Feedback
6,0

Tegeltotaalmarkt

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Tongerloostraat 2, 5154 PH Drunen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegeltotaalmarkt
Tegeltotaalmarkt.nl is onderdeel van Totaalmarkt.nl en heeft zich toegelegd op het leveren van topmerken tegels, natuursteen, mozaïek en kiezels aan zowel bedrijven als particulieren.
Alternatieven voor Tegeltotaalmarkt
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 153 ervaringen
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 199 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 86 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Tegeltotaalmarkt. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zelf afhalen”
Door F.A. Joughi op dinsdag 28 apr 2015 15
DIt is een ontzettend slecht bedrijf. Tijdens de aankoop van de tegels zou het allemaal op voorraad zijn. Daarna blijkt dat het uit Italie moest komen. Dat was nog het minste probleem. Grootste issue was dat een deel (andere soort natuurstenen) in NL vanuit een groothandel in Almere geleverd moesten worden. Vanuit Italie kwam alles redelijk optijd binnen maar die van Almere zat er niet bij. Over de levertijd werd ontzettend vaag gedaan. Uiteindelijk, na herhaaldelijk verzoek heb ik zelf vanuit Arnhem naar Almere binnen 1 uur moeten rijden (anders was de groothandel dicht) om vervolgens 400 kilo stenen in mijn auto te laden. De tegelzetter moest de volgende dag de tegels zetten anders liep de bouw helemaal vast. Toen bleek bij de groothandel in Almere dat de stenen er al een maand lagen. Het verhaal van Tegeltotaalmarkt klopt niet. Het lijkt erop dat ze er van genieten dat je bouw stuk loopt. Toen heb ik 260 euro als kosten gerekend voor de vrije middag die ik heb moeten nemen en de autokosten => wordt er voor die 260euro de incassobureau ingeschakeld. Ik heb nu rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Het gaat me niet om 260 euro maar puur om de manier waarop ze met je omgaan. Respectloos.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tegeltotaalmarkt
aDrunen , Tongerloostraat 2, 5154 PH Drunen
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.