Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Putten (Gelderland)
57 ervaringen
Barneveld (Gelderland)
255 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
221 ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
98 ervaringen
6,5
LAB21
Amersfoort (Utrecht)
3 ervaringen
Zoetermeer (Zuid-Holland)
6 ervaringen
Vriezenveen (Overijssel)
166 ervaringen
7,2

Parketstudio de Haven

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 033-2985888 | Haarbrug 3, 3751 LM Bunschoten
Gebruikersfoto: Detailfoto plinten
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Parketstudio de Haven
Parketstudio De Haven heeft een uitgebreide showroom in Bunschoten-Spakenburg met een breed assortiment vloeren voor elk interieur
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Parketstudio de Haven. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: annuleren, korting, prijs
“Visgraat eiken vloer”
Door Bodhi op dinsdag 31 jan 2017 '17
Jemig, ik lees net de reviews van hierboven, daar kan ik mezelf echt niet in vinden, wat daar is gebeurd moeten we Joost maar vragen? Ik was juist tevreden, ik dacht dat mogen meer mensen wel weten. Maar enfin. Ik had me de laatste maanden best wel georienteerd voor een houten vloer, bij verschillende zaken geweest. Maar elke keer was er wat, totdat ik bij de Parketstudio kwam. Daar kwam ik na een leuk gesprek, op eiken visgraat terecht, dat was mij steeds te duur, maar hier kon het wel op de voor de prijs die ik in mijn hoofd had, leuke deal gemaakt. Na 2 weken hadden ze een gaatje om te leggen, dat is goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
9,4
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 57 ervaringen
9,4
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 255 ervaringen
“Aanrader”
Door C. Geijtenbeek op woensdag 8 feb 2017 '17
Na eerdere aankoop van een parketvloer ditmaal een kunststof vloer aan laten leggen in een ander vertrek. Wederom prettige ontvangst in de showroom, deskundige voorlichting, gemaakte afspraak nagekomen en correcte uitvoering op de werkvloer. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
9,4
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 98 ervaringen
“Deskundig”
Door Jan van Goor op dinsdag 7 feb 2017 '17
Deskundige advisering tav. de nieuwe vloer, goed afspraken te maken en de plaatsing van de vloer zeer vakkundig. Ook met de "legger" van de vloer een prima contact. Kleine zaakjes werden in goed overleg direct opgelost. Appartement was leeg, dus er kon snel, zonder gedoe gewerkt worden en dat gebeurde dan ook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met uitvoering”
Door Fam. Velthuis op maandag 6 feb 2017 '17
Vorige week is bij ons de vloer gelegd. Ben zeer tevreden over de uitvoering. John is een prima kerel en werkt netjes. Alle verpakkingsmaterialen en rommel is door hem afgevoerd. Tijdens het werk overleg over de werkzaamheden en de vorderingen. Samen de kasten en bedden verplaatst die nog in de weg stonden. Top. Binnenkort wordt ook de trap bij ons door hun bekleed . Heb er alle vertrouwen in.
FOTO VAN FAM. VELTHUIS
Detailfoto plinten
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wout op woensdag 25 jan 2017 '17
Beste medewerkers van Parketstudio. Vorig jaar hebben wij besloten om bij jullie onze vloeren te laten leggen wij werden 2 weken later gebeld voor het inplannen van de vloer. Deze afspraak zijn jullie netjes na gekomen. De monteur was erg trots op zijn werk die jullie geleverd hebben, net als ons. Blijf zo doorgaan mijn complimenten
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Ibis op zaterdag 27 jan 2018 '18
Beste lezer, In april 2017 heb ik bij parketstudio de Haven een traprenovatie gepland. De renovatie zou in augustus 2017 plaatsvinden. De totale kosten zouden 5200 euro zijn. Ze waren heel amateuristisch bezig. Toen de monteur namelijk in augustus aankwam om de trap te leggen had hij een totaal andere kleur trap meegenomen. Hierop moesten we nog maanden zonder trap doorbrengen. We wilden de bestelling annuleren, omdat het te lang duurde, maar dat mocht van parketstudio de Haven niet. We kregen zelfs geen korting. De contact was in tussen behoorlijk slecht. We belden ze, ze namen niet op. We stuurden mails na mails en pas een paar werken later kwam er een reactie. We waren zelf bij de winkel langs geweest en daar werden we zeer onvriendelijk behandeld. We moesten van hun maar afwachten! Nadat de trap er eindelijk lag, viel het ons op dat het hout wel heel slecht is. Het hout komt waarschijnlijk uit China (om de kosten maar zo laag mogelijk moeten zijn). Het hout begon letterlijk af te brokkelen. Om te voorkomen dat er kleurverschil zou optreden zijn we begin januari weer bij ze langs geweest om de afgebrokkelde treden te laten vervangen. Op dinsdag 23-01-2018 is er een monteur van hen langsgekomen. De bedoeling was zoals afgesproken het vervangen van 4 treden. De monteur keek naar de treden en zei dat hij dit niet kon vervangen, omdat hij er zelf niet op vertrouwde dit zonder beschadiging aan andere treden te kunnen doen. NU VRAAG IK, IS DIT ONS SCHULD? Hij heeft de afbrokkelingen met wat verf gedicht. Ik had inmiddels al wel 224 euro moeten voorschieten (met als bedoeling het vervangen van 4 treden, wat niet is gebeurd). Aangezien de monteur zei dat het verf van de zaak was en de 4 treden niet heeft vervangen wilde ik het bedrag: 224 euro terug. We hebben dezelfde dag nog gemaild met daarin vermeld dat we het bedrag terug willen. Nog steeds geen reactie! We zijn vandaag maar langs geweest bij de winkel. Ze hadden het te druk voor ons en er werd door een kale mannelijke medewerker (ben de naam kwijt) die daar werkt iets heel opmerkelijks gezegd. Hij zei dat we maar met de telefoon een afspraak moesten maken om langs te mogen komen. Volgens mij dacht hij dat we dom waren. EEN AFSPRAAK KAN JE OOK TER PLEKKE MAKEN. KORTOM WE WERDEN WEGGESTUURD. Op ons telefoonnummer wordt inmiddels niet meer gereageerd! Dus mensen PAS OP voordat je hier binnenloopt. Ze lichten je op waar je er bij staat. Alles is vriendelijk tot je het geld geeft, maar dan... Wij verwachten nog steeds ons geld terug. Ibis
Reactie of foto toevoegen
6,5
LAB21
Amersfoort (Utrecht)
“Redelijk” score uit 3 ervaringen
8,3
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
“Veel mis gegaan”
Door Eddy op donderdag 22 sep 2016 '16
De PVC vloer die bij ons gelegd is, zal dan uiteindelijk, volgens Parketstudio de Haven, heel netjes gelegd zijn. Maar oooooh wat is er veel mis gegaan. Veel oneffenheden, niet het juiste materiaal bij zich, te weinig planken, zo kan ik nog wel even door gaan. Communicatie met klant en intern met de eigen medewerkers kan stukken beter. Ook de nazorg verdient niet echt een schoonheidsprijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Richard Griffioen op dinsdag 7 feb 2017 '17
Goede ervaring, prettig geadviseerd bij verkoop, en ook daarna telkens op de hoogte gehouden over de voortgang. oplevering was op tijd en keurig uitgevoerd. Ook na oplevering bij vragen welke ik had is er juist geadviseerd. ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer voor het nieuwe huis”
Door P. Schot op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 10 jaar geleden hebben we onze visgraatparket vloer laten aanleggen door Parketstudio de haven. Deze vloer is toen heel netjes aangelegd. Omdat we een ander huis hebben gekocht en wij zeer tevreden waren over de gelegde vloer wilden we weer dezelfde vloer terughebben in ons nieuwe huis. Ons oude huis was ook heel snel verkocht mede door de parketvloer die aanwezig was. In de showroom zijn we goed geholpen en geadviseerd over de kleur van het hout. We hebben dezelfde vloer weer gekocht. het leggen van de vloer is met groot vakmanschap gedaan waardoor we weer een prachtige vloer hebben liggen. Iedereen die bij ons komt spreekt dit ook uit.
FOTO VAN P. SCHOT
Visgraatparket
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door J van Ginkel op dinsdag 7 feb 2017 '17
Wij hebben een parketvloer gekocht die precies zo is geworden zoals wij in gedachten hadden. Alles werd keurig volgens afspraak geleverd. Als wij familie en vrienden advies zouden moeten geven geven wij graag jullie naam door.
Reactie of foto toevoegen
“Lovend”
Door Gerard en Lies van Maurik op zaterdag 11 feb 2017 '17
Klantvriendelijk, flexibel in datum verzetten, niks was te veel bij het leggen van deze vloer, netjes afgewerkt en opgeruimd, kortom voor ons was het super. Pluim voor de vloer leggers. Deze prachtige PVC vloer bevalt ons zeer goed, hij voelt lekker warm aan je voeten. De vloer bevalt goed, lekker warm aan je voeten.
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Leo op dinsdag 13 sep 2016 '16
We hebben onze trap late renoveren niet echt slecht gedaan alleen de leuning kon beter heb hem zelf vast moeten zetten aan de boven kant waar het oude bevestiging heeft gezeten. Dat punt was te zwak iets naar boven met de bevestiging en het was goed geweest.

Aanvulling ontvangen op 16 september 2016: had via parket studio in spaken burg mijn trap late renoveren. Ze kwamen mooi op tijd die dag dus had die jongen de trap gedaan en overloop. Maar toen opeens zei ie de leuning maak ik er niet tegen moeten ze maar een andere keer doen. wou ie de leuning mee nemen. maar mijn vrouw zegt laat die maar hier want wie weet eaneer jullie weer komen. De helft betaalt en toen belde de baas met als vraag of we het volledige bedrag alsnog wilde betalen. Nee dus en als stank voor dank waren we over een goeie maand weer aan de beurt dus ruim een maand zonder leuning. Toen ze eindelijk kwamen om de leuning vast te zetten de bevesteging van de oude leuning had ik dicht gemaakt en de nieuwe bevestegingen zijn goed gemonteerd. alleen aan de bovenkant had ie de bevestiging op de oude gezet nou dat vraagt om problemen. De leuning ging los zitten dus ik wat grotere schroeven er in gedraaid nu zit hij weer vast. En ook de afwerking van de trap in nou ook niet wat ik er van had verwacht. Maar goed hij ligt er maar als ze zo werken als hier dan raad ik dit bedrijf niet echt aan.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 166 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Van den berg op woensdag 5 jul 2017 '17
van begin tot eind zijn wij perfect geholpen en te woord gestaan zowel in de showroom als telefonische. alles is volgens afspraak gegaan 1 dag van te voren is de vloer gebracht en de dag erna is de vloer er super snel en vakkundig ingelegd. ook de plintafwerking ziet er super uit.
Reactie of foto toevoegen
“Ziek ervan”
Door Arthur de vos op woensdag 19 okt 2016 '16
Pvc vloer veert, loopt af , plinten 1.5cm ruimte tussen vloer! Plinten opnieuw gedaan
Nu oude kitlaag boven me. Plint , trap gedaan, zit nu barst in . Opplak plinten niet vast! Prachtige vloer. Waardeloos gelegd door 2 mannen in een verrot busje uit Hilversum Echt ziek van als ik er overheen loop.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Parketstudio de Haven
aBunschoten Spakenburg , Haarbrug 3, 3751 LM Bunschoten, tel 033 - 298 58 88
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.