Feedback
5,0

Koedam Tegels

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-6662525 | Zandweg 186 A, 3454 HD De Meern
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koedam Tegels
Koedam Tegels is al vanaf 1973 een begrip in midden Nederland met een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels
Alternatieven voor Koedam Tegels
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 49 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 274 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 79 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Koedam Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet klantgericht”
Door Patrick Wychgel op vrijdag 22 sep 2017 17
Tegels besteld die binnen een week geleverd zouden worden. Koedam blijkt niet te kunnen leveren. Voorgesteld om de tegels dan zelf af te halen bij de grossier, deze wilde wel meewerken. Koedam helaas niet, ronduit star.. Jammer, slechte service en niet klantgericht. Was vroeger beter.. Of was de bestelling niet groot genoeg?!
Reactie of foto toevoegen
“De verkeerde vloer is gelegd”
Door Jannie op donderdag 16 feb 2023 23
Wij kregen 2 plavuizen mee van de vloer die wij uitgekozen hadden. Maar Peter Deggens heeft het zo gedraaid en gelogen dat er een verkeerde vloer gelegd is.
Nu reageren ze niet meer op de telefoon laat staan op de mails. Let op " Firma List en Bedrog " en voor de verkoper Peter Deggens.
REACTIE VAN JANNIE
Linkse plavuis besteld en rechtse geleverd.
Ook was die vloer 20 euro per meter goedkoper maar geen coulance van deze loze bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Lourens op dinsdag 1 okt 2019 19
Niets kopen daar. Zeer slechte ervaring mee. Nemen geen verantwoordelijkheid voor de installatie en de aanbevolen installateur en tegelzetter. Voeren geen controle uit. Slechte service bij levering en geen nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde tegels”
Door Chanel Bronsgeest op woensdag 28 sep 2016 16
Dramatische service! Dit is werkelijk waar de slechtste winkel waar ik ooit ben geweest. Wij hebben hier onze tegels besteld maar achteraf bleek bij montage dat we de verkeerde vloertegel hebben gekregen. De tegelzetter had hem toen al erin gezet. Qua papier werk hebben we alles gecontroleerd en dit klopte ook. Echter bleek de hele verkeerde tegels in de doos te zitten. Wij terug naar Koedam, hun reactie: gemonteerd is geaccepteerd en we werden de winkel uitgebonjourd. We hadden echter nog extra tegels nodig. Deze zouden besteld worden en gelijk geleverd worden vier dagen later. Dit werd niet gedaan en er werd nooit gecommuniceerd. Constant moesten wij zelf contact zoeken en er achteraan gaan. Na tientallen telefoontjes weer een nieuwe afspraak gemaakt met de eigenaar. Hij kwam de tegel brengen en vervolgens zouden we babbelen over een oplossing. Dit gebeurde weer niet en werd weer uitgesteld. Op de dag dat hij zou komen zou hij ons even bellen zodat wij erheen konden rijden aangezien we nog niet in het huis wonen. Eenmaal de bewuste dag werden we niet gebeld maar stond de tegel voor onze deur en is hij dus weggereden. Ik zeg top communicatie! Bestel hier nooit je tegels want het is één groot drama.
Reactie of foto toevoegen
“Tegellevering”
Door Strijbos op vrijdag 22 nov 2019 19
Nog nooit zo veel gedoe gehad met één bedrijf. Kort: Meer dan een half jaar en tientallen e-mails en telefoontjes verder heb ik nog steeds niet mijn geld teruggekregen voor een product dat niet geleverd is.

Een deel van mijn bestelling was niet geleverd, dus daarvoor moest ik geld terugkrijgen (ca 900,-). Dat waren ze met me eens, maar ik heb toch een half jaar om mijn geld moeten bedelen! Elke week bellen en mailen, maar steeds alleen maar loze beloftes en geen geld op mijn rekening. Pas toen ik dreigde beslag te laten leggen op hun bankrekening kreeg ik mijn geld, en zelfs toen nog maar een deel, want Koedam had (maanden na levering) ineens een factuur van ca 200,- verzonnen om met de terugbetaling te verrekenen. Ik ben nog steeds in discussie over die laatste 200,-.

Andere problemen:
- te weinig tegels besteld voor zowel de vloer als de muur, terwijl ik ze de originele bouwtekeningen heb gegeven, dus oppervlakten uitrekenen niet moeilijk zou moeten zijn.
- nalevering van de tegels duurde meer dan een maand. Ook hierover heb ik elke week moeten bellen en kreeg ik elke week toezeggingen, maar geen tegels.
- tot twee keer toe werd teveel geld gerekend voor een wijziging van de opdracht. Toevallig had ik bij het bestellen in de winkel foto's gemaakt van de prijslijsten, anders had ik veel te veel betaald.
- geen reactie op een serieuze klachtmail, ook niet na herinneringen. Klanten worden niet serieus genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Francien Schols op vrijdag 10 nov 2017 17
Erg luxe badkamer besteld en netjes geleverd. Bij de montage door onze eigen aannemer liep hij tegen wat problemen aan wat betreft het inbouwen van de kranen. Een medewerker van Koedam is langs gekomen en heeft perfecte uitleg gegeven en alles zit er naar tevredenheid in. Nette en klantvriendelijke medewerkers en prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Werkt niet goed”
Door MJE op vrijdag 8 mrt 2019 19
In november tegels en sanitair uitgezocht bij Koedam. Die week zou er contact opgenomen worden door een tegelzetter. Na mailen, bellen en appen en nogmaals mailen, bellen en appen kwam er geen contact tot stand met de tegelzetter. We werden gewoon genegeerd. Meerdere malen contact gezocht met Koedam en die verontschuldigde zich dan en beloofde dat er die week zeker contact opgenomen zou worden. We zitten nu in maart vorige week weer contact gehad met Koedam en die melde dat ze het erg druk hadden en dat we gewoon geduld moesten hebben maar dinsdag zou er zeker contact opgenomen worden. Maar jullie raden het al dit is weer niet gebeurd. Wat moet je zeggen Koedam wil blijkbaar niks verkopen!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Koedam Tegels
Website: www.koedam.nl/
aDe Meern , Zandweg 186 A, 3454 HD De Meern, tel 030 - 666 25 25
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.