Feedback
6,0

Badenmarkt

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Groningen & Flevoland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badenmarkt
Badenmarkt heeft showrooms in Emmeloord en Groningen. Bij Badenmarkt kunt u gewoon zonder afspraak binnenlopen en uw droombadkamer uitzoeken.
Alternatieven voor Badenmarkt
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,3 uit 692 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 553 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 70 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Badenmarkt. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Knudde”
Door Olijve op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Emmeloord
Verkopen is goed maar de aftersales is knudde

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: 2x een 2p stoomcabines gekocht. Bij problemen bij de eerste moest ik mijn vraag maar bij een andere klant stellen! Bij de 2e cabine was de verlichting terug gelopen als alternatief een ander scherm aangewezen welke niet passend was. Fabriek failliet. Er wordt niet meegedacht. Kortom je zoekt het maar uit. Tevens is nu de kraan aanvoer water defect. Ik kan nergens terecht. Dus nu maar een foto maken en per email mijn probleem maken. Hopelijk kunnen ze me helpen. Ik heb nu tweemaal mijn hoofd gestoten dus geen derde keer. Ik zal Badenmarkt nooit aan bevelen! En ik zal er nooit meer iets kopen. Montage van beide cabines zelf gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Bad van huismerk”
Door Ciska op zondag 3 mrt 2019 19 | vestiging Emmeloord
Een whirlpool type Ravenna. Bad van 1600 euro wat vanaf de eerste dag na plaatsing aan de onderkant op 5 plaatsen lekt. Bademarkt zegt hiervoor niet verantwoordelijk te zijn. En ze hebben geen monteur. Dus je moet het maar uitzoeken. Koop hier niets is mijn advies.
FOTO VAN CISKA
Reactie of foto toevoegen
“Duurt heel lang”
Door Scholten op dinsdag 17 jan 2017 17 | vestiging Emmeloord
Op 21 juni 2016 een deurstrip besteld voor onder een douchedeur. Nu 7 maanden en vele telefoontjes later, nog steeds niet binnen. Na lang aandringen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, kregen wij het showroommodel mee. Deze was ook niet origineel, want ze hadden het zelf op maat sneden. Deze strip mag terug wanneer de originele binnen is. Hoe lang het nog gaat duren.......?
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit valt tegen”
Door A.van der Made op woensdag 10 jul 2019 19 | vestiging Emmeloord
Ik heb bijna 2 jaar geleden een whirlpool gekocht. Nu is de pomp stuk maar volgens badenmarkt is dit slijtage. Het is nog binnen de garantieperiode,maar ik kan een nieuwe pomp kopen met korting. Je mag toch verwachten dat de pomp langer mee gaat dan bijna 2 jaar.Dit is geen service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestigingen Badenmarkt
aEmmeloord (4 ervaringen), Gildenweg 14, 8304 BC Emmeloord, tel 0527 - 62 23 34
bGroningen , Verlengde Bremenweg 10b, 9723 JV Groningen, tel 0527 - 62 23 34
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.