Feedback
6,0

Bruynzeel Parket

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bruynzeel Parket
Meer dan 100 jaar historie, traditie en kennis staan bij Bruynzeel vernieuwing niet in de weg. Bij alle vooruitgang staat de kwaliteit van de producten wel altijd voorop. Daarom hebben wij de kwaliteitseisen steeds weer opgevoerd en uit het oogpunt van service zowel geïnvesteerd in eigen productie als in het traditionele handwerk. Verdere ontwikkeling en onderzoek vormen ook vandaag de dag een belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie en onze medewerkers.
Alternatieven voor Bruynzeel Parket
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 146 ervaringen
• LAB21
   
(Utrecht Utrecht) score 8,0 uit 698 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 429 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 418 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,6 uit 79 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,3 uit 249 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Bruynzeel Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Parket van 2500 euro geleverd voor 8500 euro”
Door F. Visser op maandag 28 nov 2016 16
Nieuwe woning laten opmeten. 57 m parket erin. Erg mooi allemaal en kosten 8500 euro. Na foute meting konden ze niet het gekozen parket plaatsen. Ze kwamen met een alternatief wat uit hun fabriek zou komen en wat zeker net zo mooi zou zijn. Na een staaltje te hebben gezien gingen we akkoord. Thuis aangekomen was het parket mooi gelegd maar zag ik buiten ineens het verpakkingsmateriaal van Boen. Dat is een Duits merk a 2500 euro voor 60 m. Wij hadden het parket van Bruynzeel gekocht dus uit hun fabriek maar zij zeiden dat dat niet perse van Bruynzeel hoeft te komen en dat zij zich aan hun afspraak hadden gehouden en voor een alternatief hadden gezorgd. Ik heb gezien dat het hout op het intenet rond de 2500 euro is dus ik snapte niet dat ik alsnog 8500 euro moest betalen? Bruynzeel had zich aan zijn afspraken gehouden en het parket lag er mooi in. Dus daar werd het mee af gedaan. Verder nog andere brieven gestuurd over deze situatie maar daar kreeg ik geen respons op. Kosten van het leggen dus 6000 euro :-( Nooit weer ga ik erheen. Echt nooit weer. Heb er veel last van gehad dat mij het leggen dik 6000 euro heeft gekost.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer”
Door F.Eijsackers op dinsdag 13 okt 2015 15
Aantal jaren geleden een vloer gekocht in Roosendaal bij Bruynzeel zelf. Vloer speciaal voor vloerverwarming. De vloer is op verzoek van hen zelf uitgevlakt, door een door hun geadviseerd bedrijf. De vloer is door Bruynzeel zelf gelegd. Ik woon alleen dus wordt er niet zo veel op gelopen, wel hoorde je na een paar jaar achteraf af en toe een krak, na 3 a 4 jaar werd het steeds meer. Contact opgenomen met Bruynzeel, was failliet gegaan en opnieuw een doorstart gemaakt, wel onder de zelfde naam, maar zonder de garantie over te nemen. Het figuur in Breda wou wel langs komen als hij eens in de buurt zou zijn, maar ze verkopen schijnbaar weinig vloeren want hij is nooit langs gekomen. Ook gaf hij aan weinig te kunnen doen, ik heb hem toe gelijk meegedeeld dat hij niets te bieden had ook niet langs moest komen. Het hoofdkantoor nog aangeschreven, noppes. Kortom Bruynzeel had een naam, maar dat is verleden tijd. zeker met de figuren die nu de zaak bestieren, dus mijn advies . Bruynzeel even niet
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met uitleg begeleiding en leggen”
Door Remco op zondag 25 okt 2015 15
Voor ons nieuwbouwhuis in Utrecht hebben we voor de vloer op de begane grond gekozen voor Bruynzeel parket. De insteek was vooral praktisch: we woonden hiervoor in Den Haag vlakbij een showroom van Bruynzeel en we zijn hier op een zaterdag binnengewandeld om het aanbod te bekijken en ons te laten adviseren. Ons nieuwbouwhuis heeft vloerverwarming als hoofdverwarming, Bruynzeel adverteert met 5 jaar garantie hiervoor. Daarnaast was de CW waarde voor ons zeer belangrijk: we wilden wel parket, maar het hout moest niet de grote isolator worden die de warmte van de vloerverwarming tegenhoudt. De installatie van ons nieuwe huis specificeert een maximale CW waarde van 0,07 (erg laag). Wat opvalt is dat vele parketpartijen adverteren met aanbod voor parket dat op vloerverwarming gelegd kan worden, maar tegelijkertijd weinig informatie hebben over CW waardes. Bruynzeel heeft van elke parketsoort die ze aanbieden een opgave van de CW waarde - dat geeft vertrouwen. Adviseur was netjes en vriendelijk, niet opdringerig, na een aantal keer terugkomen hebben we offerte laten maken voor Trendpark visgraat Farina wit. De prijzen leken ons initieel aan de hoge kant, maar de uiteindelijke offerte viel toch redelijk mee (want het is inclusief leggen door professionele parketteur). We hebben koopcontract getekend in december 2014 en begin oktober 2015 na oplevering van het huis is het parket gelegd. In de aanloop naar het leggen was het nog wel even de uitdaging om de cementvloer voldoende droog te krijgen. De verkoopadviseur uit Den Haag is aantal keren langsgeweest om te komen meten - er wordt niet gelegd zolang vochtpercentage hoger is dan 1.8%. Leggen is hierdoor eerste keer uitgesteld, dit was even lastig maar ik ben blij dat Bruynzeel hier geen concessies doet (zakelijk korte termijn gedacht is het wellicht het makkelijkste om gewoon te gaan leggen). Adviseur heeft goed uitgelegd hoe ik ervoor kan zorgen dat vloer toch goed droogt (vloerverwarming paar graden hoger zetten, goed ventileren) en begin oktober is de vloer in 3 dagen volledig gelegd. Parketteurs waren vriendelijk en zeer vakbekwaam en het eindresultaat is super. Het is prachtig geworden, precies zoals we in gedachten hadden. Factuur is nog iets lager uitgevallen dan de offerte, iets minder materiaal nodig dan begroot, zeer netjes. Begeleiding vanuit Bruynzeel door adviseur Cas was ook zeer goed. Lijkt erop dat Bruynzeel onder de vlag van Home Products een goede doorstart heeft gemaakt - ik kan het zeer aanbevelen.
FOTO VAN REMCO
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Bruynzeel Parket
aGorinchem , Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.