Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
8,6
I-Kook
Hengelo OV (Overijssel)
280 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
262 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
30 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
52 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
199 ervaringen
7,0

Keukenstudio Twente

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-3491129 | Wegtersweg 80, 7556 BR Hengelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Twente
Keukenstudio Twente is een gespecialiseerd, creatief en no-nonsense bedrijf
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Keukenstudio Twente. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een woord: Geweldig!”
Door Michel op vrijdag 3 mei 2013 '13
Onlangs een keuken besteld bij Keukenstudio Twente. In eerste instantie wilden wede keuken in 2x vervangen. Eerst een stukwaar alleenmaar hoge kasten moesten komen en later het L-gedeelte van de keuken. Uiteindelijk toch gekozen om alles in 1x te doen, omdat je dan ook gelijk klaar bent. We hebben besloten om de keuken te bestellen bij Keukenstudio Twente, omdat we hier een goede prijs kregen en we hadden een goed gevoel bij dit bedrijf. Tijdens het uitzoeken kregen we deskundige advies, wat goed aansloot bij onze behoeften. We werden geholpen door Coen (eigenaar) die erg vriendelijk is. Uiteindelijk is er geleverd (op dag en tijdstip naar keuze) wat we uit hadden gezocht. De keuken is geplaatst door een zeer ervaren en deskundige monteur, ook deze verdient een pluim! Achteraf hadden we eenpuntje, namelijk de dempingen op de kastdeurtjes die onsbeloofd waren, maar na 1 telefoontje was dit al opgelost en werd het alsnog geleverd. We zijn erg blij met deze keuken! Al met al een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenstudio Twente
aHengelo OV , Wegtersweg 80, 7556 BR Hengelo, tel 074 - 349 11 29
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.