Feedback
6,0

Mega Parket Store

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0347-346949 | Industrieweg 28 N, 4131 NK Vianen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Mega Parket Store
Dankzij meer dan 25 jaar ervaring is Mega Parket Store niet alleen expert, maar ook trendsetter op het gebied van laminaat, houten vloeren en PVC vloeren.
Alternatieven voor Mega Parket Store
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 425 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 78 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 403 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 152 ervaringen
• LAB21
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 8,1 uit 516 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 256 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 88 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,4 uit 75 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Mega Parket Store. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door A.C. Besemer op donderdag 25 jul 2019 19
Visgraat eiken parket januari 2019 besteld voor een nieuw woning. Hierna stroeve communicatie met verkoper/adviseur en parketlegger. Bij transport ging er veel mis, want het ingehuurde transportbedrijf (Van de Scheur) stelde de pakketten parket niet ontvangen te hebben en kon daardoor niet leveren. Na heel veel gebel met transporteur en Megaparketstore bleek het parket door foute labelling van Mega op oude huisadres afgeleverd te moeten worden. Transporteur Van de Scheur herkende deze fout niet en wilde niet afleveren. Uiteindelijk werd dit bedrijf overgehaald toch het transport naar het nieuwe adres te doen, maar kon niet meer doen dan het voor de deur afleveren. Vanwege de noodzaak van acclimatiseren moest ondergetekende het verdere transport naar geschikte ruimte te brengen. Na ca. 2000 kg sjouwen en 2 uur werken, geef je transporteur en Mega vanwege onvoldoende service en verantwoordelijkheid nemen, een dikke 1. Uiteindelijk was Mega ook niet tevreden over het feit dat de opslag in de berging had plaatsgevonden i.p.v. in de woonruimte (had nog eens 2 uur meer gevraagd). Enkele dagen daarna is het parket gelegd en dit was keurig gedaan (9). De afwerking faalde (deuren niet teruggehangen en na plaatsen bleken ze door de afwerklatjes niet dicht te kunnen). Na een mail met klacht is dit euvel uiteindelijk verholpen. Samenvattend: communicatie 6, product en leggen 9, service 1(bezorging) en achteraf service 7. Megaparketstore faalt m.i. in communicatie en controle.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Familie vd Berg, Eindhoven op zaterdag 13 jan 2018 18
Mooie vloer aangekocht voor een zeer scherpe prijs! Vriendelijk en behulpzaam personeel, een volgende keer kom ik niet zeker terug.
REACTIE VAN DIRECTIE
Beste Rob, Wij hebben niet gezegd dat we een fout hebben gemaakt. Dichtzetten van gefreesde leidingen is niet het glad maken of egaliseren van de vloer. Het is de taak van de vakman die komt egaliseren om het klaar te maken voor een pvc vloer door voldoende te egaliseren. Voor de pvc vloeren die wij verkopen is op deze wijze dichtzetten meer dan voldoende. Dichtzetten van ingefreesde leidingen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Rob Moerman op vrijdag 22 dec 2017 17
Ik heb vloerverwarming genomen via Inova vloerverwarming (prima aangelegd) Zusterbedrijf Megaparketstore (Vianen) heeft voor mij de sleuven van de ingefreesde vloerverwarming opgevuld.(€ 518,=) Dit was echt prutswerk. Omdat het op zaterdag was en maandagochtend de vloerenlegger (ander bedrijf) kwam egaliseren was ik niet in de gelegenheid om Megaparketstore hun fout te laten herstellen. Bij het egaliseren kwamen €300,= extra kosten. Ik heb contact opgenomen met Megaparketstore en foto's en faktuur extra kosten opgestuurd. Zij erkennen hun fout en geven aan dat een leerling de vloer heeft dichtgesmeerd. Omdat ze niet de kans hebben gekregen hun fout te herstellen bieden ze mij een tegoedbon van € 60,=. Mijn voorstel om in ieder geval de kosten te delen wordt niet op ingegaan. Gezien het prutswerk ben ik blij dat de PVC vloer door een ander bedrijf gelegd is.
FOTO VAN ROB MOERMAN
Sleuven
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Sleuven
1 / 1
Vestiging Mega Parket Store
aVianen NB , Industrieweg 28 N, 4131 NK Vianen, tel 0347 - 34 69 49
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.