Feedback
8,4

Vloerloods

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 038-3033392 | Gildestraat 2, 8263 AH Kampen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloerloods
Service en kwaliteit staan bij ons bovenaan. We staan waar mogelijk altijd voor u klaar. Voor een afspraak bij u thuis of bij ons in de loods.
Alternatieven voor Vloerloods
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 248 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 339 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 81 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 415 ervaringen
• LAB21
   
(Zwolle Overijssel) score 6,9 uit 125 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,6 uit 135 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Vloerloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Waardeloos bedrijf”
Door Ilja op zondag 25 okt 2020 20
Vloerloods reageert alleen snel! tot je besteld en geheel betaald hebt.
Zelf online een pvc vloer gekocht, plattegrond ingeleverd van 56 meter oppervlak 62,5 gekocht aan pvc. Ondanks blijken ze toch 4 meter te kort te komen.
Dus vloer niet af op Donderdag, donderdag gelijk mailen, vrijdag mailen, Vaak bellen enz. Zaterdag mailen en vaak bellen. Eindelijk kontact moest maandag maar terug bellen. Tot al die tijd blijf ik maar in onzekerheid en nooit een reactie terug. Terwijl ik denk bestel vrijdag een extra pak pvc van 5 Meter. En geef duidelijkheid wanneer het afgemaakt word.
Maandag telefonisch contact gehad. Extra pvc niet op voorraad moest besteld worden en eerst betaald worden door mij. Daar kan ik nog wel tegen. Kreeg wel na betaling per mail een bevestiging dat ze het vrijdag
kwamen afmaken, vrijdag hele dag aanwezig geweest en wachtend op de legger 5 X gebeld waar ze blijven Tot 16.30 uur bleven ze maar zeggen dan de legger Mustafa wel zal komen. Mooi niet dus.
Eind van de dag wij weer bellen. Zij bellen zelf niet of mailen nooit terug!!
We komen Zaterdag 8.30 uur werd er gezegd. Zelf weer om 8.30 uur aanwezig. Kwamen eindelijk om 10 uur. Dus na 9 dagen! na veel onzekerheid het eens afmaken. Heel veel ergernis door geen enkele communicatie van hun uit.
Wat een waardeloos bedrijf. Zou hier niet meer kopen maar gewoon voor iets meer om de hoek.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Alberts op woensdag 30 sep 2020 20
Vanaf het uitzoeken in de Showroom tot het leggen door FloorJob een zeer goede ervaring. Goed advies, flexibel, en vooral goede communicatie. Na het bestellen van zowel de trap als het overige pvc-laminaat wilde we toch nog wat wijzigingen... geen probleem bij Vloerloods, regelen ze gewoon. Top
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Petra op donderdag 16 apr 2020 20
Er is veel keuze, hele mooie vloeren. We mochten meerdere stroken pvc meenemen om thuis te kijken wat het best paste. Goed advies. Ze weten waar ze over praten en geven tips waar je wat aan hebt. Als je iets vraagt waar ze het antwoord niet op hebben zijn ze daar eerlijk in. Er wordt je niets aangesmeerd. Prijs is ook okee. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door A. Vermeer op zondag 31 mei 2020 20
PVC Click vloer gekocht. Scherpe prijs, accuraat contact via chat. Snel en vakkundig bezorgd. Bedrijf heeft professionele uitstraling. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door Anton op woensdag 14 aug 2019 19
Eerst wil ik een compliment geven aan de leggers van de vloer. Dit is zeer vakkundig en serieus gedaan. Het ziet er super strak uit. Er was een foutje gemaakt met de droogloopmat maar dat was supersnel en goed opgelost. Heren bedankt hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Hebben het verdiend”
Door Gerdi D. op dinsdag 6 okt 2020 20
Een probleem met mijn pvc vloer werd door Vloerloods prima opgelost. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Vloerloods
aKampen , Gildestraat 2, 8263 AH Kampen, tel 038 - 303 33 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.