Feedback
6,8

Sanidirect

Score uit 177 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
25 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanidirect
Wij helpen je om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. We bieden een uitgebalanceerd aanbod van alle populaire A-merken.
Alternatieven voor Sanidirect
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 75 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,3 uit 786 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 177 ervaringen over Sanidirect. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren54 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster45 ervaringen

Per vestiging:
“Slechte ervaring”
Door José van Aalten op maandag 31 jul 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
Een hele negatieve ervaring met de levering van onderdelen voor onze nieuwe badkamer, verkocht door Marco ter Horst van Sanidirect Kaatsheuvel. Eens, maar nooit meer!
- Er is aan ons een verkeerde douchedeur (690,--) verkocht, die wel door Sanidirect wordt terug genomen, maar slechts gedeeltelijk wordt gecrediteerd (480,--) zonder opgaaf van reden of uitleg waar die lagere vergoeding op gebaseerd is.
- Een regendoucheset van 324,-- die ergens in het magazijn in Waalwijk is achtergebleven wordt tegen betaling van 250,-- alsnog geleverd door Sanidirect Kaatsheuvel (5-dagen-termijn om te reclameren verstreken). We douchen onder een 2 x betaalde regendouche!!

Al met al zijn wij voor een paar honderd euro benadeeld. En Marco ter Horst van Sanidirect in Kaatsheuvel kan alleen maar roepen dat hij niets kan doen ("U denkt zeker dat ik de directeur ben en het voor het zeggen heb. Ben ik niet en u moet bij de klantenservice zijn"). Zeer teleurstellend!

In maart 2017 hebben wij bij Sanidirect in Kaatsheuvel een complete badkamer uitgezocht. De plaatsing ervan is in juli 2017 gebeurd. Bij de verkoop is ons door Marco ter Horst geadviseerd om de spullen door de installateur te laten ophalen in het magazijn in Waalwijk. En zo geschiedde. De installateur heeft met hulp van een magazijnmedewerker van Sanidirect de spullen in zijn transportbus geladen (moest in 2 keer). Bij installatie bleek dat de betaalde regendoucheset van 324,-- niet meegekomen was. De klantenservice blijft volhouden dat die doucheset wel is geleverd (afgevinkt op ondertekende pakbon), alleen hebben wij dat ding nooit ontvangen en de installateur heeft die set nooit in zijn transportbus geladen. Wat is er gebeurd tussen de 2 transporten? Wie heeft gelet op de resterende goederen op het magazijnterrein, terwijl de installateur het 1e transport afleverde? Wie heeft de pakbon afgevinkt? De klantenservice geeft geen antwoord op onze mails. Het enige aanbod is: jullie kunnen met korting voor 250,-- een nieuwe set kopen! U had binnen 5 dagen moeten reclameren! Ik heb aangegeven dat controle van de levering en nalezen leveringsvoorwaarden niet goed is verlopen door ziekte van mijn man en familieomstandigheden bij installateur. Maar dat duidelijk is dat de regendoucheset niet is geleverd. Voor 250,-- nieuwe set aangeschaft. Verzoeken om creditering van dit bedrag worden beantwoord met de mededeling dat ik het binnen 5 dagen had moeten melden.

Bij levering bleek de verkochte douchedeur niet te passen. De installateur heeft dit gemeld en de deur is keurig opgehaald door Sanidirect. Betaald bedrag zou worden teruggestort. De verkoper Marco ter Horst van Sanidrect Kaatsheuvel heeft toegezegd dat het gaat om een bedrag tussen 550,-- en 600,--. In maart hebben we een deur van 690,-- uitgezocht en betaald in het totaalpakket van de badkamer. Gezien dit totaalpakket konden wij akkoord gaan met een retourprijs tussen 550,-- en 600,--. Er wordt echter maar 480,-- terugbetaald. Mails met vragen over uitleg van het bedrag van 480,-- worden niet beantwoord, noch door de klantenservice in Waalwijk, noch door de verkoper in Kaatsheuvel. Het lijkt erop dat de verkoper in maart een goedkopere deur op de verkoopfactuur heeft gezet, in ieder geval klopt de prijs van dat type douchdeur niet met de prijs van de deur die wij uitgezocht hadden. Daar zit een verschil van ruim 200,-- in.

Al met al een slechte ervaring en uiteindelijk een te dure badkamer. En heel teleurgesteld in het oplossingsgericht handelen van zowel de verkoper van Sanidirect in Kaatsheuvel als van de klantenservice. Het is ronduit onfatsoenlijk dat mails en verzoeken om een gesprek niet worden beantwoord. José van Aalten, Kaatsheuvel
REACTIE VAN JOSE VAN AALTEN
Inmiddels heeft Sanidirect met ons contact opgenomen n.a.v. de recencies op Truspilot en Qasa. De vergoeding van de douchedeur is verhoogd en acceptabel voor ons. Sanidirect heeft het extra bedrag meteen op onze rekening gestort. Dat is keurig en snel afgehandeld. Wat betreft de regendoucheset wachten wij nog op toegezegd telefoontje, maar vertrouwen ook hier op goede afloop.
REACTIE VAN JOSE VAN AALTEN
De stand van zaken op 4 augustus 2017 na teleurstellend telefoongesprek met klantenservice: de toegezegde camerabeelden zijn niet meer beschikbaar! Sanidirect heeft te lang gewacht met bekijken c.q. opvragen en heeft ons blij gemaakt met een dode mus. En dus weer terug bij af: de dubbelbetaalde regendoucheset wordt niet gecrediteerd! Schandalige gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie Simons op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Ede
Tijdens de koop werd er goed met ons meegedacht over de mogelijkheden én onmogelijkheden van onze nieuwe badkamer. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij levering bleek de douche niet meegeleverd te zijn, deze was ons snel opgestuurd. Dit bedrijf is zeer klantgericht!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels en benodigdheden voor het toilet”
Door Brenda op woensdag 16 mrt 2022 22 | vestiging Groningen
Goede informatie, eerlijk personeel en denkt met je mee. Ze hebben echt verstand van zaken. En dat gecombineerd met een mooi assortiment
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk advies”
Door Kreeft op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Meppel
Wij hebben een badkamer gekocht bij sanidirect te meppel en wij zijn zeer te spreken over de service, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en namen ruim de tijd om er voor te zorgen dat wij de badkamer van onze dromen krijgen. Alle artikelen werden bij ons thuis bezorgd door een zeer vriendelijke chauffeur die alle spullen voor ons binnen heeft gezet en hebben wij gezamenlijk alle spullen gecontroleerd op schade. Alles is vlekkeloos verlopen en wij zijn zeer content met onze nieuwe badkamer. Sanidirect meppel is echt een aanrader! Bedankt voor jullie behulpzaam en eerlijk advies! Ga zo door wij zeggen het voort
Reactie of foto toevoegen
“Superslechte service”
Door Oz op woensdag 3 feb 2016 16 | vestiging Utrecht
Superslechte service. Je word gewoon van kastje naar muur gestuurd. Je belt de klantenservice word te woord gestaan door een of ander jong meisje die geen verstand van technische zaken heeft. Je verteld dat ze een verkeerde levering hebben gedaan en ze vertellen je dat het je eigen schuld is. Absoluut niet aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Joris op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Breda
Compleet badkamertje gekocht, douche, toilet, wasbak en tegels. Alles voor een mooi prijsje. Binnen week kon ik het compleet afhalen en kan ik verder! Top gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Te late levering”
Door P. Bok op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
In maart bestelling geplaatst, 1 september leveren. Eind juli gebeld, nee hoor, uw bestelling staat op afroep, foutje bij het bestellen. Kan alles dan geleverd worden? Nee uw meubel komt pas 1 oktober. Dus installateur kan een keer extra komen, met alle kosten vandien en we zitten bijna een maand met een halve badkamer. Tja, da's uw probleem. 1 september, levering van de spullen, maar geen radiator, die zijn we vergeten. Die komt volgende week. 1 oktober, eindelijk het meubel. Zeer onbeschofte chauffeur, spullen naar boven brengen, zoals geadverteerd is er niet bij, een grote mond wel. Zeer slechte service. Kortom: Gemaakte fouten, jouw probleem, doen we niets mee. Kost onze fout jouw geld, jouw probleem, doen we niets mee! Zit je door onze fout een halve maand met een afgebouwde badkamer? Jouw probleem , doen we niets mee. Klagen? Een grote mond kan je krijgen! Hoe we klachten oplossen, gewoon niets meer van ons laten horen. Dit bedrijf diet niets voor je nadat je eenmaal je handtekening hebt gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Schade en lekkage”
Door Suzan Su op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Amstelveen
Sanidirect Amstelveen (Joseph Woo) beloofde een vakkundig aannemer zodat wij hun materialen gaan inkopen. RSW aannemer Richard Sadloe heeft de afvoer en waterleiding kapot gemaakt en door onbekwaamheid veroorzaakte hij meer schade in het huis, lekkage tot aan het toilet beneden met als gevolg kortsluiting en schade in het toilet. Sanidirect wijst steeds naar de onbekwame aannemer en haalt haar handen overal vanaf. Pas op met deze oplichters. Ik moest alle kosten zelf betalen om de helft van de badkamer en het toilet weer te herstellen.
FOTO VAN SUZAN SU
Reactie of foto toevoegen
“Levering is top”
Door Lea van Ertvelde op zondag 26 dec 2021 21 | vestiging Middelburg
Duidelijke illustraties, prijs, afmetingen en verdere informatie over meer opties om te installeren helemaal goed. Levering ook top!! Dag is bepaald en chauffeur belt n half uur van tevoren.
Reactie of foto toevoegen
“Ontbreken service”
Door Rob Agterdenbos op vrijdag 26 jan 2018 18 | vestiging Tilburg
Ik kocht bij Sanidirect in Tilburg tegels voor meer badkamers voor onze nieuwbouwwoning. Sanidirect berekende de benodigde hoeveelheid tegels. Naar mijn mening veel te veel. Ik vind zelf een berekend snijverlies van tussen de 20 en 30% nogal aan de hoge kant. Sanidirect bleef volhouden dat dit nodig was. Uiteindelijk hield ik 15% van de tegels over. Voor de wandtegels betekende dit 15 dozen tegels, in totaal 17 m2 tegels. Sanidirect weigert deze tegels retour te nemen. De serviceorganisatie van Sanidirect geeft aan dat zoveel tegels overhouden heel veel is, maar dat het filiaal het zelf moet uitzoeken met de klant. Een hele slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi badkamerontwerp”
Door Ton Bootsman op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Ik ben goed geholpen door Kelly Kleine, ze wist waar ze over sprak. Ze maakte een mooi ontwerp voor onze badkamer. Ze is zelfs bij ons thuis geweest om dit moeilijke badkamertje te bekijken en het ontwerp te maken, wat ik zelf heb uitgevoerd, met af en toe advies van Kelly en Sanidirect. Alleen jammer van de communicatiefouten bij Sanidirect, waardoor sommige dingen uitliepen (pendeldeur)
FOTO VAN TON BOOTSMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed opletten”
Door AJ op vrijdag 14 apr 2017 17
Ik heb telefonisch de spullen voor de badkamer besteld. De heer die ik aan de telefoon gevraagd of deze ervoor wilde zorgen dat ik van alles de goede en complete spullen zou ontvangen Bedrag 2300 euro. Easydrain was fout deze heb ik netje terug gestuurd, en binnen een week kreeg ik netjes mijn geld terug. Maar toen de badkamer werdt afgemonteerd bleek ik de verkeerde inbouwkraan te hebben van de douche, deze zat inmiddels in de muur en ik ging bellen. Foto gestuurd en het bedrag genoemd wat het zou kosten om de fout te herstellen. De dame aan de telefoon zei dat ik het kon laten herstellen op hun kosten. Maar dit trok ze snel weer in, ze vonden de kosten te hoog, en wilde alleen 1m2 vergoeden van de tegel en de lijm en voegen. Maar volgens mij is deze uitspraak rechtsgeldig, en zal ik het er ook niet bij laten. Verder kan ik niemand aanraden daar iets te kopen of te bestellen. De verkopers daar weten het zelf niet eens. En laten we het maar niet hebben over het service bedrijf BADENMAN hebben die het moet afhandelen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee Let hier goed op.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Rob op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben zowel een badkamer, als een toilet bij sanidirect gekocht. Beider keren zijn wij door zeer enthousiaste medewerkers zeer goed, vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niets is te veel en vragen achteraf werden meer dan correct afgehandeld. Voor ons hebben zij een dikke tien verdient.

Aanvulling ontvangen 10 december 2020: Badkamer is volledig geïnstalleerd. Toilet is nagenoeg klaar op wat kleine dingen na. Alles naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Wel een goede ervaring”
Door boshoster op woensdag 23 mei 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn netjes geholpen door de manager van de vestiging Barendrecht. Bij het inrichten van onze badkamer (boven) en toilet (beneden) in dezelfde stijl zijn we erg goed en klantvriendelijk geholpen. Dat heeft ertoe geleid dat en de prijs dat we uiteindelijk in zee gegaan zijn met Sanidirect. Bij levering waren er met de planning zaken afgesproken om de tegels op het terras te plaatsen. Door onze grillige tuin was dat uiteindelijk niet mogelijk. Dat betekende dat ik ze zelf twee keer moest verplaatsen van het fietspad naar de voordeur en van de voordeur naar de huiskamer. Dat was even minder prettig. Achteraf gezien was alles geleverd. Er was wel een ruim aantal tegels geleverd als extra, meer dan 15%. Terugnemen van dichte verpakkingen was een optie maar gelet op de eerder verleende korting was dat een te verwaarlozen bedrag. Dus hebben wij ervoor gekozen om ze te behouden. Tussentijds hebben we besloten om af te zien van de vloerverwarming. Over teruggave van de ongeopende doos werd niet moeilijk gedaan. Al met al zijn we erg tevreden over de gang van zaken en hebben wij een fraaie badkamer en toilet.
FOTO VAN BOSHOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Akje Braaksma op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben via Sanidirect onze badkamer laten vernieuwen en zijn heel tevreden over het resultaat. Er werd op een prettige manier meegedacht over onze wensen. Bij de levering van de tegels bleken er meerdere dozen gebroken tegels te bevatten. Die zijn zonder probleem vervangen. De installatie hebben we ook via Sanidirect geregeld. Dit is uitstekend gedaan door van der Grift installatietechniek uit Benschop.
Reactie of foto toevoegen
“Goedkoop is duurkoop”
Door marco van maldegem op maandag 4 okt 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima service, jammer dat je niet echt tekeningen, of duidelijke inrichting mee krijgen

Aanvulling ontvangen 14 december 2021: badkamer gekocht (douche, toilet, toiletmeubel, bad, radiator). Goede prijs voor spullen. Service van sanidirect tot aan de deur. Daarna wordt je overgelaten aan het spel tussen hun verkoopkantoor en de service afdeling die naar elkaar wijzen als er iets niet goed gaat. Ondertussen bijna klaar met montage. Douchedeur van inloop douche kapot gegaan, douchedeur (1 onderdeel van totale douche) valt niet apart te leveren, dus er moet een volledig nieuwe douche gekocht worden a 600 euro (in plaats van 1 glaswand (die kapot was gegaan)) Verkoper was eerste order kwijt, daarom alles weer moeten invoeren met gevolg dat er verkeerde spullen waren. Er komen geen handleidingen, geen tekeningen mee, dus je moet zelf goed onthouden wat je gekocht hebt en hoe en waar het gemonteerd moet worden. Tevens heeft verkoper niets aangegeven over de kwaliteit van de wandtegels. Blijkt dat hierdoor afwijkingen in maten kunnen zijn. Wij hadden graag meer betaald voor goede tegels. Korte samenvatting: goedkoop is duurkoop. Dus maximaal 2 uit 5 sterren (en dat alleen op basis van prijs).
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Patrick Wolf op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Middelburg
Badkamer gekocht. Prima service! Vriendelijk geholpen! Echt een aanrader!

Aanvulling ontvangen 6 september 2019: Spullen zelf opgehaald en gemonteerd want dat was voor mij handiger.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling”
Door N v belzen op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Middelburg
Had wandtegels te weinig besteld. Na een belletje kon ik ze 2 dagen later ophalen. Super toch?
Reactie of foto toevoegen
“WC potten en douchewand”
Door Dorien op zondag 1 dec 2019 19 | vestiging Enschede
3 wc potten en douche wand. Duurde even tot we hulp kregen ivm dat er afspraken gepland waren. Maar toch even tijd gemaakt. We hadden eigenlijk al duidelijk wat het moest worden maar ze hebben ons nog andere wc pot laten zien die eigenlijk beter was dan dat wij voor ogen hadden. Dus top!
Reactie of foto toevoegen
“Ondergrens voor service gepasseerd”
Door Bram op maandag 17 okt 2016 16 | vestiging Ede
Op de dag zelf goed geholpen. Niet erg meedenkend helaas en verkoper liep vaak weg, maar bij doorvragen kreeg je een gedegen antwoord. Er was ook ruimte voor persoonlijk contact en er werd leuk omgegaan met de kleine. After sales is om te janken. Offerte aanpassen gaat maar met moeite (want opeens is het toch een overeenkomst). Alle vragen achteraf moeten maar via het hoofdkantoor, hulp uit de vestiging krijg je niet. Een verkeerde bestelling sanidirect online, zelf terug sturen. Tekort aan tegels (al dan niet slecht berekend is nog de vraag) duren meerdere dagen dus dan maar ophalen in Waalwijk. Klantenservice daar prima, tegels waren gratis. Wc bleek ook een stuk lagere kwaliteit als gekocht, plastic schroeven, slechte spoeling en een knop die blijft hangen. Elke gegronde klacht wordt weg gewoven en geeft men het gevoel dat jij degene bent die het niet snapt. Waarom moet het zo, ik ben bereid te betalen voor kwaliteit, lever me dat dan ook. Ik snap dat je geen topservice krijgt voor de laagste prijs maar er is ook een ondergrens. Die hebben ze wat mij betreft in Ede gepasseerd. Sanidirect Waalwijk krijgt wel pluspunten voor de hulp en oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer inclusief montage”
Door Esther op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een complete badkamer en wc bij Sanidirect Utrecht gekocht. Het advies vond ik goed, vriendelijke man die echt de tijd nam. Helaas bleek bij de offerte dat er allerlei trucs werden uitgehaald om op een hoger bedrag uit te komen (en vervolgens zogenaamd een flinke korting werd gegeven). Er werd een bouwbedrijf aanbevolen om de klus te klaren waar ze veel mee werken, Bouwbedrijf De Liman. Dat werd een flop! Niet de eigenaar kwam vervolgens alles slopen en plaatsen, maar een ingehuurd iemand die alleen een beetje Engels sprak. Heel lastig communiceren... Hij werkte ook slordig, waardoor ik uiteindelijk niet tevreden ben over m'n nieuwe badkamer. Ik kreeg als tegemoetkoming korting, maar had liever het volle pond betaald en dan een nette badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Sifon”
Door Marieke Zantingh op maandag 8 jun 2020 20
Tijdens de verbouwing van onze badkamer bleek het sifon te ontbreken. Deze hadden we op zeer korte termijn nodig. Omdat het ging om een sifon met zwarte dop was deze lastig te vinden. Na zeer vriendelijk en hulpvaardig telefonisch contact met de winkel in Den Haag hebben we deze online besteld. De tip werd gegeven dit vóór 12.00 uur te doen, zodat levering de volgende dag kon plaatsvinden. Fijn dat in de bevestiging aangegeven stond dat zowel PostNL als DHL kon bezorgen om levering z.s.m. te kunnen verzorgen. De volgende dag ontvingen wij het pakket zonder enkele vertraging. Een volgende keer bestellen wij weer bij Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Martine Vonk op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Sneek
Ik heb een nieuwe spiegel besteld en werd uiterst vriendelijk en bekwaam geholpen. Kreeg keurig een mail en telefoontje dat de spiegel in Sneek bezorgd was. Ik belde voordat ik de spiegel op ging halen want ik moet ruim een half uur rijden. Toen ik kwam bleek de spiegel niet meer aanwezig. Zowel de verkoper als ik baalden enorm mede omdat ik de spiegel echt nodig heb ivm het maken foto's voor verkoop huis. Gelukkig kon ik een andere spiegel uit de showroom gebruiken voor de foto's. De spiegel zal later komen naar ik hoop!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Marijke de Jong op woensdag 7 dec 2016 16 | vestiging Duiven
Wij zijn erg prettig en professioneel geholpen door Martijn Mijer van Sanidirect in Duiven. We hebben nu een prachtige badkamer (geplaatst door Pelkman Montage-helemaal goed!) met dank aan Martijn, die ons enorm tegemoet kwam toen bleek dat wij ons hadden vergist in de douche-wand. Ondanks dat het onze fout was, heeft hij erg geholpen en meegedacht in het bedenken van een geweldige oplossing! Op en top service bij Sanidirect, met een extra compliment aan Martijn Mijer: hartelijk bedankt,we zijn er heel blij mee! Marijke+Joop de Jong,Duiven.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam van der Velden op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
We hebben een complete badkamer gekocht. Mariska heeft ons geholpen en heel goed advies gegeven over wat er voor mogelijkheden zijn. Heel ontspannen en professioneel. We hebben jullie zaak aanbevolen aan familie en vrienden. Dat gaat heel makkelijk want de badkamer verkoopt zichzelf, bij elk bezoek om de badkamer van ons te bewonderen. Wij zijn heel tevreden klanten. We hebben afgesproken met Mariska binnenkort bij haar langs te gaan om de foto's te laten zien. Vandaag wordt het plafond voor de laatste keer gewit en is de verbouwing klaar. Super bedankt allemaal voor de adviezen en de inzet om er voor de klant iets moois van te maken. Met vriendelijke groet, Paul en Anja van der Velden.
FOTO VAN FAM VAN DER VELDEN
Getegelde douchehoek
+ Toon extra foto van Fam van der Velden
+ Toon extra foto van Fam van der Velden
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Bart van de water op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Cruquius
Bij Sani direct in de vestiging Cruquius. Hebben wij compleet toilet aangeschaft. Wat een top ervaring was dat zeg. Er is voor ons tijd vrij gemaakt op tweede paasdag om naar de winkel te komen. Perfect service in de winkel zo'n zweer van alles kan niets moet. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. We zijn tot aankoop overgegaan. De levering aan huis was perfect. Keurige heren die onze spullen voor het toilet kwamen brengen. Al met al een top ervaring bij sani direct
Reactie of foto toevoegen
“Spiegel - volgens afspraak met verbeterpunt”
Door John Dolmans op woensdag 17 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Gekocht een Ben Watch spiegel. Levering was volgens afspraak. Prijs was (zeer) goed.
Verbeterpunt is het zelf afhandelen van vragen, klachten etc. en dit niet doorverwijzen/laten afhandelen door de service afdeling van Sanidirect. Hierdoor wordt de klantenbinding vergroot.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kevin op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een toilet, toiletframe en tegels gekocht. Goed geholpen. Goede uitleg waarom bepaalde keuzes niet handig waren en flexibel met eerder leveren van bepaalde zaken. Ook behulpzaam bij het inladen van spullen. Kortom super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Tamara Meijer op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Son
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik had nogal wat vragen! Daarna mocht ik de kraan vast ophalen en kon ik snel nog even kijken naar de kleur van het kastje. Echt 100 punten. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Heel enthousiast”
Door Carla de Haan op dinsdag 12 nov 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Douchecabine Sealskin Soho, met Ben Lavion wastafelkraan, Ben Lavion douchethermostaatkraan, glijstangset met hand- en regendouche, Ben Comforta vloerverwarming en B-drain goot. Incl. alle toebehoren en inbouw materialen. Netjes geleverd. Mooie kwaliteit materialen. Super blij met de uitstraling en kwaliteit van mijn nieuwe badkamer.
FOTO VAN CARLA DE HAAN
Douchecel
REACTIE VAN CARLA DE HAAN
Prachtige materialen. Geweldige uitstraling. En super goed en vlot geholpen in de vestiging Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Knapen op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Apeldoorn
Alweer een jaar en 6 maanden geleden mogen genieten van de Super service bij sanidirect Apeldoorn door Gerard Jansen en Jan Iniesta! Wij zijn de dupe geworden van een aannemer die onze badkamer verprutst heeft waardoor alles er weer uit moest (de tegels) zo fijn door deze mannen geholpen! Zij hebben er o.a. voor gezorgd dat wij weer verder kunnen! Ze leverden meteen alles Nieuw bij ons thuis. FANTASTISCH!! We zijn ze erg dankbaar voor het meedenken!! En nog steeds genieten wij elke dag van de geweldige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Regendouche werkt perfect”
Door Ja. Koedijk op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een regendouche gekocht en door de goede uitleg en info z
hebben wij voor dit artikel gekozen dus wij zijn voor kwaliteit gegaan dan zij zijn uitleg
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair voor het vernieuwen van ons toilet”
Door Susan op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Son
Ik heb sanitair gekocht voor het volledig vernieuwen van ons toilet, dus inbouwreservoir, toiletpot, bril, bedieningspaneel. Het was een zondag en erg druk in het filiaal. Maar eenmaal aan de beurt ben ik correct geholpen. Sanitair is op tijd, volgens afspraak geleverd. Jammer vind ik dat van de gekochte elementen de per stuk prijs niet wordt vermeld op het rekeningoverzicht, maar alleen de totaalprijs wordt vermeld.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering niet teruggenomen”
Door Joanna op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij waren op zoek naar een badkamer kast met verstelbare planken omdat ik mijn schoonmaakmiddelen bovenin wil hebben I.v.m. de kinderen. Een badkamer kast met verstelbare planken, 2 deuren en na overleg 50 cm breed. Wat kregen wij geleverd; een badkamer kast zonder verstelbare planken, met 2 deuren en een lade en 40 cm breed. En als je de winkel dan belt zeggen ze doodleuk boor zelf wat gaatjes erin, ja hoor in een kast van dik 800 euro. Verkoper zegt doodleuk, die kast staat niet in de winkel dus ik wist niet of deze verstelbare planken had. Lekker dan als dat je eerste vraag is als je binnenkomt, op kleur en grote na. Terugnemen doen ze niet. Klantenservice heeft het al 2 maal teruggespeeld naar de winkel maar geen reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Jan Schouten op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Hilversum
Heldere communicatie, snelle actie m.b.t. informatievoorzieningen over inbouwelementen en detailering qua maatvoering. De afhandeling / uitlevering van de materialen liep gesmeerd.

Alleen de afhandeling van de aannemerskorting moet nog worden gedaan en loopt wat omslachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Wees kritisch”
Door Gert-Jan op zondag 19 feb 2017 17 | vestiging Utrecht
Laat ik beginnen bij de positieve punten en dat is de service die is uitstekend geen gedoe met ruilen of terugbrengen. Helaas moest ik veel ruilen omdat het of kapot geleverd was of dat de verkoper mij de verkeerde dingen had geadviseerd zoals een wastafel die niet past of te weinig vloertegels. Ook bleken de bijgeleverde muurtegels niet exact 60*30 en de witte tegels wel met als gevolg dat mijn voeglijnen nu niet mooi lopen. Jammer dus ondanks de goede service toch 3 sterren. Zou ik sani direct dan afraden.. nee maar wees zeer kritisch en blijf zelf nadenken. Wil k dit niet kies dan een wat duurdere zaak waar je hopelijk wel een goed advies krijgt
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen aankoop”
Door M.Mol op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Breda
Complete badkamer gekocht die nog letterlijk helemaal gemaakt moest worden in ons nieuwe huis. Verkoper heeft goed meegedacht met de situatie en de plaatsing van alle benodigdheden. En ons ook handige en bruikbare tips gegeven! Al met al: voor de volgende badkamer komen wij zeker terug en we raden deze vestiging ook zeker aan bij vrienden en familie!!
Reactie of foto toevoegen
“Spekgladde tegels”
Door B.M.Petiet op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Middelburg
Voor 560€ aan badkamer tegels die zeer geschikt waren voor badkamers en niet glad
Het blijkt dat nu deze douche in gebruik is , het spekglad is. Zeer gevaarlijk. Zeer slechte voorlichting. Wij zijn 70 en 74 jaar en het gevaar ligt om de hoek.
FOTO VAN B.M.PETIET
Afbeelding badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Twee toilet, kranen en wasbakken”
Door Coen Heuvelmans op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Den Bosch
Super geholpen en blij dat de verkoper meedacht en problemen tekkelde waar we anders later tegenaan zouden lopen. Echte kennis.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Fam. Postma op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Meppel
Wij hebben een complete badkamer en toilet aangeschaft en zijn bij de aanschaf hiervan prima geholpen, alle tijd werd er voor ons genomen en er werd goed mee gedacht en tips gegeven.
FOTO VAN FAM. POSTMA
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door Michael Field op donderdag 2 jul 2020 20
Excellent service. I placed two orders, one arrived quickly and the other I had to cancel. In both instances I found the company excellent to deal with.
Reactie of foto toevoegen
“Los bad met scherm”
Door AJ Spek op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een douchebad (hoek) met douchewand besteld. Tijdig geleverd, service door belletje half uur voor levering en de spullen cf. afspraak. Advies in de winkel was duidelijk en er werd meegedacht qua opstelliing! Tevreden !
Reactie of foto toevoegen
“Kleine sanitaironderdelen”
Door Ron homan op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Onderdelen gekocht goedkoop en goed voor elkaar
Reactie of foto toevoegen
“Loslatend laminaat”
Door Sander op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij ons laat na 8 maanden ook de lamineerlaag los van het badkamermeubel. Aan de zijkanten en bij alle handgrepen van de 4 laden. Grote bobbels onder het hout, hout is niet waterbestendig en de lamineerlaag laat op de randen vocht door waardoor vochtophoping in het hout op heel veel plekken. ik heb nieuwe badkamer met normale gereguleerde vochthuishouding. Ik ga vandaag het traject in met Sanidirect. Consumentenrecht is vrij sterk. Kan jij mij op de hoogte houden van jouw bevindingen? Wellicht hebben ze een hele foute lijn meubels op de markt gebracht met verkeerde houtsoort. Ze worden in Polen gemaakt de badkamersmeubels van Sanidirect.
REACTIE VAN SANDER
Loslatende lamellen zijkant.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door R logtmeijer op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Meppel
Nieuwe badkamer uitgezocht. vriendelijk personeel wat goed meedenkt en vervolgens alles duidelijk op papier zet inclusief mooie indeling. waardoor wij inmiddels een prachtige badkamer hebben die geheel aan onze wensen tegemoet is gekomen waarvoor dank.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bij levering”
Door Rismy op woensdag 10 mei 2017 17 | vestiging Barendrecht
Allereerst wel super geholpen door Mark in de filiaal Barendrecht, alleen wel aangegeven dat de afvoer wat lager zat omdat men de standaard wastafels al in onze nieuwbouw hadden geplaatst. Dus een compleet badkamermeubel, wastafel, spiegelkast met bijbehorende attributen gekocht bij sanidirect (barendrecht). Eerste wat verkeerd ging was dat men had gebeld dat de producten 15 april geleverd zouden worden. Wij hadden met de optie bezorgen tot aan de badkamer gevraagd en daar hebben wij 5% van het bedrag voor betaald. Blijkt dat de producten niet op de 15de geleverd konden worden en dat iemand dat verkeerd had doorgebeld. Afijn, dat was voor ons dan geen probleem maar wij moesten weer de klusjesman afzeggen (waar ook kosten aan vast zaten). Dus 22 April zou men het tussen 12h en 16h de producten komen afleveren. Om toch wat zekerheid te krijgen hoelaat de producten geleverd zouden worden belde ik meerder keren met de filiaal Barendrect. Daar krijg ik Sander aan de telefoon en hij geeft aan dat zij helemaal geen controle hebben of inzage hebben hoe de chauffeurs rijden. Als wij een bevestiging hebben gehad dan zou dat zeker goed komen. Inmiddels was het 16:15 en ik belde weer naar de filiaal met pure frustratie want ik zou 30 min van te voren gebeld worden wanneer de chauffeur langs zou komen. Om 16:35 komen ze met de producten aan. Wij gaan er vanuit dat alles geleverd is wat af is gesproken in het filiaal. Eenmaal bij het uitpakken zien wij dat meerdere producten beschadigd zijn en dat de sifon niet past ten opzichte van de afvoer. Om te kijken hoe lang de flexibele afvoerslag moest zijn moesten wij het geheel wel optillen om te passen en meten. Foto's zijn van te voren gemaakt van de beschadigingen vanuit de doos.

Tja wat nu, de klusjesman had geen flexibele buis bij zich en kon dus ook niet aan het werk (dit zou eigenlijk al geleverd moeten zijn). Een paar mailtjes opgesteld met de vraag of men een financiele coulance kon treffen wat betreft de schade van de badkamermeubel en spiegelkast.

@Badenman, wat een slechte service! Wij zijn nog nooit zo slecht geholpen of te woord gestaan door de medewerkers. Spiegelkast kon worden vervangen de eerst komende week maar de badkamermeubel is door ons zelf beschadigd. Tuurlijk klantenservice van badenman. In de sifon zat een scheur wat voor een lekkage zorgde, wat hebben wij een frustratie gehad zeg! Nooit meer producten van sanidirect! Wij zijn er klaar mee. Ga liever naar een doe het zelf zaak want zelfs daar krijg je betere service en word alles vervangen of krijg je eventueel je geld terug!

Mocht je dus klachten hebben bij sanidirect dan ga je doorverwezen worden naar badenman, zij zorgen voor de klachtenservice!
1. geen service en 2. geen manieren en erg onbeschoft personeel! Uiteindelijk is de spiegelkast 29 april geleverd en werd het alleen aan de deur gebracht. Terwijl wij 5% hebben betaald dat het boven zou worden afgeleverd. Hier kon de chauffeur niets aan doen maar is dit door badenman geregeld.

Blijkt dus bij het het uitpakken van alleen de spiegelkast die was afgeleverd dat die ook op twee plekken beschadigd is. Wij zijn dus helemaal klaar met sanidirect en badenman service! Ik raad men aan om gewoon lekker naar de concurrent te gaan. Soms is dat 30 euro duurder of soms vele malen goedkoper maar daar kan je het gewoon omruilen, krijg je handleidingen mee of gebruiksinstructies (deze waren ook niet meegeleverd), krijg je tenminste service, eventuele financiële compensatie en of krijg je je geld terug.
Reactie of foto toevoegen
“Ontvangen”
Door Ricardo Hagen op woensdag 20 jan 2021 21 | vestiging Almere
Bij de vestiging Almere-Buiten enorm goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden. De bezorging was op tijd en belde netjes van te voren. Producten (2 toiletten en douchewand en deur) ontvangen in goede staat voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels keurig op tijd”
Door L. Fonkert op woensdag 24 feb 2021 21 | vestiging Hilversum
Wij zijn goed geholpen, op alle vragen was een antwoord en de bestellingen die wij deden waren keurig op tijd. Het bezorgen van de tegels op de moeilijkste dag van het jaar (enorme sneeuwoverlast) vond "gewoon" plaats en aflevering voor de deur. De bezorgers van de tegels moesten daarvoor wel een pittige krachtsinspanning doen omdat de pomptruc niet over zo veel sneeuw normaal kon rijden. Zelfs de sneeuwschuiver werd door hen gepakt en en werd een begaanbaar pas gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Toilet gekocht”
Door Sandra Bloemsma op woensdag 26 mei 2021 21 | vestiging Sneek
Correcte levering, komen afspraken na. Geleverde toilet voldoet prima.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. ten Lande op woensdag 11 nov 2020 20 | vestiging Meppel
Onze ervaring met sanidirect Meppel is enorm positief, wij hebben een nieuwe badkamer gekocht naar volle tevredenheid! Er werd met ons meegedacht en zijn goed behandeld. Konden met onze vragen terecht en kregen duidelijk antwoord. Goed en gezellig team die weten waar ze over praten. Kortom,wij zijn super tevreden!
FOTO VAN FAM. TEN LANDE
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer compleet”
Door Fred op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Komplete badkamer. Goed advies, kompleet, alles voor installatie inbegrepen, aantrekkelijke prijs

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: Spullen zijn geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc pot met stortbak”
Door Jan Knegt op woensdag 2 mrt 2022 22 | vestiging Groningen
Prima geholpen zowel met selecteren van wat ik nodig had en met de aflevering. Het product (nieuwe wc pot met stortbak) voldoet uitstekend en van prima kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Service niet goed”
Door Victor op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben in 2017 een complete badkamer gekocht en laten plaatsen door Sanidirect. Alles netjes afgeleverd en geplaatst. Ik heb gekozen voor een mooie spiegel op de badkamer met verlichting en een digitale klok er in. Kosten van deze spiegel waren bijna 400€ maar dat heb ik er wel voor over. Na ruim een jaar begon de spiegel langs de randen verwering te vertonen. Ik heb dit bij de klantenservice van Sanidirect aangegeven via de mail met foto's. na een dag of 2 kreeg ik als reactie terug dat dat veroorzaakt word door een te vochtige badkamer en dat we het beter moeten drogen en de badkamer beter moeten ventileren. maar dat we wel een nieuwe mogen kopen bij Sanidirect met 50% korting. Hier ging ik niet mee akkoord omdat we een bijna vocht vrije badkamer hebben door dat we een duur en goed afzuigsysteem hebben laten plaatsen in de nieuwe badkamer en echt bijna geen vocht hebben in de badkamer na het douchen. Ook staat altijd het boven raam open in de badkamer. Na het douchen beslaat de spiegel heel even na het openen van de douchecabine en is binnen 1 a 2 minuten weer schoon/droog. Er word gemiddeld 6 x per dag gebruik gemaakt van de douch en badkamer. Na mijn 2de mail naar klantenservice hebben ze de foto's door gestuurd naar de leverancier van de spiegel voor beoordeling. Ook de leverancier geeft aan dat de corrosie van de randen van mijn spiegel te wijten is aan vocht. En dat corrosie niet onder de garantie valt maar kan wel een nieuwe kopen met 50% korting. ik heb ze voor gesteld een specialist bij ons langs te sturen die de badkamer beoordeelden op vocht omdat ik het raar vind dat mijn spiegel van de Hema (24.95€ ) 8 jaar gehangen heeft zonder een enkele vorm van corrosie en de spiegel van Sanidirect (390€) binnen 2 jaar 4 randen heeft met corrosie. En dat terwijl wij een nieuw duur afzuigsysteem hebben laten plaatsen met de plaatsing van de nieuwe badkamer. Ook vind ik het erg raar dat het niet onder de garantie valt maar dat ik WEL een nieuwe spiegel mag KOPEN bij Sanidirect met 50% korting.....dat doen we dus niet! Helaas, mooie badkamer 14000€ incl installatie maar service ho maar!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer geslaagd”
Door Janet Tilman op zaterdag 12 dec 2020 20 | vestiging Meppel
Wij zijn zeer geslaagd bij Sani direct in Meppel, fijne uitleg/advies en super keuze /uitgebreide assortiment.

Aanvulling ontvangen 15 december 2020: Wij hebben een volledige badkamer gekocht, tegels wand, tegels vloer, 2x wc, regendouche, ligbad en wandmeubels.
FOTO VAN JANET TILMAN
Reactie of foto toevoegen
“Levering badkamermeubel”
Door Angela Rietdijk op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Er werd goed geadviseerd en meegedacht, heldere communicatie en afspraken keurig nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubelset”
Door Ashley op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Super goed geholpen! Achteraf bleek dat de wastafel de verkeerde afmeting had, maar dit konden we zonder problemen inruilen tegen een andere. Ondanks dat het 1 dag was voordat we de spullen konden ophalen. Echt super service!
Reactie of foto toevoegen
“Te late levering”
Door Sebastiaan b op donderdag 8 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Badkamer en wc, spullen zien er netjes uit, aangezien recensies ga ik over 3 a 4 jaar weer bericht terugkoppelen. op dit moment zeer ontevreden over sanidirect, heb een nalevering gekregen die alweer 2 weken verschoven was, na uitpakken van verwarming van wc blijkt dat deze geen complete zij aansluiting heeft terwijl dit wel op de maat tekening staat die ik tijdig aanvroeg, bij sanidirect I.v.m. tegelzetter. nu blijkt echter terwijl ik de hart steekmaat aangehouden heb van de radiator , dat het opeens probleem van de leverancier van de radiator is om mij de kosten te gaan vergoeden van eventuele. Voorrijkosten e.d. (schande ) er werd mij ook nog verteld door de eigenaar: ton boonen filiaal heerlen. Dan zet je er toch ff tijdelijk een stop op je c.v. leidingen erop. Ronduit belachelijk, ik leef op dit moment al 2 mnd zonder douche en of verwarming, pff als sanidirect zich aan de afspraken had gehouden was dat nu eindelijk af geweest, waardeloos bedrijf ,ik zit midden in verbouwing en wou graag klaar zijn. Ik raad niemand aan om naar sanidirect te gaan. In eerste gesprek zijn ze lief en aardig,totdat de rekening er bij hun is,dan ben je net als micheal jackson in NEVER LAND .pff als je met de service belt ,word je doorverbonden met het filiaal,en heb je het filiaal eraan ,kunnen hun niks voor je betekenen zonder hun service lijn,dus dan zit je in de circle of life van sanidirect. spullen nemen ze niet terug, je krijgt ook geen transitie, helemaal niks! Waardeloos! En aub mensen ! Lees verder dan sanidirect hun eigen recenties ! Daar krijgen hun een 9.2 maar op andere sites scoren ze niet beter dan een 3,2 dus doe het niet! Een zeer ontevreden klant die door sanidirect al 2 mnd zonder verwarming leeft het ook aankaart en afgewimpeld word! M.v.g. een zeer ontevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Sanidirect”
Door Jessica Straver op donderdag 30 dec 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben twee Ben Lavion Verhoogde wastafelkraan Geborsteld Zwart met plug gekocht bij Sanidirect in Barendrecht. Net op de valreep... We kregen te horen dat de dag erna de winkels zouden gaan sluiten tm 14 januari. We werden goed geholpen door een dame. Zij adviseerde ons over de hoogte van de kraan en de soort plug aangezien wij een badkamermeubel heb met twee waskommen. Als kers op de taart waren wij erg blij dat wij de kranen en plugs een aantal dagen daarna al konden afhalen zodat wij ons badkamermeubel volledig in orde konden maken. We hebben de kranen en plugs nu een aantal dagen in gebruik en het werkt zoals beloofd en het staat prachtig.
FOTO VAN JESSICA STRAVER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rogier Bl. op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik werd prima geholpen door Stefan! Ik had al beetje idee hoe ik mijn badkamer wilde indelen maar tijdens het gesprek kwam Stefan nog met ander idee hoe het eventueel ook zou kunnen en dat vond ik eigenlijk nog beter! Uiteindelijk ook voor dit idee gekozen. Ook goed geholpen bij het aanbevelen van een aannemer. Is ook prima gegaan. Kortom, alles bij elkaar ben ik erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Waskom vervanging”
Door Marty IJpelaar MIJ Bouw- en Timmerwerken op maandag 11 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Wegens een beschadiging had ik een nieuwe waskom nodig. Geweldig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Levering kapotte spullen”
Door Rick Walschots op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Helaas heb ik van Sanidirect een kapot badmeubel geleverd gekregen. Er was een paneel gebroken en dat verbaasde mij ook niets aangezien deze van spaanplaat was gemaakt. Dit verbaasde mij aangezien het toch een meubel was van zo'n € 1.200,-. In 1e instantie werd dit keurig opgelost en zou ik een nieuw meubel krijgen. Helaas was er wel weer een levertijd van 5 weken. Na deze 5 weken kreeg ik een een los voorpaneel geleverd. Dit was totaal niet de afspraak. Dit was een ander voorpaneel en daarnaast was de afpraak dat ik een nieuwe onderkast zou krijgen. Sanidirect had dit niet goed gecommuniceerd en gecontroleerd. Nu moet ik wederom 5 weken wachten op een nieuw meubelen en blijf zitten in een onafgewerkte badkamer. Bij sanidirect hebben ze totaal geen positie bij hun leveranciers. Ik kreeg als advies om het oude kapotte meubel maar even op te hangen. Ze wilden alleen geen verantwoording voor het feit dat die weleens van de muur kon vallen. Heb nog geprobeerd om via de aankoopvestiging Utrecht iets voor elkaar te krijgen, maar ook daar geen reactie. Ik zou iedereen adviseren om toch echt 2 keer na te denken om iets te bestellen. De service is gewoon echt verschrikkelijk slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Een radiator van Ben Thasos”
Door G.R. Muller op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Almere
Heldere communicatie. In ons geval was Sanidirect ook flexibel qua levering. Wij wilden gedurende het verbouwingsproces onze aankoop een week eerder laten leveren. En dat kon moeiteloos precies op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Geholpen met aankoop”
Door Saskia G op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Groningen
Wij hebben een nieuwe wc, wasbakje en tegels gekocht maandje geleden. We zijn ontzettend geholpen bij deze aankoop! Vriendelijke service en gaf een betrouwbaar gevoel. Daarnaast is de kwaliteit super.
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete badkamer”
Door Sarah op maandag 7 mrt 2016 16
Vestiging Capelle a/d IJssel. Waar moet ik beginnen ... Allereerst verkeerde badkamer aangemeten gekregen. Na correctie in de winkel de belofte dat ik dichte pakketten tegels terug zou kunnen brengen. Toen ik terugkwam met de tegels wist niemand ergens van. De levering: zonder waarschuwing krijg ik de mededeling dat de tegels niet naar boven gebracht worden, zelfs niet tot aan de eerste deur. De heren chauffeurs hebben de tegels voor de brievenbussen van de rest van het complex gedumpt en zijn weggereden. Zij gaven aan dat er wel eens mensen gestuurd worden om te helpen mits ik met klantenservice schakel. Uiteraard ook niet waar. Tijdens de levering werd er verteld dat de oorspronkelijke spiegel beschadigd was en dat ze deze daarom hebben vervangen. Bij het uitpakken bleek ook dit gelogen te zijn. Klantenservice weigert mij te helpen en zegt dat ik wederom een paar honderd euro extra op kan hoesten voor een nieuwe spiegel. Ook ontbrak er een deel van de levering. Deze was bij het filiaal (Capelle a/d IJssel) op voorraad, en paste niet in mijn auto. Dit was ook bij het filiaal bekend. Ondanks dat ik voor levering betaald heb, kon ik zelf het ontbrekende artikel op gaan halen met mijn installateur, die daar (terecht) ook voor vergoed wilde worden. Wederom op kosten gejaagd. Dit was één keer en nooit weer. Alleen maar ellende gehad en nu zit ik met een incomplete badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Draaijer op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Sneek
Wij hebben onlangs onze complete badkamer en toilet gekocht bij Daniël in Sneek. Wat een ontzettend fijne verkoper met kennis van zaken. Ook met volop ideeën zodat wij super blij en tevreden de winkel uit liepen. En nu volop genieten van onze geweldige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete badkamer”
Door MPTJM Van Rooij op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Son
Wij zijn heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk. Tegels waren niet te leveren een heel goed alternatief gegeven en het meer bedrag netjes aan ons terug betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Richard van de Pol op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Ede
Voor een opknapbeurt van onze toiletten waren we opzoek naar 2 WC potten. Danique van Lith stond ons eerst te woord per telefoon en later ook in de winkel. Super geholpen en we hadden echt het gevoel dat er werd meegedacht.

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Aankoop is al geleverd en gemonteerd. Beide processen zijn prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Akei op woensdag 3 feb 2016 16
Geduldig en flexibel samen uitzoeken van juiste combinatie van wasbakken en wastafelmeubel, daarna keuzen van overige accessoires, terwijl wij nog geen plan had in het begin om te bestellen. Aangename transparentie over de prijsopgave en mogelijkheden. Ook bij en na de levering worden we goed geholpen, zoals gratis montage bij een late levering van een van de spiegelkasten, en verhelpen van ontbrekende items bij eerste aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Douchewand”
Door Bauke Hoekstra op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Douchewand gekocht. Vakkundig en vriendelijk geholpen en een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Mieke op vrijdag 8 sep 2017 17 | vestiging Utrecht
De verkoper, te amicaal, luistert niet naar zijn klant, gevolg is dat een sensor schakelaar niet werkt omdat er een muur te dicht bij de spiegel staat. De vraag of dit kon heb ik zekere gesteld tijdens de aankoop. Later komt meneer met dat een sensor 15 cm ruimte nodig heeft, en nog veel later blijkt dat dit niet klopt, het is minder aan cm, maar wel nog teveel voor ons. De verkoper werkt 0 mee aan een oplossing, de spiegel is geleverd zonder montage beschrijving, deze wordt tot op de dag van vandaag nog opgestuurd. Vrees dat dit niet gebeurd, net als de sensor, ook die komt per post... een verkoper die liegt, heel jammer! Wel een pluim voor het servicecentrum die uiteindelijk wel toegeven dat de verkoper en de vestiging in gebreke zijn gebleven en alles keurig, zonder extra kosten, hebben geregeld. Dat maakt een matig. Maar vestiging sanidirect Utrecht: die krijgen een 0!
Reactie of foto toevoegen
“Sunshower”
Door Ben van de Vegt op donderdag 16 mei 2019 19 | vestiging Meppel
Voor en tijdens het gesprek erg goed, deskundig en prettig te woord gestaan bij de aankoop van een solo sunshower.

Aanvulling ontvangen 17 mei 2019: Wij hebben gekocht. De aankoop is opgehaald in filiaal Meppel. Montage doen wij zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Accuraat en klantvriendelijk”
Door Koos Nederhoed op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Sneek
Badkamer en wc-materiaal aangeschaft. Zeer kundig geholpen door Jeroen. Meedenkende verkoper met zeer goede en betrouwbare adviezen. Dit alles op een hele rustige en deskundige wijze. Ook nadien accuraat en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er nog goed uit”
Door Jeanne Hoogeveen op donderdag 28 mrt 2019 19 | vestiging Meppel
We hebben 2 jaar geleden een complete badkamer gekocht met o.a. urinoir, ligbad en toilet met bidet functie. Ik ben erg zuinig op mijn badkamer en deze ziet er 2 jaar na dato nog als nieuw uit. We zijn er erg blij mee ook doordat we prima advies hebben gekregen bij Sanidirect. Omdat Sanidirect niet echt duur is konden we de extra's zoals de bidet functie er ook makkelijk bij bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Moeilijk over retouren”
Door Fijlstra op woensdag 25 nov 2015 15 | vestiging Leeuwarden
Drie artikelen gekocht in sept 201 5ter waarde van €137. Gevraagd of ze geretourneerd mochten worden. Dat mocht zei medewerker. Desgevraagd wilde hij dit ook wel schriftelijk bevestigen. Week later geretourneerd. Het geld zou later terug gestort worden. Volgende dag mail van de medewerker. Alleen het haakje van €8 werd gecrediteerd! Met hem gebeld; hij zei dat hij bij dit artikel een pijltje op de bon had gezet! Ik heb gezegd dat ik hier niet mee akkord ging en het hoofdkantoor zou bellen. Gaan we dreigen zei hij heel intimiderend. Wat een boef zeg die medewerker een ,aanwinst' voor je bedrijf. Paar weken later mail dat geld gecrediteerd zou worden en inderdaad in november geld terug! Conclusie: nooit weer naar Sanidirect..... Never al is het gratis.
FOTO VAN FIJLSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Rik Buckens op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Ede
Nieuw compleet toilet, wasbak en tegels voor de vloer en wand. Perfect geholpen, medewerker nam de tijd voor ons en alles was snel in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Levering spullen”
Door Falda op zondag 19 jul 2015 15 | vestiging Middelburg
Bij Sanidirect een complete badkamer besteld. Alles ging fout!
Leveringen die niet goed waren tot meerdere keren toe. Slechte service met het oplossen van deze problemen. Je wordt aan je eigen lot overgelaten en moet overal zelf achteraan gaan. Tevens de berekeningen van de tegels kloppen niet (te weinig wandtegels berekend en teveel vloertegels). Ook liegen ze je voor met een extra aanbieding, ze gaven aan een gratis specifieke spiegel bij het badkamermeubel te doen. Achteraf bleek dat deze spiegel standaard bij het badkamermeubel hoort. Gelukkig hadden wij een andere spiegel op het oog en bij levering hadden we opeens 2 spiegels.
Bij het leveren van de spullen gingen de volgende dingen mis:
- Verkeerde badkamerdeur (verkeerde draai)
- Het later leveren (Levering zou tussen 8 - 11 gebeuren maar er werd pas om 16:00 uur geleverd. Hierdoor dus een extra middag vrij moeten nemen)
- Geen wc reservoir geleverd.
- Verkeerde stop geleverd voor badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Geen klantenservice”
Door Franky Meijer op donderdag 16 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Goed geholpen in de winkel. Ervaring met de klantenservice is waardeloos, 0 medewerking. Na een terechte klacht laten ze je gewoon stikken. Ik zou Sanidirect dan ook zeker bij niemand aanbevelen. Ik heb ze een net voorstel gedaan om tot een oplossing te komen nadat het gewoon duidelijk is dat het product niet voldoet waardoor er waterschade is ontstaan. (het betalen van het eigen risico van mijn verzekering) echter hier wordt zelfs geen enkele toenadering gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Rob op vrijdag 6 jan 2017 17 | vestiging Meppel
Voor onze nieuwe woning de woonkamer vloer, toiletruimte en badkamer besteld bij Sanidirect Meppel. We kregen een verrassend creatief en eerlijk advies van de dame die ons hielp. De prijs was goed dus zijn we over gegaan op bestellen.We zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering en op de dag van levering werden we een half uur van te voren gebeld. Het bad bleek bij levering een kleine beschadiging te hebben, ik werd direct door het hoofdkantoor gebeld om dit op te lossen, wat een service! Alles is nu klaar, en het is nog mooier dan verwacht, kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier niet je badkamer”
Door Lisa op zaterdag 26 jun 2021 21 | vestiging Den Haag
Koop hier niet je badkamer! Wij hebben in Corona tijd op goed vertrouwen van de leuke verkoper een badkamer gekocht. Nu blijkt dat de verkoper een verkeerde maat douchedeur voor ons heeft besteld welke dus niet past. Reactie van sanidirect: deze kunnen we niet terug nemen maar je kan wel een nieuwe kopen!! Wat een oplichters. Ze hebben ook niet mondeling verteld dat zij geen goederen terug nemen (zelfs als het hun fout is). Zij maken een fout en wij mogen voor de kosten opdraaien! De 'korting' die we hebben gekregen voor ons goede vertrouwen in Corona tijd is nu dus geen korting meer, maar een kleine compensatie van de verkeerd bestelde deur door hen. En ook onterecht vertrouwen getoond helaas.. Slechte service, zoek elders een mooie badkamer waar ze wel de nodige service verlenen! Wij raden sanidirect zeker niet aan, laat je niet verleiden door de leuke en ogenschijnlijk eerlijke verkoper, wegwezen want ze stelen je geld!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw paneel”
Door J.Ebbink op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Duiven
Nieuwe druk paneel Grohe spoelbediening besteld via de winkel. Het personeel dacht mee voor de oplossing en 2 dagen later al thuis bezorgd.Vriendelijk personeel en werd netjes ontvangen met het probleem.Top!
Reactie of foto toevoegen
“Afbladderend chroom”
Door Rob Grandia op donderdag 19 okt 2017 17 | vestiging Kaatsheuvel
Na 4 jaar bladert de chroom af . En hun reactie is pech gehad gewoon nieuw kopen. Dus wij en mijn kinderen en een ieder die het zal horen zullen we afraden om hier ooit zaken mee te doen . Hopelijk gaat het zooitje snel falliet dan zullen ze nog eens denken hadden we maar wat voor de mensen betekent . Greedy is n zonde.
FOTO VAN ROB GRANDIA
Detail badkamerkast
REACTIE VAN ROMIA
Hallo, Welke merk kast is dit precies? we willen bij deze winkel ook een badkamer kast kopen maar beginnen nu wel te twijfelen
REACTIE VAN ROB GRANDIA
Ik ben momenteel niet thuis . Ik raad ook aan om bij een gerenomeerde winkel te gaan . Het is van A/Z verkeerd gelopen . In de winkel klonk t prachtig maar levering en producht zijn slechte kwaliteit . Ook misten wij veel onderdelen en hebben weken gewacht eer wij een volledige badkamer hadden . Let wel t ging hier alleen om een douche scherm tegel en meubel
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop spiegel”
Door J.Baets op maandag 9 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Badkamerspiegel gekocht verlichting raakte helaas defect ,hebben me toen een nieuwe trafo gestuurd 1 dag later al geleverd helaas geen resultaat . Teruggebeld superaardige dame aan telefoon gehad deze heeft gelijk een nieuwe spiegel laten bezorgen. Als ik weer iets nodig heb van sanitair ga ik weer naar sanidirect en ik zal ze ook aanbevelen. Top bedrijf.tegelde
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Britta Wattimena op woensdag 28 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn in de winkel goed en vriendelijk ontvangen en geholpen door dhr. Randhir Soekha. Hij geeft goed advies en denkt mee met de klant. Soms kun je je in zulke winkels wat 'opgelaten' voelen omdat mensen dan bij binnenkomst gelijk op je af komen om je te helpen, maar hier krijg je gewoon lekker eerst de tijd om rustig rond te kijken en wat ideeën op te doen. Je voelt je niet 'verplicht' om gelijk iets te kopen. Wij hebben een hoogglans witte slim wastafel met een spiegel (incl verlichting) gekocht en zijn absoluut tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prima uit”
Door A Smits op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Kaatsheuvel
Douche cabine ben goed behandeld, zou het anderen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde planning”
Door Pieter Hoenderop op woensdag 25 okt 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Voor 2 badkamers alles ruim van te voren besteld, namelijk 12 weken. Was geen enkel probleem. Door fout binnen sanidirect is alles in verkeerde week ingepland. Gevolg: de helft maar afgeleverd, installateur heeft alles gesloopt maar kan niet installeren vanwege ontbreken materialen, ons gezin kan minimaal 4 weken badkamer niet gebruiken, krijg meerkosten installateur (als hij tenminste tijd heeft). Sanidirect erkend hun fout, maar lost niets op en denkt niet mee, verschuilt zich. Hun fout, wij de shit! Eerste indruk was goed, fouten kunnen gemaakt worden....maar pak dan wel je verantwoordelijkheid en kom met oplossing of tegemoetkoming. Slechte prestatie, schaam je ...
REACTIE VAN PIETER
Inmiddels gesprek gehad met filiaal, en afgesproken dat we samen tot een oplossing komen. Kortom, willen graag hun fout herstellen en pakken hun verantwoordelijkheid. Klasse reactie Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Ruilen geen probleem”
Door M Panek op maandag 30 sep 2019 19 | vestiging Heerlen
Goed advies en vriendelijk geholpen. Badkamermeubel incl fontein en fonteinkraan een siffon gekocht. Fonteintje bleek defect(haarscheur en scheef geboord. Zonder problemen geruild.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door M. op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een brochure aangevraagd te hebben werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het laten maken van een 'geheel vrijblijvende offerte'. De afspraak viel ontzettend tegen. De verkoper wilde geen offerte maken en bleef maar aandringen om gebruik te maken van de aanbieding die alleen nog dat weekend gold. Alleen als ik min of meer zou toezeggen tot aankoop over te gaan, zou hij een echte offerte maken. Nu kwamen we niet verder dan een rondje door de showroom, waarbij de verkoper op een blaadje noteerde wat mij aansprak. Ik kreeg alleen de totaalprijs van het sanitair te horen, niet de totale kosten incl. installatie. Kortom, door de houding van de verkoper een negatieve ervaring met Sanidirect. Op zich hebben ze wel mooie artikelen en prima prijzen, maar na deze ervaring zou ik hooguit online wat artikelen bestellen. Voor het bestellen van een complete badkamer bestellen incl. installatie zoek ik wel een andere leverancier.
REACTIE VAN EDWIN BOOMSTRA
Op zich snap ik wel dat een bedrijf in eerste instantie geen uitgebreide offerte maakt. Wat vaak gebeurt in de praktijk is dat de consument dat gebruikt om bij de concurrent beslagen ten ijs te komen, of men gaat kijken of ze bepaalde onderdelen online kunnen bestellen. Een verkoper steekt veel tijd in het verkoopgesprek. Anderzijds hoort dat natuurlijk wel bij de taak van een verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Wasmeubel met spiegel en toilet”
Door Kutsal op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Almere
Ik ben direct, vriendelijk en professioneel benaderd. Levering is zoals afgesproken gegaan. Beschadigd geleverde product is meteen meegenomen. Zelfde dag ben ik gebeld voor een afspraak van nieuwe levering en 2 werkdagen later had ik mijn product binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Anjelie op zaterdag 26 aug 2017 17 | vestiging Almere
Sanidirect Almere ronduit slecht!! ik zou niemand aanraden om naar daar te gaan en dan al helemaal niet om materiaal te bestellen. Heb meerdere malen verkoper op foute berekeningen gewezen. Als je niet oplet, dan nemen ze de brutoprijs ipv de prijs incl korting. Tegels worden per vierkante meter verkocht, terwijl de klantenservice zegt dat het per doos verkocht wordt.Achteraf op gewezen , geen geld terug. Sorry mevrouw: u bent in de winkel akkoord gegaan (maar als de klant niet weet dat het goedkoper moet zijn...) Ronduit zeer slechte ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door G snijders op maandag 15 feb 2016 16 | vestiging Breda
Goed geholpen in de winkel. Prima service. Materalen van een hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Gebroken tegels bij aflevering werden moeiteloos nageleverd. Ook een ontbrekend kraandeeltje werd snel nagestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen niets voor ons betekenen”
Door Smits op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Barendrecht
Nog nooit zo onbeschoft behandeld als door de/een manager van dit filiaal. Een complete badkamer gekocht, blijkt de doucheset niet te passen in onze badkamer (ondanks dat de maatvoering doorgesproken is). Na contact met Sanidirect service NL blijkt dat zij niets kunnen betekenen, maar dat we het met het filiaal in Barendrecht moeten oplossen. Daar willen ze niets van ons weten, ze nemen geen geopende doos terug en zeggen dat als er een alternatief beschikbaar is, deze uiteraard(!) tegen meerprijs geleverd kan worden. Tenslotte mag je niet zomaar de winkel binnen stappen, er moet vantevoren een afspraak gemaakt worden. Wat een waardeloze service nadat je zoveel geld hebt uitgegeven voor je badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering”
Door J.H.van Lil op donderdag 21 jan 2021 21
Werd snel geleverd .Dacht alleen een douche glijstang te hebben gekocht ,maar er zat ook nog een kop en slang bij.Was niet duidelijk via de web shop ,maar mooi meegenomen
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubels”
Door Gerard Sluijs op maandag 17 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Gedegen advies, deal snel gesloten zonder overdreven verkooppraatjes. Verkoper offerde zijn lunchpauze op voor ons als klant. Artikelen snel en in goede staat ontvangen. Controle door bezorgers van afgeleverde artikelen welke netjes naar hogere verdieping werd gesjouwd
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Albert.P. op donderdag 23 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Heel goed meegedacht door de verkoper over het plaatsen en de aankoop van een inloopdouche.

Aanvulling ontvangen 28 juli 2020: Alles is gemonteerd, en na een beginners foutje is alles naar wens verlopen. Wel nog met Sani contact gehad over glas dikte . Is ook goed afgelopen ( is beetje moeilijk om te omschrijven) Eind goed al goed en we zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid is ver te zoeken”
Door Marieke op zondag 15 mei 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Ga niet naar Sanidirect Leeuwarden. Teken niet, hij liegt alles bij elkaar! De eigenaar vertelde dat alles anders kon wat je uit had gezocht in de winkel kon totdat je het echt besteld. Lang verhaal kort, wij wilden een aantal dingen eraf in verband met een andere indeling van de badkamer. Hij kwam met een hogere prijs uit dan de voorgaande. En dreigde met of 30% van de oorspronkelijke aankoopsom betalen en dan krijg je niks of akkoord gaan met zijn nieuwe bedrag. Prima als het in verhouding aangepast wordt, maar als je meer moet betalen voor minder spullen, dat klopt niet. Ook hebben we hem gewezen op foutieve prijzen die hij geeft. Zo hebben we 3x een andere prijs van hem gekregen voor het zelfde product. Als je vervolgens tegen hem zegt dat het vertrouwen wat weg gaat hierdoor, krijg je een sneer en zegt hij dat de prijzen op de site niet kloppen en dat ik, de klant, de reden ben dat hij zijn werk niet leuk vindt. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Dit vertaalt zich later verder in de volgende pesterijen: Bij levering bleken 2 pakken tegels beschadigd te zijn, hier hebben we gelijk melding van gemaakt. Maar Sanidirect Leeuwarden heeft pas 1,5 week later melding gedaan bij het hoofdkantoor en daardoor hadden wij het niet op tijd voor de tegelzetter. Witte tegels bleek hij te te weinig van te hebben besteld, we moesten nog 1 pak. Hij zei dat deze pas over 5 weken geleverd konden worden. Wij hebben Sanidirect Sneek gebeld en deze heeft ons heel goed geholpen. Voor maar 1 pak heeft hij zijn best gedaan en 2 dagen later hadden we het in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Van zalen op maandag 7 jun 2021 21 | vestiging Meppel
Zeer tevreden met de 1e klas spullen voor de badkamer en het toilet. Goede service bij levering. Denken mee als iets niet goed is en reageren direct. Zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde goederen. Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel”
Door Mevr M Oudewortel op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Badkamer meubel en kast goed geholpen leuke mensen zeer tevreden

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: Het badmeubel hang erg mooi blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor complete badkamer”
Door Fennie van Strien op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Super goed geholpen echt een aanrader. Ze denken met je mee over hoe en wat je kunt doen.Om je badkamer naar jou zin te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling maar geannuleerd”
Door Hoff op donderdag 14 jul 2016 16 | vestiging Leeuwarden
2 artikelen besteld die enkele dagen later binnen zouden zijn. Na 4 weken, 7x informeren, 3 x bij de winkel langs met iedere keer de belofte dat het de volgende dag binnen zou zijn, heb ik mijn bestelling maar geannuleerd. Begrijp niet dat deze vestiging nog bestaat.
Reactie of foto toevoegen
“Retourbeleid”
Door Pien van der Geest op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Een ongeopend product die in het assortiment op de website wordt aangeboden, wordt niet retour genomen een week na aankoop. Dat vind ik hele slechte service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 28
Vestigingen Sanidirect
aAlmere (8 ervaringen), Washingtonstraat 111, 1334 LS Almere, tel 036 - 529 00 88
bAmstelveen (1 ervaring), Maalderij 12, 1185 ZB Amstelveen, tel 020 - 800 35 08
cApeldoorn (4 ervaringen), Het Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 206 99 96
dBarendrecht (9 ervaringen), Pesetastraat 42-44, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 00 50
eBreda (5 ervaringen), Grenssteen 9, 4815 PP Breda, tel 076 - 541 44 14
fCapelle aan den IJssel (10 ervaringen), Hoofdweg 46a, 2908 LC Capelle aan den Ijssel, tel 010 - 289 21 20
gCruquius (7 ervaringen), Cruquiusplein 22, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 206 03 00
hDen Bosch (6 ervaringen), Tinnegieterstraat 12, 5232 BM 's-Hertogenbosch, tel 073 - 206 00 11
iDen Haag (7 ervaringen), Van der Kunstraat 157, 2521 BS Den Haag, tel 070 - 305 00 09
jDuiven (4 ervaringen), Nieuwgraaf 46, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 13 09
kEde (7 ervaringen), Lorentzstraat 2-6, 6716 AD Ede, tel 0318 - 63 63 39
lEnschede (3 ervaringen), Schuttersveld 38, 7514 AL Enschede, tel 053 - 207 00 83
mGroningen (8 ervaringen), Peizerweg 84, 9727 AK Groningen, tel 050 - 525 00 37
nHeerhugowaard (5 ervaringen), JJP Oudweg 29s, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 204 99 90
oHeerlen (7 ervaringen), In de Cramer 98, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 85 50
pHilversum (4 ervaringen), Verlengde Zuiderloswal 32, 1216 BX Hilversum, tel 035 - 544 80 93
qHoorn NH (6 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 10c, 1625 NV Hoorn NH, tel 0229 - 76 89 96
rKaatsheuvel (4 ervaringen), Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 31 45
sLeeuwarden (6 ervaringen), Schenkenschans 1s, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 289 50 82
tMeppel (11 ervaringen), Blankenstein 444, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 25 11 05
uMiddelburg (10 ervaringen), Mortiereboulevard 24, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 99 90
vSneek (8 ervaringen), Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 10 09
wSon (11 ervaringen), Ekkersrijt 4016, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 01 55
xTilburg (7 ervaringen), Hestiastraat 18, 5047 VA Tilburg, tel 013 - 570 02 02
yUtrecht (11 ervaringen), Zeelantlaan 59, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 275 04 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.