Feedback
9,5

Ijtsma Keukens

Website: www.ijtsma.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ijtsma.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ijtsma Keukens
Laat u inspireren door al onze keukens in al hun verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen. Bezoek onze showroom (in IJtsma Livingworld) en maak persoonlijk kennis met ons en onze keukens.

Met meer dan 25 keukens bieden wij u een ruim assortiment keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Bent u op zoek naar een hoekkeuken, rechte keuken, u-keuken of keuken met een eiland of kastenwand, bij ons in de showroom komt u ze allemaal tegen. Door onze grote collectie in kleur- en afwerkingsmogelijkheden is bijna alles naar eigen inzicht samen te stellen. Zelfs voor maatwerk oplossingen bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast zijn al onze keukens van Duitse kwaliteit en worden gezamenlijk ingekocht met onze Duitse en Belgische keuken collega’s waardoor wij u gegarandeerd een gunstige prijs kunnen bieden.

Een belangrijk onderdeel van de keuken is uiteraard het aanrechtblad. In onze showroom laten we verschillende materialen als HPL, Graniet, Composiet en Keramiek zien en informeren wij u graag over de verschillen.

Ook de apparatuur is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de hedendaagse keuken. In onze showroom treft u de inbouwapparatuur van o.a. Pelgrim, Etna, Atag, Siemens en AEG aan. Al deze merken leveren een totaalprogramma van kookplaten (gas, keramisch of inductie), vaatwassers, afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons, etc... Daarnaast bieden wij u apparatuur van de specialisten als Liebherr (koelkasten en vriezers), Novy (afzuigsystemen en kookplaten) en Stoves (fornuizen). Om de keuken compleet te maken mag de kraan en verlichting natuurlijk niet ontbreken. In onze showroom treft u op bijna elke keuken weer een andere kraan en tonen wij verschillende soorten verlichting.

Als u samen met ons uw keuken heeft samengesteld, zult u verbaasd zijn van de mogelijkheden en ... het aantrekkelijke financiële plaatje. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met onze adviseurs om samen uw droomkeuken samen te stellen.

Onze website:
www.ijtsma.nl
Ervaringen
Er zijn 83 ervaringen over Ijtsma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren60 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Perfect”
Door Fam. Scholtens op dinsdag 9 apr 2024 24
Onze keuken bij Ijtsma gekocht. Fantastisch geholpen met het ontwerp van de keuken, keuze van materialen en keukenmachines. Ook de montage van deze keuken is perfect. Kortom erg tevreden met Ijtsma.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Lieke op donderdag 14 mrt 2024 24
Goed geholpen met het ontwerp van de keuken, netjes volgens budget en netjes geïnstalleerd. Heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN LIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Fam. Hamstra op donderdag 14 mrt 2024 24
Onze ervaring met Ijtsma keukens is goed. We kwamen zonder afspraak. Toch werden we serieus geholpen met goed en deskundig advies. De keuken is onder tussen, na grote tevredenheid, geplaatst door een deskundige installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Katerina Turksema op donderdag 22 feb 2024 24
Goede service van aankoop tot levering. Wij moesten door omstandigheden de keuken later laten plaatsen, we kregen snel een nieuwe datum. Ook de montage is netjes en vakkundig gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en zeer tevreden”
Door Evert en Hinke van Kammen op donderdag 22 feb 2024 24
We hebben een keuken bij IJtsma gekocht. We werden goed geholpen in de winkel en er werd alle tijd genomen. Om een keuken te tekenen die naar onze wens was.
De monteur Siep, heeft de keuken keurig geplaatst. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Zandstra op vrijdag 19 jan 2024 24
Vorig jaar hadden mijn man en ik het plan opgevat, onze woonkamer en keuken te vernieuwen. Op aanraden van onze zoon zijn we naar Ijtsma wonen/slapen/keukens gegaan. Ook wij zijn nu enorm tevreden met het eind resultaat! Dus allen die ons daarbij geholpen hebben, hartelijk dank! Ook wij gaan jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Johannes en Afke Zandstra
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door J.klijn op vrijdag 22 dec 2023 23
De keuken is erg mooi en compleet. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content met mijn nieuwe keuken”
Door H Dikkema op donderdag 14 dec 2023 23
Zowel het bankstel als de keuken gekocht bij de fa IJtsma. De levering van de producten ging naar alle tevredenheid door 2 aardige mannen. De montage werd tot in perfectie gedaan door Coen. Meten is weten en dat is zeer goed toegepast. Ben zeer content met mijn nieuwe keuken en mn bankstel en ik vertrouw erop dat de vervolgservice van beide partijen ook goed zal zijn
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe bijkeuken”
Door De Vries op zaterdag 25 nov 2023 23
Wij zijn na een super goede voorlichting geslaagd voor onze bijkeuken bij Ijtsma. De kastenwand is echt ideaal met de wasmanden achter de laden. Boven deze laden staan de wasmachine en droger op mooie hoogte. Hier werd door de verkoopster goed in meegedacht. In de grote kasten zit een schoenenkast en een vriezer. Ook hierin werden we goed voorzien van alle informatie zodat we een keuze konden maken. De aflevering vond plaats in de week zoals afgesproken. Alles zag er super mooi uit, alleen is er waarschijnlijk met het transport 1 paneel beschadigd. In overleg is er meteen een nieuw paneel besteld en deze is ondertussen ook geleverd. Super opgelost! De bijkeuken hebben we zelf geplaatst en met alle informatie die we via de mail hadden gekregen was dit ook niet lastig. Wij zijn heel blij met het resultaat, het is echt zo geworden zoals we hadden gewenst.
FOTO VAN DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door P.kobes op dinsdag 21 nov 2023 23
Wij hebben nieuw bankstel gekocht en zijn prima geholpen daar.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibiliteit in planning en installatie”
Door Wiebe Horenga op zondag 5 nov 2023 23
Voor onze nieuwbouw woning zijn we volledig geslaagd bij IJtsma! dankzij het goede adviezen zijn we erin geslaagd met onze keuken, bijkeuken, meubels, raambekleding en vloeren! Groot voordeel van een zaak met een ruim aanbod op alle aspecten wat een woning nodig heeft. Dankzij de flexibiliteit in de planning en installatie was het mogelijk alles zonder probleem in opslag te houden en op tijd te kunnen installeren om vlot de woning te betrekken. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken van IJtsma bevalt erg goed”
Door Familie Slik op woensdag 1 nov 2023 23
Onze keuken van IJtsma bevalt erg goed. De plaatsing sloot prima aan op de verbouwing die eraan voorafging en de monteur heeft prima werk geleverd. Het contact met hem en met Johannes verliep altijd prettig. We krijgen louter complimentjes als mensen onze nieuwe keuken zien. Kortom, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annette op dinsdag 3 okt 2023 23
Ik kon op korte termijn terecht voor een afspraak mbt mijn nieuwe keuken en ben goed geholpen en geadviseerd door Anouk. De datum voor het inmeten en ook de plaatsingsdatum duurden langer dan in eerste instantie toegezegd was. Dit had echter ook te maken met ziekte en de vakantieperiode. Bij het plaatsen van de keuken bleek er wat tegenslag (oorzaak zat m in mijn huis). De monteurs bleken echter inventief en kwamen zelfs op zaterdag terug om het af te maken. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door joke op donderdag 28 sep 2023 23
Wij zijn goed geholpen door johannes. De levering was goed. Een prima adres voor keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door G.Klaas en J.I.Bergsma op woensdag 27 sep 2023 23
Samen met Johannes maakten we een prima ontwerp voor onze nieuwbouwwoning. Al twee jaar voor de oplevering. Door leveringsproblemen moesten we af en toe iets veranderen, maar dat ging allemaal in goed overleg. Op de afgesproken dagen kwam Antony installeren. Perfect! Het eindresultaat was boven verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Eem super resultaat”
Door Johan Faber op dinsdag 26 sep 2023 23
Zeer tevreden! Na een bezoek aan een andere zaak op bezoek bij IJtsma keukens. Daar zijn we super geholpen door Anouk. Er werd geluisterd en mee gedacht. Dit resulteerde in een mooi plan. Deze week is de keuken geplaatst door Siep. Alles bleek aanwezig en het resultaat is super. Wij hebben IJtsma reeds weer aanbevolen bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam.J Schutte op zondag 24 sep 2023 23
Na vele zoektochten uit gekomen bij Ijtsma keukens. Prettig, meedenkend en zeker vakkundig ervaring ondervonden. Wij zijn super blij met de aankoop van onze nieuwe keuken. Montage is door monteur deskundig geplaatst (onze dank Siep). Kortom zeker geen spijt van onze aankoop, en dank jullie allen voor de fijne samenwerking. Aanrader voor iedereen die op zoek gaan naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM.J SCHUTTE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Familie van Aken op zondag 3 sep 2023 23
Dit is onze derde keuken die we bij IJtsma kopen. Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. En ook wordt er meegedacht. IJtsma keukens heeft verstand van zaken. Ook de montage is perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Niks negatiefs te melden over IJtsma”
Door Mireille Krijgsheld op donderdag 17 aug 2023 23
Bij verschillende keukenzaken geweest voordat we bij IJtsma terecht kwamen. In Groningen werden de traditionele verkoop praatjes uit de kast gehaald en werden we behoorlijk onder druk gezet. Uiteindelijk bij IJtsma een keuken gekocht. Het gesprek was prettig, er werd oprecht met je mee gedacht en keuzes eerlijk gemotiveerd. Zo wilden wij eerst een zwarte kraan en wasbak, Johannes vertelde eerlijk dat je dan snel krasjes krijgt die goed zichtbaar zijn. Daardoor toch een andere keuze gemaakt. Verder is afspraak ook echt afspraak en staat kwaliteit voorop. De monteur heeft alles keurig gemonteerd. Heb niks negatiefs te melden over IJtsma wonen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Peter Blaauw op woensdag 9 aug 2023 23
Bij IJTSMA nieuwe keuken en vloeren gekocht. Tijdens de verbouwing waren ze goed bereikbaar en was er ruimte om te schuiven met de levering in de agenda. Vlotte service 'm.b.t. de vloer die hier en daar na het leggen nog wat aangepast moest worden. Keuken is keurig netjes geplaatst en van uitstekende kwaliteit.
FOTO VAN PETER BLAAUW
+ Toon extra foto van Peter Blaauw
+ Toon extra foto van Peter Blaauw
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Annemiek de Vries op dinsdag 8 aug 2023 23
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken. De keuze in de showroom is zeer uitgebreid en er is ruim tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken. Ook het plaatsen van de keuken is gedaan door een deskundige en ervaren monteur. Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Fijne afhandeling”
Door Eke Van Der Veen op zaterdag 5 aug 2023 23
Mooie winkel om te shoppen. Vriendelijke mensen, hebben alle tijd om je te helpen. Goede bezorging en fijne afhandeling van beschadiging.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Klaas op zondag 16 jul 2023 23
Fijne communicatie en denkend in mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Harry op maandag 10 jul 2023 23
Samen tot een mooie keuken gekomen door wensen en advies(van Herwin samen te brengen) mooie en praktische keuken waar wij heel tevreden mee zijn. Montage is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie landelijke keuken”
Door B van der veen op zaterdag 8 jul 2023 23
Wij zijn zeer te spreken over onze landelijke keuken er wordt goed meegedacht over onze wensen en ideeën verder was de levering ook keurig zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jaap & Lutske Bosma op vrijdag 7 jul 2023 23
Toen we Ijtsma Keukens in Opende bezochten viel het ons op dat alles heel gemoedelijk verliep. Men was druk in de weer om de keukenafdeling naar boven te verhuizen; toch had men alle aandacht en tijd voor ons. Johannes heeft ons heel plezierig en vakkundig geadviseerd bij onze nieuwe keuken. De keuken is ondertussen keurig geplaatst door Siep; we zijn heel tevreden over zijn werk en de plezierige manier van werken en overleggen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Vd meulen op maandag 6 feb 2023 23
We hebben een prachtige keuken bij jullie gekocht. Goede service en er wordt goed naar je wensen geluisterd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Klaasje op donderdag 26 jan 2023 23
Goed geholpen en goede informatie gekregen, blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Fam. van Gennep op zondag 5 jun 2022 22
Het is inmiddels alweer een half jaar geleden dat onze keuken is geplaatst. We hebben lang getwijfeld tussen een zwarte keuken of beton look. Uiteindelijk kozen we we voor beton look. En wat zijn we er blij mee! De keuken is een plaatje, een lust voor het oog! We hebben gekozen voor inbouw apparatuur van Siemens. Ook kozen we voor een quooker. Wat een uitvinding! Als je dat eenmaal gewend bent wil je nooit meer zonder. We zijn bij IJtsma vakkundig geholpen door Herwin. Herwin dacht met ons mee en had goede adviezen en tips. Het is elke dag weer een feestje om te koken in onze fantastische keuken!
FOTO VAN FAM. VAN GENNEP
Reactie of foto toevoegen
“Ijtsma Keukens”
Door W.E.A. van Alphen en J.C.M van Alphen-Boeren op zondag 29 mei 2022 22
Onze ervaringen met IJtsma zijn zeer positief! Johannes heeft samen met ons uitgebreid de tijd genomen om voor onze nieuwbouwwoning een keukenontwerp naar onze wensen te maken en ons geholpen met het maken van keuzes in materialen en apparatuur. Ook de technische tekeningen die Herwin heeft gemaakt vormen een prima basis voor het bouwbedrijf dat onze nieuwbouwwoning gaat bouwen. Ruim een maand geleden is de keuken in onze woning exact volgens planning geleverd en gemonteerd door een zeer deskundige monteur. Die nam uitgebreid de tijd om ons de apparatuur uit te leggen en tips te geven voor onderhoud en schoonmaak ervan. Hij heeft na plaatsing van de keuken de exacte maten opgemeten om binnenkort de opstaande randen bij het aanrechtblad op maat te kunnen plaatsen. Kortom we zijn erg tevreden over de deskundige, vriendelijke en klantgerichte wijze waarop wij bij IJtsma zijn geholpen!
FOTO VAN W.E.A. VAN ALPHEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harrald op donderdag 24 mrt 2022 22
We zijn zeer tevreden over onze mat zwarte keuken. Het advies van Johannes was erg goed, hij dacht met ons mee en kwam met alternatieven. Deze week is de keuken geplaatst door Antony, een echte vakman die ook goed meedenkt met de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een landelijke hoekkeuken”
Door van Leeuwen op donderdag 17 mrt 2022 22
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht. Hij is boven onze verwachtingen. We zijn er super blij mee. De installatie en service zijn perfect.
FOTO VAN VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Hier is de klant koning”
Door Cees Udinga op vrijdag 4 mrt 2022 22
Bij het maken van een keuze voor een nieuwe keuken werden wij door Johannes zeer goed geadviseerd over de mogelijkheden. Geen enkele druk ervaren tijdens onze vier bezoeken voor aanpassing van de tekening. Altijd correct en vrijblijvend werd de offerte aangepast. De uiteindelijke levering was geheel volgens afspraak en ook de plaatsing van de keuken door Siep was van hoge kwaliteit. IJtsma mag zich gelukkig prijzen met deze professionele klantvriendelijke medewerkers! Wij zijn uiterst tevreden met onze aankoop! Wij kunnen IJtsma dan ook zeer aanbevelen. Hier is de klant koning.
FOTO VAN CEES UDINGA
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlot en conform afspraak uitgevoerd”
Door Familie Baken op woensdag 2 mrt 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij IJtsma, Opende. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd en vervolgens geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over zowel het keuzeproces en het ontwerp voorafgaand aan de koop, de voorbereiding voor montage als ook wat betreft de montage/installatie van de keuken zelf. Alles is vlot en conform afspraak uitgevoerd en dat in coronatijd. Met enige korting, vanwege de aankoop van de keuken, kochten we vandaag bij IJtsma bijpassende vloerbedekking in de vorm van kliklaminaat.
Reactie of foto toevoegen
“Achteraf ontevreden”
Door Sjoerd op zondag 9 mei 2021 21
Mooie (op het oog) complete keuken gekocht, achteraf miskoop door slechte voorlichting. De afwerking is beneden alle peil. En de apparatuur valt erg tegen. Beloftes om met een voorstel te komen voor vervanging van koelkast is nooit gekomen. De koelkast maakt veel en veel teveel lawaai, de vaatwasser is ook luidruchtig en veroorzaakt raar trilgeluid in de kamer. De combimagnetron is slecht en doet het veel slechter dan een losse magnetron van 50 euro. En dan de inductiekookplaat. Had ff verteld dat je hem na elk gebruik schoon moet maken, je ziet er werkelijk alles op. Denk dat ik weer over ga op gas! Al met al zeer ontevreden over de service van IJtsma keukens, ik kom er nooit weer.
Reactie of foto toevoegen
“Beton look keuken”
Door Jack de Lange op vrijdag 5 mrt 2021 21
Nieuwe keuken gekocht in november 2020, zeer goed geadviseerd door Herwin. Latere wijzigingen zonder problemen aangepast. Uiteindelijk gekozen voor een beton look keuken met inbouw apparatuur van Siemens. Keuken is afgelopen februari geplaatst door Antony. Zeer ervaren en professioneel gewerkt, nette en fijne service. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken en zullen IJtsma zeker aanbevelen.
FOTO VAN JACK DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Keurig afgewerkt”
Door Fam. M. van der Kaap op zaterdag 19 dec 2020 20
Wij zijn heel tevreden met de gekochte keuken bij Ijstma Livingworld. Men had alle tijd voor ons om alles uit te zoeken en geen tijdsdruk om te beslissen. Alles is op tijd volgens afspraak geleverd en de keuken is prima gemonteerd door de monteur. Alles is keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en PVC vloer”
Door Pieter en Ria Poelman op donderdag 26 nov 2020 20
Het is inmiddels een paar maanden geleden dat er een nieuwe keuken bij ons is geplaatst. Wij vertellen aan iedereen die het maar wil horen hoe ontzettend tevreden we daarover zijn. Niet alleen de keuken, maar ook een nieuwe pvc-vloer in woonkamer, keuken en hal en een eettafel en 8 stoelen gekocht. Wij zijn prima geholpen door Herwin(keuken) en Petra(vloer). Alle tijd en geduld om ons te adviseren en helpen uitzoeken. Natuurlijk ook bij andere keuken zaken in de regio gekeken. Voor precies dezelfde keuken met dezelfde apparatuur waren wij elders meer dan 1500;- euro meer kwijt. Doordat wij meerdere dingen kochten bij IJtsma was het ook prima onderhandelen met Hein, de baas zelf. Zeer gastvrij ook. Wij hebben alleen maar complimenten. Door onze enthousiaste verhalen heeft de zoon van onze buren nu ook een nieuwe keuken gekocht bij IJtsma en onze dochter gaat er binnenkort ook naar toe om zich te laten informeren. De keuken is geplaatst door Siep Algra. Er moest wat extra werk worden verricht en dat is ook door hem gedaan. Al met al een aantal dagen bij ons bezig geweest. Prima vakman en gezellig om hem over de vloer te hebben. Wij bevelen hem van harte aan .De vloer is gedaan door Henk. Ook niks dan lof. Dus mensen, kijk niet verder, maar ga naar Opende!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig geplaatst”
Door Klijn op zondag 18 okt 2020 20
Wij zijn heel tevreden met onze keuken die wij bij Ijtsma gekocht hebben. De keuken is keurig geplaatst door de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel tevreden”
Door Wiebe en Lize Kobus uit Jistrum op woensdag 14 okt 2020 20
wij zij super goed geholpen eerst al met het uitzoeken van de keuken ,wat best lastig was er was zoveel te zien door Johannes van Kammen. Een goede verkoper. Daarna het plaatsen van de keuken door Syp Algra een hele kundige man had overal een op lossing voor Wij zijn echt heel tevreden over Ytsma keukens
FOTO VAN WIEBE EN LIZE KOBUS UIT JISTRUM
Ruime hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Ijtsma”
Door Fam. Hijlkema op donderdag 23 jul 2020 20
Wij hebben een keuken en een laminaatvloer bij IJtsma gekocht. Je wordt er heel goed geholpen en krijgt goed advies en tips zonder dat je van alles wordt opgedrongen. Heb je een idee dan maken ze zonder problemen en verplichtingen een tekening zodat je snel kunt zien hoe het eruit komt te zien. Het uitzoeken van de vloer was ook super omdat je de (voorbeeld)vloer bij de showroomkeuken neer kon leggen en zo kun je gelijk zien dat het wel of niet mooi staat. Ook het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer is super netjes gedaan!!! Kortom ...wij zijn zeer tevreden over IJtsma.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Johan Timersma, Surhuisterveen op dinsdag 21 jul 2020 20
Na diverse adressen te hebben bezocht uiteindelijk bij IJtsma beland. Geen verkooppraatjes en men oefende geen druk uit. Nadat de opdracht door ons was vergeven zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Probleemloos. Tevens verdient de door Ijtsma ingehuurde keukenmonteur een pluim. Vakkundig, rustig doorwerkend en secuur werd de keuken geplaatst. Ook hier werden gedurende de installatie mutaties probleemloos doorgevoerd.
FOTO VAN JOHAN TIMERSMA, SURHUISTERVEEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens planning”
Door Zijlstra op zaterdag 18 jul 2020 20
We hebben keuken gekocht. Alles is volgens planning geleverd. De wasemkap niet, maar later een andere ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn erg tevreden”
Door Hans de la Mar op donderdag 25 jun 2020 20
We hebben bij IJtsma een keuken gekocht die september vorig jaar geplaatst is. Het is niet zo'n groot bedrijf, werkt met zzp'ers die de keuken plaatsen. De zzp'ers die voor hen werken zijn wel steeds dezelfde, zodat er een binding is met het keukenbedrijf. We zijn prima geholpen, erg duidelijke offerte, direct prijzen en tekeningen op tafel. Dat was een verademing na groot bedrijf in Nunspeet (voor offerte moesten we een nieuwe afspraak maken) en Duitsland (nee, tekeningen geven we niet mee). Verkoper gaf ook goede alternatieven voor onze ideeën. Bij plaatsing een paar kleine beschadigingen. Zonder enige discussie werden er snel vervangende panelen geleverd. Op al onze opmerkingen werd snel en adekwaat gereageerd. Geen enkele verrassing achteraf. We hebben expres even gewacht met het plaatsen van een recensie, zodat we de behandeling van mankementen die wat later zichtbaar worden mee konden nemen. Maar na 10 maanden hebben we nog steeds geen enkele klacht. U zult begrijpen dat we erg tevreden zijn.
REACTIE VAN HANS DE LA MAR
De keuken is inmiddels vier jaar oud en de folie van twee laden bleek te gaan kringelen. Mail met een fotootje gestuurd en er werden onmiddellijk nieuwe panelen besteld. De panelen zijn inmiddels vervangen. Geen discussies, geen rekening. Wat een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door F. Dalmolen op zaterdag 13 jun 2020 20
Bij veel keukenwinkels gekeken. Bij de meeste winkels komt gelijk een verkoper op je af, weinig mogelijkheden om dan eens rustig rond te kijken, want voor dat je het weet staat er de verkoper weer voor je neus. Wegens de goede recensies op internet ook bij IJtsma geweest. Hier kun je rustig rondkijken en vragen zonder dat de verkoper opdringerig wordt. Goed adviesgesprek gehad met Herwin vd Meer, waar alle tijd voor werd genomen en al onze wensen en mogelijkheden duidelijk werden besproken. Samen met Herwin een hele mooie keuken helemaal naar onze wensen samengesteld, voor een goede prijs. De keuken is geplaatst door de heren van Kitchen4you. Dit zijn vakmensen die niet eerder weggaan als alles naar tevredenheid is geregeld. Kortom wij zijn heel tevreden over IJtsma en Kitchen4you.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop betonlook keukens”
Door Paul Möhlmann op vrijdag 12 jun 2020 20
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht met veel mogelijkheden en een prachtige kleur (betonlook). Hij is keurig geïnstalleerd, werkte meteen goed. We moeten alleen wat tijd uittrekken om de gebruiksaanwijzingen te bestuderen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Fam. Brouwer op vrijdag 12 jun 2020 20
Wij hebben een keuken en een pvc vloer bij IJtsma gekocht! Vanaf het eerste moment was het contact met Johannes erg plezierig. Goede uitleg, advies naar aanleiding van onze wensen en hulp bij de te maken keuzes. Via Petra een vloer gekocht. Waar we veel zaken hadden afgelopen, slaagden we ook hiervoor bij IJtsma. Na plaatsing van de keuken en het leggen van de vloer kunnen we alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn. Een adres om aan een ieder aan te bevelen!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken naar wens”
Door Fam. Vis op dinsdag 9 jun 2020 20
We zijn heel tevreden over Johannes ( verkoper) en Syb (monteur). Dankzij hun hebben we een keuken naar wens.
FOTO VAN FAM. VIS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door Tjeerd op zaterdag 2 mei 2020 20
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we bij de Firma Ijtsma belandt...Vanaf het 1e moment was het gevoel goed. Prachtige showroom, goed advies en concurrerende prijzen. Daarna alles super verlopen, bezorging op afgesproken tijd, plaatsing op afgesproken tijd en ook nog super geplaatst door keurige fatsoenlijke medewerker
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden”
Door Fam. Westrik op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken die we bij Ytsma hebben gekocht. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Herwin. Flexibel als we later toch nog aanpassingen wilden. Ook over de plaatsing en montage door Anthonie Wijnen zijn we hartstikke tevreden.
FOTO VAN FAM. WESTRIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Renske Lourens op zaterdag 21 mrt 2020 20
Mooie keuken gekocht goede advies gehad van Johannes die telkens naar de juiste oplossing zocht. Wij zijn zeer tevreden over de keuken . wat ook erg fijn is dat we meteen de pvc vloer en tafel bij Ijtsma konden uitzoeken omdat alles onder 1 dak is
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Berno en Jettie op zondag 15 mrt 2020 20
We zijn ontzettend blij met onze keuken. Echt Een plaatje! In de winkel zijn we deskundig geholpen door Herwin. Hij wees ons op de voor- en nadelen van bepaalde keukenmerken en apparatuur en hij dacht met ons mee in het ontwerp. De monteurs werken precies en netjes. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Edwin en Tiny de Jong op maandag 9 mrt 2020 20
We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn door Johannes bij het uitzoeken van onze keuken, maar ook door Petra bij het uitzoeken van de vloer en meubels. Ze nemen alle tijd voor je en geven deskundig advies. Daarnaast vakwerk (Siep voor de keuken, en Henk en zn voor de vloer) Top!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Djoeke op woensdag 29 jan 2020 20
Bij Ijtsma livingworld een keuken gekocht. Super geholpen door Johannes. Van begin tot eind een goede ervaring. Siep(monteur) ook een allround vakman. Ik zeg:, dikke duim voor jullie!.
FOTO VAN DJOEKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke op zaterdag 21 dec 2019 19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Ijtsma en zijn hier zeer tevreden over. We werden goed geholpen in de winkel, de montage van de keuken verliep keurig en heel vlot. Kortom echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door JW Winter op donderdag 19 dec 2019 19
We zijn op aanraden van een collega bij IJtsma terecht gekomen. We werden geholpen door Johannes die ons alles uitlegde op een ontspannen manier, totaal geen opdringerige wijze zoals je wel eens hoort. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld met kwalitatieve apparatuur van Siemens. Kitchen4U heeft de keuken geplaatst en dit zijn echt vakmensen die pas naar huis gaan als alles klaar is. Ook na het werk wordt alles gestofzuigd en de oprit, waar het zaagwerk werd gedaan, werd keurig aangeveegd. Al met al zeer goed te spreken over IJtsma en Kitchen4U ! Wij kunnen echt aanraden om bij deze woon en keukenhandelaar langs te gaan wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN JW WINTER
Plaatsing van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kan weer jaren vooruit”
Door Schoonheidssalon Thea op woensdag 18 dec 2019 19
Keuken blok voor de salon, Super snel geleverd. Bj korte uitleg waarvoor hadden we super snel uitgezocht wat we graag wilden.... E het resultaat staat nu in de salon en ziet er keurig uit zo kan ik weer jaren vooruit
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Reiding en Jacquelien Sikkes op zondag 17 nov 2019 19
Wij hebben in Juli een keuken gekocht bij Johannes, wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Communicatie was goed en zeer duidelijk. Monteur Siep Algra heeft de oude keuken gesloopt, het installatie werk verricht, en ten slotte de nieuwe keuken geplaatst. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we daar zeer tevreden over zijn! Een vakman puur sang.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Liesbeth van der Heide op vrijdag 27 sep 2019 19
Keuken gekocht bij Ijtsma keukens. In de zaak goed geholpen, nemen alle tijd voor je en denken met je mee. Zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Op tijd”
Door Janneke Hoekstra op donderdag 29 aug 2019 19
Een keuken gekocht bij Ijtsma-keukens, op tijd geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk Huisma op zaterdag 17 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ijtsma. Herwin heeft vele opties aan ons laten zien en voor ons een tekening gemaakt. Een aantal keer moesten er nog wat zaken gewijzigd worden in het ontwerp, dit was geen probleem voor Herwin. De keuken is netjes geplaatst door Anthony. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Niels van der Veer op woensdag 29 mei 2019 19
Hele goede ervaring gehad met bedrijf! En heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door De Jong op zaterdag 18 mei 2019 19
We hebben een keuken bij IJtsma gekocht . Goed geholpen in de winkel, er werd alle tijd genomen om een keuken te tekenen die aan onze wensen voldeed. Ook is de keuken keurig geplaatst! Een tevreden klant!
FOTO VAN DE JONG
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken af”
Door Sandra Drachten op woensdag 8 mei 2019 19
We hebben bij IJtsma een keuken, pvc vloer en gordijnen gekocht. Hiervoor zijn we 3 x keer naar de winkel geweest om tot de definitieve keuze te komen. Zowel bij de keukenafdeling als bij de vloer en gordijnen afdeling wordt hiervoor de tijd genomen en meegedacht. De montage van alles ging voortreffelijk. Uiteindelijk zijn er slechts een paar kleinigheidjes over gebleven.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met meubelaankoop”
Door Kempenaar op zondag 5 mei 2019 19
Bankstel gekocht, erg tevreden over verkoper. We zijn goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze op Ijtsma”
Door C. Storm op dinsdag 9 apr 2019 19
Na verschillende winkels te hebben bezocht viel onze keuze al snel op IJtsma. Er wordt niks opgedrongen en er wordt goed geluisterd. We gingen direct met een goed gevoel de winkel uit nadat we de keuken naar onze smaak hebben uitgezocht. De wachttijd viel erg mee voor de plaatsing en de monteur was uitstekend, werkte secuur en was vriendelijk. Zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gosse en Dirkje Reitsma op woensdag 30 jan 2019 19
We zijn zeer tevreden hoe we zijn geholpen bij IJtsma .... bij het kopen en plaatsen van onze nieuwe keuken. De service is heel goed en er wordt goed geluisterd wat je wensen zijn. De klant is daar echt koning...zonder poespas... je gaat daar erg tevreden de winkel weer uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jelle Pilat op maandag 7 jan 2019 19
Prima geholpen, keuken is ook heel netjes gemonteerd. Ook toen bleek dat er twee zijpanelen ontbraken, konden die kosteloos nageleverd worden en werden deze zonder bijkomende kosten geplaatst. Ook toen de motor van de vaatwasser het binnen een maand begaf konden we IJtsma bellen, zij hebben toen de monteur geregeld. De vaatwasser is inmiddels gerepareerd en werkt weer naar behoren. Al met al zijn we zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de geleverde keuken en diensten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooie keuken”
Door Sipke Kingma op vrijdag 14 dec 2018 18
Prettig geholpen. En geen moeite is de jongens in de showroom te veel. Heel mooie showroom trouwens, welke onderdeel uitmaakt ven een reuze meubelzaak. Het resultaat is geweldig. Het is een heel mooie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Arjan en Emma op donderdag 13 dec 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij IJtsma. Het ontwerpen en bestellen ging op een professionele, nuchtere en plezierige manier. Wij hadden natuurlijk ook andere keukenzaken bekeken maar IJtsma bleef voor ons op nummer 1 vanwege klantgerichtheid en scherpe prijzen. Nadat de keuken was besteld werd deze 3 maand later geleverd en geplaatst. De betreffende inbouwmonteur (Siep) van/voor IJtsma is een echte vakman en werkt erg netjes en gecontroleerd (bv. kleedje onder de gereedschappen). Bij plaatsen van de keuken bleek wel dat een aantal onderdelen niet aanwezig waren en dat de keukenkraan lekte (bleek een productiefout). Dit werd echter binnen een maand opgelost. Uiteindelijk staat er nu een schitterende keuken! Wij zouden IJtsma keukens zeker aanbevelen! Ook omdat wij weten van familieleden dat het heel anders kan met keukenbedrijven...
FOTO VAN ARJAN EN EMMA
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door ten Klooster op zaterdag 27 okt 2018 18
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Nadat we eerst bij de bekende grote ketens waren geweest en overstelpt werden met "aanbiedingen, vliegtickets, offerte rectificaties" was het een verademing om bij IJtsma geholpen te worden. Degelijk advies, maatwerk, prettige sfeer en dat alles tegen direct een goede prijs. Geen ellenlange onderhandelingen, gewoon in een keer een nette prijs. De communicatie ging goed, de plaatsing was kundig en vlot, afspraken zijn nagekomen. Ook de aftersales is prima in orde, bij het plaatsen was de monteur niet helemaal tevreden over de afwerking van een onderkant; onze floer was niet helemaal recht, dit werd direct opgelost door het bestellen van een mooie afwerkingsprint die kosteloos werd geplaatst. We zijn blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rennie Dijkstra op zaterdag 20 okt 2018 18
Keuken gekocht. Prima voorlichting bij het uitzoeken van de keuken. Ruimte voor eigen keuze. In goed overleg. Er wordt niets opgedrongen. Er wordt tijd genomen voor de klant. Keuken is door het bedrijf ook geplaatst. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door bert Bouma op maandag 16 jul 2018 18
een mooie keuken gekocht en super tevreden!

Aanvulling ontvangen 16 juli 2018: Ja wij hebben de keuken al en het is allemaal super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door van Dijk op maandag 16 jul 2018 18
We hebben een keuken gekocht prima geholpen keurig geplaatst zijn erg tevreden bevelen Ijtsma keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door G. Miedema op zondag 15 jul 2018 18
Het was erg goed, zeer klantvriendelijk, We hebben een keuken gekocht. Het bleek dat wij diverse malen onze wensen moesten bijstellen en er werd nooit moeilijk over gedaan. Er werd meegedacht. Ook kwamen ze kijken toen de keuken was geïnstalleerd.
Wij hebben een prachtige keuken en zullen IJtsma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door peter scheepstra op zaterdag 5 mei 2018 18
Onlangs keuken gekocht, tijdig geleverd en professioneel geplaatst. Zeer tevreden over ijtsma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Diana op woensdag 2 mei 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij IJtsma en zijn daar zeer tevreden over! We werden prettig geholpen in de winkel en de keuken is in één keer goed en compleet geleverd (volgens mij een wonder in de levering van keukens). We hebben zelf de keuken geplaatst. We werden nadien zelfs nog even gebeld om te vragen of alles gelukt was en of er iets ontbrak. Nette en fijne service!
FOTO VAN DIANA
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Peter Wubs op dinsdag 3 apr 2018 18
Keuken aangeschaft en bij eerste gesprek aangegeven dat men moest concurreren met de IKEA. Met als resultaat een prachtige keuken van een A-merk met relatief goede apparatuur. Contact met Ijtsma is prettig. Je krijgt gewoon waar voor je geld zonder poespas en mooie praatjes!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Stefan op maandag 19 mrt 2018 18
Kookeiland met werkblad en 2 hoge kasten tegen de wand. Super service, goed op weg geholpen, mijn wensen en ideeën in de opstelling verwerkt. En wellicht nog wel het meest belangrijk: ook rekening houdend met het budget en aangeven waar je het beste concessies in kunt maken. Duidelijke technische tekening voor het plaatsen. Duidelijk over de levertijden, waar keurig aan is gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anton op zondag 14 jan 2018 18
Goede service, ook met behulp van het samen stellen van de keuken, super! Het moment van bestellen tot het plaatsen goed geregeld!
FOTO VAN ANTON
Keuken via Ijtsma
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hillie op woensdag 3 jan 2018 18
Alles keurig netjes geleverd en geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Heidstra Rottevalle op donderdag 24 aug 2017 17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken mooi groot werkblad en fijne inbouw apparatuur van siemens
FOTO VAN FAM. HEIDSTRA ROTTEVALLE
Keuken met aangebouwd eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Wim en Jelly Rosema op donderdag 1 jun 2017 17
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Vanaf de aankoop tot de levering en plaatsing. Vriendelijke behulpzame verkopers,die goede tips geven. Prima prijs/ kwaliteit verhouding, ruime keuze en scherpe offerte. Een prima monteur voor het opmeten en later het plaatsen van de keuken. Alle afspraken die gemaakt zijn krijg je netjes toe gestuurd en, wat natuurlijk het aller belangrijkste is, ook nagekomen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ijtsma Keukens
Website: www.ijtsma.nl
  Opende, De Wending 2, 9865 VC Opende, tel 0594-659218
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.