Feedback
6,0

Krul Alltech

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0226-357900 | De Veken 121, 1716 KG Opmeer
Haardenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Krul Alltech
Krul Alltech kachels en haarden is sinds 2003 uitgegroeid tot een solide bedrijf met gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers. Onze diensten zijn veelomvattend. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht op de Veken 121 in Opmeer. Wij hebben een showroom van ruim 1000 m² met meer dan 700 kachels en haarden, bestaande uit houtkachels en haarden, speksteen, gas en pelletkachels, elektrische haarden, waterdamp haarden en hout-cv.
Alternatieven voor Krul Alltech
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,4 uit 13 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Krul Alltech. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ga hier niet heen”
Door Mariette van IJsseldijk op woensdag 24 feb 2021 21
We gingen naar de showroom voor informatie. We hebben een rondje gelopen en 2 boekjes gekregen. Er kon iemand vrijblijvend bij ons komen kijken thuis om de situatie op te nemen. Kijken watvoor kachel geschikt was. Naam en telefoonnummer zijn genoteerd, verder niets. Maanden later kwamen ze langs met 2 man. Het 'vrijblijvende' was een betaalde schoorsteen inspectie. Ze hebben ook maar meteen de schoorsteenpot gesloopt. De baas zei: daar moet toch een nieuwe kraag in en wij gebruiken nooit potten. De pot heeft trouwens ook geen functie mevrouw. Die zit er voor de sier. De kachel hebben we ook alvast voor u uitgezocht en de offerte hiervan zit in het inspectierapport. Het rapport waren onze eigen gemaakte foto's en verder weinig tot geen informatie over de staat van het kanaal. Tevens ook geen advies gehad over welke kachel, hoeveel kWh e.d. Hier verstandig is. Terwijl dat juist onze vragen waren. De pot wilden ze niet herstellen. Kortom, veel schade, geen kachel, een rapport die mijn zoontje van 8 nog had kunnen maken. Ga hier niet heen, niet eens voor advies!
FOTO VAN MARIETTE VAN IJSSELDIJK
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Krul Alltech
aOpmeer , De Veken 121, 1716 KG Opmeer, tel 0226 - 35 79 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.