Feedback
6,0

Bruynzeel Parket

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bruynzeel Parket
Meer dan 100 jaar historie, traditie en kennis staan bij Bruynzeel vernieuwing niet in de weg. Bij alle vooruitgang staat de kwaliteit van de producten wel altijd voorop. Daarom hebben wij de kwaliteitseisen steeds weer opgevoerd en uit het oogpunt van service zowel geïnvesteerd in eigen productie als in het traditionele handwerk. Verdere ontwikkeling en onderzoek vormen ook vandaag de dag een belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie en onze medewerkers.
Alternatieven voor Bruynzeel Parket
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 136 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,7 uit 85 ervaringen
• LAB21
   
(Utrecht Utrecht) score 8,1 uit 865 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 404 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 419 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,6 uit 277 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Bruynzeel Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Parket van 2500 euro geleverd voor 8500 euro”
Door F. Visser op maandag 28 nov 2016 16
Nieuwe woning laten opmeten. 57 m parket erin. Erg mooi allemaal en kosten 8500 euro. Na foute meting konden ze niet het gekozen parket plaatsen. Ze kwamen met een alternatief wat uit hun fabriek zou komen en wat zeker net zo mooi zou zijn. Na een staaltje te hebben gezien gingen we akkoord. Thuis aangekomen was het parket mooi gelegd maar zag ik buiten ineens het verpakkingsmateriaal van Boen. Dat is een Duits merk a 2500 euro voor 60 m. Wij hadden het parket van Bruynzeel gekocht dus uit hun fabriek maar zij zeiden dat dat niet perse van Bruynzeel hoeft te komen en dat zij zich aan hun afspraak hadden gehouden en voor een alternatief hadden gezorgd. Ik heb gezien dat het hout op het intenet rond de 2500 euro is dus ik snapte niet dat ik alsnog 8500 euro moest betalen? Bruynzeel had zich aan zijn afspraken gehouden en het parket lag er mooi in. Dus daar werd het mee af gedaan. Verder nog andere brieven gestuurd over deze situatie maar daar kreeg ik geen respons op. Kosten van het leggen dus 6000 euro :-( Nooit weer ga ik erheen. Echt nooit weer. Heb er veel last van gehad dat mij het leggen dik 6000 euro heeft gekost.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Bruynzeel Parket
aGorinchem , Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.