Feedback
7,0

Goedhart Keukens en Tegels

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0172-422100 | Hoorn 124, 2404 HJ Alphen aan den Rijn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goedhart Keukens en Tegels
Als je een keuken gaat kopen, kom je voor erg veel keuzes te staan. Stijl, kleur, kookcomfort en budget: de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom staan genoeg keukenideeƫn voor je opgesteld om een keuze te kunnen maken: van degelijk tot exclusief. Kom langs en laat je inspireren.
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Goedhart Keukens en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door L.N. op donderdag 21 jan 2016 '16
Het leek allemaal goed. Wel onze keuken daar gekocht. Maar daarna kwam de ellende. Slechte monteur die alles hap snap even monteert. Daarna stond de halve keuken scheef. Registraties worden niet gedaan bij leverancier van keuken apparatuur ondanks 3x aangeven. Hebben we uiteindelijk zelf moeten regelen. Slechte voorlichting in de winkel, het idee nu achteraf van een makkelijke klant te zijn geweest met te veel goed vertrouwen. Ze maken gebruik van je onervarenheid, hoofdprijs betaald. Zeeeeer slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de bovenste plank!!!!”
Door Ans op vrijdag 22 mrt 2013 '13
Na een heftige aanvaring inzake de z.g. "service" van Siematic Nederland en de zeer ongepaste telefonische reactie van een Siematic medewerker [naam verwijderd], heeft Goedhart Keukens mijn klacht inzake "gasdrukveren" (een duidelijke fabricage fout van Siematic)in twee kasten van mijn mooie Siematic (dus hele dure) keuken geheel kosteloos op 20 maart 2013 vervangen! Dus mensen wat voor keuken u ook koopt, ga u oriƫnteren bij Goedhart Keukens zij leveren keukens voor elk budget, vraag naar Hans Boots en u krijgt ook nog eens een top begeleiding bij aankoop! Mijn keuken is gekocht in 2006, opgeleverd in 2007 en zoals u kunt zien nog steeds na 6 jaar kan ik op hen rekenen voor een perfecte service. Mijn vervolg opdracht hebben zij reeds binnen. Henri Duiker bedankt voor je begrip en geduld! Ans Braggaar, Amsterdam
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door E. Veringa op maandag 13 feb 2017 '17
Wij kochten in de zomer van 2015 een keuken van SieMatic. De verkoopbegeleiding door mevrouw Van der Steen was plezierig en goed. Zijn gaf een een scherpe prijs. De plaatsing verliep deskundig en volgens afspraak. Ook de nazorg is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door H Kok Prins op donderdag 17 apr 2014 '14
Ontzettend goed geholpen, werd meegedacht, goede opties gegeven door Marja van der Steen. We hebben voor een schullerkeuken gekozen, omdat wij de keuken het mooist vonden. Greeploos met volledige aansluiting, geen diepe of brede grepen tussen de kasten. We hebben gekozen voor apparatuur in het topsegment. Daar betaal je voor, maar we hebben geen moment spijt. Het verschil met andere merken keukens is appels met peren vergelijken. Ik begrijp ook dat de keukens bij Ikea of een ander soortgelijk kwaliteit, goedkoper is. De beoordeling vind ik dus niet kloppen. Het installeren van de keuken en apparatuur werd zeer vakkundig gedaan. Klein spuitwerk foutje op een groot keukenfront werd zonder gedoe helemaal vervangen idem wijnkast.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door J.Th de Jong op vrijdag 29 jan 2016 '16
Onze ervaring met met name Marja v.d Steen was prima . ook na service goed. Kortom prachtige keuken volledig naar onze zin? Ook toen er een kleurverschil aan het licht kwam werd dit perfect verholpen. Volgende keer staat Goedhart zeker weer op de shopping list.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Goedhart Keukens en Tegels
aAlphen aan den Rijn , Hoorn 124, 2404 HJ Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 42 21 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.