Feedback
7,0

Goedhart Keukens en Tegels

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0172-422100 | Hoorn 124, 2404 HJ Alphen aan den Rijn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goedhart Keukens en Tegels
Als je een keuken gaat kopen, kom je voor erg veel keuzes te staan. Stijl, kleur, kookcomfort en budget: de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom staan genoeg keukenidee├źn voor je opgesteld om een keuze te kunnen maken: van degelijk tot exclusief. Kom langs en laat je inspireren.
Alternatieven voor Goedhart Keukens en Tegels
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 879 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 354 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 245 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 349 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 290 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Goedhart Keukens en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door L.N. op donderdag 21 jan 2016 16
Het leek allemaal goed. Wel onze keuken daar gekocht. Maar daarna kwam de ellende. Slechte monteur die alles hap snap even monteert. Daarna stond de halve keuken scheef. Registraties worden niet gedaan bij leverancier van keuken apparatuur ondanks 3x aangeven. Hebben we uiteindelijk zelf moeten regelen. Slechte voorlichting in de winkel, het idee nu achteraf van een makkelijke klant te zijn geweest met te veel goed vertrouwen. Ze maken gebruik van je onervarenheid, hoofdprijs betaald. Zeeeeer slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door H Kok Prins op donderdag 17 apr 2014 14
Ontzettend goed geholpen, werd meegedacht, goede opties gegeven door Marja van der Steen. We hebben voor een schullerkeuken gekozen, omdat wij de keuken het mooist vonden. Greeploos met volledige aansluiting, geen diepe of brede grepen tussen de kasten. We hebben gekozen voor apparatuur in het topsegment. Daar betaal je voor, maar we hebben geen moment spijt. Het verschil met andere merken keukens is appels met peren vergelijken. Ik begrijp ook dat de keukens bij Ikea of een ander soortgelijk kwaliteit, goedkoper is. De beoordeling vind ik dus niet kloppen. Het installeren van de keuken en apparatuur werd zeer vakkundig gedaan. Klein spuitwerk foutje op een groot keukenfront werd zonder gedoe helemaal vervangen idem wijnkast.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door J.Th de Jong op vrijdag 29 jan 2016 16
Onze ervaring met met name Marja v.d Steen was prima . ook na service goed. Kortom prachtige keuken volledig naar onze zin? Ook toen er een kleurverschil aan het licht kwam werd dit perfect verholpen. Volgende keer staat Goedhart zeker weer op de shopping list.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door E. Veringa op maandag 13 feb 2017 17
Wij kochten in de zomer van 2015 een keuken van SieMatic. De verkoopbegeleiding door mevrouw Van der Steen was plezierig en goed. Zijn gaf een een scherpe prijs. De plaatsing verliep deskundig en volgens afspraak. Ook de nazorg is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Goedhart Keukens en Tegels
aAlphen aan den Rijn , Hoorn 124, 2404 HJ Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 42 21 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.