Feedback
9,0

Ijtsma Keukens

Website: www.ijtsma.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ijtsma.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ijtsma Keukens
Laat u inspireren door al onze keukens in al hun verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen. Bezoek onze showroom (in IJtsma Livingworld) en maak persoonlijk kennis met ons en onze keukens.

Met meer dan 25 keukens bieden wij u een ruim assortiment keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Bent u op zoek naar een hoekkeuken, rechte keuken, u-keuken of keuken met een eiland of kastenwand, bij ons in de showroom komt u ze allemaal tegen. Door onze grote collectie in kleur- en afwerkingsmogelijkheden is bijna alles naar eigen inzicht samen te stellen. Zelfs voor maatwerk oplossingen bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast zijn al onze keukens van Duitse kwaliteit en worden gezamenlijk ingekocht met onze Duitse en Belgische keuken collega’s waardoor wij u gegarandeerd een gunstige prijs kunnen bieden.

Een belangrijk onderdeel van de keuken is uiteraard het aanrechtblad. In onze showroom laten we verschillende materialen als HPL, Graniet, Composiet en Keramiek zien en informeren wij u graag over de verschillen.

Ook de apparatuur is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de hedendaagse keuken. In onze showroom treft u de inbouwapparatuur van o.a. Pelgrim, Etna, Atag, Siemens en AEG aan. Al deze merken leveren een totaalprogramma van kookplaten (gas, keramisch of inductie), vaatwassers, afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons, etc... Daarnaast bieden wij u apparatuur van de specialisten als Liebherr (koelkasten en vriezers), Novy (afzuigsystemen en kookplaten) en Stoves (fornuizen). Om de keuken compleet te maken mag de kraan en verlichting natuurlijk niet ontbreken. In onze showroom treft u op bijna elke keuken weer een andere kraan en tonen wij verschillende soorten verlichting.

Als u samen met ons uw keuken heeft samengesteld, zult u verbaasd zijn van de mogelijkheden en ... het aantrekkelijke financiële plaatje. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met onze adviseurs om samen uw droomkeuken samen te stellen.

Onze website:
www.ijtsma.nl
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Ijtsma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 14 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Verademing”
Door ten Klooster op zaterdag 27 okt 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Nadat we eerst bij de bekende grote ketens waren geweest en overstelpt werden met "aanbiedingen, vliegtickets, offerte rectificaties" was het een verademing om bij IJtsma geholpen te worden. Degelijk advies, maatwerk, prettige sfeer en dat alles tegen direct een goede prijs. Geen ellenlange onderhandelingen, gewoon in een keer een nette prijs. De communicatie ging goed, de plaatsing was kundig en vlot, afspraken zijn nagekomen. Ook de aftersales is prima in orde, bij het plaatsen was de monteur niet helemaal tevreden over de afwerking van een onderkant; onze floer was niet helemaal recht, dit werd direct opgelost door het bestellen van een mooie afwerkingsprint die kosteloos werd geplaatst. We zijn blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rennie Dijkstra op zaterdag 20 okt 2018 '18
Keuken gekocht. Prima voorlichting bij het uitzoeken van de keuken. Ruimte voor eigen keuze. In goed overleg. Er wordt niets opgedrongen. Er wordt tijd genomen voor de klant. Keuken is door het bedrijf ook geplaatst. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door bert Bouma op maandag 16 jul 2018 '18
een mooie keuken gekocht en super tevreden!

Aanvulling ontvangen 16 juli 2018: Ja wij hebben de keuken al en het is allemaal super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door van Dijk op maandag 16 jul 2018 '18
We hebben een keuken gekocht prima geholpen keurig geplaatst zijn erg tevreden bevelen Ijtsma keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door G. Miedema op zondag 15 jul 2018 '18
Het was erg goed, zeer klantvriendelijk, We hebben een keuken gekocht. Het bleek dat wij diverse malen onze wensen moesten bijstellen en er werd nooit moeilijk over gedaan. Er werd meegedacht. Ook kwamen ze kijken toen de keuken was geïnstalleerd.
Wij hebben een prachtige keuken en zullen IJtsma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door peter scheepstra op zaterdag 5 mei 2018 '18
Onlangs keuken gekocht, tijdig geleverd en professioneel geplaatst. Zeer tevreden over ijtsma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Diana op woensdag 2 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij IJtsma en zijn daar zeer tevreden over! We werden prettig geholpen in de winkel en de keuken is in één keer goed en compleet geleverd (volgens mij een wonder in de levering van keukens). We hebben zelf de keuken geplaatst. We werden nadien zelfs nog even gebeld om te vragen of alles gelukt was en of er iets ontbrak. Nette en fijne service!
FOTO VAN DIANA
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Peter Wubs op dinsdag 3 apr 2018 '18
Keuken aangeschaft en bij eerste gesprek aangegeven dat men moest concurreren met de IKEA. Met als resultaat een prachtige keuken van een A-merk met relatief goede apparatuur. Contact met Ijtsma is prettig. Je krijgt gewoon waar voor je geld zonder poespas en mooie praatjes!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Stefan op maandag 19 mrt 2018 '18
Kookeiland met werkblad en 2 hoge kasten tegen de wand. Super service, goed op weg geholpen, mijn wensen en ideeën in de opstelling verwerkt. En wellicht nog wel het meest belangrijk: ook rekening houdend met het budget en aangeven waar je het beste concessies in kunt maken. Duidelijke technische tekening voor het plaatsen. Duidelijk over de levertijden, waar keurig aan is gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anton op zondag 14 jan 2018 '18
Goede service, ook met behulp van het samen stellen van de keuken, super! Het moment van bestellen tot het plaatsen goed geregeld!
FOTO VAN ANTON
Keuken via Ijtsma
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hillie op woensdag 3 jan 2018 '18
Alles keurig netjes geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Heidstra Rottevalle op donderdag 24 aug 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken mooi groot werkblad en fijne inbouw apparatuur van siemens
FOTO VAN FAM. HEIDSTRA ROTTEVALLE
Keuken met aangebouwd eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Wim en Jelly Rosema op donderdag 1 jun 2017 '17
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Vanaf de aankoop tot de levering en plaatsing. Vriendelijke behulpzame verkopers,die goede tips geven. Prima prijs/ kwaliteit verhouding, ruime keuze en scherpe offerte. Een prima monteur voor het opmeten en later het plaatsen van de keuken. Alle afspraken die gemaakt zijn krijg je netjes toe gestuurd en, wat natuurlijk het aller belangrijkste is, ook nagekomen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door gert op vrijdag 12 aug 2016 '16
super geholpen! ze namen rustig de tijd en keken echt naar wat ik wou. toen ik de keuken gekocht had kwam er bijna gelijk iemand in te meten zodat ik mijn keuken zo snel als mogelijk in huis kon hebben. de monteur was echt goed alles klopte en alles werkt naar behoren niet even snel, hij kwam zelfs nog terug om de plint op maat te zagen toen de vloer er in lag. ik ben daarom zeer tevreden over ijtsma
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ijtsma Keukens
Website: www.ijtsma.nl
aOpende , De Wending 2, 9865 VC Opende, tel 0594 - 65 92 18
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.