Feedback
6,0

Elshout De Vloerspecialist

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0184-412239 | Leeghwaterstraat 49, 3364 AE Sliedrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Elshout De Vloerspecialist
Elshout De Vloerspecialist is gespecialiseerd in alle typen vloeren waaronder houten vloeren, PVC vloeren en natuursteen.
Alternatieven voor Elshout De Vloerspecialist
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 126 ervaringen
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 8,3 uit 6 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 7,2 uit 35 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 358 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,5 uit 308 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 173 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Elshout De Vloerspecialist. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed geholpen”
Door Mevr. L.J. Klap op zondag 11 dec 2016 '16
Wij hebben een vloer van keramiek gekocht die op een oude houten vloer lijkt. Wij zijn zeer goed geholpen en voorgelicht. Onze oude vloer is eruit gehaald, daarna geegaliseerd en de nieuwe vloer gelegd. Alles vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden. Dit bedrijf is echt een aanrader.
FOTO VAN MEVR. L.J. KLAP
Keramiek vloer met houtlook
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door De Haan op woensdag 2 mrt 2016 '16
Wij hebben ons gehele huis door Elshout laten leggen. Echter heeft Elshout ons na levering een flinke factuur gestuurd, terwijl er een total bedrag was afgesproken. Wij vinden Elshout niet betrouwbaar en ook de afwerking liet zeker te wensen over, grote spleten tussen de vloerdelen en plinten. Voordat je met dit bedrijf in zee gaat, zou ik goede afspraken maken.
Reactie of foto toevoegen
“Betegelde woonkamer”
Door R. op zondag 9 okt 2016 '16
Enkele jaren geleden heb ik mijn woonkamer laten betegelen door Elshout. Ik moest het volledige bedrag vooraf betalen wat niet gebruikelijk is. Maar mr Elshout was een spontane vent dus ik had er alle vertrouwen in. Hij kwam zoals afgesproken. Maar hij kan niet netjes tegelen. Mijn wildverband tegels liggen er niet mooi in en ze hebben soms een hoogteverschil van 4 mm. Er is ook 1 tegel die "wipt" omdat er waarschijnlijk te weinig lijm onder zit. Dit is natuurlijk heel erg jammer. Achteraf had ik het beter zelf moeten leggen maar omdat de tegels zo duur waren wilde ik het liever door een vakman laten doen. Ik heb hier veel spijt van. Over het voegwerk ben ik ook niet te spreken. Er zitten op sommige plekken hele gaten in. Ook de afwerking heeft hij niet netjes gedaan. Bij vrienden zie ik dat de tegels bij bijvoorbeeld een deurmat zijn voorzien van een RVS strip. Elshout heeft dit niet gedaan. Hij heeft de tegels gewoon gezaagd. Persoonlijk zou ik niet meer laten tegelen door Elshout. Hij is een aardige vent, maar ik ben ontevreden over zijn vakmanschap.
FOTO VAN R.
REACTIE VAN ELSHOUT DE VLOERSPECIALIST
Beste R? wij betreuren het dat wij via deze weg van uw klacht moeten horen. want meneer R ? bij ons heeft u zich hierover nooit gemeld. wat betreft de betalingsvoorwaarden dat is altijd uw eigen keuze wij hanteren altijd meerder optie`s.
REACTIE VAN R.
Dit zijn 2 absolute leugens! De klacht is dezelfde dag nog gemeld aan Rob. Hij kon het alleen niet meer verhelpen omdat de vloer al gelijmd was. En betalen achteraf was niet mogelijk, ook na enig aandringen niet. Ik werd zelfs enkele dagen voor de afspraak gebeld met het verzoek te betalen omdat anders de afspraak niet door kon gaan. Zeer teleurstellend dat er nu glashard wordt gelogen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Catharina de Roos op maandag 14 nov 2016 '16
Topservice, topkwaliteit, topvloer. Wij zijn zeer tevreden met onze keramieken houtlook vloer :). Makkelijk in onderhoud, tijdloos en duurzaam. Vriendelijk personeel, met goede adviezen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keramiek vloer met houtlook
1 / 2
Vestiging Elshout De Vloerspecialist
aSliedrecht , Leeghwaterstraat 49, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 22 39
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.