Feedback
8,0

Rob Brandt Design

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3796720 | Weerdjesstraat 69, 6811 JE Arnhem
Kastenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rob Brandt Design
De kast of kastcombinatie die u en ik samen ontwerpen is altijd uniek en persoonlijk. Het wordt een perfecte oplossing voor uw ‘opbergprobleem’.
Alternatieven voor Rob Brandt Design
Andere goed gewaardeerde kastenwinkels zijn onder meer:
• Burg en Burg
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 7,0 uit 6 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ kastenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Rob Brandt Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Schitterende kast”
Door Roel Arends op zaterdag 29 mei 2021 21
Rob heeft ons geholpen een prachtige kast te ontwerpen nav een schets en idee van interieur styliste Suzanne Hengeveld. Geen standaardkast, maar een fantastisch idee uitwerken. Na een paar uurtjes puzzelen heeft Rob van Dall'Agnese een prachtige kast getekend. Alle beschikbare kleurstalen een bijzondere metaal grijs kleur gekozen. Na exact de verwachte levertijd is de kast geleverd en gemonteerd. Schitterend resultaat, een exacte weergave van de "artist impression" die wij van Dall'Agnese
FOTO VAN ROEL ARENDS
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hans Stoker op woensdag 13 nov 2019 19
we hebben en boekenkast gekocht. het advies en de hulp bij het vormgeven was uitstekend. levertijd en aflevering precies volgens afspraak. het opbouwen van de kast ter plaatse verliep prima.
FOTO VAN HANS STOKER
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Carla van E. op dinsdag 21 mei 2019 19
Heb inmiddels 3 kasten gekocht en ben tevreden. Ben blij met de persoonlijke benadering en kan in goed overleg mijn wensen bespreken. Deze vragen worden vervolgend goed verwerkt en uitgevoerd. Verder worden afspraken nagekomen en ik vind bovenal een heel groot voordeel dat de kast op lokatie gemonteerd wordt. Dan zie ik ook het vakmanschap en dat spreekt me aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Rob Brandt Design
aArnhem , Weerdjesstraat 69, 6811 JE Arnhem, tel 026 - 379 67 20
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor inbouwkasten in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.