Feedback
7,0

Wibegro

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3190350 | Het Vergun 30, 6931 KD Westervoort
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wibegro
Wibegro keukens, badkamers en tegels is een bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met keukens & sanitair in de regio Arnhem en Zevenaar. Wij bieden altijd de nieuwste trends en verzorgen het gehele traject; van ontwerp tot aan levering en installatie. We beschikken over diverse stijlen en sanitair van toonaangevende merken. Ons doel is u te adviseren in een ongedwongen en ontspannen sfeer, om zodoende de perfecte keuken of badkamer te realiseren, volledig afgestemd op uw wensen.
Alternatieven voor Wibegro
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Zevenaar Gelderland) score 9,6 uit 753 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 250 ervaringen
• ALL STYLE KEUKENS
   
(Arnhem Gelderland) score 9,7 uit 119 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 8,9 uit 57 ervaringen
• I-KOOK
   
(Huissen Gelderland) score 9,5 uit 1317 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,1 uit 36 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Wibegro. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken helemaal compleet”
Door Fam. Beekman op woensdag 25 apr 2018 18
Wij zijn goed begeleid bij de aankoop van de keuken. Dus geen "teken hier maar vast" gedoe. Betalen hoef je pas als de keuken geleverd is. De installatie is ook prima gedaan. En ook heel bijzonder: alles was compleet. Dus geen stripje waar je 6 maanden op moet wachten bijvoorbeeld.... Samengevat: wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Fam Reijers op donderdag 17 mei 2018 18
22 jaar geleden kochten wij onze keuken bij Wibegro, toen nog in Groessen. Omdat wij toen prettig en deskundig geadviseerd zijn was er geen twijfel om deze keer weer naar Wibegro te gaan. Wederom zijn wij prettig en goed geholpen. Daarom dus weer een mooie en goede keuken uitgezocht. Levering conform afspraak. Plaatsing perfect. Alles tot in de puntjes! Wij zijn blij met onze mooi nieuwe keuken. Bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door John Kummeling op maandag 23 apr 2018 18
We zijn zeer goed geholpen door een deskundig adviseur. Een keuken bij Wibegro raden wij zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door p.j.tesselhoff op dinsdag 5 feb 2019 19
Badmeubel met spiegelkast in 2011. In 2018 1x schanier defect werd geregeld en geen kosten aan verbonden. Nu TL onder spiegelkast defect. werd meteen aktie ondernomen en even later teruggebeld met een goed alternatief. Prima service
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door R. Teunissen op woensdag 7 mrt 2018 18
Drie jaar geleden een fraaie badkamer aangeschaft. De aankoop verliep vlekkeloos en in plezierige sfeer. Door tegenslag liep de installatie van de badkamer nogal uit. De factuur van de installateur viel 50% hoger uit dan de offerte. Wibegro gaf aan hierin niets te kunnen beteken: het was een overeenkomst tussen de installateur en mij? De wandtegels werden niet overal "in lijn" aangebracht, voegen niet van gelijke breedte, tijdens het hakken was er een gat ontstaan in de muur van de badkamer naar de slaapkamer. Dit werd provisorisch gerepareerd, lekkage van de in de dubbele wand aangebrachte waterleiding, de muurbrede spiegel viel kort na de installateur van de muur (de drager links leek niet goed gemonteerd). Na twee jaar kreeg de thermostaat kuren. Reparatie liet ruim maanden op zich wachten. Reparatie niet goed uitgevoerd: problemen bleven terwijl ook de kraan niet correct werd afgemonteerd. 2de reparatie van kwaad tot erger: thermostaat reageert niet of nauwelijks op impulsen. Resultaat: ik kan slechts lauw douchen. Kraan radiator lekt, reparatie zorgde voor verergering van de lekkage. Wibegro hanteert garantietermijn van 2 jaar voor de kraan, terwijl er vanuit de leverancier een fabrieksgarantie van 5 jaar geldt. "Stand" maart 2018: thermostaat functioneert niet, radiatorkraan lekt.
Mijn badkamer is als een Ferrari zonder motor. Ik ben nog steeds in afwachting van een adequate afhandeling van de klachten. Conclusie: ik raad Wibegro Westervoort niet aan.
REACTIE VAN WIBEGRO
Geachte heer Teunissen, vervelend dat u het zou heeft ervaren bij de oude Wibegro. Immers in januari 2017 is het bedrijf gestopt en er een eenmanszaak gestart. Wij als nieuw bedrijf heeft op veel fronten gekeken wat de mogelijkheden zijn om uw klacht te verhelpen. nieuwe thermostaat en radiator thermostaat. Omdat dit niet mocht baten hebben wij alsnog Hotbath benaderd zodat hen een monteur zouden willen laten nakijken of dit op te lossen is. Hotbath had een monteur willen sturen, maar u gaf zelf te kennen dit zelfstandig te willen oplossen. Meer konden wij dan ook niet voor u betekenen.
Reactie of foto toevoegen
“Vervangende inductiekookplaat”
Door Willem Vlijm op dinsdag 17 apr 2018 18
Op woensdag 4 april jl. hebben wij te maken gehad met een blikseminslag. Veel apparatuur was kapot, waaronder onze inductiekookplaat. Op zaterdag 7 april jl. zijn we bij Wibegro geweest om een nieuwe plaat te bestellen. We werden keurig geholpen en de keuze voor een nieuwe inductieplaat werd snel gemaakt. De plaat was niet op voorraad. Men verzekerde ons dat deze op maandag 9 april jl. besteld zou worden en dat hij op dinsdag 10 april bij Wibegro zou worden afgeleverd. Op woensdag 11 april werd de inductiekookplaat bij ons thuis gebracht en twee uur later werd hij aangesloten. Voor de service van Wibegro geven we een dikke 9.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Wibegro
Website: wibegro.nl
aWestervoort , Het Vergun 30, 6931 KD Westervoort, tel 026 - 319 03 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.