Feedback
9,8

Keukenwereld XXL

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenenbad.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwereld XXL
Met meer dan 3000 m2 keuken- en tegelbeleving kunnen wij u kennis laten maken met het nieuwste van het nieuwste op dit gebied. Juist door ons royale aanbod kunt u zelf beslissen wat het beste bij u past. Dat is geen afweging maar een vorstelijke keuze!

Keukens. Vandaag de dag is de keuken een belangrijk element in uw woning. Maar welke keuken is voor u de juiste? Gebruikt u de keuken alleen om het eten te bereiden, of moet de keuken een verlengstuk worden van uw woonkamer? Zoekt u een minimalistische keuken, een moderne keuken of juist een handgemaakte keuken? Bij Keukenwereld XXL vindt u het grootste aanbod keukens. De keuken die perfect bij u past, zal er zeker tussen staan!

Deskundig. Keukenwereld XXL heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van keukens. Onze deskundige adviseurs weten voor elke situatie een passende oplossing te vinden. We weten waarover we spreken, wat de nieuwste trends en beste producten zijn en hoe we de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie moeten vinden. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen door te spreken en geven u op basis hiervan eerlijk advies. Natuurlijk hoort een transparante prijsstelling hier ook bij, u weet precies wat u waarvoor betaalt.

Eigen montage. Onze deskundigheid gaat verder dan de advisering tijdens de aankoop van uw keuken. Ook het traject na de handtekening wordt geheel in eigen beheer gedaan. Zo werken onze eigen mensen de order uit, bestellen zij de keuken en wordt deze door eigen vakmensen geplaatst. Doordat wij beschikken over eigen montageteams – uniek in keukenland! – kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt, wat voor u wel net zo prettig is.

Hollandse prijsstelling. Met de instelling ‘doe maar gewoon’, weten wij samen met onze leveranciers de perfecte balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Want uw keuken hoeft niet duur te zijn... Bij Keukenwereld XXL berekenen we uw keuken compleet, en we maken er gewoon een Hollandse prijs van!
Ervaringen
Er zijn 163 ervaringen over Keukenwereld XXL. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren143 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Zeer aan te raden”
Door Kevin Römer op woensdag 1 jul 2020 20
Op 2 februari 2019 zijn wij bij Keukenwereld XXL op afspraak gekomen bij Adriënne. Wij wonen op 5 kwartier rijden en hadden van tevoren al een lijst met wensen en ideeën bij haar aangeleverd. Deze had zij omgezet in een goed uitgewerkte opzet, waardoor wij in staat waren om binnen één bezoek onze droomkeuken samen te stellen. Toen aan het eind van de afspraak bleek dat ook het prijsvoorstel zeer concurrerend was, hebben wij (geheel tegen onze natuur) direct de bestelling geplaatst. In de tijd tot de levering was het contact ook zeer prettig en zijn er (kosteloos) nog enkele wijzigingen doorgevoerd. De levering geschiedde geheel volgens afspraak, op een aantal ontbrekende onderdeeltjes na. Deze zijn op korte termijn nageleverd en gemonteerd. Na enige weken gebruik hadden wij nog wat servicepunten en ook deze zijn weer naar volle tevredenheid en binnen korte termijn opgelost. Vooral de communicatie was weer zeer helder en zijn de gemaakte afspraken helemaal nagekomen. Dit geldt voor de afdelingen verkoop, service en planning. Inmiddels hebben wij de keuken een jaar in gebruik en vonden we het tijd om onze ervaringen hier te delen. We zijn nog steeds ontzettend tevreden met de keuken en alles werkt nog als nieuw. Ook met de kwaliteit en duurzaamheid lijkt het dus goed te zitten. We zijn allebei fervent hobbykoks en de keuken wordt ook als dusdanig gebruikt. Zowel keukenwereld XXL, als de geleverde producten zijn zeer aan te raden.
FOTO VAN KEVIN RÖMER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Hans Stolk op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij zijn vorig jaar heel goed geholpen door Ruud bij het samenstellen van de keuken. En de keuken is in April naar alle tevredenheid geplaatst.
FOTO VAN HANS STOLK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Kjeld op maandag 22 jun 2020 20
Ik heb een keuken gekocht en ben ontzettend tevreden. De verkoper wist precies wat ik wilde en wist dus mijn wensen in een prachtige keuken te vertalen. De plaatsing van de volledige keuken liet helaas wat op zich wachten door de coronacrises. De plaatsing was daarentegen heel netjes. Enige klein minpuntje was de service-afdeling te pakken proberen te krijgen. Wellicht was dit ook een gevolg van de coronacrises. Al met al ben ik met uiteindelijke resultaat ontzettend tevreden.
FOTO VAN KJELD
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Jeroen op vrijdag 19 jun 2020 20
Een goed advies. Niet opgedrongen. Toch bij een bepaalde keuze even naar het budget gevraagd en uiteindelijk een droomkeuken. Vakkundig gezet door vriendelijke mensen.
FOTO VAN JEROEN
Ontwerp hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marjon op dinsdag 16 jun 2020 20
Wij hebben heel veel verschillende keukenzaken bezocht tijdens de zoektocht naar onze keuken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Keukenwereld XXL. De doorslag was de vriendelijkheid van de mensen en transparantie in de prijs. Adriënne heeft ons goed advies gegeven en door andere bezoeken en oriëntatie wist we ook zelf al aardig wat we wilde. De showroom van Keukenwereld XXL was voor ons niet voldoende geweest, dus wij zijn wel blij dat we meerdere opstellingen en varianten bij andere zaken hebben kunnen zien. Wij hebben de keuken zelf gemonteerd. Volgens onze monteur, ervaring met het plaatsen van meerdere keukens, is de keuken van erg goede kwaliteit. Alles is netjes aangeleverd. Enige dat ontbrak waren binnenplanken voor een kastje, maar deze zijn heel snel en zonder problemen nageleverd. Ook een andere servicevraag daarna is snel en netjes opgelost. Wij zouden Keukenwereld XXL zeker aanraden!
FOTO VAN MARJON
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Familie Pijnappels op dinsdag 16 jun 2020 20
Voor onze nieuwbouwappartement een keuken gekocht bij KeukenwereldXXL. Deze keuze op basis van reviews van o.a. deze site. In de showroom werden we op een plezierige en vakkundige wijze bijgestaan door Adriënne Ponse. Zij was ook behulpzaam bij latere wijzigingen in de order. Dit alles ging probleemloos. De keuken werd afgeleverd door Flakkee Verhuizers. Dat gaf ons veel vertrouwen want dat zijn toevallig ook onze verhuizers. Professionals met een heel goede reputatie in het Zeeuwse. De keuken werd geplaatst door Marco. Een vakman met veel ervaring. Alles ging op een rustige en doeltreffende wijze inclusief het tegelwerk. Zijn motto was te werken zoals hij het bij hem thuis gedaan zou willen hebben. Wij zijn kortom meer dan tevreden met onze keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Het is prachtig”
Door Familie Aarnoudse op zaterdag 13 jun 2020 20
Onlangs hebben we een prachtige keuken gekocht bij Keukenwereld. We hadden de showroom al een aantal keren bezocht en waren helemaal weg van deze zwarte keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd. De verkoper wist wat onze wensen waren en had, toen we het gesprek hadden, van te voren alles al uitgetekend. Erg fijn, zo hadden we meteen een beeld hoe de keuken er in onze situatie uit zou zien. Eenmaal geplaatst is de keuken nog mooier dat we hadden kunnen denken. Het is prachtig.
FOTO VAN FAMILIE AARNOUDSE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keukenwinkel”
Door Anita op donderdag 11 jun 2020 20
We zijn in totaal bij 5 keukenzaken geweest, en alleen bij deze hadden we het gevoel dat wij de keuken kregen die pij ons paste en niet een keuken die de verkoper wou verkopen. Alle ins en outs van de verschillende modellen en opstellingen werden met ons besproken. Ook daarna liep alles heel soepel. We werden geadviseerd door Ruud van der Linde, een sympathieke en aardige, competente jonge man. We hadden geen enkel moment het idee dat we iets "aangesmeerd" kregen. Het voelde meer of hij echt wou dat wij met het ontwerp blij zouden zijn. Heel fijn! Hier kregen we het eerste en enige keukenvoorstel waarvan we dachten: YESSS! Dit is 'em! Ook daarna liep alles soepeltjes en netjes qua planning en montage. Aardige, competente en nette monteurs, die alles goed hebben aangepast. Wij kunnen iedereen Keukenwereld XXL alleen maar aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door Wilfried Dries op dinsdag 26 mei 2020 20
Ruud heeft onze wensen goed vertaald naar een prachtige keuken en hierbij heeft hij ons technisch gezien perfect ondersteund. Ook qua planning en mogelijkheden is XXL een betrouwbare leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Echt meegedacht”
Door Fam Heijboer op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij hebben de keuken gekocht bij Ruud en die heeft ons uitstekend geholpen. Echt met ons meegedacht en prima geadviseerd. De plaatsing door Leendert en Wim was uitstekend vakwerk. De kleine punten die er waren zijn ook opgelost. Kortom wij zijn tevreden klanten en genieten volop van ons nieuwe keuken die in Maart 2020 is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Elly Pluijgers op zondag 3 mei 2020 20
Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenwereld XXL en zijn hier heel fijn geholpen door Adriënne Ponse. We zijn superblij met het resultaat. Er moeten nog wat puntjes op de i. Maar in deze rare tijd moeten we elkaar een beetje de ruimte geven. En we gaan er helemaal vanuit dat dit helemaal goed komt. Monteurs Patrick en Wim zijn vaklui. Dus alle vertrouwen. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
FOTO VAN ELLY PLUIJGERS
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door van Alphen op donderdag 30 apr 2020 20
Alles verliep prima ! Leuk geholpen door medewerkers . Fijne zaak om te komen en te kopen!

Aanvulling ontvangen 12 mei 2020: Keuken is al geleverd en zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne organisatie”
Door Lars van de Griek op dinsdag 28 apr 2020 20
Fantastische service vanaf het punt bij binnenkomst winkel tot het afleveren van de keuken. Altijd keurig op de hoogte gehouden over de voortgang en ook alle vragen die we hadden werden snel en goed beantwoord. Fijne organisatie die wij zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door J. Leentvaar op vrijdag 24 apr 2020 20
Zijn heel erg tevreden. Over de verkoop: zijn heel goed geholpen en veel informatie gekregen. Alles prima verlopen, niets was te veel. Plaatsen van de keuken: was voortreffelijk, alleen maar lof. Het klopt allemaal. Problemen werden meteen opgelost. Niets dan lof. Zijn heel erg blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fan. van Rossum op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn tevreden over het advies en de uitleg voor onze nieuwe keuken. Ruud hielp geduldig, goed en gezellig . Hij vroeg eerst naar onze wensen, daarna door de showroom en wij zijn 3 maal teruggeweest. Vlot antwoord op mailcontact of telefonisch. De keuken is vakkundig gezet in januari 2020 , de tegels en het kitwerk door een man uit de buurt . We zijn heel tevreden over de keuken , apparatuur en service .
FOTO VAN FAN. VAN ROSSUM
Keuken met bovenkasten
+ Toon extra foto van Fan. van Rossum
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap vervanging”
Door Hans Remijnse op dinsdag 14 apr 2020 20
Vervanging van een oude afzuigkap door een nieuwe afzuigkap lag op het zelfde perfecte niveau als de verkoop van de nieuwe kap ! De plaatsing van de nieuwe afzuigkap werd zeer zorgvuldig vooraf gegaan door het deskundig demonteren van de oude kap [die 'creatief' bevestigd bleek te zijn] , de plaatsing van de nieuwe kap werd met een degelijke inzet en zorgvuldigheid en heel precies uitgevoerd, waarbij het ook mogelijk bleek om de montagefoutjes bij de oude kap te vermijden en de nieuwe kap degelijk te monteren! Complimenten dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerd”
Door w f de wit op dinsdag 10 mrt 2020 20
onlangs een showroom keuken gekocht bij verkoper Ruud van der Linde en
we kwamen vrij snel overeen met de voorgestelde prijs,met Ruud is goed
zaken te doen. Ook na de koop staat hij je vriendelijk te woord en geeft je het juiste advies. van mij krijgt daarom Ruud van Keukenwereld XXL een dikke 10

Aanvulling ontvangen 13 maart 2020: De aankoop is goed bevallen en heb de keuken zelf gemonteerd,een beetje klusser zoals ik kan dat zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door R.C. Schreuder op dinsdag 18 feb 2020 20
Wij hebben onze keuken bij Keukenwereld XXL gekocht en zijn meer dan tevreden over dit bedrijf met uitstekende voorlichting bij de verkoop. Wij hebben ervoor gekozen dat Keukenwereld ook de plaatsing zou uitvoeren. Een perfecte plaatsing bestaat niet, maar dit kwam er toch wel heel erg dichtbij. Wij zijn dan ook meer dan tevreden en kunnen Keukenwereld XXL dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN R.C. SCHREUDER
Ruime hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Dio op vrijdag 24 jan 2020 20
Keuken werd zeer zorgvuldig geinstaleerd. Ook de nazorg was perfect. Een absolute aanrader !
FOTO VAN DIO
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam. Dekker op zaterdag 18 jan 2020 20
Wij zijn super blij met onze prachtige keuken van Keukenwereld XXL! Na een prettig oriënterend gesprek met Marinus hebben we, op afspraak, zeer uitgebreid advies van Ruud van der Linde gekregen. Hij heeft écht de tijd genomen om tot het juiste ontwerp te komen. Hij geeft daarbij eerlijk en goed advies en heeft rekening gehouden met onze wensen en mogelijkheden. Ook toen er iets veranderd moest worden, kwam hij met goede ideeën en nam daar weer de tijd voor. Heel prettig! Ook over het uitstellen van plaatsing werd niet moeilijk gedaan. De keuken is vakkundig geplaatst door vaklui Leendert en Wim. Keukenwereld XXL bevelen wij van harte aan!
FOTO VAN FAM. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Sjaak en tanja rieteco op woensdag 15 jan 2020 20
Keuken gekocht prima geholpen door een vriendelijke verkoper meedenkend en super monteur afwerking perfect later terug geweest en ze.staan zo weer klaar om mee te denken en hulp super tevreden zeker een aanrader heel erg bedankt !!
Reactie of foto toevoegen
“Super fantastisch”
Door Marco van Ombergen op woensdag 18 dec 2019 19
Het eindresultaat is super fantastisch, in de winkel heel goed geholpen door Marinus en daar werd alle tijd voor genomen. Ook de plaatsing is helemaal prima verlopen door Pieter. Wat een professionele keukenzetter is dat!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Roel op woensdag 11 dec 2019 19
Het hele proces van advies, verkoop en installatie is vlekkeloos verlopen. Ruud is een uitstekende adviseur en prettig in de contacten, alle onderdelen zijn volgens afspraak op tijd geleverd en de installatie door Leendert en Wim is uitstekend verlopen, echte vaklui! Overall een uitstekende ervaring en met een mooie keuken als resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Ultieme perfectie”
Door André Slijkhuis op woensdag 27 nov 2019 19
Een prachtige keuken gekocht. Niets dan lof. Uitstekende begeleiding bij en tijdens de aankoop. Alle tijd. Ook het plaatsen van de keuken was een uitstekend iets. Het gaat verder dan streven naar perfectie. Het is de ultieme perfectie. Vakmanschap op en in alle lagen van Keukenwereld xxl.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuze”
Door Marechal op zondag 13 okt 2019 19
Afgelopen week is onze nieuwe keuken tot onze volle tevredenheid geplaatst. Vanaf het moment dat we in de showroom kwamen zijn we uitstekend geholpen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om ons te adviseren. We hebben nooit het gevoel gehad dat we snel een beslissing moesten nemen. Ook de plaatsing van de keuken is vakkundig gebeurd. Alles is precies en netjes afgewerkt. Totaal geen rommel, alle verpakkingen worden meegenomen. Kortom, wij zijn heel blij dat we voor Keukenwereld XXL hebben gekozen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Crinse op woensdag 9 okt 2019 19
We hebben een complete keuken aangeschaft. We zijn zeer goed geholpen door Ruud die onze wensen uit liet komen en vulde ons goed aan om tot een mooi eind resultaat te komen.... Ruud hartelijk dank voor je goede service chappo!!!
REACTIE VAN LINDA CRINSE
Zeer tevreden en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Ron de Wit op woensdag 18 sep 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Keukenwereld XXL gekocht en zijn super tevreden. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Een afspraak gemaakt met keukenadviseur Ruud van der Linde. Hij kwam gelijk met allerlei voorstellen, adviezen en had al 8 voorstellen uitgeprint om ons een indruk te geven. Hij is enthousiast en doet echt zijn best om voor jou als klant het optimale eruit te halen, ook wat de invulling van apparatuur betreft. Keuken is geplaatst door vakman Leendert. Alles is precies en netjes afgewerkt. Men is pas tevreden als jij dat ook bent. Totaal geen rommel, alle verpakkingen worden meegenomen. Kortom, onze keuze voor Keukenwereld XXL was de juiste.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door W.krinkels op vrijdag 9 aug 2019 19
We hebben een L-keuken gekocht, keurig netjes geplaatst en goede nazorg i.v.m klein mankement aan keukenkast. Zeker een aanrader.
FOTO VAN W.KRINKELS
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Fam Hazelzet Dinteloord op zaterdag 20 jul 2019 19
Geadviseerd en gekocht bij Adrienne Meeuwissen Ponse, Het is een prachtige aanwinst geworden in ons nieuwe huis. Afspraken worden nagekomen,vragen goed beantwoord. Levering en plaatsing waren perfect. Wij zijn zeer tevreden over XXL KEUKEN WERELD.
FOTO VAN FAM HAZELZET DINTELOORD
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Staat er netjes”
Door Jolanda op vrijdag 19 jul 2019 19
We hebben de keuken uitgebreid met drie kasten en de fronten laten vervangen van de oude keuken. Ten eerste heel goed advies in de Winkel gekregen over de keuken maar vooral ook de apparatuur. Goede ovens van Bosch. Daarna door een fijn team geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Familie de Wild op vrijdag 19 jul 2019 19
Topadvies en perfecte montage. We zijn supertevreden met onze nieuwe keuken
FOTO VAN FAMILIE DE WILD
Keukeneiland
REACTIE VAN H. DE WILD
1 week na plaatsing liet ons zoontje een glas vallen op een deurtje. Lichte beschadiging. Gebeld. Het deurtje is besteld en geplaatst zonder kosten. Grote klasse hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Denken echt mee”
Door Fam.Riggio op zaterdag 15 jun 2019 19
Noem een keukenzaak en wij zijn er geweest.... na vele gladde praatjes, en vermoeiende onderhandelingen (waarna je je helemaal bedondert voelt als er ineens duizenden euro's van de prijs af kunnen) kwamen wij bij keukenwereld XXL. Wat een verschil: geen gejaag, geen vervelende verkooppraatjes maar iemand (Ruud) die uren de tijd heeft genomen om ons in alles te adviseren. Er wordt echt meegedacht! Eerlijk advies als het gaat om verschillende prijsklassen en geen gezeur over de prijs: dit is wat het kost! Omdat onze verbouwing wat vertraging had opgelopen heb ik het leveren tot 2x uit moeten stellen, dit was geen probleem. Ook tussendoor heb ik een aantal veranderingen aangebracht, deze zijn zonder extra kosten gerealiseerd, en altijd wordt je even vriendelijk te woord gestaan. De keuken staat nu en is echt nog mooier dan we al dachten! Vakkundig gemonteerd door Leendert... Wij zijn super blij!
FOTO VAN FAM.RIGGIO
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zo mooi”
Door Hanny Visser op woensdag 15 mei 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Keukenwereld XXL gekocht. Zeer tevreden! Heel goed en geduldig geholpen, ook al wilden wij dingen wijzigen was nooit geen enkel probleem. Ze nemen alle tijd voor je. Alles is correct en op tijd afgeleverd. Ook erg vriendelijke, professionele monteurs, die alles perfect hebben geïnstalleerd. Super tevreden over deze zaak. Absoluut een aanrader! Nog nooit zo'n mooie keuken gehad!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door gijsen op zaterdag 20 apr 2019 19
Keuken super gekwalificeerde plaatser ,en geplaatst. een aanrader en wil julie aanbevelen prijs kwaliteit top. de plaatser leender zonder meer een meneer met ervaring en kwaliteit. groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Roland Herbertz op donderdag 11 apr 2019 19
Absolute Empfehlung! Der Verkäufer (Ruud van de Linde) hat mich exzellent beraten und auch nach dem Kauf betreut. Meine Vorstellungen (Design/ Ausstattung, Preis/ Lieferzeit) sind zu 100% in sein Angebot eingeflossen und alle Zusagen, Absprachen und Vereinbarungen sind uneingeschränkt erfüllt worden. Die Abwicklung und Lieferung erfolgten absolut termingerecht und problemlos. Selbst als ich nach der Lieferung Unterstützung beim aufbau benötigt habe wurde dies perfekt, zeitnah und kostengünstig arrangiert. Ich kann die Keukenwereld XXL uneingeschränkt empfehlen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Max op maandag 11 mrt 2019 19
Mijn ervaring met Keukenwereld XXL is perfect. Het ontvangst in de showroom is heel huiselijk. Je merkt aan alles dat het personeel werkt op basis van vertrouwen en respect. De bejegening van de verkoper vond ik erg prettig. Samen zijn wij gaan zoeken naar onze beste keuken binnen ons budget. Sterker nog, toen ik vertelde wat ons maximale budget is, zijn we als nog 20% hieronder geëindigd, omdat de verkoper steeds mee dacht in de mogelijkheden om het financieel beter te maken. Ook de mannen die de keuken kwamen zetten hebben uitstekend werk geleverd. Ook hun manier van werken ervoer ik als zeer prettig. Zo stond er in onze keuken nog een gaskraan (terwijl wij over zijn gegaan op inductie) en waren er nog wat stopcontactdozen niet gemonteerd. De mannen van keukenwereld XXL hebben dit beiden voor ons opgelost en ook de gaskraan afgevoerd. Ze hebben zelfs een stuk laminaat voor mij gelegd, allemaal om de beste keuken te kunnen opleveren aan de klant. Al met al was keukenwereld XXL voor ons van A tot Z een geweldig bedrijf, dat perfect werk heeft geleverd.
FOTO VAN MAX
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Rudy Stevens op woensdag 6 mrt 2019 19
Vriendelijke ontvangst, heel behulpzaam en geduldig met het samenstellen van onze keuken en toestellen. Zeer bekwame en nette monteurs. Alles prima volgens afspraak verlopen, kortom een aanrader. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Verbluffend resultaat”
Door M. Voeten op donderdag 7 feb 2019 19
Wij hebben na 2 jaar toch besloten om onze keuken te gaan vernieuwen. Na een bezoek aan XXL Keukens Poortvliet was de keuze al snel gemaakt, Landelijk, beetje boers maar dan in een modern jasje dat was hetgeen wij tegen de verkoper hebben gezegd. Na 2 telefoontjes en 2 bezoekjes aan de showroom is onze droomkeuken met alle ingrediënten samengesteld. Het resultaat is verbluffend, we komen er niet op uitgekeken avonden zitten wij te kijken hoe mooi dit geworden is. Mensen die bij ons op bezoek komen vragen waar dit vandaan komt en dan zeggen wij trots XXL Keukens in Poortvliet. Verkoper Ruud van der Linde!
FOTO VAN M. VOETEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Maaike bijl op woensdag 6 feb 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht , en wij zijn superfijn geholpen door verkoper Ruud!
In ons hoofd was de keuken al helemaal af en we konden alleen maar hopen dat dit beeld ook binnen ons budget zou passen. Door de goede adviezen van Ruud zijn we nu heel blij met onze keuken ! En... precies zoals we hem in gedachte hadden! Ze hebben alle tijd voor je en ook erna kun je voor van alles nog aankloppen. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan !
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door A Proost op vrijdag 25 jan 2019 19
Ik heb een keuken gekocht bij keukenwereld xxl. Alles is heel netjes en correct afgeleverd. De keuken ziet en mooi en strak uit. De monteurs dachten ook echt mee met ons. Een lade moet nog geleverd worden maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit ook weer keurig wordt gedaan.
FOTO VAN A PROOST
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Cees Rombouts op donderdag 24 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gevonden geheel naar onze wensen, zowel voor traject als levering en montage is voorspoedig verlopen in goed en prettig overleg. Ook de uitvoering de jongens hebben we een prettige samenwerking mee gehad, op een klein nalevering na bijzonder tevreden.
FOTO VAN CEES ROMBOUTS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien”
Door Dick de Snaijer op vrijdag 18 jan 2019 19
Wij hebben onze keuken 7-1-2019 gekregen en zijn zeer tevreden over de aflevering en plaatsen van de keuken. Alles was aanwezig en onbeschadigd. Vakkundig geplaatst en netjes en schoon opgeleverd! Wij raden dit bedrijf zeker aan, Een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Fam. Braspenning op maandag 17 dec 2018 18
Wij hebben een mooie landelijke keuken gekocht met een grote schouw bij Keukenwereld XXL. Ruud heeft ons uitstekend geholpen tijdens het gehele aanschaftraject. Niets was teveel, ook al hebben we in een later stadium nog enkele aanpassingen gedaan. De montage door Leendert is voorspoedig verlopen en de keuken is vakkundig geplaatst. Tijdens de montage bleek er een kastje beschadigd te zijn en was er kleurverschil bij enkele onderdelen. Keukenwereld XXL heeft dit uiterst netjes opgelost en goed gecommuniceerd. Wij hebben geen enkele spijt dat wij Keukenwereld XXL hebben uitgekozen en zouden in de toekomst zeker weer dezelfde keuze maken. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door fam de Vos op donderdag 13 dec 2018 18
Heel tevreden met onze keuken van Keukenwereld XXL. Vanaf de service en tijd die ze namen vanaf dat we voor het eerst kwamen kijken tot aan de levering en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door A de Bruijn op vrijdag 30 nov 2018 18
Oktober 2016 liepen we op een zaterdag binnen bij Bouman Potter nadat we hadden rondgekeken, werd ons aangeboden om iets op papier te zetten door Sandra Mieras, hier nog 1x op teruggekomen in november hebben we het even laten rusten. Zomer 2017 weer terug naar Sandra voor opnieuw aanpassingen van onze keuken. Zij heeft ons wederom voortreffelijk geholpen, maar nog was het voor ons niet helemaal yes. Najaar weer terug nieuwe ideeën op papier gezet en uiteindelijk januari 2018 hadden wij onze droomkeuken op papier. Mei 2018 werd de keuken geplaatst door Leender in t Veld na 3 dagen stond de keuken. Na wat kleine dingetjes die ontbraken zijn deze voortreffelijk opgelost door Leendert en kunnen wij vanaf oktober helemaal gaan genieten van onze droomkeuken. Dikke pluim voor Sandra Mieras die oneindig veel geduld heeft gehad om telkens de tekeningen met nieuwe ideeën van ons aan te passen. Dikke pluim voor Leendert die met al zijn kennis onze keuken voortreffelijk heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten elke dag”
Door Fam. Hollestelle op donderdag 22 nov 2018 18
Wij hebben in augustus 2018 spontaan een showroom model keuken gekocht bij KeukenWereldXXL. Hoewel we puur ter oriëntatie een bezoek brachten waren we meteen verkocht bij het zien van onze droomkeuken. Het showmodel was precies onze smaak en paste na opmeting wonderbaarlijk genoeg precies alsof het zo moest zijn in de ruimte die wij beschikbaar hebben. We zijn in de showroom ontzettend leuk en vakkundig geholpen en er werd op geen enkele manier druk uitgeoefend of te pushen tot koop. Er was alle tijd en aandacht om het totaalplaatje zo perfect mogelijk verder af te maken d.m.v. keuze van apparaten en tegels. Ook na verkoop bleef de klantvriendelijkheid en service op alle mogelijke manieren behouden. Natuurlijk is de plaatsing dan de belangrijkste eindpijler en die mag er wezen. Met dank aan Ruud, Adriënne en Leendert genieten wij nu elke dag van onze mooie nieuwe keuken. Hierbij een foto: dus oordeelt u zelf.
FOTO VAN FAM. HOLLESTELLE
Oordeel zelf
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Arie Leeflang op dinsdag 9 okt 2018 18
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft, waarbij we deskundig zijn geadviseerd. Geen opdringerig gedoe, gewoon accepteren wat de klant wil en duidelijkheid verschaffen over de daadwerkelijke prijs. De levering en plaatsing is conform de afspraken uitgevoerd. Een pluim voor de medewerkers die de keuken geplaatst hebben. Zij hebben zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en waren terecht trots op het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door B. Witte op zondag 9 sep 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Daarbij zijn wij zeer goed geholpen en geadviseerd. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd en daardoor hebben wij nu een droomkeuken thuis. Ook het plaatsen ervan is zeer goed verlopen. Vakkundige vriendelijke monteurs. Hartelijk dank voor alle goede zorgen iedereen. Ik zou zeker iedereen die een nieuwe keuken zoekt Keukenwereld XXL aanraden.
FOTO VAN B. WITTE
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marjolein Donken op donderdag 21 jun 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Een leuke keuken met een mooi spoel eiland en een hele mooie retrokoelkast. Alles kan en we kregen een mooie 3d tekening van hoe het er uit kwam te zien. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar de handleiding sprak ook voor zich. Het is goede kwaliteit en alles werkt super! Bij de levering waren er een paar dingetjes vergeten, maar dit werd allemaal snel en professioneel opgelost. Nu genieten we van onze mooie keuken!
FOTO VAN MARJOLEIN DONKEN
Keuken met spoeleiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door Joke op woensdag 13 jun 2018 18
Alles startte met een aantal bezoeken aan Poortvliet waar we door Ruud zeer fijn werden geholpen. Ruud dacht mee met onze wensen en oefende geen enkele druk uit tijdens dat hele proces. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we konden bedenken. Veel dank ook aan Leendert en Antonie voor de uitstekende plaatsing.
Ruud, Leendert en Antonie, door jullie is koken voor ons weer een feestje geworden, we zijn superblij met onze geweldige keuken! Terugkijkend: een hele fijne en goede ervaring met Keukenwereld XXL.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Mourits op vrijdag 18 mei 2018 18
Nieuwe keuken uitgezocht in Poortvliet. Voor ons best wel een stukje rijden, maar dit is zeker de moeite waard geweest. In de showroom mochten we heerlijk mee eten en de verkoop verliep heel rustig en niet opdringerig. Tijdens het bestel proces regelmatig contact gehad zodat de keuken keurig geleverd werd. De montage door een eigen monteur werd keurig verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en zullen dit zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apapratuur”
Door Ondine van der Vleuten op woensdag 11 apr 2018 18
Ik heb een keuken gekocht met apparatuur. Kwaliteit van het advies uitstekend, kwaliteit van de service na afloop met het afhandelen van kleine dingetjes uitstekend, kwaliteit van de keuken zelf uitstekend en goed geïnstalleerd. De toon bleef vriendelijk ook al had ik achteraf nog wat uitleg nodig over hoe bepaalde zaken werkten en was ik niet erg snel van begrip. Ik kook voor Keukenwereld XXL na eerdere slechte ervaringen met keukengiganten en in eerste instantie schrok de naam me af. Ging op onderzoek uit en durfde het aan. Ik ben niet teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd naar wensen”
Door koenraadt op vrijdag 30 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht, van verschillende materialen. Er werd zeer goed naar onze wensen geluisterd.De keuken is ook zeer bijzonder geworden. Afspraken, bestellen en plaatsen is volgens plan verlopen. Wij zaten in een grote verbouwing, dus dit was zeer prettig. Ook was er altijd tijd en aandacht voor onze vragen. Alles klopte en er ontbrak niets!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop losse afzuigkap”
Door F Martens op zondag 25 mrt 2018 18
Afzuigkap gekocht in Poortvliet waarvan de afstandbediening niet werkte. Dit bij jullie gemeld,dit is door jullie doorzet naar een bedrijf welke deze moet reparen of vernieuwen dit heeft ongeveer 3 maanden geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige begeleiding”
Door Leen van Welie op vrijdag 23 mrt 2018 18
Bij het ontwerp van de keuken zijn wij heel deskundig begeleid, toen het ons niet lukte om de voorbereidingen voor het plaatsen tijdig gereed te hebben zorgde Poortvliet voor een klusbedrijf (Peter Hak Dordrecht Top). Het plaatsen van de keuken was fantastisch, zeer ervaren, deskundige en klantvriendelijke monteurs, met een schitterend resultaat, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Ramiro Doelgani op donderdag 22 mrt 2018 18
Ik ben super blij met mn keuken, heb geen spijt van dat ik het bij jullie heb gekocht. Sandra was de best (hartelijk dank !) vanaf begin af aan tot aan de oplevering van de keuken. Alles is per email en telefoon verlopen, hele goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door Piet en Ria Baas op woensdag 21 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken met alles erop en aan gekocht. Badkamer met dubbel inloopdouche en dubbel wastafels kastjes en spiegel. Aparte toilet met wastafeltje met onderkastje. Alles super. Niet een klacht. Alles perfect afgeleverd en geïnstalleerd. Onze oprechte dank gaat echt uit aan de super service en begeleiding bij de aankoop en afwikkeling bij het hele gebeuren heeft ons heel veel rust en vertrouwen gegeven Bouwman Potter XXL keukens met name. Kees met zijn team. Dank jullie wel. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door jaap plug op woensdag 21 mrt 2018 18
We hebben een keuken gekocht, we zijn er goed en profesioneel geholpen door een vriendelijke verkoper .Het plaatsen van de keuken is ook zonder problemen verlopen.al met al heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door P. Manni op maandag 12 mrt 2018 18
Keuken compleet . Alles goed alleen een lange levertijd.
FOTO VAN P. MANNI
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door D op zondag 11 mrt 2018 18
Niet al te duure keuken gekocht, werd zeer ruim de tijd voor je genomen onder het genot van een bakje koffie en heerlijke koek alles samengesteld, erg vriendelijk personeel en ook de montage was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fam.Verdonk op vrijdag 9 mrt 2018 18
We hebben een keuken gekocht bij Keukenwereld XXL en zijn zeer tevreden over alle doorlopen fases hierin. Goede begeleiding en prima service als er iets niet direct goed was. Prima zaak en dito prijs/kwaliteit verhouding. En: ze maken waar wat ze beloven. Wij komen hier zeker graag terug!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.Kouwenhoven op donderdag 8 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht.We hebben zeer goede ervaringen met het advies.De medewerkers die de keuken hebben geinstaleerd en de kwaliteit van de keuken.Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Dick en Annemiek Jordans op zondag 4 feb 2018 18
Vanaf de eerste stap in de showroom een positieve indruk. We werden prettig ontvangen en professioneel geholpen door Ruud. Hij oefende geen enkele dwang uit en dacht met ons mee en hielp ons met het uitwerken van onze wensen. De plaatsing werd naar volle tevredenheid gedaan door Leendert en Arjan, op een rustige en vakkundige manier. Een dikke 10, dus als je wilt dat bij de aanschaf van je keuken alles naar wens verloopt, ga dan naar KeukenBadwereld XXL in Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Kees Lauwen op donderdag 25 jan 2018 18
Keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd door Leendert en Albert. Hier geldt zeker vakmanschap is meesterschap. Keurig werk geleverd, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Wim Edens op donderdag 11 jan 2018 18
Prima begeleiding in de winkel bij het uitzoeken van onze keuken. Levering en plaatsing correct volgens afspraak door vriendelijke en kundige monteurs. Aanloopprobleenpjes werden snel en goed opgelost. Fijne keuken waar we heel tevreden over zijn met een net prijskaartje.
FOTO VAN WIM EDENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles in overleg”
Door Fam. Maas op vrijdag 24 nov 2017 17
Nieuwe keuken gekocht, vandaag geplaatst. Zeer tevreden over de verkoop en het plaatsen van de keuken, personeel zeer professioneel zowel in de showroom als bij het plaatsen van de keuken, alles wordt in overleg gedaan.
FOTO VAN MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C J Vos op dinsdag 21 nov 2017 17
Onze ervaring met Keukenwereld is super goed de service en de medewerking kan niet beter. Indien u voor een nieuwe keuken gaat is dit bedrijf zeker een aanrader.
FOTO VAN C J VOS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Matthias op vrijdag 3 nov 2017 17
Fijne service, eerlijk advies en een keurige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Prima algemene indruk”
Door Fam. Kinds op donderdag 26 okt 2017 17
Super is wel erg goed, dus we scoren "goed". Bij een tien-punts-schaal had ik juister kunnen scoren. Afspraken voor installatie of andere werkzaamheden zijn perfect verlopen. Jammer dat er soms wat vergeten werd, enkele deurtjes en greepjes later geleverd, zijpaneel van de koelkast beschadigd, maar dat is allemaal opgelost. Kees Jelier stond altijd klaar als we vragen hadden. Jan Kees Schot verdient ook alle lof: keurig aan de planning gehouden, goed werk afgeleverd. De algemene indruk is prima!!
FOTO VAN FAM. KINDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte begeleiding”
Door Hans & Gerda op donderdag 19 okt 2017 17
Van eerste idee via uitwerking en aanschaf tot en met installatie een perfecte begeleiding gehad van een geolied team barstensvol deskundigheid. Nieuwe keuken nodig: niet twijfelen, maar spoorslags naar Keukenwereld (ze hebben ook lekkere koffie en koeken).
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken winkel”
Door Clazing op dinsdag 10 okt 2017 17
De keuken en badkamer zijn naar wens geplaatst zonder problemen die werden direct opgelost fijne samenwerking vakkundig personeel.Kortom prima keuken winkel.
FOTO VAN CLAZING
Prima keuken
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen tevreden over het geheel”
Door SB op donderdag 28 sep 2017 17
Wij kwamen via een tip van een vriend terecht bij Keukenwereld XXL. Dit nadat wij enigszins gefrustreerd waren door de benadering en verkooptechnieken van verkopers in andere winkels zoals de keuken kampioen en Grando. We werden geholpen door Sandra, die ons op een vrolijke en professionele manier hielp. Er werd de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en het meest fijne van alles was dat de offerte werd doorgenomen en inzichtelijk was waar kosten op gebaseerd waren. In twee sessies zochten we de keuken uit. De montage van de keuken zelf was zoals afgesproken. Het aanrechtblad is samengesteld uit 3 losse onderdelen. We waren niet tevreden over de naden. Er zaten te grote kieren in. Dit is overlegd met de producent van het aanrechtblad en redelijk netjes en hersteld zonder dat hiervoor verdere kosten in rekening zijn gebracht. Ook met een geplaatste stekkerdoos in de hoek van de keuken waren we minder blij, omdat het in praktijk toch een groter apparaat was dan bedacht. Hoewel het al geplaatst was kwam een monteur hem weer verwijderen en kregen we 75% van de aankoopsom terug. Over het algemeen zijn we tevreden over het geheel, de kieren in het blad hadden m.i. ook al meteen tijdens plaatsing gedicht kunnen worden. Het was jammer dat we daar zelf achteraan moesten gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en geleverd”
Door A van der Waal op donderdag 28 sep 2017 17
je wordt heel vriendelijk ontvangen en geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed opgelost”
Door Lenie Hessels op donderdag 28 sep 2017 17
In het begin zijn er wat strubbelingen geweest maar naderhand is dat tot volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Joanne op woensdag 27 sep 2017 17
Goed geholpen, alles doorgenomen wat nodig was. Ook aflevering van keuken en montage rustig en degelijk verlopen. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een topper”
Door Akkermans op dinsdag 8 aug 2017 17
Keukenwereld XXL is voor ons echt een toppertje onder de keukenzaken van begin (oriëntatie) tot eind (plaatsing). De verkoopster die ons geholpen heeft nam de tijd, dacht mee, kwam met ideeën, en hielp ons goed te oriënteren of we niets vergeten waren en drong zich zeker niet op. 3-d tekeningen gaven een goed beeld hoe het ging worden. We kregen boeken van de apparaten mee naar huis zodat we zelf thuis op ons gemak konden vergelijken. Zo ook de offerte zodat we zelf mee konden kijken of er niets vergeten was en waar we eventueel wilden besparen of toch luxer wilden. Prijzen zijn duidelijk. En de kwaliteit is goed. Goede en duidelijke afspraken. Nette levering en uitstekende plaatsing. Vriendelijk! Monteurs werkten keurig en precies en zelfs op het moment van plaatsing werd er nog een voorstel gedaan om onze kastenwand op een andere manier af te werken, waardoor het resultaat uiteindelijk nog mooier is geworden. Dat noem ik nog eens service. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwereld XXL = TOP”
Door Van Meel - Vergauwen te Essen op zaterdag 29 jul 2017 17
Onze keuken was de laatste grote klus die nog moest gebeuren in onze woning. Met onze beperkte kennis qua keukens vertrokken we naar Keukenwereld XXL Poortvliet.
We hadden immers in hetzelfde gebouw reeds eerder onze eetkamer en 3 slaapkamers gekocht. We wilden een kwalitatieve keuken, nette afwerking en voldoende ruimte voor ons gezin. Bij Keukenwereld XXL werden we zéér hartelijk ontvangen, er werd geduldig naar onze wensen geluisterd en de mogelijkheden besproken. Aangezien we zelf onze keuken zouden plaatsen, kregen we eveneens over de plaatsing uitgebreid advies - zelfs tot in detail – wederom met het nodige geduld en de gekende vriendelijkheid. Uiteindelijk – omdat we een paar keer de fronten en het werkblad veranderd hebben – zijn we in totaal 4 keer op afspraak geweest. Telkens werden we vriendelijk ontvangen, geen enkele keer hebben we het gevoel gehad dat ons iets opgedrongen werd, ook in onze keuzes werden we vrij gelaten. We hebben dan ook vrij snel de bestelling geplaatst, ook omdat we er ALLE vertrouwen in hadden. Een tijdje later volgde de opmeting ter plaatse en daarna de levering. Het leveren – alle kasten, toestellen, werkbladen, plinten, wandtegels, e.d – gebeurde in alle voorzichtigheid, wederom door zeer vriendelijke mensen. Nu was het aan onszelf om alles te plaatsen en monteren ! Af en toe hadden we een technische vraag : deze werden telefonisch of via mail beantwoord door de ervaren monteurs die Keukenwereld XXL in huis heeft. We hebben ruimschoots onze tijd genomen voor de plaatsing en het resultaat mag er zijn ! Een keuken kopen kan je natuurlijk overal, MAAR : mede dankzij :
- de ervaren verkopers/monteurs,
- de enorme vriendelijkheid en het geduld,
- de warme ontvangst,
- de service in het algemeen,
hebben we onze droomkeuken probleemloos kunnen realiseren. Kopen bij Keukenwereld XXL doe je met de glimlach ! Klanttevredenheid = meer dan 100 %
FOTO VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
Zelf geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
+ Toon extra foto van Van Meel - Vergauwen te Essen
+ Toon extra foto van Van Meel - Vergauwen te Essen
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Struijs. op maandag 24 jul 2017 17
Wij waren toe aan een nieuwe keuken,dus gingen we hier en daar eens kijken,maar konden onze keus niet maken,en daarbij waren de verkopers erg opdringerig.We besloten om naar Poortvliet te gaan,en konden er rustig rondkijken want Ruud, waar we inmiddels kennis mee hadden gemaakt liet ons onze gang gaan.We hadden al vrij snel een mooie keuken op het oog,en Ruud ging met ons aan de slag om het op papier uit te tekenen hoe wij het wilde hebben.Met heel veel geduld heeft Ruud met af en toe wat hulp van Kees er iets moois van gemaakt.En toen kwam de dag dat hij werd geplaatst.door Leendert en Anton, goede vaklui, keurig netjes gedaan. Het is een prachtige keuken geworden.Wij raden het iedereen aan om naar Keukenwereld XXL te gaan.Hierbij willen wij Ruud v d Linden en Kees en Leendert en Anton hartelijk bedanken voor alles, klasse!!!.
REACTIE VAN FAM.STRUIJS
Hierbij een foto van onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN FAM. STRUIJS
Hierbij nog een foto van onze nieuwe keuken zo is het compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ton Tanis op zaterdag 24 jun 2017 17
Mooie keuken kunnen uit kiezen en goed geholpen door Ruud van der linde
FOTO VAN TON TANIS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Fred op vrijdag 23 jun 2017 17
Fijne en behulpzame monteurs! Leendert en Dirk-Jan zijn vakmensen! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en de manier waarop deze is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door D. van Vliet op woensdag 24 mei 2017 17
Als je bezig bent met een nieuwe keuken, kijken mensen in je omgeving je wat meewarig aan en komen de drama verhalen los. Niet als je bij Keukenwereld XXL voor je nieuwe keuken gaat kijken! Van het allereerste contact tot de daadwerkelijke plaatsing weerklinken de klantwaarden die het bedrijf heeft in alles door. Uitstekend advies bij het uitzoeken van de keuken door mensen die zich verplaatsen in je situatie en met je meedenken, waardoor er mogelijkheden ontstaan die ikzelf in eerste instantie niet had bedacht. Heldere communicatie vanuit planning waardoor ik prima op de hoogte werd gehouden zonder een kink in de kabel. En last but not least puur vakmanschap bij het plaatsen van de keuken. Zo wordt je nieuwe keuken een feestje - zoals het hoort!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Tristan F op vrijdag 19 mei 2017 17
Het was even rijden maar hier hebben we geen spijt van gehad. Prettige showroom waar alles direct te zien is. Verkoopster nam ruim de tijd voor ons, zelfs een lekkere lunch gehad. Ook na deze dag nog telefonisch contact gehad over bepaalde keuzes. Keuken kon redelijk snel geleverd en geïnstalleerd worden. We hadden bij levering 1 probleem, de hoge kasten waren in de verkeerde kleur geleverd. Dit vanwege het in januari nog niet kunnen kiezen van de nieuwste kleurcode in het bestel programma. Gelukkig is dit professioneel en met urgentie na besteld en netjes vervangen. Hier hebben we als goedmaker nog een mooie wok pan aan over gehouden.
FOTO VAN TRISTAN F
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kopen was een feest”
Door Fam. Stam op zondag 30 apr 2017 17
Ze zeggen wel eens dat het kopen van een keuken een feest moet zijn, nou dat was het wel Keukenwereld XXL uit Poortvliet. Met veel geduld en deskundigheid van de adviseur hebben wij onze keuken daar gekocht. Het plaatsen van de keuken door Leendert en Arie werd met veel kundigheid gedaan. Het was een hele klus, maar ze hebben het uitstekend gedaan. Voor wat extra dingen deinsden ze niet terug. En zo hadden we na een paar dagen een geweldig mooie keuken staan, waar we iedere dag nog super blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Warm bad”
Door Kuin op maandag 17 apr 2017 17
Na de 1e ervaring, die voelde als een warm bad is dit gevoel niet meer weggegaan, wat een super keukenzaak. zowel de gesprekken met de adviseur ( Kees Jelier ) waarbij onze wensen echt voorop stonden , tot de montage door Leendert ( wat een topper ) zijn we uitermate tevreden over het eindresultaat. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, ga zeker naar Keukenwereld XL !! Onze keuken is het pronkstuk van het huis geworden. Kees, Leendert bedankt
FOTO VAN KUIN
Uiterst tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door fam. van Gorsel op donderdag 13 apr 2017 17
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ook zijn we heel tevreden over de service en het geduld dat voornamelijk Sandra met ons heeft gehad elke keer dat we weer iets wilden aanpassen aan het ontwerp. De koffie stond altijd klaar. Ook de service na plaatsing was prima! de kleinigheden die er waren zijn allemaal snel opgelost. Extra leuk was het dat Sandra zelf onze nieuwe keuken kwam bewonderen. We raden Keukenwereld XXL zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door D. Monfrooij op dinsdag 4 apr 2017 17
We hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en ook de installateurs waarmee ze samenwerken hebben heel mooi werk geleverd. Als je met plezier een keuken wilt kopen, dan raad ik dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan zeer tevreden”
Door Wim van der Geest op dinsdag 28 mrt 2017 17
Showroom in Poortvliet bezocht na afspraak, zeer deskundige en rustige verkoper de Heer Pieter Vlot. Je voelt je direct op je gemak en daardoor opdracht gegeven voor de nieuwe keuken met Neff apparatuur. Top ontvangst en top afhandeling van de samenstelling van de keuken. Maar bij levering/montage gisteren en vandaag worden alle eerdere goede ervaringen nog eens overtroffen door de monteurs Leendert en Anton. Geweldige vak mensen, correct en zeer gedreven met de installatie van de keuken. Werkelijk een plaatje hebben ze ervan gemaakt!! Ook alles netjes opgeruimd, verpakkingen e.d. Meer dan zeer tevreden ben ik over dit bedrijf, Keukenwereld XXL te Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Andre Busch op zondag 5 mrt 2017 17
Onze nieuwe keuken is een lang proces geweest. Keukenwereld XXL heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd om tot het gewenste resultaat te komen. De wijzigingen die we graag wilden werden steeds enthousiast ontvangen en verwerkt, ook wanneer we die later weer veranderden. Bepaalde dingen wilden we in eigen beheer doen, wat prima werd meegenomen in de planning. Het eindresultaat is na drie maanden nog steeds tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dennis en Mariëlla op zaterdag 4 mrt 2017 17
Goede service. Denken mee. Behulpzaam, maken het ondenkbare mogelijk en een fantastische montage! De keuken ziet er nog beter uit dan we konden dromen. Levertijd was ook helemaal niet lang. Toppers bij Keuken en Badwereld XXL!
FOTO VAN DENNIS EN MARIËLLA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijna alles kan”
Door Fam Bakker op woensdag 8 feb 2017 17
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken, voorzien van veel gemakken. Zoals de vaatwasser op hoogte door deze boven een lade te plaatsen. Het heeft wat moeite gekost, maar wat een fantastisch technisch personeel, die het soms met veel moeite het toch voor elkaar kregen!!! Zeker een aanrader om op z'n minst eens te gaan kijken, bijna alles kan...
FOTO VAN FAM BAKKER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door C. van der Groef op dinsdag 31 jan 2017 17
Vandaag 27-01-2017 is onze keuken opgeleverd. Superblij met het resultaat. In samenwerking met aannemer Jan Kees Schot (leidingwerk, stucwerk en verven) heeft Keuken en Badwereld een prachtige keuken neergezet. Leendert en Marko hebben de keuken geplaatst. Geweldige vaklui. Ik wil in deze ook Sandra Mieras bedanken voor het opmaken van onze offerte. Tijdens meerdere gesprekken (4) kwamen we tot het ideale plaatje. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Alles werd tot in detail besproken en je kreeg geen moment het gevoel dat er iets werd opgedrongen. Topbedrijf! ! Ik kan het iedereen aanraden.
FOTO VAN C. VAN DER GROEF
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van C. van der Groef
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over de service”
Door van den Ouden op vrijdag 27 jan 2017 17
Wij zijn te spreken over de service die het gehele team van Keuken & Badwereld heeft geleverd. De keuken staat nu ruim een maand en ook de laatste finishing touch (plaatsen nieuwe plint en afstellen kasten) verliep volgens afspraak. Top! Persoonlijk, dit vanwege het feit dat wij voor het eerst een keukenrenovatie hebben meegemaakt, zouden wij als leek toch de tip mee willen geven om te kijken naar een eigen team van loodgieters/elektriciens, dit maakt het communiceren richting de klant wellicht nog makkelijker.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Delcroix Marc op maandag 23 jan 2017 17
Wij zijn eerder toevallig terecht gekomen bij " Keuken en Badwereld" toen we op meubeljacht waren bij Poortvliet. Toen we er wat rond gingen snuisteren vonden we allebei een bepaalde keuken erg mooi. Terug thuisgekomen hebben we onze stoute schoenen aangetrokken en zijn we alles beginnen opmeten en te plannen. Terug aangekomen bij Keuken en Badwereld werden we hartelijk ontvangen en hebben we zoveel mogelijk uitgelegd wat onze ideeen waren. Er werd ons perfect uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat die kosten. Er was direct een vertrouwensband.
Ook werd de levering- en plaatsdatum perfect nageleefd. Bij het plaatsen was er een piepklein foutje, maar dat werd na een paar dagen piekfijn opgelost. Voor ons niets dan lof over de keuken.
REACTIE VAN SANDRA
Familie Delcroix, hartelijk dank voor uw vertrouwen in Keuken en Badwereld! Geniet van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J.C.B.J. Schrauwen op zaterdag 21 jan 2017 17
Over het geheel genomen erg tevreden. Jammer genoeg voldoet de afzuiginstallatie (met plasmafilter) voldoet niet geheel aan de verwachtingen. Nare geurtjes na het koken blijven helaas toch binnen hangen en niet zoals werd verondersteld een reukloze ruimte. Verder graag nog een advies hoe de glazen plaat van het gasfornuis het beste kan worden onderhouden (erg vlekkerig).
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Familie van der Zande op vrijdag 13 jan 2017 17
Wij hebben bij Keuken en Badwereld XXL de keuken gekocht. Alle lof over onze ervaring. Vanaf het begin van aankoop tot aan de aflevering geweldig geholpen. Alle tijd wordt voor je genomen. Veel dank aan Sandra en Pieter en de rest van het team. Ze hebben wel degelijk verstand van zaken. Service is top. Echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER ZANDE
Keuken met eiland XXL
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopervaring”
Door Peter van den Berg op dinsdag 27 dec 2016 16
De afgelopen week in alle rust onze maatwerk keuken samengesteld met Kees Jelier. Na 3 bezoeken waren we er uit en de keuken is besteld. We zijn prima geholpen en hebben geen concessies hoeven doen. Kees adviseerde ons goed en luisterde naar onze wensen. Binnenkort de oude keuken eruit en dan wordt het leidingwerk gedaan. We kijken uit naar het plaatsen maar hebben gezien alle positieve reacties alle vertrouwen in een goed eindresultaat!
FOTO VAN PETER VAN DEN BERG
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door P. van Deursen op woensdag 16 nov 2016 16
We hebben goede ervaringen met de verkoopafdeling. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en zo een mooie nieuwe keuken samengesteld. Echter de service tijdens het plaatsen verdient eigenlijk 6 sterren. Monteurs Leendert en Arie zijn topvakmensen, die uiterst precies en netjes te werk gaan. Daarnaast prettig en correct in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.J.T Bezemer op woensdag 9 nov 2016 16
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies en het geduld om alles uit te zoeken is erg positief ervaren. Als iets niet zeker was werd het helemaal uitgezocht. Ook het plaatsen is erg goed verlopen. Wij raden het ook aan bij iedereen.
REACTIE VAN SANDRA
Foto's na oplevering door onze monteur!
REACTIE VAN SANDRA
Stukje maatwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Nergens moeilijk over”
Door WP Feij op dinsdag 8 nov 2016 16
Vriendelijke ontvangst en een begrijpende verkoper (Pieter Vlot). Zet alle wensen op papier in een rustige omgeving met lekkere koffie en koek. Tussentijds (2x)geeft hij voor het verder gaan het bedrag aan wat er tot dan op papier staat met de vraag of hij verder mag gaan. Op het eind is er dan geen vervelende verassing over het aankoop bedrag. Geen aanbetaling maar wel een super goede service achteraf en levering op geplande datum. Ze doen nergens moeilijk over. Als ik ooit nog eens een keuken wil aanschaffen ga ik weer naar Keuken en Badwereld
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Pm pollie op dinsdag 18 okt 2016 16
Super goeie ervaring niks op aan te merken we zijn vanaf het begin dat we bij keuken en badwereld goed geholpen paar keer terug en alles goed uitgezocht ook de afzuigkap waar ik over twijfelde en het plaatsen van de keuken was ook super vooral met de vaatwasser ook prima opgelost door leendert
FOTO VAN PM POLLIE
Kookplaat koelkast en afzuiging
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwereld XXL
aPoortvliet , Paasdijkweg 33, 4693 RE Poortvliet, tel 0166 - 22 45 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.