Feedback
8,0

Van Galen Keuken & Bad

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 038-4578524 | Thorbeckegracht 28, 8011 VM Zwolle
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Galen Keuken & Bad
Van Galen Keuken en Bad: Keukens,badkamers, houten vloeren, interieur, verlichting, natuursteen, tafels en tegels.
Alternatieven voor Van Galen Keuken & Bad
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Hattemerbroek Gelderland) score 9,6 uit 744 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Zwolle Overijssel) score 9,0 uit 3120 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2180 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 552 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hattem Gelderland) score 9,5 uit 1307 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 512 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 194 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Van Galen Keuken & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Top”
Door Frank op woensdag 4 okt 2023 23
Meer dan blij en tevreden met onze keuken van Van Galen! Na onze zeer goede ervaring met onze eerste keuken van Van Galen in 2013, was er geen twijfel dat we ook onze nieuwe keuken door Van Galen wilden laten maken. Eerlijk en zeer deskundig advies, lef in keuzes, het fijne contact en de degelijke materialen, in 1 woord top!
FOTO VAN FRANK
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marina Stehouwer - Weijdema op donderdag 28 sep 2023 23
Via via bij van Galen uitgekomen, wat een mooie zaak echt prachtig. We waren al bij meerdere keukenzaken geweest maar nog niet 'de' keuken gevonden. Robert dacht met ons mee en ontwierp een keuken voor ons die echt prachtig is, net even anders dan een standaard keuken want dit is echt maatwerk. Communicatie met het bedrijf is echt heel fijn, duidelijk. Keuken geplaatst voor 2 top monteurs, C&M keukenmontage. Tijdens het plaatsen van de keuken stoorde ik mij aan de bruine rand onder de oven en de mannen dachten direct mee en kwamen met een goede oplossing. Nadat ze klaar waren werd binnen een uur al het afval opgehaald en de monteurs hebben alles netjes achtergelaten. Al met al top! Bedankt voor de gezelligheid en service!
FOTO VAN MARINA STEHOUWER - WEIJDEMA
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Danielle Roskam op dinsdag 25 aug 2020 20
Wij kwamen per toeval na lang zoeken online bij van Galen in Zwolle terecht. Bij vele andere keukenverkopers geweest maar toch allemaal niet waar wij naar op zoek waren. Bij binnenkomst viel onze mond open van verbazing over de schoonheid van de keukens die daar stonden, precies wat we zochten. Ik wist direct dat we hier zouden slagen. We zijn uitstekend door Robert geholpen, hij vroeg naar onze wensen en heeft tijdens het gesprek zijn ideeën en mogelijkheden laten zien en ons erg goed geadviseerd. We waren verbaasd wat er zo allemaal mogelijk was qua opstelling , materiaal en apparatuur keuzes. Dit alles op een zeer prettige wijze je hebt niet het idee zoals bij vele dat ze je even snel een keuken door de strot willen duwen. Dit bedrijf is eerlijk en qua prijs /kwaliteit verhouding super goed . Je krijgt echt DE droomkeuken voor een eerlijke prijs< alles op maat gemaakt en tot in de puntjes goed verzorgd. Ik weet en wil ook geen andere keukenleverancier meer dan van Galen. Tevens kan je via hen ook terecht voor Je badkamer en men werkt samen met een uitstekende houtzagerij voor de beste houten vloeren zeker ook de moeite waard om ook daarvoor af te reizen naar het mooie Zwolle.

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: De aflevering was perfect, vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging Van Galen Keuken & Bad
aZwolle , Thorbeckegracht 28, 8011 VM Zwolle, tel 038 - 457 85 24
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.