Feedback
6,4

Badisign Badkamers

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badisign Badkamers
Badisign is een frisse en jonge onderneming met medewerkers die jarenlange ervaring hebben in de sanitairbranche. Het kan u alles naar wens en op maat aanleveren
Alternatieven voor Badisign Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 76 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,3 uit 771 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Badisign Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren2 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Prima ervaring”
Door K. op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Groenlo
Een aantal weken geleden eigenlijk bij toeval bij Badisign terecht gekomen, nadat we al diverse badkamer-shops hadden bezocht. Vriendelijk begroet, netjes te woord gestaan en uiteindelijk prima geholpen. Er is een 3D-tekening gemaakt van onze wensen (ja, we zijn veeleisend) en er werd goed meegedacht over oplossingen t.o.v. budget. Uiteindelijk kregen we een zeer scherpe prijs voor het totaal (ex. montage), dus akkoord gegeven. Tot zover prima ervaring!

Aanvulling ontvangen op 2 januari 2017: Op 24 december hebben we onze badkamerspullen opgehaald bij Badisign. De spullen stonden netjes klaar in het magazijn, we konden de aanhanger neerzetten en zo inladen. Klein puntje van kritiek; de badoverloop-vulcombinatie was niet meebesteld, maar die is direct besteld en wordt thuis afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Badmeubel geleverd met de verkeerde plug”
Door Linda Jansen en Bart de Vries op maandag 25 okt 2021 21 | vestiging Groenlo
Wij hebben een badmeubel gekocht bij Badisign. Omdat we nog aan het begin van onze verbouwing stonden, hebben wij alles wat we hebben meegekregen van Badisign direct gestald in onze opslagunit. Toen we zover waren dat we het meubel konden plaatsen, bleek Badisign ons een verkeerde plug mee te hebben gegeven. En wat blijkt: zelf even 65 euro betalen voor de plug die er wel bij hoort! Ze pretenderen een badkamerspeciaalzaak te zijn, maar verlenen service tot aan de voordeur.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Anja Meddeler op vrijdag 30 okt 2020 20 | vestiging Groenlo
Mooi en compact ontwerp zelfs voor onze kleine badkamer. Prima service. Ook als de garantieperiode verlopen is. Ze hebben gezorgd voor een compleet nieuwe radiator, terwijl de garantieperiode al verlopen was.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig volgens afspraak”
Door M.P. uit Winterswijk op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Groenlo
Afgelopen maand is onze badkamer geplaatst door monteurs... Badisign heeft al het sanitair keurig geleverd volgens afspraak. Prijs kwaliteit erg goed. Ook voor ons bekende merken. het resultaat na 2 weken hard zwoegen door de monteurs mag er zijn. Korte lijnen en goede service. Voor mij een aanrader ...
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door ter Doest op maandag 26 nov 2018 18 | vestiging Groenlo
Superblij met de nieuwe badkamer en beide toiletten! Je voelt je gelijk welkom in de winkel met een verkoper die echt naar je luistert en daar met hele leuke suggesties goed op in weet te spelen. Omdat wij het ontwerp (3D) super goed vonden en de prijs helemaal afgestemd was op ons budget hebben wij het complete sanitair voor onze nieuwbouwwoning bij hen gekocht. Wel was er een foutje bij de levering, maar dit is op een plezierige manier ook keurig opgelost. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door J. Mosman op donderdag 6 apr 2017 17 | vestiging Groenlo
Bij de verkoop werd de indruk gewekt dat zowel levering als montage door Badisign badkamers als project wordt uitgevoerd, want de totale prijs werd met hun overeengekomen. Bij opdracht blijkt dat alle coördinatie bij de opdrachtgever ligt. Voor zowel de leveringen via hun transporteur als separaat opdrachten verlenen aan de montage firma's. Dus de totale planning ligt dan ook bij de opdrachtgever. Baddisign levert dus geen complete projecten, maar adviseert slechts montage prijs en montage firma's. Opdrachten aan de montage firma's zijn separaat verstrekt door ons. Deze opstelling heeft aanvankelijk veel verwarring gegeven. Telefonisch en ook per mail zijn ze zeer slecht bereikbaar. Dit was lastig omdat diverse producten verkeerd waren geleverd. We hebben verschillende keren per dag contact moeten zoeken om diverse fout geleverde spullen geruild te krijgen. We zijn uiteindelijk wel tevreden over het geleverde en vooral zijn we uiterst tevreden over de montage firma's als firma Lots Instore en Indara spanplafond. Badkamer artikelen kopen bij Badisign Groenlo kan prima indien men de montage realisatie zelf wenst of kan regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bereikbaar”
Door S. op woensdag 11 mei 2016 16 | vestiging Groenlo
Telefonisch slecht bereikbaar, komen beloftes niet na, levering een week te laat, verkeerde producten geleverd... We hebben echt meerdere keren per dag achter dit bedrijf aan moeten bellen, want als je dat niet doet wordt er gewoon niets geregeld. Ik kan deze toko niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn erg blij met het sanitair van Badisign!”
Door Leo op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Groenlo
Via de Badkamer specialist Eibergen bij Baddisign Groenlo terecht gekomen, waar we direct vriendelijk geholpen werden met goed advies en een mooi 3D ontwerp. Na een jaar begon de douche mengkraan steeds meer te lekken, gelukkig na één telefoontje werd dit probleem snel verholpen. We zijn erg blij met het sanitair van Badisign.
Reactie of foto toevoegen
“Veel bellen”
Door Dhr. groothuis op woensdag 6 jun 2018 18 | vestiging Groenlo
Enkele weken geleden, wij een set gekocht voor onze badkamer, Eerst moest er geld over gemaakt worden, want je kon niet pinnen aan de deur, gedaan, dus dan zou dit de dag later worden afgeleverd, NIET DUS... weer bellen, nee morgen word het afgeleverd.. weer niets... bereikbaar....Doe het niet...
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door w.wolters op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Groenlo
Complete badkamer gekocht en extra toilet inrichting. Prima kwaliteit materialen, prettige uitleg in offerte stadium met goed uitgewerkt voorstel. Installatie in eigen beheer gedaan. Bij vragen of toelichtingen altijd keurig en direct beantwoord door bad design. Zou er zonder meer weer zaken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jos Peet op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Groenlo
Het bedrijf maakt een lay-out van je badkamer, maar als je daarna nauwelijks je bad in kunt stappen omdat daar een te grote glasplaat voor zit die ruim 500 euro kost zijn ze niet thuis en krijg je je geld voor die glasplaat niet terug en kun je die naar de vuilnis brengen. Hele slechte service. !!! Dit terwijl het wel -hun- advies is wat ze erbij leveren .
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Vloon op vrijdag 17 jan 2020 20 | vestiging Groenlo
De kwaliteit van een leverancier uit zich in advies bij aanschaf, nakomen van afspraken maar vooral ook de wijze waarop na 5 jaar service wordt verleend. Onze douchethermostaatkraan haalde na 5 jaar, de temperatuur niet meer. Eén belletje en binnen enkele dagen kregen we kosteloos een nieuw thermostaatkraan cartridge toegezonden. Wel zou handig zijn hierbij een link op te geven naar een goede complete youtube instructie video voor (de)-montage en reiniging. De papieren handleiding is niet echt duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Poppe op vrijdag 12 feb 2021 21 | vestiging Groenlo
Zeer goede, open informatie over alles.Vanaf het begin duidelijk hoe men te werk gaat, met wie je contact moet opnemen enz. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, suggesties gedaan , voor- en nadelen van keuzes besproken. Tijdens de verbouwing snelle communicatie als er een verkeerde levering was of iets kapot was. Direct werd alles alsnog goed geregeld. Kortom wij zijn zeer tevreden en blij met onze badkamer en wc
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Badisign Badkamers
Website: www.badisign.nl
aEnschede , Schuttersveld 7B, 7514 AC Enschede, tel 053 - 303 45 70
bGroenlo (13 ervaringen), Batterij 12A, 7141 JL Groenlo, tel 0544 - 76 00 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.