Feedback
9,3

Ijtsma Keukens

Website: www.ijtsma.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ijtsma.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ijtsma Keukens
Laat u inspireren door al onze keukens in al hun verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen. Bezoek onze showroom (in IJtsma Livingworld) en maak persoonlijk kennis met ons en onze keukens.

Met meer dan 25 keukens bieden wij u een ruim assortiment keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Bent u op zoek naar een hoekkeuken, rechte keuken, u-keuken of keuken met een eiland of kastenwand, bij ons in de showroom komt u ze allemaal tegen. Door onze grote collectie in kleur- en afwerkingsmogelijkheden is bijna alles naar eigen inzicht samen te stellen. Zelfs voor maatwerk oplossingen bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast zijn al onze keukens van Duitse kwaliteit en worden gezamenlijk ingekocht met onze Duitse en Belgische keuken collega’s waardoor wij u gegarandeerd een gunstige prijs kunnen bieden.

Een belangrijk onderdeel van de keuken is uiteraard het aanrechtblad. In onze showroom laten we verschillende materialen als HPL, Graniet, Composiet en Keramiek zien en informeren wij u graag over de verschillen.

Ook de apparatuur is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de hedendaagse keuken. In onze showroom treft u de inbouwapparatuur van o.a. Pelgrim, Etna, Atag, Siemens en AEG aan. Al deze merken leveren een totaalprogramma van kookplaten (gas, keramisch of inductie), vaatwassers, afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons, etc... Daarnaast bieden wij u apparatuur van de specialisten als Liebherr (koelkasten en vriezers), Novy (afzuigsystemen en kookplaten) en Stoves (fornuizen). Om de keuken compleet te maken mag de kraan en verlichting natuurlijk niet ontbreken. In onze showroom treft u op bijna elke keuken weer een andere kraan en tonen wij verschillende soorten verlichting.

Als u samen met ons uw keuken heeft samengesteld, zult u verbaasd zijn van de mogelijkheden en ... het aantrekkelijke financiële plaatje. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met onze adviseurs om samen uw droomkeuken samen te stellen.

Onze website:
www.ijtsma.nl
Ervaringen
Er zijn 45 ervaringen over Ijtsma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren29 ervaringen
4 sterren15 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 44 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Zeer tevreden over Ijtsma”
Door Fam. Hijlkema op donderdag 23 jul 2020 20
Wij hebben een keuken en een laminaatvloer bij IJtsma gekocht. Je wordt er heel goed geholpen en krijgt goed advies en tips zonder dat je van alles wordt opgedrongen. Heb je een idee dan maken ze zonder problemen en verplichtingen een tekening zodat je snel kunt zien hoe het eruit komt te zien. Het uitzoeken van de vloer was ook super omdat je de (voorbeeld)vloer bij de showroomkeuken neer kon leggen en zo kun je gelijk zien dat het wel of niet mooi staat. Ook het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer is super netjes gedaan!!! Kortom ...wij zijn zeer tevreden over IJtsma.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Johan Timersma, Surhuisterveen op dinsdag 21 jul 2020 20
Na diverse adressen te hebben bezocht uiteindelijk bij IJtsma beland. Geen verkooppraatjes en men oefende geen druk uit. Nadat de opdracht door ons was vergeven zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Probleemloos. Tevens verdient de door Ijtsma ingehuurde keukenmonteur een pluim. Vakkundig, rustig doorwerkend en secuur werd de keuken geplaatst. Ook hier werden gedurende de installatie mutaties probleemloos doorgevoerd.
FOTO VAN JOHAN TIMERSMA, SURHUISTERVEEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens planning”
Door Zijlstra op zaterdag 18 jul 2020 20
We hebben keuken gekocht. Alles is volgens planning geleverd. De wasemkap niet, maar later een andere ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn erg tevreden”
Door Hans de la Mar op donderdag 25 jun 2020 20
We hebben bij IJtsma een keuken gekocht die september vorig jaar geplaatst is. Het is niet zo'n groot bedrijf, werkt met zzp'ers die de keuken plaatsen. De zzp'ers die voor hen werken zijn wel steeds dezelfde, zodat er een binding is met het keukenbedrijf. We zijn prima geholpen, erg duidelijke offerte, direct prijzen en tekeningen op tafel. Dat was een verademing na groot bedrijf in Nunspeet (voor offerte moesten we een nieuwe afspraak maken) en Duitsland (nee, tekeningen geven we niet mee). Verkoper gaf ook goede alternatieven voor onze ideeën. Bij plaatsing een paar kleine beschadigingen. Zonder enige discussie werden er snel vervangende panelen geleverd. Op al onze opmerkingen werd snel en adekwaat gereageerd. Geen enkele verrassing achteraf. We hebben expres even gewacht met het plaatsen van een recensie, zodat we de behandeling van mankementen die wat later zichtbaar worden mee konden nemen. Maar na 10 maanden hebben we nog steeds geen enkele klacht. U zult begrijpen dat we erg tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door F. Dalmolen op zaterdag 13 jun 2020 20
Bij veel keukenwinkels gekeken. Bij de meeste winkels komt gelijk een verkoper op je af, weinig mogelijkheden om dan eens rustig rond te kijken, want voor dat je het weet staat er de verkoper weer voor je neus. Wegens de goede recensies op internet ook bij IJtsma geweest. Hier kun je rustig rondkijken en vragen zonder dat de verkoper opdringerig wordt. Goed adviesgesprek gehad met Herwin vd Meer, waar alle tijd voor werd genomen en al onze wensen en mogelijkheden duidelijk werden besproken. Samen met Herwin een hele mooie keuken helemaal naar onze wensen samengesteld, voor een goede prijs. De keuken is geplaatst door de heren van Kitchen4you. Dit zijn vakmensen die niet eerder weggaan als alles naar tevredenheid is geregeld. Kortom wij zijn heel tevreden over IJtsma en Kitchen4you.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop betonlook keukens”
Door Paul Möhlmann op vrijdag 12 jun 2020 20
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht met veel mogelijkheden en een prachtige kleur (betonlook). Hij is keurig geïnstalleerd, werkte meteen goed. We moeten alleen wat tijd uittrekken om de gebruiksaanwijzingen te bestuderen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Fam. Brouwer op vrijdag 12 jun 2020 20
Wij hebben een keuken en een pvc vloer bij IJtsma gekocht! Vanaf het eerste moment was het contact met Johannes erg plezierig. Goede uitleg, advies naar aanleiding van onze wensen en hulp bij de te maken keuzes. Via Petra een vloer gekocht. Waar we veel zaken hadden afgelopen, slaagden we ook hiervoor bij IJtsma. Na plaatsing van de keuken en het leggen van de vloer kunnen we alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn. Een adres om aan een ieder aan te bevelen!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken naar wens”
Door Fam. Vis op dinsdag 9 jun 2020 20
We zijn heel tevreden over Johannes ( verkoper) en Syb (monteur). Dankzij hun hebben we een keuken naar wens.
FOTO VAN FAM. VIS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door Tjeerd op zaterdag 2 mei 2020 20
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we bij de Firma Ijtsma belandt...Vanaf het 1e moment was het gevoel goed. Prachtige showroom, goed advies en concurrerende prijzen. Daarna alles super verlopen, bezorging op afgesproken tijd, plaatsing op afgesproken tijd en ook nog super geplaatst door keurige fatsoenlijke medewerker
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Fam. Westrik op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken die we bij Ytsma hebben gekocht. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Herwin. Flexibel als we later toch nog aanpassingen wilden. Ook over de plaatsing en montage door Anthonie Wijnen zijn we hartstikke tevreden.
FOTO VAN FAM. WESTRIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Renske Lourens op zaterdag 21 mrt 2020 20
Mooie keuken gekocht goede advies gehad van Johannes die telkens naar de juiste oplossing zocht. Wij zijn zeer tevreden over de keuken . wat ook erg fijn is dat we meteen de pvc vloer en tafel bij Ijtsma konden uitzoeken omdat alles onder 1 dak is
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Berno en Jettie op zondag 15 mrt 2020 20
We zijn ontzettend blij met onze keuken. Echt Een plaatje! In de winkel zijn we deskundig geholpen door Herwin. Hij wees ons op de voor- en nadelen van bepaalde keukenmerken en apparatuur en hij dacht met ons mee in het ontwerp. De monteurs werken precies en netjes. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Edwin en Tiny de Jong op maandag 9 mrt 2020 20
We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn door Johannes bij het uitzoeken van onze keuken, maar ook door Petra bij het uitzoeken van de vloer en meubels. Ze nemen alle tijd voor je en geven deskundig advies. Daarnaast vakwerk (Siep voor de keuken, en Henk en zn voor de vloer) Top!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Djoeke op woensdag 29 jan 2020 20
Bij Ijtsma livingworld een keuken gekocht. Super geholpen door Johannes. Van begin tot eind een goede ervaring. Siep(monteur) ook een allround vakman. Ik zeg:, dikke duim voor jullie!.
FOTO VAN DJOEKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke op zaterdag 21 dec 2019 19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Ijtsma en zijn hier zeer tevreden over. We werden goed geholpen in de winkel, de montage van de keuken verliep keurig en heel vlot. Kortom echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door JW Winter op donderdag 19 dec 2019 19
We zijn op aanraden van een collega bij IJtsma terecht gekomen. We werden geholpen door Johannes die ons alles uitlegde op een ontspannen manier, totaal geen opdringerige wijze zoals je wel eens hoort. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld met kwalitatieve apparatuur van Siemens. Kitchen4U heeft de keuken geplaatst en dit zijn echt vakmensen die pas naar huis gaan als alles klaar is. Ook na het werk wordt alles gestofzuigd en de oprit, waar het zaagwerk werd gedaan, werd keurig aangeveegd. Al met al zeer goed te spreken over IJtsma en Kitchen4U ! Wij kunnen echt aanraden om bij deze woon en keukenhandelaar langs te gaan wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN JW WINTER
Plaatsing van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kan weer jaren vooruit”
Door Schoonheidssalon Thea op woensdag 18 dec 2019 19
Keuken blok voor de salon, Super snel geleverd. Bj korte uitleg waarvoor hadden we super snel uitgezocht wat we graag wilden.... E het resultaat staat nu in de salon en ziet er keurig uit zo kan ik weer jaren vooruit
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Reiding en Jacquelien Sikkes op zondag 17 nov 2019 19
Wij hebben in Juli een keuken gekocht bij Johannes, wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Communicatie was goed en zeer duidelijk. Monteur Siep Algra heeft de oude keuken gesloopt, het installatie werk verricht, en ten slotte de nieuwe keuken geplaatst. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we daar zeer tevreden over zijn! Een vakman puur sang.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Liesbeth van der Heide op vrijdag 27 sep 2019 19
Keuken gekocht bij Ijtsma keukens. In de zaak goed geholpen, nemen alle tijd voor je en denken met je mee. Zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Op tijd”
Door Janneke Hoekstra op donderdag 29 aug 2019 19
Een keuken gekocht bij Ijtsma-keukens, op tijd geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk Huisma op zaterdag 17 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ijtsma. Herwin heeft vele opties aan ons laten zien en voor ons een tekening gemaakt. Een aantal keer moesten er nog wat zaken gewijzigd worden in het ontwerp, dit was geen probleem voor Herwin. De keuken is netjes geplaatst door Anthony. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Niels van der Veer op woensdag 29 mei 2019 19
Hele goede ervaring gehad met bedrijf! En heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door De Jong op zaterdag 18 mei 2019 19
We hebben een keuken bij IJtsma gekocht . Goed geholpen in de winkel, er werd alle tijd genomen om een keuken te tekenen die aan onze wensen voldeed. Ook is de keuken keurig geplaatst! Een tevreden klant!
FOTO VAN DE JONG
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken af”
Door Sandra Drachten op woensdag 8 mei 2019 19
We hebben bij IJtsma een keuken, pvc vloer en gordijnen gekocht. Hiervoor zijn we 3 x keer naar de winkel geweest om tot de definitieve keuze te komen. Zowel bij de keukenafdeling als bij de vloer en gordijnen afdeling wordt hiervoor de tijd genomen en meegedacht. De montage van alles ging voortreffelijk. Uiteindelijk zijn er slechts een paar kleinigheidjes over gebleven.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met meubelaankoop”
Door Kempenaar op zondag 5 mei 2019 19
Bankstel gekocht, erg tevreden over verkoper. We zijn goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze op Ijtsma”
Door C. Storm op dinsdag 9 apr 2019 19
Na verschillende winkels te hebben bezocht viel onze keuze al snel op IJtsma. Er wordt niks opgedrongen en er wordt goed geluisterd. We gingen direct met een goed gevoel de winkel uit nadat we de keuken naar onze smaak hebben uitgezocht. De wachttijd viel erg mee voor de plaatsing en de monteur was uitstekend, werkte secuur en was vriendelijk. Zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gosse en Dirkje Reitsma op woensdag 30 jan 2019 19
We zijn zeer tevreden hoe we zijn geholpen bij IJtsma .... bij het kopen en plaatsen van onze nieuwe keuken. De service is heel goed en er wordt goed geluisterd wat je wensen zijn. De klant is daar echt koning...zonder poespas... je gaat daar erg tevreden de winkel weer uit.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Arno en Brigit op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ijtsma. Super goed geholpen door Herwin. Er wordt de tijd genomen om de keuken van je dromen te realiseren. Veel keuze ook.
Antonie, de monteur, is een professional in het plaatsen van de keuken. Denkt ook mee bij het plaatsen. Kortom wij zijn heel blij en tevreden met onze keuken! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jelle Pilat op maandag 7 jan 2019 19
Prima geholpen, keuken is ook heel netjes gemonteerd. Ook toen bleek dat er twee zijpanelen ontbraken, konden die kosteloos nageleverd worden en werden deze zonder bijkomende kosten geplaatst. Ook toen de motor van de vaatwasser het binnen een maand begaf konden we IJtsma bellen, zij hebben toen de monteur geregeld. De vaatwasser is inmiddels gerepareerd en werkt weer naar behoren. Al met al zijn we zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de geleverde keuken en diensten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooie keuken”
Door Sipke Kingma op vrijdag 14 dec 2018 18
Prettig geholpen. En geen moeite is de jongens in de showroom te veel. Heel mooie showroom trouwens, welke onderdeel uitmaakt ven een reuze meubelzaak. Het resultaat is geweldig. Het is een heel mooie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Arjan en Emma op donderdag 13 dec 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij IJtsma. Het ontwerpen en bestellen ging op een professionele, nuchtere en plezierige manier. Wij hadden natuurlijk ook andere keukenzaken bekeken maar IJtsma bleef voor ons op nummer 1 vanwege klantgerichtheid en scherpe prijzen. Nadat de keuken was besteld werd deze 3 maand later geleverd en geplaatst. De betreffende inbouwmonteur (Siep) van/voor IJtsma is een echte vakman en werkt erg netjes en gecontroleerd (bv. kleedje onder de gereedschappen). Bij plaatsen van de keuken bleek wel dat een aantal onderdelen niet aanwezig waren en dat de keukenkraan lekte (bleek een productiefout). Dit werd echter binnen een maand opgelost. Uiteindelijk staat er nu een schitterende keuken! Wij zouden IJtsma keukens zeker aanbevelen! Ook omdat wij weten van familieleden dat het heel anders kan met keukenbedrijven...
FOTO VAN ARJAN EN EMMA
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door ten Klooster op zaterdag 27 okt 2018 18
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Nadat we eerst bij de bekende grote ketens waren geweest en overstelpt werden met "aanbiedingen, vliegtickets, offerte rectificaties" was het een verademing om bij IJtsma geholpen te worden. Degelijk advies, maatwerk, prettige sfeer en dat alles tegen direct een goede prijs. Geen ellenlange onderhandelingen, gewoon in een keer een nette prijs. De communicatie ging goed, de plaatsing was kundig en vlot, afspraken zijn nagekomen. Ook de aftersales is prima in orde, bij het plaatsen was de monteur niet helemaal tevreden over de afwerking van een onderkant; onze floer was niet helemaal recht, dit werd direct opgelost door het bestellen van een mooie afwerkingsprint die kosteloos werd geplaatst. We zijn blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rennie Dijkstra op zaterdag 20 okt 2018 18
Keuken gekocht. Prima voorlichting bij het uitzoeken van de keuken. Ruimte voor eigen keuze. In goed overleg. Er wordt niets opgedrongen. Er wordt tijd genomen voor de klant. Keuken is door het bedrijf ook geplaatst. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door bert Bouma op maandag 16 jul 2018 18
een mooie keuken gekocht en super tevreden!

Aanvulling ontvangen 16 juli 2018: Ja wij hebben de keuken al en het is allemaal super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door van Dijk op maandag 16 jul 2018 18
We hebben een keuken gekocht prima geholpen keurig geplaatst zijn erg tevreden bevelen Ijtsma keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door G. Miedema op zondag 15 jul 2018 18
Het was erg goed, zeer klantvriendelijk, We hebben een keuken gekocht. Het bleek dat wij diverse malen onze wensen moesten bijstellen en er werd nooit moeilijk over gedaan. Er werd meegedacht. Ook kwamen ze kijken toen de keuken was geïnstalleerd.
Wij hebben een prachtige keuken en zullen IJtsma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door peter scheepstra op zaterdag 5 mei 2018 18
Onlangs keuken gekocht, tijdig geleverd en professioneel geplaatst. Zeer tevreden over ijtsma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Diana op woensdag 2 mei 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij IJtsma en zijn daar zeer tevreden over! We werden prettig geholpen in de winkel en de keuken is in één keer goed en compleet geleverd (volgens mij een wonder in de levering van keukens). We hebben zelf de keuken geplaatst. We werden nadien zelfs nog even gebeld om te vragen of alles gelukt was en of er iets ontbrak. Nette en fijne service!
FOTO VAN DIANA
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Peter Wubs op dinsdag 3 apr 2018 18
Keuken aangeschaft en bij eerste gesprek aangegeven dat men moest concurreren met de IKEA. Met als resultaat een prachtige keuken van een A-merk met relatief goede apparatuur. Contact met Ijtsma is prettig. Je krijgt gewoon waar voor je geld zonder poespas en mooie praatjes!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Stefan op maandag 19 mrt 2018 18
Kookeiland met werkblad en 2 hoge kasten tegen de wand. Super service, goed op weg geholpen, mijn wensen en ideeën in de opstelling verwerkt. En wellicht nog wel het meest belangrijk: ook rekening houdend met het budget en aangeven waar je het beste concessies in kunt maken. Duidelijke technische tekening voor het plaatsen. Duidelijk over de levertijden, waar keurig aan is gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anton op zondag 14 jan 2018 18
Goede service, ook met behulp van het samen stellen van de keuken, super! Het moment van bestellen tot het plaatsen goed geregeld!
FOTO VAN ANTON
Keuken via Ijtsma
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hillie op woensdag 3 jan 2018 18
Alles keurig netjes geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Heidstra Rottevalle op donderdag 24 aug 2017 17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken mooi groot werkblad en fijne inbouw apparatuur van siemens
FOTO VAN FAM. HEIDSTRA ROTTEVALLE
Keuken met aangebouwd eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Wim en Jelly Rosema op donderdag 1 jun 2017 17
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Vanaf de aankoop tot de levering en plaatsing. Vriendelijke behulpzame verkopers,die goede tips geven. Prima prijs/ kwaliteit verhouding, ruime keuze en scherpe offerte. Een prima monteur voor het opmeten en later het plaatsen van de keuken. Alle afspraken die gemaakt zijn krijg je netjes toe gestuurd en, wat natuurlijk het aller belangrijkste is, ook nagekomen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door gert op vrijdag 12 aug 2016 16
super geholpen! ze namen rustig de tijd en keken echt naar wat ik wou. toen ik de keuken gekocht had kwam er bijna gelijk iemand in te meten zodat ik mijn keuken zo snel als mogelijk in huis kon hebben. de monteur was echt goed alles klopte en alles werkt naar behoren niet even snel, hij kwam zelfs nog terug om de plint op maat te zagen toen de vloer er in lag. ik ben daarom zeer tevreden over ijtsma
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ijtsma Keukens
Website: www.ijtsma.nl
aOpende , De Wending 2, 9865 VC Opende, tel 0594 - 65 92 18
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.