Feedback
9,7

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar de showroom van Ardi Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met 'n 9+
Ardi Keukens is al ruim 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keukenspecialist. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met ‘n 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met ‘n 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBselect keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog zes andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak. Doen zoals Beloofd.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 349 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren290 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Ontzettend blij”
Door familie Huijsmans op maandag 22 jun 2020 20
Ontzettend blij met onze keuken van Ardi keukens. Fijn geholpen bij de aankoop door Marjolein. Ze dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen en voelde goed aan wat wij wenste. Communicatie en planning goed verlopen. Monteur Anton deed er alles aan om onze keuken perfect te monteren/neer te zetten. Enorm blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Agnes van Weenen op zaterdag 6 jun 2020 20
Wederom een echte 9+ ervaring. bij ons bezoek aan de showroom, het uitzoeken en samenstellen van de keuken, de persoonlijke aandacht. Van A tot Z heeft Robin ons perfect geholpen en begeleid. En dan het eindresultaat. Echt geweldig. Helemaal onze keuken!
FOTO VAN AGNES VAN WEENEN
Helemaal onze keuken
+ Toon extra foto van Agnes van Weenen
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Continu goede communicatie”
Door Dorine en Cees Beijer op dinsdag 12 mei 2020 20
Wij zijn via buren uit de straat en het lezen van reviews terecht gekomen bij Ardi-keukens. We hadden zelf al een goed beeld van wat we wilden, tekening, opstelling van de keuken en kleurstelling. Gerhard van Dijke heeft ons daarin in onze waarde gelaten en verder begeleid in materiaalkeuze, keuze in apparatuur enz. Wij zijn meerdere keren teruggeweest om wat dingen te bespreken en aan te passen. Toen 1 ding qua apparatuur niet mogelijk was, heeft hij (en het bedrijf) meegedacht naar een betere oplossing. Het zetten van de keuken door 2 monteurs is erg goed gegaan, er is rustig maar gedegen gewerkt. Al het overschot aan verpakkingsmateriaal is mee terug genomen door de monteurs. Via after-sales worden evt problemen netjes opgelost. Er is continu een goede communicatie geweest hetzij via de mail hetzij via de telefoon of in de zaak zelf.
FOTO VAN DORINE EN CEES BEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken bij de klant”
Door Mentopawiro op zaterdag 18 apr 2020 20
Goed geholpen in de winkel. Plaatsing is netjes gedaan. Vriendelijke monteurs. Ook tijdens het plaatsen wordt er nagedacht wat het mooist is en word je er als klant bij betrokken. Nadat de keuken opgeleverd was bleek er schade aan de vloer te zijn en de vriezer kreeg na 1 dag ijsvorming. Hiervoor is de monteur geweest. Hij heeft de vloer hersteld. De vriezer bleek toen nog niet verholpen, dus is er een atag monteur gekomen. Daarna was ook dit verholpen. Dagelijks genieten wij van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super met oververvanging”
Door L.Moerland op donderdag 16 apr 2020 20
Na 18 jaar ging onze oven/magnatron stuk gekocht bij ardi toen. Ben er weer geweest en een nieuwe gekocht daar in Sint-Annaland, en ben heel goed geholpen door buck en linda en ben heel tevreden met de nieuwe oven.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aad van Endhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Vanaf de advisering t/m plaatsing alles conform afspraken. Geen vervelende 'nep' onderhandelingen over de prijs. Goede service en veel keus.
FOTO VAN AAD VAN ENDHOVEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Aad van Endhoven
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Donkers op maandag 6 apr 2020 20
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ardi Keukens en weer zeer tevreden! Ze doen echt wat ze beloven! Ze gaan pas weg als de keuken helemaal perfect is geïnstalleerd en als er een verkeerde levering van een onderdeel is zoals bij ons, wat natuurlijk kan gebeuren, hoef je hier niet achteraan te bellen en te leuren zoals bij andere keukenzaken; het wordt gewoon opgelost!! Ze hebben die 9,7 dan ook dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harm grevink op zaterdag 4 apr 2020 20
We zijn zeer tevreden vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen van de keuken ook de service is top met onze ervaring kunnen wij ardi keukens aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Monique van Rooij op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij hadden al eerder een keuken bij Ardi in Tholen gekocht en zijn daarover en over de service erg tevreden. In onze bijkeuken hebben we nu een keukenblokje laten plaatsen en dat ziet er ook weer goed uit. Vakkundig mee samengesteld, geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Diana van der werf op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij zijn zeer goed en vakkundig geholpen met onze nieuwe keuken. Wij zijn heel tevreden met ons kookeiland en achterwand met apparaten.
FOTO VAN DIANA VAN DER WERF
Keuken met eiland
REACTIE VAN DIANA VAN DER WERF
Een plaatje toch
Reactie of foto toevoegen
“Top oplossing”
Door Joyce op maandag 9 mrt 2020 20
Ondanks dat onze keuken is 6 jaar oud is, biedt Ardi een top oplossing! De vaatwasser is defect, al vaak storing gehad. Ardi levert tegen een geringe eigen bijdrage een nieuwe vaatwasser. Ardi doet wat het bedrijf beloofd en denkt mee. Fijne medewerker, die erg zijn best heeft gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
FOTO VAN FAMILIE BOUMA
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door N.Matthijssen op vrijdag 6 mrt 2020 20
Vandaag is onze keuken geplaatst door zeer vakkundig personeel. Ook onverwachtse aanpassingen toebrengen is geen enkel punt voor ze. Complimenten aan de monteurs het hele Ardi team!
FOTO VAN N.MATTHIJSSEN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jan op donderdag 5 mrt 2020 20
Via eerdere goede ervaringen van vrienden werd ik geattendeerd op Ardi Keukens. Geholpen door Robin, nieuw in het vak, heb ik op een prettige, open, spontane manier mijn keuze kunnen maken en verkocht Robin zijn eerste keuken aan mij. De service en het plaatsen van de keuken is daarna op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Mijn complimenten aan Ardi keukens en hun klant- en service gerichte medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Francis op donderdag 27 feb 2020 20
Omdat wij in een (tijdelijk) huurhuis toch wilden blijven wonen, hadden wij toestemming gevraagd om een keuken te plaatsen. Bij Ardi keukens in St Annaland werd er rekening gehouden dat het geen koopwoning was. Onze keuken werd getekend en wij waren meteen super tevreden. Zeer goed personeel, perfecte plaatsing en super tevreden over de service. Na een jaar nog contact gehad over iets en dit werd weer meteen opgelost. Ardi, Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Heleen Kempeneers op donderdag 13 feb 2020 20
Hierbij willen wij Ardi bedanken voor de goede service na ruim 11 jaar van onze keuken gebruik te hebben gemaakt. Van sommige deurtjes was het dempend effect afgenomen.(Soft closing) Op advies van Ardi scharnieren vervangen en afgesteld. We kunnen nu nog lang van onze keuken genieten. Goede service en behulpzame monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Do Schellevis op zaterdag 8 feb 2020 20
Een keuken, voorzien van apparatuur. Alles is keurig gemonteerd binnen 2 werkdagen door 1 rustige systematisch werkende monteur. Hij heeft zelfs nog iets extra gedaan wat ik anders zelf had moeten doen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Montageperikelen”
Door S Halters op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij hebben recent een keuken gekocht bij dit bedrijf, met name door de goede recensies. Onder het mom beter iets duurder dan gedoe er omheen. Helaas hebben wij hier nu enorme spijt van. De keuken (kleine omvang) duurde drie keer langer om te installeren dan gepland. Vervolgens past de inbouwapparatuur niet goed en is eea zonder overleg en niet volgens de tekening aangebracht. Met als resultaat dat bij een eerste herstelpoging een deel opnieuw is geleverd en gemonteerd; met als resultaat: 1 deels niet goed geleverd en 2 deels opnieuw fout geïnstalleerd waardoor de keuken niet kan worden gebruikt zonder dat meer schade wordt gedaan. Ongeveer alles wat fout kan gaan, gaat fout en hoewel eea wel opnieuw gepland wordt om te herstellen duurt dit lang en gefragmenteerd. Met als resultaat: nog langer wachten en dagen! verloren werktijd (opnemen verlof om weer thuis te zijn). Enige vorm van begrip (en herstel) hiervoor is er niet.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
+ Toon extra foto van Familie van Loenhout
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door S Franken op vrijdag 13 dec 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij ardi in mei 2018 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en een ander blad) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes beschadigd en deze worden zonder discussie opnieuw besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN S FRANKEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ad Nieuwlaat op vrijdag 29 nov 2019 19
De keuken die wij hebben gekocht, daarover zijn wij super tevreden! de manier waarop we zijn geholpen, advies en afwerking waren echt super. kortom wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Nico en Coby de Deugd op zaterdag 23 nov 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Er heerst een rustige sfeer in de showroom en het personeel is bijzonder attent en vriendelijk – zeker niet opdringerig! De verkoper die ons geholpen heeft was zeer vakkundig en nam ruim de tijd om met ons de aanschaf van een nieuwe keuken te bespreken. De keuken die wij bij Ardi gekocht hebben is van uitstekende kwaliteit, evenals de daarbij behorende apparatuur. Ook de plaatsing van de keuken is prima verlopen en wij zijn met onze nieuwe aanwinst erg tevreden. Kortom, Ardi Keukens en Sanitair biedt een zeer prettige behandeling door het vriendelijke personeel en een prima 'nazorg' (bij de oplevering werden dingetjes die nog niet helemaal goed waren en die wij niet eens gezien hadden door de monteur zonder pardon genoteerd voor aanpassing!). En het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Familie Crince op woensdag 13 nov 2019 19
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht. Bijzonder prettig geholpen (goed naar onze wensen geluisterd) en vakkundig geadviseerd. Ook het plaatsen van de keuken is perfect verlopen. Op eventuele vragen en/of opmerkingen wordt snel en correct gereageerd. Echt een prima adres voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wilmar Aarnoudse op zondag 3 nov 2019 19
Begin 2019 een keuken laten plaatsen door Ardi keukens en sanitair. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspanne en gezellige sfeer uit kunne zoeken. Daar waar nodig wordt je geadviseerd. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschemas, inmeten... alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk... past alles perfect. Zelf standbouw gemaakt. Ardi de kasten laten plaatsen. Pasten tot op de centimeter nauwkeurig. En nu. Een half jaar later realiseer ik me nog steeds wat een dijk van een keuken er in mn huis staat. Ardi... bedankt!
FOTO VAN WILMAR AARNOUDSE
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service na 16 jaar”
Door Hans Castel op donderdag 31 okt 2019 19
Wij hebben al 16 jaar tot volle tevredenheid een heel mooie keuken. De apothekerskast liep een beetje uit het lood. Zelf geprobeerd om hem goed af te stellen maar dat lukte niet. Pelma is gekomen en heeft de kast tot onze tevredenheid weer goed afgesteld. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Martijn Hendrix op dinsdag 29 okt 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. Wij kunnen maar 1 dingen zeggen, van het kopen van de keuken tot aan het plaatsen helemaal top. Een bedrijf die met passie een keuken verkoopt en plaatst. De monteurs die de keuken hebben geplaatst, dat zijn echte vakmannen. Ardi keukens dank voor alles.
FOTO VAN MARTIJN HENDRIX
Landelijke keukens
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door Sarien op maandag 28 okt 2019 19
Met hulp van een verkoopster hebben we een keuken uitgezocht. We werden vriendelijk en eerlijk geholpen. De keuken is ondertussen naar tevredenheid geplaatst. Goede spullen, mooie keukenapperatuur. Kan het bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een compliment”
Door Karel & Emile van Schie op zaterdag 26 okt 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over de gekochte en inmiddels geplaatste keuken. In de showroom van ARDI zijn wij heel goed en vriendelijk door Marjolein geholpen. In het traject tot de plaatsing van de keuken werd er goed en duidelijk gecommuniceerd. De voorbereiding van de plaatsing is gedaan door Jan Kees Schot (Schot Installatietechniek). Hij dacht goed mee, Jan Kees denkt niet in problemen maar in oplossingen. Een echte vakman! De keuken is geplaatst door monteurs Meindert en Jacco. Zij zijn heel vriendelijk, gaan zeer efficiënt en netjes te werk, lossen problemen op, controleren alles en ruimen alles netjes op. Ze verdienen een groot compliment. We genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken en kunnen ARDI van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Cor Boogaard op donderdag 17 okt 2019 19
Een hele mooie keuken. Ik ben vanaf het moment dat ik de showroom inliep, heel goed geholpen echt super. Service is top echt een aanrader

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2019: De keuken is inmiddels al geplaatst. En is geweldig verlopen, ben er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam verrast”
Door P.F.A. van 't Hof op maandag 30 sep 2019 19
wij hebben bij ARDI een compleet nieuwe keuken met apparatuur gekocht. Bij het installeren zijn wij aangenaam verrast over de klantvriendelijke houding van de monteurs. Ingeval zij enige twijfel hadden over de manier van plaatsen, werd aan ons gevraagd wat precies de bedoeling was in plaats vanzelf bedenken hoe iets (makkelijk) opgelost kon worden. Tijdens het installeren door ons geuite aanpassingen werden zonder bemerkingen of meerkosten gerealiseerd. Over onvolkomenheden kregen we de toezegging dat deze zonder mankeren en binnen redelijke termijn gecorrigeerd zouden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
REACTIE VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtige koof boven het toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Anja Troster-Riedijk op dinsdag 10 sep 2019 19
Ik heb een keuken gekocht,super begeleiding daarbij,en met vakmanschap geplaatst,alles netjes opgeruimd,heel beleefd,super mannen,en er heel blij mee,een aanrader voor iedereen,nogmaals super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Liesbeth Luykx op donderdag 5 sep 2019 19
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi keukens gekocht. Wederom zeer goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Onze keuken is zeer vakkundig geplaatst door Meindert. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door F.J van Amerongen op vrijdag 23 aug 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Zijn door Linda Vroegindeweij super geholpen gastvrij behulpzaam,geduldig en weet waar ze over praat. Zal zeker Ardi aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 30 augustus 2019: De keuken is geplaatst en ik ben net zo positief als de aankoop. Ook bij de aflevering van een nabestelling is de kwaliteit super.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service na 8 jaar”
Door P Hendrikx op woensdag 21 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht met de nodige apparatuur. We zijn ontzettend goed geholpen en al onze wensen zijn perfect vervuld. Dat was in 2011 en wij zijn nog steeds heel blij met onze nieuwe keuken!!
FOTO VAN P HENDRIKX
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Service is onbetaalbaar”
Door Bea de Bruijn op donderdag 15 aug 2019 19
13 jaar geleden al een prima ervaring toen wij bij Ardi onze keuken kochten. Nu was het nodig om een aantal keukendeurtjes opnieuw te stellen, dus bij Ardi dit verzoek gedaan. Prima geregeld, brief met de afspraak ontvangen, herinneringsbericht 1 dag voor de afspraak, hele vriendelijke servicemonteur die keurig werk afleverde en op onze vraag wat de kosten waren zei de monteur: dat is service. Kijk zo hoort het, echte service is wat ons betreft onbetaalbaar. Dus complimenten voor Ardi, het personeel en voir de servicemonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter op dinsdag 13 aug 2019 19
Kort geleden een huis gekocht waar al een keuken in zat die ik wilde houden (de keuken was niet van Ardi afkomstig). De bestekbak die in de keukenla zat was echter oud, vies en beschadigd. Ik had al heel wat uurtjes op internet gezocht naar een andere bestekbak met de juiste afmetingen. Uiteindelijk Ardi gebeld om het daar eens te proberen, de uiterst vriendelijke dame aan de telefoon ging het uitzoeken en belde mij binnen 10 minuten terug met de mededeling dat ze er nog 1 hadden liggen, wel met iets afwijkende maten. Ik ben er direct heen gereden om deze te kopen maar tot mijn verbazing kreeg ik deze gratis mee en hadden ze hem zelfs op maat gesneden! De verkoper gaf aan dat ze deze bestekbak nog hadden liggen van overige voorraad. De bestekbak is mooi en van goede kwaliteit. Wat een super service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Ton van der veer op zondag 28 jul 2019 19
wij hebben een hoekkeuken compleet gekocht super tevreden snelle levering komen afspraken na na een foute levering van kastje snel geregeld voor een nieuwe dus wij zijn heel tevreden over kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm positief”
Door Bruno van Waardenberg op zondag 28 jul 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over de gekochte en inmiddels geplaatste keuken. Al van het moment af dat wij de showroom van ARDI binnen stapten, zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen, de adviseuse dacht op alle fronten met ons mee om tot een juist besluit te komen en ook de communicatie in het verdere traject verliep zeer goed. Bij het plaatsen van de keuken verraste mij de efficiëntie waar de monteurs mee werkten, rustig en goed de zaken meten, controleren en alle rommel niet alleen gelijk opruimen, maar ook gelijk sorteren op karton, piepschuim, pallethout en gewoon afval, iets wat bij mij gezien uit mijn voormalig werk in kwaliteit management zeer goed overkwam. Hier kan je duidelijk een goed en doordacht beleid in zien, waarbij de werk processen helder en duidelijk zijn. Goed was ook te horen dat er regelmatig interne leersessies belegt worden, waar verkoop medewerkers en monteurs samen en/of apart de laatste technieken worden bijgebracht. ARDI, Linda, Anton, Jakko en alle andere medewerkers bedankt. Bruno en Christine
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Johan van Loenhout op donderdag 25 jul 2019 19
Een keuken gekocht in 2017. Na een grondig onderzoek in 2016 is in 2017 de keuze gevallen op de keuken van Ardi, waarbij de klik met de vakkundige en behulpzame verkoopster (Marjolein Vlot) de doorslag heeft gegeven. De keuken is 24 en 25 juli 2019 geplaatst door eerst 2 en de 2e dag 1 zeer professionele monteur(s). Keuken volledig opgeleverd, met een duidelijke uitleg van de keuken en de apparatuur.
FOTO VAN JOHAN VAN LOENHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans en Ieteke van Tiggele op dinsdag 16 jul 2019 19
Wij hadden een inductiekookplaat gekocht van ATAG. Na ruim 2 maanden zat er van achter naar voor een grote scheur in de glasplaat. Na gesprek met medewerker van Ardi is het samen met ATAG keurig netjes afgehandeld en opgelost.! Zeer tevreden !
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door conny nieuwland op vrijdag 12 jul 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, hebben heel goed advies gehad en de installatie is vakkundig en goed gebeurd
FOTO VAN CONNY NIEUWLAND
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door J. Kommers op vrijdag 12 jul 2019 19
Enige maanden geleden een nieuwe keuken besteld en deze is zeer correct geleverd en geplaatst conform afspraak. De verkoper heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. De monteurs hebben met oog op detail de keuken zeer netjes geplaatst. Ga zo door..!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door D Wegman op vrijdag 5 jul 2019 19
20 jaar geleden onze eerste keuken hier gekocht, 15 jaar geleden een tweede keuken (voor ons tweede huis). Service was altijd geweldig en persoonlijk. Nu renovatie eerste keuken laten uitvoeren en het ziet er weer prachtig en modern uit. Ze hadden zelfs nog onze tekeningen van 20 jaar geleden dus het plannen van de renovatie ging erg fijn.
FOTO VAN D WEGMAN
Keuken bij de montage
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marlies op dinsdag 2 jul 2019 19
Ik heb bij Ardi Keukens een nieuwe keuken gekocht. Deze is inmiddels naar tevredenheid geplaatst. De service was zeer goed, fijn personeel over de vloer, ze werken heel netjes. Er bleek een beschadiging op de deur van de koelkast te zitten, deze wordt nog vervangen. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door cmh willems op zaterdag 22 jun 2019 19
Na twee keukenshops te hebben bezocht was het de beurt aan Ardi-keukens. Het voelde als thuis komen. We hebben dan ook onze tweede keuken gekocht bij Ardi-keukens. De keuken staat er inmiddels, de plaatsing en begeleiding was weer perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie balk op vrijdag 21 jun 2019 19
Een complete nieuwe keuken .de rust en het warme onthaal bij ardi keukens in sint annaland was voor ons een super ervaring. Het advies van het ontwerpen van onze keuken door de verkoper was zeer goed en meedenkend met de klant de planning gaf zeer op tijd waneer de keuken zal worden geleverd en ook de tekeningen voor leidingen was ook zeer duidelijk het plaatsen van de keuken wordt gedaan door een zeer ervaren vakman die zeer netjes te werk ging en ook nog advies gaf de tegelzetter was ook een ervaren vakman al bij al is ardi keukens een zaak die van logistiek verkopers services boekhouding en monteurs en andere die ik vergeten ben een super organisatie en verdienen een dikke pluim en een griffel al met al zijn wij super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door A. & C.Hoek op dinsdag 18 jun 2019 19
Recent hebben wij een keuken uitgezocht en laten plaatsen door Ardi Keukens en Badkamers uit Sint Annaland. Onze ervaring met dit bedrijf is heel positief. De ontvangst is vriendelijk en gastvrij - 2× gratis warm eten geserveerd gekregen. Bij het uitzoeken van de keuken zijn we goed bijgestaan door verkoopster Linda. Met onze eigen ideeën en haar inbreng kwam onze ideale keuken tot stand. Ook na de in-take hebben we twee keer contact opgenomen met veranderingen en die zijn moeiteloos doorgevoerd. De plaatsing is ook perfect verlopen, alles zit recht en vast en was onbeschadigd. Hulde! Wij raden Ardi Keukens en Badkamers dus voor 100 procent aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door j.stolk op maandag 17 jun 2019 19
Wij hebben een goede ervaring met Ardi een goed advies en ondersteuning. de verkoper was altijd aanspreekbaar en bereid te helpen daar waar nodig was. ook voor andere vragen was de administratie bereikbaar. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. We zijn uiterst tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie van de Kar op vrijdag 14 jun 2019 19
Keuken gekocht bij Ardi in St Annaland en geplaatst 12-06-2019 door vakmensen, fantastisch goed geplaatst en prima afgewerkt door Meindert, Bedankt hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Oerlemans op zondag 12 mei 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Met het uitzoeken en samenstellen van de keuken zijn we goed geholpen en werd er ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen werkte vakundig en erg netjes. De communicatie met Ardie die via de email en telefoon verloopt is erg goed. Vragen enz worden heel snel beantwoord. Al met al zijn wij erg tevreden over Ardikeukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Remco de Groot op donderdag 18 apr 2019 19
Keuken is verleden week opgeleverd. super blij mee. Monteurs werkte zeer netjes en nauwkeurig. Een aanrader!
REACTIE VAN REMCO DE GROOT
Onze keuken, nu met foto
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rene Aarnoudse op zaterdag 30 mrt 2019 19
Monteur Jacco de Rijk heeft perfect onze nieuwe vaatwasser geïnstalleerd. Controleerde gelijk het hang en sluitwerk van de koelkast/vriezer en de keukenkastjes. Service met een + dus
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door E.J. Smits op dinsdag 26 mrt 2019 19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht, die ze geplaatst hebben met enige aanpassingen zonder meerprijs, er zat een gewone mengkraan in die keuken maar eigenlijk hadden we liever een eenhendel keukenkraan, die ze gratis omgeruild hebben
Perfecte aflevering , niets dan lof , zijn heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gekomen”
Door S van Elzakker op maandag 25 mrt 2019 19
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en service daar omheen. Ondanks wat tegenslagen in de ruimte heeft Ardi goed mee gedacht en is alles goed gekomen. Wil je een droom van een keuken, ga dan naar Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door A. Nieuwenhuyse op maandag 18 mrt 2019 19
Eind vorig jaar hebben vakkundige monteurs van Ardi bij ons een nieuwe keuken gemonteerd. Vakwerk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk staat er een hele mooie keuken met veel ruimte en gebruiksgemak! Service staat op een hoge plaats hebben we gemerkt, snelle en deskundige reactie. Wij zijn blij met een keuken van Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.

Aanvulling ontvangen 16 september 2019: Hier even een aanvulling, nadat wij een half jaartje van onze keuken gebruik hebben gemaakt: De plint is inderdaad geleverd. Maar we hebben spijt dat we niet voor Siemens keukenapparatuur gegaan zijn. De kwaliteit van Pelgrim apparatuur is toch minder dan onze voorkeur Siemens (of Bosch). Met name de kwaliteit van de vaatwasser is (ver) beneden verwachting. Vanwege de aanbieding van diverse apparaten van eenzelfde merk hebben wij (helaas) toch voor de Pelgrim vaatwasser gekozen. Advies aan toekomstige kopers: blijf wat betreft de apparatuur toch je eigen koers varen en neem je "verlies" door geen gebruik te maken van een aanbieding.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Geert Jan op woensdag 6 mrt 2019 19
Na 3,5 half jaar is er een geleiderail van een uitschuifkast losgeschoten en afgebroken. Kan natuurlijk gebeuren! Binnen 3 dagen wordt dit geheel kosteloos zonder discussie vervangen. Uitzonderlijk goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door G Hanzen op zaterdag 23 feb 2019 19
Na lang wikken en wegen besloten we [ toch ] een nieuwe keuken aan te schaffen.
Dat [ toch ] heeft te maken met onze leeftijd en dat we [nog] geen seniorenwoning bewonen. Onze vorige keuken was wat gedateerd , maar doorslaggevend was.....het steeds moeilijker werken. Trap nodig voor de bovenkastjes, diepe hoek en aanrechtkastjes e.d. Onze keus was ditmaal ARDI KEUKENS Sint Annaland. Contact gezocht en afspraak gemaakt. Heel fijn was , dat verkoper ons eerst bezocht heeft .zodat er beeld ontstond van de mogelijkheden , en het plan , dat wij bedacht hadden , konden bespreken. Dit ,omdat wij 3 apparaten , vaatwasser , koelkast en oven / magnetron terug wilden plaatsen , daar deze nog vrij nieuw zijn en prima werken. De afspraak dag...9.30 uur tot 15.00 uur...... hebben wij erg gezellig en rustig ervaren .Geen haastwerk .......vooral ook aandacht voor je eigen ideeën die met alle geduld [soms] een andere richting kregen. EN.......een uitmuntende verzorging voor de inwendige mens .Hongergevoel kreeg geen kans! Keuken keuze was gauw gemaakt , werd kunststof houtstructuur met kunststof aanrechtblad.
Alles in rustige tinten [steigerhout] Boven de aanrecht wilden we graag tegels , zag in de showroom prachtig voorbeeld :combinatie van 9 tegels die samen een mooi patroon vormen. Was wel beetje uitdaging , maar gaf uiteindelijk wat meer leven aan de wat strakke keuken. Maar dan begint het passen en meten. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen , dat de indeling tenslotte helemaal anders werd dan we zelf bedachten. Het hoofddoel was tenslotte ergonomisch werken dus koelkast en vaatwasser op lichaamshoogte. Laden van 60 cm breed , minder gewicht. In hoekkast 2 naar buiten draaiende plateau's. Inductie kookplaat en heel fijne afzuigkap die erg makkelijk schoonmaakt! Ruime spoelbak en kraan met draaiknop die makkelijk in de hand ligt. Zo ook geen knoppen maar grepen aan laden en deuren. Dit alles in uitgebreide diversiteit getoond ,de keuze mogelijkheid was overweldigend. Kortom , een senioren keuken met een moderne uitstraling van alle gemakken voorzien, waar we blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John knol op zaterdag 23 feb 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. ardi adverteerd met afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, het meedenken wat mogelijk is, ik kan iedereen aanbevelen om zeker bij ardi langs te gaan, voor ons telt zowel de verkoop ,leveren en plaatsen en telefonische contacten een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
FOTO VAN LION GOOSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Koopman op maandag 4 feb 2019 19
Zelfs na jaren genieten wij nog iedere dag van onze mooie keuken.Ook als het om service gaat doen we nooit tevergeefs een beroep op jullie en worden nog steeds vriendelijk en perfect geholpen.Voor een volgende aanschaf komen we zeker bij jullie terug. Bedankt Ardi Keukens Fam. Koopman.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Familie van Loon op donderdag 31 jan 2019 19
Wij hebben een keuken inclusief apparatuur gekocht bij Ardi Keukens en Sanitair. Deze is geheel volgens afspraak geleverd en in 1 keer goed geplaatst. Afspraak is afspraak is bij Ardi ook echt zo en wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Goed advies en er wordt meegedacht in praktische oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“9+ service”
Door Mick Gijzemijter op donderdag 17 jan 2019 19
Tijdens het vervangen van onze kraan (11 jaar na plaatsing keuken ) kwam ik erachter dat er tijdens het plaatsen een foutje was gemaakt en ik geen nieuwe kon monteren. De draadeinden van de kraan zaten strak tegen de spoelbak aan en was vast gekit. Naar de showroom gegaan en met foto's het probleem besproken. Binnen een aantal dagen zijn er twee monteurs gekomen en hebben het probleem keurig opgelost, waarvoor dank. De 9+ wat betreft de service is mijn inziens dan ook geheel terecht. Super opgelost. Fam. Gijzemijter Middelharnis
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte. Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail. Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
FOTO VAN JELLE SCHEPERS
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C. Spitters op zondag 9 dec 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jacqueline Muilwijk op maandag 5 nov 2018 18
Na 2 bezoeken in de showroom hebben we een mooie keuken gekocht. Inmiddels is deze naar volle tevredenheid geplaatst. De aannemer had de hoek niet haaks gemaakt en Ardi heeft hiervoor een keurige oplossing bedacht. De monteurs hebben vakwerk geleverd en aan het advies van verkoper Bart hebben we veel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
Reactie of foto toevoegen
“Top service voor bestaande keuken”
Door Fam. Teeuw Bruinisse op zaterdag 1 sep 2018 18
Top service van ARDI keukens. Op zoek naar een extra TL onderbouw lamp voor onze keuken uit 2006, bij ARDI keukens langs geweest. De lamp bleek niet op voorraad en niet meer leverbaar. Maar niet getreurd. Met de verkoopadviseur het magazijn doorzocht en vinden we daar nog een lamp die qua afmetingen en aansluitingen aan de verwachtingen voldoet. Nu zijn de speciale stekkers om de lampen thuis door te lussen niet meer te vinden. Weer niet getreurd. We maken er even een foto van en vragen de buitendienst medewerkers of die toevallig nog zulke stekkers in de montagebus hebben. Ik naar huis. Onder het avondeten gaat de deurbel. Staat de verkoopadviseur (die bij ons in het dorp woont en naar huis gaat) voor de deur. Hier hebben we alles meneer Teeuw. En dat alles nog geen 6 uur later nadat we in de winkel in St. Annaland waren. Ik blij, de vrouw blij, iedereen blij. De service van ARDI keukens is gewoon SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service na 17 jaar”
Door Fam J Dorst op vrijdag 31 aug 2018 18
Al 17 jaar gebruiken wij onze Ardi keuken. Als we Henry tegen komen vraagt hij hoe gaat het met jullie keuken ,nu het gaat heel goed maar er zakt een deurtje door. o zegt hij dan komt er eerdaags een monteur langs ,en ja hoor alle kastjes en laden worden nagezien en zelfs een scharniertje vervangen ,wat een service na 17 jaar Hartelijk dank en we vertellen dit aan iedereen die het horen wil geweldig Hr groeten fam Dorst uit Zierikzee
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.