Feedback
6,0

Keukenstudio Twente

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-3491129 | Pasmaatweg 10, 7556 PH Hengelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Twente
Keukenstudio Twente is een gespecialiseerd, creatief en no-nonsense bedrijf
Alternatieven voor Keukenstudio Twente
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 264 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 404 ervaringen
• I-Kook
   
(Hengelo OV Overijssel) score 8,6 uit 354 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 8,9 uit 44 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,3 uit 338 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,6 uit 89 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 71 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 190 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Keukenstudio Twente. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een woord: Geweldig!”
Door Michel op vrijdag 3 mei 2013 13
Onlangs een keuken besteld bij Keukenstudio Twente. In eerste instantie wilden wede keuken in 2x vervangen. Eerst een stukwaar alleenmaar hoge kasten moesten komen en later het L-gedeelte van de keuken. Uiteindelijk toch gekozen om alles in 1x te doen, omdat je dan ook gelijk klaar bent. We hebben besloten om de keuken te bestellen bij Keukenstudio Twente, omdat we hier een goede prijs kregen en we hadden een goed gevoel bij dit bedrijf. Tijdens het uitzoeken kregen we deskundige advies, wat goed aansloot bij onze behoeften. We werden geholpen door Coen (eigenaar) die erg vriendelijk is. Uiteindelijk is er geleverd (op dag en tijdstip naar keuze) wat we uit hadden gezocht. De keuken is geplaatst door een zeer ervaren en deskundige monteur, ook deze verdient een pluim! Achteraf hadden we eenpuntje, namelijk de dempingen op de kastdeurtjes die onsbeloofd waren, maar na 1 telefoontje was dit al opgelost en werd het alsnog geleverd. We zijn erg blij met deze keuken! Al met al een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Maken het niet waar”
Door Jaap op donderdag 5 dec 2019 19
in 1 woord...DRAMA. Een volledig gekochte keuken die in 1 week gebouwd zou worden heeft 4.5 maand in beslag genomen. Er moest zelfs een ingebrekestelling aan te pas komen om uberhaupt nog contact te krijgen met deze 1 mans zaak. Coen de eigenaar is erg goed in pre-sales en sales. maar neemt teveel hooi op zijn vork waardoor de daadwerkelijke levering loze beloftes gedaan worden. Hij leeft dan in de waan vanalles voor je gedaan te hebben en door drukte nergens aan toe te komen. maar dat is geen excuus richting de klant. Op een bepaald moment wordt hij grof en zegt hij er zelf helemaal klaar mee te zijn en krijg je hem niet meer te spreken. Mede door allerlei schades die door hem ingehuurd persooneel gemaakt heeft(ZZP inhuur). Al met al hebben we zelf erg veel eigen kosten moeten maken om de schades veroorzaakt door de ZZP-er te herstellen. Keukenstudio Twente maakt NIETS van zijn beloftes waar. Advies om echt een keukendeurtje verder te rijden en je keuken ergens anders aan te schaffen en te laten monteren. Dit puur om een complete deceptie te voorkomen. Helaas zijn wij door zijn mooie praatjes erin getuind en zit er voor altijf een smet op onze beoogde droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenstudio Twente
aHengelo OV , Pasmaatweg 10, 7556 PH Hengelo, tel 074 - 349 11 29
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.