Feedback
6,0

Haard-Totaal

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 055-8200280 | Sleutelbloemstraat 44, 7322 AK Apeldoorn
Haardenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haard-Totaal
Haard-Totaal is een bedrijf gespecialiseerd in sfeerverwarming, haardplateaus en schouwen. Het bedrijf heeft ruim 10 jaar lang ervaring op het gebied van kachels en haarden
Alternatieven voor Haard-Totaal
Andere goed gewaardeerde haardenwinkels zijn onder meer:
• Kachelspecialist van Walsem
   
(Rhenen Utrecht) score 7,2 uit 13 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ haardenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Haard-Totaal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Planning wordt niet gehaald”
Door EOK6 op vrijdag 9 okt 2015 15
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af! Hun communicatie is waardeloos en ze komen hun afspraken niet na! Planning is iets waar ze geen kaas van hebben gegeten en hun klantbegrip is ver te zoeken. Het plaatsen van een open haard kost in een nieuwbouw normaal 2-4 dgn, bij ons is het na 6 wkn nog steeds niet af.
Reactie of foto toevoegen
“Geen levering”
Door Dennis Van Dalen op woensdag 31 jul 2019 19
Wat een slecht bedrijf ! Wel alles betalen maar slecht hun afspraak nakomen ! Ook terug bellen is er niet bij! Ik zal zorgen dat de spullen die nog geleverd moeten worden zelf op ga halen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dovre Tai Houtkachel”
Door Janneke van Dijk op donderdag 11 jan 2018 18
Echt een aanrader. We zijn supergoed geholpen in Apeldoorn. Bram van der Veen heeft ruim de tijd voor ons genomen. Ook de monteur was een prettige man. Hij heeft zelfs meer gedaan dan dat hij zou moeten doen. Ga zo door!

Aanvulling ontvangen 13 januari 2018: We hebben een Dovre Tai houtkachel gekocht, inclusief rookkanalen, dakdoorvoer en omtimmering van de rookkanalen. Hij is inmiddels geleverd en gemonteerd bij ons. Mijn ervaring met Haard Totaal is: ze maken hun beloften waar!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Haard-Totaal
aApeldoorn , Sleutelbloemstraat 44, 7322 AK Apeldoorn, tel 055 - 820 02 80
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.