Feedback
9,6

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Ardi Keukens aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide collectie, deskundig advies en onze eerlijke en scherpe prijzen vindt u gegarandeerd uw nieuwe keuken!

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.

Ontvang gratis interieuradvies
Schrijf u in voor gratis interieuradvies en ontdek de stijl die bij u past.
Ervaringen
Er zijn 425 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren365 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Goede nazorg”
Door Jack Rijsdijk op zaterdag 17 feb 2024 24
Super goed geholpen in de zaak gelijk een goed gevoel. Spullen netjes afgeleverd en geplaatst. Goede nazorg. Ik had het gevoel dat ik bij een familie bedrijf was.
FOTO VAN JACK RIJSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Annie Doomen op zaterdag 17 feb 2024 24
Ben tevreden over te leveringen en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Annelies van den Hoven op donderdag 15 feb 2024 24
Wij hebben vanaf de 1e afspraak tot de plaatsing van onze keuken alleen maar lof voor ARDI keukens. Verkoop medewerker Anne de Ronde heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om ons als tevreden klant naar huis te laten gaan. Daarna zijn we nog verschillende keren in de showroom geweest voor aanpassingen. Alles is mogelijk. Zelfs vlak voor de levering hadden we nog een aanpassing met de afvoer van de geïntegreerde afzuiging. Eerst hadden we bedacht dat we met filters zouden gaan werken. Toen we ons realiseerde dat de afvoer vrij gemakkelijk naar buiten kon was het voor ARDI geen probleem om ook daar nog een oplossing voor te realiseren. Bij het plaatsen van de keuken was het een lastig klusje maar er klonk geen onvertogen woord. Met veel geduld en positiviteit zijn de mannen te werk gegaan. Het resultaat is een fijne keuken van een prima kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel bij ARDI keukens. De 1e zaterdag nadat we verhuisd waren had de Cooker kuren, geen warm water. Gebeld met de keuken leverancier, maar daar was geen monteur aanwezig. Geen probleem, ook een verkoopmedewerker wist hoe hij ons telefonisch kon helpen. Fantastisch, binnen 1 telefoon gesprek hadden we weer kokend heet water uit de Cooker. Helaas kregen we nog een probleem met dit apparaat. Ook dat was snel opgelost, ondanks dat er een nieuw onderdeel moest komen. Levertijd was 6 weken maar dankzij de monteur werd er het onderdeel dat vervangen moest worden, de andere dag al geleverd. ARDI, dank jullie wel. Dit is de 3e keuken die jullie ons geleverd hebben. Ook deze keer hebben jullie gedaan wat beloofd was.
FOTO VAN ANNELIES
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag blij met de nieuwe keuken”
Door Monique op donderdag 15 feb 2024 24
Geen opdringerige verkopers waarbij je "moet" afdingen en daarna nog het idee hebt dat je bent afgezet. Maar hele kundige en gastvrije en klantgerichte mensen. Ze nemen de tijd voor je, houden je continue op de hoogte en als de keuken geplaatst is houden ze ook nog steeds contact met je. Is er iets dan bel je en wordt het zeer snel geregeld. Ik heb een prachtige keuken! Ben er elke dag blij mee.
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Robert en Marian van den Bos op donderdag 15 feb 2024 24
Wij zijn voor een nieuwe keuken naar Ardi keukens gegaan op advies van een familielid. Wij zijn blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Niet alleen de prijs-kwaliteit goed van hun producten, zeker ook goed is de begeleiding vanaf offerte tot en met oplevering van de keuken. Alles verliep goed en heel gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen, ook waar het net anders uitpakt dan vooraf bedacht. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel Bij Ardi keukens. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan gaan we zeker weer naar Ardi keukens.
FOTO VAN ROBERT EN MARIAN VAN DEN BOS
+ Toon extra foto van Robert en Marian van den Bos
+ Toon extra foto van Robert en Marian van den Bos
Reactie of foto toevoegen
“Een super klantvriendelijk bedrijf”
Door Ingrid op zondag 11 feb 2024 24
Wij kochten in 2023 een nieuwe keuken bij Ardi, die ook in datzelfde jaar is geplaatst. Het is niet voor niets dat wij hier, nadat wij in 2001 onze 1e keuken kochten, nu ook onze 2e keuken hebben gekocht! Ontvangst destijds door de adviseur was goed voorbereid: Er was zelfs al een moodboard gemaakt waarop onze wensen afgebeeld waren! En zelfs de tekeningen uit 2001 waren nog bij hen aanwezig zodat wij de afmetingen niet opnieuw hoefden aan te leveren. Adviseur was zeer deskundig en men denkt goed mee met wat jij als klant wil/zou willen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Ook bij vragen of problemen staat men meteen paraat met hulp en/of oplossingen. Ardi is een super klantvriendelijk bedrijf waar zowel de dienstverlening als kwaliteit en service van zeer hoog niveau zijn. Als wij ooit nog een andere keuken nodig hebben, komen wij hier zéker weer terug!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Super goede begeleiding”
Door Simone Spaans op vrijdag 9 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi in St. Annaland een keuken gekocht, we zijn van begin tot eind supergoed begeleid bij deze aankoop, er werd goed geluisterd en meegedacht. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dit is echt een aanrader, geen schreeuwerig gedoe, maar zeer goed begeleid bij onze aankoop, super klantvriendelijk en loopt je afspraak uit, krijg je gewoon een lunch aangeboden!
FOTO VAN SIMONE SPAANS
+ Toon extra foto van Simone Spaans
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Steve op vrijdag 9 feb 2024 24
Van showroom tot de nazorg is Ardi top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij Ardi hoog in belang staat.
FOTO VAN STEVE
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door Fam Sinay op zaterdag 3 feb 2024 24
De eerste kennismaking voelde gelijk vertrouwd aan, er werd goed meegedacht over onze wensen, we werden telkens goed op de hoogte gebracht van het hele proces. Bij vragen stond men ook telefonisch goed te woord. Het team wat de keuken kwam plaatsen, werkte zeer keurig en netjes een grote pluim ook voor hen!
FOTO VAN FAM SINAY
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door A. Nooijens op maandag 29 jan 2024 24
Wij hebben bij Ardi een keuken naar alle tevredenheid gekocht. We werden goed ontvangen en kregen ook de nodige informatie en advies. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de service die hier bovenaan staat.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door D. Overduin op zaterdag 27 jan 2024 24
Vanaf het moment van het eerste gesprek in de showroom een fijn gevoel. Goede informatie. Zelfs nog met een sample van de vloer bij de keuken de definitieve vloer kunnen vaststellen. Montage van de keuken is absoluut goed verlopen, zeer vakbekwaam. Deskundig advies van de monteur.
FOTO VAN D. OVERDUIN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Richard Beljaars op vrijdag 26 jan 2024 24
Goede en eerlijke keukenzaak, nemen alle tijd voor een goed advies, montage zeer goed, complimenten aan de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar onze wens”
Door Wilbert en Josien Dam op donderdag 18 jan 2024 24
Na het eerste bezoek aan de showroom van Ardi hadden wij een positief gevoel over gehouden. De 2 volgende bezoeken voelde helemaal goed, mede dankzij de vriendelijke en deskundige medewerkster, die ons goed heeft geholpen.
De keuken werd volgens planning geleverd en gemonteerd. De monteurs waren goede en leuke mannen, samen met hun hebben wij nu aan keuken die helemaal naar onze wens is. Wij raden een ieder aan die een keuken zoekt, ga zeker kijken en praten bij Ardi in Sint Annaland.
FOTO VAN WILBERT EN JOSIEN DAM
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Leeflang Arie op donderdag 18 jan 2024 24
ARDI Keukens uit Sint Annaland schrijft KLANTENSERVICE met hoofdletters en voegt daad bij het woord. Na een klacht omtrent kleurverschil in de zichtdelen van onze (in 2018 geplaatste) witte keuken, zijn alle zichtdelen onder de noemer garantie vervangen. We mochten zelfs - omdat het een unieke/ nog niet eerder voor gekomen klacht was - kiezen uit eventueel een andere kleur. Natuurlijk neemt het proces van bestellen en plaatsen enige tijd in beslag, maar we zijn constant op adequate wijze op de hoogte gehouden. Het plaatsen van de nieuwe zichtdelen is vakkundig gebeurd door zeer nette en beleefde monteurs. Het bedrijf en de medewerkers verdienen en dikke pluim. Deze reactie mag als aanbeveling dienen voor eenieder die aan een nieuwe keuken toe is. Wij hebben anno 2024 de looks van een nieuwe keuken, waarbij wit vervangen is door "betonlook".
FOTO VAN LEEFLANG ARIE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margret op maandag 15 jan 2024 24
Heel goed geholpen bij het uitzoeken. Vakman Johan bij het zetten van de keuken. Goed op de hoogte van de voortgang door mail cr.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Bram en Wilma Noorthoek op vrijdag 12 jan 2024 24
Vorig jaar hebben we onze tweede keuken gekocht bij Ardi keukens in St-Annaland. We hadden een warm welkom bij de receptie door Carmen. Ze bracht ons bij Marjolein die ons verder heeft geholpen om een passende keuken voor ons in elkaar te zetten, waar ze super goed meedacht en er een geslaagd ontwerp uit is gekomen. Tevens een compliment aan de gastvrouwen die ons elke keer verwend hebben met allerlei lekkers als we er waren. Verder is de keuken vakkundig in elkaar gezet en zijn we uiterst tevreden. We raden iedereen aan om uw keuken bij Ardi te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Coby op vrijdag 12 jan 2024 24
Heel tevreden met onze mooie keuken, goed geholpen van begin tot eind. Wanneer er iets was met de keuken werd het snel en zorgvuldig opgelost. Daarnaast ook regelmatig gebeld hoe we het traject hebben ervaren. Mooi bedrijf, zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Kirsten Crielaard op donderdag 11 jan 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen bij en door Ardi Keukens.
De verkoop verliep zeer prettig en ongedwongen. Er werd goed meegedacht, veranderingen van ons uit werden zonder problemen meegenomen. De ontvangst was zeer vriendelijk en ongedwongen. Het opmeten van de keuken verliep lot vriendelijke medewerker. Het plaatsen van de keuken verliep geweldig, zeer kundige medewerker die heel goed meldactie wat betreft een hoek waar een afvoer loopt. Dankzij deze medewerker is de keuken nog mooier geworden dan dat we hadden verwacht. Goede uitleg gehad over de apparatuur. Alles werd netjes opgeruimd achter gelaten. Complimenten voor de monteur. Vriendelijk en zeer vakkundig. Voor het showroom personeel onze complimenten omdat jullie je niet aan ons opdrongen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over eindresultaat en service”
Door Marc van Tienen op donderdag 11 jan 2024 24
Wij hebben onze 23 jaar oude Ardi-keuken vervangen door een splinternieuwe. Wij zijn in augustus 2023 naar Ardi gegaan en zijn daar goed begeleid en geadviseerd door Aaron Geense. Fijn, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen en we zijn tevreden met de geboden alternatieven... het ontwerp was geheel naar wens. Deze week (8 januari 2024) is de keuken geplaatst door de jonge monteur Marc Slingerland, die zijn werk en ons als klant zeer serieus neemt.... en dat is fijn! Kortom: zeer tevreden over het eindresultaat en de service van Ardi.
FOTO VAN MARC VAN TIENEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en netjes gemonteerd”
Door Carlo Opree op vrijdag 29 dec 2023 23
De wens voor onze nieuwe keuken was om deze ruimtelijker te maken door het plaatsen van een schiereiland. Tijdens het 1ste adviesgesprek is er veel tijd en aandacht besteed aan onze wensen. Hier wordt echt meegedacht en tijd besteed aan wat wij voor ogen hadden. We hadden gelijk een goede indruk. Ook tijdens de volgende afspraken werden wij zeer goed geholpen en geadviseerd tot we tot de uiteindelijke samenstelling van onze keuken kwamen. We hebben rustig alle tijd kunnen nemen, zodat we geen overhaaste beslissingen moesten nemen. Tevens een groot compliment voor de gastvrouwen in de winkel, die ons elke keer weer verwend hebben met allerlei lekkernijen. We hebben gekozen voor een houtlook keuken met grepen. Een Quooker flex, de Bora kookplaat en de overige apparatuur is van Neff. Zeer tevreden met de uitgekozen apparatuur. Ook erg tevreden over de plaatsing van de keuken door hun vakmensen. En mocht er dan toch iets niet goed gaan, dan staat de afdeling service voor je gereed. Deze zijn goed bereikbaar en nemen direct contact met je op. Kortom wij zullen Ardi bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN CARLO OPREE
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Arie van Breda op donderdag 28 dec 2023 23
Netjes geholpen in de winkel, afspraken nagekomen nette monteurs en vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Cees van Diepen op donderdag 28 dec 2023 23
Bijzonder vriendelijke ontvangst. Zeer enthousiaste jongedame met veel kennis van zaken en die ons zeer deskundig advies gaf en met goede ideeen op de proppen kwam. Men nam alle tijd en zelfs voor de inwendige mens werd zorggedragen. Nadat wij de overeenkomst hadden ondertekend kwam nadien een medewerker naar ons nieuwe huis om te controleren of de aannemer alle leidingwerk en electriciteitspunten op de juiste plaats volgens de technische tekening hadden aangebracht. Het personeel dat de keuken kwam plaatsen was zeer correct, gingen zorgvuldig en vakkundig te werk en gaven tekst en uitleg. Wij zijn derhalve uiterst tevreden en raden iedereen in onze omgeving Ardi keukens aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Familie Deijkers op vrijdag 22 dec 2023 23
We zijn vriendelijk ontvangen door Marjolein, zij heeft ons uitstekend en professioneel geholpen, meedenkend en daardoor een zeer geslaagd ontwerp. Absoluut geen druk bij de definitieve aankoop. De keuken is vakkundig en netjes geplaatst. Verkeerd geleverd scharnier werd binnen een uur opgelost. Ook het eikenhouten kastdeurtje waarvan het paneel ging werken, daarvoor is een nieuw paneel geleverd. Dus ook nog uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Ruben de Voogt op donderdag 21 dec 2023 23
Klantvriendelijk, prima service, nauwkeurig te werk en uiteraard mooie keukens! Top ervaring!
FOTO VAN RUBEN DE VOOGT
+ Toon extra foto van Ruben de Voogt
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn geweldig geholpen”
Door Van Steenpaal op woensdag 20 dec 2023 23
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. Vanaf het uitzoeken van onze droomkeuken in de showroom, zijn we heel prettig geholpen. Alle tijd werd ervoor genomen. We kregen zelfs een lunch aangeboden. Hele goede adviezen werden gegeven, aan dingen waar we zelf nooit over nagedacht hadden. Het leveren ging heel zorgvuldig. Het sneeuwde die dag, maar onze nw vloer werd eerst heel mooi afgedekt en de wielen van de kar afgeborsteld. De plaatsing ging zeer secuur. Er was vanuit de fabriek iets fout geleverd. Maar dit is zo snel mogelijk opgelost. En alles weer gestofzuigd achter gelaten. Iedereen die op visite komt of zelfs van andere bedrijven die in ons huis kwamen werken, waren steeds vol lof over onze keuken. In 1 woord, wij zijn geweldig geholpen
FOTO VAN VAN STEENPAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken”
Door Alianne op dinsdag 19 dec 2023 23
Vorig jaar heb ik mijn eerste keuken gekocht bij Ardi keukens in St. Annaland. Hierbij werd ik warm ontvangen en goed geholpen en geadviseerd met de keuzes die ik moest maken. Hierbij werd er ook goed rekening gehouden met het budget dat ik had. Bij het bestellen was er iets mis gegaan, dit werd gelukkig netjes en snel opgelost. Inmiddels geniet ik alweer een tijdje van mijn keuken waarin alles aanwezig is wat ik nodig heb.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Ester de Groot op dinsdag 19 dec 2023 23
Vanaf de orientatie en de koop van de nieuwe keuken t/m het zetten van de keuken heel tevreden. Er is met al mijn wensen rekening gehouden en alles aangedaan om het passend te krijgen. Hilbert de keukenmonteur heeft heel netjes werk geleverd en ben heel blij met het eindresultaat en sta met plezier te koken.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door HCJ Heijligers op donderdag 14 dec 2023 23
We hebben een keuken gekocht en zijn uiterst tevreden over het ontwerp, de planning, kwaliteit en de vakkundige uitvoering. Alle afspraken werden nagekomen.
FOTO VAN HCJ HEIJLIGERS
+ Toon extra foto van HCJ Heijligers
+ Toon extra foto van HCJ Heijligers
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie fijne keuken”
Door Anja van den Berg op donderdag 14 dec 2023 23
Mooie fijne keuken geplaatst door Johan. Wat een leuke vent was dat, een harde werker en hij kon vele tips geven over hoe ik met de keuken om moet gaan.
FOTO VAN ANJA VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Anja van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens verlopen”
Door M Groenendijk op maandag 11 dec 2023 23
Op de juiste tijd op de juiste plaats en zoals ontworpen de keuken geplaatst.
FOTO VAN M GROENENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Brigitte Castel op zaterdag 9 dec 2023 23
Wij zijn superblij met onze keuken ! Van het begin tot het eind professioneel geholpen! Monteurs die weten waar ze over praten en komen ook hún afspraken na ! Ardi keukens krijgt van ons een dikke tien !
FOTO VAN BRIGITTE CASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Kees en Dorothé Jacobs op woensdag 6 dec 2023 23
Van begin tot einde was dit project ons een 10 waard. Onze eerste afspraak waarbij we heel warm werden ontvangen. Een mooie offerte waarbij echt een oplossing werd gezocht voor onze wensen en binnen ons budget. Lopende het traject een paar keer contact gehad en altijd uiterst vriendelijk geholpen. En tot slot is onze keuken deze week gemonteerd door Marc en Jurien. En ook weer tot volle tevredenheid. De monteurs weten waar ze mee bezig zijn, zijn heel beleefd, voorzichtig in huis en ruimen alles tot en met het laatste papier, tempex en plastic op. Top jongens, dank jullie wel. Vandaag werd ik nog gebeld door het bedrijf of we tevreden waren en dit konden we volmondig bevestigen.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geregeld”
Door H. de Frel op woensdag 22 nov 2023 23
Alles was supergoed geregeld. Van koop tot installatie!
FOTO VAN H. DE FREL
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima op orde”
Door Eric-Jan & Lieke van Trijen op donderdag 16 nov 2023 23
Het uitzoeken van de keuken was al een feestje! Keurig geholpen en tijdens de afspraken werd aan alles gedacht! Opslag, levering en montage van de keuken ook prima op orde! Fijne vakbekwaamheid! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding en goede nazorg”
Door hegger op woensdag 15 nov 2023 23
Eerste koop van een keuken ooit, rustig kunnen kiezen waarbij verschillende (on)mogelijkheden werden vergeleken voor een minder handig in te delen ruimte, meedenken om onder bepaald budget te kunnen komen, flexibel qua installatie datum, met tijdelijke afwasmachine omdat gekozen apparaat niet meteen leverbaar was, goede nazorg mbt achteraf nog een keer oplijnen kastjes ed.; Communicatie met verschillende (email)adressen/telefoonnummers was even wennen, maar kwam allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Loes Voet op vrijdag 10 nov 2023 23
Daar onze vorige keuken ook van Ardi was besloten we nog eens binnen te lopen omdat we inmiddels waren verhuisd.Zeer vriendelijk geholpen door Anne die echt met ons meedacht. Het plaatsen van de keuken is perfect uitgevoerd door een uitstekende vakman die liefde heeft voor zijn vak.Er waren wat problemen met de koelkast en de achterwand maar dat is door Ardi keurig opgelost. Voor ons een dikke 10.
FOTO VAN LOES VOET
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop en service zijn prima”
Door Fam D.j. Kosten op donderdag 9 nov 2023 23
Wij hebben bij Ardi keukens een nieuwe keuken gekocht en samen met Anne de keuken samengesteld de kleur, het aanrechtblad en de samenstelling van de keuken, ze heeft ons goed geïnformeerd over wat wel te doen en niet te doen Wij waren er tijdens de actie weken en zijn er dan ook erg verwend, met lekkere broodjes, hapjes, koffie en fris het was in een woord geweldig. We hebben bij de keuken ook nog een nieuw pannenset gehad dus wat wil je nog meer en niet alleen de verkoop is goed maar ook de service is prima. Dus zeker het aanraden waard. Ook hebben we goede ervaringen met Arma sanitair in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over advies, plaatsing en afwerking”
Door Familie Schillemans op donderdag 9 nov 2023 23
Voor de 2 maal een keuken gekocht bij Ardi Keukens in Sint Annaland. Zeer tevreden over het advies, de plaatsing en de afwerking. Uitermate gastvrij ontvangst in de showroom. Veel tijd voor de klant. Wij bevelen Ardi van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door van Beeck op zaterdag 28 okt 2023 23
Ben zeer tevreden over onze aanschaf van keuken bij Ardi keukens. Goede hulp bij uitzoeken van keuken met toebehoren, het zetten van keuken ook prima gedaan met ervaren monteurs en goede adviezen, na het plaatsen nog puntjes op de i gezet. Zeer goede service.
FOTO VAN VAN BEECK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door M Pol op vrijdag 20 okt 2023 23
Het begint al met een prettige ontvangst. Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. De informatie na de aankoop is ook prima met als uiteindelijk resultaat is een prachtige keuken welke helemaal naar mijn wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Sjoerd Quik op woensdag 18 okt 2023 23
Hele goede ervaring gehad met Ardi Keukens. Vooraf goed geïnformeerd, prettig gesprek gehad met de verkoopadviseur en alle afspraken helemaal nagekomen. Tijdens het monteren van de keuken bleek er een kleine beschadiging in het blad te zitten. Er is hier direct een reparatie afspraak voor gepland, zonder dat wij er iets voor hoefde te doen. Kortom, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peter de Gast op maandag 16 okt 2023 23
Aankoop van onze keuken als zeer prettig ervaren. Marjolein heeft ons super goed geholpen, er was ongelofelijk veel aandacht voor ieder detail. Plaatsing door Johan was perfect. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Precies zoals we in gedachten hadden. Strak en supermooi afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt echt meegedacht met de klant”
Door Familie van Gool op vrijdag 13 okt 2023 23
Bij Ardi keukens uitgekomen voor de renovatie van onze keuken. Zeer tevreden over het advies, het meedenken en een oplossing vinden om al onze wensen te realiseren. Alle werkzaamheden werden keurig uitgevoerd zowel het inmeten en meedenken van te voren als bij de daadwerkelijke uitvoering. Wij hebben de gaskookplaat laten vervangen door inductie. Om dit mogelijk te maken werd het bestaande keramiek keukenblad zeer vakkundig ter plaatse op de juiste maat gezaagd. Het vervangen van de afzuigkap, de vaatwasser, de wasbak en het plaatsen van een Quooker werd in dezelfde sessie uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Hier wordt echt meegedacht met de klant. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jolita op zondag 1 okt 2023 23
Onze keuken die wij hebben gekocht is geheel naar onze wens en uitstekend geplaatst. De paar service puntjes die na het plaatsen moesten worden uitgevoerd zijn op korte termijn opgelost. Ik raad Ardi keukens dan ook zeker aan als het gaat om kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Erik Dorst op vrijdag 29 sep 2023 23
Hele mooie keuken met kookeiland gekocht. Erg goede kwaliteit. Bezorging verliep uitstekend en de monteurs hebben echt voortreffelijk werk geleverd. In zeer korte tijd hebben ze de keuken tot in de puntjes geplaatst, gemonteerd en alles aan ons uitgelegd. Dat verdient een hele dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met deze topzaak”
Door Spaan van der op zaterdag 16 sep 2023 23
Wij hebben 3 keukenzaken bezocht en zijn begonnen bij Keukenkampioen Spijkenisse. Daar zijn ze niet eerlijk met de verkoop prijzen. Ze laten eerst een prijs zien ver over de top. Daarna gaat er per halfuur veel vanaf. Dan hebben ze de manager gesproken mag er weer 1000,00 euro vanaf. Nee niet mijn zaak.
Daarna ook bij een topzaak geweest, Tieleman keukens. Super zaak, maar toch nog maar eens Ardi keukens bezocht. Daar hadden wij een zeer goed gevoel, zowel de ontvangst als de echte verkoop prijs. Gewoon eerlijk en niet gratis en mogen we dit en mogen we dat gewoon direkt een mooie prijs. De doorslag gaf ook dat de keuken heel snel geleverd kon worden. Super geplaatst alle aandacht aan de plaatsing besteed kleine dingen over nagedacht we zijn zeer blij met deze topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul op dinsdag 5 sep 2023 23
Wij zochten een keukenleverancier die zelf de montage deed. We moesten daarvoor wel iets verder rijden maar Ardi maakte het wel waar. Netjes op tijd geleverd, maar ook goed communiceerd. Geen verrassingen dus. Montage exact binnen de aangegeven tijd klaar en in ėėn keer af. Het was niet nodig om terug te komen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Leonie De Hertogh op zaterdag 2 sep 2023 23
In de Coronatijd een keuken aangeschaft. Ondanks alle beperkingen heeft het team van Ardi keukens toch voor onze droomkeuken gezorgd!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Reinier van Broekhoven op vrijdag 25 aug 2023 23
Nieuwe keuken. Wij hadden een idee en dit met goed advies en ideeën van Ardi zeker tot een prachtig resultaat geworden. We raden iedereen aan om er eens langs te gaan en een afspraak te maken.
FOTO VAN REINIER VAN BROEKHOVEN
+ Toon extra foto van Reinier van Broekhoven
+ Toon extra foto van Reinier van Broekhoven
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door R. van der Laan op vrijdag 25 aug 2023 23
Een oude bijkeuken omgetoverd tot een complete multifunctionele ruimte. Met een ruw idee bij Ardi binnengestapt en samen met adviseur Marjolein de plannen uitgewerkt. Fijn adviesgesprek gehad, er werd alle tijd voor ons genomen en er was al helemaal geen sprake van opdringerig gehijg. Een verademing. De door Ardi ingehuurde aannemer Jan Kees die de boel op technisch vlak kwam voorbereiden was ook al zo'n topper: meedenken, ideetjes opperen, netjes werken, waar nodig extra capaciteit inschakelen. én alles binnen de afspraken opleveren. Gaf een goed gevoel. Tenslotte degene die de keuken kwam plaatsen (naam kwijt, sorry). Harde werker, geen gedoe en net zo lang doorgaan tot iets past of op zijn plek zit. Vooral de avonturen rond de wasmachine-aansluiting zullen hem nog heugen, daar is hij heel lang voor bezig geweest. We zijn naar Ardi gegaan vanwege de reclame met een "rapportcijfer 9" en zijn daarin alleen maar bevestigd. Ik raad Ardi Keukens dan ook van harte aan en wens iedereen net zo'n relaxed koop-, verbouw- en afleverproces aan zoals wij dat hebben meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is geheel naar wens”
Door Teun Visser op dinsdag 22 aug 2023 23
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi Keukens Van oriëntatie in de showroom tot en met de oplevering kregen we zeer professionele en duidelijke begeleiding. Het resultaat is geheel naar wens. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door TS op vrijdag 28 jul 2023 23
Wij hebben eind 2022 bij Ardi Keukens (St. Annaland) naar volle tevredenheid een keuken aangeschaft. Voor de adviesgesprekken (sowieso 2) wordt uitgebreid de tijd genomen en er wordt een eerlijk en oprecht advies gegeven. De levering van de keuken was stipt en ook de montage is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs zijn kundig en overleggen steeds weer wanneer dit nodig is. Ook tav de nalevering (bij ons een inductieplaat en een zijplaat) zijn we tevreden. Je wordt duidelijk op de hoogte gebracht van de levertijden en in ons geval was er uiteraard een tijdelijke inductieplaat beschikbaar ter overbrugging. Al met al zijn wij dus erg tevreden over Ardi Keukens (St. Annaland) en en we zullen hier een volgende keer zeker weer kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door jabergs op vrijdag 28 jul 2023 23
Ruime keus in keukens, u wordt goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken met bij behorende apparatuur, vriendelijk personeel. Het monteren en leveren van de keuken is goed geregeld (toppie)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Co troost op zaterdag 22 jul 2023 23
ik heb een hoek keuken gekocht en daar ben ik zeer tevreden over, met het uitzoeken service is prima er wordt veel aandacht aan gegeven, goede uitleg. het bezorgen is ook goed gegaan, de zelfde middag is er een monteur gekomen die heeft alle voorbereidingen gedaan, de volgende morgen 7 uur waren er 2 monteurs, gelijk aan het werk gegaan bijna klaar, de volgende dag zijn ze nog een paar uur bezig geweest en hebben het schoon en prima afgeleverd. Ik ben er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Patrick Verheugt op woensdag 19 jul 2023 23
Afgelopen december zijn we gaan kijken voor een nieuwe keuken. Wij zijn toen bij Ardi keukens geweest in St. Annaland. We hadden het gevoel dat we meteen thuis waren. Het personeel was zeer vriendelijk en mevrouw Andriesse heeft ons uitstekend geholpen. Alles was mogelijk, zoals het bekijken van verschillende keukens en het bekijken van verschillende accessoires. We kregen netjes meerdere 3d tekeningen per mail. Recent is de keuken gezet door 2 zeer vriendelijke vaklieden met gevoel voor humor. Ze denken echt met je mee! Zo liepen we tegen het feit aan dat we extra stroompunten wilden hebben en zij hebben echt goed met ons mee geacht. Al met al een dikke 10 voor dit bedrijf! Zeer vriendelijk en service is meer dan super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ingrid Kerkhove op maandag 17 jul 2023 23
Keuken gekocht. Fijn geholpen, prima service en als resultaat een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Lennart en Laura van 't Hof op donderdag 13 jul 2023 23
Als 2e optie bij Ardi Keukens langsgegaan voor een nieuwe keuken. Wat direct positief opviel was een stukje no nonsens, duidelijkheid en eerlijkheid. Daar viel goed bij ons. Er werd goed meegedacht, zonder op te dringen. De medewerkers hebben expertise. De planning en plaatsing verliep zonder problemen. De (deels) ingehuurde keukenbouwers leverden echt Zeeuws vakwerk. Al met al zeer tevreden en aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Een fraai eindresultaat”
Door Leo van Ballegooijen op maandag 3 jul 2023 23
Ardi doet wat het belooft, denkt met klant mee en neemt er de tijd voor. In de showroom worden mogelijkheden getoond van indeling en materialen, rekening houdend met het beschikbare budget. Men is bijzonder goed in communicatie in de processtappen van bestelling tot montage en de afhandeling van kleine dingen nadien. De mensen die monteren doen dit zeer nauwgezet en letten op details voor een zo fraai mogelijk eindresultaat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan in mijn kennissenkring.
FOTO VAN LEO VAN BALLEGOOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen Sanen op donderdag 29 jun 2023 23
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Nieuwe inzichten laten zien over hoe we om kunnen gaan met de beperkte ruimte die we hadden. Daardoor zeer blij met het resultaat. Ook meegedacht tijdens het plaatsen van de keuken. Het leidingwerk bleek toch net even anders te liggen dan rekening mee was gehouden. De monteurs boden aan om zelf wat te leidingwerk te verleggen of wat kasten om te wisselen waardoor het beter uit kwam. In overleg gekozen voor het laatste. Zeer tevreden over het contact met Ardi en wij zullen Ardi zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door De Jong op woensdag 28 jun 2023 23
Mijn vriendin en ik hebben hier een landelijke houten hoekkeuken mogen kopen. Zeer mooie afwerking van het geheel. Vanaf begin tot het eind een goede begeleiding en bij kleine foutjes werd er meteen naar een oplossing gezocht! Super blij met onze mooie keuken! Als laatste nog een opmerking, de allereerste ontvangt in de zaak was ook erg goed net een stukje vers zelfgemaakt appelgebak en heerlijke hapjes en drankjes in de showroom, ontvangst voelde heel gastvrij en natuurlijk aan!
FOTO VAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Rene op woensdag 28 jun 2023 23
Dit jaar een nieuwe keuken gekocht bij Ardi keukens in Sint Annaland. Personeel zeer vriendelijk, nemen ook de tijd voor je, met uitleg over alles wat je wilt in je nieuwe keuken van type / keuze apparaten / tot aan de handgrepen toe. Alles is online te volgen met je account. Levering altijd in overleg, dag later of eerder geen probleem. Iets niet naar wens, zijn altijd bereid om te zoeken naar een oplossing. Prima vaklui in dienst, perfect werk afgeleverd, zijn tot oplossingen in staat als iets niet helemaal uitkomt, service van hoog niveau. Op de schaal van 1 tot 10, is deze winkel een 11 waard. Raad deze winkel zeker aan.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door René en Annemieke Mulders op dinsdag 27 jun 2023 23
We hebben een keuken gekocht met een landelijke uitstraling. We zijn perfect geholpen door Buck van der Linde. Zijn inzet en meedenkend vermogen was uitstekend. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
FOTO VAN RENÉ EN ANNEMIEKE MULDERS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en klantvriendelijk”
Door Denise op vrijdag 23 jun 2023 23
Fijne gesprekken gehad en begeleiding in het maken van het ontwerp. Ik wist precies wat ik wilde voor onze nieuwe keuken, en daar hebben ze bij Ardi goed aan bijgedragen. Het ontwerp is precies geworden zoals ik voor ogen had. Heel fijn dat het bezorgen en plaatsen door Ardi gedaan wordt. Ik ben heel tevreden over de keuken en de kwaliteit ervan. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop bij Ardi! Ik raad Ardi zeker aan bij familie en vrienden en natuurlijk iedereen die dit leest. Ik heb zelf ook Qasa geraadpleegd 1,5 jaar geleden en hierdoor bij Ardi terecht gekomen.
FOTO VAN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Hans en Mieke Raymaekers op dinsdag 20 jun 2023 23
In het voorjaar is er bij ons een heerlijke praktische keuken geplaatst door Ardi.
De keuken voldoet volledig aan onze wensen en iedere dag voelt het als een kadootje om in de keuken bezig te zijn. Het hele proces vanaf aankoop tot en met de plaatsing is fijn en vakkundig verlopen. Het personeel van Ardi is zeer vriendelijk en competent. We zijn ontzettend blij en meer dan tevreden over Ardi. Kortom een aanrader voor iedereen!
FOTO VAN HANS EN MIEKE RAYMAEKERS
+ Toon extra foto van Hans en Mieke Raymaekers
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aan te raden”
Door Margriet Modderman op vrijdag 16 jun 2023 23
Keuken gekocht bij Ardi naar volle tevredenheid. Volop keus, goed meegedacht met onze wensen, prettig verlopen koopproces, heldere offerte, levering volgens afspraak en zeer professionele en vlotte montage. Absoluut aan te raden!
FOTO VAN MARGRIET MODDERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholen”
Door Michelle op dinsdag 13 jun 2023 23
Ik werd super fijn geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken. Ook het later aanpassen van het oorspronkelijke plan was geen probleem. Verder was ik heel blij dat de prijsstelling heel duidelijk was en dat de adviseur hielp om binnen mijn budget te blijven. Het was fijn dat de montage ook in handen van Ardi zelf viel. Korte lijntjes bij het oplossen van kleine problemen waardoor eea snel was opgelost.
FOTO VAN MICHELLE
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Jorg op dinsdag 13 jun 2023 23
Erg fijne behandeling in de showroom. tijd en ruimte gekregen voor onze eigen ideeën. Er is voldoende inspiratie in de showroom, mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos en de productkennis is heel goed. Verkoper Rainier heeft ons goed geholpen en Quinten heeft de keuken fantastisch geïnstalleerd. De opleverpuntjes of nazorg wordt adequaat en snel opgelost. De service is uitmuntend. Ik zou zo weer een keuken hier uit zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Van Rijn op maandag 12 jun 2023 23
Het begon met een goede service in de showroom. We kwamen er op de aanbeveling van onze schoonmoeder terecht. Een zeer vriendelijke vrouw gesproken, secretaresse? die ons te woord stond en koffie aanbod. Het uitzoeken van de voor ons best passend keuken ging heel goed. Na 2 gesprekken met de verkoper was het project incl.prijs opgave klaar. Daarna was het half jaar wachten. De levering gebeurde op tijd en was volledig. Het is erg mooi en praktisch keuken geworden. Enige minpuntje dat ik kan bedenken, is de iets mopperend personeel. Wij raden de Ardi Keukens uit Sint Annaland zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Familie In 't Veld op zaterdag 10 jun 2023 23
Goed geluisterd naar onze wensen en eisen en daarnaast transparant over prijzen en dienstverlening. Service vooraf, tijdens en achteraf wat ons betreft veel meer dan gemiddeld.
FOTO VAN FAMILIE IN 'T VELD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Peter Nefs op donderdag 8 jun 2023 23
De verkoper Anne heeft onze wensen goed vertaald in een keuken ontwerp.
De plaatsing van de keuken was op de afgesproken datum snel en vakkundig uitgevoerd. De service na plaatsing was zeer goed. Optredende probleempjes zijn snel en goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Fam Lazeroms op dinsdag 6 jun 2023 23
Van het begin tot het einde super geholpen met goede tips en aandachtspunt.
Plaatsing en oplevering van de keuken was zeer netjes. De vakmensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer professioneel, klantgericht en netjes/beleefd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Charlotte op dinsdag 6 jun 2023 23
Een prachtige keuken! Meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Liesbeth Luijendijk op dinsdag 6 jun 2023 23
Fijne verkoper,dacht prima mee, ontzettende kundige net werkende keukenmonteurs. Waren beleefd,kan in één woord alleen maar zeggen, Super. Contact na half jaar, keurig vriendelijk. Wat zijn wij blij de keuken bij Ardi te hebben gekocht.
FOTO VAN LIESBETH LUIJENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door André de Lijser op zondag 4 jun 2023 23
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Ardi Keukens in Sint Annaland. Wij zijn uitzonderlijk goed geholpen door zowel de verkoop afdeling (Robin). Robin nam alle tijd voor ons, niets was te veel. Alles werd ons keurig uitgelegd en getoond. Omdat ons huis qua oplevering diverse keren verschoven was, werd daar door de planningsafdeling heel flexibel mee omgegaan. De levering was keurig op tijd en de montage en oplevering perfect. Dank Arjan en Robin. Ook naderhand omdat er op één deurtje een verkeerde greep was geleverd en de afwerkstrips bij de kasten niet pasten werd dit keurig opgelost. Ook de informatie voorziening naar ons toe tijdens het hele traject was perfect. Kortom wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en wij raden Ardi Keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Merijn Vogelaar op zondag 4 jun 2023 23
Zeer goede service van samenstellen tot monteren, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat
FOTO VAN MERIJN VOGELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Rene Leensvaart op vrijdag 2 jun 2023 23
Via mond op mond reclame zijn wij bij Ardi Keukens terecht gekomen en hier hebben wij geen seconde spijt van. Vanaf het eerste moment dat wij bij Marjolein aan tafel kwamen en onze wensen bespraken tot aan het laatste bezoek van de monteur heeft Ardi Keukens haar beloften volledig waargemaakt. Het beste bewijs hiervan is het op 23 december 's avonds bellen dat de niet te leveren NEFF stoomoven eindelijk binnen, verwachten dat deze in januari geplaatst zal worden, maar ze staan al voor de deur om te komen monteren. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Ardi Keukens van harte aan.
FOTO VAN RENE LEENSVAART
+ Toon extra foto van Rene Leensvaart
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door Fam. Meulenberg op vrijdag 2 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over Ardi Keukens. Het hele proces van a tot z is prima verlopen. Iedereen bij Ardi is deskundig en communiceert helder en transparant. Het koopproces is aangenaam en ongedwongen verlopen met prima adviezen en ideeën. Ook tijdens de voorbereiding en plaatsing werd er ook altijd meegedacht en werd er professioneel en netjes gewerkt. Wij bevelen Ardi dan ook aan iedereen aan!
FOTO VAN FAM. MEULENBERG
+ Toon extra foto van Fam. Meulenberg
Reactie of foto toevoegen
“Alles is heel prettig verlopen”
Door Jacqueline de Wit op donderdag 1 jun 2023 23
Alles van verkoop tot plaatsing is heel prettig gegaan. We zijn steeds goed geïnformeerd, er is alle tijd voor het uitzoeken van de keuken. Er wordt goed meegedacht wat mogelijk is. Onze uitgezochte kookplaat bleek niet leverbaar, in goed overleg een andere kunnen kiezen. De keuken is snel en vakkundig geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N.Doomen op woensdag 31 mei 2023 23
Het hele proces, van kopen tot plaatsen, was erg professioneel. Mede door de deskundige begeleiding van Anne kwamen wij tot de keuze van onze prachtige, massief houten keuken. De installatie en de nazorg verliepen prima. Wij zijn zeer enthousiast en tevreden over Ardi. Wij bevelen Ardi bij iedereen aan. Ze doen wat ze beloven.
FOTO VAN N.DOOMEN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet aan onze verwachting”
Door Johan Verdaasdonk op maandag 29 mei 2023 23
Uitgebreid advies vooraf, door een verkoper die echt me je meedenkt, in belang van de klant. Duidelijkheid in prijs, iets wat dan ook eerlijk aanvoelt. Alles wordt geregeld, zorgen voor goede aannemers die het plaatsen van de keuken goed voorbereiden. Met deze aannemer was het ook prettig samenwerken en bovenal keurig werk afgeleverd zodat plaatsen van keuken volgens planning verliep. Na plaatsen moesten er nog een paar kleine zaken worden nageleverd en dat verliep ook volgens afspraak. Samenvattend, we zagen op tegen een nieuwe keuken, verbouwing, gas, water elektriciteit, alle specialiteiten heb je nodig en Ardi heeft ons daarin helemaal ontzorgt. Keuken nu jaar in gebruik en voldoet aan onze verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Alles tip top in orde”
Door Karianne Commissaris op zaterdag 27 mei 2023 23
Onze 2e keuken gekocht bij Ardi, omdat onze ervaring bij de 1e keuken zo positief was. Nu weer, vakwerk. Goede service, vaklui, en alles tip top in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Alex Hoogenboom op vrijdag 12 mei 2023 23
Netjes en rustig word je geholpen bij de aankoop. Eigenlijk is niets teveel gevraagd en krijg je goed advies. Wat we ook prettig vonden waren de netto prijzen. Ook bij de oplevering en nazorg hou je het gevoel dat ze écht willen dat het goed is! Kortom een aanrader deze keukenzaak!
FOTO VAN ALEX HOOGENBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan al onze wensen”
Door Mariella op vrijdag 12 mei 2023 23
Bij het oriënteren naar een keuken zijn we bij Ardi Keukens vriendelijk ontvangen. Tijdens een gesprek zijn onze wensen en vragen serieus genomen. Er was meer dan genoeg tijd en ruimte tijdens het gesprek om tot een voorstel te komen daarbij was alles bespreekbaar en werden we goed verzorgt. De uitvoering en uiteindelijke resultaat van onze keuken voldoet aan al onze wensen. Het voorwerk en plaatsten is door Adri Keukens verzorgt en tot in detail volgens onze wensen uitgevoerd. Service enkele maanden na het plaatsen de plinten op maat gemaakt ivm een nieuwe vloer. We hebben geen op of aanmerkingen en genieten nu van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MARIELLA
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Familie Visser op vrijdag 12 mei 2023 23
Wat was de aanschaf van onze nieuwe keuken een fijne ervaring! Vanaf binnenkomst bij Ardi tot aan de service achteraf. Geen moeite en vraag was teveel. We werden zeer serieus genomen en voelden ons geen nummer. Wij zouden Ardi keukens zeer zeker aanbevelen binnen ons netwerk. Ardi krijgt van ons een dikke vijf sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over service”
Door Rik en Karin van Doorn op donderdag 11 mei 2023 23
Verkoper helpt je bij al je wensen en geeft goed advies. Het plaatsen van keuken verliep zorgvuldig en netjes. Ook kleine mankementjes werden naar tevredenheid opgelost. Erg tevreden over service. De 9+ is zeker verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over alles”
Door Jaap Crezee op vrijdag 5 mei 2023 23
Goed deskundig advies. Geen prietpraat en verkoopbabbels. Gewoon goed luisteren en meedenken. Prijs is goed. Montage en nazorg nog beter.
FOTO VAN JAAP CREZEE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael en Ruby Malm op donderdag 4 mei 2023 23
Hebben voor ons nieuwe huis een keuken bij Ardi besteld en zijn buitengewoon goed geadviseerd en begeleid tot/met de installatie. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en altijd goed bereikbaar voor vragen, wijzigingen enz. We zijn zeer tevreden en zouden voor een nieuwe keuken altijd weer bij Ardi terugkomen
FOTO VAN MICHAEL EN RUBY MALM
Reactie of foto toevoegen
“Erg gelukkig met onze Ardi keuken”
Door Sabine Mijderwijk en Jan de Jong op donderdag 4 mei 2023 23
Het hele proces, van kopen tot plaatsen, en alles ertussenin, was zeer professioneel. Medewerkers zijn klantvriendelijk, behulpzaam en denken met je mee. Het is vooral de 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' mentaliteit die ons aanspreekt bij Ardi. Geen kapsones maar gewoon goed. Wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN SABINE MIJDERWIJK EN JAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam Clarijs op donderdag 4 mei 2023 23
Fijne hulp bij het uitzoeken van de keuken! Hele fijne goede vakman die hem heeft geplaatst. Super blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Wendy op zaterdag 29 apr 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens en dit is een absolute aanrader! Adviseur Marjolein heeft ons helemaal mee genomen in alle wensen en behoeftes en voorzien van goed advies. Alles is mogelijk, meedenken staat bovenaan en de service is top. Bij het monteren van de keuken bleek dat er fronten in een verkeerde kleur waren mee gekomen. Dit is ook goed opgelost en er is contant goed overleg geweest. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zij doen echt wat ze beloven”
Door Joop Wijnhoff op zondag 23 apr 2023 23
Ardi heeft ons heel goed geadviseerd bij onze wensen voor een nieuwe keuken in een beperkte ruimte. De installatie verliep soepel, vooral in combinatie met het door hen aanbevolen bedrijf dat de sloop van de oude keuken kon doen. We hadden geen omkijken naar de afstemming en planning. Ook de nazorg (er zijn altijd wel wat kleine dingen die niet gelijk goed gaan) was uitstekend. En niet onbelangrijk de keuken is van prima kwaliteit. En dus ook geen (financiële) verrassingen achteraf. Zij doen echt wat ze beloven.
FOTO VAN JOOP WIJNHOFF
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Co op vrijdag 21 apr 2023 23
Onze ervaring met Ardi keukens is super! Dit is onze tweede keuken die we hier hebben besteld en deze keer hebben we hem laten plaatsen door twee (ervaren) monteurs. Bij het uitzoeken is er ruim de tijd voor ons genomen, en dat blijkt uit het eindresultaat wat volledig naar wens is.
FOTO VAN CO
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke, praktische woonkeuken”
Door Jolanda Akkermans op dinsdag 18 apr 2023 23
Wij zijn erg dankbaar en zeer tevreden over onze ervaring met het team van Ardi keukens. Van de allereerste afspraak tot en met het plaatsen van de keuken zijn we zeer goed, maar ook erg vriendelijk geholpen. Er werd vooral heel veel tijd genomen om onze wensen te bespreken en goed mee gedacht. De verkoper was goed bereikbaar en reageerde altijd snel terug. Maar ook het team achter de schermen boden een zeer goede service, en de service houd niet op bij de verkoop, we ervaren nu nog steeds een goed contact. Keuken is inmiddels een paar maanden in gebruik en hebben er veel plezier en gemak van. De keuken is precies geworden zoals wij al jaren als grote wens hadden, een heerlijke, praktische woonkeuken!
FOTO VAN JOLANDA AKKERMANS
+ Toon extra foto van Jolanda Akkermans
+ Toon extra foto van Jolanda Akkermans
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het resultaat”
Door Judith op zaterdag 15 apr 2023 23
Wij hebben onze badkamer en keuken bij Ardi gekocht. Superblij met het resultaat, helemaal geworden naar onze wens, erg tevreden over de kwaliteit en personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Tom de Kock op vrijdag 14 apr 2023 23
Wij waren opzoek naar een kwalitatieve keuken zonder gedoe. Die hebben we gevonden bij Ardi. In de ontwerpfase kregen we goed en eerlijk advies. Er was veel te kiezen, wat leidde tot een duidelijk ontwerp en een mooie 3D presentatie.
Bij levering gingen de monteurs bijzonder professioneel te werk, werden we steeds op de hoogte gehouden mbt de vorderingen en zijn alle verpakkingen door Ardi meegenomen en gerecycled. Kritisch hoefden wij niet te zijn. Na inspectie door de monteurs, werd er een nieuw handvat en een deurpaneel besteld. Die waren niet goed genoeg. Ook deze werden op afspraak door een medewerker van Ardi afgemonteerd. Wij zijn erg tevreden met Ardi en vooral met de prachtige keuken die precies geworden is zoals verwacht. De aftersales is ook bijzonder goed. Er is geïnformeerd naar onze ervaringen en gevraagd om feedback. Wij zijn heel erg tevreden! Ardi maakt haar beloftes waar!
FOTO VAN TOM DE KOCK
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Dammer op vrijdag 7 apr 2023 23
Gekocht een inbouw koel-vriescombinatie, een inbouw afzuigkap, en een inbouw combimagnetron. Deze apparaten zijn door monteur Jurian van Ardi naar volle tevredenheid ingebouwd. Compliment! We hebben gekozen voor Ardi omdat ze 23 jaar geleden een complete keuken hebben geïnstalleerd. Goede service toen en nu.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door GWP Pronk op donderdag 23 mrt 2023 23
Na een valse start, doordat afwerking en apparatuur niet naar onze zin en verwachting was, heeft Ardi dit keurig opgelost. Ze boden ons een koelkast, vaatwasser en kraan met quooker aan van betere en hogere kwaliteit aan. Ook kregen we een goede aftersale, middels een eindinspectie en als verrassing een etentje voor de overlast. Dit is streven naar perfectie en verdiend daarom 5 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is prachtig”
Door Tom en Adri Coomans op zondag 5 mrt 2023 23
In het nieuwe appartement dat we kochten moest nog een keuken geplaatst worden. In ons vorige huis had Ardi in 2003 een keuken geplaatst en die bleek van goede kwaliteit te zijn en heeft zich al die jaren ook goed gehouden. Alle reden dus om nu ook weer voor Ardi te kiezen. In de keuze voor de nieuwe keuken zijn we goed begeleid en hebben we goeie suggesties gehad. Omdat de oplevering van het appartement wat vertraging opliep moest er met de datum van plaatsing een paar keer geschoven worden, maar ook dat is zeer naar onze tevredenheid steeds geregeld. De keuken is door een zeer vakkundige monteur geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Els Notenboom-Stoutjesdijk op vrijdag 3 mrt 2023 23
Ik ben zeer tevreden over Ardi keukens. Prima familiebedrijf waar de eigenaar nog weet wat er op de werkvloer speelt. Verkoper Buck vd Linde heeft mij goed geholpen bij mijn keuzes en verschillende malen heb ik wat veranderd en dat leverde geen problemen op. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd.
De chauffeurs hebben de keuken zorgvuldig afgeleverd en de dag daarna hebben de monteurs Jacco en Hilbert uiterst vakkundig de keuken geplaatst. Ik ben dan ook zeer te spreken over deze vakmensen. Via mijn dochter ben ik bij Ardi terecht gekomen en daar heb ik geen spijt van. De servicedienst werkt ook prima. Binnen 20 minuten was er een monteur toen ik de inductieplaat niet aan de praat kreeg. Ik heb altijd op gas gekookt, dus een omschakeling. De draagmuur tussen de keuken en woonkamer moest gesloopt en heb ik op aanraden van Ardi een aannemer gevonden. Wilbert Janssen, een harde werker die weet waar hij mee bezig is en pas tevreden is als de klant dat ook is. En dat ben ik dus. Mijn cijfer is dan ook een dikke 10 !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door M.H. Bruggeman op woensdag 1 mrt 2023 23
Mijn ervaring is zeer goed geweest met Ardi keukens, met name het personeel. Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over Ardi.
FOTO VAN M H BRUGGEMAN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
  Sint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166-653448
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.