Feedback
8,3

Sanidirect

Score uit 276 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
29 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanidirect
Wij helpen je om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. We bieden een uitgebalanceerd aanbod van alle populaire A-merken.
Alternatieven voor Sanidirect
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,2 uit 666 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 301 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 276 ervaringen over Sanidirect. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren136 ervaringen
4 sterren45 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren8 ervaringen
1 ster41 ervaringen

Per vestiging:
“Een aanrader”
Door Jolanda de Rek op donderdag 11 apr 2024 24 | vestiging Almere
We hebben een badkamer met douche, toilet, radiator en 2 wasmeubels met wastafels gekocht en apart een volledig ingericht toilet met al het tegelwerk. Het personeel is vriendelijk, meedenkend, schakelt waar nodig en niets is teveel. Echt een steun tijdens de drukke periode tussen oplevering en verhuizing. Raad iedereen Sanidirect Almere aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geadviseerd”
Door Selma van Ree op dinsdag 9 apr 2024 24 | vestiging Apeldoorn
Van begin af aan meedenkend met ons moodboard, gewezen op voordelen/ nadelen van bepaalde materialen, alle tijd voor het maken van de 3D afbeelding, bestelling is door beide medewerkers goed gecontroleerd bij aflevering, betalingen goed gemanaged (bv pinlimiet tijdig ophogen). Flexibiliteit, nalevering of kleine wijziging was mogelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamertegels en inrichting”
Door Mieke op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Duiven
Goede voorlichting, meedenken en heel flexibel. Prachtige badkamertegels en inrichting uitgezocht. Paar dagen later tegels van kleur gewijzigd en daar werd niet moeilijk overgedaan. Kortom Ruben heeft ons uitstekend geholpen Op dit moment wordt de badkamer gemaakt dus het eindresultaat is nog niet te zien.
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en badkamer spullen”
Door P.J. Boogaard op maandag 1 apr 2024 24 | vestiging Middelburg
We hebben nieuwe badkamer gekocht en we werden erg goed geholpen door Stefan. Daarna hebben we toiletruimte spullen gekocht en ook daarbij erg goed geholpen. Ook de levering van spullen werd op ons verzoek aangepast. verbeterpunt in onze optiek is de levering van alle spullen in één keer te doen, in plaats van één chauffeur 's morgens om 8.00 uur met de toiletruimtespullen en rond 12.00 uur de tweede chauffeur met alle badkamerspullen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Sabine Verkade op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Meppel
Een jaar geleden hebben we een badkamer uitgezocht en zijn er mooie ideeën bedacht voor de inrichting en werd er goed geluisterd naar onze wensen je moet daarna wel direct offerte tekenen, dit kwam mij vreemd over. Echter nadien heb je, tot de bestelling, nog mogelijkheden om wijzigingen aan te brengen, bijvoorbeeld andere tegels. Dit jaar hebben wij weer voor sanidirect gekozen voor een nieuw toilet. Wederom werd goed meegedacht en voorstellen gedaan die voor mij als klant voordelig waren.
Reactie of foto toevoegen
“Foutieve leveringen en slechte service”
Door Couwenberg op woensdag 27 mrt 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bad was niet goed, water bleef liggen dus moest worden omgeruild. Bad werd vervolgens geleverd direct door leverancier. Chauffeur weigerde het andere bad mee te nemen omdat deze nog binnen stond, met als gevolg dat we het hele weekend met een extra bad in huis zaten. Lasdraad bij radiatoraansluiting ontbrak deels waardoor nieuwe radiator moet komen, 7 weken wachttijd tot de nieuwe radiator geleverd kan worden! Daarnaast te groot bedieningspaneel voor toilet geleverd. Contact hierover gehad vestiging Capelle. Er werd een klein wit paneel besteld, echter werd vervolgens weer een verkeerde geleverd namelijk een Chroomkleurige. Wederom gebeld en er werd aangeven de verkeerde te hebben besteld. Er werd nogmaals een nieuw (wit) paneel besteld, maar ik moest wel even de andere komen brengen naar de showroom. Ik gaf aan hier niet op te zitten wachten en ik niet vind dat ik de (2e) fout moet oplossen. Hierop kreeg ik als reactie "u heeft toch een mooie korting van mij gehad?" Dit vond ik zo een bizarre reactie. Aangegeven dat dit nou het zoveelste was wat mis was gegaan en zij het toch echt mocht gaan oplossen. Aangegeven dat ik het paneel best wil terug sturen per post maar echt niet weer langs zou komen in de showroom. Dan moest ik maar de service afdeling bellen. Dat heb ik dus gedaan en deze hebben het goed opgelost. Al met al teleurgesteld in aantal geleverde foutieve producten en handelswijze vanuit vestiging Capelle en de leverancier van het bad.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door R. op donderdag 21 mrt 2024 24 | vestiging Cruquius
Wij zijn goed geholpen bij onze afspraak. Vooraf hadden wij door het eerder zoeken naar de goede badkamer een paar artikelen in de winkel gezien die goed zouden passen. Bij het intekenen werden daar nog goede aanvullende tips gegeven en mee gezocht bij de punten waar wij nog geen besluit over hadden genomen. Tijdens het opstellen van de artikelen lijst bleek achteraf iets gemist te zijn, dit werd gelukkig zijn opgelost en alles was daardoor nog steeds binnen voor de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door André Lukkes op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Meppel
Badkamer en later toilet daarna. Prima informatie. Niet moeilijk en goed afgehandeld. Snelle levering na afroepen artikelen. Prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende badkamer”
Door Erik Vrieling op woensdag 13 mrt 2024 24 | vestiging Groningen
Na meerdere winkels van de concurrent te hebben bekeken, hadden we nu gelijk een klik. Verkoper snapte wat we wilden qua stijl. Gelijk bij het eerste gesprek was alles gewoon helder en duidelijk. Alles in 1 keer goed op papier uitgezocht. Mooie 3D tekening. Gewoon zoals je mag verwachten als je een hoop geld gaat uitgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vlot geholpen”
Door Saskia Teegelbeckers op maandag 11 mrt 2024 24 | vestiging Kaatsheuvel
Complete badkamer incl. Montage gekocht. Laatste dag van de 2023 (oude prijs actie). Erg blij, scherpste prijs die we tegen zijn gekomen. Goed en vlot geholpen. Helaas bleken achteraf dat er te weinig tegels waren berekend en zijn er ons bij stucwerk geen plinten geadviseerd. Hierdoor moesten we helaas nog extra kosten maken.
Reactie of foto toevoegen
“WC verbouwing”
Door A.Toutenburg op maandag 11 mrt 2024 24 | vestiging Den Haag
Pas geleden is de wc verbouwd en dit is keurig gedaan. Ook tussendoor tijdens de verbouwing nemen ze nog contact met je op of alles naar wens verloopt. Echter de spiegel hebben we niet laten monteren omdat we die nadat het kastje met fonteintje was geplaats de spiegel te groot vonden en achteraf zelfs niet in het midden boven het kastje wastafel konden monteren omdat die te groot was daarvoor en het kastje in de hoek geplaatst was. Op de ontwerptekening van Sani direct zag het er meer passend uit. Nog geprobeerd om de spiegel te ruilen voor een kleinere maar ze namen de spiegel niet terug. Het antwoord van hun was dat ze daar niet aan beginnen want dan zou het einde zoek zijn en het bedrijf waar zij het bestellen zou ook erg moeilijk doen om het terug te nemen. Al met al zit ik nu met een spiegel van 150 euro die geen bestemming meer heb terwijl Sani Direct deze gewoon nog in hun showroom heeft. Er staat wel op de koopovereenkomst dat ze geen spullen retour nemen maar als het ontwerp niet helemaal klopt met de werkelijkheid. Als ik naar een bouwmarkt ga en spullen over heb of dan is het retourneren geen probleem. Dus op dit punt zou Sani Direct een beter beleid in moeten voeren.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige toilet”
Door René op donderdag 7 mrt 2024 24 | vestiging Tilburg
We hadden een afspraak met Arjen om ons toilet volledig aan te pakken. Hij begreep ons goed en we zijn erg blij met zijn adviezen. We hebben een Ben Segno toilet en Ben Stelvio fontein, mooi kraantje uit de muur en prachtige tegels. De door Arjen aanbevolen aannemer heeft alles binnen 3 weken na bestelling keurig geplaatst.
REACTIE VAN RENÉ
Hier wil ik graag nog aan toevoegen dat Arjen, toen bleek dat de aannemer sneller beschikbaar was dan verwacht, de moeite heeft genomen om zelf de bestelling bij ons af te leveren omdat het standaard transport op die korte termijn niet meer te regelen was. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Henk Pieterse op maandag 4 mrt 2024 24 | vestiging Den Bosch
De mensen die daar werken zijn zo gretig om je te helpen. Wat je ook nodig hebt zij gaan een manier vinden om je de juiste materialen te verkopen. Veel geduld, niks opdringerig en zeer bekwaam. Ben zeer tevreden met alles wat ik daar toe gekocht heb. Ook de service erna was super toen ik nog wat vragen had.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het badkamerinterieur”
Door M. Duvekot op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Middelburg
We waren op zoek naar nieuw badkamerinterieur. Na verschillende bouwmarkten te hebben bezocht, vonden we niet wat we wilden. Onderweg naar huis zeiden we tegen elkaar, laten we ook maar even bij Sanidirect binnengaan, wie weet of er daar iets naar onze smaak is. We kenden de zaak helemaal niet. We werden hier goed geholpen met goede adviezen. En voordat de dag voorbij was, hebben we hier ons hele badkamerinterieur gekocht. Vakkundig geholpen en goed meedenken over oplossingen in een kleine badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Sumant Debipersad - Chotoe op donderdag 29 feb 2024 24 | vestiging Duiven
De ervaring van mij en mijn man bij Sanidirect Duiven was uitstekend! De reden hiervan is omdat ik belde voor informatie en om aan te geven dat ik in verwachting ben en wij dus eigenlijk alles z.s.m. geregeld wilde hebben thuis. Wij konden al gauw langskomen voor een afspraak en één week later was alles geregeld! Nu is ons toiletruimte bijna af en het ziet er al geweldig uit! Los daarvan kregen we ook top advies wat ons écht heeft geholpen.
FOTO VAN SUMANT DEBIPERSAD - CHOTOE
+ Toon extra foto van Sumant Debipersad - Chotoe
+ Toon extra foto van Sumant Debipersad - Chotoe
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Jeroen T op maandag 12 feb 2024 24 | vestiging Utrecht
Goed geholpen met het ontwerp en de bijbehorende producten. De installatie verliep soepel. De paar punten die opkwamen zijn goed en moeiteloos verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de badkamer en het toilet”
Door Ron op vrijdag 9 feb 2024 24 | vestiging Cruquius
Vorig jaar hebben wij onze badkamer compleet laten vernieuwen door Sanidirect. De aannemer, welke geregeld was door Sanidirect, heeft met de nieuwe spullen ons verrast met er een droombadkamer voor terug te geven. Alles netjes, alles naar wens en volledig tevreden. Nu is ons toilet aan de beurt. Om even snel de winkel in te lopen en een keuze te maken tussen bijvoorbeeld de nieuwe tegels is het beter om een afspraak te maken. Maar wij werden zo fijn en netjes tussen de bedrijven door geholpen en geadviseerd dat wij eerlijk moeten zeggen dat je hier bij Sanidirect echt als klant behandeld wordt. Ze hebben de tijd voor ons genomen, terwijl die er eigenlijk niet was. En dat ging niet ten koste van de aanwezige klanten die al in gesprek zaten om hun nieuwe droom te verwezenlijken. Mocht er door ons nog iets nodig zijn om te vernieuwen of te verbouwen, dan komen wij hier zeker graag terug. Bedankt voor jullie interesse en inzet. Top team zijn jullie.
FOTO VAN RON
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Willem Bisschop op donderdag 8 feb 2024 24 | vestiging Meppel
Wij waren al bekend met Sanidirect Meppel. onze badkamer geheel ingericht door goede en betrouwbare service van Sanidirect Meppel, nu weer, toilet beneden verdieping ook weer ingericht met materialen uit de winkel van Sanidirect! Meer dan tevreden, goed contact, eerlijk en alert, afwikkeling ook lekker soepel !
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Natasja Jean Pierre - de Hoog op donderdag 8 feb 2024 24 | vestiging Barendrecht
De medewerker van Sanidrect heeft ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van onze volledige nieuwe badkamer én toilet. Geduldig, oplossingsgericht, servicegericht. Kwaliteit van de geleverde goederen is ook goed, deels ook van huismerk en is ook heel prima qua afwerking en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marco Rondhuis op dinsdag 6 feb 2024 24 | vestiging Duiven
We hebben voor een verbouwing een kompleet nieuwe badkamer gekocht, inclusief (deels) tegels. Het personeel was erg behulpzaam, dacht met ons mee over de mogelijkheden en hield ook goed rekening met ons budget. Kortom een top ervaring en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de spullen”
Door P.Dielemans op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Breda
Goed geadviseerd en meegedacht badkamer, toilet en tegels!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Oliekan op maandag 29 jan 2024 24 | vestiging Tilburg
Sanitair badkamer en WC gekocht, eerlijk advies, scherpste prijs, top kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Familie de Groot op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Breda
Heel goed, deskundig en snel geholpen. Goed advies gekregen en heel snel alles geleverd. Goede en mooie merken. Top bedrijf!
FOTO VAN FAMILIE DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Het is enorm mooi geworden”
Door Kuijpers op woensdag 24 jan 2024 24 | vestiging Ede
Frits heeft ons kundige geholpen met het kiezen van de nieuwe badkamer. Opties en adviezen gegeven. En met de tekening konden wij goed uit de voeten.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Mandy Evers op woensdag 24 jan 2024 24 | vestiging Hilversum
Voordat we het meubel en waskommen bestelden waren we al in de winkel geweest. De heer De Man heeft ons steeds geholpen bij het maken van de keuzes, ook later toen we de douchekraan en tegels bestelden. Niet verkoperig maar behulpzaam en heel relaxt. Vonden wij heel prettig. De bezorging van de spullen was beide keren helemaal in orde. De tweede keer, met een stapels tegels was het lastig om, door de sneeuw en ijslaag op de stoep, de pallet in de tuin te krijgen. Ze hebben heel kalm net zo lang doorgezet tot het lukte. Hartstikke fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Houben op zondag 21 jan 2024 24 | vestiging Weert
Zeer kundig in advies heeft goed met ons samen gedacht over opstelling en kleur tegels en sanitair. Wij hebben gekocht 2 wc met aqua cleaning tegels voor 2 x wc en gehele badkamer wastafel spiegel inbouw stortdouche set en inbouwkast wastafel spotjes en drain voor douche.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, een meubel en een spiegel”
Door Wouter van den Berg op vrijdag 19 jan 2024 24 | vestiging Middelburg
Snel meedenken praktisch en prettig. Levering correct.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door El op woensdag 17 jan 2024 24 | vestiging Duiven
Nadat we vorig jaar onze complete badkamer hebben gekocht hebben we nu een nieuwe toilet en een nieuw fonteintje gekocht. De spullen zijn zeer zorgvuldig ingepakt. Het ziet er allemaal erg verzorgd uit. De kwaliteit van de spullen is ook perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Cynthia Steehouwer op woensdag 17 jan 2024 24 | vestiging Capelle aan den IJssel
Super goed geholpen door Raymond! Goed advies bij de uitgekozen kranen en bijbehorende onderdelen voor onze nieuwe badkamer. Onze spullen werden met spoed nog voor het einde van de middag besteld zodat alles snel in huis was. Materialen zien en prachtig uit en zijn mooi verpakt. Kortom, top zaak met geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jaap Wassenaar op donderdag 11 jan 2024 24 | vestiging Meppel
We zijn super goed geholpen door Jan-Bart Bolwijn. Hij heeft echt met ons meegedacht hoe eea kon worden en heeft geprobeerd het zoveel mogelijk te visualiseren. Digitaal maar ook met echte materialen. Wij zijn heel tevreden. Nadien is hij komen kijken hoe het geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Myron van Duyne op donderdag 28 dec 2023 23 | vestiging Duiven
Enorm behulpzame mensen in duiven. Komen met goede suggesties, helpen je ook binnen budget te blijven en denken na over goede alternatieve. Aanrader. Volgende badkamer zal ook weer via hun zijn, of nieuwe toilet. We zijn er echt enorm blij mee. Bedankt toppers.
FOTO VAN MYRON VAN DUYNE
+ Toon extra foto van Myron van Duyne
+ Toon extra foto van Myron van Duyne
Reactie of foto toevoegen
“Mega tevreden met levering”
Door Zoë Hage op donderdag 28 dec 2023 23 | vestiging Breda
Wij hebben de gehele badkamer plus twee toiletten inclusief alle tegels aangeschaft bij Sanidirect. De betreffende medewerker heeft ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Wij hadden weinig ideeën op voorhand, maar zijn met prachtige artikelen aan de slag gegaan toen de materialen zijn geleverd. Wij zijn mega tevreden en komen zeker nog eens terug!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Henk en Karin vd.Broek op zondag 17 dec 2023 23 | vestiging Son
Wij zijn heel goed geholpen door Sanidirect in Son met heel goed advies, alles netjes thuisbezorgd en ook alles op de zware tegels na naar boven gebracht.
De badkamer is prachtig geworden, onze kleindochter van 6 jaar zegt: het is net een badkamer in een hotel. We hebben onlangs besloten om ook het toilet te gaan verbouwen en alles is inmiddels al besteld.
FOTO VAN HENK EN KARIN VD.BROEK
+ Toon extra foto van Henk en Karin vd.Broek
+ Toon extra foto van Henk en Karin vd.Broek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze badkamer en wc's”
Door Kelvin op zaterdag 16 dec 2023 23 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden over de werkwijze van de winkel. Denken mee kijken goed of het mogelijk is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Boy Hauser op zondag 10 dec 2023 23 | vestiging Weert
Er loopt een goed team rond dat je deskundig helpt met jouw wensen, ze denken met jou mee en geven goed advies, de prijs/kwaliteit verhouding is prima, en het team dat de verbouwing voor hun doet is zeer precies in hun werk. Al met al zijn wij zeer tevreden met de verbouwing van onze badkamer.
FOTO VAN BOY HAUSER
+ Toon extra foto van Boy Hauser
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Claudia op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Afgelopen zomer twee badkamers gekocht bij Sanidirect Middelburg. In november hadden we ook nog een nieuwe toiletinrichting nodig. Omdat we afgelopen zomer zo prettig en vakkundig zijn geholpen zijn we teruggegaan om een toiletinrichting te kopen. Wederom zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Sanidirect kent een goede prijs-kwaliteitverhouding met genoeg keus voor iedereen. We zijn erg tevreden met de aankoop, de levering en de service van Sanidirect. Indien we in de toekomst nieuw sanitair nodig zouden hebben zouden we dat zeker weer bij Sanidirect kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Sandy leeflang op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Amstelveen
Alles voor de badkamer en het beneden toilet. Heel tevreden, de verkoper denkt mee en helpt spullen bij elkaar zoeken die bij elkaar passen. Zeker een 1e keus bij een volgende klus.
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer inclusief tegels”
Door Liesbeth Heijn op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Korte lijnen in de communicatie. Vriendelijk en behulpzame medewerkers in de winkel. Bestelling voldeed aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een complete badkamer”
Door henkjan freriks op zondag 5 nov 2023 23 | vestiging Duiven
Gekregen wat we besteld hadden. Service bij aanpassingen en veranderingen die bij verbouwing nu eenmaal voor kunnen komen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een complete badkamer”
Door W. van der Poel op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Heerlen
Behulpzaam en meedenkend vriendelijk personeel. Goed aanbod van badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Fam Vermeulen op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Tilburg
Goed geholpen in de winkel, geen verkoop praatjes gewoon to the point. Daarna alles volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Ilse Verburgh op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Snel van begrip, snelle service en snelle levering: wat wil je nog meer?!
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact en super service”
Door Kim de Jong op zondag 15 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Complete sanitair gekocht, 2 badkamers en toiletruimte. Super service! Toch een ander toilet, was al binnen maar kon toch geruild worden. Extra tegels nodig met spoed, 2 dagen later geleverd. Contact met de winkel en via mail ook perfect. In alle opzichten zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Paul op zondag 15 okt 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Bij Sanidirect in Heerhugowaard mijn nieuwe badkamer gekocht. Wauw! Hier ben ik zo goed en relaxed geholpen ze nemen echt de tijd voor je en geven je goede adviezen! Neem rustig de tijd en kijk wat je mooi vind (kopje koffie erbij) werd mij verteld! ik voelde mij erg op mijn gemak, al vrij snel had ik gevonden wat ik mooi vond dus met deze gegevens aan de slag en samen naar de accessoires gezocht ook hier weer alle tijd voor gekregen. Met de uitgezochte materialen werd een 3D opzet gemaakt en Jaaa dit is wat ik mooi vind! (zeker weten? denk er nog even over na met nog een bakje koffie) Jaaa ik weet het zeker dit word hem dus alle papieren in orde gemaakt en getekend. Omdat ik ook mijn kozijnen ging vernieuwen heb ik de badkamer op afroep laten zetten wat geen enkel probleem was, door een probleem met mijn nieuwe kozijnen (natuurlijk precies in de badkamer) verstreek mijn afroeptermijn, het probleem bij sanidirect uitgelegd en ook hier weer toonden zij alle begrip en verlengde mijn afroeptermijn zonder enig probleem, na bijna 1 jaar wachten eindelijk mijn kozijnen klaar toen diende het volgende probleem zich aan. Ik was al enige tijd bezig om een aannemer te vinden om de badkamer te plaatsen maar kreeg overal te horen eind volgend jaar bent u de eerste! En weer naderde het einde van mijn afroepperiode. ik kreeg hierover een mail en weer ik mijn probleem voorgelegd en het voorstel kreeg om langs te komen in Heerhugowaard om mij te helpen dus ik naar Heerhugowaard en ben weer super relaxed geholpen door Jurgen. Eindelijk een datum kunnen prikken! Voor de levering heb ik diversen mails ontvangen over de voortgang van de levering met duidelijke uitleg en data's van levering. Bij de levering werden de materialen netjes en voorzichtig naar de ruimte gebracht door twee aardige heren die alles zeer zorgvuldig controleerde op aanwezigheid en of beschadigingen, 1 doos tegels bleek gebroken, dit werd meteen doorgebeld en binnen 1 week had ik een nieuwe doos tegels. Nu is mijn badkamer klaar en wauw! Zo mooi geworden. Dus je begrijpt wel Sanidirect is voor mij een dikke aanrader! Sanidirect bedankt en in het bijzonder Jurgen!
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de geleverde spullen”
Door Marit op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht, tevreden over het meedenken in mogelijkheden en zo snel mogelijke levering.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Thomas Tiel op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Groningen
Voor de eerste keer iets gekocht, het was prettig zakendoen en alles keurig afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Jack Thijssen op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Een badkamer gekocht. Prima geholpen bij het maken van keuzes. Verkoper nam, voor de datum van installatie, contact op met installateur en gaf aan dat als er iets was ik contact met hem kon opnemen. Het voelde zeer vertrouwd. Levering van de artikelen ging erg netjes. Tijdens installatie bleek 1 pak tegels gebroken en 1 spotje niet te werken. Installateur regelde via Sanidirect vervanging. Zelf hoefde ik geen actie te ondernemen. Ik heb nu een prachtige badkamer waar ik erg blij mee ben.
FOTO VAN JACK
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Marga op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Onze ervaring is goed we kregen alles op tijd en toen onze spiegel niet goed bleek te zijn krijgen we volgende week een nieuwe. We hebben nog een extra wc bestelt en die zou in Apeldoorn komen maar door een foutje was deze toch in Duiven terecht gekomen. Met een presentje voor de verkeerde levering hebben we de wc toch in Duiven kunnen ophalen
Reactie of foto toevoegen
“Materialen voor een badkamer en twee toiletten”
Door Tina op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Cruquius
Ik heb de materialen voor een badkamer en twee toiletten gekocht. De medewerkers hebben supergoed meegedacht in het bewaken van het budget, maar ook ervoor gezorgd dat ik mooie spullen heb waar ik iedere dag van ga genieten. Ook over de levering van materialen gaven ze tips. Ik ben heel tevreden over de service en kan deze vestiging van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer”
Door Kevin Weever op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Er wordt goed meegedacht in oplossingen en komen met goede en duidelijke adviezen zonder dit door te drukken
Reactie of foto toevoegen
“Voorlichting kan beter”
Door N.Binsbergen op zondag 1 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een complete badkamer aangeschaft, wij zijn netjes geholpen en zijn op een badkamer uitgekomen die aan onze wensen voldoet. Er is echter niet gemeld dat de uitgekozen wastafel geen overloop heeft en niet is af te sluiten. Deze past niet in het meubel en als wij een andere plug monteren kan de wastafel overlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Van den Brandhof op maandag 11 sep 2023 23 | vestiging Ede
Fijne service, wij hadden snel tegels nodig en ze gingen gelijk aangeven uit welke tegels we dan konden kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, Kranen, toilet en sunshower”
Door Van Dijk op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Ede
We werden heel correct geholpen. Alle mogelijke opties zijn besproken en ingetekend of weer verwijderd. Waren er wijzigingen, dan was dit ook geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Frans Lahaije op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Weert
Keurig netjes afgeleverd, op de dag van plaatsing heeft Patrick nog meegeholpen om de douchwand te plaatsen. Vanuit Weert de moeite genomen om naar Roermond te komen voor assistentie. Chapeau Patrick en team.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door M. Maurits op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Ede
Ik werd goed geholpen met het uitzoeken van een badkamer waarbij rekening werd gehouden met een goede prijs/kwaliteit wens.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Baijens op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Breda
We hebben in februari een badkamer uitgezocht en werden hierbij uitstekend geholpen door de verkoper. Goed geadviseerd bij het samenstellen van het benodigde sanitair. Het ging er niet om zoveel mogelijk te verkopen maar om het bereiken van het beste resultaat. Zo hadden we een douchebak voor ogen maar op aanraden van de verkoper toch gekozen voor een drain. Dat scheelde behoorlijk in de prijs! De gekozen vloertegel bleek uiteindelijk een voor ons te lange levertijd te hebben. Hierover werden we netjes geïnformeerd over de mail en werden er diverse alternatieven voorgelegd. Uiteindelijk was alles met 2 weken geleverd. De gekozen drain bleek uiteindelijk 10cm te groot maar die kon vrijwel direct worden omgewisseld. Al met al een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Jurre Dijkstra op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Meppel
Al heel lang klant bij deze vestiging. Meerdere badkamers en wc's afgenomen bij o.a. Jan Bart. Altijd super vriendelijk geholpen, staan voor hun producten en dienstverlening en altijd ruimte voor een grapje. Dat kan ik waarderen. In de toekomst blijven wij klant. Dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de aankoop van een complete badkamer”
Door sjef Opperman op maandag 27 feb 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
Geweldig geholpen bij de verkoop, goed meegedacht en 3D-weergave gemaakt. Helaas na een wijziging door ons is er iets mis gegaan met de douchewand en dit is niet opgelost, omdat er geen met rechtse deur in voorraad waren. Hier had men flexibeler kunnen zijn door gewoon een nieuwe deur te bestellen eventueel.
Naderhand bij nabestellingen prima geholpen, Eindoordeel dus wel bijzonder positief.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Korsten op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Weert
Zeer goed geholpen daar Patrick niets was hem te veel om te laten zien. Wat ook heel fijn was dat Patrick heel veel verstand heeft van de montage van de spullen en een praktijk gericht persoon. Leveren is geweldig goed en snel gegaan ook de chauffeur en bijrijder waren geweldig heel rustige mannen die heel zorgzaam met hun werk bezig zijn daarbij goede uitleg en goede controle van de geleverde spullen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de badkamer”
Door A.Crezee op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
Verkoper deskundig, wees op de praktische zaken hoe een badkamer er moet uitzien voor senioren. Ook gaf hij goede adviezen voor het onderhoud.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door van der Loo op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
Volledige badkamer gekocht. Zeer behulpzaam en goede uitleg.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige nieuwe badkamer”
Door Marinda Doets op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Vriendelijk geholpen in de winkel. Allemaal tips gekregen met materialen en afmetingen. Bezorgt zoals afgesproken. Nu een prachtige nieuwe badkamer, goede kwaliteit voor een nette prijs.
FOTO VAN MARINDA DOETS
Reactie of foto toevoegen
“Met spoed nieuwe vloertegels”
Door Geralda Verkuil op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Hilversum
Wij moesten met spoed nieuwe vloertegels hebben omdat toilet-en keukenvloer moesten worden opengebroken vanwege problemen met de riolering. Bert heeft ontzettend zijn best gedaan om onze bestelling te versnellen. Ipv eind februari hadden wij vorige week de tegels al binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels voor de badkamer”
Door Miranda Luiken op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Breda
Goed geholpen bij de keuze naar vloertegels voor onze badkamer. Duidelijke info over levertijd van de tegels. Netjes gebeld toen de tegels binnen waren. Tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ivo op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Ede
Vanwege renovatie toilet -en doucheruimte hebben wij diverse artikelen bij Sanidirect Ede gekocht. Bij deze vestiging wordt je goed geholpen en geïnformeerd, zonder opdringerig te zijn uiteindelijk tot een goede keus gekomen tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, meubels en sanitair”
Door Christian op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Really good price, good service. One piece of the bathroom was broken but service to replace was super good. Good quality material too.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie warme badkamer en wc”
Door Linda op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Meppel
Een badkamer en een wc. Echt super advies gekregen. Hadden wat anders in ons hoofd maar nu een hele mooie warme badkamer en wc. Wc is al af en echt zoooooo mooi geworden! Wat een aanrader!!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Leon Kaat op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na het maken van een reservering via de website, werd ik teruggebeld door een medewerker vanuit het filiaal in Capelle. Hierbij werden een aantal zaken besproken zodat hij een beter beeld kon krijgen over onze wensen. In de middag had ik de afspraak en hierbij werd er goed geluisterd naar onze wensen, werden er snel concrete plannen gemaakt en na een aantal verschillende meubels en andere artikelen te hebben bekeken, konden wij het met elkaar eens zijn en hebben wij voor het eerst een nieuwe badkamer gekocht. Na de aankoop zijn alle gemaakte afspraken exact nagekomen. Ik werd ruim van tevoren gebeld over de levering en de levering was keurig op tijd. Samen met de heren de levering nagekeken en hier waren geen bijzonderheden te melden. Inmiddels is onze badkamer bijna gereed en ik weet zeker dat wij hier op en top van gaan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Susanne op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Erg goed geholpen door alle medewerkers. Ze denken met je mee en zijn eerlijk. Hebben goede adviezen gegeven en zijn laagdrempelig benaderbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Patrick van Troost op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Middelburg
Na een zeer informatie gesprek een keuze gemaakt. Alles in huis en ruime keuze, Vriendelijk de tijd gekregen om over na te denken en uiteindelijk via mail een offerte ontvangen en kunnen bevestigen. Fijne afhandeling met juiste documentatie. Aflevering volgens afspraak zonder op of aanmerkingen netjes op tijd en volledig geleverd. Na onze badkamer nu ook de beneden toilet geregeld en beidde keren niets dan lof. Dit word een vast adresje voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Marleen op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Zeer goede begeleiding bij de aankoop van onze 3 badkamers en toiletten. In de showroom ruim zicht om een goede keuze te kunnen maken! Daarbij goed geholpen om de nodige accessoires bij elkaar te zoeken! Wat de badkamers en toiletten heeft opgeleukt zijn de mooie nissen die gemaakt zijn om de douche, badschuim, shampoo, geurtje te plaatsen
FOTO VAN MARLEEN
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer en toilet”
Door Corrie van Druten op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Ede
Wij hebben hier onze badkamer en toilet uitgezocht! Super goed geholpen, vooral goed begeleid in onze toch wel lastige zoektocht, die Paul voor ons echt makkelijker heeft gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marlies op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Langs geweest om de tegels te bekijken. Daarna gebeld om te bestellen. Super geholpen door de medewerker en duidelijk waar we aan toe zijn. Ook de levertijd is ons reuze mee gevallen! We hadden afgesproken om het op te halen in het filiaal, daar ook heel hartelijk ontvangen. Een van de werknemers heeft ook geholpen om de tegels naar onze auto te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Albert & Janny Stadman op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Meppel
We kochten een complete badkamer + toilet. Zijn zeer tevreden over de adviezen en voorlichting. Snelle afhandeling. Er werd echt met ons meegedacht! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd”
Door Josien Van de kamp op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Cruquius
We werden heel vriendelijk geholpen en goed geadviseerd in de winkel. Telefonisch contact is makkelijk en goed. Alle spullen die we besteld hadden werden geleverd op de afgesproken tijd. Kwaliteit van de spullen is heel goed.
FOTO VAN JOSIEN VAN DE KAMP
+ Toon extra foto van Josien Van de kamp
+ Toon extra foto van Josien Van de kamp
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door Jeroen op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Complete badkamerinrichting gekocht bij Sanidirect. Alle mogelijk- en onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Alles netjes op de afgesproken datum geleverd. Achteraf extra tegels nodig ivm verplaatsen van een muur. Deze hebben we ook snel af kunnen halen bij het afhaalmagazijn.
FOTO VAN JEROEN
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Herman van der Schoot op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Groningen
Wij hadden een compleet nieuwe badkamer, tegels en toilet benodigdheden bij u in de winkel gekocht inclusief design radiator voor in de douche maar ,die werd niet warm diverse keren ontlucht maar dat hielp niet loodgieter gebeld en die zei er moet een buisje in Stefan gebeld en binnen 5 min geregeld maar wij vonden uw service zo wie zo al goed oa met het uitzoeken en met ophalen geholpen met het inladen en hoe je beter kon inladen top service nog bedankt Stefan en collega
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij leveren complete badkamer”
Door Saskia op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
We kwamen er achter dat onze hoge kast ontbrak in onze order. Zelfde dag van melden nog een nieuwe besteld voor ons en de week erna geleverd !
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Jeannine en Guido Bisschopa op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Weert
Beetje lang geduurd maar uiteindekijk is alles goed gekomen, zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe toilet ruimte”
Door F op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Son
Goed en vlot geholpen bij onze keuzes. Zowel qua kleuren als qua eigenschappen werden we uitdoend geadviseerd
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Ank Blom op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Middelburg
Omdat mijn badkamer en toiletruimte gerenoveerd moesten worden kwam ik terecht bij Sanidirect in Middelburg. De verkoper, Stephan Obdeijn, nam uitgebreid de tijd om mij te informeren en adviseren over welke mogelijkheden en materialen in mijn situatie het beste zouden zijn. Zo kon ik makkelijk een keus maken waar ik me goed bij voelde.
De verbouwing is nu klaar en ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel Stephan en Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een nieuwe badkamer”
Door Chantal Nolsen op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Den Bosch
Zeer goed geholpen. Juiste informatie. Goede prijs en snel in huis
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Tineke Been op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Groningen
Er wordt goed meegedacht over de indeling van de nieuwe badkamer. Medewerker neemt voldoende tijd om samen met de klant de badkamer samen te stellen. Er wordt kundig advies gegeven en aangesloten bij de wensen van de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en 2 toiletten”
Door Merijn Schoutens op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Barendrecht
Prima en vriendelijk geholpen. Echter wel een bijbestelling van de oorspronkelijke order omdat er een stuk vergeten was op te nemen in de order
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Rob van Laarhoven pullens op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Ik moet even de zaak recht trekken want heb eerder een hele slechte review geplaatst over Sanidirect Kaatsheuvel. Wij hebben namelijk de volledige badkamer hier gekocht en hadden problemen met de toiletzitting deze liet los. Een medewerker van de serviceafdeling heeft ons belachelijk behandeld en moet echt ander werk gaan zoeken bijvoorbeeld in de begrafenis sector daar past hij perfect omdat daar toch iedereen al depressief is. Filiaal Kaatsheuvel heeft ons probleem achteraf gezien heel goed opgepakt en alles opgelost dus een dikke duim voor de eigenaar en zijn zoon. Ik ga mijn volgende badkamer weer bij hun kopen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer spullen”
Door Roderick op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Den Haag
Danny en team hebben ons echt goed geholpen met advies op maat en bij het snel leveren van onze nieuwe badkamer spullen. Ook bij een last minute wijziging top geholpen. Dank! Verbetering zit nog in het leversysteem, maar we hebben het ook wel maximaal getest met onze last minute wijziging.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de service”
Door Henk Middendorp op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Son
Badmeubels bestaande uit onderkast wastafel met twee spoelbakken en spiegelkast
In eerste instantie hadden wij andere opstelling uitgekozen maar werden toen door adviseur gewezen op een ander meubel wat beduidend duurder maar natuurlijk ook mooier was. Aangezien de showroom verbouwd werd kwam dit showroommeubel in de aanbieding en kwamen wij voor beide partijen tot een prachtige overeenkomst.
Wij een geweldig mooie combinatie voor een mooie prijs en voor jullie als leverancier een lege plaats en ruimte in de showroom om de gewenste verbouwing en vernieuwing(en) uit te voeren. Afgelopen vrijdag alles opgehaald de kasten en onderdelen waren allemaal netjes verpakt in bobbeltjes plastic en stond gereed bij ingang. Al met al een geweldige overeenkomst en service wij hebben in onze familie en vriendenkring onze positieve ervaringen gedeeld en verteld dat men bij sanidirect in Son op een goede en eerlijke manier advies krijgt en het prettig is om zaken te doen.
FOTO VAN HENK MIDDENDORP
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door A Meintema op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Ons bezoek aan Sanidirect in Leeuwarden is ons heel goed bevallen. Vriendelijk personeel. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en meegedacht.
Ook fijn om het uitgebreid assortiment ter plekke te bekijken. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Dit heeft meegespeeld in onze beslissing tot aanschaf badkamer en toilet bij Sanidirect.
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor de badkamer”
Door Emmie Breman op maandag 28 nov 2022 22 | vestiging Meppel
Wij waren op zoek naar alles voor de badkamer. We werden heel erg vriendelijk geholpen en ook zeer goed geadviseerd. De verkoper dacht echt met ons mee. Wij zijn fan van de vestiging Meppel ondanks dat we in Franeker wonen. Ook de bezorgers waren heel vriendelijk. Ondanks dat er wel een pakfout was gemaakt is alles super goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met het resultaat”
Door Henderina Moes op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Groningen
Op zoek naar een mooie badkamer kwamen we al snel bij Sanidirect terecht. Er is voldoende keuze uit de mooi opgestelde badkamers. We vertelden wat onze wensen waren, waarop we vriendelijke en vakkundig werden geholpen. Voor een mooie prijs hebben we een complete badkamer gekocht. Dus ook de tegels. Gelukkig was de levering binnen 3 week, dus super snel. Alles was compleet, er mistte geen onderdeel en alles onbeschadigd! We waren zo enthousiast over de vloertegels, dat later extra hebben besteld voor andere ruimtes in huis. Deze waren binnen 1 week binnen, zo kon de tegelzetter in één keer door! Top! Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de kwaliteit! Van ons krijgt Sanidirect een 10!
Henderina en Frank
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe toilet”
Door Patrick op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een toilet gekocht bij Sanidirect. Hier zijn wij goed geholpen om een keuze te maken met de kleuren tegels. Geen opdringerige verkoper, wij hebben een budget genoemd waar we nog keurig onder zaten. De tegels ed zijn super mooi. En zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Service is prima”
Door Brigitte Koole op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Middelburg
Een complete badkamer gekocht en later ook nog besloten om een nieuw los staand bad te kopen met een grote staande kraan. Zijn ontzettend goed geholpen, ook met de nabestelling! We hadden tegels tekort, deze zijn ook snel na geleverd met een nette korting, de spiegels waren beschadigd maar kregen snel nieuwe geleverd, service prima en ook telefonisch keurig behandeld, ik zou deze zaak iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer + accessoires”
Door Depetri op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Ede
Frits Mulder heeft ons zeer goed geholpen, denkt mee in oplossingen en werden via de mail op de hoogte gehouden wat leveringen betreft. Kortom zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Sanidirect Ede is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe badkamer”
Door Dion van Baal op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Goed advies gehad van meneer, erg vriendelijk en wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer van Sanidirect. Prijs kwaliteit is top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Laura op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Breda
Ze nemen de tijd on te luisteren naar je wensen en denken mee. Een rondje door de showroom geeft inzicht in het assortiment. Wij hebben een badkamer gekocht, badmeubel, douchecabine, tegels en 2 toiletten. Ook na de bestelling blijft het contact klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Benodigdheden voor een nieuwe wc”
Door M folmer op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Middelburg
Mooie winkel/showroom. En werden goed en snel geholpen door een medewerker.
Werd ook goed meegedacht met onze plannen voor nieuwe wc. En werden ook wat tips gegeven om alles mooi en snel te kunnen werken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is bespreekbaar”
Door P Rondon op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben eerder een badkamer gekocht, en nu voor beneden de wc incl tegels en wasbakje. De mensen zijn zeer vriendelijk, en niet opdringerig. Alles is bespreekbaar, en ze denken met je mee. Ze komen met leuke ideeën, en dan met je eigen ideeën krijg je hele mooie en vooral betaalbare creaties. Wij bevelen het iedereen aan, om eens langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen bij badkameraankoop”
Door Wietze jorba op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Gezellig en leuk personeel. Staat in voor service en heeft me uitstekend door de verbouwing en keuzes heen geholpen.
FOTO VAN WIETZE JORBA
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door cor bakker op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Sneek
Goed geholpen, wij wonen op een eiland, dus kunnen niet iedere keer heen voor verandering, dit is heel goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Sam op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een complete badkamer gekocht incl tegels. Dit was in december 2021. Door wat veranderingen in ons bouwplan ivm de energieprijzen, hadden we de radiator en de spiegel niet meer nodig. Echter hadden we deze al wel besteld. Levering is volgens plan gegaan. Maar nu hebben we dus spullen over. Ook tegels. Het retourbeleid is waardeloos. We hebben geen maatwerk gekocht, de spullen zijn niet uit het assortiment, zitten in een onbeschadigde originele verpakking en toch mag het niet terug. Verder wilde onze tegelzetter eigenlijk niet met de 'Sanizooi' tegelen en hij heeft ook laten zien waarom. Sommige tegels zijn helemaal niet haaks, iets wat voor een strakke badkamer met gerectificeerde tegels wel een must is. Daarnaast waren er een aantal bol, niet vlak, zeg maar. Er was een pak tegels kapot, deze werd direct netjes vervangen. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nou van alles moet vinden. Mochten we ooit een nieuwe badkamer nodig hebben, dan gaan we zeker niet terug. Nog een tip, mocht je er wel een badkamer kopen; het aantal m2 tegels wordt middels een computersysteem uitgerekend. In de offerte/factuur/aankoopbevestiging staat wél duidelijk dat de tegelzetter het even na moet meten. Laat dat ook zeker doen. Wij hadden van de ene tegel veel te veel en de andere tegel tekort. Ze hebben niks op voorraad, dus je haalt ook niet even snel wat bij. Moet eerst besteld worden, levertijd, blabla. Dus als je niet wilt, dat de tegelzetter stagneert, laat hem (of haar) checken!! Verder krijgen we een parel van een badkamer, denk ik.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 57
Vestigingen Sanidirect
  Almere (10 ervaringen), Washingtonstraat 111, 1334 LS Almere, tel 036-5290088
  Amstelveen (3 ervaringen), Maalderij 12, 1185 ZB Amstelveen, tel 020-8003508
  Amsterdam, Haarlemmerweg 325, 1051 LH Amsterdam, tel 020-3002517
  Apeldoorn (7 ervaringen), Het Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055-2069996
  Barendrecht (12 ervaringen), Pesetastraat 42-44, 2991 XT Barendrecht, tel 010-2920050
  Breda (12 ervaringen), Grenssteen 9, 4815 PP Breda, tel 076-5414414
  Capelle aan den IJssel (14 ervaringen), Hoofdweg 46a, 2908 LC Capelle aan den Ijssel, tel 010-2892120
  Cruquius (12 ervaringen), Cruquiusplein 22, 2142 EV Cruquius, tel 023-2060300
  Den Bosch (9 ervaringen), Tinnegieterstraat 12, 5232 BM Den Bosch, tel 073-2060011
  Den Haag (11 ervaringen), Van der Kunstraat 157, 2521 BS Den Haag, tel 070-3050009
  Duiven (13 ervaringen), Nieuwgraaf 46, 6921 RK Duiven, tel 026-3791309
  Ede (13 ervaringen), Lorentzstraat 2-6, 6716 AD Ede, tel 0318-636339
  Enschede (4 ervaringen), Schuttersveld 38, 7514 AL Enschede, tel 053-2070083
  Groningen (11 ervaringen), Peizerweg 84, 9727 AK Groningen, tel 050-5250037
  Heerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 29s, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072-2049990
  Heerlen (8 ervaringen), In de Cramer 98, 6412 PM Heerlen, tel 045-5748550
  Hilversum (6 ervaringen), Verlengde Zuiderloswal 32, 1216 BX Hilversum, tel 035-5448093
  Hoorn NH (8 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 10c, 1625 NV Hoorn NH, tel 0229-768996
  Kaatsheuvel (9 ervaringen), Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel, tel 0416-283145
  Leeuwarden (10 ervaringen), Schenkenschans 1s, 8912 AL Leeuwarden, tel 058-2895082
  Leiderdorp, Zijlbaan 30, 2352 BN Leiderdorp, tel 0712-060620
  Meppel (19 ervaringen), Blankenstein 444, 7943 PH Meppel, tel 0522-251105
  Middelburg (20 ervaringen), Mortiereboulevard 24, 4336 RA Middelburg, tel 0118-729990
  Sneek (9 ervaringen), Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515-411009
  Son (14 ervaringen), Ekkersrijt 4016, 5692 DA Son, tel 0499-460155
  Tilburg (12 ervaringen), Hestiastraat 18, 5047 VA Tilburg, tel 013-5700202
  Utrecht (14 ervaringen), Zeelantlaan 59, 3526 AK Utrecht, tel 030-2750400
  Vlaardingen, Gerard Burgerlaan 5, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010-2032004
  Weert (5 ervaringen), Moesdijk 11d, 6004 AX weert, tel 0495-749442
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.