Feedback
9,3

Huyberts Keukens

Score uit 34 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0413-490790 | Industrieweg 31a, 5492 NG Sint-Oedenrode
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huyberts Keukens
Huyberts Keukens is al ruim 30 jaar uw keukenspeciaalzaak in de regio. De kracht van ons bedrijf is een persoonlijke benadering met een deskundig en betrokken advies. Wij helpen u zowel bij een nieuwe keuken, een keuken op maat als een keukenrenovatie en de realisatie van uw keukenontwerp. Wij werken uitsluitend met A-merken en bieden direct een eerlijke prijs. Brengt u vooral een bezoek aan onze showroom, waar we u graag verder helpen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.
Alternatieven voor Huyberts Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 851 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 74 ervaringen
• I-KOOK
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 8,9 uit 119 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 34 ervaringen over Huyberts Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren26 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Alles is perfect verlopen”
Door Haarmann op vrijdag 8 mrt 2024 24
Op 28 februari 2024 is onze keuken gerenoveerd door Firma Huyberts-Keukens te Nijnsel al naar onze grote tevredenheid. Langs deze weg willen wij ook de Firma Huyberts-Keukens bedanken voor de goede en prettige samenwerking en hun grote deskundigheid op aankoop en installeren van keukens. De uitvoering van deze renovatie is perfect verlopen ook willen wij de installatiemonteur bedanken voor zijn vakbekwaamheid waarmee hij deze renovatie heeft uitgevoerd. Onze dank voor iedereen die aan deze renovatie mede tot stand heeft gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Wim Gevers op donderdag 7 mrt 2024 24
Eind 2023 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst door Huyberts keukens. Dankzij de goede adviezen, prachtige showroom en service van Huyberts hebben we onze droomkeuken uitgezocht waar we super tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Will Lathouwers op maandag 10 jul 2023 23
Hier alweer mijn 2de keuken gekocht. We zijn weer zeer tevreden met het resultaat. Prima service en kwaliteit. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Peter en Gonny Pennings op dinsdag 27 jun 2023 23
Een goed eerste gesprek, daarna het ontwerp bekeken en aangepast, onze eerste indruk was een zeer goed gevoel, en dat is later ook gebleken, alles was keurig op tijd en professioneel gemonteerd door zeer bekwame monteur. Wij vinden Huyberts Keuken een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rashidov-Tempelaars op woensdag 5 apr 2023 23
Professioneel, vriendelijk, nemen de tijd voor je, super service, eerlijk, kwaliteit en niet te vergeten met als resultaat een prachtige keuken. Hij is in het echt nog mooier dan we durfde te hopen! Wij raden Huyberts keukens iedereen aan die ons vraagt waar heen te gaan voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het resultaat”
Door Gijs op vrijdag 24 mrt 2023 23
Recentelijk hebben wij een keuken laten plaatsen en we zijn zeer blij met het resultaat. Een professioneel bedrijf met een fantastische service. Je krijgt deskundig advies en hebt niet te maken met Cowboypraktijken. Dit is voor ons de reden geweest om voor Huyberts te kiezen en niet een van de andere keukenleveranciers waar we gesprekken hebben gehad. Ik raad je aan een keer langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel bij renovatie”
Door Frans en Gerda Kompier op dinsdag 2 aug 2022 22
De keuken is gerenoveerd. Wij hebben een nieuwe Siemens inductiekookplaat en een nieuwe Siemens inbouwoven gekocht. Er is tevens een nieuw keukenblad met spoelbak en bijbehorende kraan geleverd. Alles werkt naar volle tevredenheid en wij hebben elke dag plezier van de geleverde apparatuur . Huyberts Keukens is professioneel, zij denken mee in oplossingen, zonder zich zelf op te dringen. Er is een goede verhouding prijs-kwaliteit. Plaatsing van het gekochte wordt door een professioneel bedrijf uitgevoerd. Nadat de apparatuur geplaatst is, volgt een mondelinge evaluatie over de werking en plaatsing van apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk nieuwe keuken”
Door Fam. Latijnhouwers op zondag 31 jul 2022 22
We kwamen naar de Huyberts Keukens met het idee voor een renovatie van onze oude keuken. Na het opnoemen van onze wensen bleek dit meer dan een renovatie te zijn. We zijn in gesprek gegaan over de mogelijk en onmogelijkheden in onze situatie. Henry Huyberts is gaan tekenen en heeft ons voorzien van goed advies vanuit zijn ervaringen.
Met resultaat dat wij een praktische, complete keuken helemaal naar onze smaak en wens hebben waar wij iedere dag van genieten en fijn in kunnen koken en bakken. Keuken is in 1 dag keurig compleet geplaatst. Ga je naar Huyberts Keukens dan ben je gegarandeerd van op een contact en korte lijntjes. En afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Pieter Liebregts op donderdag 28 jul 2022 22
Renovatie geheel naar verwachting uitgevoerd. Zeer professioneel. Ook goede nazorg en zeer vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Er worden geen alternatieve oplossingen bedacht”
Door Dave Joppen op donderdag 17 feb 2022 22
In de zomer vorig jaar een keuken besteld, deze is in december gemonteerd. Levering en montage was één week later dan initieel afgesproken. Dit werd op het allerlaatste moment pas gemeld. Helaas kan ik de keuken nog steeds niet gebruiken vanwege leveringsproblemen met de kookplaat. Men kan niet aangeven wanneer deze dan wel wordt geleverd. De aangeboden nood kookplaat (c.q. camping toestel) is geen oplossing omdat daarin geen afzuiging aanwezig is. Koken zonder afzuiging is geen optie. Verder ontbrak één van de deurfrontjes en is deze nog steeds niet gemonteerd.

Ik begrijp dat men (deels) afhankelijk is van leveranciers, maar het valt me tegen dat er geen alternatieve oplossingen worden bedacht en dat ik er zelf achteraan moet gaan. Verder is er na montage geen enkel contact geweest of ik tevreden was met de montage. Dit en bovenstaande geeft mij alles behalve de indruk dat ik als klant serieus wordt genomen. Op de medewerkers die de keuken hebben geleverd en gemonteerd is niets aan te merken. Op de (proactieve) communicatie van de verkoper wel.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Johan mewis op woensdag 29 dec 2021 21
Keuken in de winkel goed ontvangen en afspraken waren perfect en alles perfect afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Nogmaals bedankt”
Door Fam. Toprak op zaterdag 18 dec 2021 21
We hebben een keuken gekocht. We zijn er heel blij mee. We zijn goed geadviseerd. Op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Na de montage werd er door de dhr en mevr. Huyberts gecontroleerd of alles naar wens was. We bedanken Huyberts Keukens nogmaals.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van keuken en vitrinekast”
Door Fam. Geijer te Sint-Oedenrode op vrijdag 17 dec 2021 21
Bij het ontwerp en de uitvoering van de keuken en een vitrinekast werd er prima meegedacht en geadviseerd. De levering en montage gebeurde uiterst correct en volgens het afgesproken tijdschema. Kortom we voelden ons uiteindelijk echt ontzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Frans van Empel op woensdag 4 aug 2021 21
Professioneel en down-to earth advies. De installatie verliep goed voorbereid, op de afgesproken tijd en soepel. De keuken is gerealiseerd zoals op de realistisch uitziende tekening. Kortom: een betrouwbaar en zeer professioneel bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jordi op dinsdag 3 aug 2021 21
Uitstekende informatie en gericht advies voor onze situatie. Oplevering netjes conform afspraak, super!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige landelijke keuken”
Door Frank en Ellen op zaterdag 29 mei 2021 21
Enorm betrokken en vakkundige mensen met no nonsense mentaliteit. Nemen alle tijd voor je en geen vraag is raar of te veel en worden allemaal netjes beantwoord. Wij zijn erg fijn geholpen en begeleid tijdens maar zeker ook ná de aankoop van onze prachtige landelijke keuken. Al met al een hele fijne ervaring in zéker een aanrader als je een mooie kwaliteits keuken wil aanschaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Wim en Edith Mulders op zaterdag 22 mei 2021 21
Wat ons vooral heel goed bevallen is, bij Huyberts Keukens, is de manier waarop je wordt geadviseerd. Om een voorbeeld te geven. Ik had het idee dat ik een joekel van een fornuis wou kopen met een inductieplaat. Eerder bij een andere zaak werd dit niet ter discussie gesteld maar de argumenten die Henry aanvoerde over gewenste stroomcapaciteit, kosten stroomverbruik en het totaalplaatje heeft ons doen besluiten om van dat idee af te stappen. Daar zijn we heel blij mee. Het advies is zeer gedegen en er wordt ruim voldoende tijd voor je genomen. Ook nadat we de koop hadden gesloten ging alles uitstekend. Aanmeten en leveren precies op het moment dat we hadden afgesproken. Ook was er ruimschoots aandacht voor de zaken die we zelf zouden regelen. Niets werd aan het toeval overgelaten. Voldoende regie en afstemming met de aannemer die de rest van het huis deed en ook over de montage en nazorg niets dan lof. We hebben nu een prachtige keuken met fantastische apparatuur en daar kunnen we de komende 20 jaar wel mee vooruit.
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Jos en Henny Schraven op woensdag 12 mei 2021 21
Goede begeleiding bij keuze van nieuwe keuken. Het bieden van een totaaloplossing, kopen keuken, insallatie keuken, voorbereidingen en aanpassingen in keuken, meterkast. Alles in een hand en aangestuurd door Huyberts Keukens. Goede service, ook na het plaatsen van de keuken. Kortom waar voor je geld!
Reactie of foto toevoegen
“Gedeeltelijke keukenrenovatie”
Door Bert Heijen op donderdag 11 mrt 2021 21
Wij zijn uitstekend geholpen bij de (gedeeltelijke) renovatie van onze keuken. Alles verliep correct: vanaf het eerste gesprek t/m de afronding van de opdracht. Kortom: dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Pieter en Anja van Erp op dinsdag 2 feb 2021 21
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht met allemaal nieuw keukenapparatuur. Op 23 Nov 2020 We zijn heel keurig behandeld. Alles wordt goed uitgelegd en de voor en nadelen van alles wordt goed besproken. Ook nemen ze goed de tijd voor je om alles goed te bespreken. Toen de keuken was besteld zijn wij gaan breken en is Henry nog komen kijken of we alles wel goed aan het verlegen waren. Een telefoontje en hij kwam netjes. De Keuken is goed op tijd geleverd en plaatsing er van is ook heel goed gegaan. Monteur werkte netjes en ruimde als netjes op. Wij raden Henry Huyberts Keukens zeker aan
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling bij probleem met inbouwoven”
Door Edith Paol-de Bruijn op woensdag 16 sep 2020 20
Hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht. Helaas hadden wij een inbouw combimagnetron van het merk Zanussi die verscheidene keren gerepareerd moest worden ivm lekkage glasplaat. Na lang heen en weer gecommuniceerd te hebben, uiteindelijk besloten door Huyberts Keukens ons tegemoet te komen met een geldbedrag voor een nieuwe inbouw oven naar keuze. Helaas Zanussi slechte tot zeer slechte ervaring combi oven maar een goede ervaring met snelle afhandeling Huyberts.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door Jeroen de Beer op zaterdag 29 aug 2020 20
2 jaar geleden hebben wij een (Nolte) keuken gekocht bij Huyberts keukens in Sint Oederode. Wij zijn zeer netjes geholpen door de verkoper van destijds. Ook de service is uitstekend; sinds de inbouw van de betreffende keuken zijn er een aantal sluitingen Van de kastjes vastgelopen en Huyberts heeft steeds het probleem opgelost voor ons. Als wij in de toekomst nog een nieuwe keuken nodig hebben dan komen wij zeker terug! Dit is hoe je een goede naam bouwt en houdt als ondernemer, ga zo door Huyberts!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Henk en Marja Netelbeek op zondag 27 okt 2019 19
Bij de aankoop van een nieuwe keuken bij Huyberts zijn we uitstekend geadviseerd en begeleid. Over ieder detail werd meegedacht. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit en de afspraken werden netjes nagekomen. Een echte aanrader dit bedrijf . Dikke pluim voor de eigenaar en zijn vrouw.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Hans de Rooij op dinsdag 2 jul 2019 19
Nieuwe keuken gekocht, zeer netjes geholpen, ook komen kijken voor en na de installatie ik kan Huybers aanbevelen. monteur was ook zeer vakbekwaam
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie keukenfronten”
Door Rien en Betsy Verhagen op vrijdag 7 jun 2019 19
In 2005 een mooie kwaliteitskeuken gekocht bij Huyberts keukens in Nijnsel. Nu 14 jaar later blijkt de folie laag van de voorfronten op enkele plaatsen los te laten. Contact opgenomen met Huyberts keukens. Henry is komen kijken en heeft contact gezocht met de fabriek. Samen tot een oplossing gekomen middels een tegemoetkoming vanuit Huyberts keukens en de fabriek. Keuken is geheel voorzien van nieuwe voorfronten welke deskundig geplaatst zijn. Wat een service na zoveel jaar. Huyberts keukens verdient wat ons betreft een warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Steffie De Jong op woensdag 8 mei 2019 19
Een echte aanrader is dit bedrijf voor ieder budget. Onlangs onze ook bij huyberts gekochte keuken gepimpt met een Arte aanrechtblad en een mega groot monster van een inductieplaat. Helemaal blij. Goed advies, zeer deskundig, komt afspraken na. Erg vriendelijke en eerlijke mensen.
FOTO VAN STEFFIE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam Herwig op woensdag 24 apr 2019 19
We hebben een nieuwe keuken gekocht de fam huyberts,we zouden eerst alleen gaan kijken maar het klikte zo goed en hoe we werden ontvangen dat het vertrouwen meteen goed was, zeer vriendelijke mensen en geduldig niks aandringen alleen maar goede raad en advies wat wel en niet mogelijk was,dit besloot ons om meteen overstag te gaan en was de deal ook zo rond ook de levering en montage was top alles op tijd geleverd en gemonteerd, zeer handig om alles onder een dak te hebben, wij zijn super blij met onze nieuwe keuken,en raden daarom ook anderen mensen aan om hier eens binnen te lopen krijg je zeker geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rogier en Carla clercx op vrijdag 19 apr 2019 19
Wij hebben een mooie keuken gekocht; waar we zeer tevreden over zijn netjes geholpen goede service. Goede adviezen daardoor makkelijker een goede keuze kunnen maken.
FOTO VAN CARLA CLERCX
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Krishna Dhawtal op zaterdag 16 mrt 2019 19
Wij hebben 2 jaar geleden bij Huyberts Keukens een keuken gekocht. Super goede service dus ik raad aan iedereen om een kijkje te nemen bij Huyberts Keukens. En dan zal je zien wat ik bedoel.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg positief”
Door Fien en Martin Arts op vrijdag 8 mrt 2019 19
Onze ervaringen zijn juist heel erg positief. Henri en Petrie Huyberts kwamen met zeer innovatieve oplossingen voor onze geweldige nieuwe keuken, die in september 2015 is geplaatst. Ook de service is tot en met vandaag, 8 maart 2019, nog steeds uitstekend. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor ons niets dan lof over dit bedrijf. En ...... ze zijn altijd bereikbaar! Martin en Fien Arts
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Luuk van Dongen op dinsdag 28 aug 2018 18
Wij zijn bij Huyberts uitstekend geholpen en hebben deskundig advies gekregen bij het uitzoeken van een keuken. Hele relaxte sfeer, waardoor we ons meteen op ons gemak voelde. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Huyberts keukens en kunnen het iedereen aanbevelen hier te gaan kijken voor een mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echt aanbevelen”
Door Frank van der Vleuten op woensdag 27 jun 2018 18
Ook wij een zeer goede ervaring met Huyberts. Na eerst op een meubelboulevard te zijn geweest waar ze alleen uit zijn op je handtekening was de ervaring bij Huyberts totaal anders. Bij Huyberts kregen we echt goed advies en werd er totaal geen druk uitgeoefend om maar snel een keuken te kopen. Hier hebben ze echt het doel om je een goede keuken te verkopen. Elke afspraak zijn ze nagekomen en 3 weken geleden is de keuken geplaatst en zijn we er zeer trots op. Geen vraag was hen te veel dus wij kunnen Huyberts echt aanbevelen.
FOTO VAN FRANK VAN DER VLEUTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Juist goede ervaring”
Door Danielle Langstraat op dinsdag 13 mrt 2018 18
Onze ervaring is juist heel goed uitstekende service ze nemen de tijd voor je waar wij zelf niet aan dachten komen zij met hele goede ideeën. Het resultaat is dat wij een super mooie keuken hebben. Keuken was in een dag geplaats en alles was compleet. Het contact met huyberts keuken verliep ook prima. Wij raden dit bedrijf wel juist aan
ook omdat het niet zo grootschalig is als al die andere keukenbedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen niet geleverd”
Door Peters op vrijdag 10 nov 2017 17
Onze ervaring met deze zaak is uitermate slecht. De levering was incompleet. Er werd niet gereageerd op emails nog werd de telefoon opgenomen. het heeft maanden geduurd voor er enig actie werd ondernomen. Hun vertegenwoordiger Fred van Noij nam ook zijn telefoon niet meer op. Ik zou niemand aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 3
Vestiging Huyberts Keukens
Website: www.huyberts.nl
  Sint-Oedenrode, Industrieweg 31a, 5492 NG Sint-Oedenrode, tel 0413-490790
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.