Feedback
6,0

Sanidirect

Score uit 155 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
24 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanidirect
Wij helpen je om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. We bieden een uitgebalanceerd aanbod van alle populaire A-merken.
Alternatieven voor Sanidirect
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 68 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 155 ervaringen over Sanidirect. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren44 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster44 ervaringen

Per vestiging:
“Moeilijk over retouren”
Door Fijlstra op woensdag 25 nov 2015 15 | vestiging Leeuwarden
Drie artikelen gekocht in sept 201 5ter waarde van €137. Gevraagd of ze geretourneerd mochten worden. Dat mocht zei medewerker. Desgevraagd wilde hij dit ook wel schriftelijk bevestigen. Week later geretourneerd. Het geld zou later terug gestort worden. Volgende dag mail van de medewerker. Alleen het haakje van €8 werd gecrediteerd! Met hem gebeld; hij zei dat hij bij dit artikel een pijltje op de bon had gezet! Ik heb gezegd dat ik hier niet mee akkord ging en het hoofdkantoor zou bellen. Gaan we dreigen zei hij heel intimiderend. Wat een boef zeg die medewerker een ,aanwinst' voor je bedrijf. Paar weken later mail dat geld gecrediteerd zou worden en inderdaad in november geld terug! Conclusie: nooit weer naar Sanidirect..... Never al is het gratis.
FOTO VAN FIJLSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Grytsje op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Meppel
Wij zijn erg tevreden over de service van alle medewerkers van deze vestiging. We kwamen voor een douchdedeur maar hebben uiteindelijk toch de hele badkamer vernieuwd. We werden bij ons 2e bezoek al snel herkend en kregen een goed passend advies. Leveringen werden super snel handig geregeld. Er werd echt goed meegedacht binnen onze wensen en budget. Toen we twijfelden over de maten van de douchedeur kwam de medewerker zelfs bij ons thuis even overleggen. Wij zijn echt super tevreden over de klantvriendelijkheid en raden de winkel zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Retour tegels”
Door Femke Jonker op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Complete badkamer besteld, na advies door een medewerker. Die medewerker heeft de tekeningen en berekeningen gemaakt. Incl wand en vloertegels. Na plaatsing bleken er 5 dozen vloertegels te veel te zijn besteld. Deze willen ze niet retour nemen, ondanks dat ze een foute berekening hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer compleet”
Door Fred op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Komplete badkamer. Goed advies, kompleet, alles voor installatie inbegrepen, aantrekkelijke prijs

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: Spullen zijn geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde planning”
Door Pieter Hoenderop op woensdag 25 okt 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor 2 badkamers alles ruim van te voren besteld, namelijk 12 weken. Was geen enkel probleem. Door fout binnen sanidirect is alles in verkeerde week ingepland. Gevolg: de helft maar afgeleverd, installateur heeft alles gesloopt maar kan niet installeren vanwege ontbreken materialen, ons gezin kan minimaal 4 weken badkamer niet gebruiken, krijg meerkosten installateur (als hij tenminste tijd heeft). Sanidirect erkend hun fout, maar lost niets op en denkt niet mee, verschuilt zich. Hun fout, wij de shit! Eerste indruk was goed, fouten kunnen gemaakt worden....maar pak dan wel je verantwoordelijkheid en kom met oplossing of tegemoetkoming. Slechte prestatie, schaam je ...
REACTIE VAN PIETER
Inmiddels gesprek gehad met filiaal, en afgesproken dat we samen tot een oplossing komen. Kortom, willen graag hun fout herstellen en pakken hun verantwoordelijkheid. Klasse reactie Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Hans B. op vrijdag 1 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Sanidirect: NIET DOEN !!!! Waardeloos bedrijf. Dit geldt voor de winkel in Heerlen én voor het moederbedrijf. Zeer slechte ervaring met Sanidirect, NIET kopen. Bij ons is zo ongeveer alles fout gegaan. Onze aannemer kon eerder dan gepland beginnen dus hebben wij bij de winkel gevraagd of snelle levering mogelijk was. Wij kregen hierop een akkoord maar toen de aannemer was begonnen, bleek het allemaal niet te lukken. Uiteindelijk zijn wij zelf de spullen moeten gaan halen in Waalwijk. Dit koste mij een dag verlof en een dag bushuur en een extra dag werk van de aannemer. Geen "Sorry, dit hebben wij fout ingeschat....". Klacht via de mail zou doorgestuurd worden naar de winkel: nooit gebeurd. Een stapel retourpapieren vanwege ondeugdelijke leveringen: 2 spotjes ( van de 4) met beschadigingen, wastafel 2x geleverd met oneffenheden, de 3e pas in orde (koste ons weer enkele dagen extra), sifon voor de douchebak was niet meegeleverd, sifon voor de wastafel paste niet, bevestigingsmaterialen van de drukplaat van het toilet was niet compleet en die van het wandcloset was kapot. De bovenplaat van de kast bleek los te zitten omdat van de dubbelzijdige tape bij 2 van 4 de beschermfolie er nog op zat, 2 dozen tegels kapot. Toen op het laatste de spiegel werd opgehangen, bleek bij verwijdering van de siliconen bescherkapjes dat er een stukje uit de spiegel was. Hierover gereclameerd maar het woord service kennen ze niet bij Sanidirect. Je kan een nieuwe spiegel KOPEN met 20% korting. Ik heb aangegeven met bovenstaande verhaal dat een servicegericht bedrijf hier met een oplosssing zou moeten komen, het heeft ons namelijk enkele dagen extra werk gekost vanwege alle foute leveringen: Sanidirect geeft niet thuis!!!! Uitermate goed getrainde medewerkers die absoluut niet toegeven dat er iets beter had gekund, geen sorry, geen service. WAARDELOOS bedrijf dat ik bij iedereen zal afraden. 1 ster is eigenlijk nog té veel.
Reactie of foto toevoegen
“Levering badkamermeubel”
Door Angela Rietdijk op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Er werd goed geadviseerd en meegedacht, heldere communicatie en afspraken keurig nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop spiegel”
Door J.Baets op maandag 9 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Badkamerspiegel gekocht verlichting raakte helaas defect ,hebben me toen een nieuwe trafo gestuurd 1 dag later al geleverd helaas geen resultaat . Teruggebeld superaardige dame aan telefoon gehad deze heeft gelijk een nieuwe spiegel laten bezorgen. Als ik weer iets nodig heb van sanitair ga ik weer naar sanidirect en ik zal ze ook aanbevelen. Top bedrijf.tegelde
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering niet teruggenomen”
Door Joanna op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij waren op zoek naar een badkamer kast met verstelbare planken omdat ik mijn schoonmaakmiddelen bovenin wil hebben I.v.m. de kinderen. Een badkamer kast met verstelbare planken, 2 deuren en na overleg 50 cm breed. Wat kregen wij geleverd; een badkamer kast zonder verstelbare planken, met 2 deuren en een lade en 40 cm breed. En als je de winkel dan belt zeggen ze doodleuk boor zelf wat gaatjes erin, ja hoor in een kast van dik 800 euro. Verkoper zegt doodleuk, die kast staat niet in de winkel dus ik wist niet of deze verstelbare planken had. Lekker dan als dat je eerste vraag is als je binnenkomt, op kleur en grote na. Terugnemen doen ze niet. Klantenservice heeft het al 2 maal teruggespeeld naar de winkel maar geen reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameruitrusting gekocht”
Door Mevr. M.C.HENGEVELD-KOSTERS op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Hilversum
Gekocht: Badkameruitrusting. Verkoper bleef geduldig ondanks mijn keuzeprobleem. Hij, Nico de Man gaf ook goed advies. Heeft er tevens voor gezorgd dat ik goede uitvoerders (monteurs) kreeg. Ook de bezorging kwam op de afgesproken tijd en vervoerde de zware badkamerspullen via extra beschermmatten op het grint. Zeer correct!
Reactie of foto toevoegen
“Douchestang”
Door Robert-Jan op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Den Bosch
Persoonlijk geadviseerd door Jan-Willem.
Reactie of foto toevoegen
“Sunshower”
Door Ben van de Vegt op donderdag 16 mei 2019 19 | vestiging Meppel
Voor en tijdens het gesprek erg goed, deskundig en prettig te woord gestaan bij de aankoop van een solo sunshower.

Aanvulling ontvangen 17 mei 2019: Wij hebben gekocht. De aankoop is opgehaald in filiaal Meppel. Montage doen wij zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Laura op donderdag 18 okt 2018 18 | vestiging Breda
Waardeloze service, veel beloftes maken deze alleen niet waar. Levertijden die niet kloppen en 6 keer veranderd worden. In oplossingen denken of überhaupt ergens in mee denken doen ze niet. Je mag gewoon je volledige bedrag aftikken en waardeloze service verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door M. op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een brochure aangevraagd te hebben werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het laten maken van een 'geheel vrijblijvende offerte'. De afspraak viel ontzettend tegen. De verkoper wilde geen offerte maken en bleef maar aandringen om gebruik te maken van de aanbieding die alleen nog dat weekend gold. Alleen als ik min of meer zou toezeggen tot aankoop over te gaan, zou hij een echte offerte maken. Nu kwamen we niet verder dan een rondje door de showroom, waarbij de verkoper op een blaadje noteerde wat mij aansprak. Ik kreeg alleen de totaalprijs van het sanitair te horen, niet de totale kosten incl. installatie. Kortom, door de houding van de verkoper een negatieve ervaring met Sanidirect. Op zich hebben ze wel mooie artikelen en prima prijzen, maar na deze ervaring zou ik hooguit online wat artikelen bestellen. Voor het bestellen van een complete badkamer bestellen incl. installatie zoek ik wel een andere leverancier.
REACTIE VAN EDWIN BOOMSTRA
Op zich snap ik wel dat een bedrijf in eerste instantie geen uitgebreide offerte maakt. Wat vaak gebeurt in de praktijk is dat de consument dat gebruikt om bij de concurrent beslagen ten ijs te komen, of men gaat kijken of ze bepaalde onderdelen online kunnen bestellen. Een verkoper steekt veel tijd in het verkoopgesprek. Anderzijds hoort dat natuurlijk wel bij de taak van een verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Wel een goede ervaring”
Door boshoster op woensdag 23 mei 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn netjes geholpen door de manager van de vestiging Barendrecht. Bij het inrichten van onze badkamer (boven) en toilet (beneden) in dezelfde stijl zijn we erg goed en klantvriendelijk geholpen. Dat heeft ertoe geleid dat en de prijs dat we uiteindelijk in zee gegaan zijn met Sanidirect. Bij levering waren er met de planning zaken afgesproken om de tegels op het terras te plaatsen. Door onze grillige tuin was dat uiteindelijk niet mogelijk. Dat betekende dat ik ze zelf twee keer moest verplaatsen van het fietspad naar de voordeur en van de voordeur naar de huiskamer. Dat was even minder prettig. Achteraf gezien was alles geleverd. Er was wel een ruim aantal tegels geleverd als extra, meer dan 15%. Terugnemen van dichte verpakkingen was een optie maar gelet op de eerder verleende korting was dat een te verwaarlozen bedrag. Dus hebben wij ervoor gekozen om ze te behouden. Tussentijds hebben we besloten om af te zien van de vloerverwarming. Over teruggave van de ongeopende doos werd niet moeilijk gedaan. Al met al zijn we erg tevreden over de gang van zaken en hebben wij een fraaie badkamer en toilet.
FOTO VAN BOSHOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Mieke op vrijdag 8 sep 2017 17 | vestiging Utrecht
De verkoper, te amicaal, luistert niet naar zijn klant, gevolg is dat een sensor schakelaar niet werkt omdat er een muur te dicht bij de spiegel staat. De vraag of dit kon heb ik zekere gesteld tijdens de aankoop. Later komt meneer met dat een sensor 15 cm ruimte nodig heeft, en nog veel later blijkt dat dit niet klopt, het is minder aan cm, maar wel nog teveel voor ons. De verkoper werkt 0 mee aan een oplossing, de spiegel is geleverd zonder montage beschrijving, deze wordt tot op de dag van vandaag nog opgestuurd. Vrees dat dit niet gebeurd, net als de sensor, ook die komt per post... een verkoper die liegt, heel jammer! Wel een pluim voor het servicecentrum die uiteindelijk wel toegeven dat de verkoper en de vestiging in gebreke zijn gebleven en alles keurig, zonder extra kosten, hebben geregeld. Dat maakt een matig. Maar vestiging sanidirect Utrecht: die krijgen een 0!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Draaijer op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Sneek
Wij hebben onlangs onze complete badkamer en toilet gekocht bij Daniël in Sneek. Wat een ontzettend fijne verkoper met kennis van zaken. Ook met volop ideeën zodat wij super blij en tevreden de winkel uit liepen. En nu volop genieten van onze geweldige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er nog goed uit”
Door Jeanne Hoogeveen op donderdag 28 mrt 2019 19 | vestiging Meppel
We hebben 2 jaar geleden een complete badkamer gekocht met o.a. urinoir, ligbad en toilet met bidet functie. Ik ben erg zuinig op mijn badkamer en deze ziet er 2 jaar na dato nog als nieuw uit. We zijn er erg blij mee ook doordat we prima advies hebben gekregen bij Sanidirect. Omdat Sanidirect niet echt duur is konden we de extra's zoals de bidet functie er ook makkelijk bij bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Koude douche”
Door Rien op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Den Bosch
Daar een badkamer gekocht, eerst een offerte laten maken ik kon alles nog wijzigen, echter de paasweekend korting is een korting die ze altijd geven. Bij vergelijk met een andere sanitair winkel waren de prijzen bij sanidirect hoger, daarbij zaten ook nog spullen bij van Ben die achteraf kwalitatief slechter zijn dan geberit of grohe.
Dus wilde ik de offerte ontbinden maar werd er meteen met een advocaat gedreigd en waren er kosten aan verbonden. Daarna met het monteren bleek de closetpot te lekken, er zit een scheur bij de inloop, de service gebeld, van de mevrouw die ik aan de telefoon had moest ik een filmpje maken van de lek alleen had de loodgieter de closetpot eraf gehaald om er mee naar de winkel te gaan om dit te laten zien, dus zou ik de loodgieter terug moeten laten komen om de pot erop te monteren filmpje maken en weer demonteren ongeveer 2 uur werk inclusief voorrijkosten. Dit heb ik niet gedaan heb een foto van de scheur gemaakt en gemaild naar de service, omdat het minimaal 2 weken duurt voordat de fabrikant reageert heb ik een nieuwe closet pot besteld opgehaald in Waalwijk trouwens is het arrogante club daar. De closetpot erop laten zetten alles was dicht, Nu nog afwachten of ik mijn geld terug krijg ben bang van niet dan leg ik het voor aan de belbus of geef ze de koude douche
FOTO VAN RIEN
Scheur in toiletpot
Reactie of foto toevoegen
“Levering kapotte spullen”
Door Rick Walschots op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Helaas heb ik van Sanidirect een kapot badmeubel geleverd gekregen. Er was een paneel gebroken en dat verbaasde mij ook niets aangezien deze van spaanplaat was gemaakt. Dit verbaasde mij aangezien het toch een meubel was van zo'n € 1.200,-. In 1e instantie werd dit keurig opgelost en zou ik een nieuw meubel krijgen. Helaas was er wel weer een levertijd van 5 weken. Na deze 5 weken kreeg ik een een los voorpaneel geleverd. Dit was totaal niet de afspraak. Dit was een ander voorpaneel en daarnaast was de afpraak dat ik een nieuwe onderkast zou krijgen. Sanidirect had dit niet goed gecommuniceerd en gecontroleerd. Nu moet ik wederom 5 weken wachten op een nieuw meubelen en blijf zitten in een onafgewerkte badkamer. Bij sanidirect hebben ze totaal geen positie bij hun leveranciers. Ik kreeg als advies om het oude kapotte meubel maar even op te hangen. Ze wilden alleen geen verantwoording voor het feit dat die weleens van de muur kon vallen. Heb nog geprobeerd om via de aankoopvestiging Utrecht iets voor elkaar te krijgen, maar ook daar geen reactie. Ik zou iedereen adviseren om toch echt 2 keer na te denken om iets te bestellen. De service is gewoon echt verschrikkelijk slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkameraankoop”
Door Cees op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Februari 2019, Ben vario badkamermeubel voor ruim 500 euro gekocht. Nu laat de lamineer al los. Sanidirect foto's gestuurd met de schade. Krijg ik vervolgens bericht dat het vochtschade is. Ik gebeld en uitgelegd dat een badkamer vochtig is en dat het meubel daar tegen moet kunnen. Daar was Sanidirect het niet mee eens. Ik heb mijn rechtsbijstand erop gezet
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door F. van der Meij op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij werden prima behandelt ik heb een complete badkamer gekocht.

Aanvulling ontvangen 15 april 2020: Mijn spullen hebben we zelf opgehaald en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Koop er niet meer”
Door van der Kolk op zaterdag 22 mei 2021 21 | vestiging Almere
Badkamer en 2 toilet gekocht. Advisering Top. Maar helaas een klanten service die getraind is met de klant AF TE WIJZEN. Alles had de klant maar anders moeten doen. Wanneer je tegels 30 x 60 besteld en geregeld hebt, waarbij er helaas een andere achterwand in moet en tegels 30 x 60 bij een ander besteld kom je er achter dat de geleverde tegels 29,5 zijn. Is normaal volgens Sanidirect klanten service. Dit is maar 1 van de conflicten IK KOOP ER NOOIT MEER. Maar verkoopadvisering top dus die kunnen hier niks aan doen
FOTO VAN VAN DER KOLK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam van der Velden op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
We hebben een complete badkamer gekocht. Mariska heeft ons geholpen en heel goed advies gegeven over wat er voor mogelijkheden zijn. Heel ontspannen en professioneel. We hebben jullie zaak aanbevolen aan familie en vrienden. Dat gaat heel makkelijk want de badkamer verkoopt zichzelf, bij elk bezoek om de badkamer van ons te bewonderen. Wij zijn heel tevreden klanten. We hebben afgesproken met Mariska binnenkort bij haar langs te gaan om de foto's te laten zien. Vandaag wordt het plafond voor de laatste keer gewit en is de verbouwing klaar. Super bedankt allemaal voor de adviezen en de inzet om er voor de klant iets moois van te maken. Met vriendelijke groet, Paul en Anja van der Velden.
FOTO VAN FAM VAN DER VELDEN
Getegelde douchehoek
+ Toon extra foto van Fam van der Velden
+ Toon extra foto van Fam van der Velden
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor complete badkamer”
Door Fennie van Strien op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Super goed geholpen echt een aanrader. Ze denken met je mee over hoe en wat je kunt doen.Om je badkamer naar jou zin te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel”
Door Mevr M Oudewortel op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Badkamer meubel en kast goed geholpen leuke mensen zeer tevreden

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: Het badmeubel hang erg mooi blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Radiator”
Door Jacqueline op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Duiven
Hartelijke ontvangst, gedegen informatie en vlotte service bij het uitzoeken van een design radiator voor mijn nieuwe badkamer. Deze werd binnen 1 week geleverd. Sanidirect is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Geen levering”
Door S. Donga op woensdag 10 jun 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
15 mei een toiletrolhouder besteld. Zou er binnen een week zijn. Het is nu
10 juni en ik heb nog steeds niets ontvangen. Wel een order bevestiging gekregen dat die op 5 juni zou worden afgeleverd. Twee keer langs de winkel gereden voor niets.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Joris op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Breda
Compleet badkamertje gekocht, douche, toilet, wasbak en tegels. Alles voor een mooi prijsje. Binnen week kon ik het compleet afhalen en kan ik verder! Top gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bij levering”
Door Rismy op woensdag 10 mei 2017 17 | vestiging Barendrecht
Allereerst wel super geholpen door Mark in de filiaal Barendrecht, alleen wel aangegeven dat de afvoer wat lager zat omdat men de standaard wastafels al in onze nieuwbouw hadden geplaatst. Dus een compleet badkamermeubel, wastafel, spiegelkast met bijbehorende attributen gekocht bij sanidirect (barendrecht). Eerste wat verkeerd ging was dat men had gebeld dat de producten 15 april geleverd zouden worden. Wij hadden met de optie bezorgen tot aan de badkamer gevraagd en daar hebben wij 5% van het bedrag voor betaald. Blijkt dat de producten niet op de 15de geleverd konden worden en dat iemand dat verkeerd had doorgebeld. Afijn, dat was voor ons dan geen probleem maar wij moesten weer de klusjesman afzeggen (waar ook kosten aan vast zaten). Dus 22 April zou men het tussen 12h en 16h de producten komen afleveren. Om toch wat zekerheid te krijgen hoelaat de producten geleverd zouden worden belde ik meerder keren met de filiaal Barendrect. Daar krijg ik Sander aan de telefoon en hij geeft aan dat zij helemaal geen controle hebben of inzage hebben hoe de chauffeurs rijden. Als wij een bevestiging hebben gehad dan zou dat zeker goed komen. Inmiddels was het 16:15 en ik belde weer naar de filiaal met pure frustratie want ik zou 30 min van te voren gebeld worden wanneer de chauffeur langs zou komen. Om 16:35 komen ze met de producten aan. Wij gaan er vanuit dat alles geleverd is wat af is gesproken in het filiaal. Eenmaal bij het uitpakken zien wij dat meerdere producten beschadigd zijn en dat de sifon niet past ten opzichte van de afvoer. Om te kijken hoe lang de flexibele afvoerslag moest zijn moesten wij het geheel wel optillen om te passen en meten. Foto's zijn van te voren gemaakt van de beschadigingen vanuit de doos.

Tja wat nu, de klusjesman had geen flexibele buis bij zich en kon dus ook niet aan het werk (dit zou eigenlijk al geleverd moeten zijn). Een paar mailtjes opgesteld met de vraag of men een financiele coulance kon treffen wat betreft de schade van de badkamermeubel en spiegelkast.

@Badenman, wat een slechte service! Wij zijn nog nooit zo slecht geholpen of te woord gestaan door de medewerkers. Spiegelkast kon worden vervangen de eerst komende week maar de badkamermeubel is door ons zelf beschadigd. Tuurlijk klantenservice van badenman. In de sifon zat een scheur wat voor een lekkage zorgde, wat hebben wij een frustratie gehad zeg! Nooit meer producten van sanidirect! Wij zijn er klaar mee. Ga liever naar een doe het zelf zaak want zelfs daar krijg je betere service en word alles vervangen of krijg je eventueel je geld terug!

Mocht je dus klachten hebben bij sanidirect dan ga je doorverwezen worden naar badenman, zij zorgen voor de klachtenservice!
1. geen service en 2. geen manieren en erg onbeschoft personeel! Uiteindelijk is de spiegelkast 29 april geleverd en werd het alleen aan de deur gebracht. Terwijl wij 5% hebben betaald dat het boven zou worden afgeleverd. Hier kon de chauffeur niets aan doen maar is dit door badenman geregeld.

Blijkt dus bij het het uitpakken van alleen de spiegelkast die was afgeleverd dat die ook op twee plekken beschadigd is. Wij zijn dus helemaal klaar met sanidirect en badenman service! Ik raad men aan om gewoon lekker naar de concurrent te gaan. Soms is dat 30 euro duurder of soms vele malen goedkoper maar daar kan je het gewoon omruilen, krijg je handleidingen mee of gebruiksinstructies (deze waren ook niet meegeleverd), krijg je tenminste service, eventuele financiële compensatie en of krijg je je geld terug.
Reactie of foto toevoegen
“Te late levering”
Door Sebastiaan b op donderdag 8 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Badkamer en wc, spullen zien er netjes uit, aangezien recensies ga ik over 3 a 4 jaar weer bericht terugkoppelen. op dit moment zeer ontevreden over sanidirect, heb een nalevering gekregen die alweer 2 weken verschoven was, na uitpakken van verwarming van wc blijkt dat deze geen complete zij aansluiting heeft terwijl dit wel op de maat tekening staat die ik tijdig aanvroeg, bij sanidirect I.v.m. tegelzetter. nu blijkt echter terwijl ik de hart steekmaat aangehouden heb van de radiator , dat het opeens probleem van de leverancier van de radiator is om mij de kosten te gaan vergoeden van eventuele. Voorrijkosten e.d. (schande ) er werd mij ook nog verteld door de eigenaar: ton boonen filiaal heerlen. Dan zet je er toch ff tijdelijk een stop op je c.v. leidingen erop. Ronduit belachelijk, ik leef op dit moment al 2 mnd zonder douche en of verwarming, pff als sanidirect zich aan de afspraken had gehouden was dat nu eindelijk af geweest, waardeloos bedrijf ,ik zit midden in verbouwing en wou graag klaar zijn. Ik raad niemand aan om naar sanidirect te gaan. In eerste gesprek zijn ze lief en aardig,totdat de rekening er bij hun is,dan ben je net als micheal jackson in NEVER LAND .pff als je met de service belt ,word je doorverbonden met het filiaal,en heb je het filiaal eraan ,kunnen hun niks voor je betekenen zonder hun service lijn,dus dan zit je in de circle of life van sanidirect. spullen nemen ze niet terug, je krijgt ook geen transitie, helemaal niks! Waardeloos! En aub mensen ! Lees verder dan sanidirect hun eigen recenties ! Daar krijgen hun een 9.2 maar op andere sites scoren ze niet beter dan een 3,2 dus doe het niet! Een zeer ontevreden klant die door sanidirect al 2 mnd zonder verwarming leeft het ook aankaart en afgewimpeld word! M.v.g. een zeer ontevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubelset”
Door Ashley op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Super goed geholpen! Achteraf bleek dat de wastafel de verkeerde afmeting had, maar dit konden we zonder problemen inruilen tegen een andere. Ondanks dat het 1 dag was voordat we de spullen konden ophalen. Echt super service!
Reactie of foto toevoegen
“Los bad met scherm”
Door AJ Spek op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een douchebad (hoek) met douchewand besteld. Tijdig geleverd, service door belletje half uur voor levering en de spullen cf. afspraak. Advies in de winkel was duidelijk en er werd meegedacht qua opstelliing! Tevreden !
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door C Kroeze op zondag 31 mei 2020 20
We zijn bezig met de verbouwing van de douche en hadden snel een douche goot (easydrain) nodig, via de webshop in deze coronatijd, was het snel geregeld door de duidelijke beschrijvingen van de producten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Akei op woensdag 3 feb 2016 16
Geduldig en flexibel samen uitzoeken van juiste combinatie van wasbakken en wastafelmeubel, daarna keuzen van overige accessoires, terwijl wij nog geen plan had in het begin om te bestellen. Aangename transparentie over de prijsopgave en mogelijkheden. Ook bij en na de levering worden we goed geholpen, zoals gratis montage bij een late levering van een van de spiegelkasten, en verhelpen van ontbrekende items bij eerste aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling niet goed verwerkt”
Door NT op dinsdag 14 apr 2015 15 | vestiging Almere
Medewerker van Sanidirect geeft een rond uit slechte service, nooit badkamer spullen bestellen bij dit filliaal de handelen jou bestelling helemaal niet goed af waardoor jij uiteindelijk in de problemen komt. Als je kan kies een andere badkamer concurrent
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering”
Door J.H.van Lil op donderdag 21 jan 2021 21
Werd snel geleverd .Dacht alleen een douche glijstang te hebben gekocht ,maar er zat ook nog een kop en slang bij.Was niet duidelijk via de web shop ,maar mooi meegenomen
Reactie of foto toevoegen
“Douchewand”
Door S.M. Simons op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Son
De service van dit bedrijf is gewoon slecht. Voor ruim € 10.000 aan spullen gekocht voor renovatie badkamer, Na 3 jaar breekt een scharnier van de douchewand af aan de onderkant, ze hebben toen 3 x onderdelen opgestuurd die niet bij de douchewand hoorde. Nu blijkt dat de hele douchewand eruit, moeten 2 monteurs Sanidirect komen 45 minuten werk. Kosten € 225,-. Monteur vertelde foutje in het onderdeel niet goed gegoten. Garantie bij Sanidirect tot de spullen over de drempel. Dus zoek liever een ander bedrijf dan Sanidirect.
Reactie of foto toevoegen
“Levering spullen”
Door Falda op zondag 19 jul 2015 15 | vestiging Middelburg
Bij Sanidirect een complete badkamer besteld. Alles ging fout!
Leveringen die niet goed waren tot meerdere keren toe. Slechte service met het oplossen van deze problemen. Je wordt aan je eigen lot overgelaten en moet overal zelf achteraan gaan. Tevens de berekeningen van de tegels kloppen niet (te weinig wandtegels berekend en teveel vloertegels). Ook liegen ze je voor met een extra aanbieding, ze gaven aan een gratis specifieke spiegel bij het badkamermeubel te doen. Achteraf bleek dat deze spiegel standaard bij het badkamermeubel hoort. Gelukkig hadden wij een andere spiegel op het oog en bij levering hadden we opeens 2 spiegels.
Bij het leveren van de spullen gingen de volgende dingen mis:
- Verkeerde badkamerdeur (verkeerde draai)
- Het later leveren (Levering zou tussen 8 - 11 gebeuren maar er werd pas om 16:00 uur geleverd. Hierdoor dus een extra middag vrij moeten nemen)
- Geen wc reservoir geleverd.
- Verkeerde stop geleverd voor badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Britta Wattimena op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn in de winkel goed en vriendelijk ontvangen en geholpen door dhr. Randhir Soekha. Hij geeft goed advies en denkt mee met de klant. Soms kun je je in zulke winkels wat 'opgelaten' voelen omdat mensen dan bij binnenkomst gelijk op je af komen om je te helpen, maar hier krijg je gewoon lekker eerst de tijd om rustig rond te kijken en wat ideeën op te doen. Je voelt je niet 'verplicht' om gelijk iets te kopen. Wij hebben een hoogglans witte slim wastafel met een spiegel (incl verlichting) gekocht en zijn absoluut tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geen ruilen”
Door Jeanette op woensdag 6 mrt 2019 19 | vestiging Barendrecht
Een volledige badkamer gekocht bij Sanidirect in Barendrecht. Tijdens het inplannen van de badkamer kwamen wij erachter dat het glaspaneel voor de inloopdouche te kort was. Ik had een scherm van 1 mtr besteld maar dit had 1,20 mtr moeten zijn. Gehele scherm zit nog nieuw in de verpakking maar mag niet geruild/geretourneerd worden! Aangeboden om de extra transportkosten terug naar de opslag te betalen maar geen mogelijkheid. Zeer klantonvriendelijk. Nu een nieuw scherm gekocht. Uiteraard niet bij Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Loslatend laminaat”
Door Sander op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij ons laat na 8 maanden ook de lamineerlaag los van het badkamermeubel. Aan de zijkanten en bij alle handgrepen van de 4 laden. Grote bobbels onder het hout, hout is niet waterbestendig en de lamineerlaag laat op de randen vocht door waardoor vochtophoping in het hout op heel veel plekken. ik heb nieuwe badkamer met normale gereguleerde vochthuishouding. Ik ga vandaag het traject in met Sanidirect. Consumentenrecht is vrij sterk. Kan jij mij op de hoogte houden van jouw bevindingen? Wellicht hebben ze een hele foute lijn meubels op de markt gebracht met verkeerde houtsoort. Ze worden in Polen gemaakt de badkamersmeubels van Sanidirect.
REACTIE VAN SANDER
Loslatende lamellen zijkant.
Reactie of foto toevoegen
“Waskranen plus lade onderkasten”
Door Vincent op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Werd snel geholpen en goed geadviseerd. Product werd geleverd op dezelfde dag dat de verkoper had aangegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Afwijkende tegels”
Door A. K. op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Barendrecht
In de winkel goed geholpen. Echter b-keuze tegels gekregen en via de klantenservice afgewimpeld. Tegels die afwijken van kleur en maat en tegels die bol staan.
Reactie of foto toevoegen
“Afbladderend chroom”
Door Rob Grandia op donderdag 19 okt 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
Na 4 jaar bladert de chroom af . En hun reactie is pech gehad gewoon nieuw kopen. Dus wij en mijn kinderen en een ieder die het zal horen zullen we afraden om hier ooit zaken mee te doen . Hopelijk gaat het zooitje snel falliet dan zullen ze nog eens denken hadden we maar wat voor de mensen betekent . Greedy is n zonde.
FOTO VAN ROB GRANDIA
Detail badkamerkast
REACTIE VAN ROMIA
Hallo, Welke merk kast is dit precies? we willen bij deze winkel ook een badkamer kast kopen maar beginnen nu wel te twijfelen
REACTIE VAN ROB GRANDIA
Ik ben momenteel niet thuis . Ik raad ook aan om bij een gerenomeerde winkel te gaan . Het is van A/Z verkeerd gelopen . In de winkel klonk t prachtig maar levering en producht zijn slechte kwaliteit . Ook misten wij veel onderdelen en hebben weken gewacht eer wij een volledige badkamer hadden . Let wel t ging hier alleen om een douche scherm tegel en meubel
Reactie of foto toevoegen
“Geholpen met aankoop”
Door Saskia G op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Groningen
Wij hebben een nieuwe wc, wasbakje en tegels gekocht maandje geleden. We zijn ontzettend geholpen bij deze aankoop! Vriendelijke service en gaf een betrouwbaar gevoel. Daarnaast is de kwaliteit super.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door José van Aalten op maandag 31 jul 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
Een hele negatieve ervaring met de levering van onderdelen voor onze nieuwe badkamer, verkocht door Marco ter Horst van Sanidirect Kaatsheuvel. Eens, maar nooit meer!
- Er is aan ons een verkeerde douchedeur (690,--) verkocht, die wel door Sanidirect wordt terug genomen, maar slechts gedeeltelijk wordt gecrediteerd (480,--) zonder opgaaf van reden of uitleg waar die lagere vergoeding op gebaseerd is.
- Een regendoucheset van 324,-- die ergens in het magazijn in Waalwijk is achtergebleven wordt tegen betaling van 250,-- alsnog geleverd door Sanidirect Kaatsheuvel (5-dagen-termijn om te reclameren verstreken). We douchen onder een 2 x betaalde regendouche!!

Al met al zijn wij voor een paar honderd euro benadeeld. En Marco ter Horst van Sanidirect in Kaatsheuvel kan alleen maar roepen dat hij niets kan doen ("U denkt zeker dat ik de directeur ben en het voor het zeggen heb. Ben ik niet en u moet bij de klantenservice zijn"). Zeer teleurstellend!

In maart 2017 hebben wij bij Sanidirect in Kaatsheuvel een complete badkamer uitgezocht. De plaatsing ervan is in juli 2017 gebeurd. Bij de verkoop is ons door Marco ter Horst geadviseerd om de spullen door de installateur te laten ophalen in het magazijn in Waalwijk. En zo geschiedde. De installateur heeft met hulp van een magazijnmedewerker van Sanidirect de spullen in zijn transportbus geladen (moest in 2 keer). Bij installatie bleek dat de betaalde regendoucheset van 324,-- niet meegekomen was. De klantenservice blijft volhouden dat die doucheset wel is geleverd (afgevinkt op ondertekende pakbon), alleen hebben wij dat ding nooit ontvangen en de installateur heeft die set nooit in zijn transportbus geladen. Wat is er gebeurd tussen de 2 transporten? Wie heeft gelet op de resterende goederen op het magazijnterrein, terwijl de installateur het 1e transport afleverde? Wie heeft de pakbon afgevinkt? De klantenservice geeft geen antwoord op onze mails. Het enige aanbod is: jullie kunnen met korting voor 250,-- een nieuwe set kopen! U had binnen 5 dagen moeten reclameren! Ik heb aangegeven dat controle van de levering en nalezen leveringsvoorwaarden niet goed is verlopen door ziekte van mijn man en familieomstandigheden bij installateur. Maar dat duidelijk is dat de regendoucheset niet is geleverd. Voor 250,-- nieuwe set aangeschaft. Verzoeken om creditering van dit bedrag worden beantwoord met de mededeling dat ik het binnen 5 dagen had moeten melden.

Bij levering bleek de verkochte douchedeur niet te passen. De installateur heeft dit gemeld en de deur is keurig opgehaald door Sanidirect. Betaald bedrag zou worden teruggestort. De verkoper Marco ter Horst van Sanidrect Kaatsheuvel heeft toegezegd dat het gaat om een bedrag tussen 550,-- en 600,--. In maart hebben we een deur van 690,-- uitgezocht en betaald in het totaalpakket van de badkamer. Gezien dit totaalpakket konden wij akkoord gaan met een retourprijs tussen 550,-- en 600,--. Er wordt echter maar 480,-- terugbetaald. Mails met vragen over uitleg van het bedrag van 480,-- worden niet beantwoord, noch door de klantenservice in Waalwijk, noch door de verkoper in Kaatsheuvel. Het lijkt erop dat de verkoper in maart een goedkopere deur op de verkoopfactuur heeft gezet, in ieder geval klopt de prijs van dat type douchdeur niet met de prijs van de deur die wij uitgezocht hadden. Daar zit een verschil van ruim 200,-- in.

Al met al een slechte ervaring en uiteindelijk een te dure badkamer. En heel teleurgesteld in het oplossingsgericht handelen van zowel de verkoper van Sanidirect in Kaatsheuvel als van de klantenservice. Het is ronduit onfatsoenlijk dat mails en verzoeken om een gesprek niet worden beantwoord. José van Aalten, Kaatsheuvel
REACTIE VAN JOSE VAN AALTEN
Inmiddels heeft Sanidirect met ons contact opgenomen n.a.v. de recencies op Truspilot en Qasa. De vergoeding van de douchedeur is verhoogd en acceptabel voor ons. Sanidirect heeft het extra bedrag meteen op onze rekening gestort. Dat is keurig en snel afgehandeld. Wat betreft de regendoucheset wachten wij nog op toegezegd telefoontje, maar vertrouwen ook hier op goede afloop.
REACTIE VAN JOSE VAN AALTEN
De stand van zaken op 4 augustus 2017 na teleurstellend telefoongesprek met klantenservice: de toegezegde camerabeelden zijn niet meer beschikbaar! Sanidirect heeft te lang gewacht met bekijken c.q. opvragen en heeft ons blij gemaakt met een dode mus. En dus weer terug bij af: de dubbelbetaalde regendoucheset wordt niet gecrediteerd! Schandalige gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Akje Braaksma op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben via Sanidirect onze badkamer laten vernieuwen en zijn heel tevreden over het resultaat. Er werd op een prettige manier meegedacht over onze wensen. Bij de levering van de tegels bleken er meerdere dozen gebroken tegels te bevatten. Die zijn zonder probleem vervangen. De installatie hebben we ook via Sanidirect geregeld. Dit is uitstekend gedaan door van der Grift installatietechniek uit Benschop.
Reactie of foto toevoegen
“Showroom douchebak”
Door Luc op woensdag 24 jul 2019 19 | vestiging Den Haag
Douchebodem gekocht. Vooral het eerste gesprek was erg compleet en relaxed. Alle aandacht voor onze vragen. Dat ging over de douchewand die op maat moet worden gemaakt.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2019: Ik heb een douchebak en bijbehorende poten gekocht. De douchebak was een showroom model en de poten waren uit het depot via de winkel geleverd. Ik heb ze dus beide meteen meegekregen toen de poten waren geleverd. Beide zijn inmiddels geïnstalleerd. Er komt nog een bestelling van een douchewand. Dat gaat waarschijnlijk komend weekend gebeuren. Het wordt een maatwerk ding. Moet dus opgemeten worden. De douchebak is nog niet in gebruik maar het is prachtig materiaal. Wordt fijn om te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Anjelie op zaterdag 26 aug 2017 17 | vestiging Almere
Sanidirect Almere ronduit slecht!! ik zou niemand aanraden om naar daar te gaan en dan al helemaal niet om materiaal te bestellen. Heb meerdere malen verkoper op foute berekeningen gewezen. Als je niet oplet, dan nemen ze de brutoprijs ipv de prijs incl korting. Tegels worden per vierkante meter verkocht, terwijl de klantenservice zegt dat het per doos verkocht wordt.Achteraf op gewezen , geen geld terug. Sorry mevrouw: u bent in de winkel akkoord gegaan (maar als de klant niet weet dat het goedkoper moet zijn...) Ronduit zeer slechte ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerspullen”
Door Verdel op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Cruquius
Geweldige complete badkamer. Meedenkend personeel en snel geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels keurig op tijd”
Door L. Fonkert op woensdag 24 feb 2021 21 | vestiging Hilversum
Wij zijn goed geholpen, op alle vragen was een antwoord en de bestellingen die wij deden waren keurig op tijd. Het bezorgen van de tegels op de moeilijkste dag van het jaar (enorme sneeuwoverlast) vond "gewoon" plaats en aflevering voor de deur. De bezorgers van de tegels moesten daarvoor wel een pittige krachtsinspanning doen omdat de pomptruc niet over zo veel sneeuw normaal kon rijden. Zelfs de sneeuwschuiver werd door hen gepakt en en werd een begaanbaar pas gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Heel enthousiast”
Door Carla de Haan op dinsdag 12 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Douchecabine Sealskin Soho, met Ben Lavion wastafelkraan, Ben Lavion douchethermostaatkraan, glijstangset met hand- en regendouche, Ben Comforta vloerverwarming en B-drain goot. Incl. alle toebehoren en inbouw materialen. Netjes geleverd. Mooie kwaliteit materialen. Super blij met de uitstraling en kwaliteit van mijn nieuwe badkamer.
FOTO VAN CARLA DE HAAN
Douchecel
REACTIE VAN CARLA DE HAAN
Prachtige materialen. Geweldige uitstraling. En super goed en vlot geholpen in de vestiging Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgeleverd”
Door Ivo Post op zondag 21 feb 2016 16 | vestiging Groningen
De verkoper was vriendelijk en dacht mee aan onze wensen. De bezorging was zoals afgesproken en de bezorgers hebben de badkamermeubelen en glazenwanden op de 1e etage afgeleverd. Geen klachten en montage ging simpel. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. ten Lande op woensdag 11 nov 2020 20 | vestiging Meppel
Onze ervaring met sanidirect Meppel is enorm positief, wij hebben een nieuwe badkamer gekocht naar volle tevredenheid! Er werd met ons meegedacht en zijn goed behandeld. Konden met onze vragen terecht en kregen duidelijk antwoord. Goed en gezellig team die weten waar ze over praten. Kortom,wij zijn super tevreden!
FOTO VAN FAM. TEN LANDE
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Ging wel heel veel mis”
Door Martijn op dinsdag 14 mei 2019 19 | vestiging Son
Er klopte een en ander niet. De offerte klopte niet. Zag er ook wat knullig uit met handgeschreven prijzen. Recentelijk werd mij verteld dat dit ligt aan het computersysteem i.c.m. de fluctuerende prijzen. Prijzen van 2018 waren tegen de afspraak in aangepast naar de prijzen van 2019. Aanbieding wastafelkast was niet overgenomen. Werd ook niet meer aangepast. Volgens Sanidirect een communicatiefout. Zou kunnen. Telfout gemaakt in hoeveelheid tegels. Veel te veel vloertegels (200%) en te weinig muurtegels van 2 kleuren. Dat heb ik snel zelf opgelost. Zelf ophalen in Waalwijk en Numansdorp. Achteraf hoor ik dat hier 20% korting op is berekend. Dat is dan wel weer netjes. Levering van de spullen was goed. Helemaal volgens afspraak. Beveel ik Sanidirect aan? De prijzen zijn laag volgens mij. Wat ik zo zie aan spullen is de kwaliteit goed. (Ik moet wel zeggen dat de bouw nog bezig is. Ik heb nog niet gedouched ;-)) Maar maak goeie afspraken en leg alles goed vast. Maak ook duidelijke foto's als je een speciale aanbieding hebt. Vandaag werd ik gebeld door Sanidirect. Heel vervelend dat het zo gelopen is. Excuses. Er ging wel heel veel mis. Als genoegdoening een waardebon om in de winkel te besteden. Leuk gebaar.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer inclusief montage”
Door Esther op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een complete badkamer en wc bij Sanidirect Utrecht gekocht. Het advies vond ik goed, vriendelijke man die echt de tijd nam. Helaas bleek bij de offerte dat er allerlei trucs werden uitgehaald om op een hoger bedrag uit te komen (en vervolgens zogenaamd een flinke korting werd gegeven). Er werd een bouwbedrijf aanbevolen om de klus te klaren waar ze veel mee werken, Bouwbedrijf De Liman. Dat werd een flop! Niet de eigenaar kwam vervolgens alles slopen en plaatsen, maar een ingehuurd iemand die alleen een beetje Engels sprak. Heel lastig communiceren... Hij werkte ook slordig, waardoor ik uiteindelijk niet tevreden ben over m'n nieuwe badkamer. Ik kreeg als tegemoetkoming korting, maar had liever het volle pond betaald en dan een nette badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens algemene voorwaarden kan je niet ruilen”
Door AMC op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Son
Willen kranen vervangen op de badkamer en hebben vertrouwen in de deskundigheid van de medewerker, helaas 3 artikelen zijn niet geschikt voor de situatie. Zijn niet om te ruilen want in de verkoopvoorwaarden staat "niet ruilen". ADVIES! KOOP NIET BIJ SANIDRECT MAAR GA NAAR EEN BEDRIJF DAT SERVICE BIED
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Scm koster op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Ik heb me badkamer en 2 toilet groepen volledig bij sanidirect gekocht. Echt super goed geholpen en snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed gegaan”
Door Helmers op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Almere
Een complete badkamer gekocht .Verkeerde berekeningen ,met gevolg tegels van de muur en vloer tekort .Badmeubel te groot ,maar mocht niet geruild worden helaas.4 weken zonder douche gezeten.Tegels bij bestelt, maar pas na een week leverbaar. Na week nog geen bericht ,zelf tegels opgehaald. Werd niet echt vriendelijk te woord gestaan door medewerkster, viel nergens over te praten. Medewerker die berekening had gedaan, was al weer weg. Zou niemand aanraden bij sanidirect te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Fam. Postma op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Meppel
Wij hebben een complete badkamer en toilet aangeschaft en zijn bij de aanschaf hiervan prima geholpen, alle tijd werd er voor ons genomen en er werd goed mee gedacht en tips gegeven.
FOTO VAN FAM. POSTMA
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door E Bod op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
in de winkel oke daarna slechte tot geen service late nalevering onbeleefde telefonistes die alle problemen bij de klant leggen. afdeling Cruquis staat er niet tussen. centraal depot waalwijk helpt nergens mee is verschrikkelijk
Reactie of foto toevoegen
“Van positief naar negatief”
Door Maren Tonnies op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een aantal maanden geleden een badkamer gekocht bij Sanidirect Barendrecht. In eerste instantie een super positieve ervaring. Ze waren vriendelijk, dachten mee en klein budget was geen probleem. Vooral vanwege de vriendelijkheid hebben wij besloten om hier te kopen. Dit was de eerste keer dat we een badkamer gingen kopen, dus hulp en begeleiding van erg belangrijk voor ons aangezien wij geen idee hadden hoe of wat.

Vervolgens zijn alle artikelen bij ons afgeleverd. Ook dat ging prima volgens plan. Vervolgens bleek alleen de badkamer niet helemaal compleet te zijn. Er bleek twee keer iets niet aan de bestellijst te zijn toegevoegd wat wel belangrijk is (blijkbaar) bij het installeren van een badkamer. Ter verduidelijking, we hadden hier ook nog niet voor betaald. Het was gewoon niet besteld. Ik begrijp dat wij lijsten moeten controleren, maar tot 3 weken geleden had ik nog nooit van een sifon gehoord, laat staan dat ik wist dat we er 1 nodig hadden en dat hij dus niet besteld was.

Dit betekende dat de loodgieter (tot 2x toe) zijn werk niet kon afmaken en terug moest komen, met de extra kosten van dien.

Nu, uiteindelijk, hadden we alle spullen en kwam de laatste installatiedag in zicht. Hoera! En toen kwam we erachter dat de douchewanden niet passen ivm de hoogte van het plafond. We snapten er niets van, hoe kon dat nou?

Wat is er nou gebeurd? Nou, toen wij in eerste instantie met deze bestelling begonnen, hebben we gesproken over een inloopdouche. Daar heeft de medewerker wanden op uitgezocht/aan ons voorgesteld. Later in het hele proces, kwamen we er achter dat een inloopdouche geen optie was bij ons, een douchebak bleek toch nodig te zijn. Hup, douchebak erbij. Nu zijn daarna alleen de douchewanden niet meer aangepast, maar door de douchebak zijn we een aantal centimeter kwijtgeraakt - waardoor nu de wanden niet meer passen.

Nogmaals, tuurlijk moeten wij lijsten controleren, en moeten wij maten controleren. Maar als iemand zegt dat alles moet passen en dat het zo goed en compleet is, dan gaan we er van uit dat het klopt. Wij weten niet beter namelijk - wij zijn geen badkamer adviseurs. Sowieso bleek de hele constructie helemaal niet te werken, maar ook dat wisten wij niet.

Nu staat alleen in de algemene voorwaarden van Sanidirect aangegeven dat artikelen die in de winkel zijn besteld, niet teruggegeven mogen worden. Ruilen of terugbrengen is dus geen optie ook niet als iets nog in de verpakking zit. We hebben echt van alles geprobeerd. Maar er was echt helemaal niets mogelijk. Het liefste hadden we de wanden omgeruild, we wilden geen geld terug of wat dan ook. Alleen een douchewand die past.

Het aanbod dat we nu hebben ontvangen, is dat we voor inkoopprijs (700,- euro) een hele nieuwe douchecabine mochten aanschaffen. Met een levertijd van 7 weken. Ook al zouden we van die 7 weken levertijd voor lief nemen, dat geld hebben we gewoon niet. 700,- euro is voor ons gewoon heel veel geld (zeker met alle extra loodgieter kosten en de additionele materialen die we al moesten aanschaffen). Dus nu hebben we, tot we onze oude-nieuwe wand verkocht hebben via marktplaats, ons oude douchegordijn hangen... In onze compleet nieuwe, moderne badkamer.

Het stomme was, ik had eigenlijk al een review geschreven. Een hele positieve ook. Omdat ik namelijk dacht echt goed geholpen te zijn en ik super opgelucht was dat iemand ons goed en duidelijk advies had gegeven. Maar als ze je daarna zo in de kou laten staan onder het mom van "het staat in de algemene voorwaarden en je had dan zelf beter moeten kijken", dan breekt mijn klomp.

Maargoed. Door met het leven.

PS. wil er iemand nog een douchewand kopen? Hij zit nog nieuw in de verpakking en bij ons mag je hem terugbrengen als hij toch niet blijkt te passen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gegaan”
Door Fam Willemze op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Duiven
Wij hebben bij Sanidirect Duiven een badkamer gekocht. Deze is op zeer vakkundige wijze gepland en geinstalleerd. Bram heeft ons zeer goed en vakknudig geholpen, een dikke 10! Je hebt een vast contactpersoon tijdens de verbouwing, en er wordt op toe gezien dat het allemaal goed gaat dmv controles. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Wees kritisch”
Door Gert-Jan op zondag 19 feb 2017 17 | vestiging Utrecht
Laat ik beginnen bij de positieve punten en dat is de service die is uitstekend geen gedoe met ruilen of terugbrengen. Helaas moest ik veel ruilen omdat het of kapot geleverd was of dat de verkoper mij de verkeerde dingen had geadviseerd zoals een wastafel die niet past of te weinig vloertegels. Ook bleken de bijgeleverde muurtegels niet exact 60*30 en de witte tegels wel met als gevolg dat mijn voeglijnen nu niet mooi lopen. Jammer dus ondanks de goede service toch 3 sterren. Zou ik sani direct dan afraden.. nee maar wees zeer kritisch en blijf zelf nadenken. Wil k dit niet kies dan een wat duurdere zaak waar je hopelijk wel een goed advies krijgt
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer zelf gemonteerd”
Door j.hendriks op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Ede
Een nieuwe badkamer we zijn goed door Paul geholpen en uit leg gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Levering was snel, echt een aanrader”
Door Christina op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben hier sanitair voor de badkamer gekocht ...zeer goed en vriendelijk geholpen. Levering was snel echt een aanrader om hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Superslechte service”
Door Oz op woensdag 3 feb 2016 16 | vestiging Utrecht
Superslechte service. Je word gewoon van kastje naar muur gestuurd. Je belt de klantenservice word te woord gestaan door een of ander jong meisje die geen verstand van technische zaken heeft. Je verteld dat ze een verkeerde levering hebben gedaan en ze vertellen je dat het je eigen schuld is. Absoluut niet aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet aanbevelen”
Door Esther op vrijdag 17 jan 2020 20 | vestiging Almere
In de winkel (Almere) goed en netjes geholpen. Tekeningen afgegeven, samen uitgezocht wat we wilde en alles kon. Meteen gevraagd of er ook gemonteerd kon worden en dit zou ook geen probleem zijn, top. 31 juli ontvangen wij van sanidirect alle spullen en 5 augustus zouden ze starten met de montage dit zou 2 weken duren. 1 dag voor montage krijgen wij te horen dat degene die zou monteren van een steiger is afgevallen en er meteen iemand anders zou komen. De volgende dag kwam er iemand kijken en gaf aan het over te nemen. Wij hadden ook al betaald voor het monteren dus fijn om te horen dat er zo snel geschakeld zou worden.

Helaas was dit de enige keer dat we de badkamer man zagen. We hebben terug gebeld naar het filiaal Almere, de man die van de steiger was gevallen had het geld nog dus dat was een dingetje maar de dag daarna zouden ze "verder" gaan. Zoals wij het zelf noemde beginnen. 1 dag is deze man geweest en daarna ook weer tijden niet gezien. De filiaalmanager van Almere was met vakantie en niemand wist verder wat er mee gedaan kon worden. Aangezien wij ons oude huis uit moesten zijn we blijven bellen en appen en uiteindelijk zijn ze verder gegaan. Eerst de wc tegelen, voegen etc. Die was voor de helft klaar dus we kregen weer wat vertrouwen in de rest. Ze gingen ook hun begin maken aan de badkamer en ook daar zagen we veranderingen.

Helaas kwamen ze op een gegeven moment dat ze 10 pakken tegels te weinig hadden en dat dit weer na bestelt zou moeten worden. Natuurlijk meteen contact gezocht met Almere hoe dit kan en hoe snel het opgelost ging worden. De filiaalmanager uit Almere kwam zelf de spullen brengen, 8 pakken. Helaas waren we al zoveel weken verder waardoor we ook nog bij familie en vrienden tijdelijk moesten douchen. Wij hebben 2 kinderen van 2 jr en 7 mnd dus dat was nogal een gedoe. Uiteindelijk waren ze bijna klaar met tegels en wat al verwacht was, 2 pakken te weinig. Dit zat in de nisjes van de wand dus tussendoor konden ze wel verder.

Eindelijk zouden de spullen aangesloten worden waardoor we zelf gebruik konden maken van de douche en het bad. Tijdens het aansluiten kwamen we erachter dat de verkeerde verwarming geïnstalleerd was. Dit was verkeerd bestelt. Met korting konden we deze houden maar wij willen gewoon degene die we gekozen hebben dus die moest weer nabesteld worden.

Ze zullen verder gaan met de rest van installatie maar op een gegeven moment is een man aan het bellen. Ik loop daarna naar hem toe wat er was. Zelfs de mensen van monteren wisten niet meer hoe ze het moesten zeggen.. de douchewand paste niet. Deze is 2.00 en de wanden 1.95. Ze gingen het oplossen en ik zou er geen last van hebben. Nou en dat klopt. We zijn ondertussen 2,5 maand verder en ze zijn nooit meer geweest. In de wc mist nog een deel van de wc, fonteintje hangt nog niet, wc kraakt. In de badkamer missen nog steeds de tegels in het nisje, Wastafels niet in 1 rechte lijn, verkeerde verwarming, geen douchewand. Bedrading van verlichting hangt los in mijn douche.

Ineens werd ik 2 dagen geleden gebeld door sanidirect. Ze wilde weten wat er allemaal was gebeurd en of ik alles kon doorsturen. Er waren veel dingen niet goed en gingen ze uitzoeken. Ik dacht, hé wat fijn het "grote" bedrijf zelf gaat er naar kijken. Nu komt alles vast goed... na dit telefoontje heb ik een app ontvangen we zijn bezig met het onderzoek en verder niks. Juist door het laatste telefoontje en appje weet ik dat we wel bedonderd moeten zijn. Het vervelend is dat we ook hierin dan niet meegenomen worden. We zijn nu in totaal aan alles al 16000 euro lichter en na 2,5 maand hebben wij nog steeds Geen volledige badkamer en wc. Heb nog geen moment kunnen genieten van m'n huis, mensen uitnodigen om je huis te laten zien die je niet... heb om dit alles al veel tranen gelaten en ben bang dat het ook nooit opgelost gaat worden! Ik zou daarom ook sanidirect aan niemand aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Bart van de water op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Cruquius
Bij Sani direct in de vestiging Cruquius. Hebben wij compleet toilet aangeschaft. Wat een top ervaring was dat zeg. Er is voor ons tijd vrij gemaakt op tweede paasdag om naar de winkel te komen. Perfect service in de winkel zo'n zweer van alles kan niets moet. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. We zijn tot aankoop overgegaan. De levering aan huis was perfect. Keurige heren die onze spullen voor het toilet kwamen brengen. Al met al een top ervaring bij sani direct
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Pakbier op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Middelburg
Zeer ruime keus, vakkundig personeel, weet waar ze het over hebben.enkel maar de maten doorgeven en hun berekenen de hoeveelheid in ons voordeel i.v.m. snijverlies. goede raad gehad over het toilet waar we super blij mee zijn, nu bezig met de badkamer die zeker net zo mooi gaat worden.prijs/kwaliteitverhouding een dikke 10

Aanvulling ontvangen 16 september 2020: Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht, toilet is afgelopen januari al geplaatst, bestaande uit wand en vloertegels, toilet met inbouwreservoir en wastafel met onderkast, super blij mee. De badkamer word op dit moment verbouwd, daarvoor hebben wij dezelfde tegels als toiletruimte, toilet met inbouwreservoir (Ben) toilet met zitting, spiegel met verlichting, wastafel met onderkast, dubbele kraan, een design radiator en een glazen douchewand, en een goot afvoer.
Reactie of foto toevoegen
“Annuleringskosten winkelbezoek”
Door Jan Jager op zaterdag 10 sep 2016 16 | vestiging Groningen
Uiterst slecht. Een geannuleerde bestelling, bij Sanidirect Groningen, wordt in twijfel gebracht. Telefonische afspraken worden als leugens weggezet. Nooit met dit bedrijf in zee gaan!! Louche handel.
REACTIE VAN ARIANNE
Wij willen de bestelling annuleren nu zeggen E dat dat niet kan.... Hoe heeft u dat gedaan?
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Marianne te Velde op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Groningen
de badkamerspullen werden op tijd en in goede conditie geleverd - het maakt de badkamers voor onze toekomstige bewoners in Het Groen Gasthuis in Warffum af!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Sabrina op zondag 25 aug 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Fijne ontvangst, nemen de tijd voor je. De dames en heren van filiaal Hoorn hebben onze complete badkamer geleverd. Ook toen wij na levering vragen hadden konden we terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Knapen op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Alweer een jaar en 6 maanden geleden mogen genieten van de Super service bij sanidirect Apeldoorn door Gerard Jansen en Jan Iniesta! Wij zijn de dupe geworden van een aannemer die onze badkamer verprutst heeft waardoor alles er weer uit moest (de tegels) zo fijn door deze mannen geholpen! Zij hebben er o.a. voor gezorgd dat wij weer verder kunnen! Ze leverden meteen alles Nieuw bij ons thuis. FANTASTISCH!! We zijn ze erg dankbaar voor het meedenken!! En nog steeds genieten wij elke dag van de geweldige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Ontbreken service”
Door Rob Agterdenbos op vrijdag 26 jan 2018 18 | vestiging Tilburg
Ik kocht bij Sanidirect in Tilburg tegels voor meer badkamers voor onze nieuwbouwwoning. Sanidirect berekende de benodigde hoeveelheid tegels. Naar mijn mening veel te veel. Ik vind zelf een berekend snijverlies van tussen de 20 en 30% nogal aan de hoge kant. Sanidirect bleef volhouden dat dit nodig was. Uiteindelijk hield ik 15% van de tegels over. Voor de wandtegels betekende dit 15 dozen tegels, in totaal 17 m2 tegels. Sanidirect weigert deze tegels retour te nemen. De serviceorganisatie van Sanidirect geeft aan dat zoveel tegels overhouden heel veel is, maar dat het filiaal het zelf moet uitzoeken met de klant. Een hele slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete badkamer”
Door Sarah op maandag 7 mrt 2016 16
Vestiging Capelle a/d IJssel. Waar moet ik beginnen ... Allereerst verkeerde badkamer aangemeten gekregen. Na correctie in de winkel de belofte dat ik dichte pakketten tegels terug zou kunnen brengen. Toen ik terugkwam met de tegels wist niemand ergens van. De levering: zonder waarschuwing krijg ik de mededeling dat de tegels niet naar boven gebracht worden, zelfs niet tot aan de eerste deur. De heren chauffeurs hebben de tegels voor de brievenbussen van de rest van het complex gedumpt en zijn weggereden. Zij gaven aan dat er wel eens mensen gestuurd worden om te helpen mits ik met klantenservice schakel. Uiteraard ook niet waar. Tijdens de levering werd er verteld dat de oorspronkelijke spiegel beschadigd was en dat ze deze daarom hebben vervangen. Bij het uitpakken bleek ook dit gelogen te zijn. Klantenservice weigert mij te helpen en zegt dat ik wederom een paar honderd euro extra op kan hoesten voor een nieuwe spiegel. Ook ontbrak er een deel van de levering. Deze was bij het filiaal (Capelle a/d IJssel) op voorraad, en paste niet in mijn auto. Dit was ook bij het filiaal bekend. Ondanks dat ik voor levering betaald heb, kon ik zelf het ontbrekende artikel op gaan halen met mijn installateur, die daar (terecht) ook voor vergoed wilde worden. Wederom op kosten gejaagd. Dit was één keer en nooit weer. Alleen maar ellende gehad en nu zit ik met een incomplete badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Mw. J.M.M.F. Meijer op vrijdag 31 aug 2018 18 | vestiging Son
We hebben een flink deel van de badkamer bij Sanidirect Son gekocht. Een goede prijs-kwaliteit verhouding vooral van het materiaal dat gangbaar in hun assortiment zit. De showroom is overzichtelijk en uitgebreid. Zeer tevreden over de behandeling door het personeel. Over iets ruilen of veranderen, zelfs als je voor de derde keer aanklopt, wordt niet moeilijk gedaan, er wordt meegedacht over niet gangbare oplossingen. De Ben Santair-lijn is mooi van design, zwaar en degelijk in uitvoering en relatief niet duur. Spullen buiten hun gangbare assortiment zijn wel prijzig in verhouding tot internetprijzen. Ze doen niet moeilijk over het veranderen van de oorspronkelijke bestelling als je iets elders veel goedkoper kunt krijgen. De levering is helemaal volgens afspraak, je wordt op tijd juist geïnformeerd: ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuze”
Door Hans op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Middelburg
Afgelopen zaterdag een toiletpot gekocht met blinde bevestiging, volgens verkoper een makkie om hem op te hangen. Uren aan het martelen geweest ook met een installateur erbij maar niet strak aan de muur te krijgen ook niet waterdicht. Terug naar de winkel en gevraagd om te ruilen voor een ander bevestigingssysteem. Was absoluut niet mogelijk de toiletpot was al uit de doos geweest. Wordt uitgemaakt voor prutser. Verkoper wilde meedenken maar de bedrijfsleider hield dit tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze voor ons”
Door Jacco Buurman op dinsdag 14 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Op onze zoektocht naar een badkamer kwamen we als derde bij Sanidirect terecht. Na een korte zoektocht door de showroom werden we benaderd door de verkoper. We konden onze wensen op een rustige manier kenbaar maken en werden zeer goed en eerlijk geholpen. Niet de duurste keuze maar de juiste keuze voor ons gezin. Ook service achteraf was uiterst plezierig. De 5 sterren zijn dik verdiend door de ruime keuze, goede service de scherpe prijzen en een uitstekende adviseur.
FOTO VAN JACCO BUURMAN
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Patrick Wolf op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Middelburg
Badkamer gekocht. Prima service! Vriendelijk geholpen! Echt een aanrader!

Aanvulling ontvangen 6 september 2019: Spullen zelf opgehaald en gemonteerd want dat was voor mij handiger.
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen niets voor ons betekenen”
Door Smits op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Barendrecht
Nog nooit zo onbeschoft behandeld als door de/een manager van dit filiaal. Een complete badkamer gekocht, blijkt de doucheset niet te passen in onze badkamer (ondanks dat de maatvoering doorgesproken is). Na contact met Sanidirect service NL blijkt dat zij niets kunnen betekenen, maar dat we het met het filiaal in Barendrecht moeten oplossen. Daar willen ze niets van ons weten, ze nemen geen geopende doos terug en zeggen dat als er een alternatief beschikbaar is, deze uiteraard(!) tegen meerprijs geleverd kan worden. Tenslotte mag je niet zomaar de winkel binnen stappen, er moet vantevoren een afspraak gemaakt worden. Wat een waardeloze service nadat je zoveel geld hebt uitgegeven voor je badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Marijke de Jong op woensdag 7 dec 2016 16 | vestiging Duiven
Wij zijn erg prettig en professioneel geholpen door Martijn Mijer van Sanidirect in Duiven. We hebben nu een prachtige badkamer (geplaatst door Pelkman Montage-helemaal goed!) met dank aan Martijn, die ons enorm tegemoet kwam toen bleek dat wij ons hadden vergist in de douche-wand. Ondanks dat het onze fout was, heeft hij erg geholpen en meegedacht in het bedenken van een geweldige oplossing! Op en top service bij Sanidirect, met een extra compliment aan Martijn Mijer: hartelijk bedankt,we zijn er heel blij mee! Marijke+Joop de Jong,Duiven.
Reactie of foto toevoegen
“Service van nul”
Door Jos de Natris op zondag 8 nov 2020 20 | vestiging Son
Verkoper doet zijn best maar heeft volgens mij te druk om goed te luisteren naar de klant daardoor tot 2 maal toe foute levering. om de vaklui binnen te houden heb ik vlug een (extra) loodgieter moeten binnenhalen .. De serviceafdeling ; je hebt ons niet de kans gegeven om nog eens te leveren ! belachelijk ze hebben lak aan je ...
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling”
Door N v belzen op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Middelburg
Had wandtegels te weinig besteld. Na een belletje kon ik ze 2 dagen later ophalen. Super toch?
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Richard van de Pol op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Ede
Voor een opknapbeurt van onze toiletten waren we opzoek naar 2 WC potten. Danique van Lith stond ons eerst te woord per telefoon en later ook in de winkel. Super geholpen en we hadden echt het gevoel dat er werd meegedacht.

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Aankoop is al geleverd en gemonteerd. Beide processen zijn prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk advies”
Door Kreeft op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Meppel
Wij hebben een badkamer gekocht bij sanidirect te meppel en wij zijn zeer te spreken over de service, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en namen ruim de tijd om er voor te zorgen dat wij de badkamer van onze dromen krijgen. Alle artikelen werden bij ons thuis bezorgd door een zeer vriendelijke chauffeur die alle spullen voor ons binnen heeft gezet en hebben wij gezamenlijk alle spullen gecontroleerd op schade. Alles is vlekkeloos verlopen en wij zijn zeer content met onze nieuwe badkamer. Sanidirect meppel is echt een aanrader! Bedankt voor jullie behulpzaam en eerlijk advies! Ga zo door wij zeggen het voort
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling maar geannuleerd”
Door Hoff op donderdag 14 jul 2016 16 | vestiging Leeuwarden
2 artikelen besteld die enkele dagen later binnen zouden zijn. Na 4 weken, 7x informeren, 3 x bij de winkel langs met iedere keer de belofte dat het de volgende dag binnen zou zijn, heb ik mijn bestelling maar geannuleerd. Begrijp niet dat deze vestiging nog bestaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Rob op vrijdag 6 jan 2017 17 | vestiging Meppel
Voor onze nieuwe woning de woonkamer vloer, toiletruimte en badkamer besteld bij Sanidirect Meppel. We kregen een verrassend creatief en eerlijk advies van de dame die ons hielp. De prijs was goed dus zijn we over gegaan op bestellen.We zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering en op de dag van levering werden we een half uur van te voren gebeld. Het bad bleek bij levering een kleine beschadiging te hebben, ik werd direct door het hoofdkantoor gebeld om dit op te lossen, wat een service! Alles is nu klaar, en het is nog mooier dan verwacht, kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Waskom vervanging”
Door Marty IJpelaar MIJ Bouw- en Timmerwerken op maandag 11 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Wegens een beschadiging had ik een nieuwe waskom nodig. Geweldig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Te late levering”
Door P. Bok op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
In maart bestelling geplaatst, 1 september leveren. Eind juli gebeld, nee hoor, uw bestelling staat op afroep, foutje bij het bestellen. Kan alles dan geleverd worden? Nee uw meubel komt pas 1 oktober. Dus installateur kan een keer extra komen, met alle kosten vandien en we zitten bijna een maand met een halve badkamer. Tja, da's uw probleem. 1 september, levering van de spullen, maar geen radiator, die zijn we vergeten. Die komt volgende week. 1 oktober, eindelijk het meubel. Zeer onbeschofte chauffeur, spullen naar boven brengen, zoals geadverteerd is er niet bij, een grote mond wel. Zeer slechte service. Kortom: Gemaakte fouten, jouw probleem, doen we niets mee. Kost onze fout jouw geld, jouw probleem, doen we niets mee! Zit je door onze fout een halve maand met een afgebouwde badkamer? Jouw probleem , doen we niets mee. Klagen? Een grote mond kan je krijgen! Hoe we klachten oplossen, gewoon niets meer van ons laten horen. Dit bedrijf diet niets voor je nadat je eenmaal je handtekening hebt gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Wsakommen en spiegel”
Door Mariëlle Voncken-Gerits op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Heerlen
Ik ben heel tevreden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze namen alle tijd voor ons we hebben er wast kommen gekocht en een badkamer spiegel met verlichting in. De levering ging ook snel. Binnen 1week hadden ze onze artikelen binnen. Ook werd ons verteld om thuis even alles goed na te kijken want als er iets mis was dan konden we dat binnen 3 dagen melden en zouden we nieuwe spullen krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Spekgladde tegels”
Door B.M.Petiet op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Middelburg
Voor 560€ aan badkamer tegels die zeer geschikt waren voor badkamers en niet glad
Het blijkt dat nu deze douche in gebruik is , het spekglad is. Zeer gevaarlijk. Zeer slechte voorlichting. Wij zijn 70 en 74 jaar en het gevaar ligt om de hoek.
FOTO VAN B.M.PETIET
Afbeelding badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geen klantenservice”
Door Franky Meijer op donderdag 16 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Goed geholpen in de winkel. Ervaring met de klantenservice is waardeloos, 0 medewerking. Na een terechte klacht laten ze je gewoon stikken. Ik zou Sanidirect dan ook zeker bij niemand aanbevelen. Ik heb ze een net voorstel gedaan om tot een oplossing te komen nadat het gewoon duidelijk is dat het product niet voldoet waardoor er waterschade is ontstaan. (het betalen van het eigen risico van mijn verzekering) echter hier wordt zelfs geen enkele toenadering gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd geleverd”
Door Van Roon op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Den Haag
In november hebben wij voor 8000,- spullen gekocht. Helaas hebben wij de verkeerde kleur tegels ontvangen, ik heb gelukkig foto's gemaakt toen we het hebben uitgezocht. Witte tegels zijn Came, die hebben we er net uitgehaald dus zeker niet besteld ;-( Na mailverkeer met het filiaal kunnen we nw tegels bestellen voor 400,00 maar de tegelzetter is besproken. Wij zijn hals overkop naar een bouwmarkt gegaan om op zondag eveb nw tegels te kopen. De manier waarop je in de winkel geholpen wordt is prima maar daarna...... geen enkele betrokkenheid terwijl zij een verkeerd nummer hebben genoteerd. Ik heb een redelijke vergoeding gevraagd van 200,00 maar ze zeggen eigenlijk zoek het maar uit! Dus voor ons nooit meer Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Ondergrens voor service gepasseerd”
Door Bram op maandag 17 okt 2016 16 | vestiging Ede
Op de dag zelf goed geholpen. Niet erg meedenkend helaas en verkoper liep vaak weg, maar bij doorvragen kreeg je een gedegen antwoord. Er was ook ruimte voor persoonlijk contact en er werd leuk omgegaan met de kleine. After sales is om te janken. Offerte aanpassen gaat maar met moeite (want opeens is het toch een overeenkomst). Alle vragen achteraf moeten maar via het hoofdkantoor, hulp uit de vestiging krijg je niet. Een verkeerde bestelling sanidirect online, zelf terug sturen. Tekort aan tegels (al dan niet slecht berekend is nog de vraag) duren meerdere dagen dus dan maar ophalen in Waalwijk. Klantenservice daar prima, tegels waren gratis. Wc bleek ook een stuk lagere kwaliteit als gekocht, plastic schroeven, slechte spoeling en een knop die blijft hangen. Elke gegronde klacht wordt weg gewoven en geeft men het gevoel dat jij degene bent die het niet snapt. Waarom moet het zo, ik ben bereid te betalen voor kwaliteit, lever me dat dan ook. Ik snap dat je geen topservice krijgt voor de laagste prijs maar er is ook een ondergrens. Die hebben ze wat mij betreft in Ede gepasseerd. Sanidirect Waalwijk krijgt wel pluspunten voor de hulp en oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kevin op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een toilet, toiletframe en tegels gekocht. Goed geholpen. Goede uitleg waarom bepaalde keuzes niet handig waren en flexibel met eerder leveren van bepaalde zaken. Ook behulpzaam bij het inladen van spullen. Kortom super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet wandcloset”
Door F Postuma op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Sneek
Mijn ervaring is top,we zijn erg goed geïnformeerd,de verkoper was zeer vriendelijk. Onze aankoop was een wandtoilet,en we komen zeker terug bij dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Wasmeubel met spiegel en toilet”
Door Kutsal op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Almere
Ik ben direct, vriendelijk en professioneel benaderd. Levering is zoals afgesproken gegaan. Beschadigd geleverde product is meteen meegenomen. Zelfde dag ben ik gebeld voor een afspraak van nieuwe levering en 2 werkdagen later had ik mijn product binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Retourbeleid”
Door Pien van der Geest op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Een ongeopend product die in het assortiment op de website wordt aangeboden, wordt niet retour genomen een week na aankoop. Dat vind ik hele slechte service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 25
Vestigingen Sanidirect
aAlmere (8 ervaringen), Washingtonstraat 111, 1334 LS Almere, tel 036 - 529 00 88
bApeldoorn (4 ervaringen), Het Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 206 99 96
cBarendrecht (8 ervaringen), Pesetastraat 42-44, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 00 50
dBreda (5 ervaringen), Grenssteen 9, 4815 PP Breda, tel 076 - 541 44 14
eCapelle aan den IJssel (8 ervaringen), Hoofdweg 46a, 2908 LC Capelle aan den Ijssel, tel 010 - 289 21 20
fCruquius (7 ervaringen), Cruquiusplein 22, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 206 03 00
gDen Bosch (5 ervaringen), Tinnegieterstraat 12, 5232 BM 's-Hertogenbosch, tel 073 - 206 00 11
hDen Haag (7 ervaringen), Van der Kunstraat 157, 2521 BS Den Haag, tel 070 - 305 00 09
iDuiven (4 ervaringen), Nieuwgraaf 46, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 13 09
jEde (5 ervaringen), Lorentzstraat 2-6, 6716 AD Ede, tel 0318 - 63 63 39
kEnschede (2 ervaringen), Schuttersveld 38, 7514 AL Enschede, tel 053 - 207 00 83
lGroningen (6 ervaringen), Peizerweg 84, 9727 AK Groningen, tel 050 - 525 00 37
mHeerhugowaard (4 ervaringen), JJP Oudweg 29s, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 204 99 90
nHeerlen (7 ervaringen), In de Cramer 98, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 85 50
oHilversum (3 ervaringen), Verlengde Zuiderloswal 32, 1216 BX Hilversum, tel 035 - 544 80 93
pHoorn NH (6 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 10c, 1625 NV Hoorn NH, tel 0229 - 76 89 96
qKaatsheuvel (3 ervaringen), Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 31 45
rLeeuwarden (5 ervaringen), Schenkenschans 1s, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 289 50 82
sMeppel (10 ervaringen), Blankenstein 444, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 25 11 05
tMiddelburg (8 ervaringen), Mortiereboulevard 24, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 99 90
uSneek (7 ervaringen), Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 10 09
vSon (8 ervaringen), Ekkersrijt 4016, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 01 55
wTilburg (7 ervaringen), Hestiastraat 18, 5047 VA Tilburg, tel 013 - 570 02 02
xUtrecht (10 ervaringen), Zeelantlaan 59, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 275 04 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.