Feedback
9,5

Kitchen4all de Vries

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
kitchen4all.nl/de-vries
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all de Vries
Kitchen4all de Vries, gevestigd aan de Kamperzeedijk in Genemuiden, heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Kitchen4all de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.

Wat maakt ons nou zo bijzonder?
• Ongeacht je vraag, krijg je bij ons altijd passend en persoonlijk advies.
Afspraak = afspraak, zo heeft u altijd maximale duidelijkheid over uw nieuwe keuken.
• Wilt u een nieuwe keuken bestellen? Wij vragen bij een nieuwe keuken géén aanbetaling!
Eén aanspreekpunt dat precies weet wat uw wensen zijn.
• Wij proberen altijd met u mee te denken en gaan voor een 100% servicegerichte aanpak.
Ervaringen
Er zijn 99 ervaringen over Kitchen4all de Vries. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren77 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Nog steeds zeer tevreden”
Door Familie Keizer op woensdag 21 okt 2020 20
In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed.
Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! Geurt, bedankt voor het installeren van de quooker. Wij kunnen weer heerlijk thee zetten.

Eerdere ervaring van 27 april 2018: Wij kochten een landelijke Schmidt keuken. Wij zijn zeer tevreden over het totale proces.
FOTO VAN FAMILIE KEIZER
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam. vd Weerd op maandag 7 sep 2020 20
Tijdens het uitzoeken van de keuken werden wij vakkundig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht over wat wel en niet mogelijk was. Leveren en plaatsen ging vlekkeloos door een vakbekwame monteur. Wij zijn super tevreden over de dienstverlening en helemaal blij met onze nieuwe keuken. Ik zal keukencentrum de Vries zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaringen”
Door Fam. Dekker op donderdag 20 aug 2020 20
Onlangs een keuken gekocht bij dit bedrijf. We zijn zeer vakkundig en prettig geholpen door Gerhard. Ook het plaatsen van alles is zeer goed gedaan. We hebben alleen maar positieve ervaringen.
FOTO VAN FAM. DEKKER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Matig”
Door Henk en Helga op vrijdag 19 jun 2020 20
Overall matig advies en uitvoering. Er is vooraf niet gekeken in het nieuwbouwhuis. De kast is daardoor deels over een ventilatiedop gekomen. Ook de greeplijsten niet goed gemonteerd en hele keuken brak opgeleverd. Verschillende keren monteur weer terug gehad. Ook de kokend water kraan die geleverd is is van zeer slechte kwaliteit met steeds storingen en na een jaar al vervanging van boiler. Het verkoopproces was ok maar de uitvoering en de service niet.
FOTO VAN HENK EN HELGA
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken met de klant”
Door Johan Westendorp op maandag 8 jun 2020 20
Problemen met de kookplaat kon telefonisch niet opgelost worden .de monteur van Neff kon pas over 1.5 week komen stond gelijk de verkoper op de stoep met een vervangende kookplaat want je kunt niet 1.5 week zonder kookplaat en kreeg gelijk de tip mee oNee apparatuur te registreren bij Neff waardoor je ipv 2 jr garantie nu dus 5 jr garantie krijgt dat noemen we nou meedenken met de klant

Aanvulling ontvangen 9 juni 2020: De keuken is daar gekocht, de aankoop was in augustus 2017.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bedrijf”
Door C.G. Gerritsen -Woertman op vrijdag 5 jun 2020 20
Ik heb een prachtige mooie keuken hele goede service denken ook goed mee. Heel goed bedrijf. De monteur die bij mij plaatste was ook heel goed service gericht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam Bos op donderdag 4 jun 2020 20
We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. De hulp en expertise van Gerhard heeft daarbij zeker aan bijgedragen. Dat samen met onze wensen en ideeën en de mogelijkheden van de ruimte, is er een zeer mooie keuken ontstaan. Ook het plaatsen van de keuken liep soepel en zonder problemen. De monteur werkte zeer secuur en netjes. Echt een vakman. Ook de badkamer is nu besteld bij Keukencentrum de Vries. ! Zeker een aanrader.
FOTO VAN FAM BOS
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Marrieke op vrijdag 22 mei 2020 20
Tijdens onze afspraak kregen we een goed en duidelijk advies van Emmelien. Ze dacht mee met ons over de wensen die we hadden. En kunnen dan ook Keukencentrum de Vries alleen maar aanbevelen. We zijn erg blij met onze fantastische keuken!
FOTO VAN MARRIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Wesley de Goede op maandag 6 apr 2020 20
Fantastisch! Zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken door Gerhard. En met plaatsten ging alles zo goed en snel dat wij niet anders dan 5 sterren kunnen geven. Een fijne ervaring
FOTO VAN WESLEY DE GOEDE
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door Bernhard op donderdag 2 apr 2020 20
Zeer tevreden over de keuken die we uitgezocht hebben, voor vragen konden we altijd terecht. Het monteren van de keuken ging snel en goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Vellinga op woensdag 1 apr 2020 20
Super goed geholpen, vriendelijk personeel wat uitgebreid de tijd voor ons nam. Er werd goed geluisterd naar onze wensen! We kunnen iedereen Keukencentrum de Vries aanbevelen!
FOTO VAN VELLINGA
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Awanesjan op maandag 23 mrt 2020 20
Wij zijn erg tevreden over keukencentrum de Vries, er werd telkens goed de tijd genomen voor ons, ondanks dat we meerdere malen zijn geweest. Ook was de verkoopster die ons heeft geholpen erg prettig in de omgang. Ook de levering en montage van de keuken ging erg goed. Het geeft een fijn gevoel na de aanschaf van een keuken dat we over alle facetten tevreden zijn. Keukencentrum de Vries bedankt!
FOTO VAN AWANESJAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ans op zondag 8 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken, geholpen door Emmelien. Deskundig en niet opdringerig, prettige verkoopster. Geplaatst door Willem, keurig werk geleverd en een fijn persoon om over de vloer te hebben. Onze PVC- vloer ook van keukencentrum de Vries, handig om zo het paneel en keukenblad bij de stalen te houden. Wij genieten nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN ANS
Keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Last op dinsdag 18 feb 2020 20
Top bedrijf,alles wat we afgesproken hebben zijn ze nagekomen. En keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Pascal op maandag 10 feb 2020 20
Het was tijd voor een nieuwe keuken, hier super goed en professioneel geholpen. Meedenken met de klant staat hier hoog in het vaandel. Plaatsing van de keuken ook helemaal super!! Een pietje precies, zo zie ik het graag!! Al met al een super ervaring die ik iedereen aan kan raden
FOTO VAN PASCAL
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Wouter op zondag 2 feb 2020 20
We hebben bij Keukencentrum de Vries onze nieuwe keuken gekocht. Na wat twijfelachtige ervaringen bij "ketens" (schimmig prijs proces) gezocht naar een zaak met een andere aanpak. Bij deze keukenzaak krijg je direct een eerlijke prijs wat een veel beter gevoel geeft. Daarnaast bedacht verkoper Gerhard een andere indeling dan waarmee wij naar de zaak waren gekomen. Dit heeft bij ons thuis uitstekend uitgepakt. We zijn er erg blij mee. Ook de installatie door monteur Willem was uitstekend! Keukencentrum de Vries heeft later ook nog vensterbanken in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad geleverd. Kortom, ze denken met je mee en leveren meer dan je verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door fam. Maas op dinsdag 7 jan 2020 20
Wij zijn op een erg prettige manier geholpen. De verkoper liet ons meedenken, drong ons niets op en gaf ons goede tips. Je kon er altijd nog weer met vragen terecht. Ook is de plaatsing op een nette manier, door een goede monteur, zeer zorgvuldig gedaan.En als je dan ook nog nagebeld wordt of alles op een goede manier is verlopen is dat erg fijn.
FOTO VAN FAM. MAAS
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar, transparant en kundig”
Door Hanne Troost op zondag 22 dec 2019 19
Afgelopen zomer een keuken gekocht voor ons nieuwe huis bij keukencentrum de Vries. Afgelopen november is hij geplaatst. We zijn erg blij met het resultaat. Gerhard nam uitgebreid de tijd en voelde goed aan waar we stonden in het koopproces. We hebben ons geen moment onder druk gezet gevoeld en juist veel ruimte ervaren om te mogen overwegen. Gerhard had veel oog voor details die we zelf niet hadden bedacht. Zo wees hij ons op een extra raam die in de voorgaande keuken onder het werkblad zat. Zo kwamen we tot een mooie parallel keuken die nog veel licht binnenlaat. In onze zoektocht naar een passende vloer kregen we keukenonderdelen mee, die ons hielpen een passende vloer te kiezen. Plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak gegaan en ging voorspoedig. Een aantal woorden waar die passen bij KdV: Betrouwbaar, transparant en kundig.
FOTO VAN HANNE TROOST
Erg blij met de keuken
+ Toon extra foto van Hanne Troost
+ Toon extra foto van Hanne Troost
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marian Biesma op vrijdag 13 dec 2019 19
Ik heb eerst een badkamer gekocht. Omdat de service, de persoonlijke en eerlijke benadering, de professionaliteit erg goed was heb ik daar ook de keuken gekocht. Ook daar ben ik zeer goed geholpen. Men zette geen druk achter de ketel, de adviezen waren professioneel en eerlijk. De plaatsing ging prima en de service is uitmuntend!! Ik zou keukencentrum de Vries zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door M van Vliet op donderdag 24 okt 2019 19
Volledige keuken gekocht. Heel goede adviseur en mooie producten. Wij zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf aan de Kamperzeedijk dan ook van harte aan. Probleempjes werden in goede harmonie opgelost. Wij zijn heel blije met het mooie resultaat.
FOTO VAN M VAN VLIET
Keuken met gele achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door den Boer op vrijdag 18 okt 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht in Genemuiden. Gerhard heeft ons perfect geholpen met het maken van keuzes en vooral ook 3D aanzichten. Mede op basis hiervan hebben wij besloten eerst de keuken te vergroten. Aan alle details is gedacht en ook het plaatsen verliep daarom prima binnen één dag. Naderhand zijn nog enkele kleine opleverpuntjes perfect en zonder moeilijk doen opgelost door vakman Gerrit. Hij heeft ook de smetlijsten en vensterbank geplaatst en enkele naden voor ons afgekit. Het eindresultaat is super!
FOTO VAN DEN BOER
Super
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Albert en Mariet op maandag 7 okt 2019 19
We hebben keuken voorjaar 2019 gekocht bij de Vries keukens. Deze is afgelopen juni gemonteerd. Dat er een groot verschil is in hoe keuken verkopers meedenken hebben we in de oriëntatie fase gemerkt. Waar andere keukenverkopers ons probeerden snel te overtuigen om maar de zelfde middag te beslissen was onze verkoper Gerhard Koster een echte meedenker! Hij inventariseerde onze wensen en kwam met goede - en goedkopere - oplossingen voor onze ideeën en wensen. Toen we op laatste moment de plaatsingsdatum 2 weken later wilden hebben ivm meerwerk van de verbouwing was dit zelfs geen probleem! Kortom we zijn SUPER tevreden over de Vries Keukens en in het bijzonder over verkoper Gerhard Koster. Gerhard bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Stef en Celine op zaterdag 14 sep 2019 19
Wij hebben de keuken hier gekocht. Super goed geholpen met het uitzoeken en tekenen van de keuken. Er word goed mee gedacht over wat mooi is en wat pastte binnen ons budget, dit was ook erg fijn was.

Aanvulling ontvangen 16 september 2019: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd in 1 dag. Monteur heeft netjes op ons gewacht om alles uit te leggen en waar we nog rekening mee moesten houden zoals het kitten.
Reactie of foto toevoegen
“Supertrots”
Door Jenny en Paul Roosendaal op zaterdag 31 aug 2019 19
Wij hebben een supermooie matzwarte keuken met roestkleurig blad. Heel goed geholpen.. advies gekregen. Ze hebben uitgezocht hoe onze wensen konden passen in onze beperkte ruimte. Ze staan altijd klaar als je vragen hebt. Eventuele problemen worden opgelost. Geweldige monteur die de keuken er superstrak in heeft gezet. Zeker een aanrader want ook het materiaal van de keuken is erg goed en degelijk (stevig). Ook de pvc vloer die we gelijktijdig hebben gekocht is erg mooi geworden. We zijn supertrots op onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JENNY EN PAUL ROOSENDAAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Viel ons tegen”
Door Rotman op zaterdag 31 aug 2019 19
Helaas hebben wij onze ervaring bij keukencentrum de Vries als matig ervaren. Bij het opbouwen van de keuken bleek de radiotor niet geleverd te zijn maar onze oude radiator was inmiddels al wel afgevoerd. Hierdoor hebben we in de koudste periode van jaar (medio januari) moeten bijverwarmen met een elektrische kachel. Tevens was er verwarring over wie de koof zou plaatsen; degene die de boel had afgebroken of degene die het ging plaatsen. Naderhand geen excuses of niks vanuit keukencentrum de Vries. De keuken is prachtig maar de werkwijze en aftersale vielen ons tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Fam B.J. van Dalfsen op dinsdag 20 aug 2019 19
Deskundig advies ontvangen. Uitgebreide - en overzichtelijke offerte ontvangen. Montage volgens afspraak en correct uitgevoerd. Goede nazorg verleend. Prima bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam Post op donderdag 15 aug 2019 19
Wij zijn zeer goed geholpen met onze keuze voor een nieuwe keuken, ook het plaatsen van de keuken is zeer deskundig en netjes gedaan.
FOTO VAN FAM POST
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door Hw Dekker op woensdag 14 aug 2019 19
Keuken gekocht. En deze is geplaatst met grote tevredenheid. Je hoort veel dat er van alles mist of beschadigingen zijn maar alles in één dag compleet en klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. Ter Harmsel op woensdag 24 jul 2019 19
Bij het uitzoeken van onze keuken zijn we goed geholpen door deskundig personeel. Ook het plaatsen is volledig verzorgd door keukencentrum De Vries, vakkundige mensen hebben gezorgd voor een mooi eindresultaat. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. TER HARMSEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellen van Dam op maandag 1 jul 2019 19
Er is door Keukencentrum De Vries een keuken geplaatst. Ook hebben ze een tegelvloer aangebracht. We zijn zeer tevreden over het meedenken, de vriendelijkheid en het geplaatste resultaat!
FOTO VAN ELLEN VAN DAM
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk Meppelink op zaterdag 8 jun 2019 19
In december 2018 hebben wij een keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries in Kamperzeedijk. Na een aantal bezoeken en een goede begeleiding van de keukenadviseur zijn wij uiteindelijk gekomen op de keuken zoals die nu bij ons geplaatst is en daarover zijn wij zeer tevreden. Vooral het niet opdringerige en het no nonsense advies "heb je dat wel echt nodig?" spreken erg aan. De aftersales en service zijn ook uitstekend. Het is bijzonder om te zien hoe in samenspraak met de keukenadviseur je tot een mooie, stijlvolle passende keuken kunt komen. Wij kunnen iedereen aanraden die een nieuwe keuken wil om eens een bezoek te brengen aan keukencentrum de Vries
FOTO VAN HENK MEPPELINK
Keuken met gele achterwand
+ Toon extra foto van Henk Meppelink
+ Toon extra foto van Henk Meppelink
Reactie of foto toevoegen
“Raden het met een tien aan”
Door Gerrit van Erven op dinsdag 21 mei 2019 19
We hebben een keuken gekocht en daarbij zeer goed geholpen om de juiste keuzes te maken. We zijn dik tevreden met de service. Ook het plaatsen werd vakkundig gedaan.
We waarderen het zeker met een tien en zouden anderen anderen ook adviseren om bij hen te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor kantine”
Door Fred op vrijdag 3 mei 2019 19
Wij hebben in de vestiging Dronten de keuken gekocht voor onze kantine, ontvangstruimte. Albert heeft ons uitstekend geholpen en zeer goed geadviseerd. Hoewel de indeling eenvoudig is, is het toch een hele speelse opstelling geworden. Toen de keuken eenmaal geplaatst was, wilde we toch nog een koffie machine plaatsen zonder dat deze op het bestaande keukenblad geplaatst zou worden. Albert kwam met de oplossing om nog een extra stuk blad te plaatsen. Dit was binnen zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Wij zijn hier erg tevreden over.
FOTO VAN FRED
Speelse keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Karst de Lange op woensdag 1 mei 2019 19
We hebben een keuken gekocht. Er was veel haast bij omdat ik mijn huis had verkocht en binnen 2 maanden er uit moest. We werden heel goed geholpen en alles werd snel en super goed geregeld.En de prijs was ook goed. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2019: De keuken is geplaatst, en in gebruik. We zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed”
Door Liesbeth op woensdag 1 mei 2019 19
Wij hebben hier een keuken gekocht. Enorm goed geholpen. Ze dachten mee, en hadden eerlijk advies. Het zetten van de keuken ging ook top, netjes gewerkt. Na dat de keuken er in gezet was zijn ze langs geweest om alles uit te leggen. Wat een fijn bedrijf! We raden het zeer zeker aan!
FOTO VAN LIESBETH
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Martin op dinsdag 30 apr 2019 19
Bij dit bedrijf keuken gekocht. Alle tijd wordt voor je uitgetrokken. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Niets is teveel. No nonsens en degelijk. Plaatsing ook keurig afgewikkeld!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Meijwaard op dinsdag 30 apr 2019 19
Al langere tijd, waren wij opzoek naar een nieuwe keuken. Doordat wij meerdere zaken bekeken hebben, kregen wij het beste gevoel bij Keukencentrum de Vries aan de kamperzeedijk te Genemuiden. Na een hartelijk en sociaal ontvangst kregen we een heerlijk kopje koffie, waarbij er op een heel ontspannen sfeer en een warm welkom uitgelegd werd wie de mensen achter het bedrijf zijn. Er was geen haast en de verkoper nam alle tijd, zelfs toen het bleek al half 6 te zijn, had de verkoper alle tijd om alles netjes tot een afronding te brengen. Het beeld wat we hadden bij het bedrijf bleek goed te zijn, spontaan en sociaal waren de verkopers. Veel worden aankopen van keukens gezien als een formeel gesprek, dit was bij Keukencentrum de Vries totaal niet aan de orde, door de open en eerlijke manier van adviseren hebben we een gezellig en super informeel gesprek gehad, waar we met veel plezier op terug mogen kijken. Nadat bleek, dat de keuken snel geleverd moest worden, ging de verkoper direct in overleg met de orderverwerker om de mogelijkheden te bespreken. Keukencentrum de Vries gaf aan snel te kunnen leveren, dit zijn zij tot in details nagekomen, zelfs bij levering werden de materialen extra gecontroleerd op schade en op onjuistheden. Alles klopte direct. In de showroom zijn veel keukens te bezichtigen, waarbij voor iedereen tegen een scherpe en betaalbare prijs een super nette en mooie keuken te verkrijgen is. Kortom kunnen wij terug kijken op een geslaagde aankoop en een bijzonder mooi eindresultaat, waar we zeer tevreden over zijn. Keukencentrum de Vries een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G Snel op dinsdag 23 apr 2019 19
Hele mooie en degelijke showroom gekocht en laten installeren. Vakmensen als het gaat om ontwerp en meedenken mbt de mogelijkheden en aanpassingen in ons huis, zeer vakkundige monteur. Uiterst secuur, correct in omgang en betrouwbaar. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN G SNEL
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dave de Velde op donderdag 18 apr 2019 19
Goed geholpen bij de keuze van alle opties. Compleet geleverd en goede monteur. Zeker dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Constructieve begeleiding”
Door Hans op zaterdag 6 apr 2019 19
In eerste instantie zijn wij voor een keuken gegaan. In het offerte traject zijn wij uiterst constructief begeleid in het definitief vaststellen van onze keuze. Vervolgens de offerte uitgebreid met het aanleggen op het gehele benedenetage, van vloerverwarming 900 m1 en het leggen van een 90 m2 tegelvloer, tegels 80 x 80 cm. Twee weken voor aanvang van de werkzaamheden hebben wij ook nog besloten de toilet opnieuw te laten betegelen en inrichten. Het gehele proces is door Keukencentrum de Vries begeleid en binnen de afgesproken tijd, < 3 wkn, gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben op donderdag 4 apr 2019 19
We hebben hier een keuken gekocht. Zeer tevreden over de keuken en de klantenservice!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Patricia Selles op woensdag 20 mrt 2019 19
We hebben keuken gekocht en we zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker tevreden”
Door Fam. Olthof op woensdag 27 feb 2019 19
In januari 2019 werd onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn met name heel tevreden over de correcte wijze waarop alle afspraken werden nagekomen en over de montage ter plekke: een zeer betrokken en nauwkeurig werkende monteur, bovendien erg plezierig in de omgang/communicatie. Geen moeite was hem te veel! Zijn naam wil ik graag noemen: Karel van de Belt. Bij het opmeten en de levering van alle materialen zijn wel wat foutjes gemaakt (smetplint te hoog, schacht van de afzuigkap te kort). De communicatie hierover met de firma De Vries vond ik niet altijd even klantvriendelijk, dat kan zeker beter! Uiteindelijk is dit alles wel opgelost. Twee frontjes kwamen beschadigd uit de verpakking, deze zullen nog worden vervangen. De aansluiting van de boiler leverde wat problemen op, die zijn nog niet helemaal verholpen, maar dat zal nog deze week gebeuren. Al met al zijn we zeker tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Fam.Rook op zondag 24 feb 2019 19
Keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries Genemuiden, en tot op dit moment nog geen spijt gehad. Met een keuken kopen ga je niet snel over 1 nacht ijs. Bij meerdere keukenkzaken geweest en lang en meerdere keren om de tafel gezeten zo als dat vaak gaat. Uiteindelijk de beslissing genomen op gevoel om voor Keukencentrum de Vries te kiezen. Tot op heden heeft het gevoel ons zeker niet in de steek gelaten. Ik ben van me zelf vrij kritisch, maar alles was top. Vaak hoor je dat een keuken bijna nooit in 1 keer af is, of dat er wat nageleverd wordt, maar hier klopte alles. Hierbij natuurlijk ook een compliment naar de verkoper Gerhard en de eindbestelling van Paul. Ook de montage is vakkundig gebeurt. Wij zijn erg tevreden, en kan het iedereen aanraden om voor de Vries te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Gijssen op woensdag 20 feb 2019 19
Perfect geleverd en gemonteerd! Zoals het hoort!
FOTO VAN GIJSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door G. Tork op dinsdag 12 feb 2019 19
Erg prettig geholpen door zeer bekwame medewerkers. Er wordt echt de tijd genomen om naar je wensen te luisteren. Alles op tijd geleverd en helemaal compleet. Niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“10 plus”
Door Frits Meuleman op maandag 28 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht en werden geweldig geholpen verkoper had alle tijd voor ons de geleverde keuken was perfect en goed verpakt wij kunnen ieder keukencentrumde Vries aanraden. van ons een 10 plus.
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door H Booij op woensdag 16 jan 2019 19
En keuken en wij werden prima geholpen en de plaatsing was ook prima in orde
FOTO VAN H BOOIJ
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Herwin & Lisette op maandag 3 dec 2018 18
uiterst tevreden met het resultaat. tijdloos strak en modern.
FOTO VAN HERWIN & LISETTE
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Kampjes op donderdag 8 nov 2018 18
Kort geleden een prachtige keuken gekocht. Bij de eerste afspraak werd er een voorstel getekend en kregen we een 3D-tekening. Zo hadden we direct een goed beeld van de keuken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Kortom: we werden goed geadviseerd en correct geholpen; super!
FOTO VAN KAMPJES
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken gekocht”
Door Piet de Wit op woensdag 5 sep 2018 18
Het is een zeer goed bedrijf. De eventuele problemen worden direct opgelost. Worden vriendelijk geholpen en ze staan altijd onmiddellijk voor ons klaar. De prijzen van de keukens zijn misschien niet de allerlaagste, maar je krijgt er dan ook een goede keuken voor.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Bart van der schoot op vrijdag 10 aug 2018 18
Keuken gekocht en laten installeren. Vakmensen als het gaat om ontwerp en meedenken mbt de mogelijkheden en zeer vakkundige monteur. Uiterst secuur, correct in omgang en betrouwbaar. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid gegaan”
Door Fam.v.Essen op dinsdag 3 jul 2018 18
Keuken,plavuizen vloertegels,bij het uitzoeken keuken, tegels nam men ruim de tijd voor ons en verder werden wij goed geadviseerd. Levering volgens afspraak, na plaatsing keuken waren er nog een paar dingen die nog aangepast moesten worden,maar dit werd keurig en vlot opgelost. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Vries keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijbestelling laden”
Door Harold op dinsdag 3 jul 2018 18
Via een kennis zijn wij bij Keukencentrum de Vries terecht gekomen. Mooi bedrijf, fijn personeel en goede spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Frank van der meer op dinsdag 3 jul 2018 18
Kort geleden een moderne keuken met eiland aangeschaft bij dit bedrijf. Door het kleine betrokken team is het traject is helemaal naar wens verlopen. Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Het juiste adres”
Door Thijs-Jan op zondag 1 jul 2018 18
Wij kochten een Schröder keuken. Na het aangeven van onze wensen tot deze keuken gekomen.We zijn heel blij met de keuken en het gekregen advies. Wat ons betreft het juiste adres wanneer deskundigheid, vertrouwen en service belangrijk voor u zijn.

Eerdere ervaring van 7 januari 2017: Een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij Delta keukens (zat op lokatie van keukencentrum de Vries). Nu was een scharnier van een keukenkastje kapot. Keukencentrum de vries, kende mijn merk keuken en het type scharnier. Deze werd aan huis gebracht tegen een coulance-tarief. Door ervaring tot het juiste scharnier gekomen en een tevreden (toekomstige) klant door deze super service!
FOTO VAN THIJS-JAN
Blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Z. de Graaf op zaterdag 30 jun 2018 18
Prachtige keuken gekocht. Super goed geholpen. Waren wat kleine problemen die door de serviceafdeling keurig zijn verholpen.
FOTO VAN Z. DE GRAAF
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig behandeld”
Door Jochem Harms op donderdag 17 mei 2018 18
Wij hebben bij dit bedrijf onze keuken en badkamer gekocht! In totaal door 3 medewerkers geholpen en bij alle 3 netjes en correct behandeld! Ze hebben kennis van zaken, en hebben ons nog handige tips gegeven! Er was een verkeerd artikel geleverd voor de badkamer, na 1 telefoontje lag het juiste artikel 2 dagen later op de stoep! We zijn bezig met een nieuwbouw woning, zou willen dat elke bedrijf de klanten zo correct zou behandelen!
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Bertus Visser op maandag 30 apr 2018 18
Keuken, prima service heldere uitleg een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en pvc vloer”
Door Loedeman op zaterdag 21 apr 2018 18
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht bij dit bedrijf. We zijn goed geadviseerd en vriendelijk geholpen. Ze namen echt tijd voor ons. We hebben veel plezier van de keuken en vloer. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeanette van Huffelen op woensdag 11 apr 2018 18
Keuken, goed geholpen vooral nadat er een foutje was netjes opgelost. Bij het bekijken van de keuken mooie 3d foto gehad, veel uitleg, geen vraag was te gek. Vooral heel fijn dat er mee gedacht werd met jou wensen en wat praktisch is.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Jan en Harianne Jutstra op maandag 9 apr 2018 18
We hebben een complete keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We hebben goed advies gehad en zijn tevreden met het eindresultaat. In overleg is alles mogelijk. Geen schreeuwerige offertes en reclames, maar gewoon duidelijk!
FOTO VAN JAN EN HARIANNE JUTSTRA
Keuken met verlaagd plafond met afzuigunit
+ Toon extra foto van Jan en Harianne Jutstra
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Marian Sellies op dinsdag 3 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen !
FOTO VAN MARIAN SELLIES
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door J Tuinstra op zondag 1 apr 2018 18
We hebben een keuken gekocht. Alles is prima verlopen. Plaatsing uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door G Lange op zaterdag 31 mrt 2018 18
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijke mensen en super goede service. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door G. Timmer op woensdag 28 mrt 2018 18
Vanuit Heerde bij keukencentrum de Vries uitgekomen en dat is ons prima bevallen. We hadden nog nooit een keuken gekocht. Zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen. De ene dag werd de keuken geleverd, de volgende dag geplaatst en twee dagen later zaten de tegeltjes ertegen aan. Geweldig. De greepjes werden gemist, maar nog dezelfde middag nageleverd, zodat ze er direct aangezet konden worden. Zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johannes Bogermanschool op woensdag 28 mrt 2018 18
We hadden in school twee nieuwe hoge keukenkasten nodig. Een keuken adviseur is op locatie geweest om met ons mee te kijken en te adviseren. Ook de plaatsing is heel goed uitgevoerd. Alles werd na de plaatsing keurig opgeruimd en afgevoerd. Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe kasten!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mj Kaslander op dinsdag 27 mrt 2018 18
Keuken zonder boven kastjes.Geplaatst door keukencentrum de vries!!uitstekende service.

Eerdere ervaring van 6 april 2017: Onze ervaring is dat wij bij Keukencentrum de vries goed geholpen zijn!Prijs kwaliteit verhouding is goed!Dit is een rede om even bij Keukencentrum de vries binnen te lopen. U word vriendelijk te woord gestaan.Wat wilt u nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer persoonlijk”
Door Hondebrink op maandag 26 mrt 2018 18
Zeer persoonlijke en kundige touch en geen commerciële bla blA. Fijne communicatie en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Beens op zaterdag 24 mrt 2018 18
Na aankoop van onze woning contact gezocht met Keukencentrum de Vries voor het renoveren van onze keuken. Hierbij dachten wij dat de keuken nagenoeg afgeschreven zou zijn, echter door super eerlijk advies (en bezoek op locatie) van Keukencentrum de Vries heeft onze keuken weer een totaal nieuwe look. Keukenkastjes vernieuwd, smetplinten toegepast en keurig ingemeten & gemonteerd door vakkundige medewerker! Mede door strakke planning en nakomen van afspraken was de keuken ruim op tijd klaar voor gebruik! Aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door GJ Floors op vrijdag 23 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken en sanitair gekocht. Advies en prijs super goed.
FOTO VAN GJ FLOORS
Ruimte met keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over hulp”
Door Johan en jenneke borst-last op woensdag 21 mrt 2018 18
Nieuwe keuken gekocht bij keukencentrum de vries zeer tevreden hoe we daar geholpen zijn een aanrader voor iedereen. Op zaterdag 10 maart geleverd en op maandag 12 maart geplaatst wat ook op een zeer goede en vriendelijke manier ging donderdag 15 maart was alles door keukencentrum de vries tot op de puntjes afgewerkt.dus nieuwe keuken of badkamer nodig twijfel niet ga na de vries.
FOTO VAN JOHAN EN JENNEKE BORST-LAST
Keuken afgewerkt tot in de puntjes
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Eric en Arende Kroon op woensdag 21 feb 2018 18
We zijn heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er was een duidelijke uitleg en alle afspraken zijn nagekomen. Het eindresultaat mag er zijn: de keuken is prachtig en helemaal naar onze wens!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden klant”
Door Wichert op maandag 12 feb 2018 18
In onze nieuwe woning stond een supermoderne keuken, iets dat totaal niet bij onze landelijke woonstijl paste. De inbouwapparatuur en de opstelling waren prima in orde. We wilde andere vloertegels en keukentegels, de verkoper bij keukencentrum de Vries hoorde ons verhaal aan en stelde een keukenrenovatie voor waarbij de keuken op een vrij simpele manier een andere look kon krijgen. Hij heeft ons enorm goed geholpen en ondertussen is onze bestaande keuken omgeturnd naar een mooie landelijke woonkeuken, compleet anders dan voorheen. Keukencentrum De Vries heeft ons geen nieuwe keuken kunnen verkopen omdat onze keuken kwalitatief nog goed in orde was, maar ze hebben ons wel op een idee gebracht en ons geholpen deze te realiseren, het plan van aanpak werd opgesteld en de medewerkers hebben hun uiterste best gedaan en hebben er weer een uiterst tevreden klant bij. Een warme douche voor keukencentrum de Vries (figuurlijk dan :-)
FOTO VAN WICHERT
Van modern naar landelijk
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Noppert op zondag 3 dec 2017 17
Hebben een aantal jaren terug een keuken gekocht waarbij kortgeleden een aantal scharnieren van de keukenkastjes niet meer vertragend werkten. Gebeld en zouden langs komen om dit repareren want dit mag niet voorkomen en het was garantie. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus goed omdat het zijn afspraken nakomt. Weet dus niet hoe andere klachten worden behandeld maar dit bedrijf is wel een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 december 2017: De keuken hebben wij circa 4 jaar geleden gekocht toen het bedrijf nog Delta keukens was.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Hammer op woensdag 22 nov 2017 17
De laatste kleine dingetjes afgewerkt van onze keuken. Service monteur werkt het tot het laatst toe netjes af. Denk ook mee met de klant. NIET zoals je wel eens hoort..... keuken gekocht en geplaatst zoek het maar uit. Nee netjes alles tot de puntjes afgewerkt. We kunnen zeker Keukencentrum De Vries aanbevelen bij anderen. Complimenten ook voor Albert van Asselt die goed heeft geprobeerd om onze wensen op papier en in werkelijkheid uit te laten komen.
FOTO VAN FAMILIE HAMMER
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Dave Knijnenberg en Kim van Sloten op maandag 21 aug 2017 17
Wat een goede service en geweldig eindresultaat! Na een aantal bezoekjes en goede adviezen hebben wij onze droomkeuken bij keukencentrum de Vries gekocht. Albert van Asselt nam alle tijd om samen met ons de keuken samen te stellen. Hij dacht op de juiste momenten (wanneer wij er even niet uitkwamen) erg goed met ons mee! Je merkt aan alles dat ze weten waar ze het over hebben en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij keukencentrum de Vries, dat in combinatie met een uitstekende prijs. Wij willen Lamco de Vries, Albert van Asselt en de monteur Anton Schoonhoven dan ook hartelijk bedanken! Een aanrader voor iedereen!!
FOTO VAN DAVE KNIJNENBERG EN KIM VAN SLOTEN
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door K. Sarelse op vrijdag 28 jul 2017 17
We hebben een keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. We zijn erg goed geholpen. De verkoper was professioneel en had verstand van zaken. Er wordt kwaliteit geleverd voor een goede prijs. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
De levering en montage zijn ook goed verlopen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henrico op woensdag 12 jul 2017 17
Fantastische keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. Leuk en behulpzaam personeel. Korte lijntjes in de contacten. En een TOP monteur. Millimeter werk en binnen 1 dag geplaatst. Geweldig!
FOTO VAN HENRICO
Keuken met tuinzicht
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fam. Steen Redeker op donderdag 22 jun 2017 17
Na een tijdje rond te hebben gekeken bij verschillende keukenzaken, zelfs tot in Duitsland, zijn we terecht gekomen bij Keukencentrum de Vries. Hier vonden we de keuken die we zochten. Een warm welkom door Albert van Asselt en goede bruikbare ideeën over de eventuele plaatsing van de keuken gaf ons het vertrouwen om hier verder te gaan. Ons werd niet de duurste keuken verkocht, maar juist de keuken die het beste bij ons paste. Dit sprak ons persoonlijk erg aan. Inmiddels hebben we de keuken ongeveer 3 maand in gebruik en zijn we nog steeds super tevreden.
Wij kunnen daarom niet anders concluderen dan een keuken van Keukencentrum de Vries is een absolute aanrader. Geen mooie praatjes, maar een eerlijk en deskundig advies.
FOTO VAN FAM. STEEN REDEKER
Keuken die past
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Vlastuin op donderdag 22 jun 2017 17
Super ervaring bij Keukencentrum de Vries. Albert van Asselt heeft ons zeer goed geadviseerd voor een compleet nieuwe keuken. De keuken stond snel en het was een vriendelijke en prettige monteur met verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anja Plantinga op donderdag 22 jun 2017 17
Keukencentrum De Vries heeft mij enorm goed geholpen na het failliet gaan van het bedrijf waar ik mijn oude keuken had gekocht. Professioneel, betrouwbaar, goede communicatie en vakkundig. Super tevreden klant!
FOTO VAN ANJA PLANTINGA
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Klaas Stoter op zaterdag 17 jun 2017 17
Prettig bedrijf met goede service en de keuken is compleet geleverd. Dit hoor je soms wel eens anders om je heen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Lubertha en Jan René Hofstede op donderdag 8 jun 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht naar aanleiding van een origineel ontwerp en het goed meedenken van de verkoper Albert. Hij wist net het juiste detail toe te voegen in combinatie op ons vooraf opgegeven budget. We wisten direct waar we aan toe waren.
De service nadien was zeer goed geregeld. Wij raden Keukencentrum De Vries dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Beens op dinsdag 30 mei 2017 17
Keuken gekocht, goed advies van Albert van Asselt gekregen. Bezorging was correct en zorgvuldig Door vriendelijke bezorgers! De montage is gedaan op advies Door JopSen Montage wat een vakman, zulke zie je maar weinig zelfs de aansluiting van het plafond werd probleemloos opgelost! Alles met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken en al heel veel positieve reacties gehad!
REACTIE VAN FAM. BEENS
Foto van geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeikelboom op maandag 29 mei 2017 17
We werden goed geholpen in de winkel wat we wouden werd goed uitgelegt we wisten op eengegeven moment niet zo goed meer wat we wouden toch weer veranderd En bij het lever thuis was alles compleet mooi gelopen zo we zijn tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door C. van Ommeren op vrijdag 26 mei 2017 17
In korte tijd heb ik een hele fijne en mooie keuken geplaatst gekregen. Er was een ruime keus, en het is goed afgehandeld. Ik kon zeggen hoe ik het graag wilde, en dan werd gekeken of dat ook kon. Het is goed naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jan Dollen op vrijdag 26 mei 2017 17
Onze ervaring met Keukencentrum de Vries is positief. De informatie was duidelijk, het resultaat is naar alle tevredenheid. Afspraken werden goed nagekomen, ook door installatiebedrijf Jopsen uit Urk. Wij kunnen het bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Brouwer op donderdag 6 apr 2017 17
Perfect geholpen! Eerste keuken gekocht, en ook eerste keuken verkocht door Keukencentrum de Vries! Je kunt absoluut zeggen dat ze goed zijn begonnen, service, prijs / kwaliteit tot aan plaatsing! Keuken centrum de Vries is aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettige samenwerking”
Door C.den Harder op donderdag 6 apr 2017 17
Wij hebben een heel prettige samenwerking gehad met Keukencentrum de Vries. Niets dan lof. Niets was teveel als wij met vragen kwamen. We hebben de keuken; badkamer en vloer bij dit bedrijf gekocht en alles werd volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en klantvriendelijk”
Door Fam ten Cate op zaterdag 11 mrt 2017 17
Blij met onze nieuwe keuken. Er werd goed ingespeeld op onze wensen. De Neff oven wordt intensief gebruikt, voldoet met als de overige apparatuur aan onze verwachtingen. Prettige en klantvriendelijk benadering, zelfs tijdens de vakantie van de verkoper werd er gereageerd op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk advies”
Door Hervormde Gemeente Zwartsluis op maandag 27 feb 2017 17
Een eerlijk advies, een snelle levering, een nauwkeurige plaatsing en een goede prijs-kwaliteit verhouding, daarom een absolute aanrader voor iemand die een keuken zoekt ! Daarnaast een showroom met ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Erg flexibel”
Door G.J. Timmerman op donderdag 2 feb 2017 17
Prachtige keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries! Eind 2016 in contact gekomen met Albert van Asselt. Tekeningen waren snel uitgewerkt en het vertrouwen was er vanaf het begin. Duidelijk advies en samen uitgekomen op een prachtige keuken met eiland. Levering van de keuken ook goed verlopen, erg flexibel en meedenken met de wensen van klant. De keuken zal binnenkort worden gebruikt en wij hopen op jaren plezier van deze keuken. Wij gaan ervan uit dat de after-service ook van hetzelfde niveau zal zijn wanneer dit nodig is. Succes met de verdere groei en bedankt Albert!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig tevreden”
Door G.Kouwen op donderdag 2 feb 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht, de ervaring was geweldig en we zijn fantastisch geholpen. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, bleek hier alles mogelijk te zijn en we hoefde geen consessies te doen, wat bij andere zaken wel moest. En dat voor een zeer voordelige prijs... Ze kwamen ook met leuke ideeën. Wij kunnen Keukenbedrijf de Vries van harte aanbevelen. De levering en montage en afwerking zijn geweldig
FOTO VAN G.KOUWEN
Keuken met leuke ideeen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gerieke Meuleman op maandag 9 jan 2017 17
Onze combi-magnetron had het helaas begeven. Door Keukencentrum De Vries zijn we goed geholpen en geadviseerd. Wij hadden voor de nieuwe wel bepaalde wensen. Daar hebben ze op geselecteerd en ons een prima en mooie magnetron geleverd. Erg goede service, ook na de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Thijs op vrijdag 6 jan 2017 17
Ik ben geweldig geholpen, had problemen met recirculatiekap en zij hebben de service opgenomen voor mij (vorige bedrijf is failliet) helemaal top. Geweldig bedankt. Ga zo door en de klanten blijven komen
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door B. Bracht op donderdag 29 dec 2016 16
Van het begin tot het eind geweldige service. Bij de aanschaf goed en origineel advies, er werd goed op onze wensen ingespeeld. Montage in één dag helemaal af. Geen derden nodig voor het aansluiten van gas ed. Ik raad Keukencentrum de Vries echt voor iedereen aan ! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anita op donderdag 29 dec 2016 16
Mijn keuken gekocht bij keuken centrum de Vries. Hele goede Service. Er is prima oplossingsgericht meegeholpen met de indeling van de keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook achteraf prima Service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door J. van Dijk op donderdag 29 dec 2016 16
Wij zijn tevreden met de service van Keukencentrum de vries! Wij konden met al onze vragen bij jullie terecht. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Wij hadden direct vertrouwen in de verkoper. Ook belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kitchen4all de Vries
aGenemuiden , Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.