Feedback
9,7

Keukenwereld XXL

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenenbad.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwereld XXL
Met meer dan 3000 m² keuken- en tegelbeleving kunnen wij u kennis laten maken met het nieuwste van het nieuwste op dit gebied. Juist door ons royale aanbod kunt u zelf beslissen wat het beste bij u past. Dat is geen afweging maar een vorstelijke keuze!

Keukens. Vandaag de dag is de keuken een belangrijk element in uw woning. Maar welke keuken is voor u de juiste? Gebruikt u de keuken alleen om het eten te bereiden, of moet de keuken een verlengstuk worden van uw woonkamer? Zoekt u een minimalistische keuken, een moderne keuken of juist een handgemaakte keuken? Bij Keukenwereld XXL vindt u het grootste aanbod keukens. De keuken die perfect bij u past, zal er zeker tussen staan!

Deskundig. Keukenwereld XXL heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van keukens. Onze deskundige adviseurs weten voor elke situatie een passende oplossing te vinden. We weten waarover we spreken, wat de nieuwste trends en beste producten zijn en hoe we de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie moeten vinden. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen door te spreken en geven u op basis hiervan eerlijk advies. Natuurlijk hoort een transparante prijsstelling hier ook bij, u weet precies wat u waarvoor betaalt.

Eigen montage. Onze deskundigheid gaat verder dan de advisering tijdens de aankoop van uw keuken. Ook het traject na de handtekening wordt geheel in eigen beheer gedaan. Zo werken onze eigen mensen de order uit, bestellen zij de keuken en wordt deze door eigen vakmensen geplaatst. Doordat wij beschikken over eigen montageteams – uniek in keukenland! – kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt, wat voor u wel net zo prettig is.

Hollandse prijsstelling. Met de instelling ‘doe maar gewoon’, weten wij samen met onze leveranciers de perfecte balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Want uw keuken hoeft niet duur te zijn... Bij Keukenwereld XXL berekenen we uw keuken compleet, en we maken er gewoon een Hollandse prijs van!
Ervaringen
Er zijn 125 ervaringen over Keukenwereld XXL. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren105 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Pluim”
Door Arie Leeflang op dinsdag 9 okt 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft, waarbij we deskundig zijn geadviseerd. Geen opdringerig gedoe, gewoon accepteren wat de klant wil en duidelijkheid verschaffen over de daadwerkelijke prijs. De levering en plaatsing is conform de afspraken uitgevoerd. Een pluim voor de medewerkers die de keuken geplaatst hebben. Zij hebben zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en waren terecht trots op het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door B. Witte op zondag 9 sep 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Daarbij zijn wij zeer goed geholpen en geadviseerd. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd en daardoor hebben wij nu een droomkeuken thuis. Ook het plaatsen ervan is zeer goed verlopen. Vakkundige vriendelijke monteurs. Hartelijk dank voor alle goede zorgen iedereen. Ik zou zeker iedereen die een nieuwe keuken zoekt Keukenwereld XXL aanraden.
FOTO VAN B. WITTE
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marjolein Donken op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Een leuke keuken met een mooi spoel eiland en een hele mooie retrokoelkast. Alles kan en we kregen een mooie 3d tekening van hoe het er uit kwam te zien. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar de handleiding sprak ook voor zich. Het is goede kwaliteit en alles werkt super! Bij de levering waren er een paar dingetjes vergeten, maar dit werd allemaal snel en professioneel opgelost. Nu genieten we van onze mooie keuken!
FOTO VAN MARJOLEIN DONKEN
Keuken met spoeleiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door Joke op woensdag 13 jun 2018 '18
Alles startte met een aantal bezoeken aan Poortvliet waar we door Ruud zeer fijn werden geholpen. Ruud dacht mee met onze wensen en oefende geen enkele druk uit tijdens dat hele proces. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we konden bedenken. Veel dank ook aan Leendert en Antonie voor de uitstekende plaatsing.
Ruud, Leendert en Antonie, door jullie is koken voor ons weer een feestje geworden, we zijn superblij met onze geweldige keuken! Terugkijkend: een hele fijne en goede ervaring met Keukenwereld XXL.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Mourits op vrijdag 18 mei 2018 '18
Nieuwe keuken uitgezocht in Poortvliet. Voor ons best wel een stukje rijden, maar dit is zeker de moeite waard geweest. In de showroom mochten we heerlijk mee eten en de verkoop verliep heel rustig en niet opdringerig. Tijdens het bestel proces regelmatig contact gehad zodat de keuken keurig geleverd werd. De montage door een eigen monteur werd keurig verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en zullen dit zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apapratuur”
Door Ondine van der Vleuten op woensdag 11 apr 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht met apparatuur. Kwaliteit van het advies uitstekend, kwaliteit van de service na afloop met het afhandelen van kleine dingetjes uitstekend, kwaliteit van de keuken zelf uitstekend en goed geïnstalleerd. De toon bleef vriendelijk ook al had ik achteraf nog wat uitleg nodig over hoe bepaalde zaken werkten en was ik niet erg snel van begrip. Ik kook voor Keukenwereld XXL na eerdere slechte ervaringen met keukengiganten en in eerste instantie schrok de naam me af. Ging op onderzoek uit en durfde het aan. Ik ben niet teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd naar wensen”
Door koenraadt op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht, van verschillende materialen. Er werd zeer goed naar onze wensen geluisterd.De keuken is ook zeer bijzonder geworden. Afspraken, bestellen en plaatsen is volgens plan verlopen. Wij zaten in een grote verbouwing, dus dit was zeer prettig. Ook was er altijd tijd en aandacht voor onze vragen. Alles klopte en er ontbrak niets!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop losse afzuigkap”
Door F Martens op zondag 25 mrt 2018 '18
Afzuigkap gekocht in Poortvliet waarvan de afstandbediening niet werkte. Dit bij jullie gemeld,dit is door jullie doorzet naar een bedrijf welke deze moet reparen of vernieuwen dit heeft ongeveer 3 maanden geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige begeleiding”
Door Leen van Welie op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Bij het ontwerp van de keuken zijn wij heel deskundig begeleid, toen het ons niet lukte om de voorbereidingen voor het plaatsen tijdig gereed te hebben zorgde Poortvliet voor een klusbedrijf (Peter Hak Dordrecht Top). Het plaatsen van de keuken was fantastisch, zeer ervaren, deskundige en klantvriendelijke monteurs, met een schitterend resultaat, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Ramiro Doelgani op donderdag 22 mrt 2018 '18
Ik ben super blij met mn keuken, heb geen spijt van dat ik het bij jullie heb gekocht. Sandra was de best (hartelijk dank !) vanaf begin af aan tot aan de oplevering van de keuken. Alles is per email en telefoon verlopen, hele goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door Piet en Ria Baas op woensdag 21 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken met alles erop en aan gekocht. Badkamer met dubbel inloopdouche en dubbel wastafels kastjes en spiegel. Aparte toilet met wastafeltje met onderkastje. Alles super. Niet een klacht. Alles perfect afgeleverd en geïnstalleerd. Onze oprechte dank gaat echt uit aan de super service en begeleiding bij de aankoop en afwikkeling bij het hele gebeuren heeft ons heel veel rust en vertrouwen gegeven Bouwman Potter XXL keukens met name. Kees met zijn team. Dank jullie wel. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door jaap plug op woensdag 21 mrt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht, we zijn er goed en profesioneel geholpen door een vriendelijke verkoper .Het plaatsen van de keuken is ook zonder problemen verlopen.al met al heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door P. Manni op maandag 12 mrt 2018 '18
Keuken compleet . Alles goed alleen een lange levertijd.
FOTO VAN P. MANNI
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door D op zondag 11 mrt 2018 '18
Niet al te duure keuken gekocht, werd zeer ruim de tijd voor je genomen onder het genot van een bakje koffie en heerlijke koek alles samengesteld, erg vriendelijk personeel en ook de montage was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fam.Verdonk op vrijdag 9 mrt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht bij Keukenwereld XXL en zijn zeer tevreden over alle doorlopen fases hierin. Goede begeleiding en prima service als er iets niet direct goed was. Prima zaak en dito prijs/kwaliteit verhouding. En: ze maken waar wat ze beloven. Wij komen hier zeker graag terug!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.Kouwenhoven op donderdag 8 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht.We hebben zeer goede ervaringen met het advies.De medewerkers die de keuken hebben geinstaleerd en de kwaliteit van de keuken.Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Dick en Annemiek Jordans op zondag 4 feb 2018 '18
Vanaf de eerste stap in de showroom een positieve indruk. We werden prettig ontvangen en professioneel geholpen door Ruud. Hij oefende geen enkele dwang uit en dacht met ons mee en hielp ons met het uitwerken van onze wensen. De plaatsing werd naar volle tevredenheid gedaan door Leendert en Arjan, op een rustige en vakkundige manier. Een dikke 10, dus als je wilt dat bij de aanschaf van je keuken alles naar wens verloopt, ga dan naar KeukenBadwereld XXL in Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Kees Lauwen op donderdag 25 jan 2018 '18
Keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd door Leendert en Albert. Hier geldt zeker vakmanschap is meesterschap. Keurig werk geleverd, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Wim Edens op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima begeleiding in de winkel bij het uitzoeken van onze keuken. Levering en plaatsing correct volgens afspraak door vriendelijke en kundige monteurs. Aanloopprobleenpjes werden snel en goed opgelost. Fijne keuken waar we heel tevreden over zijn met een net prijskaartje.
FOTO VAN WIM EDENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles in overleg”
Door Fam. Maas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Nieuwe keuken gekocht, vandaag geplaatst. Zeer tevreden over de verkoop en het plaatsen van de keuken, personeel zeer professioneel zowel in de showroom als bij het plaatsen van de keuken, alles wordt in overleg gedaan.
FOTO VAN MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C J Vos op dinsdag 21 nov 2017 '17
Onze ervaring met Keukenwereld is super goed de service en de medewerking kan niet beter. Indien u voor een nieuwe keuken gaat is dit bedrijf zeker een aanrader.
FOTO VAN C J VOS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Matthias op vrijdag 3 nov 2017 '17
Fijne service, eerlijk advies en een keurige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Prima algemene indruk”
Door Fam. Kinds op donderdag 26 okt 2017 '17
Super is wel erg goed, dus we scoren "goed". Bij een tien-punts-schaal had ik juister kunnen scoren. Afspraken voor installatie of andere werkzaamheden zijn perfect verlopen. Jammer dat er soms wat vergeten werd, enkele deurtjes en greepjes later geleverd, zijpaneel van de koelkast beschadigd, maar dat is allemaal opgelost. Kees Jelier stond altijd klaar als we vragen hadden. Jan Kees Schot verdient ook alle lof: keurig aan de planning gehouden, goed werk afgeleverd. De algemene indruk is prima!!
FOTO VAN FAM. KINDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte begeleiding”
Door Hans & Gerda op donderdag 19 okt 2017 '17
Van eerste idee via uitwerking en aanschaf tot en met installatie een perfecte begeleiding gehad van een geolied team barstensvol deskundigheid. Nieuwe keuken nodig: niet twijfelen, maar spoorslags naar Keukenwereld (ze hebben ook lekkere koffie en koeken).
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken winkel”
Door Clazing op dinsdag 10 okt 2017 '17
De keuken en badkamer zijn naar wens geplaatst zonder problemen die werden direct opgelost fijne samenwerking vakkundig personeel.Kortom prima keuken winkel.
FOTO VAN CLAZING
Prima keuken
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen tevreden over het geheel”
Door SB op donderdag 28 sep 2017 '17
Wij kwamen via een tip van een vriend terecht bij Keukenwereld XXL. Dit nadat wij enigszins gefrustreerd waren door de benadering en verkooptechnieken van verkopers in andere winkels zoals de keuken kampioen en Grando. We werden geholpen door Sandra, die ons op een vrolijke en professionele manier hielp. Er werd de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en het meest fijne van alles was dat de offerte werd doorgenomen en inzichtelijk was waar kosten op gebaseerd waren. In twee sessies zochten we de keuken uit. De montage van de keuken zelf was zoals afgesproken. Het aanrechtblad is samengesteld uit 3 losse onderdelen. We waren niet tevreden over de naden. Er zaten te grote kieren in. Dit is overlegd met de producent van het aanrechtblad en redelijk netjes en hersteld zonder dat hiervoor verdere kosten in rekening zijn gebracht. Ook met een geplaatste stekkerdoos in de hoek van de keuken waren we minder blij, omdat het in praktijk toch een groter apparaat was dan bedacht. Hoewel het al geplaatst was kwam een monteur hem weer verwijderen en kregen we 75% van de aankoopsom terug. Over het algemeen zijn we tevreden over het geheel, de kieren in het blad hadden m.i. ook al meteen tijdens plaatsing gedicht kunnen worden. Het was jammer dat we daar zelf achteraan moesten gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en geleverd”
Door A van der Waal op donderdag 28 sep 2017 '17
je wordt heel vriendelijk ontvangen en geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed opgelost”
Door Lenie Hessels op donderdag 28 sep 2017 '17
In het begin zijn er wat strubbelingen geweest maar naderhand is dat tot volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Joanne op woensdag 27 sep 2017 '17
Goed geholpen, alles doorgenomen wat nodig was. Ook aflevering van keuken en montage rustig en degelijk verlopen. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een topper”
Door Akkermans op dinsdag 8 aug 2017 '17
Keukenwereld XXL is voor ons echt een toppertje onder de keukenzaken van begin (oriëntatie) tot eind (plaatsing). De verkoopster die ons geholpen heeft nam de tijd, dacht mee, kwam met ideeën, en hielp ons goed te oriënteren of we niets vergeten waren en drong zich zeker niet op. 3-d tekeningen gaven een goed beeld hoe het ging worden. We kregen boeken van de apparaten mee naar huis zodat we zelf thuis op ons gemak konden vergelijken. Zo ook de offerte zodat we zelf mee konden kijken of er niets vergeten was en waar we eventueel wilden besparen of toch luxer wilden. Prijzen zijn duidelijk. En de kwaliteit is goed. Goede en duidelijke afspraken. Nette levering en uitstekende plaatsing. Vriendelijk! Monteurs werkten keurig en precies en zelfs op het moment van plaatsing werd er nog een voorstel gedaan om onze kastenwand op een andere manier af te werken, waardoor het resultaat uiteindelijk nog mooier is geworden. Dat noem ik nog eens service. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwereld XXL = TOP”
Door Van Meel - Vergauwen te Essen op zaterdag 29 jul 2017 '17
Onze keuken was de laatste grote klus die nog moest gebeuren in onze woning. Met onze beperkte kennis qua keukens vertrokken we naar Keukenwereld XXL Poortvliet.
We hadden immers in hetzelfde gebouw reeds eerder onze eetkamer en 3 slaapkamers gekocht. We wilden een kwalitatieve keuken, nette afwerking en voldoende ruimte voor ons gezin. Bij Keukenwereld XXL werden we zéér hartelijk ontvangen, er werd geduldig naar onze wensen geluisterd en de mogelijkheden besproken. Aangezien we zelf onze keuken zouden plaatsen, kregen we eveneens over de plaatsing uitgebreid advies - zelfs tot in detail – wederom met het nodige geduld en de gekende vriendelijkheid. Uiteindelijk – omdat we een paar keer de fronten en het werkblad veranderd hebben – zijn we in totaal 4 keer op afspraak geweest. Telkens werden we vriendelijk ontvangen, geen enkele keer hebben we het gevoel gehad dat ons iets opgedrongen werd, ook in onze keuzes werden we vrij gelaten. We hebben dan ook vrij snel de bestelling geplaatst, ook omdat we er ALLE vertrouwen in hadden. Een tijdje later volgde de opmeting ter plaatse en daarna de levering. Het leveren – alle kasten, toestellen, werkbladen, plinten, wandtegels, e.d – gebeurde in alle voorzichtigheid, wederom door zeer vriendelijke mensen. Nu was het aan onszelf om alles te plaatsen en monteren ! Af en toe hadden we een technische vraag : deze werden telefonisch of via mail beantwoord door de ervaren monteurs die Keukenwereld XXL in huis heeft. We hebben ruimschoots onze tijd genomen voor de plaatsing en het resultaat mag er zijn ! Een keuken kopen kan je natuurlijk overal, MAAR : mede dankzij :
- de ervaren verkopers/monteurs,
- de enorme vriendelijkheid en het geduld,
- de warme ontvangst,
- de service in het algemeen,
hebben we onze droomkeuken probleemloos kunnen realiseren. Kopen bij Keukenwereld XXL doe je met de glimlach ! Klanttevredenheid = meer dan 100 %
FOTO VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
Zelf geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
+ Toon extra foto van Van Meel - Vergauwen te Essen
+ Toon extra foto van Van Meel - Vergauwen te Essen
REACTIE VAN VAN MEEL - VERGAUWEN TE ESSEN
onze droomkeuken is klaar ☺
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Struijs. op maandag 24 jul 2017 '17
Wij waren toe aan een nieuwe keuken,dus gingen we hier en daar eens kijken,maar konden onze keus niet maken,en daarbij waren de verkopers erg opdringerig.We besloten om naar Poortvliet te gaan,en konden er rustig rondkijken want Ruud, waar we inmiddels kennis mee hadden gemaakt liet ons onze gang gaan.We hadden al vrij snel een mooie keuken op het oog,en Ruud ging met ons aan de slag om het op papier uit te tekenen hoe wij het wilde hebben.Met heel veel geduld heeft Ruud met af en toe wat hulp van Kees er iets moois van gemaakt.En toen kwam de dag dat hij werd geplaatst.door Leendert en Anton, goede vaklui, keurig netjes gedaan. Het is een prachtige keuken geworden.Wij raden het iedereen aan om naar Keukenwereld XXL te gaan.Hierbij willen wij Ruud v d Linden en Kees en Leendert en Anton hartelijk bedanken voor alles, klasse!!!.
REACTIE VAN FAM.STRUIJS
Hierbij een foto van onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN FAM. STRUIJS
Hierbij nog een foto van onze nieuwe keuken zo is het compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ton Tanis op zaterdag 24 jun 2017 '17
Mooie keuken kunnen uit kiezen en goed geholpen door Ruud van der linde
FOTO VAN TON TANIS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Fred op vrijdag 23 jun 2017 '17
Fijne en behulpzame monteurs! Leendert en Dirk-Jan zijn vakmensen! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en de manier waarop deze is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door D. van Vliet op woensdag 24 mei 2017 '17
Als je bezig bent met een nieuwe keuken, kijken mensen in je omgeving je wat meewarig aan en komen de drama verhalen los. Niet als je bij Keukenwereld XXL voor je nieuwe keuken gaat kijken! Van het allereerste contact tot de daadwerkelijke plaatsing weerklinken de klantwaarden die het bedrijf heeft in alles door. Uitstekend advies bij het uitzoeken van de keuken door mensen die zich verplaatsen in je situatie en met je meedenken, waardoor er mogelijkheden ontstaan die ikzelf in eerste instantie niet had bedacht. Heldere communicatie vanuit planning waardoor ik prima op de hoogte werd gehouden zonder een kink in de kabel. En last but not least puur vakmanschap bij het plaatsen van de keuken. Zo wordt je nieuwe keuken een feestje - zoals het hoort!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Tristan F op vrijdag 19 mei 2017 '17
Het was even rijden maar hier hebben we geen spijt van gehad. Prettige showroom waar alles direct te zien is. Verkoopster nam ruim de tijd voor ons, zelfs een lekkere lunch gehad. Ook na deze dag nog telefonisch contact gehad over bepaalde keuzes. Keuken kon redelijk snel geleverd en geïnstalleerd worden. We hadden bij levering 1 probleem, de hoge kasten waren in de verkeerde kleur geleverd. Dit vanwege het in januari nog niet kunnen kiezen van de nieuwste kleurcode in het bestel programma. Gelukkig is dit professioneel en met urgentie na besteld en netjes vervangen. Hier hebben we als goedmaker nog een mooie wok pan aan over gehouden.
FOTO VAN TRISTAN F
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kopen was een feest”
Door Fam. Stam op zondag 30 apr 2017 '17
Ze zeggen wel eens dat het kopen van een keuken een feest moet zijn, nou dat was het wel Keukenwereld XXL uit Poortvliet. Met veel geduld en deskundigheid van de adviseur hebben wij onze keuken daar gekocht. Het plaatsen van de keuken door Leendert en Arie werd met veel kundigheid gedaan. Het was een hele klus, maar ze hebben het uitstekend gedaan. Voor wat extra dingen deinsden ze niet terug. En zo hadden we na een paar dagen een geweldig mooie keuken staan, waar we iedere dag nog super blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Warm bad”
Door Kuin op maandag 17 apr 2017 '17
Na de 1e ervaring, die voelde als een warm bad is dit gevoel niet meer weggegaan, wat een super keukenzaak. zowel de gesprekken met de adviseur ( Kees Jelier ) waarbij onze wensen echt voorop stonden , tot de montage door Leendert ( wat een topper ) zijn we uitermate tevreden over het eindresultaat. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, ga zeker naar Keukenwereld XL !! Onze keuken is het pronkstuk van het huis geworden. Kees, Leendert bedankt
FOTO VAN KUIN
Uiterst tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door fam. van Gorsel op donderdag 13 apr 2017 '17
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ook zijn we heel tevreden over de service en het geduld dat voornamelijk Sandra met ons heeft gehad elke keer dat we weer iets wilden aanpassen aan het ontwerp. De koffie stond altijd klaar. Ook de service na plaatsing was prima! de kleinigheden die er waren zijn allemaal snel opgelost. Extra leuk was het dat Sandra zelf onze nieuwe keuken kwam bewonderen. We raden Keukenwereld XXL zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door D. Monfrooij op dinsdag 4 apr 2017 '17
We hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en ook de installateurs waarmee ze samenwerken hebben heel mooi werk geleverd. Als je met plezier een keuken wilt kopen, dan raad ik dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan zeer tevreden”
Door Wim van der Geest op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Showroom in Poortvliet bezocht na afspraak, zeer deskundige en rustige verkoper de Heer Pieter Vlot. Je voelt je direct op je gemak en daardoor opdracht gegeven voor de nieuwe keuken met Neff apparatuur. Top ontvangst en top afhandeling van de samenstelling van de keuken. Maar bij levering/montage gisteren en vandaag worden alle eerdere goede ervaringen nog eens overtroffen door de monteurs Leendert en Anton. Geweldige vak mensen, correct en zeer gedreven met de installatie van de keuken. Werkelijk een plaatje hebben ze ervan gemaakt!! Ook alles netjes opgeruimd, verpakkingen e.d. Meer dan zeer tevreden ben ik over dit bedrijf, Keukenwereld XXL te Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Andre Busch op zondag 5 mrt 2017 '17
Onze nieuwe keuken is een lang proces geweest. Keukenwereld XXL heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd om tot het gewenste resultaat te komen. De wijzigingen die we graag wilden werden steeds enthousiast ontvangen en verwerkt, ook wanneer we die later weer veranderden. Bepaalde dingen wilden we in eigen beheer doen, wat prima werd meegenomen in de planning. Het eindresultaat is na drie maanden nog steeds tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dennis en Mariëlla op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Goede service. Denken mee. Behulpzaam, maken het ondenkbare mogelijk en een fantastische montage! De keuken ziet er nog beter uit dan we konden dromen. Levertijd was ook helemaal niet lang. Toppers bij Keuken en Badwereld XXL!
FOTO VAN DENNIS EN MARIËLLA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijna alles kan”
Door Fam Bakker op woensdag 8 feb 2017 '17
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken, voorzien van veel gemakken. Zoals de vaatwasser op hoogte door deze boven een lade te plaatsen. Het heeft wat moeite gekost, maar wat een fantastisch technisch personeel, die het soms met veel moeite het toch voor elkaar kregen!!! Zeker een aanrader om op z'n minst eens te gaan kijken, bijna alles kan...
FOTO VAN FAM BAKKER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door C. van der Groef op dinsdag 31 jan 2017 '17
Vandaag 27-01-2017 is onze keuken opgeleverd. Superblij met het resultaat. In samenwerking met aannemer Jan Kees Schot (leidingwerk, stucwerk en verven) heeft Keuken en Badwereld een prachtige keuken neergezet. Leendert en Marko hebben de keuken geplaatst. Geweldige vaklui. Ik wil in deze ook Sandra Mieras bedanken voor het opmaken van onze offerte. Tijdens meerdere gesprekken (4) kwamen we tot het ideale plaatje. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Alles werd tot in detail besproken en je kreeg geen moment het gevoel dat er iets werd opgedrongen. Topbedrijf! ! Ik kan het iedereen aanraden.
FOTO VAN C. VAN DER GROEF
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van C. van der Groef
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over de service”
Door van den Ouden op vrijdag 27 jan 2017 '17
Wij zijn te spreken over de service die het gehele team van Keuken & Badwereld heeft geleverd. De keuken staat nu ruim een maand en ook de laatste finishing touch (plaatsen nieuwe plint en afstellen kasten) verliep volgens afspraak. Top! Persoonlijk, dit vanwege het feit dat wij voor het eerst een keukenrenovatie hebben meegemaakt, zouden wij als leek toch de tip mee willen geven om te kijken naar een eigen team van loodgieters/elektriciens, dit maakt het communiceren richting de klant wellicht nog makkelijker.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Delcroix Marc op maandag 23 jan 2017 '17
Wij zijn eerder toevallig terecht gekomen bij " Keuken en Badwereld" toen we op meubeljacht waren bij Poortvliet. Toen we er wat rond gingen snuisteren vonden we allebei een bepaalde keuken erg mooi. Terug thuisgekomen hebben we onze stoute schoenen aangetrokken en zijn we alles beginnen opmeten en te plannen. Terug aangekomen bij Keuken en Badwereld werden we hartelijk ontvangen en hebben we zoveel mogelijk uitgelegd wat onze ideeen waren. Er werd ons perfect uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat die kosten. Er was direct een vertrouwensband.
Ook werd de levering- en plaatsdatum perfect nageleefd. Bij het plaatsen was er een piepklein foutje, maar dat werd na een paar dagen piekfijn opgelost. Voor ons niets dan lof over de keuken.
REACTIE VAN SANDRA
Familie Delcroix, hartelijk dank voor uw vertrouwen in Keuken en Badwereld! Geniet van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J.C.B.J. Schrauwen op zaterdag 21 jan 2017 '17
Over het geheel genomen erg tevreden. Jammer genoeg voldoet de afzuiginstallatie (met plasmafilter) voldoet niet geheel aan de verwachtingen. Nare geurtjes na het koken blijven helaas toch binnen hangen en niet zoals werd verondersteld een reukloze ruimte. Verder graag nog een advies hoe de glazen plaat van het gasfornuis het beste kan worden onderhouden (erg vlekkerig).
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Familie van der Zande op vrijdag 13 jan 2017 '17
Wij hebben bij Keuken en Badwereld XXL de keuken gekocht. Alle lof over onze ervaring. Vanaf het begin van aankoop tot aan de aflevering geweldig geholpen. Alle tijd wordt voor je genomen. Veel dank aan Sandra en Pieter en de rest van het team. Ze hebben wel degelijk verstand van zaken. Service is top. Echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER ZANDE
Keuken met eiland XXL
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopervaring”
Door Peter van den Berg op dinsdag 27 dec 2016 '16
De afgelopen week in alle rust onze maatwerk keuken samengesteld met Kees Jelier. Na 3 bezoeken waren we er uit en de keuken is besteld. We zijn prima geholpen en hebben geen concessies hoeven doen. Kees adviseerde ons goed en luisterde naar onze wensen. Binnenkort de oude keuken eruit en dan wordt het leidingwerk gedaan. We kijken uit naar het plaatsen maar hebben gezien alle positieve reacties alle vertrouwen in een goed eindresultaat!
FOTO VAN PETER VAN DEN BERG
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door P. van Deursen op woensdag 16 nov 2016 '16
We hebben goede ervaringen met de verkoopafdeling. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en zo een mooie nieuwe keuken samengesteld. Echter de service tijdens het plaatsen verdient eigenlijk 6 sterren. Monteurs Leendert en Arie zijn topvakmensen, die uiterst precies en netjes te werk gaan. Daarnaast prettig en correct in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.J.T Bezemer op woensdag 9 nov 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies en het geduld om alles uit te zoeken is erg positief ervaren. Als iets niet zeker was werd het helemaal uitgezocht. Ook het plaatsen is erg goed verlopen. Wij raden het ook aan bij iedereen.
REACTIE VAN SANDRA
Foto's na oplevering door onze monteur!
REACTIE VAN SANDRA
Stukje maatwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Nergens moeilijk over”
Door WP Feij op dinsdag 8 nov 2016 '16
Vriendelijke ontvangst en een begrijpende verkoper (Pieter Vlot). Zet alle wensen op papier in een rustige omgeving met lekkere koffie en koek. Tussentijds (2x)geeft hij voor het verder gaan het bedrag aan wat er tot dan op papier staat met de vraag of hij verder mag gaan. Op het eind is er dan geen vervelende verassing over het aankoop bedrag. Geen aanbetaling maar wel een super goede service achteraf en levering op geplande datum. Ze doen nergens moeilijk over. Als ik ooit nog eens een keuken wil aanschaffen ga ik weer naar Keuken en Badwereld
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Pm pollie op dinsdag 18 okt 2016 '16
Super goeie ervaring niks op aan te merken we zijn vanaf het begin dat we bij keuken en badwereld goed geholpen paar keer terug en alles goed uitgezocht ook de afzuigkap waar ik over twijfelde en het plaatsen van de keuken was ook super vooral met de vaatwasser ook prima opgelost door leendert
FOTO VAN PM POLLIE
Kookplaat koelkast en afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Jos van der Linde op donderdag 29 sep 2016 '16
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keuken en Badwereld in Poortvliet. We zijn uitstekend geholpen, op onze ideëen werden goed gereageerd en we kregen zeer zinvolle aanpassingen terug. De keuken is helemaal naar onze zin en daar gaat het toch om. Ik zou iedereen aanbevelen Keuken en Badwereld te bezoeken als je een nieuwe keuken wil aanschaffen.
FOTO VAN JOS VAN DER LINDE
Driedubbele keukenkast
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Al van Nispen op dinsdag 27 sep 2016 '16
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Keuken en Badwereld in Poortvliet ze hebben een afd bij Bouwman Potter.Wij zijn daar heel goed geholpen met iemand die goed weet waar ze over praat en goede tips aan draagde.Van het begin( keuken bestellen tot installatie met hak en boorwerk )was alles goed .ik vind het een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door Sjaak en Hannie de Bruijne op maandag 26 sep 2016 '16
Na de goede ervaring van onze dochter bij de aanschaf van een keuken bij Keuken en Badwereld zijn we zelf ook naar Poortvliet gegaan voor een nieuwe keuken. Geweldig geholpen door Sandra, soms bijgestaan door Pieter. Ze namen alle tijd voor een goed en praktisch ontwerp. Ze hebben veel keukens staan dus voorbeelden genoeg om te kijken wat je nu precies wilt. Ook de levering van de keuken verliep prima en de montage door Leendert (dezelfde monteur als bij onze dochter) verliep vlekkeloos. Het is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. We kunnen het iedereen aanraden om voor een nieuwe keuken naar Poortvliet te gaan.
FOTO VAN SANDRA
REACTIE VAN SANDRA
Keuken schitterend afgeleverd!
REACTIE VAN SANDRA
Bedankt Fam De Bruijn, voor het vertrouwen in Keuken en Badwereld!
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense winkel”
Door Van Esbroeck op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij hebben in januari 2016 onze keuken besteld. We zijn in totaal 3 keer langs geweest in de winkel om de juiste keuzes te maken en alle 3 de keren hebben we ruim de aandacht gehad en werd er goed meegedacht in het maken van de keuzes. De heer Vlot, die ons heeft geholpen, is zeer deskundig en heeft verstand van zijn vak! Eind mei 2016 was het zo ver en werd onze keuken geplaatst. De 2 mannen die de keuken hebben geplaatst zijn zeer netjes en nauwkeurig te werk gegaan en hebben erg hard gewerkt. Daarnaast waren zij zeer aardig en leuk in de omgang. De keuken is precies zoals we hem hebben wilden. En we zijn dan ook meer dan tevreden met alle service en kennis die Keuken en Badwereld ons te bieden heeft gehad. Het is een no-nonsense winkel. Geen mooie praatjes, maar gewoon duidelijkheid en degelijkheid. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe badkamer”
Door Wendy op donderdag 4 aug 2016 '16
Mooie nieuwe badkamer! Helaas niet in 1x helemaal goed, maar terugkomen voor de monteur was geen enkel probleem. Badkamer is geplaatst toen wij op vakantie waren. Het huis is netjes achtergelaten door de heren! Alles is nu geheel naar wens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Van Wezel op zaterdag 30 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Keuken en Badwereld. Wij zijn bijzonder goed geholpen en tevreden over de gang van zaken. Alles was goed geregeld en de mensen waren zeer kundig en klantvriendelijk. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
REACTIE VAN MARJOLEIN
Mooi resultaat familie Wezel! Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk goed geholpen”
Door Familie van Oostrum op maandag 11 jul 2016 '16
Al heel veel plezier gehad van een prachtige keuken! Vorig jaar waren we op zoek naar een keuken voor ons huis. We zijn naar Keuken en Badwereld gegaan in Poortvliet. Al vanaf het eerste moment werden we uitstekend geholpen door Pieter Vlot. Hij heeft duidelijk veel kennis van zaken en we hebben van hem veel uitleg gehad over de indeling de keuken, verschillende apparatuur, mogelijkheden enzovoort. Nadat hij onze wensen op en rijtje had gezet, is hij voor ons aan de slag gegaan en heeft een pracht van een keuken op papier gezet. Dit was de keuken die we in gedachten hadden. 6 maanden geleden is de keuken gezet en sinds we in ons huis wonen hebben we al heel veel plezier gehad van de keuken. Veel ruimte, heel praktisch ingedeeld en hij is prachtig om te zien. Kortom: we zijn heel tevreden over Keuken en Badwereld!
FOTO VAN FAMILIE VAN OOSTRUM
Dit is de keuken die we in gedachten hadden
Reactie of foto toevoegen
“Overweldigend resultaat”
Door Willeke van Belzen op zaterdag 9 jul 2016 '16
Deskundig advies door Pieter Vlot, fijne gesprekken met als eindresultaat een schitterende keuken met daaraan een bar/eetgedeelte voor lange avonden onder het genot van een hapje en een drankje! Je wordt geholpen en er worden adviezen gegeven maar vooral wordt er ook geluisterd naar jouw wensen en ideeën! Mijn advies is ga naar keuken en badwereld als je een overweldigend resultaat wilt behalen!
FOTO VAN WILLEKE VAN BELZEN
Keuken met donker blad en plafondspotjes
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwereld XXL”
Door Gèrald en Eline Janssen op woensdag 29 jun 2016 '16
Super geholpen, luisteren goed naar je wensen en nemen alle tijd voor je! Al vonden we het moeilijk om van een stukje hout onze hele keuken uit te kiezen, we zijn erg tevreden met het schitterende resultaat! Bedankt, we zijn zo blij met onze prachtige keuken en genieten er elke dag van! De keuken vult precies onze style in huis aan..
FOTO VAN GÈRALD EN ELINE JANSSEN
Keuken passend bij de huisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloze annulering”
Door helena op zaterdag 18 jun 2016 '16
Ik zag en was verkocht. Een showmodel keuken met watereiland. Kopen en gedaan. Na thuiskomst aan het indelen begonnen en het past niet in het geheel. Ruim 2 uur later gebeld en een lang gesprek, ik kon de getekende overeenkomst ongedaan krijgen. Wat een opluchting. Personeel was meer dan dat , menselijk en integer en super coulant. Een top zaak, met een klantvriendelijkheid van 10 +.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door heleen op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na 23 jaar eindelijk een nieuwe keuken. Vanaf het begin van aankoop tot aan de einde van oplevering geweldig geholpen. Denken echt met je mee en ook bij de montage van de keuken heel vakbekwame monteurs. Wij zijn super tevreden.
REACTIE VAN SANDRA
Wat is de keuken mooi geworden familie Giebels! Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Keuken en Badwereld. Hier doen wij het allemaal voor!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door fam. de waard op donderdag 31 mrt 2016 '16
We zochten een aantal kastjes, passend bij een bestaande kast en bureaus. Het verkooppersoneel deed zijn uiterste best met het zoeken/adviseren om iets te vinden wat aan onze verwachting zou voldoen. Nu daar zijn ze in geslaagd! De organisatorische afwikkeling verliep verder prima. Afspraken werden nagekomen. Een bijzondere pluim voor al het personeel waarmee we te maken hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Hans van Maldegem op vrijdag 25 mrt 2016 '16
Zeer positieve ervaring. Vanaf het moment van keuzebepaling, bespreking offerte, aankoop , levering en plaatsing , hebben wij uitzonderlijke vriendelijke vakmensen ontmoet. De keuken is een plaatje voor het oog , voldoet aan al onze wensen en is met zeer veel vakmanschap geplaatst.
REACTIE VAN SANDRA MIERAS
Dank u wel voor uw positieve ervaring. Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig en netjes gedaan”
Door j.w. Banks op maandag 7 mrt 2016 '16
Keurig geplaats , netjes afgewerkt! Goede uitleg op mijn vragen , alles word netjes afgevoerd in een woord geweldig Zal de keuken graag bij vrienden aanbevelen die er een kopen ga naar jullie !
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Linda Bolders op woensdag 17 feb 2016 '16
Ik heb mijn keuken gekocht bij Keuken en Badwereld in Poortvliet, tijdens de aankoop werd ik prima geadviseerd door de verkoper, ze nemen echt de tijd voor je! Keuken is op de afgesproken tijd geleverd en een vakman heeft de keuken in 2 dagen geplaatst. Ben super tevreden met mijn keuken.
FOTO VAN LINDA BOLDERS
Super tevreden met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michel de Ridder op zondag 31 jan 2016 '16
Een super ervaring. In showroom goed geholpen. Goed geprijsd ook een absolute aanrader als je een nieuwe keuken zoekt. Ook plaatsing van de keuken zonder problemen verlopen. Het was onze eerst keer om een keuken te kopen, je hoort de verhalen etc. Bij keuken en badwereld niets van waar. Hier wordt je nog echt als klant behandeld!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door JHM Witjes op donderdag 28 jan 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht en bij de verkoopgesprekken kregen wij al een gevoel van "dat is zeer vertrouwd". We zijn enkele keren terug geweest omdat we toch weer iets anders in de keuken geinstalleerd wilden hebben maar dat was allemaal geen probleem en men had alle tijd voor ons. De levering en montage geschiedde door prima vakmensen zo ook de toeleveranciers zoals installateur, stucadoor en schilder. Deze toeleveranciers werden door keuken en badwereld verzorgd zodat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken. De keuken staat er nu volledig afgemonteerd en wij zijn uiterst tevreden over het gehele proces van bestellen tot leveren en monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door C.Arends op woensdag 27 jan 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht.. op een dinsdag naar Poortvliet gereden om eens te kijken naar een nieuwe keuken, helemaal niet de bedoeling om er al een te kopen, na een tijdje te hebben rond gelopen werden wij aangesproken door Peterjan of hij ons misschien kon helpen..en ja dat kon hij,, wij spraken onze voorkeur uit en daar ging hij mee aan de slag..na een uurtje of 4 liepen we naar buiten met de offerte voor een nieuwe keuken. Super geholpen. Het plaatsen van de keuken op de afgesproken datum door vakmensen van keuken en badwereld XL zelf, niets was teveel kortom een superzaak. Een week of 6 na plaatsing is Peterjan nog langs gekomen met bos bloemen en de vraag of alles naar wens is...ga zo door..
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Martine de Bruijne op zaterdag 9 jan 2016 '16
Alle lof voor Keuken & Badwereld! In de zomer van 2014 begon mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning. Al bij het rondkijken werden we meteen goed geholpen door Karel. En wat een uitzoek in de prachtige showroom! Helaas duurde de bouw wat langer dan gepland. Dat maakte wel dat ik op mijn gemak alle apparatuur, het blad, de grepen en de kraan kon uitzoeken. De service was daarbij geweldig. Karel had alle geduld. En het was geen probleem om bijvoorbeeld een stuk van de vloer mee te nemen om te kijken of de kleur van de keuken daar goed bij paste. Daarnaast kon goed nagedacht worden over de indeling van de keuken. Dat deze indeling ook via een computerprogramma werd vormgegeven maakte het nog beter om te zien of het de keuken werd die ik wilde. In december 2015 was het dan eindelijk zover: de keuken kon worden geplaatst. Mijn complimenten voor Leendert, een echte vakman, hij is zeer precies! De keuken is heel erg netjes gezet. Het is de keuken geworden waarvan ik droomde! Ik raad iedereen Keuken & Badwereld aan!
FOTO VAN MARTINE DE BRUIJNE
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Hier gaat het gebeuren”
Door Familie Beckers - Alblasserdam op zaterdag 9 jan 2016 '16
In het voorjaar reden wij naar Keuken en Badwereld Poortvliet om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij werden hartelijk ontvangen en hebben op ons gemak rondgekeken. De heer Pieter Vlot heeft ons uitvoerig geadviseerd. Dat was ook wel nodig want onze keuken is niet standaard. Het is een kleine ruimte die wij optimaal wilden benutten. De heer Vlot is een man vanuit de praktijk, dus weet uit ervaring wat er kan en niet kan worden gerealiseerd. Dat was wel heel fijn. Hij heeft ons fantastisch geholpen.Een groot fornuis, een spoeleiland, het kon allemaal worden gerealiseerd, zelfs in die kleine keuken. Het plaatsen van de keuken zou op ons verzoek in oktober plaats gaan vinden. Ook het plaatsen liep goed. Voor de monteurs Leendert en Coran was het een hele klus om de keuken met velen hoeken en randen te monteren, maar ook dit is geweldig gedaan. Een pluim voor deze heren. Keurig netjes gewerkt en ook weer meedenken over soms kleine dingen.. Het werkblad is van composiet en er is in het werk een mal gemaakt door de monteurs die naar de leverancier van de werkbladen is gebracht. Een paar weken later werd dit geplaatst. Zo precies en zo netjes weer. Alles is goed afgewerkt en netjes afgehandeld. Keuken en Badwereld Poortvliet is een aanrader! Ik hoor wel eens andere verhalen over leveranciers van keukens. We gaan lang genieten van deze keuken, maar mochten we in de toekomst ooit nog eens een keuken aanschaffen, dan gaat dit zeker weer bij Keuken en Badwereld Poortvliet gebeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door C. De wilde op woensdag 16 dec 2015 '15
Een poosje geleden zijn we bij keuken en badwereld terecht gekomen omdat de keuken aan vervanging toe was. Samen met mijn dochter gingen we eens kijken wat we mooi vonden. Sandra heeft ons daar heel goed in geholpen, ondanks dat ze nog niet lang in de keukens werkt. Ze had een tekening en offerte gemaakt van een schitterende keuken. Twee dagen later zijn we terug gekomen om het in orde te maken. Vorige week is onze keuken geplaatst door Leendert. Deze doet z'n werk echt keurig netjes. Alles is in orde en ik kan weer heerlijk koken en bakken in m'n nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie Quist-Faasse op dinsdag 15 dec 2015 '15
Medio mei 2015 waren wij op zoek naar een keuken. Na diverse bedrijven bezocht te hebben kwamen we uit bij Keuken en Bad te Poortvliet en zagen de keuken, die wij voor ogen hadden, staan in de showroom. We werden te woord gestaan door een vriendelijke verkoper, die ons de eerste mogelijkheden liet zien. We namen alles ter kennisgeving aan en na enig beraad thuis zijn we terug gegaan om zaken te doen. Met verkoper de heer Peter- Jan Goedegebuure konden we naar genoegen onze wensen en mogelijkheden mede op financieel vlak duidelijk maken en invullen zoals we dit wensten. Nadat we de zaken afgerond hadden zijn we met een voldaan gevoel huiswaarts gegaan. Nu maar afwachten of de levertijd en plaatsing naar tevredenheid konden worden afgerond. Ook hier een compliment. We werden via de mail regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook op de dag van levering en plaatsing werden we door de monteurs netjes te woord gestaan en de montage was naar volle tevredenheid. De monteurs hadden zelfs een stofzuiger bij zodat na montage er voor ons niets meer schoon te maken was. Dan de afwikkeling. Na betaling werden we nog verrast met een bezoek van verkoper Peter-Jan met een prachtig boeket bloemen met de vraag of alles naar wens verlopen was. Dus al met al geweldig geholpen en dik tevreden. Wat ons beteft raden wij ieder die dit leest aan een bezoek te brengen bij Keuken en Bad te Poortvliet in het gebouw van Woonboulevard Poortvliet.
FOTO VAN FAMILIE QUIST-FAASSE
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkasten”
Door Leen van Haaften op vrijdag 11 dec 2015 '15
We hadden voor onze vader en moeder keukenkasten nodig, en waren dan het voordeligst uit bij keuken ef badwereld. We werden zeer netjes geholpen door Pieter Vlot, die erg met ons meedacht. Zeker een aanrader! De aankoop is al geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door berrevoets op donderdag 10 dec 2015 '15
Vandaag 10 dec zijn ze wezen kijken naar onze keuken die eind juni geplaatst is. Vooraf zijn we goed geïnformeerd wat de mogelijkheden waren, zodat de keus voor ons een stuk makkelijker was. Slleen de levering had misschien wat sneller gekund. De plaatsing was perfect en alles was in orde, wat niet altijd vanzelfsprekend is , wat je van deze en gene wel eens hoort. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenplaatsing”
Door pjvdheide op donderdag 26 nov 2015 '15
Vandaag, 26 november 2015 is onze keuken geplaatst, wij zijn meteen achter de computer gekropen om onze ervaring te delen. We willen graag een groot compliment geven aan Karel, de verkoper en Leendert en Coran, die vandaag en gisteren de keuken hebben gemonteerd. Vakkundige, vriendelijke mensen die prima overleggen en ook met complexere vraagstukken kunnen en willen omgaan. In ons geval ging het om aanpassingen bij het keukenraam. Comlimenten mensen, ook voor Bart de installateur voor electrisch, CV en water van installatietechniek Schot. Hartelijke groeten, Pieter en Karin van der Heide
FOTO VAN PJVDHEIDE
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Fam van den Berge op maandag 16 nov 2015 '15
We hebben in het voorjaar 2015 een hoekkeuken uitgezocht en bij Keuken en Badwereld. We hebben het naar onze eigen wens samengesteld en kregen goed advies en handige tips van de verkoper. Mooi is ook dat alles te zien is op een 3D tekening, zodat je echt een idee hebt hoe het er uit ziet. Mei 2015 was het zover en is de keuken geplaatst, we genieten iedere dag van onze mooie aankoop en de prijs viel alles mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk keurig opgelost”
Door Fam. Schijvenaars op zaterdag 7 nov 2015 '15
In 2013 keuken gekocht bij Keuken & Badwereld. Hadden toen geen klik met verkoper, maar gaande weg is het contact beter geworden. Keuken is in 2015 geleverd. Waren een aantal zaken niet wens. Deze zijn echter keurig opgelost door Keuken & Badwereld. We zouden het bedrijf zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel serieus”
Door Maja Vermaas op donderdag 29 okt 2015 '15
Ik heb contact opgenomen met Keuken en Badwereld naar aanleiding van een klacht. Wat ik goed vind, is dat ze de klacht serieus hebben genomen. Er is gezocht naar een oplossing. Ook de leverancier van het fornuis (Belling) is betrokken geweest bij de klacht/oplossing. Ik ben gehoord en gezien, niet alleen bij de aankoop van de keuken maar ook bij een klacht. Het heeft mij een respectvol gevoel gegeven. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met keuken”
Door Melanie Keller en Roy Veldhoven op maandag 28 sep 2015 '15
Omdat we vrijwel alle meubels bij woonboulevard Poortvliet gekocht hebben zijn we bij Keuken en Badwereld in Poortvliet vrijblijvend gaan kijken naar een keuken. I.v.m. drukte moesten we een afspraak maken. Peter Jan was onze persoon waarmee we aan de praat raakte. Onder het genot van een kopje koffie en thee en een heerlijke verse, warme gevulde koek kwamen we tot een prijs en droomkeuken! Uit een grapje zeiden wij " trek de champagne maar open" en wat gebeurde er? ja hoor daar kwamen de glazen! Humor en echt service! Na 10 weken is de keuken geleverd en geplaatst door Keuken en Badwereld. De monteurs, Leendert & Julian, zijn echte vakmannen. Heel vriendelijk, rustig, netjes en betrouwbaar. Alles in overleg en montage met smaak en vakwerk. Wij willen Keuken en Badwereld in Poortvliet heel graag een pluim geven. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door A.P.Buijs op woensdag 5 aug 2015 '15
Omdat we een beetje snel geleverd wilden hebben ,zijn we op een dag naar Keuken en Badwereld in Poortvliet gereden. Na een prima ontvangst zijn we met Peter Jan aan de praat geraakt. We hadden de hele dag ervoor uitgetrokken. Maar uiteindelijk waren we 's avonds om 21.00 uur helemaal klaar met het uitzoeken en bestelling en zijn het ook eens geworden over de prijs. Tussendoor kregen we ook nog dinerbonnen om in het restaurant van de woonboulevard te gaan eten. Echt service.Na 10 weken is de keuken geleverd en geplaatst door Keuken en Badwereld. De monteur , Leendert , is een echte vakman. Een rustig type , zonder praatjes. Nogmaals een echte vakman. Na 4 dagen was onze keuken , een flinke , naar volledige tevredenheid geplaatst. En een paar weken na plaatsing werden we keurig gebeld door de verkoper Peter Jan , of alles nog naar wens was. Dus daarom willen wij Keuken en Badwereld in Poortvliet heel graag een dikke 10 geven. Echt het hele proces van ontvangst tot de nazorg en interesse is echt geweldig. Een echte aanrader. Zelfs na bijna 7 maanden kwam Peter Jan langs om het met eigen ogen te zien en om foto's te maken. Ook kregen we nog een prachtig bouquet bloemen. Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Fam Redeker op zondag 19 jul 2015 '15
Wij hebben keuken gekocht bij Keuken en Badwereld na goed advies en prettig contact met verkoper. Keuken is inmiddels geplaatst en ziet er top uit, ook een compliment voor de kundige monteur. Al met al is Keuken en Badwereld zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Brenda & Bianca op dinsdag 14 jul 2015 '15
Afgelopen mei een keuken besteld en daarbij fantastisch geholpen door Pieter: duidelijk, veel hulp en eindelijk een zaak die meteen dé prijs zegt en niet met allerlei 'snelle beslisserskortingen' en 'ik overleg even met de manager-kortingen' komt. Ideaal en voor ons dé reden onze keuken daar te bestellen. Tel daar een mooie prijs bij op en we zijn om. Deze dagen werd de keuken gemonteerd door Leendert en Julian en we moeten zeggen: vakmensen die geweldig meedenken en met fijne oplossingen komen. Onze muren bleken niet 'goed' gestuct te zijn, maar dat werd met wat passen en meten geregeld. Alvast een stopcontactje zodat we tenminste koffie konden zetten: doen we even. Erg netjes gewerkt, netjes afgewerkt en prima service. Al met al zeer tevreden!
FOTO VAN BRENDA & BIANCA
REACTIE VAN JAN WISSE
Hoe bevalt u keuken nu na een jaar gebruiken? En is de service goed van dit bedrijf? Gr Jan Wisse
REACTIE VAN BRENDA&BIANCA
De keuken bevalt nog prima en de service is top. Paar keer een kleinigheidje gehad, wat snel werd verholpen. Nog steeds méér dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Fam. Van Loon op woensdag 8 jul 2015 '15
Verkoop en plaatsing van de keuken heel goed.alles prima afgewerkt en de service achteraf was uitstekend.compleet blad met achterwanden en vensterbanken vervangen zonder beschadigingen en alles weer keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we dit gedaan hebben”
Door Marianne Heuvelman op maandag 22 jun 2015 '15
In 1 woord super! In de showroom zeer goed geholpen - verkoper had alle tijd om al onze wensen rustig te bespreken en op papier te zetten en had duidelijk verstand van zaken. Monteurs vriendelijk en bekwaam. Duidelijkheid over de prijzen en montagekosten, dit in tegenstelling tot veel andere keukenzaken! En ook niet onbelangrijk: onze keuken is volledig naar wens en duidelijk van goede kwaliteit! Wij moesten een aardig eindje rijden naar Poortvliet, maar zijn zeker blij dat we dit hebben gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door EPG Zomers op vrijdag 27 feb 2015 '15
Vanaf start tot einde top! Er wordt kwaliteit geleverd en de prijzen zijn prima. Altijd bereikbaar voor vragen tijdens de voorbereidingen en perfecte montage. Onze aanneemster die zelf in de keukenbusiness heeft gewerkt was erg onder de indruk en kreeg de smile niet meer van haar gezicht - ook eer van haar werk !
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Weijs op woensdag 11 feb 2015 '15
Ik heb te maken gehad met: Goede vakmensen die ook hun afspraken goed na kwamen. Levering van de keuken was op tijd en compleet. Geen beschadigingen/klachten aan de keuken. Prima monteur! Goede kwaliteit prijs verhouding. Bedrijf is aan te raden bij een ieder ander.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R.J. op vrijdag 6 feb 2015 '15
Het is een stukje rijden vanuit het Gooi, maar een heel mooie showroom en uitstekende service. Heb een showroom keuken gekocht voor een hele mooie prijs, ik hoefde niet aan te betalen, gewoon garantie op alles en keurig conform afspraak en in prima staat aangeleverd. Heel fijn bedrijf. Een echte aanrader..!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden zijn over onze aankoop”
Door Ad en Anita op woensdag 4 feb 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe keuken, kwamen we bij het ons al welbekende Keuken en Badwereld terecht. Hier ontmoetten we Karel van Dijke die alle tijd voor ons nam en in een gemoedelijke sfeer deskundige voorlichting gaf en zelfs de moeite nam om de volgende dag de situatie thuis ter plaatse te komen bekijken. Dezelfde dag kregen we een duidelijke offerte. De keuken werd netjes op de afgesproken datum afgeleverd. Het belangrijkste van een keuken, de montage, werd door Leendert in 't Veld enorm vakkundig en zeer netjes gedaan. Kortom kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn over onze aankoop bij Keuken en Badwereld, mede door Karel en Leendert.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door jjm Huijsmans op woensdag 4 feb 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden de verkoopster was vriendelijk en gastvrij de levering en de montage was keurig op tijd en de service was buitengewoon de volgende aankoop is zeker weer bij jullie en raad iedereen aan om eens bij jullie binnen te lopen
Reactie of foto toevoegen
“keuken”
Door a.a. story op vrijdag 12 dec 2014 '14
Na eerst zelf gekeken te hebben en een keuze te hebben gemaakt, hebben we de stoute schoenen aangetrokken om een nieuwe keuken te kopen. Na een afspraak te hebben gemaakt werden we netjes ontvangen en konden we onze wensen kenbaar maken. Door het duidelijke advies en de geweldige sfeer waar in werd gesproken met elkaar hebben we een nieuwe keuken gekocht. alle voorbereidende werkzaamheden hebben we uitbesteedt aan aangesloten bedrijven. Alles wat was afgesproken is nagekomen nogmaals onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Rob en Monique Tunzi op dinsdag 9 dec 2014 '14
Op een dag zijn wij naar Keuken- en Badwereld gereden voor een nieuwe keuken. Wij werden daar te woord gestaan door een hele aardige verkoper, Peter - Jan. Niet te opdringerig en van lekkere appelflappen voorzien, gingen wij aan de slag. Na de lunch, ook aangeboden, gingen wij verder met uitzoeken, heel rustig en goed overwogen allemaal gingen wij naar huis met een goed gevoel en afwachten tot de nieuwe keuken zou komen. En dat we niet vooruit hoefden te betalen, verbaasden ons. Na 7 weken was het zover, alles verliep vlotjes en na 2 dagen was de keuken bijna af. Op een beschadiging van de servieskast en een plankje na. Na 4 weken is dat in de avonduren van Leen, die kennis van zaken heeft en heel precies is, verholpen. Wij hebben een hele goede ervaring gehad en zouden deze zaak ook aan een ieder aanbevelen.
FOTO VAN ROB EN MONIQUE TUNZI
Reactie of foto toevoegen
“perfekte keuken”
Door ben polderman op zaterdag 6 dec 2014 '14
wij zijn wezen kijken bij keuken en badwereld. zagen daar een keuken staan die wij wilden hebben.hebben een afspraak gemaakt. rond de tafel gaan zitten daar onze wensen verteld de verkoper aan de slag gegaan alles gelijk mee uit tekenen. we zijn echt super goed geholpen! veel tips mee gekregen en die hebben we ook gebruikt. de keuken was op tijd niks beschadigt. de keuken is door een vakman! {Oom} gemonteerd echt op de mm. nauwkeurig. er was iets met montage beschadigd en werd gelijk nieuwe voor besteld en gemonteerd we hebben zelfs meer gekregen wat eigenlijk afgesproken was. zoals extra knopjes tl verlichting en mooie aanbiedingen. prijs kwaliteit is gewoon goed! onze motto is kost wat maar dan heb je ook wat! perfect geholpen perfecte keuken!
FOTO VAN BEN POLDERMAN
foto van uit kamer gezien met bar er ook op
Reactie of foto toevoegen
“small is beautiful”
Door Ed Moller op vrijdag 5 dec 2014 '14
een ander huis gekocht en dus op zoek naar nieuwe badkamer & keuken. Op de terugweg van onze hele dag kijken en praten bij de bekende landelijke ketens was er geen goed gevoel. dus maar eens surfen op internet en daar kwamen we de uitstekende beoordeling van Keuken&badwereld uit Poortvliet tegen. Woonboulevard Poortvliet was ons reeds goed bevallen met de aankoop van onze slaapkamer. Nieuwe badkamer, toilet en keuken gekocht begeleid door enthousiast en betrokken verkoopteam. Levering en installatie werd uitstekend uitgevoerd, vragen onmiddellijk beantwoord en onze aanvullende wensen zijn probleemloos en snel opgevolgd.Er wordt door de hele organisatie helder gecommuniceerd waarbij alle afspraken worden nagekomen. Een ware verademing, de betrouwbaarheid en de persoonlijke benadering van deze organisatie vergeleken met de anonieme wereld van vele andere aanbieders.Voor ons alleen nog maar XXL Poortvliet en de koffie met appelflapje smaakt ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Richard op donderdag 4 dec 2014 '14
Een keuken bestellen bij Keuken en Badwereld is een waar genoegen. Vanaf de eerste keer de showroom binnenwandelen totdat de monteur na het werk de dicht doet, álle fases van het proces liepen geheel vlekkeloos (inclusief de voorbereidende werkzaamheden mbt leidingen, elektriciteit, stucen etc).
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door P. Nefs op vrijdag 21 nov 2014 '14
Keuken gekocht en laten plaatsen. Was geweldig ,monteur wat een vakman alles tot in de puntjes afgewerkt prima ervaring ,ook de aankoop in de showroom een deskundige en prettige ervaring!Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Kan ik van hartenaanbevelen”
Door Nadine Pouw op donderdag 6 nov 2014 '14
Hoewel het niet naast de deur was vanuit Amersfoort, zijn we op basis van de recensies op Qasa naar Poortvliet gereden voor een keuken. Dat bleek een juiste keuze. De showroom bevat meer dan voldoende keukens in verschillende stijlen en prijsklassen en wij liepen tegen een originele keuken aan waar we direct voor vielen. Het verkoopgesprek werd vriendelijk en prettig geleid, en na 6 uur (!!, wel met versnaperingen) liepen we tevreden naar buiten met de order van onze keuken. In het traject tussen order en levering hebben we nog een aantal maal om aanpassingen gevraagd en steeds was KBW vriendelijk en flexibel. Over levering en montage van keukens hoor je veel horror verhalen en we vreesden dus met grote vrezen. Dat was gelukkig nergens voor nodig. Na 10 weken werd de keuken met veel zorg en beleid geplaatst en staat prachtig. Er bleek 1 onderdeurje verkeerd geleverd door de fabriek maar dat werd meteen door de monteur geregeld, wij hadden er geen omkijken naar. Na een aantal weken kregen we een verzoek voor servicebezoek, waarbij het deurtje verwisseld werd en evt vragen of problemen aangekaart konden worden. Onze afvoer maakte veel lawaai met doorloop van water, wat aan de leidingen lag, niet aan de keuken. Desondanks loste de monteur het binnen 2 minuten op. Recensies als deze bekeek ik altijd met argusogen, zo positief, dat was vast een valse recensie. Maar niets is minder waar. We zijn gewoon erg tevreden met de aankoop en levering bij/door KBW, en kunnen het dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN NADINE POUW
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwereld XXL
aPoortvliet , Paasdijkweg 33, 4693 RE Poortvliet, tel 0166 - 61 93 10
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.