Feedback
7,3

Keukenidee Zaltbommel

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0418-726991 | Veilingweg 1, 5301 KM Zaltbommel
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Keukenidee Zaltbommel. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Je zit hier goed”
Door J.J. Siera op dinsdag 19 jun 2018 18
Na zeer goede ervaring met de Keukenkeizer uit Breda hebben wij er voor gekozen om de daar gekochte keuken na 23 jaar te vervangen. Helaas bestond de Keukenkeizer niet meer. Na wat gezoek zijn wij terecht gekomen bij Keukenidee, omdat daar de oud medewerkers werkzaam waren. Met een oude tekening en wat ideeën voor verbetering hebben wij een schitterende keuken uitgezocht. Omdat een keuken uit zeer veel onderdelen bestaat en bij verschillende fabrikanten vandaan moet komen is de kans groot dat er dingen niet kloppen bij de aflevering of de montage. Zolang de problemen die die zich voordoen door de keukenzaak worden opgelost en de service optimaal is (ook na montage) ben ik een zeer tevreden klant. Ik heb er vertrouwen in dat ik ook voor garantie bij Keukenidee terecht kan. Oh, ja, ook prijstechnisch zit je goed bij Keukenidee.

Aanvulling ontvangen op 20 juni 2018: Twee weken geleden zijn de laatste delen geplaatst. De monteurs zijn zeer bevlogen en denken in oplossingen. Omdat wij zeer kwetsbare onderdelen hadden besteld zijn is er tijdens het vervoer een aantal onderdelen bij ons aangekomen. Deze zijn opnieuw besteld en alle problemen die zich voordeden zijn naar tevredenheid opgelost.
FOTO VAN J.J. SIERA
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Eltink op donderdag 31 aug 2017 17
Prima service keuken gekocht in breda bij Keukenkeizer scharnier gebroken van koelkast is voor zeer schappelijke prijs vervangen door medewerker Keukenidee in Zaltbommel idd medewerker die vroeger werkzaam was bij Keukenkeizer.Dus hele andere ervaring dan die hierboven vermeld.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Kees op maandag 28 sep 2015 15
Prijs lijkt scherp, maar service en afhandeling om te huilen. Na 4 maanden zitten we nog te wachten op spullen en eigenaar negeert je mails en terug bel verzoeken. Foute spullen besteld, spullen besteld maar niet geleverd. Foute maten geleverd, plinten die krom zijn. Dit wordt een rechtszaak. Ver weg blijven van keukenidee Zaltbommel is ons advies. Keukenkeizer Breda was van dezelfde eigenaar en is ook failliet gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima opgelost”
Door Edwin Bakker op maandag 13 nov 2017 17
Slechte beoordeling is onterecht! Bij ieder bedrijf gaat wel eens een keer iets verkeerd. Het gaat erom - hoe je het oplost en dat doet Martijn (eigenaar) prima! We hebben een hele mooi wandkast bij onze keuken laten maken en de kracht van Keukenidee is - dat ze met je meedenken en met goede ideeën komen. Die naam past gewoon bij ze!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Schitterende keuken
1 / 3
Vestiging Keukenidee Zaltbommel
aZaltbommel , Veilingweg 1, 5301 KM Zaltbommel, tel 0418 - 72 69 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.