Feedback
7,0

Haardenspecialist De Schouw

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5064133 | Lamoraalweg 69, 1934 CC Egmond aan den Hoef
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardenspecialist De Schouw
Haardenspecialist De Schouw is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Een erkend bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in haarden en dealer is van alle bekende merken
Alternatieven voor Haardenspecialist De Schouw
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,5 uit 13 ervaringen
• Haardenexpert
   
(Rijssen Overijssel) score 7,4 uit 29 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Haardenspecialist De Schouw. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Kopen en plaatsen ineen”
Door Rolf Korver op woensdag 16 nov 2016 16
wij hebben oktober 2013 een houtkachel Skantherm gekocht, dit is onze allerbeste aankoop geweest, mede door een goed advies van Haardenspecialist De Schouw, Het plaatsen van de houtkachel ging echt super netjes ,snel . mijn advies koop de kachel bij de man die de kachel ook plaatsen kan , dit voorkomt veel problemen , bedankt voor alles fam. Korver Koedijk
Reactie of foto toevoegen
“Open haard aankoop en service”
Door HR woonplaats Bergen op zondag 14 okt 2018 18
Paar jaar geleden gesloten open haard + ombouw gekocht en laten installeren. Diverse X aangegeven ontevreden te zijn over het haardvuur (kleur vd vlammen) . Men heeft 1 x een poging (meer niet) ondernomen om het probleem te verhelpen. Later niet meer, reden: haard en randapparatuur zijn bij ons nieuw en ik weet de werking nog niet helemaal ervan. 3 weken geleden in showroom geweest om dit aan te kaarten. Onbeschoft ongeïnteresseerd gedrag van dit familie(?) bedrijf aftersales heeft men nog nooit van gehoord ! men zou in overleg (?) gaan, en men zou ons bellen (moet nog steeds gebeuren ! Geen aanrader dus ! Zal niemand dit bedrijf nog aanraden ! NIET DOEN !

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2018: Heden hebben wij een email ontvangen van de schouw waarin zij de kosten voor het afstellen van de haard voor hen rekening nemen. Al met al wordt het nu opgelost. Haard is geïnstalleerd in 2015.
REACTIE VAN LOT
Gelukkig zijn 99% van onze klanten wel heel tevreden over ons bedrijf en de manier waarop wij de klachten oplossen. Van onbeschoft of ongeinterresseerd gedrag zijn wij al helemaal nooit beschuldigd!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed”
Door G.J. Bleeker op zaterdag 12 jan 2019 19
Afgelopen week een houtkachel Jotul F520 laten plaatsen inclusief aanleg van het rookkanaal. Ze werken snel, efficiënt en netjes. Het boren van de gaten is praktisch stofvrij gedaan en geen enkel scheurtje rondom de gaten. Alles netjes afgewerkt waardoor wij niet nog een timmerman hoeven in te huren. Uitermate goed werk en plezierige mannen in het contact.
FOTO VAN G.J. BLEEKER
Nieuwe kachel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe kachel
1 / 1
Vestiging Haardenspecialist De Schouw
aEgmond aan den Hoef , Lamoraalweg 69, 1934 CC Egmond aan den Hoef, tel 072 - 506 41 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.