Feedback
9,7

Keukenwereld XXL

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenenbad.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwereld XXL
Met meer dan 3000 m2 keuken- en tegelbeleving kunnen wij u kennis laten maken met het nieuwste van het nieuwste op dit gebied. Juist door ons royale aanbod kunt u zelf beslissen wat het beste bij u past. Dat is geen afweging maar een vorstelijke keuze!

Keukens. Vandaag de dag is de keuken een belangrijk element in uw woning. Maar welke keuken is voor u de juiste? Gebruikt u de keuken alleen om het eten te bereiden, of moet de keuken een verlengstuk worden van uw woonkamer? Zoekt u een minimalistische keuken, een moderne keuken of juist een handgemaakte keuken? Bij Keukenwereld XXL vindt u het grootste aanbod keukens. De keuken die perfect bij u past, zal er zeker tussen staan!

Deskundig. Keukenwereld XXL heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van keukens. Onze deskundige adviseurs weten voor elke situatie een passende oplossing te vinden. We weten waarover we spreken, wat de nieuwste trends en beste producten zijn en hoe we de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie moeten vinden. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen door te spreken en geven u op basis hiervan eerlijk advies. Natuurlijk hoort een transparante prijsstelling hier ook bij, u weet precies wat u waarvoor betaalt.

Eigen montage. Onze deskundigheid gaat verder dan de advisering tijdens de aankoop van uw keuken. Ook het traject na de handtekening wordt geheel in eigen beheer gedaan. Zo werken onze eigen mensen de order uit, bestellen zij de keuken en wordt deze door eigen vakmensen geplaatst. Doordat wij beschikken over eigen montageteams – uniek in keukenland! – kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt, wat voor u wel net zo prettig is.

Hollandse prijsstelling. Met de instelling ‘doe maar gewoon’, weten wij samen met onze leveranciers de perfecte balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Want uw keuken hoeft niet duur te zijn... Bij Keukenwereld XXL berekenen we uw keuken compleet, en we maken er gewoon een Hollandse prijs van!
Ervaringen
Er zijn 175 ervaringen over Keukenwereld XXL. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren149 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 172 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Perfect gegaan”
Door Nc Bolier op donderdag 20 mei 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenwereld xxl, wij zijn heel goed en leuk geholpen door Ruud, dacht met ons mee, kwam met ideeën, en het is een prachtig resultaat geworden, bij de levering waren er deurtjes volgens de producent niet goed uit de verf gekomen, dus nieuwe deuren besteld en 1 week later geleverd, goeie service,de gezellige monteurs hebben hem in 1 dag gezet, heel mooi en perfect gemonteerd.wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en bevelen Keukenwereld xxl zeker aan.
FOTO VAN NC BOLIER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Arnold en Evelien op vrijdag 30 apr 2021 21
Keuken uitgezocht bij keukenwereld xxl. Paar keer terug geweest naar de showroom. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Uiteindelijk is de keuken geworden zoals wij in gedachten hadden!
FOTO VAN ARNOLD EN EVELIEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door v Duivenbode op maandag 26 apr 2021 21
Voor de 2e een keuken hier gekocht vanwege verhuizing. Heel fijn geholpen en een prachtige keuken uit kunnen zoeken die perfect geplaatst is .
FOTO VAN V DUIVENBODE
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Sanne Leydekkers op zaterdag 24 apr 2021 21
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken begon bij Keukenwereld XXL en dat was een zeer korte zoektocht! Wij liepen de showroom in en kwamen vrijwel direct onze droomkeuken tegen. We zijn erg prettig geholpen, er werd alle tijd genomen tijdens de afspraken in de showroom en er werd goed meegedacht met onze wensen en de mogelijkheden die er waren. Ook de levering en installatie verliepen zonder problemen, er werd netjes gewerkt en na afloop werd de werking van alle apparatuur nog een keer met ons doorgenomen. De volgende dag bleek een lichtknopje niet helemaal goed bevestigd te zijn en ook dat werd keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Annemarie op zaterdag 17 apr 2021 21
Goede service, zeer vriendelijk en ze nam de tijd voor ons en heeft ons goed geadviseerd en geholpen in de winkel, alles goed opgemeten. Monteurs werkte snel en zeer vriendelijk! Happy met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ANNEMARIE
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Haanskorf op maandag 5 apr 2021 21
Wij zijn via de recensies van internet bij Keukenwereld XXL terecht gekomen. Ze stonden in de top 10 van beste keukenzaken. De eerste indruk toen de we showroom binnenkwamen was al erg prettig, we werden heel vriendelijk te woord gestaan. Later met het maken van de keuze van de keuken werden we heel professioneel geholpen. De verkoopster Adrienne heeft veel verstand van zaken. Ze heeft ook veel moeite gedaan voor ons door 3 verschillende keukenopstellingen uit te werken. Verder mailcontact tot aan de levering van de keuken allemaal prima. We zullen deze winkel dus ook aan iedereen aanbevelen!
FOTO VAN HAANSKORF
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Zoë op zaterdag 27 mrt 2021 21
Ik was eerder bij andere winkels geweest, maar was niet tevreden over de inrichting van mijn keuken met lastige hoeken er in. Adriënne van keukenwereld XXL heeft hiervoor mooie oplossingen gevonden en er was ineens heel veel mogelijk. Ik ben heel tevreden over het ruimte gebruik en het algehele eindresultaat. De communicatie was erg goed, al mijn vragen en zorgen werden snel beantwoord. Wel heb ik nog een paar weken op de koelkast moeten wachten, maar wat ik ook van mensen om me heen begreep, hebben alle keukenleveranciers hier momenteel last van door de corona situatie. De monteurs werkten netjes en waren erg vriendelijk. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rianda Dalebout op zaterdag 27 mrt 2021 21
Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe keuken, goede service! Op de kastdeur van de koelkast zit een zwart stipje precies op ooghoogte, heb dit gelijk doorgegeven aan Bart (verkoper) en er is gelijk werk van gemaakt. Plaatsing van keuken door Wim en Arie, heel netjes gedaan.
FOTO VAN RIANDA DALEBOUT
Reactie of foto toevoegen
“Succesvolle actie”
Door Fam.van Veen op woensdag 24 mrt 2021 21
Mede door het meedenken van de super gedreven verkoper Ruud van der Linde is onze aankoop /aanpassing van onze keuken een succesvolle actie geweest.
REACTIE VAN A. VAN VEEN
Aanvullende foto's
+ Toon extra foto van A. van Veen
+ Toon extra foto van A. van Veen
+ Toon extra foto van A. van Veen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en bijkeuken”
Door Jenny Mooijman op woensdag 10 mrt 2021 21
Sinds 2 dagen een prachtige keuken met kookeiland en een mooie bijkeuken + kast voor droger en wasmachine. Wat een topbedrijf, vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering van de keukens alle zorg, aandacht en uitstekende service. Leen en Wim hebben de keukens geïnstalleerd, vriendelijke, zeer kundige en gezellige mannen die zeer netjes werken. Ik ga vanaf nu met heel veel plezier koken en bakken in deze heerlijke keukens van Keukenwereld XXL.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het behaalde resultaat”
Door M. van Hees op maandag 1 mrt 2021 21
Vanaf de aankoop van de keuken tot aan de plaatsing zijn we goed begeleid. We zijn blij met het behaalde resultaat.
FOTO VAN M. VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn heel tevreden”
Door Els Walraven op zondag 13 dec 2020 20
Sinds een paar weken hebben we een mooie keuken. Goede service, vriendelijk personeel en netjes afgewerkt. We zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door H.Kole op maandag 7 dec 2020 20
Keukenwereld xxl heeft bij ons de keuken geplaatst en wij kunnen er erg kort over zijn, wij zijn op alle vlakken meer dan tevreden! Goed gedaan keukenwereld xxl!
FOTO VAN H.KOLE
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Familie de Wolff op zaterdag 5 dec 2020 20
Verademing in de wereld van keukens verkopen. Natuurlijk wil men keukens verkopen, maar dan in alle rust en vriendelijkheid. Geen druk, ook na koop nog ruimte voor kleine wijzigingen. Meedenken met het voorbereiden voor plaatsen, kundige en prettige monteurs. Zo kan het dus ook. En nu genieten wij van een plaatje van een keuken!
FOTO VAN FAMILIE DE WOLFF
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Henk en Lydia op dinsdag 1 dec 2020 20
Wat moet ik toevoegen aan het woordje "super" we hebben een prachtige keuken gekocht. Dankzij het geduld van Ruud v/d Linde heeft hij onze droomkeuken gerealiseerd. Alles was tot in de puntjes geregeld en we konden bellen zo vaak we wilde met vragen. Ook de installateurs waren vakkundig, prettig in omgang en werkte netjes. Beste medewerkers van keuken XXL. Heel erg bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jurgen Soerewijn op zaterdag 28 nov 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over Keukenwereld XXL. De koop hebben wij als zeer prettig ervaren. De verkoper dacht echt met ons mee. Ook de installatie is goed en voorspoedig verlopen. Beide installateurs werkten heel netjes en zorgvuldig. Er waren een paar restpunten, maar die zijn snel en goed opgelost. Dus met de service zit het heel goed. Keukenwereld XXL is zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Natasja Taal op maandag 16 nov 2020 20
Ze denken goed mee met opties voor je keuken en denken ook echt aan de puntjes op de i. Wij zelf hebben hier alleen de keukenkastjes gekocht en werkblad en apparatuur ergens anders i.v.m. specifieke smaak/ keuze/ merk. Maar dit had totaal geen effect op het serviceniveau. Kwaliteit van de kastjes is goed en wordt allemaal netjes ingesteld. Als er achteraf iets niet goed is dan wordt er netjes een vervolgafspraak gemaakt. Wij zijn bij meerdere keukenzaken geweest maar deze was het beste betreft meedenken en service en vriendelijkheid. Iets wat je absoluut nodig hebt met dit soort grote aankopen en beslissingen.Wij zelf zijn geholpen door Ruud vd Linde.
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door Familie T. Zwaaf op dinsdag 3 nov 2020 20
De ontvangst, het meedenken, de informatie-map, de behulpzaamheid, de strikte afspraken en de montage waren de dingen waar een klant blij van wordt. Ook de na-montage was subliem.
FOTO VAN FAMILIE T. ZWAAF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt complimenten”
Door Koos van den Berg op donderdag 29 okt 2020 20
De problemen die er waren zijn probleemloos opgelost super bedrijfsvoering. Bedankt Adriaan en Ruud en Johan en Dirk Jan en Maaike en Wendy voor het eindresultaat.

Aanvulling ontvangen 30 oktober 2020: Complete keuken is gekocht, geplaatst en geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Reevers op vrijdag 23 okt 2020 20
Nieuwe keuken gekocht, mooie materialen, goed geadviseerd en er werd meegedacht door de verkoper. We kregen alle tijd om erover na te denken en te vergelijken. Eerlijke prijs. De installering uiteindelijk ging ook érg prettig, jonge, vriendelijke en kundige monteurs! Ik raad deze winkel zeker aan!
FOTO VAN REEVERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“We zijn zeer tevreden”
Door Carool op vrijdag 16 okt 2020 20
Goed professionele en geheel vrijblijvend geholpen. Denken echt met je mee.
Plaatsing van de keuken is volgens de planning verlopen en uitstekend uit gevoerd. Monteur werkte keurig en heel precies. Nam elke dag al het afval mee terug.
Zijn zeer tevreden. Keukenwereld xxl is zeker een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Wil de Haas op woensdag 7 okt 2020 20
Bij het uitzoeken en aanschaffen van een nieuwe keuken nam de adviseur uitvoerig de tijd om alles door te nemen. In tegenstelling tot een ander bedrijf, voelde ik geen enkele druk om snel te beslissen. Ook de duidelijkheid qua prijs vond ik prettig. Geen geneuzel met kortingen en misschien nog extra korting als je meteen tekent. Gewoon een heldere prijs, waar alleen een standaard korting af ging omdat ik een keuken uit de huisselectie had gekozen. Ook na het tekenen was er nog ruimte voor overleg, en na het inmeten werd ik nog door de adviseur gebeld met een suggestie voor verbetering. Jammer wel dat er een lange wachttijd was voor plaatsing, maar gezien de omstandigheden snap ik dat wel. De plaatsing en montage zijn vlekkeloos verlopen. Ik zou graag 5 sterren willen geven maar moet toch twee minpuntjes vermelden. Achteraf bezien had de adviseur toch nog iets meer mogelijkheden qua apparatuur mogen benoemen. Zo wist ik niet dat er inductie kookplaten zijn met ingebouwde afzuiging waardoor geen afzuigkap nodig is. En pas tijdens de montage bleek dat de nieuwe kookplaat veel meer vermogen heeft dan de oude, waardoor ik die niet volledig kan benutten. Daar is tijdens de gesprekken niet naar gevraagd of over gesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Wierikx op maandag 28 sep 2020 20
Deskundig advies, de adviseur nam alle tijd om de keuken met ons te ontwerpen. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, vakkundige keukenmonteurs. Minpuntje is wel dat het oplossen van alle restpunten in totaal zo'n 5 maanden heeft geduurd. Zal ook wel iets met Corona te maken hebben. Verder zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE WIERIKX
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Familie Wierikx
+ Toon extra foto van Familie Wierikx
Reactie of foto toevoegen
“Precies volgens planning”
Door Jan Hagens op vrijdag 31 jul 2020 20
Goed te woord gestaan en geholpen in de mooie showroom door Adriënne en Bart. En de keuken is heel netjes en goed geplaatst en precies volgens planning
FOTO VAN JAN HAGENS
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Vanessa op vrijdag 31 jul 2020 20
Met veel gastvrijheid onze keuken uitgezocht samen met medewerker alles was bespreekbaar. Nu de keuken staat zijn wij zeer tevreden over de hele keuken super mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te raden”
Door Kevin Römer op woensdag 1 jul 2020 20
Op 2 februari 2019 zijn wij bij Keukenwereld XXL op afspraak gekomen bij Adriënne. Wij wonen op 5 kwartier rijden en hadden van tevoren al een lijst met wensen en ideeën bij haar aangeleverd. Deze had zij omgezet in een goed uitgewerkte opzet, waardoor wij in staat waren om binnen één bezoek onze droomkeuken samen te stellen. Toen aan het eind van de afspraak bleek dat ook het prijsvoorstel zeer concurrerend was, hebben wij (geheel tegen onze natuur) direct de bestelling geplaatst. In de tijd tot de levering was het contact ook zeer prettig en zijn er (kosteloos) nog enkele wijzigingen doorgevoerd. De levering geschiedde geheel volgens afspraak, op een aantal ontbrekende onderdeeltjes na. Deze zijn op korte termijn nageleverd en gemonteerd. Na enige weken gebruik hadden wij nog wat servicepunten en ook deze zijn weer naar volle tevredenheid en binnen korte termijn opgelost. Vooral de communicatie was weer zeer helder en zijn de gemaakte afspraken helemaal nagekomen. Dit geldt voor de afdelingen verkoop, service en planning. Inmiddels hebben wij de keuken een jaar in gebruik en vonden we het tijd om onze ervaringen hier te delen. We zijn nog steeds ontzettend tevreden met de keuken en alles werkt nog als nieuw. Ook met de kwaliteit en duurzaamheid lijkt het dus goed te zitten. We zijn allebei fervent hobbykoks en de keuken wordt ook als dusdanig gebruikt. Zowel keukenwereld XXL, als de geleverde producten zijn zeer aan te raden.
FOTO VAN KEVIN RÖMER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Hans Stolk op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn vorig jaar heel goed geholpen door Ruud bij het samenstellen van de keuken. En de keuken is in April naar alle tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN HANS STOLK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Kjeld op maandag 22 jun 2020 20
Ik heb een keuken gekocht en ben ontzettend tevreden. De verkoper wist precies wat ik wilde en wist dus mijn wensen in een prachtige keuken te vertalen. De plaatsing van de volledige keuken liet helaas wat op zich wachten door de coronacrises. De plaatsing was daarentegen heel netjes. Enige klein minpuntje was de service-afdeling te pakken proberen te krijgen. Wellicht was dit ook een gevolg van de coronacrises. Al met al ben ik met uiteindelijke resultaat ontzettend tevreden.
FOTO VAN KJELD
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Jeroen op vrijdag 19 jun 2020 20
Een goed advies. Niet opgedrongen. Toch bij een bepaalde keuze even naar het budget gevraagd en uiteindelijk een droomkeuken. Vakkundig gezet door vriendelijke mensen.
FOTO VAN JEROEN
Ontwerp hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marjon op dinsdag 16 jun 2020 20
Wij hebben heel veel verschillende keukenzaken bezocht tijdens de zoektocht naar onze keuken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Keukenwereld XXL. De doorslag was de vriendelijkheid van de mensen en transparantie in de prijs. Adriënne heeft ons goed advies gegeven en door andere bezoeken en oriëntatie wist we ook zelf al aardig wat we wilde. De showroom van Keukenwereld XXL was voor ons niet voldoende geweest, dus wij zijn wel blij dat we meerdere opstellingen en varianten bij andere zaken hebben kunnen zien. Wij hebben de keuken zelf gemonteerd. Volgens onze monteur, ervaring met het plaatsen van meerdere keukens, is de keuken van erg goede kwaliteit. Alles is netjes aangeleverd. Enige dat ontbrak waren binnenplanken voor een kastje, maar deze zijn heel snel en zonder problemen nageleverd. Ook een andere servicevraag daarna is snel en netjes opgelost. Wij zouden Keukenwereld XXL zeker aanraden!
FOTO VAN MARJON
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Familie Pijnappels op dinsdag 16 jun 2020 20
Voor onze nieuwbouwappartement een keuken gekocht bij KeukenwereldXXL. Deze keuze op basis van reviews van o.a. deze site. In de showroom werden we op een plezierige en vakkundige wijze bijgestaan door Adriënne Ponse. Zij was ook behulpzaam bij latere wijzigingen in de order. Dit alles ging probleemloos. De keuken werd afgeleverd door Flakkee Verhuizers. Dat gaf ons veel vertrouwen want dat zijn toevallig ook onze verhuizers. Professionals met een heel goede reputatie in het Zeeuwse. De keuken werd geplaatst door Marco. Een vakman met veel ervaring. Alles ging op een rustige en doeltreffende wijze inclusief het tegelwerk. Zijn motto was te werken zoals hij het bij hem thuis gedaan zou willen hebben. Wij zijn kortom meer dan tevreden met onze keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Het is prachtig”
Door Familie Aarnoudse op zaterdag 13 jun 2020 20
Onlangs hebben we een prachtige keuken gekocht bij Keukenwereld. We hadden de showroom al een aantal keren bezocht en waren helemaal weg van deze zwarte keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd. De verkoper wist wat onze wensen waren en had, toen we het gesprek hadden, van te voren alles al uitgetekend. Erg fijn, zo hadden we meteen een beeld hoe de keuken er in onze situatie uit zou zien. Eenmaal geplaatst is de keuken nog mooier dat we hadden kunnen denken. Het is prachtig.
FOTO VAN FAMILIE AARNOUDSE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keukenwinkel”
Door Anita op donderdag 11 jun 2020 20
We zijn in totaal bij 5 keukenzaken geweest, en alleen bij deze hadden we het gevoel dat wij de keuken kregen die pij ons paste en niet een keuken die de verkoper wou verkopen. Alle ins en outs van de verschillende modellen en opstellingen werden met ons besproken. Ook daarna liep alles heel soepel. We werden geadviseerd door Ruud van der Linde, een sympathieke en aardige, competente jonge man. We hadden geen enkel moment het idee dat we iets "aangesmeerd" kregen. Het voelde meer of hij echt wou dat wij met het ontwerp blij zouden zijn. Heel fijn! Hier kregen we het eerste en enige keukenvoorstel waarvan we dachten: YESSS! Dit is 'em! Ook daarna liep alles soepeltjes en netjes qua planning en montage. Aardige, competente en nette monteurs, die alles goed hebben aangepast. Wij kunnen iedereen Keukenwereld XXL alleen maar aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door Wilfried Dries op dinsdag 26 mei 2020 20
Ruud heeft onze wensen goed vertaald naar een prachtige keuken en hierbij heeft hij ons technisch gezien perfect ondersteund. Ook qua planning en mogelijkheden is XXL een betrouwbare leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Echt meegedacht”
Door Fam Heijboer op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij hebben de keuken gekocht bij Ruud en die heeft ons uitstekend geholpen. Echt met ons meegedacht en prima geadviseerd. De plaatsing door Leendert en Wim was uitstekend vakwerk. De kleine punten die er waren zijn ook opgelost. Kortom wij zijn tevreden klanten en genieten volop van ons nieuwe keuken die in Maart 2020 is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Elly Pluijgers op zondag 3 mei 2020 20
Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenwereld XXL en zijn hier heel fijn geholpen door Adriënne Ponse. We zijn superblij met het resultaat. Er moeten nog wat puntjes op de i. Maar in deze rare tijd moeten we elkaar een beetje de ruimte geven. En we gaan er helemaal vanuit dat dit helemaal goed komt. Monteurs Patrick en Wim zijn vaklui. Dus alle vertrouwen. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
FOTO VAN ELLY PLUIJGERS
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door van Alphen op donderdag 30 apr 2020 20
Alles verliep prima ! Leuk geholpen door medewerkers . Fijne zaak om te komen en te kopen!

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Keuken is al geleverd en zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne organisatie”
Door Lars van de Griek op dinsdag 28 apr 2020 20
Fantastische service vanaf het punt bij binnenkomst winkel tot het afleveren van de keuken. Altijd keurig op de hoogte gehouden over de voortgang en ook alle vragen die we hadden werden snel en goed beantwoord. Fijne organisatie die wij zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door J. Leentvaar op vrijdag 24 apr 2020 20
Zijn heel erg tevreden. Over de verkoop: zijn heel goed geholpen en veel informatie gekregen. Alles prima verlopen, niets was te veel. Plaatsen van de keuken: was voortreffelijk, alleen maar lof. Het klopt allemaal. Problemen werden meteen opgelost. Niets dan lof. Zijn heel erg blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fan. van Rossum op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn tevreden over het advies en de uitleg voor onze nieuwe keuken. Ruud hielp geduldig, goed en gezellig . Hij vroeg eerst naar onze wensen, daarna door de showroom en wij zijn 3 maal teruggeweest. Vlot antwoord op mailcontact of telefonisch. De keuken is vakkundig gezet in januari 2020 , de tegels en het kitwerk door een man uit de buurt . We zijn heel tevreden over de keuken , apparatuur en service .
FOTO VAN FAN. VAN ROSSUM
Keuken met bovenkasten
+ Toon extra foto van Fan. van Rossum
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap vervanging”
Door Hans Remijnse op dinsdag 14 apr 2020 20
Vervanging van een oude afzuigkap door een nieuwe afzuigkap lag op het zelfde perfecte niveau als de verkoop van de nieuwe kap ! De plaatsing van de nieuwe afzuigkap werd zeer zorgvuldig vooraf gegaan door het deskundig demonteren van de oude kap [die 'creatief' bevestigd bleek te zijn] , de plaatsing van de nieuwe kap werd met een degelijke inzet en zorgvuldigheid en heel precies uitgevoerd, waarbij het ook mogelijk bleek om de montagefoutjes bij de oude kap te vermijden en de nieuwe kap degelijk te monteren! Complimenten dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerd”
Door w f de wit op dinsdag 10 mrt 2020 20
onlangs een showroom keuken gekocht bij verkoper Ruud van der Linde en
we kwamen vrij snel overeen met de voorgestelde prijs,met Ruud is goed
zaken te doen. Ook na de koop staat hij je vriendelijk te woord en geeft je het juiste advies. van mij krijgt daarom Ruud van Keukenwereld XXL een dikke 10

Aanvulling ontvangen 13 maart 2020: De aankoop is goed bevallen en heb de keuken zelf gemonteerd,een beetje klusser zoals ik kan dat zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door R.C. Schreuder op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben onze keuken bij Keukenwereld XXL gekocht en zijn meer dan tevreden over dit bedrijf met uitstekende voorlichting bij de verkoop. Wij hebben ervoor gekozen dat Keukenwereld ook de plaatsing zou uitvoeren. Een perfecte plaatsing bestaat niet, maar dit kwam er toch wel heel erg dichtbij. Wij zijn dan ook meer dan tevreden en kunnen Keukenwereld XXL dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN R.C. SCHREUDER
Ruime hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Dio op vrijdag 24 jan 2020 20
Keuken werd zeer zorgvuldig geinstaleerd. Ook de nazorg was perfect. Een absolute aanrader !
FOTO VAN DIO
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam. Dekker op zaterdag 18 jan 2020 20
Wij zijn super blij met onze prachtige keuken van Keukenwereld XXL! Na een prettig oriënterend gesprek met Marinus hebben we, op afspraak, zeer uitgebreid advies van Ruud van der Linde gekregen. Hij heeft écht de tijd genomen om tot het juiste ontwerp te komen. Hij geeft daarbij eerlijk en goed advies en heeft rekening gehouden met onze wensen en mogelijkheden. Ook toen er iets veranderd moest worden, kwam hij met goede ideeën en nam daar weer de tijd voor. Heel prettig! Ook over het uitstellen van plaatsing werd niet moeilijk gedaan. De keuken is vakkundig geplaatst door vaklui Leendert en Wim. Keukenwereld XXL bevelen wij van harte aan!
FOTO VAN FAM. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Sjaak en tanja rieteco op woensdag 15 jan 2020 20
Keuken gekocht prima geholpen door een vriendelijke verkoper meedenkend en super monteur afwerking perfect later terug geweest en ze.staan zo weer klaar om mee te denken en hulp super tevreden zeker een aanrader heel erg bedankt !!
Reactie of foto toevoegen
“Super fantastisch”
Door Marco van Ombergen op woensdag 18 dec 2019 19
Het eindresultaat is super fantastisch, in de winkel heel goed geholpen door Marinus en daar werd alle tijd voor genomen. Ook de plaatsing is helemaal prima verlopen door Pieter. Wat een professionele keukenzetter is dat!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Roel op woensdag 11 dec 2019 19
Het hele proces van advies, verkoop en installatie is vlekkeloos verlopen. Ruud is een uitstekende adviseur en prettig in de contacten, alle onderdelen zijn volgens afspraak op tijd geleverd en de installatie door Leendert en Wim is uitstekend verlopen, echte vaklui! Overall een uitstekende ervaring en met een mooie keuken als resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Ultieme perfectie”
Door André Slijkhuis op woensdag 27 nov 2019 19
Een prachtige keuken gekocht. Niets dan lof. Uitstekende begeleiding bij en tijdens de aankoop. Alle tijd. Ook het plaatsen van de keuken was een uitstekend iets. Het gaat verder dan streven naar perfectie. Het is de ultieme perfectie. Vakmanschap op en in alle lagen van Keukenwereld xxl.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuze”
Door Marechal op zondag 13 okt 2019 19
Afgelopen week is onze nieuwe keuken tot onze volle tevredenheid geplaatst. Vanaf het moment dat we in de showroom kwamen zijn we uitstekend geholpen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om ons te adviseren. We hebben nooit het gevoel gehad dat we snel een beslissing moesten nemen. Ook de plaatsing van de keuken is vakkundig gebeurd. Alles is precies en netjes afgewerkt. Totaal geen rommel, alle verpakkingen worden meegenomen. Kortom, wij zijn heel blij dat we voor Keukenwereld XXL hebben gekozen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Crinse op woensdag 9 okt 2019 19
We hebben een complete keuken aangeschaft. We zijn zeer goed geholpen door Ruud die onze wensen uit liet komen en vulde ons goed aan om tot een mooi eind resultaat te komen.... Ruud hartelijk dank voor je goede service chappo!!!
REACTIE VAN LINDA CRINSE
Zeer tevreden en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Ron de Wit op woensdag 18 sep 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Keukenwereld XXL gekocht en zijn super tevreden. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Een afspraak gemaakt met keukenadviseur Ruud van der Linde. Hij kwam gelijk met allerlei voorstellen, adviezen en had al 8 voorstellen uitgeprint om ons een indruk te geven. Hij is enthousiast en doet echt zijn best om voor jou als klant het optimale eruit te halen, ook wat de invulling van apparatuur betreft. Keuken is geplaatst door vakman Leendert. Alles is precies en netjes afgewerkt. Men is pas tevreden als jij dat ook bent. Totaal geen rommel, alle verpakkingen worden meegenomen. Kortom, onze keuze voor Keukenwereld XXL was de juiste.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door W.krinkels op vrijdag 9 aug 2019 19
We hebben een L-keuken gekocht, keurig netjes geplaatst en goede nazorg i.v.m klein mankement aan keukenkast. Zeker een aanrader.
FOTO VAN W.KRINKELS
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Fam Hazelzet Dinteloord op zaterdag 20 jul 2019 19
Geadviseerd en gekocht bij Adrienne Meeuwissen Ponse, Het is een prachtige aanwinst geworden in ons nieuwe huis. Afspraken worden nagekomen,vragen goed beantwoord. Levering en plaatsing waren perfect. Wij zijn zeer tevreden over XXL KEUKEN WERELD.
FOTO VAN FAM HAZELZET DINTELOORD
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Staat er netjes”
Door Jolanda op vrijdag 19 jul 2019 19
We hebben de keuken uitgebreid met drie kasten en de fronten laten vervangen van de oude keuken. Ten eerste heel goed advies in de Winkel gekregen over de keuken maar vooral ook de apparatuur. Goede ovens van Bosch. Daarna door een fijn team geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Familie de Wild op vrijdag 19 jul 2019 19
Topadvies en perfecte montage. We zijn supertevreden met onze nieuwe keuken
FOTO VAN FAMILIE DE WILD
Keukeneiland
REACTIE VAN H. DE WILD
1 week na plaatsing liet ons zoontje een glas vallen op een deurtje. Lichte beschadiging. Gebeld. Het deurtje is besteld en geplaatst zonder kosten. Grote klasse hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Denken echt mee”
Door Fam.Riggio op zaterdag 15 jun 2019 19
Noem een keukenzaak en wij zijn er geweest.... na vele gladde praatjes, en vermoeiende onderhandelingen (waarna je je helemaal bedondert voelt als er ineens duizenden euro's van de prijs af kunnen) kwamen wij bij keukenwereld XXL. Wat een verschil: geen gejaag, geen vervelende verkooppraatjes maar iemand (Ruud) die uren de tijd heeft genomen om ons in alles te adviseren. Er wordt echt meegedacht! Eerlijk advies als het gaat om verschillende prijsklassen en geen gezeur over de prijs: dit is wat het kost! Omdat onze verbouwing wat vertraging had opgelopen heb ik het leveren tot 2x uit moeten stellen, dit was geen probleem. Ook tussendoor heb ik een aantal veranderingen aangebracht, deze zijn zonder extra kosten gerealiseerd, en altijd wordt je even vriendelijk te woord gestaan. De keuken staat nu en is echt nog mooier dan we al dachten! Vakkundig gemonteerd door Leendert... Wij zijn super blij!
FOTO VAN FAM.RIGGIO
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zo mooi”
Door Hanny Visser op woensdag 15 mei 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Keukenwereld XXL gekocht. Zeer tevreden! Heel goed en geduldig geholpen, ook al wilden wij dingen wijzigen was nooit geen enkel probleem. Ze nemen alle tijd voor je. Alles is correct en op tijd afgeleverd. Ook erg vriendelijke, professionele monteurs, die alles perfect hebben geïnstalleerd. Super tevreden over deze zaak. Absoluut een aanrader! Nog nooit zo'n mooie keuken gehad!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door gijsen op zaterdag 20 apr 2019 19
Keuken super gekwalificeerde plaatser ,en geplaatst. een aanrader en wil julie aanbevelen prijs kwaliteit top. de plaatser leender zonder meer een meneer met ervaring en kwaliteit. groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Roland Herbertz op donderdag 11 apr 2019 19
Absolute Empfehlung! Der Verkäufer (Ruud van de Linde) hat mich exzellent beraten und auch nach dem Kauf betreut. Meine Vorstellungen (Design/ Ausstattung, Preis/ Lieferzeit) sind zu 100% in sein Angebot eingeflossen und alle Zusagen, Absprachen und Vereinbarungen sind uneingeschränkt erfüllt worden. Die Abwicklung und Lieferung erfolgten absolut termingerecht und problemlos. Selbst als ich nach der Lieferung Unterstützung beim aufbau benötigt habe wurde dies perfekt, zeitnah und kostengünstig arrangiert. Ich kann die Keukenwereld XXL uneingeschränkt empfehlen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Max op maandag 11 mrt 2019 19
Mijn ervaring met Keukenwereld XXL is perfect. Het ontvangst in de showroom is heel huiselijk. Je merkt aan alles dat het personeel werkt op basis van vertrouwen en respect. De bejegening van de verkoper vond ik erg prettig. Samen zijn wij gaan zoeken naar onze beste keuken binnen ons budget. Sterker nog, toen ik vertelde wat ons maximale budget is, zijn we als nog 20% hieronder geëindigd, omdat de verkoper steeds mee dacht in de mogelijkheden om het financieel beter te maken. Ook de mannen die de keuken kwamen zetten hebben uitstekend werk geleverd. Ook hun manier van werken ervoer ik als zeer prettig. Zo stond er in onze keuken nog een gaskraan (terwijl wij over zijn gegaan op inductie) en waren er nog wat stopcontactdozen niet gemonteerd. De mannen van keukenwereld XXL hebben dit beiden voor ons opgelost en ook de gaskraan afgevoerd. Ze hebben zelfs een stuk laminaat voor mij gelegd, allemaal om de beste keuken te kunnen opleveren aan de klant. Al met al was keukenwereld XXL voor ons van A tot Z een geweldig bedrijf, dat perfect werk heeft geleverd.
FOTO VAN MAX
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Rudy Stevens op woensdag 6 mrt 2019 19
Vriendelijke ontvangst, heel behulpzaam en geduldig met het samenstellen van onze keuken en toestellen. Zeer bekwame en nette monteurs. Alles prima volgens afspraak verlopen, kortom een aanrader. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Verbluffend resultaat”
Door M. Voeten op donderdag 7 feb 2019 19
Wij hebben na 2 jaar toch besloten om onze keuken te gaan vernieuwen. Na een bezoek aan XXL Keukens Poortvliet was de keuze al snel gemaakt, Landelijk, beetje boers maar dan in een modern jasje dat was hetgeen wij tegen de verkoper hebben gezegd. Na 2 telefoontjes en 2 bezoekjes aan de showroom is onze droomkeuken met alle ingrediënten samengesteld. Het resultaat is verbluffend, we komen er niet op uitgekeken avonden zitten wij te kijken hoe mooi dit geworden is. Mensen die bij ons op bezoek komen vragen waar dit vandaan komt en dan zeggen wij trots XXL Keukens in Poortvliet. Verkoper Ruud van der Linde!
FOTO VAN M. VOETEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Maaike bijl op woensdag 6 feb 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht , en wij zijn superfijn geholpen door verkoper Ruud!
In ons hoofd was de keuken al helemaal af en we konden alleen maar hopen dat dit beeld ook binnen ons budget zou passen. Door de goede adviezen van Ruud zijn we nu heel blij met onze keuken ! En... precies zoals we hem in gedachte hadden! Ze hebben alle tijd voor je en ook erna kun je voor van alles nog aankloppen. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan !
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door A Proost op vrijdag 25 jan 2019 19
Ik heb een keuken gekocht bij keukenwereld xxl. Alles is heel netjes en correct afgeleverd. De keuken ziet en mooi en strak uit. De monteurs dachten ook echt mee met ons. Een lade moet nog geleverd worden maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit ook weer keurig wordt gedaan.
FOTO VAN A PROOST
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Cees Rombouts op donderdag 24 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gevonden geheel naar onze wensen, zowel voor traject als levering en montage is voorspoedig verlopen in goed en prettig overleg. Ook de uitvoering de jongens hebben we een prettige samenwerking mee gehad, op een klein nalevering na bijzonder tevreden.
FOTO VAN CEES ROMBOUTS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien”
Door Dick de Snaijer op vrijdag 18 jan 2019 19
Wij hebben onze keuken 7-1-2019 gekregen en zijn zeer tevreden over de aflevering en plaatsen van de keuken. Alles was aanwezig en onbeschadigd. Vakkundig geplaatst en netjes en schoon opgeleverd! Wij raden dit bedrijf zeker aan, Een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Fam. Braspenning op maandag 17 dec 2018 18
Wij hebben een mooie landelijke keuken gekocht met een grote schouw bij Keukenwereld XXL. Ruud heeft ons uitstekend geholpen tijdens het gehele aanschaftraject. Niets was teveel, ook al hebben we in een later stadium nog enkele aanpassingen gedaan. De montage door Leendert is voorspoedig verlopen en de keuken is vakkundig geplaatst. Tijdens de montage bleek er een kastje beschadigd te zijn en was er kleurverschil bij enkele onderdelen. Keukenwereld XXL heeft dit uiterst netjes opgelost en goed gecommuniceerd. Wij hebben geen enkele spijt dat wij Keukenwereld XXL hebben uitgekozen en zouden in de toekomst zeker weer dezelfde keuze maken. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door fam de Vos op donderdag 13 dec 2018 18
Heel tevreden met onze keuken van Keukenwereld XXL. Vanaf de service en tijd die ze namen vanaf dat we voor het eerst kwamen kijken tot aan de levering en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door A de Bruijn op vrijdag 30 nov 2018 18
Oktober 2016 liepen we op een zaterdag binnen bij Bouman Potter nadat we hadden rondgekeken, werd ons aangeboden om iets op papier te zetten door Sandra Mieras, hier nog 1x op teruggekomen in november hebben we het even laten rusten. Zomer 2017 weer terug naar Sandra voor opnieuw aanpassingen van onze keuken. Zij heeft ons wederom voortreffelijk geholpen, maar nog was het voor ons niet helemaal yes. Najaar weer terug nieuwe ideeën op papier gezet en uiteindelijk januari 2018 hadden wij onze droomkeuken op papier. Mei 2018 werd de keuken geplaatst door Leender in t Veld na 3 dagen stond de keuken. Na wat kleine dingetjes die ontbraken zijn deze voortreffelijk opgelost door Leendert en kunnen wij vanaf oktober helemaal gaan genieten van onze droomkeuken. Dikke pluim voor Sandra Mieras die oneindig veel geduld heeft gehad om telkens de tekeningen met nieuwe ideeën van ons aan te passen. Dikke pluim voor Leendert die met al zijn kennis onze keuken voortreffelijk heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten elke dag”
Door Fam. Hollestelle op donderdag 22 nov 2018 18
Wij hebben in augustus 2018 spontaan een showroom model keuken gekocht bij KeukenWereldXXL. Hoewel we puur ter oriëntatie een bezoek brachten waren we meteen verkocht bij het zien van onze droomkeuken. Het showmodel was precies onze smaak en paste na opmeting wonderbaarlijk genoeg precies alsof het zo moest zijn in de ruimte die wij beschikbaar hebben. We zijn in de showroom ontzettend leuk en vakkundig geholpen en er werd op geen enkele manier druk uitgeoefend of te pushen tot koop. Er was alle tijd en aandacht om het totaalplaatje zo perfect mogelijk verder af te maken d.m.v. keuze van apparaten en tegels. Ook na verkoop bleef de klantvriendelijkheid en service op alle mogelijke manieren behouden. Natuurlijk is de plaatsing dan de belangrijkste eindpijler en die mag er wezen. Met dank aan Ruud, Adriënne en Leendert genieten wij nu elke dag van onze mooie nieuwe keuken. Hierbij een foto: dus oordeelt u zelf.
FOTO VAN FAM. HOLLESTELLE
Oordeel zelf
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Arie Leeflang op dinsdag 9 okt 2018 18
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft, waarbij we deskundig zijn geadviseerd. Geen opdringerig gedoe, gewoon accepteren wat de klant wil en duidelijkheid verschaffen over de daadwerkelijke prijs. De levering en plaatsing is conform de afspraken uitgevoerd. Een pluim voor de medewerkers die de keuken geplaatst hebben. Zij hebben zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en waren terecht trots op het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door B. Witte op zondag 9 sep 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Daarbij zijn wij zeer goed geholpen en geadviseerd. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd en daardoor hebben wij nu een droomkeuken thuis. Ook het plaatsen ervan is zeer goed verlopen. Vakkundige vriendelijke monteurs. Hartelijk dank voor alle goede zorgen iedereen. Ik zou zeker iedereen die een nieuwe keuken zoekt Keukenwereld XXL aanraden.
FOTO VAN B. WITTE
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marjolein Donken op donderdag 21 jun 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Een leuke keuken met een mooi spoel eiland en een hele mooie retrokoelkast. Alles kan en we kregen een mooie 3d tekening van hoe het er uit kwam te zien. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar de handleiding sprak ook voor zich. Het is goede kwaliteit en alles werkt super! Bij de levering waren er een paar dingetjes vergeten, maar dit werd allemaal snel en professioneel opgelost. Nu genieten we van onze mooie keuken!
FOTO VAN MARJOLEIN DONKEN
Keuken met spoeleiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door Joke op woensdag 13 jun 2018 18
Alles startte met een aantal bezoeken aan Poortvliet waar we door Ruud zeer fijn werden geholpen. Ruud dacht mee met onze wensen en oefende geen enkele druk uit tijdens dat hele proces. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we konden bedenken. Veel dank ook aan Leendert en Antonie voor de uitstekende plaatsing.
Ruud, Leendert en Antonie, door jullie is koken voor ons weer een feestje geworden, we zijn superblij met onze geweldige keuken! Terugkijkend: een hele fijne en goede ervaring met Keukenwereld XXL.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Mourits op vrijdag 18 mei 2018 18
Nieuwe keuken uitgezocht in Poortvliet. Voor ons best wel een stukje rijden, maar dit is zeker de moeite waard geweest. In de showroom mochten we heerlijk mee eten en de verkoop verliep heel rustig en niet opdringerig. Tijdens het bestel proces regelmatig contact gehad zodat de keuken keurig geleverd werd. De montage door een eigen monteur werd keurig verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en zullen dit zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apapratuur”
Door Ondine van der Vleuten op woensdag 11 apr 2018 18
Ik heb een keuken gekocht met apparatuur. Kwaliteit van het advies uitstekend, kwaliteit van de service na afloop met het afhandelen van kleine dingetjes uitstekend, kwaliteit van de keuken zelf uitstekend en goed geïnstalleerd. De toon bleef vriendelijk ook al had ik achteraf nog wat uitleg nodig over hoe bepaalde zaken werkten en was ik niet erg snel van begrip. Ik kook voor Keukenwereld XXL na eerdere slechte ervaringen met keukengiganten en in eerste instantie schrok de naam me af. Ging op onderzoek uit en durfde het aan. Ik ben niet teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd naar wensen”
Door koenraadt op vrijdag 30 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht, van verschillende materialen. Er werd zeer goed naar onze wensen geluisterd.De keuken is ook zeer bijzonder geworden. Afspraken, bestellen en plaatsen is volgens plan verlopen. Wij zaten in een grote verbouwing, dus dit was zeer prettig. Ook was er altijd tijd en aandacht voor onze vragen. Alles klopte en er ontbrak niets!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop losse afzuigkap”
Door F Martens op zondag 25 mrt 2018 18
Afzuigkap gekocht in Poortvliet waarvan de afstandbediening niet werkte. Dit bij jullie gemeld,dit is door jullie doorzet naar een bedrijf welke deze moet reparen of vernieuwen dit heeft ongeveer 3 maanden geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige begeleiding”
Door Leen van Welie op vrijdag 23 mrt 2018 18
Bij het ontwerp van de keuken zijn wij heel deskundig begeleid, toen het ons niet lukte om de voorbereidingen voor het plaatsen tijdig gereed te hebben zorgde Poortvliet voor een klusbedrijf (Peter Hak Dordrecht Top). Het plaatsen van de keuken was fantastisch, zeer ervaren, deskundige en klantvriendelijke monteurs, met een schitterend resultaat, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Ramiro Doelgani op donderdag 22 mrt 2018 18
Ik ben super blij met mn keuken, heb geen spijt van dat ik het bij jullie heb gekocht. Sandra was de best (hartelijk dank !) vanaf begin af aan tot aan de oplevering van de keuken. Alles is per email en telefoon verlopen, hele goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door Piet en Ria Baas op woensdag 21 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken met alles erop en aan gekocht. Badkamer met dubbel inloopdouche en dubbel wastafels kastjes en spiegel. Aparte toilet met wastafeltje met onderkastje. Alles super. Niet een klacht. Alles perfect afgeleverd en geïnstalleerd. Onze oprechte dank gaat echt uit aan de super service en begeleiding bij de aankoop en afwikkeling bij het hele gebeuren heeft ons heel veel rust en vertrouwen gegeven Bouwman Potter XXL keukens met name. Kees met zijn team. Dank jullie wel. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door jaap plug op woensdag 21 mrt 2018 18
We hebben een keuken gekocht, we zijn er goed en profesioneel geholpen door een vriendelijke verkoper .Het plaatsen van de keuken is ook zonder problemen verlopen.al met al heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door P. Manni op maandag 12 mrt 2018 18
Keuken compleet . Alles goed alleen een lange levertijd.
FOTO VAN P. MANNI
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door D op zondag 11 mrt 2018 18
Niet al te duure keuken gekocht, werd zeer ruim de tijd voor je genomen onder het genot van een bakje koffie en heerlijke koek alles samengesteld, erg vriendelijk personeel en ook de montage was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fam.Verdonk op vrijdag 9 mrt 2018 18
We hebben een keuken gekocht bij Keukenwereld XXL en zijn zeer tevreden over alle doorlopen fases hierin. Goede begeleiding en prima service als er iets niet direct goed was. Prima zaak en dito prijs/kwaliteit verhouding. En: ze maken waar wat ze beloven. Wij komen hier zeker graag terug!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.Kouwenhoven op donderdag 8 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht.We hebben zeer goede ervaringen met het advies.De medewerkers die de keuken hebben geinstaleerd en de kwaliteit van de keuken.Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Dick en Annemiek Jordans op zondag 4 feb 2018 18
Vanaf de eerste stap in de showroom een positieve indruk. We werden prettig ontvangen en professioneel geholpen door Ruud. Hij oefende geen enkele dwang uit en dacht met ons mee en hielp ons met het uitwerken van onze wensen. De plaatsing werd naar volle tevredenheid gedaan door Leendert en Arjan, op een rustige en vakkundige manier. Een dikke 10, dus als je wilt dat bij de aanschaf van je keuken alles naar wens verloopt, ga dan naar KeukenBadwereld XXL in Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Kees Lauwen op donderdag 25 jan 2018 18
Keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd door Leendert en Albert. Hier geldt zeker vakmanschap is meesterschap. Keurig werk geleverd, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Wim Edens op donderdag 11 jan 2018 18
Prima begeleiding in de winkel bij het uitzoeken van onze keuken. Levering en plaatsing correct volgens afspraak door vriendelijke en kundige monteurs. Aanloopprobleenpjes werden snel en goed opgelost. Fijne keuken waar we heel tevreden over zijn met een net prijskaartje.
FOTO VAN WIM EDENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles in overleg”
Door Fam. Maas op vrijdag 24 nov 2017 17
Nieuwe keuken gekocht, vandaag geplaatst. Zeer tevreden over de verkoop en het plaatsen van de keuken, personeel zeer professioneel zowel in de showroom als bij het plaatsen van de keuken, alles wordt in overleg gedaan.
FOTO VAN MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C J Vos op dinsdag 21 nov 2017 17
Onze ervaring met Keukenwereld is super goed de service en de medewerking kan niet beter. Indien u voor een nieuwe keuken gaat is dit bedrijf zeker een aanrader.
FOTO VAN C J VOS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Matthias op vrijdag 3 nov 2017 17
Fijne service, eerlijk advies en een keurige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Prima algemene indruk”
Door Fam. Kinds op donderdag 26 okt 2017 17
Super is wel erg goed, dus we scoren "goed". Bij een tien-punts-schaal had ik juister kunnen scoren. Afspraken voor installatie of andere werkzaamheden zijn perfect verlopen. Jammer dat er soms wat vergeten werd, enkele deurtjes en greepjes later geleverd, zijpaneel van de koelkast beschadigd, maar dat is allemaal opgelost. Kees Jelier stond altijd klaar als we vragen hadden. Jan Kees Schot verdient ook alle lof: keurig aan de planning gehouden, goed werk afgeleverd. De algemene indruk is prima!!
FOTO VAN FAM. KINDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte begeleiding”
Door Hans & Gerda op donderdag 19 okt 2017 17
Van eerste idee via uitwerking en aanschaf tot en met installatie een perfecte begeleiding gehad van een geolied team barstensvol deskundigheid. Nieuwe keuken nodig: niet twijfelen, maar spoorslags naar Keukenwereld (ze hebben ook lekkere koffie en koeken).
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken winkel”
Door Clazing op dinsdag 10 okt 2017 17
De keuken en badkamer zijn naar wens geplaatst zonder problemen die werden direct opgelost fijne samenwerking vakkundig personeel.Kortom prima keuken winkel.
FOTO VAN CLAZING
Prima keuken
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen tevreden over het geheel”
Door SB op donderdag 28 sep 2017 17
Wij kwamen via een tip van een vriend terecht bij Keukenwereld XXL. Dit nadat wij enigszins gefrustreerd waren door de benadering en verkooptechnieken van verkopers in andere winkels zoals de keuken kampioen en Grando. We werden geholpen door Sandra, die ons op een vrolijke en professionele manier hielp. Er werd de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en het meest fijne van alles was dat de offerte werd doorgenomen en inzichtelijk was waar kosten op gebaseerd waren. In twee sessies zochten we de keuken uit. De montage van de keuken zelf was zoals afgesproken. Het aanrechtblad is samengesteld uit 3 losse onderdelen. We waren niet tevreden over de naden. Er zaten te grote kieren in. Dit is overlegd met de producent van het aanrechtblad en redelijk netjes en hersteld zonder dat hiervoor verdere kosten in rekening zijn gebracht. Ook met een geplaatste stekkerdoos in de hoek van de keuken waren we minder blij, omdat het in praktijk toch een groter apparaat was dan bedacht. Hoewel het al geplaatst was kwam een monteur hem weer verwijderen en kregen we 75% van de aankoopsom terug. Over het algemeen zijn we tevreden over het geheel, de kieren in het blad hadden m.i. ook al meteen tijdens plaatsing gedicht kunnen worden. Het was jammer dat we daar zelf achteraan moesten gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en geleverd”
Door A van der Waal op donderdag 28 sep 2017 17
je wordt heel vriendelijk ontvangen en geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed opgelost”
Door Lenie Hessels op donderdag 28 sep 2017 17
In het begin zijn er wat strubbelingen geweest maar naderhand is dat tot volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Joanne op woensdag 27 sep 2017 17
Goed geholpen, alles doorgenomen wat nodig was. Ook aflevering van keuken en montage rustig en degelijk verlopen. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwereld XXL
aPoortvliet , Paasdijkweg 33, 4693 RE Poortvliet, tel 0166 - 22 45 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.