Feedback
9,7

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Ardi Keukens aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide collectie, deskundig advies en onze eerlijke en scherpe prijzen vindt u gegarandeerd uw nieuwe keuken!

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.
Ervaringen
Er zijn 457 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren395 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Aankoop en installatie verliep zeer goed”
Door Johan van Hekken op maandag 20 mei 2024 24
De aankoop van onze nieuwe keuken met Henry Boogaard verliep zeer prettig. Alles werd netjes vastgelegd, gemeten ter plaatse, en voor de keuken gefabriceerd werd nog eens goed beoordeeld door Jan Verwijs. Het installeren van de keuken en de apparatuur verliep bijzonder prettig door Johan Hendriks en de eerste dag was daar Jacco nog bij. Beiden echte vakmensen en prettig in de omgang. Opmerkelijk was toch vooral dat ze het perfect wilden hebben!
Een punt van kritiek is de bezorging van de keuken. Dat was een regelrechte haastklus: ruw en in no time stond alles in de garage. Twee onderdelen bleken later beschadigd, waaronder een dure achterwand van Bokmerk. Maar of dat door de bezorging kwam weet ik natuurlijk niet zeker. Het werd door Johan opgemerkt en gelijk nieuw besteld.
FOTO VAN JOHAN VAN HEKKEN
+ Toon extra foto van Johan van Hekken
+ Toon extra foto van Johan van Hekken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede service”
Door Roelofs op donderdag 16 mei 2024 24
We hebben zeer positieve ervaringen met Ardi Keukens uit St. Annaland. We werden heel goed geholpen. Ook is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De monteurs bij het plaatsen van de keuken waren heel vriendelijk en werkten heel netjes. De service is bijzonder goed. Daarom kunnen wij zonder meer Ardi Keukens van de DB-groep aanraden indien u een nieuwe keuken wenst.
Reactie of foto toevoegen
“Ardi sprong eruit”
Door H. van Dorst op maandag 29 apr 2024 24
Ik had 24 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Deze was goed bevallen. nu een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. ook bij andere keuken zaken geweest. Ardi sprong er uit, omdat de service prima was, afspraken na kwamen en de prijs de prijs is, en vrijblijvende offerte. geen dwang.

Aanvulling ontvangen 30 april 2024:D e keuken is afgeleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door C. Laurijsse op dinsdag 23 apr 2024 24
Fijne samenwerking, komen afspraken na, en leveren keurig werk af. Telefoontje ook als iets anders gaat lopen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Mol op maandag 22 apr 2024 24
Na onze eerste keuken (review van 07-01-2021 was niet zo positief) toch weer bij Ardi voor een nieuwe keuken omdat we dachten: ze kunnen het wel, zitten in de buurt en lossen de manco's op. In eerste instantie hadden we zoiets van dit is een 10 maar er zijn wat kleine zaken die nog aandacht vragen en ook opgelost gaan worden. 9 of 9.5 geven gaat helaas niet en 8 doet geen recht aan de prestatie, dus dan toch die 10. Wel irritant dat de kookplaat ontbreekt door onderdeel-problemen bij Neff, maar daar kan Ardi niets aandoen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Ardi”
Door Cor maas op vrijdag 19 apr 2024 24
Zo heb je even! Ten eerste zijn wij super goed geholpen door Leanne Wisse. Ze heeft ons door de wereld van keukens geholpen, zodat we de beste keuze gemaakt hebben bij Ardi Keukens. Dus alles netjes op papier gezet en de juiste prijs bepaald, dus meteen de keuken besteld. Duidelijke afspraken gemaakt en gedaan wat er afgesproken was. Alles gemonteerd door een vakman met veel kennis van zaken en heel precies zodat alles perfect gemonteerd is. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Ardi keukens.
FOTO VAN COR MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en goede service”
Door Leo Noordijk op donderdag 18 apr 2024 24
Onze ervaring met Ardi is buitengewoon goed. Gestart in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken. Prima uitleg en service. Bij het plaatsen van de keuken werd alles netjes opgeruimd niets was te veel. Prima monteurs, hebben alles goed uitgelegd. Ik beveel Ardi aan vanwege de prijs kwaliteit verhouding en de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam.W.Ouwens op dinsdag 16 apr 2024 24
Goede verkoper, en monteurs super. Ook het team wat ons begeleide, stap voor stap kun je de vorderingen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door van Sprang op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar voor 100% te vrede over alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad verdienen een grote pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzanne op zondag 14 apr 2024 24
Zeer blij met de nieuwe keuken die we via Ardi gekocht hebben en door hen hebben laten instaleren. Zeer fijn geholpen met het samenstellen van de keuken, werd echt tijd voor ons genomen. Zeer blij met de 3-in-oven met stoomfunctie, de brede (bestek)lades en de plaatsing van alle kastjes/apparaten. Kleine dingetjes fout gegaan met bestellen en installeren, maar zonder problemen hersteld door Ardi. Zou het een ander echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Tineke op woensdag 10 apr 2024 24
Netjes ingemeten. Keurig geplaatst. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Mocht je een nieuwe keuken zoeken dan zou ik je Ardi aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie keuken”
Door Gerriette Nelis op donderdag 4 apr 2024 24
Een super mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. De eerste keer dat ik bij ardi keukens kwam heb ik een rondje door de zaak gedaan, ik wist niet wat ik wilde en kon zodoende ideeën op doen. Duidelijke uitleg gekregen over inductie kookplaten en afzuigkappen onder het genot van een kopje koffie. Besloten om een keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. Het 2de bezoekje kwamen we terecht bij Anne. Anne heeft duidelijke uitleg gegeven over wat er allemaal mogelijk is qua kastjes, keukenblad, frontjes enz. Het was een hele leuke en gezellige ochtend. Het 3de bezoekje kwamen we ook weer bij Anne terecht deze keer hebben we de apparatuur doorgenomen, wat handig is en wat niet handig is om aan te schaffen, wederom een gezellig bezoek en we kregen een heerlijk broodje met soep net als de vorige keer. Wat een service! Een paar maanden later was het zover dat de keuken geplaatst werd. Dit ging ook heel goed, er werden kaartjes bij de buren door de brievenbus gedaan om aan te geven dat er wat overlast kon komen vanwege het plaatsen van de keuken. Steeds goede uitleg gekregen van Johan. Hij heeft de keuken met veel plezier gezet en super netjes. Als tip kreeg ik van hem om de muur rondom de keuken groen te maken om zo de natuur van buiten naar binnen te halen. Ik had hier zo mijn bedenkingen bij en zag het nog niet helemaal voor me. Na veel wikken en wegen is de muur groen geworden, en ik ben er hartstikke blij mee. Johan, super bedankt. Ook Anne nogmaals bedankt voor je adviezen en geduld! Ik raad iedereen aan om een keuken aan te schaffen bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en duidelijk advies”
Door Fam. Dul op woensdag 3 apr 2024 24
Onlangs een keuken gekocht bij Ardi Keukens en heel erg tevreden over het eindresultaat. Goed geholpen door de verkoopadviseur duidelijk en eerlijk advies. De verkoopadviseur was heel geduldig en nam ruim de tijd om de keuken naar wens samen te stellen zonder iets op te dringen. De bestelling van de keuken is ook zeer goed verlopen alles tot in de puntjes geregeld. Communicatie ook heel goed, goed te bereiken en helpen snel. De plaatsing van de keuken is ook heel netjes en professioneel gedaan. Kortom alles was van begin tot eind heel goed geregeld hoefden ons nergens zorgen over te maken een heel fijn klantvriendelijk bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door M Geluk op zaterdag 30 mrt 2024 24
Super goede service. Afspraken volledig nagekomen. Aangenaam personeel, zowel verkoopafdeling als de monteurs. Vakkennis en fatsoenlijk in de omgang
Reactie of foto toevoegen
“Over alles erg tevreden”
Door Nicole op vrijdag 29 mrt 2024 24
Keuken gekocht bij Ardi super tevreden over alle services. Keuken kon vrij snel geplaatst worden wat erg fijn was. Super netjes en zorgvuldig geplaatst een mankement gehad maar dit werd de zelfde dag nog opgelost verder zijn wij over alles erg tevreden en bevelen wij Ardi zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Lieneke Krijnen op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn zeer tevreden met de keuken en zeer tevreden over de medewerkers van Ardi. Wij zijn heel goed geholpen door Marjolein met het uitkiezen van onze keuken. De monteurs hebben de keuken perfect geplaatst. Alleen blad met spoelbak was verkeerd geleverd maar dat is zeer goed opgelost. Alles is goed, de service maar ook de kwaliteit van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door De Koning op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn heel erg tevreden over de aankoop en plaatsing van onze nieuwe keuken. Bij de eerste afspraak was ons al snel duidelijk welke keuken het moest gaan worden. In de winkel echt heel fijn geholpen met onze keuze en daarbij de puntjes op de i te zetten! Het plaatsen gebeurde in 2 dagen door geweldige monteurs. Zeer netjes en heel hard gewerkt. Over de verlichting was ik niet zo tevreden en daar werd alles aan gedaan om mee te denken en op te lossen. Helaas blijkt het niet op te lossen maar ik kan ermee leven! Wij vinden het echt een aanrader om je keuken bij Ardi te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam van Splunder op donderdag 28 mrt 2024 24
Zeer tevreden, vriendelijke mensen zoals bij de eerste ontmoeting na de afspraak. Bestelde keuken op tijd geleverd en geplaatst. Was allemaal helemaal naar onze wens. Nogmaals bedankt voor alles. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden met een vriendelijke groet uit de wilhelminaweg in ouddorp.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Peter en Elly op woensdag 27 mrt 2024 24
Wij hebben onze Schmidt keuken gekocht bij Ardi in sint Annaland. We zijn daar verschillende keren heel gastvrij ontvangen en er is een prachtig ontwerp gemaakt. Na oplevering van ons huis is de keuken vorige week geplaatst door Johan en Marco. Echte vakmensen die alles in 2 dagen hebben geplaatst. Er was geen enkel probleem met de keuken dus was in een keer goed. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de service van Ardi en genieten nu van een fantastische keuken. Wij vinden Ardi een echte aanrader!
FOTO VAN PETER EN ELLY
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie keuken”
Door M. Dietvorst op woensdag 27 mrt 2024 24
De ervaring bij het uitzoeken van de keuken was al heel fijn, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel. Het bestellen is een proces waar we goed bij zijn geholpen, ze nemen de tijd voor je vragen. De keuken plaatsen ging in goed overleg en met duidelijke afspraken. Er werd netjes gewerkt en geen rommel achter gelaten. Vriendelijke en beleefde monteurs. Toen er een onderdeel beschadigd geleverd bleek, werd dat gelijk doorgegeven en later vervangen.
Nu al een hele tijd aan het genieten van onze mooie keuken, niets op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Mijn prachtige landelijke keuken”
Door Arjenne De Viet op dinsdag 26 mrt 2024 24
Eindelijk de keuken werd geplaatst, muren waren na half jaar pas droog! "Ardi" vond geen probleem, pas plaatsen als muren droog zijn! ☺️ Pieter de Vakman! Vloer liep 5cm af, achterwand hol! Nu klinknagel vast, mijn prachtige landelijke keuken! Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Carola op maandag 25 mrt 2024 24
Prachtige keuken en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zeer deskundig advies bij het kiezen en vakmanschap bij het plaatsen. Een plaatje om te zien en precies zoals we het wilden. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel ontzorgd van A tot Z”
Door Jelmer op vrijdag 22 mrt 2024 24
Ik kan iedereen Ardi Keukens aanraden, zij helpen onwijs goed, zijn altijd te bereiken. Vanaf het ontwerpen van de keuken tot plaatsen van de keuken zijn zij nauw betrokken. Het is fijn om voor een partij te kiezen die alles regelt, meedenkt en vooral geheel ontzorgd van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Naomi op donderdag 21 mrt 2024 24
Ontzettend blij met de aankoop van onze nieuwe keuken bij Ardi! Vanaf het begin in de showroom enorm geholpen in onze ideeën en meegedacht in alle mogelijkheden. Bij vragen is de communicatie snel en duidelijk. Plaatsen van de keuken ging goed en professioneel, ook op monteren van losse aangekochte producten bij andere partijen (vuilnisbak, Quooker), super behulpzaam! Na plaatsing bij kleine mankementen super goed te bereiken en bereid om mee te denken. Al met al een super ervaring en zeker aan te raden!
FOTO VAN NAOMI
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 plus”
Door Leonard van Strien op woensdag 20 mrt 2024 24
Dit is onze tweede keuken die we bij Ardi gekocht hebben en vanaf het uitzoeken en het plaatsen van onze keuken zijn we zeer goed geïnformeerd en begeleid tot het plaatsen toe. Tevens ook een grote pluim voor de verkoper en de monteurs, vakmensen met hart voor de zaak! Mijn vrouw en ik geven een dikke 10 plus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Floor Klerks op dinsdag 19 mrt 2024 24
Wij zijn vanaf het eerste moment in de showroom van Ardi tot het moment van oplevering van de keuken zeer tevreden over de service en advisering van Ardi keukens. De kwaliteit van de keuken is uitstekend. Wij zijn erg blij met onze keuken! We raden Ardi zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne medewerkers”
Door Margarita op dinsdag 19 mrt 2024 24
Goede keuken, gemakkelijke communicatie, luisteren naar onze wensen, aardige en behulpzame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Winston Badloe op maandag 18 mrt 2024 24
Het verkoopproces was een fijne beleving. Duidelijkheid over de techniek en gebruikte materialen. Er werd niets verborgen gehouden, wat ik helaas bij andere zaken wel heb ondervonden. Je weet wat je koopt. Met name de techniek en het inwendige deel van de keuken is mij duidelijk uitgelegd en op mijn resterende vragen kreeg ik duidelijke antwoorden. Dat vergt vakmanschap vanuit de verkoop en ik heb ondervonden dat dat aanwezig was. De keuken is volgens afspraak geleverd, geïnstalleerd en aangesloten. Het is een complex proces waarbij niet altijd alles in 1 keer goed gaat. Daarom is de nazorg zo belangrijk en deze is op voortreffelijke wijze uitgevoerd waarbij Ardi keukens doorgaat tot alles naar wens is en alle verwachtingen zijn nagekomen. Daarbij is een goede digitale en telefonische bereikbaarheid en communicatie van essentieel belang. Ardi was voor mij altijd bereikbaar. Elk verbeterpunt is serieus door Ardi keukens opgepakt. Mijn petje af voor Ardi keukens waar afspraken volledig met veel enthousiasme zijn nagekomen.
FOTO VAN WINSTON BADLOE
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes geholpen”
Door P. Vermaas op vrijdag 15 mrt 2024 24
Wij hebben bij Ardi keukens tijdens de bouw van ons huis een keuken gekocht. Wij zijn echt super netjes geholpen en toen er tijdens het inmeten bleek dat er een fout was gemaakt stond Ardi keukens direct klaar om met ons mee te denken en de fout te herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en erg blij met de keuken”
Door Familie Mannien op vrijdag 15 mrt 2024 24
We zijn erg goed geholpen bij Ardi keukens, er werd goed met ons meegedacht en er werd geen druk achter gezet. De montage liep ook voorspoedig en de keuken werd in anderhalve dag netjes geplaatst. Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Harmen Aalvanger op woensdag 13 mrt 2024 24
Prima keuken. Netjes geplaatst. Nette service. Minpuntje: eerst bellen of we tevreden zijn, daarna verzoek tot review ontvangen. Zouden we dit verzoek ook hebben gehad wanneer we niet tevreden waren?
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door Bram Kap op maandag 11 mrt 2024 24
Goede communicatie, mooie keuken, goede prijs. Ook na levering was de service prima. Een fijne winkel om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Ingrid en Hans Kolenbrander op vrijdag 8 mrt 2024 24
We hebben een prachtige keuken, helemaal naar onze wensen samengesteld, heel goed meegedacht door de verkoopster. Perfecte communicatie over wanneer de keuken wordt geleverd en wanneer geplaatst. Een heel ervaren monteur, die echt overal een oplossing voor had. Hier is topwerk geleverd!
FOTO VAN INGRID EN HANS KOLENBRANDER
+ Toon extra foto van Ingrid en Hans Kolenbrander
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door M Gemmeke op vrijdag 8 mrt 2024 24
Vriendelijk, klantgericht en meedenkend.
FOTO VAN M GEMMEKE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Francis Jongerius op woensdag 6 mrt 2024 24
Op aanraden van onze buurman zijn we bij Ardi in Sint Annaland gaan kijken voor een nieuwe keuken. We zijn hartelijk ontvangen, kregen alle tijd om rustig rond te kijken en daarna hebben we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met Buck besproken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat maakte dat we in alle rust tot een goede en praktische keuze konden komen. Vervolgens hebben deskundige monteurs onze keuken, compleet met acherwanden en vensterbank op maat geïnstalleerd. De complete service: het eerste contact in de showroom, de prettige gesprekken, het mogen lenen van een kookplaat en de installatie van de keuken hebben we als zeer positief ervaren. Het team straalt een bepaalde warmte uit waardoor we ons erg welkom voelden. We zijn erg blij met onze keuken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens bij Ardi kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Hannie en Jaap Markus op maandag 4 mrt 2024 24
Wij zijn bij meerdere keuken zaken wezen kijken maar vonden Ardi keuken toch het prettigst. De gemoedelijke sfeer en ideeën die geopperd werden hebben ons over de streep getrokken om de keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. De dingen die niet volgens het boekje liepen hebben ze prima opgelost en het eind resultaat is zo als wij onze keuken wilde hebben. Twee van onze zonen hebben ook een keuken aangeschaft bij Ardi dus dat geeft wel aan dat we tevreden waren.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Herman Feldman op woensdag 28 feb 2024 24
Zeer goed begeleid bij het samenstellen en kopen van onze keuken. Dit alles in goed overleg. Montage van de keuken ging vlekkeloos. Wij zijn enorm tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Sylvia van ‘t Hul op dinsdag 27 feb 2024 24
Vanaf het eerste contact tot en met de installatie waren we zeer tevreden. Professionele aanpak, en kleine aanpassingen werden tijdens de installatie adequaat uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We vonden het ook fijn dat niet onderhandeld kon worden over de prijs en dat gelijk een reëel bedrag werd genoemd.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door J den Boer op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi onze keuken gekocht ivm de grote bekendheid in onze omgeving. We zijn daarin zeker niet teleurgesteld. Binnen 2 afspraken hebben wij op een relaxte manier onze keuken uitgezocht, en zijn daarin geweldig geholpen door Anne. Omdat ik de keuken zelf ging plaatsen was de levering al vrij snel en moest ik gelijk aan de slag met de voorbereidingen. Toen de keuken geleverd is ben ik diezelfde avond begonnen met plaatsen. Dit verliep best vlot, behalve dan dat er enkele stelpoten ontbraken. Dit heb ik zelf creatief opgelost. Ook was er 1 zijpaneel te smal, waarvoor na een telefoontje een nieuwe is besteld. Dit had verder geen invloed op het gebruik van de keuken. Verder is het resultaat geweldig en zijn we er ontzettend blij mee.
De volgende keer zullen we zeker weer naar Ardi gaan, omdat ze een goede kwaliteit leveren tegen een concurrerende prijs. En we zijn er ook nog eens geweldig geholpen.
FOTO VAN J DEN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. J.T. Hoek op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij de aankoop van een nieuwe keuken zijn we uitstekend begeleid door het personeel van Ardi Keukens in Sint-Annaland. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt alle tijd om je droomkeuken te laten realiseren. Ook het bestelproces, de bezorging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hebben er dagelijks plezier van!
FOTO VAN FAM. J.T. HOEK
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Anneke op woensdag 21 feb 2024 24
Zeer positief over verkoper, planner en monteurs. Netjes gewerkt en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Jack Rijsdijk op zaterdag 17 feb 2024 24
Super goed geholpen in de zaak gelijk een goed gevoel. Spullen netjes afgeleverd en geplaatst. Goede nazorg. Ik had het gevoel dat ik bij een familie bedrijf was.
FOTO VAN JACK RIJSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Annie Doomen op zaterdag 17 feb 2024 24
Ben tevreden over te leveringen en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Annelies van den Hoven op donderdag 15 feb 2024 24
Wij hebben vanaf de 1e afspraak tot de plaatsing van onze keuken alleen maar lof voor ARDI keukens. Verkoop medewerker Anne de Ronde heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om ons als tevreden klant naar huis te laten gaan. Daarna zijn we nog verschillende keren in de showroom geweest voor aanpassingen. Alles is mogelijk. Zelfs vlak voor de levering hadden we nog een aanpassing met de afvoer van de geïntegreerde afzuiging. Eerst hadden we bedacht dat we met filters zouden gaan werken. Toen we ons realiseerde dat de afvoer vrij gemakkelijk naar buiten kon was het voor ARDI geen probleem om ook daar nog een oplossing voor te realiseren. Bij het plaatsen van de keuken was het een lastig klusje maar er klonk geen onvertogen woord. Met veel geduld en positiviteit zijn de mannen te werk gegaan. Het resultaat is een fijne keuken van een prima kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel bij ARDI keukens. De 1e zaterdag nadat we verhuisd waren had de Cooker kuren, geen warm water. Gebeld met de keuken leverancier, maar daar was geen monteur aanwezig. Geen probleem, ook een verkoopmedewerker wist hoe hij ons telefonisch kon helpen. Fantastisch, binnen 1 telefoon gesprek hadden we weer kokend heet water uit de Cooker. Helaas kregen we nog een probleem met dit apparaat. Ook dat was snel opgelost, ondanks dat er een nieuw onderdeel moest komen. Levertijd was 6 weken maar dankzij de monteur werd er het onderdeel dat vervangen moest worden, de andere dag al geleverd. ARDI, dank jullie wel. Dit is de 3e keuken die jullie ons geleverd hebben. Ook deze keer hebben jullie gedaan wat beloofd was.
FOTO VAN ANNELIES
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag blij met de nieuwe keuken”
Door Monique op donderdag 15 feb 2024 24
Geen opdringerige verkopers waarbij je "moet" afdingen en daarna nog het idee hebt dat je bent afgezet. Maar hele kundige en gastvrije en klantgerichte mensen. Ze nemen de tijd voor je, houden je continue op de hoogte en als de keuken geplaatst is houden ze ook nog steeds contact met je. Is er iets dan bel je en wordt het zeer snel geregeld. Ik heb een prachtige keuken! Ben er elke dag blij mee.
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Robert en Marian van den Bos op donderdag 15 feb 2024 24
Wij zijn voor een nieuwe keuken naar Ardi keukens gegaan op advies van een familielid. Wij zijn blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Niet alleen de prijs-kwaliteit goed van hun producten, zeker ook goed is de begeleiding vanaf offerte tot en met oplevering van de keuken. Alles verliep goed en heel gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen, ook waar het net anders uitpakt dan vooraf bedacht. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel Bij Ardi keukens. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan gaan we zeker weer naar Ardi keukens.
FOTO VAN ROBERT EN MARIAN VAN DEN BOS
+ Toon extra foto van Robert en Marian van den Bos
+ Toon extra foto van Robert en Marian van den Bos
Reactie of foto toevoegen
“Een super klantvriendelijk bedrijf”
Door Ingrid op zondag 11 feb 2024 24
Wij kochten in 2023 een nieuwe keuken bij Ardi, die ook in datzelfde jaar is geplaatst. Het is niet voor niets dat wij hier, nadat wij in 2001 onze 1e keuken kochten, nu ook onze 2e keuken hebben gekocht! Ontvangst destijds door de adviseur was goed voorbereid: Er was zelfs al een moodboard gemaakt waarop onze wensen afgebeeld waren! En zelfs de tekeningen uit 2001 waren nog bij hen aanwezig zodat wij de afmetingen niet opnieuw hoefden aan te leveren. Adviseur was zeer deskundig en men denkt goed mee met wat jij als klant wil/zou willen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Ook bij vragen of problemen staat men meteen paraat met hulp en/of oplossingen. Ardi is een super klantvriendelijk bedrijf waar zowel de dienstverlening als kwaliteit en service van zeer hoog niveau zijn. Als wij ooit nog een andere keuken nodig hebben, komen wij hier zéker weer terug!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Super goede begeleiding”
Door Simone Spaans op vrijdag 9 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi in St. Annaland een keuken gekocht, we zijn van begin tot eind supergoed begeleid bij deze aankoop, er werd goed geluisterd en meegedacht. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dit is echt een aanrader, geen schreeuwerig gedoe, maar zeer goed begeleid bij onze aankoop, super klantvriendelijk en loopt je afspraak uit, krijg je gewoon een lunch aangeboden!
FOTO VAN SIMONE SPAANS
+ Toon extra foto van Simone Spaans
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Steve op vrijdag 9 feb 2024 24
Van showroom tot de nazorg is Ardi top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij Ardi hoog in belang staat.
FOTO VAN STEVE
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door Fam Sinay op zaterdag 3 feb 2024 24
De eerste kennismaking voelde gelijk vertrouwd aan, er werd goed meegedacht over onze wensen, we werden telkens goed op de hoogte gebracht van het hele proces. Bij vragen stond men ook telefonisch goed te woord. Het team wat de keuken kwam plaatsen, werkte zeer keurig en netjes een grote pluim ook voor hen!
FOTO VAN FAM SINAY
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door A. Nooijens op maandag 29 jan 2024 24
Wij hebben bij Ardi een keuken naar alle tevredenheid gekocht. We werden goed ontvangen en kregen ook de nodige informatie en advies. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de service die hier bovenaan staat.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door D. Overduin op zaterdag 27 jan 2024 24
Vanaf het moment van het eerste gesprek in de showroom een fijn gevoel. Goede informatie. Zelfs nog met een sample van de vloer bij de keuken de definitieve vloer kunnen vaststellen. Montage van de keuken is absoluut goed verlopen, zeer vakbekwaam. Deskundig advies van de monteur.
FOTO VAN D. OVERDUIN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Richard Beljaars op vrijdag 26 jan 2024 24
Goede en eerlijke keukenzaak, nemen alle tijd voor een goed advies, montage zeer goed, complimenten aan de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar onze wens”
Door Wilbert en Josien Dam op donderdag 18 jan 2024 24
Na het eerste bezoek aan de showroom van Ardi hadden wij een positief gevoel over gehouden. De 2 volgende bezoeken voelde helemaal goed, mede dankzij de vriendelijke en deskundige medewerkster, die ons goed heeft geholpen.
De keuken werd volgens planning geleverd en gemonteerd. De monteurs waren goede en leuke mannen, samen met hun hebben wij nu aan keuken die helemaal naar onze wens is. Wij raden een ieder aan die een keuken zoekt, ga zeker kijken en praten bij Ardi in Sint Annaland.
FOTO VAN WILBERT EN JOSIEN DAM
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Leeflang Arie op donderdag 18 jan 2024 24
ARDI Keukens uit Sint Annaland schrijft KLANTENSERVICE met hoofdletters en voegt daad bij het woord. Na een klacht omtrent kleurverschil in de zichtdelen van onze (in 2018 geplaatste) witte keuken, zijn alle zichtdelen onder de noemer garantie vervangen. We mochten zelfs - omdat het een unieke/ nog niet eerder voor gekomen klacht was - kiezen uit eventueel een andere kleur. Natuurlijk neemt het proces van bestellen en plaatsen enige tijd in beslag, maar we zijn constant op adequate wijze op de hoogte gehouden. Het plaatsen van de nieuwe zichtdelen is vakkundig gebeurd door zeer nette en beleefde monteurs. Het bedrijf en de medewerkers verdienen en dikke pluim. Deze reactie mag als aanbeveling dienen voor eenieder die aan een nieuwe keuken toe is. Wij hebben anno 2024 de looks van een nieuwe keuken, waarbij wit vervangen is door "betonlook".
FOTO VAN LEEFLANG ARIE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margret op maandag 15 jan 2024 24
Heel goed geholpen bij het uitzoeken. Vakman Johan bij het zetten van de keuken. Goed op de hoogte van de voortgang door mail cr.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Bram en Wilma Noorthoek op vrijdag 12 jan 2024 24
Vorig jaar hebben we onze tweede keuken gekocht bij Ardi keukens in St-Annaland. We hadden een warm welkom bij de receptie door Carmen. Ze bracht ons bij Marjolein die ons verder heeft geholpen om een passende keuken voor ons in elkaar te zetten, waar ze super goed meedacht en er een geslaagd ontwerp uit is gekomen. Tevens een compliment aan de gastvrouwen die ons elke keer verwend hebben met allerlei lekkers als we er waren. Verder is de keuken vakkundig in elkaar gezet en zijn we uiterst tevreden. We raden iedereen aan om uw keuken bij Ardi te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Coby op vrijdag 12 jan 2024 24
Heel tevreden met onze mooie keuken, goed geholpen van begin tot eind. Wanneer er iets was met de keuken werd het snel en zorgvuldig opgelost. Daarnaast ook regelmatig gebeld hoe we het traject hebben ervaren. Mooi bedrijf, zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Kirsten Crielaard op donderdag 11 jan 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen bij en door Ardi Keukens.
De verkoop verliep zeer prettig en ongedwongen. Er werd goed meegedacht, veranderingen van ons uit werden zonder problemen meegenomen. De ontvangst was zeer vriendelijk en ongedwongen. Het opmeten van de keuken verliep lot vriendelijke medewerker. Het plaatsen van de keuken verliep geweldig, zeer kundige medewerker die heel goed meldactie wat betreft een hoek waar een afvoer loopt. Dankzij deze medewerker is de keuken nog mooier geworden dan dat we hadden verwacht. Goede uitleg gehad over de apparatuur. Alles werd netjes opgeruimd achter gelaten. Complimenten voor de monteur. Vriendelijk en zeer vakkundig. Voor het showroom personeel onze complimenten omdat jullie je niet aan ons opdrongen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over eindresultaat en service”
Door Marc van Tienen op donderdag 11 jan 2024 24
Wij hebben onze 23 jaar oude Ardi-keuken vervangen door een splinternieuwe. Wij zijn in augustus 2023 naar Ardi gegaan en zijn daar goed begeleid en geadviseerd door Aaron Geense. Fijn, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen en we zijn tevreden met de geboden alternatieven... het ontwerp was geheel naar wens. Deze week (8 januari 2024) is de keuken geplaatst door de jonge monteur Marc Slingerland, die zijn werk en ons als klant zeer serieus neemt.... en dat is fijn! Kortom: zeer tevreden over het eindresultaat en de service van Ardi.
FOTO VAN MARC VAN TIENEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en netjes gemonteerd”
Door Carlo Opree op vrijdag 29 dec 2023 23
De wens voor onze nieuwe keuken was om deze ruimtelijker te maken door het plaatsen van een schiereiland. Tijdens het 1ste adviesgesprek is er veel tijd en aandacht besteed aan onze wensen. Hier wordt echt meegedacht en tijd besteed aan wat wij voor ogen hadden. We hadden gelijk een goede indruk. Ook tijdens de volgende afspraken werden wij zeer goed geholpen en geadviseerd tot we tot de uiteindelijke samenstelling van onze keuken kwamen. We hebben rustig alle tijd kunnen nemen, zodat we geen overhaaste beslissingen moesten nemen. Tevens een groot compliment voor de gastvrouwen in de winkel, die ons elke keer weer verwend hebben met allerlei lekkernijen. We hebben gekozen voor een houtlook keuken met grepen. Een Quooker flex, de Bora kookplaat en de overige apparatuur is van Neff. Zeer tevreden met de uitgekozen apparatuur. Ook erg tevreden over de plaatsing van de keuken door hun vakmensen. En mocht er dan toch iets niet goed gaan, dan staat de afdeling service voor je gereed. Deze zijn goed bereikbaar en nemen direct contact met je op. Kortom wij zullen Ardi bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN CARLO OPREE
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Arie van Breda op donderdag 28 dec 2023 23
Netjes geholpen in de winkel, afspraken nagekomen nette monteurs en vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Cees van Diepen op donderdag 28 dec 2023 23
Bijzonder vriendelijke ontvangst. Zeer enthousiaste jongedame met veel kennis van zaken en die ons zeer deskundig advies gaf en met goede ideeen op de proppen kwam. Men nam alle tijd en zelfs voor de inwendige mens werd zorggedragen. Nadat wij de overeenkomst hadden ondertekend kwam nadien een medewerker naar ons nieuwe huis om te controleren of de aannemer alle leidingwerk en electriciteitspunten op de juiste plaats volgens de technische tekening hadden aangebracht. Het personeel dat de keuken kwam plaatsen was zeer correct, gingen zorgvuldig en vakkundig te werk en gaven tekst en uitleg. Wij zijn derhalve uiterst tevreden en raden iedereen in onze omgeving Ardi keukens aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Familie Deijkers op vrijdag 22 dec 2023 23
We zijn vriendelijk ontvangen door Marjolein, zij heeft ons uitstekend en professioneel geholpen, meedenkend en daardoor een zeer geslaagd ontwerp. Absoluut geen druk bij de definitieve aankoop. De keuken is vakkundig en netjes geplaatst. Verkeerd geleverd scharnier werd binnen een uur opgelost. Ook het eikenhouten kastdeurtje waarvan het paneel ging werken, daarvoor is een nieuw paneel geleverd. Dus ook nog uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Ruben de Voogt op donderdag 21 dec 2023 23
Klantvriendelijk, prima service, nauwkeurig te werk en uiteraard mooie keukens! Top ervaring!
FOTO VAN RUBEN DE VOOGT
+ Toon extra foto van Ruben de Voogt
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn geweldig geholpen”
Door Van Steenpaal op woensdag 20 dec 2023 23
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. Vanaf het uitzoeken van onze droomkeuken in de showroom, zijn we heel prettig geholpen. Alle tijd werd ervoor genomen. We kregen zelfs een lunch aangeboden. Hele goede adviezen werden gegeven, aan dingen waar we zelf nooit over nagedacht hadden. Het leveren ging heel zorgvuldig. Het sneeuwde die dag, maar onze nw vloer werd eerst heel mooi afgedekt en de wielen van de kar afgeborsteld. De plaatsing ging zeer secuur. Er was vanuit de fabriek iets fout geleverd. Maar dit is zo snel mogelijk opgelost. En alles weer gestofzuigd achter gelaten. Iedereen die op visite komt of zelfs van andere bedrijven die in ons huis kwamen werken, waren steeds vol lof over onze keuken. In 1 woord, wij zijn geweldig geholpen
FOTO VAN VAN STEENPAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken”
Door Alianne op dinsdag 19 dec 2023 23
Vorig jaar heb ik mijn eerste keuken gekocht bij Ardi keukens in St. Annaland. Hierbij werd ik warm ontvangen en goed geholpen en geadviseerd met de keuzes die ik moest maken. Hierbij werd er ook goed rekening gehouden met het budget dat ik had. Bij het bestellen was er iets mis gegaan, dit werd gelukkig netjes en snel opgelost. Inmiddels geniet ik alweer een tijdje van mijn keuken waarin alles aanwezig is wat ik nodig heb.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Ester de Groot op dinsdag 19 dec 2023 23
Vanaf de orientatie en de koop van de nieuwe keuken t/m het zetten van de keuken heel tevreden. Er is met al mijn wensen rekening gehouden en alles aangedaan om het passend te krijgen. Hilbert de keukenmonteur heeft heel netjes werk geleverd en ben heel blij met het eindresultaat en sta met plezier te koken.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door HCJ Heijligers op donderdag 14 dec 2023 23
We hebben een keuken gekocht en zijn uiterst tevreden over het ontwerp, de planning, kwaliteit en de vakkundige uitvoering. Alle afspraken werden nagekomen.
FOTO VAN HCJ HEIJLIGERS
+ Toon extra foto van HCJ Heijligers
+ Toon extra foto van HCJ Heijligers
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie fijne keuken”
Door Anja van den Berg op donderdag 14 dec 2023 23
Mooie fijne keuken geplaatst door Johan. Wat een leuke vent was dat, een harde werker en hij kon vele tips geven over hoe ik met de keuken om moet gaan.
FOTO VAN ANJA VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Anja van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens verlopen”
Door M Groenendijk op maandag 11 dec 2023 23
Op de juiste tijd op de juiste plaats en zoals ontworpen de keuken geplaatst.
FOTO VAN M GROENENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Brigitte Castel op zaterdag 9 dec 2023 23
Wij zijn superblij met onze keuken ! Van het begin tot het eind professioneel geholpen! Monteurs die weten waar ze over praten en komen ook hún afspraken na ! Ardi keukens krijgt van ons een dikke tien !
FOTO VAN BRIGITTE CASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Kees en Dorothé Jacobs op woensdag 6 dec 2023 23
Van begin tot einde was dit project ons een 10 waard. Onze eerste afspraak waarbij we heel warm werden ontvangen. Een mooie offerte waarbij echt een oplossing werd gezocht voor onze wensen en binnen ons budget. Lopende het traject een paar keer contact gehad en altijd uiterst vriendelijk geholpen. En tot slot is onze keuken deze week gemonteerd door Marc en Jurien. En ook weer tot volle tevredenheid. De monteurs weten waar ze mee bezig zijn, zijn heel beleefd, voorzichtig in huis en ruimen alles tot en met het laatste papier, tempex en plastic op. Top jongens, dank jullie wel. Vandaag werd ik nog gebeld door het bedrijf of we tevreden waren en dit konden we volmondig bevestigen.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geregeld”
Door H. de Frel op woensdag 22 nov 2023 23
Alles was supergoed geregeld. Van koop tot installatie!
FOTO VAN H. DE FREL
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima op orde”
Door Eric-Jan & Lieke van Trijen op donderdag 16 nov 2023 23
Het uitzoeken van de keuken was al een feestje! Keurig geholpen en tijdens de afspraken werd aan alles gedacht! Opslag, levering en montage van de keuken ook prima op orde! Fijne vakbekwaamheid! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding en goede nazorg”
Door hegger op woensdag 15 nov 2023 23
Eerste koop van een keuken ooit, rustig kunnen kiezen waarbij verschillende (on)mogelijkheden werden vergeleken voor een minder handig in te delen ruimte, meedenken om onder bepaald budget te kunnen komen, flexibel qua installatie datum, met tijdelijke afwasmachine omdat gekozen apparaat niet meteen leverbaar was, goede nazorg mbt achteraf nog een keer oplijnen kastjes ed.; Communicatie met verschillende (email)adressen/telefoonnummers was even wennen, maar kwam allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Loes Voet op vrijdag 10 nov 2023 23
Daar onze vorige keuken ook van Ardi was besloten we nog eens binnen te lopen omdat we inmiddels waren verhuisd.Zeer vriendelijk geholpen door Anne die echt met ons meedacht. Het plaatsen van de keuken is perfect uitgevoerd door een uitstekende vakman die liefde heeft voor zijn vak.Er waren wat problemen met de koelkast en de achterwand maar dat is door Ardi keurig opgelost. Voor ons een dikke 10.
FOTO VAN LOES VOET
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop en service zijn prima”
Door Fam D.j. Kosten op donderdag 9 nov 2023 23
Wij hebben bij Ardi keukens een nieuwe keuken gekocht en samen met Anne de keuken samengesteld de kleur, het aanrechtblad en de samenstelling van de keuken, ze heeft ons goed geïnformeerd over wat wel te doen en niet te doen Wij waren er tijdens de actie weken en zijn er dan ook erg verwend, met lekkere broodjes, hapjes, koffie en fris het was in een woord geweldig. We hebben bij de keuken ook nog een nieuw pannenset gehad dus wat wil je nog meer en niet alleen de verkoop is goed maar ook de service is prima. Dus zeker het aanraden waard. Ook hebben we goede ervaringen met Arma sanitair in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over advies, plaatsing en afwerking”
Door Familie Schillemans op donderdag 9 nov 2023 23
Voor de 2 maal een keuken gekocht bij Ardi Keukens in Sint Annaland. Zeer tevreden over het advies, de plaatsing en de afwerking. Uitermate gastvrij ontvangst in de showroom. Veel tijd voor de klant. Wij bevelen Ardi van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door van Beeck op zaterdag 28 okt 2023 23
Ben zeer tevreden over onze aanschaf van keuken bij Ardi keukens. Goede hulp bij uitzoeken van keuken met toebehoren, het zetten van keuken ook prima gedaan met ervaren monteurs en goede adviezen, na het plaatsen nog puntjes op de i gezet. Zeer goede service.
FOTO VAN VAN BEECK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door M Pol op vrijdag 20 okt 2023 23
Het begint al met een prettige ontvangst. Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. De informatie na de aankoop is ook prima met als uiteindelijk resultaat is een prachtige keuken welke helemaal naar mijn wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Sjoerd Quik op woensdag 18 okt 2023 23
Hele goede ervaring gehad met Ardi Keukens. Vooraf goed geïnformeerd, prettig gesprek gehad met de verkoopadviseur en alle afspraken helemaal nagekomen. Tijdens het monteren van de keuken bleek er een kleine beschadiging in het blad te zitten. Er is hier direct een reparatie afspraak voor gepland, zonder dat wij er iets voor hoefde te doen. Kortom, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peter de Gast op maandag 16 okt 2023 23
Aankoop van onze keuken als zeer prettig ervaren. Marjolein heeft ons super goed geholpen, er was ongelofelijk veel aandacht voor ieder detail. Plaatsing door Johan was perfect. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Precies zoals we in gedachten hadden. Strak en supermooi afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt echt meegedacht met de klant”
Door Familie van Gool op vrijdag 13 okt 2023 23
Bij Ardi keukens uitgekomen voor de renovatie van onze keuken. Zeer tevreden over het advies, het meedenken en een oplossing vinden om al onze wensen te realiseren. Alle werkzaamheden werden keurig uitgevoerd zowel het inmeten en meedenken van te voren als bij de daadwerkelijke uitvoering. Wij hebben de gaskookplaat laten vervangen door inductie. Om dit mogelijk te maken werd het bestaande keramiek keukenblad zeer vakkundig ter plaatse op de juiste maat gezaagd. Het vervangen van de afzuigkap, de vaatwasser, de wasbak en het plaatsen van een Quooker werd in dezelfde sessie uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Hier wordt echt meegedacht met de klant. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jolita op zondag 1 okt 2023 23
Onze keuken die wij hebben gekocht is geheel naar onze wens en uitstekend geplaatst. De paar service puntjes die na het plaatsen moesten worden uitgevoerd zijn op korte termijn opgelost. Ik raad Ardi keukens dan ook zeker aan als het gaat om kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Erik Dorst op vrijdag 29 sep 2023 23
Hele mooie keuken met kookeiland gekocht. Erg goede kwaliteit. Bezorging verliep uitstekend en de monteurs hebben echt voortreffelijk werk geleverd. In zeer korte tijd hebben ze de keuken tot in de puntjes geplaatst, gemonteerd en alles aan ons uitgelegd. Dat verdient een hele dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met deze topzaak”
Door Spaan van der op zaterdag 16 sep 2023 23
Wij hebben 3 keukenzaken bezocht en zijn begonnen bij Keukenkampioen Spijkenisse. Daar zijn ze niet eerlijk met de verkoop prijzen. Ze laten eerst een prijs zien ver over de top. Daarna gaat er per halfuur veel vanaf. Dan hebben ze de manager gesproken mag er weer 1000,00 euro vanaf. Nee niet mijn zaak.
Daarna ook bij een topzaak geweest, Tieleman keukens. Super zaak, maar toch nog maar eens Ardi keukens bezocht. Daar hadden wij een zeer goed gevoel, zowel de ontvangst als de echte verkoop prijs. Gewoon eerlijk en niet gratis en mogen we dit en mogen we dat gewoon direkt een mooie prijs. De doorslag gaf ook dat de keuken heel snel geleverd kon worden. Super geplaatst alle aandacht aan de plaatsing besteed kleine dingen over nagedacht we zijn zeer blij met deze topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul op dinsdag 5 sep 2023 23
Wij zochten een keukenleverancier die zelf de montage deed. We moesten daarvoor wel iets verder rijden maar Ardi maakte het wel waar. Netjes op tijd geleverd, maar ook goed communiceerd. Geen verrassingen dus. Montage exact binnen de aangegeven tijd klaar en in ėėn keer af. Het was niet nodig om terug te komen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Leonie De Hertogh op zaterdag 2 sep 2023 23
In de Coronatijd een keuken aangeschaft. Ondanks alle beperkingen heeft het team van Ardi keukens toch voor onze droomkeuken gezorgd!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Reinier van Broekhoven op vrijdag 25 aug 2023 23
Nieuwe keuken. Wij hadden een idee en dit met goed advies en ideeën van Ardi zeker tot een prachtig resultaat geworden. We raden iedereen aan om er eens langs te gaan en een afspraak te maken.
FOTO VAN REINIER VAN BROEKHOVEN
+ Toon extra foto van Reinier van Broekhoven
+ Toon extra foto van Reinier van Broekhoven
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door R. van der Laan op vrijdag 25 aug 2023 23
Een oude bijkeuken omgetoverd tot een complete multifunctionele ruimte. Met een ruw idee bij Ardi binnengestapt en samen met adviseur Marjolein de plannen uitgewerkt. Fijn adviesgesprek gehad, er werd alle tijd voor ons genomen en er was al helemaal geen sprake van opdringerig gehijg. Een verademing. De door Ardi ingehuurde aannemer Jan Kees die de boel op technisch vlak kwam voorbereiden was ook al zo'n topper: meedenken, ideetjes opperen, netjes werken, waar nodig extra capaciteit inschakelen. én alles binnen de afspraken opleveren. Gaf een goed gevoel. Tenslotte degene die de keuken kwam plaatsen (naam kwijt, sorry). Harde werker, geen gedoe en net zo lang doorgaan tot iets past of op zijn plek zit. Vooral de avonturen rond de wasmachine-aansluiting zullen hem nog heugen, daar is hij heel lang voor bezig geweest. We zijn naar Ardi gegaan vanwege de reclame met een "rapportcijfer 9" en zijn daarin alleen maar bevestigd. Ik raad Ardi Keukens dan ook van harte aan en wens iedereen net zo'n relaxed koop-, verbouw- en afleverproces aan zoals wij dat hebben meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is geheel naar wens”
Door Teun Visser op dinsdag 22 aug 2023 23
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi Keukens Van oriëntatie in de showroom tot en met de oplevering kregen we zeer professionele en duidelijke begeleiding. Het resultaat is geheel naar wens. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door TS op vrijdag 28 jul 2023 23
Wij hebben eind 2022 bij Ardi Keukens (St. Annaland) naar volle tevredenheid een keuken aangeschaft. Voor de adviesgesprekken (sowieso 2) wordt uitgebreid de tijd genomen en er wordt een eerlijk en oprecht advies gegeven. De levering van de keuken was stipt en ook de montage is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs zijn kundig en overleggen steeds weer wanneer dit nodig is. Ook tav de nalevering (bij ons een inductieplaat en een zijplaat) zijn we tevreden. Je wordt duidelijk op de hoogte gebracht van de levertijden en in ons geval was er uiteraard een tijdelijke inductieplaat beschikbaar ter overbrugging. Al met al zijn wij dus erg tevreden over Ardi Keukens (St. Annaland) en en we zullen hier een volgende keer zeker weer kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door jabergs op vrijdag 28 jul 2023 23
Ruime keus in keukens, u wordt goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken met bij behorende apparatuur, vriendelijk personeel. Het monteren en leveren van de keuken is goed geregeld (toppie)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Co troost op zaterdag 22 jul 2023 23
ik heb een hoek keuken gekocht en daar ben ik zeer tevreden over, met het uitzoeken service is prima er wordt veel aandacht aan gegeven, goede uitleg. het bezorgen is ook goed gegaan, de zelfde middag is er een monteur gekomen die heeft alle voorbereidingen gedaan, de volgende morgen 7 uur waren er 2 monteurs, gelijk aan het werk gegaan bijna klaar, de volgende dag zijn ze nog een paar uur bezig geweest en hebben het schoon en prima afgeleverd. Ik ben er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Patrick Verheugt op woensdag 19 jul 2023 23
Afgelopen december zijn we gaan kijken voor een nieuwe keuken. Wij zijn toen bij Ardi keukens geweest in St. Annaland. We hadden het gevoel dat we meteen thuis waren. Het personeel was zeer vriendelijk en mevrouw Andriesse heeft ons uitstekend geholpen. Alles was mogelijk, zoals het bekijken van verschillende keukens en het bekijken van verschillende accessoires. We kregen netjes meerdere 3d tekeningen per mail. Recent is de keuken gezet door 2 zeer vriendelijke vaklieden met gevoel voor humor. Ze denken echt met je mee! Zo liepen we tegen het feit aan dat we extra stroompunten wilden hebben en zij hebben echt goed met ons mee geacht. Al met al een dikke 10 voor dit bedrijf! Zeer vriendelijk en service is meer dan super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ingrid Kerkhove op maandag 17 jul 2023 23
Keuken gekocht. Fijn geholpen, prima service en als resultaat een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Lennart en Laura van 't Hof op donderdag 13 jul 2023 23
Als 2e optie bij Ardi Keukens langsgegaan voor een nieuwe keuken. Wat direct positief opviel was een stukje no nonsens, duidelijkheid en eerlijkheid. Daar viel goed bij ons. Er werd goed meegedacht, zonder op te dringen. De medewerkers hebben expertise. De planning en plaatsing verliep zonder problemen. De (deels) ingehuurde keukenbouwers leverden echt Zeeuws vakwerk. Al met al zeer tevreden en aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Een fraai eindresultaat”
Door Leo van Ballegooijen op maandag 3 jul 2023 23
Ardi doet wat het belooft, denkt met klant mee en neemt er de tijd voor. In de showroom worden mogelijkheden getoond van indeling en materialen, rekening houdend met het beschikbare budget. Men is bijzonder goed in communicatie in de processtappen van bestelling tot montage en de afhandeling van kleine dingen nadien. De mensen die monteren doen dit zeer nauwgezet en letten op details voor een zo fraai mogelijk eindresultaat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan in mijn kennissenkring.
FOTO VAN LEO VAN BALLEGOOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen Sanen op donderdag 29 jun 2023 23
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Nieuwe inzichten laten zien over hoe we om kunnen gaan met de beperkte ruimte die we hadden. Daardoor zeer blij met het resultaat. Ook meegedacht tijdens het plaatsen van de keuken. Het leidingwerk bleek toch net even anders te liggen dan rekening mee was gehouden. De monteurs boden aan om zelf wat te leidingwerk te verleggen of wat kasten om te wisselen waardoor het beter uit kwam. In overleg gekozen voor het laatste. Zeer tevreden over het contact met Ardi en wij zullen Ardi zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
  Sint Annaland, Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166-653448
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.