Feedback
7,0

Jansen Bouman Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0315-326496 | Fabriekstraat 30, 7005 AR Doetinchem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jansen Bouman Keukens
Onder de naam Jansen Bouman Keukens hebben wij in de afgelopen 30 jaar in Achterhoek, en dan met name de regio Doetinchem, een goede naam opgebouwd. Wij bieden een divers assortiment aan keukens, werkbladen, apparaten van verscheidende merken. Ook met het maken en vervangen van badkamers hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Wij kunnen een badkamer samenstellen voor ieders wens en budget.
Alternatieven voor Jansen Bouman Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Doetinchem Gelderland) score 9,6 uit 753 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Doetinchem Gelderland) score 8,4 uit 94 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 250 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 250 ervaringen
• Keukenloods
   
(Gaanderen Gelderland) score 8,9 uit 988 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 8,9 uit 57 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Jansen Bouman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door weijers op vrijdag 11 dec 2020 20
Een keuken plaatsen is iets wat je niet zomaar doet. Eerst een geweldig gesprek gehad om de wensen te bespreken. De heren denken heel goed met je mee en geven suggesties waar je zelf nooit aan gedacht had. De plaatsing verliep voortreffelijk!
Bij de levering kwamen de heren er zelf achter dat er schade was aan 1 deur. Ze hebben direct een nieuwe deur besteld en de tijdelijk beschadigde deur toch geplaatst zodat de keuken er al mooi uit zag. Later is de juiste deur alsnog geplaatst. Een dikke pluim voor de service en expertise. Aanrader om hier je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij mee!”
Door Suzan Wassenberg op vrijdag 11 dec 2020 20
Onze keuken (en badkamer) zijn super geworden. Ik adviseer juist mijn vrienden en familie om naar Jansen Bouman Keukens toe te gaan. Allereerst het advies dat we hebben gekregen in de showroom was meer dan prima. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en onze wensen werden netjes uitgetekend, de verkoper kwam met leuke en verrassende ideeën en de offerte was zeer uitgebreid en netjes omschreven. We krijgen nog steeds complimenten als mensen onze keuken zien. Ontzettend blij mee!
FOTO VAN SUZAN WASSENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Zwaar onvoldoende”
Door Cle op dinsdag 1 dec 2020 20
2 installaties gekocht: Luxe keuken en elektra-installatie. In de eerste weken ging alles naar behoren maar weldra begon de ellende. Stelposten werden 3 tot 4x overschreden door Terborg. Zij hadden begrotingsfouten gemaakt en wilden dit op mij als klant verhalen. Ik werd zelfs gechanteerd dat ze het werk stil zouden leggen als ik niet akkoord ging met dit meerwerk. Vervolgens werd er door Terborg verzuimd om vóóraf de keuken in te meten. Resultaat: 4 kastmaten waren te groot. Dit probleem werd weer afgewenteld op de klant. Schade: 1200 euro. Vervolgens was er volgens keukenverkoper geen ruimte voor een elektrapunt op het kookeiland. Achteraf bij der installatie bleek dit altijd wel te kunnen. Resultaat: Geen elektra aanwezig op het kookeiland. Meerwerk kennen ze maar al te goed. Minderwerk kent men niet. Ze denken niet in oplossingen maar in meerwerk. De montagemensen zijn overigens wel deskundig. Verder wil met 100% vooraf betaald hebben, belachelijk. Net over de grens hebben ze ook prachtige, luxe keukens voor minder geld en 100% achteraf betalen, na tevreden klant! Zoals het hoort. Had Terborg graag een mooi cijfer gegeven maar is zwaar onvoldoende!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rob en Yvonne op donderdag 17 dec 2020 20
Wij zijn nog steeds blij met onze keuken, met de indeling bij de aanschaf werden we niet beperkt met mogelijkheden. Er werd door de jongens meegedacht over plaatsing stopcontacten, schouw etc. Ook al was niet alles gelijk op orde, maar dit werd besproken en opgelost. Kortgeleden werd er nog een lekkende keukenkraan vervangen. Prima service.
FOTO VAN ROB EN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Jansen Bouman Keukens
aDoetinchem , Fabriekstraat 30, 7005 AR Doetinchem, tel 0315 - 32 64 96
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.