Feedback
5,8

Badisign Badkamers

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0544-760001 | Batterij 12A, 7141 JL Groenlo


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badisign Badkamers
Badisign is een frisse en jonge onderneming met medewerkers die jarenlange ervaring hebben in de sanitairbranche. Het kan u alles naar wens en op maat aanleveren
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Badisign Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1 ervaring
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Slecht bereikbaar”
Door S. op woensdag 11 mei 2016 16
Telefonisch slecht bereikbaar, komen beloftes niet na, levering een week te laat, verkeerde producten geleverd... We hebben echt meerdere keren per dag achter dit bedrijf aan moeten bellen, want als je dat niet doet wordt er gewoon niets geregeld. Ik kan deze toko niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn erg blij met het sanitair van Badisign!”
Door Leo op vrijdag 5 jun 2020 20
Via de Badkamer specialist Eibergen bij Baddisign Groenlo terecht gekomen, waar we direct vriendelijk geholpen werden met goed advies en een mooi 3D ontwerp. Na een jaar begon de douche mengkraan steeds meer te lekken, gelukkig na één telefoontje werd dit probleem snel verholpen. We zijn erg blij met het sanitair van Badisign.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door ter Doest op maandag 26 nov 2018 18
Superblij met de nieuwe badkamer en beide toiletten! Je voelt je gelijk welkom in de winkel met een verkoper die echt naar je luistert en daar met hele leuke suggesties goed op in weet te spelen. Omdat wij het ontwerp (3D) super goed vonden en de prijs helemaal afgestemd was op ons budget hebben wij het complete sanitair voor onze nieuwbouwwoning bij hen gekocht. Wel was er een foutje bij de levering, maar dit is op een plezierige manier ook keurig opgelost. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door K. op donderdag 10 nov 2016 16
Een aantal weken geleden eigenlijk bij toeval bij Badisign terecht gekomen, nadat we al diverse badkamer-shops hadden bezocht. Vriendelijk begroet, netjes te woord gestaan en uiteindelijk prima geholpen. Er is een 3D-tekening gemaakt van onze wensen (ja, we zijn veeleisend) en er werd goed meegedacht over oplossingen t.o.v. budget. Uiteindelijk kregen we een zeer scherpe prijs voor het totaal (ex. montage), dus akkoord gegeven. Tot zover prima ervaring!

Aanvulling ontvangen op 2 januari 2017: Op 24 december hebben we onze badkamerspullen opgehaald bij Badisign. De spullen stonden netjes klaar in het magazijn, we konden de aanhanger neerzetten en zo inladen. Klein puntje van kritiek; de badoverloop-vulcombinatie was niet meebesteld, maar die is direct besteld en wordt thuis afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door w.wolters op vrijdag 24 mei 2019 19
Complete badkamer gekocht en extra toilet inrichting. Prima kwaliteit materialen, prettige uitleg in offerte stadium met goed uitgewerkt voorstel. Installatie in eigen beheer gedaan. Bij vragen of toelichtingen altijd keurig en direct beantwoord door bad design. Zou er zonder meer weer zaken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig volgens afspraak”
Door M.P. uit Winterswijk op vrijdag 28 sep 2018 18
Afgelopen maand is onze badkamer geplaatst door monteurs... Badisign heeft al het sanitair keurig geleverd volgens afspraak. Prijs kwaliteit erg goed. Ook voor ons bekende merken. het resultaat na 2 weken hard zwoegen door de monteurs mag er zijn. Korte lijnen en goede service. Voor mij een aanrader ...
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Vloon op vrijdag 17 jan 2020 20
De kwaliteit van een leverancier uit zich in advies bij aanschaf, nakomen van afspraken maar vooral ook de wijze waarop na 5 jaar service wordt verleend. Onze douchethermostaatkraan haalde na 5 jaar, de temperatuur niet meer. Eén belletje en binnen enkele dagen kregen we kosteloos een nieuw thermostaatkraan cartridge toegezonden. Wel zou handig zijn hierbij een link op te geven naar een goede complete youtube instructie video voor (de)-montage en reiniging. De papieren handleiding is niet echt duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Veel bellen”
Door Dhr. groothuis op woensdag 6 jun 2018 18
Enkele weken geleden, wij een set gekocht voor onze badkamer, Eerst moest er geld over gemaakt worden, want je kon niet pinnen aan de deur, gedaan, dus dan zou dit de dag later worden afgeleverd, NIET DUS... weer bellen, nee morgen word het afgeleverd.. weer niets... bereikbaar....Doe het niet...
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door J. Mosman op donderdag 6 apr 2017 17
Bij de verkoop werd de indruk gewekt dat zowel levering als montage door Badisign badkamers als project wordt uitgevoerd, want de totale prijs werd met hun overeengekomen. Bij opdracht blijkt dat alle coördinatie bij de opdrachtgever ligt. Voor zowel de leveringen via hun transporteur als separaat opdrachten verlenen aan de montage firma's. Dus de totale planning ligt dan ook bij de opdrachtgever. Baddisign levert dus geen complete projecten, maar adviseert slechts montage prijs en montage firma's. Opdrachten aan de montage firma's zijn separaat verstrekt door ons. Deze opstelling heeft aanvankelijk veel verwarring gegeven. Telefonisch en ook per mail zijn ze zeer slecht bereikbaar. Dit was lastig omdat diverse producten verkeerd waren geleverd. We hebben verschillende keren per dag contact moeten zoeken om diverse fout geleverde spullen geruild te krijgen. We zijn uiteindelijk wel tevreden over het geleverde en vooral zijn we uiterst tevreden over de montage firma's als firma Lots Instore en Indara spanplafond. Badkamer artikelen kopen bij Badisign Groenlo kan prima indien men de montage realisatie zelf wenst of kan regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jos Peet op donderdag 20 feb 2020 20
Het bedrijf maakt een lay-out van je badkamer, maar als je daarna nauwelijks je bad in kunt stappen omdat daar een te grote glasplaat voor zit die ruim 500 euro kost zijn ze niet thuis en krijg je je geld voor die glasplaat niet terug en kun je die naar de vuilnis brengen. Hele slechte service. !!! Dit terwijl het wel -hun- advies is wat ze erbij leveren .
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Badisign Badkamers
Website: www.badisign.nl
aGroenlo , Batterij 12A, 7141 JL Groenlo, tel 0544 - 76 00 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.