Feedback
7,8

Van Manen Huis en Haard

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0342-405353 | Doctor Willem Dreeslaan 2, 3771 RW Barneveld
Haardenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Manen Huis en Haard
Laat u bij Van Manen verrassen met een goed advies, de beste (prijs)garantie én de zekerheid dat de haard of kachel naar alle tevredenheid zal worden geplaatst
Alternatieven voor Van Manen Huis en Haard
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,0 uit 10 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Van Manen Huis en Haard. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Chapeau”
Door José van Wolffelaar op dinsdag 25 jan 2022 22
Wij wilde graag onze oude open haard ontmantelen voor een inzethaard, welke voldeed aan de nieuwe EcoDesign 2022 normen. Een hele klus want we woonde zeven hoog in een appartement en ons rookkanaal was aan renovatie toe. We kwamen uit bij van Manen te Barneveld. Echte professionals, die houden van uitdagingen, werken op maat en denken met je mee. Zo fijn als er dan ook nog netjes gewerkt wordt. Daar waar nodig was alles afgeplakt en later weer opgeruimd. En last but not least de kachel brand fantastisch. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop gashaard”
Door Murat en Marianne op maandag 16 dec 2019 19
Wij hebben bij Van Manen een gashaard met een meubelombouw met marmeren blad aangeschaft. Wat helpt bij de keuze tussen de diverse mogelijkheden is de grote showroom waar alle haarden en divers ombouwmogelijkheden te zien zijn. Toch is de prijs van de opstelling vergelijkbaar met die van andere aanbieders van hetzelfde niveau. Wij hebben de monteurs als uiterst prettig in de omgang ervaren; zeer beleefd en netjes werkend en altijd bereid en in staat om zaken die ze tijdens het werk tegenkomen, op een creatieve manier op te lossen, b.v. elektra dat niet goed blijkt te zitten, plinten die niet meer passen nadat de huisplinten zijn geplaatst en een goede kabelafvoer van de televisie, waardoor het meubel nagenoeg leeg kan blijven. Wij zijn heel tevreden en hebben om die reden ook producten afgenomen van Van Manen Zonwering, die in hetzelfde pand zit. Ook dat is heel goed bevallen.
FOTO VAN MURAT EN MARIANNE
Gashaard
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Ruud Lammers op dinsdag 23 feb 2021 21
Na nu een tijdje een blije haardgebruiker te zijn geweest begint het plafond vanaf de warmte uitlaat in de kamer zwart te worden. Toch wel over een strook van ca. 3 meter. Mijn vrouw doet een belletje naar Van Manen. Werd afgescheept door Van Manen. Zou veroorzaakt worden door een enkele kaars die wel eens aan staat. Dat slaat helemaal nergens op, onze vorige haard heeft 15 jaar gestaan, zonder ooit iets dergelijks. Men nam bij Van Manen niet eens de moeite om deze klacht serieus te nemen. Blijkbaar is dit m.b t. onze klacht, de werkwijze van Van Manen. Het is voor hen blijkbaar heel normaal dat je je kamer om de paar jaar moet witten.
Reactie of foto toevoegen
“Puike ervaring”
Door Peter op donderdag 3 okt 2019 19
Wij kochten een prachtige gashaard bij Van Manen Huis en Haard. Wij kwamen voor iets anders, maar de vakkundige adviseur zetten ons op het goede spoor. Ook de verdere realisatie verliep professioneel en geheel volgens afspraak. Een puike ervaring!
FOTO VAN PETER
Gashaard
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden ermee”
Door Pascal & Roos op zondag 7 mei 2017 17
Een prachtige gashaard hebben de heren van Van Manen bij ons geplaatst. best een hoop werk nog, twee ,mannen waren er een hele dag mee bezig, maar het is supermooi geworden. we hebben de haard erg vaak aan!!
FOTO VAN PASCAL & ROOS
Geplaatste gashaard
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie”
Door B.K. op zaterdag 13 jan 2018 18
Sinds november proberen wij een offerte te ontvangen voor een haard (worden er nu mogelijk 2) en sinds december proberen wij antwoord te krijgen op een bepaalde vraag.
Wij hebben de showroom in november bezocht en zouden een offerte ontvangen. Niets gekregen. Wij hebben gebeld en uitgelegd wie wij hadden gesproken en het zou geregeld worden. Niets ontvangen. Weer gebeld en leuk gesprek met de heer .. gehad. Dag erna nog langsgegaan bij de showroom om de tekeningen van het ontwerp met begeleidende brief aan de heer .. af te geven. Hij was er niet dus bij receptie afgegeven. Maand later nog niets ontvangen. Afgelopen maandag (8 januari!) weer mail gestuurd. Nog niets ontvangen. Niet eens een bevestiging van ontvangst met excuses.
REACTIE VAN B.K.
Na een klacht en negatieve recensies geplaatst te hebben kwam er reactie van Van Manen met excuses. Wij gaan nu wel verder met een ander bedrijf wat al in de arm was genomen inmiddels.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Zita op dinsdag 28 aug 2018 18
Via van Manen hebben we in december 2017 een mooie houtkachel uitgezocht, die begin maart 2018 geplaatst is. Erg tevreden over! Planning was helder en werd goed gecommuniceerd, offerte na schouw viel in eerste instantie wat hoger uit maar werd direct gecorrigeerd naar het bedrag dat in eerste instantie was ingeschat, de plaatsing van de houtkachel (incl. nieuw aan te leggen rookkanaal) ging zeer voorspoedig - in 2 dagen gereed - en alles werd keurig afgewerkt en opgeruimd. Ook een materiaal klacht - afbladderende verf van een scharnier - werd direct opgepakt en afgehandeld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het product en de service van Van Manen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gashaard
1 / 3
Vestiging Van Manen Huis en Haard
aBarneveld , Doctor Willem Dreeslaan 2, 3771 RW Barneveld, tel 0342 - 40 53 53
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.