Feedback
8,0

Sanidirect

Score uit 246 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
27 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanidirect
Wij helpen je om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. We bieden een uitgebalanceerd aanbod van alle populaire A-merken.
Alternatieven voor Sanidirect
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,3 uit 692 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 70 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,5 uit 298 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 553 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Almelo Overijssel) score 9,0 uit 3129 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 246 ervaringen over Sanidirect. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren108 ervaringen
4 sterren40 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster43 ervaringen

Per vestiging:
“Erg tevreden”
Door Claudia op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Afgelopen zomer twee badkamers gekocht bij Sanidirect Middelburg. In november hadden we ook nog een nieuwe toiletinrichting nodig. Omdat we afgelopen zomer zo prettig en vakkundig zijn geholpen zijn we teruggegaan om een toiletinrichting te kopen. Wederom zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Sanidirect kent een goede prijs-kwaliteitverhouding met genoeg keus voor iedereen. We zijn erg tevreden met de aankoop, de levering en de service van Sanidirect. Indien we in de toekomst nieuw sanitair nodig zouden hebben zouden we dat zeker weer bij Sanidirect kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Sandy leeflang op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Amstelveen
Alles voor de badkamer en het beneden toilet. Heel tevreden, de verkoper denkt mee en helpt spullen bij elkaar zoeken die bij elkaar passen. Zeker een 1e keus bij een volgende klus.
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer inclusief tegels”
Door Liesbeth Heijn op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Middelburg
Korte lijnen in de communicatie. Vriendelijk en behulpzame medewerkers in de winkel. Bestelling voldeed aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een complete badkamer”
Door henkjan freriks op zondag 5 nov 2023 23 | vestiging Duiven
Gekregen wat we besteld hadden. Service bij aanpassingen en veranderingen die bij verbouwing nu eenmaal voor kunnen komen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een complete badkamer”
Door W. van der Poel op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Heerlen
Behulpzaam en meedenkend vriendelijk personeel. Goed aanbod van badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Fam Vermeulen op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Tilburg
Goed geholpen in de winkel, geen verkoop praatjes gewoon to the point. Daarna alles volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Ilse Verburgh op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Snel van begrip, snelle service en snelle levering: wat wil je nog meer?!
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact en super service”
Door Kim de Jong op zondag 15 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Complete sanitair gekocht, 2 badkamers en toiletruimte. Super service! Toch een ander toilet, was al binnen maar kon toch geruild worden. Extra tegels nodig met spoed, 2 dagen later geleverd. Contact met de winkel en via mail ook perfect. In alle opzichten zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Paul op zondag 15 okt 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Bij Sanidirect in Heerhugowaard mijn nieuwe badkamer gekocht. Wauw! Hier ben ik zo goed en relaxed geholpen ze nemen echt de tijd voor je en geven je goede adviezen! Neem rustig de tijd en kijk wat je mooi vind (kopje koffie erbij) werd mij verteld! ik voelde mij erg op mijn gemak, al vrij snel had ik gevonden wat ik mooi vond dus met deze gegevens aan de slag en samen naar de accessoires gezocht ook hier weer alle tijd voor gekregen. Met de uitgezochte materialen werd een 3D opzet gemaakt en Jaaa dit is wat ik mooi vind! (zeker weten? denk er nog even over na met nog een bakje koffie) Jaaa ik weet het zeker dit word hem dus alle papieren in orde gemaakt en getekend. Omdat ik ook mijn kozijnen ging vernieuwen heb ik de badkamer op afroep laten zetten wat geen enkel probleem was, door een probleem met mijn nieuwe kozijnen (natuurlijk precies in de badkamer) verstreek mijn afroeptermijn, het probleem bij sanidirect uitgelegd en ook hier weer toonden zij alle begrip en verlengde mijn afroeptermijn zonder enig probleem, na bijna 1 jaar wachten eindelijk mijn kozijnen klaar toen diende het volgende probleem zich aan. Ik was al enige tijd bezig om een aannemer te vinden om de badkamer te plaatsen maar kreeg overal te horen eind volgend jaar bent u de eerste! En weer naderde het einde van mijn afroepperiode. ik kreeg hierover een mail en weer ik mijn probleem voorgelegd en het voorstel kreeg om langs te komen in Heerhugowaard om mij te helpen dus ik naar Heerhugowaard en ben weer super relaxed geholpen door Jurgen. Eindelijk een datum kunnen prikken! Voor de levering heb ik diversen mails ontvangen over de voortgang van de levering met duidelijke uitleg en data's van levering. Bij de levering werden de materialen netjes en voorzichtig naar de ruimte gebracht door twee aardige heren die alles zeer zorgvuldig controleerde op aanwezigheid en of beschadigingen, 1 doos tegels bleek gebroken, dit werd meteen doorgebeld en binnen 1 week had ik een nieuwe doos tegels. Nu is mijn badkamer klaar en wauw! Zo mooi geworden. Dus je begrijpt wel Sanidirect is voor mij een dikke aanrader! Sanidirect bedankt en in het bijzonder Jurgen!
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de geleverde spullen”
Door Marit op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht, tevreden over het meedenken in mogelijkheden en zo snel mogelijke levering.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Thomas Tiel op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Groningen
Voor de eerste keer iets gekocht, het was prettig zakendoen en alles keurig afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Jack Thijssen op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Een badkamer gekocht. Prima geholpen bij het maken van keuzes. Verkoper nam, voor de datum van installatie, contact op met installateur en gaf aan dat als er iets was ik contact met hem kon opnemen. Het voelde zeer vertrouwd. Levering van de artikelen ging erg netjes. Tijdens installatie bleek 1 pak tegels gebroken en 1 spotje niet te werken. Installateur regelde via Sanidirect vervanging. Zelf hoefde ik geen actie te ondernemen. Ik heb nu een prachtige badkamer waar ik erg blij mee ben.
FOTO VAN JACK
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Marga op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Duiven
Onze ervaring is goed we kregen alles op tijd en toen onze spiegel niet goed bleek te zijn krijgen we volgende week een nieuwe. We hebben nog een extra wc bestelt en die zou in Apeldoorn komen maar door een foutje was deze toch in Duiven terecht gekomen. Met een presentje voor de verkeerde levering hebben we de wc toch in Duiven kunnen ophalen
Reactie of foto toevoegen
“Materialen voor een badkamer en twee toiletten”
Door Tina op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Cruquius
Ik heb de materialen voor een badkamer en twee toiletten gekocht. De medewerkers hebben supergoed meegedacht in het bewaken van het budget, maar ook ervoor gezorgd dat ik mooie spullen heb waar ik iedere dag van ga genieten. Ook over de levering van materialen gaven ze tips. Ik ben heel tevreden over de service en kan deze vestiging van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer”
Door Kevin Weever op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Apeldoorn
Er wordt goed meegedacht in oplossingen en komen met goede en duidelijke adviezen zonder dit door te drukken
Reactie of foto toevoegen
“Voorlichting kan beter”
Door N.Binsbergen op zondag 1 okt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een complete badkamer aangeschaft, wij zijn netjes geholpen en zijn op een badkamer uitgekomen die aan onze wensen voldoet. Er is echter niet gemeld dat de uitgekozen wastafel geen overloop heeft en niet is af te sluiten. Deze past niet in het meubel en als wij een andere plug monteren kan de wastafel overlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Van den Brandhof op maandag 11 sep 2023 23 | vestiging Ede
Fijne service, wij hadden snel tegels nodig en ze gingen gelijk aangeven uit welke tegels we dan konden kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, Kranen, toilet en sunshower”
Door Van Dijk op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Ede
We werden heel correct geholpen. Alle mogelijke opties zijn besproken en ingetekend of weer verwijderd. Waren er wijzigingen, dan was dit ook geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Frans Lahaije op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Weert
Keurig netjes afgeleverd, op de dag van plaatsing heeft Patrick nog meegeholpen om de douchwand te plaatsen. Vanuit Weert de moeite genomen om naar Roermond te komen voor assistentie. Chapeau Patrick en team.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door M. Maurits op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Ede
Ik werd goed geholpen met het uitzoeken van een badkamer waarbij rekening werd gehouden met een goede prijs/kwaliteit wens.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Baijens op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Breda
We hebben in februari een badkamer uitgezocht en werden hierbij uitstekend geholpen door de verkoper. Goed geadviseerd bij het samenstellen van het benodigde sanitair. Het ging er niet om zoveel mogelijk te verkopen maar om het bereiken van het beste resultaat. Zo hadden we een douchebak voor ogen maar op aanraden van de verkoper toch gekozen voor een drain. Dat scheelde behoorlijk in de prijs! De gekozen vloertegel bleek uiteindelijk een voor ons te lange levertijd te hebben. Hierover werden we netjes geïnformeerd over de mail en werden er diverse alternatieven voorgelegd. Uiteindelijk was alles met 2 weken geleverd. De gekozen drain bleek uiteindelijk 10cm te groot maar die kon vrijwel direct worden omgewisseld. Al met al een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Jurre Dijkstra op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Meppel
Al heel lang klant bij deze vestiging. Meerdere badkamers en wc's afgenomen bij o.a. Jan Bart. Altijd super vriendelijk geholpen, staan voor hun producten en dienstverlening en altijd ruimte voor een grapje. Dat kan ik waarderen. In de toekomst blijven wij klant. Dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de aankoop van een complete badkamer”
Door sjef Opperman op maandag 27 feb 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
Geweldig geholpen bij de verkoop, goed meegedacht en 3D-weergave gemaakt. Helaas na een wijziging door ons is er iets mis gegaan met de douchewand en dit is niet opgelost, omdat er geen met rechtse deur in voorraad waren. Hier had men flexibeler kunnen zijn door gewoon een nieuwe deur te bestellen eventueel.
Naderhand bij nabestellingen prima geholpen, Eindoordeel dus wel bijzonder positief.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Korsten op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Weert
Zeer goed geholpen daar Patrick niets was hem te veel om te laten zien. Wat ook heel fijn was dat Patrick heel veel verstand heeft van de montage van de spullen en een praktijk gericht persoon. Leveren is geweldig goed en snel gegaan ook de chauffeur en bijrijder waren geweldig heel rustige mannen die heel zorgzaam met hun werk bezig zijn daarbij goede uitleg en goede controle van de geleverde spullen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de badkamer”
Door A.Crezee op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
Verkoper deskundig, wees op de praktische zaken hoe een badkamer er moet uitzien voor senioren. Ook gaf hij goede adviezen voor het onderhoud.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door van der Loo op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
Volledige badkamer gekocht. Zeer behulpzaam en goede uitleg.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige nieuwe badkamer”
Door Marinda Doets op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Vriendelijk geholpen in de winkel. Allemaal tips gekregen met materialen en afmetingen. Bezorgt zoals afgesproken. Nu een prachtige nieuwe badkamer, goede kwaliteit voor een nette prijs.
FOTO VAN MARINDA DOETS
Reactie of foto toevoegen
“Met spoed nieuwe vloertegels”
Door Geralda Verkuil op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Hilversum
Wij moesten met spoed nieuwe vloertegels hebben omdat toilet-en keukenvloer moesten worden opengebroken vanwege problemen met de riolering. Bert heeft ontzettend zijn best gedaan om onze bestelling te versnellen. Ipv eind februari hadden wij vorige week de tegels al binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels voor de badkamer”
Door Miranda Luiken op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Breda
Goed geholpen bij de keuze naar vloertegels voor onze badkamer. Duidelijke info over levertijd van de tegels. Netjes gebeld toen de tegels binnen waren. Tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ivo op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Ede
Vanwege renovatie toilet -en doucheruimte hebben wij diverse artikelen bij Sanidirect Ede gekocht. Bij deze vestiging wordt je goed geholpen en geïnformeerd, zonder opdringerig te zijn uiteindelijk tot een goede keus gekomen tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, meubels en sanitair”
Door Christian op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Really good price, good service. One piece of the bathroom was broken but service to replace was super good. Good quality material too.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie warme badkamer en wc”
Door Linda op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Meppel
Een badkamer en een wc. Echt super advies gekregen. Hadden wat anders in ons hoofd maar nu een hele mooie warme badkamer en wc. Wc is al af en echt zoooooo mooi geworden! Wat een aanrader!!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Leon Kaat op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na het maken van een reservering via de website, werd ik teruggebeld door een medewerker vanuit het filiaal in Capelle. Hierbij werden een aantal zaken besproken zodat hij een beter beeld kon krijgen over onze wensen. In de middag had ik de afspraak en hierbij werd er goed geluisterd naar onze wensen, werden er snel concrete plannen gemaakt en na een aantal verschillende meubels en andere artikelen te hebben bekeken, konden wij het met elkaar eens zijn en hebben wij voor het eerst een nieuwe badkamer gekocht. Na de aankoop zijn alle gemaakte afspraken exact nagekomen. Ik werd ruim van tevoren gebeld over de levering en de levering was keurig op tijd. Samen met de heren de levering nagekeken en hier waren geen bijzonderheden te melden. Inmiddels is onze badkamer bijna gereed en ik weet zeker dat wij hier op en top van gaan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Susanne op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Erg goed geholpen door alle medewerkers. Ze denken met je mee en zijn eerlijk. Hebben goede adviezen gegeven en zijn laagdrempelig benaderbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Patrick van Troost op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Middelburg
Na een zeer informatie gesprek een keuze gemaakt. Alles in huis en ruime keuze, Vriendelijk de tijd gekregen om over na te denken en uiteindelijk via mail een offerte ontvangen en kunnen bevestigen. Fijne afhandeling met juiste documentatie. Aflevering volgens afspraak zonder op of aanmerkingen netjes op tijd en volledig geleverd. Na onze badkamer nu ook de beneden toilet geregeld en beidde keren niets dan lof. Dit word een vast adresje voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Marleen op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Leeuwarden
Zeer goede begeleiding bij de aankoop van onze 3 badkamers en toiletten. In de showroom ruim zicht om een goede keuze te kunnen maken! Daarbij goed geholpen om de nodige accessoires bij elkaar te zoeken! Wat de badkamers en toiletten heeft opgeleukt zijn de mooie nissen die gemaakt zijn om de douche, badschuim, shampoo, geurtje te plaatsen
FOTO VAN MARLEEN
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer en toilet”
Door Corrie van Druten op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Ede
Wij hebben hier onze badkamer en toilet uitgezocht! Super goed geholpen, vooral goed begeleid in onze toch wel lastige zoektocht, die Paul voor ons echt makkelijker heeft gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marlies op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Utrecht
Langs geweest om de tegels te bekijken. Daarna gebeld om te bestellen. Super geholpen door de medewerker en duidelijk waar we aan toe zijn. Ook de levertijd is ons reuze mee gevallen! We hadden afgesproken om het op te halen in het filiaal, daar ook heel hartelijk ontvangen. Een van de werknemers heeft ook geholpen om de tegels naar onze auto te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Albert & Janny Stadman op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Meppel
We kochten een complete badkamer + toilet. Zijn zeer tevreden over de adviezen en voorlichting. Snelle afhandeling. Er werd echt met ons meegedacht! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd”
Door Josien Van de kamp op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Cruquius
We werden heel vriendelijk geholpen en goed geadviseerd in de winkel. Telefonisch contact is makkelijk en goed. Alle spullen die we besteld hadden werden geleverd op de afgesproken tijd. Kwaliteit van de spullen is heel goed.
FOTO VAN JOSIEN VAN DE KAMP
+ Toon extra foto van Josien Van de kamp
+ Toon extra foto van Josien Van de kamp
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door Jeroen op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Complete badkamerinrichting gekocht bij Sanidirect. Alle mogelijk- en onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Alles netjes op de afgesproken datum geleverd. Achteraf extra tegels nodig ivm verplaatsen van een muur. Deze hebben we ook snel af kunnen halen bij het afhaalmagazijn.
FOTO VAN JEROEN
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Herman van der Schoot op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Groningen
Wij hadden een compleet nieuwe badkamer, tegels en toilet benodigdheden bij u in de winkel gekocht inclusief design radiator voor in de douche maar ,die werd niet warm diverse keren ontlucht maar dat hielp niet loodgieter gebeld en die zei er moet een buisje in Stefan gebeld en binnen 5 min geregeld maar wij vonden uw service zo wie zo al goed oa met het uitzoeken en met ophalen geholpen met het inladen en hoe je beter kon inladen top service nog bedankt Stefan en collega
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij leveren complete badkamer”
Door Saskia op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
We kwamen er achter dat onze hoge kast ontbrak in onze order. Zelfde dag van melden nog een nieuwe besteld voor ons en de week erna geleverd !
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Jeannine en Guido Bisschopa op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Weert
Beetje lang geduurd maar uiteindekijk is alles goed gekomen, zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe toilet ruimte”
Door F op maandag 26 dec 2022 22 | vestiging Son
Goed en vlot geholpen bij onze keuzes. Zowel qua kleuren als qua eigenschappen werden we uitdoend geadviseerd
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Ank Blom op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Middelburg
Omdat mijn badkamer en toiletruimte gerenoveerd moesten worden kwam ik terecht bij Sanidirect in Middelburg. De verkoper, Stephan Obdeijn, nam uitgebreid de tijd om mij te informeren en adviseren over welke mogelijkheden en materialen in mijn situatie het beste zouden zijn. Zo kon ik makkelijk een keus maken waar ik me goed bij voelde.
De verbouwing is nu klaar en ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel Stephan en Sanidirect!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een nieuwe badkamer”
Door Chantal Nolsen op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Den Bosch
Zeer goed geholpen. Juiste informatie. Goede prijs en snel in huis
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe badkamer”
Door Tineke Been op woensdag 14 dec 2022 22 | vestiging Groningen
Er wordt goed meegedacht over de indeling van de nieuwe badkamer. Medewerker neemt voldoende tijd om samen met de klant de badkamer samen te stellen. Er wordt kundig advies gegeven en aangesloten bij de wensen van de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en 2 toiletten”
Door Merijn Schoutens op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Barendrecht
Prima en vriendelijk geholpen. Echter wel een bijbestelling van de oorspronkelijke order omdat er een stuk vergeten was op te nemen in de order
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Rob van Laarhoven pullens op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Ik moet even de zaak recht trekken want heb eerder een hele slechte review geplaatst over Sanidirect Kaatsheuvel. Wij hebben namelijk de volledige badkamer hier gekocht en hadden problemen met de toiletzitting deze liet los. Een medewerker van de serviceafdeling heeft ons belachelijk behandeld en moet echt ander werk gaan zoeken bijvoorbeeld in de begrafenis sector daar past hij perfect omdat daar toch iedereen al depressief is. Filiaal Kaatsheuvel heeft ons probleem achteraf gezien heel goed opgepakt en alles opgelost dus een dikke duim voor de eigenaar en zijn zoon. Ik ga mijn volgende badkamer weer bij hun kopen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe badkamer spullen”
Door Roderick op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Den Haag
Danny en team hebben ons echt goed geholpen met advies op maat en bij het snel leveren van onze nieuwe badkamer spullen. Ook bij een last minute wijziging top geholpen. Dank! Verbetering zit nog in het leversysteem, maar we hebben het ook wel maximaal getest met onze last minute wijziging.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de service”
Door Henk Middendorp op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Son
Badmeubels bestaande uit onderkast wastafel met twee spoelbakken en spiegelkast
In eerste instantie hadden wij andere opstelling uitgekozen maar werden toen door adviseur gewezen op een ander meubel wat beduidend duurder maar natuurlijk ook mooier was. Aangezien de showroom verbouwd werd kwam dit showroommeubel in de aanbieding en kwamen wij voor beide partijen tot een prachtige overeenkomst.
Wij een geweldig mooie combinatie voor een mooie prijs en voor jullie als leverancier een lege plaats en ruimte in de showroom om de gewenste verbouwing en vernieuwing(en) uit te voeren. Afgelopen vrijdag alles opgehaald de kasten en onderdelen waren allemaal netjes verpakt in bobbeltjes plastic en stond gereed bij ingang. Al met al een geweldige overeenkomst en service wij hebben in onze familie en vriendenkring onze positieve ervaringen gedeeld en verteld dat men bij sanidirect in Son op een goede en eerlijke manier advies krijgt en het prettig is om zaken te doen.
FOTO VAN HENK MIDDENDORP
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door A Meintema op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Ons bezoek aan Sanidirect in Leeuwarden is ons heel goed bevallen. Vriendelijk personeel. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en meegedacht.
Ook fijn om het uitgebreid assortiment ter plekke te bekijken. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Dit heeft meegespeeld in onze beslissing tot aanschaf badkamer en toilet bij Sanidirect.
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor de badkamer”
Door Emmie Breman op maandag 28 nov 2022 22 | vestiging Meppel
Wij waren op zoek naar alles voor de badkamer. We werden heel erg vriendelijk geholpen en ook zeer goed geadviseerd. De verkoper dacht echt met ons mee. Wij zijn fan van de vestiging Meppel ondanks dat we in Franeker wonen. Ook de bezorgers waren heel vriendelijk. Ondanks dat er wel een pakfout was gemaakt is alles super goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met het resultaat”
Door Henderina Moes op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Groningen
Op zoek naar een mooie badkamer kwamen we al snel bij Sanidirect terecht. Er is voldoende keuze uit de mooi opgestelde badkamers. We vertelden wat onze wensen waren, waarop we vriendelijke en vakkundig werden geholpen. Voor een mooie prijs hebben we een complete badkamer gekocht. Dus ook de tegels. Gelukkig was de levering binnen 3 week, dus super snel. Alles was compleet, er mistte geen onderdeel en alles onbeschadigd! We waren zo enthousiast over de vloertegels, dat later extra hebben besteld voor andere ruimtes in huis. Deze waren binnen 1 week binnen, zo kon de tegelzetter in één keer door! Top! Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de kwaliteit! Van ons krijgt Sanidirect een 10!
Henderina en Frank
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe toilet”
Door Patrick op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een toilet gekocht bij Sanidirect. Hier zijn wij goed geholpen om een keuze te maken met de kleuren tegels. Geen opdringerige verkoper, wij hebben een budget genoemd waar we nog keurig onder zaten. De tegels ed zijn super mooi. En zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Service is prima”
Door Brigitte Koole op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Middelburg
Een complete badkamer gekocht en later ook nog besloten om een nieuw los staand bad te kopen met een grote staande kraan. Zijn ontzettend goed geholpen, ook met de nabestelling! We hadden tegels tekort, deze zijn ook snel na geleverd met een nette korting, de spiegels waren beschadigd maar kregen snel nieuwe geleverd, service prima en ook telefonisch keurig behandeld, ik zou deze zaak iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer + accessoires”
Door Depetri op maandag 21 nov 2022 22 | vestiging Ede
Frits Mulder heeft ons zeer goed geholpen, denkt mee in oplossingen en werden via de mail op de hoogte gehouden wat leveringen betreft. Kortom zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Sanidirect Ede is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe badkamer”
Door Dion van Baal op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Goed advies gehad van meneer, erg vriendelijk en wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer van Sanidirect. Prijs kwaliteit is top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Laura op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Breda
Ze nemen de tijd on te luisteren naar je wensen en denken mee. Een rondje door de showroom geeft inzicht in het assortiment. Wij hebben een badkamer gekocht, badmeubel, douchecabine, tegels en 2 toiletten. Ook na de bestelling blijft het contact klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Benodigdheden voor een nieuwe wc”
Door M folmer op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Middelburg
Mooie winkel/showroom. En werden goed en snel geholpen door een medewerker.
Werd ook goed meegedacht met onze plannen voor nieuwe wc. En werden ook wat tips gegeven om alles mooi en snel te kunnen werken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is bespreekbaar”
Door P Rondon op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben eerder een badkamer gekocht, en nu voor beneden de wc incl tegels en wasbakje. De mensen zijn zeer vriendelijk, en niet opdringerig. Alles is bespreekbaar, en ze denken met je mee. Ze komen met leuke ideeën, en dan met je eigen ideeën krijg je hele mooie en vooral betaalbare creaties. Wij bevelen het iedereen aan, om eens langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen bij badkameraankoop”
Door Wietze jorba op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Gezellig en leuk personeel. Staat in voor service en heeft me uitstekend door de verbouwing en keuzes heen geholpen.
FOTO VAN WIETZE JORBA
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door cor bakker op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Sneek
Goed geholpen, wij wonen op een eiland, dus kunnen niet iedere keer heen voor verandering, dit is heel goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Sam op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een complete badkamer gekocht incl tegels. Dit was in december 2021. Door wat veranderingen in ons bouwplan ivm de energieprijzen, hadden we de radiator en de spiegel niet meer nodig. Echter hadden we deze al wel besteld. Levering is volgens plan gegaan. Maar nu hebben we dus spullen over. Ook tegels. Het retourbeleid is waardeloos. We hebben geen maatwerk gekocht, de spullen zijn niet uit het assortiment, zitten in een onbeschadigde originele verpakking en toch mag het niet terug. Verder wilde onze tegelzetter eigenlijk niet met de 'Sanizooi' tegelen en hij heeft ook laten zien waarom. Sommige tegels zijn helemaal niet haaks, iets wat voor een strakke badkamer met gerectificeerde tegels wel een must is. Daarnaast waren er een aantal bol, niet vlak, zeg maar. Er was een pak tegels kapot, deze werd direct netjes vervangen. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nou van alles moet vinden. Mochten we ooit een nieuwe badkamer nodig hebben, dan gaan we zeker niet terug. Nog een tip, mocht je er wel een badkamer kopen; het aantal m2 tegels wordt middels een computersysteem uitgerekend. In de offerte/factuur/aankoopbevestiging staat wél duidelijk dat de tegelzetter het even na moet meten. Laat dat ook zeker doen. Wij hadden van de ene tegel veel te veel en de andere tegel tekort. Ze hebben niks op voorraad, dus je haalt ook niet even snel wat bij. Moet eerst besteld worden, levertijd, blabla. Dus als je niet wilt, dat de tegelzetter stagneert, laat hem (of haar) checken!! Verder krijgen we een parel van een badkamer, denk ik.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Anne Marije Kessler op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Amstelveen
Tegels en kranen gekocht. Prima ervaring, klantvriendelijk, goed advies!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Maikel Alberts op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Hele badkamer gekocht. Zeer vriendelijk geholpen met goed advies. Ook het contact na de aankoop was zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen besteld voor de nieuwe badkamer”
Door Danilo Meijer op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Almere
Goed geholpen door de medewerker in de winkel. Juiste advies en goed mee denkend. Spullen besteld nog even dubbel gecheckt met de Tegelaar of we genoeg materiaal hadden. Spullen geleverd helaas kastje verkeerde kleur maar die was meteen nabestel en kwam een weekje later. Erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van diverse badkamer artikelen”
Door Janet Bakker op dinsdag 1 nov 2022 22 | vestiging Meppel
We werden top geholpen met al onze wensen. Kregen top advies en er werd meegedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Vlotte communicatie”
Door Leo van Berkom op dinsdag 1 nov 2022 22 | vestiging Breda
Complete badkamer aangeschaft met nog wat complexe nalevering en wijzigingen. Goed op ingespeeld, communicatie verliep vlotjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en wc”
Door A Beukers op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Barendrecht
Ik heb in mei een badkamer besteld en ook een wc. Ze hebben fijn geholpen met de indeling van beide produkten. Een produkt was bij binnenkomst beschadigd en dezelfde week nog nieuwe geleverd. Ook nu bij de nabestelling was de service weer prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een frisse moderne badkamer”
Door Maaike Wermer op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
In twee weken tijd samen met de Sanidirect verkoper een frisse moderne badkamer bij elkaar gepuzzeld. Ruimte optimaal gebruikt en snel geleverd. Mooi, efficiënt en betaalbaar!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete nieuwe badkamer en toilet”
Door Jeroen Vos op donderdag 20 okt 2022 22 | vestiging Middelburg
Fijne winkel, denken goed mee en bijvoorbeeld veranderingen of te weinig tegels wordt snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Materialen voor de badkamer”
Door Joke Schneider op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Den Bosch
Goed geïnformeerd over de mogelijkheden qua materialen, de indeling van de badkamer. Er zijn gekocht een badmeubel, wc, radiator, kranen, stortdouche, spotjes, en een glasscherm voor de inloopdouche.
Reactie of foto toevoegen
“Een teleurstellende ervaring”
Door Kirsten op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Den Haag
Verkooptraject verliep redelijk vlot. Helaas bleek na levering dat eea is fout gegaan;
- 9 pakken tegels teveel. Sanidirect wil deze niet terugnemen, terwijl zij dit verkeerd hebben berekend;
- Toiletpotten bleken te groot voor toiletruimtes. Ook hier had de verkoopster op moeten letten, ze had namelijk de juiste afmetingen van de ruimtes;
- Toiletpotten om bovengenoemde reden omgeruild voor compactere versie. Helaas bleken de de toiletbrillen kapot. Wij kwamen daar 1 dag te laat achter, we hadden dit binnen 5 werkdagen moeten aangeven. De klantenservice gaf anderhalve week (!) na onze melding hiervan aan dat ze om die reden de toiletbrillen niet meer kosteloos omruilen. Vervolgens contact gezocht met de winkel; de medewerker kwam met een tweede argument waarom ze de toiletbrillen niet kostenloos wilden omruilen; op de foto's die wij hadden gestuurd zag hij dat de doos vouwen had. Hij beweerde dat hij de dozen zonder vouwen had uitgeleverd aan ons en trom daarom de conclusie dat de brillen wel bij ons kapot moesten zijn gegaan (!). Deze conclusie is uiteraard onzinnig aangezien hij de dozen zelf niet heeft geopend en dus ook niet geeft geïnspecteerd of de producten kapot waren bij uitlevering;
- Stoppen van de wastafels blijken incompleet. We hebben dit inmiddels maar laten zitten gezien de zeer klantonvriendelijke benadering van Sanidirect.
Al met al is dit een zeer teleurstellende ervaring. Ik beveel Sanidirect absoluut niet aan. De expertise van de verkopers is ver onder de maat en van een klantenservice is totaal geen sprake.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer met tegels”
Door Heleen op woensdag 10 aug 2022 22 | vestiging Utrecht
Spoedbestelling geplaatst maar vanwege onduidelijke reden is de bestelling niet doorgekomen bij de leverancier. Wij werden hier niet tijdig over geïnformeerd en het contact met de winkel was onprettig.

Aanvulling ontvangen 12 augustus 2022: Eerst een complete badkamer, daarna was er een extra doos tegels nodig vanwege een onduidelijke fout met de tegelberekening.
De recensie gaat over de tegellevering.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wandtegels en een douche-set”
Door D.D. de Bruin op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Breda
We werden goed en vriendelijk geholpen bij het zoeken naar nieuwe wandtegels en een douche-set voor onze badkamer. Ook de aflevering liep volledig volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop kranen, meubel en radiator”
Door Valerie op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Cruquius
Heel vriendelijke service in de winkel (want toen moesten ze nog verkopen). Maar eenmaal verkocht was de klantgerichtheid verdwenen. Er ging iets mis met de levering en toen gaven ze geheel niet thuis in het oplossen ervan. Alle oplossingen kwamen bij ons als klant te liggen omdat wij 'niet hadden gecontroleerd of alles wel klopte'. Handige manier om de verantwoordelijkheid van correcte levering bij de klant neer te leggen. Dan zou je denken, ze doen hun beste om eea op te lossen. Maar nee, we moesten niet alleen de kosten dragen, ze zijn nog te belabberd om het correcte meubel af te leveren en dreigen met incasso kosten als we het niet komen ophalen. Wat een waardeloos bedrijf. Als je zo je winst moet verdienen.
Reactie of foto toevoegen
“Laat klanten in de kou staan”
Door Vincent van Meeteren op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Almere
Absoluut waardeloze service. Zo lang er niets misgaat is er op zich weinig aan de hand. Vriendelijk personeel, degelijke producten (niet top) voor een redelijke prijs. Echter wanneer er iets misgaat, dan geeft Sanidirect absoluut niet thuis, mede doordat ze zich volledig indekken met en verstoppen achter voorwaarden en reglementen. Het is echt uiterst bedroevend hoe Sanidirect klanten in de kou laat staan.

Wat is er fout gegaan:
1) Ondanks rekening is gehouden in de tegelberekening (door Sanidirect) met een snijverlies, zijn evengoed te weinig vloertegels besteld. Hierdoor moesten we naderhand een nieuw pak bestellen voor meer dan 2x de oorspronkelijke prijs (wegens prijsstijgingen op de markt);
2) De stabilisatiestang voor de douchewand ontbrak bij het leveren. Omdat de complete douchecel als één artikel op de factuur en afleverbon stond, viel ook niet direct (lees: bij aflevering) na te gaan of alle onderdelen geleverd waren. Pas bij montage kwamen we erachter, maar dit viel volgens Sanidirect buiten de reclamatieperiode, dus konden we fluiten naar een stabilisatiestang;
3) Tijdens de montage van de (glazen) douchedeur sprong deze spontaan uiteen, terwijl we dit met z'n tweeën deden en exact de montagehandleiding volgden. Daarnaast weten we 100% zeker dat we niets geraakt hebben, maar de douchedeur stond wel op (de bijgeleverde) voetjes, die volgens de handleiding ook gebruikt moesten worden tijdens het plaatsen. Volgens Sanidirect kan het nooit aan de douchedeur gelegen hebben, want dat schijnt nou eenmaal zo te zijn volgens hen. Wanneer wij vragen om een onderbouwing, dan laten ze niets meer horen. Ook is tijdens het afleveren van de badkamer wat misgegaan met het laden van de vrachtbus. Zo waren andere zaken (zoals een badkuip van een andere klant) niet goed gezekerd in de vrachtbus, waardoor allerlei spullen verschoven waren. Wellicht dat dat de integriteit van het artikel verminderd zou kunnen hebben óf is er simpelweg sprake van een productiefout. Sanidirect reageert hier ook niet op.
4) Deze punten zijn steeds helder geformuleerd naar de klantenservice en ook in de winkel, maar lang verhaal kort komt het erop neer dat je als klant gewoon pech hebt en kan je het product nog wel krijgen, maar dan weer tegen betaling (van meer dan € 600). Omdat je dan ongeveer € 150 korting krijgt op het artikel noemen zij dat nog coulant ook. Ze hebben helemaal geen oor ernaar dat je als klant zijnde door dit hele verhaal sowieso extra kosten hebt door het verlengen van de huurperiode van een nooddouche. Het boeit hen ook niet dat de verkoper in de winkel eerst heeft toegezegd dat we kosteloos een nieuwe douchedeur zouden krijgen en dat we evengoed ook de stabilisatiestang (kosteloos) zouden krijgen. Wanneer de verkoper hiermee wordt geconfronteerd, dan weet hij zogenaamd van niets meer en beweert dat hij nooit zulke uitspraken heeft gedaan.
5) Volgens internet zou de winkel (in Almere) ook telefonisch bereikbaar moeten zijn. Echter in een periode van 2-3 weken hebben we ongeveer 10 keer de winkel (binnen openingstijden) gebeld, maar er werd slechts 2 keer opgenomen. Als je dan maar toch zelf naar de winkel rijdt, dan hoor je vervolgens dat het niet eens zo druk was en dat het met de telefoontjes ook wel meeviel. Zo komt het over alsof men in de winkel ook te beroerd is de telefoon te beantwoorden. Als je hier dan een klacht over indient, dan reageert Sanidirect alleen maar met het verhaal dat ze bekend zijn met de onderbezetting in de vestiging Almere en dat eraan gewerkt wordt. Echter komt dit niet echt overeen met het verhaal dat je in de winkel te horen krijgt, namelijk dat het dus ook wel meevalt met de drukte, zowel in de winkel als telefonisch.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Carlo op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Middelburg
Hebben er een volledige badkamer gekocht, de service was prima met duidelijk advies en goed meedenkend wat we willen maar gaven ook aan wat we beter niet konden doen zonder op te dringen en zeker niet om dan duurdere spullen te kopen. Zeer correcte, tijdige en duidelijke communicatie. Zeer prettig zaken gedaan. Zou ik zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Sasoon Aleksani op dinsdag 24 mei 2022 22 | vestiging Enschede
Voor de 3e keer in 2 jaar ben ik goed en snel geholpen door de heren van Sanidirect Enschede. We hebben 3 x complete badkamer gekocht. Kwaliteit en service is super beide heren denken goed met je mee en zullen je een juiste advies geven.
FOTO VAN SASOON ALEKSANI
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid is ver te zoeken”
Door Marieke op zondag 15 mei 2022 22 | vestiging Leeuwarden
Ga niet naar Sanidirect Leeuwarden. Teken niet, hij liegt alles bij elkaar! De eigenaar vertelde dat alles anders kon wat je uit had gezocht in de winkel kon totdat je het echt besteld. Lang verhaal kort, wij wilden een aantal dingen eraf in verband met een andere indeling van de badkamer. Hij kwam met een hogere prijs uit dan de voorgaande. En dreigde met of 30% van de oorspronkelijke aankoopsom betalen en dan krijg je niks of akkoord gaan met zijn nieuwe bedrag. Prima als het in verhouding aangepast wordt, maar als je meer moet betalen voor minder spullen, dat klopt niet. Ook hebben we hem gewezen op foutieve prijzen die hij geeft. Zo hebben we 3x een andere prijs van hem gekregen voor het zelfde product. Als je vervolgens tegen hem zegt dat het vertrouwen wat weg gaat hierdoor, krijg je een sneer en zegt hij dat de prijzen op de site niet kloppen en dat ik, de klant, de reden ben dat hij zijn werk niet leuk vindt. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Dit vertaalt zich later verder in de volgende pesterijen: Bij levering bleken 2 pakken tegels beschadigd te zijn, hier hebben we gelijk melding van gemaakt. Maar Sanidirect Leeuwarden heeft pas 1,5 week later melding gedaan bij het hoofdkantoor en daardoor hadden wij het niet op tijd voor de tegelzetter. Witte tegels bleek hij te te weinig van te hebben besteld, we moesten nog 1 pak. Hij zei dat deze pas over 5 weken geleverd konden worden. Wij hebben Sanidirect Sneek gebeld en deze heeft ons heel goed geholpen. Voor maar 1 pak heeft hij zijn best gedaan en 2 dagen later hadden we het in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie Simons op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Ede
Tijdens de koop werd er goed met ons meegedacht over de mogelijkheden én onmogelijkheden van onze nieuwe badkamer. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij levering bleek de douche niet meegeleverd te zijn, deze was ons snel opgestuurd. Dit bedrijf is zeer klantgericht!
Reactie of foto toevoegen
“Een radiator van Ben Thasos”
Door G.R. Muller op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Almere
Heldere communicatie. In ons geval was Sanidirect ook flexibel qua levering. Wij wilden gedurende het verbouwingsproces onze aankoop een week eerder laten leveren. En dat kon moeiteloos precies op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels en benodigdheden voor het toilet”
Door Brenda op woensdag 16 mrt 2022 22 | vestiging Groningen
Goede informatie, eerlijk personeel en denkt met je mee. Ze hebben echt verstand van zaken. En dat gecombineerd met een mooi assortiment
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair voor het vernieuwen van ons toilet”
Door Susan op maandag 14 mrt 2022 22 | vestiging Son
Ik heb sanitair gekocht voor het volledig vernieuwen van ons toilet, dus inbouwreservoir, toiletpot, bril, bedieningspaneel. Het was een zondag en erg druk in het filiaal. Maar eenmaal aan de beurt ben ik correct geholpen. Sanitair is op tijd, volgens afspraak geleverd. Jammer vind ik dat van de gekochte elementen de per stuk prijs niet wordt vermeld op het rekeningoverzicht, maar alleen de totaalprijs wordt vermeld.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc pot met stortbak”
Door Jan Knegt op woensdag 2 mrt 2022 22 | vestiging Groningen
Prima geholpen zowel met selecteren van wat ik nodig had en met de aflevering. Het product (nieuwe wc pot met stortbak) voldoet uitstekend en van prima kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Accuraat en klantvriendelijk”
Door Koos Nederhoed op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Sneek
Badkamer en wc-materiaal aangeschaft. Zeer kundig geholpen door Jeroen. Meedenkende verkoper met zeer goede en betrouwbare adviezen. Dit alles op een hele rustige en deskundige wijze. Ook nadien accuraat en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop een fonteinkraan, sifon en afvoerplug”
Door Ophorst op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Goed, vakkundig advies en dat tegen aantrekkelijke prijzen wat willen we nog meer!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer en toilet”
Door Louis Traas op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Middelburg
Complete badkamer incl. toilet voor verdieping en toilet begane grond. Dus wand en vloertegels incl.meubels enz. Zeer goed geholpen, vakkundig en technisch zeer goed advies met een scherpe en nette prijs. En ook de service is super een fonteinkraantje omruilen of nog een doos extra tegels bij bestellen alles is super snel gereld.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubels”
Door Gerard Sluijs op maandag 17 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Gedegen advies, deal snel gesloten zonder overdreven verkooppraatjes. Verkoper offerde zijn lunchpauze op voor ons als klant. Artikelen snel en in goede staat ontvangen. Controle door bezorgers van afgeleverde artikelen welke netjes naar hogere verdieping werd gesjouwd
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletruimte”
Door Nour Romaya op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Enschede
Ik heb de gehele badkamer en toiletruimte bij Sanidirect gekocht. Ze namen echt de tijd voor mij en dachten goed mee qua kleuren en bijpassende accessoires.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Tamara Meijer op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Son
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik had nogal wat vragen! Daarna mocht ik de kraan vast ophalen en kon ik snel nog even kijken naar de kleur van het kastje. Echt 100 punten. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Sanidirect”
Door Jessica Straver op donderdag 30 dec 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben twee Ben Lavion Verhoogde wastafelkraan Geborsteld Zwart met plug gekocht bij Sanidirect in Barendrecht. Net op de valreep... We kregen te horen dat de dag erna de winkels zouden gaan sluiten tm 14 januari. We werden goed geholpen door een dame. Zij adviseerde ons over de hoogte van de kraan en de soort plug aangezien wij een badkamermeubel heb met twee waskommen. Als kers op de taart waren wij erg blij dat wij de kranen en plugs een aantal dagen daarna al konden afhalen zodat wij ons badkamermeubel volledig in orde konden maken. We hebben de kranen en plugs nu een aantal dagen in gebruik en het werkt zoals beloofd en het staat prachtig.
FOTO VAN JESSICA STRAVER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Rik Buckens op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Ede
Nieuw compleet toilet, wasbak en tegels voor de vloer en wand. Perfect geholpen, medewerker nam de tijd voor ons en alles was snel in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Levering is top”
Door Lea van Ertvelde op zondag 26 dec 2021 21 | vestiging Middelburg
Duidelijke illustraties, prijs, afmetingen en verdere informatie over meer opties om te installeren helemaal goed. Levering ook top!! Dag is bepaald en chauffeur belt n half uur van tevoren.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Jan Schouten op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Hilversum
Heldere communicatie, snelle actie m.b.t. informatievoorzieningen over inbouwelementen en detailering qua maatvoering. De afhandeling / uitlevering van de materialen liep gesmeerd.

Alleen de afhandeling van de aannemerskorting moet nog worden gedaan en loopt wat omslachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi badkamerontwerp”
Door Ton Bootsman op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Ik ben goed geholpen door Kelly Kleine, ze wist waar ze over sprak. Ze maakte een mooi ontwerp voor onze badkamer. Ze is zelfs bij ons thuis geweest om dit moeilijke badkamertje te bekijken en het ontwerp te maken, wat ik zelf heb uitgevoerd, met af en toe advies van Kelly en Sanidirect. Alleen jammer van de communicatiefouten bij Sanidirect, waardoor sommige dingen uitliepen (pendeldeur)
FOTO VAN TON BOOTSMAN
Reactie of foto toevoegen
“Schade en lekkage”
Door Suzan Su op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Amstelveen
Sanidirect Amstelveen (Joseph Woo) beloofde een vakkundig aannemer zodat wij hun materialen gaan inkopen. RSW aannemer Richard Sadloe heeft de afvoer en waterleiding kapot gemaakt en door onbekwaamheid veroorzaakte hij meer schade in het huis, lekkage tot aan het toilet beneden met als gevolg kortsluiting en schade in het toilet. Sanidirect wijst steeds naar de onbekwame aannemer en haalt haar handen overal vanaf. Pas op met deze oplichters. Ik moest alle kosten zelf betalen om de helft van de badkamer en het toilet weer te herstellen.
FOTO VAN SUZAN SU
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rogier Bl. op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik werd prima geholpen door Stefan! Ik had al beetje idee hoe ik mijn badkamer wilde indelen maar tijdens het gesprek kwam Stefan nog met ander idee hoe het eventueel ook zou kunnen en dat vond ik eigenlijk nog beter! Uiteindelijk ook voor dit idee gekozen. Ook goed geholpen bij het aanbevelen van een aannemer. Is ook prima gegaan. Kortom, alles bij elkaar ben ik erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 42
Vestigingen Sanidirect
aAlmere (10 ervaringen), Washingtonstraat 111, 1334 LS Almere, tel 036 - 529 00 88
bAmstelveen (3 ervaringen), Maalderij 12, 1185 ZB Amstelveen, tel 020 - 800 35 08
cApeldoorn (6 ervaringen), Het Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 206 99 96
dBarendrecht (12 ervaringen), Pesetastraat 42-44, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 00 50
eBreda (9 ervaringen), Grenssteen 9, 4815 PP Breda, tel 076 - 541 44 14
fCapelle aan den IJssel (12 ervaringen), Hoofdweg 46a, 2908 LC Capelle aan den Ijssel, tel 010 - 289 21 20
gCruquius (10 ervaringen), Cruquiusplein 22, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 206 03 00
hDen Bosch (8 ervaringen), Tinnegieterstraat 12, 5232 BM 's-Hertogenbosch, tel 073 - 206 00 11
iDen Haag (9 ervaringen), Van der Kunstraat 157, 2521 BS Den Haag, tel 070 - 305 00 09
jDuiven (8 ervaringen), Nieuwgraaf 46, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 13 09
kEde (12 ervaringen), Lorentzstraat 2-6, 6716 AD Ede, tel 0318 - 63 63 39
lEnschede (4 ervaringen), Schuttersveld 38, 7514 AL Enschede, tel 053 - 207 00 83
mGroningen (10 ervaringen), Peizerweg 84, 9727 AK Groningen, tel 050 - 525 00 37
nHeerhugowaard (6 ervaringen), JJP Oudweg 29s, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 204 99 90
oHeerlen (8 ervaringen), In de Cramer 98, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 85 50
pHilversum (5 ervaringen), Verlengde Zuiderloswal 32, 1216 BX Hilversum, tel 035 - 544 80 93
qHoorn NH (8 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 10c, 1625 NV Hoorn NH, tel 0229 - 76 89 96
rKaatsheuvel (8 ervaringen), Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 31 45
sLeeuwarden (10 ervaringen), Schenkenschans 1s, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 289 50 82
tLeiderdorp , Zijlbaan 30, 2352 BN Leiderdorp, tel 0712 - 06 06 20
uMeppel (16 ervaringen), Blankenstein 444, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 25 11 05
vMiddelburg (17 ervaringen), Mortiereboulevard 24, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 99 90
wSneek (9 ervaringen), Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 10 09
xSon (13 ervaringen), Ekkersrijt 4016, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 01 55
yTilburg (10 ervaringen), Hestiastraat 18, 5047 VA Tilburg, tel 013 - 570 02 02
zUtrecht (14 ervaringen), Zeelantlaan 59, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 275 04 00
a1Weert (3 ervaringen), Moesdijk 11d, 6004 AX weert, tel 0495 - 74 94 42
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.