Feedback
6,0

Haardencentrum Alkmaar

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5642076 | Wolvenkoog 5, 1822 BE Alkmaar
Alternatieven voor Haardencentrum Alkmaar
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,5 uit 13 ervaringen
• Haardenexpert
   
(Rijssen Overijssel) score 7,4 uit 29 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Haardencentrum Alkmaar. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Pelletkachel”
Door Fam wilbrink op maandag 24 dec 2018 18
Wij hebben in mei 2017 een pelletkachel bij dit bedrijf haardencentrum alkmaar aangekocht incl plaatsen en montage voor € 4500.00. Na levering werd ons medegedeeld dat zij zouden stoppen met leveren van pelletkachels en tevens werd ons mede gedeeld dat het onderhoud ook niet meer door hun gedaan werd! Dit mag toch niet? Ze gooien letterlijk de deur voor onze neus dicht. Bij het aanleggen van het rookkanaal ging er ook al wat mis. In de woonkamer kwam ieder keer bij het opstarten rook door de pijpen de kamer in. Bleek dat ze vergeten waren de koppelingen tussen de pijpen met afdekschilten te monteren! En voor dit aangebracht werd wilden ze ons eerst doen geloven dat het normaal zou zijn dat de rook uit de koppelingen zou komen! Hahaha...wat een flut bedrijf! Ook is het contact met deze firma slecht en on persoonlijk! Mooie showroom dat is een fijt...maar de mensen die daar hun brood willen verdienen kunnen zich niet achter een mooie showroom blijven verstoppen. Beste consument...er zijn vele van dit bedrijven, kies niet dit bedrijf! Mooie praatjes, maar niets voor de klant willen doen. Zal ons benieuwen hoe lang men nog zo door kan gaan.
REACTIE VAN HAARDENCENTRUM ALKMAAR
Beste fam Wilbrink, Spijtig om via dit platform te moeten vernemen dat u ontevreden bent over onze service & aftersales. Dat is niet het resultaat wat wij nastreven en komen daarom graag weer met u in gesprek.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Haardencentrum Alkmaar
aAlkmaar , Wolvenkoog 5, 1822 BE Alkmaar, tel 072 - 564 20 76
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.