk personeel. Een absolute aanrader!
Ik kan iedereen Grando aanbevelen!
FOTO VAN MAARTJE BAK
+ Toon extra foto van Maartje Bak
Reactie of foto toevoegen
“Een prima positieve ervaring”
Door G. Oosten op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Groningen
Meteen bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Er werd uitgebreid de tijd genomen ons te woord te staan, onze wensen door te nemen en een ontwerp van onze droomkeuken te maken. Het ontwerp was zo goed dat we meteen volmondig "ja" hebben gezegd. Ruim zes weken later stond de keuken gebruiksklaar in ons huis. Een prima positieve ervaring, dit bezoek aan Grando keukens Groningen.
FOTO VAN G. OOSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prima resultaat”
Door Mark Minderhoud op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Middelburg
Super tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geholpen met uiteindelijk een prima resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door C de Groen op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Zevenbergen
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe keuken. Alles is geleverd volgens afspraak en vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Theo Wassenaar op maandag 1 apr 2024 24 | vestiging Hilversum
i.v.m. afvoerproblemen overlegd met Grando. Deze kwamen met het advies om de douche te verplaatsen naar het bad en zo op de vrijgekomen plaats de wasmachine te plaatsen in een kast. Het probleem van de afvoer was alleen op te lossen door een gehele nieuwe badkamer te nemen. Huidige (niet van Grando) is pas zes jaar oude en dus zonde om te verwijderen. Al met al goed advies gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige advies”
Door Chantal en Jeroen Arends op maandag 1 apr 2024 24 | vestiging Zwolle
Wij zijn bij meerdere keukenzaken geweest om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. De keuze viel al snel op Grando Zwolle vanwege de persoonlijke klik en prettige benadering. Wij zijn heel goed geadviseerd in het maken van keuzes bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. De adviseur nam uitgebreid de tijd voor ons en wij hebben nooit het gevoel gekregen dat er alleen maar verkocht moest worden. Uiteindelijk zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Ben zeer tevreden”
Door Marian op vrijdag 29 mrt 2024 24 | vestiging Zwolle
Badkamer en toilet gekocht. Heel professioneel en vriendelijk geholpen. Probleem werd direct opgelost. Installatie vakkundig gedaan. Ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een top ervaring”
Door Selena op vrijdag 29 mrt 2024 24 | vestiging Emmen
Super begeleiding van Jeroen vanaf de start. Meerdere keren samen gezeten om onze droom badkamer te realiseren. Uiteindelijk hebben we voor Grando gekozen voor de materialen en ontwerp. Ook de aannemers via Grando waren erg goed. Efficiënt, communicatief en professioneel. Al met al een top ervaring. We zijn ook erg blij met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN SELENA
Reactie of foto toevoegen
“Top keukenadvies maar niet tevreden met tegels”
Door Cor Ruwaard op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed ontvangen en vriendelijk. Alles was goed overzichtelijk. Keukenadvies en verkoop helemaal top. Het enige waar wij niet helemaal tevreden waren met vloertegels. De vloertegels uit die wij uitgezocht hadden en in in de showroom lagen konden niet retour worden genomen. Heeft geen zin om namen te noemen want dat is niet netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed en vlot verlopen”
Door A. op woensdag 27 mrt 2024 24 | vestiging Epe
Vriendelijk en goede vakkennis aanwezig, de levering van zowel keuken als badkamer liep vlot en goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Christ van loon op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Zevenbergen
Hierbij petje af voor adviseur. Frank van Gurp die man zit daar op de juiste plaats van bestellen tot levering en plaatsen, correct afgewerkt. Dankjewel Grando Zevenbergen
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van onze nieuwe keuken”
Door Martien en Jolanda Vervoort op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Son
Van begin tot eind goed en klantvriendelijk geholpen. Onze adviseur Gino had goede ideeën en tips. Ook de bezorging en plaatsing was super. Vriendelijke mensen en topkwaliteit. We genieten elke dag heerlijk van onze nieuwe keuken
FOTO VAN MARTIEN EN JOLANDA VERVOORT
+ Toon extra foto van Martien en Jolanda Vervoort
+ Toon extra foto van Martien en Jolanda Vervoort
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Ger Kurvers op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Utrecht
Al 20 jaar klant voor grotere en kleinere opdrachten. Verrassen elke keer weer met goede spullen en goed advies. Of geven helder aan dat ze niet van dienst kunnen zijn. Voor algemene oriëntatie blijft het verstandig op meerdere plaatsten rond te kijken. Maar als je eenmaal weet wat je wilt is dit een prima winkel om het net iets beter en mooier te krijgen tegen een redelijke prijs. Komen eigen afspraken prima na, maar hebben hun leveranciers niet altijd aan een touwtje qua planning (maar wie wel tegenwoordig....).
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Maxima Martinez Orta Hoogeveen op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Hilversum
We hebben een keuken gekocht na een bezoek aan verschillende keukenwinkels, maar we waren niet tevreden met de service, het advies of de kwaliteit van de producten totdat we Grando in Hilversum bezochten. Marja heeft ons professioneel bijgestaan, door het hele proces begeleid en zeer goed advies gegeven. Grando reageerde zeer adequaat. Hoewel de installatie langer duurde dan verwacht en nog niet helemaal is afgerond, is het belangrijkste dat we nu een fantastische keuken hebben en enorm blij zijn met hoe alles is verlopen.
FOTO VAN MAXIMA MARTINEZ ORTA HOOGEVEEN
+ Toon extra foto van Maxima Martinez Orta Hoogeveen
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend content met Grando”
Door Jan en Jose Proper op zondag 24 mrt 2024 24 | vestiging Amersfoort
Met een offerte in de hand van de keukenleverancier die werd geadviseerd door de bouwer van ons huis, toch een afspraak gemaakt bij Grando Keukens in Amersfoort. Reden om naar Grando Keukens te gaan was onze keuze voor Siemens apparatuur. De eerste keukenleverancier kon dit merk ook leveren maar dit betekende dat de enorme korting zou komen te vervallen. Advies van hun was om voor AEG apparatuur te kiezen. Afspraak bij Grando kon snel worden ingepland. Met de offerte en tekening van de concurrent was het een peulenschil om een offerte op te stellen. Zelfde materialen, keukenblad en natuurlijk Siemens apparatuur werden we geconfronteerd offerteprijs die fors lager lag dan de offerte van de concurrent. De contacten met Grando Keukens waren vriendelijk. Bij vragen werd er gelijk geschakeld. Installatie van de keuken door een professional. We zijn ontzettend content met de adviezen en verdere afwikkeling, en plaatsing van onze keuken. Toppertjes, aanrader om bij Grando Keukens in Amersfoort je keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en zeer goede keuken”
Door K. Toet op zaterdag 23 mrt 2024 24 | vestiging Den Helder
Ik heb een keuken bij Grando Den Helder gekocht daar ik in het verleden al goede ervaringen had met dit bedrijf. Verkoper zeer vriendelijk, vakkundig en hulpvaardig door het hele proces heen. Afspraken over levering en plaatsing duidelijk, en tussentijds veel contact gehad met de verkoper wat ik zeer op prijs stelde. Na levering van de keuken is de monteur direct aan de slag gegaan. De monteur was zeer vakkundig en vriendelijk wat mij veel vertrouwen over de afloop gaf. Het resultaat is dan ook een perfecte mooie en kwalitatief zeer goede keuken waar ik met plezier naar kan kijken. Grando Den Helder bedankt voor de inzet en hulp bij deze aankoop en ik zal dit zeker bij anderen bekendmaken.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Co & Pauline op vrijdag 22 mrt 2024 24 | vestiging Hoofddorp
Na meerdere zaken te hebben bezocht, hebben we onze nieuwe keuken gekocht bij Grando in Hoofddorp. De winkel is mooi ingericht, goed bereikbaar en je kunt voor de deur parkeren. Adviseur Vijay nam alle tijd om samen met ons de keuken te ontwerpen. Alle onderdelen (kasten, blad, apparatuur) zijn ter plaatse aanwezig zodat je een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Een belangrijk pluspunt is dat de volledige installatie, van inmeten tot opleveren van de kant-en-klare keuken, door Grando wordt verzorgd. Ook aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn door het installatieteam uitgevoerd. Harold en zijn team verdienen een dikke pluim. Bij de levering van de keuken bleek het granieten blad een scheur te bevatten. Niet fijn natuurlijk maar gelukkig is e.e.a. tot volle tevredenheid opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en apetrots op onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden en blij met de keuken”
Door Hanneke van Spaendonck op vrijdag 22 mrt 2024 24 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht bij Grando in Amersfoort. Daar fijn advies gekregen, ondanks dat we de eerste klant van de verkoopster waren.(vond het heel eerlijk dat ze aangaf dat het voor het eerst was dat ze een planning ging maken, en met de ondersteuning van collega is alles goed gegaan). Snelle levering. Plaatsing door de monteur, deze werkte super netjes en dacht mee voor oplossingen. Al met al, heel tevreden en blij met de keuken.
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect uitgevoerde aanpassing”
Door J lamers op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Uden
Ging om aanpassing bestaande keuken waarin prima werd meegedacht met onze wensen. Perfect uitgevoerd en keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met Grando”
Door Marc op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Heerhugowaard
Deze zaak wordt gerund door een heel aardig gezin. Vader heeft ons erg goed te woord gestaan en goed mee gedacht met onze wensen. Na nog een paar opties te veranderen is de keuken na 6 wkn al geplaatst zonder problemen. De stukadoor is geregeld door Grando en is alles geweldig afgewerkt. Onze "oude" apparaten hebben wij hergebruikt op de vaatwasser na. Dit is ook allemaal keurig geregeld door de monteurs. Kan alleen maar zeggen dat wij heel blij zijn dat wij met Grando in zee zijn gegaan!
FOTO VAN MARC
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J. Muns op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Naaldwijk
Keukenrenovatie laten doen, prima geadviseerd en perfect uitgevoerd. Een aanrader voor iedereen.
FOTO VAN J. MUNS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Theo Boumans op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Middelburg
Aanrechtblad, achterwand, oven en kookplaat. Zeer goed afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij mee”
Door Henny op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Zwolle
We konden ons rustig oriënteren zonder opdringerige verkoper. Het geheel gaf ons een goed gevoel. Rustig de tijd om alles goed door te nemen. Helemaal blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en service”
Door Van holten op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Gedegen advies vanaf het begin om keuzes te maken tot het einde bij de installatie hoe de materialen optimaal te plaatsen. Goede communicatie en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Alper Nar op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Utrecht
Geholpen door verkoper Kevin. Uitgebreid advies gekregen en zo tot een mooie nieuwe keuken (inclusief apparatuur) kunnen komen voor een mooie prijs.
Installatie prima, en vakkundig verlopen. Mochten we in de toekomst ooit nog een keuken moeten aanschaffen gaan wij zeker weer naar Grando in Utrecht!
FOTO VAN ALPER NAR
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Mart van Megen op zaterdag 16 mrt 2024 24 | vestiging Groningen
Heel blij met alle hulp, meedenken en flexibiliteit bij het plannen van de keuken. Montage van de keuken ook soepel gegaan, geen problemen gehad. Héél erg blij met het resultaat!
FOTO VAN MART VAN MEGEN
+ Toon extra foto van Mart van Megen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken via Grando Hoofddorp”
Door Andre & Helen Blok op vrijdag 15 mrt 2024 24 | vestiging Hoofddorp
Op zondag 29 mei 2022 hebben wij bij Grando Hoofddorp onze keuken gekocht i.v.m. met aankomende renovatie van ons nieuwe huis. We kwamen eigenlijk alleen wat inspiratie opdoen voor een keuken maar kregen zo'n prachtig ontwerp en totaalplaatje geleverd van Vijay dat we maar een ding konden doen en dat was hier onze keuken bestellen. Er werd goed naar onze ideeën geluisterd en tijd uitgetrokken om onze wensen te verwezenlijken en dat alles onder de goede zorgen van gastvrouw Jolanda. Hierna nog regelmatig contact gehad m.b.t. tot kleine aanpassingen maar ook dit was geen probleem. Mooie complete showroom met fijne medewerkers! Het duurde even maar wij zijn enorm blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat”
Door Karin Hesseling op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We kwamen ter oriëntatie maar gingen net een tekening de deur uit. Super fijn geholpen en meegedacht door Cas. Goeie service en alles op tijd geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak door Marien. We zijn super blij met het resultaat. Kortom zeer tevreden over Grando!
FOTO VAN KARIN HESSELING
+ Toon extra foto van Karin Hesseling
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Koos Groeneweg op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Hoorn NH
Veel geduld als ik mijn aankoop weer eens wilde veranderen. Goede communicatie omtrent het brengen en plaatsen van de keuken. Keuken netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Stephan A. op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wat een fijne ervaring hebben wij gehad met Grando keukens Hazerswoude-Dorp. Van het begin bij het uitzoeken van de vloer en vragen naar alle opties en mogelijkheden, werd er met ons mee gedacht en voelde wij ons gehoord met de wensen die wij hadden. Tot aan het leveren van de pvc en het voorwerk die zij ook aanbieden betreft vloerverwarming (gluven dicht maken) was een last die van onze schouders af viel doordat zij dit op zich namen. Al met al een hele goede ervaring met Grando keukens Hazerswoude-Dorp, en wat zijn wij blij met het eindresultaat tot aan het monteren van de plinten toe. Wij raden Grando keukens Hazerswoude-Dorp ten zeerste aan. Geen zorgen hebben over onze vloer en dat het achteraf allemaal naar wens is verlopen is een fijne uitgangspunt na een lange verbouwing periode achter de rug te hebben. Op naar veel woon plezier met onze mooie nieuwe pvc vloer van Grando keukens Hazerswoude-Dorp.
FOTO VAN STEPHAN A.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met ons keukeneiland”
Door Marga de Vent op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Purmerend
Een prachtig keukeneiland goed en netjes geplaatst.Wij zijn heel blij en ook dat toen de monteur nog een plek over in zijn schema dat het eerder kon worden geplaatst.
FOTO VAN MARGA DE VENT
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door W. Hetebrij op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht, met kookeiland en kastenwand met ombouw. Vanaf het begin is er goed meegedacht. De uitvoering is fantastisch geworden. De ombouw die voor de plaatsing gebouwd is, is tot op de millimeter nauwkeurig. Het blad van het kookeiland wat in verstek gezaagd is en waarin de kookplaat en wasbak verzonken zijn, ziet er prachtig uit. Echt vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim voor alle medewerkers”
Door Ronald Loch op woensdag 13 mrt 2024 24 | vestiging Barendrecht
Vanaf het eerste bezoek aan de vestiging met de nodige rust en uitstekende adviezen begeleid. De keuken tijdens COVID besteld i.v.m. de start van ons nieuwbouw woning, waarna er meerdere controlemomenten volgden. Na de oplevering van de woning wederom controlemomenten, waarna er nog verbeteringen konden worden doorgevoerd. Een vakkundige levering en plaatsing, met een klein gebrek (bevestiging handvaten) die snel werd opgepakt. Een pluim voor alle medewerkers filiaal Barendrecht en de installateur!
FOTO VAN RONALD LOCH
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door edwin meijer op woensdag 13 mrt 2024 24 | vestiging Hengelo OV
Prettig geholpen door Carin en er werd goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden goed nagekomen”
Door G.J. Lammers op woensdag 13 mrt 2024 24 | vestiging Tilburg
Zeer goed geholpen met keuze van kasten en blad. Perfect geïnstalleerd. Afspraken levering en plaatsen goed nagekomen. Zou Grando zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Pascal van Eekelen op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Zevenbergen
Super fijn geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Er werd alle tijd genomen, verspreid over verschillende afspraken, waardoor we tot een voor ons prachtig resultaat zijn gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de begeleiding”
Door de Vries op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Lelystad
Een hele mooie keuken, die aan alle wensen voldoet is het resultaat van een traject, dat begint met de keuken uitzoeken en ontwerpen, tot aan de aflevering en montage. Heel blij met de begeleiding, adviezen en de vakkundige montage. Paul Lucas en zijn team leveren prachtig werk en topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en prima communicatie”
Door Rick Scheper op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Zwolle
Grando heeft ons vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij het uitzoeken van een mooie keuken. Ook werden er goede opties aangedragen voor de indeling van de nieuwe keuken waar wij wij nog niet aan gedacht hadden. Deze optie is het uiteindelijk ook geworden en zijn er erg blij mee. Ook hebben wij bij Grando een vloer uitgezocht en deze staat ook prachtig. De communicatie via de mail over levering en andere zaken was ook prima voor elkaar. Zeker een aanrader. Als wij straks de badkamer gaan doen, is ook Grando zeker een optie
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens | Badkamers
Website: www.grando.nl
  Almelo (25 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546-538077
  Amersfoort (149 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033-4946170
  Assen (37 ervaringen), Borgstee 10b, 9403 TV Assen, tel 0592-749009
  Barendrecht (141 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180-726802
  Bergambacht (43 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182-352331
  Breda (94 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076-5319526
  Delft (24 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015-2611994
  Den Helder (51 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223-668680
  Doetinchem (76 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314-368630
  Emmen (81 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591-646700
  Enschede (20 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053-4318141
  Epe (35 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578-620884
  Groningen (56 ervaringen), Hoendiep 97b, 9718 TE Groningen, tel 050-3181411
  Hazerswoude-Dorp (130 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172-236323
  Heerenveen (42 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513-650535
  Heerhugowaard (66 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072-5744207
  Helmond (38 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492-545535
  Hengelo OV (54 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074-2919137
  Hilversum (70 ervaringen), Verlengde Zuiderloswal 36, 1216 BX Hilversum, tel 035-6219129
  Hoofddorp (99 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020-4460112
  Hoogvliet Rotterdam (98 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010-4904470
  Hoorn NH (151 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229-230333
  Lelystad (38 ervaringen), Ketelmeerstraat 152, 8226 JX Lelystad, tel 0320-268188
  Middelburg (121 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118-724905
  Mijdrecht (23 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297-250494
  Naaldwijk (82 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174-623763
  Purmerend (84 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299-223580
  Rotterdam (80 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010-4793185
  Son (95 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499-745410
  Tilburg (260 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg, tel 013-5711180
  Uden (83 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413-262093
  Utrecht (291 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030-2889272
  Wormerveer (66 ervaringen), Samsonweg 5b, 1521 RA Wormerveer, tel 075-2047558
  Zaandam (102 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075-6147583
  Zevenbergen (46 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168-373700
  Zwolle (195 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038-7200868
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.