Feedback
7,0

Jansen Totaal Wonen Keukens

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3269900 | Karstraat 95, 6851 DG Huissen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jansen Totaal Wonen Keukens
Het gemak van alles onder één dak. Wonen, Slapen, Keukens.
Alternatieven voor Jansen Totaal Wonen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 341 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Doetinchem Gelderland) score 9,7 uit 111 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 57 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 550 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Jansen Totaal Wonen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken naar volle tevredenheid geleverd”
Door Michiel op vrijdag 22 nov 2013 13
Jansen is een woonzaak met een grote keukenafdeling die vooral in Huissen en omgeving bekendheid geniet. Ruime keuze in kwaliteitskeukens met dito apparatuur. Omdat wij al een duidelijk beeld hadden van onze keuken (inclusief Siemens apparatuur) konden we snel een offerte op laten tekenen. Een rustige, vriendelijke en niet opdringerige verkoper denkt goed mee met onze wensen en neemt uitgebreid de tijd.
We zijn bij verschillende keukenzaken geweest en Jansen stak er met kop en schouders bovenuit qua prijs / kwaliteit verhouding. Bij Jansen word je niet opgelicht, maar er valt wel te onderhandelen. Wij hebben in onze keukenzoektocht ons budget vastgesteld door de laagste internetprijzen qua apparatuur en keukenmeubilair bij elkaar op te tellen. Dat was het maximum van ons budget. De eerste offerte van Jansen zat daar wat boven, uiteindelijk kwamen we er vlot uit zonder in te leveren op onze wensen. De keuken werd binnen de afgesproken tijd geleverd en top geïnstalleerd. De uitbouw waar onze keuken in is geplaatst bleek verloop te hebben in de muren, waardoor er creatief handwerk nodig was om het u-vormige aanrechtblad en vensterbankjes goed te krijgen. Geen probleem voor de installateurs van Jansen. Het ziet er nu perfect uit. De levering ging volledig niet vlekkeloos: de metalen bodem onder de gootsteen was niet meegeleverd en het afvalsysteem was niet ingebouwd. Dat is snel rechtgezet en ook hier moest de installateur creatief zijn. De aansluiting van het leidingwerk zat in de weg waardoor het afvalsysteem niet paste. Geen probleem, dit werd binnen een uur aangepast en nu past het perfect. We zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken en met de werkwijze van Jansen. De trip naar Huissen waard, ook als je niet in de omgeving woont. Misschien wel slim om even een afspraak te maken in dat geval.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Jansen Totaal Wonen Keukens
aHuissen , Karstraat 95, 6851 DG Huissen, tel 026 - 326 99 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.