Feedback
7,0

Haardenspeciaalzaak Emmen

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0591-648630 | Noordeind 90, 7815 PE Emmen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardenspeciaalzaak Emmen
U vindt bij Haardenspeciaalzaak Emmen een uniek assortiment haarden, brandend opgesteld in een prachtige omgeving waar veel aandacht is voor details en exclusiviteit
Alternatieven voor Haardenspeciaalzaak Emmen
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Haardenexpert
   
(Rijssen Overijssel) score 7,4 uit 29 ervaringen
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,5 uit 13 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Haardenspeciaalzaak Emmen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geweldig”
Door Hans en Ellen op zaterdag 11 sep 2021 21
Na een eerste bezoek hebben we een afspraak gemaakt om onze wensen te bespreken. Daarop besloten om haard te kopen en plaatsingsdatum afgesproken. Ook de mannen van het montageteam zijn goed op elkaar ingespeeld. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Kachel acht jaar oud”
Door F.H. van der Weg op maandag 11 apr 2016 16
Ongeveer 8 jaar geleden een houtkachel voor de woonkeuken gekocht. Deze houtkachel produceert echter veel te veel warmte, zodat deze kachel enkele jaren alleen met kerst is gebruikt. De kachel roest nu en de ruitjes zijn geknapt. Hierover getracht met dhr. Moes een oplossing te vinden. Roestvorming en het knappen van de ruitjes mag m.i. niet plaastvinden. Dhr. Moes stelt zich zeer klantonvriendelijk op -zowel in houding als gedrag- en geeft aan niets te willen doen of een bijdrage te willen leveren in het herstellen van de gebreken. Was zeer verbolgen over het woord "onderhavig" hetgeen ik mijn mail had gebruikt? Hem alsnog de betekenis van dit woord per mail doen toekomen. Al met al een ondernemer die zich zeer klantonvriendelijk opstelt. Geen zaak waar je m.i. een houtkachel moet kopen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Haardenspeciaalzaak Emmen
aEmmen , Noordeind 90, 7815 PE Emmen, tel 0591 - 64 86 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.