Feedback
5,5

Insigt Meubels en Ontwerp

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Hugo van der Goeslaan 21, 3723 WL Bilthoven
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Insigt Meubels en Ontwerp
Meubelontwerper en meubelmaker Paul Sigtermans helpt bij het uitwerken van uw idee tot een doordacht ontwerp en realiseert uw unieke, op maat ontworpen meubel of interieur
Alternatieven voor Insigt Meubels en Ontwerp
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 73 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 545 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 155 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Vianen UT Utrecht) score 9,6 uit 594 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,8 uit 58 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2175 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Hilversum Noord-Holland) score 9,6 uit 176 ervaringen
• I-KOOK
   
(Soesterberg Utrecht) score 9,4 uit 1143 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Insigt Meubels en Ontwerp. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keukenkast”
Door Kradolfer op zondag 14 jul 2019 19
Een keukenkast laten ontwerpen, de opdracht om te maken en te plaatsen. Vanaf het begin een enthousiaste man met goede ideeën. Maar hij kwam zijn afspraken niet na. Een jaar later en 3500 euro armer ( meer dan de helft van de totaal prijs) is er geen keukenkast en een gat op de plek waar die zou moeten komen. Dit werd in het begin nog door deze man opengebroken. Ook na vergeefse pogingen van mijn kant om nieuwe afspraken met hem te maken kreeg ik geen gehoor.
Reactie of foto toevoegen
“Ging helemaal niet af”
Door RJB op zondag 20 sep 2020 20
Mij is hetzelfde overkomen.

Aanvulling ontvangen 21 september 2020: Wij wilden een boekenkast in ons trappenhuis laten maken door Insigt. Na het aanvaarden van de offerte in mei 2020 moesten we in twee stappen een flinke aanbetaling doen (€2100). Daarvoor heeft hij een paar eenvoudige tekeningen gemaakt en heeft hij een soort karkas geplaatst waar we niks mee kunnen beginnen. Alles zou uiterlijk eind juni af moeten zijn (volgens offerte), maar er kwamen steeds smoezen (ziek, vakantie, andere problemen). Nu is hij al enkele maanden niet meer bereikbaar (zowel telefonisch als email en website) en gaan we een juridische procedure starten.

Aanvulling ontvangen 1 november 2020: Ik wil nog een aanvulling geven op mijn recensie van 21 september 2020. De boekenkast is snel afgekomen na het sturen van een ingebrekestelling. We hebben daarna lang nagepraat en dat is ook de reden waarom ik deze extra informatie wil toevoegen. Paul heeft me in de gesprekken ervan verzekerd dat hij, met hart voor zijn werk, zal werken aan een betere relatie met de klant. Ik hoop dus binnenkort een recensie tegen te komen waarin deze belofte wordt waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Insigt Meubels en Ontwerp
Website: insigt.nl
aBilthoven , Hugo van der Goeslaan 21, 3723 WL Bilthoven, mob 06 - 31 06 93 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.