Feedback
7,5

Sanidirect

Score uit 217 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
27 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanidirect
Wij helpen je om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. We bieden een uitgebalanceerd aanbod van alle populaire A-merken.
Alternatieven voor Sanidirect
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 268 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 78 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,3 uit 749 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 217 ervaringen over Sanidirect. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren83 ervaringen
4 sterren32 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster46 ervaringen

Per vestiging:
“Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd”
Door Josien Van de kamp op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Cruquius
We werden heel vriendelijk geholpen en goed geadviseerd in de winkel. Telefonisch contact is makkelijk en goed. Alle spullen die we besteld hadden werden geleverd op de afgesproken tijd. Kwaliteit van de spullen is heel goed.
FOTO VAN JOSIEN VAN DE KAMP
+ Toon extra foto van Josien Van de kamp
+ Toon extra foto van Josien Van de kamp
Reactie of foto toevoegen
“Alles is bespreekbaar”
Door P Rondon op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben eerder een badkamer gekocht, en nu voor beneden de wc incl tegels en wasbakje. De mensen zijn zeer vriendelijk, en niet opdringerig. Alles is bespreekbaar, en ze denken met je mee. Ze komen met leuke ideeën, en dan met je eigen ideeën krijg je hele mooie en vooral betaalbare creaties. Wij bevelen het iedereen aan, om eens langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Tineke Been op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Groningen
Er wordt goed meegedacht over de indeling van de nieuwe badkamer. Medewerker neemt voldoende tijd om samen met de klant de badkamer samen te stellen. Er wordt kundig advies gegeven en aangesloten bij de wensen van de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door R logtmeijer op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Meppel
Nieuwe badkamer uitgezocht. vriendelijk personeel wat goed meedenkt en vervolgens alles duidelijk op papier zet inclusief mooie indeling. waardoor wij inmiddels een prachtige badkamer hebben die geheel aan onze wensen tegemoet is gekomen waarvoor dank.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen aankoop”
Door M.Mol op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Breda
Complete badkamer gekocht die nog letterlijk helemaal gemaakt moest worden in ons nieuwe huis. Verkoper heeft goed meegedacht met de situatie en de plaatsing van alle benodigdheden. En ons ook handige en bruikbare tips gegeven! Al met al: voor de volgende badkamer komen wij zeker terug en we raden deze vestiging ook zeker aan bij vrienden en familie!!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Herman van der Schoot op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Groningen
Wij hadden een compleet nieuwe badkamer, tegels en toilet benodigdheden bij u in de winkel gekocht inclusief design radiator voor in de douche maar ,die werd niet warm diverse keren ontlucht maar dat hielp niet loodgieter gebeld en die zei er moet een buisje in Stefan gebeld en binnen 5 min geregeld maar wij vonden uw service zo wie zo al goed oa met het uitzoeken en met ophalen geholpen met het inladen en hoe je beter kon inladen top service nog bedankt Stefan en collega
Reactie of foto toevoegen
“Accuraat en klantvriendelijk”
Door Koos Nederhoed op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Sneek
Badkamer en wc-materiaal aangeschaft. Zeer kundig geholpen door Jeroen. Meedenkende verkoper met zeer goede en betrouwbare adviezen. Dit alles op een hele rustige en deskundige wijze. Ook nadien accuraat en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer inclusief montage”
Door Esther op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een complete badkamer en wc bij Sanidirect Utrecht gekocht. Het advies vond ik goed, vriendelijke man die echt de tijd nam. Helaas bleek bij de offerte dat er allerlei trucs werden uitgehaald om op een hoger bedrag uit te komen (en vervolgens zogenaamd een flinke korting werd gegeven). Er werd een bouwbedrijf aanbevolen om de klus te klaren waar ze veel mee werken, Bouwbedrijf De Liman. Dat werd een flop! Niet de eigenaar kwam vervolgens alles slopen en plaatsen, maar een ingehuurd iemand die alleen een beetje Engels sprak. Heel lastig communiceren... Hij werkte ook slordig, waardoor ik uiteindelijk niet tevreden ben over m'n nieuwe badkamer. Ik kreeg als tegemoetkoming korting, maar had liever het volle pond betaald en dan een nette badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Meubel met 2 kasten en spiegel”
Door Jennifer op vrijdag 17 jan 2020 20 | vestiging Den Bosch
Badkamer meubel met kasten en spiegel gekocht zeer goed geholpen door de medewerkster. Snel handelen we hadden namelijk haast en konden het de volgende dag al afhalen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en 2 toiletten”
Door Merijn Schoutens op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Barendrecht
Prima en vriendelijk geholpen. Echter wel een bijbestelling van de oorspronkelijke order omdat er een stuk vergeten was op te nemen in de order
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Rob op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben zowel een badkamer, als een toilet bij sanidirect gekocht. Beider keren zijn wij door zeer enthousiaste medewerkers zeer goed, vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niets is te veel en vragen achteraf werden meer dan correct afgehandeld. Voor ons hebben zij een dikke tien verdient.

Aanvulling ontvangen 10 december 2020: Badkamer is volledig geïnstalleerd. Toilet is nagenoeg klaar op wat kleine dingen na. Alles naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goedkoop is duurkoop”
Door marco van maldegem op maandag 4 okt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima service, jammer dat je niet echt tekeningen, of duidelijke inrichting mee krijgen

Aanvulling ontvangen 14 december 2021: badkamer gekocht (douche, toilet, toiletmeubel, bad, radiator). Goede prijs voor spullen. Service van sanidirect tot aan de deur. Daarna wordt je overgelaten aan het spel tussen hun verkoopkantoor en de service afdeling die naar elkaar wijzen als er iets niet goed gaat. Ondertussen bijna klaar met montage. Douchedeur van inloop douche kapot gegaan, douchedeur (1 onderdeel van totale douche) valt niet apart te leveren, dus er moet een volledig nieuwe douche gekocht worden a 600 euro (in plaats van 1 glaswand (die kapot was gegaan)) Verkoper was eerste order kwijt, daarom alles weer moeten invoeren met gevolg dat er verkeerde spullen waren. Er komen geen handleidingen, geen tekeningen mee, dus je moet zelf goed onthouden wat je gekocht hebt en hoe en waar het gemonteerd moet worden. Tevens heeft verkoper niets aangegeven over de kwaliteit van de wandtegels. Blijkt dat hierdoor afwijkingen in maten kunnen zijn. Wij hadden graag meer betaald voor goede tegels. Korte samenvatting: goedkoop is duurkoop. Dus maximaal 2 uit 5 sterren (en dat alleen op basis van prijs).
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer spullen”
Door Roderick op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Den Haag
Danny en team hebben ons echt goed geholpen met advies op maat en bij het snel leveren van onze nieuwe badkamer spullen. Ook bij een last minute wijziging top geholpen. Dank! Verbetering zit nog in het leversysteem, maar we hebben het ook wel maximaal getest met onze last minute wijziging.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer zelf gemonteerd”
Door j.hendriks op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Ede
Een nieuwe badkamer we zijn goed door Paul geholpen en uit leg gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkameraankoop”
Door Cees op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Februari 2019, Ben vario badkamermeubel voor ruim 500 euro gekocht. Nu laat de lamineer al los. Sanidirect foto's gestuurd met de schade. Krijg ik vervolgens bericht dat het vochtschade is. Ik gebeld en uitgelegd dat een badkamer vochtig is en dat het meubel daar tegen moet kunnen. Daar was Sanidirect het niet mee eens. Ik heb mijn rechtsbijstand erop gezet
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Sabrina op zondag 25 aug 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Fijne ontvangst, nemen de tijd voor je. De dames en heren van filiaal Hoorn hebben onze complete badkamer geleverd. Ook toen wij na levering vragen hadden konden we terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Loslatend laminaat”
Door Sander op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij ons laat na 8 maanden ook de lamineerlaag los van het badkamermeubel. Aan de zijkanten en bij alle handgrepen van de 4 laden. Grote bobbels onder het hout, hout is niet waterbestendig en de lamineerlaag laat op de randen vocht door waardoor vochtophoping in het hout op heel veel plekken. ik heb nieuwe badkamer met normale gereguleerde vochthuishouding. Ik ga vandaag het traject in met Sanidirect. Consumentenrecht is vrij sterk. Kan jij mij op de hoogte houden van jouw bevindingen? Wellicht hebben ze een hele foute lijn meubels op de markt gebracht met verkeerde houtsoort. Ze worden in Polen gemaakt de badkamersmeubels van Sanidirect.
REACTIE VAN SANDER
Loslatende lamellen zijkant.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Richard van de Pol op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Ede
Voor een opknapbeurt van onze toiletten waren we opzoek naar 2 WC potten. Danique van Lith stond ons eerst te woord per telefoon en later ook in de winkel. Super geholpen en we hadden echt het gevoel dat er werd meegedacht.

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Aankoop is al geleverd en gemonteerd. Beide processen zijn prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fonteincombinatie”
Door Els Poley op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Barendrecht
Ik kwam een kijkje nemen voor een fonteincombinatie voor de toiletruimte. Het bedrijf was mij onbekend. Geweldig geholpen (heb ik ook aan de desbetreffende dame gezegd) en geslaagd. Afspraken nagekomen. Bij afhalen keurig geholpen met het inladen in de auto. Als mijn badkamer aan de beurt is, zien ze mij beslist terug.
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze voor ons”
Door Jacco Buurman op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Op onze zoektocht naar een badkamer kwamen we als derde bij Sanidirect terecht. Na een korte zoektocht door de showroom werden we benaderd door de verkoper. We konden onze wensen op een rustige manier kenbaar maken en werden zeer goed en eerlijk geholpen. Niet de duurste keuze maar de juiste keuze voor ons gezin. Ook service achteraf was uiterst plezierig. De 5 sterren zijn dik verdiend door de ruime keuze, goede service de scherpe prijzen en een uitstekende adviseur.
FOTO VAN JACCO BUURMAN
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Glazen douchewand”
Door Riny manders op woensdag 6 nov 2019 19 | vestiging Son
Glazen douchwand goede uitleg zonder dwang helpt mee denken netjes afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Heel enthousiast”
Door Carla de Haan op dinsdag 12 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Douchecabine Sealskin Soho, met Ben Lavion wastafelkraan, Ben Lavion douchethermostaatkraan, glijstangset met hand- en regendouche, Ben Comforta vloerverwarming en B-drain goot. Incl. alle toebehoren en inbouw materialen. Netjes geleverd. Mooie kwaliteit materialen. Super blij met de uitstraling en kwaliteit van mijn nieuwe badkamer.
FOTO VAN CARLA DE HAAN
Douchecel
REACTIE VAN CARLA DE HAAN
Prachtige materialen. Geweldige uitstraling. En super goed en vlot geholpen in de vestiging Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en wc”
Door A Beukers op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Barendrecht
Ik heb in mei een badkamer besteld en ook een wc. Ze hebben fijn geholpen met de indeling van beide produkten. Een produkt was bij binnenkomst beschadigd en dezelfde week nog nieuwe geleverd. Ook nu bij de nabestelling was de service weer prima.
Reactie of foto toevoegen
“Waskom vervanging”
Door Marty IJpelaar MIJ Bouw- en Timmerwerken op maandag 11 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Wegens een beschadiging had ik een nieuwe waskom nodig. Geweldig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen besteld voor de nieuwe badkamer”
Door Danilo Meijer op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Almere
Goed geholpen door de medewerker in de winkel. Juiste advies en goed mee denkend. Spullen besteld nog even dubbel gecheckt met de Tegelaar of we genoeg materiaal hadden. Spullen geleverd helaas kastje verkeerde kleur maar die was meteen nabestel en kwam een weekje later. Erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Bart van de water op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Cruquius
Bij Sani direct in de vestiging Cruquius. Hebben wij compleet toilet aangeschaft. Wat een top ervaring was dat zeg. Er is voor ons tijd vrij gemaakt op tweede paasdag om naar de winkel te komen. Perfect service in de winkel zo'n zweer van alles kan niets moet. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. We zijn tot aankoop overgegaan. De levering aan huis was perfect. Keurige heren die onze spullen voor het toilet kwamen brengen. Al met al een top ervaring bij sani direct
Reactie of foto toevoegen
“Waskranen plus lade onderkasten”
Door Vincent op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Werd snel geholpen en goed geadviseerd. Product werd geleverd op dezelfde dag dat de verkoper had aangegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete badkamer”
Door MPTJM Van Rooij op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Son
Wij zijn heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk. Tegels waren niet te leveren een heel goed alternatief gegeven en het meer bedrag netjes aan ons terug betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht advies”
Door Hans de Groot op vrijdag 10 nov 2017 17 | vestiging Barendrecht
Wanneer je iets komt kopen wordt je als koning behandeld, maar wanneer achter blijkt dat er geen juist advies is gegeven of het gekochte voldoet niet geeft men niet thuis. Had maar voor 3500 euro spullen gekocht. Advies koop hier nooit!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe toilet ruimte”
Door F op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Son
Goed en vlot geholpen bij onze keuzes. Zowel qua kleuren als qua eigenschappen werden we uitdoend geadviseerd
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Jan Schouten op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Hilversum
Heldere communicatie, snelle actie m.b.t. informatievoorzieningen over inbouwelementen en detailering qua maatvoering. De afhandeling / uitlevering van de materialen liep gesmeerd.

Alleen de afhandeling van de aannemerskorting moet nog worden gedaan en loopt wat omslachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Een teleurstellende ervaring”
Door Kirsten op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Den Haag
Verkooptraject verliep redelijk vlot. Helaas bleek na levering dat eea is fout gegaan;
- 9 pakken tegels teveel. Sanidirect wil deze niet terugnemen, terwijl zij dit verkeerd hebben berekend;
- Toiletpotten bleken te groot voor toiletruimtes. Ook hier had de verkoopster op moeten letten, ze had namelijk de juiste afmetingen van de ruimtes;
- Toiletpotten om bovengenoemde reden omgeruild voor compactere versie. Helaas bleken de de toiletbrillen kapot. Wij kwamen daar 1 dag te laat achter, we hadden dit binnen 5 werkdagen moeten aangeven. De klantenservice gaf anderhalve week (!) na onze melding hiervan aan dat ze om die reden de toiletbrillen niet meer kosteloos omruilen. Vervolgens contact gezocht met de winkel; de medewerker kwam met een tweede argument waarom ze de toiletbrillen niet kostenloos wilden omruilen; op de foto's die wij hadden gestuurd zag hij dat de doos vouwen had. Hij beweerde dat hij de dozen zonder vouwen had uitgeleverd aan ons en trom daarom de conclusie dat de brillen wel bij ons kapot moesten zijn gegaan (!). Deze conclusie is uiteraard onzinnig aangezien hij de dozen zelf niet heeft geopend en dus ook niet geeft geïnspecteerd of de producten kapot waren bij uitlevering;
- Stoppen van de wastafels blijken incompleet. We hebben dit inmiddels maar laten zitten gezien de zeer klantonvriendelijke benadering van Sanidirect.
Al met al is dit een zeer teleurstellende ervaring. Ik beveel Sanidirect absoluut niet aan. De expertise van de verkopers is ver onder de maat en van een klantenservice is totaal geen sprake.
Reactie of foto toevoegen
“Laat klanten in de kou staan”
Door Vincent van Meeteren op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Almere
Absoluut waardeloze service. Zo lang er niets misgaat is er op zich weinig aan de hand. Vriendelijk personeel, degelijke producten (niet top) voor een redelijke prijs. Echter wanneer er iets misgaat, dan geeft Sanidirect absoluut niet thuis, mede doordat ze zich volledig indekken met en verstoppen achter voorwaarden en reglementen. Het is echt uiterst bedroevend hoe Sanidirect klanten in de kou laat staan.

Wat is er fout gegaan:
1) Ondanks rekening is gehouden in de tegelberekening (door Sanidirect) met een snijverlies, zijn evengoed te weinig vloertegels besteld. Hierdoor moesten we naderhand een nieuw pak bestellen voor meer dan 2x de oorspronkelijke prijs (wegens prijsstijgingen op de markt);
2) De stabilisatiestang voor de douchewand ontbrak bij het leveren. Omdat de complete douchecel als één artikel op de factuur en afleverbon stond, viel ook niet direct (lees: bij aflevering) na te gaan of alle onderdelen geleverd waren. Pas bij montage kwamen we erachter, maar dit viel volgens Sanidirect buiten de reclamatieperiode, dus konden we fluiten naar een stabilisatiestang;
3) Tijdens de montage van de (glazen) douchedeur sprong deze spontaan uiteen, terwijl we dit met z'n tweeën deden en exact de montagehandleiding volgden. Daarnaast weten we 100% zeker dat we niets geraakt hebben, maar de douchedeur stond wel op (de bijgeleverde) voetjes, die volgens de handleiding ook gebruikt moesten worden tijdens het plaatsen. Volgens Sanidirect kan het nooit aan de douchedeur gelegen hebben, want dat schijnt nou eenmaal zo te zijn volgens hen. Wanneer wij vragen om een onderbouwing, dan laten ze niets meer horen. Ook is tijdens het afleveren van de badkamer wat misgegaan met het laden van de vrachtbus. Zo waren andere zaken (zoals een badkuip van een andere klant) niet goed gezekerd in de vrachtbus, waardoor allerlei spullen verschoven waren. Wellicht dat dat de integriteit van het artikel verminderd zou kunnen hebben óf is er simpelweg sprake van een productiefout. Sanidirect reageert hier ook niet op.
4) Deze punten zijn steeds helder geformuleerd naar de klantenservice en ook in de winkel, maar lang verhaal kort komt het erop neer dat je als klant gewoon pech hebt en kan je het product nog wel krijgen, maar dan weer tegen betaling (van meer dan € 600). Omdat je dan ongeveer € 150 korting krijgt op het artikel noemen zij dat nog coulant ook. Ze hebben helemaal geen oor ernaar dat je als klant zijnde door dit hele verhaal sowieso extra kosten hebt door het verlengen van de huurperiode van een nooddouche. Het boeit hen ook niet dat de verkoper in de winkel eerst heeft toegezegd dat we kosteloos een nieuwe douchedeur zouden krijgen en dat we evengoed ook de stabilisatiestang (kosteloos) zouden krijgen. Wanneer de verkoper hiermee wordt geconfronteerd, dan weet hij zogenaamd van niets meer en beweert dat hij nooit zulke uitspraken heeft gedaan.
5) Volgens internet zou de winkel (in Almere) ook telefonisch bereikbaar moeten zijn. Echter in een periode van 2-3 weken hebben we ongeveer 10 keer de winkel (binnen openingstijden) gebeld, maar er werd slechts 2 keer opgenomen. Als je dan maar toch zelf naar de winkel rijdt, dan hoor je vervolgens dat het niet eens zo druk was en dat het met de telefoontjes ook wel meeviel. Zo komt het over alsof men in de winkel ook te beroerd is de telefoon te beantwoorden. Als je hier dan een klacht over indient, dan reageert Sanidirect alleen maar met het verhaal dat ze bekend zijn met de onderbezetting in de vestiging Almere en dat eraan gewerkt wordt. Echter komt dit niet echt overeen met het verhaal dat je in de winkel te horen krijgt, namelijk dat het dus ook wel meevalt met de drukte, zowel in de winkel als telefonisch.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de service”
Door Henk Middendorp op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Son
Badmeubels bestaande uit onderkast wastafel met twee spoelbakken en spiegelkast
In eerste instantie hadden wij andere opstelling uitgekozen maar werden toen door adviseur gewezen op een ander meubel wat beduidend duurder maar natuurlijk ook mooier was. Aangezien de showroom verbouwd werd kwam dit showroommeubel in de aanbieding en kwamen wij voor beide partijen tot een prachtige overeenkomst.
Wij een geweldig mooie combinatie voor een mooie prijs en voor jullie als leverancier een lege plaats en ruimte in de showroom om de gewenste verbouwing en vernieuwing(en) uit te voeren. Afgelopen vrijdag alles opgehaald de kasten en onderdelen waren allemaal netjes verpakt in bobbeltjes plastic en stond gereed bij ingang. Al met al een geweldige overeenkomst en service wij hebben in onze familie en vriendenkring onze positieve ervaringen gedeeld en verteld dat men bij sanidirect in Son op een goede en eerlijke manier advies krijgt en het prettig is om zaken te doen.
FOTO VAN HENK MIDDENDORP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Marleen op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Zeer goede begeleiding bij de aankoop van onze 3 badkamers en toiletten. In de showroom ruim zicht om een goede keuze te kunnen maken! Daarbij goed geholpen om de nodige accessoires bij elkaar te zoeken! Wat de badkamers en toiletten heeft opgeleukt zijn de mooie nissen die gemaakt zijn om de douche, badschuim, shampoo, geurtje te plaatsen
FOTO VAN MARLEEN
Reactie of foto toevoegen
“Afwijkende tegels”
Door A. K. op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Barendrecht
In de winkel goed geholpen. Echter b-keuze tegels gekregen en via de klantenservice afgewimpeld. Tegels die afwijken van kleur en maat en tegels die bol staan.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete nieuwe badkamer en toilet”
Door Jeroen Vos op donderdag 20 okt 2022 22 | vestiging Middelburg
Fijne winkel, denken goed mee en bijvoorbeeld veranderingen of te weinig tegels wordt snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameruitrusting gekocht”
Door Mevr. M.C.HENGEVELD-KOSTERS op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Hilversum
Gekocht: Badkameruitrusting. Verkoper bleef geduldig ondanks mijn keuzeprobleem. Hij, Nico de Man gaf ook goed advies. Heeft er tevens voor gezorgd dat ik goede uitvoerders (monteurs) kreeg. Ook de bezorging kwam op de afgesproken tijd en vervoerde de zware badkamerspullen via extra beschermmatten op het grint. Zeer correct!
Reactie of foto toevoegen
“Spullen gaan te snel kapot”
Door Patrick van Kaam op vrijdag 10 aug 2018 18 | vestiging Breda
Ik heb in 2016 twee volledige badkamers besteld. Waaronder 3 inbouw douches, 1 bad, 2 wastafels met totaal 4 kranen. Inmiddels is het 2018 en alle thermostaatkranen van zowel douches, bad en wastafels zijn inmiddels kapotgegaan. Dan vraag ik aan de service desk van SaniDirect hoe dat mogelijk is. Dan krijg als antwoord dat dit aan het onderhoud kan liggen? Ik heb gevraagd om een vergoeding voor de reparatie van de inbouw douches. De rest heb ik zelf vervangen maar inbouw lukt me niet (Leuk inbouw, behalve als er iets kapot gaat!@!). De service desk zegt dat ik daar geen recht op heb. Vervolgens vertel ik dat dit in het garantie bewijs staat. De inhoud is bij hun niet bekend? Of ik deze even op kan sturen. Laatste keer dat ik daar wat ga kopen.
REACTIE VAN PATRICK VAN KAAM
Vervolg: Ik zou maandag terug gebeld worden. Is niet gebeurd.
REACTIE VAN MARISKA
Beste Patrick, van welk merk waren de kranen? Alvast dank voor je reactie
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen bij badkameraankoop”
Door Wietze jorba op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Gezellig en leuk personeel. Staat in voor service en heeft me uitstekend door de verbouwing en keuzes heen geholpen.
FOTO VAN WIETZE JORBA
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Marcel op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Middelburg
hele mooie badkamer, douche en toilet gekocht waarbij wij prima zijn geholpen.

Aanvulling ontvangen 24 maart 2020: inmiddels gemonteerd en staat keurig. Ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer + accessoires”
Door Depetri op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Ede
Frits Mulder heeft ons zeer goed geholpen, denkt mee in oplossingen en werden via de mail op de hoogte gehouden wat leveringen betreft. Kortom zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Sanidirect Ede is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door Jeroen op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Complete badkamerinrichting gekocht bij Sanidirect. Alle mogelijk- en onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Alles netjes op de afgesproken datum geleverd. Achteraf extra tegels nodig ivm verplaatsen van een muur. Deze hebben we ook snel af kunnen halen bij het afhaalmagazijn.
FOTO VAN JEROEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie Simons op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Ede
Tijdens de koop werd er goed met ons meegedacht over de mogelijkheden én onmogelijkheden van onze nieuwe badkamer. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij levering bleek de douche niet meegeleverd te zijn, deze was ons snel opgestuurd. Dit bedrijf is zeer klantgericht!
Reactie of foto toevoegen
“Wel een goede ervaring”
Door boshoster op woensdag 23 mei 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn netjes geholpen door de manager van de vestiging Barendrecht. Bij het inrichten van onze badkamer (boven) en toilet (beneden) in dezelfde stijl zijn we erg goed en klantvriendelijk geholpen. Dat heeft ertoe geleid dat en de prijs dat we uiteindelijk in zee gegaan zijn met Sanidirect. Bij levering waren er met de planning zaken afgesproken om de tegels op het terras te plaatsen. Door onze grillige tuin was dat uiteindelijk niet mogelijk. Dat betekende dat ik ze zelf twee keer moest verplaatsen van het fietspad naar de voordeur en van de voordeur naar de huiskamer. Dat was even minder prettig. Achteraf gezien was alles geleverd. Er was wel een ruim aantal tegels geleverd als extra, meer dan 15%. Terugnemen van dichte verpakkingen was een optie maar gelet op de eerder verleende korting was dat een te verwaarlozen bedrag. Dus hebben wij ervoor gekozen om ze te behouden. Tussentijds hebben we besloten om af te zien van de vloerverwarming. Over teruggave van de ongeopende doos werd niet moeilijk gedaan. Al met al zijn we erg tevreden over de gang van zaken en hebben wij een fraaie badkamer en toilet.
FOTO VAN BOSHOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor de badkamer”
Door Emmie Breman op maandag 28 nov 2022 22 | vestiging Meppel
Wij waren op zoek naar alles voor de badkamer. We werden heel erg vriendelijk geholpen en ook zeer goed geadviseerd. De verkoper dacht echt met ons mee. Wij zijn fan van de vestiging Meppel ondanks dat we in Franeker wonen. Ook de bezorgers waren heel vriendelijk. Ondanks dat er wel een pakfout was gemaakt is alles super goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goeie set gekocht”
Door Ton Kooiker op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Groningen
Wij hebben complete inbouw kranen en douche set gekocht voor onze nieuwe badkamer. Bij binnen komst werden we erg vriendelijk en professioneel behandeld. We zijn erin geslaagd om een mooie en kwalitatief goeie set te kopen tegen een scherpe prijs. Wij raden iedereen sani direct Groningen aan!
FOTO VAN TON KOOIKER
Kranenset
Reactie of foto toevoegen
“Twee toilet, kranen en wasbakken”
Door Coen Heuvelmans op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Den Bosch
Super geholpen en blij dat de verkoper meedacht en problemen tekkelde waar we anders later tegenaan zouden lopen. Echte kennis.
Reactie of foto toevoegen
“Materialen voor de badkamer”
Door Joke Schneider op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Goed geïnformeerd over de mogelijkheden qua materialen, de indeling van de badkamer. Er zijn gekocht een badmeubel, wc, radiator, kranen, stortdouche, spotjes, en een glasscherm voor de inloopdouche.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Rob op vrijdag 6 jan 2017 17 | vestiging Meppel
Voor onze nieuwe woning de woonkamer vloer, toiletruimte en badkamer besteld bij Sanidirect Meppel. We kregen een verrassend creatief en eerlijk advies van de dame die ons hielp. De prijs was goed dus zijn we over gegaan op bestellen.We zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering en op de dag van levering werden we een half uur van te voren gebeld. Het bad bleek bij levering een kleine beschadiging te hebben, ik werd direct door het hoofdkantoor gebeld om dit op te lossen, wat een service! Alles is nu klaar, en het is nog mooier dan verwacht, kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Tamara Meijer op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Son
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik had nogal wat vragen! Daarna mocht ik de kraan vast ophalen en kon ik snel nog even kijken naar de kleur van het kastje. Echt 100 punten. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe toilet”
Door Patrick op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een toilet gekocht bij Sanidirect. Hier zijn wij goed geholpen om een keuze te maken met de kleuren tegels. Geen opdringerige verkoper, wij hebben een budget genoemd waar we nog keurig onder zaten. De tegels ed zijn super mooi. En zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Levering kapotte spullen”
Door Rick Walschots op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Helaas heb ik van Sanidirect een kapot badmeubel geleverd gekregen. Er was een paneel gebroken en dat verbaasde mij ook niets aangezien deze van spaanplaat was gemaakt. Dit verbaasde mij aangezien het toch een meubel was van zo'n € 1.200,-. In 1e instantie werd dit keurig opgelost en zou ik een nieuw meubel krijgen. Helaas was er wel weer een levertijd van 5 weken. Na deze 5 weken kreeg ik een een los voorpaneel geleverd. Dit was totaal niet de afspraak. Dit was een ander voorpaneel en daarnaast was de afpraak dat ik een nieuwe onderkast zou krijgen. Sanidirect had dit niet goed gecommuniceerd en gecontroleerd. Nu moet ik wederom 5 weken wachten op een nieuw meubelen en blijf zitten in een onafgewerkte badkamer. Bij sanidirect hebben ze totaal geen positie bij hun leveranciers. Ik kreeg als advies om het oude kapotte meubel maar even op te hangen. Ze wilden alleen geen verantwoording voor het feit dat die weleens van de muur kon vallen. Heb nog geprobeerd om via de aankoopvestiging Utrecht iets voor elkaar te krijgen, maar ook daar geen reactie. Ik zou iedereen adviseren om toch echt 2 keer na te denken om iets te bestellen. De service is gewoon echt verschrikkelijk slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Een frisse moderne badkamer”
Door Maaike Wermer op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
In twee weken tijd samen met de Sanidirect verkoper een frisse moderne badkamer bij elkaar gepuzzeld. Ruimte optimaal gebruikt en snel geleverd. Mooi, efficiënt en betaalbaar!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletruimte”
Door Nour Romaya op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Enschede
Ik heb de gehele badkamer en toiletruimte bij Sanidirect gekocht. Ze namen echt de tijd voor mij en dachten goed mee qua kleuren en bijpassende accessoires.
Reactie of foto toevoegen
“Service van nul”
Door Jos de Natris op zondag 8 nov 2020 20 | vestiging Son
Verkoper doet zijn best maar heeft volgens mij te druk om goed te luisteren naar de klant daardoor tot 2 maal toe foute levering. om de vaklui binnen te houden heb ik vlug een (extra) loodgieter moeten binnenhalen .. De serviceafdeling ; je hebt ons niet de kans gegeven om nog eens te leveren ! belachelijk ze hebben lak aan je ...
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Jeannine en Guido Bisschopa op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Weert
Beetje lang geduurd maar uiteindekijk is alles goed gekomen, zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Albert & Janny Stadman op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Meppel
We kochten een complete badkamer + toilet. Zijn zeer tevreden over de adviezen en voorlichting. Snelle afhandeling. Er werd echt met ons meegedacht! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Carlo op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Middelburg
Hebben er een volledige badkamer gekocht, de service was prima met duidelijk advies en goed meedenkend wat we willen maar gaven ook aan wat we beter niet konden doen zonder op te dringen en zeker niet om dan duurdere spullen te kopen. Zeer correcte, tijdige en duidelijke communicatie. Zeer prettig zaken gedaan. Zou ik zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Betsie op zaterdag 31 mrt 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Verkoper Wesley heeft ons geholpen. Hij weet waar hij over praat. Dringt niet op /denk mee en neemt de tijd. Van badkamer en toilet is alles compleet en onbeschadigd aangeleverd. Sani direct uit Apeldoorn is ons goed bevallen. Aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door A Meintema op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Ons bezoek aan Sanidirect in Leeuwarden is ons heel goed bevallen. Vriendelijk personeel. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en meegedacht.
Ook fijn om het uitgebreid assortiment ter plekke te bekijken. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Dit heeft meegespeeld in onze beslissing tot aanschaf badkamer en toilet bij Sanidirect.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door G snijders op maandag 15 feb 2016 16 | vestiging Breda
Goed geholpen in de winkel. Prima service. Materalen van een hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Gebroken tegels bij aflevering werden moeiteloos nageleverd. Ook een ontbrekend kraandeeltje werd snel nagestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Grytsje op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Meppel
Wij zijn erg tevreden over de service van alle medewerkers van deze vestiging. We kwamen voor een douchdedeur maar hebben uiteindelijk toch de hele badkamer vernieuwd. We werden bij ons 2e bezoek al snel herkend en kregen een goed passend advies. Leveringen werden super snel handig geregeld. Er werd echt goed meegedacht binnen onze wensen en budget. Toen we twijfelden over de maten van de douchedeur kwam de medewerker zelfs bij ons thuis even overleggen. Wij zijn echt super tevreden over de klantvriendelijkheid en raden de winkel zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Pakbier op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Middelburg
Zeer ruime keus, vakkundig personeel, weet waar ze het over hebben.enkel maar de maten doorgeven en hun berekenen de hoeveelheid in ons voordeel i.v.m. snijverlies. goede raad gehad over het toilet waar we super blij mee zijn, nu bezig met de badkamer die zeker net zo mooi gaat worden.prijs/kwaliteitverhouding een dikke 10

Aanvulling ontvangen 16 september 2020: Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht, toilet is afgelopen januari al geplaatst, bestaande uit wand en vloertegels, toilet met inbouwreservoir en wastafel met onderkast, super blij mee. De badkamer word op dit moment verbouwd, daarvoor hebben wij dezelfde tegels als toiletruimte, toilet met inbouwreservoir (Ben) toilet met zitting, spiegel met verlichting, wastafel met onderkast, dubbele kraan, een design radiator en een glazen douchewand, en een goot afvoer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met het resultaat”
Door Henderina Moes op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Groningen
Op zoek naar een mooie badkamer kwamen we al snel bij Sanidirect terecht. Er is voldoende keuze uit de mooi opgestelde badkamers. We vertelden wat onze wensen waren, waarop we vriendelijke en vakkundig werden geholpen. Voor een mooie prijs hebben we een complete badkamer gekocht. Dus ook de tegels. Gelukkig was de levering binnen 3 week, dus super snel. Alles was compleet, er mistte geen onderdeel en alles onbeschadigd! We waren zo enthousiast over de vloertegels, dat later extra hebben besteld voor andere ruimtes in huis. Deze waren binnen 1 week binnen, zo kon de tegelzetter in één keer door! Top! Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de kwaliteit! Van ons krijgt Sanidirect een 10!
Henderina en Frank
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi badkamerontwerp”
Door Ton Bootsman op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Ik ben goed geholpen door Kelly Kleine, ze wist waar ze over sprak. Ze maakte een mooi ontwerp voor onze badkamer. Ze is zelfs bij ons thuis geweest om dit moeilijke badkamertje te bekijken en het ontwerp te maken, wat ik zelf heb uitgevoerd, met af en toe advies van Kelly en Sanidirect. Alleen jammer van de communicatiefouten bij Sanidirect, waardoor sommige dingen uitliepen (pendeldeur)
FOTO VAN TON BOOTSMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Sam op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een complete badkamer gekocht incl tegels. Dit was in december 2021. Door wat veranderingen in ons bouwplan ivm de energieprijzen, hadden we de radiator en de spiegel niet meer nodig. Echter hadden we deze al wel besteld. Levering is volgens plan gegaan. Maar nu hebben we dus spullen over. Ook tegels. Het retourbeleid is waardeloos. We hebben geen maatwerk gekocht, de spullen zijn niet uit het assortiment, zitten in een onbeschadigde originele verpakking en toch mag het niet terug. Verder wilde onze tegelzetter eigenlijk niet met de 'Sanizooi' tegelen en hij heeft ook laten zien waarom. Sommige tegels zijn helemaal niet haaks, iets wat voor een strakke badkamer met gerectificeerde tegels wel een must is. Daarnaast waren er een aantal bol, niet vlak, zeg maar. Er was een pak tegels kapot, deze werd direct netjes vervangen. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nou van alles moet vinden. Mochten we ooit een nieuwe badkamer nodig hebben, dan gaan we zeker niet terug. Nog een tip, mocht je er wel een badkamer kopen; het aantal m2 tegels wordt middels een computersysteem uitgerekend. In de offerte/factuur/aankoopbevestiging staat wél duidelijk dat de tegelzetter het even na moet meten. Laat dat ook zeker doen. Wij hadden van de ene tegel veel te veel en de andere tegel tekort. Ze hebben niks op voorraad, dus je haalt ook niet even snel wat bij. Moet eerst besteld worden, levertijd, blabla. Dus als je niet wilt, dat de tegelzetter stagneert, laat hem (of haar) checken!! Verder krijgen we een parel van een badkamer, denk ik.
Reactie of foto toevoegen
“Flexstang”
Door Yolanda Slotboom op donderdag 28 nov 2019 19
Flexibele slang gekocht via internet. Snel geleverd en af gehaald in Breda.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Jorrit op donderdag 9 aug 2018 18 | vestiging Utrecht
Hier onze badkamer en apart toilet gekocht. Prima advies in de winkel. Communicatie daarna en levering verliep ook goed. Enige minpunt is de 2 dagen tijd die je hebt om vervolgens het geleverde te controleren op gebreken. Dit is bij een totale badkamer en toilet erg kort. Controle bleek nodig omdat er een barst in het wastafelblad zat. Na melding (binnen de 2 dagen) werd overigens de volgende dag zonder problemen een nieuw wastafelblad bezorgd. Heel fijn! Verder is alles goed verlopen en zijn we blij met het resultaat.
FOTO VAN JORRIT
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Hans B. op vrijdag 1 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Sanidirect: NIET DOEN !!!! Waardeloos bedrijf. Dit geldt voor de winkel in Heerlen én voor het moederbedrijf. Zeer slechte ervaring met Sanidirect, NIET kopen. Bij ons is zo ongeveer alles fout gegaan. Onze aannemer kon eerder dan gepland beginnen dus hebben wij bij de winkel gevraagd of snelle levering mogelijk was. Wij kregen hierop een akkoord maar toen de aannemer was begonnen, bleek het allemaal niet te lukken. Uiteindelijk zijn wij zelf de spullen moeten gaan halen in Waalwijk. Dit koste mij een dag verlof en een dag bushuur en een extra dag werk van de aannemer. Geen "Sorry, dit hebben wij fout ingeschat....". Klacht via de mail zou doorgestuurd worden naar de winkel: nooit gebeurd. Een stapel retourpapieren vanwege ondeugdelijke leveringen: 2 spotjes ( van de 4) met beschadigingen, wastafel 2x geleverd met oneffenheden, de 3e pas in orde (koste ons weer enkele dagen extra), sifon voor de douchebak was niet meegeleverd, sifon voor de wastafel paste niet, bevestigingsmaterialen van de drukplaat van het toilet was niet compleet en die van het wandcloset was kapot. De bovenplaat van de kast bleek los te zitten omdat van de dubbelzijdige tape bij 2 van 4 de beschermfolie er nog op zat, 2 dozen tegels kapot. Toen op het laatste de spiegel werd opgehangen, bleek bij verwijdering van de siliconen bescherkapjes dat er een stukje uit de spiegel was. Hierover gereclameerd maar het woord service kennen ze niet bij Sanidirect. Je kan een nieuwe spiegel KOPEN met 20% korting. Ik heb aangegeven met bovenstaande verhaal dat een servicegericht bedrijf hier met een oplosssing zou moeten komen, het heeft ons namelijk enkele dagen extra werk gekost vanwege alle foute leveringen: Sanidirect geeft niet thuis!!!! Uitermate goed getrainde medewerkers die absoluut niet toegeven dat er iets beter had gekund, geen sorry, geen service. WAARDELOOS bedrijf dat ik bij iedereen zal afraden. 1 ster is eigenlijk nog té veel.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gegaan”
Door Fam Willemze op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Duiven
Wij hebben bij Sanidirect Duiven een badkamer gekocht. Deze is op zeer vakkundige wijze gepland en geinstalleerd. Bram heeft ons zeer goed en vakknudig geholpen, een dikke 10! Je hebt een vast contactpersoon tijdens de verbouwing, en er wordt op toe gezien dat het allemaal goed gaat dmv controles. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht”
Door Bakrimi op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Hierbij dien ik een klacht. Ik heb door toedoen van Sanidirect lang moeten wachten om de badkamer meubel te plaatsen. Gisterochtend (woensdag) is de juiste meubel aangekomen nadat er 3 keer onjuist en gebroken spullen zijn geleverd. Nadat de meubel is geplaatst wilden wij de spiegel gaan plaatsen. Bij het openen van de beschermlaag blijkt dat deze ook gebroken is. Het is echt een drama Wat ik niet juist of gebroken heb ontvangen van Sanidirect . Doordat ik 4 x mijn monteur moest afbellen en gisteren weer niet compleet afgemaakt heeft moet ik hem ook extra hiervoor compenseren. Deze kosten wil ik ook bij Sanidirect verhalen. Ik verwacht dan ook zeer spoedig een antwoord van Sanidirect en een nieuwe spiegel en compensatie van kosten aan de monteur en geleden stress die zich meebrengt. Ik heb van alles ook een foto gemaakt. Ook heb ik rechtsbijstand hierin ingeschakeld. Tevens zal ik overwegen om alle sociale media en consumenten programma's zoals Kassa inschakelen over de manier van handelen.
FOTO VAN BAKRIMI
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Van zalen op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Meppel
Zeer tevreden met de 1e klas spullen voor de badkamer en het toilet. Goede service bij levering. Denken mee als iets niet goed is en reageren direct. Zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde goederen. Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Gaat mis in Waalwijk”
Door Dineke op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Sneek
Complete badkamer gekocht bij sanidirect. Zeer goed geholpen door sanidirect Sneek. Fijne en gezellige ervaring. Denken ook mee. Helaas ging het helemaal mis in hoofdkantoor in Waalwijk. Wat een arrogante, ongeregeld zooitje. Geen goede communicatie, wachten na 4 afmelding van bestelling,vanaf 8 februari nog steeds op onze wastafel meubel. 2 verkeerde levering datum. Schade tijdens transport?, foto's niet gezien? Ook bij de afmelding wordt te laat of helemaal niet contact met ons gezocht. Onze zpp is hier dus ook niet blij mee. (Mist inkomen) En gisteren om 16.45 kregen we een mail dat de wastafel, die daar al vanaf 8 februari voorradig lag, want het meubel was het probleem steeds, nu opeens niet meer op voorraad ligt. Wij zijn helemaal klaar met sanidirect waalwijk. We zijn nu weer benieuwd wat voor smoes ze hebben. En wie gaat er voor de kosten opdraaien van de zzp'er. Jammer voor Sneek, maar dit gaat ten kosten van ons vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij leveren complete badkamer”
Door Saskia op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
We kwamen er achter dat onze hoge kast ontbrak in onze order. Zelfde dag van melden nog een nieuwe besteld voor ons en de week erna geleverd !
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Akje Braaksma op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben via Sanidirect onze badkamer laten vernieuwen en zijn heel tevreden over het resultaat. Er werd op een prettige manier meegedacht over onze wensen. Bij de levering van de tegels bleken er meerdere dozen gebroken tegels te bevatten. Die zijn zonder probleem vervangen. De installatie hebben we ook via Sanidirect geregeld. Dit is uitstekend gedaan door van der Grift installatietechniek uit Benschop.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Ank Blom op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Middelburg
Omdat mijn badkamer en toiletruimte gerenoveerd moesten worden kwam ik terecht bij Sanidirect in Middelburg. De verkoper, Stephan Obdeijn, nam uitgebreid de tijd om mij te informeren en adviseren over welke mogelijkheden en materialen in mijn situatie het beste zouden zijn. Zo kon ik makkelijk een keus maken waar ik me goed bij voelde.
De verbouwing is nu klaar en ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel Stephan en Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde planning”
Door Pieter Hoenderop op woensdag 25 okt 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor 2 badkamers alles ruim van te voren besteld, namelijk 12 weken. Was geen enkel probleem. Door fout binnen sanidirect is alles in verkeerde week ingepland. Gevolg: de helft maar afgeleverd, installateur heeft alles gesloopt maar kan niet installeren vanwege ontbreken materialen, ons gezin kan minimaal 4 weken badkamer niet gebruiken, krijg meerkosten installateur (als hij tenminste tijd heeft). Sanidirect erkend hun fout, maar lost niets op en denkt niet mee, verschuilt zich. Hun fout, wij de shit! Eerste indruk was goed, fouten kunnen gemaakt worden....maar pak dan wel je verantwoordelijkheid en kom met oplossing of tegemoetkoming. Slechte prestatie, schaam je ...
REACTIE VAN PIETER
Inmiddels gesprek gehad met filiaal, en afgesproken dat we samen tot een oplossing komen. Kortom, willen graag hun fout herstellen en pakken hun verantwoordelijkheid. Klasse reactie Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Mieke op vrijdag 8 sep 2017 17 | vestiging Utrecht
De verkoper, te amicaal, luistert niet naar zijn klant, gevolg is dat een sensor schakelaar niet werkt omdat er een muur te dicht bij de spiegel staat. De vraag of dit kon heb ik zekere gesteld tijdens de aankoop. Later komt meneer met dat een sensor 15 cm ruimte nodig heeft, en nog veel later blijkt dat dit niet klopt, het is minder aan cm, maar wel nog teveel voor ons. De verkoper werkt 0 mee aan een oplossing, de spiegel is geleverd zonder montage beschrijving, deze wordt tot op de dag van vandaag nog opgestuurd. Vrees dat dit niet gebeurd, net als de sensor, ook die komt per post... een verkoper die liegt, heel jammer! Wel een pluim voor het servicecentrum die uiteindelijk wel toegeven dat de verkoper en de vestiging in gebreke zijn gebleven en alles keurig, zonder extra kosten, hebben geregeld. Dat maakt een matig. Maar vestiging sanidirect Utrecht: die krijgen een 0!
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door M. op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een brochure aangevraagd te hebben werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het laten maken van een 'geheel vrijblijvende offerte'. De afspraak viel ontzettend tegen. De verkoper wilde geen offerte maken en bleef maar aandringen om gebruik te maken van de aanbieding die alleen nog dat weekend gold. Alleen als ik min of meer zou toezeggen tot aankoop over te gaan, zou hij een echte offerte maken. Nu kwamen we niet verder dan een rondje door de showroom, waarbij de verkoper op een blaadje noteerde wat mij aansprak. Ik kreeg alleen de totaalprijs van het sanitair te horen, niet de totale kosten incl. installatie. Kortom, door de houding van de verkoper een negatieve ervaring met Sanidirect. Op zich hebben ze wel mooie artikelen en prima prijzen, maar na deze ervaring zou ik hooguit online wat artikelen bestellen. Voor het bestellen van een complete badkamer bestellen incl. installatie zoek ik wel een andere leverancier.
REACTIE VAN EDWIN BOOMSTRA
Op zich snap ik wel dat een bedrijf in eerste instantie geen uitgebreide offerte maakt. Wat vaak gebeurt in de praktijk is dat de consument dat gebruikt om bij de concurrent beslagen ten ijs te komen, of men gaat kijken of ze bepaalde onderdelen online kunnen bestellen. Een verkoper steekt veel tijd in het verkoopgesprek. Anderzijds hoort dat natuurlijk wel bij de taak van een verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor complete badkamer”
Door Fennie van Strien op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Super goed geholpen echt een aanrader. Ze denken met je mee over hoe en wat je kunt doen.Om je badkamer naar jou zin te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe badkamer”
Door Dion van Baal op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Goed advies gehad van meneer, erg vriendelijk en wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer van Sanidirect. Prijs kwaliteit is top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Laura op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Breda
Ze nemen de tijd on te luisteren naar je wensen en denken mee. Een rondje door de showroom geeft inzicht in het assortiment. Wij hebben een badkamer gekocht, badmeubel, douchecabine, tegels en 2 toiletten. Ook na de bestelling blijft het contact klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed gegaan”
Door Helmers op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Almere
Een complete badkamer gekocht .Verkeerde berekeningen ,met gevolg tegels van de muur en vloer tekort .Badmeubel te groot ,maar mocht niet geruild worden helaas.4 weken zonder douche gezeten.Tegels bij bestelt, maar pas na een week leverbaar. Na week nog geen bericht ,zelf tegels opgehaald. Werd niet echt vriendelijk te woord gestaan door medewerkster, viel nergens over te praten. Medewerker die berekening had gedaan, was al weer weg. Zou niemand aanraden bij sanidirect te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een nieuwe badkamer”
Door Chantal Nolsen op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Den Bosch
Zeer goed geholpen. Juiste informatie. Goede prijs en snel in huis
Reactie of foto toevoegen
“Douchewand”
Door S.M. Simons op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Son
De service van dit bedrijf is gewoon slecht. Voor ruim € 10.000 aan spullen gekocht voor renovatie badkamer, Na 3 jaar breekt een scharnier van de douchewand af aan de onderkant, ze hebben toen 3 x onderdelen opgestuurd die niet bij de douchewand hoorde. Nu blijkt dat de hele douchewand eruit, moeten 2 monteurs Sanidirect komen 45 minuten werk. Kosten € 225,-. Monteur vertelde foutje in het onderdeel niet goed gegoten. Garantie bij Sanidirect tot de spullen over de drempel. Dus zoek liever een ander bedrijf dan Sanidirect.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bij levering”
Door Rismy op woensdag 10 mei 2017 17 | vestiging Barendrecht
Allereerst wel super geholpen door Mark in de filiaal Barendrecht, alleen wel aangegeven dat de afvoer wat lager zat omdat men de standaard wastafels al in onze nieuwbouw hadden geplaatst. Dus een compleet badkamermeubel, wastafel, spiegelkast met bijbehorende attributen gekocht bij sanidirect (barendrecht). Eerste wat verkeerd ging was dat men had gebeld dat de producten 15 april geleverd zouden worden. Wij hadden met de optie bezorgen tot aan de badkamer gevraagd en daar hebben wij 5% van het bedrag voor betaald. Blijkt dat de producten niet op de 15de geleverd konden worden en dat iemand dat verkeerd had doorgebeld. Afijn, dat was voor ons dan geen probleem maar wij moesten weer de klusjesman afzeggen (waar ook kosten aan vast zaten). Dus 22 April zou men het tussen 12h en 16h de producten komen afleveren. Om toch wat zekerheid te krijgen hoelaat de producten geleverd zouden worden belde ik meerder keren met de filiaal Barendrect. Daar krijg ik Sander aan de telefoon en hij geeft aan dat zij helemaal geen controle hebben of inzage hebben hoe de chauffeurs rijden. Als wij een bevestiging hebben gehad dan zou dat zeker goed komen. Inmiddels was het 16:15 en ik belde weer naar de filiaal met pure frustratie want ik zou 30 min van te voren gebeld worden wanneer de chauffeur langs zou komen. Om 16:35 komen ze met de producten aan. Wij gaan er vanuit dat alles geleverd is wat af is gesproken in het filiaal. Eenmaal bij het uitpakken zien wij dat meerdere producten beschadigd zijn en dat de sifon niet past ten opzichte van de afvoer. Om te kijken hoe lang de flexibele afvoerslag moest zijn moesten wij het geheel wel optillen om te passen en meten. Foto's zijn van te voren gemaakt van de beschadigingen vanuit de doos.

Tja wat nu, de klusjesman had geen flexibele buis bij zich en kon dus ook niet aan het werk (dit zou eigenlijk al geleverd moeten zijn). Een paar mailtjes opgesteld met de vraag of men een financiele coulance kon treffen wat betreft de schade van de badkamermeubel en spiegelkast.

@Badenman, wat een slechte service! Wij zijn nog nooit zo slecht geholpen of te woord gestaan door de medewerkers. Spiegelkast kon worden vervangen de eerst komende week maar de badkamermeubel is door ons zelf beschadigd. Tuurlijk klantenservice van badenman. In de sifon zat een scheur wat voor een lekkage zorgde, wat hebben wij een frustratie gehad zeg! Nooit meer producten van sanidirect! Wij zijn er klaar mee. Ga liever naar een doe het zelf zaak want zelfs daar krijg je betere service en word alles vervangen of krijg je eventueel je geld terug!

Mocht je dus klachten hebben bij sanidirect dan ga je doorverwezen worden naar badenman, zij zorgen voor de klachtenservice!
1. geen service en 2. geen manieren en erg onbeschoft personeel! Uiteindelijk is de spiegelkast 29 april geleverd en werd het alleen aan de deur gebracht. Terwijl wij 5% hebben betaald dat het boven zou worden afgeleverd. Hier kon de chauffeur niets aan doen maar is dit door badenman geregeld.

Blijkt dus bij het het uitpakken van alleen de spiegelkast die was afgeleverd dat die ook op twee plekken beschadigd is. Wij zijn dus helemaal klaar met sanidirect en badenman service! Ik raad men aan om gewoon lekker naar de concurrent te gaan. Soms is dat 30 euro duurder of soms vele malen goedkoper maar daar kan je het gewoon omruilen, krijg je handleidingen mee of gebruiksinstructies (deze waren ook niet meegeleverd), krijg je tenminste service, eventuele financiële compensatie en of krijg je je geld terug.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rogier Bl. op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik werd prima geholpen door Stefan! Ik had al beetje idee hoe ik mijn badkamer wilde indelen maar tijdens het gesprek kwam Stefan nog met ander idee hoe het eventueel ook zou kunnen en dat vond ik eigenlijk nog beter! Uiteindelijk ook voor dit idee gekozen. Ook goed geholpen bij het aanbevelen van een aannemer. Is ook prima gegaan. Kortom, alles bij elkaar ben ik erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Denise Ertner op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Hilversum
Badkamermeubels aangeschaft. Duidelijk en eerlijk advies. Prettige benadering en zeer servicegericht bij oplossing van door ons zelf veroorzaakt probleem achteraf. Aan te raden!

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: Bestelling is geleverd en inmiddels gemonteerd ( dit laatste niet via Sanidirect). We zijn tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Geen levering”
Door S. Donga op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
15 mei een toiletrolhouder besteld. Zou er binnen een week zijn. Het is nu
10 juni en ik heb nog steeds niets ontvangen. Wel een order bevestiging gekregen dat die op 5 juni zou worden afgeleverd. Twee keer langs de winkel gereden voor niets.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door José van Aalten op maandag 31 jul 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
Een hele negatieve ervaring met de levering van onderdelen voor onze nieuwe badkamer, verkocht door Marco ter Horst van Sanidirect Kaatsheuvel. Eens, maar nooit meer!
- Er is aan ons een verkeerde douchedeur (690,--) verkocht, die wel door Sanidirect wordt terug genomen, maar slechts gedeeltelijk wordt gecrediteerd (480,--) zonder opgaaf van reden of uitleg waar die lagere vergoeding op gebaseerd is.
- Een regendoucheset van 324,-- die ergens in het magazijn in Waalwijk is achtergebleven wordt tegen betaling van 250,-- alsnog geleverd door Sanidirect Kaatsheuvel (5-dagen-termijn om te reclameren verstreken). We douchen onder een 2 x betaalde regendouche!!

Al met al zijn wij voor een paar honderd euro benadeeld. En Marco ter Horst van Sanidirect in Kaatsheuvel kan alleen maar roepen dat hij niets kan doen ("U denkt zeker dat ik de directeur ben en het voor het zeggen heb. Ben ik niet en u moet bij de klantenservice zijn"). Zeer teleurstellend!

In maart 2017 hebben wij bij Sanidirect in Kaatsheuvel een complete badkamer uitgezocht. De plaatsing ervan is in juli 2017 gebeurd. Bij de verkoop is ons door Marco ter Horst geadviseerd om de spullen door de installateur te laten ophalen in het magazijn in Waalwijk. En zo geschiedde. De installateur heeft met hulp van een magazijnmedewerker van Sanidirect de spullen in zijn transportbus geladen (moest in 2 keer). Bij installatie bleek dat de betaalde regendoucheset van 324,-- niet meegekomen was. De klantenservice blijft volhouden dat die doucheset wel is geleverd (afgevinkt op ondertekende pakbon), alleen hebben wij dat ding nooit ontvangen en de installateur heeft die set nooit in zijn transportbus geladen. Wat is er gebeurd tussen de 2 transporten? Wie heeft gelet op de resterende goederen op het magazijnterrein, terwijl de installateur het 1e transport afleverde? Wie heeft de pakbon afgevinkt? De klantenservice geeft geen antwoord op onze mails. Het enige aanbod is: jullie kunnen met korting voor 250,-- een nieuwe set kopen! U had binnen 5 dagen moeten reclameren! Ik heb aangegeven dat controle van de levering en nalezen leveringsvoorwaarden niet goed is verlopen door ziekte van mijn man en familieomstandigheden bij installateur. Maar dat duidelijk is dat de regendoucheset niet is geleverd. Voor 250,-- nieuwe set aangeschaft. Verzoeken om creditering van dit bedrag worden beantwoord met de mededeling dat ik het binnen 5 dagen had moeten melden.

Bij levering bleek de verkochte douchedeur niet te passen. De installateur heeft dit gemeld en de deur is keurig opgehaald door Sanidirect. Betaald bedrag zou worden teruggestort. De verkoper Marco ter Horst van Sanidrect Kaatsheuvel heeft toegezegd dat het gaat om een bedrag tussen 550,-- en 600,--. In maart hebben we een deur van 690,-- uitgezocht en betaald in het totaalpakket van de badkamer. Gezien dit totaalpakket konden wij akkoord gaan met een retourprijs tussen 550,-- en 600,--. Er wordt echter maar 480,-- terugbetaald. Mails met vragen over uitleg van het bedrag van 480,-- worden niet beantwoord, noch door de klantenservice in Waalwijk, noch door de verkoper in Kaatsheuvel. Het lijkt erop dat de verkoper in maart een goedkopere deur op de verkoopfactuur heeft gezet, in ieder geval klopt de prijs van dat type douchdeur niet met de prijs van de deur die wij uitgezocht hadden. Daar zit een verschil van ruim 200,-- in.

Al met al een slechte ervaring en uiteindelijk een te dure badkamer. En heel teleurgesteld in het oplossingsgericht handelen van zowel de verkoper van Sanidirect in Kaatsheuvel als van de klantenservice. Het is ronduit onfatsoenlijk dat mails en verzoeken om een gesprek niet worden beantwoord. José van Aalten, Kaatsheuvel
REACTIE VAN JOSE VAN AALTEN
Inmiddels heeft Sanidirect met ons contact opgenomen n.a.v. de recencies op Truspilot en Qasa. De vergoeding van de douchedeur is verhoogd en acceptabel voor ons. Sanidirect heeft het extra bedrag meteen op onze rekening gestort. Dat is keurig en snel afgehandeld. Wat betreft de regendoucheset wachten wij nog op toegezegd telefoontje, maar vertrouwen ook hier op goede afloop.
REACTIE VAN JOSE VAN AALTEN
De stand van zaken op 4 augustus 2017 na teleurstellend telefoongesprek met klantenservice: de toegezegde camerabeelden zijn niet meer beschikbaar! Sanidirect heeft te lang gewacht met bekijken c.q. opvragen en heeft ons blij gemaakt met een dode mus. En dus weer terug bij af: de dubbelbetaalde regendoucheset wordt niet gecrediteerd! Schandalige gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wandtegels en een douche-set”
Door D.D. de Bruin op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Breda
We werden goed en vriendelijk geholpen bij het zoeken naar nieuwe wandtegels en een douche-set voor onze badkamer. Ook de aflevering liep volledig volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Laura op donderdag 18 okt 2018 18 | vestiging Breda
Waardeloze service, veel beloftes maken deze alleen niet waar. Levertijden die niet kloppen en 6 keer veranderd worden. In oplossingen denken of überhaupt ergens in mee denken doen ze niet. Je mag gewoon je volledige bedrag aftikken en waardeloze service verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Wasmeubel met spiegel en toilet”
Door Kutsal op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Almere
Ik ben direct, vriendelijk en professioneel benaderd. Levering is zoals afgesproken gegaan. Beschadigd geleverde product is meteen meegenomen. Zelfde dag ben ik gebeld voor een afspraak van nieuwe levering en 2 werkdagen later had ik mijn product binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens algemene voorwaarden kan je niet ruilen”
Door AMC op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Son
Willen kranen vervangen op de badkamer en hebben vertrouwen in de deskundigheid van de medewerker, helaas 3 artikelen zijn niet geschikt voor de situatie. Zijn niet om te ruilen want in de verkoopvoorwaarden staat "niet ruilen". ADVIES! KOOP NIET BIJ SANIDRECT MAAR GA NAAR EEN BEDRIJF DAT SERVICE BIED
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Sasoon Aleksani op dinsdag 24 mei 2022 22 | vestiging Enschede
Voor de 3e keer in 2 jaar ben ik goed en snel geholpen door de heren van Sanidirect Enschede. We hebben 3 x complete badkamer gekocht. Kwaliteit en service is super beide heren denken goed met je mee en zullen je een juiste advies geven.
FOTO VAN SASOON ALEKSANI
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw paneel”
Door J.Ebbink op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Duiven
Nieuwe druk paneel Grohe spoelbediening besteld via de winkel. Het personeel dacht mee voor de oplossing en 2 dagen later al thuis bezorgd.Vriendelijk personeel en werd netjes ontvangen met het probleem.Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Piet van Engelen op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Badkamer gekocht. Wij hebben met Sanidirect zeer goede ervaring gehad, de service vooraf was zeer goed en wij hadden achteraf nog een dingetje wat aangepast moest worden, dit is ook super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Douchestang”
Door Robert-Jan op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Den Bosch
Persoonlijk geadviseerd door Jan-Willem.
Reactie of foto toevoegen
“Heel snel controleren”
Door R. Stark op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Cruquius
We gingen voor een nieuwe badkamer. In de showroom zijn we heel goed geholpen. heel vriendelijke personeel. heel kundig en goed advies! Alle spullen thuis afgeleverd. Een aantal spullen (zoals spiegel)werden door de vriendelijke bezorgers nagekeken op beschadigingen. Bij het installeren door onze aannemer bleek dat de spiegel en een badkamerkastje waren beschadigd. Omdat ergens in de regels staat dat we als klant 2 dagen de tijd hebben om alle geleverde spullen op beschadigingen te controleren, kregen we de schade niet vergoed! Wij waren echter in de veronderstelling; als je alles zo lang mogelijk ingepakt laat, kan het tijdens de verbouwing niet worden beschadigd. Blijkbaar gaat het personeel van Sanidirect niet respectvol met de spullen om waardoor tijdens vervoer veel kapot gaat! Tip: Ga er bij aflevering van de spullen met je neus dicht op staan en sta erop dat ze alles uitpakken en controleren!!!!! Wij hebben het jammer genoeg niet gedaan en dat heeft ons een hoop extra geld gekost! Ik vind het slecht dat je niets vergoed krijgt, terwijl spullen tijdens vervoer door Sanidirect zelf kapot gemaakt worden!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 37
Vestigingen Sanidirect
aAlmere (10 ervaringen), Washingtonstraat 111, 1334 LS Almere, tel 036 - 529 00 88
bAmstelveen (2 ervaringen), Maalderij 12, 1185 ZB Amstelveen, tel 020 - 800 35 08
cApeldoorn (4 ervaringen), Het Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 206 99 96
dBarendrecht (12 ervaringen), Pesetastraat 42-44, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 00 50
eBreda (8 ervaringen), Grenssteen 9, 4815 PP Breda, tel 076 - 541 44 14
fCapelle aan den IJssel (11 ervaringen), Hoofdweg 46a, 2908 LC Capelle aan den Ijssel, tel 010 - 289 21 20
gCruquius (9 ervaringen), Cruquiusplein 22, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 206 03 00
hDen Bosch (8 ervaringen), Tinnegieterstraat 12, 5232 BM 's-Hertogenbosch, tel 073 - 206 00 11
iDen Haag (9 ervaringen), Van der Kunstraat 157, 2521 BS Den Haag, tel 070 - 305 00 09
jDuiven (4 ervaringen), Nieuwgraaf 46, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 13 09
kEde (8 ervaringen), Lorentzstraat 2-6, 6716 AD Ede, tel 0318 - 63 63 39
lEnschede (4 ervaringen), Schuttersveld 38, 7514 AL Enschede, tel 053 - 207 00 83
mGroningen (11 ervaringen), Peizerweg 84, 9727 AK Groningen, tel 050 - 525 00 37
nHeerhugowaard (5 ervaringen), JJP Oudweg 29s, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 204 99 90
oHeerlen (7 ervaringen), In de Cramer 98, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 85 50
pHilversum (4 ervaringen), Verlengde Zuiderloswal 32, 1216 BX Hilversum, tel 035 - 544 80 93
qHoorn NH (7 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 10c, 1625 NV Hoorn NH, tel 0229 - 76 89 96
rKaatsheuvel (6 ervaringen), Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 31 45
sLeeuwarden (11 ervaringen), Schenkenschans 1s, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 289 50 82
tLeiderdorp , Zijlbaan 30, 2352 BN Leiderdorp, tel 0712 - 06 06 20
uMeppel (14 ervaringen), Blankenstein 444, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 25 11 05
vMiddelburg (14 ervaringen), Mortiereboulevard 24, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 99 90
wSneek (9 ervaringen), Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 10 09
xSon (13 ervaringen), Ekkersrijt 4016, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 01 55
yTilburg (8 ervaringen), Hestiastraat 18, 5047 VA Tilburg, tel 013 - 570 02 02
zUtrecht (11 ervaringen), Zeelantlaan 59, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 275 04 00
a1Weert (1 ervaring), Moesdijk 11d, 6004 AX weert, tel 0495 - 74 94 42
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.