Feedback
7,0

Open Haarden Centrum Vlaardingen

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-4342456 | Oosthavenkade 73, 3134 NX Vlaardingen


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Open Haarden Centrum Vlaardingen
Vuurcultuur door vakmanschap
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Open Haarden Centrum Vlaardingen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Afspraken worden nagekomen”
Door Van Zanten op vrijdag 13 mei 2022 22
Arthur en zijn mannen hebben vakkundig een prachtige doorkijkhaard bij ons geplaatst. Ze hebben ook prettig meegedacht met het verwerken van de cai en stroom aansluiting die daar ook zit. Over de service zijn wij zeer tevreden. Omdat de stucadoors niet zo netjes hadden gewerkt was de haard beschadigd dit heeft Arthur weer netjes gerepareerd. Komt zijn afspraken na.
FOTO VAN VAN ZANTEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jeroen Vorderman op dinsdag 25 sep 2018 18
Super tevreden over het geleverde werk! Een schijnbaar onmogelijke klus werd professioneel aangepakt, zowel het plaatsen van de haard zelf als het aanleggen van een 12 meter hoog rookkanaal! Erg netjes afgewerkt. De haard brand geweldig. Daarnaast erg vriendelijke en kundige medewerkers. Wij kunnen iedereen het Haardencentrum in Vlaardingen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank voor de inzet”
Door Annet Zwinkels op zondag 17 feb 2019 19
Onze houtkachel is afgelopen donderdag geïnstalleerd. Een topklus geleverd door Arthur en René. Na ruim 6 uur werk vertrokken de mannen zo zwart als roet! Heel plezierig contact met professionele benadering wat betreft de aanleg/vervanging en opbouw nieuw rookkanaal. Netjes werken is zó meegenomen als het om roet gaat.
Het eerste vuurtje Die avond brandde als een tierelier! Heel veel dank allebei voor jullie (zware) werk en inzet!
Reactie of foto toevoegen
“Schoorsteenkap”
Door Stefan op vrijdag 3 nov 2017 17
Binnen 2 jaar nadet Open haarden centrum vlaardingen (OHC) een kap op onze schoorsteen heeft gezet, stond deze kap scheef. Wij hebben contact gehad met OHC en met veel pijn en moeite wilde ze toch langskomen (verwacht geen proactieve houding, je moet echt er zelf meerdere malen achteraan). De kap bleek niet vastgezet te zijn door OHC (door de medewerker van OHC zelf aangegeven), maar toch kregen we hier een rekening voor. Niks geen garantie van OHC of herstellen van slecht geleverd werk.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Open Haarden Centrum Vlaardingen
aVlaardingen , Oosthavenkade 73, 3134 NX Vlaardingen, tel 010 - 434 24 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.