Feedback
5,5

Parket Paleis

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0347-346357 | Industrieweg 28N, 4131 NK Vianen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Parket Paleis
Parket Paleis Vianen heeft de grootste showroom met winkel van Europa in houten vloeren en laminaat, 3000 m² showroom & 3000 m² Drive-in magazijn.
Alternatieven voor Parket Paleis
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 152 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 419 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 77 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 391 ervaringen
• LAB21
   
(Utrecht Utrecht) score 7,9 uit 419 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 270 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 85 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Parket Paleis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ga hier niet heen”
Door Marcel op woensdag 9 sep 2020 20
Om de neutrale vloer te krijgen die we besteld hadden hebben we hemel en aarde moeten bewegen. Leveringen niet op tijd, werd gewoon op straat gegooid, niet verpakt dus veel beschadigd door een hufterige chauffeur. Bij het uitpakken van een paar pakketten bleek de kleur niet goed. Van blond hout tot tegen zwart aan was de mix ipv neutraal. Hoe dan? Review geschreven over deze daad, met klem werd mij gevraagd deze te verwijderen. Anders werd de vloer niet geruild, dexe vloer bleek nog veel bonter dan de eerste, weer te weinig geleverd, weer te laat, vloerenlegger moeten verschuiven, uren ruzie aan de telefoon met dit bedrijf en hun leverancier. Hoe het voorbeeld in de winkel eruit ziet krijg je niet! rDoe er u voordeel mee en ga naar een ander!
FOTO VAN MARCEL
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door Haarlem op dinsdag 9 feb 2021 21
De legger die bij ons kwam leggen wou a) niet op de besproken manier beginnen met leggen. Nee, hij moest de meest onmogelijk hoek in het midden van de kamer hebben waardoor het patroon dat wij hadden besproken omdraaide. b) hij wou sowieso geen simpel patroon van 1/5 van een plank leggen. Daarom gaf hij binnen 5 min naar huis te willen en ging zijn baas bellen. c) Ze gooien alle troep onder je vloer. d) Maken 1/3 af op de manier die jij niet wil en laten je zitten want de volgende dag kwam niemand zoals wel afgesproken was. Pas een paar dagen erna belde ze op ons verzoek. e) Na de feestdagen maak je goede afspraken zal alles hersteld worden. Ook hadden we ontdekt dat de ruimte tussen muur en laminaat te groot was voor de plinten waar meneer was begonnen en geëindigd. f) ineens weken géén gehoor op mail met foto's en af te spreken data en telefoontjes. g). Dan verzoek je ze nog 1x vriendelijke om de agenda erbij te pakken. Komen ze met een mail dat ze niets gaan oplossen alleen afmaken. Nu twee maanden verder emotioneel gesloopt. En geen vloer, enkel bericht dat we onze meubels maar in de sneeuw moeten zetten zodat zij kunnen afmaken en zeggen waar is ons geld.
FOTO VAN HAARLEM
REACTIE VAN HAARLEM
Ondervloer om en om en met flinke kieren terwijl losjes tegen elkaar en dwars ten opzichte van elkaar de bedoeling is volgens gebruiksaanwijzing
REACTIE VAN HAARLEM
Plint past niet waar hij begon
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestiging Parket Paleis
Website: parket-paleis.nl
aVianen UT , Industrieweg 28N, 4131 NK Vianen, tel 0347- 34 63 57
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.