Feedback
7,0

Parelkeukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5302649 | Markerkant 10-106, 1316 AL Almere
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Parelkeukens
Of het nu gaat om een nieuwe keuken, om renovatie of om een project keuken… U bent bij ons van harte welkom! Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste keuken, badkamer en/ of tegels. Parelkeukens helpt u graag. Komt u langs en neem een kijkje in onze showroom of voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Alternatieven voor Parelkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,6 uit 695 ervaringen
• Keuken Atelier & Baderie Almere
   
(Almere Flevoland) score 9,7 uit 104 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1259 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 90 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2182 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 184 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 69 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 550 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Parelkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tevreden”
Door Sabzewar op woensdag 1 mei 2019 19
Ik ben echt tevreden van keuken en tegels .
Reactie of foto toevoegen
“Mooi bedrijf”
Door Ed & Inge op zondag 26 mei 2019 19
Na veel bezoeken aan keukenzaken kwamen wij uiteindelijk terecht bij Parel Keukens in Almere. De showroom is klein maar de ontvangst was groots. Uitermate hartelijke mensen waarvan al snel bleek dat ze werken met verstand van zaken.
Na het bezoeken van grote showrooms met weinig geïnteresseerd personeel dan wel medewerkers die op zich wel interesse hadden maar niet in het bezit waren van de creatieve geest voor het ontwerp van onze nieuwe keuken was dit voor ons een verademing. Parel en wij gingen niet over één nacht ijs. Voor ons gold dat we liever steeds verder schaafden aan onze ideale keuken dan dat we door teveel snelheid beslissingen zouden nemen die we achteraf zouden betreuren. Parel voelde dat feilloos aan en bleef telkens weer nieuwe ideeën aandragen. Het van tevoren bepaalde tijdspad kwam daarbij niet in gevaar. We voelden ons hier op ons gemak, ver weg van de eerder bezochte bedrijven die met te grote snelheid aasden op onze handtekening onder de verkoopopdracht. Het resultaat is een werkelijk schitterende keuken die geheel voldoet aan onze wensen. Aan ieder gewenst detail is, dankzij de expertise van Parel keukens, gedacht. Wat een mooi bedrijf is dit. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie keuken en gebruik maakt van het vakmanschap van de eigenaren van deze keukenzaak.

Aanvulling ontvangen 27 mei 2019: Onze keuken is in maart j.l. geleverd en gemonteerd. De laatste restpunten zijn vorige week gerealiseerd. We zijn erg tevreden. Aanvankelijk waren we van plan een keuken te kopen bij Bogaard Keukens in Almere maar we vonden dat daar weinig werd meegedacht en kwamen toen bij Parel uit.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Parelkeukens
aAlmere , Markerkant 10-106, 1316 AL Almere, tel 036 - 530 26 49
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.