Feedback
8,4

Manders Keukens en Tegels

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0486-461200 | Hoekstraat 8, 5374 GB Schaijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Manders Keukens en Tegels
Een goed advies, een praktische indeling en service staan bij Manders Keukens en Tegels hoog in het vaandel
Alternatieven voor Manders Keukens en Tegels
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4all
   
(Beuningen GLD Gelderland) score 9,7 uit 341 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,2 uit 50 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 317 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,5 uit 504 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 73 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 126 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 9,3 uit 741 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 8,8 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Manders Keukens en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“100% tevreden”
Door Ad van de Langenberg op donderdag 20 jan 2022 22
Groot respect voor Joost Manders die een team mensen inclusief een fantastisch klussenteam van Ronald van Rooij om zich heen heeft verzameld die de visie van Joost uitdraagt wat betreft kwaliteit en klantgerichtheid. De planning werd op de dag nauwkeurig uitgevoerd door professionele vriendelijke klantgerichte vakmensen en wij zijn meer dan 100% tevreden en kunnen iedereen aanraden om eerst bij Manders in Schaijk te gaan kijken als je toe bent aan een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zéér tevreden”
Door Chantal op woensdag 13 jan 2021 21
Zéér tevreden! Deskundig, persoonlijk ontwerp, korte lijnen in contact en vakwerk montage!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Brigitte van Wanrooij op donderdag 18 jun 2020 20
Onze nieuwe keuken gekocht bij Manders en heel erg blij met het resultaat. Joost heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. Ook goed advies gekregen met betrekking tot de apparatuur en gebruiksvriendelijkheid. Plaatsing van de keuken door vakmensen ! Eindresultaat geheel volgens wens en uiterste tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door W. Hermans op dinsdag 16 jun 2020 20
Vrij uitgebreide keuken gekocht die van zeer goede kwaliteit is. Alles is zeer goed afgewerkt en loopt en sluit perfect. De montage is zeer vakkundig uitgevoerd. In anderhalve dag was het klaar zonder problemen met goede uitleg en handige tips.
Manders Bedankt.
FOTO VAN W. HERMANS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Proces goed verlopen”
Door Michels op woensdag 4 mrt 2020 20
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Manders keukens in Schaijk gekocht, aangezien wij wat maatwerk hadden en dat voor de meeste bedrijven niet mogelijk was. Harm v/d Camp heeft ons geholpen en goede adviezen gegeven en zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen. Inmiddels is deze netjes gemonteerd door de heren Frans en Willie, wij zijn erg te spreken over de manier van werken en vakkundigheid van deze monteurs. Op de eerste dag van de montage kwamen de heren er achter dat er een zijwand net iets vermaakt moest worden, hebben het onderdeel meegenomen en in hun eigen werkplaats op maat gemaakt. Op de tweede dag de zijwand netjes op maat meegenomen en gemonteerd. Al met al zeer te spreken over het bedrijf en de mensen die zich inzetten om het gehele proces goed te laten verlopen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Tonnie op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij keukencentrum Manders. Fijn geholpen, goede service, niet opdringerig, nette en vakkundige montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sandra op zondag 9 feb 2020 20
Ik heb bij manders in schaijk een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop meegedacht is om een keuken samen te stellen die precies volgens wens is voor een betaalbare prijs. Manders is alle afspraken nagekomen. We zijn ook zeer tevreden over de montage van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanbevling”
Door sonja op donderdag 4 feb 2016 16
Goede adviseuse die het bedrijf na 8 jaar inmiddels helaas heeft verlaten. De Adviseur is tijdens het hele traject ook de contactpersoon, maar dit werd dus een collega. In ons geval [naam verwijderd]. Blijkbaar heeft de adviseuse een ' gat ' achtergelaten want het is te druk om op een normale en adequate wijze te blijven communiceren met de klant. Na installatie zijn wij persoonlijk maar een bezoek gaan brengen aan de showroom met een lijst ' opmerkingen en vragen' nalv de installatie. Na 1,5 uur wachten werden wij te woord gestaan. Helaas werden meteen de hakken in het zand gezet. Het gesprek verliep stroef. Om een lang verhaal kort te maken, de afhandeling van onze opmerkingen en vragen ( lees : klachten ) worden momenteel afgewerkt, wij vermoeden dat dit nog even gaat duren. Op mijn vraag of er een After- Sales plan was, gaf betr. aan " dat alle apparatuur geregistreerd word " ' en dat was het dan. Een keuken kopen is een kostbare zaak, het grootste deel van dit bedrag moet echter bij Manders wel voorafgaande aan de montage voldaan worden. Door het ontbreken van een gedegen after sales en het feit dat de klant niet serieus wordt genomen werkt absoluut in het nadeel van de klant en van Manders Keukens zelf uiteraard. De slogan " wij gaan verder waar de Keukenleverancier ophoudt " gaat in de praktijk niet op. Wij bevelen Manders keuken in Schaijk niet aan. ( understatement)
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 1
Vestiging Manders Keukens en Tegels
aSchaijk , Hoekstraat 8, 5374 GB Schaijk, tel 0486 - 46 12 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.